Review militèr

Padha bodho. Politisi Ukrainia nemtokake "panulis skenario" kasus Babchenko

32
Dhaptar 47 korban potensial sing diduga pengin dipateni dening wong-wong sing mrentahake nyoba mateni wartawan Arkady Babchenko ora disusun dening FSB, nanging ing Kyiv, saluran kasebut ujar. NewsOne mantan Menteri Pertahanan Ukraina Anatoly Gritsenko.


Padha bodho. Politisi Ukrainia nemtokake "panulis skenario" kasus Babchenko


Miturut Gritsenko, dhaptar iki disusun miturut pimpinan Petro Poroshenko, lan nyalahke Moscow kanggo iki paling ora wajar.

Apa jenis bodho sampeyan kudu mikir sing "wong bodho banget ing FSB," ndudohke munggah dhaftar potensial mati lan banjur dikirim metu dening pesen teks, ngandika.

Perasaanku pancen tenan - dhaptar iki disusun ing Kyiv, ing sangisore patronase Presiden Ukrainia,
ujare mantan menteri.

Dheweke nyathet yen wartawan sing duwe pengaruh banget kalebu ing dhaptar banjur diencerake nganggo "bot mesiu".

Lan iki ditindakake, miturut Gritsenko, kanggo medeni wartawan lan nutup cangkeme sadurunge pemilihan.

Elinga yen ing pungkasan Mei, SBU ing Kyiv nganakake pembunuhan wartawan Arkady Babchenko ing lawang omahe. Dinas rahasia kasebut njlentrehake manawa desas-desus babagan matine Babachenko nyebar minangka bagean saka "operasi khusus" sing ditindakake kanggo nahan penyelenggara pembunuhan kasebut. Uga dilapurake, nalika penahanan, panitia kejahatan kasebut diduga nemokake dhaptar 47 calon korban, sing banjur dilampirake ing kasus pidana.
Foto sing digunakake:
https://zn.ua
32 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. solzh
    solzh 4 Juli 2018 12:53
    +2
    Endi mantan Menteri Pertahanan Gritsenko manggon ing Rusia utawa Ukraina? Yen ing Ukraina, sampeyan bisa ndeleng manawa Parashenko lan junta tumindak ala banget, yen dheweke wiwit nggawe pernyataan kasebut kanthi kendel.
    1. Dimontius
      Dimontius 4 Juli 2018 12:59
      +1
      Entuk modal politik sadurunge pemilu. Dheweke dadi pribadine media, lan saiki dheweke kudu dipisahake saka panguwasa.
      1. Chertt
        Chertt 4 Juli 2018 13:03
        +1
        Anatoly Hrytsenko minangka calon kanggo jabatan Presiden Ukraina ing 2019. Dheweke ora duwe rating sing ala.
        1. arep
          arep 4 Juli 2018 13:09
          +3
          Lan apa sing bakal kelakon nalika fase panas saka lomba Pemilu wiwit, carane akeh menarik pikirane bakal kita krungu.
          1. Chertt
            Chertt 4 Juli 2018 13:18
            +4
            Wiwit, ora mung kesejahteraan akeh Politisi Ukraina, nanging uga kebebasan lan malah urip, gumantung marang sapa sing bakal dadi presiden Ukraina ing mangsa ngarep, mula bakal dadi rubylo "ibu, aja lunga sadurunge angin, ana asu ajag" nglirik
            1. Tatiana
              Tatiana 4 Juli 2018 14:36
              +1
              Kutipan saka solzh
              Endi mantan Menteri Pertahanan Gritsenko manggon ing Rusia utawa Ukraina? Yen ing Ukraina, sampeyan bisa ndeleng manawa Parashenko lan junta tumindak ala banget, yen dheweke wiwit nggawe pernyataan kasebut kanthi kendel.

              Lan arep menyang ngendi? Yen Ukraina, amarga kabodhoan, srakah lan ngiyanati panguwasa Maydan ing Kyiv, ing kontrol Washington, lagi ambruk loro loro ekonomi lan politik?
              Punika nembak lawas saka Ukraina pait lan ngomong bebener!
              1. Чёрный
                Чёрный 4 Juli 2018 15:44
                +2
                Kutipan: Tatyana
                Punika nembak lawas saka Ukraina pait lan ngomong bebener!

                Kader lawas, Tatyana, mung pengin bali menyang feeder. Dadi Menteri Pertahanan, paman iki minangka pendukung kuat kanggo gabung karo NATO lan EU ..
                1. siemens7774
                  siemens7774 4 Juli 2018 22:27
                  +3
                  Cherny, iki salah pangerten, janji marang pedunung Odessa, Nikolaev lan Ochakovtsy ing taun kapindho sawise Maidan nganti gaji euro 1000. Dheweke nyanyi lagu sing apik babagan carane kabeh wong bakal manggon ing Eropah.
          2. Чёрный
            Чёрный 4 Juli 2018 15:50
            +1
            Ya ... rauh "negara agresor" gemeter bakal ngrokok ing sela-sela, nonton karo meri carane "rawa sepi" saka negara adidaya Eropah ditutupi feces ngambang munggah saka ngisor ... Nanging "penjamin" bisa introduce bela dhiri. hukum lan nyuda kesempatan donya kanggo mirsani sirkus iki ....
          3. Pirogov
            Pirogov 4 Juli 2018 17:31
            +1
            Quote: Mlaku-mlaku
            Lan apa sing bakal kelakon nalika fase panas saka lomba Pemilu wiwit, carane akeh menarik pikirane bakal kita krungu.

