Saingan battlecruisers: Rinaun lan Mackensen

49
Kaya sing wis dakkandhakake ing artikel sadurunge, kanthi logis, saingan battlecruiser kudu rampung ing kapal jinis Tiger - Derflinger. Inggris nilar pembangunan luwih saka kapal kelas iki lan fokus ing dhuwur-kacepetan kapal perang karo 381-mm artileri, laying mudhun limang kapal perang kelas Ratu Elizabeth ing program 1912 (nyatane, laying njupuk Panggonan ing 1912-1913). Banjur teka giliran kanggo ngisi pasukan utama karo kapal perang 381-mm armada lan program sabanjuré, 1913, kalebu limang kapal perang saka jinis Royal Sovereign, suda kanggo 21 knots. kacepetan. Banjur wektu kanggo program 1914, miturut Inggris mutusake kanggo nyelehake ora limang, nanging mung papat kapal - telu miturut proyek Royal Sovereign lan siji miturut jinis Ratu Elizabeth. Sawise implementasine saka program iki, armada Inggris bakal duwe wolung relatif alon Royal Sovereigns lan Vanguard cepet enem Ratu Elizabeth, nalika jumlah total kapal perang karo 381-mm bedhil bakal tekan patbelas.


"R" -kapal perang ing segara


Nanging, iki ora kelakon: meh sanalika sawise pesenan kanggo construction saka papat dituduhake, kang nampa jeneng "Rinaun", "Repulses", "Resistens" lan "Egincourt", ditanggepi, Perang Donya I pecah. Mesthine, ing taun 1914, ora ana sing bisa mbayangake ngimpi elek jangka panjang sing bakal dicemplungake ing Eropa - diyakini yen perang bakal rampung ora luwih saka nem sasi utawa setahun, lan mulane kapal program 1914 nindakake. ora duwe wektu, mula konstruksi kasebut beku. Nanging ... ora ing wektu sing padha.

Kasunyatane yaiku Resistance lan Egincourt bakal dibangun ing galangan kapal negara Portsmouth lan Devnoport, lan kanthi pecah perang, kabeh persiapan kanggo laying langsung diselani - Inggris kanthi wicaksana nganggep yen dheweke kudu fokus kanggo ngrampungake. construction saka akeh kapal beda dumunung ing siyap dhuwur. Nanging rong kapal perang liyane saka jinis Royal Sovereign diprentahake menyang perusahaan swasta: Repulse mbangun Palmers ing Greenock (cedhak Newcastle), lan Rinaun mbangun Fairfield ing Gowan (Glasgow). Lan kanggo sawetara wektu, Admiralty ora mungkasi karya ing wong-wong mau, minangka asil kang Repulse Nanging glethakaken mudhun, lan sawetara atus ton saka bahan struktur disiapake kanggo Rinaun. Nanging, pambangunane banjur mandheg amarga arus tenaga kerja, lan banjur mandheg.

Elinga yen ing wektu iku Menteri Angkatan Laut, utawa luwih, kaya sing diarani ing Inggris, Pangéran Admiralty pisanan yaiku Winston Spencer Churchill, nalika Pangéran Laut Pertama Pangeran Louis Battenberg mrentah Angkatan Laut Kerajaan. Sakcepete sawise pecah perang, ana kritik marang dheweke (adoh saka kabeneran kabeh), nanging misale jek sing alesan nyata kanggo mundur iku dheweke duwe jeneng Jermanik, lan meh wong Jerman murni. Patut, posisi First Sea Lord dadi kosong, lan W. Churchill ora gagal kanggo mikir kanca lan guru John "Jackie" Fisher. Senadyan umur pitung puluh telu, laksamana isih nduweni energi sing ora bisa diganggu, lan bali menyang jabatan sing dicekel nganti taun 1910 bisa ditampa sacara politik.

Sawise maneh dadi Lord Sea First, D. Fisher ngembangake kegiatan sing paling kuat, narik kawigaten Admiralty amarga kekurangan kapal sing entheng - kapal selam, kapal perusak, lsp. lan kabeh iki, mesthi, bener lan migunani. Nanging D. Fisher wis ora dingerteni, katresnan ora klebu nalar kanggo British-jinis battlecruisers, kang dhewe digawe - cepet banget lan akeh banget bersenjata kapal karo waja weakened. Panjenenganipun sanget upset dening penolakan saka Admiralty saka battlecruisers, lan saiki, sawise teka kanggo daya maneh, dheweke kepengin kanggo nerusake construction. Iki angel banget, amarga anggota Parlemen Inggris wis suwe nyatakake yen para penjelajah perang minangka kelas kapal perang wis rampung umure lan ora dibutuhake maneh dening Angkatan Laut Kerajaan. Nanging nalika John Arbuthnot Fisher mandheg ing sawetara jinis kangelan?

Senadyan kasunyatan sing D. Fischer iki dibedakake dening impulsiveness lan harshness saka pangadilan, uga incontinence break liwat liyane lan liyane asring, kang tetep politisi banget lan banget subtly milih wayahe kanggo proposal kang, nanging intine nggodhok mudhun kanggo ngisor iki. . D. Fisher ngajokaken kanggo mbangun loro battlecruisers karo kacepetan 32 knots lan bedhil paling abot kasedhiya (ing wektu iku, iku temenan bab 381-mm artileri), nalika pangayoman waja kudu tetep ing tingkat Invincible. Ing kahanan normal, proposal kuwi ora bisa ditampa kanthi cara apa wae, amarga ora ana gunane kanggo mbangun kapal kasebut - padha ora duwe niche taktis sing bisa dikuwasani. Ing tembung liyane, ora ana tugas siji sing armada mung perlu kapal kuwi. Mung siji wong ing kabeh Great Britain mbutuhake wong - John Arbuthnot Fisher piyambak. Malah Sir Winston Churchill, sing kanthi terang-terangan seneng ngulandara, malah nentang dheweke ing wiwitan!

Nanging, kaya sing kasebut ing ndhuwur, wayahe dipilih kanthi becik. Kaping pisanan, serangan Inggris ing Teluk Heligoland ing Agustus, ing ngendi dhukungan saka limang kapal penjelajah Beatty njamin karusakan saka telung kapal penjelajah ringan Jerman lan kamenangan ing perang. Aku kudu ngomong sing sadurunge battlecruisers mlebu perang, iku ora dadi apik kanggo Inggris ... Banjur - asor ing Coronel, kang disabetake Inggris ing jantung banget, ngendi Scharnhorst lan Gneisenau numpes pasukan utama saka skuadron Admiral Cradock. . Lan banjur - kamenangan "Invincible" lan "Inflexible" ing Falklands, sing, tanpa mundhut lan tanpa karusakan serius kanggo awake dhewe, numpes detasemen angel dipahami lan menang Maximilian von Spee. Acara kasebut ngluhurake para penjelajah perang Inggris lan, kaya-kaya, dikonfirmasi kanthi bener konsep kasebut.

