Lan Su-57 ora perlu maneh?

328


Prekara-prekara sing menarik kedadeyan ing jaman saiki. Iku apik yen dheweke, Piala Dunia, saben patang taun sepisan. Paling asring, psyche ora bakal slamet. Sanadyan bisa uga mung kebetulan.



Nanging, kebetulan sing arep diomongake yaiku saka alam sing ora nyenengake. Nanging, masalah cukup umum saiki. Utamane ing kinerja pejabat lan wakil sing dhuwur.

Wakil Duma Negara Vladimir Gutenev. Ora prasaja "ngandika / milih", ora.

Lan Su-57 ora perlu maneh?


Kepala Komisi Duma Negara babagan Dhukungan Hukum kanggo Pangembangan Organisasi Komplek Militer-Industri, Wakil Presiden Pertama Uni Insinyur Mekanik Federasi Rusia, Anggota Dewan Pakar Duma Negara babagan penerbangan industri.

Umumé, wong ing posisi penting banget. Ing wawancara karo agensi Interfax-AVN, Vladimir Gutenev, kanthi referensi kanggo pidato Wakil Perdana Menteri Yuri Borisov, bener-bener ngukum gagasan banget kanggo nyengkuyung Angkatan Udara Rusia karo pejuang Su-57 paling anyar.

Ya, Su-57 sing padha dadi PAK FA suwene, saiki, ternyata ora dibutuhake. Utawa ora ana dhuwit kanggo wong-wong mau, sing dhasare padha.

Sabanjure, kita menehi kutipan saka wawancara Gutenev karo Interfax. Kanthi komentar.

"Aku setuju banget karo tembung Yuri Ivanovich (Borisov) babagan kasunyatan manawa kita meh ora bisa nyana tuku Su-57 sing akeh banget."

"Kanthi kaluwihan sing ora diragukan saka mesin iki, kita mesthi ngerti manawa program kasebut diluncurake ing taun 2001, lan implementasine program kasebut ditundha amarga sawetara alasan objektif (asline direncanakake kanggo nganakake tes penerbangan ing 2006- 2007, lan saka 2014 kanggo nyedhiyakake pasukan), amarga perkembangan teknologi sing dinamis banget - iki ditrapake kanggo sistem perang elektronik, lan bahan komposit anyar, lan kesempatan anyar sing nyedhiyakake teknologi aditif babagan pengurangan biaya mesin. .


Vladimir Vladimirovich, Yuri Ivanovich, kita ngerti kabeh bener? Su-57 ora perlu ing jumlah gedhe ... amarga kasunyatan sing wis outdated?

Akeh media entuk kaya ngono. Dadi akeh, dadi metu, kita fiddled karo PAK FA, ngowahi menyang Su-57, sing saiki misale jek kaya iku ora perlu. Lan desainer pesawat kita kudu njagong kanthi cepet ... kanggo pejuang generasi ENAM!

Wah, absurd banget.

Nganti saiki, sawetara pejuang generasi kaping lima wis diadopsi kanggo layanan. Khusus, F-22 Raptor Amerika, F-35A / B lan J-20 China. Apik, ala, kualitas dhuwur, utawa ora - diadopsi, yaiku, diprodhuksi massal.

Sawetara jet tempur liyane lagi ngalami tes penerbangan: F-35C (AS), Su-57 (Rusia), J-31 (China), X-2 (ATD-X) (Jepang). Inggih, ana sawetara model ing dalan.

Nalika iku dadi tuwa?



Lan kenapa kabeh wong tiba-tiba ngerti kebutuhan kanggo miwiti nggawe pejuang generasi enem? Ingkang kaping gangsal dèrèng dipun galih, punika sampun têtela, nanging ingkang kaping nem punika sampun prêlu. Aneh, ing pandang sepisanan, nanging yen sampeyan ngerteni tembung Gutenev, kabeh bakal ana.

"Aku percaya yen pejuang generasi kaping enem bakal dadi mesin transisi antarane pesawat sing isih dikontrol dening manungsa lan sistem serangan cerdas tanpa awak (UIUK) - ing kasus iki kita ngomong babagan BIUK udara, sing, amarga intelijene, bakal bisa nindakake. metu tugas sing ditugasake, kalebu tugas sing cukup gedhe.

nggumunake. Borisov nyatakake yen ora bakal ana kiriman massal Su-57 menyang Angkatan Udara, utawa ing dekade sabanjure (lan sapa sing bakal wedi ing 10 taun, ndedonga marang?), Gutenev wiwit nyritakake. bab kasunyatan sing Su-57 lan ora nemen needed.

"Inggih, mesthi, iki amarga kasunyatan sing kita duwe mesin canggih banget - iki Su-34 lan Su-35, kang wis katon apik."

"Nganti 2023-2024, Su-57 ora mestine kanggo nginstal engine saka tataran kapindho, testing kang lagi wae diwiwiti, iki" Product 30 ", lan senadyan kasunyatan sing mobil kita luwih murah (miturut). kanggo prakiraanku, 2,5 kaping saka analog manca generasi 5), nanging isih luwih larang lan mbutuhake layanan sing luwih subtle dibandhingake karo Su-34 lan Su-35.

"Mulane, aku setuju karo pendapat Yuri Ivanovich (Borisov), miturut sing kita wis duwe pengalaman nalika, thanks kanggo kabijakan teknis sing cukup, kita bener mlumpat liwat generasi, nyimpen budget kanggo ombone gedhe."

Saiki sing "anget".

Lan sing paling penting, meh padha karo nari ing sekitar platform Armata. Salah siji iki "wunder", "ora duwe analog ing donya", badai petir kanggo kabeh donya musuhan kanggo kita, ewu "Armata" bakal nggawa wong kanggo serangan jantung, banjur dumadakan "kita bakal pesen 100 lembar, lan banjur kita bakal weruh."

Akibaté, padha pamer rolas ing parade, nuduhake menyang kabeh donya lan ... oops. T-72B3 iku kabeh kita.

Bab sing padha diwiwiti (wiwit) watara Su-57.

Apa worth nerjemahake tembung Gutenev? Pranyata, dheweke pancen wong jujur. Ing kene dheweke nyoba metu saka kahanan sing ora nyenengake.

Ora ana mesin (sing siji, dudu sing siji) ing Su-57. Ora ana teknisi utawa staf layanan. Lan, sing paling penting, ketoke, ora ana dhuwit. Pancen. Lan ora ana sing bisa ngrampungake pitakonan poin 1 lan 2.

Senajan ana sing luwih saka iku.

"Kita mesthi bisa, minangka bagéan saka tetep cendhak ing Februari taun iki pesawat Su-57 kita ing Suriah, kanggo njlentrehake sawetara data sing bisa lan gegandhengan babagan kemampuan F-22 lan F-35 kanggo ndeteksi kita. pesawat - telemetri nyedhiyakake alasan sing penting kanggo perbaikan.

Ketoke ya. Ketoke, Su-57 dadi beda banget karo sing dikarepake.

Apa iki malah bisa?

Kita mangu-mangu, jujur. Ya, ana apa-apa, nanging pesawat kita bisa nindakake. Lan Su-57 iku paling apik minangka kelas sawijining.



Pitakonan liyane yaiku dumadakan dadi tanggal 22 lan 35 ora ala kaya sing diyakini.

Iki sing bisa kedadeyan. Ya, ing Suriah. Ing kahanan sing cedhak karo pertempuran, para spesialis tiba-tiba ngerti yen F-22 lan F-35 adoh saka sayuran mabur sing kusam kaya sing dicritakake.

Napa banjur tiba-tiba owah-owahan sing cetha saka "kita bakal nyuwek kabeh, langit iku duweke" dadi "lan aku ora pengin"? ..

Nanging ana pilihan liyane. Paling ngganggu. Kita maca tembung Gutenev.

"Mulane, konsentrasi (upaya) ing transisi, generasi kaping 6, misale jek aku, bakal luwih migunani, lan generasi kaping 5 kudu ngladeni versi cilik kanggo ngembangake tugas teknis sing bakal ngidini, ing siji. tangan, kanggo kapitalisasi ing biaya pasar manca sing ditindakake ing mesin iki, lan sisih liyane - kanggo nambah sistem (pesawat maju)".

Iki bisa diarani gagal FA PAK, utawa ngiyanati.

Yen kita mbuwang sekam lisan, banjur Gutenev ngandika ing ngisor iki: Su-57 ora menarik ing tentara. Wakil kasebut percaya yen kanggo kepentingan kompleks industri pertahanan bakal "cukup kanggo nggawe gambar ekspor Su-57 kanthi mesin tahap kapindho."

Mung nggawe gambar ekspor, lan miwiti adol Su-57 kanggo kabeh wong.

"Iki minangka pendekatan sing rasional lan bener, njamin keseimbangan antarane kepentingan kompleks industri militer (DIC) lan pelanggan. Iki minangka keputusan sing bener lan pragmatis."

Nah, apa sing bisa diomongake ing kene? Nanging boten.

Ing artikel sadurunge, ngomentari tembung Alexander Khramchikhin, kita ngomong yen kabeh sing Alexander Anatolyevich wanted kanggo nurture lan mbangun kanggo tentara lan armada, bisa uga ora perlu yen ana kabutuhan sing ekstrem.

Rudal bakal tetep ana ing tambang lan wadhah, pesawat ing lapangan udara, kapal ing papan.

Lan saiki, secara harfiah dina sabanjuré, - konfirmasi.

Kita ora butuh Armata. T-72 cukup kanggo kita, kang padha diiseni sawetara electronics lan disebut T-72B3. "Armata" bisa didol marang sing bisa mbayar. Nalika iku "ekspor menarik".

Kita ora butuh T-90. Mulane, kita duwe 350 wong, lan India duwe 1000. India bisa mbayar. Lan saiki bakal njaluk Mesir lan Kuwait. 500 lan 146 bêsik. Amarga padha bisa mbayar.

Kita ora butuh S-400 (lan S-500 minangka hipotetis)amarga S-400s wanted dening sing bisa mbayar kanggo wong-wong mau. Lan ora peduli yen iki negara saka blok NATO. Dolar ing Turki padha karo wong India.

Kita ora butuh Su-57. Cukup Su-34 lan Su-35. Pesawat mewah, isih mabur lan mabur. Lan Su-57 bisa ... sing bener, didol. Sing ora duwe kesempatan kanggo berkembang, nanging duwe dolar. Bahrain, Qatar, Arab Saudi…

Lan umume, kita kudu katon ing kana, menyang jarak sing padhang. Ing ngendi tim bal-balan kita dadi juara donya, politisi kita, jujur ​​lan tegas, bakal nuntun kita menyang urip sing ayu lan sugih, tingkat penghasilan bakal luwih dhuwur tinimbang ing negara-negara sing rusak lan ambruk, lan liya-liyane.

Wangsulan: Bab ingkang utama iku ora kanggo ndeleng sing negara sapisan gedhe wiwit nguripake menyang pasar werna ngendi sampeyan bisa tuku kabeh kanggo njupuk adoh: pakurmatan, kalbu, hukum, lenga, gas, pembangunan paling anyar ing ilmu lan teknologi.

Akeh bakal ngomong: uga, sejatine sifate Ukraina.

Ya, kita setuju. Dheweke uga ngerti carane nyritakake dongeng babagan supertank. Lan padha ngomong. Lan wong percaya yen T-84 bakal ngrusak Armata.

Lan arep menyang ngendi?

Dadi, kita mesthi bakal percaya yen kita ora butuh Su-57. Kita langsung pantes dadi pejuang Su-6 generasi kaping 109. Sing, mbokmenawa, kita bakal berkembang kanthi dhuwit sing ditampa saka adol Su-57 kanggo kabeh wong. Lan, mbok menawa, ora ana sing bisa disalahake. Amerika Serikat ngedol kabeh peralatane.

Nanging kenapa aftertaste njijiki ing tutuk lan tembung aneh ing sirah muter? Ukraina, Somalia, Sudan...

Sumber kutipan: wawancara karo Interfax.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

328 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    6 Juli 2018 05:42
    mung ora perlu. Utawa padha ora duwe dhuwit
    tinimbang sing kapindho.
    1. + 54
      6 Juli 2018 05:49
      Ana dhuwit ing negara. Contone, contone, program investasi Railway Rusia lan jembatan menyang Sakhalin ... 600 lard ... Apa sampeyan mikir babagan wong-wong pulo miskin sing tiba-tiba dadi sibuk? ))) Kabeh karo perspektif kanggo Hokkaido .. digunakake investasi iki ora bakal mbayar malah kanggo millennium. Mung ing kene ana manajer spektakuler sing ngandhani pensiunan yen ora ana dhuwit (lan saiki malah militer) ngirim menyang proyek sing bakal mbantu dheweke entuk dhuwit. Transit barang, ekspor sumber daya alam, ekspor senjata.. Apa sampeyan mikir iki kebijakan patriot sejati negarane? )))
      1. + 11
        6 Juli 2018 05:59
        Kutipan saka Tahtvjd2868
        perspektif kanggo Hokkaido

        Sampeyan isih bisa mbangun saka dharatan menyang Sakhalin, nanging menyang Hokkaido liwat La Perouse, ambane kira-kira 130 m lan dawane 60 km. Ya, siji persetujuan bakal njupuk 50 taun, ora kanggo sebutno konstruksi. Lan kok padha nindakake detour kuwi? Luwih gampang liwat Korea. Luwih cedhak lan luwih dipercaya.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. + 34
          6 Juli 2018 09:40
          Kutipan saka Tahtvjd2868
          yen ora, investasi iki ora bakal mbayar mati ing millennium.

          Raja Trassib digawe. Lan ora ana pitakonan babagan mbayar maneh.
          Raja digawe, lan USSR disimpen dalan iki sak Perang Donya II.
          Carane ngetung payback?

          Cukup kanggo ngukur kabeh karo adonan. Kita dudu ATM, kita wong. Gusti Allah maringi kita kemampuan kanggo nggawe. Kita kudu nggunakake hadiah iki. Yen ora, kita bakal dadi kewan utawa ATM.
          1. +9
            6 Juli 2018 14:39
            Apa sampeyan bakal ndhukung proyek konstruksi sing ora duwe bathi kanthi nambah rega, nyuda biaya kesehatan lan pendidikan? Payback kudu!
            1. + 16
              6 Juli 2018 15:46
              Kutipan saka: kuz363
              Apa sampeyan bakal ndhukung proyek konstruksi sing ora duwe bathi kanthi nambah rega, nyuda biaya kesehatan lan pendidikan? Payback kudu!

              Aku ngusulake yen kabeh operasi lan perawatan bocah lara uga kudu dilebokake? belay Sampeyan uga ora kudu mbayar pensiun, ayo padha mbuktekake manawa dheweke duwe umur 90 ... belay Lan tetep iki "tanpa bakat" ing taman kanak-kanak, lan banjur mulang wong-wong mau, uga ora duwe bathi. Ora jelas apa sing bakal tuwuh saka wong-wong mau lan apa bakal tuwuh, yen ora klelep, ora kobong, aja narkotika utawa mendem ... Olahraga uga ora nguntungake, kajaba klub. pemilik, ora ana sing duwe penghasilan ...
              1. +4
                6 Juli 2018 19:06
                Lan ayo enggal-enggal kabeh lembaga pendidikan, rumah sakit, lha kok dadi bebane? Apa maneh, tentara lan angkatan laut sing larang kaya ngono ora dibutuhake ... Omongan sing kaya ngono kenapa ??? Mungkin intelijen buatan (AI), sing bubar diomongake VVP, wis digawe lan saiki meneng? Sawise kabeh, kontrol peralatan militer saka generasi kaping 6 lan luwih, uga panggunaane, mung bisa ditindakake dening AI. Hmmm...
                1. +1
                  13 Januari 2019 11:20
                  AI wis tunangan 15 taun kepungkur. Padha meneng. Kayane pengin gawe kaget mitra
            2. 0
              13 Januari 2019 11:18
              Kuzya, payback apik ing kasunyatan sing ora mbayar tentara penjajah.
        3. gby
          0
          6 Juli 2018 11:01
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Luwih gampang liwat Korea. Luwih cedhak lan luwih dipercaya.

          lan ing Korea kanggo kapal ing ferry? iku luwih gampang kanggo mbukak ferry ing Jepang. lan lor lan kidul durung manunggal lan carane kabeh bakal mungkasi ana ora dingerteni, lan kadohan padha karo sing diragukan kanggo Korea 200 km, kang 80 bisa ing pulo lan liyane ... luwih gampang luwih murah lan luwih dipercaya liwat sakhalin.
          1. +2
            6 Juli 2018 12:39
            Lan sepisan maneh aku ngomong Jepang-Korea luwih cepet lan luwih dipercaya. Lan Eun mung bakal seneng karo transit! Iki dudu versiku, wis ana sing nyuarake! Lan luwih kompeten tinimbang aku.
        4. MPN
          +4
          6 Juli 2018 13:15
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Ya, siji persetujuan bakal njupuk 50 taun

          Koordinasi uga mbutuhake dhuwit, bisa uga ora setuju, nanging bakal ana sing nyebar ing roti isi ... nglirik
        5. +7
          7 Juli 2018 01:31
          Ing kiriman sampeyan, perhatian dibayar menyang sisih finansial saka masalah kasebut, nanging jawaban kanggo kabeh pitakonan bisa ditemokake ing analisis teknis proyek SU-57 ... lan panemuku babagan masalah iki ... Aku bisa nerangake kanthi jelas. kok ana keraguan babagan perlu kanggo ngasilake SU-57 lan ... model peralatan paling anyar liyane sing, anehe, saling nyambungake .... Aku bisa ngomong kanthi yakin yen alasan sing dituduhake ing artikel kasebut ora ana apa-apa. apa karo kasunyatan, lan statements saka pejabat lan timbalan sing kawulo lengkap lan untruths ... Utamané karo pitakonan saka pesawat generasi 6, bab kang padha ora idea slightest lan konsep pesawat kuwi ora ana, kaya ora ana konsep sing diverifikasi saka pesawat generasi kaping 5 ... Apa dheweke nindakake kanthi sengaja, utawa kanthi spontan saka stinginess lan stupidity ing wektu sing padha - Aku ora ngerti ... Aku ora bisa njawab pitakonan iki .. Sayange, orane katrangan saka komentar ria ora ngidini kanggo mbukak topik iki ... Yen menarik kanggo pangguna forum, sampeyan kudu nulis artikel?
          1. +2
            7 Juli 2018 22:04
            kasengsem. Mesthi nulis.
          2. 0
            8 Juli 2018 13:27
            Kutipan saka: VO3A
            .Aku bisa ngomong kanthi yakin yen alasan sing dituduhake ing artikel kasebut ora ana hubungane karo kasunyatan, lan pernyataan pejabat lan wakil kasebut minangka goroh lan goroh.

            Sapa sing bakal ngomong sing bener yen "ing prangko".
            Vladimir Gutenev, sing menehi wawancara, mbokmenawa ngerti pitfalls saka Su-57.
            Contone, aku pracaya yen saperangan taun karo project bisa ditarik, ora mung kanggo mesin, nanging liyane Jahwéh amarga radar. Pesawat kasebut ora begja lair nalika revolusi radar. AFAR kudu menehi dalan kanggo ROFAR, lan yen iki ora rampung ing pesawat saiki, iku bakal dadi cacat ing sawetara taun lan kanggo akèh taun teka.
      2. -2
        6 Juli 2018 06:22
        Sampeyan kudu ditugasake. Sampeyan pinter.
        1. + 52
          6 Juli 2018 06:37
          ora ana dhuwit kanggo pesawat, tank, kapal, bocah lara lan pensiunan ... nanging ana dhuwit kanggo olimpiade lan juara dunia. kamulyan kanggo Putin LAN EP!!!
          1. +4
            6 Juli 2018 09:21
            Quote: Dedkastary
            ora ana dhuwit kanggo pesawat, tank, kapal, bocah lara lan pensiunan ... nanging ana dhuwit kanggo olimpiade lan juara dunia. kamulyan kanggo Putin LAN EP!!!

            Tinimbang Piala Donya lan Olimpiade, apa luwih apik kanggo mbangun tank lan pesawat liyane? Apa sampeyan isih bisa ngetokake gaji karo kartrid? Aku pribadi butuh bal-balan liyane. Lan sijine pesawat iki. Kita duwe bom, sing dadi - kirdyk. Lan kita uga bisa nyebat penambang Donbass, dheweke bakal ngegungake kabeh Amerika lan Eropa.
            1. + 19
              6 Juli 2018 23:43
              lan sampeyan, nalika ibu takon kabeh negara liwat saluran tengah chip ing minangka akeh sing bisa kanggo operasi ing anak, sampeyan chip ing? Utawa bal-balan luwih penting kanggo sampeyan? lan sampeyan lan aku karo bal-balan, lan jembatan menyang Jepang menyang sak panggonan, aku luwih seneng nambani anak, mundhakaken pensiun kanggo wong tuwa lan nggawe tentara paling apik ing donya karo senjata paling apik ing donya ...
              1. -1
                9 Juli 2018 10:47
                Kutipan saka Alex Sam
                lan sampeyan lan aku karo bal-balan, lan jembatan menyang Jepang menyang sak panggonan, aku luwih seneng nambani bocah-bocah, mundhakaken pensiun kanggo wong tuwa lan nggawe tentara paling apik ing donya karo senjata paling apik ing donya ...