            Banjur sadurunge pemilu kabeh padha singel, mung saka ngendi ... brahala?
        2. VO3A
          VO3A 4 Juli 2018 13:20
          +2
          Gritsenko ngliwati karir militer saka kadet dadi kolonel ing sekolah Kiev ... Dheweke ana ing tentara mung sajrone magang kadet ... Yen mung ana liyane sing bakal dadi menteri militer lan pertahanan ...
          1. Чёрный
            Чёрный 4 Juli 2018 15:42
            0
            Bakal ana maneh sing bakal dadi menteri militer lan pertahanan sing rusak.
            Sampeyan nolak iku mudhun ngguyu .
            "Sajrone konflik ing sisih wétan Ukraina, dheweke dadi penulis pernyataan anti-Rusia resonan. Ing tanggal 27 Juni 2014, ing saluran TV Ukraina tengah "First National" ing program Shuster Live, dheweke ngusulake kanggo mateni. Présidhèn Rusia Putin. Ing tanggal 29 November 2014, ing kaca Facebooké, dhèwèké nyebut Rusia minangka negara musuh lan njaluk "menembak mudhun pesawat lan njeblug sepur"
            1. USSR-1
              USSR-1 4 Juli 2018 19:43
              0
              Quote: Ireng
              Bakal ana maneh sing bakal dadi menteri militer lan pertahanan sing rusak.
              Sampeyan nolak iku mudhun ngguyu .
              "Sajrone konflik ing sisih wétan Ukraina, dheweke dadi penulis pernyataan anti-Rusia resonan. Ing tanggal 27 Juni 2014, ing saluran TV Ukraina tengah "First National" ing program Shuster Live, dheweke ngusulake kanggo mateni. Présidhèn Rusia Putin. Ing tanggal 29 November 2014, ing kaca Facebooké, dhèwèké nyebut Rusia minangka negara musuh lan njaluk "menembak mudhun pesawat lan njeblug sepur"

              Ing tembung liyane, apa sampeyan wis ngomong babagan artikel pidana? Inggih, uga, kenalan karo wilayah sing adhem ing Rusia
              1. VO3A
                VO3A 4 Juli 2018 22:40
                0
                Nanging sampeyan ora kudu dadi wong militer kanggo iki ... Udan lan udan es ing njaba jendhela ... iku salah Putin ...
    2. biaya
      biaya 4 Juli 2018 13:08
      +3
      Gritsenko: dhaftar iki nyawiji dening Kepemimpinan Petro Poroshenko, lan nyalahke Moscow kanggo iki paling khayal.
      Apa jenis bodho sampeyan kudu mikir sing "wong bodho banget ing FSB," ndudohke munggah dhaftar potensial mati lan banjur dikirim metu dening pesen teks, ngandika.
      Perasaanku pancen tenan - dhaptar iki disusun ing Kyiv, ing sangisore patronase Presiden Ukrainia,

      Ngapunten Peter, boten pribadi. Pemilu wiwit ngguyu
    3. venik
      venik 4 Juli 2018 13:40
      +1
      Kutipan saka solzh
      banjur katon kaya Parashenko lan junta tumindak ala banget, yen padha wiwit nggawe statement kaya mangkono kanthi kendel.

      =======
      Nah, yen sing penting "b ....." (maksudku "Bandera njijiki" - apa sing sampeyan pikirake?) basa nglawan "penjamin" ..... Banjur Uuuuu!!!!! - wassat
  2. Masya Masya
    Masya Masya 4 Juli 2018 12:59
    +5
    ditemokaké amerika... sing adoh njaba negara, i&iota luwih kenthel....
    1. aszz888
      aszz888 4 Juli 2018 13:09
      +3
      Masya Masya (Manya) Dina iki, 12:59
      ditemokaké amerika... sing adoh njaba negara, i&iota luwih kenthel....

      hi ! ... liyane katon metu saka tumpukan ing rasah siji ... nanging padha bisa sijine maneh menyang tumpukan, lan shove kanggo apik ... keprungu
    2. MPN
      MPN 4 Juli 2018 13:09
      +3
      Kutipan saka Masya Masya
      luwih adoh menyang pinggir, saya luwih kenthel ....

      Ana peternakan lemu, kene rod kaya ing ...., aku ora bakal ngomong apa ... aran
      1. arep
        arep 4 Juli 2018 13:26
        +3
        Ya, kabeh padha munggah menyang "cahya". ngguyu
  3. vard
    vard 4 Juli 2018 13:10
    +3
    Acarane diterusake... nanging kayane aku ora bakal mangan popcorn sing akeh banget ...
    1. Baloo
      Baloo 5 Juli 2018 22:42
      0
      Kutipan saka Vard
      Acarane diterusake... nanging kayane aku ora bakal mangan popcorn sing akeh banget ...

