Drone abot anyar diluncurake ing Novosibirsk

124
Ing Novosibirsk Aviation Plant, pesawat mogok abot sing janjeni diluncurake drone proyek "Hunter-B". Miturut sumber informasi, UAV saiki lagi ngalami siklus tes lemah, penerbangan pisanan dijadwalake kanggo 2019.

Drone abot anyar diluncurake ing Novosibirsk




Ora ana rincian teknis babagan drone kasebut, dingerteni manawa pangembangan proyek Okhotnik-B diwiwiti ing pungkasan taun 2012 kanthi pesenan saka Kementerian Pertahanan Rusia. Pangembang utama piranti kasebut yaiku perusahaan Sukhoi kanthi partisipasi MiG. Miturut sawetara laporan, teknologi pesawat tempur abot T-50 (PAK FA) digunakake ing desain Okhotnik-B.



Foto saka drone Okhotnik-B sing diduga muncul ing musim panas pungkasan penerbangan situs lan forum, nanging keasliane ora dikonfirmasi dening apa-apa. Yen, Nanging, kang menehi kritik, banjur UAV anyar wis dikembangaké miturut skema "swiwi mabur". Desain sing padha digunakake ing proyek kendaraan tanpa awak Skat ing taun 1990-an. Kangge, sadurunge dilapurake yen Okhotnik-B bisa digawe miturut skema modular - iki bakal ngidini macem-macem muatan adhedhasar misi tempur tartamtu. Miturut informasi sing kasedhiya ing Web, sawetara UAV bakal kira-kira enem ewu kilometer ing kacepetan nganti sewu km / jam. Bobot take-off saka UAV bakal 20 ton.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

124 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 32
    29 Juni 2018 15:02
    dheweke bakal nindakake kanthi cara apa wae lan bakal apik banget, kaya kabeh penerbangan kita.

    ketoke wis teka wektu kanggo unmanned kita
    1. + 21
      29 Juni 2018 15:04
      Tanduran Chkalovsky! +1000
    2. + 20
      29 Juni 2018 15:05
      ing sepuluh taun ... saperangan bêsik. miturut kasunyatan saiki.
      1. + 42
        29 Juni 2018 15:08
        kasunyatan apa? Pira pesawat sing dituku Kementerian Pertahanan saben taun? cetha luwih saka ing Israel lan Luftwaffe?

        Mungkin Republik Belarus, miturut kasunyatan saiki, tuku luwih akeh menyang tentara utawa negara saka NATO?
      2. Komentar wis dibusak.
      3. + 17
        29 Juni 2018 18:54
        Kutipan saka WIn1945
        ing sepuluh taun ... saperangan bêsik. miturut kasunyatan saiki.


        Dear, google topik pira SU-34s Plant Chkalov Novosibirsk wis ditransfer menyang Angkatan Udara sajrone sepuluh taun kepungkur, lan banjur nulis babagan kasunyatan ... negatif
        1. 0
          17 Juli 2018 14:37
          106 ing 10 taun? Tanduran Novosibirsk sing jenenge Chkalov mesthi apik. Mung iki ora ana hubungane karo topik UAV abot lan produksi serial.
        2. +2
          31 Juli 2018 15:21
          Aku wedi yen tanduran ora ngirim laporan menyang Google)))
          nanging aku duwe cagak ski saka pabrik iki, 1992 1 pasangan)))
          Aku isih nggunakake nganti saiki - produk sing apik banget.
      4. +8
        29 Juni 2018 19:57
        Kutipan saka WIn1945
        ing sepuluh taun ... saperangan bêsik. miturut kasunyatan saiki.

        Yen ana wong kaya sampeyan kabeh-gaman ing produksi, banjur ora bakal nindakake apa-apa ing 100 taun.
    3. + 13
      29 Juni 2018 15:18
      Masalah utama kita dudu UAV ... Kita ora duwe lapangan informasi sing bisa digunakake ing wektu nyata, paling ora ing teater Eropa-Asia kemungkinan operasi militer ... Nanging ora ana sing ngelingi utawa kepengin weruh iki ! !! Apa mbuwang dhuwit kanggo barang sing ora bisa digunakake? Iki wektu kanggo super-moron ing pimpinan militer katon kanthi jelas ....
      1. + 18
        29 Juni 2018 15:25
        Aku bisa uga salah, nanging sawetara taun kepungkur misale jek dheweke nggunakake kontrol wektu nyata lan sistem transmisi informasi ..
        1. + 12
          29 Juni 2018 17:17
          Sampeyan bisa salah ... Lan ing ngendi sistem kasebut ing Suriah? Ora ana apa-apa ... Kabeh UAV, Tu-214R ditulis ing kertu memori lan ditarik sawise kebangkrutan ... Ora ana sistem senjata siji sing nggunakake lan ora bisa nggunakake sebutan target saka UAV ing wektu nyata ... pitunjuk babagan sistem lan unit struktur kasebut kanggo ngawasi wilayah posisi ing wektu nyata .... Tentara maju ora ngerti cara perang kanthi cara modern .... ing "baris ngarep" .... Wirang, lan super-morons iki, nang endi wae padha ketemu prestasi .... lan padha nyumerepi medali ing awake dhewe lan menehi gelar kanggo kabodhoan lan wretchedness ....
          1. +6
            29 Juni 2018 17:31
            Kaya-kaya ora ana sing mbatalake konsep rahasia ... Mesthi wae, kita kepengin weruh ... Nanging kanggo pertahanan perlu ...
            1. +5
              29 Juni 2018 17:53
              Lan, kaya, kita duwe, nanging sampeyan ora ngerti ... Yen kita duwe sistem sing paling gampang ing tingkat iki, perang ing Suriah wis suwe rampung lan ora ana pi_ndos ing kana ... Iki uga ditrapake kanggo LDNR, lan akeh wilayah liyane .. .Budheg, ora ana apa-apa, kita ora bisa nindakake apa-apa tanpa wong ing "mburi ngarep" lan tanpa pati ... lan iki dianggep normal lan bisa ditampa ... Dadi dheweke bakal mlayu saka tentara maneh....
              1. + 20
                29 Juni 2018 20:43
                Kutipan saka: VO3A
                Iku budheg, ora ana apa-apa, kita ora bisa nindakake apa-apa tanpa wong ing "mburi ngarep" lan tanpa pati ... lan iki dianggep normal lan bisa ditampa ... Dadi dheweke bakal mlayu saka tentara maneh ... .

