saingan battlecruiser. "Hood" lan "Ersatz York". Ch 3

115
Dadi, Hood dilebokake ing dina Peperangan Jutland, nalika telung kapal penjelajah Inggris njeblug. Pelaut Inggris njupuk pati saka Ratu Mary, Invincible lan Indefatigable minangka bilai lan langsung wiwit neliti apa wis kedaden. Akeh komisi wis entuk ing awal Juni, yaiku, mung sawetara dina sawise tragedi, lan kabeh karya konstruksi ing seri paling anyar saka battlecruisers langsung mandheg.

Alesan kanggo detonation amunisi wis dikenali cukup cepet, iku kalebu ing sifat khusus saka mesiu digunakake Inggris - cordite, kang rentan kanggo bledosan cepet nalika ignited. Nanging, minangka ahli rightly nyatet, iku kabeh diwiwiti karo bejat liwat waja - yen meriam Jerman ora gampang nggawe bolongan ing menara, barbets lan pangayoman liyane saka battlecruisers Inggris, banjur bakal ora geni.

Nanging, proposal pisanan para pelaut - nguatake dek lapis baja ing area majalah amunisi - nyebabake protes saka pembuat kapal. Padha ndhukung sing ing ngarsane sabuk waja kaloro lan katelu nglindhungi sisih menyang geladhak ndhuwur banget, asor saka rong amunisi meh mokal malah karo kekandelan ana saka pangayoman horisontal - padha ngomong, projectile, penetrating sisih. sabuk, kélangan akèh ing kacepetan, sebagian deforms, plus iki ngganti amba saka kedadean (nalika penetrating waja vertikal, projectile dadi normal, sing, iku nyimpang saka lintasan asli kanggo bidang dumunung ing 90 derajat kanggo waja. piring penetrates), lan kabeh iki nuduhake yen projectile kuwi ora bakal kenek waja kelompok rampung, utawa bakal kenek, nanging ing amba banget cilik lan ricochet saka iku. Mulane, kepala Kantor Shipbuilding, Tennyson d'Eincourt, ngusulake imbuhan banget Moderate kanggo pangayoman saka battlecruisers paling anyar.


"Hood" ing slipway, spring 1918


Ing mratelakake panemume, pisanan kabeh, perlu kanggo nambah dhuwur saka sabuk waja utama kanggo nambah pangayoman saka kapal ing banyu - d'Eincourt kuwatir bab kamungkinan projectile ngengingi "ing rok", sing, menyang sisih unarmored ing ngisor Cut saka piring waja. Dadi, kang ngajokaken kanggo nambah sabuk 203 mm kanggo 50 cm, lan kanggo piye wae ijol kanggo Tambah ing massa, kanggo ngurangi kekandelan saka sabuk waja kapindho saka 127 kanggo 76 mm. Nanging, rencana kuwi, temenan, bertentangan karo argumentasi sing wis kasebut sadurunge babagan inaccessibility cellar artileri kanggo cangkang sing tiba ing sisih sing dilindhungi waja - ketok yen kombinasi proteksi horisontal 76 mm lan 38 mm ora bisa mandheg. proyektil. Mulane, d'Eincourt nambah kekandelan saka dek forecastle lan kelompok ndhuwur (temenan - mung ndhuwur cellars artileri) kanggo 51 mm. Kajaba iku, iki ngajokaken kanggo Ngartekno ngiyataken leladen saka menara - piring frontal kudu 381 mm, piring sisih - 280 mm, gendheng - 127 mm. Ana uga sawetara hasil cilik liyane - iki ngajokaken kanggo nutupi kompartemen isi ulang kanggo bedhil 25-mm karo 140 sheets mm, pangayoman waja saka cerobong asep kudu tambah kanggo 51 mm.

Mbok mung kauntungan saka pilihan iki "nguatake" pangayoman waja ana kakehan relatif cilik relatif kanggo project asli: iku mestine mung 1 ton, sing mung 200% saka pamindahan normal. Ing wektu sing padha, paningkatan konsep kanthi 3,3 cm wis samesthine, lan kacepetan mesthine 23 knot, yaiku, kerusakan kinerja minimal. Nanging, tanpa mangu, "inovasi" kasebut ora nyedhiyakake peningkatan keamanan sing radikal, sing dibutuhake "Hood" ing mangsa ngarep, lan mulane pilihan iki ora ditampa dening para pelaut. Nanging, dheweke uga ora cocog karo tukang kapal - mung butuh wektu sethithik kanggo d'Eincourt bisa digunakake ing kasunyatan anyar. proposal sabanjuré secara harfiah kaget bayangan - iku, ing kasunyatan, bab siji lan setengah kaping nambah ing kekandelan saka waja - tinimbang 31,75 mm saka sabuk waja, 203 mm ditawakake, tinimbang 305 mm saka kaloro lan 127 mm saka sabuk katelu - 76 mm, lan kekandelan saka barbets kudu tambah saka 152 mm nganti 178 mm. Peningkatan proteksi kasebut nyebabake paningkatan massa kapal kanthi 305 ton utawa 5% saka pamindahan normal miturut proyek asli, nanging, anehe, petungan kasebut nuduhake manawa awak kapal perang bisa tahan kaya ngono. penyalahgunaan tanpa masalah. Draft kudu tambah dening 000 cm, kacepetan kudu melorot saka 13,78 kanggo 61 knots, nanging, mesthi, iku nyuda rampung ditrima ing kinerja kanggo nambah massive ing waja. Ing wangun iki, battlecruiser dadi cukup iso dibandhingke ing syarat-syarat pangayoman kanggo kapal perang kelas Ratu Elizabeth, nalika kacepetan 32-31 knots luwih, lan konsep kurang 6 cm.

Opsi iki, sawise sawetara dandan, dadi final - disetujoni ing September 30, 1916, Nanging, malah sawise iku, diskusi bab owah-owahan karakteristik tartamtu saka cruiser terus. D. Jellico utamané sukses ing iki, sing terus-terusan nuntut owah-owahan sabanjure - sawetara sing ditampa, nanging ing pungkasan Administrasi Shipbuilding kudu nolak panjaluke. Ing sawetara titik, d'Eincourt malah ngusulake mungkasi construction lan mbongkar Hood tengen ing slipway, lan tinimbang ngrancang kapal anyar sing bakal kebak njupuk menyang akun loro pengalaman Peperangan Jutland lan wishes saka pelaut, nanging banjur ana. ana wektu tundha pinunjul ing construction, lan battlecruiser pisanan bisa mlebu layanan ora sadurungé saka 1920 - sing perang bakal dadi dawa, ora ana sing bisa ngidini (lan nyatane iki ora kelakon). Proposal Kantor Pembuatan Kapal ditolak, nanging desain pungkasan kapal sing lagi dibangun (karo kabeh owah-owahan) mung disetujoni tanggal 30 Agustus 1917.

artileri



Kaliber utama "Khuda" diwakili dening wolung bedhil 381 mm ing papat menara. Kita wis nuduhake karakteristik kaping pirang-pirang, lan kita ora bakal mbaleni dhéwé - kita mung Wigati sing amba elevasi maksimum sing menara Hooda bisa nyedhiyani wis 30 derajat sak construction. Mulane, jarak tembak saka cangkang 871 kg yaiku 147 kabel - luwih saka cukup kanggo sistem kontrol geni sing ana. Nanging, ing awal 30s, Royal armada projectiles 381-mm anyar karo warhead lengkap ditampa, kang kasedhiya sawetara tembak 163 kbt.

Nanging, instalasi menara Hood uga duwe nuansa dhewe: nyatane menara proyek sadurunge bisa diisi ing sembarang sudut elevasi, kalebu maksimum 20 derajat kanggo wong-wong mau. Mekanisme pemuatan menara Hood tetep padha, saéngga, nalika ditembak ing sudut elevasi luwih saka 20 derajat. bedhil saka battlecruiser ora bisa dimuat - padha kudu sudo kanggo ing paling 20 derajat, kang suda tingkat geni nalika diperlokaké ing kadohan.

Nanging, solusi kuwi meh ora bisa dianggep minangka drawback utama saka desain menara: kasunyatan sing loading ing ngarepke 20-30 derajat mbutuhake luwih kuat, lan mulane luwih abot, mekanisme, kang ora perlu digawe struktur abot. Menara 381 mm dadi sukses banget kanggo Inggris, nanging refinement mekanisme kasebut bisa nyuda linuwih teknis. Ing wektu sing padha, mekanisme turret nyedhiyakake kacepetan panuntun vertikal nganti 5 deg / s, saéngga mundhut tingkat geni ora pati penting. Kauntungan sing ora diragukan yaiku ngganti rangefinder menara saka "15-foot" (4,57 m) dadi "30-foot" (9,15 m) sing luwih akurat lan maju.

Muatan amunisi wektu tentrem ana 100 puteran saben tong, nalika menara maju bakal nampa 12 pecahan peluru kanggo saben bedhil (shrapnel ora mesthine dipasang ing menara buritan). Amunisi nalika perang mesthine 120 puteran saben barel.

Sing nggumunake, kaliber utama Hood bisa beda-beda saka papat menara bedhil kembar asli. Kasunyatan iku wis sawise waja iki radikal malih dikuwati ing project, admirals dumadakan mikir bab apa kanggo mungkasi ana lan ora kanggo nambah daya tembak saka kapal mangsa kaya dramatically? Pilihan iki ditawakake sangang bedhil 381-mm ing telung menara telung bedhil, sepuluh bedhil sing padha ing rong bedhil telu lan loro menara rong bedhil, utawa rolas bedhil 381 mm ing papat turret telung bedhil. Wangsulan: Bab ingkang paling menarik iku kabeh bisa wis bisa metu yen padha ora kanggo wegah nekat saka Inggris kanggo nggunakake instalasi turret telung gun. Senadyan kasunyatan manawa akeh negara (kalebu Rusia) cukup sukses ngoperasikake menara kasebut, Inggris isih wedi yen bakal duwe keandalan teknis sing kurang. Sing nggumunake, mung sawetara taun sabanjure, Inggris sing padha ing proyek njanjeni kapal perang lan penjelajah perang wis nggunakake menara telung bedhil sacara eksklusif. Nanging sayangé - nalika nggawe Hood, keputusan kasebut isih inovatif banget kanggo dheweke.