Lan saiki, sanalika sawise perang Falklands, John Fisher ngajak Winston Churchill ngirim proposal kanggo nerusake pambangunan battlecruisers kanggo diskusi dening Kabinet Menteri. Nanging, Sir Winston ora gelem. Dheweke ngandhani kancane yen kapal-kapal kasebut bakal ngalihake sumber daya kanggo tujuan liyane sing luwih penting, lan isih durung siyap nganti pungkasan perang. Inggih, D. Fischer langsung nemokake argumen liyane.

Kaping pisanan, dheweke ngumumake manawa kapal-kapal kasebut mesthi duwe wektu kanggo perang, sing pungkasan dheweke mbangun Dreadnought revolusioner sajrone setaun lan bakal nggawe kapal perang paling anyar ing wektu sing padha. Sareh, John Fisher narik kawigatosan W. Churchill ing kasunyatan sing Lutzow battlecruiser bakal enggal dileksanakake ing Jerman, kang bakal bisa kanggo berkembang paling 28 knots, nalika Inggris ora duwe kapal kuwi. Lan, pungkasane, kaping telune, Pangeran Segara Kapisan ngekstrak "ace of trumps" - rencana kanggo operasi pendaratan ing Segara Baltik.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ide operasi iki pancen boros - miturut rencana umum, Angkatan Laut Kerajaan bakal ngatasi pertahanan Jerman ing Selat Skagerrak lan Kattegat lan nyerang Segara Baltik, nggawe dominasi ing kana. Sawisé iku, kapal Inggris bakal nyediakake pendaratan pasukan Inggris utawa Rusia ing pesisir Pomerania, yaiku kurang saka 200 km saka Berlin dhewe. John Fisher ujar manawa kanggo operasi kasebut, Angkatan Laut Kraton butuh kapal sing cepet lan bersenjata kanthi konsep sing rada cethek, sing ora kasedhiya.

Rencana operasi katon banget atraktif (ing kertas) lan mulane D. Fisher proposal ditampa. Mung 10 dina sawisé Peperangan Falklands, pamaréntah Inggris nyetujoni pambangunan rong kapal penjelajah perang.

Ing kasunyatan, mesthi, kabeh argumentasi D. Fischer ora ana gunane. Pertempuran Teluk Helgoland mesthi ngonfirmasi kasunyatan sing ora bisa dibantah manawa kapal-kapal raksasa kanthi bedhil abot, sing dadi penjelajah perang, bisa ngrusak kapal penjelajah entheng, nanging kepiye? Battlecruisers gedhe banget lan larang kanggo nglawan kapal cahya mungsuh. Mesthi, ora ana sing bakal mbantah kegunaan saka battlecruisers minangka tutup kanggo pasukan cahya, uga, Inggris wis akeh minangka sepuluh kapal saka kelas iki marang limang (yen count bebarengan karo Lutzow) ing Jerman! Tanpa mangu, ing battlecruisers mbuktekaken kuwalitas counter-raider sing banget, nanging kasunyatan iku sawise pati saka Scharnhorst lan Gneisenau Jerman entek cruisers wojo dirancang kanggo operate ing segara. Furst Bismarck wis rampung outdated, Blucher luwih utawa kurang modern ditempelake battlecruisers, lan liyane saka kapal penjelajah waja Jerman digawe minangka skuadron pengintaian lan ora cocok banget kanggo raiding segara. Mesthine, miturut teori bisa dikirim menyang segara, nanging kanggo nglawan dheweke, kapal penjelajah lapis baja Inggris saka jinis Warrior lan Minotaur, sing ngluwihi Roon sing padha, meh luwih unggul tinimbang Invincible tinimbang dheweke. ". Lan iki ora kanggo sebutno kasunyatan sing Inggris tansah bisa ngirim saperangan saka battlecruisers saka jinis Invincible lan Indefatigable kanggo komunikasi, lan padha isih bakal duwe kauntungan numerik liwat kapal saka kelas padha ing Jerman.

Kanggo Lutzow Jerman sing "elek", Angkatan Laut Kraton duwe paling ora siji kapal (Macan) sing luwih cepet tinimbang kapal kasebut, lan telu kapal perang Inggris liyane, yen ana, luwih murah tinimbang iku, sing cukup ora pati penting. Ing kasus apa wae, Lutzow bakal dioperasikake minangka bagean saka formasi battlecruiser, sing level "superioritas", amarga skuadron apa wae kudu fokus ing kapal sing paling alon. Lan perlu kanggo battlecruiser cethek-draf kanggo operasi ing Segara Baltik katon aneh banget - kok? Supaya "nyopir" pasukan entheng mungsuh, battlecruiser gedhe banget lan kuat, lan kapal mungsuh abot ora bakal lumebu ing banyu cethek - Kajaba iku, yen kita arep perang karo kapal abot ing banyu cethek, banjur kita kudu. ora kacepetan, nanging pangayoman waja. Lan kanggo apa maneh? Dhukungan geni landing? Dadi kanthi tugas sing padha, monitor sing luwih murah bakal apik.

Malah analisis paling sepintas saka operasi kuwi mimpin kanggo ing ngisor iki - sembarang nyoba kanggo break liwat armada Inggris menyang Baltik otomatis mimpin kanggo perang umum antarane armada Jerman lan Inggris - gumantung ing pasukan melu ing operasi, Jerman bakal salah siji nyedhaki mungsuh saka segara, utawa nransfer kapal abot menyang Hochseeflotte Kiel Canal. Upaya kasebut dening Inggris bakal menehi wong Jerman apa sing diimpi saka awal perang - kesempatan kanggo ngrusak pasukan utama armada Inggris (ing kasus iki, nalika terobosan pungkasan saka ladang ranjau sing ngalangi lawang mlebu). Baltik), banjur, nalika pasukan luwih utawa kurang equalize - kanggo menehi perang pitched. Mulane, kanggo operasi kasebut, sepasang kapal perang standar bakal luwih migunani kanggo Inggris tinimbang dilindhungi kanthi lemah lan ora bisa perang ing garis cruiser.

Nanging, tekanan lan energi tanpa wates D. Fischer nindakake tugas lan dheweke entuk ijin bangunan. Nanging, First Sea Lord ngerti yen dheweke mung menang ing babak pisanan - sawise kabeh, proyek kapal perang gedhe anyar kudu ngliwati tahapan saka macem-macem persetujuan sing bisa "hack" ide boros iki ing kabeh babagan. Nanging ing kene kacepetan konstruksi sing dijanjekake dheweke teka kanggo mbantu D. Fisher. Ing tembung liyane, ndhelikake konco perlu kanggo miwiti construction sanalika bisa (lan dheweke janji bakal mbangun battlecruisers ing mung 15 sasi!) Dheweke duwe kesempatan kanggo nyepetake prosedur desain dadi luwih kanggo ngilangi saka iku kanggo maksimum sembarang persetujuan. yen ora wajib.