                Ngilangke slobber!...
                Apa sampeyan ing ngarep!?
                Wilayah kasebut ora dianggep dikendhaleni nganti endhog saka infanteri digantung!
                Lan sapa "Ahli Terhormat" sing ngandhani apa sing ana ing TENTERA RUSIA, lan apa sing ora !?
                Ajar bojomu masak sop...
                1. +3
                  29 Juni 2018 22:12
                  Aku wis goyang...Murah. Ora ana liyane saka sombong lan bodho. Wis menang kanthi sithik getih lan ing wilayah manca ...
                  1. + 11
                    29 Juni 2018 23:21
                    Kutipan saka: VO3A
                    Ora ana liyane saka sombong lan bodho

                    Napa sampeyan ngutip Serebryakov ing kene? ...
                    1. ZVO
                      +2
                      1 Juli 2018 22:57
                      Kutipan: GARNET-19
                      Kutipan saka: VO3A
                      Ora ana liyane saka sombong lan bodho

                      Napa sampeyan ngutip Serebryakov ing kene? ...


                      Lan kene Serebryakov?

                      Dadi wong-wong mau ngomong babagan wong bodho lan sombong ing abad 18 lan 19 lan 20. supaya padha ngomong lan bakal ngomong ing abad 21st ...

                      Utawa ing alam semesta sampeyan - mung pujian sing ditembangake?
                  2. 0
                    8 Desember 2018 21:44
                    Kita duwe sektarian liyane saka kursi sing ora tau ana ing ngendi wae lan ora ngerti apa-apa. Kanggo saran sing segara lan gerbong aplomb.
                    1. -1
                      8 Desember 2018 22:58
                      Sampeyan ora duwe, rambute cendhak, lan rada bisu ....
              2. +2
                2 Juli 2018 08:06
                Sing. Mig31 ora bisa ngontrol klompok pejuang ing wektu nyata? Ketoke nulis menyang kertu?
                A50 uga, ketoke, ngirim utusan karo informasi?
                Su30, 35 ora duwe saluran transmisi informasi sing fokus ing jaringan ...
                Lan umume, kabeh sistem pertahanan udara kita menehi bendera TsU.
                Ya, kita ora ngerti carane ngirim bit, iku masalah! Mung helm kode Morse, paling apik.
                1. +2
                  2 Juli 2018 09:50
                  Kutipan: Vlad.by

                  A50 uga, ketoke, ngirim utusan karo informasi?
                  Lan umume, kabeh sistem pertahanan udara kita menehi bendera TsU.
                  Ya, kita ora ngerti carane ngirim bit, iku masalah! Mung helm kode Morse, paling apik.

                  Hehe... :)
                2. +2
                  2 Juli 2018 09:50
                  Hehe... :)
                3. +2
                  2 Juli 2018 09:51


                  opo maneh... :)))
                4. +2
                  2 Juli 2018 09:52

                  Hehe... :)
                  1. 0
                    2 Juli 2018 17:14
                    Mesthi wae! Nemokake langka!
                    Aku ngajeni!
                    1. +1
                      3 Juli 2018 06:06
                      Kutipan: Vlad.by
                      Mesthi wae! Nemokake langka!

                      Aku durung ngirim kabeh - mesin situs wis dipateni. Ana uga megaphone, semafor, gerakan lan peluncur roket. :)
                      1. 0
                        4 Juli 2018 02:57
                        ..lan oh Timur lan tim ...
          2. + 10
            29 Juni 2018 18:25
            Sapa sing ngandhani yen ... geni seni didandani kanthi nyata ...
            1. Komentar wis dibusak.
              1. +9
                29 Juni 2018 18:34
                Andrey, carane aku bisa komentar?

                kene, cetha ing wektu nyata, lagi dipandu saka UAV a

                soko kita mabur, madhangi. Cyrillic ing pojok tengen ndhuwur njedhul munggah saka wektu kanggo wektu

                1. +1
                  29 Juni 2018 20:23
                  Quote: konservatif
                  Cyrillic ing pojok tengen ndhuwur


                  Lan apa lady wuda mengkono ana ing pojok tengen ngisor?
                  1. +3
                    29 Juni 2018 21:46
                    ngrusak kualitas moral kolektif militer

                    Aku uga dipengaruhi dening dheweke lan tinimbang pojok kiwa aku nulis babagan sisih tengen
                2. +1
                  29 Juni 2018 22:35
                  Mesthi ora artileri. Iku katon kaya katerangan laser kanggo KAB utawa rudal VZ saka drone.
                  1. +2
                    29 Juni 2018 23:03
                    Bener, artileri. Kabeh liya bakal katon ... Lan iki dudu backlighting utawa sebutan target ... Wong bodho nyebat kontrol objektif lan film iki ora ana hubungane karo sebutan target wektu nyata, iki minangka konfirmasi serangan lan karusakan. Sampeyan bakal kaget, nanging utamane nggunakake drone kanggo iki ... Nanging kepiye carane nemtokake koordinat obyek sing biasane stasioner minangka pitakonan liyane ...
                    1. +4
                      30 Juni 2018 00:01
                      Iku mokal kanggo mencet mobil karo cangkang howitzer siji dening sembarang cara. Sasaran - mobil - mesthi dipadhangi dening laser. Lan menyang dheweke
                      saka udhara - roket utawa bom presisi diluncurake saka helikopter utawa pesawat.
                      1. +1
                        30 Juni 2018 10:39
                        Soko bledosan cilik banget kanggo taksi, Mungkin lapangan abang saka panggonan b
                      2. +2
                        30 Juni 2018 12:13
                        Kutipan saka: voyaka uh
                        Iku mokal kanggo mencet mobil karo cangkang howitzer siji dening sembarang cara.

                        Aku setuju banget. Kecuali howitzer langsung tembak :))
                        Ing kene, mesthine, sebutan target (iluminasi target) saka drone + proyektil sing didandani saka jinis Krasnopol. Ora katon kaya KR utawa FAB - ing kasus iki, nalika kena pengaruh, roket utawa bom bakal katon ing pigura.
                3. ZVO
                  +1
                  2 Juli 2018 00:26
                  Quote: konservatif
                  Andrey, carane aku bisa komentar?

                  kene, cetha ing wektu nyata, lagi dipandu saka UAV a

                  soko kita mabur, madhangi. Cyrillic ing pojok tengen ndhuwur njedhul munggah saka wektu kanggo wektu


                  Kang menehi kritik dening video - ngendi ana nomer cekap saka video hits padha, nanging tanpa ngarahake baris - iki sabenere video kontrol.
                  IMHO. Garis tujuan ditumpangake mengko lan ora ana ketergantungan.
          3. +3
            29 Juni 2018 21:26
            Kutipan saka: VO3A
            Sampeyan bisa salah ... Lan ing ngendi sistem kasebut ing Suriah? Ora ana apa-apa ... Kabeh UAV, Tu-214R ditulis ing kertu memori lan ditarik sawise kebangkrutan ... Ora ana sistem senjata siji sing nggunakake lan ora bisa nggunakake sebutan target saka UAV ing wektu nyata ... pitunjuk babagan sistem lan unit struktur kasebut kanggo ngawasi wilayah posisi ing wektu nyata .... Tentara maju ora ngerti cara perang kanthi cara modern .... ing "baris ngarep" .... Wirang, lan super-morons iki, nang endi wae padha ketemu prestasi .... lan padha nyumerepi medali ing awake dhewe lan menehi gelar kanggo kabodhoan lan wretchedness ....

