Mlayu, kewan perang! Babagan ngantem luar biasa kasar saka insinyur militer ing wilayah Rostov

430
Kedadeyan sing kedadeyan ing kutha Millerovo, Wilayah Rostov, dirembug ing jaringan sosial lan blog. Ing wayah esuk ing Millerovo, insinyur militèr enom dikalahake, sing ana ing kutha ing perjalanan bisnis kanggo nggarap salah sawijining proyek ing unit militer Distrik Militer Kidul.

Yen sampeyan pracaya publikasi ing jaringan sosial, kahanan mbukak kaya ing ngisor iki: atlit profesional nganakake program hiburan ing wayah wengi (mbokmenawa karo libations), kang lancar dadi esuk. Kira-kira jam 5 esuk, insinyur militer menehi komentar marang para master olahraga ing kickboxing lan tinju Thai babagan kasunyatan manawa ing jam kasebut bisa dadi luwih tenang - dheweke isih turu.



Lan ing antarane atlit profesional, salah sawijine dadi pelatih bocah-bocah lokal, bangga munggah, sing ndhikte wong-wong mau yen "sampeyan ora bisa nglilani wong liya menehi komentar marang warga lokal."

Video ing ngisor iki nyritakake kepiye kedadeyan kasebut.

Cuplikan kasebut nuduhake carane sawetara wong kanthi harfiah nyeret wong enom metu saka bangunan hotel lan nyerang dheweke. Wong enom liyane (ing kathok cendhak lan tas ransel) nyoba kanggo mungkasi wong-wong mau, kang dibuwang ing lemah, sawise kang kudu perang kanggo nglindhungi kolega. Ing wektu sing padha, miturut rekaman, para insinyur militèr metu saka UAZ lan pindhah menyang hotel.

Banjur ana wong nom-noman sing nganggo tas ransel nunggang wong sing ngalahake kancane lan nimbulake pirang-pirang pukulan, sing ndadekake wong-wong mau nesu. Sawetara detik sabanjure, serangan brutal saka insinyur militer diwiwiti - kalebu nendhang wong sing ngapusi ing sirahe. Kangge, UAZ militèr nyopir saka bangunan hotel. Sing paling nggumunake yaiku sanajan sawise tekane polisi, perang terus.



Video kanthi ngalahake insinyur militer enom ditampilake ing tautan (ing blog)
manungsa waé! Wong-wong sing utamané kena pengaruh lan ing umur 18 ora dianjurake kanggo nonton video kasebut.

Ungkapan: "Apa sampeyan ngerti yen sampeyan sampah?!" lan "Run, perang kewan!" narik kawigaten khusus.

A outcry umum sudhut kudu mimpin kanggo kasunyatan sing ing iki crita kabeh pelaku diidentifikasi, sing, miturut definisi, kudu diukum ing framework saka aturan hukum sing ana.
  • Facebook
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

430 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 52
    25 Juni 2018 08:11
    Ora bisa nonton. UAZ kiwa - sawetara jenis isin. Muga-muga para pelaku bisa ditemokake lan entuk apa sing dikarepake.
    1. + 148
      25 Juni 2018 08:16
      Akeh grumbulan ing saindenging negara ... tangane panguwasa ora tekan ing kana, sayange.
      Ya wis bisa dingerteni, tangane para panguwasa dhaerah rame-rame ngoyak-oyak kanthong warga biasa. Dumadakan ana dhuwit glethakaken watara?
      1. + 75
        25 Juni 2018 08:22
        Quote: Ireng
        Akeh grumbulan ing saindenging negara ... tangane panguwasa ora tekan ing kana, sayange.

        Sawise "kuschevoks" kabeh pimpinan Kementrian Dalam Negeri ing lapangan kudu mabur (kanthi dipecat lan nyabut pangkat), lan ing negara kita, kaya biasane, dheweke bakal nemokake switchman utawa malah nggawe rem. .
        1. + 26
          25 Juni 2018 08:27
          Kutipan saka ultra
          Quote: Ireng
          Akeh grumbulan ing saindenging negara ... tangane panguwasa ora tekan ing kana, sayange.

          Sawise "kuschevoks" kabeh pimpinan Kementrian Dalam Negeri ing lapangan kudu mabur (kanthi dipecat lan nyabut pangkat), lan ing negara kita, kaya biasane, dheweke bakal nemokake switchman utawa malah nggawe rem. .

          Iki minangka sistem. lan ngganti polisi lokal ora bakal ngatasi apa-apa.
          1. + 64
            25 Juni 2018 08:52
            Kok dadi akeh kekejeman.. Polisi iku nistha, lengkap inaction, stands sirah twirling lan ora nindakake apa-apa.
            1. + 66
              25 Juni 2018 09:15
              Kutipan saka maxim947
              Polisi iku aib, lengkap inaction, stands sirah twirling lan ora nindakake apa-apa.

              Amarga dheweke wedi, ora ana sing bakal kelakon amarga ora tumindak, lan kanggo kegiatan dheweke bisa diusir, dumadakan salah sawijining pihak ana ing bisnis. Ing kahanan sing ora jelas, dheweke luwih seneng ora tetep metu, nanging ing rapat umum, ngulungake wong minangka prakara liyane, ing ngendi panguwasa langsung nglaporake manawa kantor kejaksaan bakal nutup mripat apa wae lan mula tumindak luwih aktif.
              1. + 41
                25 Juni 2018 12:18
                Quote: Punch Lubang
                Amarga dheweke wedi, ora ana sing bakal kelakon amarga ora tumindak, lan kanggo kegiatan dheweke bisa diusir, dumadakan salah sawijining pihak ana ing bisnis.

                Lan kepiye carane dheweke ngguyu bebarengan karo polisi Ukraina amarga 'ora tumindak ... amarga bisa nyepak sampeyan, dumadakan salah sawijining pihak ana ing bisnis ...'
                Mung ing Ukraina, 'Makhnovshchina' umure patang taun, lan sembarang retribusi kanggo pelanggaran bisa diaktifake metu minangka 'sengit patriot' (contone, nalika ing Mariupol penjaga tapel wates diantemi karo tinsel kanggo mabuk antics, lan padha. bengok-bengok sing diduga njaluk 'menu ing basa Ukrainia'). Lan apa sing ngalangi polisi Rusia nindakake tugas resmi?
                1. +4
                  25 Juni 2018 13:55
                  Dadi, sayangé, ora ana sing kudu ditambah.
                2. +8
                  25 Juni 2018 21:34
                  Aja bungah ing Ukrainia, scoundrel wis dicekel! (Saka warta Rostov n / a 25.06.18)
                  1. +8
                    26 Juni 2018 19:08
                    Lan iki "atlit" - kanggo Cut mudhun alas ing sisih lor, marga saka latihan, lan supaya padha mikir ana, yen isih ana otak.
                3. 0
                  2 Juli 2018 16:02
                  Kasunyatan yen bapak / cak / lik iki bakal nyingkirake polisi, lan bakal nyebabake masalah kanggo polisi kasebut. Sanajan ing kasus iki, dheweke ora bisa lolos.
              2. + 23
                25 Juni 2018 12:42
                Pulisi bisa nembak ing udhara, nyelehake kabeh wong ing aspal, banjur ngerti ... ora, dheweke bakal mblokir lan mbujuk ... ya, gopota bisa, sanajan ing skenario pasif, narik bedhil mesin kasebut. pundhake...
                1. +2
                  27 Juni 2018 01:18
                  Kutipan saka Freelancer7
                  Pulisi bisa nembak ing udhara, nyelehake kabeh wong ing aspal, banjur ngerteni ..

                  nuuuu ... kelangan kerjaan lan entuk artikel kriminal !!! Nyuwun apik apik apik
              3. + 19
                25 Juni 2018 19:39
                Quote: Punch Lubang
                Amarga dheweke wedi, ora ana sing bakal kelakon amarga ora tumindak, lan kanggo kegiatan dheweke bisa diusir, dumadakan salah sawijining pihak ana ing bisnis.

                Kabar iki dikirim ing situs web Spring Rusia wingi. Dikandhakake yen salah sijine penyerang lagi nglatih kepala polisi lokal, mula bawahane ora ngganggu.
              4. +2
                27 Juni 2018 01:16
                Quote: Punch Lubang
                Amarga wedi, ora ana sing bakal kelakon amarga ora tumindak,

                recourse recourse sampeyan duwe kawruh aneh ing fiqih !!! opo opo wassat wassat

                Mantan polisi dihukum kanggo inaction nalika ngalahake wong
                https://29.ru/text/gorod/259768807899136.html

                Mantan polisi ora ngganggu ing konflik sing mimpin kanggo pati donya lan juara Eropah ing powerlifting Andrey Drachev, lan uga ndesek karyawan saka Guard Rusia supaya ora nindakake iki, seng di tuduh saka penyalahgunaan saka kantor, kasus pidana wis dibukak marang wong. Sadurungé, saksi mata mateni atlit dipecat saka lembaga penegak hukum.
                https://www.gazeta.ru/sport/2017/10/09/a_10923848
                .shtml
            2. +1
              25 Juni 2018 09:17
              Yen klambine suwek utawa reged, dheweke kudu ndandani dhewe!
            3. Komentar wis dibusak.
              1. + 13
                25 Juni 2018 09:50
                Tanpa polisi ing desa apa wae ana kekacauan lengkap. Yen sampeyan ora seneng, nyewa sheriff.
                1. +7
                  25 Juni 2018 18:13
                  Kutipan: victor n
                  Tanpa polisi ing desa apa wae ana kekacauan lengkap. Yen sampeyan ora seneng, nyewa sheriff.

                  Aku bakal ngomong maneh: desa tanpa polisi ora dianggep dikuwasani. Sampeyan menehi polisi kanggo saben! ngguyu
                  Lan sheriff bakal diangkat sawise 3rd MV ngguyu
              2. + 50
                25 Juni 2018 09:59
                Quote: Bener
                Wektune bakal teka lan wong-wong bakal nggantung sampah ing cagak. Dheweke kanthi kompetisi sing angel banget njupuk adoh. Mung scum mudhun-lan-metu bisa dianggo ana.

                Yurik, kanthi kasempatan, ora saka penganut sekte "AUE" (kesatuan tahanan-Urkagan)? Pisanan aku wis rampung sekolah - "THE TAKE OFF", banjur aku bakal nutup "sampah".
                1. Komentar wis dibusak.
              3. Komentar wis dibusak.
              4. + 28
                25 Juni 2018 12:04
                Bakal teka wektune wong-wong bakal nggandhol sampah ing cagak ...
                Sampeyan ora duwe masalah karo sirah!
                Mlaku kanthi cepet menyang psikiater, ana, ing dalan, sampeyan wis diwenehi absen ing klinik!
              5. + 35
                25 Juni 2018 12:17
                Quote: Bener
                Wektune bakal teka lan wong-wong bakal nggantung sampah ing cagak. Dheweke dipilih liwat kompetisi sing angel banget. Mung scum mudhun-lan-metu bisa dianggo ana.

                Sing nalika posons ngrampok sampeyan saka gateway, aja hubungi polisi. Nalika padha mbabarake omahmu, ngrampog utawa rudo pekso bojo utawa putri ing ngleboke, bengok AUE. Pindhah menyang maling, dheweke bakal nulungi sampeyan am
                1. 0
                  26 Juni 2018 11:46
                  marani para maling, bakal padha nulungi kowe
                  , bener, sampeyan bener, ora ketompo carane aneh muni ... padha mbokmenawa bakal luwih ora ana guna.
                2. 0
                  26 Juni 2018 11:47
                  Lan isih durung dingerteni sapa sing kudu mbayar luwih akeh.
              6. + 23
                25 Juni 2018 12:27
                Apa sampeyan wis tuku gantungan?
                Yen pelanggaran hukum diwiwiti, mula sampeyan bakal dadi paling ngarep kanggo njaluk perlindungan saka polisi - amarga bocah enom tuku "bream" lan liya-liyane nalika tuku wong dhewe kanthi lengkap. Dudu kuwi?!
                1. +7
                  25 Juni 2018 12:34
                  Quote: pelaut syura
                  Sampeyan bakal dadi paling ngarep kanggo njaluk perlindungan saka polisi -

                  Ora kaya iki. Ora tau njaluk perlindungan polisi.
                  1. +3
                    25 Juni 2018 13:54
                    video kasebut kanthi jelas nuduhake karya para pembela, kolega katon nesu, ing endi wong ing video kasebut? padha bisa dingerteni ora Mercedes utawa keamanan katon
                  2. +5
                    25 Juni 2018 15:45
                    Ora kaya iki. Ora tau njaluk perlindungan polisi.
                    Amarga ora ana gunane. Aku ngerti apa sing dakkandhakake.
                2. +7
                  27 Juni 2018 03:08
                  Pengalaman nglanggar hukum taun 90-an nuduhake yen polisi bakal nyerahake rakyat tanpa ragu-ragu, nanging uga ngrampas awake dhewe. Ora ana apa-apa sing kudu kita push ing kene babagan para pembela. Ana lan pelanggaran hukum sing saiki kita deleng lan "pembela" ARMED kasedhiya ing pigura. Lan sapa sing kudu dihubungi? Mesthine, dheweke ora kudu digantung, dudu wong Kristen, nanging kudu dipotong kayu ing sisih lor. Banjur dheweke siap nampa gaji, tunjangan, pensiun, nanging ora tanggung jawab. Inggih, paling padha bakal dipecat retroactively.
                  1. +6
                    27 Juni 2018 08:23
                    Inggih, mangga, aja meksa kabeh reged kanggo motong alas. Alas ora cukup kanggo saben wong, ing kene isih ana wong Cina, lan uga ana tukang sawyer. Ayo ditanduri alas!
              7. +2
                25 Juni 2018 18:09
                Quote: Bener
                Kutipan saka maxim947
                Kok akeh kekejemane.. Polisi iku nistha, ora nindakake apa-apa.

                Wektune bakal teka lan wong-wong bakal nggantung sampah ing cagak. Dheweke dipilih liwat kompetisi sing angel banget. Mung scum mudhun-lan-metu bisa dianggo ana.

                Koreksi - ora sampah, nanging polisi.
                1. +2
                  25 Juni 2018 21:42
                  Kita ora ngerti macem-macem telek lan kita bakal nyumerepi ora "miturut paspor, nanging ing pasuryan."
                  1. Komentar wis dibusak.
                2. + 10
                  27 Juni 2018 07:11
                  Kutipan saka Doliva63
                  Koreksi - ora sampah, nanging polisi.

                  Kutipan: Mich 1974
                  Kita ora ngerti macem-macem telek lan kita bakal nyumerepi ora "miturut paspor, nanging ing pasuryan."

                  Telek iku mung maling reged kabeh loreng, amarga ora ana pangertèn ing wong, lan urip wong apik rusak mung amarga padha nganggep awake dhewe ndhuwur wong liya.
                  Adat kanggo "susu" lan "ngedhunake" wong sing paling pantes ing lingkungan maling.
                  Ya, lan kita wis cukup ndeleng ing taun 90-an babagan romance maling - isih bau sing lara ora ilang.
                  Yen sampeyan ora ngajeni polisi - pilihan sampeyan. Aku uga ora seneng karo dheweke - nanging aku mung sengit karo maling, lan yen aku milih, aku bakal dadi polisi. Akeh wong kaya aku - mung lapisan masyarakat cilik sing ngalem maling - cukup wong mikir beda.
            4. + 17
              25 Juni 2018 10:02
              Lan yen ora ana kamera ing bangunan, kita ora bakal sinau apa-apa.
              1. 0
                30 Juni 2018 22:46
                ya wis. Aneh yen rekaman saka kamera ora "tiba-tiba ilang" ...
            5. + 11
              25 Juni 2018 10:05
              Iki "insinyur militer", uga, isih prajurit, nggawe sikil nalika wong lanang iki trampled menyang aspal nyoba kanggo bantuan wong.
              1. + 19
                25 Juni 2018 23:14
                Quote: DedLuka
                Iki "insinyur militer", uga, isih prajurit, nggawe sikil nalika wong lanang iki trampled menyang aspal nyoba kanggo bantuan wong.

                Kita wis, ing 1987. ing diskotik ing KBO, kadet kita diantemi. 3 divisi saka kadet (sing ora ana ing Pegunungan) wungu, diblokir Srednefontanskaya lan ... saben wong sing cocog karo gambaran. Ora kelakon maneh.
                1. +5
                  26 Juni 2018 08:06
                  Halo sekelas. Umumé, acara kasebut dianakaké rata-rata setaun sepisan. Nanging setaun pancen cukup.
                  1. 0
                    26 Juni 2018 08:23
                    Quote: Rapper nyata
                    Halo sekelas. Umumé, acara kasebut dianakaké rata-rata setaun sepisan. Nanging setaun pancen cukup.

                    Sampeyan sinau ing ngendi?
                    1. 0
                      26 Juni 2018 10:34
                      OVAKOLU 1981-1985 10 baterei.
                      1. +1
                        26 Juni 2018 14:51
                        Kutipan: Rapper sejati
                        Umumé, acara kasebut dianakaké rata-rata setaun sepisan. Nanging setaun pancen cukup.

                        Sistem sing padha ana ing Ordzhonikidze. Salah siji OVOKDKU bakal metu. OZRKU, umume, gopota lokal ora nindakake banter banget banjur ..
              2. +3
                27 Juni 2018 21:22
                [/ quote] Iki "insinyur militer", uga, dheweke isih dadi prajurit, nggawe sikil nalika wong lanang diidak-idak menyang aspal nyoba nulungi dheweke.

                Setuju banget karo sampeyan apik , Aku paling disabetake ing video iki ora dening scumbags iki (ana cukup scum kuwi nang endi wae), nanging dening kolega sing ninggalake ing UAZ. Lan wong aneh loro iki, amarga salah sijine bocah lanang kasebut ngadeg, nutup awake dhewe ing gedhong lan mbuwang dheweke. am , sialan negatif .
                1. 0
                  30 Juni 2018 14:42
                  Kutipan: Kirito
                  lan kanca-kancane sing ninggalake UAZ

                  Ing UAZ, ora kolega, nanging paling kamungkinan prajurit conscript sing nggawa "insinyur" kanggo toko hotel.
            6. + 13
              25 Juni 2018 10:58
              Kutipan saka maxim947
              Kok kejem banget.

              Fasis - dheweke uga fasis ing Rostov.
            7. +8
              25 Juni 2018 11:50
              Kutipan saka maxim947
              Kok dadi akeh kekejeman.. Polisi iku nistha, lengkap inaction, stands sirah twirling lan ora nindakake apa-apa.

              dudu sing sepisanan, kedadeyan sing padha nalika scumbag saka mma, ditutupi dening diaspora, mateni powerlifter sing ora mbebayani.
            8. + 20
              25 Juni 2018 11:59
              soale dudu polisi, tapi kathok kerak akeh, mung olih gaji lan deretan saka ngendi-endi, nanging sak durunge undhang-undhang, ora perduli, yen babar pisan nglaksanakake kuwajibane. , dheweke bakal pindhah menyang petugas kebersihan, lan ora menyang polisi, nanging "atlet" nyumet pecut iki kanthi umum menyang balung, amarga otak ing kono wis suwe diantemi, scum frostbitten. duka
              1. +3
                26 Juni 2018 02:31
                Quote: Warrior karo bedhil mesin
                amarga iku dudu polisi, nanging celonone karo kerak

                Polisi duwe hak nelpon mung wong sing nglawan sistem kasebut. Lan sing cocog karo sistem, yaiku, kabeh "penjaga keamanan", ora bakal kena.
            9. + 25
              25 Juni 2018 13:58
              Kutipan saka maxim947
              Kok dadi akeh kekejeman.. Polisi iku nistha, lengkap inaction, stands sirah twirling lan ora nindakake apa-apa.

              Iki ora mung isin ing pihak polisi, iki kejahatan.Ya, lan rekan-rekan militer mlayu kanthi apik, iki ngisin-isini, sing penting kanggo ngadili pelaku kanthi maksimal, polisi uga dikunjara amarga sikap sing kaya ngono marang tugase.
              Nanging ora ana sing bakal kelakon, amarga iki minangka sistem penindasan populasi, lan saiki kita ndeleng kanthi mripat dhewe unsur-unsur kasebut ing lemah.
              1. +3
                27 Juni 2018 11:13
                Nanging ora ana sing bakal kelakon, amarga iki minangka sistem penindasan populasi, lan saiki kita ndeleng kanthi mripat dhewe unsur-unsur kasebut ing lemah.


                kesel banget maca omong kosong kaya ngono ing forum iki

                lara, sampeyan kudu ndeleng dhokter. Sampeyan kudu duwe platoon sampeyan sing lunga langsung dipriksa.

                Kerep banget moans saka oppression flicker kene. Iku bakal dadi penindasan - sampeyan wis mbengkongaken kanggo kiriman lan ora bakal squeak luwih.

                Sistem kasebut angel. percoyo aku. tarik iki

                Lan nalika padha squeak tanpa alesan - snot lan luh iki smeared saka kirim kanggo kirim - carane wong umume pas iki ing sirah, aku ora ngerti

                luwih becik yen wong wadon edan bakal nggresah ing bangku babagan urip sing ora kepenak

                Deleng paspor sampeyan. Iku misale jek kula sing kabeh bakal langsung dadi cetha sing sapa
                1. +2
                  27 Juni 2018 11:18
                  gratis (Andrey)


                  Mungkin sampeyan Solzhenitsyn?

                  Apa sampeyan mutusake kanggo ngganti panulis? Lan sampeyan saka raos yen sampeyan minangka UMAT lan BENER - ora mencet ngendi wae?

                  Nah, postingan sing dhuwur banget nalika sampeyan nulis

                  Lucu kabeh ... ditindhes nganggo julukan "gratis"

                  Shiza mili liwat forum iki

                  Aku mikir yen ora cukup seneng ing kiriman sampeyan. Punika abdi ing abdi ing penindasan. Mesthi ana liyane

                  wong lanang pasuryan tangan.

                  KGB ing jaga.
                  1. 0
                    27 Juni 2018 11:30
                    Andrei, sing nindhes sampeyan? Dakkandhani. Rasane aku dudu mung siji-sijine sing kasengsem krungu critamu sing nangis

                    Sapa maneh ing kene sing rumangsa ditindhes? Mungkin ana sing nganggep awake dhewe dadi batur?

                    Inggih, yen ana wong sing bebas - kaya Andrei - tegese ana tawanan lan batur
                  2. +2
                    27 Juni 2018 11:59
                    Quote: konservatif
                    gratis (Andrey)


                    Mungkin sampeyan Solzhenitsyn?

                    Apa sampeyan mutusake kanggo ngganti panulis? Lan sampeyan saka raos yen sampeyan minangka UMAT lan BENER - ora mencet ngendi wae?

                    Nah, postingan sing dhuwur banget nalika sampeyan nulis

                    Lucu kabeh ... ditindhes nganggo julukan "gratis"

                    Shiza mili liwat forum iki

                    Aku mikir yen ora cukup seneng ing kiriman sampeyan. Punika abdi ing abdi ing penindasan. Mesthi ana liyane

                    wong lanang pasuryan tangan.

                    KGB ing jaga.

