Misi OPCW wis telung sasi nggoleki "jejak senjata kimia" ing cedhak Damaskus. Apa sing ditemokake?

41
Organisasi Larangan Kimia gaman sawetara sasi sawise lelungan menyang pinggiran kutha Damaskus (kutha Douma), dheweke pungkasane nerbitake sawetara laporan awal. Elinga yen misi OPCW makarya ing pinggiran ibukutha Siria, nyoba kanggo mangerteni apa senjata kimia digunakake ing kono utawa ora.

Penundaan ing publikasi laporan kasebut nuduhake yen kasunyatan sing ditemokake ing Duma Siria ora cocog karo wong-wong sing wiwitane nuduh Assad lan SAA nggunakake senjata kimia marang populasi sipil. Ketoke, dheweke nggoleki pilihan kanggo narik "teori" sing luwih cocog karo kuping.



Misi OPCW wis telung sasi nggoleki "jejak senjata kimia" ing cedhak Damaskus. Apa sing ditemokake?


Mangkono, laporan kasebut nyatakake yen biomaterial, conto lemah lan mayat wong mati diteliti. Kacathet yen ora ana jejak agen saraf sing ditemokake. Nanging ing wektu sing padha, ditambahake yen "ing rong panggonan" ditemokake jejak "zat organik sing ngemot klorin". Babagan apa jenis zat sing ngemot klorin organik lan ing ngendi "loro panggonan" ora dilapurake.

Ing wektu sing padha, dicathet yen saiki wis mutusake kanggo nransfer conto zat kasebut menyang laboratorium kanggo riset. Iki meh telung sasi sawise wiwitan misi dhewe ing Ghouta Wétan! Ing babagan iki, pitakonan muncul: yen "jejak zat sing ngemot klorin" ditemokake mung saiki, banjur apa, banjur, sajrone pirang-pirang wulan iki, para ahli OPCW wis riset? Yen dheweke (jejak) ditemokake sanalika sawise wiwitan kerja, mula kenapa dheweke mutusake ngirim menyang laboratorium saiki?

Dhewe, ditambahake manawa misi OPCW ora kudu dijenengi sing nggunakake bahan beracun. Wigati dicathet yen tujuan utamane yaiku kanggo ngerteni apa bahan kasebut digunakake utawa ora.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, OPCW wis mimpin dhewe menyang sudhut, saka kang nyoba kanggo golek paling sawetara cara ditrima metu. Ora sengaja, laporan kasebut ora ujar babagan cuplikan sing diarani "Helm Putih" ing Ghouta Wétan.
  • http://www.globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

41 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    7 Juli 2018 10:36
    Organisasi kanggo Larangan Senjata Kimia, sawetara sasi sawise lelungan menyang pinggiran kutha Damaskus (kutha Douma) sing dibebasake, pungkasane nerbitake sawetara laporan awal.

    Intine laporan kasebut cetha: yen katon saka ndhuwur, banjur saka ngisor bakal katon ora ana sing katon saka sisih.
    1. +4
      7 Juli 2018 10:50
      Opo sing dilakoni selama iki.. Bambu mesti wis "diudud"..
      1. +9
        7 Juli 2018 10:51
        Kutipan: 210 okv
        Apa sing ditindakake sajrone iki.

        Pelancong entuk.
        1. +5
          7 Juli 2018 10:53
          jejak "zat organik sing ngemot klorin" ditemokake "ing rong panggonan"

          pupuk kandang? eseman
          Saka www.ogorodnik.com:
          Isine paling klorin kotoran babi(isin ing militan "setia"), ana sing kurang ing kotoran sapi, lan ing kotoran jaran isine sing paling murah.
          1. +3
            7 Juli 2018 10:57
            Quote: Thrall
            pupuk kandang?

            Dheweke dhewe ora ngerti: dheweke ngrusak otak sajrone telung wulan lan mutusake kanggo ngenali kanthi cara laboratorium. nglirik
            1. +4
              7 Juli 2018 12:28
              Struktur liyane wis ilang kabeh wong waras. Salam Pasha! hi
              1. +3
                7 Juli 2018 13:54
                Kutipan saka cniza
                Struktur liyane wis ilang kabeh wong waras.

