saingan battlecruiser. "Hood" lan "Ersatz York". Ch 2

46
История ngrancang pungkasan (saka dibangun) battlecruiser Inggris "Hood", miturut pangandikane cocok saka F. Kofman, "ngelingi saka saga carane Admiralty nyoba kanggo nggawe kapal banget ala. Nanging ing wayahe pungkasan, "gagasan" iki dibatalake kabeh, utawa ngalami owah-owahan ekstensif sing versi final nduweni kualitas sing beda banget dibandhingake karo asline.

Elinga yen sawise mbangun limang kapal perang sing apik banget saka jinis Ratu Elizabeth lan banjur jumlah sing padha kurang cepet lan luwih apik dilindhungi Royal Sovereigns, Inggris bakal nyelehake Ratu Elizabeth liyane lan telung Sovereigns kanggo nggawa nomer "381-mm. "kapal perang kanthi kacepetan dhuwur nganti enem, lan kapal baris - nganti wolung. Pangembangan pasukan linier kasebut luwih saka cukup, amarga nyedhiyakake garis lan sayap kanthi kacepetan dhuwur kanthi kapal sing paling kuat lan paling dilindhungi. Ing Jerman, pambangunan kapal perang "21-simpul" sing nganggo bedhil 380-mm diwiwiti kanthi telat, saéngga nalika patang Bayern pisanan bisa rampung, Inggris bakal duwe raja-raja kraton kaping pindho. Ing wektu sing padha, Jerman ora mbangun kapal perang kanthi kacepetan dhuwur, menehi tugas "swiwi kacepetan dhuwur" kanggo para penjelajah perang, nanging kanthi kabeh kaluwihan kapal Jerman kelas iki, dheweke ora bisa nolak kapal-kapal kasebut. Tipe Ratu Elizabeth.





Mangkono, program 1914, sing nyedhiyakake pambangunan papat kapal perang "381-mm", cukup lan logis. Nanging, plans iki diselani dening perang lan laying ora njupuk Panggonan: iki dianggep sing kapal saka program iki ora duwe wektu kanggo ngetik layanan sadurunge mburi musuhan. Banjur W. Churchill lan kanca lan guru D. Fisher dadi kuwasa, lan wiwit wektu iku, gaweyan kapal Inggris kanthi ora sengaja nuduhake sawetara gerakan aneh ing babagan nggawe kapal perang lan kapal perang.

Kaping pisanan, Repulse lan Rinaun, kapal penjelajah perang 381-mm pisanan ing donya, ana ing saham, cepet banget, nanging nduweni proteksi banget. Sawisé iku, "cruisers cahya gedhe" Koreydzhes, Kamulyan lan ngamuk padha glethakaken mudhun, kang sejarawan mengko dianggep battlecruisers cahya - Nanging, padha ora bisa rampung nolak battlecruisers Jerman. Kabeh kapal kasebut digawe kanthi inisiatif D. Fisher, nanging ing Mei 1915, "Era Fischer" rampung ing salawas-lawase: dheweke ninggalake jabatan First Sea Lord, lan wektu iki - ing salawas-lawase. Bisa uga dianggep yen karo budhal saka D. Fisher, jaman ngrancang kapal aneh sing gedhe uga bakal rampung, nanging ora kaya ngono! Ing taun 1915, alasan sing taun sadurungé dipeksa ninggalake terus construction saka kapal perang ilang makna - perang njupuk karakter protracted lan ora ana pungkasan ing ngarsane.

Dadi, diputusake bali menyang kapal perang, nanging ... sing endi? Inggris nganggep "Ratu Elizabeth" lan "Royal Soverina" cukup sukses, lan arep njupuk salah siji saka kapal perang iki minangka basis, nanging mbangun kapal anyar miturut project apik. Mesthine, para laksamana kudu nunjukake arah modernisasi, utamane amarga dheweke wis entuk pengalaman pertempuran. Para pelaut nuntut kanggo nambah dhuwur papan bebas, kanggo ngunggahake baterei artileri anti-tambang kanthi siji ruang antar dek (yaiku, kanggo ngatur maneh bedhil saka dek utama menyang dek ramalan) lan - sing paling asli - kanggo nyuda. draf nganti 4 meter!

Siji bisa, mesthi, nganggep yen gagasan D. Fischer ditularake dening tetesan udhara lan nyebabake komplikasi serius, nanging ora kaya ngono. Kasunyatane yaiku D. Fisher mbenerake rancangan cilik perang lan kapal penjelajah "cahya gedhe" kanthi kudu operate ing wilayah cilik ing Baltik, nanging laksamana Inggris ing taun 1915 wis duwe alasan sing beda. Padha pitados bilih kapal kuwi bakal luwih dilindhungi saka torpedo gaman, nalika iku bakal luwih gampang kanggo perang kanggo survivability ing wong. Kajaba iku, nyuda ing konsep karo Tambah ing jembaré bakal nggawe bisa kanggo nggawe pangayoman anti-torpedo konstruktif.

Bab iku kapal perang Kraton armada padha ing siyap pancet kanggo Armageddon - perang umum karo armada segara dhuwur Jerman. Mulane, kapal perang lan battlecruisers terus-terusan duwe persediaan bahan bakar lan amunisi, lan ing Kajaba iku, kabutuhan militèr mimpin kanggo munculé macem-macem kargo ora kasedhiya ing desain, lan kabeh iki mimpin kanggo kakehan. Konsep nyata kapal perang Inggris wiwit tekan 9-10 meter, lan iki ora bisa ditampa amarga sawetara alasan. Kaping pisanan, karusakan ing awak saka tambang utawa torpedo ing ambane kuwi mimpin kanggo aliran banyu ing meksa dhuwur banget, kang digawe angel kanggo perang kanggo survivability. Kapindho, konsep gedhe nyuda freeboard sing wis ora dhuwur banget, sing nggawe kapal perang banget "udan". Mulane, artileri anti-mine, dumunung ing casemates ing tingkat dek utama, banjir banyu ing cuaca seger lan ora bisa nindakake fungsi.

Mesthine, para perancang ora ndhukung gagasan babagan rancangan ultra-rendah, njelasake marang militer kesulitan teknis nggawe "punt" kasebut kanthi awak sing dawa lan amba, minangka asil dheweke setuju. ing konsep saka 7,3 m, ketoke, banjur nambah terakhir kanggo 8 m Ing kene iku penting banget kanggo ngerti sing ngandika saka 8 m, kita ateges konsep ing mbukak lengkap: contone, ing kapal perang Rammilles lan Rivenge wis konsep saka 9,79 m lan 10,10 m, mungguh. Mangkono, miturut rencana para tukang kapal, rancangan kapal perang sing dirancang kanggo ngurangi kira-kira 2 meter saka kapal Inggris pungkasan saka kelas iki.