                Daftar lengkap? Apa sampeyan lali nambah saben yuta dolar? Sing interferes, nggawe partai lan pindhah menyang kuwasa. Lan wong milih Putin.
        2. + 15
          6 Juli 2018 06:48
          Quote: Jamur
          Sampeyan kudu sijine
          Dadi mbuwang! Apa sampeyan narik!
      3. +7
        6 Juli 2018 10:51
        Pracayaa, kita butuh jembatan menyang Sakhalin luwih saka jembatan menyang Jepang utawa nyabrang Selat Bering digabungake. Dadi ojo nulis omong kosong.
        1. +3
          6 Juli 2018 12:33
          Kutipan saka seti
          Percaya jembatan menyang Sakhalin

          Aku manggon ing Sakhalin, nanging aku mbujuk! Aku pracaya! Umur 21 tahun janji arep mbangun, pembangunane wis limang taun.... Paling ora anak putu numpak...
          1. +1
            7 Juli 2018 02:31
            Aku kira bakal tanggal 24 taun ..)))
            1. 0
              7 Juli 2018 02:44
              Kutipan saka Tahtvjd2868
              Aku kira bakal tanggal 24 taun ..)))

              sapa? Jembatan opo elang? PAK liyane, aku paling wis biasa karo jembatan (Lha wong Rotenberg dadi miliarder dolar ---- ora mung bapak sing njedhul, nanging kabeh begja karo putrane (putra-putra flint ora bend ing sanksi Western). Saiki padha mutusaké kanggo mbangun infrastruktur (kanthi tiba saka struktur) project Sakhalin lan Sechin taam wiwit nyanyi, kang tegese wong Rusia rauh kudu mratobat kanggo penyitaan tanah. .. )))) Jawaban kasebut dicekel dening pemegang saham utama, lan ana shuffle sing kabeh ana ing blockage, malah luwih elek. Kita mesem lan gelombang utawa mungkin kita bakal mangsuli sabotase galangan kapal Timur Jauh.? Sampeyan bisa ngemas Belarusians, aja kuwatir, kabeh perusahaan gop iki dipimpin dening popolisis utama lan permen karet - ngunyah kanggo + Hunter (nanging aku ora bisa nyebut jenenge, troll sing ora pantes kanggo surat iki_
              1. +1
                8 Juli 2018 10:04
                Kutipan: Thunderbolt
                Galangan kapal kanggo kapal perang --- segara


                Kutipan: Thunderbolt
                dipimpin dening poppolis utama lan chewing - chewing kanggo + Hunter

                Kenging menapa kula kadosipun dudu cara panjenengan kangge ngandharaken pikiran kanthi serat, Thunderbolt?
                1. 5
                  -1
                  9 Juli 2018 13:24
                  Dheweke bingung mug iki karo bir karo clave, supaya "perang-segara" lunga, sanajan ing gas luwih asring bebener mabur saka ilat ...
      4. + 23
        6 Juli 2018 10:58
        "Patriot" iki kudu diusir saka kuwasa nganggo sapu sing reged. Rusia dadi negara bodho sing ora wedi, sing paling suci yaiku rampasan. Ana dhuwit ing negara, lenga mung 77 dolar. Mung Rusia ora ana apa-apa, kapentingan Sechin luwih penting, lan Pak Miller uga duwe penghasilan taunan watara 800 lyam. Wis mantan perwira kontra-intelijen saka Kelompok Pasukan Kulon lara
        Semyon1972 (Semyon) Dina iki, 09:21 ↑ Anyar
        Quote: Dedkastary
        ora ana dhuwit kanggo pesawat, tank, kapal, bocah lara lan pensiunan ... nanging ana dhuwit kanggo olimpiade lan juara dunia. kamulyan kanggo Putin LAN EP!!!
        Tinimbang Piala Donya lan Olimpiade, apa luwih apik kanggo mbangun tank lan pesawat liyane? Apa sampeyan isih bisa ngetokake gaji karo kartrid? Aku pribadi butuh bal-balan liyane. Lan sijine pesawat iki. Kita duwe bom, sing dadi - kirdyk. Lan kita uga bisa nyebat penambang Donbass, dheweke bakal ngegungake kabeh Amerika lan Eropa
        Ing dhuwur saka cynicism, Nanging! Sampeyan koyone pancen edan, kapentingan ing ngisor plinth.
        1. +2
          6 Juli 2018 11:46
          Apa sampeyan ndeleng sinis ing kene? Ora ana sing mung arep nyekel Sechin lan Miller, lan luwih-luwih karo sampeyan karo sawetara sepatu olahraga sing dijupuk kanthi kredit .. Dadi kenapa pesawat keling, lan luwih-luwih nalika isih ora ana dhuwit?
          1. 5
            -1
            9 Juli 2018 13:27
            Ing kene pesta game kasebut luwih rumit, mungsuh eksternal dibutuhake supaya wong-wong padha wedi lan katon ing saubengé nalika penjahat lokal ngresiki kanthong kanthi ora sopan ...
      5. Komentar wis dibusak.
      6. +1
        7 Juli 2018 01:52
        Lan sampeyan uga bisa nggawa kargo menyang pelabuhan Sakhalin. Nanging sampeyan terus mikir yen kabeh wong mung pengin nyolong lan ngedol.
      7. 0
        8 Juli 2018 07:37
        .. adoh saka kirim sarwa ngetung 44 pluss - apa mengkono banjur ..? Ora jelas kenapa dheweke bakal menyang pasar - nggawa dhuwit .. Kanggo awake dhewe, dheweke bakal nganggo mesin tahap 2 - 6 generasi ...
      8. 0
        8 Juli 2018 18:24
        Tahtvjd2868! Wirang kanggo Rusia nalika wong-wong kaya lingkungan-meliorator Guteneev lan non-spesialis liyane ngatasi masalah militer Rusia ... Iki bakal dadi pungkasan saka angkatan bersenjata Rusia lan Rusia dhewe! Lan ana akeh non-spesialis sing ora manggoni "panggonane" amarga kompetensine!
        1. Alf
          0
          8 Juli 2018 21:03
          Kutipan saka SETTGF
          Lan ana akeh non-spesialis sing ora manggoni "panggonane" amarga kompetensine!

          Dadi opo? Sing utama dudu "kompetensi", sing utama yaiku "kesetiaan".
      9. +1
        10 Juli 2018 13:40
        Nanging ing "kekuwatan" lan elit ora ana !!! Kekuwatan iku pegawe, lan elit mono-nasional (yaiku Judaizing)! Negara wis dipasrahake kanggo dijarah, lan ing sauntara, Mondial lagi nesu ing mripat kita (landhep, nanging bener) !!!!
    2. + 28
      6 Juli 2018 06:39
      Alasane pejabat seneng proses, dudu asile. Sampeyan bisa njaluk liwat sirah kanggo asil, nanging kanggo proses dhewe, preduli saka asil, padha malah ganjaran lan nambah dhuwit. Lan iku penting banget yen proses terus anggere bisa. Supaya sabisa pejabat kasebut nerusake penerbangan horisontal, tanpa nabrak lan mung kanthi emosi positif.
      1. +5
        6 Juli 2018 07:24
        Quote: SHURUM-BURUM
        Alasane pejabat seneng proses kasebut
        "diwenehi" karo bonus, penghargaan lan "matur nuwun" ...
      2. + 21
        6 Juli 2018 09:19
        Yen negara dikelola dening ahli ekonomi, akuntan lan pengacara, mula negara iki ora duwe masa depan lan ora bisa duwe ...
        1. + 15
          6 Juli 2018 10:18
          Aku bakal luwih maju, negara iki dikelola dening egois. Dheweke ora peduli babagan kabeh lan kabeh wong kajaba kesejahteraane dhewe. A kanca, saiki almarhum, pegawe saka Guo, marang kula: Brezhnev metu saka omah ing Kutuzovsky, kabeh ing kumelun. Banjur bogs gambut kejiret geni lan frase pisanan, spontan amarga, ndadak, lan ing ngarepe kang squat, - lan apa Muscovites ambegan karo kita, extinguish langsung. Sawetara dina mengko padha mbayar carane operasi militer dileksanakake, malah tank ilang.
          1. +8
            6 Juli 2018 11:28
            Punika tembung kunci, langsung. Putini tansah ngandika, PERLU, dheweke ngomong babagan kahanan sing durung mesthi minangka pimpinan. Lan iki, perlu, sampeyan bisa nyelehake piranti kasebut, sing ditindakake dening akeh.
          2. KCA
            +1
            6 Juli 2018 18:40
            Kanggo ngilangi rawa gambut ing sawetara dina? Apa sampeyan bingung Brezhnev karo superhero saka studio Marvell kanthi kasempatan? Sanadyan kabeh wadyabala MVO bakal dibuwang metu kanggo dipateni nganggo peralatan lan ember nganggo shovel, nganti tungku dhewe kobong, utawa mati lemas, ora ana gunane minangka tapal mati.
            1. +1
              7 Juli 2018 15:52
              Inggih, ana angin sarujuk makarya, Moscow mandheg suffocating, sing padha ing geni, ngunjungi trenches saka Perang Donya II, ora katon ing urip kaya huckster. Lan idiologi utama "Ora kanggo dhuwit-grubbing" ditindakake kanthi ketat.
      3. +3
        6 Juli 2018 15:49
        Quote: SHURUM-BURUM
        Alasane pejabat seneng proses, dudu asile.

        Sampeyan perlu kanggo takon ing Ukraina babagan lustration lan greenery wassat
    3. +1
      6 Juli 2018 09:54
      sakperangan alesan, artikel kuwi ora nggumunake maneh. sad
      1. +3
        6 Juli 2018 13:08
        Amarga jaman generasi kaping lima wis rampung - iki dibukak dening Amerika Serikat ing taun 90-an kanthi nggawe F 22 lan F 35, 30 taun kanggo generasi pejuang wis wektu sing prayoga.
    4. 5
      +1
      6 Juli 2018 13:05
      Artikel kasebut relevan banget amarga perkembangan teknologi sing luar biasa, utamane intelijen buatan. Wakil Duma Negara V Gutenev misale jek bener ing pertimbangan, nanging analisis jero dibutuhake ing kabutuhan senjata lan prospek, spesifik kahanan politik lan ancaman ing wektu cedhak lan adoh. Tegese kanggo nggoleki "kompromi emas", amarga dana negara wis entek (alesane biaya sing ora dipikirake: konstruksi siji-wektu sawetara pipa transcontinental lan biaya liyane sing padha). Gagasan sing diusulake yaiku ora mbangun Su-57 sing larang, sing sajrone konstruksi sing dawa banget (20 taun umure paling ora siji generasi pesawat, tegese generasi sabanjure kudu ana ing output) dadi lungse lan ora perlu. kaya bener. Nanging miturut usulan-usulan "wicaksana" kasebut, upaya kanggo ngrusak negara kasebut sajrone wektu tartamtu uga bisa didhelikake. Mesthine, perlu banget kanggo mbangun penerbangan generasi kaping enem, nanging carane nutup celah pambuka kanggo 20 taun sabanjure (kanthi kecepatan mbangun model anyar) nganti generasi kaping 6 ... Bebener lair ing perselisihan, Gusti Allah mboten sare...
      1. 0
        6 Juli 2018 13:15
        Apa prabédan antarane Su 57 lan Su 35, paling minimal - lan yen ora ana prabédan, kok mbayar luwih.
        1. +5
          6 Juli 2018 13:35
          Lan yen prabédan paling cilik utawa ora ana, kenapa dheweke ngembangake ???
          1. 0
            6 Juli 2018 16:48
            Pitakonan kasebut kudu ditakoni maneh ing taun 2000-an - nganti saiki iki mung pangembangan bahan anyar.
    5. +4
      6 Juli 2018 20:21
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      mung ora perlu. Utawa padha ora duwe dhuwit
      tinimbang sing kapindho.

      Nanging, Skomorokhov lan liya-liyane padha nindakake pesenan kanggo dill. Waca artikel paling anyar. Ya, biyen ana Review Militer, nanging dadi Oborzenie Korupsi. Kabeh wis ora ana. Aku metu hi kesel
    6. 0
      7 Juli 2018 09:10
      Luwih, katelu: wong mutusaké kanggo ningkataké piyambak, sing ngerti sadurunge? Banjur dheweke kentut banter)), kayane dheweke dadi subyek !!
    7. +1
      7 Juli 2018 11:00
      Dheweke ora duwe kalbu, ora duwe dhuwit.
    8. +2
      8 Juli 2018 17:47
      Aku sing katelu, ana pengkhianat ing deputi lan bunderan finansial.
  2. + 31
    6 Juli 2018 05:43
    Lha kowe arep opo...? Apa pimpinan - mesthi wae.
    1. + 31
      6 Juli 2018 07:15
      Kutipan saka Tahtvjd2868
      Lha kowe arep opo...? Apa pimpinan - mesthi wae.

      Dadi akeh, sanajan ing situs kasebut, ujar, "Ayo Putin, nanging 90-an ora bakal diulang," miturut perasaanku, kita bakal cepet-cepet nyusul lan, kemungkinan, bakal nyusul taun 90-an iki.
      1. +1
        6 Juli 2018 07:52
        Kutipan saka lisik
        Lha kowe arep opo...? Pimpinan jenis apa - mesthine ... ... "ayo Putin, nanging 90s ora bakal diulang" ...

        Sapa sing melu ing negara kita ngrancang ekonomi negara? aku mangsuli. Medvedev lan pamrentahane. Iku padha sing mbagekke dhuwit ing budget negara, kang banjur disetujoni dening Duma sawijining.
        Pitakonan kanggo sampeyan. Apa hubungane Putin karo iku?
        1. + 39
          6 Juli 2018 08:21
          Pitakonan kanggo sampeyan. Apa hubungane Putin karo iku?

          Cukup kanggo drive wong ing, ono gunane kanggo panguwasa, ngapusi.
          Putin, Medvedev, Mudko, Chubais - siji kaleng banyu.
          Lan Putin, minangka kepala shpan, kudu tanggung jawab kanggo tumindak, ora tumindak
        2. + 33
          6 Juli 2018 08:27
          Kutipan: Boris55
          Pitakonan kanggo sampeyan. Apa hubungane Putin karo iku?


          Lan pitakonan kanggo sampeyan ........ lan yen sampeyan ora duwe kabeh .. ora ana apa-apa ... banjur ing umum .. kok sampeyan perlu? Nyuwun
          1. 0
            6 Juli 2018 08:36
            Quote: liwat
            Cukup kanggo drive wong ing, ono gunane kanggo panguwasa, ngapusi.

            Apa goroh yen anggaran digawe dening pemerintah lan disetujoni dening Duma?! wassat
            Quote: Random
            ... lan yen sampeyan ora duwe kabeh .. ora ana hubungane ... banjur umume .. kok sampeyan kudu?

            Apa sampeyan seneng karo kebijakan luar negeri kita? Iki ngendi dheweke mlebu.
            1. + 20
              6 Juli 2018 08:51
              Apa goroh yen anggaran digawe dening pemerintah lan disetujoni dening Duma?!

              Kanthi cakrawala, sampeyan kudu nulis kurang lan maca liyane
              maca
              Sawise diadopsi dening Duma Negara hukum federal babagan anggaran federal, diajukake menyang Dewan Federasi sajrone limang dina, amarga, miturut Konstitusi Federasi Rusia, tundhuk pertimbangan wajib dening kamar ndhuwur. Ing 14 dina saka tanggal pengajuan, Dewan Federasi nganggep hukum iki lan milih kanggo disetujoni kanthi sakabehe. Banjur, ing limang dina saka tanggal disetujoni dening Dewan Federasi, hukum iki dikirim menyang Presiden Federasi Rusia kanggo mlebu lan pambocoran.
              Apa ora bisa nyingkirake srengenge? basa
              1. +3
                6 Juli 2018 09:13
                Quote: liwat
                Apa ora bisa nyingkirake srengenge?

                Lha kok ora. Anggaran minangka undang-undang, lan presiden ora duwe hak ora mlebu. Kuwi kuwajibané sing mulya. ngguyu
                Konstitusi Federasi Rusia. Pasal 107 ayat 3. Yen Presiden Federasi Rusia nolak ing patbelas dina saka tanggal panrimo saka hukum federal, Duma Negara lan Dewan Federasi, sesuai karo prosedur ditetepake dening Konstitusi Federasi Rusia, reconsider hukum iki. Yen, nalika ditimbang maneh, hukum federal disetujoni ing versi sing diadopsi sadurunge kanthi mayoritas paling ora rong pertiga saka swara saka jumlah total anggota Dewan Federasi lan wakil Duma Negara, kanggo ditandatangani dening Presiden Federasi Rusia ing pitung dina lan digawe umum.
                1. + 23
                  6 Juli 2018 09:33
                  Konstitusi Federasi Rusia. Pasal 107 p.3. Yen Presiden Federasi Rusia ing patbelas dina saka tanggal panrimo saka Federal hukum nolak iku, banjur Duma Negara lan Dewan Federasi, sesuai karo prosedur sing ditetepake dening Konstitusi Federasi Rusia, nimbang maneh hukum iki.

                  Yaiku, miturut konstitusi, duwe hak kanggo dudu tugas sing terhormat (sampeyan ora napsirake hukum kanthi bener)
                  Lan ing endi upaya saka srengenge sampeyan paling sethithik kanggo ngganti?
                  Utawa kabeh oke?
                  Yen perdana menteri ora ngrungokake dheweke, kenapa dheweke ora dipecat?
                  Hukum ngidini.
                  Yen Medvedev dadi omnipotent, lan Putin wedi karo impeachment (sanajan dheweke wis mbangun kekuwatan vertikal sajrone 18 taun, ana kabeh hi ) Napa kita kudu presiden kertas?
                  1. +1
                    6 Juli 2018 09:48
                    Quote: liwat
                    Tegese, miturut konstitusi, nduweni hak lan dudu tugas sing mulya

                    Khusus disorot kanthi kandel: kudu ditandatangani dening Presiden. Subjek ora padha karo sing bisa utawa ora bisa, dheweke kudu nindakake.
                    Quote: liwat
                    Lan ing endi upaya saka srengenge sampeyan paling sethithik kanggo ngganti?

                    Iku mengaruhi kawicaksanan domestik negara, liwat tumindak manca. Kabijakan domestik, liwat anggaran negara, ditemtokake dening Medvedev.
                    Quote: liwat
                    Yen perdana menteri ora ngrungokake dheweke, kenapa dheweke ora dipecat?

                    Sanalika ana krisis kakuwasan ing negara, sing sampeyan nelpon, banjur langsung ana sponsor kanggo Maidan, lan ora mung ing Moskow, sing paling kamungkinan bakal mimpin kanggo pamisah ing negara.
                    Quote: liwat
                    Yen Medvedev dadi omnipotent, lan Putin wedi

                    Kita kabeh bebarengan, saben wektu, liyane lan liyane stubbornly (18 taun saurutan) milih kanggo United Rusia, kang ketua partai Medvedev. Ing aktivitase, Putin ora bisa nglirwakake pendapat rakyat lan kepinginan masochistic kanggo dadi budak kanggo master.
                    1. + 16
                      6 Juli 2018 10:36
                      Ya padha mangan teken
                      konstitusi Federasi Rusia. Pasal 107 p.3. Yen Presiden Federasi Rusia ing patbelas dina saka tanggal panrimo saka Federal hukum nolak iku
                      - dadi sampeyan ora kudu mlebu!
                      Sampeyan kudu luwih ati-ati!
                      Quote: liwat
                      Yen perdana menteri ora ngrungokake dheweke, kenapa dheweke ora dipecat?

                      Sanalika ana krisis kakuwasan ing negara, sing sampeyan nelpon, banjur langsung ana sponsor kanggo Maidan, lan ora mung ing Moskow, sing paling kamungkinan bakal mimpin kanggo pamisah ing negara.

                      Tegese, kita uga kudu ngucap syukur marang pamrentah iki?
                      Apa perbudakan bakal dikenalake? nanging tanpa Maidan!!!!
                      Undhang-undhang ana, mung kanggo wong sing ora kuwasa, amarga ora ana Maidan.
                      Inggih, lsp.
                      Kita kabeh bebarengan, saben wektu, liyane lan liyane stubbornly (18 taun saurutan) milih kanggo United Rusia, kang ketua partai Medvedev. Ing aktivitase, Putin ora bisa nglirwakake pendapat rakyat lan kepinginan masochistic kanggo dadi budak kanggo master.

                      Ing kene aku setuju, kaya wedhus.
                      Nanging, Putin tansah ndhukung EP!!!! Priksa akeh video!
                      Dadi wong-wong ora percaya marang Putin, mula dheweke milih United Russia
                      1. +1
                        6 Juli 2018 10:38
                        Quote: liwat
                        Apa perbudakan bakal dikenalake? nanging tanpa Maidan!!!!