Aku kudu ngomong sing "Hood", kaget, iki cukup saged mbeta sepuluh lan rolas bedhil iki. Ing varian karo 12 * 381-mm, pamindahan normal sawijining (njupuk ing akun ngiyataken saka leladen) ngluwihi desain siji dening 6 ton lan gunggungipun 800 ton, lan kacepetan kudu tetep nang endi wae antarane 43 lan 100 knots . Umumé, kapal, ora mangu, Ngartekno ilang ing kabeh kuwalitas sing ketoke penting kanggo pelaut Inggris sadurunge Jutland, kayata sisih dhuwur, konsep kurang lan kacepetan dhuwur, nanging padha tetep ing tingkat ditrima. Nanging output dadi supermonster nyata, badai segara, dilindhungi ing tingkat kapal perang sing apik, nanging luwih cepet lan setengah kaping luwih unggul ing daya tempur tinimbang kapal paling kuat ing donya. Paling kamungkinan, kemungkinan modernisasi ing kasus iki ora utamané gedhe, nanging ... kaya sing sampeyan ngerti, ing kasunyatan, Hood ora tau nampa modernisasi pepek.

Kanggo keandalan teknis menara, Hood isih ora duwe kesempatan kanggo perang ing Perang Donya I, lan ing interval antarane perang Inggris bakal duwe wektu cukup kanggo mbenerake kekurangan apa wae - nanging siji bakal nyana yen. pengalaman kuwi bakal menehi akeh perancang Inggris lan ing kasus iki, menara telung gun saka Nelson lan Rodney bisa dadi luwih apik tinimbang ing kasunyatan.

Kaliber anti-mine saka battlecruiser diwakili dening bedhil "Yunani" 140 mm, sing, miturut proyek asli, kudu dipasang 16 unit, nanging sajrone konstruksi dikurangi dadi 12 unit. Inggris piyambak kanggo dangu wis rampung wareg karo kemampuan saka 152-mm artileri, lan 140-mm sistem artileri dirancang dening armada Yunani, Nanging, karo pecah perang, bedhil iki requisitioned lan sak tenane dites. Akibaté, Inggris teka menyang kesimpulan sing senadyan projectile Ngartekno entheng (37,2 kg versus 45,3 kg), 140-mm artileri outperforms enem-inch artileri ing efektifitas - paling ora amarga kasunyatan sing petungan ngatur kanggo njaga a tingkat dhuwur saka geni Ngartekno maneh. Inggris seneng banget karo bedhil 140 mm, mula dheweke pengin nggawe siji-sijine kanggo nglengkapi kapal perang kaliber anti-tambang lan kapal penjelajah ringan kaliber utama - iki ora bisa ditindakake amarga alasan finansial, mula mung Furies lan Hood sing nampa. senjata jinis iki.

Instalasi 140-mm nduweni sudut elevasi maksimal 30 derajat, dene jarak tembak yaiku 87 kabel kanthi kecepatan awal 37,2 kg proyektil 850 m / s. Muatan amunisi kasusun saka 150 cangkang ing mangsa tentrem lan 200 ing mangsa perang lan dilengkapi karo telung perempat cangkang mbledhos dhuwur lan seprapat waja-tindik cangkang. Sing nggumunake, nalika ngrancang pangiriman cangkang kasebut, Inggris nyoba sinau saka tragedi kapal perang Malaya, ing ngendi jeblugan amunisi ing senapan 152-mm saka bedhil XNUMX mm nyebabake pati kru lan kegagalan meh kabeh. kaliber anti-tambang kapal. Iki kedadeyan amarga akumulasi cangkang lan biaya ing casemates, supaya iki ora bakal kelakon ing mangsa ngarep, Hood nindakake ing ngisor iki. Kaping pisanan, cangkang lan biaya saka rong tentara meriem tiba ing koridor khusus sing ana ing sangisore dek lapis baja lan ing sangisore pangayoman sabuk waja onboard. Lan ing kana, ing koridor sing dilindhungi iki, amunisi diwenehake menyang elevator individu, sing saben-saben dimaksudake kanggo nglayani siji bedhil. Mangkono, kemungkinan jeblugan amunisi, miturut Inggris, diminimalisir.

Apike, Inggris dianggep kamungkinan kanggo nyelehake meriem 140-mm ing menara, lan kaputusan kuwi dianggep banget menginake. Nanging amarga kasunyatan sing menara nemen tambah "bobot ndhuwur" saka battlecruiser, lan sing paling Jahwéh, padha kudu dikembangaké saka ngeruk lan iki bakal banget wektu tundha commissioning saka Hood, iku mutusaké kanggo ninggalake wong.

Artileri anti-pesawat diwakili dening papat meriam 102-mm, sing nduweni sudut elevasi nganti 80 derajat, lan ngetokake proyektil kanthi bobot 14,06 kg kanthi kecepatan awal 728 m / s. Tingkat geni yaiku 8-13 rds / min., Tekan dhuwure 8 m. Kanggo wektu kasebut, iki minangka bedhil anti-pesawat sing cukup prayoga.

torpedo persenjataan

Kita ngandika sadurungé, project asli (isih karo 203-mm sabuk waja) dianggep ngarsane mung loro tabung torpedo. Nanging, Administrasi Shipbuilding dikalahake dening mamang babagan kegunaane, saengga ing Maret 1916, para perancang nguripake Admiralty kanthi pitakonan sing cocog. Tanggepan para pelaut maca: "Torpedo pancen kuat banget gamansing bisa dadi faktor paling penting ing perang ing segara lan malah nemtokake nasib bangsa. Ora nggumunake yen sawise statement kasebut, jumlah tabung torpedo ing proyek Hood pungkasan tekan sepuluh - wolung lumahing lan loro ing jero banyu! Banjur, Nanging, papat tabung torpedo lumahing padha nilar, nanging isih enem (luwih tepat, loro siji-tabung lan loro pindho tabung) meh ora bisa disebut kamenangan kanggo pangertèn umum.

Padha gumantung ing mbukak amunisi rolas torpedo 533-mm - bobot saka 1 kg, padha nggawa 522 kg saka bahan peledak lan sawetara saka 234 m ing kacepetan 4 knots utawa 000 m ing kacepetan 40 knots.

Reservation



Basis pangayoman vertikal yaiku sabuk lapis baja 305 mm kanthi dawane 171,4 m lan dhuwure udakara 3 m (sayange, penulis artikel iki ora ngerti nilai sing tepat). Iku menarik sing gumantung ing sisih plating banget nglukis, kang ana 51 mm saka biasa shipbuilding baja, lan ing Kajaba iku, wis slope saka bab 12 derajat - kabeh iki, mesthi, kasedhiya pangayoman tambahan. Kanthi pamindahan normal saka piring waja 305 mm padha 1,2 m ing banyu, ing mbukak lengkap - 2,2 m, mungguh, gumantung ing mbukak, ing dhuwur saka bagean waja 305 mm kisaran saka 0,8 kanggo 1,8 m, sabuk dawa dilindhungi ora mung. mesin lan kamar ketel, nanging uga pipa sumber saka menara kaliber utama, sanajan bagéan saka barbette saka busur lan menara buritan protruded rada ngluwihi sabuk wojo 305-mm. 305-mm traverses tindak menyang wong-wong mau saka sudhut 102-mm piring waja. Mesthi, kekandelan cilik narik kawigatosan, nanging kudu digatekake manawa waja vertikal ora diwatesi ing benteng - 7,9 m maju lan 15,5 m saka sabuk 305 mm ana 152 piring waja mm ing lining 38 mm, kanthi lapisan waja 152 mm. Ing kasus iki, saka sabuk waja 127 mm irung dilindhungi dening piring 127 mm kanggo sawetara meter. Proteksi vertikal ing ngarep lan mburi iki ditutup kanthi traverse XNUMX mm.

Iku uga menarik sing Inggris dianggep seng nembus 305 mm piring waja ing banyu ora cukup kanggo tahan cangkang sing tiba ing banyu cedhak sisih, nanging wis cukup energi kanggo mencet bagean jero banyu saka awak. Mulane, ing ngisor sabuk 305 mm, sabuk liyane 76 mm kanthi dhuwur 0,92 mm diwenehake, adhedhasar kulit 38 mm.

Ndhuwur sabuk waja utama ana kaloro (178 mm nglukis) lan katelu (127 mm) - padha dumunung ing landasan 25 mm lan amba inclination padha 12 derajat.

saingan battlecruiser. "Hood" lan "Ersatz York". Ch 3


Dawane sabuk kaloro rada luwih murah tinimbang sing utama, pinggire meh ora "tekan" menyang barbettes menara pisanan lan kaping papat saka kaliber utama. Saka pinggiran, kira-kira ing tengah barbette menara mburi, ana 127 mm traverses, nanging ora ana traverse ing irung - 178 mm sabuk waja rampung ing panggonan sing padha karo 305 mm, nanging luwih saka iku 127 mm waja tindak menyang irung, lan punika - soko, ing siji, rampung karo nglintasi saka kekandelan padha. Ndhuwur ana sabuk lapis baja katelu sing luwih cendhek kanthi ketebalan 127 mm, sing nglindhungi sisih nganti dek ramalan - mula, ing endi ramalan rampung, waja kasebut rampung ing kono. Ing buritan, sabuk waja iki ora ditutup liwat traverse, nalika ing gandhewo pinggiran disambungake menyang tengah barbette saka turret kapindho kanthi waja 102 mm. Dhuwur sabuk kapindho lan katelu padha lan gunggunge 2,75 m.

Proteksi horisontal awak uga banget ... kita bakal ngomong, macem-macem. Basis yaiku dek waja, lan telung bagean kudu dibedakake; ing bètèng, ing sanjabaning bètèng ing tlatah sisih waja lan ing sanjabaning bètèng ing pérangan sing ora nganggo waja.