Akibaté, kapal perang Ratu Elizabeth dijupuk minangka basis, nanging kapal perang anyar (proyek A) dadi luwih dawa lan luwih amba - dawa maksimum 247 m nglawan 196,8 m, lan jembaré - 31,7 m. 27,58 m ing prototipe. Ing kasus iki, konsep kanthi muatan lengkap yaiku 8 m, pamindahan normal yaiku 31 ton. Dianggep yen awak kapal kasebut, kapal perang anyar, kanthi kekuwatan mekanisme sing padha karo Ratu Elizabeth (000). hp), bakal bisa ngembangake kacepetan sing luwih dhuwur - 75-000 knot Persenjataan diwakili dening wolung bedhil 26,5-mm, kaliber anti-mine - rolas paling anyar, durung diadopsi sistem artileri 27-mm. Dianggep manawa kaliber iki bakal dadi kompromi sing apik babagan kekuwatan amunisi lan tingkat geni antarane bedhil 381-mm lan 127-mm.

Ing asas, project iki bisa dianggep sukses banget, yen ora kanggo siji "nanging" - kekandelan saka sabuk wojo ora ngluwihi 254 mm! Sayange, penulis artikel iki ora bisa ngerti apa iki kedaden, amarga sumber Russian-basa ngemot meh ora informasi bab project iki. Yen kita mikir kanthi logis, mula kita bisa nganggep manawa nggunakake bedhil sing padha lan pembangkit listrik sing padha ing proyek anyar sing digunakake ing Ratu Elizabeth, Inggris kudu nampa benteng sing kira-kira padha, nanging kanthi nambah. ing dawa kapal, luwih saka 50 m, pangayoman saka extremities kudu dadi luwih lengkap lan, patut, abot. Kajaba iku, ing bètèng, kapal perang Inggris sacara tradisional nampa pangayoman saka kabeh sisih nganti dek ndhuwur, lan bisa dianggep yen wektu iki padha nindakake. Patut, amarga Tambah ing freeboard, Inggris mbokmenawa kudu nambah dhuwur saka sabuk waja ndhuwur, lan mbok menawa sing utama (sing paling kamungkinan, amarga padha F. Kofman nuduhake yen 254-mm sabuk waja wis a. dhuwur luwih gedhe), sing ndadékaké perlu kanggo "ngolesi butter tipis ing roti isi."



Nanging, preduli saka alasan sing nyebabake weakening saka waja awak, ora ana sangsi sing iki "inovasi" matèni project ing Bud. Sepuluh inci saka waja katon ora cukup malah marang 305 mm bedhil, lan iki dikenal sing kapal Kaiser paling anyar bakal nampa sistem artileri luwih kuat. Ing wektu sing padha, waja 254-mm bisa ngetung maksimal kanggo nyekel projectile 380-mm sing mbledhos dhuwur, lan banjur, mbokmenawa, ora adoh saka pertempuran. Paling anyar (nalika ngrancang kapal perang saka jinis Ratu Elizabeth), para pelaut nyatakake proteksi para penjelajah perang banget banget lan nyatakake kepinginan kanggo entuk kapal perang kanthi kacepetan dhuwur sing dilindhungi kanthi apik - lan dumadakan iki.

Nanging project iki wis drawback liyane - jembaré keluwihan, kang mbatesi jumlah docks kang kapal bisa digawa. Mulane, ing pilihan kapindho (proyek "B"), jembaré kapal suda kanggo 27,4 m (mirip "Ratu Elizabeth"). Daya saka pembangkit listrik uga suda kanggo 60 hp, karo kang kapal bisa berkembang ora luwih saka 000 knots. Persenjataan lan waja tetep padha karo proyek "A". Pamindahan kasebut mudhun dadi 25 ton, nanging ing wektu sing padha, draf mundhak 29 cm, nganti 500 m.

Project "B" uga ora cocog karo Inggris, nanging "Royal Sovereign" dijupuk kanggo karya luwih. Pembuat kapal Inggris nampilake proyek C-1 lan C-2 adhedhasar: loro kapal perang nampa wolung bedhil 381-mm lan sepuluh 127-mm, kacepetan dikurangi dadi 22 knot, sing bisa ditindakake kanthi pembangkit listrik. daya nominal 40 hp Kapal kasebut rada beda ukurane, dene "C-000" nduweni ambane padha karo 1 m karo proyek "A". Ing S-31,7, iki rada suda, lan gunggunge 2 m, S-30,5 nduweni pamindahan sing rada gedhe (1 ton lawan 27 ton) lan rancangan sing luwih cilik (600 m lawan 26 m). Alas, loro kapal digawa padha, rampung cupet 250 mm waja.

Banjur Inggris nyoba ngembangake "Ratu Elizabeth" nanging kanthi sisih dhuwur lan draf 8 m (proyek "D"). Sayange, ing kene dheweke uga kuciwa - dibandhingake karo proyek "A" lan "B", padha bisa nyuda dawa maksimal (nganti 231 m), jembaré tetep padha karo proyek "A" (31,7 m), kang dileksanakake Watesan tartamtu ing docking kapal perang. Draf kasebut ngluwihi sing direncanakake lan gunggunge 8,1 m. Dianggep yen pembangkit listrik kanthi kapasitas 60 hp. kapal bakal bisa kanggo berkembang 000 knots. Kaliber utama diwakili dening wolung bedhil 25,5-mm sing padha ing papat menara, lan kaliber anti-tambang kanthi rolas bedhil 381-mm. Pamindahan ing kasus iki gunggungipun 140 ton, lan pangayoman vertikal awak diwatesi kanggo 29-mm piring waja.

Umumé, bisa kasebut ing kabeh proyèk sing diajukake, wishes saka pelaut babagan dhuwur-sidedness lan kurang konsep wis kawujud kanggo siji derajat utawa liyane, nalika kapal perang Inggris pungkasanipun nampa pangayoman anti-torpedo konstruktif (iku dituduhake sing. iku cukup primitif, nanging ora kurang). Nanging, rega iki minangka kelemahan kritis saka leladen, mula ora ana limang proyek sing dibahas ing ndhuwur sing bisa dianggep sukses. Kabeh limang proyèk dikirim menyang komandan Grand Fleet, D. Jellicoe, lan admiral, cukup predictably, "disusupi" kabeh. Ing wektu sing padha, dheweke umume ngandhani Admiralty yen Angkatan Laut Kerajaan ora butuh kapal perang anyar. Iki didhukung dening kasunyatan manawa Grand Fleet wis duwe kaunggulan nyata ing nomer tinimbang Hochseeflotte (sing pancen bener sanajan rampung kapal perang kelas Bayern), ing wektu sing padha, kualitas kapal perang Inggris katon. cukup marem, "ora ana keluhan gedhe babagan kapal perang sing ana".

Anehe, nanging D. Jellicoe ora weruh apa-apa kanggo mbangun kapal perang "penengah" kanthi kacepetan 25-27 knot. Ing balesan marang Admiralty, komandan Armada Agung nyatakake yen rong jinis kapal kudu dibangun: "21-simpul" kapal perang lan "30-simpul" kapal perang cepet. Iku menarik sing sumber domestik wis disagreements pinunjul ing masalah iki: contone, kacepetan ndhuwur diwenehi dening A.A. Mikhailov, nalika F. Kofman claims sing iku bab "22-simpul" kapal perang lan "32-simpul" cruisers. Mangkono, D. Jellico ateges njupuk "mundur" ing dalan menyang kapal perang kanthi kacepetan dhuwur - tinimbang nggabungake kelas kapal perang lan battlecruiser dadi siji (paling ora kanggo nindakake fungsi sayap kacepetan dhuwur), dheweke maneh nyatakake. divisi "kapal perang-kacepetan rendah - battlecruiser kacepetan dhuwur" . Apa sing njalari D. Jellicoe tumindak kaya ngono?

