Review militèr

Museum Tentara Polandia ing Warsaw

14
Aku duwe kesempatan ing Mei kanggo mbayar kunjungan limang dina menyang Polandia. Akeh sing mlaku, nanging bisnis iku wektu, nyenengake minangka jam. Sawise nyetel jadwal karo pangareping, kita oncat karo wong, ing Warsawa, menyang Museum Tentara Polandia.


Biasane museum kuwi, yen ora kanggo pameran sing dipamerake ing plataran. Nanging, hakim dhewe ...

MiG-29 bakal ketemu sampeyan ing lawang ing sisih kiwa.



Ing sisih tengen, ing sisih tengen pemenang, pribumi "telung puluh papat".



Where liya sampeyan bisa ndemek Sherman nyata?



IS. "Joseph Stalin".



Senjata Perang Donya I.







Pengebom Soviet Tu-2 lan Pe-2.







Gun anti-tank self-propelled adhedhasar operator personel lapis baja M3 Amerika.



Sampel kapal lan bedhil pesisir.





Salajengipun, peralatan kasebut kanthi acak lan dicampur. Nanging sampeyan bisa ngumbara antarane pameran, tutul waja saka Jerman nyata "Hetzer" (liwat nerbitake ing waja sampeyan bisa ndeleng carane rame iku), "Centurion", ZSU 57-2.

Lan uga katon ing cannonballs lawas, mbandhingaké karo meriam saka Dora lan Karl, ngira dawa torpedo, angkat sirah ing Scud protruding.



























Sayange, sawetara pameran mbutuhake ndandani lan lukisan, nanging para pekerja museum nggarap iki. Umumé, kanggo kabeh penggemar militer crita Aku banget nyaranake ngunjungi museum iki. Saka pusat sajarah Warsaw mung setengah jam mlaku.
Pengarang:
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. vard
    vard 11 Juli 2018 05:17
    +2
    Apik banget ... Aku mesthi bakal nyoba ndeleng kesempatan ... Matur nuwun ...
  2. Mar.Tira
    Mar.Tira 11 Juli 2018 06:01
    +2
    Aku kepengin weruh kepiye para panguwasa Polandia bakal nerangake marang para pengikute babagan kamenangan Tentara Polandia kanthi bantuan senjata Soviet lan bebarengan karo Tentara Soviet. Uga, miturut hukum de-Sovietization, kabeh iki bakal ditindakake TPA lan uga tugu para prajurit pembebas?
  3. hohol95
    hohol95 11 Juli 2018 08:00
    +1
    Gun anti-tank self-propelled adhedhasar operator personel lapis baja M3 Amerika.

    Penulis sing ditresnani - ing foto ing prasasti iki, apa dudu Inggris "CENTURION"?
    1. Pimpinan saka Redskins
      12 Juli 2018 16:37
      +1
      Sampeyan ndeleng, nalika nggawe artikel, foto-foto kasebut ora dimuat sepisanan amarga sawetara alasan. Lan sawise reloading, padha lunga "rusak". Nyuwun sewu maneh, nanging iki masalah teknis ...
      1. hohol95
        hohol95 12 Juli 2018 16:39
        +1
        Internet owah-owahan! Mengkono! ombenan hi
      2. kaliber
        kaliber 22 Juli 2018 12:45
        0
        Apa ksatria difilmkan ing njero karo hussars?
    2. igor67
      igor67 13 Juli 2018 10:10
      +1
      Kutipan saka hohol95
      Gun anti-tank self-propelled adhedhasar operator personel lapis baja M3 Amerika.

      Penulis sing ditresnani - ing foto ing prasasti iki, apa dudu Inggris "CENTURION"?

      Ya, iki Centurion, lan wong Israel.
  4. kobalt
    kobalt 11 Juli 2018 09:15
    +2
    Piye wae, kabeh wis diatur kanthi acak, eksposisi terbuka museum angkatan bersenjata luwih apik dirancang,
  5. Paranoid50
    Paranoid50 11 Juli 2018 14:08
    +4
    Where liya sampeyan bisa ndemek Sherman nyata?
    Oh, ora pitakonan. ya Nalika padha ngomong, sampeyan olèh:
    Iki saka Lend-Lease, bubar digedhekake ing sisih lor. Ana loro liyane saka "kumpulan" iki, salah siji sing malah ing pamindhahan. apik
    1. kobalt
      kobalt 11 Juli 2018 16:48
      +3
      Ana sawetara potongan liyane ing Kubinka
      1. Pimpinan saka Redskins
        12 Juli 2018 16:39
        +1
        Inggih, aku durung tau ana ing St.
  6. xomaNN
    xomaNN 14 Juli 2018 11:58
    +1
    Aku uga nyoba kanggo ngunjungi museum militer lan angkatan laut ing panggonan rawuh. Matur nuwun kanggo penulis kanggo kompilasi foto.
    -------------
    Nanging piye wae wong Polandia entuk "vinaigrette militer" ing kene wassat
  7. lele
    lele 20 Juli 2018 23:41
    +1
    Quote: Pemimpin Redskins
    Inggih, aku durung tau ana ing St.


    Hi pimpinan lan matur nuwun!

    Museum Tentara Artileri lan Teknik ing St. Petersburg (sing ana ing foto) mesthi bebas mlebu. Yen bisa, nyoba "nyusup liwat" menyang "lataran mburi" - ana gudang ing eighties, ora kurang menarik saka pameran utama.
    Aku ana ing Kubinka ing nineties lan ngleboke uga free.



    Kubinka: Wong lanang syuting ing latar mburi mobil sing dilayani (T - 54)
  8. serge siberian
    serge siberian 5 Agustus 2018 19:18
    0
    Matur nuwun kanggo foto lan info sing Polandia isih paling ora ninggalake soko sajarah saka tentara Polandia, iku apik, historis, padha sedulur. nangis