Ing bètèng, bagéan horisontal dumunung mung ngisor pojok ndhuwur sabuk wojo 305 mm. Kekandelan bagean horisontal ana variabel - 76 mm ing ndhuwur majalah amunisi, 51 mm ing ndhuwur mesin lan kamar ketel lan 38 mm ing wilayah liyane. Bevels 305 mm pindhah saka iku menyang pojok ngisor sabuk 51 mm - iku menarik yen biasane ing kapal perang pinggiran ngisor bevel disambungake menyang pojok ngisor saka sabuk waja, banjur ing Hood padha disambungake kanggo saben liyane. dening "jembatan" horisontal cilik, sing uga nduweni kekandelan 51 mm. Ing sanjabane benteng, ing area sisih waja, dek lapis baja ora duwe bevel lan mlaku ing pinggir ndhuwur sabuk 152 lan 127 mm ing gandhewo (kene kekandelane 25 mm), lan uga liwat 152. mm sabuk ing buritan, ngendi iku kaping pindho minangka nglukis - 51 mm. Ing ekstremitas sing ora nganggo armored, dek lapis baja dumunung ing ngisor garis banyu, ing tingkat dek ngisor lan nduweni kekandelan 51 mm ing gandhewo lan 76 mm ing buritan, ing ndhuwur mekanisme kemudi. Saka katrangan babagan waja sing diwenehake dening Kofman, bisa dianggep yen dek ngisor duwe perlindungan waja ing area ruang bawah tanah menara baterei utama kanthi ketebalan 51 mm (saliyane dek waja sing kasebut ing ndhuwur, nanging ing ngisor iki), nanging ombone saka pangayoman iki ora cetha. Mesthine, pangayoman saka cellars ing kene katon kaya iki - ing benteng, ing ndhuwur gudang artileri, ana waja 76 mm saka dek lapis baja, nanging ora nutupi bagean saka rong menara pisanan lan kaping papat ing menara utama. kaliber, thinning kanggo 25 mm lan 51 mm, mungguh. Nanging, ing geladhak iki uga ana wojo ngisor, kang kekandelan ing wilayah "weakened" wis tekan 51 mm, kang menehi kekandelan saka pangayoman horisontal saka 76 mm ing gandhewo lan 102 mm ing buritan.

Iki "injustice" iki leveled dening geladhak utama, dumunung ing sadhuwure dek waja ing ndhuwur pinggiran ndhuwur sabuk wojo 178 mm, lan kene kabeh luwih prasaja - wis kekandelan saka 19-25 mm ing kabeh panggonan kajaba kanggo menara gandhewo - ana iku thickened nganti 51 mm - mangkono, njupuk menyang akun kelompok utama, total pangayoman horisontal leveled kanggo 127 mm ing wilayah cellars meriem saka menara kaliber utama.

Ndhuwur geladhak utama (ing ndhuwur 76 mm sabuk waja) ana kelompok forecastle, kang uga wis kekandelan maneko rupo: 32-38 mm ing gandhewo, 51 mm ndhuwur engine lan kamar ketel lan 19 mm luwih mburi. Mangkono, kekandelan total geladhak (kalebu waja lan baja struktural) ana 165 mm ing ndhuwur ruang meriem saka menara gandhewo, 121-127 mm ing ndhuwur kamar ketel lan kamar mesin lan 127 mm ing area menara mburi kaliber utama.

Menara kaliber utama, sing nduweni wangun polyhedron, dilindhungi kanthi apik - piring frontal nduweni kekandelan 381 mm, tembok sisih jejer - 305 mm, banjur tembok sisih tipis nganti 280 mm. Boten kados menara saka bedhil 381-mm ing kapal saka jinis sadurungé, gendheng saka menara Huda meh horisontal - kekandelan 127 mm saka waja podho. Barbettes saka menara ndhuwur kelompok wis pangayoman cukup prayoga karo kekandelan saka 305 mm, nanging ing ngisor iki diganti gumantung ing kekandelan saka pangayoman waja saka sisih, konco kang liwati barbet. Umumé, Inggris ngupaya duwe 152 mm barbet konco 127 mm waja sisih lan 127 mm barbet konco 178 mm waja.

"Hood" nampa menara conning Ngartekno luwih gedhe tinimbang kapal saka jinis sadurungé, nanging iki kudu mbayar kanggo sawetara weakening saka waja sawijining - bathuk kabin 254 mm piring waja, sisih - 280 mm, nanging pangayoman mburi kasusun saka mung 229 piring mm. Ing gendheng padha 127 mm waja horisontal minangka menara. Saliyane menara conning nyata, pos kontrol tembak, KDP, kamar admiral tempur khusus diparengake lan dumunung ing kapisah saka menara conning (ing ndhuwur iku) nampa pangayoman cukup serius - padha dilindhungi dening piring waja saka 76 kanggo 254 mm nglukis. . Ing ngisor menara conning, kamar ing ngisor iki nganti dek forecastle wis 152 mm waja. Kabin kontrol geni torpedo mburi nduweni tembok 152 mm, atap 102 mm lan basis 37 mm.

Saliyane waja, "Hood" nampa, mbok menawa, pangayoman jero banyu paling majeng antarane kabeh kapal saka Royal Navy sak perang. Iki adhedhasar boules, sing dawane 171,4 m, yaiku, padha karo sabuk waja 305 mm. Kulit njaba kasebut nduweni kekandelan 16 mm. Padha ngiring dening 12,7 mm sisih plating (utawa bulkhead nang boules) lan kompartemen liyane kapenuhan pipo logam 4,5 m dawa lan 30 cm ing diameteripun, nalika ends saka tabung padha hermetically nutup ing loro-lorone. Kompartemen karo tabung dipisahake saka kapal liyane kanthi bulkhead 38 mm. Gagasan kasebut yaiku torpedo, sing nabrak boule, bakal mbuwang bagean energi kanggo ngrusak kulit, sawise gas kasebut, sawise mlebu ruangan kosong sing cukup gedhe, bakal nggedhekake lan iki bakal nyuda pengaruhe ing kulit sisih. . Yen rusak, energi bledosan bakal diserap dening pipa (bakal nyerep, deforming) lan ing kasus apa wae, sanajan kompartemen kasebut kebanjiran, bakal nyedhiyakake wates buoyancy tartamtu.



Iku menarik sing ing sawetara tokoh kompartemen karo tabung dumunung nang cilik, nalika liyane iku nang boules piyambak, kang iki bener, penulis artikel iki ora ngerti. Bisa dianggep manawa ing bagean paling gedhe saka lambung ana kompartemen "tubular", nanging luwih cedhak karo ekstrem "pindhah" menyang boules. Umumé, sampeyan bisa ngerti, jembaré saka pangayoman anti-torpedo kuwi saka 3 kanggo 4,3 meter. Ing wektu sing padha, kompartemen karo lenga dumunung ing mburi PTZ sing dituduhake, sing, mesthi, uga nduweni peran tartamtu kanggo nglindhungi kapal saka bledosan ing jero banyu. Ing wilayah menara busur kaliber utama, kompartemen iki luwih amba, ing area mesin lan kamar ketel - luwih sempit, nanging ing sadawane dawa kabeh padha dipisahake saka liyane saka awak dening a sekat 19 mm. Supaya bisa ngimbangi jembaré kompartemen bahan bakar sing luwih cilik ing sadawane turbin, bulkheads ing jero boules dikentalake saka 12,7 nganti 19 mm, lan ing area menara mburi kaliber utama, ing endi PTZ paling jero - malah nganti 44 mm.

Umumé, perlindungan kasebut meh ora bisa diarani optimal. Pipa logam padha temenan overloaded awak, nanging padha dipercaya kanggo nyedhiyani Tambah ing pangayoman nyukupi kanggo massa ngginakaken ing wong, lan Tambah ing buoyancy sing padha bisa nyedhiyani rampung sengsara. Ambane PTZ uga angel dianggep cukup, nanging iki miturut standar periode interwar lan Perang Dunia II - nanging kanggo kapal sing dibangun militer, Khuda PTZ minangka langkah gedhe.

pembangkit listrik

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, daya mesin Hood sing dirating yaiku 144 hp, samesthine ing daya kasebut lan sanajan kakehan, kapal kasebut bakal berkembang 000 knot. Uap disedhiyakake dening 31 boiler jinis Yarrow kanthi tabung banyu panas kanthi diameter cilik - solusi iki menehi keuntungan babagan daya 24% dibandhingake karo boiler "tabung lebar" kanthi massa sing padha. Gravitasi spesifik pabrik turbin uap Huda yaiku 30 kg saben hp, dene Rinaun, sing entuk sasis tradisional, duwe angka 36,8 kg.

Ing tes, mekanisme Hood ngembangake tenaga 151 hp. sing, kanthi pamindahan kapal 280 ton, ngidini nganti 42 knot. Kaget, kasunyatane - kanthi pamindahan sing cedhak banget (200 ton), kanthi daya 32,1 hp. kapal wis dikembangaké 44 knots! Iki minangka asil sing apik banget ing kabeh aspek.

Mesthine, dandang tabung tipis cukup anyar kanggo Inggris ing kapal gedhe - nanging pengalaman operasi ing kapal perusak lan kapal penjelajah ringan nyebabake kasunyatan manawa ora ana masalah serius karo operasi ing Hood. Kosok baline, nyatane, dheweke luwih gampang dijaga tinimbang boiler tabung lebar lawas kapal perang liyane sing digawe militer Inggris. Kajaba iku, pembangkit listrik Hood wis nuduhake daya tahan sing apik banget - sanajan kasunyatane sajrone 20 taun layanan boiler ora tau diganti lan pembangkit listrike durung ngalami modernisasi utama, ing taun 1941, sanajan lambung rusak. Hood saged kanggo berkembang 28,8 knots. Siji mung bisa nyebut Getun sing Inggris ora langsung resiko ngoper menyang boiler karo tabung tipis - ing kasus iki (yen dikarepake, mesthi!) Proteksi saka battlecruisers karo bedhil 343-mm bisa Ngartekno meningkat.

Cadangan lenga normal yaiku 1 ton, sing lengkap yaiku 200 ton. Jarak jelajah ing 3 knot yaiku 895 mil, ing 14 knot - 7 mil. Apike, ing 500 knot, battlecruiser bisa lelungan 10 mil, yaiku, ora mung "sprinter" sing bisa nyusul kapal perang utawa battlecruiser ing donya ing perang, nanging uga "stay" sing bisa cepet pindhah saka siji segara. wilayah ing liyane.

Seaworthiness saka kapal ... sayangé, ora ngidini kanggo menehi Assessment unambiguous. Ing tangan siji, ora bisa dikandhakake yen kapal kasebut gampang banget kanggo muter, saka sudut pandang iki, miturut para pelaut Inggris, iki minangka platform artileri sing stabil banget. Nanging pelaut Inggris padha menehi Hood julukan "kapal selam paling gedhe" cukup pantes. Iku luwih utawa kurang apik karo banjir ing dek saka forecastle, nanging isih "miber" ana amarga kasunyatan sing kapal ageng nyoba kanggo Cut liwat ombak karo awak, lan ora menek.


Irung "Huda" ing kacepetan lengkap


Nanging feed iki terus-terusan banjir, sanajan karo kasenengan tipis.



Dawa ageng kapal mimpin kanggo prigel miskin, lan padha bisa ngandika bab akselerasi lan deceleration - loro kang Hood nindakake banget wegah. Ora masalah paling gedhe ing pertempuran artileri, nanging battlecruiser iki ora dimaksudaké kanggo Dodge torpedo ing kabeh - untunge, dheweke ora kudu nindakake iki sak taun layanan.