Ing sisih siji, tuduhan retrograde katon kaya ngono, nanging yen sampeyan mikir babagan iki, ora kaya ngono. Ketoke, masalah kasebut yaiku D. Jellico nganggep banget kemampuan para penjelajah perang Jerman.

Kasunyatane, miturut data sing kasedhiya, Inggris nganggep manawa kapal Jerman pungkasan saka kelas iki (jinis Derflinger) dikembangake paling ora 30 knot. Iki uga nerangake kepinginan D. Fisher kanggo menehi Repulse lan Rinaun kacepetan 32-simpul: First Sea Lord langsung ngandika yen Royal Navy, kajaba Tiger, ora duwe kapal dhuwur-kacepetan padha sing bakal nampa Jerman. Mbokmenawa, iku mung maneuver kanggo mbangun battlecruisers supaya tresna marang D. Fisher atine, nanging bisa uga sing sailor tuwa tenan pracaya marang apa ngandika. Lan yen iki bener, kahanan saka jembatan kapal perang Grand Fleet bisa katon temen beda saka kursi nyaman kita.

Sampeyan lan aku, dear nonton, ngerti sing Jerman padha bisa kanggo komisi mung telung Derflinger-kelas battlecruisers bersenjata karo meriam 305-mm, nalika kacepetan, ketoke, ora ngluwihi 27, maksimum - 28 knots. Nanging "telu ora Bunch", kapal iki ora bisa nggawe sambungan sawijining, utamané amarga ing wektu katelu saka wong-wong mau ("Hindenburg") mlebu layanan, kaloro ("Luttsov") wis mati. Ing kasus, Derflingers mung bisa operate ing tatanan padha bebarengan karo Moltke lan Von der Tann, kang isih rada kurang cepet ing operasi saben dina.

Kapal perang Inggris kanthi kacepetan dhuwur diitung kanthi kacepetan 25 knot, nanging nyatane ora tekan (ing tes, rata-rata antara 24,5 lan 25 knot) lan bedane kacepetan antarane skuadron Ratu Elizabeth lan detasemen kapal perang Jerman. relatif cilik. Ing kasunyatan, ing Peperangan Jutland, Ratu Evan-Thomas kejiret karo battlecruisers saka grup pengintaian 1 Hipper, senadyan kasunyatan sing padha resmi rodok olo ing kacepetan. Mulane, kualitas kacepetan Luwih apik saka battlecruisers Hochseeflotte ing perang skuadron ora menehi wong kauntungan taktik gedhe liwat kapal perang cepet Inggris, lan padha ora bisa perang ing sikil witjaksono karo Queens.

Ing seri sakteruse saka battlecruisers Jerman - Mackensen lan Ersatz York - nampa artileri luwih kuat, nalika ngramut tingkat pangayoman sing padha. Patut, iku mokal kanggo nyana terobosan ing kacepetan saka wong-wong mau, lan ora ana - kapal saka jinis iki diwilang kanggo entuk 27-28 knots. Iku menarik sing dandan cukup saka jinis Inggris "Ratu Elizabeth" bisa menehi kapal, ing syarat-syarat ciri taktik lan technical, banget cedhak "Ersatz York" - sing, wolung 381-mm bedhil, tambah kanggo 32. - 000 ton saka pamindahan normal, pesenan ing tingkat padha "Rivenge" lan kacepetan ing sawetara 33-000 knots (Ersatz York - 26,5 knots). Kapal Inggris sing kaya ngono bakal paling cocog kanggo ngadhepi kapal perang Jerman paling anyar. Dheweke ora duwe kaluwihan dhasar tinimbang mitra Jerman, nanging ora nggumunake: amarga ukurane, Ersatz York bisa dianggep minangka kapal perang kacepetan dhuwur sing meh imbang. Ing pamindahan kasebut, bisa nggawe kapal sing padha, nanging unggul - ora.

Mangkono, saka sudut pandang ngadhepi Hochseeflot, pangembangan kapal perang kelas Ratu Elizabeth bakal optimal kanggo Angkatan Laut Kerajaan, nanging ... kita ngerti iki. Lan John Jellicoe pitados bilih battlecruisers Jerman, nampa bedhil 350-380-mm anyar, bakal duwe kacepetan paling sethithik 30 knots. Bebarengan karo kapal sing wis dibangun saka jinis Derflinger, bisa mbentuk sayap kacepetan dhuwur "30-simpul" - nalika D. Jellicoe weruh yen Ratu Elizabeth isih ora tekan kacepetan desain, sanajan sethithik. Nanging dheweke ora pengin nggawe kapal 26,5-27 knot, entuk kapal 26-26,5 knot, lan banjur teka-teki babagan carane nglawan kapal penjelajah Jerman 30 knot.

Mangkono, posisi D. Jellicoe pancen logis lan dibenerake, nanging mung adhedhasar postulat sing salah - kacepetan 30 knot sing mesthine ana ing penjelajah perang Jerman. Ananging manawi kawontênakên prakawis punika, badhe gampil anggènipun mangrêtos kawigatosanipun senapati Inggris. Secara resmi, ing taun 1915, dheweke duwe 10 kapal penjelajah perang nglawan 5 kapal Jerman, nanging mung papat kapal jinis Singa lan Macan sing kurang luwih cocog karo kemampuane kapal perang kelas Derflinger paling anyar, lan enem kapal 305 mm lawas. "Para penjelajah malah ora bakal bisa nyusul dheweke. Ing wektu sing padha, Inggris ngarepake yen sawise Lutzow, paling ora telung kapal saka jinis sing padha bakal mlebu layanan, nanging kanthi artileri sing luwih abot (350-380 mm), sing kapal Inggris kalah sanajan ing fitur tradisional sing paling kuat - daya artileri. Ing wektu sing padha, D. Jellico kanthi bener ora nganggep Repulse lan Rinaun (lan luwih Koreyjes) bisa nahan kapal Jerman saka kelas sing padha. Pertimbangan kasebut ndhikte panemune babagan pambangunan kapal abot kanggo Angkatan Laut Kerajaan: nolak kapal perang, D. Jellicoe nuntut kapal penjelajah perang modern lan cepet. Syarat-syarat kanggo wong-wong mau saka komandan Armada Agung yaiku:

1. Kapal kudu nggawa wolung bedhil baterei utama - jumlah sing luwih cilik ora mung nyuda bobot salvo broadside, nanging uga nggawe kesulitan kanggo ndeleng;

2. Ing wektu sing padha, bedhil 381-mm kudu dianggep minangka minimal sing bisa ditampa, yen bisa nginstal bedhil sing luwih abot, mula kudu ditindakake;

3. Senapan kaliber anti-mine kudu paling sethithik 120 mm, dene jumlahe ora kurang saka rolas;

4. Sampeyan ora perlu kanggo njaluk digawa adoh karo tabung torpedo, iku cukup kanggo duwe loro onboard, nanging mbukak amunisi torpedo kudu tambah;

5. Sabuk waja tengah kudu paling sethithik 180 mm, sing ndhuwur - paling sethithik 100 mm, lan amarga nambah jarak tempur artileri, dek waja ngisor kudu paling sethithik 60 mm. Apike, D. Jellico ngandika pancen apa-apa bab sabuk utama;

6. Kanthi gati kanggo kacepetan, ing mratelakake panemume saka penulis artikel iki, sing ngaku D. Jellicoe nuntut 30 knots bener.