                    Sampeyan ora poke kula, ora seneng, aja maca, padha ora meksa sampeyan. Sampeyan luwih kaya Solzhenitsyn saka aku, aku weruh carane sampeyan nyalib ing topik sabanjuré sing sampeyan kanggo Rusia . Lan dadi metu sing provokator liyane lan wali saka sistem. , Aku ngerti sampurna uga apa dheweke saged lan njupuk alangan kanggo nindakake minangka badut luwih hormat.
                    1. +2
                      27 Juni 2018 12:30
                      Ojo nyolok aku, ojo seneng, ojo diwaca, ora dipeksa.


                      Ora ana blacklist kanggo sampeyan, pranyata pesen sampeyan sing nangis nggawe aku maca forum

                      Sampeyan luwih kaya Solzhenitsyn saka aku, aku weruh carane sampeyan nyalib ing topik sabanjuré sing sampeyan kanggo Rusia.


                      yen sirahmu misahake negara saka sistem lan Rusia saka negara, aku menehi saran supaya sampeyan ndeleng dhokter. Ayo sinau. Jaga pendidikan sampeyan, dudu kiriman ing forum. Aku ora ngomong babagan ejaan sampeyan utawa liya-liyane - aku ngomong babagan logika. sampeyan duwe defisit

                      Ana ora perlu kanggo medeni kula karo sistem, Aku ngerti sampurna uga apa iku saged.


                      Apa sampeyan ngomong babagan Solzhenitsyn? Lan miturut pendapatku, sampeyan kanca

                      Lan njupuk alangan kanggo nindakake badut hormat.


                      lunga nangis babagan oppression saka sistem, karakter

                      lara karo sampeyan lan padha)

                      Sadurunge ngomong babagan sistem lan kaadilan - sijine irung abang lan isin pipi

                      Ditindhes dening rezim getih

                      ing kawitan iku lucu kanggo maca wong kaya - ing 2012. Lan saiki aku mikir sing iki tahap jero saka sawetara jinis shiza

                      Saiki kirimanku bakal dicopot, lan keluhmu bakal ditinggal. Sampeyan kudu mambu saka kene. Aku ora ngerti kenapa aku ngomong kabeh iki

                      Iki dudu Review Militer - saiki dadi forum sawetara jinis sing ditindhes dening rezim

                      Ora ana panji pelangi lan aktivis hak asasi manungsa ing komentar kanggo ngrampungake gambar kasebut, ing sisih liya Solzhenitsyn wis ana. Sampeyan bakal luwih saka nutupi kabeh pamirsa iki
                    2. +1
                      27 Juni 2018 12:55
                      Panguwasa sibuk karo bisnis penting kanggo ngrampok pensiunan.


                      katon ora badut, tembung apa aku ndudhuk munggah kanggo sampeyan antarane sketsa ing ngisor iki topik.

                      gunakake dheweke ing pangadhuhmu. sampeyan bakal marshal langsung sawise iki, Aku

                      Kita kudu nindakake pilihan frase saka oposisi karo VO. Nglipur banget

                      Sampeyan moaners bisa disassembled menyang kuotasi. Aku mung maca ndhuwur komentar lan ngisor loro wis geni

                      Lan iki dudu trollingku (saiki dheweke ngandhani yen aku melu trolling) - iki nesu banget karo sampeyan kanthi karakter kaya ngono.
                      1. +1
                        27 Juni 2018 13:04
                        Quote: konservatif
                        Panguwasa sibuk karo bisnis penting kanggo ngrampok pensiunan.


                        katon ora badut, tembung apa aku ndudhuk munggah kanggo sampeyan antarane sketsa ing ngisor iki topik.

                        gunakake dheweke ing pangadhuhmu. sampeyan bakal marshal langsung sawise iki, Aku

                        Kita kudu nindakake pilihan frase saka oposisi karo VO. Nglipur banget

                        Sampeyan moaners bisa disassembled menyang kuotasi. Aku mung maca ndhuwur komentar lan ngisor loro wis geni

                        Apa sampeyan lara? Sampeyan mbokmenawa wis mutahke dhewe saka sirah nganti jempol, lunga wisuh pasuryan! Apa maneh maca, masokis?
                        Aku uga ora ngerti kenapa sampeyan nglukis iki ing kene, nanging luwih becik mambu saka kene (tembung sampeyan).
                        Aku ora ngoyak pundhak, nguripake menyang administrasi, supaya padha nggawe kula biasa, aku ora pikiran.
                        Sampeyan mbokmenawa ora ngerti yen ana negara Rusia, apa ana Tanah Air Rusia? Lan sistem kasebut rada saka pesawat sing beda. Ora, sampeyan ora ngerti! Apa sing bisa dakkandhakake, iki diagnosis. .
                        Umumé, luwih becik metu saka kene, iki mung pikiran sing bener ing sirahmu.
                      2. 0
                        27 Juni 2018 13:49
                        Sampeyan mbokmenawa ora ngerti yen ana negara Rusia, lan ana Motherland Rusia?


                        Dolan marani anakmu, dodolan dolananmu marang wong sing ora tanggung jawab. Dheweke bakal ngormati set tembung sampeyan. Banjur ana wong diwasa. Mulane sampeyan saiki maca babagan sampeyan dhewe apa sing diwaca.


                        Umumé, luwih becik metu saka kene, iki mung pikiran sing bener ing sirahmu.


                        Aku isih ngece rezim sing ditindhes kanthi julukan "gratis" lan aku chuhn, aja kuwatir, admin bakal nulungi aku.

                        Banjur sampeyan bakal seneng saben liyane lan nyritakake babagan KGB lan usurper Vladimir lan babagan carane "panguwasa sibuk karo bisnis penting kanggo ngrampok pensiunan"
                    3. 0
                      2 Juli 2018 20:47
                      "Aja poke kula" - iku, sandiworo, sampeyan ora bisa maca komentar luwih! amarga landak uga jelas - semak semak nulis paling apik kanthi sertifikat, sanajan iki uga diragukan :)))
            10. + 12
              25 Juni 2018 13:58
              Ing teori, polisi kudu diukum, amarga ora tumindak, muga-muga bisa dipecat lan diukum. Pasuryane atlit-atlite padha sumunar, mbok menawa ana sing ora sengaja tiba ing endhas bata, kanggo ilmu. Umume isin, mesthine dhengkul polisi padha gonjang-ganjing, dodiki, kudu disetir.
              1. +3
                25 Juni 2018 23:11
                Kutipan: sisir
                Ing teori, polisi kudu diukum, amarga ora tumindak, muga-muga bisa dipecat lan diukum. Pasuryane atlit-atlite padha sumunar, mbok menawa ana sing ora sengaja tiba ing endhas bata, kanggo ilmu. Umume isin, mesthine dhengkul polisi padha gonjang-ganjing, dodiki, kudu disetir.

                Ing kasus kaya mengkono, "kabeh dijupuk, kabeh wis mbayar."
            11. +6
              25 Juni 2018 23:09
              Kutipan saka maxim947
              Kok kejam banget..

              Wis mesthi. Mung nalika, ora malah hukum, nanging moralitas umum - sing. wong kanggo sisih paling ora nampa iki, banjur kuwi "wong lanang" sing ndhelik. Lan nalika ana kultus penindasan wong sing ringkih ing masyarakat, mula kabeh ora ana-nanging ora ana sabuk. Ing tembung liya, iki minangka cermin modernitas. Ora mung ing Rusia, nanging ing saindhenging CIS kedadeyan sing padha.
            12. 0
              26 Juni 2018 05:58
              amarga lokal.
            13. +1
              27 Juni 2018 01:10
              Kutipan saka maxim947
              Kok dadi akeh kekejeman.. Polisi iku nistha, lengkap inaction, stands sirah twirling lan ora nindakake apa-apa.

              sawise Wilayah Krasnodar, wektune kanggo goyangake wilayah Rostov !!! am am negatif negatif Nyuwun Nyuwun Nyuwun
              1. +1
                27 Juni 2018 11:49
                Dagestan goyang karo operasi militer walikota nyulam - lan nyulam nganggo video goldfinches kuwi mung 5 menit.

                sistem iki isih nyebar wilayah liyane. Lan penyidik ​​saka kabeh negara digawa menyang wilayah kasebut. Lan giliran bakal teka kanggo wong-wong celaka iki.

                Lan kanggo nguripake wong-wong mau, siji kru cukup.
                1. 0
                  27 Juni 2018 16:18
                  Quote: konservatif
                  Dagestan goyang karo walikota operasi militer rajutan

                  recourse recourse nuuuuuuuu...kowe wis kegedhen!!! opo wassat wassat
                  Quote: konservatif
                  Lan penyidik ​​saka kabeh negara digawa menyang wilayah kasebut. Lan giliran bakal teka kanggo wong-wong celaka iki.

                  nanging iki wis luwih bener, yen kita ngilangi exaggeration babagan operasi khusus militèr !! prajurit prajurit apik
                  Quote: konservatif
                  Lan kanggo nguripake wong-wong mau, siji kru cukup.

                  dideleng saka vidos lan spesifik kutha cilik, ing kasus iki ana maneh masalah closeness lan nepotisme!!! am am negatif negatif negatif Nyuwun
            14. 0
              30 Juni 2018 11:37
              polisi mung ngalahake lan nglindhungi ora kanggo wong-wong mau
          2. + 27
            25 Juni 2018 13:06
            Ing taun 80-an, ing Ordzhonikidze, Ossetia Utara, ana seri pemukulan kadet OVZRKU. Tekan titik yen para taruna ora bisa mlaku kanthi cuti, sekolah ing sadawane pager terus-terusan dikepung dening rombongan lan rombongan gopnik lokal sing pengin seneng-seneng. 10 moncong kanggo siji utawa loro nyenengake.
            Lan kabeh rampung kanthi cepet - 4 taun senior, nalika pindhah saka kutha omah menyang kamp pelatihan, tinimbang menyang kelas "sewenang-wenang" mlebu ing sekolah. Lan padha nyapu kabeh sing nongkrong ing pager. luwih saka 100 wong tak ing distribusi yen memori serves!
            Akibaté, kasus "ora sah" telat mlebu kelas, ora ana tentara sing diukum, sanajan ana sing disebut. "pemuda elit" lan bapak-bapake teka ing sekolah kasebut kanthi ancaman lan njaluk supaya para instigator diekstradisi. Ing wektu sing padha, ing dalan
            sembarang "pitakonan" kanggo kadet ilang langsung!
            Lan kutha dadi luwih utawa kurang sepi kanggo sawetara wektu.
            Banjur kerusuhan pancen kedadeyan, nanging wis dadi politik gedhe lan kumpulan ing kana luwih adhem.
            Ing harbingers pisanan saka perang Chechen.
            Nanging iki crita liyane.
            Mungkin komandan unit Rostov kudu bisik-bisik marang wong liya lan ninggalake sawetara dina ing perjalanan bisnis?
            Amarga polisi ora bisa nindakake apa-apa ...
            1. +4
              25 Juni 2018 18:22
              Kutipan: Vlad.by
              Ing taun 80-an, ing Ordzhonikidze, Ossetia Utara, ana seri pemukulan kadet OVZRKU. Tekan titik yen para taruna ora bisa mlaku kanthi cuti, sekolah ing sadawane pager terus-terusan dikepung dening rombongan lan rombongan gopnik lokal sing pengin seneng-seneng. 10 moncong kanggo siji utawa loro nyenengake.
              Lan kabeh rampung kanthi cepet - 4 taun senior, nalika pindhah saka kutha omah menyang kamp pelatihan, tinimbang menyang kelas "sewenang-wenang" mlebu ing sekolah. Lan padha nyapu kabeh sing nongkrong ing pager. luwih saka 100 wong tak ing distribusi yen memori serves!
              Akibaté, kasus "ora sah" telat mlebu kelas, ora ana tentara sing diukum, sanajan ana sing disebut. "pemuda elit" lan bapak-bapake teka ing sekolah kasebut kanthi ancaman lan njaluk supaya para instigator diekstradisi. Ing wektu sing padha, ing dalan
              sembarang "pitakonan" kanggo kadet ilang langsung!
              Lan kutha dadi luwih utawa kurang sepi kanggo sawetara wektu.
              Banjur kerusuhan pancen kedadeyan, nanging wis dadi politik gedhe lan kumpulan ing kana luwih adhem.
              Ing harbingers pisanan saka perang Chechen.
              Nanging iki crita liyane.
              Mungkin komandan unit Rostov kudu bisik-bisik marang wong liya lan ninggalake sawetara dina ing perjalanan bisnis?
              Amarga polisi ora bisa nindakake apa-apa ...

              Kita uga narik shpakov kaya ngono. Kaping pindho ing memoriku. Banjur para taruna dilewati ing kutha. Nanging, perusahaan kadet meh dadi kulawarga. Dheweke dibesarkan kanthi cara sing sanajan 30 taun sawise lulus, kita bisa mbantu saben liyane. Saiki lulusan sekolah Rusia wis ngladeni, aku ora ngerti kepiye. Senajan aku krungu sing queers lulus saka SMA ing 90s.
              1. -2
                8 Juli 2018 11:45
                Kutipan saka Doliva63
                Nanging, perusahaan kadet meh dadi kulawarga. Dheweke dibesarkan kanthi cara sing sanajan 30 taun sawise lulus, kita bisa mbantu saben liyane. Saiki lulusan sekolah Rusia wis ngladeni, aku ora ngerti kepiye.

                Aku mikir sing saiki iki ora ing kabeh cilik - banjur kita padha sosial united, lan tanggung jawab kanggo kabeh negara lan kanggo comrades kita hammered menyang cadet saka dina pisanan sinau. Prinsip layanan saiki ing tentara banget diwujudake, lan mesthine ora ana semangat Soviet. Mulane padha ndeleng militèr kanthi cara sing beda-beda, sanajan aku percaya yen umume wong-wong iku pantes, nanging ora mungkin dheweke duwe inti sing padha karo perwira Soviet.
            2. 0
              26 Juni 2018 00:24
              Kutipan: Vlad.by
              Ing taun 80-an, ing Ordzhonikidze, Ossetia Utara, ana seri pemukulan kadet OVZRKU. Tekan titik yen para taruna ora bisa mlaku kanthi cuti, sekolah ing sadawane pager terus-terusan dikepung dening rombongan lan rombongan gopnik lokal sing pengin seneng-seneng. 10 moncong kanggo siji utawa loro nyenengake.
              Lan kabeh rampung kanthi cepet - 4 taun senior, nalika pindhah saka kutha omah menyang kamp pelatihan, tinimbang menyang kelas "sewenang-wenang" mlebu ing sekolah. Lan padha nyapu kabeh sing nongkrong ing pager. luwih saka 100 wong tak ing distribusi yen memori serves!
              Akibaté, kasus "ora sah" telat mlebu kelas, ora ana tentara sing diukum, sanajan ana sing disebut. "pemuda elit" lan bapak-bapake teka ing sekolah kasebut kanthi ancaman lan njaluk supaya para instigator diekstradisi. Ing wektu sing padha, ing dalan
              sembarang "pitakonan" kanggo kadet ilang langsung!
              Lan kutha dadi luwih utawa kurang sepi kanggo sawetara wektu.
              Banjur kerusuhan pancen kedadeyan, nanging wis dadi politik gedhe lan kumpulan ing kana luwih adhem.
              Ing harbingers pisanan saka perang Chechen.
              Nanging iki crita liyane.
              Mungkin komandan unit Rostov kudu bisik-bisik marang wong liya lan ninggalake sawetara dina ing perjalanan bisnis?
              Amarga polisi ora bisa nindakake apa-apa ...

              salam. Aku wrote ndhuwur, kita wis padha.
          3. 0
            25 Juni 2018 21:40
            Kutipan saka KLV2018
            Kutipan saka ultra
            Quote: Ireng
            Akeh grumbulan ing saindenging negara ... tangane panguwasa ora tekan ing kana, sayange.

            Sawise "kuschevoks" kabeh pimpinan Kementrian Dalam Negeri ing lapangan kudu mabur (kanthi dipecat lan nyabut pangkat), lan ing negara kita, kaya biasane, dheweke bakal nemokake switchman utawa malah nggawe rem. .

            Iki minangka sistem. lan ngganti polisi lokal ora bakal ngatasi apa-apa.

            bisa ngomong ngendi arep miwiti?
            1. +2
              26 Juni 2018 00:26
              Quote: YARS
              bisa ngomong ngendi arep miwiti?

              Saka internal "perusahaan")) solidaritas prajurit. Kita ora ngidini kita diseret, tanpa akibat.
            2. 0
              26 Juni 2018 14:57
              Mulai karo moncong. Ing taun 1991, dheweke njabat ing Turkvo (istilah), mula dheweke uga nakal. utamané batalyon construction. lokal. sasampunipun wengi piwales. MENENG.
          4. 0
            26 Juni 2018 11:36
            Dadi apa, lan aja nandur sapa wae saiki?
        2. + 17
          25 Juni 2018 09:00
          Kutipan saka ultra
          Sawise "kushchevok" kabeh pimpinan Kementrian Dalam Negeri ing lapangan kudu mabur (kanthi dipecat lan nyabut gelar),

          Sawise Kushchevka, kepala wilayah Krasnodar saka Direktorat Urusan Dalam Negeri, Nurgaliyev, menteri banjur, menehi medali menyang jenderal Krasnodar.
          Sawise wong-wong padha nesu, jenderal mundur, dadi, miturut pendapatku, kepala bank.
          A little mengko, Tkachev ngandika yen taun kanggo Kuban kaget sukses.
        3. + 29
          25 Juni 2018 09:54
          Sawise "kushchevok" kabeh pimpinan kudu mabur

          Lan apa pimpinan negara ora kudu mabur, ngowahi meh kabeh Rusia dadi "kuschevka"?
          1. +8
            25 Juni 2018 12:10
            Apa Menteri Dalam Negeri saiki akeh sing tusukan, mbok menawa wis wayahe nyediakake papan kanggo wong sing bakal kerja, lan ora ngunyah wafel?
          2. +9
            25 Juni 2018 12:37
            Kutipan: NordUral
            Lan apa pimpinan negara ora kudu mabur, ngowahi meh kabeh Rusia dadi "kuschevka"?

            Nalika "mayoritas intelektual" wong bodho votes kanggo PZhiVchikov am - iki, sayangé, ora bakal kelakon!
            1. +5
              25 Juni 2018 21:47
              Lan mangga matur kula. kanggo apa kuwi "apik" calon kedhaftar, lan ora pick-up screamer, pribadi aku lan puluhan yuta BISA milih? am
            2. +4
              26 Juni 2018 00:41
              Kutipan saka Weyland
              Kutipan: NordUral
              Lan apa pimpinan negara ora kudu mabur, ngowahi meh kabeh Rusia dadi "kuschevka"?

              Nalika "mayoritas intelektual" wong bodho milih kanggo am - iki, sayangé, ora bakal kelakon!

              Kabeh sistem bosok, lan sampeyan "asu gantung" ing wong tartamtu. Tuladha, 1989 Aku njupuk jaga saka pusat latihan. Peletonku (diganti) lungguh ing Ural. A Zhiguli (ing wektu iku) ngetutake kita, macaw ngomong: "mesin lanang = 100 dolar" (prajurit duwe AKMS-74U, artileri YOPT). Wong lanangku isih Soviet (matur nuwun Gusti! Senajan mengko didol 2 bayonet))), - padha duwe otak sing cukup. Aku metu saka mobil lan marang arams sing njaga duwe hak kanggo njupuk. Aku dhawuh lanang "defiantly" (Aku pancene ora bakal wis wani njupuk banjur (pengadilan), nanging padha ora ngerti. Aku push resik) kanggo masang toko lan narik rana. Umumé, nyebar "kaya kapal ing segara."
          3. +2
            25 Juni 2018 21:55
            Lan nalika ora ana Kuschevoks ing Rusia! Ing ngisor komunis? Gopota kuwi kaya gopnik modern ngaso ... Polisi kudu kerja. Lan pelatih kudu ngajari atlit ora mung perang, nanging uga tumindak! Sampeyan ndeleng geni, nyoba kanggo pour bensin .... Admirer saka rottenness roguish lan Maidans ora kamardikan ....
        4. +7
          25 Juni 2018 09:55
          Kutipan saka ultra
          lan ing negara kita, minangka tansah, padha bakal nemokake switchman a, utawa padha umume bakal murah prakara ing rem.

          Kita sinau saka Amerika. Teka saka kono: "Amarga akeh pelaku, diputusake ora bakal ngukum sapa wae" (Saka pengalaman perang ing Pasifik).
          1. +6
            25 Juni 2018 21:47
            Ing Amerika, wong duwe GUNS!! Lan iki ndadekake akeh sopan, lan akeh "luar biasa" - mati.
            1. +2
              26 Juni 2018 00:35
              Atlet iki isih kekurangan senjata legal ...
              1. +3
                26 Juni 2018 11:46
                Apa tegese sampeyan ora gelem nggawa senjata menyang "wong-wong militèr iki"? Nyuwun pangapunten, nanging kenapa, kayane dheweke dadi Militer lan tugas pertama yaiku Mbunuh mungsuh! Dadi ing negara sing normal, kanthi militer normal, aku bakal milih militer bersenjata tinimbang "atlet" bersenjata sing mabuk. wong bodho
                1. +1
                  26 Juni 2018 18:53
                  Kutipan: Mich 1974
                  Apa tegese sampeyan ora gelem nggawa senjata menyang "wong-wong militèr iki"?

                  Simbahku minangka perwira (ing garnisun Odessa) nalika "pengasingan" Zhukov. Petugas kasebut banjur diidini mlaku kanthi TT dinas. Apa sing diarani "tangan pisanan".
        5. 5
          +7
          25 Juni 2018 11:22
          Supaya panguwasa lokal tanggung jawab kanggo "non-compliance" fly off. patrone kudu mabur, lan rantai perlindungan kudu diwiwiti saka sing utama ing Moskow ...
        6. +4
          25 Juni 2018 11:52
          Kutipan saka ultra
          Sawise "kuschevoks" kabeh pimpinan Kementrian Dalam Negeri ing lapangan kudu mabur (kanthi dipecat lan nyabut pangkat), lan ing negara kita, kaya biasane, dheweke bakal nemokake switchman utawa malah nggawe rem. .

