Review militèr

Produksi senapan serbu AK-12 lan AK-15 skala gedhe bakal diwiwiti ing 2019

42
Produksi senapan serbu AK-12 lan AK-15 skala gedhe bakal diwiwiti ing 2019, laporan situs web kasebut. Kalashnikov.


Keprigelan kasebut nyathet yen senapan serbu industri pisanan bakal dikirim menyang Kementerian Pertahanan Rusia ing pungkasan taun 2018. Ana uga pesenan saka pelanggan manca kanggo senapan serbu AK-12 lan AK-15, lan produk kasebut uga bakal dikirim menyang dheweke sadurunge pungkasan taun iki. Produksi skala gedhe kanggo kepentingan angkatan bersenjata Rusia ing program persenjataan negara bakal diwiwiti taun ngarep.

Produksi senapan serbu AK-12 lan AK-15 skala gedhe bakal diwiwiti ing 2019


Elinga yen ing Maret 2018, Kementerian Pertahanan resmi ngumumake adopsi senapan serbu anyar sing dikembangake dening badhan Kalashnikov - AK-12 lan AK-15 lan tanduran kasebut dijenengi sawise V. Degtyarev - AEK-971, AEK-973 (6P67, 6P68).

Kajaba iku. Keprigelan kasebut ngumumake wiwitan kerja ing platform mesin otomatis sing anyar, sing diwiwiti kanthi pangembangan conto kompak AM-17 lan AMB-17.

Senapan serbu AM-17 ukuran cilik lan prototipe bisu AMB-17 dituduhake kanthi prihatin ing forum Angkatan Darat-2017.

Senapan serbu AM-17 anyar digawe minangka kompak lan entheng gaman kanggo unit pasukan khusus. Asil kasebut minangka ukuran lan bobot sing paling cilik. Kanthi bokong sing dilipat, mesin sing njanjeni dawane kira-kira 500 mm. Massa senjata tanpa majalah kira-kira 2,5 kg. Senapan serbu AM-17 dirancang kanggo kartrid penengah domestik 5,45x39 mm. Kanggo amunisi, disaranake nggunakake majalah kothak sing bisa dicopot saka jinis sing wis ana lan janjeni.

Mesin otomatis bisu ukuran cilik AMB-17 mbaleni desain "dhasar" AM-17, nanging nduweni sawetara beda karakteristik. Kanggo entuk sawetara fitur anyar, sarana pasokan amunisi lan otomatisasi dirancang maneh. Kajaba iku, AMB-17 nampa tong minyak sing dimodifikasi kanthi piranti tembak bisu terpadu. Tinimbang kartrid penengah domestik standar, bedhil serbu AMB-17 kudu nggunakake SP-5, SP-6 lan PAB-9 khusus. Kartrid 9x39 mm dibedakake kanthi kecepatan moncong subsonik, sing luwih nyuda gangguan nalika ditembak. Nyatakake kamungkinan nggunakake majalah kanggo 20 lan 30 babak.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. maksimal947
    maksimal947 28 Juni 2018 16:30
    +9
    Iku apik kanggo njupuk)))
    Kajaba iku:
    Senapan mesin ringan RPK-16 dipasrahake menyang pasukan kanggo operasi militer eksperimen


    Dianggep manawa RPK-16 bakal dilebokake ing produksi massal sejajar karo AK-12 lan AK-15 utawa langsung sawise.
    1. Maz
      Maz 28 Juni 2018 16:55
      0
      Apa neraka kanggo ngeculake ak12, yen ak15 luwih apik dening rong urutan gedhene, loro utawa luwih. Apa gawé ing advance sampel paling awon?
    2. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 28 Juni 2018 17:00
      +7
      Kutipan saka maxim947
      Iku apik kanggo njupuk)))

      Aku bisa menehi alamat kantor registrasi lan pendaftaran militer sing paling cedhak
      1. maksimal947
        maksimal947 28 Juni 2018 17:20
        +4
        Aku bakal nguciwani sampeyan, nanging kantor registrasi lan pendaftaran militer wis suwe ngliwati panggung. Aku mung wis suwe ora mecat.
    3. Doliva63
      Doliva63 28 Juni 2018 17:05
      +2
      Kutipan saka maxim947
      Iku apik kanggo njupuk)))
      Kajaba iku:
      Senapan mesin ringan RPK-16 dipasrahake menyang pasukan kanggo operasi militer eksperimen


      Dianggep manawa RPK-16 bakal dilebokake ing produksi massal sejajar karo AK-12 lan AK-15 utawa langsung sawise.

