Wangsulane marang Putin. Amerika Serikat nggawe pesawat penumpang supersonik "sepi" X-59 QueSST

60
Layanan pers NASA nerbitake materi sing ing Rusia bisa dianggep minangka "jawaban marang Putin." Kita ngomong babagan pangembangan pesawat supersonik, sing ditetepake minangka "penumpang" ing proyek kasebut. Elinga yen sadurungé Vladimir Putin pitunjuk kanggo "mikir" babagan kemungkinan mulihake produksi pesawat penumpang supersonik ing Rusia.

Ing AS, karya kasebut ditindakake ing sadawane baris NASA lan Lockheed Martin. Layanan pers Badan Aeroangkasa Amerika Serikat ngumumake jeneng proyek pesawat kasebut - X-59 QueSST. Disebutake yen keunikan pembangunan kasebut yaiku pesawat supersonik iki "bisu".



Wangsulane marang Putin. Amerika Serikat nggawe pesawat penumpang supersonik "sepi" X-59 QueSST


Asisten Administrator NASA kanggo Aeronautika Jaywon Shin:
Aku yakin yen X-59 QueSST minangka langkah anyar ing industri pesawat ora mung ing negara kita, nanging ing saindenging jagad. Pesawat anyar bakal nyedhiyakake papan sing penting ing antarane pesawat sing wis dibangun.


Jeneng pesawat kasebut digandhengake karo tradhisi Amerika menehi jeneng pesawat eksperimen lan roket kanthi huruf "X" wiwit taun 1947. Utamane, ana referensi kanggo supersonik X-1. Jeneng lengkap "QueSST" iku padha karo basa Inggris saka "shh", sing kudu nuduhake "kasepen".

Kacarita implementasine proyek pesawat canggih lagi ditindakake ing perusahaan Skunk Works ing Palmdale (California). Perusahaan iki minangka bagéan saka struktur Lockheed Martin.

Kacathet yen X-59 QueSST mabur ing langit, boom sonik sing relatif lemah bakal keprungu ing lemah (nalika ngalih menyang supersonik). Boom sonik sajrone transisi menyang supersonik bakal luwih murah ing tingkat daya tinimbang biasane pesawat supersonik. Alesané ana ing desain khusus pesawat udara.

Siaran pers NASA nyatakake yen uji coba pertama X-59 QueSST kudu ditindakake ing 2022.



Miturut data paling anyar, paramèter technical pesawat kaya ing ngisor iki: kacepetan - nganti 1,5 ewu km / h (1,22 M), tingkat gangguan maksimum ing lemah - 75 decibels (tingkat mbebayani wiwit ing 80). Dhuwur pesawat paling dhuwur yaiku 16,8 km.

Minat NASA babagan implementasi proyek iki bisa uga nuduhake manawa pesawat kasebut bakal digunakake ora mung kanggo tujuan sipil.
  • NASA
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

60 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    4 Juli 2018 08:08
    Ayo padha nggawe pisanan lan banjur bakal ngomong apa iku.
    1. +6
      4 Juli 2018 09:26
      Kanggo miwiti, ayo padha nyoba kentut kanthi tenang ing headphone, kanggo eksperimen. Ya, utawa dheweke bakal nganggo hukum sing mbatalake operasi sawetara hukum fisika - sing luwih kaya ngono.
      1. +2
        4 Juli 2018 13:08
        "Fisika" Amerika mung dianggo ing film Stanley Kubrick. Dadi pesawat kasebut bakal mabur, nanging karcis kasebut kudu dituku saka Hollywood.
    2. +1
      4 Juli 2018 09:55
      Pikiran teknik ora mandheg. Ayo padha nindakake, banjur kita bakal weruh apa iku apik lan apa trik. Putin uga nyaranake nggawe TU-160 ing versi penumpang. nglirik
      1. +2
        4 Juli 2018 11:34
        kanggo nyelehake penumpang ing lawang? ngguyu
        1. 0
          4 Juli 2018 12:10
          kanggo nyelehake penumpang ing lawang?


          guyon ora bisa

          1. 0
            4 Juli 2018 12:16
            lan carane akeh dhuwit budgetary wis swelled menyang?
            1. 0
              4 Juli 2018 12:17
              Andrey, luwih becik sampeyan ngandhani aku pira anggaran iki - khusus sampeyan ing glider iki

              counter adonan.