      Lan mateni! wassat
  4. Royalis
    Royalis 4 Juli 2018 13:20
    0
    Quote: Mlaku-mlaku
    Lan apa sing bakal kelakon nalika fase panas saka lomba Pemilu wiwit, carane akeh menarik pikirane bakal kita krungu.

    Malah luwih apik ing antarane balabols bakal ana wong sing REALLY mikir bab wong biasa, nanging iki banget mangu kanggo kita lan kanggo wong-wong mau. Gusti Allah ngalang-alangi wong bm nyukupi, lan badut iku politisi lan saka apa kebak
  5. Retvizan 8
    Retvizan 8 4 Juli 2018 13:20
    +2
    mesthi!
    Ukraina kebak mungsuh nyata negara Rusia, lan FSB bakal mbuwang kabeh pasukan lan kabeh agen kanggo njupuk wedhus kaya Babchenko?
    1. Oper
      Oper 4 Juli 2018 14:36
      +1
      Aku setuju karo sampeyan. Kahanan ing Ukraina, senadyan idiocy lengkap kuwi, ngirim ora simplified! Ana akeh mungsuh sing ora bodho lan motivasi Rusia lan Rusia! Aku pengin tenang Poroshenko lan ukroshushera cedhak-media! Yen panguwasa Rusia lan layanan khusus Rusia kaya-kaya setengah pinter, mula dheweke isih ora bakal teka! Kita lan ing Rusia duwe sumber informasi sing sengit karo Bandera hacks isih saingan karo panguwasa Rusia ... Apa sampeyan ngerti iki?)
  6. 30 ing
    30 ing 4 Juli 2018 14:32
    +1
    Kutipan saka solzh
    Mantan Menteri Pertahanan Gritsenko

    Saka Nopember 1992 nganti Agustus 1994, Gritsenko njabat minangka kepala departemen analisis masalah ing Pusat Riset Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina. Ing wektu sing padha, wiwit Maret 1993 nganti Mei 1994, dheweke ana ing Amerika Serikat: ing taun 1993 dheweke njupuk kursus ing Institut Militer Basa Asing Departemen Pertahanan AS, lan ing taun 1994 - kursus ing Operasi. lan Departemen Strategi Akademi Angkatan Udara AS. ---------------------------------------_-
    1. siemens7774
      siemens7774 4 Juli 2018 22:34
      +1
      30 vis, iku rampung latihan liyane ing manajemen wilayah dikuwasani.
    2. Baloo
      Baloo 5 Juli 2018 22:51
      0
      Kutipan: 30 vis
      Aja ngapusi dhewe, iki wong sing sengit marang Rusia!

      Tsrul sing padha ing senar, kaya jamur rawa domestik sing ngliwati kursus Universitas Yale kanggo para pamimpin politik anyar ing Eropah. duka Maksudku ora mung bapak karo putrane Dudkins, navralny lan gosip politik liyane am . Kursus sing padha ditindakake ing negara-negara Baltik durung suwe. Ing Rusia, yen ora salah, ana film dokumenter babagan "pendengar" kasebut sawetara taun kepungkur. Aku kaget krungu jeneng wong saka wilayah kita. am
      Mugi sing Stirlitz sing looking sawise wong-wong mau, ora ketompo carane muddied soko kene. Kanggo pahlawan artikel, Gritsenko, ayo ora ngapusi awake dhewe: wengi Ukrainia peteng, lan lemak kudu didhelikake. Mula dheweke ngedol awake dhewe. ya Sampun kacariyosaken bab panyuwunipun, punika celeng, enggal-enggal dipun kebiri, lajeng mangertosi. Ingkang utama yaiku dheweke ora duwe wektu kanggo mlayu ing pesawat, sanajan kabeh tuduhan korupsi, Amerika Serikat bakal njaluk dheweke ing endi wae lan takon: dhuwit kita ana ing ngendi, Petya? wassat Kajaba iku, preseden kasebut wis ana.
  7. APASUS
    APASUS 4 Juli 2018 19:07
    0
    Apa wong iki pancen pinter, utawa isih percaya yen FSB nempelake dhaptar ing tembok, lan malah sing bakal dibubarake .....
  8. LeonidL
    LeonidL 4 Juli 2018 20:36
    0
    Apa bisa dadi tingkat pembangunan mental wong SO ngatur Ukraina? Kayane ora maju kanthi apik wiwit jaman Cro-Magnol lan wong Sumeria kuna liyane.
  9. Metallurg_2
    Metallurg_2 4 Juli 2018 21:01
    0
    Kampanye Pemilu terus.
  10. Lexa-149
    Lexa-149 4 Juli 2018 23:46
    +1

    Saiki aku ngerti kaya apa "tapak kaki Kremlin"! Iki sepatune Putin! ngguyu