          Kanthi kabeh pitakon marang panguwasa, sampeyan ora bisa nglacak saben Honduras kanthi tinju, sistem pendhidhikan kudu diganti, lan iki, mesthine kudu ditutup nganti 30 taun, ayo padha adhem.
          1. +9
            25 Juni 2018 13:13
            Kutipan: Ivan Ivanov
            lan mesthi nutup iki kanggo 30 taun, supaya padha kelangan mudhun

            Padha ngangkat tangan marang wakil saka negara. Sampeyan kudu diukum kanggo iki. eksekusi
            1. +1
              25 Juni 2018 15:17
              Apa ora kudu mecah topi sepuluh langkah sadurunge prajurit karo polisi?
              1. + 11
                25 Juni 2018 15:34
                Ora perlu, nanging ora bisa ngangkat tangan marang wakil negara, sampeyan ora bisa nyolong saka negara, lan sampeyan kudu diukum ora mung abot, nanging banget abot.
                1. +2
                  25 Juni 2018 15:38
                  Kutipan saka faridg7
                  nanging arang banget hard

                  Tangane maling dipotong, lan timah diwutahake ing tenggorokan para pemalsu.
                  1. +3
                    25 Juni 2018 15:40
                    Ayo, 9 dening 18 cukup
                  2. 0
                    1 Juli 2018 10:00
                    ... Count Dracula ditusuk ing cagak amarga nyolong ..., sawise mati dheweke ora nyolong nganti suwe ..
                2. +9
                  25 Juni 2018 20:44
                  Nalika nyerang wong ing tali Pundhak, paukuman sing diwenehake dening artikel sing relevan saka KUHP tikel kaping pindho, tanpa kamungkinan mandap awal lan pardon, lan, tanpa gagal, ngenalake polisi anyar menyang hukum - federal, mbagi kejahatan dadi. federal lan lokal. Kejahatan marang wong sing duwe tandha layanan sipil minangka kejahatan federal, mula nepotisme lan klan liyane dipotong. Pejabat sing ora duwe kepentingan ing wilayah kasebut lan ora manggon ing kana kudu nyelidiki.
                  1. +3
                    25 Juni 2018 22:40
                    Kutipan saka: dmitry.kashkaryow
                    Nalika nyerang wong ing tali Pundhak, paukuman sing diwenehake dening artikel sing relevan saka KUHP tikel kaping pindho, tanpa kamungkinan mandap awal lan pardon, lan, tanpa gagal, ngenalake polisi anyar menyang hukum - federal, mbagi kejahatan dadi. federal lan lokal. Kejahatan marang wong sing duwe tandha layanan sipil minangka kejahatan federal, mula nepotisme lan klan liyane dipotong. Pejabat sing ora duwe kepentingan ing wilayah kasebut lan ora manggon ing kana kudu nyelidiki.

                    lan kanggo wong ing seragam kanggo Kadurjanan, istilah uga kudu pindho?
                3. 0
                  26 Juni 2018 08:33
                  Kutipan saka faridg7
                  Ora perlu, nanging ora bisa ngangkat tangan marang wakil negara, sampeyan ora bisa nyolong saka negara, lan sampeyan kudu diukum ora mung abot, nanging banget abot.

                  Uh-huh, hukum "3 spikelet" minangka kesimpulan logis saka pikiran sampeyan.
                  1. +1
                    26 Juni 2018 14:59
                    Quote: Biasa wae
                    Uh-huh, hukum "3 spikelet" minangka kesimpulan logis saka pikiran sampeyan.

                    Angger-anggering Toret telung spikelet umume misfortune misinterpretation. Sampeyan ora kudu nandur petani kolektif kanggo spikelet, nanging pimpinane ora ngatur panen sing lengkap.
                4. +4
                  26 Juni 2018 10:07
                  Kutipan saka faridg7
                  sampeyan ora bisa nyolong saka negara

                  ngguyu ngguyu ngguyu
                  Duma Negara kudu ngowahi interpretasi saka dhawuh kawolu. ngguyu
                  1. +2
                    26 Juni 2018 14:30
                    Ya, sanajan dheweke nyoba nindakake ing wangun iki, bakal ana terobosan
                  2. 0
                    27 Juni 2018 09:51
                    Kutipan saka AID.S
                    Kutipan saka faridg7
                    sampeyan ora bisa nyolong saka negara

                    ngguyu ngguyu ngguyu
                    Duma Negara kudu ngowahi interpretasi saka dhawuh kawolu. ngguyu

                    Offset!!!
            2. +1
              26 Juni 2018 08:31
              Kutipan saka faridg7
              Kutipan: Ivan Ivanov
              lan mesthi nutup iki kanggo 30 taun, supaya padha kelangan mudhun

              Padha ngangkat tangan marang wakil saka negara. Sampeyan kudu diukum kanggo iki. eksekusi

              Ya, lan guillotine ing alun-alun. Waca apa sing diomongake ing ndhuwur babagan iki.
              PYSY Salawas-lawase ana bentrokan antarane "prajurit" lan "wong lokal", rong perkara sing penting: No. 1, kepiye "prajurit" ngerti carane nampilake awake dhewe !!! - iki sing utama. No 2 minangka "polkan" ngerti carane komunikasi karo polisi lokal.
              1. +3
                26 Juni 2018 14:52
                Quote: Biasa wae
                Ya, lan guillotine ing alun-alun

                Inggih, guillotine, iki kanggo wong Eropa. Kita duwe conto ilustrasi sing cukup ing sisih kita - China. Padha ora ragu-ragu kanggo njupuk ngemas saka pejabat nyolong ing umum, supaya padha gawé liyane semen saben taun, contone, saka Rusia sak kabeh orane. Ing kono, ing tengah kutha, ing dina Jumuah sore dheweke bisa miwiti ngrusak jembatan, lan ing dina Senin esuk bisa miwiti lalu lintas ing sadawane persimpangan anyar. Ing China, sing njupuk nganti 10 ewu pejabat sing ora jujur ​​(kalebu militer) sajrone limang taun, dheweke mbangun jembatan kanthi total dawane 160 km (!!!) antarane pulo kasebut, kaping telu luwih murah tinimbang kita. , 19 km dawa, lan dibangun iki 160 km saka jembatan ing saperangan taun.
                Quote: Biasa wae
                PYSY Salawas-lawase ana bentrokan antarane "prajurit" lan "wong lokal", rong perkara sing penting: No. 1, kepiye "prajurit" ngerti carane nampilake awake dhewe !!! - iki sing utama. No 2 minangka "polkan" ngerti carane komunikasi karo polisi lokal.

                Yaiku, sampeyan ngusulake militer kanggo mulihake tatanan ing kutha-kutha (kanggo nyelehake dhewe)? Iki rada metu saka fungsine. Iki kudu ditindakake kanthi layanan sing rada salah. Sampeyan takon apa sing bakal kedadeyan karo para atlit kasebut ing negara tetanggan China.
            3. +2
              27 Juni 2018 01:54
              Kutipan saka faridg7
              Padha ngangkat tangan marang wakil saka negara.

              jujur, "panguwasa" ing video kasebut kaya-kaya ... kudu diadili lan dilebokake ing sel sing padha karo "pahlawan petinju" !!!! Nyuwun wassat wassat wassat
        7. +1
          25 Juni 2018 12:44
          Yen ana hoes, banjur padha wis looking for wong lanang ing kamar mayat ... Aja bingung dalan disassembly karo organisasi angkara kelompok lan mafia.
        8. 0
          9 Juli 2018 13:26
          Bebek "Vertikal"!!! dibangun. Ing taun 90-an ora ana negara. Saiki wis. Nanging iki.
        9. 0
          22 Juli 2018 21:41
          Kementerian Dalam Negeri lan ing lemah ??? Aku banget mangu!
      2. + 17
        25 Juni 2018 08:32
        Quote: Ireng
        Ana akeh semak ing saindenging negara ...

        Dadi Kushchevka dhewe ora bisa urip. Maneh ana skandal BIG, wektu iki karo polisi lalu lintas lan pengadilan lokal
        1. + 12
          25 Juni 2018 08:42
          Kushchevskaya dumunung ing ngendi? Bener, ing Wilayah Krasnodar (panggonan pisanan ing korupsi), nanging ing ngendi Wilayah Krasnodar? Bener, ing Rusia .. Senajan wong-wong lokal ora nyangka iki. Nalika mangkat menyang Rostov, contone, dheweke ngomong "ayo menyang Rusia" ..
          Kutipan saka: svp67
          Quote: Ireng
          Ana akeh semak ing saindenging negara ...

          Dadi Kushchevka dhewe ora bisa urip. Maneh ana skandal BIG, wektu iki karo polisi lalu lintas lan pengadilan lokal
          1. +6
            25 Juni 2018 08:46
            Kutipan: 210 okv
            padha ngomong "ayo menyang Rusia" ..

            Mangkene miwiti, kanthi sinau lagu: "Where does the Motherland begin ..."
          2. + 15
            25 Juni 2018 09:26
            Sing kita ngomong - "ana, ing Rusia", tegesé lane tengah. Lan pancene ora ana sing nggumunake utawa nyerang. Apa hubungane karo Rostov? Mangkene pangandikane sisih kidul lan Siberia. Dadi padha ngomong luwih saka abad pisanan lan ora malah kaloro.Tanah air, yen ora ditulis, uga ora beda. Kum ngomong kabeh wektu - Aku bakal mulih preian. Iki ora ateges dheweke manggon nang endi wae ing luar negeri. Mung saka Kuban menyang wilayah Bryansk. Wong Rusia ing sisih kidul lan ing Siberia wis teka kabeh. Saka Rusia Ayo 300 taun kepungkur. Lan nalika padha ngomong - kene ing Rusia - iku cetha bab negara amba kabèh.
            Babagan ala. Apa sing arep diajak guneman. Sampeyan perlu kanggo tanduran kanggo dangu lan indikatif. Yen ana "payon" - bongkar! lan uga mbukak. Nanging - kidul dudu kidul, Moskow dudu Moskow! Ing ngendi, kanthi cara, paling boor manggon, kayata Baghdasaryan sing kondhang.
            1. +5
              25 Juni 2018 10:11
              Siberia ujar - pindhah menyang daratan ...
              1. +4
                25 Juni 2018 10:56
                Kamchatka ujar manawa nalika dheweke kerja ing Vladik, dheweke ngguyu aku nalika dheweke ngomong ing dharatan, tegese Kuban, contone.
            2. gby
              +7
              25 Juni 2018 10:15
              Quote: ibu rumah tangga
              Apa hubungane karo Rostov? Mangkene pangandikane sisih kidul lan Siberia.

              padha ora ngomong sing ing Siberia. "menyang daratan," ujare, nanging "ana ing Rusia" ora ujar.
            3. +5
              25 Juni 2018 12:41
              Quote: ibu rumah tangga
              Sing kita ngomong - "ana, ing Rusia", tegesé lane tengah. Lan pancene ora ana sing nggumunake utawa nyerang. Apa hubungane karo Rostov? Mangkene pangandikane sisih kidul lan Siberia.
              Ing Siberia, kita duwe "Bumi gedhe" utawa "tanah gedhe"! Ora tau krungu separatis "Rusia"!
              1. +2
                25 Juni 2018 21:26
                Ya, ing ngendi, kaya sing dikandhakake, tegese lokasi geografis sing murni. Ora ana separatisme. Apa sing ditindakake Kuban? Nglindhungi Rusia. Apa ana sing mangu-mangu? Ekspresi sing padha karo babagan "daratan". Siberia ora ana ing daratan sing padha, ta?
                1. 0
                  26 Juni 2018 12:38
                  Quote: ibu rumah tangga
                  Ya, ing ngendi, kaya sing dikandhakake, tegese lokasi geografis sing murni.
                  Aku ora krungu tembung "Rusia".
                  Quote: ibu rumah tangga
                  Ora ana separatisme.
                  Ayo! Yen wilayah tengah "Rusia", iku logis yen wong misahake wilayah kang urip saka Rusia - iki separatisme.
                  Separatisme (Separatisme Prancis saka Latin separatus - kapisah), pamisahan - kawicaksanan lan praktik isolasi, pamisahan bagean saka wilayah (secession) negara kanggo nggawe kamardikan anyar ...

                  Quote: ibu rumah tangga
                  Siberia ora ana ing daratan sing padha, ta?
                  Kanggo Siberian - ing padha, nanging kanggo penduduk Sakhalin - ora cukup.
              2. +1
                26 Juni 2018 07:32
                Dongeng. Supaya padha ngomong "ngluwihi Urals", "ing Rusia". Ora ana separatisme iki, aja golek kucing ireng sing ngerti kamar apa. Ing separatis banget separatis Kakaisaran Rusia, malah arah ing jadwal Sepur disebut "menyang Rusia" (ing sisih kulon), "menyang Siberia" (ing sisih wétan).
            4. 0
              1 Juli 2018 12:35
              Nah, kabeh makhluk bener?
      3. +2
        25 Juni 2018 08:46
        Coba sing luwih pinter. Kadhangkala mbantu.
      4. +8
        25 Juni 2018 09:46
        Makhluk mundhak ing antarane sampeyan. Lan sampeyan, tinimbang ndhukung panguwasa ing perang nglawan kejahatan, banyu panguwasa lokal sing sampeyan pilih!
        1. +7
          25 Juni 2018 11:00
          Kutipan: victor n
          Makhluk mundhak ing antarane sampeyan. Lan sampeyan, tinimbang ndhukung panguwasa ing perang nglawan kejahatan, banyu panguwasa lokal sing sampeyan pilih!

          Apa kekuwatan apa wae, ora ing tembung, nanging ing tumindak, menehi conto impunitas? Utawa ana sawetara kasus kanggo sampeyan nalika, nganti wong tiwas utawa cacad, saka panguwasa reaksi kasebut ZERO, sanajan ana keluhan? Lan tumindak diwiwiti mung sawise rapat umum spontan, uga, utawa kaya iki, sawise entuk YouTube lan entuk kabar. Bantuan apa sing kudu diwenehake? Kanggo nglumpuhake bajingan dhewe? Kene mesthi ana kesempatan kanggo njagong, amarga, minangka aturan, panguwasa dhewe uga smeared (elinga Kushchevskaya). Dadi kepiye carane bisa mbantu?
        2. +4
          25 Juni 2018 12:13
          Lynching, sampeyan ngomong, iku hak kanggo njupuk scumbags pisanan, lan banjur sampah korup, tho!
          1. +1
            25 Juni 2018 14:45
            Ya, kadhangkala sampeyan kudu ngaktifake pertahanan diri.
            Yen ora, sampeyan ora bakal bisa ndeleng hukum "bener" lan polisi sing jujur.
        3. +1
          26 Juni 2018 08:37
          Kutipan: victor n
          Makhluk mundhak ing antarane sampeyan. Lan sampeyan, tinimbang ndhukung panguwasa ing perang nglawan kejahatan, banyu panguwasa lokal sing sampeyan pilih!

          Panguwasa sing ngunggahake wong aneh kaya ngono, amarga dheweke bakal dadi panyengkuyung saka panguwasa nalika perlu kanggo fitnah rakyat. IMHO
      5. +3
        25 Juni 2018 17:54
        Ayo kula ngelingake sampeyan yen Millerovo minangka persimpangan sepur wates cilik saka LPR RF.
        mentalitas crested ana cukup. wong saka ambane saka Federasi Rusia teka lan ketemu kaya. kabeh pejuang kanggo kolega kudu kumpul kanggo teka menyang titik lan merciless distribusi gajah lan gingerbread. banjur warga dhewe bakal mbucal populasi ana zilch.
      6. +3
        25 Juni 2018 21:39
        Quote: Ireng
        Akeh grumbulan ing saindenging negara ... tangane panguwasa ora tekan ing kana, sayange.
        Ya wis bisa dingerteni, tangane para panguwasa dhaerah rame-rame ngoyak-oyak kanthong warga biasa. Dumadakan ana dhuwit glethakaken watara?

        Oh, liberal tangi siji liyane! tali Pundhak sampeyan apik banget, nanging! Mungkin sampeyan bisa nyalahke Putin kanggo iki!?
      7. +5
        25 Juni 2018 22:08
        Quote: Ireng
        Akeh grumbulan ing saindenging negara ... tangane panguwasa ora tekan ing kana, sayange.

        Negara kita kabeh wis dadi Kushchevka.
      8. +2
        26 Juni 2018 05:07
        ... ora bakal tekan .., amarga mung sing tumindak utawa melu struktur kekuwatan sing bisa ngempet kaya ngono ..., luwih gampang - sing kebal .. saka kekuwatan ..
      9. 0
        27 Juni 2018 15:59
        Ana akeh grumbulan ing saindenging negara

        Saka njaba, kabeh Rusia katon kaya siji Kushchevskaya gedhe
    2. + 25
      25 Juni 2018 08:17
      Atlet minangka profesional sing ngombe nganti esuk.
      1. + 29
        25 Juni 2018 08:24
        Atlet opo!? Kerugian lan gopota. Lan, ya, pemain literball ... Ayo padha nyoba latihan ing maling ing pakunjaran ..
        Kutipan saka Teberii
        Atlet minangka profesional sing ngombe nganti esuk.
        1. +8
          25 Juni 2018 08:56
          Kutipan: 210 okv
          Ayo padha nyoba kanggo laku maling ing pakunjaran.

          Yen kabeh wis diikat ing kono lan korupsi mekar kanthi mekar, mula ora mungkin bakal mlebu pakunjaran. Maksimum - hooliganisme cilik.
          1. +4
            25 Juni 2018 13:10
            Dheweke uga bakal dadi pahlawan ing antarane sing padha, sing bakal menehi 'feat' sabanjure. Nyedot yen 'atlet' iki entuk insinyur militer, lan dudu wong sing luwih adhem
        2. +7
          25 Juni 2018 09:22
          ora jelas kenapa penulis artikel kasebut procrastinates manawa iki atlit lan master olahraga - apa sampeyan ndeleng diploma? utawa supaya?
          ora tersinggung?
          koldyri menehi kritik dening thumping ing 5 am.
          Lha, nyatane wong-wong militèr iki isih koordinasi lan kanggo saben liyane, sapa sing kudu disalahake?
          oh, militèr miskin ora bisa ngatasi tukang sihir, ayo ngomong yen penyerang kabeh ahli olahraga ...
          sampeyan kudu bisa miturut kahanan, sampeyan ora duwe cukup kekuatan - nggunakake materi ing tangan.
          1. +6
            25 Juni 2018 09:47
            Quote: Sergey ippon
            ora jelas kenapa penulis artikel kasebut procrastinates manawa iki atlit lan master olahraga - apa sampeyan ndeleng diploma?

            Ing jaringan, akeh penulis nyebut awake dhewe ahli, analis, lsp. lan ora ana sing mriksa dokumene. Padha ngandika - "kita atlit", lan nulis iku mudhun. apik
            1. +1
              25 Juni 2018 09:55
              dadi ya, nanging atlit beda kanggo atlit, wong mlayu salib sapisan taun - apa kang nganggep awake atlit?
              1. +2
                25 Juni 2018 10:37
                Quote: Sergey ippon
                dadi ya, nanging atlit beda kanggo atlit, wong mlayu salib sapisan taun - apa kang nganggep awake atlit?

                Aku tansah mesem ing pratelan yen catur iku olahraga lan pemain catur iku atlit.
          2. +1
            25 Juni 2018 12:04
            kok penulis artikel procrastinate sing iki atlit lan master olahraga - apa sampeyan ndeleng diploma sing?
            Apa sampeyan jenis pembela scumbags? Nonton video kasebut nganti 5 menit
            1. +7
              25 Juni 2018 12:08
              Jijik maca komentar. Insinyur militer ora udhara - pisanan. Sing utama yaiku polisi ngadeg ing pinggir
              1. +5
                25 Juni 2018 19:29
                Kutipan: Gardamir
                Jijik maca komentar. Insinyur militer ora udhara - pisanan. Sing utama yaiku polisi ngadeg ing pinggir

                Polisi bajingan kuwi ora ana panggonan ing Kementerian Dalam Negeri.Terpils rampung!!!
            2. 0
              25 Juni 2018 18:21
              sampeyan membela scumbags?
              aku ora?
              Kenapa kesimpulane kaya ngono?
              kaadilan iku aku pengin, nang endi wae.
              lan aku pengin njaluk pendapat saka warga - bakal ana gambaran lengkap.
              angger-anggering Toret kudu dijawab miturut angger-anggering Toret, lan yen hukum gantung, kudu didorong.
              1. +3
                25 Juni 2018 18:33
                kaadilan iku sing dakkarepake
                Lan ketidakadilan ing kene dudu sing siji ngalahake liyane. Perang iku perang. Apes banget yen polisi nindakake kuwajibane kanthi sembrono.
                1. 0
                  25 Juni 2018 18:39
                  gelut? iku meh ora
                  1. +6
                    25 Juni 2018 19:21
                    iku meh ora
                    Aku setuju, nanging sing luwih dhisik, polisi, ora mung ronda, nanging uga atasane, kudu tanggung jawab.
                2. +2
                  25 Juni 2018 18:41
                  Aku setuju, iku perlu kanggo solder serangan kelompok kanggo kebekan!
          3. +9
            25 Juni 2018 12:05
            Quote: Sergey ippon
            ora jelas kenapa penulis artikel kasebut procrastinates manawa iki atlit lan master olahraga - apa sampeyan ndeleng diploma? utawa supaya?

            Amarga dheweke dadi atlit ... "merit lan regalia" wis suwe ana ing Internet.
            Nanging sing enom lan sregep katon teka saka LPR. Nang kono angel... mbelani tanah airmu, neng kene luwih gampang.
            Lan sayangé ana akeh Nyuwun
            1. +3
              25 Juni 2018 18:42
              adil ngukum - kanggo saperangan taun kanggo Pack ing zona, supaya dadi discourteous.
      2. 0
        26 Juni 2018 08:43
        Kutipan saka Teberii
        Atlet minangka profesional sing ngombe nganti esuk.
        Abstrak apik. Apa sampeyan ngerti carane, sadurunge klasifikasi bobot, mlaku ing windbreaker (liwat 2 set setelan) ing mangsa panas lan njagong ing kamar uap? Lan nalika sampeyan "njupuk papan", sampeyan bisa santai. Nanging iki bab olahraga, lan punika klasik "polisi rahasia". Padha thump, apa kanggo nulis kanggo kita.
    3. + 42
      25 Juni 2018 08:18
      ... Kanggo pakunjaran lan kanggo dangu .. Lan "pelatih anak" iki dilarang nyedhaki bocah-bocah kanggo ditembak meriam!
      1. + 30
        25 Juni 2018 08:26
        Jeneng lan jeneng para pelaku wis dingerteni, kabeh wis diumumake ing media sosial. jaringan. Nalika wingi ing KolonelKassada aku nonton warta iki, aku ora ngandel yen tingkat degradasi preman sing nggawe video kasebut lan "polisi mewah" sing teka ing papan kasebut lan kanthi tenang ndeleng kekacauan sing kedadeyan ... . Pancen ngelingake Ukraina :(((. Mugi masyarakat bakal inflate crita iki lan bakal nuduhake loro pugs saka "Pahlawan", sing nggawe "makhluk militèr" mbukak, lan "Plush pulisi", sing banjur (pisanan bakal dikunjara kanthi total sawetara artikel, lan sing nomer loro bakal dibuwang metu saka organ internal kanthi nistha).
        1. + 10
          25 Juni 2018 20:59
          Quote: Saiki kita bebas
          Muga-muga masyarakat bakal nggedhekake crita iki

          Luwih menarik yen masyarakat nggawe sistem negara bisa digunakake. Contone, kanggo meksa timbalan kapilih kanggo mbukak watara ing ancaman miwiti koleksi teken kanggo ngelingi timbalan nganggur. Lan supaya wong-wong mau pencet pedal perlu supaya liyane saka mesin negara wiwit nguripake.
          Ing Ukraina, uga, kabeh diwiwiti kanthi lumpuh kekuwatan. Banjur (nem sasi sadurunge Maidan) ana "test pena" ing Vradiyevka, nalika wong akeh nyerbu kantor polisi ing pusat regional. Lan sawise ora ana reaksi sing bisa dingerteni saka Yanukovych lan Co. ora ngetutake, dadi jelas yen sampeyan bisa nindakake apa wae. Maidan dadi ora bisa dihindari.
          Dadi dalan sing ditindakake Federasi Rusia bisa dingerteni.
          1. +3
            25 Juni 2018 21:28
            Kutipan saka Hlavaty
            Dadi dalan sing ditindakake Federasi Rusia bisa dingerteni.

            100%, aku nulis babagan iki kabeh wektu.
        2. 0
          26 Juni 2018 08:46
          Quote: Saiki kita bebas
          Inget banget Ukraina :(((.