              Yen bayiku ana, mula aku bungah yen bisa menehi barang cilik kanggo jendela ing Tu-160

              1. +1
                4 Juli 2018 12:21
                Aku ora duwe idea, nanging aku ngerti sing iki disebut tirani ing beyo saka negara, siji ngandika ora saka pikiran gedhe, uga, banjur nggawe bodho ndedonga marang Gusti Allah, kang bakal natoni kabeh bathuk ...
              2. 0
                5 Juli 2018 01:21
                Lha kok ora ngetung mbah? Iki piro regane tikete nek mung ana telung puluh lembar bronze portholes..? Maneh, ana lawang kanggo penumpang, lan minyak tanah saiki dadi luwih larang. Wong ora bisa tekan dacha, nanging ing kene karo telung puluh portholes digawe saka tembaga .. Senajan ora steamer, bisa uga ora digawe saka tembaga ..
          2. 0
            4 Juli 2018 16:15
            luwih mirip photoshop
            1. 0
              4 Juli 2018 16:15
              Ya, aku dhewe lungguh nggambar portholes
          3. 0
            4 Juli 2018 20:31
            Portholes lan kursi penumpang sing apik ing buntut pesawat.
            Kang Cut konco mesin. Ing kono ana "jus".
            1. 0
              4 Juli 2018 22:30
              Kang Cut konco mesin. Ing kono ana "jus".


              Bakal ana wong ireng sing lungguh.

              utawa iku sham, lan bener ana drum konco jendhela palsu, menyang pensioners didakwa, sing numpes dening gebnya getih ing project ekonomi utopia iki.

  2. +7
    4 Juli 2018 08:17
    Janji ora ateges nikah ... durung ana sing mbatalake hukum aerodinamika ...
    1. MPN
      +2
      4 Juli 2018 09:30
      Kutipan saka Vard
      Hukum aerodinamika durung dibatalake ...

      Kepiye ya ... kepiye gelombang kejut digawe kurang padhet? Ya, dheweke duwe kaya iki, mesthine bisa mlaku kanthi roh suci, lan mabur kanthi pandonga ...
    2. +2
      4 Juli 2018 09:34
      Kutipan saka Vard
      Janji ora ateges nikah ... durung ana sing mbatalake hukum aerodinamika ...

      Inggih, kita karo "Dagger" ngatur kanggo mindhah hukum iki sethitik. nglirik
      1. 0
        4 Juli 2018 09:56
        Ana masalah karo kontrol ... Kita mutusake ... Nduwe antena, iki minangka lapisan udara terionisasi dhewe ... fisika murni ...
  3. +3
    4 Juli 2018 08:19
    Akeh ado babagan apa-apa. Proyèk kuwi - rahasia lan ora banget, repes rolas. Nanging karya related kanggo ngurangi gangguan saka mesin tanpa kompromi karakteristik liyane pancen pantes kapentingan gedhe. Aku uga kaya ngerti saka warta kuwi apa "Tanggepan kita kanggo Chamberlain" kanggo kuwi, apa kita duwe.
    1. 0
      4 Juli 2018 20:33
      Contone, Star Wars Reagan.
      Ora kaya keajaiban iki, dheweke mambu luwih akeh.
  4. +6
    4 Juli 2018 08:21
    Layanan pers Badan Aeroangkasa Amerika Serikat ngumumake jeneng proyek pesawat kasebut - X-59 QueSST.

    ... sing utama yaiku nyuarake lan nyurung kabeh media, wis diluncurake dadi seri ... keprungu
    1. +5
      4 Juli 2018 08:38
      Muter sing menarik babagan tembung kasebut: "dheweke nyuarakake jeneng pesawat sing bisu." lol Prodigy liyane, IMHO.
      1. +1
        4 Juli 2018 08:42
        Sugeng enjing Pasha! hi gegeran wis apik.
        1. +1
          4 Juli 2018 08:50
          Vitya, hello! hi Dheweke dibiayai kanthi apik miturut "rewel". nglirik
          1. +1
            4 Juli 2018 08:53
            Dadi iki minangka tujuan utama, lan keributan minangka indikator yen Kongres kudu ngilangi.
      2. +2
        4 Juli 2018 08:42
        bouncyhunter (Pasha) Dina iki, 08:38
        ... ing kene sing utama yaiku ngumumake, banjur kepiye kurva bakal ditampilake ... ngguyu
        P.S. ... lan sing paling Jahwéh, ngalahake bal, lan wisuh, lan wisuh tanpa wates, nambah biaya mangsa (bisa uga) Piece saka wesi ... keprungu
        1. +2
          4 Juli 2018 08:51
          Kutipan saka aszzz888
          nambah nilai masa depanbisa wae) wesi...