Ing kasunyatan, "tugas teknis" pisanan sing ditanggepi D. Fisher marang pangareping galangan kapal d'Eincourt nyaranake manawa Pangéran Segara Kapisan mangertos nilai "argumen" kanggo mbangun kapal perang. Dheweke nuntut supaya d'Aincourt ngrancang kapal sing padha karo Invincible sing luwih apik kanthi artileri baterei utama sing paling abot, kaliber anti-tambang 102 mm, kacepetan 32 knot, lan salah sawijining syarat utama yaiku dhuwur maksimum awak ing gagang. supaya bisa nyedhiyakake kapal laut sing paling apik. Bener, proyek kasebut diarani: "Ocean battlecruiser" Radamanthus "", lan babagan konsep kasebut mung dicritakake: "nyuda sabisane." Nalika sampeyan bisa ndeleng, iku mung perlu kanggo njaluk "go-ahead" kanggo construction saka battlecruisers, syarat kanggo operasi Baltik padha akeh ilang relevansi.

D'Eincourt nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kekarepane Gusti Segara Kapisan, lan ing dina sabanjure dheweke menehi sketsa kapal sing bakal teka - kanthi pamindahan 18 ton lan kacepetan 750 knot, battlecruiser duwe 32. sabuk waja mm, dek 152 mm lan persenjataan saka rong menara kembar bedhil 32- mm, uga bedhil 381 20 mm. Battlecruiser dadi jelas banget, mula D. Fisher, wis kenal karo proyek kasebut, dhawuh nambah menara 102 mm liyane. Semono uga proyek Rinauna.


Repulse. Tanggal foto ora dingerteni, nanging paling ora ana ing antarane perang donya pisanan lan kapindho.


Aku kudu ngomong sing d'Eincourt ora kaya battlecruiser iki, lan nyoba ing saben cara kanggo nambah, nawakake D. Fisher opsi liyane dilindhungi, nanging First Sea Gusti inexorable. Banjur gawe kapal banjur nyuwil lan nawarake kanggo nginstal menara 381-mm liyane - karo senjata kuwi, malah kapal kardus lengkap isih bakal nuduhke bebaya serius kanggo battlecruisers Jerman. Nanging ora ana apa-apa, amarga mung 6 menara bisa digawe ing wektu, nanging ora 8 ing kabeh, lan D. Fisher ninggalake battlecruisers anyar karo telung menara baterei utama saben lan nyepetake ancang-ancang kanggo construction ing saben cara bisa. Akibaté, kapal padha glethakaken mudhun mung liwat sasi sawise wiwitan desain, ing Januari 25, 1915, ing ulang tahun "bapak" sing, John Arbuthnot Fisher.

Sawetara publikasi nuduhake yen Repulse lan Rinaun minangka kapal perang saka jinis Royal Sovereign, rampung miturut proyek anyar, nanging ora kaya ngono. Kaya sing wis dikandhakake sadurunge, Palmers lan Fairfield nampa pesenan kanggo mbangun kapal perang Repulse lan Rinaun. Nanging mung Palmers ngatur kanggo lay kapal, nanging perusahaan ora bisa mbangun battlecruiser - iku mung ora duwe slipway saka dawa dibutuhake. Mulane, kontrak kanggo construction saka cruiser Repulse ditransfer menyang galangan kapal John Brown. Kabeh bahan sing disiapake dening Palmers, sing bisa digunakake ing pambangunan kapal proyek anyar, uga ditransfer menyang dheweke. Rinaun mbangun Fairfield, nanging ketoke dheweke asline dilebokake minangka battlecruiser.

artileri



Kaya sing wis kita ucapake, kaliber utama kapal Inggris anyar yaiku bedhil 381 mm, jinis sing padha karo sing dipasang ing kapal perang Ratu Elizabeth lan Royal Sovereign lan minangka mahakarya artileri angkatan laut. Siji-sijine keluhan marang Repulse lan Rinaun yaiku ora ana menara kaping papat, amarga mung duwe 6 bedhil baterei utama, kapal kasebut angel ditembak ing jarak sing adoh. Nanging ing umum, "senjata gedhe" saka "Repulse" lan "Rinauna" pantes pujian sing paling dhuwur.

Nanging bali menyang artileri anti-mine 102-mm katon minangka langkah sing salah. Tanpa mangu-mangu, projectile papat-inci nyata rodok olo ing efek ngrusak kanggo siji enem-inch - iku dianggep sing siji hit saka terakhir bisa mateni pangrusak karo pamindahan nganti 1 ton. Mung nomer sing bisa ijol kanggo kualitas miskin saka 000-mm Nihan, ing tembung liyane, iku perlu kanggo mesthekake jumlah maksimum tong minyak ing salvo a. Nanging nomer bedhil siji-gun 102-mm ora bisa tambah moho, lan cara metu ditemokaké ing nitahaken saka telung bedhil 102-mm gunung. Solusi cerdik kanthi teori iki, digabungake karo lokasi sing apik (saka limang bedhil telu lan rong bedhil siji dipasang ing saben kapal, papat bedhil telu lan siji bedhil bisa murub ing sisih siji) nyedhiyakake tembak saka 102 barel saben sisih - luwih saka kaping pindho minangka akeh minangka battleships karo rolas 13-mm bedhil ing casemates. Nanging, instalasi dhewe dadi abot banget - bobot saka 152 ton, padha ora dilengkapi drive daya, supaya mung bisa simpati karo gunners monsters iki.


102-mm instalasi "Rinauna", 1931


Nanging kecepatan panuntun sudut penting banget kanggo artileri sing ditembakake ing pemusnah sing lincah lan terus-terusan ganti. Kajaba iku, kanggo pangopènan saben instalasi, pitungan 32 wong dibutuhake. Njupuk menyang akun kasunyatan sing pitungan saka menara 381-mm ana 64 wong, jumlah total abdi tentara meriem mine meh padha karo petungan bedhil kaliber utama.

Dimensi kompak saka instalasi ora ngidini kru kanggo èfèktif ngawula kabeh telung tong minyak (sanajan saben wong duwe cradle dhewe) - gunners mung interfered karo saben liyane, supaya tingkat nyata saka geni instalasi telung bedhil mung rada. ngluwihi sing saka loro-gun. Iku uga worth kang lagi nyimak keamanan miskin kru - padha ngadeg rampung mbukak, duwe mung tameng, kang, mesthi, ora bisa nutupi 32 wong ing sembarang cara. Kabeh gabungan iki ndadekake artileri anti-mine Repulse dadi nominasi kanggo judhul "kaliber anti-tambang paling awon saka Grand Fleet."

Sistem artileri 102 mm nyedhiyakake proyektil 10 kg kanthi kecepatan awal 800 m / s, kanthi sudut elevasi 30 derajat. diijini kanggo njupuk ing 66,5 kbt. Nanging, miturut kesaksian para pelaut, kisaran kasebut malah ora perlu, amarga musim gugur 102-mm rasukan ing jarak luwih saka 40 kbt ora katon maneh.

Saliyane sistem artileri kasebut, loro anti-pesawat 76-mm lan papat bedhil salut 47-mm dipasang ing Repulse lan Rinaun sajrone konstruksi. Dheweke uga nampa rong tabung torpedo 533-mm ing jero banyu kanthi beban amunisi 10 torpedo, dumunung, luwih-luwih, banget ora kasil - ing ngarep barbette turret busur kaliber utama.