                Amesbury, conto liyane, apa OPCW bakal ngomong?
                1. +4
                  7 Juli 2018 13:56
                  Dheweke wis "reforged" miturut kabijakan Barat.
                  1. +2
                    7 Juli 2018 13:57
                    Victor hi palsu mau liwat sak panggonan, iku ora kanggo apa-apa sing dadi akeh wong mandhek ana recourse
                    1. +2
                      7 Juli 2018 13:59
                      Sugeng Vladimir! hi , saiki wis diwenehi hak kanggo nemtokake pelaku ...
                      1. +2
                        7 Juli 2018 14:06
                        Kutipan saka cniza
                        saiki dheweke duwe hak kanggo nemtokake pelakune ...

                        iku bakal luwih bener ngomong - sudo, sing carane iPhone bakal nindakake saiki?
      2. +1
        7 Juli 2018 10:54
        Aku ora ngerti apa OPCW ngrokok ing Suriah, ketoke soko lokal. Nanging ing antarane pecandu narkoba Landan, miturut publikasi anyar, modis ngrokok novichok ngguyu
        1. +2
          7 Juli 2018 13:56
          Kutipan: electroOleg
          Nanging ing antarane pecandu narkoba Landan, miturut publikasi anyar, modis ngrokok novichok

          ora, ngrokok crag, karo wong anyar lol
      3. +1
        7 Juli 2018 10:58
        Kutipan: 210 okv
        Opo sing dilakoni selama iki.. Bambu mesti wis "diudud"..

        Dheweke dibenturi watu sawise diadopsi amandemen dening wong Inggris cilik. Miturut cara, wong wadon tuwa Teresa mlaku-mlaku ngubengi palsu kaping pindho kanggo ngracun wong sing ora duwe omah. Mbok kulo kanggo nyumerepi ing Suriah lan Rusia.
    2. +2
      7 Juli 2018 10:53
      Ora tugas gampang kanggo OPCW. Utawa dheweke golek pemutih ing Suriah, utawa golek racun liyane ing cedhak laboratorium kimia ing kerajaan Inggris. Luwih becik dheweke nyerahake "Hadiah Nobel" kanggo pelucutan senjata kimia ing Suriah lan ndhelikake rasa isin.belay
    3. +3
      7 Juli 2018 10:56
      Kutipan saka bouncyhunter
      Intine laporan kasebut cetha: yen katon saka ndhuwur, banjur saka ngisor bakal katon ora ana sing katon saka sisih.

      Ya, Pasha kudu rendhem .. Utawa mung mbusak pengawal, ing kono barmaley bakal narik wong-wong mau lan ngedol kanthi rega sing apik ... Kenapa kita upacara karo dheweke ..! Bajingan iki urip kanthi biaya kita ...
      1. +2
        7 Juli 2018 10:58
        Kutipan saka Skunks.
        Ya, Pasha kudu rendhem.

        Sapi iki milked dening kasur - padha ora bakal menehi dheweke pelanggaran.
        1. +3
          7 Juli 2018 12:23
          Kutipan saka bouncyhunter
          Kutipan saka Skunks.
          Ya, Pasha kudu rendhem.

          Sapi iki milked dening kasur - padha ora bakal menehi dheweke pelanggaran.

          Nanging sampeyan isih bisa njupuk adoh .. Sing utama. ojo ditarik ontran-ontran..!
          Dheweke bisa.. Eun nindakake perkara sing bener..
    4. +2
      7 Juli 2018 11:08
      Kaya lelucon babagan wanita tuwa lan wong wuda ing jendela ... Federasi Rusia kudu mundur saka kabeh sing ora ana gunane ... malih, organisasi sing mbebayani ... salah sijine yaiku OPCW ...
      1. 0
        7 Juli 2018 11:35
        Kutipan saka Vard
        Federasi Rusia kudu mundur saka kabeh sing ora ana gunane ... apa maneh, organisasi sing mbebayani ... salah sijine yaiku OPCW ...