          Kajaba kanggo 1st kanggo silit, kabeh liya (ing urip nyata) padha.
      2. 0
        25 Juni 2018 18:43
        plus, iku unsportsmanlike lan njijiki.
    4. + 27
      25 Juni 2018 08:19
      Saiki maneh "onizhedeti" bakal miwiti pancake, dheweke ora ngerti apa sing ditindakake jinis kasebut, militer dhewe sing disalahake, sial, dheweke kudu diwenehake minangka boneka menyang unit pasukan khusus, yen ora, dheweke bakal entuk. metu. Nyuwun
      1. +9
        25 Juni 2018 08:26
        Napa UAZ ninggalake dheweke piyambak?
        1. 0
          26 Juni 2018 08:48
          Kutipan: INTER
          Napa UAZ ninggalake dheweke piyambak?

          Amarga padha ngaco munggah! Sadawane dalan, "insinyur" dipindhah. Lan mbok menawa dheweke dhewe mendem lan mlayu munggah.
      2. +7
        25 Juni 2018 08:35
        Dheweke nulis ing Conte manawa para gopnik kasebut teka ing rumah sakit lokal, ing ngendi insinyur sing dikalahake, ngancam ora bakal nulis pratelan. Yen dideleng yen dheweke ora dirawat ing rumah sakit, insinyur kasebut, aku yakin, isih sipil.
        1. +7
          25 Juni 2018 08:47
          Kanthi ambulans, sampeyan bisa kanthi gampang nggawa sampeyan menyang sing biasa. Iki apik.
      3. + 22
        25 Juni 2018 08:50
        Makhluk-makhluk sing nganggep awake dhewe dadi langit ing sangisore makhluk sing padha. negatif
        Insinyur - cepet waras.
        1. + 10
          25 Juni 2018 09:30
          Kutipan saka bouncyhunter
          Makhluk-makhluk sing nganggep awake dhewe dadi langit ing sangisore makhluk sing padha.

          Kuwi khas Rusia.
          1. + 10
            25 Juni 2018 09:59
            Sampeyan ngirim ora ngandika! Aja ngrusak negara.
            1. +4
              25 Juni 2018 10:17
              Ing sembarang lingkungan pidana, lan ora mung padha squeal, nyebar driji, mlumpat munggah lan nggawe pasuryan elek, uga, kaya terus kula kaping pitu, aku bakal luh polisi isin ing asterisk Cina, etc. sing diijini metu saka ngisor bunk kanggo sawetara wektu kanggo seneng-seneng lan nyenengake tim! Dheweke menehi prentah kanggo nyusup maneh.
            2. +6
              25 Juni 2018 12:18
              Apa, negara apa, pahlawan kuwi. Bangga karo tentara sing wis nilar dhewe, bangga karo polisi sing mewah, bangga karo wong sing tresna banget karo tentarane!
              1. +4
                25 Juni 2018 14:49
                Iku ora tentara sing mbuwang iku, iku eccentric tartamtu karo huruf m.
                Lan karo dheweke, aku mikir, bapak-komandan uga bakal ngatasi dheweke.
            3. Komentar wis dibusak.
        2. +1
          25 Juni 2018 15:21
          Sampeyan ngomong babagan prajurit, bener, bener
      4. Komentar wis dibusak.
    5. +5
      25 Juni 2018 08:27
      Lha wong lanang-lanang nglambai, kok gawe ombak! Dheweke bakal rukun, nanging bakal nibble psyashka kanggo kekancan.nglirik
      1. + 16
        25 Juni 2018 09:23
        Yen sampeyan ora ngerti kahanan, banjur menenga. Aja nulis omong kosong.
      2. +9
        25 Juni 2018 09:26
        Quote: siberalt
        Lha wong lanang-lanang nglambai, kok gawe ombak! Dheweke bakal rukun, nanging bakal nibble psyashka kanggo kekancan.nglirik

        Guys iki kapan Once Upon a Time! Lan sing disebut boozy iki, atlit PROFESIONAL?
        1. +5
          25 Juni 2018 10:06
          Penulis jenenge. Kita bubar duwe kecenderungan saka ndhuwur kanggo mbagi wong dadi kelompok antagonis kayata: perokok lan non-perokok, mabuk lan teetotalers, buruh lan pensiunan, motor lan pejalan kaki, prajurit militer lan jaket. Lan ora ana nomer kanggo iki. Sing liyane pit, luwih gampang iku kanggo ngatur wong akeh dibagi. Dadi penulis ana. Ora ana korban, ora ana korban, amarga artikel kasebut ora ngemot tembung apa dheweke nampa statement menyang polisi. Umumé, gelembung ing banyu, lan screech womanish penulis. Mergo iki. nglirik
          1. +1
            26 Juni 2018 08:52
            Quote: siberalt
            Penulis jenenge. Kita bubar duwe kecenderungan saka ndhuwur kanggo mbagi wong dadi kelompok antagonis kayata: perokok lan non-perokok, mabuk lan teetotalers, buruh lan pensiunan, motor lan pejalan kaki, prajurit militer lan jaket. Lan ora ana nomer kanggo iki. Sing liyane pit, luwih gampang iku kanggo ngatur wong akeh dibagi. Dadi penulis ana. Ora ana korban, ora ana korban, amarga artikel kasebut ora ngemot tembung apa dheweke nampa statement menyang polisi. Umumé, gelembung ing banyu, lan screech womanish penulis. Mergo iki. nglirik

            Sangat akurat diamati. Nanging, sampeyan ora ngelingi siji liyane: ora mung ing sawijining negara, nanging wong-wong padha diadu.
          2. +1
            28 Juni 2018 18:24
            Screeching screeching, nanging supaya finishers cendhak, plus saka sikil - kanggo sirah saka wong semaput lying, - iki kudu langka karo cokotan ing urip. Pahlawan kasebut mung wiwit ngerti apa-apa nalika dheweke nemokake awake dhewe ing kursi rodha. Pancen angel ngomong babagan polisi - dheweke teka, ora weruh kamera, "konflik" (kaya sing saiki ditulis ing protokol) direkam. Paling kamungkinan, padha ngerti wong loro olahraga iki morons lan gendheng, lan mulane padha ora nuduhake semangat. Nanging, barang-barang rumah tangga kebak macem-macem. Yen saben wong duwe bokong ing cangkeme, nanging ing wilayahe dhewe-dhewe.. Nanging para pejuang ing UAZ mesthi nistha.
      3. +7
        25 Juni 2018 09:47
        Pokoke ngono. Yen dheweke ora ngidak-idak sirahe wong militer sing semaput, mula kabeh bakal ana ing kerangka, lan gampang mateni lan ninggalake cacat.
        1. +1
          26 Juni 2018 08:56
          Kutipan saka moscow
          Pokoke ngono. Yen dheweke ora ngidak-idak sirahe wong militer sing semaput, mula kabeh bakal ana ing kerangka, lan gampang mateni lan ninggalake cacat.

          Dheweke dhewe, dheweke ngalahake. Nanging, nalika ana wong ngapusi, aku duwe mesin STOP (digawe dening Sambo, karo polisi ing Dynamo). Yen ora, sampeyan bakal njagong mudhun (Aku meneng bab moralitas ((. Yen wong dadi liwat iki, iki dislocation saka psyche utawa koyo impunity (sing paling kamungkinan).
    6. + 21
      25 Juni 2018 08:40
      Ya, apa jenis tangan ???? sampeyan kudu mateni kabeh wong dhewe. Aku sijine "boxers" kaya kanker lan sijine lan bakal sijine. Aku bubar ngalahake kabeh baris ngarep untu karo cutter kuwi ... aku 2 meter 110 kilogram iku pakdhe padha wedi nyerang.amarga aku mung bakal mecah tengkorak.
      1. + 14
        25 Juni 2018 09:16
        Waduh, ayo. Ora apa-apa, sampeyan mbebayani. Aja kaya ngono. Iku medeni. Kita bisa tetep tanpa petinju. Sapa sing bakal melu ing Olimpiade?
      2. + 15
        25 Juni 2018 09:29
        muspra sampeyan dadi - atlit nyata bakal nggawe sampeyan kaya pad pemanas, sampeyan ora bakal kenek, nanging ing pendekatan sampeyan bakal njaluk rapat karo aspal lan paling 120 kg.
        Aku wis nindakake iku wiwit umur 6 (bapak MS wis sijine ora ono kanggo pindhah, banjur melu) wis lawas, nanging isih iku wis pakulinan.
        padha bakal mencet jenggot utawa ati sakcepete lan sampeyan bakal ngaso ing siji jotosan lan sampeyan ora bakal weruh carane teka.
        1. +7
          25 Juni 2018 09:42
          Aku setuju, Sergey. Dheweke dhewe melu MMA nganti pirang-pirang taun nganti nandhang tatu serius. Aku elinga pamula dibalèkaké bakal teka kanggo latihan, Aku bakal spar karo wong. Dheweke ombak tangan karo sikil, aku ngindari kaping pindho lan ngukum dheweke sethithik. Dheweke wiwit nesu yen dheweke ora bisa nindakake apa-apa karo aku sing lawas, dheweke nggawe kesalahan luwih akeh. Nah, wayahe rampung mecah utawa nyekek.
          1. +3
            25 Juni 2018 09:51
            ora malah dadi, sawise menit makarya ing sparring, pamula wis sluggish lan daya - ambegan ends bebarengan lan apa karo apa sing disenengi. ngguyu
        2. + 13
          25 Juni 2018 11:21
          Quote: Sergey ippon
          muspra sampeyan kaya iki - atlit nyata bakal nggawe sampeyan kaya pad pemanas tuzik, sampeyan ora bakal kenek wong, nanging ing pendekatan sampeyan bakal njaluk rapat karo aspal lan paling 120 kg. , nanging kabeh padha, iku wis mlumpat. Padha bakal njaluk menyang jenggot utawa ati kanggo wektu cendhak lan sampeyan bakal ngaso ing siji jotosan lan sampeyan ora bakal weruh carane miber ing.

          Saka sudut pandang teknis, aku bakal ndhukung. Video kasebut nuduhake: dheweke kenek banget, tanpa ayunan. Njupuk mudhun karo siji hit. Apa gegandhengan olahraga, 100%. Lan tanpa persiapan, angel nanggepi jotosan sing dikirim, lan ing jarak sing cendhak, meh ora mungkin. Lan sawetara organ lan bagean awak ora bisa ditrapake kanggo isi apa wae, mula bakal cilaka yen kena. Preduli saka bobot awak. Nah, bajingan ana ing ngendi-endi. Ora merga olah raga kuwi, warga iki ya hakekate. Aku nang sing iki dudu sing pisanan "feat", amarga malah karo polisi padha tumindak manteb ing ati. Panguwasa, lan panguwasa, kaya biasane, bakal dadi "ora ngerti".
          1. +4
            25 Juni 2018 18:17
            Aku bisa njamin yen atlit kelas siji ora bakal ngasilake teknik, nanging nyepak awak sing ora obah lan semaput kanthi sikil ora olahraga, mula ana keraguan.
            kudu diukum miturut hukum!
            lan iki ora banget, utamané minangka grup.
      3. +7
        25 Juni 2018 09:31
        Sampeyan ora ngurus tangan sing ala, nanging bisa uga ana infeksi saka untu, sampeyan kudu ngalahake karo shovel wassat
      4. +2
        25 Juni 2018 12:32
        Dongeng sing ayu.
        Sembarang statement lan pahlawan kiwa ing artikel 111 saka KUHP Federasi Rusia saka loro kanggo wolung!
        1. +4
          25 Juni 2018 13:07
          Kutipan: Retvizan 8
          Dongeng sing ayu.
          Sembarang statement lan pahlawan kiwa ing artikel 111 saka KUHP Federasi Rusia saka loro kanggo wolung!

          Kasunyatan bilih kasunyatan bilih boten. Kushchevka carane akeh digawe dowo? (mung kabeh wong ngerti babagan iki, nanging ana kasus liyane)
    7. +5
      25 Juni 2018 09:28
      hotrod (Maxim): UAZ kiwa - sawetara jenis isin.

      dadi driver UAZ mbokmenawa conscript saka lokal
      1. +3
        25 Juni 2018 09:44
        Aku mikir dheweke nelpon polisi, yen ya, banjur bener.
        iku bisa kanggo njaluk montase kanggo sijine ing sikil saka Pundhak saperangan, liyane mesthi wis Cut mati.
        senajan kebak lan bisa lungguh ....
        1. +2
          25 Juni 2018 10:53
          oh pinter lan gagah...iki dudu sparring kurang ajar lan ora cendhek.iki pukulanku saka kiwa ing iga lan kowe, karo pamer-pameran lan patah iga, tiba ing genangan urin dhewe)) ) Aku mung bakal nembak revolver bapakku kaya asu. Iki obrolan kabeh. Lan muga-muga wong iki sehat lan muga-muga Kazls iki bakal diukum
          1. + 11
            25 Juni 2018 11:46
            Sampeyan kudu dikirim menyang Olimpiade Musim Panas ing tinju, supaya sampeyan bisa entuk emas kanggo negara. Mung ing preian tanpa gangguan saka produksi.
            1. +6
              25 Juni 2018 13:53
              Kutipan: Vladimirovich_4
              Sampeyan kudu dikirim menyang Olimpiade Musim Panas ing tinju, supaya sampeyan bisa entuk emas kanggo negara. Mung ing preian tanpa gangguan saka produksi.

              Apa dheweke bakal nganggo revolver folder?
          2. +4
            25 Juni 2018 18:26
            kanca, sampeyan mbokmenawa ing zona saka telpon kanggo nelpon?
            50 wong perekalecheli scumbags lan ora?
            aja nulis omong kosong, nyatane, drisch bakal nggawe ngasah ing ginjel lan sampeyan ora bakal ngerti apa sing sampeyan seda.
          3. +2
            25 Juni 2018 23:19
            Ing pejuang normal, ati ditutupi sikut. Dadi coba tekan iga nganggo tangan dhisik. Banjur sampeyan ketemu dhengkul, sikut utawa uppercut kanggo milih saka. Saka sikil, sampeyan bakal ngisi midlick ing ati, supaya masinis utawa Thai bakal gampang nyekel sikil lan sampeyan ana ing lemah. Dadi tenang lan pindhah menyang gym, olahraga, tetep sparring karo wong lanang.
    8. Komentar wis dibusak.
    9. +2
      25 Juni 2018 16:52
      Yen padha arep golek.. banjur.. sing bakal diukum iku ora kasunyatan. Senadyan polisi sing weruh kabeh iki.. paling kudu diusir..
      1. +7
        25 Juni 2018 17:28
        Mlayu, prajurit! Babagan ngantem luar biasa kasar saka insinyur militer ing wilayah Rostov
        "90s" bali ... kamulyan kanggo Putin.
  2. + 63
    25 Juni 2018 08:12
    Sing paling nggumunake yaiku sanajan sawise tekane polisi, perang terus.
    Sing luwih nggumunake ora ana sing DITAHAN. Penahanan kasebut ditindakake sajrone TIGA HARI, banjur, mung amarga gangguan sing ana ing jaringan kasebut. Nanging wong kasebut tatu parah. Lan saiki, mesthine, kabeh wong wis "wungu", mriksa, kesimpulan organisasi ... Kabeh sistem kekuwatan negara "bledosan", iki dudu kasus terpencil, lan ora mung karo staf pengajar polisi.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. + 11
        25 Juni 2018 08:24
        Sampeyan koyone wis bingung sumber.
        1. +4
          25 Juni 2018 08:40
          Kutipan: Lopatov
          Sampeyan koyone wis bingung sumber.

          sayang, nanging sampeyan ngerti yen aku bener.
          1. + 14
            25 Juni 2018 09:26
            Kutipan saka KLV2018
            Kutipan: Lopatov
            Sampeyan koyone wis bingung sumber.

            sayang, nanging sampeyan ngerti yen aku bener.

            Aku ngerti sing temenan campuran munggah sumber.
            Howls babagan "Putin's Russia" mesthi ora ditampa ing kene.
            Sampeyan ora ngritik Putin ing kiriman sampeyan, sampeyan ngina Rusia. Sing ora bisa ditampa kanggo situs militer-patriotik Rusia.
            1. +5
              25 Juni 2018 12:34
              Aja nyopir ing kanca Ukrainia! Dheweke ngomong bener. Kanca dudu wong sing ngolesi madu, nanging sing ngomong sing bener ing mripat. Ngerti carane cekap ndelok kritik, utawa wis gedhe-zherzhavny chauvinism diputer nang endi wae?
              1. + 12
                25 Juni 2018 12:53
                Kutipan: Ustin Umarov
                lan wong sing ngomong bener.

                Iki bener"? Yah?
                Iki agitprop goofy. Ora ana sing luwih apik tinimbang "kisilevshchina". Mung ing sisih liyane.

                Kutipan: Ustin Umarov
                Ngerti carane njupuk kritik kanthi apik

                Program pendidikan cilik kanggo sampeyan pribadi:
                "Mlebu sampeyan bau cipratan, sampeyan ora ngajari wong enom" - iki kritik. Ora nyenengake, nanging kritik.
                "Ing Rusia Putin, kabeh lawang mlebu yaiku zassany" iki minangka agitprop bodho, dirancang kanggo fanatik utawa kanggo wong sing ora pinter.

                Kutipan: Ustin Umarov
                utawa chauvinism gedhe-zherzhavny diputer nang endi wae?

                Nanging wiwit saiki luwih rinci. Apa sampeyan sengit marang Rusia utawa sampeyan sengit marang Rusia?
                Apa sebabe "chauvinisme kekuwatan gedhe" ora nyenengake sampeyan? Apa sampeyan ngerti apa prasyarat kanggo munculé istilah iki?
            2. + 14
              25 Juni 2018 13:22
              Kutipan: Lopatov
              Sampeyan ora ngritik Putin ing kiriman sampeyan, sampeyan ngina Rusia. Sing ora bisa ditampa kanggo situs militer-patriotik Rusia.

              Sapa sing ngandhani yen Putin = Rusia? Sing. yen sesuk ora ana PDB, ora ana Rusia? Aku wis ngerti babagan Putin sajrone 20 taun, lan sejarah Rusia luwih saka sewu taun, kepiye carane bisa tanpa dheweke. Lan sing paling penting, ing basis sing padha mutusake yen Putin minangka patriot? Definisi patriot: "PATRIOT, patriot, lanang. (Patriot Yunani - fellow countryman). Wong sing bekti marang bangsane, tresna marang tanah air, siap ngorbanake lan nindakake prestasi kanggo kepentingan negarane."
              Apa jenis kurban lan eksploitasi, ing mratelakake panemume, iku VVP lan tim saged, Aku bakal menehi dhaftar pepak tim kang (Medvedev, Matvienko, Chubais, Yumashev, Gref, etc.)? Apa sampeyan dhewe percaya marang pengorbanan tim iki?
              1. +4
                25 Juni 2018 15:30
                Kutipan: Goblin1975
                Sapa sing ngandhani yen Putin = Rusia?

                Persis!!!
                Banjur kanggo sapa meme "Putin's Russia" sing dirancang?
                1. +2
                  25 Juni 2018 15:32
                  Aku wonder dhewe
                  Kutipan: Lopatov
                  Banjur kanggo sapa meme "Putin's Russia" sing dirancang?
            3. +5
              25 Juni 2018 13:27
              Kutipan: Lopatov
              kanggo situs militer-patriotik Rusia ora bisa ditampa.

              Apa iki situs patriotik militer? Inggih, punika propaganda politik Kremlin, spiced karo surak informasi patriotik. Miturut cara, iku mbantu uga kanggo muter mati uap kanggo patriot banget zealous!
              1. +8
                25 Juni 2018 15:32
                Kutipan saka Dimon
                Apa iki situs patriotik militer? Inggih, punika propaganda politik Kremlin, spiced karo surak informasi patriotik. Miturut cara, iku mbantu uga kanggo muter mati uap kanggo patriot banget zealous!

                Lah ngapa kok kowe angonan? Tengen liwat "ora bisa" ... Work?
              2. 0
                2 Juli 2018 21:19
                sampeyan mnu tutul :))) sampeyan bakal pleased karo gelut tanpa aturan antarane pembuangan lan Schaub Panjenengan menang? :)) mangan agitasi ing kana, aja repot-repot pointer sampeyan kanggo kita ... by the way - piye kabare skripal ana? arep ngubur maneh? utawa apa mi5 sampeyan ora ngandelake "rencana" sampeyan? :)))
                kanggo wong-wong sing durung ngerti, ing negara iki luwih saka 3/4 saka wong-wong sing pindhah menyang jajak pendapat milih Putin, supaya whining saka demshiza nimbulaké emosi biasa ... ngendi sampeyan nyandhang nalika Pemilu, Cuties !? :)))
            4. +5
              25 Juni 2018 13:55
              sampeyan nyinggung akeh pengunjung sumber iki.
              ora kabeh wong kene bodho URYAKAAYAT.
              Putin dudu Rusia.
              1. +3
                25 Juni 2018 15:34
                Kutipan saka KLV2018
                sampeyan nyinggung akeh pengunjung sumber iki.
                ora kabeh wong kene bodho URYAKAAYAT.

                Apa sampeyan mikir sing Piye wae beda saka uryakayuschie iki? Mung tandha. wolung))))))))

                Kutipan saka KLV2018
                Putin dudu Rusia.

                Iku ora apik kanggo bali ing tembung dhewe supaya cepet.
      2. + 14
        25 Juni 2018 08:24
        Ngomong kanggo negara sampeyan. Kanggo Rusia, kita dhewe piye wae tanpa partisipasi sampeyan.
        1. + 20
          25 Juni 2018 08:39
          Kutipan saka Black_PR
          Ngomong kanggo negara sampeyan. Kanggo Rusia, kita dhewe piye wae tanpa partisipasi sampeyan.

          lan sampeyan wis ngrampas aku saka negara?
          kanggo korban Kiselyovshchina lan Solovyovshchina, kok Sevastopol nuduhake gendera Ukrainia, pitakonan ora kanggo kula.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. + 12
        25 Juni 2018 08:27
        Apa beda ing Ukraina? Geng banderlog nyerang wong, film ing video, ngirim ing YouTube! Lan polisi meneng ing gombal !!! Ya njerit ing ndhuwur tutuk "kamulyaning Ukraina"!
        1. +2
          25 Juni 2018 08:45
          Kutipan: Partizan Kramakha
          Apa beda ing Ukraina? Geng banderlog nyerang wong, film ing video, ngirim ing YouTube! Lan polisi meneng ing gombal !!! Ya njerit ing ndhuwur tutuk "kamulyaning Ukraina"!

          ora.
          iku uga ing Afrika.
          sampeyan, banget, amarga saka flag byd lo Ukrainians nelpon jeneng?
          1. + 10
            25 Juni 2018 09:17
            Kutipan saka KLV2018
            sampeyan, banget, amarga saka flag byd lo Ukrainians nelpon jeneng?

            Dill, nanging diarani Ukrainia? Banjur sampeyan uga bisa nelpon Jerman, Prancis, lan wong liya, nanging dill, iku dill ing Afrika, malah ing Sevastopol. ngguyu lan bab sapi, delengen ing pangilon, lan sampeyan bakal nemokake ing kono. ya
          2. +4
            25 Juni 2018 10:09
            Kutipan saka KLV2018
            ace uga nelpon Ukrainians amarga gendéra

            Oh, para gusti padha gupuh.
          3. +2
            25 Juni 2018 11:07
            Iku ketoke kanggo kula, utawa Rusia saiki disebut KLV sapi?
            1. +1
              25 Juni 2018 14:21
              Kutipan saka igorbrsv
              Iku ketoke kanggo kula, utawa Rusia saiki disebut KLV sapi?