Ing artikel sabanjure, kita bakal mbandhingake kemampuan saka battlecruiser Inggris pungkasan sing dibangun karo Ersatz Yorck Jerman.

Diterusake...

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

115 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    Juli 17 2018
    Matur nuwun! Nalika ngrampungake proyek Hood, Inggris meh nyedhaki kelas kapal perang kanthi kacepetan dhuwur.
    Nanging shortcomings isih ing pangayoman ninggalake dheweke ing kelas battlecruisers lan pungkasanipun main peran fatal. Kita ngenteni kelanjutane.
    1. 0
      Juli 18 2018
      Aku wonder kang dibangun battlecruiser bisa disebut ora mung sukses ing comparison karo liyane lan wektu construction lan kahanan ing umum, nanging uga sukses ing syarat-syarat desain dhewe lan migunani kanggo nepaki tugas saka armada? Nang endi wae sampeyan katon - nang endi wae ana sawetara hibrida aneh saka landak, ula lan kuda nil.
      1. 0
        Juli 18 2018
        Kutipan saka yehat
        Aku wonder kang dibangun battlecruiser bisa disebut ora mung sukses ing comparison karo liyane lan wektu construction lan kahanan ing umum, nanging uga sukses ing syarat-syarat desain dhewe lan migunani kanggo nepaki tugas saka armada?

        "Von der Tann", "Moltke". Siji isih bisa ngelingi "Derflinger" yen Inggris ora mbangun Queens
        1. 0
          Juli 20 2018
          von der tann begja? ana sing ora bisa dipercaya.
          Moltke... mbok menawa.
          1. 0
            Juli 22 2018
            Kutipan saka yehat
            von der tann begja? ana sing ora bisa dipercaya.

            https://topwar.ru/138048-sopernichestvo-lineynyh-
            kreyserov-fon-der-tann-protiv-indefatigebl.html
            Apa sampeyan bisa mbantah kanthi alasan?
      2. 0
        Juli 23 2018
        babagan sawetara jam - Aku sadurunge sinau metalurgi ing galangan kapal, sinau ora minangka spesialis, nanging isih logam alloying, kimia umum, kimia lan fisika karbon lan wesi najis liyane, sinau fisika kuantum, FTT, teori expansion lan deformasi logam. sajrone dadi panas sajrone 2 taun lan sawetara teori terapan liyane. Ing Novosibirsk State University, dheweke khusus sinau babagan teknologi kanggo resistensi bahan kanggo efek kinetik. Dadi butuh sawetara jam. Lan pinten sampeyan kudu - Aku ora ngerti, nanging meh ora kurang.

        Pungkasan, sampeyan ngomong babagan waja Inggris, nanging sampeyan bisa ngerti yen bisa nambah properti kanthi hidrolisis sing prasaja? Malah sadurunge WWI, iki cukup diakses.
  2. +5
    Juli 17 2018
    Pilihan sangang bedhil 381-mm ing telung menara telung bedhil, sepuluh bedhil sing padha ing rong bedhil telu lan loro menara bedhil loro

    Miturut cara, aku tansah kepingin weruh kok Inggris stubbornly nolak rencana 2x2 + 2x3. Wong Italia sing padha nindakake skema sing padha kerep banget (lan dheweke duwe kapal sing apik - Inggris dhewe ngakoni iki ... kanthi ora sengaja nyatakake, nanging ing wektu sing padha, dheweke ora ngerti carane nglawan dheweke), lan Amerika cukup sukses. nyoba.
    Ing padha (rada atypical kanggo Inggris ing syarat-syarat rencana gun) 10-gun King George, maneh, ana menara karo mung nomer malah barel - 2x4 + 1x2.
    Mesthi, luwih gampang kanggo njupuk malah tong minyak (kanthi cara klasik), nanging isih misale jek sing wegah kuwi meh ora disebabake mung iki.
    PS Miturut cara, Andrey ... Apa bab bonus cilik saben siklus? Tambah perbandingan Inggris / Deutsches lan pasta? Paling entheng. Sawise kabeh, wong Italia uga nggawe kapal sing aneh banget, lan kacepetan kanggo wong-wong mau minangka salah sawijining parameter sing paling penting, yen ora sing paling penting. Nalika aku ndeleng aksen utama program nasional, wong Inggris minangka kaliber, wong Jerman minangka waja, wong Italia minangka kacepetan.
    1. +4
      Juli 17 2018
      Kutipan saka Kuroneko
      Mesthi, luwih gampang kanggo njupuk malah tong minyak (kanthi cara klasik), nanging isih misale jek sing wegah kuwi meh ora disebabake mung iki.

      Ketoke, ing wektu iku, Inggris wedi yen menara telung bedhil ora banget apik ing operasi. Ing mangsa ngarep, padha ngalahake prasangka iki, lan ndeleng kabeh kapal perang minangka sangang-gun karo panggonan senapan utama ing turrets miturut rencana 3 * 3. Minangka kanggo Sang Prabu, ing watesan Ponggawa saka kaliber (356 mm) mimpin kanggo kepinginan Inggris kanggo nginstal rolas bedhil iki, lan njupuk menyang akun watesan pamindahan, rencana telung menara papat-gun iku optimal. . Nalika ternyata dheweke isih ora cocog karo bobot, dheweke ngganti salah sawijining menara kanthi bedhil loro.
      1. +1
        Juli 17 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Minangka kanggo Sang Prabu, ing watesan Ponggawa saka kaliber (356 mm) mimpin kanggo kepinginan Inggris kanggo nginstal rolas bedhil iki, lan njupuk menyang akun watesan pamindahan, rencana telung menara papat-gun iku optimal. . Nalika ternyata dheweke isih ora cocog karo bobot, dheweke ngganti salah sawijining menara kanthi bedhil loro.

        Lho, sing menarik, kok ora langsung 2x2 + 2x3? Iki minangka skema sing luwih serbaguna, kanthi distribusi tenaga tembak sing seragam ing busur lan ing buritan. Kajaba iku, menara x4 saka Inggris ing Georges wis linuwih njijiki (ora kanggo sebutno kasunyatan sing padha kudu wis mangertos sing karo kabeh keuntungan saka menara x4, nalika padha dikalahaké, kapal ilang papat bedhil, kang banget fraught. ). Kanggo LC sepuluh bedhil, skema 3x2 + 2x2 pancen paling optimal (SRT Jepang minangka prakara sing rada beda, yaiku SRT).
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Ing mangsa ngarep, padha ngalahake prasangka iki, lan ndeleng kabeh kapal perang minangka sangang-gun karo panggonan senapan utama ing turrets miturut rencana 3 * 3.

        Ing keadilan, aku ora bisa ngerti yen Vanguard (sanajan ora mlebu ing Perang Dunia II) nuduhake yen ora kabeh. ^_^
        1. +5
          Juli 17 2018
          Kutipan saka Kuroneko
          Lho, sing menarik, kok ora langsung 2x2 + 2x3?

          Amarga loro menara rong bedhil luwih abot tinimbang siji menara telung bedhil (utamane nimbang barbette sing dibutuhake) lan skema kasebut ora duwe kauntungan tinimbang 3 * 3.
          Kutipan saka Kuroneko
          karo kabeh keuntungan saka menara x4, yen padha dikalahaké, kapal ilang papat bedhil, kang banget fraught).

          Masalahe yaiku Inggris lan Jerman ngerti, lan Perang Dunia I lan Perang Dunia II ngusulake yen siji hit sing sukses bisa mateni loro menara baterei utama sing cedhak bebarengan.
          Kutipan saka Kuroneko
          Kanggo LC sepuluh bedhil, skema 3x2 + 2x2 pancen paling optimal

          Umume ora optimal. - dawa benteng kudu Ngartekno tambah, iku bakal njupuk luwih waja waja barbettes saka menara munggah pangkat, sing, kita ora ngomong bab malah atusan, nanging malah bab ekstra ewu ton pamindahan.
          Kajaba iku, 2 * 2 lan 2 * 3 mung ora trep kanggo njupuk (uga 3 * 3, nanging sing terakhir luwih gampang).
          Kutipan saka Kuroneko
          Supaya adil, aku ora bisa ngerti yen Wangard

          Wangard punika paliatif murni, nalika Inggris temen maujud sing padha ora bisa mbangun Singa timbal sadurunge pungkasan perang, (utamané amarga unavailability saka menara anyar lan 406-mm bedhil), padha njupuk path prasaja lan diowahi kapal. ing 4 * 2 381-mm menara sing kasedhiya (dibusak saka Koreydzhes lan Kamulyan).
          1. 0
            Juli 17 2018
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Wangard minangka paliatif murni nalika Inggris nyadari yen dheweke ora bisa mbangun Singa timbal sadurunge pungkasan perang

            Iki ya, mesthi. Nanging kasunyatan tetep. =3
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Amarga loro menara rong bedhil luwih abot tinimbang siji menara telung bedhil (utamane nimbang barbette sing dibutuhake) lan skema kasebut ora duwe kauntungan tinimbang 3 * 3.

            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Umume ora optimal. - dawa benteng kudu Ngartekno tambah, iku bakal njupuk luwih waja waja barbettes saka menara munggah pangkat, sing, kita ora ngomong bab malah atusan, nanging malah bab ekstra ewu ton pamindahan.

            Mm... Aku arep nang siji. Padha "Conte di Cavour" lan "Giulio Cesare", contone (sawise modernisasi). Kacepetan padhet kanggo LC lawas kuwi, bedhil utama 10 320-mm, dimensi banget kompak - benteng ora kudu ditarik banget. Lan sanajan leladen ora tanpa cacat (padha tansah ana), Italia isih bisa kanggo mesthekake survivability apik.
            Lan Jepang ora keganggu - padha macet menara 6 x2 ing Fuso. Nanging, prau prau kasebut katon kaya dhewe. Kanthi pangayoman apik. Lan ora malah alon banget.
            1. 0
              Juli 17 2018
              Kutipan saka Kuroneko
              Sing aku bakal mbantah.

              Napa mbantah? :))) Ana nomer, njupuk, nimbang, lan kabeh dadi jelas :)))
              1. 0
                Juli 17 2018
                Inggih, Aku ngelingake sampeyan maneh (dadakan iku imperceptible) sing strictly kanggo TENproyek meriam, rencana 3x2 + 2x2 optimal. Iki sebabe menara x3 luwih nguntungake tinimbang x2.
                Kaping pisanan, aku mung ngomong babagan misunderstandings ora nggunakake skema iki yen konfigurasi 10-gun dipilih. Amarga 5x2 tansah luwih elek. Uga 4x2 + 1x2 (lan, jujur, aku durung nate ndeleng skema 3x3 + 1x1 ... paling Omsk bisa uga padha "Conte di Cavour" karo 3x3 + 2x2, nanging iki wis 13 bedhil. ora 10).
                1. +3
                  Juli 17 2018
                  Kutipan saka Kuroneko
                  Inggih, aku ngelingake maneh (dada ora bisa dirasakake) manawa kanggo proyek TEN-gun, skema 3x2 + 2x2 paling optimal.