                        Dadi kenapa kita milih partai sing duwe budak, banjur nuduh Putin ora nglirwakake pilihan kita?! Shiz!
                        Sugeng tanggap warsa sesuk. matur nuwun kanggo chatting hi
                      2. +3
                        6 Juli 2018 12:16
                        Resolusi Mahkamah Konstitusi Federasi Rusia tanggal 22 April 1996 N 10-P
                        ing kasus babagan interpretasi pranata tartamtu saka Pasal 107
                        Konstitusi Federasi Rusia
                        Presiden Federasi Rusia uga ora duwe hak kanggo ora mlebu hukum federal sing ditolak sadurunge sawise disetujoni maneh dening Duma Negara lan Dewan Federasi sajrone pitung dina saka tanggal ditampa resolusi kamar Federal. Majelis ing persetujuan hukum ing versi asli lan kapekso kanggo promulgate hukum iki (paragraf "e" saka Artikel 84, bagean 3 saka artikel 107 saka Konstitusi Federasi Rusia).

                        KESIMPULAN: Sacara resmi, presiden ora omnipotent, nanging aja lali yen presiden bisa mbubarake majelis ngisor Majelis Federal ing proposal saka ketua pamaréntahan (Compot), sing dicalonke dening presiden (lan kang Negara. Duma mesthi bakal nyetujoni, yen ora, sawise penolakan katelu, presiden bakal mbubarake Duma Negara). Mulane, "ing jargon" wangun pamaréntahan kita diarani "demokrasi berdaulat" AKA diktator - presiden ora bakal ngidini undang-undang sing ora disenengi kanggo diadopsi.
                    2. +8
                      6 Juli 2018 13:28
                      Kutipan: Boris55
                      Iku mengaruhi kawicaksanan domestik negara, liwat tumindak manca.

                      Carane liya iku mengaruhi. Lulus Ukraina. Crimeans bali menyang Crimea, lan ing politik domestik kasus iki presented minangka kamenangan kanggo presiden. Minggah menyang Suriah tanpa mburi lan pinggir. Quarreled karo kabeh pemain penting.
                      Pengaruh, pengaruh. Oh.
                      1. +2
                        8 Juli 2018 14:19
                        Lan nganti suwene isih bisa urip bebarengan kanthi tentrem lan ora padu karo wong-wong sing ngebom Irak kaping 30 ing 2 taun, banjur Yugoslavia, Libya, ngrusak Afghanistan lan ngrampungi Suriah? Suwene siji bisa terus dilat bokong karo kuwi "Pemain Bobot" ??? Nganti bunuh diri?????
                    3. 0
                      9 Juli 2018 08:57
                      Diterjemahake saka klerikal menyang Rusia, "tundhuk" yaiku "ditujukake", i.e. document dimaksudaké kanggo mlebu, ing kasus iki dening presiden. "Subject to" ora sinonim karo "kudu"
                  2. + 12
                    6 Juli 2018 10:27
                    Medvedev mimpin markas kampanye Putin yen ana ngguyu
                    Boris55 punika incorrigible
                    Miturut cara, yen bali menyang arti artikel, ana karakter liyane ing markas Putin, banjur dheweke uga ngawasi industri, mula kantore mandheg tuku peralatan elektronik domestik kanggo piranti medis amarga wong Tionghoa dumadakan wiwit ngasilake persis. padha, sawise nampa dokumentasi kasebut.
                    Dadi, nyia-nyiakake potensi industri wis dadi tradisi sing apik kanggo dheweke.
                    1. +2
                      6 Juli 2018 10:36
                      Kutipan saka twviewer
                      Medvedev mimpin markas kampanye Putin yen ana

                      Yen ana, Putin minangka calon independen.
                      Markas kampanye calon presiden Vladimir Putin dipimpin dening kepala Sirius Center for Gifted Children Elena Shmeleva, direktur umum Kamaz Sergey Kogogin lan direktur umum Pusat Hematologi Pediatrik, Onkologi lan Imunologi Alexander Rumyantsev. Wartawan saka All-Russian State Television and Radio Broadcasting Company, penulis film "Crimea. Cara kanggo motherland" Andrey Kondrashov.
                      1. +5
                        6 Juli 2018 15:20
                        Boris, sampeyan wis tangi? Iku katon kaya padha arep! Ngombe segelas susu anget sadurunge turu - sampeyan bakal turu kaya log!
                      2. 0
                        6 Juli 2018 19:14
                        Kutipan: Boris55
                        Markas kampanye calon presiden Vladimir Putin

                        memori fermentasi bakal dianggep ngguyu

                      3. Alf
                        +5
                        6 Juli 2018 22:37
                        Kutipan: Boris55
                        Yen ana, Putin minangka calon independen.

                        Ing Rusia ana definisi sing luwih tepat - "imposter".
                      4. 0
                        8 Juli 2018 14:30
                        Ya, lan Putin - Medvedev lan EP dudu siji-sijine geng)))
            2. Alf
              +3
              6 Juli 2018 22:35
              Kutipan: Boris55
              Apa sampeyan seneng karo kebijakan luar negeri kita?

              Ing endi sukses?
        3. + 23
          6 Juli 2018 08:34
          Sapa ing negara kita sing melu ngrancang ekonomi negara?

          Ayo kula nyoba kanggo njawab pitakonan Panjenengan wis hackneyed. Pamrentahan kabeh, uga kabeh wong sing bisa gumantung banget, wis "ditanem" ing panggonane dening PDB kanthi pribadi! Lan, kanthi tujuan supaya GDP bisa nindakake kabeh sing ditindakake. Tegese, iki kabeh pemerintah, kalebu, nggawe kesempatan kanggo dheweke mujudake apa sing ana ing pikirane.. Inggih, utawa pilihan ngelawan. PDB dhewe "dipenjara" lan disimpen ing papan iki dening wong-wong sing ana ing pamaréntahan lan ing panggonan-panggonan penting, nanging nyatane kanthi tugas sing padha. Aku intelligible diterangake? Aku ora bisa njamin akurasi 100%, mung IMHO.
          1. +3
            6 Juli 2018 08:42
            Kutipan saka Gibson
            Pamrentahan kabeh, uga kabeh wong sing bisa gumantung banget, "ditanem" ing panggonane dening PDB kanthi pribadi!

            Maca Konstitusi Federasi Rusia. Présidhèn ora duwé hak kanggo mbentuk lan milih pamaréntahan tanpa idin saka panguwasa liya:
            Artikel 103
            1. Yurisdiksi Duma Negara kalebu:
            a) menehi idin marang Presiden Federasi Rusia kanggo janjian Ketua Pemerintah Federasi Rusia;
            Utawa sampeyan salah siji saka wong-wong sing mikir sing pro-Edrosov Duma disetujoni kanggo distribusi saka budget negara ora pimpinan, Medvedev, nanging calon saka organisasi saingan, ngomong, Zyuganov? Ora kanggo iki, oh, ora kanggo iki, kabeh padha kesusu menyang Duma, supaya padha nyelehake sirahe kanggo rasa seneng kita ...ngguyu
            Punapa mawon Duma kita wis milih, kuwi pamaréntah kita.
            1. +2
              6 Juli 2018 08:50
              Sampeyan nulis goroh.
              Aku wrote sing aku ora bisa njamin keasliane .. Senajan aku ora mbukak akeh ing proposal. Inggih, ora titik. Nah, siji maneh. Sampeyan ora maca kanthi teliti apa sing daktulis. Mikir sing sempit. Iki kanggo sampeyan
              Maca Konstitusi Federasi Rusia. Présidhèn ora duwé hak kanggo mbentuk lan milih pamaréntahan tanpa idin saka panguwasa liya:
              Kabeh iku mung ngelawan. Iki wis ketok malah kanggo bocah-bocah ing sekolah))
              1. +1
                6 Juli 2018 09:06
                Medvedev minangka wakil saka klan borjuis. Putin - siloviki-negarawan. Dheweke duwe gagasan beda babagan masa depan Rusia. Sawetara ngimpi nyerahake Rusia menyang pemilik, liyane - kanggo ngatur Rusia dhewe.
                Kutipan saka Gibson
                Kabeh iku mung ngelawan. Iki wis ketok malah kanggo bocah-bocah ing sekolah))

                Ahhh, iki pemikiran sing ngusulake, lan presiden mikir apa setuju utawa ora? ngguyu
                1. + 16
                  6 Juli 2018 09:17
                  Medvedev minangka wakil saka klan borjuis. Putin - siloviki-negarawan. Dheweke duwe gagasan beda babagan masa depan Rusia. Sawetara ngimpi nyerahake Rusia menyang pemilik, liyane - kanggo ngatur Rusia dhewe.
                  Naif Panjenengan amuses kula)) Senajan aku ora kaget. Yen luwih gampang kanggo sampeyan, terus percaya marang mukjijat)
                  1. +1
                    6 Juli 2018 09:21
                    Kutipan saka Gibson
                    Naifmu ​​nglipur aku

                    Lan aku duwekmu. Sampeyan bisa uga mikir yen loro "sidekies" iki mutusake kanggo dadi panguwasa lan kaya ngono, siji teka ing Gedung Putih, lan liyane menyang Kremlin, lan padha ngandika bebarengan - kabeh wong metu. Saiki kita bakal kemudi. ngguyu
                    Apa sampeyan mikir yen wong acak bisa njupuk kiriman kasebut ing negara kasebut? Apa sampeyan mikir yen kekuwatan kita homogen lan ora ana kontradiksi?
                    1. +9
                      6 Juli 2018 10:42
                      Apa sampeyan mikir yen wong acak bisa njupuk kiriman kasebut ing negara kasebut? Apa sampeyan mikir yen kekuwatan kita homogen lan ora ana kontradiksi?

                      Dadi, klan pejabat keamanan negara Putin kalah, lan njaluk ampun saka borjuis. Nyuwun
                    2. 0
                      11 Juli 2018 03:57
                      ya wis, bledugmu ora disalahake.. piye...
                2. Alf
                  +2
                  6 Juli 2018 22:38
                  Kutipan: Boris55
                  Sawetara ngimpi nyerahake Rusia menyang pemilik, liyane - kanggo ngatur Rusia dhewe.

                  Nanging kanggo Rusia dhewe, ora ana bedane, mung siji-sijine.
            2. +3
              6 Juli 2018 12:29
              Kutipan: Boris55
              Yurisdiksi Duma Negara kalebu:
              a) menehi idin marang Presiden Federasi Rusia kanggo janjian Ketua Pemerintah Federasi Rusia;

              Telung kali Duma Negara bakal nolak proposal presiden lan dibubarake.
        4. +7
          6 Juli 2018 11:09
          Boris55
          "Pitakonan kanggo sampeyan. Apa hubungane Putin karo iku?"

          Aku wis takon sampeyan, Boris, pitakonan: Sapa sing sijine DAM? Sapa sing nyetujoni komposisi pamrentahane? Mulane lan liyane!
          1. +5
            6 Juli 2018 13:52
            Ora bakal ana jawaban, utawa maneh dheweke bakal entuk "mantra" lan liya-liyane ing bunder. Aku bisa setuju karo dheweke babagan siji, nganti "jancok" dibuwang metu saka Duma Negara, ora perlu ngenteni sing apik ...
        5. +3
          6 Juli 2018 11:54
          Sampeyan isih ngerti carane ngedhunake semangat patriotik Boris, saiki, lali babagan tank lan pesawat, dheweke bakal ngerti sapa sing isih luwih penting karo kita, yaiku komandan Putin, utawa wakil komandan. Medvedev, utawa Departemen Negara ..
        6. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        6 Juli 2018 10:23
        Apa sampeyan bisa mbuwang benang putih? Kayane gendera putih ilang!
        Senajan, njaluk dening! Bukak kathok.
    2. +5
      6 Juli 2018 15:51
      Kutipan saka Tahtvjd2868
      Lha kowe arep opo...? Apa pimpinan - mesthi wae.

      Swung, dadi kenek! negara kita ora duwe dalan utawa pimpinan sing tepat. Dadi kita pervert karo tenggat wektu ing tandem, nanging kita shuffle dek birokrasi.
  3. + 10
    6 Juli 2018 06:05
    Apa panik? Apa sing paling medeni? Inggih, supaya teks atas jenenge pejabat saiki muni kaya ngiyanati kapentingan negara, amarga padha priori nglawan Rusia ing organisasi internal. Nanging isih ... Sanalika supaya ora bali: babagan S-400, S-500, A-235 lan kabeh bagean pertahanan udara, perang elektronik lan perang elektronik, ora ana omongan babagan nyuda lan ora bakal ditindakake. nganti, mbokmenawa, apa perang konsep utama ing Kulon bakal téori perang udara-lemah lan udhara. Yaiku, kanggo wektu sing dawa banget. Lan kabeh liya ... Kemajuan ilmiah lan teknologi saiki ora ngidini kita ngarepake terobosan dhasar ing bidang senjata sing bisa menehi cara perjuangan anyar utawa entuk kaunggulan utama ing sing wis ana. Aviation saka generasi kaping 5 ora mung menehi kaunggulan nemtokake ing perang global ephemeral "kakuwasan disiapake", nanging uga dadi sandiwara perang "kolonial" kinasih West. Saiki sampeyan kudu ngalahake kuku sing prasaja ora malah nganggo emas, nanging nganggo palu osmium, miturut regane, lan tetep ing kasus platinum sadurunge mencet. Kit awak elektronik, ngganti rega kabeh kompleks kanthi persentase, terus nambah "+" sawise 4s lan 5s utama, sing nyatane ora dadi nomer utama. Semono uga Armata. Inggih, kedaden sing kaping 72, ing kabeh stuffing saka peralatan modern, bisa kanggo perang lan defend karo saben wong sing regane kaya 5 bêsik 72nd. Nganti sumber daya wis kesel, sing ngidini mbuwang sepuluh kaping kurang dhuwit ing Angkatan Bersenjata, ninggalake Federasi Rusia karo prerogative duwe akeh kendaraan lapis waja teknis. Ora ing limang utawa 10 taun ing kemah "kanca" kita, ing sisih wétan utawa kulon, ora ana sing katon. Inggih, supaya padha ora duwe dhuwit ing kanthong kanggo saperangan atus Armat ing sepuluh taun, mesthi bakal katon enem utawa pitung batalyon. Lan kabeh titik gupuh. Aku ora ngerti kenapa armada kasebut dilewati ing kene.
    nyedhaki Perang Krimea, nalika keberanian prajurit Rusia diijolke kanggo peralatan teknis, gelombang muncul (untung ing wektu kasebut tanpa partisipasi umum) babagan underarmament tentara Rusia ... karo muskets. Lan sawise perang, poking asil, padha teka apa: cepet-cepet padha ngganti 35 jinis senjata cilik liwat 5 taun, bebarengan karo kartrid, peralatan kanggo pabrik, logistik kanggo warehousing ing distrik, latihan prajurit kanggo nggunakake ... Nanging ora cukup! sawetara! tansah. Iku ora cukup nalika ing negara miskin, straining, lair 22 ewu tank, kang nafig ora perlu. Lan sawise perang, wis mutusaké kanggo awake dhewe yen soko kanggo muter ing 22 Juni, puluhan ewu tank padha riveted. Lan kabeh ing roh iki. Kita kudu ora salah ing penilaian lan keputusan saiki. Utamane yen dompet warga sing wis ora ana dasare gumantung, lan luwih akeh yen otak lan kapinteran (ketoke mung duwe komponen liya) ngidini kita tetep pesawat ing tingkat kepatuhan sing cukup kanggo dhuwit sithik. Iku apik yen kita duwe jinis senjata, lan bakal ana liyane .... Nanging ora worth riveting 10 ewu bêsik kabeh sing padha teka munggah karo ... Nanging sampeyan bisa ngedol, dhuwit ora superfluous. Kabeh luwih nyata kanggo mabur lan nyopir wesi, lan ora kanggo potongan kertas sing didol kanggo potongan kertas (isi utama GDP AS).
    1. +7
      6 Juli 2018 06:25
      Sumur mancur...
      1. +3
        6 Juli 2018 06:54
        Quote: Punch Lubang
        Sumur mancur...

        Apa sampeyan bakal ngurus sing luwih apik? Nyuwun
        1. +9
          6 Juli 2018 07:13
          Kutipan: Golovan Jack
          Apa sampeyan bakal ngurus sing luwih apik?

          apa - apa? lan sapa sing luwih apik?
          1. +3
            6 Juli 2018 07:25
            Lan apa bab banyu mancur? Nyuwun pangapunten, kula nyuwun pangapunten...)))
            1. +2
              6 Juli 2018 09:11
              komentar Panjenengan, ora mangu menarik, nyebabake sawetara badhan bab nomer akeh huruf. saka kula hi
        2. +1
          6 Juli 2018 22:52
          Iku dudu banyu mancur, nanging knalpot ngisor ...
          Ateges bener, nanging misale jek kula sing kabeh ora dadi ala ing Staff Umum kanggo menehi saran ing forum VO.
      2. 5
        +1
        6 Juli 2018 16:20
        Kutipan: "Kemajuan ilmiah lan teknologi saiki ora ngidini kita ngarepake terobosan dhasar ing bidang persenjataan sing bisa menehi cara anyar kanggo pertempuran utawa entuk kaunggulan kardinal ing sing wis ana. Penerbangan generasi kaping 5 ora menehi ..." - Sampeyan sayang, utawa sampeyan ngapusi dhewe, utawa Cossack salah ditangani. Ngelingi carane bangga presiden nuduhake film kartun ing spring, lan kaancam bakal punah, mungsuh iki karo driji, Aku Upaminipun mungsuh guncang karo wedi. Nanging dheweke mung nuduhake "lima senjata terobosan adhedhasar teknologi anyar" ... Mesthine, dheweke ora sopan babagan teknologi mungsuh, utamane ing versi hibrida, sing saiki komputer kita wulu, nalika kita berjuang kanggo bebener. ing VO karo keyboard ... Lan taun mengko androyd nuthuk sampeyan, sampeyan Pethel kang, PM, ora Rook titik-kosong ing padharan kabeh clip, lan mesem karo wesi, njupuk sampeyan dening scruff saka gulu lan tembok, tfu, ndadekke demokrasi karo pager agawe siro, inhibisi pikiran, etc., sampeyan kaya wedhus "Dolly-2" ing jenis - graze lan bleat karo rasa seneng kuwi: Bee-Urra-Bee ... Maneh film kartun, 2, banjur 3, lan ing. seri - lan iki disebut terobosan dhasar Epilog optimistis:. "Kita lair kanggo nggawe dongeng dadi nyata" ...
    2. +9
      6 Juli 2018 09:26
      penulis, yen ora kanggo 22 ewu tank iki ing tanggal 22 Juni 1941, sampeyan bakal dadi lampshade ing lampu saka sawetara burgher ....
      1. +4
        6 Juli 2018 10:32
        Lan carane akeh saka 22 ewu tank iki bener perang ing mangsa panas 41?
        1. +7
          6 Juli 2018 10:38
          Iki 22 ewu tank ing 1941 dadi tameng wesi, ing jotosan marang pedhang fasis tumpul ... Kita katon, ngrungokake, kita enlighten dhewe ....
          1. +1
            6 Juli 2018 12:49
            Iku dudu tank sing mentahan - ora ana amunisi, bahan bakar lan kemampuan kanggo ngatur, nanging umume armada tank diwakili dening BT 7 lan T26.
            1. +1
              6 Juli 2018 23:03
              Saka 22000 iki ing distrik kulon, ana paling katelu, kang setengah siap perang, paling apik. Saka 3,5 ewu armada tank iki, kira-kira sapratelune tanpa bahan bakar lan cangkang. Ing kene liyane diwenehi serangan balik ing negara Baltik, ing Ukraina lan ing Belarus. Saka kira-kira 2000 tank sing perang ing Kulon, mung sawetara sing mundur menyang Moskow.
              Kira-kira 5000 tank saka armada pra-perang ngluwihi Urals lan ing Timur Jauh. Bagean liyane, lan sing penting banget ing sisih kidul, sadurunge wong Turki lan Persia. Lan, kanthi cara kasebut, dheweke duwe peran sing penting banget, sing ora ana wong Turki utawa Persia sing padha karo Jerman.
              Senajan ing sisih kidul lan Timur Jauh, persentasi saka peralatan pertempuran-siap cilik - 50-60% saka kekuatan.
              1. Alf
                +2
                7 Juli 2018 21:08
                II. ING LAYANAN nganti 22 JUNI 1941.

                Miturut Koleksi Statistik No. 1 "Pertempuran lan kekuatan angka Angkatan Bersenjata USSR nalika Perang Patriotik Agung" (1994 Military Publishing House), wiwit tanggal 1 Juni 1941, ana luwih saka 25 tank ing Tentara Merah. . Ing wulan Juni 000, 1941 tank liyane diprodhuksi.
                Jinis tank lan nomer, ing kurung - bisa dilayani:
                T-34 (76 mm bedhil) - 1030 pcs. (1029 kab.)
                KV-1 (76 mm bedhil) - 412 pcs. (410 potongan)
                KV-2 (152 mm howitzer) - 135 pcs. (134 potongan)
                T-35 (mriem 76 mm, 2 meriam 45 mm) - 59 pcs. (42 pcs.)
                T-28 (76 mm bedhil) - 442 pcs. (292 kab.)
                BT-7M (45 mm bedhil) - 704 pcs. (688 pcs.)
                BT-7 (45 mm bedhil) - 4563 pcs. (3791 pcs.)
                BT-5 (45 mm bedhil) - 1688 pcs. (1261 pcs.)
                BT-2 (37mm bedhil) - 594 pcs. (492 pcs.)
                T-26 (45 mm bedhil) - 9998 pcs. (8423 kab.)
                T-40 (2 bedhil mesin 12,7 mm lan 7,62 mm) - 160 pcs. (159 potongan)
                T-38 (1 senapan mesin 7,62 mm) - 1129 pcs. (733 pcs.)
                T-37 (1 senapan mesin 7,62 mm) - 2331 pcs. (1483 pcs.)
                T-27 (1 senapan mesin 7,62 mm) - 2376 pcs. (1060 pcs.)
                Su-5 (1 meriam 76 mm) - 28 pcs. (16 pcs)
                1. +1
                  7 Juli 2018 22:15
                  Total basis saka daya tank digawe saka tank cahya karo waja karton - BT lan T-26.
                  1. Alf
                    0
                    8 Juli 2018 21:01
                    Kutipan saka hastatus
                    Total basis saka daya tank digawe saka tank cahya karo waja karton - BT lan T-26.