Reservation

Perlindhungan waja kapal perang kelas Rinaun ora mung cukup, nanging ora pati penting. Biasane diklaim dheweke ana ing tingkat saka battlecruisers pisanan ing donya - kapal saka jinis Invincible, nanging iki ora bener, amarga, ing kasunyatan, Rinaun iki dilindhungi akeh Samsaya Awon saka Invincible.



Katrangan saka pangayoman waja Rinaun beda-beda ing macem-macem sumber. Basis perlindungan waja yaiku sabuk 152 mm dawane 141 m, sing diwiwiti ing tengah barbette turret gandhewo lan rampung ing tengah barbette turret aft. Ing kene, 102 mm traverses pindhah saka sabuk waja menyang barbettes ing sudut menyang bidang diametrical, yaiku, padha lunga saka sisih kapal, nutup barbettes saka busur lan menara buritan (ora ditampilake ing diagram). . Ing wektu sing padha, papan kasebut dilindhungi waja 152 mm ing irung saka sabuk waja 102 mm, lan 76 mm ing buritan. Nanging, sabuk waja tambahan iki ora tekan gagang lan buritan, ditutup dening 76-102 mm traverses dumunung mungguh ing buritan lan ing gandhewo. Ing wektu sing padha, lintasan buritan dumunung jejeg karo bidang diametrical, nanging lintasan busur ora cetha, lan bisa uga padha karo buritan, nanging miturut sawetara data liyane, piring waja kasebut gabung saka kiwa lan tengen. sisih ing amba ing bab 45 derajat, kang mbokmenawa kasedhiya sawetara kamungkinan saka ricochet projectile kaliber gedhe, yen projectile cocog langsung menyang gandhewo saka kapal.

Minangka kanggo pangayoman horisontal, iki diwakili dening kelompok wojo, kang wis 25 mm ing sisih horisontal lan 51 mm ing bevels. ("Invincible", mungguh, 38 lan 51 mm). Mung kauntungan saka Rinaun ana ing wilayah menara kaliber utama, kekandelan saka bagean horisontal saka dek waja tambah saka 25 kanggo 51 mm. Ing njaba benteng (ngluwihi 102 mm traverse), dek lapis baja Rinauna duweni 63 mm ing busur lan ing buritan. The Invincible wis pangayoman kuwi mung ing buritan, lan ing gendhewa geladhak wojo ora beda-beda ing kekandelan saka kang nglindhungi benteng (38-51 mm).

Mangkono, kita waca sing kekandelan saka pangayoman waja saka Rinaun lan Invincible misale jek padha ing kekandelan, lan Rinaun malah duwe kauntungan sethitik - apa banjur pangayoman sing Samsaya Awon?

Sing penting yaiku sabuk Invincible dhuwure 3,43 m, lan Rinauna mung 2,74 m, ing wektu sing padha, pembangkit listrik Rinauna, mesthi, luwih kuat tinimbang sing ana ing Invincible. Lan iki minangka asil - yen kita ngelingi rencana pesenan Invincible, kita bakal weruh sing bagean horisontal saka kelompok wojo dumunung Ngartekno ngisor pojok ndhuwur sabuk wojo 152 mm.

Saingan battlecruisers: Rinaun lan Mackensen


Ing wektu sing padha, bagean horisontal saka dek lapis baja Rinauna mung ing tingkat pinggiran ndhuwur sabuk lapis baja 152 mm, lan malah ngluwihi ing area kamar mesin! Ing tembung liyane, ing sawetara kasus, lan njupuk menyang akun trajektori warata saka meriam Jerman, padha kudu nembus 152 mm saka sabuk waja lan mung banjur tekan 38 mm saka bagean kelompok wojo (utawa 51 mm saka bevel). Ing wektu sing padha, "Rinaun" ora duwe situs kasebut - projectile, sing ngliwati lintasan sing padha, langsung mencet bevel 51 mm utawa dek 25-51 mm.



Mangkono, senadyan podo formal saka kekandelan saka piring waja, pangayoman saka benteng ing Rinaun bener dadi malah Samsaya Awon saka sing pisanan battlecruisers saka Royal Navy!

Bener, ing kene perlu kanggo sebutno siji kauntungan saka pangayoman horisontal saka Rinaun - kasunyatan sing, saliyane kanggo dek lapis baja, Rinaun nampa malah dikiataken pangayoman saka kelompok forecastle - STS sheets baja tambahan glethakaken ing. sing meh padha waja homogen. Ing area barbettes saka menara busur kaliber utama, ramalan kasebut nduweni 19 mm sing ora pati penting, nanging luwih adoh, ing area kamar ketel lan kamar mesin, tekan 28. -37 mm. Nanging, kanthi tegas, kabeh iki ora beda banget karo dek ndhuwur 25 mm saka Invincible.

Ing asas, yen cangkang Jerman abot nyerang dek ramalan, ing area mesin utawa kamar ketel, mesthine bakal njeblug, lan ing kasus iki ana pangarep-arep kanggo njaga fragmen ing ngisor. 25 mm waja kelompok (utamané - 51 mm ing wilayah saka menara kaliber utama). Nanging masalahe yaiku jarak antarane dek waja lan dek ramalan nganti rong ruang antar dek - proyektil sing nabrak "gerbang" iki bakal "aman" ngliwati tingkat proteksi horisontal ndhuwur lan gampang ngrusak sing ngisor. . Inggris piyambak padha sumurup sing padha nindakake soko salah, supaya padha nyoba kanggo piye wae ngiyataken sisih ndhuwur sabuk wojo, nggawe wong saka rong lapisan saka 19 mm baja (total - 38 mm). Nanging, mesthine, pangayoman kasebut mung menehi pangarep-arep kanggo ngusir pecahan cangkang abot sing njeblug saka banyu ing cedhak kapal, lan ora nggawe perlindungan saka cangkang kasebut.

Umumé, sampeyan bisa njupuk kasempatan, arguing sing minangka asil saka Watesan dileksanakake dening D. Fisher, Royal Navy nampa loro saka battlecruisers paling dilindhungi ing kabeh. critane kapal Inggris saka kelas iki. Nanging Gusti Segara Pisanan ora bisa disalahake kanggo iki - kudu nyatakake yen para pembuat kapal uga duwe tangan ing babagan iki. Dadi, amarga penolakan saka "pemesanan" sisih ndhuwur sabuk waja lan pangayoman tambahan saka kelompok forecastle, iku bakal cukup kanggo ngiyataken kelompok wojo kanggo nilai ditrima, utawa kanggo nambah dhuwur saka sabuk wojo. sing bakal duwe efek positif banget ing tingkat sakabèhé saka pangayoman sawijining.