                  Lan aku maneh ngusulake kanggo njupuk kalkulator lan ngetung massa bedhil lan barbet kanggo wong-wong mau, uga nambah dawa benteng - sampeyan, mesthi, bakal gain sawetara meter amarga diameteripun saka barbette saka menara telu-gun kurang saka papat-gun, nanging sampeyan bakal ilang 15 meter ing instalasi saka menara papat :) )) Malah 10 meter ekstra saka benteng King (381 mm kanggo barbets) meh 400 ton saka kabotan. ing mung siji waja sisih. Lan dek? Lan barbet luhur kapindho? Lan ... ya, umume, ora ana sing bisa diomongake.
                  1. Komentar wis dibusak.
        2. +2
          Juli 17 2018
          Vengard dibangun ing sangisore menara sing disimpen ing arsenal. Sa adoh aku elinga, dijupuk saka cruisers cahya. Iki nerangake kabeh.
          Ing wengi WWII, Angles nyelehake kapal perang normal, jinis Singa, kanthi menara 3x3x406mm. Nanging dheweke jelas ora duwe wektu kanggo mlebu rangking. Lan ora ana sumber daya kanggo mbangun. Vengard - Singa ing syarat-syarat awak lan kendaraan, nanging karo artileri lawas saka Civil Code saka kaping WWI.
          oops. Andrey wis nerangake iki ...
          Nalika menek kanggo "Sunset of the Lord of the Seas" Smith, nalika nulis - dadi pengulangan.
          1. +2
            Juli 17 2018
            Kutipan: Potter
            Vengard - Singa ing syarat-syarat awak lan kendaraan, nanging karo artileri lawas saka Civil Code saka kaping WWI.

            Aku bakal ndandani. "Vangard - "King George V" ing awak lan mesin. Senajan iki ora bener. Wiwitane, ya. Nanging...
            Vanguard nduweni sawetara fitur sing mbedakake sing ndadekake dheweke unik ing antarane kapal perang Inggris liyane. Ing desain asli, meh persis mbaleni wangun karakteristik lan tampilan kapal saka jinis King George V. Umume inovasi sukses muncul sajrone pirang-pirang desain ulang. Kaping pisanan, kapal perang bisa nglirwakake syarat sing konyol kanggo 40s - kemampuan kanggo murub langsung ing busur ing elevasi nul. Kawujudan kondisi iki dadi worsened seaworthiness saka kapal perang saka seri King George V lan isih mokal kanggo njupuk langsung ing busur tanpa ngrusak awak. Vanguard nampa batang sing cenderung lan tambah akeh ing sisih kasebut. Dirancang kanggo kecepatan nganti 30 knot, dheweke bisa njaga kacepetan dhuwur ing meh kabeh cuaca. Ana telung breakwaters ing dek ndhuwur. Bebarengan karo ngangkat awak ing gagang, padha main peran - kapal tetep "garing" sanajan karo ombak banget kuwat lan angin. Dhuwur busur Vanguard luwih dhuwur tinimbang kabeh sing sadurunge. Miturut kabeh akun, Vanguard duweni kapal perang paling apik ing sajarah Angkatan Laut Inggris.

            Kutipan: Potter
            nanging karo artileri lawas saka Civil Code saka kaping Perang Dunia I.

            Kaliber utama
            Gun turret Mk.I/N RP 12
            Bali menyang nggunakake bedhil 381-mm saka battlecruisers kelas Glorious duwe aspèk luwih positif tinimbang negatif. Senjata iki wis digunakake nganti pirang-pirang taun lan dadi mayoritas menara kapal perang sing kasedhiya ing armada kasebut. 381 mm barel diijolke cukup, kang ngidini panggantos saka tabung internal tanpa kesusu. Kauntungan saka limalas inci sing misuwur kalebu linuwih dhuwur lan ora ana kegagalan sing meh lengkap, sanajan piranti kasebut cukup rumit. Ing tartamtu, loading iki envisaged ing sawetara saka sudhut elevasi ngarepke, fitur sing ditinggalake ing kapal perang 14-inch saka jinis King George V. Nanging, instalasi seprapat abad-lawas uga wis drawbacks sawijining. Salah sijine digandhengake karo bedhil dhewe, sing duwe desain "kabel". Mulane, bedhil 381 mm dibedakake kanthi karakteristik balistik sing relatif andhap asor, sing angel kanggo nambah.
            Kekurangan liyane ana gandhengane karo desain menara. Umume kekurangan kasebut diilangi sajrone modernisasi instalasi. Dikiataken waja piring ngarep, payon menara, lantai menara. Embrasures sing luwih dhuwur dipotong menyang piring frontal anyar sing kenthel, nyedhiyakake sudut elevasi 30 °. Menara observasi komandan dicopot saka payon menara. Turret dhewe lan feed dilengkapi layar safety tambahan marang geni, ngilangi kekurangan desain turret sing dikembangake sadurunge Peperangan Jutland. Kanggo pisanan ing Angkatan Laut Inggris, menara duwe remot kontrol kanggo ngarahake ing bidang horisontal, lan rangefinder 4,6-m diganti karo sing anyar 9 meter. Instalasi anyar bisa nggunakake proyektil sing luwih dawa, bobote 879 kg kanthi radius hulu ledak gedhe. Kacepetan awal "biasa" saka bedhil sing ditingkatake yaiku 785 m / s. Ing syarat-syarat seng nembus waja ing sawetara dawa, dianyari gun 381-mm meh apik minangka gun 406-mm saka kapal perang Nelson, lan malah rada ngluwihi iku nalika nggunakake daya meningkat. Yen dibandhingake karo bedhil 356-mm, sing dadi persenjataan utama kapal perang kelas V King George, ana keuntungan sing katon ing kabeh jarak. Nanging 15-inci manca (kajaba Jerman) duwe balistik sing luwih apik. Kacepetan pickup horisontal maksimum yaiku 2 ° / s. Tujuan vertikal ditindakake luwih cepet - nganti 5 ° / s. Inovasi penting yaiku kontrol remot lengkap saka menara baterei utama - siji-sijine ing Angkatan Laut Inggris. Tingkat teknis geni ora owah dibandhingake karo prototipe lan 2 rds / min. Instalasi anyar nampa sebutan Mk.I / N RP 12.
            1. 0
              Juli 22 2018
              mung angka.
              Kings: pamindahan standar 36727t, dawa 227m, daya TZA 110000hp.
              Singa: pamindahan standar 40550t, dawa 241,7m, daya TZA 130000hp.
              Vengard: pamindahan standar 46100t, dawa 248,3m, daya TZA 130000hp.
              Miturut TZA, kabeh wis jelas - dheweke njupuk sing diwiwiti produksi kanggo Singa. Ing babagan awak, Singa lan Vengard minangka pangembangan para Raja, nanging kanthi ukuran Singa sing luwih gedhe.
        3. +1
          Juli 20 2018
          Kutipan saka Kuroneko
          Lho, sing menarik, kok ora langsung 2x2 + 2x3? Iki minangka skema sing luwih serbaguna, kanthi distribusi tenaga tembak sing seragam ing busur lan ing buritan. Kajaba iku, menara x4 saka Inggris ing Georges wis linuwih njijiki (ora kanggo sebutno kasunyatan sing padha kudu wis mangertos sing karo kabeh keuntungan saka menara x4, nalika padha dikalahaké, kapal ilang papat bedhil, kang banget fraught. ).

          Mung kanggo referensi: menara telung bedhil saka "Nelson" lan "Rodney" digawa menyang atine kanggo 15 (limalas!) Taun. Kanggo pisanan, sampeyan bisa njupuk 16 voli tanpa wektu tundha mung ing taun 1934. Lan kabeh masalah utama mung diilangi ing taun 1939.
          Ing wektu sing padha, ana masalah karo meh kabeh peralatan menara, lan utamané ing Inggris kena hydraulics, sistem tutup bebarengan (interlocks mechanical) lan desain ring turret. Anekdot kedaden kanggo sing terakhir: sawise kapal dipasrahake menyang armada, dumadakan dadi cetha yen pinggiran utama ring support lambung Cut menyang lumahing rollers support. Ternyata menara ora duwe cara kanggo nyegah pamindahan sisih nalika rotasi ing pitching - lan rollers mlaku kanthi bebas bebarengan karo menara ing sadawane ring support. Sawise sawetara usaha gagal kanggo reinvent setir, Inggris isih Applied solusi standar - roller support vertikal lan ring support vertikal. Nanging desain iki kudu diinstal ing kapal siap-digawe.
          Sing lucu yaiku sejarah ora mulang apa-apa - bubar, miturut Discovery, dheweke ngomong babagan menara puteran ing Glasgow, sing ditutup kanggo ndandani sakcepete sawise pangiriman amarga prewangan dhukungan ing sumbu rotasi menara ngalami sisih desain. beban nalika kapapar menara angin. Lan desain kudu ditambah ... ya, iku mau - vertikal support rollers. eseman
    2. +7
      Juli 17 2018
      Kutipan saka Kuroneko
      Carane bab bonus sethitik saben siklus?

      Ayo dipikir. Umumé, aku mikir ora bakal miwiti siklus sing padha kanggo kapal perang Inggris lan Jerman, nanging ... kita bakal weruh. Kajaba iku, aku janji karo salah sawijining kritikus sing mbandhingake LC standar AS lan Inggris
      1. 0
        Juli 17 2018
        Ing kasus apa wae, matur nuwun. Aku uga kaya kanggo ndeleng muni lan analisis versi rampung bisa saka bledosan Hood ora dening Bismarck, nanging dening Eugen.
        1. +2
          Juli 17 2018
          Kutipan saka Kuroneko
          Aku uga kaya kanggo ndeleng muni lan analisis versi rampung bisa saka bledosan Hood ora dening Bismarck, nanging dening Eugen.