                    Ing kasunyatan, ing taun 1940, produksi kabeh model tank iki mandhap, mung telung tank anyar KV, T-34 lan T-40 ditinggalake ing produksi.
                    1. 0
                      10 Juli 2018 10:16
                      "Wis telat ngombe Borjomi..."
                  2. 5
                    -1
                    9 Juli 2018 21:51
                    Masalah utama yaiku nggunakake tank, kemampuane. Jerman duwe tank T-2 lan tank Prancis lan Ceko. Macan minangka analog saka KV-1 nalika diluncurake ing taun 1943, lan Jerman duwe macan kaping pirang-pirang luwih sithik, asile ora ambigu saka 1 nganti 10 - kita wedi karo penampilane. Duwe tank tingkat KV-1 Jerman kanggo 1941, lan iku medeni kanggo mikir, karo nggunakake tepat. We have KV-1, T-34 klelep ing rawa, mimpin metu kanggo ambushes, amarga pesenan lan rute padha dituduhake ing mburi jero, karo nggatekke saka kahanan, minangka perwira Staff Jerman padha terus-terusan ana ing ngarep ... Apa mbaleni bab sing padha, wong bodho lan taplak meja poto-majelis ngrugekake, padha KV-1, T-34, padha ora bisa njupuk kauntungan, lan atusan bulletproof dibuwang menyang serangan frontal ing 37 mm bedhil anti-tank, ing hasile wis ngerti...
              2. 0
                10 Juli 2018 16:55
                Sajrone 40 dina perang, tentara Soviet ilang 11000 tank.
  4. -3
    6 Juli 2018 06:20
    Amarga pratelan saka salah siji wakil, iku ora cukup kanggo gupuh. Kabeh bakal normal.
  5. + 17
    6 Juli 2018 06:26
    Jawaban iki prasaja - padha sawed dhuwit, saiki sampeyan kudu nandur modal, nanging sampeyan ora bisa Cut loot iki. Mulane, nerusake menyang "nanatechnologies" anyar lan "motong" anyar. Oalah, kok repot-repot karo generasi 6. Iku wektu kanggo miwiti program a la Death Star.
  6. + 21
    6 Juli 2018 06:33
    Secara pribadi, iku pancen violet kanggo kula, yen ing kawitan ana kasempatan kanggo njaluk soko tolerable, banjur sawise claims pisanan saka India dadi cetha yen kabeh iki palsu. Dadi statement iki mung konfirmasi resmi iki. Disonansi sing wis muncul bakal nyiksa Patriot nganti suwe. Kula nyuwun pangapunten.
    PS: isih ana akeh acara ing ngarep ... Transformasi Kuznetsov dadi kapal museum, pati TARKR Nakhimov ing negara sing ora dimodernisasi, degradasi pungkasan Roscosmos, lan liya-liyane. Asil logis ora bisa dihindari ...
    1. +4
      6 Juli 2018 06:40
      Quote: Punch Lubang
      Kula nyuwun pangapunten. P.S: isih akeh acara liyane...

      Aku maca komentar sampeyan, lan ngerti manawa cognac mambu kaya bedbugs ngguyu
      BTW, iku wildly dikirim dening karakter sing arep kanggo Komentar ing kabeh lan kabeh adhedhasar tayangan piyambak, tanpa gadhah shred saka informasi nyata.
      Iki dudu babagan sampeyan (takdir nglarang), nanging dadi ... kanthi cara sing kudu daklakoni ya
      1. + 14
        6 Juli 2018 07:11
        Kutipan: Golovan Jack
        Aku maca komentar sampeyan, lan ngerti manawa cognac mambu kaya bedbugs

        Duc umur lan pengalaman ... Yen optimisme enom Burns ing sampeyan, banjur aku mung seneng kanggo sampeyan, aku dhewe kaya sing.
        Kutipan: Golovan Jack
        wildly dikirim dening karakter sing arep kanggo komentar ing kabeh lan kabeh ing basis saka tayangan piyambak, tanpa ndarbeni shred saka informasi nyata.

        Ayo, ana segara informasi, sampeyan mung kudu bisa nganalisa, sing akeh mung kekurangan.
        1. +4
          6 Juli 2018 07:22
          Quote: Punch Lubang
          Dadi umur lan pengalaman.

          Ya, "sampeyan ora bakal memuji dhewe - sampeyan bakal ngenteni fic," mesthi ...
          Quote: Punch Lubang
          Yen optimisme enom murub ing sampeyan

          Surprise - ora diobong. Ora miturut Senka, kaya sing dikandhakake.
          Aku mung entuk luwih sethithik tinimbang sing ditulis ing pers, lan aku wis biasa mikir nganggo sirahku, lan ora ... uga, ayo ngomong, kanthi atiku. nglirik
          Quote: Punch Lubang
          informasi segara

          Ing pers? Ing Internet? Ing VO??!
          Ayo ... iki slag diprodhuksi dening jurnalisme (kuthah modern), lan ora informasi ing kabeh.
          Quote: Punch Lubang
          sampeyan mung kudu bisa nganalisis

          Ora ana gunane kanggo "nganalisis" kabeh iki. Ora ana mutiara ing dunghill iki ngguyu
          1. +5
            6 Juli 2018 09:13
            Banjur ing ngendi sampeyan nemokake mutiara iki? Ngarep-arep, mikir ahem ... karo ati - iki apik banget, nanging apa ora mung disebut optimisme lan ora gelem ndeleng kasunyatan?
          2. +7
            6 Juli 2018 12:44
            Kutipan: Golovan Jack
            Ora ana gunane kanggo "nganalisis" kabeh iki. Ora ana mutiara ing dunghill iki

            Yen sampeyan yakin yen Su57 bakal dadi sing utama ing Angkatan Udara Rusia, mula wektu bakal ngadili kita.
      2. 0
        11 Juli 2018 04:03
        cognac mambu bedbugs bener sing paling terkenal lan larang .. nanging carane kowe ngerti iki kanggo troll Kremlin digunakake kanggo doshirak? Nyuwun wassat
        1. +1
          11 Juli 2018 04:27
          Kutipan: Gennadich
          nyambut gawe kanggo doshirak?


          Apa karo kowe?

          Apa sampeyan nyambut gawe?
          1. 0
            11 Juli 2018 08:27
            Aku kerja kanggo dhuwit lan ora dilat kabeh wong, kita mangan Rusia lan maling
            1. 0
              11 Juli 2018 09:51
              Kutipan: Gennadich
              kanggo dhuwit


              Nanging ing sapa?

              Kutipan: Gennadich
              aja dilat


              Saiki ayo goleki.
              1. 0
                11 Juli 2018 09:53
                kanggo awake dhewe lan kulawargane, kanggo sapa maneh?
                1. 0
                  11 Juli 2018 09:54
                  Kutipan: Gennadich
                  kanggo awakmu lan keluargamu


                  Apa bab pajak? Apa sampeyan mbayar pajak?

                  Penghasilan, PPN lan liya-liyane.
                  1. 0
                    11 Juli 2018 09:57
                    mesthi aku nangis, sayange.. saben pom bensin lan saben tuku.. lan ora ana pajak penghasilan maneh, ora perlu mbayar tentara pejabat lemu sing nyuda pensiun lan kabeh keuntungan ... bakal ngatur, lan supaya prices munggah
                    1. 0
                      11 Juli 2018 10:05
                      Kutipan: Gennadich
                      mesthi aku nangis


                      Lha piye. Iku apik. apik.

                      Lan sampeyan ngomong:

                      :
                      Kutipan: Gennadich
                      aja dilat


                      Kutipan: Gennadich
                      nyuda pensiun


                      Ora ana sing nyingkiri aku ... Saiki.

                      Kutipan: Gennadich
                      lan kabeh sing paling apik


                      Sing nalika jendhela wis boarded munggah, gas dipateni lan padha bakal nuntun sampeyan menyang eksekusi barefoot, banjur sampeyan bakal ngomong.

                      Kanggo saiki. Ngombe cognac karo bedbugs.

                      mung hi
                      1. +1
                        11 Juli 2018 10:08
                        nek macet terus bensin yo telat yo, yo podo podo liyane.. gak dicopot pensiun, tapi dicopot lan dicopot... tapi sak iki ojo dilawan. filigree lan pembantaian alon (kajaba sampeyan saka lakhta, mesthi) kabeh sing paling apik hi lan sampeyan
    2. +3
      6 Juli 2018 07:27
      Lan ... Sing kita ngomong bab. HASIL NATURAL.
    3. +4
      6 Juli 2018 08:05
      Quote: Punch Lubang
      Transformasi Kuznetsov dadi kapal museum, pati TARKR Nakhimov ing negara undermodernized, degradasi pungkasan Roskosmos, lan liya-liyane. Asil logis ora bisa dihindari ...

      Apa medeni nangis Mungkin aku bakal nambah sawetara positif.
      Ing Agustus 24, 2017, Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia lan NPK Uralvagonzavod ditandatangani ing Third International Military-Technical Forum Army-2017 kontrak kanggo pasokan tank T-90M anyar lan kendaraan BMPT, uga kontrak kanggo mrikso. lan modernisasi tank T-72B, T-80BV lan T-90. Jumlah total kontrak luwih saka 24 milyar rubel.
      Kalebu, miturut kontrak, Uralvagonzavod wis ngirim 12 kendaraan tempur BMPT (ing taun 2018) lan direncanakake nyedhiyakake 30 tank T-90M (ing 2018-2019). Ing wektu sing padha, saka 30 tank T-90M, mung sepuluh kendaraan sing mentas dibangun, lan 20 sing isih bakal diowahi saka tank T-90 sajrone perbaikan lan modernisasi. Paket kontrak sing ditemtokake kanggo 2017 uga kalebu modernisasi 62 tank T-80B menyang level T-80BVM (kanthi pangiriman 31 unit ing 2018 lan 2019).
      Kanggo SU-57, 12 kendaraan saka batch pilot bakal dituku. Tuku liyane bakal sawise ngelingi tahap mesin 2. Mbalik ing 2013, luwih saka 12 bêsik ora dijanjekake, amarga mobil anyar, iku perlu kanggo nggawa menyang atine.
      1. +4
        6 Juli 2018 12:40
        Kutipan: Aristarkh Ludwigovich
        Mungkin aku bakal nambah sawetara positif.

        Aku ora arep ngganggu sampeyan, aku mung ujar manawa kabar kaya ngono wis suwe saya ngarep-arep, mula ora nggawe kuciwa.
        1. 0
          11 Juli 2018 04:05
          aja nyoba, ing kene setengah saka "optimis" iku cheers-patriots lan setengah liyane bodho saka lakhta 2 (golovan jack)
  7. +1
    6 Juli 2018 06:47
    Nanging kenapa rasa ora enak ing tutuk lan tembung-tembung aneh ing sirahku muter-muter?
    - iki, kancaku, iku hangover abot nalika artikel iki ditulis ngguyu
  8. + 11
    6 Juli 2018 06:51
    Tahap produksi ora dadi menarik kanggo para pejabat. Apa iku "proyek" kanthi sistem nol ing kabeh departemen ....
    Nalika bisnis lan "exciters pemilihan" ngganggu urusan militer, tentara nandhang sangsara.
    Saka sudut pandange Pak Gutenev, SU-57 wis "ngalahake" kabeh wong: pesawat "kita" luwih maju tinimbang kabeh, lan pemilihan wis ditindakake.
    1. +1
      6 Juli 2018 10:34
      Su 57 bakal menang ing ekspor.
  9. +2
    6 Juli 2018 07:30
    Nyatane, sampeyan ora kudu nggatekake para priyayi iki. Lan katon mung ing MO. Padha bakal tansah perang karo tuku peralatan. Iki tugase. MO bakal tansah gnaw metu budget. Iki minangka laku normal. Iki dudu pengkhianatan utawa sabotase. Iki minangka perang sing tetep, langgeng, kanggo anggaran. Sawetara pengin kabeh ing pembangunan, liyane pengin mesin siap-digawe. Kabeh wong iki ngomong temenan lobbying pangembang sing pengin pendanaan amba. Kanggo substantiate iki, padha ora bisa MO) nanging bakal tansah nyoba
  10. + 15
    6 Juli 2018 07:33
    Ya, ketoke sing paling padhang lan paling peteng, dipandu dening model pasar ekonomi, ndadekake ekonomi negara iki dadi lengkap ... mati kulit kapitu saka populasi, padha ora bisa duwe piyambak.
    1. 0
      6 Juli 2018 07:55
      Kutipan: Alex66
      Ya, ketoke sing paling padhang lan paling peteng dipandu ...

      Sapa sing melu ing negara kita ngrancang ekonomi negara? aku mangsuli. Medvedev lan pamrentahane. Iku padha sing mbagekke dhuwit ing budget negara, kang banjur disetujoni dening Duma sawijining.
      Pitakonan kanggo sampeyan. Apa hubungane Putin karo iku?
      1. +6
        6 Juli 2018 16:39
        Borya, apa sampeyan durung kesel nglindhungi Putin? Mungkin jatuh cinta karo dheweke? Utawa wis digawe brahala kanggo awake dhewe lan iku tega kanggo ninggalake?
        1. 0
          6 Juli 2018 16:42
          Kutipan saka Fan-Fan
          Mungkin jatuh cinta karo dheweke?

          tresna
        2. 0
          11 Juli 2018 04:05
          ya iku kremlebot
  11. +1
    6 Juli 2018 07:40
    Mungkin dheweke minangka salah sawijining "wong turu" sing ngimpi mungkasi pembangunan lan ngencerake dhuwit?
  12. +7
    6 Juli 2018 07:49
    Kita ora butuh mungsuh karo wakil kaya ngono. Wolf Tambov, kancane.
  13. ZVO
    + 20
    6 Juli 2018 08:46
    Inggih, ing asas, kabeh bisa ditebak.

    1. Bank-bank kita pancen wis "dicincang" pendanaan lan kredit kanthi tingkat bunga sing murah.
    2. Perusahaan gedhe kita uga "dituduhake anjir".
    3. Bank Sentral - nyanyi kanggo lagu IMF lan ora peduli babagan ekonomi kita ...
    Anak asuh saka HSE nindakake kabeh supaya "negara iki" tetep ing tingkat Papua. Tarif bunga murah kanggo bank lan bisnis? Ora tau...
    Kanggo sing ora ngerti, tarif murah tegese mbayar maneh cepet lan (biasane) markup murah kanggo barang sing diprodhuksi ...
    4. A abang disengaja ing donya prices kanggo lenga lan gas, minangka mung tax-mbentuk (nganti 50% saka budget replenishment) industri, mimpin kanggo ageng (multiple) abang ing budget revenue. Siji-sijine pilihan kanggo negara kanggo njaga konten moneter (digital) anggaran yaiku devaluasi rubel sing cetha.
    Ing sawetara dina kita dadi miskin kaping pindho ...
    Negara kita kabeh, kabeh warga biasa sing ora super-sugih, ajeg mbayar pajeg, wis dadi kaping pindho minangka miskin.
    Miturut rantai acara, kita entuk - nyuda tingkat produksi ing saindenging negara ing kabeh wilayah utama (lenga, gas, metalurgi, lan liya-liyane), sawise ana PHK lan pemotongan upah, sanajan ing istilah ruble.
    Ora ana gaji, ora ana penghasilan - ora ana koleksi pajak, ana tunjangan pengangguran, ora ana penghasilan saka ngumpulake PPN kanggo tuku warga.

    Conto.
    Setaun kepungkur, aku ora bisa nemokake sopir kanggo ShNiva anyar ing kutha-kutha Surgut, Nefteyugansk, Nizhnevartovsk, Noyabrsk kanthi gaji 55-60 ewu rubel.
    Saiki aku wis akeh telpon lan wong (pembalap apik) siap kanggo bisa kanggo 30-35-40 ewu.
    Kanggo akèh lan akeh "ambruk".


    Ekonomi Piala Donya.
    Kejuaraan kasebut menehi akeh pakaryan kanggo wong-wong sing (tanpa juara iki) ora bakal entuk ...
    Tukang bangunan, metallurgists, operator, oilmen. lan ing sadawane rantai produksi - kanggo kabeh pembalap truk pertambangan, bahan bakar stasiun bensin lan akeh, jutaan rubel.
    Dheweke mbuwang dhuwit ing toko kelontong lan elektronik, toko kembang, layanan mobil.
    Kita kabeh entuk "bagean kita" ing Piala Dunia.
    Saka 600 milyar rubel - paling ora 400 bali menyang kanthong kita.
    Lan penulis, kalebu, entuk dhuwit sing apik, mung mripate kedhip-kedip nganti ora ngerti.
    Iku umume.

    Utamane, babagan Su-57.
    Paling penulis. lan penulis artikel iki ora seneng maca ...
    Lan babagan generasi kaping lima - ana akeh fakta sing kasebar. kang ngumpul ing tumpukan. menehi luwih saka gambar joyless kanggo dompet.

    Pesawat kasebut (dhewe) kurang saka setengah saka biaya "komisi".
    Nanging ayo miwiti karo pesawat.
    Kabeh, pancen kabeh komponen sing digawe kanthi nggunakake teknologi sing cocog karo pesawat generasi kaping 5 bakal duwe biaya sing padha. Apa ing Amerika, apa ing Rusia, apa ing China, apa ing Eropah, apa ing Swaziland.
    Ora bisa luwih murah, mung ora bisa. Amarga akeh komponen larang sing digunakake lan bagean cilik saka tenaga kerja manual ing total biaya pesawat.
    Pabrik pabrik (kabeh ing rantai produksi) butuh peralatan anyar.
    Lan sing gawé sasis, lan sing. sing nggawe motor, lan sing nggawe senter, lan sing nggawe kabel ... lan akeh liyane.
    Generasi kaping 5 isih tingkat produksi sing beda.
    Lan akeh sing isih butuh R&D ilmiah.
    Glazier sing padha sing isih ora bisa ngasilake glazing sing dibutuhake.

    Ana pendapat saka dokter militer - mung 20% ​​pilot tempur mabur ing generasi kaping 4. bisa nglatih maneh kanggo mabur pesawat generasi kaping 5. Iku ing psikologi.
    Latihan pilot beda.
    Mulane, saliyane pesawat, sistem latihan pilot kudu diformat maneh.
    Pelatih anyar. teknik anyar. guru anyar. Baleni maneh.
    Lan yen pilot saka generasi kaping 4 biaya latihan 4-8 yuta dolar, banjur pilot saka generasi 5 biaya loro utawa telu luwih.
    Punika biaya. kang panulis ora njupuk menyang akun ing asas.
    Sistem lapangan udara kabeh.
    Kabeh anyar. Kabeh peralatan beda tingkat lan beda.
    Kabeh mekanik beda.
    Mesthi ana akeh insinyur elektronik - ora preduli carane dheweke ngguyu "firmware"kanggo F-35, nanging uga Su-57 mesthi bakal duwe perangkat kukuh sing padha.
    Wong sing kudu nyoba, mriksa, upload maneh, lsp.
    Lan nifiga iki durung kasedhiya teknologi.
    Dheweke ora duwe kawruh sing relevan utawa kualifikasi sing relevan.
    We kudu Staff anyar.

    Lan supaya ing kabeh.
    Lan yen sampeyan ngerti iki, sampeyan bakal ngerti yen $ 1,5 triliun kanggo program F-35 ora larang.
    Sampeyan mung nyadari yen kabeh ekonomi lagi retooled.
    Sing 2500 pesawat bakal diprodhuksi, sing 5-7 ewu pilot bakal dilatih. 50-60 ewu teknisi bakal dilatih. Welasan lan malah atusan ewu unit khusus kanggo lapangan udara wis diprodhuksi.
    Puluhan ewu mesin.
    Dhuwit cadangan kanggo milyaran ton bahan bakar kanggo 20 taun ngarep.

    Lan apa sampeyan mikir yen konten Su-57 sing padha kudu luwih murah?
    Adhedhasar apa?
    Gawe alesan sing bener..