              Sampeyan luwih ngerti: kayane sampeyan - utawa sampeyan sengaja ngrusak!
      5. + 12
        25 Juni 2018 08:34
        Kutipan saka KLV2018
        Punika Rusia Putin ing kabeh kamulyan. kamenangan brute force. rudeness, bullying, lawlessness ing dhuwur ajining.

        Hmm, iku menarik kanggo krungu iki saka wong nggunakake "Yellow-Blakit Ensign", nanging sampeyan bisa ngomong soko ing inti? Contone, dheweke bakal nuduhake pengalaman babagan carane masalah kasebut dirampungake ing negara "Maidan sing menang".
        1. +3
          25 Juni 2018 08:49
          Kutipan saka: svp67
          Kutipan saka KLV2018
          Punika Rusia Putin ing kabeh kamulyan. kamenangan brute force. rudeness, bullying, lawlessness ing dhuwur ajining.

          Hmm, iku menarik kanggo krungu iki saka wong nggunakake "Yellow-Blakit Ensign", nanging sampeyan bisa ngomong soko ing inti? Contone, dheweke bakal nuduhake pengalaman babagan carane masalah kasebut dirampungake ing negara "Maidan sing menang".

          Apa sampeyan ora kesel nulis babagan gendéra Ukraina? Iki wis diterangake kaping satus.
          1. + 12
            25 Juni 2018 08:57
            Kutipan saka KLV2018
            Iki wis diterangake kaping satus.

            Ya, paling ora XNUMX, sampeyan ora seneng karo Rusia Putin, sampeyan mikir sing ONLY IN IT
            kamenangan brute force. rudeness, bullying, lawlessness ing dhuwur.
            Aku takon, apa sing sampeyan usulake? Ing jejere sampeyan, Ukraina, sing ujar "luwih akeh pangapunten", wis nyetel kabeh kanggo standar EU, kepiye masalah kasebut wis dirampungake?
            Mungkin iki ora mung masalah Rusia? Ing AS, coba mlebu lan metu kanthi urip ing tetanggan Negro, ing EU, ing ngendi para imigran manggon ... Banjur kita bakal ngomong babagan "Rusia Putin"
            1. +6
              25 Juni 2018 13:58
              Kutipan saka: svp67
              Aku takon, apa sing sampeyan usulake? Ing jejere sampeyan, Ukraina, sing ujar "luwih akeh pangapunten", wis nyetel kabeh kanggo standar EU, kepiye masalah kasebut wis dirampungake?

              Ing keadilan, dheweke mbuwang Chloe, amarga wiwit grumble, lan kita tahan lan polish ikatan kasebut. Ya, padha ora bisa sukses ing kabeh, nanging padha nindakake ing paling soko. Lan sampeyan, mbokmenawa, mikir yen kabeh bakal apik karo kita? Apa sampeyan mikir bakal bali kulawargane saka mburi bukit lan wiwit mikir babagan balapan? Nah, sampeyan pancen wong sing luar biasa.
            2. +4
              25 Juni 2018 14:13
              Kutipan saka: svp67
              Kutipan saka KLV2018
              Iki wis diterangake kaping satus.

              Ya, paling ora XNUMX, sampeyan ora seneng karo Rusia Putin, sampeyan mikir sing ONLY IN IT
              kamenangan brute force. rudeness, bullying, lawlessness ing dhuwur.
              Aku takon, apa sing sampeyan usulake? Ing jejere sampeyan, Ukraina, sing ujar "luwih akeh pangapunten", wis nyetel kabeh kanggo standar EU, kepiye masalah kasebut wis dirampungake?
              Mungkin iki ora mung masalah Rusia? Ing AS, coba mlebu lan metu kanthi urip ing tetanggan Negro, ing EU, ing ngendi para imigran manggon ... Banjur kita bakal ngomong babagan "Rusia Putin"

              Aku ora seneng karo apa sing ditindakake Putin babagan pendidikan, kesehatan, olahraga bocah, ilmu pengetahuan, lsp.
              Lan aku ora peduli kepiye ing negara liya.
              Aku weruh carane iku ing USSR. lan iki sing kudu kita usahakake.
              1. +1
                25 Juni 2018 18:23
                Kutipan saka KLV2018
                olahraga anak,

                Lan apa sing salah karo olahraga bocah-bocah?
                1. 0
                  25 Juni 2018 18:47
                  Quote: Tank Hard
                  Kutipan saka KLV2018
                  olahraga anak,

                  Lan apa sing salah karo olahraga bocah-bocah?

                  Pira bagean bocah sing gratis sampeyan duwe?
                  1. +5
                    25 Juni 2018 19:47
                    Kutipan saka KLV2018
                    Pira bagean bocah sing gratis sampeyan duwe?

                    Pracaya utawa ora - iku kebak! Ana pusat judo kuat ngendi gelut paling apik ing donya judo grand prix dianakaké. Ing 2010, piyambakipun main ing turnamen mbukak ing Sambo pertempuran. Ana akeh bocah sing melu ing sekolah olahraga liyane ing kutha kanthi gratis, kaya ing serikat pekerja 2 kali dina. Anakku umur 12 taun, dheweke sukses ing tinju, dheweke pindhah menyang bagean gratis, saiki dheweke menyang sing mbayar. amarga kita kudu wektu liyane lan pelatih luwih disenengi kanggo kita ing bagean mbayar (kita pindhah khusus kanggo pelatih tartamtu). Iku padha kanggo olahraga liyane, bal-balan, hoki, voli, Gulat Greco-Romawi lan liyane. Masalahe beda, kanggo tinju, umpamane, lan dheweke ora pengin ngirim anak menyang klub gratis, kabeh wong main bal-balan lan hoki. Kanthi olahraga bocah-bocah, ing kutha kita apik.
                  2. +2
                    25 Juni 2018 21:02
                    Kutipan saka KLV2018
                    Pira bagean bocah sing gratis sampeyan duwe?

                    Apa sampeyan bingung karo Ukraina? Bagian bocah-bocah gratis.
                2. 0
                  26 Juni 2018 00:06
                  kene aku malah bisa uncalan langsung saka sikilku, wong kita wis sekolah olahraga ing Kovrov, free.
                  saiki kabeh ana kanggo dhuwit - ora kabeh wong bisa mbayar.
              2. +6
                25 Juni 2018 21:31
                Kutipan saka KLV2018
                Aku weruh carane iku ing USSR. lan iki sing kudu kita usahakake.

                Iku peradaban kuna, luwih maju.
            3. 0
              26 Juni 2018 02:24
              Ing Amerika Serikat, sampeyan bisa uga ora pindhah menyang kuartal kanggo cemeng, nanging ing negara kita iku luwih gampang mung kanggo unit militèr, lan bab utama - ora sentry bakal mungkasi sampeyan karo jotosan ing rahang, nanging cah lanang Russian prasaja. Mesthi dheweke malah penggemar Putin, kaya sampeyan? Dheweke bakal ujar ing pengadilan, dheweke ngalahake Rusia, kanggo Putin ...
          2. +5
            25 Juni 2018 09:08
            Pancen, satus kaping nulis.
            Sing saiki gendéra mantan Ukraina minangka gendéra non-negara fasis.
            Apa ana Ukrainians seneng rewrote piyambak minangka fasis.
            Lan karusakan saka Nazi minangka kabutuhan kanggo wong normal.
            Carane sampeyan bisa numpak ing "gendera" kuwi ing situs Russian?
            Kajaba iku, bisa diganti karo liyane.
            Kesimpulan?
            1. 0
              25 Juni 2018 13:59
              Kutipan saka Lokal
              Pancen, satus kaping nulis.
              Sing saiki gendéra mantan Ukraina minangka gendéra non-negara fasis.
              Apa ana Ukrainians seneng rewrote piyambak minangka fasis.
              Lan karusakan saka Nazi minangka kabutuhan kanggo wong normal.
              Carane sampeyan bisa numpak ing "gendera" kuwi ing situs Russian?
              Kajaba iku, bisa diganti karo liyane.
              Kesimpulan?

              nerangake carane ngganti. lajeng wangkal angsal.
              1. 0
                30 Juni 2018 13:08
                ana program ananimizer, ana add-on, gumantung browser.., ana browser TOR, lan macem-macem program sing ngganti alamat IP.. Aku nggunakake Fire Fox-Firefox (aku mung seneng browser iki) , ..nginstal add-on Browsec. kanggo firefox. Kajaba iku, aku bisa milih negara sing bakal * sumorot * ... Add-on diuripake / mati karo siji klik .. Aku nggunakake iki amarga kita * uga, banget pinter Duma saka Sovereign * nglarang nggunakake elektronik perpustakaan (Flibusta, sing aku wis biasa wiwit cilik) ...
      6. +7
        25 Juni 2018 08:47
        Apa sensor buggy asli?))) mlayu menyang cahya?)))
    2. + 11
      25 Juni 2018 08:20
      Kabeh sistem kekuwatan negara "bledosan", iki adoh saka kasus terpencil lan ora mung karo staf pengajar polisi.
      Kayane kudu ngresiki kabeh saka departemen kepolisian ing kana, diwiwiti saka kepala ...
      1. +2
        25 Juni 2018 08:35
        Quote: Ireng
        Kayane kudu ngresiki kabeh saka departemen kepolisian ing kana, diwiwiti saka kepala ...

        Ora mung pengadilan, pengadilan kudu digawe bener-bener Adil lan diaturake karo personel.
        1. +1
          25 Juni 2018 17:37
          Pengadilan nindakake apa sing dipikirake dening para wakil.
      2. 0
        25 Juni 2018 09:04
        Ing kutha cilik iki, warga lokal uga asring mabur saka militer))) 40000 wong utawa luwih) lan miturut pendapatku, paling ora ana telung unit militer ing kutha)
      3. +2
        25 Juni 2018 12:38
        Lan miturut pendapatku, wis akeh tusukan saka menteri, lan dheweke isih lungguh ing kursi ....
      4. +1
        25 Juni 2018 17:35
        Moscow kudu miwiti
    3. +2
      25 Juni 2018 08:45
      Pulisi sing dikirim saka Udmurtia, luwih becik dheweke pindhah menyang pertunjukan kasebut, dheweke bakal nampa tarif 1,5 lan mulih ing sawetara minggu, kenapa omong kosong iki karo telpon menyang hakim, lsp, lan "pejuang" digawa lunga dening petugas polisi distrik lokal, dheweke ana ing kana sampeyan kudu urip kaya ngono ...
      1. 0
        27 Juni 2018 02:25
        Kutipan saka: uav80
        jancok karo omong kosong iki karo telpon menyang hakim, etc.

        recourse recourse saiki dheweke duwe wasir sing luwih nyenengake bakal katon ing bentuk pemecatan lan rekaman pidana !!! nglirik ya ngguyu ngguyu ngguyu
    4. +2
      25 Juni 2018 09:45
      polisi mesthi makarya vilely, Aku setuju.
    5. 0
      25 Juni 2018 17:33
      Kuwi dudu polisi!
    6. 0
      26 Juni 2018 05:27
      ... wah, ana relatif sawetara * gangster *, nanging * ora minangka maling minangka luwe * - paling mangan mundur - wah, aku pancene pengin padha puff munggah - isi rega kanggo piyambak - * nuduhake coolness Panjenengan * nuduhake . .
  3. + 26
    25 Juni 2018 08:13
    Wingi aku maca warta iki, yen aku bisa ngomong, ing Conte. ana ing liyane rinci: lan bab sambungan iki "atlit" karo kepala polisi lan akeh liyane_ Aku nyaranake.
    lan menehi reptil olahraga iki kanggo "latihan" karo prajurit ing sisih paling cedhak. Damn slamet, padha ngalahake insinyur pesawat.
    1. + 23
      25 Juni 2018 08:17
      Kaya-kaya sing dudu insinyur pesawat bisa digebugi. Intine ora sapa sing diantemi, nanging iki mung bisa kedadeyan.
      1. + 11
        25 Juni 2018 08:22
        maca kanthi teliti lan nonton video kasebut kanthi teliti, sampeyan bakal weruh kabeh subteks. Lan ya, sampeyan ora bisa ngalahake sapa wae. ora tekan sampeyan mung bisa njupuk lan ngalahake insinyur penerbangan, apa sampeyan ngerti apa insinyur penerbangan, lan malah militer, lan malah ing perjalanan bisnis, sing mesthine bakal ngenalake / nyoba sawetara jinis pangembangan ing bagean avi?!!
        1. + 15
          25 Juni 2018 08:37
          Quote: wong anyar
          apa insinyur pesawat, lan malah militer, lan malah ing perjalanan bisnis, sing mesthine bakal ngenalake / nyoba sawetara jinis pangembangan ing bagean avi

          Ing jaman biyen, "ora nyukupi" iki uga bisa digulung dadi "terorisme" ... karo regu tembak.
          1. +6
            25 Juni 2018 08:43
            iku sing dakkandhakake. dig deeper_ sampeyan bisa njaluk asil pancen nggumunke. Maksudku, asring jajaran Kemendagri direkrut dening "portir", mung saperangan ing memoriku.
            1. +4
              25 Juni 2018 08:48
              Quote: wong anyar
              sing asring jajaran Kementrian Dalam Negeri jebul direkrut "porter", mung sak kelingan.

              Ing endi wae aku weruh tokoh sing sajrone 10 taun kepungkur ing Rusia, udakara 70 spesialis industri pertahanan sing misuwur wis DIPEKSA MATI ...
              1. +4
                25 Juni 2018 08:54
                ya ana. sing paling anyar ing memoriku, ilang insinyur (kepala departemen kabeh) kanggo pangembangan roket / artileri ing St.
              2. Komentar wis dibusak.
          2. 0
            28 Juni 2018 18:32
            Iku bakal becik. Zadolbali wis karo moratorium. Iku wektu kanggo mbatalake. Iku wektu dhuwur.
        2. +1
          25 Juni 2018 09:05
          Avia?))) Aku dhewe krungu babagan insinyur militer) bisa dideleng saka wong-wong sing mbangun kutha militer anyar ing kana.
          1. +1
            25 Juni 2018 09:12
            katon ing "Kont" kanggo wingi.
      2. 0
        30 Juni 2018 13:15
        ... ngalahake temenan luwih ringkih - mung ..
    2. +5
      25 Juni 2018 08:49
      Ya, paling ora ana sing duwe sedulur. Iku ora bakal mbantu akeh. Kasus kasebut bisa gampang mlebu ing procurator militer, hubungan kasebut bakal dibatalake kanthi cepet.
    3. 0
      25 Juni 2018 09:33
      ya, mesthi, banjur miwiti perang karo warga?
      amarga ora bisa digunakake miturut hukum?
      Aku ora nggawe alesan utawa ngadili sapa wae.
      1. 0
        27 Juni 2018 02:28
        Quote: Sergey ippon
        ya, mesthi, banjur miwiti perang karo warga?

        recourse recourse apa perang ... ing Dagestan padha muter metu kaya ... lan sampeyan kuwatir bab Rostov !! nglirik ya prajurit prajurit prajurit
  4. + 16
    25 Juni 2018 08:17
    Mesthi, noobs duwe papan ing pawon. Nanging kadhangkala sampeyan kudu ngetung akibat, nggawe komentar piyambak ing gapura menyang komplotan sapi, tanpa duwe trunk karo sampeyan.
    1. +5
      25 Juni 2018 08:38
      lan karo tong minyak, mesthi, sampeyan bakal numpes kabeh kaya Texas Ranger! Inggih, sampeyan mbanting wong liwat, utawa tong minyak dijupuk saka sampeyan, utawa sampeyan bakal dikunjara kanggo nggunakake. Jembar pilihan!
    2. +4
      25 Juni 2018 09:34
      tembung sing bener, sing luwih komentar regejegan.
  5. + 18
    25 Juni 2018 08:21
    Ora penting sing (kanthi profesi) diantemi. Iku perlu kanggo kejem ngganti sikap marang beatings. Iki dudu "lanang nakal" - iki "semi-pembunuhan".
    1. +2
      25 Juni 2018 09:20
      setengah rajapati kudu diwenehi setengah paukuman ing wangun setengah penjara setengah periode. setengah dina ing alam bébas setengah dina ing semi-kunjara
  6. +7
    25 Juni 2018 08:21
    Loro pisanan paling ora perang, lan katelu ing seragam kena ing sup kubis lan mundur ing UAZ. A kick kanggo sirah saka wong ing blackout rampung superfluous
  7. + 16
    25 Juni 2018 08:23
    Paukuman minangka indikatif, supaya nalika ndeleng wong militèr, wong-wong bajingan kuwi kanthi spontan mbubrah. Kasunyatan sing padha atlit ing umum iku kahanan aggravating, Sampeyan kudu dianggep minangka serangan karo gegaman.
    1. +5
      25 Juni 2018 09:09
      Ditulis kanthi bener. Nanging ing sisih liya, kurang perhatian kanggo seni bela diri ing institusi militer. Ing tentara ana "simbah" nyedhaki aku karo seragam. Wisuh ngandika. Dheweke nyekel tangane ing sadetik dheweke lagi gumlethak ing lantai kanthi lengen sing patah. Lan amarga aku melu gulat klasik. Ora ana wong liya sing mbengok.))
      1. 0
        25 Juni 2018 17:35
        Quote: Kaos
        Ora ana wong liya sing bengok-bengok

        oh, ayo ngomong dongeng ... siji sing keren teka ing divisi kita, Dagestani, miturut pendapatku, master olahraga ing gulat gaya bebas, tuku mbah kakunge, ing wayah wengi dheweke nyelehake kemul ing sirahe lan ditarik. metu sabuk prajurit karo lencana.
        Hazing uga minangka salah sawijining sistem, lan wong sing nyolong ora bakal nglawan sistem kasebut, sanajan dheweke kelangan. Sampeyan uga kudu turu kadhangkala, ngerti, lan menyang jamban.
    2. +4
      25 Juni 2018 09:15
      Kutipan saka kothak spam
      supaya ing ngarsane militèr

      Lan apa ing wilayah Rostov, ora pasukan khusus militèr?
      Nganti gopnik-gopnik iki dicekel, dheweke bakal patah tangan lan sikile, supaya mengko digawa menyang pengadilan nganggo gurney.
      1. +3
        25 Juni 2018 09:55
        kuatir. kita ngalahake wong militer. Cepet kirim batalyon pasukan khusus !!
        1. +4
          25 Juni 2018 15:02
          Kenapa "polisi militer" digawe?
  8. +3
    25 Juni 2018 08:23
    "... kanggo diukum ing framework saka aturan hukum sing ana." Wong degenerasi sing ngidoni angger-anggering Toret ora kena ngandelake pangayoman hukum sing diidak-idak!
  9. +3
    25 Juni 2018 08:24
    Ing bagean kasebut luwih apik kanggo melu olahraga daya. ))
    Yen ora, kepiye ...
    1. +6
      25 Juni 2018 21:04
      Kutipan saka Krasnodar
      Ing bagean kasebut luwih apik kanggo melu olahraga daya. ))

      Menembak contone! ngguyu
  10. Komentar wis dibusak.
    1. +3
      25 Juni 2018 08:39
      Quote: Saiki kita bebas
      Muga-muga masyarakat bakal nggedhekake crita iki

      inflate, mung apa gunane? Kabeh bakal gedhe ing "karajaan Denmark" aturan untouchable!
  11. + 10
    25 Juni 2018 08:29
    grimaces saka kapitalisme - manungsa iku serigala kanggo manungsa ...., ora ana cementing lan manunggal ideologi persaudaraan, manunggal tujuan saka bangku sekolah, siji kompetisi lan kitsch adonan lan posisi ing masyarakat, kultus saka daya ngrembaka. .
    1. +8
      25 Juni 2018 09:23
      Kutipan saka anjey
      grimaces saka kapitalisme - manungsa iku serigala kanggo manungsa ...., ora ana cementing lan manunggal ideologi persaudaraan, manunggal tujuan saka bangku sekolah, siji kompetisi lan kitsch adonan lan posisi ing masyarakat, kultus saka daya ngrembaka. .

      Omong kosong apa sing sampeyan omongake ... Ing jaman USSR, dadi norma kanggo nglawan wilayah menyang wilayah nggunakake ranté lan tongkat sepeda. Ora ana sing kaget lan ora nyebabake nesu. Lan gelut mabuk ...
      1. +4
        25 Juni 2018 10:56
        Uga ana ing sangisore USSR, ing antarane wong-wong sawise perang, ana akeh agresi lan wong enom kadhangkala negesake awake dhewe kanthi liar ... nanging wong-wong isih luwih manusiawi lan luwih apik ...
        1. +4
          25 Juni 2018 12:22
          Lan bir luwih enak ...
        2. +1
          25 Juni 2018 15:32
          Alon-alon dielus-elus nganggo rante, tresna...
          1. +5
            25 Juni 2018 21:38
            Lha, taun wingi aku marani tangga-tanggane nganggo chopper siap-siap. Lucu nanging bener. Nanging dheweke nelpon polisi dhisik. Tekan 3 menit, dadi prid mabuk iki..ki banjir. Boten, padha mung ditampilake bedhil mesin, lan iku. Telung dina mengko padha pindhah metu (padha nyewa apartemen, greyhounds).
    2. +3
      25 Juni 2018 09:35
      dicathet kanthi bener +
    3. +4
      25 Juni 2018 10:57
      Kutipan saka anjey
      grimaces saka kapitalisme - manungsa iku serigala kanggo manungsa ...., ora ana cementing lan manunggal ideologi persaudaraan, kesatuan tujuan saka bangku sekolah

      Aku isin takon, "Tyap-Lyap" lan kelompok liyane uga "grimis kapitalisme"?
  12. +7
    25 Juni 2018 08:29
    Inggih, kene kita ... Lan ing kaca sabanjure kita ngrembug babagan pogrom gypsies ing Ukraina. Sawise kabeh, iku menarik banget ... Ana tembung banter "Nazis", "neo-fasis" ... Lan carane kita?
    1. +5
      25 Juni 2018 08:57
      Lan ing negara kita, mung wong-wong sing mutusake kanggo nggawe keributan sawise ngombe ... Lan ing Hohland, ya, mung ana fasis lan scoundrels)))
    2. +2
      25 Juni 2018 09:16
      Lan ing kene, ing Internet, para pejuang nglawan rezim Putin lagi ngamuk.
      Ing kahanan iki, sing paling penting yaiku "Mlayu, militer ...!".
      Yaiku, produk cuci otak "padha ora menehi dhuwit kanggo pensiunan, nanging kabeh dadi militer" lan mandheg toleransi.
      Aku yakin kabeh wong sengit marang kekuwatan.
      Asil pisanan saka histeria Internet.
      1. +1
        25 Juni 2018 10:02
        Yen ana, dheweke mbuwang meh 5 triliun kanggo program sosial - kira-kira siji triliun kanggo militer.
  13. -2
    25 Juni 2018 08:30
    Saiki padha kudu sijine beaters
  14. + 10
    25 Juni 2018 08:30
    Law, apa drawbar??? Throwback taun 90an? Apa sampeyan ndeleng Maidanov?
    Sawetara jinis reformasi ... PPN, lan liya-liyane. "abdine rakyat" wis ilang rasa wedine marang Gusti??? Iki mung kasus khusus...nanging ora ana pangguna sing nggawe akeh sing luwih elek? Rusia ora pantes kanggo "abdi" kuwi ..
    1. +2
      25 Juni 2018 08:55
      Sampeyan kudu ngumumake "Bund!!!")))
  15. +6
    25 Juni 2018 08:36
    Inggih, iki mung bakal multiply. Wong-wong padha ngremehake - urip sosial sing nemtokake. Iku mung bakal dadi luwih elek.
  16. +3
    25 Juni 2018 08:38
    Polisi lokal iku bajingan pengecut lan korupsi!
    1. +6
      25 Juni 2018 09:02
      malah polisi ngelingi aku nalika ngirim inspektur ing gubug maling, lan padha ngomong, tenang))) sedulur
      1. 0
        26 Juni 2018 00:14
        mdyaaya, ora ana tembung - nenek mutusake karo penjaga lokal?
        video apik banget minangka indikator saka negara polisi.
  17. +2
    25 Juni 2018 08:44
    kabeh iku prasaja amarga militer ora diijini nggunakake senjata kanggo mbela diri ... supaya padha uga bakal mlayu kanggo bir kanggo kanca perwira ....
    1. +3
      25 Juni 2018 10:48
      d^Amir
      Dina iki jam 08:44
      mung amarga militer ora diidini nggunakake senjata kanggo pertahanan diri ...