      Kayane aku toko sektor luwih trep, ora? Ing babagan mbeta BC.
      1. maksimal947
        maksimal947 28 Juni 2018 17:22
        +3
        Kanggo kula, iki minangka pilihan sing paling apik babagan amunisi lan bobot, nanging ana pilihan kanthi kothak))
  2. anatomi83
    anatomi83 28 Juni 2018 16:34
    +1
    ing wiwitan luwih epik, banjur padha mikir, mikir lan nggawe ak 74.
    1. Doliva63
      Doliva63 28 Juni 2018 17:02
      +4
      Kutipan: Anatolich83
      ing wiwitan luwih epik, banjur padha mikir, mikir lan nggawe ak 74.

      Tuned AK-74M ngguyu
      1. anatomi83
        anatomi83 28 Juni 2018 17:05
        0
        Kutipan saka Doliva63
        Kutipan: Anatolich83
        ing wiwitan luwih epik, banjur padha mikir, mikir lan nggawe ak 74.

        Tuned AK-74M ngguyu

        Apa ana shutter lag? kaya padha janji.
        1. dvina71
          dvina71 28 Juni 2018 17:21
          0
          Napa sampeyan butuh tundha rana?
          1. anatomi83
            anatomi83 28 Juni 2018 17:25
            0
            Kutipan saka: dvina71
            Napa sampeyan butuh tundha rana?

            Salah sawijining tujuan proyek kasebut yaiku kanggo nambah ergonomi lan umume luwih apik tinimbang tanpa.
            1. dvina71
              dvina71 28 Juni 2018 17:26
              +2
              Apa hubungane latensi karo ergonomis?
              1. anatomi83
                anatomi83 28 Juni 2018 17:39
                +2
                Kutipan saka: dvina71
                Apa hubungane latensi karo ergonomis?

                ndadekake urip luwih gampang kanggo fighter, kang tegese wis
            2. dvina71
              dvina71 28 Juni 2018 17:40
              +2
              Kutipan: Anatolich83
              Kutipan saka: dvina71
              Napa sampeyan butuh tundha rana?

              Salah sawijining tujuan proyek kasebut yaiku kanggo nambah ergonomi lan umume luwih apik tinimbang tanpa.

              Lha, umpamane sampeyan duwe wektu tundha bolt .. sampeyan murub sungu, pigura bolt dadi ing posisi nemen .. kabeh mekanisme metu .. banjur tambang teka lan sampeyan duwe mekanisme lengkap wedhi lan rereget .. Aku 'm lungguh jejere .. tanpa wektu tundha .. Aku duwe mekanisme tansah ditutup .. Nalika sampeyan reresik Panjenengan, Aku bakal njupuk sungu liyane saperangan.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. Doliva63
                Doliva63 28 Juni 2018 18:08
                +4
                Kutipan saka: dvina71
                Kutipan: Anatolich83
                Kutipan saka: dvina71
                Napa sampeyan butuh tundha rana?

                Salah sawijining tujuan proyek kasebut yaiku kanggo nambah ergonomi lan umume luwih apik tinimbang tanpa.

                Lha, umpamane sampeyan duwe wektu tundha bolt .. sampeyan murub sungu, pigura bolt dadi ing posisi nemen .. kabeh mekanisme metu .. banjur tambang teka lan sampeyan duwe mekanisme lengkap wedhi lan rereget .. Aku 'm lungguh jejere .. tanpa wektu tundha .. Aku duwe mekanisme tansah ditutup .. Nalika sampeyan reresik Panjenengan, Aku bakal njupuk sungu liyane saperangan.