Kajaba iku, komandan Armada Agung mratelakake kekarepan liyane sing kurang penting, kadhangkala rada aneh, kayata anane siji mast (miturut D. Jellicoe, loro mast ngidini mungsuh luwih nemtokake kacepetan lan dalane. kapal). Dheweke nganggep manawa bisa nambah draf nganti 9 m.

Aku kudu ngomong sing Admiralty kebak ndhukung syarat D. Jellicoe lan karya wiwit godhok - loro klompok perancang pored liwat desain battlecruiser Newest. Manajemen umum ditindakake dening kepala Kantor Perkapalan Tennyson d'Eincourt.

Cara desain kasebut menarik. Kaping pisanan, para pembuat kapal nemtokake ukuran maksimal kapal sing bisa dituku (gadhahi kemungkinan docking). Pranyata manawa battlecruiser kudu dawane maksimal 270 m, ambane 31,7 m, lan konsep, kaya sing kasebut sadurunge, kudune ora luwih saka 9 m. Dimensi kasebut bisa nggawe kapal sing cepet lan dhuwur. ing 39 - 000 ton, lan banjur cara eliminasi diwiwiti. Persenjataan ditemtokake ing 40 * 000-mm ing papat turrets twin-gun, lan rolas 8-mm. Daya mesin, sing bakal nyedhiyakake kacepetan 381 knot, mesthine paling sethithik 140 hp. Kajaba iku, kapal kudu nampa pasokan bahan bakar sing cukup kanggo njamin jarak jelajah sing cocog karo sing dikarepake Inggris saka kelas iki (sayange, ora ana data sing tepat kanggo proyek pisanan, nanging kanggo pilihan luwih lanjut, pasokan bahan bakar normal yaiku 30). ton, lan sing lengkap - 120 ton).

Lan nalika karakteristik senjata lan peralatan wis ditemtokake, kang mokal kanggo nyerah, banjur desain luwih "saka ngelawan". Ing tembung liyane, wis diwilang bobot saka kabeh sing perlu - gegaman, awak, kendaraan lan bahan bakar lan minus saka pamindahan maksimum, perancang Inggris nampa cadangan sing padha bisa nglampahi ing kabutuhan liyane, kalebu pesenan. Alas, kang nguripake metu, battlecruiser paling anyar bisa njaluk maksimum 203 mm waja sisih, lan, ketoke, pilihan iki ketoke ora ditrima kanggo perancang. Mulane, Kantor Shipbuilding ngajokaken kanggo pertimbangan ora siji, nanging loro proyèk battlecruisers.

Bentenane utama ing antarane loro yaiku proyek kaping pindho nggunakake pembangkit listrik sing nggunakake boiler tabung tipis, sing dijenengi amarga pipa banyu panas sing dipasang ing dheweke duwe diameter sing relatif cilik. Efisiensi boiler kasebut luwih unggul tinimbang tradisional sing nggunakake tabung lebar, nanging Admiralty wis suwe ora setuju nggunakake kebaruan, percaya yen boiler lawas luwih dipercaya lan luwih gampang dijaga. Nanging, kemajuan ora bisa digatèkaké, lan boiler tabung lancip wiwit diinstal ing kapal saka Royal Navy - pisanan ing destroyers, banjur - ing cruisers cahya. Praktek wis nuduhake yen wedi Admiralty, ing umum, muspra, Nanging, terus nglawan instalasi boiler kuwi ing kapal gedhe. Boiler tabung tipis diusulake kanggo dipasang ing Tiger



lan ing kapal perang saka jinis Ratu Elizabeth, nalika wis samesthine sing padha bobot saka tanduran daya, kapal bakal bisa kanggo 32 lan 27 knots, nanging admirals ditolak usulan-usulan iki. Dheweke uga ora pengin ndeleng boiler tabung tipis ing proyek anyar, nanging banjur Tennyson d'Eincourt bisa menehi tawaran sing ora bisa ditolak.

Proyèk liya saka battlecruiser mung duwe siji prabédan dhasar - boiler tabung tipis kanthi daya 120 hp. Nanging amarga tabungan ing massa saka tanduran daya, battlecruiser dadi 000 knots luwih cepet, waja sisih tambah kanggo 0,5 mm, lan kabeh iki, dadi 254 ton luwih entheng! Lambung wis suda dawane 3 m, draf - 500 cm.

Admiralty ora bisa nolak turah mbrawah kuwi keuntungan, sawise nliti proyèk, iku disetujoni pilihan kapindho (karo boiler lancip-tabung) lan desain luwih terus ing basis. Secara total, papat proyek disiapake (No. 3-6), lan telu mau (No. 4-6) mesthine bakal bersenjata, masing-masing, kanthi bedhil 4; 6 lan 8 457 mm, nalika pamindahan kasebut dianggep. dadi 32; 500 lan 35 ton. Kacepetan tetep ing tingkat 500 knots (kanggo project karo 39 * 500-mm - 30 knots), lan sabuk waja maneh suda kanggo 6 mm.

Kaget, kasunyatan sing laksamana ora "nilai" waja kapal. Kita wis ngandika sing malah 254 mm kanggo battlecruiser katon pangayoman banget banget, nanging nyoba saka Administrasi Shipbuilding kanggo bali menyang paling waja kuwi ora ketemu karo dhukungan saka pelaut. Ing opsi No.. 4-6, waja dadi korban bedhil 457-mm sing monstrous, nanging ing pilihan No. kanggo ngurangi waja saka 3 mm kanggo 8 mm, kanggo nggawa kacepetan saka 381 kanggo 254 knots. Dianggep manawa cruiser iki kudu dilengkapi pembangkit listrik kanthi kapasitas 203 hp, dene pamindahan normal kudu 30 ton.

Salajengipun, pilihan iki, mesthi, wis rampung. Kekuwatan mesin suda dadi 144 hp, kanthi nemokake cadangan bobot (kalebu amarga tabungan ing pembangkit listrik) lan, amarga nyuda pamindahan lan suda konsep, padha njaga kacepetan 000 knot. Kapal kasebut nampa sisih sing dhuwur banget (dhuwuré batang 32 m, ramalan ing sisih paling ngisor 9,7 m, buritan 7,16 m).