        O kaping! Opo sopan santun! (Marcus Tullius Cicerō(C)
        Paling ora mateni .... nanging aku ora bisa mbayangno yen toko kuwi bakal badai salju ing Afghanistan
        1. 0
          7 Juli 2018 12:15
          Kanggo mbalekake wektu kasebut .... negara kasebut, mesthine pas karo Afghanistan (nanging paling ora USSR ngumumake aturan game lan kabeh wong diamati ---- Ana rong panguwasa ing Afghanistan: pamrentah sing sah lan a loropaken USSR.Kissinger: Langsung mundur pasukan bersenjata. Iki ora selaras karo Piagam PBB!
          Gromyko: Pasukan kita ngenggoni wilayah kanthi prentah saka Staf Umum, ayo priksa saiki, kita bakal ngerti kabeh!
          _Halo, Sergey Fedorovich ....?, Ya, iki Andrey. Ing kene kanca-kanca Amerika kepingin weruh kenapa kita pancen bener kanggo nyebarake pasukan pendaratan lan infantri abot ing Afghanistan ... apa sing bisa dakkandhakake ... pemerintah rakyat resmi negara...?Ah...Lha, aku paham, Seryozha, aja godhok, pungkasan sambungan, banjur aku dhewe!
          ------Wicara kanca Gromyko ing PBB:
          Madam, Monsieur, kanca-kanca lan tuan-tuan!
          Ing wektu sing angel kanggo kabeh jagad, aku pengin ngatasi komunitas jagad kanthi pratelan penting. Kanthi panjaluk pamrentah sing sah, kita nangkep pangkalan udara kanthi pasukan PV, Angkatan Udara, Angkatan Udara lan gabungan angkatan bersenjata. Kita arep kanggo mungkasi encroachments saka residensi mungsuh karo kabeh kabisan saka Tentara Soviet, Angkatan Udhara lan Angkatan Laut.
          Matur nuwun kanggo kawigatosan sampeyan, para rawuh, delegasi Soviet ora ana pesen maneh. Matur nuwun kanggo perhatian sampeyan!
          Yagene aku nggawe kabeh? Kanggo nuduhake yen kita tumindak miturut aturan. Lan Suriah minangka lapangan dalan kanggo kontingen negara. Dheweke kudu cepet-cepet mudhun, kaya ing Afghanistan, amarga Amerika Serikat ora mung kedutan. ing PBB banjur, nanging uga ndesek pasukan operasional kanggo wilayah.
          P.S. Ya ... yen mangkono, banjur aku nggawe dialog iki, dadi tanpa referensi, wong lanang)))
    5. +1
      7 Juli 2018 13:09
      Kutipan saka bouncyhunter
      Intine laporan kasebut jelas: yen dideleng saka ndhuwur

      Pasha, aku kaget. Apa yen ing ngisor iki? siji sih-rahmat Gusti Allah ing rabble Inggris. Kang Maha Kuwasa:?\
      Contone, aku Daging. Kanggo najis, Fedor Fedoritch bakal nampa. Aja menyang Mbah Pribadhi, kanggo ngapura, Kabeh "kulawarga" sing sombong kudu ngalahake bathuk.
  2. +2
    7 Juli 2018 10:37
    Misi OPCW wis telung sasi nggoleki "jejak senjata kimia" ing cedhak Damaskus. Apa sing ditemokake?