                Yen wektu tundha makarya, lan sampeyan ora cepet-cepet ngganti toko, sampeyan menet tombol, nutup rana. Yen sampeyan kudu ngganti toko, sampeyan bakal nindakake kanthi cepet, amarga sampeyan pengin urip. Lan ing kene kegunaane metu - kartrij dikirim kanthi dhewe, tanpa njepret rana, lan gerakan sing ora perlu, luwih suwe urip, ta? ombenan
                1. dvina71
                  dvina71 28 Juni 2018 18:15
                  0
                  Kutipan saka Doliva63
                  Yen wektu tundha makarya, lan sampeyan ora cepet-cepet ngganti toko - sampeyan menet tombol, ditutup

                  Wah .. sing anyar .. njagong ing posisi lan aja kesusu ngganti toko .. lan praaativnik ketoke murub ing sampeyan mung ora nalika sampeyan kudu ngganti toko .... yeah ..
                  1. Doliva63
                    Doliva63 28 Juni 2018 19:25
                    +1
                    Mungsuh bisa murub ing sembarang wektu, yen kahanan ngidini. Bisnis kita, kepiye wektu tundha, yaiku ngganti toko lan nutup rana luwih cepet tinimbang tambang bakal mabur. ngguyu
                    1. dvina71
                      dvina71 28 Juni 2018 20:14
                      0
                      Nanging aku sampeyan kudu zanykannye luwih dipercaya .., nanging ora kanggo mikir .. ana wektu tundha utawa ora tundha ..
              3. parkello
                parkello 29 Juni 2018 03:09
                +2
                wah ojo dibesar-besarkan neng kene kabeh pakdhe dewasa lungguh...mekanisme sing komplit...nek dadi callash ya mung dibalik lan digoyang-goyang lan kabeh keluwihan bakal cukup turu, lan yen rana ditutup. , sampeyan bisa njupuk, iku bakal njupuk. uga, iku arang banget yen kenek ... siji kasempatan ing ewu mekanisme bakal macet, lan banjur cukup kanggo duwe kaleng resik ing nangani. Ana prakara liyane yen tundha rana minangka inovasi sing mbutuhake dhuwit lan ora ana sing mung bakal ngukir ing properti tentara. Amarga sampeyan butuh toko anyar kanggo wektu tundha iki, umume kabeh iki repot lan larang.. nanging babagan telat amarga rereget. ..oh, aja ngomong ... yen sampeyan entuk akeh rereget ing mekanisme sing langsung macet, sampeyan bisa yakin manawa bebarengan karo rereget, awan pecahan lan watu cilik bakal mabur lan nutupi. banjur ora Matter yen bedhil mesin shoots utawa penembake ora njupuk sethitik guna amarga akeh wounds. mbayangno kahanan nalika shutter lag bakal kalah karo skema biasa, mesthi ana master dhewe ... sing mung ora pengin mbuwang dhuwit ing toko anyar, sing mbokmenawa ora murah. Nah, karo toko lawas, iku ora perlu kurang ajar amarga ora bakal bisa, mung ... ngomong sing bener kanggo wong, padha ngomong ana mayuta-yuta toko ing warehouses sing banjur ora duwe panggonan kanggo pindhah lan iku kabeh, kok apa sampeyan ngukir bungkuk metu saka biru babagan rereget lan mekanisme? mung alesan padha nilar wektu tundha iku toko ... wektu tundha iki ora bisa digunakake karo toko lawas, lan anyar kudu dituku .. nanging banjur apa karo lawas? iku kabeh alasane...
                1. Vanek
                  Vanek 29 Juni 2018 05:46
                  +2
                  Kutipan saka parkello
                  akeh rereget bakal mabur menyang mekanisme sing bakal langsung macet, sampeyan bisa yakin manawa awan pecahan lan watu cilik bakal mabur bebarengan karo rereget.


                  Langsung hit 82 dash 120 mm tambang.

                  Iki mbok menawa mung bab sing bisa mateni desain Mikhail Timofeevich.