Dene reservasi, sayange, penulis ora nemokake skema, nanging saka deskripsi katon kaya mangkene. Battlecruiser nampa sabuk lengkap saka 203 mm saka waja, lan ketoke iku (kaya sabuk waja saka Invincible lan Rinauna) nutupi loro engine lan kamar ketel, lan wilayah cellars artileri saka menara kaliber utama. Luwih ing busur lan buritan, sabuk dadi luwih tipis nganti 127 lan 102 mm, benteng ditutup kanthi traverse kanthi kekandelan 76 nganti 127 mm, bisa uga ana sawetara ing busur lan buritan. Ndhuwur sabuk waja 203 mm ana loro liyane, pisanan - 127 mm, ndhuwur - 76 mm. Dek waja ing benteng iki kandel 38 mm - ing sisih horisontal lan ing bevels. Ing njaba benteng, paling kamungkinan liwat ngisor waterline lan 51 mm ing gandhewo lan 63 mm ing buritan. Ndhuwur dek waja ing njaba benteng ana uga dek penengah (25-51 mm ing gandhewo lan 25-63 mm ing buritan). Kajaba iku, ana dek forecastle sing kandel, sing nduweni kekandelan variabel saka 25 nganti 38 mm, lan ing buritan, ing ngendi ramalan kasebut rampung, dek utama duwe 25 mm. Kekandelan saka waja menara conning ana 254 mm, buritan (kanggo ngontrol torpedo diperlokaké) nampa 152 mm.

Waja menara luwih unggul tinimbang Rinaun (229 mm) lan duwe bathuk 280 mm, tembok sisih 254 mm lan atap 108 mm. Nanging sayange, barbettes padha persis (178 mm), yaiku, ing babagan iki, proyek anyar malah kalah karo Macan. Kepala Departemen Shipbuilding dhewe kabiji pangayoman saka battlecruisers anyar "ing tingkat Tiger", lan mbokmenawa bener - mesthi, sabuk waja utama 203 mm nutupi mesin, boiler lan artileri utama, luwih apik tinimbang. Sabuk waja Tiger 229 mm, sing mung nglindhungi mobil lan boiler - sisih ngelawan artileri saka Kode Sipil ditutupi mung 127 piring mm. Nanging barbets, sayangé, padha ora kuwat dilindhungi.

Kanggo senjata, rong opsi diusulake. Loro-lorone kalebu 8 * 381-mm ing papat turrets kembar, nanging pilihan "A" dianggep panggonan seko saka 12 * 140-mm gun gunung lan papat tabung torpedo, ing pilihan "B" iki ngajokaken kanggo nambah nomer 140- mm bedhil kanggo 16, lan tabung torpedo suda kanggo loro, karo pilihan "B" 50 ton luwih abot. Mulane, pamindahan saka battlecruiser ana 36 ton ing opsi "A" lan 250 ton ing opsi "B"

Butuh sepuluh dina Admiralty kanggo mriksa proyek kasebut, lan tanggal 7 April 1916, disetujoni pilihan "B".

Yen kita mbandhingake kapal iki karo Jerman "Ersatz Yorck", kita bakal weruh sing ketok lan, secara harfiah, unggul banget ing pesenan terakhir. Dadi, contone, kanggo njaluk menyang rong saka battlecruiser Jerman liwat sabuk waja utama, Nihan Inggris pisanan kudu ngalahake 300 mm, lan banjur 50-60 mm saka waja vertikal (anti-torpedo armored bulkhead), nalika. Jerman kudu ngalahake 203 mm lan 38 mm bevel (sing mung kauntungan ana lokasi sloping). Kanggo nembus bagean horisontal saka dek liwat sisih, cukup kanggo projectile Jerman kanggo break liwat 127 mm tengah utawa 76 mm saka sabuk waja ndhuwur lan pierce 38 mm waja horisontal, kanggo Inggris - paling 200 -270 mm saka sisih lan 30 mm saka waja kelompok horisontal. Yen kita nimbang mung waja horisontal (contone, nalika Nihan tekan dek ing sadawane sumbu kapal), pangayoman saka battlecruisers Inggris lan Jerman kira-kira padha.

Artileri medium saka Ersatz Yorka diselehake ing casemates lan duwe proteksi sing luwih apik. Ing sisih liya, meriam 140-mm saka kapal Inggris sing mbukak luwih dhuwur ing ndhuwur segara lan ora kebanjiran banyu - ing macem-macem kahanan pertempuran, siji utawa opsi liyane bisa dadi luwih apik, mula kita bisa ngomong babagan kesetaraan. . Kaliber utama saka battlecruisers, sanajan beda ing konsep penciptaan ("proyektil abot - kacepetan awal sing kurang" kanggo Inggris lan "proyektil cahya - kacepetan awal sing dhuwur" kanggo Jerman), mesthine kudu dianggep padha karo syarat-syarat kasebut. kemampuan tempur. Minangka kanggo kacepetan, kauntungan ketok ing kene ana karo battlecruiser Inggris, kang mestine kanggo berkembang 32 knots. marang 27,25 knots "Ersatz York". Tanpa mangu-mangu, kapal Inggris bisa nyekel Jerman, utawa mlayu saka iku, lan, ing asas, 381-mm Greenboy waja-piercing cangkang paling anyar, karo luck, uga bisa ngalahake pertahanan Jerman. Nanging, kanggo bedhil Ersatz York, battlecruiser Inggris, kanthi waja sing kira-kira padha karo Macan, secara harfiah "kristal" - pertahanane wis tekan ngendi wae ing meh kabeh jarak perang sing bisa dibayangake. Ing babagan iki, battlecruiser saka project "B" ora beda banget karo "Rinauna" (pisau meja sing diasah banget ora peduli karo kekandelan kulit apel).

Admiralty mrentahake telung kapal penjelajah kelas B tanggal 19 April 1916, lan tanggal 10 Juli dijenengi Hood, Hove, lan Rodney. Telung dina sabanjure, kapal liyane saka jinis iki, yaiku Anson, dipesen. Galangan kapal wiwit ancang-ancang kanggo pambangunan lan koleksi bahan kanggo telung kapal penjelajah perang pisanan ing awal Mei, lan kurang saka sasi sabanjure, tanggal 31 Mei 1916, peletakan kapal utama seri kasebut, Hood.



Nanging apa ketepakan apik tenan! Ing dina iki ana perang grandious saka loro armada paling kuat ing donya - Peperangan Jutlandia.

Terus ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

46 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    Juli 11 2018
    Bravo, Andrey.
    Aku seneng ndeleng siklus sampeyan digabung dadi siji. Aku ora ngomong babagan buku, nanging kaya situs web, blog, lsp.
    1. +1
      Juli 11 2018
      Aku bakal ndhukung sampeyan, aku wis bola-bali nulis babagan iki marang penulis. Mbok ing wangun publikasi gedhe ing sawetara jurnal sajarah.
    2. 0
      Juli 13 2018
      Dipikir uga.
      Kajaba iku, siklus battlecruisers iki ora mung siji.
  2. +2
    Juli 11 2018
    Matur nuwun! Akeh informasi sing menarik lan rada anyar kanggo aku babagan pilihan sing sadurunge pambangunan Hood.
    Pancen, sing paling apik iku mungsuh sing apik! Ing upaya kanggo nanggapi tantangan khayalan, Inggris nilar pangembangan kapal sing apik lan seimbang. Lan padha miwiti construction saka macem-macem prau monstrous.
    Final dikenal, teka 25 taun mengko karo cangkang kaliber utama Bismarck.
    1. 0
      Juli 12 2018
      Kutipan: Potter
      Pancen, sing paling apik iku mungsuh sing apik! Ing upaya kanggo nanggapi tantangan khayalan, Inggris nilar pangembangan kapal sing apik lan seimbang. Lan padha miwiti construction saka macem-macem prau monstrous.