          Pilihan, sayangé, mokal :))) Lan analisis bakal, ing ngendi tanpa
    3. 0
      Juli 18 2018
      Italia wis emphasis ing tingkat geni lan ing kahanan pertempuran ana cukup sawetara masalah technical lan masalah, nalika Inggris wis emphasis ing linuwih.
      Kajaba iku, armada Italia digawe kapal kanggo kondisi temen beda - otonomi sethitik lan akeh kurang masalah karo cuaca
      mulane, siji ora bisa langsung njupuk pengalaman Italia lan nggunakake.
      nanging pambangunan seri King George 5 nuduhake yen Inggris tansah eling marang gaya Italia penempatan artileri.
  3. +7
    Juli 17 2018
    Aku mung tak kecanthol ing siklus iki, Aku katon nerusake kanggo saben bagean anyar. Penghormatan gedhe marang penulis!
    1. +4
      Juli 17 2018
      Kutipan saka Fagotron
      Penghormatan gedhe marang penulis!

      Matur nuwun! Kita bakal nyoba :) hi
  4. 0
    Juli 17 2018
    sejatine sifate teori, nanging apa yen tinimbang pesenan kethul (karo pengawetan, mesthi) - outriggers karo buoyancy positif, midsection utama cilik lan konsep luwih?
  5. 0
    Juli 17 2018
    Kutipan saka Kuroneko
    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
    Minangka kanggo Sang Prabu, ing watesan Ponggawa saka kaliber (356 mm) mimpin kanggo kepinginan Inggris kanggo nginstal rolas bedhil iki, lan njupuk menyang akun watesan pamindahan, rencana telung menara papat-gun iku optimal. . Nalika ternyata dheweke isih ora cocog karo bobot, dheweke ngganti salah sawijining menara kanthi bedhil loro.

    Lho, sing menarik, kok ora langsung 2x2 + 2x3? Iki minangka skema sing luwih serbaguna, kanthi distribusi tenaga tembak sing seragam ing busur lan ing buritan. Kajaba iku, menara x4 saka Inggris ing Georges wis linuwih njijiki (ora kanggo sebutno kasunyatan sing padha kudu wis mangertos sing karo kabeh keuntungan saka menara x4, nalika padha dikalahaké, kapal ilang papat bedhil, kang banget fraught. ). Kanggo LC sepuluh bedhil, skema 3x2 + 2x2 pancen paling optimal (SRT Jepang minangka prakara sing rada beda, yaiku SRT).
    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
    Ing mangsa ngarep, padha ngalahake prasangka iki, lan ndeleng kabeh kapal perang minangka sangang-gun karo panggonan senapan utama ing turrets miturut rencana 3 * 3.

    Ing keadilan, aku ora bisa ngerti yen Vanguard (sanajan ora mlebu ing Perang Dunia II) nuduhake yen ora kabeh. ^_^

    Skema kasebut abot banget, kapal perang Italia perang ing Mediterania, iki dudu Atlantik. Ya, lan sawetara ora dadi panas.
    1. 0
      Juli 17 2018
      Hochseeflotte uga wis syarat banget andhap asor kanggo seaworthiness lan otonomi (ora kanggo kabeh kapal, nanging kanggo akeh). Saben negara nggawe kapal miturut doktrin lan kasunyatan geopolitik dhewe, ta? Sing minat. ^_^
      Miturut cara, mung konsep LK, KR lan EM Italia dadi basis saka sekolah kapal Soviet kita. Saka pengalaman sinau kanggo langsung pesenan.
      1. 0
        Juli 17 2018
        Kutipan saka Kuroneko
        Miturut cara, mung konsep LK, KR lan EM Italia dadi basis saka sekolah kapal Soviet kita.

        Ora, padha ora. Kita pancene meh nyalin EM, KRL dikembangake kanthi njupuk pengalaman nggawe kapal Italia (nanging beda konsep lan ora ana hubungane karo kapal penjelajah Italia), nanging LC ora ana hubungane karo dheweke (kajaba kanggo tabung Pugliese, mbok menawa)
        1. +1
          Juli 17 2018
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          uga, LC wis boten apa karo wong-wong mau ing kabeh (kajaba pipe Pugliese, mbok menawa)

          Aku ora weruh kontradiksi ing kene.
          Tahap katelu digandhengake karo pangembangan "Program Konstruksi Agung 1938", miturut basis Angkatan Laut dibangun saka kapal cilik nganti kapal perang kanthi artileri kaliber gedhe. Kanggo 10 taun, mesthine kanggo mbangun 30 kapal artileri gedhe lan 28 kapal penjelajah ringan, atusan permukaan, kapal selam lan prau pendukung. Ing wektu iki, pembuat kapal domestik wiwit nggawe kapal perang Project 23 (jinis Uni Soviet).

          Mesthine, kanggo proyek skala gedhe kasebut, pengalaman kita dhewe ora cukup, mula diadopsi ing luar negeri. Ing buku A. Vasiliev lan A. Morin "Stalin's Superlinkors" ana informasi yen proposal sing cocog saka perusahaan Italia "Ansaldo" ditampa ing Maret 1936. Sawisé iku, spesialis Soviet ngunjungi Apennines, ngendi padha bisa kanggo ndarbeni bahan terkenal ing construction saka kapal perang lan cruisers. Persetujuan uga ditindakake babagan kemungkinan nggunakake sistem perlindungan jero banyu ing kapal Soviet, padha karo sing digunakake ing kapal Italia.

          LKR "Kronstadt":
          Kronstadt, ngluwihi mungsuh potensial Scharnhorst ing kaliber utama, ana rodok olo kanggo ing nomer anti-mine lan anti-pesawat meriem barel (8 152-mm lan 8 100-mm mungsuh 12 150-mm lan 14 105-mm). Lan ngarsane ing kapal gedhe kita, glethakaken mudhun ing mburi 30s, loro "medium" kaliber - 152-mm anti-mine lan 100-mm anti-pesawat - bisa dianggep minangka drawback serius. Ora duwe pengalaman cukup, perancang Soviet njaluk bantuan kanggo perusahaan manca. Italia menehi pitulungan paling gedhe. "Sekolah Italia" dibayangke ing pilihan senjata. Kapal kita abot, kaya kapal Italia lan Jerman, nggawa artileri anti-tambang lan bedhil anti-pesawat jarak jauh. Kapal perang Inggris lan Amerika, dibangun ing separo kapindho taun 30-an, duwe 16-20 bedhil universal (127 mm kanggo Amerika lan 133 mm kanggo Inggris) ing gunung kembar. The French Dunkerque, kang dianggep minangka salah siji saka mungsuh potensial saka Kronstadt, iki uga bersenjata karo 16 130-mm bedhil universal. Desainer lan pelaut kita uga ngerti babagan instalasi artileri universal ing kapal Amerika lan Inggris. Kajaba iku, ing taun 1937-1939, perusahaan Amerika Gibbs & Cox, sing ditugasake dening pihak Soviet, ngrampungake sawetara studi babagan kapal perang. Padha beda-beda ing pamindahan, dimensi, kaliber artileri utama, nanging kabeh wis 127-mm universal loro-gun gunung. Masalah nglengkapi kapal abot karo artileri universal uga dibahas ing akademi angkatan laut. Minangka sampeyan bisa ndeleng, panyengkuyung cara Italia lan Jerman ngembangake artileri angkatan laut menang ing perselisihan kasebut. Iki nyebabake tambah akeh piranti kontrol geni lan pos tempur.
          1. 0
            Juli 17 2018
            Kutipan saka Kuroneko
            Sawisé iku, spesialis Soviet ngunjungi Apennines, ngendi padha bisa kanggo ndarbeni bahan terkenal ing construction saka kapal perang lan cruisers.

            Ya, lan kita uga nampa proyek LK sing dirancang dening wong Italia. Mung saiki ing proyek "Uni Soviet" meh ora ana apa-apa saka proyek Italia.
            1. 0
              Juli 17 2018
              Kronstadt, ing sisih liya, nampa skema artileri sekunder Italo-Jerman (aku nambahake klarifikasi iki mengko).
              1. 0
                Juli 17 2018
                Kutipan saka Kuroneko
                Kronstadt, ing sisih liya, nampa skema artileri sekunder Italo-Jerman (aku nambahake klarifikasi iki mengko).

                Uga digunakake dening wong Jepang. Terus piye?
            2. 0
              Juli 20 2018
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              Ya, lan kita uga nampa proyek LK sing dirancang dening wong Italia.

              Loro proyek kanggo LC lan loro proyek kanggo CD.
              Klompok kasebut bisa ndarbeni bahan, cukup terkenal kanggo kita nalika iku, kanggo kapal perang 29,5 knot kanthi pamindahan standar 28 ton (kanthi sangang bedhil utama 000 mm) lan kapal penjelajah gedhe kanthi pamindahan 343 lan 22 ton (karo 000-mm bedhil utama). Kajaba iku, ing instruksi V.L. Brzezinski, Ansaldo ngembangake desain kanggo kapal perang kanthi pamindahan standar 19 ton kanthi 000 bedhil utama 254 mm, sabuk waja 42 mm lan kacepetan 000 knot. Persetujuan uga diraih (sing mbutuhake kesimpulan saka persetujuan antarpemerintah khusus) babagan kemungkinan nggunakake sistem perlindungan jero banyu ing kapal Soviet sing padha karo sing digunakake ing kapal armada Italia (yaiku sistem Pugliese). Kabeh bahan kasebut minangka pedoman kanggo nemtokake pamindahan kapal perang "A" lan "B" ing pangembangan TTZ kanggo desaine, lan uga digunakake ing karya luwih lanjut babagan desain kapal kasebut.
              © Vasiliev
              1. 0
                Juli 20 2018
                Proyek 28 000 t luwih ana gandhengane karo desain kapal perang B, lan dudu Uni Soviet, mula aku ora nyebutake.
        2. +1
          Juli 17 2018
          Proyek 26 saka prototipe Italia "Raimondo Montecucolli" nduweni pembangkit listrik lengkap Italia (ing Kirov, dilisensi ing liyane) lan garis lambung. Nanging kanthi struktur Maslov ngrancang ulang bangunan kasebut. Teknologi konstruksi kanthi pengaruh Italia lan partisipasi spesialis Italia. Ing babagan artileri, iki minangka kapal sing beda.
          1. 0
            Juli 17 2018
            Kutipan: Potter
            Proyek 26 saka prototipe Italia "Raimondo Montecucolli" nduweni pembangkit listrik lengkap Italia (ing Kirov, dilisensi ing liyane) lan garis lambung.