                  Aku weruh video carane BTR-70 ndamel liwat. Lan dheweke ora peduli - dheweke nembak.

                  hi
                  1. parkello
                    parkello 1 Juli 2018 02:48
                    +1
                    Vanek, Aku ora ngadili dening video, nanging aku ngerti apa AK. bali ing 1992, ing Georgia, ing pengawal Kitovani, aku mlayu karo AKS, lan aku ora ngerti saka video sing angel banget kanggo matèni wong. senajan arep mateni AK, ya gampang ... tong minyak mung ngaso ing wedhi lan murub lan malah bengkong piston gas ... mesin kanggo remelting wis .. utawa ing pameran. nanging aku terus akeh iku ing tangan, saka kabeh aku dijupuk, saka apa aku nyekeli ing tangan, lan iki ora kurang saka 3 bedhil serbu beda model NATO FN FAL, G-3A3 lan M-16A4. 1 manual bedhil mesin. .2 single Mg-3 lan FN Mag lan plus M-2 Browning. ie aku ora nulis omong kosong .. tanpa alesan ... nanging apa karo pengangkut personel lapis baja. banjur aku weruh carane dheweke nyopir liwat sikil kanca lan dheweke tangi lan lunga dhewe menyang dugout, lan tanpa tandha tatu. nanging yen tambang mbledhos ora malah 120. nanging 82 mm ... banjur panah iku melas.. sepisanan bakal nutupi karo mega pecahan, jejere tambang 82 mm, banjur nganggep yen sampeyan wis perang maneh. Dheweke duwe pecahan pecahan kanthi kekuatan karusakan tenaga kerja nganti 80% saka urutan 50 m, aku ujar manawa ora bakal cukup kanggo sapa wae, lan yen 120 mm teka, mateni lampu, sadulur, cahya. lampu ... proyektil liya (tambang) ora perlu maneh lan 1 cukup kanggo metu saka tumindak sapa wae. rana. ana wektu tundha utawa ora ana apa-apa ... lan yen 155 mm teka, malah ora ana sing ndedonga kanggo sampeyan.
                    1. Vanek
                      Vanek 2 Juli 2018 03:48
                      +2
                      Kutipan saka parkello
                      lan apa bab pengangkut personel waja, banjur aku weruh


                      Siji bab liyane bebarengan ... Kanggo kesehatan kanca.

                      Lan ing kono padha sengaja nglebokake dheweke (AK). Nduwe pengalaman. Lan iku cetha katon sing mesin tindak ing busur. Lan isih terus kerja. Nanging Amerika ora bisa. Ing siji trek AK, ing liyane soko saka vile "M". Ana video nang endi wae ing internet.
                      Nanging ing kene sampeyan ora bisa dadi ahli lan ora dadi tentara. Nanging ora bisa ndeleng sing jelas. APC siji. Loro otomatis. Kahanan sing padha. Siji dianggo, liyane ora.

                      Kutipan saka parkello
                      Aku ora ngadili saka katon


                      salam taklim. hi

                      Kutipan saka parkello
                      sanajan sampeyan ngarahake


                      Kanthi obat bius, sampeyan bisa .... Lan babagan 82 lan 120 iku. Secara kiasan. Mesthi wae, aku ngerti yen yen kena langsung, panah bakal "nguap". ilang. Ana lan ora. Ora kanggo sebutno 152, 155.