          Aku nyorot tembung kunci. nglirik
  5. 0
    4 Juli 2018 08:22
    Ing endi dheweke bakal entuk mesin?
    1. +6
      4 Juli 2018 08:32
      Dheweke bakal nggawe dhewe - supaya sapa sing, lan ngerti carane nggawe pesawat lan mesin, lan cepet.
  6. +5
    4 Juli 2018 08:25
    Inggih, ing keadilan, ing Federasi Rusia, uga akeh perkara sing dijanjekake.
    1. +1
      4 Juli 2018 09:13
      Kutipan saka: universe1
      Inggih, ing keadilan, ing Federasi Rusia, uga akeh perkara sing dijanjekake.

      Nanging kita apik ing mbuwang topi lan ngerti carane petrosyanit.
      1. -1
        4 Juli 2018 09:19
        Ora kita, nanging sampeyan. Iki rong perkara sing beda.
  7. +1
    4 Juli 2018 08:35
    Kacepetan maksimum dituduhake, nanging ora ana tembung babagan njelajah. Hmm, aku mung bisa nganggep yen pesawat iki bakal mlebu mode supersonik ing mode non-afterburner. Babagan ekonomi, kabeh kontroversial banget. Zaozernye, padha ngerti carane ngetung dhuwit, lan payback wis ngrambah dening nambah nomer Unit utawa ngurangi konsumsi bahan bakar. Ora ana siji utawa liyane "Supersonik ora ana bebaya." Mungkin sing katon nyata yaiku sawetara program Pentagon sing nyamar dadi proyek sipil.
    1. +2
      4 Juli 2018 08:42
      Kutipan: Gnefredov
      Babagan ekonomi, kabeh kontroversial banget. Zaozernye, padha ngerti carane ngetung dhuwit, lan payback wis ngrambah dening nambah nomer Unit utawa ngurangi konsumsi bahan bakar.

      Iki minangka "jet bisnis", ana ekonomi sing rada beda.
  8. +3
    4 Juli 2018 08:40
    langkah anyar ing aviation

    "Translator" - ing count.
    sonic boom (nalika ngalih menyang supersonik). Sonic boom sajrone transisi menyang supersonik

    Apa jenis degenerasi nulis iki?
    1. 0
      4 Juli 2018 11:24
      Perlu kanggo nambah literasi wong lan nerangake fisika sekolah babagan gerakan awak ing udhara kanthi kecepatan supersonik. Gelombang swara saka awak kanthi kacepetan kasebut nyebar ing kerucut, ing sisih ndhuwur yaiku awak. Cone iki gerakane konco awak. Ana prabédan tekanan ing wates conthong iki. Lan nalika wates conthong iki nyabrang titik lokasi kita, kita krungu "sonic boom", i.e. "jotosan" ora ana hubungane karo transisi menyang supersonik, gerakane kanthi kacepetan awak.
      1. 0
        4 Juli 2018 13:18
        Kutipan saka Alipes
        prabédan tekanan ing wates conthong iki. Lan nalika wates conthong iki nyabrang titik lokasi kita, kita krungu "sonic boom", i.e. "jotosan" ora ana hubungane karo transisi menyang supersonik, gerakane kanthi kacepetan awak.

        Aku rada ngerti. Asline...
  9. +1
    4 Juli 2018 09:13
    sirkuit ora cocok banget kanggo ngarepke dhuwur saka serangan. Aku elinga sing 3-engine padha dilarang
  10. +1
    4 Juli 2018 09:28
    Shota bakal siyap kanthi cepet, 2022 sejatine sesuk. Rencana limang taun mung telung taun. Mungkin loro kita saka backlog Soviet lan padha njupuk metu sawetara blanks saka "program lunar" lan rampung sawing kanggo "wundevafel"?
    1. 0
      4 Juli 2018 10:45
      Iku mung sing padha wis ngomong bab wong kanggo akèh taun, mung kanggo penulis artikel iki warta
    2. +1
      4 Juli 2018 13:21
      Kutipan saka Altona
      Shota bakal siyap kanthi cepet, 2022 sejatine sesuk. Rencana limang taun mung telung taun. Mungkin loro kita saka backlog Soviet lan padha njupuk metu sawetara blanks saka "program lunar" lan rampung sawing kanggo "wundevafel"?