            "Kapahlawanan iku kekuatan lan cahya,
            Padha ngomong ora bakal ana kamenangan
            Yen ora ana prestasi sing padhang,
            Lara ora bisa diilangi, ora bisa dilalekake..
            Gulung gelas kanggo para pahlawan,
            Nanging sinau siji pikiran kanggo sajian -
            Kepahlawanan ana
            Endi komandan iku biasa-biasa wae lan bodho.
            © Hak Cipta: Alexey Kirovsky,
      2. MPN
        +8
        29 Juni 2018 15:27
        Kanggo ndeleng cahya China, India, Israel ...
      3. + 13
        29 Juni 2018 15:29
        Sampeyan ngerti kabeh ... Nanging sakperangan alesan sampeyan ora mikir yen tanpa apa sing diarani lapangan informasi, drone ora bakal mabur nganti 6ooo km.
      4. + 14
        29 Juni 2018 16:52
        Kutipan saka: VO3A
        Kita ora duwe lapangan informasi

        "bidang informasi" minangka konsep abstrak sing bisa dirujuk apa wae.
        Luwih bener yen Rusia ora duwe sistem komunikasi satelit sing dikembangake kaya ing Amerika Serikat. Nanging ing kene kudu dielingake manawa ing pirang-pirang kasus, UAV militer Amerika nggunakake saluran komunikasi satelit sing disewakake, lan asring uga non-Amerika.
        Rusia, ing babagan jangkoan karo lapangan satelit komunikasi lan kontrol, mesthi luwih winates, nanging ora ana kabutuhan kaya Amerika. Kajaba iku, sanajan ing Amerika Serikat, ing sawetara wilayah Asia lan Timur Tengah, amarga watesan ing saluran komunikasi satelit broadband, UAV ora digunakake kanthi akeh kaya sing dikarepake.
        Kajaba iku, siji ngirim ora lali bab saluran kontrol HF saka UAV. Mesthi, sampeyan ora bakal njaluk gambar ayu saka wong-wong mau, nanging cukup bisa kanggo ngontrol pandhu arah lan paramèter telemetri ing kadohan saka sawetara ewu kilometer, lan kanggo serangan UAV data iki cukup. Yen video saka sistem kontrol obyektif ora bisa langsung ditularaké, nalika rawuh iku mung bisa diundhuh lan diproses. Ing kasus apa wae, dekripsi bahan kasebut ing wektu nyata ora rampung, kemungkinan kesalahan dhuwur.
        1. +3
          29 Juni 2018 17:38
          Luwih bener yen Rusia ora duwe sistem komunikasi satelit sing dikembangake kaya ing Amerika Serikat.

          salah! Sampeyan ora perlu sculpt kabeh kanggo komunikasi satelit ... Nanging sampeyan bakal nyedhiyani sebutan target saka UAV lan mbenerake operasi saka Koalisi-SV ing kadohan nganti 30 km ing wektu nyata liwat satelit? Ora perlu kanggo konsep abstrak ndhelikake kebodohan lan ketidakmampuan sampeyan ...
          1. ZVO
            +1
            2 Juli 2018 07:51
            Kutipan saka: VO3A
            Luwih bener yen Rusia ora duwe sistem komunikasi satelit sing dikembangake kaya ing Amerika Serikat.

            salah! Sampeyan ora perlu sculpt kabeh kanggo komunikasi satelit ... Nanging sampeyan bakal nyedhiyani sebutan target saka UAV lan mbenerake operasi saka Koalisi-SV ing kadohan nganti 30 km ing wektu nyata liwat satelit? Ora perlu kanggo konsep abstrak ndhelikake kebodohan lan ketidakmampuan sampeyan ...


            Apa masalah karo nggarap satelit? Paling 20 km...
            Terrain beda, nanging.
            Ing Afghanistan padha, kaya aku ngerti, UAV kontrol mung liwat satelit.
        2. +1
          30 Juni 2018 00:06
          Konsep "lapangan informasi" gumantung marang versi perang sing diluncurake ... STOP! kita nimbang. :) Ing kasus nggunakake malah senjata nuklir taktis, iku bakal bisa kanggo lali bab sembarang komunikasi radio dipercaya. Saka tembung "pancen". Lan ora ana sing mbatalake REP saka mungsuh potensial.
          1. 0
            30 Juni 2018 14:49
            Kutipan saka: niksfromru
            sampeyan bisa lali babagan komunikasi radio sing bisa dipercaya

            mung yen sampeyan bakal nggawe komunikasi karo pusat bledosan nuklir utawa obyek sing ana ing zona awan radioaktif sing kuat.
      5. +5
        29 Juni 2018 18:08
        Sampeyan bakal ana ... Kabeh bakal dilebokake ing "panggonan" .. Luwih tepate, terbalik..
        Kutipan saka: VO3A
        Masalah utama kita dudu UAV ... Kita ora duwe lapangan informasi sing bisa digunakake ing wektu nyata, paling ora ing teater Eropa-Asia kemungkinan operasi militer ... Nanging ora ana sing ngelingi utawa kepengin weruh iki ! !! Apa mbuwang dhuwit kanggo barang sing ora bisa digunakake? Iki wektu kanggo super-moron ing pimpinan militer katon kanthi jelas ....
        1. +1
          29 Juni 2018 18:16
          Sampeyan bisa yakin .... Kita ngupayakake ana - nanging ora ana sing kasengsem ....
      6. +8
        29 Juni 2018 20:03
        Kutipan saka: VO3A
        Masalah utama kita dudu UAV ... Kita ora duwe lapangan informasi sing bisa digunakake ing wektu nyata, paling ora ing teater Eropa-Asia kemungkinan operasi militer ... Nanging ora ana sing ngelingi utawa kepengin weruh iki ! !! Apa mbuwang dhuwit kanggo barang sing ora bisa digunakake? Iki wektu kanggo super-moron ing pimpinan militer katon kanthi jelas ....