Yen ora, leladen saka Rinaun uga boten pinunjul - menara kaliber utama padha ing desain padha karo sing diinstal ing Royal Sovereign, nanging kekandelan saka waja wis suda - bathuk menara mung 229 mm (marang 330 mm). saka asline), piring sisih - 178 mm (280 mm). Barbet uga dilindhungi mung waja 178 mm (yaiku, kaya Invincibles). Mung kauntungan liwat Invincibles ana sing, konco sabuk wojo, barbettes thinned kanggo 102 mm, nalika ing battlecruisers pisanan iku setengah minangka akeh, 51 mm. Nanging iki luwih saka diimbangi dening kerugian sing konco 38 mm sisih barbettes uga mung 102 mm, sing, ing wilayah iki pangayoman total saka pipa sumber malah ora tekan 152 m ... Menara conning busur ana. dilindhungi dening 254 mm waja, buritan - mung 76 mm, lan cerobong asep nampa tutup saka 38 mm piring waja. Iki, ing umum, iku kabeh.

Omah

Aku kudu ngomong sing ing "Booking" bagean, kita ora laporan bab anti-torpedo bulkhead, nanging iki amarga ora ana ing Rinaun lan Repulse. Nanging kapal kanggo pisanan ing Angkatan Laut Inggris nampa boules Integrasi menyang desain awak. Aku kudu ujar manawa desain kasebut, miturut para laksamana, ora nyedhiyakake perlindungan sing luwih elek, lan bisa uga luwih apik tinimbang bulkhead anti-torpedo: volume awak tambahan sing diasilake digunakake kanggo nyimpen kargo cair (kalebu lenga), sanajan kasunyatane dipérang dadi sawetara kompartemen. Akibaté, senadyan kasunyatan sing kekandelan saka bulkheads ana 8-19 mm saka biasa shipbuilding baja, kekandelan total 50 mm. Inggih, njupuk menyang akun kasunyatan sing antarane wong-wong mau ana Cairan sing nyerep energi saka bledosan, efektifitas saka pangayoman kuwi Ngartekno ngluwihi biasanipun, karo bulkhead wojo. Boule uga bisa nyuda rancangan kapal, nanging aku kudu ujar manawa ing kene Inggris ora entuk sukses banget - yen Tiger duwe rancangan kanthi pamindahan normal 8,66 m, banjur Repulse lan Rinaun ana ing 8,1. , 7,87 m Draf sing asring dikutip saka XNUMX m utawa luwih nuduhake kapal kosong.

pembangkit listrik

Proyek kasebut mesthine nggunakake pembangkit listrik sing entheng kanthi paramèter uap sing tambah, nanging amarga kesusu nggawe kapal, mula kudu ditinggal. Akibaté, mesin lan boiler padha structurally padha dipasang ing Tiger, lan iki ora kaputusan apik, amarga tanduran daya iki abot banget kanggo daya. Boiler sing luwih modern bakal mbebasake paling ora 700 ton kanggo nguatake reservasi sing padha ... nanging, instalasi kasebut duwe kaluwihan, amarga mesin lan boiler Tiger wis kabukten minangka unit sing bisa dipercaya.

Daya sing dirating mekanisme kasebut yaiku 110 hp, dipeksa - 000 hp, nalika ing daya dirating lan pamindahan normal (120 ton) samesthine bakal tekan 000 knot, ing afterburner - 26 knot. Nyatane, "Repulse" kanthi pamindahan cedhak lengkap (500 ton) lan daya 30 hp. dikembangake 32 knot, lan Rinaun, kanthi bobot 29 ton lan daya 900 hp. - 119 knot.

Evaluasi proyek

Repulse ngrampungake tes tanggal 21 September, lan Rinaun tanggal 28 November 1916, nalika W. Churchill lan D. Fisher wis ilang jabatane. Kaya sing sampeyan ngerteni, konsep battlecruiser Inggris ora tahan uji Peperangan Jutland, mula sikap para pelaut menyang kapal anyar cocog: dheweke diwenehi status "urgently ing mbetahaken modernisasi" lan ing ngisor iki. pretext masuk akal iki, padha ora klebu ing Grand Fleet. Ing kahanan liyane, bisa uga wis rampung ditinggalake ing tembok nganti pungkasan perang, nanging Inggris kanthi kategorine ora seneng yen dheweke, nyatane, ditinggal karo telung kapal penjelajah "343 mm" (kapal sing ndhisiki karo kapal kasebut. Senjata 305-mm dianggep meh ilang nilai tempur) nglawan papat penjelajah perang Jerman. Ing wektu sing padha, ing mangsa ngarep, Hochseeflotte mesthine bakal nampa Hindenburg tinimbang Lützow sing sunken, lan ing Inggris padha yakin manawa Mackensen pisanan bakal mlebu layanan. Mulane, Inggris nganggep yen dheweke isih butuh Repulse lan Rinaun, lan kapal sing mentas dibangun langsung menyang modernisasi pisanan (nanging adoh saka pungkasan) ing uripe, sing rampung ing pungkasan musim semi 1917 - rampung kanthi resmi sadurunge. , nanging nganti wektu iki karya ditindakake.

Mulane, kudu dikandhakake yen Repulse lan Rinaun dadi bagian saka armada ing musim semi taun 1917. Perlu dikandhakake manawa modernisasi sing cepet-cepet, sajrone 504 ton waja ditambahake ing kapal, mesthi ora ngrampungake masalah kasebut. masalah keamanan dheweke. Bagean waja horisontal ndhuwur engine (nanging ora ketel) kompartemen saka 25 mm kanggo 76 mm. Geladhak lapis baja saka barbet saka turret maju lan nganti 102 mm traverse (menyang gandhewo) lan saka barbette turret buritan kanggo 76 mm traverse (menyang buritan) dikuwatake saka 25 mm nganti 63 mm. Dek ing buritan ing njaba benteng digawa munggah saka 63 mm nganti 88 mm., Perlindhungan horisontal liwat rong menara kaliber utama uga dikuatake, nanging ora nganggo waja, nanging dek ngisor - kekandelane tambah dadi 51 mm. .

Tanpa mangu, langkah-langkah iki rada nguatake proteksi waja Repulse lan Rinaun, nanging, mesthi, "luwih apik tinimbang apa-apa." Perlindhungan saka loro battlecruisers iki katon ora cukup sanajan ing cangkang 280 mm, ora kanggo sebutno 305 mm. Ing tembung liyane, padha bisa nglawan Seidlitz, Derflinger, utawa (malah luwih!) Mackensen nganti hits pisanan ing wilayah ngendi mekanisme tombol (pembangkit listrik, menara, barbets, cellars saka kaliber utama, etc.). sawise kang padha meh dijamin nampa ciloko abot utawa malah fatal. Tanpa mangu-mangu, kapal Jerman rentan marang cangkang 381 mm, nanging umume proteksi waja kasebut nyedhiyakake stabilitas tempur sing luwih gedhe tinimbang armor kapal perang kelas Rinaun.

Ing tembung liya, nalika taun perang, Inggris nggawe rong kapal sing ora bisa ngrampungake tugas sing diadhepi.