    Sing padha ditrapake kanggo Almaty lan liya-liyane.
    1. +4
      6 Juli 2018 11:35
      Perlu dipikirake babagan iki ing tahap pangembangan TOR.
    2. +1
      7 Juli 2018 01:24
      Ing kiriman sampeyan, perhatian dibayar menyang sisih finansial saka masalah kasebut, nanging jawaban kanggo kabeh pitakonan bisa ditemokake ing analisis teknis proyek SU-57 ... lan panemuku babagan masalah iki ... Aku bisa nerangake kanthi jelas. kok ana keraguan babagan perlune ngasilake SU-57 .... Aku bisa ngomong kanthi yakin yen alasan sing dituduhake ing artikel kasebut ora ana hubungane karo kasunyatan, lan pernyataan pejabat lan wakil iku goroh lan ora bener. ... Utamané karo pitakonan saka pesawat generasi 6, bab kang padha ora duwe idea slightest lan konsep pesawat kuwi padha ora ana, kaya ora ana konsep diverifikasi saka pesawat generasi 5 ... Padha nindakake. iku ing waé karo sengaja, utawa spontan saka stinginess lan stupidity ing wektu sing padha - Aku ora ngerti ... Aku ora bisa njawab pitakonan iki ... Sayange, orane katrangan saka komentar ora ngidini kanggo mbukak topik iki . .. Yen iki menarik kanggo pangguna forum, sampeyan kudu golek artikel?
    3. +1
      7 Juli 2018 02:40
      Aku wonder carane dadi metu sing Amerika Serikat duwe budget militer 10 kaping luwih gedhe tinimbang kita, lan tentara ora 10 kaping luwih gedhe, nanging noticeably cilik, lan malah anggota NATO beda duwe budget 30-40 lards sing ora ngidini. kanggo njaga tentara sing siap tempur, lan iki tanpa senjata nuklir?

      Lan ing ngendi sampeyan entuk gagasan yen Su-35, umpamane, ngasilake informasi sing luwih cilik kanggo pilot, sanajan biaya peralatan, yen ora padha, banjur padha, lan kemajuan mung ngarahake kanggo nambah kemampuan intelektual. saka mesin?

      Lan apa, Su-35 ora mangan minyak tanah? Nanging, ing nalisir, Su-57, amarga prestasi kacepetan dhuwur karo tikaman padha, kudu nggunakake kurang kerosene. Lan biaya perakitan, mula janjine 4 kaping luwih sithik.

      Lan kepiye teknisi anyar dilatih sadurunge? Struktur lapangan udara, sebaliknya, manunggal, lan akeh perkara, sebaliknya, disederhanakake, contone, pesawat sing njupuk oksigen kanggo pilot saka udhara ora mbutuhake peralatan oksigen ing lapangan terbang, nanging pancen bener. bab sing ora nyenengake lan rumit.
    4. +1
      7 Juli 2018 22:20
      Sopir Shnivy ing Surgut kanggo apa? Mobil cilik, mangan akeh, kantor ora trep.
      1. ZVO
        +2
        9 Juli 2018 07:08
        Kutipan saka hastatus
        Sopir Shnivy ing Surgut kanggo apa? Mobil cilik, mangan akeh, kantor ora trep.


        OFF lengkap..
        Shniva minangka pilihan sing apik kanggo ngeterake 1-2 insinyur saben dina menyang fasilitas pangolahan minyak lan gas lan sistem produksi.
        Kabeh jinis LPDS, KS, NPS lan "bushes" liyane ...
        Tumindak apik ing dalan lan ing lezhnevke.

        Miturut biaya. Pembalap sing terlatih bisa tahan konsumsi gabungan 11l/100km (musim panas) lan 12,5l/100km (musim dingin).

        Ekonomi nalika digunakake ing kontrak pemerintah kanggo 3 taun kaping pirang-pirang luwih ekonomi tinimbang Patriots, L200, HiLuxes, etc. lsp.

        Lulus panggung kanggo sawetara taun kerja ing truk.
        1. 0
          10 Juli 2018 10:18
          12,5 ing mangsa ing Shevik?!
          Banget. Aku mangu kanggo dangu, mbokmenawa aku bakal njupuk Niva. Aku wedi yen perlu ditransfer menyang gas. Uga saka Surgut)
  14. + 10
    6 Juli 2018 08:55
    Iki bisa diarani gagal FA PAK, utawa ngiyanati
    ... Gagal ora mungkin ... tinimbang sing kapindho ... Kajaba iku, Vladimir Gutenev ora nyatakake pendapat dhewe, nanging wis dibentuk ing ndhuwur .... Aja lali yen Duma minangka "kantong" ...
  15. + 12
    6 Juli 2018 08:57
    Kayane ora suwe kabeh negara dadi Biuk.
    1. +4
      6 Juli 2018 10:25
      Reorganisasi ZAO RF?
  16. +6
    6 Juli 2018 09:01
    Lan umume, kita kudu katon ing kana, menyang jarak sing padhang. Ing ngendi tim bal-balan kita dadi juara donya, politisi kita, jujur ​​lan tegas, bakal nuntun kita menyang urip sing ayu lan sugih, tingkat penghasilan bakal luwih dhuwur tinimbang ing negara-negara sing rusak lan ambruk, lan liya-liyane.
    "jarak padhang" - cakrawala, luwih cedhak kita nyedhaki, luwih adoh saka kita.
  17. + 16
    6 Juli 2018 09:21
    Piala Donya pungkasan ing Prancis regane 2 milyar. Kita duwe 45 milyar. Sing paling larang saka juara 6 milyar. NATO duwe sawetara atus pejuang ing tentara, kita ora duwe. Ekonomi ing abang, ing sisih kulon ing wutah.
    Panguwasa sing ora duwe kabisan ora duwe kemampuan ing kabeh.
    1. +1
      6 Juli 2018 10:38
      Ana uga atusan pejuang ing Angkatan Udara Rusia, lan sing paling akeh yaiku pesawat anyar lan modern.
    2. +1
      7 Juli 2018 02:24
      Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing mung mbintangi saiki, amarga sing paling larang regane bab 11 EMNIP, lan supaya biaya bab 10, padha kanggo kita, iki kanggo kabeh, kalebu ndandani dalan lan hotel.

      Nah, babagan pesawat, aku bubar ngetung sawetara atus. https://topwar.ru/143393-postavki-military-aviateh
      niki-mo-rf.html
  18. +3
    6 Juli 2018 09:37
    Potong banal, lobi sepele lan mangan hibah. Dhuwit kanggo kabeh jinis riset gampang banget dicolong, amarga ora ana sing dibutuhake kajaba laporan kertas, lan kertas bakal tahan kabeh. Masalahe ora pesawat apik utawa ala, masalahe wis ana, lan sampeyan ora bisa ngethok, nanging produk Rusia bisa dipotong, kahanan kasebut kaget banget kaya taun-taun sadurunge perang, akeh. dhuwit diiseni menyang akèh proyèk, lan tentara unprepared kanggo perang karo doctrine dubious. Iku wektu kanggo nelpon roh Beria ....
    1. 0
      6 Juli 2018 12:05
      Banjur Yagoda lan Yezhov kanggo wiwitan)))
  19. +7
    6 Juli 2018 09:44
    Asu nguwuh, nanging kafilah kasebut terus maju. Ora ana owah-owahan saka statement siji-wektu, su-57 utawa armata ora bakal menyang ngendi wae. Iku ora bener kanggo mbandhingaké Armata lan T-72B3: tank kanggo tank beda. Kajaba iku, apa apa karo kabeh ewu tank ora-dadi-anyar sing kita duwe. Kapasitas Uralvagonzavod ing wektu tentrem yaiku 200 tank saben taun + siji-sijine jalur perakitan tank ing donya. Iku penting kanggo bisa kanggo nambah jangkah saka perakitan, yen perlu, lan ora keselak ing ewu bêsik. Sembarang peralatan militer ing wektu tentrem sejatine dhuwit dibuwang. Iku ndadekke MediaWiki mung ing cilik saka perang (Aku ora njupuk ekspor). Penting kanggo duwe jumlah senjata modern sing dibutuhake lan cukup kanggo njaga kekuwatan, utawa kita bakal nggawe tinju impact supaya ... Su-34 wis dirakit watara 1,5 taun. Jumlah sing padha (kira-kira) arep menyang Varshavyanka. Iku ora cepet lan ora dawa, iku diwenehi. Ya, kita bakal nglumpukake 18 pesawat seminggu ing siji pabrik, amarga ana ing jaman perang sing angel, mula kepiye? Apa sing kudu ditindakake sabanjure? Amerika duwe luwih saka 15 pesawat militer. Ing lapangan udara, ana kothak kilometer-dawa saka mothballed lan peralatan lungse ing cilik saka mungsuh landing saka kapal selam, mbokmenawa. kita uga bakal ngukur nomer? Biyen wis kaya ngono lan ora nuwuhake kabecikan. Aku ora njaluk ninggalake tentara, nanging ing wektu tentrem iku penting kanggo golek imbangan. Kita bakal duwe pesawat anyar sing bakal ngluwihi Su-000. Kita wis duwe akeh mobil anyar, sampeyan ngerti sebutane luwih apik tinimbang aku. Mungkin ing kahanan tentrem, 57 - 100 su-200 (total), 57 - 400 armat saka macem-macem modifikasi bakal cukup kanggo kita, karo kabeh liyane, apa wis ana. Penting kanggo bisa nambah output yen perlu. Bisa? Mugi kita tau mriksa metu. Sejarah wis nuduhake yen yen perlu, kita bisa.
    Bakal tansah ana bantahan babagan dhuwit. Ing kene bubar, sanajan ing Amerika Serikat, parade militer ing dina kamardikan ditinggal amarga masalah dhuwit, ora ngomong apa-apa. Nanging aku ora weruh alesan kanggo gupuh. Penasihat asing ing pamrentahan kita, alhamdulillah, ora lungguh maneh, lan sing nyekel jabatan ora bodho - dheweke bakal ngerti kepiye. Lan statements ... Ana mesthi akeh. Ora cahya wedge converged ing wong.
    1. +1
      7 Juli 2018 22:23
      Pancen, Angkatan Bersenjata RF luwih saka cukup kanggo keamanan, lan ing sawetara sektor malah kakehan.
      1. Alf
        +1
        8 Juli 2018 21:05
        Kutipan saka hastatus
        lan ing sawetara industri malah gedhe banget.

        ing ngendi?
        1. 0
          10 Juli 2018 10:19
          Pasukan Rudal Strategis, TNW, pasukan tank lan RAV.
  20. +2
    6 Juli 2018 10:05
    Dhuwit kas ora cukup, ora ana apa-apa yen pajak diunggahake, umur pensiun ditambah. Kene lan karo tuku peralatan ora bisa.
    1. Alf
      +1
      9 Juli 2018 00:27
      Kutipan saka Malkavianin
      Ora ana dhuwit sing cukup ing kas,

      Sing apa Rusia mbagekke silihan.
      Kutipan saka Malkavianin
      Ora wonder padha mundhakaken pajak

      Pajak mundhak amarga ora bisa lan ora gelem ningkatake ekonomi.
      1. +1
        9 Juli 2018 00:41
        Kutipan: Alf
        Pajak mundhak amarga ora bisa lan ora gelem ningkatake ekonomi

        Alf, njupuk Panggonan Kudrin ... utawa malah Vedmedev.
        Aku bakal milih sampeyan, yen ana apa-apa, aja ragu-ragu nglirik
  21. +2
    6 Juli 2018 10:05
    Oh wong lanang, pancen ora jelas, dheweke mbuwang akeh adonan, ing metu kita duwe pesawat mentah, kanggo ngelingi maneh, kita butuh dhuwit akeh (sing ora ana) lan wektu. , endi asile.Mulane diluncurake menyang seri cilik 10 mobil kanthi (mikirake) mesin tahap 27 .... kaya nempel baling-baling ing SU-XNUMX, amarga kabeh kahuripan iki langsung. rusak dening EPR saka muncung mesin iki, kita industri pertahanan, Roskosmos kaya loro bolongan ireng, terus ngomong toko bab teknologi paling anyar lan prestasi, lan nyatane upgrade prasaja saka teknologi Soviet. Apa anyar iku praktis ora. arep menyang seri, wiwit Sejatine kabeh iki arang banget mentahan lan militèr mangertèni uga sing technique kuwi omong kosong ekstra kanggo wong-wong mau.
    1. 0
      7 Juli 2018 22:28
      Lan iki nozzle EPR, dudu titik kasebut. Mesin Tahap Pertama yaiku mesin Su-35 sing diowahi sing ora nyedhiyakake sifat propulsi pesawat tempur Generasi Kelima. Iku kabeh babagan traksi. Ing paralay.forum, atusan kaca forum dikhususake kanggo masalah iki 3 taun kepungkur. Kajaba iku, supaya mesin Tahap Kapindho nyedhiyakake sifat uber-traction, kayata swara supersonik biasa tanpa afterburner kanggo kabeh wektu penerbangan, mesin kasebut mung emas, contone, impeller turbin lan kompresor kudu. ora prefabricated, nanging kabeh-alloy, menyang tumpukan impeller saka turbin generator gas kudu semi-keramik, kanggo baja biasa ora tahan kondisi suhu super-ditekan.
      1. 0
        12 Juli 2018 05:56
        Aku mung nuduhake salah siji alesan, apa pancene ora jelas, utawa regejegan sing utama kanggo sampeyan?
  22. +6
    6 Juli 2018 10:16
    Iku katon kaya wektu pengkhianat lan Yudas, minangka wiwit ing Hunchback, terus.
    1. +3
      6 Juli 2018 10:29
      Gupuh ora bisa dimangerteni, kanthi Su57 lan Armata saka wiwitan wis jelas yen ora ana produksi massal, iki minangka conto "upacara", utawa bisa uga ujar manawa para demonstran nduweni kemampuan. Padha kudu dikembangaké, supaya bisa ngomong, supaya ora ilang kualifikasi lan backlog ilmiah Soviet, nanging kanggo lengen piyambak massively karo wong-wong mau .... Rusia ora USSR - iku ora bakal narik.
    2. +1
      6 Juli 2018 10:41
      Nganti pendekatan generasi kaping enem, kita bakal ngatur Su 35C.
      1. +7
        6 Juli 2018 11:23
        Kutipan: Vadim237
        Nganti pendekatan generasi kaping enem, kita bakal ngatur Su 35C.

        Mesthi kita bakal ngatur, bener, amarga elit kita ora bakal nindakake tanpa yacht, kraton lan bathi ekstra.
        Pensiun uga ora bisa dibayar lan gaji sing layak, kita bisa ngatur. wassat
    3. +2
      6 Juli 2018 11:25
      Kutipan: Anatolyevich
      Iku katon kaya wektu pengkhianat lan Yudas, minangka wiwit ing Hunchback, terus.

      Lan uga maling. Padha ngombe loot, lan output zilch.
  23. +4
    6 Juli 2018 10:24
    Wangsulan: Bab ingkang utama iku ora kanggo ndeleng sing negara sapisan gedhe wiwit nguripake menyang pasar werna ngendi sampeyan bisa tuku kabeh kanggo njupuk adoh: pakurmatan, kalbu, hukum, lenga, gas, pembangunan paling anyar ing ilmu lan teknologi.

    Aku setuju karo kabeh kajaba "... wiwit nguripake." Dheweke miwiti ing 1988 lan miwiti kooperator pisanan. Saiki iki ora bisa ditutupi karo obrolan patriotik
  24. +1
    6 Juli 2018 10:29
    Pungkasan, dheweke weruh cahya - Su 57 minangka mesin sing ora sopan, mesthine katon maneh ing taun 2000-an, nalika F 22 diadopsi ing Amerika Serikat, lan ternyata kita lan mungsuh duwe 20 taun. longkangan ing operasi saka fighter generasi kalima lan apa wae sing penulis ora Aral , pejuang generasi enem wis ngembangaken loro ing Amerika Serikat lan ing Rusia kanggo sawetara taun saiki, lan kita kudu mlumpat liwat generasi supaya ora maneh. dadi nyekel mungsuh.
    1. +9
      6 Juli 2018 11:16
      Kutipan: Vadim237
      Pungkasan, dheweke weruh cahya - Su 57 minangka mobil sing ora sopan
      lan Ostap nandhang sangsara ...
      1. +1
        6 Juli 2018 12:51
        Kasunyatan bilih moral lungse punika kasunyatan.
        1. +3
          6 Juli 2018 13:09
          Tunggul iku cetha, ora ana mesin gravitasi kaya UFO.
          1. +1
            6 Juli 2018 16:52
            Generasi kaping lima mesthine muncul ing Rusia ing taun 2000-an - mulane wis ora ana moral, nanging nalika mesin tahap kapindho rampung, bakal dadi 2025 lan generasi kaping enem ing hardware.
            1. +3
              6 Juli 2018 21:02
              Kutipan: Vadim237
              yard bakal wis 2025 lan generasi enem ing hardware.

              Ya, lan ekonomi kaping 5 ing donya, pisanan ing 2007, banjur ing 2012, padha krungu saka promisedkin.
              1. 0
                6 Juli 2018 21:12
                Yen ora ana rong krisis berturut-turut, yen kita dadi ekonomi kaping lima ing donya, kita bakal dadi sepuluh paling gedhe sajrone rong taun.
                1. +3
                  6 Juli 2018 21:28
                  Kutipan: Vadim237
                  Yen ora ana rong krisis berturut-turut, yen kita dadi ekonomi kaping lima ing donya, kita bakal dadi sepuluh paling gedhe sajrone rong taun.

                  Ana sing tansah ngalang-alangi penari sing apik....
                2. +4
                  6 Juli 2018 21:30
                  Kutipan: Vadim237
                  Yen ora ana rong krisis berturut-turut, yen kita dadi ekonomi kaping lima ing donya, kita bakal dadi sepuluh paling gedhe sajrone rong taun.

                  Inggih, ya, ya, ya, lan ing setahun bakal ana krisis liyane lan wis ekonomi rong puluh, lan ora ing 2025, nanging ing 2050, nanging iki bakal dadi masalah kanggo penjamin liyane.
                  1. 0
                    6 Juli 2018 23:51
                    Apa wae bisa kedadeyan ing urip, mula kanggo krisis anyar, lan samesthine ing 2022-24, kita nyiapake saiki, kabeh bathi anggaran saka adol minyak, luwih saka $ 40, dikirim menyang dana cadangan.
                3. 0
                  9 Juli 2018 21:12
                  Saiki kita dadi ekonomi nomer enem ing donya.
            2. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      7 Juli 2018 22:31
      Apa "morally lungse" ing Su-57? Sadurunge F-22, nduweni kaluwihan ing kompartemen siluman sing luwih akeh, misil jarak jauh lan radar sing kuat, sadurunge F-35 nduweni kaluwihan glider - luwih cepet, luwih bisa maneuver lan luwih bersenjata.
      1. 0
        8 Juli 2018 10:24
        Ya, amarga F 22 wiwit diprodhuksi 22 taun kepungkur, F 22 bisa nggawa bom lan rudal 500 kilogram luwih akeh tinimbang Su 57, kecepatane padha, rudal jarak paling dawa sing bisa digawa Su 57 RVV SD. , Jarak peluncuran yaiku 110 kilometer, Raptor AIM-120C -7 kanthi jarak peluncuran 120 ing modifikasi sabanjure 180 kilometer, lan avionik loro-lorone ana ing tingkat lan kudu diakoni yen sanajan katon F 22 digawe luwih maju kanthi teknologi tinimbang Su 57 kita.
        1. +1
          8 Juli 2018 15:40
          F-22 minangka penguin sing gemuk lan kikuk kanthi kompartemen cilik, lan Su-57 minangka predator sing ramping lan rata, sing direncanakake kanthi apik banget nganti ing antarane mesin kabeh ruang wis dadi kompartemen pertempuran. Sampeyan uga bisa ngelingi lapisan siluman sing ala saka Raptor, sing dikumbah dening udan apa wae, lan kudu diwarnai kanthi rutin ing hangar.

          Kajaba iku, ora kabeh F-22 bisa nganggo S-7, lan jangkauane minangka rekor kanggo seri rudal kasebut, nanging nyatane padha karo kita. RVV kita uga 120 km. Napa sampeyan mutusake manawa ora bisa diupgrade uga?

          Lan kanggo tumpukan, S-57 duwe radar apik tenan lan mesin kabeh-aspek, uga sawetara dawa. Lan iki mung ing engine saka tataran pisanan. Kanthi implementasine mesin tahap kapindho, Su-57 bakal dadi pamburu grunt.
          1. ZVO
            +2
            9 Juli 2018 07:31
            Kutipan saka hastatus
            F-22 minangka penguin sing gemuk lan kikuk kanthi kompartemen cilik, lan Su-57 minangka predator sing ramping lan rata, sing direncanakake kanthi apik banget nganti ing antarane mesin kabeh ruang wis dadi kompartemen pertempuran. Sampeyan uga bisa ngelingi lapisan siluman sing ala saka Raptor, sing dikumbah dening udan apa wae, lan kudu diwarnai kanthi rutin ing hangar.

            Kajaba iku, ora kabeh F-22 bisa nganggo S-7, lan jangkauane minangka rekor kanggo seri rudal kasebut, nanging nyatane padha karo kita. RVV kita uga 120 km. Napa sampeyan mutusake manawa ora bisa diupgrade uga?

            Lan kanggo tumpukan, S-57 duwe radar apik tenan lan mesin kabeh-aspek, uga sawetara dawa. Lan iki mung ing engine saka tataran pisanan. Kanthi implementasine mesin tahap kapindho, Su-57 bakal dadi pamburu grunt.


            Apa sampeyan mikir yen ora bakal ana lapisan khusus ing Su-57?
            Lan sing ora bakal ngumbah. cara sing padha. kaya F-22?