      Temenan sampeyan ora ngerti kabeh.
      Punika, ing ringkesan.
      Piagam Angkatan Bersenjata Federasi Rusia: Aturan kanggo nyimpen senjata, kahanan lan prosedur sing digunakake dening personel militer ditemtokake dening Piagam iki, Piagam garnisun lan layanan penjaga Angkatan Bersenjata Federasi Rusia lan Piagam polisi militer Angkatan Bersenjata Federasi Rusia.
      Personil militer, miturut undang-undang Federasi Rusia, bisa nggunakake senjata kanthi pribadi, lan komandan (panglima) mrentahake para bawahan nggunakake senjata kanggo nglindhungi urip, kesehatan lan properti ing kahanan pertahanan utawa darurat sing dibutuhake ing kasus ing ngisor iki:
      Pasal 13.
      Kalebu (!): "-kanggo nglindhungi personel militèr lan warga sipil saka serangan sing ngancam nyawa utawa kesehatan, yen ora bisa nglindhungi kanthi cara lan cara liya."
      14. Panganggone gegaman kudu didhisiki dening bebaya sing dicritakake kanthi cetha babagan iki marang wong sing nganggo gegaman, kajaba yen wektu tundha nggunakake senjata nggawe bebaya langsung kanggo urip prajurit utawa warga liyane utawa bisa nyebabake akibat serius liyane ...

      Yen bener kanggo takon, banjur bab njupuk lan nggawa senjata pribadi. Sapa, kapan, kenapa ...
      1. +3
        25 Juni 2018 11:24
        Mesthi, aku ora ngerti kabeh! Lan luwih akeh aku sinau, aku luwih ngerti yen aku ora ngerti apa-apa!!!!! sedulur nanging ing piagam Soviet iki ora katon ... paling aku ora ngelingi ... ora ana ing Piagam Layanan Gunizon lan Pengawal babagan panggunaan senjata, mesthine ... mandheg sapa sing teka lan nganti mimpin liyane menyang aku ing panggonan, lan liya-liyane d ..... lan ing dalan kaya iki ???? ing "Liquidation" (mesthine ora sumber sajarah, nanging !!!) Zhukov pesenan kanggo lengen perwira, pranyata padha ora bersenjata sadurunge pesenan.
  18. +7
    25 Juni 2018 08:47
    Pembongkaran mabuk sing biasa, nalika wong sing nggawa tas ransel dhewe lungguh ing wong sing tiba saka ndhuwur lan ngalahake dheweke, kabeh ora becik.
    1. +1
      25 Juni 2018 09:17
      Ora, iku ora titik.
      Sing utama yaiku "Run, tr..r militer!"
      1. +3
        25 Juni 2018 10:07
        Lan carane nelpon perwira Angkatan Udara sing nganakake scuffle ing kafe lan diarani klompok anti-teror
        1. +1
          25 Juni 2018 10:55
          Pechanic ↑
          Dina iki jam 10:07
          Lan carane nelpon perwira Angkatan Udara sing nganakake scuffle ing kafe lan diarani klompok anti-teror

          Padha lunga liwat karo alkohol lan eling dipindhah kanggo kasunyatan liyane.
          Iki ora gumantung ing status lan kategori w / w, nanging iku genetika karo biologi.
        2. +6
          25 Juni 2018 11:30
          Quote: Pechanic
          Lan carane nelpon perwira Angkatan Udara sing nganakake scuffle ing kafe lan diarani klompok anti-teror

          Yen kasunyatane mesthi kesalahane, banjur padha - scumbags. Banjur atlet, militer utawa sapa wae. Pisanan, wong, yen sampeyan sampah, sampeyan bakal tetep sampah, ora preduli seragam apa sing sampeyan gunakake.
          1. 0
            25 Juni 2018 11:32
            Dideleng saka rekaman ketrampilan silat ora diamati. Kothak pawon biasa
            1. 0
              26 Juni 2018 00:17
              yen sampeyan ndeleng kanthi cetha ing video, ana refleks, wis digarap.
              sanadyan kanggo 2-3 sasi latihan normal bakal ora Samsaya Awon yen diwenehi.
  19. +8
    25 Juni 2018 08:51
    Ing Rusia, yen mung padha ora nyolong saka "master", lan - ing paling matèni saben liyane, saben wong (ing pikiraken) nganti lintang. Babagan iki bisa dibuwang saka "administratif".
  20. +3
    25 Juni 2018 08:54
    Ayo padha nindakake. Mungkasi seruan sing nesu lan gupuh) iki kedadeyan utamane ing pojok-pojok negara kayata Millerovo. Iki gopota lokal biasa mlayu menyang militer. Nggawe hype saka awal iku bodho. Atlet iki, sing diarani, bakal entuk raked kanggo iki, ora bakal cukup.
  21. +3
    25 Juni 2018 08:54
    Ing Rostov, sawetara kekacoan asring kedadeyan ... Lan dadi isin kanggo para atlit, sial, master seni bela diri ora kudu tumindak kaya ngono ... Aku mikir dheweke bakal dicopot saka latihan bocah-bocah.
  22. + 10
    25 Juni 2018 08:54
    Sayange, kahanan kasebut cukup "standar" lan aku ora bakal nemokake Amerika yen aku ujar manawa kedadeyan kasebut ing wektu liyane. Aku elinga iki saka kanak-kanak Soviet, nalika lokal cedhak cafe ing pusat distrik cepet-cepet menyang perusahaan pejabat bapakku amarga panjalukan sing kira-kira padha kanggo meneng. Aku dhewe, ing desa Zelenchukskaya ing KChR, duwe "kesenengan" kanggo tabrakan karo kanca-kancaku karo wong sing mabuk, banjur siji-sijine perkara sing mutusake yaiku aku lan kancaku lungguh ing mobil karo sopir ing wiwitan perang lan nalika wong akeh diwutahake metu menyang werna kita mlumpat metu karo pasuryan elek lan nangis a la "ngapusi scum, saiki kita bakal sijine kabeh mudhun!" lan driji indeks konco sabuk konco mburi ing jaket kaya kita duwe pistol ana :) Ing kabeh kasus, polisi tindak tanduk inappropriately lan sluggishly. Ing kasus sing ekstrem, aku ngobrol banget karo pejabat senior lan dheweke ngakoni kanthi jujur ​​- "sampeyan bakal lunga, nanging kita bakal manggon ing kene!"
    Apa solusi kanggo masalah kasebut? Iku langsung gumantung ing observance dening kabeh warga kabeh hukum ing negara tanpa konsesi. Senajan, iku mbokmenawa bakal becik kanggo ing paling pass hukum toughening paukuman kanggo nyerang wong ing seragam, ing wangun apa wae, saka buruh railway utawa sopir bis kanggo pensiunan karo hak kanggo nyandhang. Ya, iki ora bakal ngatasi masalah, apa sing bisa dakkandhakake, nanging wis ana.
    Nah, saran kanggo militer yaiku rapat umum!
    1. +6
      25 Juni 2018 09:03
      iku ing pungkasan 80s. kakangku tengah ana ing militer nalika mulih saka kantor. sawetara wong bodho macet, mbayar banget. Esuke, bajingan iki menehi statement menyang polisi, adhiku ditimbali kanggo interogasi. tindak mrika kaliyan petugas khusus, awit ibu mboten kagungan wekdal kangge ngumbah seragam, ingkang wonten tilas getihipun adhine. ing cendhak, kantor jaksa militèr kang njupuk munggah kasus, bajingan iku banget upset, sanajan padha, lagi ngomong, "putra bapak."
    2. +8
      25 Juni 2018 09:43
      IMHO. Polisi kudu ngendhegake konflik kasebut, lan nahan kabeh wong nganti klarifikasi. Konflik kasebut kudu diendhegake kanthi kasar, supaya ing tembe bakal ora ngajeni saben wong. Yen polisi ora bisa nglindhungi warga, apa polisi iki dibutuhake?
      1. +5
        25 Juni 2018 10:19
        Bener. Saenipun. Lan ing urip - kenapa dheweke butuh? Punika ngandika "sampeyan lunga, lan kita manggon kene." Saben uwong mlebu sekolah sing padha, menyang klub sing padha, pacaran karo bocah-bocah wadon sing padha. Kabèh gegandhèngan karo sewu benang. Padha manggon ing urutan suku.
        1. +1
          26 Juni 2018 00:20
          hukum iku hukum - yen teka kerja ing polisi, tindakake, utawa metu.. metu saka pengusaha.
          uga, utawa nyegah dhewe, mbujuk, meksa, kaya sing.
  23. +6
    25 Juni 2018 08:59
    Sistem Putin lan Medvedev ora tanggung jawab lan impunity!
    1. -1
      25 Juni 2018 09:48
      Mungkasi nyanyi mantra iki.
      Asil tembang kasebut ana ing artikel sing dibahas.
      1. +2
        25 Juni 2018 09:54
        Napa dheweke nulis iki? Aku ora nyekel hubungan sebab-akibat.
    2. 0
      28 Juni 2018 18:42
      dhadha. Sistem Putin-Medvedev minangka pamirsa sing diakoni kanggo para oligarki, "bapak" lan "wong pinter" saka Bapa sing Ora Dikenal. Nanging sistem iki ora ana hubungane. Para wali saka kekuwatan borjuis ora peduli karo gelut ing gapura.
  24. + 11
    25 Juni 2018 09:04
    Ora gelut dhewe sing ngisin-isini, wong-wong lanang padha grejegan ing pasuryan, iki normal. Bingung reaksi polisi. Ing mratelakake panemume padha kudu diadili kanggo inaction. Atlet, mesthi, uga ora ngganggu saperangan taun Kolyma. Nanging nalika aku dituku kanthi cara sing padha kira-kira 7-8 taun kepungkur, 1 saka telung desa sajrone setahun, 2 ditampa kanthi syarat. Lan bakal padha ing kene. Mungkin luwih sethithik, amarga bisnis resonant.
  25. +3
    25 Juni 2018 09:05
    Kang menehi kritik dening video "engineer enom", kang banget greyhound. Dheweke nempuh perang lan miturut pendapatku, dheweke nyerang pukulan pertama. Lan ora jelas apa sing dianggep, yen gopota bakal wedi iki? Umumé, perlu kanggo sikil ing tangan lan saka ing kono, ora ngenteni nganti kabeh wong wiwit kick. Katon kaya insinyur sing ora cukup otak kanggo ngerteni apa.
  26. +3
    25 Juni 2018 09:05
    Elektrorat Putin
    1. + 12
      25 Juni 2018 09:49
      Anak, pemilih ditulis kanthi bener, lan jeneng mburi nganggo huruf kapital.
      Nalika sampeyan lulus saka SMA, sampeyan bakal nulis jeneng mburi ing cathetan polisi karo huruf kapital.
      1. 0
        28 Juni 2018 17:18
        Aku appreciate humor sampeyan, bapak
  27. +9
    25 Juni 2018 09:12
    Mesakake bocah sing diidak-idak!
    Panjenenganipun ketoke kanggo sabuk piyambak kanggo kabeh wong, lan nalika padha miwiti nendhang wong, everyone mbuwang wong, sing lunga, sing menyang hotel.
    Muga-muga dheweke ora lara lan cepet mari.
    1. 0
      26 Juni 2018 00:24
      akurat ngeweruhi - uga rampung boy.
      Tramp iki mbebayani kanggo masyarakat amarga ora duwe otak - dheweke ora ngerti yen dheweke bisa mateni utawa cilaka tanpa sebab.
  28. 0
    25 Juni 2018 09:17
    Lan sing nggumunake, pulisi diusir ing lemah, saiki mung nulis kertas, mula ora wedi maneh, lan saiki, sanajan wis teka, ora mung gelut. Lan liyane, kabeh iki amarga tingkat pendidikan sing kurang saka populasi.
    1. +4
      25 Juni 2018 10:53
      Kanggo nambah pendhidhikan, perlu kanggo ngidini nggawa senjata gratis kanggo warga sipil.
  29. +7
    25 Juni 2018 09:35
    Ing video kasebut, polisi tumindak isin. negatif
    1. +2
      25 Juni 2018 09:48
      amarga padha diikat karo gopnik iki, ana informasi manawa atlit iki kerja minangka instruktur kanggo panguwasa polisi lokal, utawa ing bagean bocah-bocah sing dipimpin, turunan saka panguwasa Kementerian Dalam Negeri ngunjungi.
      1. +2
        25 Juni 2018 09:51
        Yen pancen bener, tindak-tanduke malah tambah isin.
    2. -2
      25 Juni 2018 09:50
      Ora ana sing luwih isin?
      1. +5
        25 Juni 2018 09:59
        Kutipan saka Lokal
        Ora ana sing ngganggu maneh

        Aku ora ngerti konflik apa, sing ngomong apa lan marang sapa, aku ora ana, kabeh crita "dikabarake". Nanging aku, minangka wong awam, kasengsem ing prilaku lembaga penegak hukum (jebule kru PPS ing kasus iki). Polisi kudu njamin ketertiban, perlindungan lan katentreman warga, mungkasi kasus kaya mengkono, kanggo nyegah pembantaian lan anarki. Ing kasus iki, aku weruh sing lengkap inaction, ing mratelakake panemume - iki angkara. Sampeyan perlu kanggo mungkasi iki minangka cepet sabisa, lan yen perlu, minangka harshly sabisa. Njupuk KABEH, nganti klarifikasi. Aku ora weruh iki ing video.
        1. +1
          25 Juni 2018 11:15
          Aja nulis omong kosong. Desane ora gedhe. Kabeh sederek utawa kanca utawa tanggi mancing bebarengan kanggo jamur. Lan pengunjung militèr. Cetha kanggo sapa polisi lokal.
          1. +2
            25 Juni 2018 11:22
            Quote: Kaos
            Aja nulis omong kosong.

            Waca postinganku kanthi ati-ati, lan aja nulis omong kosong dhewe.
          2. 0
            25 Juni 2018 11:23
            Polisi kudu njamin ketertiban, perlindungan lan katentreman warga, nyegah kasus kaya ngono, lan ora ngidini pembantaian lan anarki. Ing kasus iki, aku weruh sing lengkap inaction, ing mratelakake panemume - iki angkara. Sampeyan perlu kanggo mungkasi iki minangka cepet sabisa, lan yen perlu, minangka harshly sabisa. Njupuk kabeh nganti klarifikasi. [/ Quote]
          3. +2
            25 Juni 2018 12:15
            Cetha kanggo sapa sing bakal ditindakake polisi lokal
            Lan aku panginten kanggo pesenan?
            1. +1
              25 Juni 2018 12:27
              Inggih, sampeyan teka saka Mars. Dhewe dadi polisi, ponakanmu bisa diborgol lan ing bullpen? mung kanggo perang. Utawa sedulurmu, seduluré polisi, bakal dilebokake ing kunjara amarga gelut. Kabeh sederek bakal nyingkiri sampeyan. Lan yen sampeyan mendem, sampeyan bakal entuk katresnan liyane saka dheweke. Aku ngomong babagan perang kaya iki.
              1. +5
                25 Juni 2018 12:40
                Lho, sampeyan teka saka Mars?
                kutha Millerovo ing 35 ewu, Lan kabeh sederek? cedhak bandara militer. Iki informasi banget. Engineer saka Moscow.
                Contone, ing kutha kita 20, aku ora duwe sedulur, yaiku, apa aku bisa diantemi? Salah siji polisi lan kanggo supaya, utawa iki pratandha saka Rusia modern, apa sampeyan ngomong.
                Ibu ngomong babagan polisi pasca perang. Kapitan punika kepala milisi, lan kabeh crooks padha wedi marang dheweke. Lan saiki dheweke duwe akeh resimen lemak lan duwe akeh dhewe lan ora ndemek saben liyane.
                1. +1
                  25 Juni 2018 13:37
                  Situs web kutha Millerovo nulis babagan perang iki. Kepala keamanan pribadi teka lan njaluk kanggo ngrampungake perkara iki kanthi rukun. Kaya iki!
              2. +6
                25 Juni 2018 12:40
                Quote: Kaos
                Dhewe dadi polisi, ponakanmu bisa diborgol lan ing bullpen? mung kanggo perang.

                Wong kaya sing nganggo topi ireng karo tulisan "puma" ing kaos, mesthi bajingan pribadi, sanajan dheweke sedulurku dhewe, bakal dadi isin kanggo sedulur kabeh.
              3. 0
                26 Juni 2018 00:26
                iku bener?
                banjur supaya jinis kuwi ora ngadeg njaga hukum, nanging ngalahake wong metu menyang hucksters.
          4. 0
            26 Juni 2018 00:25
            nanging babagan hukum?
  30. +5
    25 Juni 2018 09:47
    ing kana, gopnik ngalahake wong sing lungguh kanthi watu ing sirah, iki wis nyoba mateni lan kudu menehi maksimal
  31. +5
    25 Juni 2018 09:47
    Kasus kaya mengkono, cepet utawa mengko, kudu nyebabake relaksasi hukum pertahanan diri lan resolusi tong sampah sing cendhak. Paling ora saiki, loro "atlit" kudu didiskualifikasi lan dilarang saka kegiatan pembinaan lan olahraga. Malah melu lomba! Bebek ora duwe papan ing olahraga!
  32. +1
    25 Juni 2018 10:05
    Kesimpulan saka kedadean iku, yen gopnik duwe senjata pribadi, mesthine luwih sopan, insinyur rusak dening awak, nanging luwih parah yen kanca-kancane ditinggal, luwih lara, nanging katon sehat. ngerti pesenan lokal.
    1. +1
      25 Juni 2018 10:24
      Sapa sing bakal lelungan bisnis biasa kanthi senjata pribadi? Komandan apa sing mbutuhake risiko kasebut - mundhut senjata? Ing kahanan iki, malah pistol bakal dijupuk saka wong-wong mau.
      1. +2
        25 Juni 2018 10:29
        Iki tegese nganggo gratis kanggo kabeh warga.
        1. +3
          25 Juni 2018 10:59
          Kutipan saka Flatter
          Iki tegese nganggo gratis kanggo kabeh warga.

          Banjur tinimbang gelut bakal ana adu tembak.
          1. +5
            25 Juni 2018 11:17
            Apa sampeyan mikir yen gopnik ora pengin urip? Untung insinyur, dikirim menyang jagad liyane kanthi siji pukulan.
  33. +5
    25 Juni 2018 10:13
    Iki scum pseudo-olahraga ing akeh wong hurling lan ngina wong loro, ngilangke dadi bubuk lan buyar ing angin !!!!!!! Bajingan iki ora duwe papan ing donya iki!!!!!!!! Panggonane ana ing lemari!!!!! Yen perwira penegak hukum lokal wiwit ngapura geeks iki, kayata tahanan omah, langganan, kick metu saka panguwasa !!!!! Aku ora kaget yen salah siji saka scumbags iki dadi putrane pejabat lokal! Soko kakehan lawlessness pegatan ing bagean? Apa durung wektune nggawa pasukan ChON-NKVD? Kabeh sing katon ing angkara-korupsi, bebarengan karo kulawargané, ing truk panas, lan ing sisih lor Yakutia menyang pemukiman khusus nganti pungkasan abad! Iku wektu kanggo ngresiki Rusia saka spawning scum!!!!!!!!!!
  34. +5
    25 Juni 2018 10:19
    Apa polisi ora ngerti yen ora ana sing ditahan? Banjur Kolokoltsev mundur.
    Lan kanggo tembung militer, ora gampang ditemokake, nanging ngukum istilah sing paling dhuwur.
    1. +1
      25 Juni 2018 14:05
      Lan aku iku wektu kanggo ngumpulake teken kanggo
      Kolokoltsev pensiun.
  35. +4
    25 Juni 2018 10:19
    Kutipan saka Malkavianin
    Kang menehi kritik dening video "engineer enom", kang banget greyhound. Dheweke nempuh perang lan miturut pendapatku, dheweke nyerang pukulan pertama. Lan ora jelas apa sing dianggep, yen gopota bakal wedi iki? Umumé, perlu kanggo sikil ing tangan lan saka ing kono, ora ngenteni nganti kabeh wong wiwit kick. Katon kaya insinyur sing ora cukup otak kanggo ngerteni apa.


    Sampeyan falcon banget waspada! Dheweke ndeleng kabeh, menehi saran sing cerdas! Apa sampeyan tiba ing urip dhewe yen ngalahake wong sing ringkih? Delengen, ing sawijining dina ora bakal ana sing bisa ngadeg kanggo sampeyan!
  36. 0
    25 Juni 2018 10:23
    Hard kanggo ngukum scum!
  37. 0
    25 Juni 2018 10:29
    Kutipan saka gukoyan
    Ing Rostov, sawetara kekacoan asring kedadeyan ... Lan dadi isin kanggo para atlit, sial, master seni bela diri ora kudu tumindak kaya ngono ... Aku mikir dheweke bakal dicopot saka latihan bocah-bocah.


    Iku dudu atlit, iku pubis! Apa sing diwulangake scum iki kanggo bocah-bocah? Wong akeh pisanan nyerang siji? Apa dheweke malah maca kode Bushido, geek? Ing pemugaran saka tambang sing ditinggalake, panggonane!!!!!!
  38. +2
    25 Juni 2018 10:32
    Kutipan saka Lokal
    Ora, iku ora titik.
    Sing utama yaiku "Run, tr..r militer!"