Nanging ing kene sing menarik ... Taun-taun kepungkur, lan ing mangsa ngarep, nalika Perang Dunia II, Repulse lan Rinaun dadi salah sawijining kapal sing paling migunani ing armada kasebut. Nanging, ora ana sing aneh ing kene. Kacepetan dhuwur banget padha ditampa "ing lair" menehi battlecruisers cadangan modernisasi apik - senadyan Tambah pinunjul ing pangayoman waja, padha tetep cukup cepet kanggo perang cruisers modern. Ing wektu sing padha, umume kapal Jerman sing bisa dikirim kanggo perang ing segara - cruiser entheng lan abot, "kantong" kapal perang minangka "game legal" kanggo "Repulse" lan "Rinaun", lan thanks kanggo pangayoman waja meningkat lan. banget kuat 381 -mm bedhil, padha tetep arang banget mbebayani malah kanggo Scharnhorst lan Gneisenau. Nyatane, mung kapal Hitler sing Repulse lan Rinaun minangka "game sing sah" yaiku Bismarck lan Tirpitz, nanging mung iku. Ing Mediterania, dheweke ora mung bisa perang karo kapal perang Italia paling anyar saka kelas Vittorio Veneto, nanging duwe kesempatan kanggo nyingkiri perang; ing Samudra Pasifik, dheweke bakal dadi respon sing pantes kanggo para penjelajah perang Jepang modern saka kelas Kongo.

Bisa diarani yen konsep ganas lan inconsistency mutlak karo tugas sing ditindakake dening Perang Donya I ora nggawe kapal Repulse lan Rinaun ora ana gunane, nanging iki kedadeyan ing mangsa ngarep lan mung amarga watesan saka pasukan angkatan laut. wis njedhul, sing ora bisa diprediksi sadurunge. Ing tembung liyane, "Repulse" lan "Rinaun", senadyan kabeh shortcomings sing, ngawula layanan kamulyane kanggo Inggris lawas apik, nanging kaluwihan saka nitahake ora ing iki.

Diterusake...

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

49 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    15 Juni 2018 16:25
    informatif
  2. +2
    15 Juni 2018 16:44
    Banget! Saiki sawetara tembung babagan "gajah putih"?
    1. +3
      15 Juni 2018 16:47
      Bakal censorship lulus? ngguyu Ana, piye wae, ora ana prayoga teka ing atine, ngimpi sepi pikiran, yen sampeyan ngomong bab battlecruisers cahya. Ya, lan ora ana sing khusus kanggo mbandhingake - wong Jerman, kanthi kabeh trik pamikiran ilmiah lan teknis, ora mandheg ing alam liar kasebut.
      1. +8
        15 Juni 2018 17:59
        Kutipan saka arturpraetor
        Ora ana apa-apa sing ana ing pikirane, turu sing tenang ing pikiran, yen sampeyan ngomong babagan kapal perang sing entheng.

        Salam, kolega sing dikasihi! Sampeyan salah - gajah putih dudu kapal perang sing entheng, nanging kapal penjelajah cahya sing gedhe ngguyu
        Lan materi kasebut wis siyap lan bakal ana ing kaca utama minggu ngarep - kanthi cara, kita uga ana ing kana ... ughkm ... ora, aku ora bakal ngarep-arep, nanging aku mikir sampeyan bakal seneng :) )))
        1. +1
          15 Juni 2018 18:22
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Lan materi kasebut wis siyap lan bakal ana ing kaca utama minggu ngarep - kanthi cara, kita uga ana ing kana ... ughkm ... ora, aku ora bakal ngarep-arep, nanging aku mikir sampeyan bakal seneng :) )))

          Boom ngenteni hi Senajan aku ora njaluk menyang diskusi ing topvar saiki, amarga ana cukup teks kanggo nulis tho, nanging aku nyoba kanggo maca kabeh. Aku kepingin weruh apa ombone sampeyan pejoratively lan banter ngormati heffalumps, lan apa liyane padha teka karo ngguyu
        2. +2
          15 Juni 2018 21:48
          Lan wiwit kapan cairan kasebut nyerep energi bledosan ing negara kita? Ora ana sing kacepetan gelombang kejut luwih dhuwur tinimbang ing udhara?
          1. 0
            15 Juni 2018 22:36
            Kutipan saka: Dr_Engie
            Lan wiwit kapan cairan kasebut nyerep energi bledosan ing negara kita?

            Tegese, kompartemen cair nyerep energi
            1. +1
              16 Juni 2018 14:49
              Tegese, kompartemen cair nyerep energi

              Ngomong kanthi ketat, energi kasebut diserep amarga ekspansi gas ing kompartemen, sing nduweni volume padhet banget lan adoh saka kebak cairan, lan ngeculake gas sing padha bali menyang atmosfer liwat saluran gas utawa panel kalah. , yen kuwi diwenehake dening desain.
          2. +1
            17 Juni 2018 16:28
            Kutipan saka: Dr_Engie
            Lan wiwit kapan cairan kasebut nyerep energi bledosan ing negara kita? Ora ana sing kacepetan gelombang kejut luwih dhuwur tinimbang ing udhara?


            Yen kompartemen sebagian, ora luwih saka 90%, diisi karo cairan, banjur ing kasus iki cairan nyerep bagean saka energi bledosan.
      2. +1
        15 Juni 2018 21:17
        Inggih, inggih punika bab impen pikiran - ing wangun "gajah putih". Aku utamané kasengsem ing pungkasan "gajah". Sing diarani pelaut Inggris Spurious lan babagan bedhil sing apik banget BL 18 inch Mk I
      3. 0
        15 Juni 2018 22:39
        ya khokhlov sing takon))
  3. +1
    15 Juni 2018 16:53
    Minangka tansah menarik.
  4. +3
    15 Juni 2018 17:00
    Impen kanggo ndeleng analisis Coreyjes, Furies, Glories. Malah minangka bocah, maca "MK", ​​ora cetha kanggo kula tujuan cruisers iki.
    1. +3
      15 Juni 2018 18:00
      Kabeh bakal minggu ngarep, dear Mikhail, materi wis siap :)))
  5. +3
    15 Juni 2018 17:17
    Andrey nduweni kabeh bahan sing menarik
    1. +1
      15 Juni 2018 18:00
      Matur nuwun! Seneng banget krungu aran
  6. +1
    15 Juni 2018 17:32
    Aku ora ahli lan ora bisa ngevaluasi kaluwihan utawa cacat kapal. Aku kasengsem ing wayahe kuwi: "padha nginstal loro 76mm bedhil anti-pesawat lan papat 47 mm bedhil salam" kok neraka gun salam nyerah! Apa dheweke bakal menehi salam marang wong Jerman? Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa nggunakake senjata konvensional. Umumé, apa gunane bedhil salam iki?
    1. +3
      15 Juni 2018 18:03
      Kutipan: Royalist
      Aku kasengsem ing wayahe kuwi: "padha nginstal loro 76mm bedhil anti-pesawat lan papat 47 mm bedhil salam" kok neraka gun salam nyerah!