                      Yorgos hi
                      1. parkello
                        parkello 3 Juli 2018 01:21
                        +1
                        ya, John ... yen 155 iki finito, padha ngomong guru iku prajurit ... Aku ngerti apa 155 mm ... kita duwe M-109 Palladin lan PC-2000 mlaku-mlaku. Senjata elek. nanging aku ora bakal mbantah babagan Callash lan M-16. AK luwih dipercaya babagan yen sampeyan ngliwati macem-macem tes. Wong Yunani nyebat M-16 minangka senjata wanita. Ora mung kaya ngono. Kita duwe meh kabeh jinis AK ing gudang lan Siprus M-16 - M-4 uga duwe AK saka kontraktor. lan kenapa senjata wanita M-16 ... Aku bakal ngomong. kita padha njupuk ing tong minyak. saka kadohan padha. Jerman, GDR AKM pierced wong-wong mau liwat lan liwat lan peluru mabur luwih .. ing umum, sampeyan ora bakal meri sing lungguh ing tong minyak lan M-4 pierced tong minyak mung ing sisih siji ... barel padha, ing kabeh banyu, padha. uga, ing syarat-syarat twisting senapan mesin lan liyane ... M-16 bisa langsung dibuwang ... ora bakal njupuk maneh. amarga mekanika kasebut. lan AKM lan callashoids bakal bisa. Ing babagan linuwih, ora ana sing luwih apik tinimbang AK. amarga AK digawe kanggo perang, supaya bisa menang perang iki. lan ora kanggo njaluk pesen senjata lan dhuwit, ing kasus apa wae, matur nuwun kanggo kawigatosan sampeyan. Aku weruh dheweke keganggu kanggo njawab kula, malah padha ngutip komentarku. pakurmatan kanggo sampeyan, tanpa ironi.
              4. Sergey ippon
                Sergey ippon 29 Juni 2018 21:20
                0
                aja nulis omong kosong, rana lag tansah +, malah cepet drive ari kanggo ngresiki tong minyak cepet.
        2. Doliva63
          Doliva63 28 Juni 2018 17:52
          +1
          Kutipan: Anatolich83
          Kutipan saka Doliva63
          Kutipan: Anatolich83
          ing wiwitan luwih epik, banjur padha mikir, mikir lan nggawe ak 74.

          Tuned AK-74M ngguyu

          Apa ana shutter lag? kaya padha janji.

          Pungkasane, dheweke ngilangi.
      2. senima56
        senima56 29 Juni 2018 17:36
        0
        Aku nyaranake artikel saka situs web Kalashnikov - "AK-2. Saka asor kanggo kamenangan."
        https://kalashnikov.media/news/4522459
      3. Asmodeus
        Asmodeus 14 Juli 2018 01:27
        0
        Kampanye sinau saka Apple kanggo nggawe maneh iPhone 6)
    2. dvina71
      dvina71 28 Juni 2018 17:22
      0
      Bedane cukup kanggo nemtokake indeks anyar.
      1. anatomi83
        anatomi83 28 Juni 2018 17:43
        +1
        Kutipan saka: dvina71
        Bedane cukup kanggo nemtokake indeks anyar.

        madhangi? yen ora angel.
        menarik banget kanggo carane akeh padha saka ak 74 bisa rampung dening pesenan kit awak ing net.
        1. dvina71
          dvina71 28 Juni 2018 18:00
          +1
          Aku enlightening ... padha ngganti pemicu, tutup panrima, ngganti arah vektor recoil, bokong anyar, grip pistol. Saiki ora ana sing nempel ing bagasi ...
          1. Sergey ippon
            Sergey ippon 29 Juni 2018 21:23
            0
            74m padha ing kit awak ora malah kaya, sampeyan bisa tuku lan nggawe shnyaga beda luwih nyenengake.
            Aku mbaleni, bab sing padha!
  3. Dzafdet
    Dzafdet 28 Juni 2018 17:21
    +2
    Kutipan saka Doliva63
    Kutipan saka maxim947
    Iku apik kanggo njupuk)))
    Kajaba iku:
    Senapan mesin ringan RPK-16 dipasrahake menyang pasukan kanggo operasi militer eksperimen


    Dianggep manawa RPK-16 bakal dilebokake ing produksi massal sejajar karo AK-12 lan AK-15 utawa langsung sawise.

    Kayane aku toko sektor luwih trep, ora? Ing babagan mbeta BC.