        Yen Kementerian Pertahanan ora nglaporake marang sampeyan babagan kabeh perkembangan anyar, iki ora ateges ora ana.
        1. +1
          29 Juni 2018 23:10
          Padha ora perang karo pembangunan ... Ana asil lan cara kanggo nggayuh iku ... Ana asil, nanging ana cara kanggo nggayuh tingkat Perang Donya II .... lan padha mung makarya marang partisans, lan kita arep kanggo sinau pengalaman iki, utawa rodo isin lan ngleksanakake ... Inggih, padha ora super morons? Ngelingake kula ing Brezhnev's Malaya Zemlya!!! Lan ngendi pengalaman iki? Ing Karaganda....
      7. 0
        31 Juli 2018 15:24
        iki carane UAVs nggawe lapangan informasi banget iki, nyediakake stream telemetri.
        nanging aku ngomong bab liyane - kabeh ora suda kanggo "utama" masalah, ana akeh masalah lan akeh sing kritis lan ora ditanggulangi.
      8. 0
        8 Desember 2018 22:07
        VO3A (Andrey) Utawa Mungkin sampeyan bakal ngomong kita bodho lan morons carane khusus. apa sayap USAF bisa mateni warga sipil ing wektu nyata? Kepiye Tsahal sing wicaksana ngganggu UAV lan bom / misil sing cerdas (padha ngrusak kabeh YouTube Rusia kanthi pariwara lan sektariane) lan mateni wong Arab sing ora salah?
        Pungkasan, ayo goleki rahasia: kenapa ing 2014 All-Seeing Crystal Eye saka CIA sing wicaksana, ndeleng retakan ing landasan pacu kita (kaya sing ditulis ing propaganda GRU ing taun 1980-an) lan ngetung wedhus nyamuk sing lungguh. kapal kita saka satelit, ilang kabeh batalyon nalika ditransfer kanggo Crimea?
        Siji bab lan madhangi saksi mata, kaya ing Cherkasy ing Januari 2014. dadi brigade pengintaian Bavarian NATO lan kok ( yen kita yatim piatu lan cilaka ) apa dheweke ilang 7 superduper UAV sadurunge September? ngguyu lol
        Siji-sijine, sampeyan bakal ngandhani rincian babagan kacilakan anyar (ing September 2018) saka Global Hawk UAV ing pesisir kidul Spanyol, sawise mabur ngubengi Republik Crimea? am
        Lan kita isih dituduh kasunyatan sing sistem perang elektronik tartamtu pisanan disusupi menyang UAV iki, lan banjur ngobong sistem navigasi sawijining!
        Sial, wenehi mobil Reseda versi mega, nyopir gopnik sampeyan ing mobil keren ing pekaranganku. Kanggo murub kabeh ing radius paling sethithik 30 km.! :)
        Lan wis lara maca babagan UAV super kejut Kh-58 lan Neiron (Prancis) lan UAV sing mesthine ora bisa nyekel ing dhuwur 15000 m. Su-30SM / 35 kita kanthi a / b Belbek lan Mikhailovka, amarga padha diduga mabur kanthi kecepatan sing luwih murah tinimbang kecepatan pendaratan para pejuang pertahanan udara Rusia! Ora, kanggo sapa? bantahan Lokhov iki saka liberota lan kabeh-gaman? prajurit keprungu
        1. -1
          8 Desember 2018 23:04
          Aku malah ora pengin mbuwang wektu kanggo njawab kuis primitif .... Nalika nggunakake sistem kasebut, ana struktur organisasi lan sistem pengambilan keputusan sing beda banget ... lan pamisahan kekuwatan ...
          1. -1
            10 Desember 2018 22:36
            Apa aku ngerti?
            Sampeyan teka ing tribun kabeh-Rusia kanggo ngguyu.
            Ayo, alesan murah, babagan jaran bunder saka militan Barat. Sampeyan salah milih podium kanggo kehormatan sampeyan.
    4. +2
      29 Juni 2018 17:18
      Iki minangka pangembangan Mikoyanov, nanging kepala "Garing", "menarik" kedadeyan. RSK wis nggarap proyek iki luwih saka sepuluh taun lan, ing asas, padha siap kanggo njupuk menyang langit, nanging padha ora nglilani munggah ing ndhuwur.
      1. +1
        29 Juni 2018 18:26
        MiG ketinggalan ing teknologi ... Sukhoi nindakake generasi kaping 5 lan duwe tawaran.
        1. +2
          29 Juni 2018 20:17
          Kutipan saka Zaurbek
          MiG ketinggalan ing teknologi

          Kaping pisanan, MiG minangka sekolah ilmiah. Lan senadyan upaya Amerika Serikat liwat perusahaan ngarep kanggo tuku biro desain lan nyirnakake, MiG-35 dilebokake ing layanan, pangembangan MiG-41 lagi ditindakake. Lan kasunyatan manawa teknologi "siluman" bisa uga ora digunakake, mula ora dibutuhake kanggo interceptor jarak jauh. Iki mung kudu dadi sistem pertahanan udara mabur kanthi kacepetan dhuwur sing bisa cepet tekan wates lan ngrusak jumlah pluru lan operator sing paling akeh.
    5. 0
      31 Juli 2018 15:11
      sawetara drone larang mbalek metu
      kene pilihan sing luwih murah
  2. +4
    29 Juni 2018 15:05
    digulung metu

    Kita ngenteni pesawat!
  3. +1
    29 Juni 2018 15:05
    Sing apik. Masa depan kalebu sistem tanpa awak.
  4. +3
    29 Juni 2018 15:07
    Lan kenapa "swiwi mabur"? Ing kene, "ahli" lokal ngakoni skema kasebut minangka ora efektif amarga ora dikelola kanthi apik lan siluman ora bisa digunakake amarga teknologi iki minangka penipuan sing digawe khusus kanggo ngapusi wong Amerika sing bodho.
    1. MPN
      + 18
      29 Juni 2018 15:33
      Kutipan: pemotong penggilingan
      ala ngatur

      Komputer bisa ngatasi, ora bakal kesel, lan ora bakal nindakake pertempuran udara sing bisa maneuver.
      Kutipan: pemotong penggilingan
      lan siluman ora bisa digunakake amarga teknologi iki minangka penipuan sing digawe khusus kanggo ngapusi wong Amerika sing bodho.