            Pesawat Su-57 sing apik - ya ...
            Nanging minangka bebaya Real kanggo F-22 - sayangé. nanging ora yakin.
            Intake udara dipancarake nganggo bilah turbin yen dideleng saka ngarep.
            Slider mbukak ing kabeh sisih. lan OLS paling bodho - bakal ndeteksi Su-57 luwih awal. tinimbang Raptor.

            Ora ana Radar sing apik tenan ing Su-57. Alah. nanging durung. Ngenteni 2022. Mugi padha isih nambah.

            Alah. nanging ing perang pejuang siluman ing konteks taktik njaga siluman iki - Su-57 duwe kesempatan cilik.
            1. 0
              10 Juli 2018 10:32
              Ing paralay.forum, F-22 lan PAK FA dibongkar dadi hardware, kabeh proyeksi digambar, dheweke ngerti yen Su-57 duwe bilah sing didhelikake ing proyeksi frontal, lan mesin dhewe, saliyane lapisan, akeh diwenehi jarak kanggo ngurangi latar mburi termal, ing kontras saka Raptor ngendi loro mesin bebarengan, kaya ing roket Soyuz - hello warhead termal!

              Su-57 bakal duwe lapisan kabeh cuaca, lan ora dicuci dening udan. Lan bahan awak uga rahasia, sawetara jinis serat karbon "bisu".

              Carane ora radar, nanging Irbis? Dheweke dipasang ing Su-35. Ing kasus apa wae, wektu kanggo Su-57 nandhang sangsara. Lan Penguin Hunter bakal lair.

              "Aas" sampeyan minangka persepsi teks alarmis lan alarmis sepuluh taun kepungkur, ing ngendi siji "Khryaptor" saka sepuluh Su-57 kita, kanthi mripat sing resik, malah maca refleksi yen selusin F-22 bakal cukup kanggo nyebarake 200 Su -57s. Lol.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +2
      8 Juli 2018 18:58
      Vadim237! Aja nulis omong kosong, ahli strategi kursi! Lima kolom lan wong-wong kaya sampeyan ora butuh apa-apa, mung kanggo kowtow menyang Kulon lan AS! Su-57 ora ketinggalan jaman, digawe kanthi teknologi paling anyar lan nggunakake produk anyar - contone, lapisan airframe, radar 036 Belka, lan liya-liyane ... Tanpa nguwasani operasi pesawat generasi 5 lan tanpa ngrampungake peralatan, sampeyan bisa lali babagan kaping 6 lan ing wektu sing padha, kekuwatan Angkatan Udara Rusia bakal mudhun banget, lan ing wektu sing padha kemampuan pertahanan negara ... "Lan Chukchi ngenteni lan ngenteni esuke teka. ... "
      1. 0
        9 Juli 2018 01:21
        Umumé, aku dadi ahli strategi produksi - lan aku duwe pendidikan minangka insinyur proses, ing industri pesawat. Lan yen generasi kaping enem wis dikembangake ing Rusia kanggo taun kaping lima, mula bakal bisa mlumpat liwat generasi kasebut, 2027 minangka lepas landas saka pesawat anyar, nanging saiki, VKS bakal ngatur Su kanthi sampurna. 35, amarga luwih murah kanggo nggawe lan kabeh gaman padha karo Su 57. Kabeh liyane mung jeritan impuls saka wong akeh - utamane babagan kelangan kekuwatan VKS.
  25. +3
    6 Juli 2018 11:08
    Ora ngiyanati. srakah biasa.
    Kamentrian Pertahanan lan kompleks industri militer ora kasengsem karo kemampuan pertahanan negara, mung kudu nguwasani pendanaan sing diwenehake.
    Miturut skema pendanaan saiki, aku sadurunge diterangake ing komentar, iku migunani (kanggo para terdakwa, ora kanggo pertahanan) kanggo produksi skala cilik lan pangembangan produk anyar sing simultan.
  26. +6
    6 Juli 2018 11:12
    Kita ora butuh apa-apa: Su-57, utawa Armata, utawa S-500, utawa pensiun, utawa gaji sing layak, utawa masa depan anak lan putu, nanging mung KITA BUTUH perdana menteri saiki karo pamrentahane. , Duma Negara Federasi Rusia ing komposisi saiki lan penjamin kita!!! wassat
    1. 0
      6 Juli 2018 12:59
      Sampeyan ora perlu, nanging kita butuh soko sing bakal nyukupi kabutuhan sesuk lan kanggo jangka panjang - iki pesawat generasi kaping enem.
      1. +5
        6 Juli 2018 13:11
        Kutipan: Vadim237
        Sampeyan ora perlu, nanging kita butuh soko sing bakal nyukupi kabutuhan sesuk lan kanggo jangka panjang - iki pesawat generasi kaping enem.

        Inggih, dheweke uga telat karo tanggal 6, ayo diwenehi dongeng babagan versi 7, kaya ekonomi kaping 5 ing donya ing taun 2012.
        1. 0
          6 Juli 2018 16:53
          Ingkang kaping nem menika taksih dipunkembangaken – sumangga kita laras kaliyan jaman.
      2. +3
        6 Juli 2018 13:12
        Kutipan: Vadim237
        Sampeyan ora perlu, nanging kita butuh soko sing bakal nyukupi kabutuhan sesuk lan kanggo jangka panjang - iki pesawat generasi kaping enem.

        Bener, kaping enem, nanging ing wektu iku kuldi utawa shah bakal mati.
  27. +3
    6 Juli 2018 11:24
    Produk rampung Su 57, yen dianggep ora minangka modifikasi saka Su 35, nanging minangka mesin generasi anyar, mesthi, ketinggalan teknologi sing padha karo f 35. Nanging ing kasus apa wae, iki minangka langkah sing bener. arah .... Yen ora bakal angel nyekel munggah, lan mbaleni sajarah UAV.
    1. 0
      7 Juli 2018 02:16
      Lan apa teknologi mega ing F-35 saliyane mesin? Apa helm ora ana gunane?
    2. 0
      7 Juli 2018 22:34
      Lan F-35 ketinggalan ing Yak-141 Soviet ing babagan teknologi. Lol.

      Lan saka Su-57 dheweke tetep kaya penguin lemak saka albatross.
  28. +2
    6 Juli 2018 11:46
    Yen kita serius menehi hasil karo Gagal saka SU-57, calon pisanan kanggo departure saka kabeh kiriman mung Gutenev, sing kanggo akèh taun nutupi pangolahan negatif saka industri Russian lan nimbali saka legislator.

    Kapindho yaiku Borisov, sanajan kanthi pernyataan kasebut babagan nasib Su-57, dheweke njupuk dosa saka pangkat sing luwih dhuwur ing Kementerian Pertahanan lan ing Pemerintah.

    Nanging ora ana sing perlu debriefing jero, pitakonan bakal muncul, ngendi dhuwit, Zin, supaya padha bakal terus cilaka Rusia, minangka sadurunge, pisanan kabeh, lining kanthong.

    Lan Putin ora bakal takon sapa wae babagan trifle iki. Iki dudu karya tangan kraton.
  29. 0
    6 Juli 2018 12:01
    Ing wawancara karo agensi Interfax-AVN, Vladimir Gutenev, kanthi referensi kanggo pidato Wakil Perdana Menteri Yuri Borisov, bener-bener ngukum gagasan banget kanggo nyengkuyung Angkatan Udara Rusia karo pejuang Su-57 paling anyar.

    Orator Athena Lycurgus (390 - 324 SM) ing pidato nglawan Leocrates: "Nalika bebendune para dewa tumiba ing manungsa, mula dewa kasebut nyingkirake akal sehat lan menehi arah sing salah marang pikirane supaya dheweke ora nindakake. ngakoni kesalahane”.
  30. 0
    6 Juli 2018 12:05
    Aku setuju banget karo pendapat penulis: ing perang modern, kamenangan bakal dadi wong sing nguwasani udhara. Negara mutusaké kanggo nang ing nomer: yen ora paling majeng Fu-35, nanging bakal ana atusan, ewu wong. Lan sing ndadekake dheweke dadi pemenang sing jelas ing perang kanggo hawa. Kita duwe persis 1 cara: kita butuh keunggulan kualitatif tinimbang kompleks udara. Apa pesawat kita saka generasi sadurunge bisa menehi kaunggulan kasebut? Ing kahanan tartamtu, dheweke bisa, mung butuh sistem perang elektronik sing apik lan sistem pertahanan udara sing bisa dipercaya. Nanging bisa kanggo wektu cendhak ... Banjur apa? Nanging tanpa Su-57 kita, luwih wulu rubah lor. Sing. kita saiki kapekso kanggo nambah produksi Su-57, supaya ing siji adoh saka wayahe sampurna, kita ora golek dhéwé karo ngisor gundhul marang landak.
    1. 0
      6 Juli 2018 12:53
      Su 35th bakal luwih saka cukup kanggo parry F 35 - sing paling penting yaiku persenjataan pesawat nganti standar.
      1. +4
        6 Juli 2018 16:34
        Luwih saka jagung cukup, muat sampeyan lan tembak F 35 ngguyu
    2. 0
      7 Juli 2018 22:35
      Kabeh F-35 bakal dirusak dening pertahanan udara sing kandhel.
      1. 0
        8 Juli 2018 10:29
        Kita duwe wilayah jangkoan radar sing padhet, nanging dudu sistem pertahanan udara. Lan aja lali manawa para pejuang duwe sistem pertahanan rudal anti-pesawat, misil udara-ke-udara lan sistem jamming.
        1. 0
          8 Juli 2018 15:12
          Ya, mung ing siji divisi senjata gabungan kita duwe pertahanan udara, kaya ing sawetara divisi NATO.
          1. 0
            8 Juli 2018 18:20
            Pira - 10 divisi.
  31. +3
    6 Juli 2018 12:07
    specialists kita dumadakan temen maujud sing F-22 lan F-35 padha adoh saka sayuran mabur kusam kaya kita kabeh marang.
    Ya, "ora kaya ngono" ... ngguyu lan kutipan sing luwih elek:
    - "Pejuang F-35C Amerika njupuk siji-sijine saka kapal induk. Video kasebut nuduhake carane pilot nggebug sirahe ing ndhuwur kokpit nalika lepas landas, dene sawetara sing nyelehake helm."
    - "Pilot F-35 ora bisa mbukak kanopi kokpit lan lungguh ing kokpit sajrone LIMA JAM! Kanggo mbebasake pilot, ora ana apa-apa kajaba ngethok kanopi kokpit!"
    - "Pengebom tempur F-2016 multifungsi sing ora katon, diadopsi dening Angkatan Udara AS ing Agustus 35, kanthi misterius mengaruhi kesejahteraan pilot. Pilot Amerika asring rumangsa ala ing kontrol kendaraan tempur "
    Lan ana akeh conto kasebut. Iku misale jek sing dandan luwih saka pesawat tempur dumunung ing kemampuan fisiologis awak manungsa - mulane kudu pindhah menyang generasi 6 liwat 5th (sing dadi ora rampung temen maujud), yaiku transisi kanggo kendaraan tanpa awak.
    Nanging penulis ora nganggep versi kasebut ... ketoke dheweke ora bisa urip tanpa slops lan nemokake ing endi wae, sanajan ora ana.
    1. +7
      6 Juli 2018 12:12
      Inggih, ngomong yen kita ora suffocate lan ora ngalahake ing panel. Wong ngimpi...
  32. +7
    6 Juli 2018 12:35
    Iki beda karo Uni Soviet: yen wis cukup dhuwit kanggo omah gratis lan dalan gratis lan pendidikan lan obat-obatan gratis kanthi tentara lan program luar angkasa, mula "ekonomi efisien" saiki ora duwe dhuwit. Yagene dheweke nyoba ngunggahake umur pensiun? Ya, kanggo alasan sing padha. Apa ana kurang dhuwit ing negara, amarga saiki omah dibangun ora dening negara, nanging dening wong kanthi biaya dhewe? Apa ana kurang sumber daya alam? Mesthi ora. Mung wae efisiensi ekonomi kurang. Kanggo negara. Kanggo pamilik perusahaan sing dibangun ing USSR lan saiki wis dadi pribadi, ekonomi efisien. Nanging kanggo akèh wong ora ana negara. Mulane kroilovo.
    1. 0
      6 Juli 2018 12:56
      Ora, iku mung ora nggawe pangertèn kanggo nglampahi dhuwit ing pesawat generasi kalima - nalika enem ing dalan.
      1. +4
        6 Juli 2018 13:16
        Kutipan: Vadim237
        Ora, iku mung ora nggawe pangertèn kanggo nglampahi dhuwit ing pesawat generasi kalima - nalika enem ing dalan.

        Ya, generasi kaping enem ing Rusia lagi mlaku, kaya ekonomi kaping 5 ing donya ing 2012. Pira 15 rubel sing sampeyan entuk dina iki?
        1. 0
          6 Juli 2018 16:57
          Dina iki aku ngaso, lan produksi lan investasi nggawa dhuwit. Dadi aku seneng karo wong-wong kaya sampeyan "Dear"
          1. +4
            6 Juli 2018 21:32
            Kutipan: Vadim237
            Dina iki aku ngaso, lan produksi lan investasi nggawa dhuwit. Dadi aku seneng karo wong-wong kaya sampeyan "Dear"

            Ing endi dheweke nemokake sampeyan? Nyenyet tenan karo dhuwit?
            1. +1
              6 Juli 2018 21:34
              Kutipan: MKPU-115
              Kutipan: Vadim237
              Dina iki aku ngaso, lan produksi lan investasi nggawa dhuwit. Dadi aku seneng karo wong-wong kaya sampeyan "Dear"

              Ing endi dheweke nemokake sampeyan? Nyenyet tenan karo dhuwit?

              Rzhunimagu ... nyingkirake Vadim, mundhak ngguyu apik ngguyu
            2. 0
              6 Juli 2018 23:53
              Kabeh apik karo dhuwit, nanging sampeyan duwe masalah - sampeyan mlarat.
    2. +1
      7 Juli 2018 02:10
      Contone, ing babagan kedokteran gigi, aku mlayu saka obat Soviet kaya wabah.

      Lan ya, apa sampeyan tuku mobil anyar? Kaping pirang-pirang taun sampeyan pindhah menyang Turki utawa Thailand?
      1. +1
        9 Juli 2018 12:03
        Kanthi kabeh pakurmatan kanggo sampeyan, minangka wong, iki dudu babagan sampeyan. Kanggo mbandhingake tingkat obat ing USSR lan Federasi Rusia, sampeyan ora perlu ndeleng untu. Kita kudu ndeleng kematian lan kahanan kesehatan populasi. Sistem rumah sakit distrik, sistem pemeriksaan medis ing USSR menehi asil sing akeh penyakit ing Uni Soviet mung ilang! Dina iki padha bali lan ping pirang-pirang. Ngomong karo kepala dispensari TB - dheweke bakal ngandhani akeh perkara sing menarik. Ya, mobil lan lelungan ing luar negeri - mesthine saiki luwih gampang diakses. Mung ora kanggo kabeh wong. Banjur - apa sampeyan mikir sing luwih penting? Anak sing educated lan sehat, utawa mobil lan kepinginan kanggo ngapusi ing lounger srengenge ing Turki?
  33. +2
    6 Juli 2018 12:46
    Aku ora ngerti apa sing diarani panik. Yen aku ora mbingungake apa-apa, artikel kasebut adhedhasar pendapat saka wakil Duma Negara. Bisa uga ora biasa. Apa dheweke kompeten nggawe lan nyuarakake keputusan kasebut? Telpon ora apik, mesthi. Wong sing ngerti. Nanging uga ora katon banget padha karo kaputusan final saka Wilayah Moscow. Aku iki luwih saka gema saka planggaran sing saiki bisa terus ing ndhuwur amarga lack dhuwit lan regejegan bab "apa kita nyimpen ing"
  34. +9
    6 Juli 2018 13:09
    Kanthi 6 bakal padha karo 5. Aku wis ngandika kanggo dangu sing ing éwadéné kabeh fanfares iki lan kabeh "obahe awak", boten bakal kelakon ing mburi - 0. Padha narik dadi luwih sing wis lungse, lan sampeyan uga kudu ngumpul ditrima. nomer mesin iki, mbentuk bagean lan, paling Jahwéh, olahraga nggunakake potensial lengkap saka kendaraan lan gaman sawijining, berkembang mesthi diperlokaké lan instruksi kanggo nggunakake lan kontrol. Tangisan kasebut rampung kanthi padha babagan "terobosan" liyane sing ngowahi jagad iki, babagan liner (kita isih mabur ing Boeing lan airbus), babagan kapal lan armada, ing ngendi prestasi paling gedhe - kapal tunda lan kapal cilik. saka penjaga pantai, ora eling maneh babagan ruang, roket menyang TPA, gambar menyang arsip, kabeh ruang isih didhukung dening roket kraton. Prospek ora padhang, sistem pendidikan lan upbringing wis numpes, reformasi tanpa wates saka Akademi Ilmu, sawise kang kita mung bakal ngelingi dening jeneng ilmuwan saka abad pungkasan, sekolah engineering, pendidikan kejuruan. lan teknologi lan pembangunan wis didol, ditransfer dadi luwih sing "mitra" kita isih durung raked munggah, kita kudu nggawe kabeh institute mung kanggo ngurutake, akeh negara bebarengan nggawe terobosan teknologi, dadi kakuwasan anjog ing. wilayah sing mung diwaca wong liya, ngrampungake masalah ekonomi lan teknologi, staf laboratorium lan biro desain karo spesialis kelas ndhuwur, lsp. lsp. Ora ana kang nandhang paukuman kanggo Kadurjanan iki, kabeh wong iki, iku hard kanggo nelpon wong-wong mau, terus turu alus lan mangan sweetly, tanpa ngganggu karo reformasi pensiun newfangled, padha nindakake uga, srengenge ing Miami lan akun lepas pantai warms. nyawa, ya lan chadushko wis ing dalan kanggo nyerahke kursi.
  35. +2
    6 Juli 2018 13:11
    YEN FORMAL LAN TEKNIS, JAWABAN PITAKONAN - "Kapan sampeyan bisa dadi ketinggalan jaman?" - bisa kaya iki: "Langsung, ing awal desain / tes serial pisanan."
    Kanggo penulis kanggo refleksi: prinsip iki banget banal lan umum. Iki mesthi kedadeyan, umpamane, sajrone pambangunan kapal militer. Nalika diluncurake, kapal dadi lungse. Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah!
    Subtlety punika pinten kapal iki / pesawat / tank / Berdanka potensial kanggo modernisasi luwih sawise / ing Course saka produksi serial / operasi.
    Lan dialog babagan mobil generasi 6 banget logis.
    Aku bakal ngomong liyane: ana "paradoks fun" - ketinggalan konco lan nyekel munggah karo pimpinan asring banget nyatane dadi .... ahead saka pimpinan! Kanggo nggayuh teknologi "anjog" lan duwe tujuan ing ngarepe, "wong njaba" asring nduwe ciri sing luwih dhuwur ing perkembangane. Dadi, ing cara, iku ing USSR aviation saka Perang Donya II.
    Iki kedadeyan (nanging wis ana ing Jerman fasis) babagan pangembangan "macan lan panthers" minangka lawan saka T-34 lan tank abot saka USSR.
    Kedadean kaya mengkono, kanthi cara, ing pangembangan komunikasi seluler ing Asia.
    Paradoks kuwi kudu lan tansah dianggep paling rapet ing construction saka kabel komunikasi.
    Panjenengan setya!
    1. 0
      6 Juli 2018 17:01
      Pancen, saliyane njerit impulsif, ana sing duwe pikiran sing seimbang.
    2. +2
      7 Juli 2018 02:08
      Yen perang wis luwih sarujuk kanggo USSR, banjur manuk hantu. ari bakal duwe dening taun 43 85 mm bedhil, kang padha takon malah sadurunge Perang. Lan aku ora weruh apa sing apik ing "macan". Iku mung amba lan ora kasunyatan sing mbenerake dhewe ing kabeh, Boten kados Pz-IV.

      Ya, lan wiwitan awal produksi KV-1 bisa nggawa tank abot menyang IS-2 sing padha, ningkatake linuwih lan proteksi lan senjata sing pancen brutal. Lan nalika Jerman disiksa karo "macan" pasuryan-kanggo-pasuryan, kang setengah ing Maret ora worth apa, Tentara Abang ngatur kanggo njaluk tank dipercaya pisanan, lan banjur babar blas unggul kanggo "macan". Lan ora ana paradoks babagan iki. Amerika Serikat, ing bangunan tank ing umum, banjur lagged konco USSR dening 2 taun, malah sing ora bantuan. kesempatan, amarga ora ana pangerten apa iki needed saka tank ing umum.
      1. 0
        7 Juli 2018 19:16
        Macan isih bakal nusuk waja tank kita kanthi jarak sing ngluwihi kemampuan penetrasi cangkang 85 mm, lan kanggo siji Tiger sing rusak ana 140 peralatan mungsuh sing rusak - saka kaluwihan, daya tembak sing dhuwur, waja sing apik lan optik sing apik saka minus. - mesin larang lan angel kanggo nggawe lan pangopènan.
        1. +1
          7 Juli 2018 22:40
          Nglawan, kalebu Macan, digawe batalyon njaga tank abot Is-2 kanthi meriam 122 mm, sing mateni macan lan waja sing ana 88.
          1. 0
            8 Juli 2018 20:07
            Ing taun apa IC serial metu?
            1. Alf
              0
              8 Juli 2018 21:12
              Quote: Abel
              Ing taun apa IC serial metu?