      Secara teknis, pesawat supersonik bisa digawe ing nem sasi, pengalaman akumulasi manufaktur pesawat ngidini.
  11. +3
    4 Juli 2018 09:31
    pesawat uji pertama X-59 QueSST kudu ditindakake ing 2022.
    Saiki sing kacepetan! Telung setengah taun saka nol nganti wesi, malah mabur kaya ninja sing bisu .... Aku disiksa dening keraguan sing ora jelas ...
    1. 0
      5 Juli 2018 00:16
      Kutipan: Corsair0304
      Saiki sing kacepetan! Kanggo telung setengah taun saka awal kanggo wesi

      Inggih, ora sakabehe saka ngeruk. Apa sampeyan mikir banget prasaja ing pungkasan taun 90-an yen Tu-144LL mabur kanggo kepentingan NASA? Lan pirembagan babagan QueSST wis pirang-pirang taun, ditambah, sampeyan kudu ngerti manawa ing taun 2021, kemungkinan gedhe, demonstrator bakal mabur, lan bakal mabur ing mode uji sajrone rong utawa telung taun, banjur sawise nyetel kanthi apik file utawa soko liyane abruptly, mobil bisa seri cilik
  12. 0
    4 Juli 2018 11:12
    Kutipan saka Avisbis
    langkah anyar ing aviation

    "Translator" - ing count.
    sonic boom (nalika ngalih menyang supersonik). Sonic boom sajrone transisi menyang supersonik

    Apa jenis degenerasi nulis iki?

    Aku ndhukung, aku kesel ngrujuk menyang sinau babagan aerodinamika lan, utamane, aliran supersonik.
  13. +1
    4 Juli 2018 11:28
    Kutipan saka: shura7782
    Akeh ado babagan apa-apa. Proyèk kuwi - rahasia lan ora banget, repes rolas. Nanging karya related kanggo ngurangi gangguan saka mesin tanpa kompromi karakteristik liyane pancen pantes kapentingan gedhe. Aku uga kaya ngerti saka warta kuwi apa "Tanggepan kita kanggo Chamberlain" kanggo kuwi, apa kita duwe.

    kepriye? ya mung proposal Putin kanggo ngowahi TU-160 dadi penumpang. Ora ana proyek Sukhoi sawise taun 90-an, lan ora bisa ditindakake. Luwih tepate, bisa lan bakal ditindakake mung sawise X-59 digawe dening Amerika. Lan padha PR kanthi cara sing padha karo kita. Kita wis nggumunake kabeh wong kanthi "tuan rumah" proyek kertas, kalebu. lan pesawat penumpang. Bener, sakperangan alesan kita mabur ing "Watermelons" lan Boeing

    Kutipan: Yu-81
    Ayo padha nggawe pisanan lan banjur bakal ngomong apa iku.

    Bakal nggawe. Iki ora perlu kuwatir (utawa luwih, kita kudu kuwatir). Industri penerbangan kasebut cukup kuwat. Lan yen dheweke nganggep manawa proyek kasebut bisa ditindakake kanthi ekonomi lan duwe bathi, dheweke bakal nindakake. Ora ana omongan tambahan

    Kutipan saka bouncyhunter
    Muter sing menarik babagan tembung kasebut: "dheweke nyuarakake jeneng pesawat sing bisu." lol Prodigy liyane, IMHO.

    Ora, Pavel, sayangé, iki bisa dadi paku liya ing peti mati industri pesawat penumpang domestik. Kita ngomong - dheweke ora mung ngomong, nanging uga nindakake, sedhih banget yen dicathet ...

    Kutipan saka: universe1
    Inggih, ing keadilan, ing Federasi Rusia, uga akeh perkara sing dijanjekake.

    Akeh liyane. Aku elinga janji watara 2012 kanggo miwiti pesawat ruang angkasa Federation anyar ing 2015 saka kosmodrom anyar. Saiki rencana kanggo 2023-24. Lan pranyata, bertentangan karo paribasan, sing wis ngenteni telung taun sing dijanjekake, kita ora ngenteni. TIGA taun, lan ing 2024 mung bakal PATANG TELU TAHUN
    1. 0
      4 Juli 2018 11:55
      Ya, karo "Federasi" mesthi dadi elek. Miturut cara, kok wektu menehi tandha kuwi, iki tetep misteri. Ana anggepan yen ora ana sing nggawe kapal (kekurangan insinyur sing mumpuni ing produksi, uga buruh produksi dhewe). Dheweke uga "nyritakake crita medeni" babagan Samara, lan yen kedadeyan kaya sing dicritakake (aku ora pengin nggunakake tembung sing ora bisa dicithak), banjur "ing taun 2024 kita bakal "rampung" Federasi.
      1. 0
        4 Juli 2018 13:45
        Kutipan: Gnefredov
        Ya, karo "Federasi" mesthi dadi elek. Miturut cara, kok wektu menehi tandha kuwi, iki tetep misteri. Ana anggepan yen ora ana sing nggawe kapal (kekurangan insinyur sing mumpuni ing produksi, uga buruh produksi dhewe).