      Ya, carane ngomong ... Deleng

      Apa sampeyan ngerti kapal sing ana patang puluh lima lawas sing apik? Iki RKR "Moskva" :)))) Kita isih nginstal rong bedhil salam 45-mm :)))
    2. +1
      15 Juni 2018 19:04
      Aku kasengsem ing wayahe kuwi: "padha nginstal loro 76mm bedhil anti-pesawat lan papat 47 mm bedhil salam" kok neraka gun salam nyerah! Apa dheweke bakal menehi salam marang wong Jerman? Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa nggunakake senjata konvensional.

      Salam ora digawe nalika "dhesek", nanging ... terus-terusan. Sampeyan mlebu ing plabuhan - salam kanggo bangsa. Kita ketemu dhewe - salut, wong liyo ketemu - salut. Mesthi, iku uga bisa digawe saka bedhil militèr lan malah cangkang urip :))) (Kaya Aurora ing Manila), nanging sampeyan bisa mbayangno prabédan antarane 47mm kothong lan 102mm dijupuk?
    3. +1
      18 Juni 2018 11:12
      Biaya lan massa bedhil salute murah. Ora ana sing mbuwang sumber daya instalasi pertempuran. Menapa malih, aturan tata krama maritim ing sawetara kasus mbutuhake akeh banget salutes.
  7. +1
    15 Juni 2018 17:51
    Kutipan: Royalist
    Umumé, apa gunane bedhil salam iki?

    "T" - tradhisi
    1. +5
      15 Juni 2018 18:04
      Kutipan saka: sds127
      "T" - tradhisi

      "Mbutuhake telung taun kanggo nggawe kapal. Butuh 300 taun kanggo nggawe tradisi anyar!"
  8. +1
    15 Juni 2018 18:09
    Nyatane, bisa nggunakake "salinan" sing dibangun miturut konsep Jepang nggunakake "Kongo" - ing jarak sing adoh. Banjur waja horisontal dadi luwih cocog, kang luwih fixable saka nganyarke karo Tambah ing pangayoman vertikal. Lan nggunakake wong-wong mau, yen kita njupuk pendekatan iki menyang akun, ing kahanan Segara Lor utawa Atlantik Lor kaya pati ... Siji-sijine sing nylametake Inggris yaiku kekurangan persenjataan Jerman sing cukup kanggo kapal sing abot sadurunge. katon Bismarck.
    Lan konsep ganas, munggah pangkat dening genius impulsif Fisher kanggo Absolute (sanajan karo apogee saka absurdity - "Glories", "Koreijeks" lan "Furies" pasangan iki isih dadi-dadi ....). Toys ing WWI, padha dadi cukup dadi-dadi (yen digunakake wisely) ing WWII. Ing kene aku setuju karo penulis. ya
    Artikel plus - minangka tansah maca menarik lan gampang hi
    1. +1
      17 Juni 2018 20:50
      nanging Hood duwe omah percetakan dhewe)))
      1. 0
        18 Juni 2018 06:22
        Ya ... "Hood" sawise mikir maneh Jutland ora kaya "bocah whipping" kaya kabeh sing sadurunge (kajaba "kucing" papat kanthi artileri 343-mm)
        Lan anane omah percetakan ora nggawe kapal gedhe. Prestasi nggawe dheweke gedhe nglirik
  9. +1
    15 Juni 2018 21:29
    Bener, sadurunge dadi migunani, Ripulse kudu ngatur maneh sabuk waja 229-mm saka Almirante Cochren, lan ngatur maneh sabuk waja 152-mm luwih dhuwur.
    Lan ing Rinaun, ing cara, aku ngerti, sabuk waja lawas wis rampung dibusak lan diganti karo anyar, karo wilayah sing luwih gedhe?
  10. +1
    15 Juni 2018 22:10
    Foto-foto mung apik banget. Matur nuwun!
  11. +2
    15 Juni 2018 22:38
    Matur nuwun, Andrey, kanggo artikel kasebut, aku sinau akeh perkara sing menarik kanggo aku +!
  12. +2
    16 Juni 2018 07:18
    Inggih, "gajah" punika gajah, nanging ndhuwur iki gambaran epik saka confrontation antarane battlecruisers, kaya aku ngerti, bakal comparison Hood lan Ersatz York?
  13. 0
    16 Juni 2018 08:25
    Babagan Admiral Battenberg. Aku ora ngerti carane sabdho serangan ing wong, nanging nalika teka Admiralty, wong iki miwiti dina apa dening maca koran Times nalika perang. Dheweke duwe julukan "Slow Jumping" ing antarane para bawahane. Dadi dheweke luwih gentleman tinimbang admiral.
  14. 0
    16 Juni 2018 08:41
    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
    Kutipan: Royalist
    Aku kasengsem ing wayahe kuwi: "padha nginstal loro 76mm bedhil anti-pesawat lan papat 47 mm bedhil salam" kok neraka gun salam nyerah!

    Ya, carane ngomong ... Deleng

    Apa sampeyan ngerti kapal sing ana patang puluh lima lawas sing apik? Iki RKR "Moskva" :)))) Kita isih nginstal rong bedhil salam 45-mm :)))

    Dheweke uga dipasang ing korvet lan frigat paling anyar. Ana ora adoh saka Boykoy nalika salute. Aku kudu ngomong, iku nyengsemaken.
    1. 0
      16 Juni 2018 08:51
      Kutipan saka kvs207
      Aku kudu ngomong iku nyengsemaken.

      Lan apa gunane, kajaba kanggo salute, apa ana, utawa mung ballast, ora cocog kanggo apa-apa liyane saka salute?
  15. 0
    16 Juni 2018 10:53
    Andrey, aku wis suwe maca artikel sampeyan.
    Apa sampeyan ora wedi yen ana wong sing nerbitake kanthi jeneng dhewe ing kertas (karo "rampung" sethithik?
    Ing kene sampeyan duwe ensiklopedia lengkap ... lol
    1. 0
      16 Juni 2018 13:50
      Kutipan: Olezhek
      Apa sampeyan ora wedi yen ana wong sing nerbitake kanthi jeneng dhewe ing kertas (karo "rampung" sethithik?

      Ora utamané :))) Publishing house mriksa laying metu saka buku lan ora seneng yen lagi kebak glethakaken metu :))))
  16. +1
    16 Juni 2018 12:59
    (Aku takon kanthi sopan, nanging kanthi pangarep-arep)
    Napa ora mbandhingake sawise kabeh seri artikel, Jerman lan Inggris karo "bangunan sing durung rampung" sing diarani "Izmail"?
    1. +1
      16 Juni 2018 13:51
      Kutipan: VohaAhov
      Napa ora mbandhingake sawise kabeh seri artikel, Jerman lan Inggris karo "bangunan sing durung rampung" sing diarani "Izmail"?