    Iku senapan mesin. Pinten toko sektor cukup kanggo sampeyan? Patang puluh detik pertempuran?
    1. Dormidont
      Dormidont 28 Juni 2018 17:44
      0
      Kanthi tingkat geni 650 rpm, total kurang
    2. Doliva63
      Doliva63 28 Juni 2018 18:02
      +6
      Jeneng "machine gun" ora ateges tembak, utawa apa? ngguyu
      Sclerosis nuduhake yen "nyirami" kanggo PCM, contone. Lan RPK-74 padha dianggep njupuk akurat. Lan mugi kula ngelingake sampeyan, yen sampeyan ora ngerti, penembake mesin kanthi senapan mesin entheng sinau nembak kaya penembak mesin - padha duwe latihan tembak kontrol sing padha. ombenan
      Liyane bab iku karo RPK iku bisa kanggo nindakake geni ngarahke ing sawetara luwih lan antrian uga ora 2 babak saben. ombenan
      Lan ing 600 saben menit, sampeyan ora bakal duwe tape cukup kanggo 40 detik yen sampeyan njupuk kanthi acak.
  4. Lev Bronsh
    Lev Bronsh 28 Juni 2018 23:35
    +2
    Nanging supaya pitakonan amatir? Apa kaliber 5,45 tetep? Nanging iki sakbenere amunisi lemah. Sanajan ing foto kanggo artikel - sarana pertahanan maju banget. Lan yen saka 100 meter cetha yen dheweke ora bakal nyimpen, banjur 400-500 meter ?? Mungkin iku digawe pangertèn kanggo bali menyang 7, 62 utawa 6,5. Aku bisa salah, nanging misale jek proyek kuwi ora mung karo kita. Kabeh padha, tembung sing ora bisa dimangerteni - keluwihan kekuwatan, sing wis diusir pirang-pirang dekade ing produksi senjata cilik, ngowahi persenjataan infanteri dadi senjata kanggo nyapu utawa perang ing bangunan kutha. Aku sing platoon Tentara Abang karo SVT, utawa siji Jerman karo carbine lan 3-4 MG34, platoon saiki karo 5.45 kentut bakal dijupuk metu resik, mung amarga pasukan mateni gegaman. Mesthi, ing kahanan sing bisa dibandhingake miturut intelijen lan ing teater perang khas WW2. Nanging sejatine sapa sing ujar manawa ora bakal ana perang kaya ngono ing tembe ?? Aja ngadili kanthi ketat, panemune wong awam. nanging isih ...
    1. Vanek
      Vanek 29 Juni 2018 05:52
      +1
      Kutipan: Lev Bronsh
      Nanging terus terang ora kuwat


      Nganti 100 meter bakal ditindakake. Kutha gelut.

      Kutipan: Lev Bronsh
      banjur 400-500 meter


      Iki, ya - 7,62.

      Kutipan: Lev Bronsh
      Aja ngadili kanthi ketat, panemune wong awam.


      Lev hi
      1. Sergey ippon
        Sergey ippon 29 Juni 2018 21:26
        0
        ing 400 -500 meter 7.62? matur nuwun ... Aku bakal njupuk 74m lan luwih akurat lan liyane bali.
        ing kothak ing 100 meter carane scrape metu saka 74 saka mbukak.
        7.62 apik) nanging mung bedhil lan pkm)) wassat
        1. Doliva63
          Doliva63 30 Juni 2018 17:51
          0
          Quote: Sergey ippon
          ing 400 -500 meter 7.62? matur nuwun ... Aku bakal njupuk 74m lan luwih akurat lan liyane bali.
          ing kothak ing 100 meter carane scrape metu saka 74 saka mbukak.
          7.62 apik) nanging mung bedhil lan pkm)) wassat

          Apa sing ala ing tentara saiki? belay Ing wektu stagnant, kanggo 7,62, dhuwuré ana ing 350-450 m, yen sclerosis ora ngapusi. Aku ora njupuk ing kothak (mung ing Watches saka PM), nanging bir bisa gampang! ombenan
          Titik liyane - ana AKMN2 / AKMSN2, ing ngarsane 1PN58, yen ora ngapusi, sial, ing x 3,5, sampeyan bisa njupuk saka iku sak dina, kaya optik biasa.
      2. Doliva63
        Doliva63 30 Juni 2018 17:58
        0
        Quote: Vanek
        Kutipan: Lev Bronsh
        Nanging terus terang ora kuwat


        Nganti 100 meter bakal ditindakake. Kutha gelut.