    Iki banget ngganggu! Apa bajingan Bandera ora digali ing wilayah kita?
  39. +3
    25 Juni 2018 10:33
    Wingi aku lelungan karo bojoku numpak minibus, wong loro lungguh ing buntut. Padha ngomong tanpa mangu-mangu, ora bisik-bisik. "Nggoleki" ... padha diklumpukake akeh saka saben huckster ".. etc. Obrolan saka "pro" bab karya hard ... Nanging sadurunge iku wis savagery. Lan wong lanang katon kaya apa-apa. Sampeyan bisa malah njupuk kanggo buruh hard biasa. Apa ora iki kabeh gejala?
  40. +7
    25 Juni 2018 10:38
    Ditinjau maneh. IMHO pribadiku: polisi - apa kanggo awak karo tiket serigala. Lan saben denda setengah yuta kanggo para korban. Huddled, ragu-ragu, ora mungkasi perang, inaction pidana, "kita manggon kene" - uga, manggon. Para penyerang, aku mikir, kudu dipriksa manawa ana hubungane karo teroris. Apa sing diwulangake "pelatih" marang bocah-bocah ing bagean kasebut? Perlu mriksa. Serangan marang personel militer (lan sanajan ing insinyur sipil saka perusahaan pertahanan) umume minangka serangan teroris. Plus nyoba mateni minangka bagéan saka klompok diatur. Ing cendhak, limalas taun regime ketat. Kanthi liputan ing kabeh media lokal. Kanggo nggawe wong liya rumangsa ala.
    1. +5
      25 Juni 2018 11:43
      Ana akeh kasus kaya ngono ing saindenging negara. Kita duwe sing padha (salah sawijining pusat distrik, wilayah Voronezh). Sekelompok anak serigala sing enom bakal ngalahake wong ing kana, utawa kanthi terang-terangan ngalahake dheweke, sanajan ana ing kafe ing ngarep kabeh wong. Pungkasane, dheweke mateni wong ing perang, banjur kasus pidana wis diluncurake lan pimpinane dikunjara. Lan sadurunge, ora, sanajan pusat regional cilik lan kabeh kapribaden kasebut dikenal (sampeyan bisa teka menyang wong tuwa ing akhir minggu, takon kabar lokal, lan sampeyan bakal ngerti babagan sing paling panas). Dadi ana sawetara jinis kegagalan sistemik ing karya polisi, iki kasunyatan. Nanging aku ora duwe apa-apa apa karo panguwasa, lan mulane aku ora bisa ngadili manawa. Nanging kasunyatan manawa iki bisa dadi gema saka kabeh sistem negara, aku ngakoni kanthi lengkap. (ngamati apa kekacoan ing liyane panguwasa)
  41. +2
    25 Juni 2018 10:51
    Aku ora ngerti carane kabeh diwiwiti amarga ora ana swara kanggo ngandhani sapa wae! nanging kasunyatan sing sikil ora nyukupi karo recumbent nindakake iki wis artikel geger otak serius ana dijamin! lan polisi iku sejatine sifate pulisi lan ora polisi, padha isih bully, padha ora malah keganggu kanggo asor lan sijine ing gelang!
    1. +2
      25 Juni 2018 12:26
      Kutipan: HMR333
      lan polisi iku sejatine sifate pulisi lan ora polisi, padha isih bully, padha ora malah keganggu kanggo asor lan sijine ing gelang!

      Lan aku bakal ngadeg kanggo polisi. Bapakku veteran saka Kementerian Dalam Negeri. Dheweke ninggalake organ-organ kasebut nalika runtuh USSR, lan ngandika: Gusti Allah ngalang-alangi, dheweke bakal ngirim wong dhewe kanggo njupuk. Lan pensiun. Dadi, dheweke dhewe dadi saksi bola-bali nalika mung kenalan lan mantan narapidana nyedhaki lan ngurmati dheweke. Nalika ditakoni kenapa para penipu tumindak kaya ngono, lan ora nesu, sawise kabeh, dheweke ora nutupi epaulet nalika pensiun. Wangsulane mung: kenapa kudu liya? Aku nindakake kabeh miturut angger-anggering Toret lan ora nesu marang sapa wae. Mekaten. Dadi ora dadi ala karo polisi Soviet, lan pilihan saka personel dianggep serius. Lan miturut critane, kanggo tuku sepedha motor, polisi pisanan nulis laporan, lan ing wilayah kasebut padha mikir apa dheweke duwe kesempatan legal kanggo nyimpen kanggo tuku kuwi (Bener, malah banjur ana detour, kanggo tuku sanak sedulur.). Lan sing saiki bisa dideleng ing organ yaiku apa sing ora dingerteni.
  42. +6
    25 Juni 2018 10:55
    Kutipan saka maxim947
    Kok dadi akeh kekejeman.. Polisi iku nistha, lengkap inaction, stands sirah twirling lan ora nindakake apa-apa.

    Iku ngageti sing sawise departure saka UAZ, militèr kuwat saka Distrik Militer Kidul ora teka lan disengiti freaks iki.
    1. 0
      16 Juli 2018 10:37
      saka impunity
  43. +6
    25 Juni 2018 10:57
    Punika video lengkap
    1. +3
      25 Juni 2018 12:07
      Timah! Wong lanang iku ngadeg, digebugi, wis ora duwe pertahanan rampung lan dipoyoki, "kanca" ninggal dheweke lan mlayu, ora ana sing ngadeg, malah ora gelem mlebu toko, tumindak polisi mung ngremehake. kabeh Kementerian Dalam Negeri. Sialan - apa ... Ugh mung ..! negatif
      1. +1
        25 Juni 2018 12:41
        Timah!
        Timah kene
        https://colonelcassad.livejournal.com/4273683.htm
        l
        1. 0
          25 Juni 2018 12:50
          Ya, atlet ...
  44. +6
    25 Juni 2018 11:23
    Prajurit kanggo nyekel gopnik iki lan ngalahake ginjel ... Supaya padha nulis nganggo getih ing salawas-lawase urip .. Wong liya ora bakal kepenginan maneh karo prajurit ... Ora bakal angel ngerteni dheweke liwat kantor enlistment militer. Pulisi lokal, wedi melu
  45. +1
    25 Juni 2018 11:23
    Millerovo ora mung wilayah Rostov, nanging meh Ukraina. Ketoke, tetanggan nggawe dhewe felt - "militer" muni banget gejala.
    Ing sisih liya, nalika Khokhols nahan wong-wong sing liwat pinggir Millerovsky, pimpinan kita prihatin banget, mula, mbok menawa, warga lokal duwe grievance dhewe marang militer.
  46. +3
    25 Juni 2018 11:38
    njijiki! Klompok liyane Kohl lanang ing ngarepe Reichstag. Sistem sing dibangun ing taun 91-93 ngasilake asil sing dikarepake. Apa sabanjure?
  47. 0
    25 Juni 2018 11:46
    Ya, scuffle profesional
  48. 0
    25 Juni 2018 11:48
    scuffle profesional ora kontribusi kanggo pangembangan otak, iku ora muspra sing sawetara ndeleng kanggo akses sudhut begalan saka USSR, tanpa referensi kanggo pangembangan individu, iku mbebayani.
    1. +1
      25 Juni 2018 12:01
      Ya, ora ana bedane, kanggo korban, utamane ora, dheweke nampa patah tulang kanthi ajiné utawa tunggangan.
      Kutipan: Ivan Ivanov
      ora kanggo apa-apa sing USSR begalan sawetara ndeleng kanggo akses sudhut

      Lan ing bagean iki, aku setuju
      Kutipan: Ivan Ivanov
      tanpa referensi kanggo pangembangan pribadi mbebayani
  49. +3
    25 Juni 2018 12:07
    Quote: Ireng
    Ya, bisa dingerteni, tangane panguwasa lokal sibuk karo liyane

    "nglindhungi" atlit iki ... kepala polisi lokal.
  50. 0
    25 Juni 2018 12:07
    Kutipan saka maxim947
    Polisi iku aib, lengkap inaction, stands sirah twirling lan ora nindakake apa-apa.

    Nang endi wae aku wis weruh prilaku polisi sing kaya ngono......... Oh ya, Ukraina. Saiki ana degenerasi sing bisa nindakake apa wae sing dikarepake, lan polisi bakal ngadeg lan nonton, ngilangke idu lan bubar. Umumé, mentalitas wilayah kidul Rusia meh padha karo Ukrainia. Mulane, kecenderungan kanggo nglanggar hukum lan nglanggar hukum uga dhuwur. Lan ana sing kudu ditindakake. Nganti durung kasep.
    1. +5
      25 Juni 2018 12:57
      Kutipan: Gronsky
      Umumé, mentalitas wilayah kidul Rusia meh padha karo Ukrainia.

      Lan aku pribadi ora bakal nolak kekerabatan karo pedunung Ukraina (lan aku uga duwe sederek pribadi, lan ora mung ing ngendi wae, nanging ing Lviv). Yen wong duwe memori cendhak, konsep Ukrainia muncul durung suwe, lan basa lan budaya banget cedhak. Lan bedane, lelungan ngubengi Federasi Rusia lan ngobrol, lan dialek lan budaya nalika pindhah saka kidul menyang lor (lan ora mung) uga beda banget.
      Kutipan: Gronsky
      Mulane, kecenderungan kanggo nglanggar hukum lan nglanggar hukum uga dhuwur.

      Ora mung wong-wong sing padha, nanging uga panguwasa Federasi Rusia lan Ukraina, kalebu sing saiki, kaya sedulur kembar sing padha lan nasibe uga gegandhèngan. ing apa? Ya, sanajan ing srakah lan iman ing sabar tanpa watese wong. Nanging mung ing Ukraina wis kedaden. Lan ing negara kita, amarga ukuran negara sing gedhe lan ukuran ekonomi lan sumber daya alam sing luwih gedhe, margin keamanan luwih gedhe. Nanging kita obah ing dalan dhewe. Ing kana, Yanukovych njupuk kabeh menyang tangane dhewe lan nyebabake rasa ora puas. Lan karo kita, wong-wong sing percaya yen PDB nindakake kabeh kanthi bener, mesthine ora katon? Kutipan AiF tanggal 22.02.2014 Februari XNUMX: "Ngomong-ngomong, crita babagan lingkungan sing ora bisa ditemtokake Yanukovych pancen nduweni peran penting ing penggulingan. Sawise "Donetsk" dadi kuwasa, tugas utama tim iki kanggo ngontrol. kabeh arus kas, posisi, "pengamat" ditugasake kanggo saben arus kas.
      Presiden dikecewakan amarga semangate kanggo teknologi politik sing licik."
      "Kesalahan paling gedhe Yanukovych, mesthi, ngiyanati program pemilihan dheweke. Dheweke janji bakal nggawe basa Rusia dadi basa negara liya, janji rapprochement maksimal karo Rusia. Lan dheweke ora nepaki janji kasebut, " Sergey Markov nandheske. pamilih ndhukung dheweke. padha kuciwa marang dheweke, lan kanthi mangkono nasibe wis disegel."
      Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa? bener?

      Kutipan: Gronsky
      Lan ana sing kudu ditindakake. Nganti durung kasep.

      Aku melu 100%. (Nasib PDB, karo lingkungane, ora ngganggu aku, nanging negara-negara YA)
  51. +1
    25 Juni 2018 12:21
    Wong lanang iku begja yen dheweke tetep urip sawise "trampling" ing sirah lan gulu ... Ing Siberia, sayangé, iki kerep kedadeyan, kalebu lan karo fatalities. Mesthi ana paukuman sing ora bisa dihindari lan adil, tanpa dipikirake status sosial, sambungan lan kekandelan dompet! Jebule wong TNI sing mangkat ing UAZ utawa bakul toko sing kacane pecah sing nyeluk polisi. Nanging apa perlu polisi iki yen ora aktif nalika kejahatan ditindakake???
  52. +3
    25 Juni 2018 12:35
    Sawetara "atlet" kasebut ditembak ing taun 90-an - oh, ora akeh! Biasane, sadurunge revolusi, ing kahanan sing padha, pejabat bakal nembak "atlet" iki ing papan kasebut - lan bakal dibebasake dening pengadilan! Militer kudu nanggapi kanthi teka ing wong akeh lan nganggo gaman pribadi lan njupuk scum iki - "circumference biceps ora mengaruhi kacepetan peluru mungsuh"!
    1. 0
      8 Juli 2018 08:10
      Sarujuk banget. Nanging, "Kushchevsky" iki nyebar ing saindhenging Kuban lan Don ...
  53. +9
    25 Juni 2018 12:40
    Sampeyan ora bisa ndeleng kabeh. Sapa sing bakal ngurus perusahaan lepas pantai?
  54. +4
    25 Juni 2018 12:43
    Apa sing bisa dakkandhakake ... Pelatih kasebut nglatih wong lanang kasebut, nandurake agresivitas lan rasa percaya diri sing dibutuhake dening atlet, nanging ora bisa ngunggahake wong lanang ing dheweke ... Wong lanang bakal entuk hukuman penjara, aku mikir. .
    Pelatih Gritsai, Andrei Nikishin, sebaliknya, nggambarake pejuang mung ing sisih positif. "Dheweke wong sing apik ing gedung olahraga, atlet sing bakat. Mbantu bocah-bocah, menehi saran, kerjane kanthi apik. Ana apa ing njaba kamare? aku ora ngerti»


    Tumindak polisi lan Garda Nasional... Ora ana tembung-tembunge... Minimal kudune mandek tawuran lan nahan pesertane kabeh, ditambah ketagihan narkoba... Iki masalah kutha cilik... (Millerovo - 35000 wong). Bos kudu dicopot...

    Lan komentar babagan pesta pendaratan sing wani, sing bakal mlumpat nganggo parasut lan ngalahake kabeh wong, utawa tanker bakal teka lan ngrusak kutha - sawetara taman kanak-kanak ...
    1. 0
      25 Juni 2018 13:02
      Quote: tasha
      Lan komentar babagan pesta pendaratan sing wani, sing bakal mlumpat nganggo parasut lan ngalahake kabeh wong, utawa tanker bakal teka lan ngrusak kutha - sawetara taman kanak-kanak ...

      Iki mesthine, kanggo kapercayan sing luwih gedhe babagan paukuman sing ora bisa dihindari, isih bisa nggunakake Pasukan Rudal Strategis kanggo nglawan para gopnik, amarga polisi ora bisa ngatasi.
  55. Komentar wis dibusak.
  56. 0
    25 Juni 2018 13:14
    Kutipan: vkl.47
    Aku mung kudu nembak dheweke kaya asu nganggo revolver bapakku.
    ngguyu ngguyu
    Napa sampeyan butuh trailer kanggo bapak sing ditresnani? ora Apa sampeyan kanthi kasempatan adol wiji ing Bazaar? ngguyu
  57. Komentar wis dibusak.
  58. 0
    25 Juni 2018 13:25
    Ana wong ing kene nulis yen warga kudu diidini nggawa senjata api kanthi bebas kanggo mbela diri. Apa wong bajingan kuwi diijini nggawa senjata kanthi bebas??? Dheweke ora duwe rem babar pisan! Lha, apa gunane ngidak-idak sirahe wong sing lagi semaput?! Saiki bayangake kepiye kabeh bakal rampung yen dheweke isih duwe senjata api ...
    1. 0
      26 Juni 2018 00:37
      ana kahanan kaping pindho ing kene - trunk ora peduli sapa sampeyan, sanajan sampeyan juara super ing jagad raya, kemungkinan bakal padha.
      utawa ing kene - ora ana kesempatan - dheweke ora mateni aku kanthi becik.
      salah aku mikir.
  59. 0
    25 Juni 2018 13:44
    Nyekel lan ngisolasi saka masyarakat
    makhluk atletik sing ora duwe pikiran
    kang bisa nimbulaké akèh alangan
  60. Komentar wis dibusak.
    1. +2
      25 Juni 2018 13:53
      Aku ora bakal ngecet kabeh karyawan nganggo cat sing padha; Aku uga duwe akeh sing apik, lan atine uga lara kanggo negara kasebut. Iki saka sisih kita. Lan ing pihak panguwasa, aku ora bakal duwe pangarep-arep banget kanggo eksploitasi heroik aparat penegak hukum kanggo nglindhungi wong-wong mau.
      Quote: Bener
      Supaya nalika pensiun ing umur 45, Yudas iki bakal seneng ngalahake wong tuwa nganggo klub
      1. +3
        25 Juni 2018 14:04
        Kutipan: Goblin1975
        Aku ora bakal nglukis kabeh karyawan nganggo cat sing padha, aku mikir uga ana sing cukup sopan lan atine uga lara kanggo negara.

        Aku bakal ndhukung sampeyan, aku pribadi ketemu wong sing pantes.
  61. +2
    25 Juni 2018 13:50
    Inggih, kanggo iki, atlit iki ngirim ora malah kaukum, nanging kaukum.
    Kanggo aku, insinyur militèr nggawa keuntungan luwih akeh kanggo negara tinimbang wong-wong sing ditolak.
    Lan sing nyopir ing UAZ iku kekacoan lengkap.
  62. +1
    25 Juni 2018 14:01
    Bydlot, minangka tansah, saiki nang endi wae karo kita. Lan polisi karo hukum saiki wedi kanggo pindhah menyang kunjara kanggo keluwihan.
  63. +2
    25 Juni 2018 16:57
    Aku ora bakal kaget yen kabeh barang lokal iki ana hubungane karo polisi!
  64. 0
    25 Juni 2018 17:24
    Kutipan: Goblin1975
    nasib PDB, karo sakcedhake, ora kanggo kula ing kabeh, nanging negara YES

    Sing apa kita panginten kene, nganti kita temen maujud cara hard sing ora kabeh dadi prasaja. Kanggo sijine iku mildly. Mulane, minangka wong sing manggon ing njero kabeh "kamulyane" iki, aku menehi saran supaya luwih ati-ati ing tumindak lan pikiran sing langsung ana hubungane karo nasib negara sampeyan. Kalebu pimpinane. Iku dosa yen sampeyan sambat. Paling ora kanggo saiki. Mugi-mugi ing tembe.
    1. +2
      25 Juni 2018 21:53
      Kutipan: Gronsky
      Kutipan: Goblin1975
      nasib PDB, karo sakcedhake, ora kanggo kula ing kabeh, nanging negara YES

      Sing apa kita panginten kene, nganti kita temen maujud cara hard sing ora kabeh dadi prasaja. Kanggo sijine iku mildly. Mulane, minangka wong sing manggon ing njero kabeh "kamulyane" iki, aku menehi saran supaya luwih ati-ati ing tumindak lan pikiran sing langsung ana hubungane karo nasib negara sampeyan. Kalebu pimpinane. Iku dosa yen sampeyan sambat. Paling ora kanggo saiki. Mugi-mugi ing tembe.

      Frasa kunci, miturut pendapatku, ana ing teks sampeyan
      Kutipan: Gronsky
      Iku dosa yen sampeyan sambat. Paling ora kanggo saiki
      . Lan prabédan antarane PDB lan Yanukovych ora gedhe banget, yaiku: Yanukovych, kanthi rasa srakah sing ora bisa ditindakake, wis nggawa negara kasebut dadi huru-hara, lan PDB mung isih nyoba nindakake iki. Lan tumindak kaya sedulur kembar (bisa uga iki alami, amarga loro-lorone minangka produk saka ambruk negara siji) Kaya ing taun 1917: yen ana Bolshevik, ora ana Bolshevik, tsarisme bakal dikutuk. Mula ya, nasibe, awit ora bisa mbendung srakah dhewe lan lingkungane, ora nggatekake aku, dheweke milih dhewe. Nanging apa sing bakal kelakon ing negara liya iku BANGET BANGET. Nanging dudu aku lan wong-wong kaya aku, sing ndeleng lan nulis menyang ngendi negara kasebut, sing dadi penyebab kedadeyan ing mangsa ngarep. Sanajan aku ora nulis iki, srakah "elit kita" ora bakal suda.
  65. +2
    25 Juni 2018 19:59
    Quote: Ireng
    Akeh grumbulan ing saindenging negara ... tangane panguwasa ora tekan ing kana, sayange.

    Donya pidana minangka negara sing ngidini.
  66. 0
    25 Juni 2018 20:15
    Isin... oh... polisine opo?!!!! Insinyur miskin.
  67. +1
    25 Juni 2018 21:56
    Pitakonanku mung siji... Kenging punapa petugas menika boten gadhah pistol servis? Ing tentara tsarist lan ing tentara Soviet sadurunge taun 1969, kasus kaya mengkono iku mung mokal, amarga iku pracaya yen serangan ing pakurmatan saka perwira ngremehake tentara lan negara, mulane, yen perwira, nalika bersenjata, ora mutusaké. kanggo mbela awake dhewe nganggo senjata pribadi, dheweke mung bakal diusir kanthi nistha saka tentara. Dadi sapa sing kudu dakjawab pitakonanku?
    1. +3
      25 Juni 2018 22:09
      Alas, malah ing situs iki ora akeh wong sing ngerti apa sing sampeyan omongake ... Sayange.
  68. +1
    25 Juni 2018 21:57
    Iki cara urip kita...Sapa sing kudu disalahake? Apa Suriah, AS, ... padha nindakake kabeh ing kita ...
    1. 0
      25 Juni 2018 22:05
      Dadi ing Suriah gampang, nanging kanggo punk lokal luwih angel
  69. +2
    25 Juni 2018 22:01
    Anggere setengah kolonel kuwasa, ora ana sing apik,
  70. +1
    25 Juni 2018 22:08
    Ngidini senjata api, banjur roh-roh jahat bakal suda.
  71. +2
    25 Juni 2018 22:59
    Minggu kepungkur kabeh wong ing kene ngguyu babagan carane penjaga perbatasan Ukraina digebugi ing Nikolaev. Menapa malih, versi paling njijiki langsung ditampa, amarga Ukraina. Carane iki beda? Kasunyatan yen "iku duweke"? Damn, ora ana pedunung lokal sing keganggu karo kecukupan persepsi, sing utama yaiku emosi.
    PySy Ing pungkasan 80s, awal 90s, kita padha perwira enom, kita perang karo kabeh wong. Paling asring "mabuk" (lan rahang kita rusak, lan kita nanggapi kanthi cara sing padha). Lan ing kene, kaya biasane, dheweke nggawe politik.
    1. 0
      26 Juni 2018 13:04
      Ora ana pengawal tapel wates ing Federasi Rusia utawa ing Ukraina, sawise 1991! Mung ana sing njaga wates sing bocor!
      Pogranets minangka jeneng bangga, Soviet, Sosialis! Lan pengawal tapel wates iki minangka abdi saka kapitalis, Yeltsinists-Putinists, kanthi tembung, polisi. Lan bakal enggal dipasrahake menyang polisi!
    2. 0
      1 Juli 2018 10:06
      ... aja bingung peparinge Gusti Allah karo endhog orak - iki hypostases beda.
  72. +1
    25 Juni 2018 23:54
    Sayange, bidang olahraga profesional, utamane olahraga kekuatan, wis ana ing njaba lingkungan moral wiwit jaman Soviet, lan ing taun 90-an. lan legal, taksiran lan syarat. Iku ora kanggo apa-apa sing ing 90s iku atlit-siloviks dadi ajiné striking tatanan gangster. Nalika iku, aku dadi dosen "swasta" babagan etika olahraga lan dhasar hukum ing Institut Pendidikan Jasmani lan Olahraga. Hubungane njijiki. Ora ana sing nganggep moral lan hukum kanthi serius. Mulane asil. Wong sing duwe katrampilan kanggo mateni utawa mateni ora ngerti serius babagan iki. Iki kahanan ora mung antarane atlit keamanan, nanging uga ing antarane "asu walkers" karo wolfhounds, bikers lan liyane. Negara kudu menehi reaksi luwih serius marang kasunyatan kasebut. Lan saiki, sajrone Piala Dunia kaping 18, para penggemar ora kuwatir karo para atlet kita, nanging mung mikir babagan carane pamer lan nggawe pasuryan. Kita kalah karo Uruguay. Lan apa, mung antics lan posturing antarane "penggemar". Ora ana pengalaman nyata.
    1. +1
      26 Juni 2018 13:07
      Kapitalis ora ana gunane kanggo iki! Iku kabeh dhuwit, dhuwit, nanging ing kene ana kamardikan kanggo modal, wong-wong padha pecah, padha ngalahake siji liyane ... Gusti Allah ora nyawiji, iku END kanggo kapitalis lan bankir!!!
      Kabeh Daya kanggo Soviet!
  73. 0
    26 Juni 2018 01:12
    Quote: Ireng
    Akeh grumbulan ing saindenging negara ... tangane panguwasa ora tekan ing kana, sayange.
    Ya wis bisa dingerteni, tangane para panguwasa dhaerah rame-rame ngoyak-oyak kanthong warga biasa. Dumadakan ana dhuwit glethakaken watara?

    ya apik hi
  74. 0
    26 Juni 2018 01:13
    Quote: regu Chicha
    Sampeyan ora bisa ndeleng kabeh. Sapa sing bakal ngurus perusahaan lepas pantai?