      Iki sacara periodik disalahake dening ALL kekuwatan maritim, tanpa istiméwa. Iki ora bisa dihindari.
      Kutipan: Potter
      Final dikenal, teka 25 taun mengko karo cangkang kaliber utama Bismarck.

      Huh, ora dadi andal soko "dikenal", Aku njamin sampeyan. ^_^ "Khuda" bisa uga nglelebke "Pangeran Eugen". Lan ana bukti kanggo ndhukung iki. Iki ora kanggo sebutno kasunyatan sing nyatane, mesthine, "Hood" mbledhos ora amarga "ketidakseimbangan" - nanging, ayo ngomong, "korban kemajuan" (senjata anti-pesawat UP banget dubious - Unrotated Projectile wis diinstal ing). SM sing bisa ngobong "Eugen".
  3. +1
    Juli 11 2018
    Apik tenan :-) Umume, pancen nggumunake kepiye tradhisi ing sisih loro selat: ana sing wedi lan ora bisa nyelehake kapal perang "normal" kanthi kacepetan dhuwur, dene sing terakhir padha ngoyak kacepetan sing padha. disikat aside kabeh liyane
    1. +2
      Juli 11 2018
      Mung sawetara sing duwe sumber daya sing winates banget lan mungsuh sing luwih unggul, sing tegese nggawe kapal sing seimbang, dene liyane duwe armada paling kuat ing donya lan duwe kesempatan kanggo eksperimen kaya sing dikarepake. Kanggo mbenerake kesalahan sing bisa ditindakake ing pambangunan kapal liwat taktik panggunaan. Ana prakara liyane sing sawetara dadi kesed nganti ora bisa ngerteni akeh kaluwihan lan sakperangan alesan nggawe kapal kristal, nanging iki crita liyane.
      1. +1
        Juli 11 2018
        Babagan crystalness: Ing salah siji saka artikel sadurunge iki nyatet sing battlecruisers Jerman uga digunakake kanggo nggawe dalan menyang "papan paling kandel" (contone, ing barbets Seidlitz pierced ing perang ing Dogger Bank). Nanging gudang Inggris mbledhos kanthi banter kanthi akibat sing paling sedih kanggo kapal, lan Jerman ngobong kabeh, nanging ora njeblug.
        1. 0
          Juli 11 2018
          Sobsna, yen ora kanggo bubuk mesiu Inggris, Jerman meh ora klelep apa-apa ing kono. Inggris uga nedahake manawa kapal sing pangkat pertama bisa dikirim menyang ngisor kanthi nyopot cangkang. Aku Wigati sing ing wektu rampung karo torpedo durung nyebar, kaya ing WWII
      2. 0
        Juli 11 2018
        Perlu dicathet menawa pangembangan kapal Jerman cukup rata, tanpa mlumpat, mung penolakan sing meh dhasar kanggo mbangun model sing paling kuat. Kampanye, anggarane uga dibentuk saka utangan saka bankir
        1. +1
          Juli 11 2018
          Kajaba iku, bankir saka siji warga negara sing kondhang. Salajengipun, Aloizych ora seneng wong-wong mau kanggo apa-apa ;-) Kang, mesthi, ora alesan wong ing sembarang cara.
        2. 0
          Juli 11 2018
          Kutipan saka Diman
          Perlu dicathet menawa pangembangan kapal Jerman cukup rata, tanpa mlumpat, mung penolakan sing meh dhasar kanggo mbangun model sing paling kuat. Kampanye, anggarane uga dibentuk saka utangan saka bankir


          Ing kono, ambane cethek saka Segara Baltik lan Lor lan pangkalan angkatan laut ing pesisir segara kasebut uga nduweni peran gedhe. Sadurunge WWII, amarga iki, Jerman kudu deepen fairways lan anchorages kapal kanggo wektu sing dawa banget, larang lan tedious. Sadurunge Perang Donya II, Jerman kudu njupuk maneh lemah saka dhasar segara kanthi bener, amarga ambane cilik kanggo kapal permukaan abot anyar kanthi rancangan sing luwih gedhe.
    2. 0
      Juli 12 2018
      Kapal perang kanthi kacepetan dhuwur banget larang lan angel. Katon yen battlecruiser mesthine cepet, nanging kanthi biaya apa? Kurang trunks ch. kaliber - temenan, nanging kurang waja, ditambah karo pamindahan cilik lan, luwih, dawa; utawa mung bodho nambah daya saka mesin ing ukuran kapal perang?
      1. 0
        Juli 12 2018
        Kutipan saka prodi
        Kapal perang kanthi kacepetan dhuwur banget larang lan angel. Katon yen battlecruiser mesthine cepet, nanging kanthi biaya apa? Kurang trunks ch. kaliber - temenan, nanging kurang waja, ditambah karo pamindahan cilik lan, luwih, dawa; utawa mung bodho nambah daya saka mesin ing ukuran kapal perang?


        Nanging, Jerman, sawise nyinaoni kanthi lengkap babagan asil Peperangan Jutland, nanging mutusake kanggo mbangun sawise Bayern kanthi tepat kapal perang L-20 kanthi kacepetan dhuwur, sing senjatane kudu luwih kuat tinimbang Bayern, lan kacepetan maksimum 26 knots bakal rada luwih murah tinimbang sing dibangun sadurunge Jerman battlecruisers, nanging noticeably luwih dhuwur tinimbang sing saka Bayern:

        https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D0%BD%
        D0%B5%D0%B9%D0%BD%D1%8B%D0%B5_%D0%BA%D0%BE%D1%80%
        D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B8_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%
        D0%BA%D1%82%D0%B0_%C2%ABL-20%C2%BB
        1. 0
          Juli 12 2018
          dadi opo? Iki kapal perang. 26 knot - khas, 8 barel sing luwih kuat (tinimbang 12 kaliber cilik) - bisa didebat (ing babagan waja mungsuh)
          1. 0
            Juli 12 2018
            Kutipan saka prodi
            dadi opo? Iki kapal perang. 26 knot - khas, 8 barel sing luwih kuat (tinimbang 12 kaliber cilik) - bisa didebat (ing babagan waja mungsuh)


            Bisa didebat utawa ora bisa didebat, nanging nyatane, sanajan sadurunge Perang Dunia II lan utamane sawise, meh kabeh negara paling maju babagan Angkatan Laut dibangun lan dirancang utamane kapal perang lan kapal penjelajah sing jumlah barel bedhil utama ana 8. utawa 9 luwih saka 12 "kaliber, wiwit kuwi varian saka senjata sak taun WWI ing laku nuduhake kauntungan liwat opsi senjata liyane.
            1. 0
              Juli 12 2018
              Aku ora mbantah statistik, sanajan ana sawetara banget ing sajarah kapal perang
              1. Komentar wis dibusak.
  4. +1
    Juli 11 2018
    Maca kaya novel sing nyengsemaken. Kene mung "Inggih, minangka tansah ... Ing panggonan paling menarik."
  5. +4
    Juli 11 2018
    Miturut cara, babagan kacepetan kapal perang saka jinis Ratu Elizabeth. Nalika nguber wong Italia sadurunge ontran-ontran ing Matapan taun 1941, pangareping mekanik Worspite njamin Admiral Cunningham yen kapal perang bakal nyerah lan njaga 25 knot tanpa masalah! Sing, yen "wong tuwa" bisa nuduhake iki ing 26 taun uripe, banjur laporan sing ora tekan kacepetan desain sak test bisa digatèkaké. Kadhangkala kedadeyan kasebut ing kapal - kru mesin sing apik, sing wis nguwasani pembangkit listrik, ngetokake asil sing luwih apik tinimbang tukang.
    1. +2
      Juli 11 2018
      Kutipan saka Fagotron
      Kadhangkala kedadeyan kasebut ing kapal - kru mesin sing apik, sing wis nguwasani pembangkit listrik, ngetokake asil sing luwih apik tinimbang tukang.