        Kutipan: Lev Bronsh
        banjur 400-500 meter


        Iki, ya - 7,62.

        Kutipan: Lev Bronsh
        Aja ngadili kanthi ketat, panemune wong awam.


        Lev hi

        Mesin kudu universal - kanggo kutha lan lapangan. Ing pangertèn iki, 7,62 menang , nanging ilang sethitik ing Bookmaker biasa.
  5. Cadangan Letnan Kolonel
    Cadangan Letnan Kolonel 29 Juni 2018 09:24
    0
    Priksa foto kanggo artikel kasebut - jelas ana ejection saka kasus kartrij saka 7.62x39.
  6. Xscorpion
    Xscorpion 29 Juni 2018 13:01
    +1
    Kutipan: Maz
    Apa neraka kanggo ngeculake ak12, yen ak15 luwih apik dening rong urutan gedhene, loro utawa luwih. Apa gawé ing advance sampel paling awon?


    Aku sing alesan utama iku sing duwe panggonan ing situs saka ibu rumah tangga, lan ora ing review militèr. Awit sampeyan ora ngerti apa beda antarane mesin iki.
    . Nanging supaya pitakonan amatir? Apa kaliber 5,45 tetep? Nanging iki sakbenere amunisi lemah.

    Apa 5,56 luwih kuat? Ora ana wonder dheweke wiwit ninggalake 7,62 ing siji wektu. Ora ana amunisi sing lemah, ana tugas sing beda kanggo macem-macem jinis amunisi.
    Kutipan: Anatolich83
    Kutipan saka: dvina71
    Apa hubungane latensi karo ergonomis?

    ndadekake urip luwih gampang kanggo fighter, kang tegese wis


    Napa dheweke dibutuhake? Yen pejuang dudu pelatuk, dheweke bakal ngganti toko sadurunge kartrid digunakake, lan yen dheweke dadi pelatuk, mula ora ana sing bisa mbantu.
    1. Sergey ippon
      Sergey ippon 29 Juni 2018 21:28
      0
      shutter lag mung luwih trep, ing kabeh kasus, wektu.
    2. Doliva63
      Doliva63 30 Juni 2018 18:24
      0
      Kutipan saka xscorpion
      Kutipan: Maz
      Apa neraka kanggo ngeculake ak12, yen ak15 luwih apik dening rong urutan gedhene, loro utawa luwih. Apa gawé ing advance sampel paling awon?


      Aku sing alesan utama iku sing duwe panggonan ing situs saka ibu rumah tangga, lan ora ing review militèr. Awit sampeyan ora ngerti apa beda antarane mesin iki.
      . Nanging supaya pitakonan amatir? Apa kaliber 5,45 tetep? Nanging iki sakbenere amunisi lemah.

      Apa 5,56 luwih kuat? Ora ana wonder dheweke wiwit ninggalake 7,62 ing siji wektu. Ora ana amunisi sing lemah, ana tugas sing beda kanggo macem-macem jinis amunisi.
      Kutipan: Anatolich83
      Kutipan saka: dvina71
      Apa hubungane latensi karo ergonomis?

      ndadekake urip luwih gampang kanggo fighter, kang tegese wis


      Napa dheweke dibutuhake? Yen pejuang dudu pelatuk, dheweke bakal ngganti toko sadurunge kartrid digunakake, lan yen dheweke dadi pelatuk, mula ora ana sing bisa mbantu.

      Prajurit ora diajari ngganti majalah sadurunge kehabisan amunisi. Mung sawise konsumsi. Kanggo nindakake iki, dheweke menehi 2 majalah kanthi jumlah kartrid sing beda ing jarak tembak - 20 lan 15, yen sclerosis ora ngapusi. Lan wektu tundha rana dibutuhake, yen sampeyan ora ngerti, kanggo ngirim kartrij saka majalah anyar tanpa jittering rasah saka rana.