    Apa tegese dhuwit bakal teka kanthi rutin? wassat
  75. 0
    26 Juni 2018 02:10
    Yen wong dadi panas, ngomong kanthi banter lan "insinyur enom sing sober" ora diancam sacara fisik, mula ora ana gunane kanggo ngganggu wong sing mabuk. Yen arep menehi manfaat kanggo warga sing turu, dheweke nyedhaki tanpa pura-pura, njaluk ngapura, njaluk ngapura lan ngajak ngobrol luwih tenang, contone, bocah-bocah padha turu. Wong-wong, sanajan mabuk, bisa dingerteni bakal nyuda "volume" kanggo nanggepi panjaluk sing cukup lan ora agresif. Bisa uga ana sing njaluk ngapura utawa malah ngajak ngombe. Yen ora, aku mesthi nemokake "perasaan dadakan" sing cetha ing sirahku. Lan pembalap UAZ kudu tansah duwe crowbar ing tangan, kang bakal migunani ing episode iki. Sawise kabeh, ora ana trick nglawan kethokan.
  76. 0
    26 Juni 2018 05:48
    Kutipan saka Flatter
    Iki tegese nganggo gratis kanggo kabeh warga.

    ... sing ora ..- dipeksa nggawa senjata api wiwit umur 18 lan dipeksa ngunjungi lapangan tembak ...
  77. +1
    26 Juni 2018 09:47
    Kamentrian Pertahanan mung kudu ngirim spesialis menyang bolongan iki ing perjalanan bisnis. Ajar bajingan lokal carane tresna tanah air
  78. +1
    26 Juni 2018 10:04
    Quote: Punch Lubang
    Kutipan saka maxim947
    Polisi iku aib, lengkap inaction, stands sirah twirling lan ora nindakake apa-apa.

    Amarga dheweke wedi, ora ana sing bakal kelakon amarga ora tumindak, lan kanggo kegiatan dheweke bisa diusir, dumadakan salah sawijining pihak ana ing bisnis. Ing kahanan sing ora jelas, dheweke luwih seneng ora tetep metu, nanging ing rapat umum, ngulungake wong minangka prakara liyane, ing ngendi panguwasa langsung nglaporake manawa kantor kejaksaan bakal nutup mripat apa wae lan mula tumindak luwih aktif.

    Napa sampeyan nulis omong kosong iki? Kasunyatane manawa makhluk sing ora nyukupi iki, ternyata, kerja minangka pelatih tangan-kanggo-tangan ing polisi lokal. Wong-wong padha bingung. Ya, ora profesional, salah, ilegal. Nanging ora perlu narik fantasi sing ora cocog lan bodho.
  79. Komentar wis dibusak.
  80. +2
    26 Juni 2018 10:23
    Sawise maneh kita ndeleng kepiye pepatah "Impunitas ngasilake permissiveness" dikonfirmasi. Kaya sing dingerteni, wong Kuban sing panas iki ora nindakake iki kanggo sepisanan lan ing kabeh sing sadurunge dicritakake, ora ana sing kedadeyan. Lan yen ora ana apa-apa, sampeyan bisa nerusake, saben-saben "nyurung bar" lan rumangsa kaya mastering urip.

    Lan masalah utama ing kene dudu kickboxer edan (dheweke bersaing ing kickboxing lan Muay Thai), nanging total, komprehensif, korupsi sistemik polisi lokal, sing bola-bali ngejar wong edan. Iki tegese jelas ora mung dheweke sing disalahake, lan ora mung ing kasus kasebut.

    Wektu iki ora bisa ditindakake amarga kabeh watesan wis dilewati, ciloko awak sing serius ditindakake, lan kabeh iki direkam dening kamera pengawasan, sing minangka akibat saka jeblugan ing media. Lan ngluwihi kutha korup lan polisi korup.

    Ing kene, miturut pikiran, perlu kanggo ngatur penahanan massal lan ora mbatesi awake dhewe ing polisi kaya ngono. Nanging kemungkinan iki ora bakal kelakon, sawetara wong bakal dipecat, pasangan bakal "ninggalake kekarepane dhewe", pasangan bakal ditransfer menyang stasiun tugas liyane. Inggih, mbok menawa saperangan switchmen bakal dipenjara.
  81. 0
    26 Juni 2018 11:00
    Quote: Ireng
    Akeh grumbulan ing saindenging negara ... tangane panguwasa ora tekan ing kana, sayange.
    Ya wis bisa dingerteni, tangane para panguwasa dhaerah rame-rame ngoyak-oyak kanthong warga biasa. Dumadakan ana dhuwit glethakaken watara?

    Iki minangka woh saka manajemen "manual" negara dening Presiden Putin. Iki kedadeyan ing saindenging negara. Lan sampeyan ora kudu ngarep-arep yen ana sing bakal nglawan iki.
  82. -1
    26 Juni 2018 11:22
    Ya, iku tantangan kanggo kabeh wong. Nalika kabeh ora ana ing kamera, banjur kanggo mbela dhiri tangan sampeyan ora diikat. Lan ing kamera - sampeyan ora mbela diri - sampeyan bajingan lan sampeyan bakal lumpuh; sampeyan mbela awak dhewe - sampeyan ngluwihi langkah-langkah pertahanan diri. Perhatian khusus kanggo petugas polisi - pengecut ki!

    "Yen kekacauan pecah, sampeyan bakal ana ing ngarep golek perlindungan saka polisi -"

    Inggih, kita ndeleng kekacauan. Inggih, kita ndeleng carane polisi mbantu. Lho, kok aku butuh polisi kaya ngono? Lan ya, aku nemoni kahanan sing ala lan polisi ora nulungi aku, lan yen dheweke malah nutupi penjahat lan aku kudu menyang pengadilan suwene limang taun kanggo mbuktekake. Menehi wong bedhil lan polisi ora perlu. Ya, bakal ana akeh perjuangan ing wiwitan. Nanging, kita nerusake saka logika prasaja: sapa sing luwih, ala utawa apik? Iki tegese sing apik bakal cepet mateni sing ala.
  83. Komentar wis dibusak.
  84. Komentar wis dibusak.
  85. 0
    26 Juni 2018 12:11
    Apa goleki wong-wong mau? Kabeh wis dikenal, kita ngenteni asil saka polisi.
  86. +2
    26 Juni 2018 12:39
    Kaya polisi sing korupsi lan tetep ana ing ngendi-endi ing lapangan, ora preduli apa sing diarani. Para abdine raja lokal. Utawa para bandit dhewe sing wedi melu-melu, isin banget. Lan sing diarani atlet iki mesthine kudu. ditanggulangi dening Federasi yen dheweke ora pengin ngrusak awake dhewe. Ing Moskow uga aku kelingan nalika anak-anakku padha karate.
  87. +1
    26 Juni 2018 12:56
    Kita, ing Uni, duwe artikel sing nyemangati "wong edan sing kasar" - iki "Discredit / ngenyek pangkat dhuwur saka perwira Angkatan Bersenjata / KGB / Kementerian Dalam Negeri USSR!"
    Inggih, minangka aib iki, iki minangka akibat saka hubungan kapitalis ing Federasi Rusia! Nganti kita bali menyang Kekuwatan Soviet, iki lan iki bakal terus, kanthi intensitas sing beda-beda lan jumlah sing tatu lan mati.
    Kanggo Tanah Air Soviet Kita!
  88. +1
    26 Juni 2018 13:11
    Ing mantan sosial negara, sawise kabeh limo beludru kontra-revolusi ... ana larangan unspoken ing seni bela dhiri! Dadi ing Republik Ceko, negara meh ora mbiayai jinis kasebut, yen sampeyan pengin duwe ... mbayar dhewe! Lan ora ana iklan ing kabeh!
  89. 0
    26 Juni 2018 15:03
    Quote: Biasa wae
    Ing kasus kaya mengkono, "kabeh dijupuk, kabeh wis mbayar."

    Nanging dheweke bisa direkrut dadi tentara. Utawa paling ora kanggo "kemah latihan".
  90. +1
    26 Juni 2018 15:28
    Kutipan: Siberia
    Ana wong ing kene nulis yen warga kudu diidini nggawa senjata api kanthi bebas kanggo mbela diri.

    Antarane akeh, aku nulis. Senjata api, cukup aneh, nambah kesadaran sipil. Yagene kowe ora percaya marang bangsamu dhewe? Oke, negara Baltik, sanajan ana akeh negara kita, nanging Georgia !!! Nanging Moldova !!! Malah ana ing kono padha diijini duwe lan nggawa gaman.
    Warga Moldova nampa hak tuku senjata nalika umur 18 taun. Pistol lan revolver kanthi kaliber ora luwih saka 9 mm diidini. A ijin kapisah ditanggepi kanggo saben trunk. Jumlah ijin ora diwatesi kanthi cara apa wae miturut hukum.

    Apa sampeyan mikir yen Moldova luwih tanggung jawab tinimbang Rusia?
  91. Komentar wis dibusak.
    1. -1
      26 Juni 2018 16:28
      "Pinter" Mentat, apa sampeyan bisa ngomong babagan inti saka kahanan? Utawa apa sampeyan lan kanca-kanca lan sanak keluarga ora nate nemoni kahanan sing padha? Apa kowe tau getun ora duwe laras?
      1. 0
        27 Juni 2018 15:06
        Apa kowe tau getun ora duwe laras?


        wis ping pira sampeyan getun? Lan pira sampeyan wis nggunakake?
        Suwene sampeyan siap mateni wong bodho supaya bisa tentrem?

        Utawa sampeyan mung bakal narik bedhil lan ora njupuk? Kanggo wong mendem, alu ing tangan sampeyan mung tantangan. Ora dadi alangan


  92. +1
    26 Juni 2018 19:04
    Aku maca artikel ... Aku nonton video ... Aku maca komentar ... Aku kaget sampeyan, Pak, anggota forum ...
    Nanging aku ngusulake kanggo ngurutake kabeh kanthi urut lan kanthi urutan ...
    Dadi saka video ing artikel kasebut ora pati jelas ... Bab link ing blog - ternyata ora bisa digunakake ... Mungkin yen ana kesempatan, reset link, yen ora, aku pengin ndeleng lengkap. video... Saka sing katon ing wong aku lan ketoke akeh anggota forum bakal bombarded sawise maca iki...
    Aku pancen ora setuju karo penulis artikel ... Iki mung nihilism legal lan kepinginan kanggo tameng militèr, malih, distorsi sengaja saka kasunyatan dijupuk ing video kanggo kapentingan sing ora dingerteni kanggo kula, nanging menehi apa mengkono. resonansi umum ... lan posting artikel kasebut ing situs iki mung minangka aib kanggo artikel penulis.
    Iki
    Banjur wong nom-noman karo tas ransel lungguh ing ndhuwur wong sing ngalahake kancane lan nyerang dheweke kaping pirang-pirang, sing ndadekake wong-wong mau nesu. Sawetara detik sabanjure serangan brutal saka insinyur militer diwiwiti - kalebu nendhang sirahe wong sing ngapusi. Lan ing wektu iki, UAZ militèr drive adoh saka bangunan hotel.
    ora luwih saka interpretasi free penulis saka acara dijupuk ing video.
    Kanggo miwiti, karakter kaya sing dakngerteni saka video kasebut:
    1) Wong sing nganggo tas ransel iku ketoke insinyur militer, kanggo kesederhanaan aku bakal nelpon wong nomer 1 ing teks ing ngisor iki.
    2) Wong lanang nganggo kaos abang kanthi tulisan putih ing dhadha (sing pisanan dibuwang ing papan paving teras) ketoke insinyur militer nomer loro, sing banjur diarani wong nomer 2.
    3) Wong lanang nganggo sweter putih banjur nyuwek wong No.
    4) Wong sing nganggo turtleneck ireng (jaket olah raga sing nyenyet) ketoke atlit lokal, banjur diarani wong nomer 4.
    Karakter sing isih ana kurang penting, nanging bakal diwenehi sebutan.
    Dadi sing dakdeleng dhewe yaiku urutane acara
    Guy No.. 2 ing njero bangunan, UAZ militèr ing jejere bangunan, wong No.. 3 lan No.. 4 ing njaba antarane temenan warga lokal lan wong No.. 1 ngadeg ing antarane wong-wong mau. Wong nomer 2 metu saka bangunan kasebut dicekel tangan lan sandhangane wong nomer 4, nalika wong nomer 3 melu dheweke. Ing wektu iki, wong nomer 2 nyoba nyekel wong nomer 3 nganggo tangane, nanging sing terakhir ngindari lan nyoba nyerang (bisa uga disabetake, nanging jelas, miturut pendapatku, ora kanthi kekuatan kanggo nyelehake dheweke) tangan tengen ing area pasuryan saka wong No. 2 (nuwun, nanging jotosan dhewe ora katon, lan aku ora weruh titik ing nganalisa storyboard durung) saka jotosan iki, wong No. 2, gadhah cetha ilang imbangan, ambruk ing "titik kalima", wong No.. 4 mbantu wong No.. 2 tangi. Sawise iki, wong nomer 4 jelas ngempet wong nomer 2, sing sregep perang, supaya ora nyerang wong nomer 3. Sabanjure, wong nomer 3 wiwit nyedhaki wong nomer 2, sing dicekel ing tangan loro karo wong nomer 4. Ing wektu sing padha, wong No. tangané, kang narik mati lan mbalang. Ing wektu iki, wong No. Banjur wong nomer 2 noleh kanggo ngadhepi wong nomer 4 lan nyekel gulu karo tangane, ing wektu sing padha wong nomer 1 nyurung wong nomer 3 menyang sisih kiwa awak, nyebabake sing terakhir tiba. ing sisih tengen, nalika tiba lan nyurung wong nomer 4. Dadi ing titik iki wong lanang #3 lan #4 ana ing lemah. Nanging, wong # 2 ngubengi wong # 4 saka sisih sirah lan kenek kaping pirang-pirang (aku kesed kanggo ngitung) ing sirah lan awak kanthi tangan lan sikil, lan wong # 4 munggah. Ing wektu sing padha, wong No. . Sawise iku, wong No. 4 terus nyerang wong nomer 1. Sabanjure, wong No. Ing wektu sing padha, wong # 4 mlaku munggah lan wong # 1 nguripake menyang wong # 4. Guy #4, tumindak cepet, pukulan wong #1 ing pasuryan, pisanan karo kiwa lan banjur karo tangan tengen, nyebabake wong #1 tiba. Sawise iki, wong nomer 4 ninggalake wong nomer 1 lan menyang wong nomer 2, lan ing wektu sing padha, wong nomer 1 nyedhaki wong nomer 3 sing ana ing lemah lan nyoba nyedhaki sing terakhir saka sisih dheweke. sirah, wong No.. 1 ora ngidini wong No.. 3 nyedhaki saka sisih sirah mbalang sawetara trobosan ing sikil wong # 3. Sawise iku, wong # 1 bakal ngadeg. Wong nomer 3 ngadeg ing cedhak teras, mula ora ngganggu tumindake wong nomer 1. Ing wektu sing padha, wong No. Wong No. Sawise iki, wong No. wektu iku mlebu bangunan. Ing wektu sing padha, sopir UAZ nyopir, lan wong nomer 2, kanthi jelas wedi karo wong nomer 4, mlebu ing bangunan karo wong kasebut. Guy # 4 terus ing kadohan saka loro wong # 1 lan ngleboke menyang bangunan ngendi wong # 2 tindak. Ing wektu sing padha, wong # 3 terus nyerang wong # 1 sing ana ing lemah, kalebu tendhangan sing saben wong dadi nesu.
    Lan sapa sing kudu disalahake saka sudut pandang moral sawise iki? Wong lanang nomer 3 lan nomer 4 dadi luwih siap fisik lan jujur, yen dideleng saka awal gelut, yen wong nomer 1 lan wong nomer 2 rada kuwat, mesthine bakal nyepak wong nomer. 3 lan No. 4.
    Saka sudut pandang hukum, kabeh wis jelas ... ngantem (Pasal 116 KUHP Federasi Rusia) bakal dadi aset wong nomer 4. Nanging karo wong nomer 3 ora jelas, kabeh gumantung saka keruwetan karusakan sing disebabake kanggo kesehatan wong nomer 1. Cetha ora ana tumindak klompok sing nyebabake cilaka luwih serius tinimbang ngalahake wong nomer 1. Bisa uga ahli medis bisa nindakake apa wae ing arah iki, nanging aku ragu banget, amarga biasane ing wong sing isih urip, pemeriksaan imposition saka sawetara jotosan sing nyebabake kesehatan arang banget, amarga angel mbedakake cilaka sing disebabake dening pukulan individu, sanajan video, angel banget amarga katrangan babagan kemajuan operasi ing sejarah medis, sing mung ditindakake dening dokter. males nulis.
    Salajengipun, tumindak polisi (saka video sing dipotong lan ditempelake ing artikel kasebut) kawujud saka endi wae. Lan kenapa dheweke ora kudu ngadeg lan nyoba ngerteni apa sing kedadeyan? Utawa padha kaya visionaries, lan sawise nampa laporan tawuran mabuk, padha wis drive munggah lan ngerti sing durjana lan sing mlaku liwat? Tumindak sopir UAZ sing nyopir, jujur, bener saka sudut hukum, nanging saka sudut pandang moral tetep ora apik ... uga tumindak warga lokal, sing, oke. paling ora njupuk telpon kanggo syuting, nanging mung mlayu.
    Ungkapan: "Apa sampeyan ngerti yen sampeyan sampah?!" lan "Mlayu, militer!" narik kawigaten khusus.

    Nah, kepiye carane dheweke kudu ngubungi dheweke? Mungkin kanthi jeneng ngarep lan patronymic? ngguyu Kaping pirang-pirang sampeyan menyang appenent dhewe
    dianggep beda ing tawuran mendem?
    1. 0
      27 Juni 2018 14:32
      ing kene dheweke seneng nggresah babagan kerusuhan ing negara - iku kabeh topik topik iki kanggo ngrembug perang

      ing 90s (95-96) Aku elinga ing alun-alun saka telung stasiun (Aku elinga yen ana stasiun sepur ing cedhak) ing ibukutha kita - wong lanang ngrampungake masalah kanthi nembakake senapan AK sing dawa, dene wong sipil ndemek ing sisih pinggir tembok.

      Lan mung bocah-bocah sing ndeleng kanthi semangat, ngempet lem saka tas nalika jongkok ing undhak-undhakan ing alun-alun.

      Sing apik tenan. Aku bakal ngelingi ekstravaganza iki kanggo sisa uripku.

      Lan amarga setengah gelut mabuk iki, nulis postingan lan topik kasebut mesthi ya.

      Apike yen Internet mung muncul ing taun 98-99 - mesthi ana meme nganti pirang-pirang abad.
    2. +1
      28 Juni 2018 19:11
      Aku setuju karo polisi - ora ana alesan kanggo wring tangan kita ing wayahe, iku perlu kanggo mateni konflik, kang saka sudut pandang saka polisi iku bab saben dinten biasa sing nang endi wae. Ananging tumrap para pahlawan/anti-pahlawan, ora prelu lancar. Yen dideleng saka cara sing nomer 3 lan nomer 4 sing sampeyan tunjuk (salah sijine sing sejatine wis mati) mlaku-mlaku kaya master, jelas yen dheweke pengin "prestasi" anyar, dheweke yakin karo impunitas, cendhak, freaks langsung katon, "manuk ing mabur." Mbok menawa informasi babagan ancaman sakteruse marang wong sing diantemi, babagan upaya kanggo nyepetake masalah kasebut, babagan "eksploitasi" pahlawan sadurunge sawise kiriman sampeyan. Nanging kabeh wis jelas saka video kasebut, ora ana sing kaya guru TK sing ujar "loro-lorone disalahake amarga gelut." Pelatih gopnik kudu njaluk paukuman lengkap, lan uga matur nuwun kanggo ngomong sing miturut hukum, lan ora pangilon ing sirah.
      1. 0
        14 Juli 2018 21:05
        Apa dheweke rampung langsung mati? Apa sampeyan ngomong? Lan kenapa sampeyan ora entuk? Ninggalake taman kanak-kanak kanggo wong sing ora duwe pikiran lan wuta. Apa sing ditindakake loro prajurit apes saka video 24 nganti 34 detik? Nalika para pejuang bakal mandheg kanthi semangat? Apa tumindake bisa dianggep minangka upaya mateni? ngguyu
      2. 0
        14 Juli 2018 21:23
        Iki komandan HF ngendi wong bodho, warriors, ngawula, supaya wong aran bungah sing gopniks lokal ora teka menyang unit lan ora ngalahake kabeh wong ana. ngguyu ngguyu
  93. 0
    26 Juni 2018 20:36
    Kutipan saka Seal
    Kutipan: Siberia
    Ana wong ing kene nulis yen warga kudu diidini nggawa senjata api kanthi bebas kanggo mbela diri.

    Antarane akeh, aku nulis. Senjata api, cukup aneh, nambah kesadaran sipil. Yagene kowe ora percaya marang bangsamu dhewe? Oke, negara Baltik, sanajan ana akeh negara kita, nanging Georgia !!! Nanging Moldova !!! Malah ana ing kono padha diijini duwe lan nggawa gaman.
    Warga Moldova nampa hak tuku senjata nalika umur 18 taun. Pistol lan revolver kanthi kaliber ora luwih saka 9 mm diidini. A ijin kapisah ditanggepi kanggo saben trunk. Jumlah ijin ora diwatesi kanthi cara apa wae miturut hukum.

    Apa sampeyan mikir yen Moldova luwih tanggung jawab tinimbang Rusia?

    Aku mung percaya lan percaya marang awake dhewe. Amerika Serikat uga wis ngenalake sirkulasi senjata api gratis. Lan apa apik sing metu saka iki? Saben sasi sawetara siswa utawa wong diwasa nembak nglanggar. Iki bakal padha karo kita, mung kanthi akibat sing luwih abot! Amarga kasunyatan manawa mayoritas warga urip luwih ala tinimbang ing Amerika Serikat, dheweke luwih nesu, kaya-kaya ana hukum, nanging ora kanggo kabeh wong lan asring ora bisa ditindakake kanthi paukuman sing adil ... ing video uga kudu bedhil? Dheweke wis dadi ancaman kanggo wong liya amarga, kaya sing wis ditulis, impunitas nyebabake permissiveness.