      Nanging, sampeyan kudu ndeleng manawa boiler diganti sajrone modernisasi :))))))
      1. +1
        Juli 11 2018
        Diganti. Padha uga macet boule
      2. +3
        Juli 11 2018
        "Worspite" minangka sing pisanan ana ing "modernisasi gedhe".
        24 "Yarrow" boiler tabung amba diganti dening 6 "Admiral" dhuwur-tekanan banyu-tabung boiler karo tabung sempit. Instalasi anyar dirancang kanggo kapasitas 80 ewu hp. dibandhingake karo 75 ewu hp mantan.
        Turbin lawas diganti karo turbin Parsons anyar kanthi gearbox prasaja kanthi kapasitas 20 ewu hp. ing poros, sing nyedhiyakake 300 putaran poros saben menit. Baling-baling anyar kanthi dhiameter 3,66 m dipasang kanthi jarak 3,23 m. Perkiraan kacepetan ing pamindahan lengkap (36096 ton) lan dhasar sing resik direncanakake dadi 23,3 knot.
        © A. A. Mikhailov. Kapal perang kelas Ratu Elizabeth.
        Ing mburi dheweke, Valiant lan QE ngliwati prosedur sing padha, nanging 8 boiler anyar dipasang. Lan gerbong stasiun 114-mm anyar.
        1. 0
          Juli 11 2018
          Kutipan: Alexey R.A.
          24 "Yarrow" boiler tabung amba diganti dening 6 "Admiral" dhuwur-tekanan banyu-tabung boiler karo tabung sempit.

          Lan apa iki "boiler tabung amba" Yarrow "? Aku ora ngelingi kuwi.
          1. 0
            Juli 12 2018
            Kutipan saka: Saxahorse
            Lan apa iki "boiler tabung amba" Yarrow "? Aku ora ngelingi kuwi.

            Ketoke, iki minangka boiler tabung gedhe Yarrow tradisional sing padha kasebut ing artikel kasebut, sing ora pengin ditinggalake Admiralty:
            Bentenane utama ing antarane loro yaiku proyek kaping pindho nggunakake pembangkit listrik sing nggunakake boiler tabung tipis, sing dijenengi amarga pipa banyu panas sing dipasang ing dheweke duwe diameter sing relatif cilik. Efisiensi boiler kasebut luwih unggul tinimbang tradisional sing nggunakake tabung lebar, nanging Admiralty wis suwe ora setuju nggunakake kebaruan, percaya yen boiler lawas luwih dipercaya lan luwih gampang dijaga. Nanging, kemajuan ora bisa digatèkaké, lan boiler tabung lancip wiwit diinstal ing kapal saka Royal Navy - pisanan ing destroyers, banjur - ing cruisers cahya.

            Kajaba iku, ing awal abad rong puloh, Admiralty ngidini boiler tabung tipis ing umum mung kanggo MM lan EM. Lan wis, wiwit karo KR cilik, operasi magepokan karo armada lan ing segara kanggo dangu, kang dianjurake kanggo nggunakake boiler kaya Yarrow boiler tabung gedhe, kang umume menehi asil sing luwih apik tinimbang lancip-tube "express" boiler.
            1. +1
              Juli 12 2018
              Iku mung sing disebutake lan nggumunake.
              Boiler tabung banyu dipérang dadi
              1) Horisontal, kadhangkala disebut "pipa tebal", dibedakake kanthi sudut kemiringan pipa sing cilik.
              2) Vertikal, kanthi kemiringan gedhe saka tabung, uga disebut boiler "tabung tipis".

              Yarrow mung dikenal minangka boiler saka jinis liya, dheweke dhewe nemokke kanggo para perusak. Lan Laksamana Inggris nalika iku seneng karo boiler Babcock-Wilcox, padha karo boiler Belleville lan padha horisontal lan mulane pipa kandel.

              Nanging istilah "boiler tabung gedhe Yarrow" katon kaya fantasi, ing antarane model sing dikenal ora ana sing kaya ngono.
  6. +1
    Juli 11 2018
    Andrey, matur nuwun kanggo nerusake siklus iki!
  7. 0
    Juli 11 2018
    materi sing menarik!
  8. 0
    Juli 11 2018
    Aku wonder carane dhuwur saka sisih mengaruhi efektifitas pertempuran derflingers Jerman, Mackensen, etc.
    Miturut foto, dhuwur sisih padha ora apik banget, lan segara lor isih bungah.
    Aku ora nemokake ing artikel.
  9. +1
    Juli 11 2018
    Para pelaut nuntut kanggo nambah dhuwur papan bebas, kanggo ngunggahake baterei artileri anti-tambang kanthi siji ruang antar dek (yaiku, kanggo ngatur maneh bedhil saka dek utama menyang dek ramalan) lan - sing paling asli - kanggo nyuda. draf nganti 4 meter!

    Aku rumangsa ngerti apa asile: eseman
  10. Komentar wis dibusak.
  11. 0
    Juli 11 2018
    Kaliber utama saka battlecruisers, sanajan beda ing konsep penciptaan ("proyektil abot - kacepetan awal sing kurang" kanggo Inggris lan "proyektil cahya - kacepetan awal sing dhuwur" kanggo Jerman), mesthine kudu dianggep padha karo syarat-syarat kasebut. kemampuan tempur.




    Tabel iki diterbitake minangka lampiran kanggo buku "My Memoirs, Admiral von Tirpitz", diterbitake ing Inggris, amba saka kedadean projectile punika 60 derajat. Senjata Ersatz York iki ora ana, nanging gagasan umum babagan efek cangkang ing waja kapal Jerman lan Inggris bisa digawe.
    1. 0
      Juli 12 2018
      Kutipan: 27091965i
      Tabel iki diterbitake minangka lampiran kanggo buku "My Memoirs, Admiral von Tirpitz", diterbitake ing Inggris, amba saka kedadean projectile punika 60 derajat.

      Ala, iki ngrusak kabeh. Nanging, bedhil angkatan laut ing taun-taun kasebut ora duwe sudut cangkang 60 derajat, wanita Inggris 381 mm padha duwe udakara 14 derajat ing 75 kbt lan 42 derajat ing jarak maksimal ing sudut elevasi 30 derajat.
      1. 0
        Juli 12 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        , Inggris 381-mm sing padha duwe kira-kira 14 derajat ing 75 kbt lan 42 derajat ing kisaran maksimum ing sudut elevasi 30 derajat.