            Iki ora sakabehe bener. Yaiku, EU Italia - ya, nanging kontur lambung (gambar teoretis) kanggo Kirov kapisah lan ora pas karo Montecucolli, sanajan wong Italia nindakake kanggo Kirov, lan kita mung nggawe pangaturan nalika mutusake kanggo nyelehake 9 * 180 mm. ).
        3. 0
          Juli 18 2018
          cruiser Kirov (akeh iku ing), pimpinan ngrusak lan pangrusak, torpedo, soko ing prau torpedo - kabeh iki teknologi Italia
          Mesin kanggo transportasi modern uga ora tanpa partisipasi Italia.
          Teknologi manufaktur kanggo superstruktur kapal sing entheng - uga sawetara pengalaman dijupuk ing Italia
          panginstalan anti-pesawat minizini (kayata station wagon) iku Italia lan, ing basis, padha nyoba kanggo push pembangunan.
          Peran Italia lan Jerman ing pambentukan armada USSR sadurunge perang banget katon.
          1. 0
            Juli 18 2018
            Kutipan saka yehat
            cruiser Kirov (akeh iku)

            Nemtokake apa liyane kajaba EU lan gambar teoretis (didandani dening kita) ana Italia
            Kutipan saka yehat
            pemimpin perusak

            tenan? :))) Lan apa Italia ing pamimpin proyek 1 lan 38?
            Kutipan saka yehat
            pangrusak, torpedo

            Ya, ing kene jejak Italia katon jelas
            Kutipan saka yehat
            soko ing prau torpedo

            Lan ing kene, alas, maneh sampeyan nulis sing aneh
            1. 0
              Juli 18 2018
              Kirov: cradles bedhil gabungan, sawetara rincian cara kanggo ngitung kontur awak, etc. sampeyan bisa maca kene - luwih saka cukup
              http://armedman.ru/korabli/1919-1936-korabli/legk
              ie-kreyseryi-tipa-kirov-proekt-26.html
              bab pemimpin - contone, Tashkent wis werna Italia langsung
              prau torpedo - prau planing kaya G5 dikembangaké sabenere amarga saka pengaruh fashion Italia lan sukses ing WWI.
              1. 0
                Juli 18 2018
                Kutipan saka yehat
                Kirov: Bandulan bedhil gabungan

                Apa hubungane wong Italia? :)))) Utawa mungkin wong Amerika? Dheweke uga duwe akeh instalasi "siji-sisi".
                Nyatane, menara loro-gun dikembangake kanggo Kirov, kanthi cradles sing kapisah, lan ing kana, aku ngerti, kita njupuk sawetara saran saka Italia (saperangan persis, amarga kita ngrancang dhewe). Nanging banjur, dumadakan, pangerten teka iku bisa kanggo meneng munggah gun katelu dening nggawe instalasi siji-sisi, padha mutusaké sing kelangan lan nindakaken. Sami.
                Kutipan saka yehat
                sawetara rincian metodologi kanggo ngitung kontur awak, lsp.

                Ora "sawetara rincian", nanging gambar teoretis, sanajan umume ngandika, malah iki titik moot. opo maneh?
                Kutipan saka yehat
                sampeyan bisa maca kene - luwih saka cukup

                Sampeyan bisa maca kene - bakal luwih serius :)))
                https://topwar.ru/98731-kreysera-proekta-26-i-26-
                bis-chast-2-italyanskiy-sled-i-osobennosti-klassi
                fikacii.html
                Kutipan saka yehat
                bab pemimpin - contone, Tashkent wis werna Italia langsung

                Kita mbangun 2 seri pimpinan - proyek 1 lan proyek 38 (6 kapal) pancen dhewe, banjur tuku kapal siji jinis iki ing Italia (Tashkent)
              2. 0
                Juli 22 2018
                Penulis instalasi telung bedhil Kirov ing 1 cradle yaiku Pabrik Logam. Dadi isih ana pangembang menara saka jaman tsarist, ana sing bisa teka.
                Tashkent - dibangun Italia.
                Kapal torpedo minangka konsep sing beda banget! Ora ana Italia! Nalika perang sipil, rolas prau torpedo Inggris dicekel, yaiku, planing, redan. Nganti pertengahan 1930-an, dheweke dadi bagéan saka Angkatan Laut. Lan aku nari saka wong-wong mau (55-foot Thornycroft), Tupolev wiwit ngrancang lan mbangun pisanan Firstborn (GANT-3), 1927, banjur Sh-4 (GANT-4) - meh 60 potongan serial, 1929-1932, lan mung banjur. G- 5 (GANT-5).
            2. 0
              Juli 20 2018
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              tenan? :))) Lan apa Italia ing pamimpin proyek 1 lan 38?

              EMNIP, iku sabenere ing basis saka asil saka construction lan testing saka LD pr. 1 lan 38 sing diputusaké kanggo supaya saka Italia pr. ". Kanggo siji kanggo siji "Tashkent" ora bisa bola karo kita.
              1. 0
                Juli 22 2018
                Nah, urutan acara sing rada beda. 20, proyek wis nampa nomer serial lan jeneng, kapal wis nyepakaké kanggo laying. Nanging ing kene dadi cetha yen perlu kanggo restrukturisasi radikal teknologi, lan kesulitan karo turbin 110000 hp. kanggo 2 ngawut-awut.
                Akibaté - proyek 48, minangka pangembangan proyek 38 kanggo awak lan pembangkit listrik 3-screw saka jinis proyek 30. Kanthi artileri ing 3 menara, kaya ing Tashkent. Aku ngelingake sampeyan, 5 lembar dilebokake, 5 maneh disiapake kanggo konstruksi, nanging mung 2 sing terus dibangun. Project 35 destroyer muncul.
        4. 0
          Juli 29 2018
          Dheweke lali babagan "Tashkent" ...
      2. +1
        Juli 17 2018
        Kanthi proyek Italia, kabeh gampang. Sajrone pirang-pirang taun karusakan, pambangunan kapal ing kabeh aspek wis rampung nol. Ora ana sing nggawe proyek anyar. Iku perlu kanggo miwiti karo soko. Lan ora ana sing kesusu kanggo kerjo bareng karo Bolsheviks, kajaba Italia. Punika pengalamanipun. Aku duwe kesempatan kanggo kerja minangka Amerika lan Jerman - padha uga ora disdain. Dheweke nindakake kabeh kanthi bener. Lan armada entuk sawetara pengalaman.
        Lan doktrin kasebut ora ana hubungane.
        1. 0
          Juli 17 2018
          Pembuatan kapal ing USSR meh rampung nol ing revolusi lan urip sipil. Wiwit taun 1925, pambangunan armada pedagang diwiwiti. Sawise taun 1930, 10-15 kapal laut gedhe dibangun saben taun - operator kayu, operator akeh, tanker. Wiwit taun 1927, pambangunan kapal militèr diterusaké. Kapal patroli pisanan lan kapal selam jinis D, banjur L, Shch, P, M, lan banjur pimpinan Minsk. USSR kerjo bareng karo Jerman malah minangka. Proyek kapal C (ing wiwitan N, Jerman) lan mekanisme 3 potongan pisanan yaiku Jerman. Umumé, kita kerja sama karo Jerman ing kabeh, padha nyedhiyakake sawetara pabrik artileri lengkap kanggo bedhil anti-pesawat lan bedhil divisi. Amerika tuku pabrik lan peralatan GAZ kanggo ZIS. Dadi Bolsheviks ora pengin kerjo bareng (kaya saiki), utamané Polandia, uga, Prancis karo Angles.
          r.s.1. Saka Inggris, dheweke tuku 2 set mekanisme kanggo proyek EM 7, alternatif kanggo energi Italia. Amers, GIBBS lan COX duwe proyek kanggo kapal perang, hibrida (LK-AV) lan penghancur. Lan mekanisme ing dimensi saka project EM 30, kang banget migunani mengko.
          r.s. 2. Sampeyan kudu ngrampungake offtopic, kita ora ngomong babagan topik Andreeva.
          1. +2
            Juli 17 2018
            Kutipan: Potter
            Dadi Bolsheviks ora pengin kerjo bareng (kaya saiki), utamané Polandia, uga, Prancis karo Angles.

            Nanging kepiye carane ... wong Prancis, kanthi cara, wis siyap, nanging dheweke njaluk dhuwit sing ora bisa dingerteni kanggo proyek kapal. Amerika pancene ngedol peralatan kanggo kita karo kabeh pabrik, nanging ing armada padha ora siap kanggo kurban desain kapal modern lan categorically gelem nuduhake peralatan modern (saperangan alesan padha yakin yen kita bakal gabung karo Jepang). Inggris - uga, iki ora nolak kanggo nyuplai turbin, lan tenan - kita tuku Vickers 6-ton saka wong-wong mau. Ya, lan kita tuku liyane mekanisme kanggo 7-ok saka wong-wong mau.
            1. +1
              Juli 17 2018
              Ya, memoriku gagal 1 kesalahan! Padha tuku 12 set saka Metro-Vickers lan Parsons, misale jek kaya 10 bêsik ing kapal, kabeh ing 7.
            2. 0
              Agustus 6 2018
              By the way, aku kelingan. Ing VMM ing St. Petersburg ana model cruiser "Linder". kualitas apik. Diwenehake dening Inggris. Aku ora mikir mung iku. Ana sing ngerti sejarah model iki?
      3. 0
        Juli 17 2018
        Umumé, ana akeh perkara ing kapal perang saka macem-macem negara. Lan ora ana apa-apa kanggo Jerman Perang Dunia I. Kita mbangun kabeh. Sapa sing nindakake, kenapa - ora ana. Apa Anly lan Franks njupuk dokumen lan numpes?
        1. 0
          Juli 17 2018
          Kutipan saka mmax
          Lan ora ana apa-apa kanggo Jerman Perang Dunia I

          Ayo, situs kabeh ing Jerman !!!
          seawarpease
          1. +1
            Juli 17 2018
            Kutipan: Rurikovich
            seawarpease

            wassat Andrey, pracaya utawa ora, Aku ora ngerti situs iki. Matur nuwun! ombenan
            1. +1
              Juli 17 2018
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              pracaya utawa ora - ora ngerti situs iki

              belay belay belay Ayo!!!!
              Aku panginten sing uga tarik informasi saka ing kono opo
              Miturut cara, cukup prayoga lan informatif eseman
              1. 0
                Juli 18 2018
                Thanks kanggo link uga
                Miturut cara, cukup prayoga lan informatif