        Iki uga bener. Nanging malah luwih bener sing SA wingless iku cubed cubed, "shooting ing kothak" dening wong urip.
    2. 0
      4 Juli 2018 18:42
      Soko karo memori sampeyan, Stary26, wis dadi - saka kosmodrom anyar, yaiku, saka Vostochny, ing taun 2012 dheweke ngrancang ngluncurake pesawat ruang angkasa Soyuz saka SK C1, wiwit taun 2018. Banjur, wis ing 2017, diputusake ora ngluncurake Soyuz saka Vostochny, nanging kanggo mbangun tahap katelu saka spaceport kanthi infrastruktur manned sawise 2021. Produksi kanggo Federasi ing RSC Energia diwiwiti ing 2016.
  14. +1
    4 Juli 2018 12:03
    apa jawaban nalika iki pembangunan! lan padha marang nalika padha teka munggah karo nyekel-munggah, wis ana sampel anyar!
  15. +1
    4 Juli 2018 12:21
    Nganti Amerika nggawe, Rusia bakal duwe pesawat penumpang hipersonik kaping pindho utawa kaping telu luwih cepet tinimbang Amerika.
    1. 0
      4 Juli 2018 13:45
      Kutipan: Leonid Khar
      Nganti Amerika nggawe, Rusia bakal duwe pesawat penumpang hipersonik kaping pindho utawa kaping telu luwih cepet tinimbang Amerika.

      Lan tanpa patriotisme jingoistic ing kabeh?
    2. +1
      4 Juli 2018 22:50
      Pesawat iki, lan yen lagi dibangun, banjur ing Australia utawa EU - kita mung ngrancang lan nyoba kanggo wong-wong mau
  16. 0
    4 Juli 2018 13:26
    Kutipan: Gnefredov
    Ngomong-ngomong, kenapa wektu tandha kaya ngono, iki tetep dadi misteri. Ana anggepan yen ora ana sing nggawe kapal (kekurangan insinyur sing mumpuni ing produksi, uga buruh produksi dhewe).

    ------------------------
    Insinyur teka menyang menteri, nyuarake jumlah sing dibutuhake, rambute ngadeg. Inggih, nafig, asil kudu ditampilake. Para hucksters teka, padha voiced kickbacks, iku wiwit pindhah. Inggih, prakara ora teka ing pesawat.
  17. +1
    4 Juli 2018 15:32
    Kutipan: Leonid Khar
    Nganti Amerika nggawe, Rusia bakal duwe pesawat penumpang hipersonik kaping pindho utawa kaping telu luwih cepet tinimbang Amerika.

    Yah? lan sampeyan siap kanggo njawab kanggo "bazaar" yen ora katon? Sial, kita durung bisa nggawe supersonik sajrone 30 taun, nanging ing kene kita mlumpat kabeh tahapan lan nggawe hipersonik? Napa ora superluminal? Sawise kabeh, blurt metu - ora masalah. Implementasi dadi masalah ...

    Kutipan: HMR333
    apa jawaban nalika iki pembangunan! lan padha marang nalika padha teka munggah karo nyekel-munggah, wis ana sampel anyar!

    Yah? Tulisan hooray-patriotik utawa pers wis maca? Apa sing bisa ditawakake industri penerbangan Rusia kanggo nanggepi X-59 iki? Nanging boten. Kanggo bengok - sampeyan ora perlu akeh pikiran. Nanging kanggo nggawe soko - pitakonan saka pitakonan
    1. 0
      4 Juli 2018 22:54
      Dheweke wis ngrancang lan nguji model pesawat iki ing trowongan angin hipersonik - usaha patungan antarane Rusia, Australia lan EU. Proyek HEXAFLY-INT.
  18. +1
    4 Juli 2018 18:58
    Quote: lawas26
    Tulisan hooray-patriotik utawa pers wis maca? Apa sing bisa ditawakake industri penerbangan Rusia kanggo nanggepi X-59 iki? Nanging boten. Kanggo bengok - sampeyan ora perlu akeh pikiran. Nanging kanggo nggawe soko - pitakonan saka pitakonan