        Sampeyan njupuk menyang akun amba elevasi bedhil, Tabel gawe katut amba saka kapal.
      2. 0
        Juli 12 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        sudut kedadeyan proyektil 60 derajat


        Aku salah, ora tiba, nanging kenek.
        1. 0
          Juli 13 2018
          Kutipan: 27091965i
          Aku salah, ora tiba, nanging kenek.

          TAPI! Inggih, iki temen beda lan dhasar ngganti samubarang, matur nuwun!
  12. 0
    Juli 11 2018
    Mesthine, para perancang ora ndhukung gagasan babagan rancangan ultra-rendah, njelasake marang militer kesulitan teknis nggawe "punt" kasebut kanthi awak sing dawa lan amba, minangka asil dheweke setuju. ing konsep saka 7,3 m, ketoke, banjur nambah terakhir kanggo 8 m Ing kene iku penting banget kanggo ngerti sing ngandika saka 8 m, kita ateges konsep ing mbukak lengkap: contone, ing kapal perang Rammilles lan Rivenge wis konsep saka 9,79 m lan 10,10 m, mungguh.

    Mergo aku kelingan nek pas bukak Terusan Suez ambane 8 meter. Ing taun 1887 - 1898 kanal iki dijerokake nganti 8,5 - 9 meter lan digedhekake nganti 37 meter. Ing taun 1908, deepening digawa menyang 10 meter, lan ing taun 1912 padha wiwit suda kanggo 12 meter lan nggedhekake kanggo 60 meter, ing taun 1924 dawa kanal digawa menyang 171 kilometer, lan ambane kanggo 12 meter.
  13. +2
    Juli 12 2018
    Andrey, matur nuwun! Kabeh mesthi menarik lan informatif, nanging luwih becik nggawe katrangan ing foto kasebut. hi
  14. 0
    Juli 12 2018
    minangka tansah, apik banget lan informatif. Apa artikel, apa komentar.
  15. 0
    Juli 13 2018
    Matur nuwun Andrey kanggo siklus apik. Apa sampeyan arep nulis babagan penjelajah perang ing negara liya (Jepang, AS, Rusia)?
    1. 0
      Juli 13 2018
      Artikel kasebut babagan Jepang, minangka bagéan integral saka siklus iki, amarga. kapal timbal saka seri Kongo dibangun ing GB lan minangka conto pangembangan kapal Inggris tanpa cockroaches Inggris ing kepala desainer lan customer.
      1. 0
        Juli 13 2018
        Kados pundi tiyang Jêpan dhatêng kapal ingkang gadhah menara 6, kados pundi anggènipun amagi.
        apa padha nindakake ing comparison karo Inggris ing nambah akurasi shooting
        1. 0
          Juli 15 2018
          Nah, iki LC. Sadurunge, Jepang duwe LC kanthi 8 menara - 2x2 305mm lan 6x2 254mm.
          Iku cocok kanggo ngelingi Egincourt - 14-305mm ing 7 menara.
  16. +2
    Juli 13 2018
    Mangkono, D. Jellico ateges njupuk "mundur" ing dalan menyang kapal perang kanthi kacepetan dhuwur - tinimbang nggabungake kelas kapal perang lan battlecruiser dadi siji (paling ora kanggo nindakake fungsi sayap kacepetan dhuwur), dheweke maneh nyatakake. divisi "kapal perang-kacepetan rendah - battlecruiser kacepetan dhuwur" . Apa sing njalari D. Jellicoe tumindak kaya ngono?


    Ora nggumunake, para penjelajah perang perang, kapal perang mbela awake dhewe ing pangkalan utawa nggawe metu sing ora ana gunane, ora bisa nyekel sapa wae - mung pangecualian yaiku perang Jutland.

    Ing kasunyatan, ing Peperangan Jutland, Ratu Evan-Thomas kejiret karo battlecruisers saka grup pengintaian 1 Hipper, senadyan kasunyatan sing padha resmi rodok olo ing kacepetan.

    Ya, karakteristik teknis ora ana hubungane - iki minangka rencana taktik - supaya sawetara bakal "nyekel" karo battlecruisers (sing dadi umpan) lan melu perang - banjur dipencet dening pasukan utama. saka armada segara dhuwur.
    1. 0
      Juli 13 2018
      Kutipan: DimerVladimer
      Ya, karakteristik teknis ora ana hubungane - iki minangka rencana taktik

      Ya. Bener, wong Jerman ora sethithik babagan rencana iki, nanging apa bedane? Ketoke, iku uga perlu kanggo mbayar kualifikasi wassat
      1. +1
        Juli 13 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Ya. Bener, wong Jerman ora sethithik babagan rencana iki, nanging apa bedane? Ketoke, iku uga perlu kanggo mbayar kualifikasi


        Apa ora Jerman, wiwit awal perang, nyoba kanggo break armada Inggris loro, risking battlecruisers minangka umpan? Lan nyoba nggodho mungsuh karo pasukan cilik ing pasukan utama armada segara dhuwur?
        Apa sampeyan mikir serangan ing Hartlepool, Scarborough lan Whitby mung perlu kanggo latihan shooting ing populasi sipil?
        Utawa dheweke ora nate ngukur kacepetan sayap armada gedhe lan kacepetan dadi "penemuan sing ora nyenengake" kanggo dheweke? :))
        Beater dhewe dadi game lan rauh peran diganti maneh ...
        1. 0
          Juli 13 2018
          Dmitry Vladimirovich, aku mbantah tesis kapindho sampeyan, lan dudu sing pertama, yaiku, ternyata, Hipper sengaja ngenteni nganti para ratu nyusul dheweke supaya bisa mimpin menyang pasukan utama Hochseeflotte.
          1. 0
            Juli 16 2018
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Dmitry Vladimirovich, aku mbantah tesis kapindho sampeyan, lan dudu sing pertama, yaiku, ternyata, Hipper sengaja ngenteni nganti para ratu nyusul dheweke supaya bisa mimpin menyang pasukan utama Hochseeflotte.


            Aku mikir taktik rumus armada Inggris iki wis dadi akrab ing wektu kasebut (tegese kemajuan sayap cepet kapal perang Inggris), paling ora Hipper bisa ngerteni gerakan armada Inggris iki - bisa uga kedadeyan luwih awal tinimbang samesthine, nanging ora sakabehe ora dikarepke.

            Nanging sing mbangun rencana iki Reinhard Scheer, amarga sanalika wing-kacepetan dhuwur saka kapal perang Inggris dilakokno dhewe saka armada utama, lan mung bisa nyoba kanggo numpes dhewe saka kabeh Grand Fleet.
            Setuju, dear Andrei, sing kanggo nangkep battlecruisers Inggris, iku ora perlu kanggo nyeret menyang perang kabeh sampah kaya Pomern (Pommern) lan landak karo.
            Kanggo perang karo LC Inggris lan sayap cepet saka kapal perang, iku ndadekake pangertèn kanggo nggodho wong-wong mau menyang "ngrangkul" saka armada segara dhuwur. Nanging maneh, kacepetan ora ngidini dheweke mimpin menyang kekalahan - paling ora kapal perang kanthi kacepetan dhuwur.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"