      Kita wis sukses ing iki lan bakal ndhukung idea iki kanggo tujuan gedhe kanggo ngapusi Amerika, iku worth iku. Nanging kasunyatan manawa skema iki duwe sawetara kaluwihan, ing babagan kapasitas mbeta, efisiensi lan, akibate, jangkauan, apa para ahli "lokal" ora ujar apa-apa ing kana?
      1. 0
        30 Juni 2018 00:34
        Nyatane, ing kacepetan subsonik, sayap mabur ora duwe sifat aerodinamis sing "apik". Ora ana buntut horisontal ndadékaké kasunyatan sing fungsi "kudu dileksanakake" dening bagéan mburi swiwi, kang nyuda angkat lan pasukan kanggo nambah wilayah (lan ing wektu sing padha - massa lan resistance) saka swiwi. Impossibility nggunakake flaps worsens karakteristik lepas landas lan kebangkrutan. Tailless duwe wates cilik saka stabilitas statis. Nalika posisi tengah owah-owahan massa minangka bahan bakar lan amunisi digunakake munggah, amba deflection saka rudders ngganti menyang ombone luwih, kang ndadékaké kanggo Tambah ing resistance wawas. Saka sudut pandang ngurangi dawa pesawat utawa nempatake sawetara beban "gedhe" ing swiwi sing relatif kandel, sayap mabur bisa dadi menarik. Nanging isih awal banget kanggo ngrembug sorotan sing konstruktif.
      2. 0
        31 Juli 2018 15:26
        Teknologi slash dudu penipuan. Iku mung khayalan yen mikir teknologi siluman dumadakan dadi teknologi siluman.
        Sampeyan uga bakal ngrembug tutup invincibility pilot kanggo pesawat lengkap.
    2. +2
      29 Juni 2018 22:26
      Kutipan: pemotong penggilingan
      Lan kenapa "swiwi mabur"? Ing kene, "ahli" lokal ngakoni skema kasebut minangka ora efektif

      Nah, yen wong-wong lokal ngomong kaya ngono, "ya - oh." :)))
    3. +3
      30 Juni 2018 00:05
      Iki nalika Amerika nggawe siluman lan swiwi mabur, banjur iki minangka hoax lan sawing adonan.
      Lan nalika desainer Rusia mabur salinan pesawat kasebut, banjur
      iku pojok nglereni pemikiran ilmiah lan teknis.
      Kepiye carane sampeyan ora ngerti perkara sing prasaja? eseman
      1. +3
        30 Juni 2018 00:47
        Penipuan lan sawing adonan ora ngilangi kebaruan ilmiah lan teknis. Lan ing loro-lorone saka Samudra Atlantik. Ya, lan ora ana sing bisa dibandhingake nganti saiki - miturut foto, Zaprozhets beda karo Merc. Nanging njupuk jamur saka Jerman ora bakal bisa! ;)
      2. 0
        31 Juli 2018 15:28
        dadi bener. Amerika nggawe siluman, nanging kabeh wong weruh.
        Lan kita wis rampung - lan ora ana sing weruh. Superioritas cetha ngguyu
      3. 0
        8 Desember 2018 22:20
        voyaka uh (Alexey) Oh, uga, kene ahli gedhe ing kabeh utamané akurat, kalebu garpu kanggo matzah, padha ditarik piyambak kanggo kita. Lan nalika Prancis nggawe salinan Amérika X-58? Lan ing aerodinamika lan tujuan 1: 1?! :)
        Nah, apa sing bakal kita ucapake?
        Lan J-22 Cina ngluncurake salinan F-20? Bisa uga ndhaptar sumber daya lan mulai guyon ing kana, kaya lobi yudan sampeyan asring nindakake sumber kasebut.
  5. +8
    29 Juni 2018 15:15
    6000 km, jarak, ora kuwat. Lan apa beban pertempuran, uga, paling ora kira-kira?
    1. MPN
      +6
      29 Juni 2018 15:34
      Kutipan saka Zubr
      6000 km, jarak, ora kuwat. Lan apa beban pertempuran, uga, paling ora kira-kira?

      Pancen angel diucapake, miturut ukurane, sawetara ton kudu gampang dijupuk ...
    2. +3
      29 Juni 2018 20:04
      Kutipan saka Zubr
      6000 km, jarak, ora kuwat. Lan apa beban pertempuran, uga, paling ora kira-kira?

      Apa sampeyan saka CIA?
      1. +5
        29 Juni 2018 20:07
        Yen aku dadi perwira CIA, aku mesthi wis ngilangi taiga ... ngguyu Wong kene waspada... eseman
        Sugeng Jum'at! ombenan
  6. +7
    29 Juni 2018 15:16
    Drone serangan abot proyek Okhotnik-B diluncurake ing Pabrik Penerbangan Novosibirsk.

    opo ...Kaya.
    1. +4
      29 Juni 2018 17:32
      Lha, uga katon kaya RQ-170, sing ditandur wong Iran kanthi utuh ing taun 2011. Ketoke, dheweke isih kerja sama karo Iran.
      1. +2
        29 Juni 2018 17:58
        Kutipan saka Al Asad
        Uga, katon kaya RQ-170
        Spesifikasi Sentinel RQ-170:
        Tim: 0
        Dawane: 14 ft 9 in (4.5 m)
        Jembar sayap: 65 ft 7 in (19.99 m)
        Dhuwur: 6 kaki (1.8 m) kira-kira
        Powerplant: 1 × Garrett TFE731 utawa General Electric TF34 turbofan
        Langit-langit layanan: 50,000 kaki (15,000 m)
        Waca liyane ing: http://avia.pro/blog/lockheed-martin-rq-170-senti
        nel
        UAV serangan abot
        R&D / R&D "Hunter"
        TTX piranti:
        Bobot - kira-kira 5000 kg / nganti 20000 kg miturut data liyane
        Biaya:
        - menehi kritik dening informasi saka media, budget kanggo riset lan pangembangan "Hunter" ana 1.6 milyar rubles. hi
    2. +2
      29 Juni 2018 17:47
      Drone abot ora mung njaba, nanging uga padha karo karakteristik X-47B.
      1. +9
        29 Juni 2018 18:34
        X-47B - pesawat pisanan ing '11.
        Iran duwe RQ-170 Sentinel ing taun sing padha ...
        Pakaryan ing MIG SKAT wis meh wiwit wiwitan taun 90-an
        Serupa? Serupa. Apa Amerika ora nyalin?
        Lan ana uga B 2 Roh, padha padha, sethitik luwih gedhe sanadyan, lan wong, nanging padha ...
        Utawa Mungkin kita isih duwe wong?
        Northrop XB-35 mabur kapisan ing taun 1946!
        Kayane wong Amerika wis komuni, sanajan ...