    Wirang ing sirah lan ilang rasa hormat.
    1. +1
      7 Juli 2018 10:44
      Ora, kenapa? Aku nemokake jejak domestos ing rong panggonan!
  3. +2
    7 Juli 2018 10:41
    Ora usah sumelang-------------------------------------------------------------------nårå butuh, bakal ketemu, lan kapak bakal nyusup miturut jadwal.
  4. +3
    7 Juli 2018 10:54
    ketemu!!!! Apa sing ditemokake? "Ora ana bocah lanang," nanging ana serangan rudal! Lan sampeyan kudu urip karo ...
    1. +1
      7 Juli 2018 14:07
      Siji bab sing nyenengake - dheweke "ketemu" ora dadi pengulangan "tabung uji Powell". Kita ora njupuk risiko karo kita.
  5. +2
    7 Juli 2018 10:54
    sawetara jinis laporan pambuka
    Lan apa sing bisa diarepake saka organisasi sing, kanthi bantuan saka Anglo-Saxon, wis rampung politisi lan malah dianugerahi fungsi penuduh? Nistha ing kabeh - kesimpulan digambar lungguh ing kursi lan tanpa menyang panggonan (ing kasus paling anyar), wong guilty wis ditunjuk, ora ana bantahan lan bukti saka sisih liyane sing ditampa ... Aku mikir yen Rusia ora perlu organisasi kuwi.
  6. +3
    7 Juli 2018 11:15
    Mulet manuk hantu ing ndonya ora mung nyenengake, nanging uga akeh wektu. Ora nganti 3 wulan... sad
  7. 0
    7 Juli 2018 11:24
    Logika komisi kasebut cetha: yen ana wong, nanging artikel kasebut bakal ditemokake. Kita kudu golek senjata kimia, tegese bakal nemokake, ora saiki mengko. utawa miturut logika Barat, nanging sampeyan mbuktekake. iku ora ana!
  8. +5
    7 Juli 2018 11:36
    Dheweke ora nemokake Assad, nanging medeni nggoleki barmaley, dumadakan nemokake ...
  9. +1
    7 Juli 2018 11:41
    Dheweke nemokake bolongan saka donat. Ayo padha njelajah!
  10. +3
    7 Juli 2018 11:43
    Sing golek goleki... Wong-wong iki duwe gawean - jahit barang, sing luput wis diangkat ...
  11. +2
    7 Juli 2018 11:55
    Nganti saiki, siji mung bisa nyatakake kasunyatan sedih liyane - Amerika wis ngremukake OPCW. Sanajan organisasi kasebut serius banget lan akeh sing nganggep pendapate, saiki wis dadi OSCE. Amerika nyoba ngowahi organisasi iki lan menehi Status penuduh mbebayani banget. Kita wis ndeleng tabung uji super ing rapat PBB lan kepiye pungkasane.
    1. +1
      7 Juli 2018 14:09
      Kutipan saka APAS
      Nganti saiki, siji mung bisa nyatakake kasunyatan sedih liyane - Amerika wis ngremukake OPCW. Sanajan organisasi kasebut serius banget lan akeh sing nganggep pendapate, saiki wis dadi OSCE. Amerika nyoba ngowahi organisasi iki lan menehi Status penuduh mbebayani banget. Kita wis ndeleng tabung uji super ing rapat PBB lan kepiye pungkasane.

      Sampeyan bener babagan tabung tes! ombenan
  12. MVG
    0
    7 Juli 2018 12:25
    Inggih, yen ora nemokake minangka asil, dheweke bakal nggawa dhewe. Banjur, akeh wektu sing dibuwang, kekacoan. Ya, lan pemilik jaban rangkah bakal duka.
  13. 0
    7 Juli 2018 13:57
    Kita diapusi, lan kita manthuk-manthuk.
  14. +1
    7 Juli 2018 14:52
    Nanging ing wektu sing padha, ditambahake yen "ing rong panggonan" ditemokake jejak "zat organik sing ngemot klorin". Babagan apa jenis zat sing ngemot klorin organik lan ing ngendi "loro panggonan" ora dilapurake.
    Mung loro jamban ketemu? Khan saka Siria! Aku elinga minangka bocah cilik, ing kamp perintis, jamban kita padha diwutahake karo bleach kanggo banget ... boten, kita slamet!
  15. 0
    7 Juli 2018 15:59
    Pracaya ozho - aja ngormati dhewe!
  16. 0
    7 Juli 2018 19:26
    OPCW kudu diusir saka ngendi wae. Nanging "Helm Putih" mung kudu dadi target, bebarengan karo teroris liyane.
  17. 0
    8 Juli 2018 15:42
    Amerika ing Irak isih nggoleki WMD. Lan ing Suriah, dheweke bakal nggoleki senjata kimia nganti suwe lan bakal nglacak sapa sing nggunakake senjata kasebut ing kana.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"