              Ing kasunyatan, IS-2 tindak menyang pasukan ing awal 1944.
        2. Alf
          +1
          8 Juli 2018 21:09
          Kutipan: Vadim237
          Macan isih bakal nusuk waja tank kita kanthi jarak sing ngluwihi kemampuan penetrasi cangkang 85 mm.

          Tank berat Tiger, bedhil 85 mm ana ing tank medium, mula sampeyan mbandhingake tank saka kelas sing beda. Sampeyan uga bakal mbandhingake Tiger karo BT-7.
          Kutipan: Vadim237
          lan kanggo Macan sing rusak ana 140 unit peralatan mungsuh sing rusak

          Padha dietung soko sethitik, iku perlu kanggo nulis-1000 bêsik.
      2. +1
        8 Juli 2018 20:06
        Kutipan saka EvilLion
        Lan aku ora weruh apa sing apik ing "macan".

        Kok ngono? Lan pira wesi digantung ing kono. Lan banjur nerusake. Lan 34 kita mung bisa nembus ing kapal saka 300 m. Dadi serangan kita ing Kursk Bulge minangka bunuh diri murni
        1. 0
          10 Juli 2018 10:45
          Kenapa bunuh diri? Ing kono ana tlatah, cukup adoh kanggo T-34, lan malah macan "fonil" karo kubah komandan tubular, sing uga ditembus senapan mesin. Lan shelling pancet saka T-34 dipeksa Tiger maneuver, lan banjur transmisi kristal lan spatbor engine. Wangsulan: Bab ingkang utama karo Tigers kanggo nransfer perang kanggo tataran maneuvering - blitzkrieg Soviet - sak asor saka kelompok tentara "Ukraina" lan "Pusat", Jerman nilar kabeh Unit saka Macan saka pawai pancet. Babagan Kursk, sumelang yen ana T-70s cahya - supaya padha nyerang - lampus.
  36. +2
    6 Juli 2018 13:39
    Lan aku terus mikir, apa prestasi ing jeneng Rusia Putin menehi Borisov Pahlawan Rusia!
    Ya, kanggo ngrusak program rearmament ing SU-57, sampeyan kudu menehi pahlawan kaping pindho. am
    1. +1
      6 Juli 2018 14:00
      Quote: pensiunan militèr
      Lan aku terus mikir, apa prestasi ing jeneng Rusia Putin menehi Borisov Pahlawan Rusia!
      Ya, kanggo ngrusak program rearmament ing SU-57, sampeyan kudu menehi pahlawan kaping pindho. am

      Pahlawan kapindho bakal diwenehi kanggo "Armata" utawa kanggo mblokir pambangunan unit ing NPP-2 cedhak St. Mangkene carane dheweke bakal menehi pahlawan kaping 2, tegese dheweke wis ngliwati.
  37. +4
    6 Juli 2018 14:07
    Pamrentah, presiden, utawa parlemen ora bakal ngumumake kanthi umum kegagalan kebijakan ekonomi. Padha ora suicidal. Privatisasi ora menehi apa-apa marang anggaran, uga spekulasi ing obligasi pemerintah kanthi tingkat bunga liar 98. Apa, umpamane, bakal ngunggahake umur pensiun? Padha bangkrut. Kulon nolak utangan. Ora ana dhuwit kanggo pendanaan lengkap program sing wis disetujoni sadurunge, lan saiki wis suda sawetara taun. Tinimbang plenum, nalika asil saka rencana limang taun wis diringkes, saben taun kita saiki nonton talk show presiden - solver masalah pribadi saka begja sing wis pecah ing awang-awang. Ora nganti pesawat ruang angkasa, kapal lan tank ing kene.
    1. +3
      6 Juli 2018 16:59
      Kutipan saka: ont65
      Apa, contone, ngunggahake umur pensiun? Padha bangkrut.

      Padha ora bangkrut. Dheweke duwe dhuwit cukup kanggo replenishment taunan armada saka merek premium Jerman. Padha ngapura utang milyar kanggo wong Papua.
      Mung wae para panguwasa mriksa rakyat - apa dheweke bakal sabar nandhang umur pensiun, mundhake rega BBM, rega omah lan layanan komunal, lsp. Yen sampeyan tahan maneh, banjur ...
      Tangise pakurmatan ora bakal tangi. Yagene komplotan butuh peparing kamardikan? Padha kudu Cut utawa sheared. Warisan saka generasi menyang generasi yaiku Yarmo kanthi rattles lan scourge. (A.S. Pushkin)
      opo
  38. +1
    6 Juli 2018 14:08
    Dene keusangan, omong kosong.F-22 wiwit dikembangake ing taun 1981, ing taun 1990 penerbangan pisanan, produksi massal diwiwiti ing taun 2001. F-35 wiwit dikembangake ing taun 1995, penerbangan pisanan ing taun 2000, produksi massal ing taun 2011. Iki njupuk menyang akun kasunyatan sing wis pengalaman ing nggawe F-22 lan wis kerjasama karo Yakovlev Design Bureau Su-57 miwiti pembangunan ing 2001, pesawat pisanan ing 2010, produksi massal wis ngrancang kanggo 2019. paling ora konco, lan ing sawetara cara malah ahead saka Amerika ing jadwal.
    Lan artikel kasebut ora bisa dimangerteni, adhedhasar pernyataan sing ora bisa dingerteni saka wakil sing ora bisa dingerteni.
    1. +2
      6 Juli 2018 17:07
      F 22 wiwit diprodhuksi ing taun 1997, F 35 wiwit taun 2006.
  39. 0
    6 Juli 2018 14:14
    Nanging apa babagan teknologi sing nyedhiyakake produksi pesawat kasebut? Apa padha ora perlu uga? Ketoke, ing kalangan "mrentah" padha wedi yen kedadeyan kaya mangkene lan insinyur lan ilmuwan kita terus berkembang ing industri maju, mula dheweke, kalangan sing padha, bisa kelangan dana? Lan apa maneh sing kudu dipikirake, yen para senator Amerika kudu pindhah menyang situs kasebut kanggo ndeleng apa sing kedadeyan ing kene?
    1. 0
      6 Juli 2018 17:10
      Ora bakal ana teknologi, bakal terus digunakake kanggo produksi, bahan, mesin, avionik, lan sapiturute - kanggo Su 35, generasi kaping enem lan versi ekspor Su 57.
  40. 0
    6 Juli 2018 14:15
    Nda slamet, mambu kobong.
    1. 0
      6 Juli 2018 17:11
      Priksa wiring langsung.
      1. +2
        6 Juli 2018 18:52
        Kutipan: Vadim237
        Priksa wiring langsung.

        Ambune kobong ing saindenging jagad!Lan pamrentah kita sembrono, ngenteni apa maneh!?
        1. 0
          6 Juli 2018 19:37
          Kita ora ngarep-arep apa-apa - kita terus urip normal.
          1. +1
            6 Juli 2018 20:11
            Kutipan: Vadim237
            Kita ora ngarep-arep apa-apa - kita terus urip normal.

            wong bodho
  41. +3
    6 Juli 2018 14:23
    Sawise tembung kasebut, bajingan iki kudu nerusake menyang corong ireng kanthi borgol lan nganggo tutup ireng ing sirahe. Ing pengawasan sing abot supaya wong akeh ora nyuwek.
    Rong puluh lima taun kerja keras ing Novaya Zemlya, ngresiki situs uji coba nuklir bakal cukup. Supaya dheweke ora sumelang ing kana, perusahaane wong-wong kuwi kudu gedhe.
  42. +3
    6 Juli 2018 15:03
    Kutipan: Semyon1972
    We duwe bom, sing bakal nguripake munggah - kirdyk


    uncalan ing sikilmu yen padha sijine bedhil kanggo sirah?
    1. +2
      6 Juli 2018 17:17
      Kanggo patriot jingoistic lan wong ciyut, bom minangka argumen pungkasan.
      1. +1
        6 Juli 2018 17:50
        Kutipan saka Fan-Fan
        Kanggo patriot jingoistic lan wong ciyut, bom minangka argumen pungkasan.


        Iku ora kanggo mikir wong sing ngerti apa kasunyatan lan kasunyatan ngandika yen gegaman sembarang ora ana gunane yen mungsuh deprives saka kesempatan kanggo nggunakake.
        Dadi, contone, piso sing dilebokake ing tenggorokan sampeyan bakal nyuda senapan mesin sing dipasang ing mburi sampeyan (sampeyan bodho bakal ngethok tenggorokan sadurunge digunakake.
        Pangkalan pertahanan rudal sing dibangun dening Amerika Serikat ing sadawane kabeh wates wates kita dirancang kanthi tepat kanggo nggunakake "bom" Rusia mung bisa dibuwang.
        Basis pertahanan rudal AS wis meksa Rusia ngembangake rudal anyar "Sarmat" kanthi jangkauan sing luwih akeh supaya bisa nyerang lintasan sing durung ditutupi pangkalan pertahanan rudal kasebut.

        Lan kanggo Kazakhstan, dheweke manut ing Amerika Serikat sanalika akun dheweke ditangkep ing kana.
        1. +4
          6 Juli 2018 18:29
          Ora ana cara kanggo nyelehake bom sing kuat ing Paris - ana loro putra sekretaris pers Putin, Peskov.
          Ora ana cara kanggo mbucal London - ana putri saka wakil speaker State Duma Zhelenyak.
          Ora ana cara kanggo New York - ana putra penasehat presiden Andrei Fursenko (sadulur saka bal-balan Fursenko).
          Mbok menawa aku salah, lan anak pejabat ora mung manggon ing kono, nanging nindakake operasi pengintaian lan sabotase. Lan ing kasus perang ... prajurit
          1. +1
            7 Juli 2018 04:14
            Quote: Tibidokh
            Nyelehake bom sing kuat ing Paris tanpa alesan


            Aku bakal pitutur marang kowe rahasia elek sing malah ing USSR, dicekel bocah saka pejabat lan diplomat urip lan makarya liwat gunung, makarya lan sinau ing kedutaan lan konsulat.
            Miturut cara, Peskov dhewe minangka salah sawijining bocah ing USSR.
            1. 0
              7 Juli 2018 06:27
              Banjur sampeyan mung kudu ngarep-arep ...
              Quote: Tibidokh
              anak-anak pejabat ora mung manggon ing kono, nanging nindakake operasi pengintaian lan sabotase. Lan ing kasus perang ...
          2. 0
            9 Juli 2018 21:21
            Akeh pimpinan PKC duwe anak lan sedulur liyane sing manggon ing luar negeri nganti suwe. Dadi apa?
  43. +4
    6 Juli 2018 15:58
    Apa lingered?
    Iku gampang kanggo crack kene babagan carane kita keren, nanging angel kanggo ndeleng "alas konco wit iki"?
    Wis mesthi kaya iki, Kiriyenko lan Borisov minangka Pahlawan Rusia, nanging dheweke percaya (tulus) yen penghargaan kasebut mung kanggo pertempuran, nanging ora. Warta iki saka kategori sing padha.
    Dheweke nguwasani dhuwit, nampa penghargaan, APA maneh sing sampeyan butuhake?
  44. +4
    6 Juli 2018 16:17
    Aku rumangsa yen kabijakan sing kaya ngono bakal rampung kanthi ambruk negara
    1. +1
      6 Juli 2018 16:41
      Aku utamané disenengi perlu kanggo layanan nggoleki kanggo SU-57.

      Lagi ngomong: ora saben cook bisa aturan ora mung ladle.

      ngguyu
    2. 0
      6 Juli 2018 17:16
      Ora - mung ambruk lokal "Superpatriots otak."
  45. Komentar wis dibusak.
  46. Komentar wis dibusak.
  47. +4
    6 Juli 2018 16:52
    Apa maneh sing pengin dirungokake saka para pemimpin negara nyilem?
  48. 0
    6 Juli 2018 16:53
    [i] [/ i] Iki dudu babagan pesawat, tank lan misil, nanging babagan sing duwe kuwasa, dheweke ora nganggep Rusia minangka tanah air, nanging minangka papan sing bisa ditindakake.
    nyolong. Konsep Motherland, Nurani, Honor ora kanggo wong-wong mau.
    Rencanane mimpin negara kanggo disintegrasi, akeh sing duwe
    Kulon utawa ing Israel tanah air liyane.
    1. +1
      6 Juli 2018 18:08
      Salah sawijining komentator nyebutake data sing menarik babagan wiwitan pangembangan, tanggal penerbangan pertama lan tanggal adopsi pesawat Amerika generasi kaping 5. Dibandhingake karo Su-57, kita bisa ndeleng kanthi jelas ketinggalan 20 taun. Ing tembung liyane, dina iki kita nglampahi milyar kanggo pangembangan lan implementasine saka apa maneh teknologi paling anyar. Salajengipun. Kita weruh manawa "blok" pesawat Amerika sing anyar kanthi kemampuan anyar terus digawe. Lockheed wis ngembangake SLA anyar lan sistem komunikasi tertutup kanggo F-35, sing bakal diinstal wiwit taun 2022. Avionik anyar kanggo Raptor digawe lan diuji 5 taun kepungkur - siap dipasang kapan wae. Pitakonan yaiku - apa perlu kanggo miwiti proyek Su-57? Aku mikir ya. Nggarap proyek minangka pengalaman sing penting kanggo ngembangake teknologi anyar kanggo kita. Tanpa pengalaman kaya ngono, ora bisa maju. Apa kita butuh produksi massal Su-57? Aku ora. Dheweke ora bakal duwe kauntungan serius liwat Su-35, lan rega prohibitive. Iku luwih apik kanggo nganyarke 35th yen perlu - amarga mesin wis potensial kanggo iki lan bakal luwih gampang kanggo mesthekake produksi massal.
      Lan Su-57 ing jumlah bêsik dadi 20 - kanggo pindhah menyang latihan lan pusat test pesawat saka Angkatan Aerospace.
      1. +1
        7 Juli 2018 01:59
        Apa Su-57 ketinggalan F-35, sing muncul ing taun-taun sing padha lan bodho luwih murah ing kelas? Endi sampeyan entuk suket suket iki?

        Lan kenapa sampeyan entuk ide manawa Su-57 duwe rega sing larang? F-35 uga diarani transenden, nanging kanggo bisnis, Rafale ngisor malah luwih larang.
  49. Komentar wis dibusak.
  50. +4
    6 Juli 2018 18:01
    Borjuis komprador ing tumindak. Yen sampeyan nyolong 2 triliun. rubles taun, banjur ora bakal ana dhuwit kanggo senjata modern. Kaya ing pensiun ...
    1. +2
      7 Juli 2018 01:59
      Sampeyan wis lali carane iku ing 90s. Yen sampeyan durung weruh iki, banjur mung meneng babagan "ora bakal ana dhuwit."
    2. 0
      9 Juli 2018 01:22
      Menyang kerja - "Pensiun"
  51. 0
    6 Juli 2018 19:07
    Похоже на то,что наш экономический блок в открытую перешел к саботированию гособоронзаказа.
  52. +1
    6 Juli 2018 19:18
    Очень лихо в комментариях увели обсуждение от основной темы. Без всякой политики, пропаганды, и демагогии, да, в России умеют производить современную ,эффективную военную технику. В том числе и современные боевые самолёты. Но на каких производствах и в каких количествах?Всеми СМИ было озвучено, что Комсомольск на Амуре, где производятся самые современные истребители СУ 35, и разрабатываются перспективные ПАКФА(Т-50, СУ-57) является городом президентского внимания, присвоено название территории опережающего развития, включен во все программы правительства по развитию Дальнего Востока. По факту реальных оплачиваемых заказов нет ни на авиастроительном заводе ни на судостроительном. Программа ПАКФА умерла. Никаких заказов нет. Инвесторов нет. Новых производств нет. Управление производством на авиазаводе- на уровне позднего СССР, даже получая новое оборудование персонал готовят уметь забивать гвозди электронным микроскопом. Громадный, дикий бумагооборот в век компьютеров, при полной отсталости техдокументации. Подумайте сами, в таких условиях можно поставить на поток даже инженерно- гениальное, но экономически и производственно не проработанное изделие?
    1. +1
      7 Juli 2018 02:01
      Это не программа Су-57 умерла, это у тебя мозг умер.

      И только не надо про бумаги. В них уже давно самолеты не проектируют, даже у нас.
    2. 0
      7 Juli 2018 17:35
      Главное в том, что ЭТИМ это не нужно. У них другие задачи.
  53. +2
    6 Juli 2018 19:25
    А кто-нибудь задавался вопросом кому принадлежат предприятия ВПК? Ведь все они ООО, ОАО, и Т.П. Для капиталистов главное прибыль или я ошибаюсь? У нас капитализм, значит всё на продажу и выгода Западу. Сбербанк с госучастием, но в Крыму Сбербанка нет, кто скажет почему? Вот ответ и про Су-57 и про "Армату".
    1. 0
      6 Juli 2018 19:42
      Причём здесь платформа Армата - её ни кто не отменял и подобных машин на западе не будет ещё лет 15, она стоит всех средств, что на неё потратили.
  54. +1
    6 Juli 2018 19:31
    Руки то под себя гребут,а не от себя...вывод!?
  55. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      6 Juli 2018 21:15
      Кроме Китайцев на данный момент нам ни кто, реально накостылять не сможет. Ну разве ещё США - ядерными боеголовками.
    2. 0
      7 Juli 2018 11:15
      Так это и ежу понятно что накостыляют ... Но наше покровительство упрямо прет по этому пути, так что повод задуматься
    3. +1
      7 Juli 2018 17:42
      С ЭТИМИ мы не выстоим. Пора начинать думать, неужели месяцы после мартовского наглого обмана ничего не показали нам? Не интересуем мы их, не нужна им Россия, мы для них источник доходов и обременительная обуза. Продать все, что только можно и кому угодно, но не вооружать ВС, не возрождать инженерный и научно-технический потенциал, не выращивать рабочих 21-говека, не производить станки и суперкомпьютеры. Продолжать можно долго. Но мой взгляд простого технаря и простого гражданина пока ЭТИ во власти будет происходить ползучая деградация страны. И то это очень оптимистический прогноз, все можт быть и куда хуже.
      1. +1
        7 Juli 2018 19:19
        Станки у нас и так производят, часть в кооперации с иностранными компаниями, часть чисто свои - несколько месяцев назад в Якутии, наладили производство новых фрезерных и токарных станков с ЧПУ.
  56. +1
    6 Juli 2018 21:30
    Таких Козлов расстреливать надо. Новейшие технологии продать своим врагам. И когда же закончится этот сволочизм.? Когда этих тварей уберут из правительства.?
  57. Komentar wis dibusak.
  58. +3
    6 Juli 2018 22:12
    Просто надо честно сказать, что власть захватили воры, бандиты и изменники.
    1. Alf
      +1
      6 Juli 2018 23:04
      Kutipan: LomKuvaldych
      Просто надо честно сказать, что власть захватили воры, бандиты и изменники.

      Кто будет это говорить ? Верховный пахан ?
      Он уже сказал, что песков "несет пургу". После такого заявления на следующий день песков должен был вылететь в отставку без пенсии, а этого не случилось. Ну и кто теперь путин ? Так, пустой колебатель воздуха.
      1. -1
        7 Juli 2018 13:31
        Это должен говорить народ на площадях.
  59. +2
    6 Juli 2018 23:20
    Quote: Dedkastary
    ora ana dhuwit kanggo pesawat, tank, kapal, bocah lara lan pensiunan ... nanging ana dhuwit kanggo olimpiade lan juara dunia. kamulyan kanggo Putin LAN EP!!!

    И зачем же тогда вы, ребята, головали на выборах за этого.......на букву "Пэ"...?
    Вот теперь пожинайте плоды вашего бездумного голосования... Это ваша расплата за глупость...