    R&D "Riset komprehensif babagan nggawe demonstrator teknologi kanggo njamin pangembangan pesawat sipil supersonik." Makarya ing TsAGI miturut kontrak karo Kementerian Perindustrian lan Perdagangan Federasi Rusia wiwit Mei taun kepungkur.
  19. 0
    4 Juli 2018 20:10
    Napa nggawe pesawat kanthi kacepetan Mach 1,22?
    Inggih, nindakaken karo 0,9M, utawa karo 9,9M.
    Bentenipun ing kacepetan lan "bunch" swara lan subsonik, sing perlu iki kabeh?
    1. 0
      5 Juli 2018 00:22
      Kutipan saka DED_peer_DED
      Apa nggawe pesawat kanthi kacepetan 1,22M

      hmm.. ngomong opo to? Yen babagan QueSST - banjur kacepetan 1,4M. Aku setuju, ora akeh. Sanadyan Tu-144, utawa Concorde tiba cendhak. Ya, ana akal kanggo nggawe pesawat supersonik kanthi kacepetan paling sethithik 2M, yen ora, luwih bathi yen mung nggawe mesin jagung kanthi kacepetan subsonik sing dhuwur, ana urutan masalah sing luwih sithik, lan malah luwih murah.
  20. +1
    4 Juli 2018 23:12
    Kutipan saka: slipped
    Soko karo memori sampeyan, Stary26, wis dadi - saka kosmodrom anyar, yaiku, saka Vostochny, ing taun 2012 dheweke ngrancang ngluncurake pesawat ruang angkasa Soyuz saka SK C1, wiwit taun 2018. Banjur, wis ing 2017, diputusake ora ngluncurake Soyuz saka Vostochny, nanging kanggo mbangun tahap katelu saka spaceport kanthi infrastruktur manned sawise 2021. Produksi kanggo Federasi ing RSC Energia diwiwiti ing 2016.

    Aku, kanca, mbaleni apa sing disiarkan media kita. Kabeh, kalebu kapal, wis rampung lan diowahi kaping pirang-pirang, mesthine kabeh wis dicampur. Bubar, ya, dheweke ngomong babagan peluncuran ing 17-18, aku ora mbantah
    Nanging sampeyan ora bakal mikir yen kita ngomong akeh, nanging nindakake sethithik utawa alon-alon. "Federasi" Aku menehi offhand minangka conto. Banjur comrades kita wis pracaya sing presentation saka X-59 ora luwih saka PR. Aku gumun kok padha durung ngomong babagan nglereni ...

    Kutipan saka: slipped
    R&D "Riset komprehensif babagan nggawe demonstrator teknologi kanggo njamin pangembangan pesawat sipil supersonik." Makarya ing TsAGI miturut kontrak karo Kementerian Perindustrian lan Perdagangan Federasi Rusia wiwit Mei taun kepungkur.

    Apik banget yen paling ora ROC wis rampung. Pitakonan yaiku nalika program kasebut bakal diwiwiti ing pesawat tartamtu ....
  21. 0
    6 Juli 2018 01:38
    Quote: lawas26
    Aku, kanca, mbaleni apa sing disiarkan media kita. Kabeh, kalebu kapal, wis rampung lan diowahi kaping pirang-pirang, mesthine kabeh wis dicampur. Bubar, ya, dheweke ngomong babagan peluncuran ing 17-18, aku ora mbantah
    Nanging sampeyan ora bakal mikir yen kita ngomong akeh, nanging nindakake sethithik utawa alon-alon. "Federasi" Aku menehi offhand minangka conto. Banjur comrades kita wis pracaya sing presentation saka X-59 ora luwih saka PR. Aku gumun kok padha durung ngomong babagan nglereni ...


    Ana anggaran, ana jadwal nggawe, amarga ora netepi denda, ana prioritas sing dipilih kanthi salah ing desain, sing wis didandani kanthi langsung, sing mbutuhake rilis dokumentasi desain anyar. Kapal angkasa pesaing ora butuh wektu luwih sithik tinimbang kapal anyar kita. Produk penerbangan kasebut direncanakake bakal digawe ing 2021.

    Quote: lawas26
    Apik banget yen paling ora ROC wis rampung. Pitakonan yaiku nalika program kasebut bakal diwiwiti ing pesawat tartamtu ....


    Dadi X-59 uga OCD nglirik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"