        Go229, penerbangan pisanan ing taun 1944!!! Lan nggarap pesawat miturut skema "sayap mabur" wis ditindakake ing Jerman wiwit pertengahan 30-an !!! Serupa? Serupa. Malah ukurane padha.
        Kesimpulan: Drone Rusia anyar minangka salinan Nazi Gotta 229 saka separo pisanan taun 40-an (uga, mesthi, diowahi, kaya wong Amerika sing ngrampungake kabeh wektu iki). Nanging aku kudu nguciwani saben wong sing mikir yen "Hunter - B" bakal efektif. HA HA, ya, dheweke ora bakal mlayu tanpa sihir Ahnenerbe !!! wassat
        1. +4
          30 Juni 2018 00:53
          Inggih, ayo digali luwih jero: proyek pesawat jet "Delta" dening N.A. Teleshov. 1864
          http://flyingmachines.ru/Site2/Crafts/Craft26758.
          html
          "... lan liwat sampeyan, boyars, aku weruh ..." - iki kanggo sing ngelingi babagan sinar X;)
        2. +2
          30 Juni 2018 09:03
          Kutipan saka rader
          X-47B - pesawat pisanan ing '11.


          Kesimpulan: Drone Rusia anyar minangka salinan Nazi Gotta 229 saka separo pisanan taun 40-an (uga, mesthi, diowahi, kaya wong Amerika sing ngrampungake kabeh wektu iki). Nanging aku kudu nguciwani saben wong sing mikir yen "Hunter - B" bakal efektif. HA HA, ya, dheweke ora bakal mlayu tanpa sihir Ahnenerbe !!! wassat

          Inggih, banjur, BEACH-13.
        3. +1
          31 Juli 2018 15:19
          Bomber Soviet K-12 sayap mabur taun 1936
          Amerika B2 nyolong saka kita)))
          1. +1
            31 Juli 2018 15:43
            Kutipan saka yehat
            ... 1936
            Amerika B2 nyolong saka kita)))

            hi ... Banjur Jerman
            Horton Ho-229
            Iki minangka pesawat turbojet pisanan, kanthi bener ditingkat ing antarane proyek tempur paling non-standar sing ditindakake nalika Perang Dunia II.
            Kanggo ngleksanakake proyek "sayap mabur" ing sangisore naungan Luftwaffe, digawe khusus "Sonderkommando 9".
            Nalika tes pesawat diwiwiti ing Januari 1945, penanganan kasebut nyukupi pangarepan sing paling optimis. Ing Maret, rodha irung wiwit dibusak ing pesawat, sawise kang kacepetan 795 km / h.
          2. +1
            31 Juli 2018 17:11
            Kutipan saka yehat
            Bomber Soviet K-12 sayap mabur taun 1936
            Amerika B2 nyolong saka kita)))

            Ing Hortens.
    3. +1
      31 Juli 2018 15:16
      Amerika bisa nindakake perkara sing menarik banget
      nanging sing paling nggumunake yaiku pirang-pirang prototipe sing ora weruh masa depan. Dadi militer nilar bebek siluman iki, lan saiki para pangembang ngarep-arep yen paling ora tanker bakal tetep ing pangkalane.
  7. + 11
    29 Juni 2018 15:18
    IKI IKI!!!

    Lan ana wektu ing "NAPO jenenge V.P. Chkalov" dheweke nggawe prau, sled lan pot.

    Saka Siberia. Saka Novosibirsk kanggo sampeyan kabeh hi

    .. Lan iki liyane:

    Urip wong Honduras!
    1. +3
      29 Juni 2018 22:02
      Quote: Vanek
      Urip wong Honduras!

      Luwih becik ngumbara ing Honduras tinimbang menyang Honduras ing Kolyma ngguyu
    2. +1
      31 Juli 2018 15:48
      Aku wis (duwe) cagak ski saucepan lan fiberglass saka pabrik iki (isih urip, kualitas apik tenan saka materi - aku wis diganti 4 pasang paws).
      1. 0
        1 Agustus 2018 03:20
        Kutipan saka yehat
        kualitas apik tenan


        Lan piranti bakal padha. ya

        Kene sampeyan bakal weruh.

        ombenan hi
  8. +4
    29 Juni 2018 15:24
    Serangan lan pengintaian UAV "Hunter-b" pancen ana ing dalan. Untunge, siklus test kanggo pesawat tanpa awak luwih cendhek. Saiki aku pengin ndeleng interceptor hipersonik tanpa awak - pejuang generasi kaping 6.
    1. +7
      29 Juni 2018 15:28
      Kutipan: VitaVKO
      Pejuang generasi kaping 6


      Kosmik geni-neutrino-neutron super mega-blaster shooting liwat alam semesta.
      1. +8
        29 Juni 2018 15:36
        Ya.
        Dadi aku ngerti, yen dideleng saka cemlorot pesen, sekring kentut gravitasi wis diuji?
        1. +3
          29 Juni 2018 15:48
          Kutipan saka Lokal
          wis dites?


          Nanging carane!?

          hi
          1. +3
            29 Juni 2018 16:32
            Ingkang utama yaiku nalika tes sekring kentut gravitasi, supaya kentut ora bledosan, yen ora, lantai galaksi bisa ditutupi isi. ngguyu
    2. 0
      29 Juni 2018 18:22
      Sampeyan malah ora ngerti kapan pesawat bisa dianggep minangka pesawat generasi 5 ... lan sistem apa sing kudu dilebokake ... Nanging babagan generasi kaping 6, sampeyan ora ngerti ...
      1. +4
        29 Juni 2018 19:25
        Kutipan saka: VO3A
        Lan babagan generasi kaping 6, sampeyan ora ngerti ...

        Kanggo miwiti, iku mbokmenawa worth ngelingi sajarah saka ngendi divisi saka pesawat menyang generasi wiwit. Yen sampeyan ora ngerti, mula aku ngelingake sampeyan yen pisanan Amerika ngumumake pangembangan pesawat tempur-bom generasi kaping 5. Iki minangka taktik marketing sing kuat kanggo ngumumake lan narik sekutu kanggo pangembangan F-35. Lan iku kira-kira 15 taun kepungkur. Banjur militer kita njupuk lan miwiti ngomong babagan generasi 4+, ++, lsp. Banjur + rampung, lan peralatan militer liyane wiwit dipérang dadi generasi. Ora ana siji, malah ahli, tenan mangerténi apa kritéria kanggo nggunakake kanggo klasifikasi senjata dening generasi, nanging everyone mangerténi sampurna uga yen padha ngomong bab generasi paling anyar, iku banget kelangan, lan iku ora perlu kanggo pindhah menyang nuansa technical! Kajaba iku, umume militer ngerti teknologi ing "tingkat tombol", kanggo ngomong apa-apa saka sipil.
        Mulane, yen ora ana standar lan kritéria sing ditampa sacara umum, siji bisa ngomong apa wae babagan generasi penerbangan tempur, ing kerangka kabijakan marketing tartamtu sing dileksanakake dening Amerika.
        Nanging ing mratelakake panemume, minangka insinyur militèr, iku ndadekake pangertèn kanggo pirembagan bab generasi anyar saka teknologi mung yen ana sifat sing unattainable ing asas kanggo teknologi saka armada lawas.
        Contone, saiki ana pilot ing kokpit pirso Watesan pinunjul ing maneuverability lan kacepetan karakteristik fighter janjeni, lan teknologi panuntun dhumateng instrument otomatis wis digunakake kanggo dangu. Iku tetep mung kanggo nambah tingkat linuwih saka sistem komunikasi lan kontrol, lan tingkat otonomi.
        1. +3
          29 Juni 2018 22:33
          Kutipan: VitaVKO
          [Kanggo pisanan, Amerika ngumumake pangembangan pesawat tempur-bom generasi kaping 5. Iki minangka taktik marketing sing kuat kanggo ngumumake lan narik sekutu kanggo pangembangan F-35. Lan iku kira-kira 15 taun kepungkur. Banjur militer kita njupuk lan miwiti ngomong babagan generasi 4+, ++, lsp.