  60. Komentar wis dibusak.
    1. +2
      7 Juli 2018 00:01
      Как итог Су 57 - давай досвидание, увидим его ограниченной партией в ВКС и на зарубежных выставках вооружения.
      1. +2
        7 Juli 2018 11:18
        Зачем нам оборона ? Ведь на один СУ 57 можно нанять 10.000 Вадимов которые будут рассказывать как в РФ жить хорошо ngguyu
        1. 0
          7 Juli 2018 19:23
          Если исходить из стоимости Су 57 около 4 миллиардов рублей за штуку - то на эти деньги можно приобрести два Су 35, причём самое главное в истребителе - вооружение, у обоих самолётов одинаковое. Второй вариант самый рациональный для ВКС.
  61. Komentar wis dibusak.
  62. +5
    7 Juli 2018 01:51
    И эта статья расположена в разделе Аналитика... А должна быть в разделе "Пошумим" или "Агитация и пропаганда".
    Абсолютно дилетантская статья, в которой профессионализма ноль, зато полно пропаганды, мол другим странам и даже противникам продаем передовое вооружение, а для своей страны построить те же самые истребители не можем в достаточном количестве.
    Это именно тот случай когда в статье автор ссылается на правильные цитаты правильных людей, которые являются реальными экспертами в своей области, но выводы автор делает неправильные, потому что дилетант и освещает вопрос однобоко лишь на основании ребяческого побуждения: "Дайте стране побольше этих СУ-57 и пофиг, какая у них себестоимость и насколько эта себестоимость выше себестоимости СУ-35, пофиг насколько доступно для страны массовое производство этих СУ-57 с их современной электроникой по сравнению с СУ-35, вся ли эта электроника местного производства или все-таки что-то закупается за границей и самое главное - в чем и на сколько Су-57 превосходит Су-35, и насколько это превосходство критично в реальном боевом использовании, чтобы вместо двух-трех Су-35 строить один Су-57".
    Итак как нужно было ответить на вопрос "Су-57 уже не нужен?". Ответ: нужен был и нужен остается. СУ-57 - это бесценный опыт для ОКБ Сухого и всего нашего военного самолетостроения. На основе этого проекта и наработок конструкторы уже дальше будут думать в какую сторону развиваться и проектировать истребитель уже следующего поколения. А годится ли он для серийного производства и в каком количестве эти истребители должны быть построены для нашей армии - это уже другой вопрос.
    Ресурсы в стране и деньги ограничены. Даже здесь среди комментаторов есть те, кто одновременно требует и высоких зарплат и сотни Су-57 в ВКС РФ. Мы не в сказке живем. И даже если бы у нас в стране не воровали и не было коррупции, то мы могли бы себе позволить просто чуть больше, но все равно пришлось бы выбирать к примеру 500 единиц Су-57 или 1000 единиц Су-35.
    Вот (не дай Бог конечно) если через год - война, то авторы уверены что для армии полезнее были бы 100ед Су-57 чем 200ед Су-35?
    Итак для того, чтобы ответить на вопрос, в каком количестве нужны Су-57 для страны, нужно было сначала привести кучу дополнительной исходной информации:
    1) Себестоимость производства Су-57 и Су-35
    2) Критичность превосходства Су-57 над Су-35 в реальном боевом использовании
    3) Требовательность в обслуживании (опять же в сравнении)
    4) Какие задачи способен решать Су-57 и не способен решить Су-35
    5) Каков бюджет, выделенный на производство истребителей для ВКС РФ на ближайшие годы

    P.S. В следующий раз лучше просто делайте статью целиком из цитат, а свои мысли не вставляйте :)
  63. +1
    7 Juli 2018 01:54
    Первый раз слышу о неком Гутеневе. Почему его слова вообще должны кого-то интересовать?
    1. 0
      7 Juli 2018 10:15
      Это тело - Председатель комиссии Госдумы по правовому обеспечению развития организаций оборонно-промышленного комплекса РФ. По сути эти ребята тесно работают с МО и решаю что целесообразно производить, а что нет.
  64. Komentar wis dibusak.
  65. 0
    7 Juli 2018 14:34
    а зачем они нужны?
    Вспомните мультики, которые показывал 1 марта 2018 года человек, похожий на Путина и всё встаёт на свои места.
  66. 0
    7 Juli 2018 16:45
    Kutipan: Vadim237
    Su 57 bakal menang ing ekspor.

    - Но какой же его купит, если по критерию efisiensi / biaya он уступает любому истребителю 4+ поколения, хоть российскому, хоть зарубежному??
    1. 0
      7 Juli 2018 19:25
      Его будут покупать те, у кого не будет денег на F 35 - а так Су 57 это улучшенный Су 35.
  67. +1
    7 Juli 2018 16:57
    Kutipan saka EvilLion
    ...И что, Су-35 керосина не жрет? Скорее наоборот, Су-57 за счет достижения больших скоростей при той же тяге должен жрать керосина меньше. А стоимость сборки, так в нем обещают раза в 4 меньше деталей.

    - Это просто несусветное враньё, про "в 4 раза меньше деталей". Просто бред. Именно вся фишка в том, что Су-57 лучше Су-35С на несколько процентов, а стоимость производства и эксплуатации выше kaping pirang-pirang.
    F-22 лучше F-15 на два порядка, поэтому даже при стоимости втрое большей он чрезвычайно выгоден, равно как и F-35.
    Что тут не понятно?! Вот потому МО РФ и командованию ВВС РФ Су-57 не нужен, о слова "совсем". И никакое это не предательство, а обычный прагматизм - ЗАЧЕМ ВПЕНДЮРИВАТЬ МАССУ ДЕНЕГ В ПРОВАЛЬНЫЙ ПРОЕКТ??
    Вот и будут потихоньку доковыривать эти 12 бортов, составят их них эскадрильку, они будут выступать на МАКСах, рассекать небо над Москвой 9-ое мая...

    Что же касается бредятины про 6-ое и 7-ое поколения - это из анекдота про Брежнева, когда он предложил вместо полёта на Луну советским космонавтам слетать сразу на Солнце...
  68. 0
    7 Juli 2018 17:02
    Kutipan saka: Dron_sk

    Вот (не дай Бог конечно) если через год - война, то авторы уверены что для армии полезнее были бы 100ед Су-57 чем 200ед Су-35?
    Итак для того, чтобы ответить на вопрос, в каком количестве нужны Су-57 для страны, нужно было сначала привести кучу дополнительной исходной информации:
    1) Себестоимость производства Су-57 и Су-35
    2) Критичность превосходства Су-57 над Су-35 в реальном боевом использовании
    3) Требовательность в обслуживании (опять же в сравнении)
    4) Какие задачи способен решать Су-57 и не способен решить Су-35
    5) Каков бюджет, выделенный на производство истребителей для ВКС РФ на ближайшие годы

    - Apik! apik ombenan Уж не SkyDron ли Вы??! nglirik
  69. 0
    7 Juli 2018 17:12
    Kutipan: Vadim237
    Кроме Китайцев на данный момент нам ни кто, реально накостылять не сможет. Ну разве ещё США - ядерными боеголовками.

    - И зачем это нужно США?? Чтобы потом на территорию России вошли 150 миллионов китайских "добровольцев" оказать ей гуманитарную помощь?!
    И зачем США делать такой подарок Китаю, своему главному оппоненту на Земле?
    1. 0
      7 Juli 2018 19:27
      Ну глупость всегда побеждает - в США она уже победила, особенно в верхах.
  70. +2
    7 Juli 2018 17:34
    Все просто до ощущения стыда и боли - мы в 91-м оказались баранами, которых остригла и продолжает стричь эта ОПГ, что засела в пределах МКАД. И не просто предатели они ВСЕ, а враги народа и России.
    1. 0
      7 Juli 2018 19:32
      А вам то что, с того что Су 57 будут делать ограниченной партией - всё равно не поставщики, комплектующих и не рабочие заводов - ни кто не заметит этих изменений, так как все эти люди будут работать на постройке Су 35, Су 34 и нового истребителя шестого поколения.
  71. +3
    7 Juli 2018 18:29
    Трудно относиться серьёзно к статьям данного автора. Не раз уже писал о его не профессионализме, не знании и не понимании материала, о котором пишет, но комментарии старательно удаляются.
    Ещё большее удивление вызывает истерия вокруг этих статей, которые, по сути своей, ни о чём.
    Aku bakal nyoba maneh.
    Вся статья выстраивается вокруг высказывания двух частных лиц и откровенного ...э...э...э...э потока сознания автора в конце. Всё.
    Попробую аргументировать.
    Объём и состав гособоронзаказа формирует Военно-промышленная комиссия и только она. Исходя из этого мнение и Гутенева и Борисова - мнения частных лиц. И, если слова первого это откровенное холуйство ("...я солидарен..."), то слова второго вызывают чувство недоумения. Человек, похоже, утратил представление о своём месте в государственной структуре. Но "судьба" Су-57 от них никак не зависит.
    И вот фразы двух людей, не имеющих никакого отношения к авиации и к формированию гособоронзаказа, стали поводом для столь алармистской статьи.
    Единственная цель автора, в который раз, обратить на себя внимание.
    Теперь о фактах. Гособоронзаказ на 2019 год сформирован и предусматривает поставку 12-ти Су-57. Прекрасный объём для 1-го года поставок. Это свидетельствует о том, что производители и поставщики комплектующих готовы к серийному производству, а армия - к эксплуатации данной техники.
    Что может быть прекраснее? Почему визжит "тусовка"?
    Теперь об остальном.
    ...Нам не нужна «Армата». Нам достаточно Т-72, в который запихнули немного электроники и назвали его Т-72Б3. «Армату» можно будет продать тем, кто за нее сможет заплатить. Пока она «экспортно привлекательна».
    Нам не нужен Т-90. Поэтому у нас их 350, а у индусов 1000. Индия смогла заплатить. А сейчас получат Египет и Кувейт. 500 и 146 штук. Потому что могут себе это позволить.
    Нам не нужен С-400 (да и С-500 гипотетический), потому что С-400 хотят те, кто может за них заплатить. И плевать, что это страна из блока НАТО. Доллары в Турции те же, что и у индусов.
    Нам не нужен Су-57. Хватит Су-34 и Су-35. Роскошные самолеты, им еще летать и летать. А Су-57 можно… правильно, продать. Тем, у кого нет возможности разработать, но есть доллары. Бахрейн, Катар, Саудовская Аравия…

    А эту лживую белиберду даже комментировать излишне.
    Армата и для промышленности, и для армии принципиально новая техника и первый заказ на 100 шт. - прекрасный объём. Не понимаю, почему автора буквально бесит её высокий экспортный потенциал.
    Т-90. Тут логика вообще отдыхает. Нам что, не экспортировать танки, раз у нас их 340 штук. А сколько их должно быть в мирное время, чтобы государство заслужило одобрение таких "скомороховых"? 500? 5000? 100500?
    На нас что, Индия или Египет собираются напасть?
    C-400.
    22 полка / 46 дивизионов / 368 ПУ на ноябрь 2017 года.
    Всего до 2020 года планируется приобрести 56 дивизионов ЗРС С-400.
    Как мы видим, все планы полностью реализуются.
    Су-57. Уже всё сказано выше. Будет серьёзный заказ, надо рассматривать вопрос об экспорте.
    Что ещё? Автор берётся писать статьи не понимая даже, что, чем больше страна продаёт первоклассных вооружений в другую страну, тем спокойнее и стабильнее отношения между ними.
  72. 0
    7 Juli 2018 18:38
    Ну что за гадость эта ваша заливная рыба...)))А если по серьёзному... неужели наши электроники допетрили,что против американских кукурузников надо делать новую рлс, новый боевой интерфейс и т.д. и т.п.Да ещё и вооружение надо списочек расширить.Тока откуда денег взять?Программа то закончилась...Вот и решили,как американцы сэкономить на поколениях.Только русский авось даром не проходит.Когда создадим новый самолёт американцы будут уже на электродвигателях летать.Вот вам и импортозамещение.Если сейчас на нашей технике идут импортные детали,то что вы хотите от суперсовременных истребителей с двигателем ещё 20 века.
    1. 0
      7 Juli 2018 19:41
      Для шестого поколения уже делают фотонный радиолокатор, комбинированный ПВРД с возможностью выхода на гиперзвук в форсажном режиме и БРЭО включающее в себя ИИ.
  73. Komentar wis dibusak.
  74. 0
    7 Juli 2018 18:48
    Ya, Su-57 sing padha dadi PAK FA suwene, saiki, ternyata ora dibutuhake. Utawa ora ana dhuwit kanggo wong-wong mau, sing dhasare padha.

    Q.E.D.
  75. 0
    8 Juli 2018 01:23
    примерно такого содержания говорил рыжий-..ну умрет 40 миллионов людей в ходе реформы экономики ну и что
  76. 0
    8 Juli 2018 06:07
    Это российский капитализм - детка.
    1. 0
      8 Juli 2018 10:32
      Это называется правильное распределение средств.
  77. Komentar wis dibusak.
  78. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      8 Juli 2018 10:35
      То что показывали в "мультике" - часть принята на вооружение, на завершающей стадии испытании и принятия на вооружения.
  79. Komentar wis dibusak.
  80. 0
    8 Juli 2018 11:24
    американцы вроде наметили, что один из признаков 6-го поколения будет отсутствие пилота. Рос.либералы решили этот признак перенести в 7-ое поколение. Те ещё эксперты в авиапроме.

    Отказ от Су-57 и "Арматы" - позор на государственном уровне. Зачем так пиарили, если нет денег? Зачем сейчас делать такие демонстративные заявления? Похоже гнилая муткотня началась и в оборонке и/или сердюковщина пустила корни.

    То резкая пенсионная реформа, то непонятная свистопляска вокруг цен на бензин. Теперь не нужны перспективные машины. Раскачивают либералисты майдан в России.
  81. 0
    8 Juli 2018 13:38
    Kutipan saka Tahtvjd2868
    Ana dhuwit ing negara. Contone, contone, program investasi Railway Rusia lan jembatan menyang Sakhalin ... 600 lard ... Apa sampeyan mikir babagan wong-wong pulo miskin sing tiba-tiba dadi sibuk? ))) Kabeh karo perspektif kanggo Hokkaido .. digunakake investasi iki ora bakal mbayar malah kanggo millennium. Mung ing kene ana manajer spektakuler sing ngandhani pensiunan yen ora ana dhuwit (lan saiki malah militer) ngirim menyang proyek sing bakal mbantu dheweke entuk dhuwit. Transit barang, ekspor sumber daya alam, ekspor senjata.. Apa sampeyan mikir iki kebijakan patriot sejati negarane? )))


    Да, предатели никуда не делись, так и сидят на своём месте с 1985 годо, зализывая зады друг-друга...
  82. +1
    8 Juli 2018 14:12
    Цитата: Шкафтипасейф
    Отказ от Су-57 и "Арматы" - позор на государственном уровне.

    - Не позор, а совершенно здравый подход: "не вышел каменный цветок", так зачем его запускать в большую серию, вопреки здравому смыслу??! Выбрасывая народные деньги на ветер?? Довести до ума сначала нужно, а потом уже и тиражировать в сотнях единиц, - что неясного?! Раз ему до F-22 "как пьяному до Пекина раком", - решение в этом месте как раз совершенно правильное...
    Зачем так пиарили, если нет денег? Зачем сейчас делать такие демонстративные заявления?

    - Для поддержания в народе оптимизма, бодрости духа и веры в партию и правительство. Как и все предшествующие 100 лет.
    Вы с Марса свалились, что ли? Как маленький...
  83. 0
    8 Juli 2018 14:20
    Quote: liwat
    Ya padha mangan teken
    konstitusi Federasi Rusia. Pasal 107 p.3. Yen Presiden Federasi Rusia ing patbelas dina saka tanggal panrimo saka Federal hukum nolak iku
    - dadi sampeyan ora kudu mlebu!
    Sampeyan kudu luwih ati-ati!
    Quote: liwat
    Yen perdana menteri ora ngrungokake dheweke, kenapa dheweke ora dipecat?

    Sanalika ana krisis kakuwasan ing negara, sing sampeyan nelpon, banjur langsung ana sponsor kanggo Maidan, lan ora mung ing Moskow, sing paling kamungkinan bakal mimpin kanggo pamisah ing negara.

    Tegese, kita uga kudu ngucap syukur marang pamrentah iki?
    Apa perbudakan bakal dikenalake? nanging tanpa Maidan!!!!
    Undhang-undhang ana, mung kanggo wong sing ora kuwasa, amarga ora ana Maidan.
    Inggih, lsp.
    Kita kabeh bebarengan, saben wektu, liyane lan liyane stubbornly (18 taun saurutan) milih kanggo United Rusia, kang ketua partai Medvedev. Ing aktivitase, Putin ora bisa nglirwakake pendapat rakyat lan kepinginan masochistic kanggo dadi budak kanggo master.

    Ing kene aku setuju, kaya wedhus.
    Nanging, Putin tansah ndhukung EP!!!! Priksa akeh video!
    Dadi wong-wong ora percaya marang Putin, mula dheweke milih United Russia

    И правда, такое обсуждение, интересное - как-будто Путин, Медведев и ЕР не одна шайка-лейка...
  84. Komentar wis dibusak.
  85. 0
    8 Juli 2018 17:51
    Кто ответит за бессмысленно истраченные время и деньги?
    1. 0
      8 Juli 2018 18:23
      Почему бессмысленно - экспорт ждёт Су 57, а там сполна все расходы восполнит и будет приносить прибыль.
  86. +1
    8 Juli 2018 18:53
    Kutipan: Vadim237
    Почему бессмысленно - экспорт ждёт Су 57, а там сполна все расходы восполнит и будет приносить прибыль.

    - С чего взято, что Су-57 "ждёт экспорт", если его не хотят покупать родные ВВС, если от него отреклись индусы? Где найти чудаков, которые на него позарятся и ПОЧЕМУ??
    1. 0
      8 Juli 2018 19:32
      Outsider! Как всегда желчь и ложь в отношении техники России, которая превосходит технику США и их союзников по многим параметрам и не только! Далеко американским БРЛС до Российских!
      1. 0
        8 Juli 2018 19:44
        Outsider! ЭОП(ЭПР) F-22 от 0.3 до 0,4 кв.м - это по поводу прошлого спора! А остальное, глупая реклама и не более...
    2. 0
      9 Juli 2018 01:28
      Не переживайте, такие страны как: Турция, Индонезия, Малайзия, Вьетнам, Алжир, Египет, Иран, Ирак с удовольствием приобретут Су 57, как только его выкатят на продажу, всё таки самолёт за 60 лимонов баксов будет более предпочтительней - F 35 за 110 лимонов.
  87. +1
    8 Juli 2018 19:11
    Да уж..., шестая колонна оккупировавшая власть делает свое дело...
  88. +1
    8 Juli 2018 19:22
    Парни (скоморохов и Ставер) ,вы когда по отдельности пишете -вроде все нормально ,но стоит вам начать писать вместе -такое ощущение что вы бредите или нажрались С2Н5ОН2 ,нашли блин кого слушать -это же как говорит наш незабвенный Жванецкий-- "они-же прос...ки ,а не идиотки" ngguyu
  89. 0
    8 Juli 2018 20:02
    А чего так мелко. Центрально-Африканская республика, разве что людей не жрут. Бандитско -олигархический строй
  90. Dik
    0
    8 Juli 2018 21:20
    Надо проверить Владимира Гутенева на наличие связей с западными спецслужбами.
  91. 0
    9 Juli 2018 01:23
    Kutipan saka SETTGF
    Outsider! ЭОП(ЭПР) F-22 от 0.3 до 0,4 кв.м - это по поводу прошлого спора! А остальное, глупая реклама и не более...

    - Это Вам Погосян с Давиденко сказали. Но - соврали... wassat Если бы у F-22 была бы такая же ЭПР, вышеупомянутая, как у Су-57, - он точно так же никому бы не был нужен, как и Су-57. А поскольку она у него в 3000-4000 раз меньше, F-22 нужен всем. Вот только американцы, злодеи, его никому не продают... nangis
    1. 0
      9 Juli 2018 10:55
      Да F 22 и купить мало кто сможет - миллионов 150 на экспорт будет стоить.
  92. +2
    9 Juli 2018 01:26
    Kutipan saka SETTGF
    Outsider! Как всегда желчь и ложь в отношении техники России, которая превосходит технику США и их союзников по многим параметрам и не только!

    - На каком основании Вы это решили, никогда никаким боком рядом не валяясь ни с той, ни с другой???
    Далеко американским БРЛС до Российских!

    - Вы хоть один разок попробуйте что-то аргументировать? А то вечно голословие сплошное и цитаты пацанов с "Глобальной авантюры"... lol
    1. +1
      9 Juli 2018 10:59
      На данный момент запад превосходит нас по: средствам связи, БРЭО самолётов, ракетах - воздух воздух, управляемых авиабомбах, артиллерийским и танковым боеприпасам, ПТРК, орудиям для БМП, БПЛА.
  93. 0
    9 Juli 2018 11:12
    Нафига нам СУ 57 и Арматы нам нужны Михельсоны Лисины Минцы вот о чьём благосостоянии нам всем надо беспокоиться.А с танков и самолётов они ни чего не поимеют.Так как к их производству их пока не допускают да особо и не наваришь в лёгкую как на газе нефте или алюминии
  94. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      9 Juli 2018 18:44
      Армату не бросят - так как аналоги этой платформы на западе ещё не появится лет 10 - 15.
  95. 0
    9 Juli 2018 17:19
    Учитывая "рыночность" членов Госдумы, видя явный вред их потуг ослабить Россию, за такие высказывания "всенародно избранных" надо привлекать к суду за измену Родине с полной конфискацией иудовых накоплений!
  96. Komentar wis dibusak.
  97. -1
    10 Juli 2018 09:15
    Нары по этому депутату плачут!
  98. 0
    10 Juli 2018 13:32
    Не думаю,что мнение этих двух ,как бы мягче назвать,чудаков ,совпадают с мнением руководства страны и минобороны.КА госдуме,надо заслушать депутата Гутенева за это выступление.
    Надоели эти умники,которые только и делают,что просирают гос деньги и с радостью льют помои на все российское.
  99. -1
    10 Juli 2018 17:46
    И как теперь относиться к заявлению Президента (в том самом Обращении) о гиперзвуковых "атомных" ракетах, торпедах и прочих фантастических звездолётах-штурмовиках?
    1. 0
      11 Juli 2018 00:49
      Это более простые и дешёвые системы, по сравнению с истребителем который стоит под 4 миллиарда рублей за штуку, на эти деньги можно купить два Су 35.
  100. 0
    11 Juli 2018 03:53
    да да-не виноват как же

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"