      Vladimir, iku perlu? :))))))) Dadi, ing asas, iku bisa, mesthi
      1. +2
        16 Juni 2018 20:16
        Kapal perang dibangun lan dadi bagéan saka mung 4 armada. Inggris, Jerman, Jepang dianggep, nanging "Izmail" kita ora. "Isin kanggo negara ..." :))
        1. +1
          17 Juni 2018 18:38
          Miturut cara, sampeyan bisa mbandhingaké "Ismails" karo Amerika ngrancang "Lexingtons". Utawa karo "Hood" - ing versi asli.
          1. +2
            17 Juni 2018 19:20
            Nah, kepinginan sing maca yaiku hukum :)))))))
  17. -1
    16 Juni 2018 21:39
    Aku ora ngerti carane kapal bisa dibandhingake. Salah siji sing liwat 2 perang donya, lan liyane. Ora malah diutus.
    1. +1
      16 Juni 2018 22:38
      Ya, dhasar, sampeyan njupuk lan mbandhingake dawa, jembar, kacepetan, waja, gaman .... Umumé, cara Andrei nindakake saka kutha "atos" Chelyabinsk !!!
  18. +1
    17 Juni 2018 00:25
    Matur nuwun Andrey! Kaya biasane, menarik banget kanggo maca bagean sabanjure babagan battlecruisers. Aku bakal ndhukung gagasan kanggo mbandhingake karo proyek Ismael, iku bakal menarik.
    Lan bakal dadi gedhe kanggo nggawa kabeh bahan babagan battlecruisers menyang publikasi ing publikasi dicithak apik.
  19. +2
    17 Juni 2018 20:48
    Aku wonder kok Jepang bisa gampang nglelebke battlecruisers Inggris, amarga padha nampa pangayoman relatif apik marang torpedo, lan artileri cilik nglawan bom torpedo cukup efektif.
    1. +1
      17 Juni 2018 21:04
      Kutipan saka yehat
      Aku gumun kok Jepang bisa nglelebke Inggris battlecruisers gampang, amarga padha nampa pangayoman relatif apik marang torpedo,

      Torpedo pisanan ngalahake setir, banjur 4 liyane nyerang kapal - total limang torpedo kanggo kapal 27,4 ewu ton - luwih saka cukup kanggo PTZ apa wae.
      Kutipan saka yehat
      lan artileri cilik nglawan pengebom torpedo cukup efektif

      Iku mung ora efektif banget, lan, jujur, ora akeh - telung pom-pom wolung laras lan senapan mesin 12,7 mm.
      1. 0
        17 Juni 2018 22:45
        kabeh artileri bisa nglawan pengebom torpedo, kalebu anti-tambang lan bedhil utama -
        bledosan ing cedhak bisa ngrusak kanthi pecahan lan banyu.
        nanging bedhil mesin ora ana guna.
    2. 0
      18 Juni 2018 19:37
      Kutipan saka yehat
      Aku wonder kok Jepang bisa gampang nglelebke battlecruisers Inggris, amarga padha nampa pangayoman relatif apik marang torpedo, lan artileri cilik nglawan bom torpedo cukup efektif.

      Hit pisanan ana ing tengah awak, nanging waja tahan bledosan. Banjur langsung 9 G3M, 3 saka kiwa lan 6 saka sisih starboard, bebarengan mlebu ing cruiser, nyelehake torpedo meh titik-kosong, saka 600 m lan nyedhaki masts, teka ing geni abot saka bedhil anti-pesawat. Nell loro tubrukan ing banyu. Nanging, iki korban pungkasan saka battlecruiser Inggris - telung torpedo pierced buritan, siji cedhak kamar engine, kaloro ing mburi menara baterei utama, katelu kenek rudder. Gulung tambah cepet supaya serangan sabanjuré wis superfluous, nanging enem Nells pungkasan njupuk ngantem kanggo mesthekake, mencet kamar ketel karo siji torpedo.

      https://komandante-07.livejournal.com/39358.html
      ing pirang-pirang bagean saka torpedo-bomber dhasar, torpedo model 91 model 1 sadurungé tetep dadi senjata anti-kapal utama. Kanthi torpedo kasebut, pesawat G3M saka korps penerbangan angkatan laut Mihoro lan Genzan padha bersenjata. nyerang lan nglelebke kapal perang Pangeran Wales lan cruiser ing pesisir Malaya Repulse. Pengebom G4M Kanoya Naval Air Corps sing luwih modern ing perang sing padha nggawa torpedo Type 91 Model 2 anyar.
  20. 0
    18 Juni 2018 19:28
    Nanging D. Fisher nduweni katresnan sing ora bisa dimangerteni lan ora rasional kanggo para penjelajah perang Inggris, sing digawe dhewe - kapal sing cepet banget lan bersenjata kanthi armor sing lemah.


    Ora rasional? Umumé, battlecruisers perang luwih akeh tinimbang kapal gedhe liyane.
    Mbenerake investasi kasebut.

    Inggih, njupuk menyang akun kasunyatan sing antarane wong-wong mau ana Cairan sing nyerep energi saka bledosan, efektifitas saka pangayoman kuwi Ngartekno ngluwihi biasanipun, karo bulkhead wojo.


    Ora bener yen cairan ing ruang sing winates nyerep energi saka jeblugan.
    Cairan kasebut minangka medium sing ora bisa dikompres, kanthi transfer energi menyang tembok kompartemen.
    Bener kanggo ngomong babagan struktur sing dirancang kanggo nyerep bledosan kanthi kompartemen gantian sing diisi cairan lan kosong. Ing kasus iki, sajrone bledosan, cairan merata nyebarake beban ing tembok kompartemen sing diisi, deforming kompartemen kosong (puncak beban disebarake kanthi rata). Miturut prinsip iki, stamping hidrostatik disusun.
  21. 0
    18 Juni 2018 23:14
    Bisa diarani yen konsep ganas lan inconsistency mutlak karo tugas sing ditindakake dening Perang Donya I ora nggawe kapal Repulse lan Rinaun ora ana gunane, nanging iki kedadeyan ing mangsa ngarep lan mung amarga watesan saka pasukan angkatan laut. wis njedhul, sing ora bisa diprediksi sadurunge. Ing tembung liyane, "Repulse" lan "Rinaun", senadyan kabeh shortcomings sing, ngawula layanan kamulyane kanggo Inggris lawas apik, nanging kaluwihan saka nitahake ora ing iki.

    kesimpulan aneh.
    Yen sampeyan nggawe teknik kanggo konsep sing salah utawa konsep sing wis lawas, teknik kasebut bakal dadi lungse, kanthi cepet.
    Nanging yen sampeyan nggawe teknik revolusioner lan nyetel konsep aplikasi, taktik berkembang kanggo - pranyata sampeyan modernisasi ing sawetara titik, nanging minangka operator gegaman - iku isih meets syarat.
    Apa utawa ora pangripta Rinaun mangertos iki, padha nggawe platform tempur banget majeng karo senjata kuat, kacepetan dhuwur, saged kanggo nahan paling mungsuh, minangka penulis artikel rightly nyatet.
    Lomba senjata mimpin menyang mburi kelas kapal perang. Munculé gegaman rudal anyar - kanggo katon saka prau praktis unarmoured.
  22. 0
    23 Juni 2018 18:18
    Ya ... Pancen, "Refit" lan "Didandani" ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"