          Pesawat generasi kaping papat ditulis ing Wings of the Motherland ing wiwitan taun 1990-an.
        2. +1
          30 Juni 2018 01:25
          Nanging ing mratelakake panemume, minangka insinyur militèr, iku ndadekake pangertèn kanggo pirembagan bab generasi anyar saka teknologi mung yen ana sifat sing unattainable ing asas kanggo teknologi saka armada lawas.

          Kanggo insinyur militer, ramping banget ... Sampeyan kudu duwe pendapat, pandangan sampeyan dhewe, utawa posisi sing sampeyan dukung.
          Akeh sing diwatesi karo pratandha saka pesawat generasi kaping 5 ... Nanging iki ora cukup. Kriteria utama kanggo pesawat generasi kaping 5 yaiku kemampuan kanggo ngganti informasi karo sistem senjata liyane ing wektu nyata, yaiku kemampuan kanggo ndeleng liwat "mripat" sistem liyane "lan nyedhiyakake informasi sistem senjata liyane" kanthi rahasia ". Pesawat kasebut bisa dadi pesawat generasi kaping 5 mung nalika mlebu sistem informasi, sanajan jinis lokal, nanging luwih apik tinimbang global .... Sampeyan ora kudu langsung ngelingi babagan pertahanan udara lan interaksi klompok pesawat, iki bisa ditindakake sadurunge, lan interaksi ing kene beda-beda .... Pesawat generasi kaping 5 kudu dilebokake ing Sistem Informasi Pertempuran, lan tanpa sistem kasebut, tanpa sesambungan karo wong-wong mau, utawa ora bisa digunakake minangka utama. sumber informasi, ora bisa dianggep kaya ngono ... Lan malah UAV ora bisa diintegrasi karo apa wae ing negara kita, kita ora duwe sistem kaya ngono ... Lan kita isih ora bisa duwe pesawat generasi 5 ... Pakdhe karo lintang gedhe ora ngerti, ora gedhe utawa ora pengin ngerti ....
          1. +3
            30 Juni 2018 03:50
            Kutipan saka: VO3A
            Kriteria utama pesawat generasi kaping 5 yaiku kemampuan kanggo ngganti informasi karo sistem senjata liyane ing wektu nyata, yaiku kemampuan kanggo ndeleng liwat "mripat" sistem liyane.

            Nanging kepiye babagan MiG-31B? Apa dheweke uga generasi kaping 5? Amarga ora mung bisa ngganti informasi babagan target ing klompok 4 sisi, PN, pesawat AWACS, nanging uga tanpa ndeleng target dhewe, radar, bisa miwiti rudal ing pusat kontrol pesawat liyane. klompok. Kuwi kamungkinan saka nggabungke b.k. malah Amerika ora duwe klompok pesawat.
          2. 0
            2 Juli 2018 21:33
            Pesawat F-22 generasi kaping 5? Sampeyan bakal kaget, nanging miturut salah sawijining majalah militer Australia, ora. Amarga padha duwe dhaftar dhewe saka syarat kanggo 5. Lan Su-35 ing tanggal 5? Mungkin sampeyan malah bisa guess salah siji saka kritéria kang F-22 ora pass, lan F-35 malah luwih, nanging Su-35 lan Su-47 liwat kritéria iki?
    3. 0
      30 Juni 2018 00:41
      Kanggo UAV, ruang lingkup tes TINGKAT tinimbang kanggo pesawat berawak sing padha. Elinga, paling ora, pira kasus nalika drone pisanan "diajar mabur" minangka pesawat berawak. Carane akeh conto padha ana?
  9. +3
    29 Juni 2018 15:24
    Bebener iku ora bener. Apa bener ora. Dimensi nyengsemaken.
  10. +5
    29 Juni 2018 15:27
    Drone serangan abot proyek Okhotnik-B diluncurake ing Pabrik Penerbangan Novosibirsk.
    Jawaban kita marang "naga ireng" Cina lan "panen" Amerika?
    1. -1
      30 Juni 2018 10:42
      Apa jenenge pamburu - bisa uga dadi pamburu
  11. +1
    29 Juni 2018 15:34
    Kabar apik. Nalika penerbangan? Iku hard kanggo pracaya bab enem ewu ing subsonik ... yen overlay saka siluet UAV iki ing siluet saka fighter bener ... sanajan yen paling saka volume migunani lan mbukak bahan bakar, banjur ... Aku wonder motor apa..
  12. +1
    29 Juni 2018 16:04
    Apa sampeyan wis mutusake nganggo kertu trump? Sanadyan Altius utawa Pacer isih ana, nanging padha njupuk swiwi sing pancen ora ana pengalaman. Jedhing bakal raked ing masalah, lan sabanjuré tanpa siji bakal diselehake ing jejere Skat.
    1. +2
      29 Juni 2018 16:49
      Ing swiwi iki, eksperimen wis diklumpukake wiwit awal taun 60-an.
      1. +1
        30 Juni 2018 05:03
        Apa sampeyan bisa nemokake video apa wae? Pengalaman karo 60 akumulasi, nanging ora karo kita
        1. +2
          30 Juni 2018 13:58
          Kutipan saka: Antidote
          Apa sampeyan bisa nemokake video apa wae? Pengalaman karo 60 akumulasi, nanging ora karo kita

          Contone, Cheranovsky. Yen sampeyan pengin video - waca babagan penerbangan saka MiG-21 "Analog": LK mung jenis tailless.
  13. 0
    29 Juni 2018 16:32
    Aku ora percaya nganti aku ndeleng foto lan video nyata ing pesawat. Sampeyan bisa ngomong apa wae sing dikarepake. Endi pranala menyang sumber informasi resmi? Kaya biasane, OBS.
    1. +1
      2 Juli 2018 19:50
      Apa sampeyan guyon? Sumber informasi resmi kanggo dheweke ... Kita uga duwe sumber resmi ing tingkat OBS. Sampeyan bisa ngadili dening Kaliber padha. Luwih utawa kurang andal dikonfirmasi sawetara 300 km. LAN? Sawetara, mesthi, semi-resmi nyatakake yen bisa njupuk luwih sethithik, nanging ora ana sing percaya, amarga dheweke ora bisa ngonfirmasi kanthi resmi babagan iki ... Kesimpulan? Sampeyan ora duwe akses menyang informasi kasebut - njagong ing titik kalima persis. Ana akses - utamane ...
  14. 0
    29 Juni 2018 19:45
    Hmm, sauntara, pabrik wis dioptimalake banget lan ora ana resepsi ...
  15. 0
    29 Juni 2018 20:33
    Tembung, tembung, tembung ... Rangkaian 300-500 lembar. Pilot kudu melas, dheweke minangka cadangan emas negara. Kaya prajurit liyane, ora cukup kita, perlu kanggo ngurmati spesialis lan ora mung.
  16. 0
    29 Juni 2018 21:13
    Aku ngerti yen ora bakal gampang nembak dheweke, amarga saliyane senjata rudal, dheweke bakal duwe perang elektronik sing paling kuat, sing bakal nutupi lan nyuda kabeh sing dibutuhake saka mungsuh sadurunge serangan.
  17. +1
    30 Juni 2018 04:26
    Kutipan saka: VO3A
    Masalah utama kita dudu UAV ... Kita ora duwe lapangan informasi sing bisa digunakake ing wektu nyata, paling ora ing teater Eropa-Asia kemungkinan operasi militer ... Nanging ora ana sing ngelingi utawa kepengin weruh iki ! !! Apa mbuwang dhuwit kanggo barang sing ora bisa digunakake? Iki wektu kanggo super-moron ing pimpinan militer katon kanthi jelas ....

    Mesthi sampeyan super pinter. Ayo kula takon sampeyan, apa orane katrangan aktivitas sampeyan ana hubungane karo masalah UAV, utawa topik iki digulung nang endi wae?
    Kabeh lagi dikembangake, nanging nuwun sewu lali marang sampeyan. hi
    1. +2
      30 Juni 2018 16:21
      Dheweke minangka panji kinurmatan saka kavaleri sofa. Dianugerahi lan ditandhani dening massa penghargaan, nanging ora bakal pitutur marang kowe bab mau.
  18. +2
    30 Juni 2018 15:28
    Proses wis diwiwiti. Banjur kabeh wong nangis: padha 10 taun konco kasur. Sing optimis, warga... ombenan
  19. +2
    30 Juni 2018 15:30
    Kutipan saka: nikolas 83
    Aku ora percaya nganti aku ndeleng foto lan video nyata ing pesawat. Sampeyan bisa ngomong apa wae sing dikarepake. Endi pranala menyang sumber informasi resmi? Kaya biasane, OBS.

    Saiki ana rollout. Banjur bakal ana penerbangan. Banjur nggunakake pertempuran ing Suriah. ... utawa ing Israel, utawa ing Amerika ... ngguyu basa wassat
  20. 0
    1 Juli 2018 14:44
    Ora ana wong ing Novosibirsk sing ngluncurake APA-APA, palsu !!!
    1. 0
      2 Juli 2018 19:53
      Apa sampeyan nonton kabeh landasan pacu ing Novosibirsk? Nu-nu. Ngomong banter. Aku mikir ana kuping enten kanggo sampeyan.
  21. +1
    1 Juli 2018 15:55
    Kutipan: sergei28
    Ora ana wong ing Novosibirsk sing ngluncurake APA-APA, palsu !!!


    Carane sampeyan ngerti? Apa umum laporan menyang sampeyan pribadi? Utawa sampeyan ditambahake minangka pengawas lalu lintas udhara ing lapangan udara NAPO? Aku wedi yen sampeyan sing dadi rembulan minangka bedhil palsu?
  22. +1
    1 Juli 2018 16:32
    Aku kaget banget amarga diskusi babagan warta iki nganti telung dina!
    Kabar kasebut, mesthi, penting banget tanpa mangu! Nanging diwenehi sing NAPO tanduran regime, lan UAV paling kamungkinan produk rahasia, banjur, lagi ngomong, ngendi kayu bakar asalé, i.e. kabar?
    Lan kasunyatan manawa Biro Desain Sukhoi nangani topik iki wis bola-bali muncul ing macem-macem warta lan sumber informasi, adhedhasar iki, kita bisa nganggep manawa ana dhasar kanggo warta kasebut!
    Lan babagan nggawe papan informasi siji, ing ngendi VOZA disalib kanthi ora sopan (kanggo serangan kasebut, administrator kudu goyangake driji, mbokmenawa?), Paling kamungkinan, troll manca. Yen mati ing negara. layanan pajak digawe iku dangu, lan ing pasukan padha riveted IPK nganti tingkat platoon (uga, mbokmenawa, ing tugas njaga, Cut menyang tank karo kanca saka platoon tetanggan?), banjur apa subyek iki malah nyanyi opo? Lan spotters ing Suriah "karo walkie-talkie ing mburi" (nanging carane tetep ing tutul karo pos komando? Bukak manuk dara? Utawa kecoak dilatih?), Lagi melu laser katerangan saka target nalika ngirim serangan tliti. menyang Angkatan Udara. Umumé, topik iki ora akeh rembugan ing penet, mbokmenawa, iku ora worth ngomong kathah.
    1. 0
      8 Desember 2018 22:40
      Dadi, contone, dheweke ngancam aku. Tinimbang dheweke.
  23. ZVO
    +3
    2 Juli 2018 00:28

    Kutipan: Fedor Egoist
    Kutipan saka: voyaka uh
    Iku mokal kanggo mencet mobil karo cangkang howitzer siji dening sembarang cara.

    Aku setuju banget. Kecuali howitzer langsung tembak :))
    Ing kene, mesthine, sebutan target (iluminasi target) saka drone + proyektil sing didandani saka jinis Krasnopol.


    Lan apa babagan pengontrol pesawat canggih kita?
    Kaping pirang-pirang dheweke katon ing Suriah? ora sapisan.
    Lan malah mati mung ing kahanan kaya mengkono, nalika padha murup "kanthi manual" lan "cedhak" ...
  24. 0
    1 Oktober 2018 18:20
    Wong lanang, aku wis melas karo kasur ... Bakal mati tanpa popok! nglirik
  25. 0
    8 Desember 2018 21:36
    Mangga, mabur sawise tes penerbangan menyang Republik Crimea.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"