                Mbok, nanging aku langsung kesandhung sawetara kasalahan ing nomer (uga dumadi ing navweaps), IE sampeyan kudu maca "kritis" :))
                Contone, kanggo BBO saka jinis Siegfried, bobot bedhil 240mm / 35 dituduhake ing 13t (!) Lan nomer PM- 3 bêsik (karo rong sekrup)
  6. Komentar wis dibusak.
  7. +1
    Juli 17 2018
    Artikel plus. hi
    Katrangan sing relatif prasaja babagan desain Hood bakal dadi kapentingan kanggo akeh sing maca, nyimpen panelusuran ing monograf.
    Saka aku bakal ngomong ing saindhenging siklus. Ora ana pelanggaran, mesthi, utamane amarga Andrei Nikolaevich minangka penulis sukses ing VO. Kanggo kula pribadi, mbandhingake konfrontasi antarane Inggris lan Jerman rampung ing Derflinger karo Macan. Kanggo saingan iki durung lulus ujian pertempuran. Sisane kabeh saka perbandingan hipotetis "yen ana" ing kertas. Iku pantes maca kanggo pembangunan umum (kanggo sing kasengsem ing sajarah armada), nanging bagean competitive wis kesel. utamané ora bisa diverifikasi ing laku. Inggih, Mackenzens, kang, kang dibukak lan Sejatine mbaleni desain saka Hindenburg, bisa dibandhingake karo Repulses (uga, utawa minangka adoh-fetched kanggo comparison, Ratu, sanajan padha kapal perang lan resmi padha mungsuh ing a. kelas beda, saka battlecruisers, klasik). Kabeh liyane.... Nyuwun
    Supaya sampeyan bisa njaluk proyek kertas, sing malah logam ora dhawuh ....
    Lan siklus kasebut menarik, utamane nganti tengah. Nah iki kanggo aku hi
    1. +3
      Juli 17 2018
      Kutipan: Rurikovich
      Lan siklus kasebut menarik, utamane nganti tengah. Nah iki kanggo aku

      Iku kaya wong, dear Rurikovich. Sampeyan maca apa sing menarik kanggo sampeyan - lan apik banget. Nanging menarik kanggo wong liya maca babagan Ismael, sanajan sing terakhir ora Jerman utawa Inggris lan umume durung rampung lan babagan proyek LCR paling anyar ing Inggris lan Jerman lan malah Amerika Serikat. Apa ora, sampeyan takon? Lan amarga sampeyan kasengsem ing kapal sing dibangun, aku banjur ngajak sampeyan menyang materi sabanjure, sing dakrencanakake kanggo ngrampungake siklus iki - perbandingan kapal perang standar Inggris lan Amerika. Senajan ... mungkin kita bakal nyeret Jerman kanggo siji
      1. +2
        Juli 17 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Iku kaya wong, dear Rurikovich. Sampeyan maca apa sing menarik kanggo sampeyan - lan apik banget

        Aku maca kabeh sampeyan nglirik Lan malah menehi saran kanggo wong liya ya Lan mbandhingake "Izmailov" sing padha karo kanca-kanca sing bisa ditindakake sajrone pirang-pirang taun diluncurake, mesthi menarik.
        Nanging kanggo kula, confrontation antarane cruisers Inggris lan Jerman rampung ing Jutland eseman Nanging kita bakal nganggep pendapatku subyektif kanggo wong liya, sanajan tabrakan nyata sing paling penting amarga ngonfirmasi utawa mbantah perbandingan kertas, lan adhedhasar conto nyata (sanajan saka perang kepungkur) lan ora mesthi bener amarga a Bunch saka faktor subyektif sing bisa kelakon ing perang Aku elinga maca sing Inggris nyariosaken bilih "Hood" numpes Nihan Bismarck risak, amarga ing kertas Nihan normal kudu mbledhos sadurunge tekan cellars kapal.
        Iki sebabe mbandhingake miturut omongane uwong sing dikonfirmasi ing pertempuran nyata luwih menarik tinimbang sing hipotetis. hi
        Apa maneh artikel sampeyan mesthi bakal diwaca dening aku. ombenan Aku mung ora pengin melu diskusi alternatif adhedhasar spekulasi tinimbang ngrembug conto nyata (perang, skirmish, lsp, dudu alternatif) eseman
        Ya, lan aku durung ngerti babagan "Varyag", amarga menarik kanggo ndeleng materi kanthi lengkap, ditambah karo komentar (luwih-luwih, ing antarane ana sing pantes diwenehi perhatian), supaya bisa nggawe kesimpulan. kanggo awake dhewe lan nantang dheweke ...
        Sincerely, hi
        1. +1
          Juli 17 2018
          Iku ora pitakonan, Aku bakal tansah bungah kanggo komentar - ngendi lan nalika sampeyan nemokake iku trep kanggo ngramu :))) Aku kerep ninggalake wong-wong mau ora dijawab kanggo siji alesan prasaja - Aku ora duwe apa-apa kanggo mbantah sampeyan lan apa-apa kanggo nambah. sampeyan, nanging aku tansah maca review Panjenengan hi
  8. +1
    Juli 17 2018
    Barang sing menarik.
  9. 0
    Juli 17 2018
    padha ngomong, projectile, penetrating sabuk sisih, nemen ilang kacepetan, sebagian deforms, plus ngganti amba saka kedadean (nalika bejat liwat waja vertikal, projectile dadi normal, yaiku, nyimpang saka lintasan asli kanggo pesawat dumunung ing 90 derajat kanggo kang penetrates piring waja), lan kabeh iki nuduhake yen projectile kuwi salah siji ora kenek waja kelompok ing kabeh, utawa bakal kenek, nanging ing amba banget cilik lan ricochet saka iku.

    Ing kasus tembak saka jarak adoh (projectile lumebu ing waja vertikal "saka ndhuwur"), statement disorot banget kontroversial kanggo 1916. Masalah iki dibahas kanthi rinci ing forum tsushima.su ing topik babagan mati Hood sing banget) Aku nggawe sketsa diagram lintasan proyektil:

    Aku ngowahi skema sing kondhang) kanggo kahanan tugas kita, panah abang minangka pasukan sing tumindak ing proyektil, sing ireng minangka lintasan sawise penetrasi. A projectile tajem ing proses penetrating "pecks mudhun", projectile karo tip waja-tindik katon normal. Mung nasib ala, nalika Hood dirancang, ora ana sing duwe cangkang kanthi tip piercing armor (sirah las sing hardened, ora bakal bingung karo tutup Makarov) sing ngidini proyektil bisa normal.
    Aku menehi asli saka rencana diubah, sampeyan bisa mriksa pasukan lan arah.
    1. +1
      Juli 17 2018
      Gambar kanthi ajaib nguap (Aku bakal nggawe duplikat skema sing wis digawe maneh
      1. 0
        Juli 17 2018
        Kutipan: Borman82
        Ing kasus tembak saka jarak adoh (projectile lumebu ing waja vertikal "saka ndhuwur"), statement disorot banget kontroversial kanggo 1916.

        Ngelingi kasunyatan manawa jarak sing paling dawa yaiku 80-90 kbt, ora ana sing kontroversial ing statement iki, amarga projectile mlebu ing piring kasebut ora "saka ndhuwur".
        Kutipan: Borman82
        Mung nasib ala, nalika Hood dirancang, ora ana sing duwe cangkang kanthi tip piercing armor (sirah las sing hardened, ora bakal bingung karo tutup Makarov) sing ngidini proyektil bisa normal.

        Nanging Profesor L. G. Goncharov, penulis buku teks artileri 1932, sakperangan alesan percaya yen ing sudut 0-50 derajat saka normal, proyektil apa wae, kalebu sing mbledhos dhuwur, normal. (kaca 133)
        Kutipan: Borman82
        Aku menehi asli saka rencana diubah, sampeyan bisa mriksa pasukan lan arah.

        Mung ing kene ana siji caveat - buku teks bedhil anti-tank ora cocog kanggo modeling impact artileri angkatan laut. Aja mbaleni kesalahane Nathan Okun
        1. 0
          Juli 18 2018
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Ngelingi kasunyatan manawa jarak sing paling dawa yaiku 80-90 kbt, ora ana sing kontroversial ing statement iki, amarga projectile mlebu ing piring kasebut ora "saka ndhuwur".

          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Mung ing kene ana siji caveat - buku teks bedhil anti-tank ora cocog kanggo modeling impact artileri angkatan laut. Aja mbaleni kesalahane Nathan Okun


          Kita njupuk bedhil 305mm Jerman, kanggo sawetara 16000m, amba elevasi 13,5 °, amba saka kedadean projectile kira-kira 20 °, ora cukup ing sadawane lintasan "anti-tank" warata, nanging cukup cedhak. Mulane, tembung "ndhuwur" khusus dilebokake ing tanda petik. Babagan "Kesalahan Okun", ora bakal angel kanggo sampeyan nuduhake dhasar
          kesalahan ing rencana diwenehi dening kula ing hubungan kanggo kondisi kita considering?
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Nanging Profesor L. G. Goncharov, penulis buku teks artileri 1932, sakperangan alesan percaya yen ing sudut 0-50 derajat saka normal, proyektil apa wae, kalebu sing mbledhos dhuwur, normal. (kaca 133)

          Apike, yen kabeh iku apik banget, banjur kok, wiwit saka 20s, "rush" karo tip piercing waja blunted?
          1. +1
            Juli 18 2018
            Kutipan: Borman82
            Kita njupuk bedhil 305mm Jerman, kanggo jarak 16000m, sudut elevasi 13,5 °, sudut kedadeyan projectile kira-kira 20 °,

            Lan kita ngerti manawa skema ing ngendi sudut kedadeyan projectile beda-beda saka normal kanthi luwih saka 45% ora cocog karo kita "sethithik"
            Kutipan: Borman82
            Ora bakal angel kanggo sampeyan nuduhake dhasar
            kesalahan ing rencana diwenehi dening kula ing hubungan kanggo kondisi kita considering?

            Mungkin aku ora bakal menehi risiko - aku ora apik banget ing fisika. Nanging ing ngisor iki yaiku projectile mandheg normalisasi relatif menyang piring waja kanthi sudut 65 saka normal - kanthi sudut sing luwih gedhe tinimbang sing ditemtokake, normalisasi dadi negatif (yaiku, proyektil sing tekan 70 derajat menyang normal. bakal pindhah ing piring ing 72 derajat kanggo normal). Normalisasi maksimal - mudhun ing 40 derajat, saka 40 nganti 65 maneh mudhun dadi 0
            Kutipan: Borman82
            Apike, yen kabeh iku apik banget, banjur kok, wiwit saka 20s, "rush" karo tip piercing waja blunted?

            Aku bisa nganggep sing padha nambah ngarepke ing normalisasi, nanging
            iku mung duga
            1. +1
              Juli 18 2018
              Ing mratelakake panemume, impact saka projectile abot, kaliber gedhe ing waja relatif kandel kudu cenderung kanggo dent lan break liwat, lan ora cokotan, ing kasus, mekanisme normalisasi projectile kudu katon beda saka ing tokoh.
          2. +1
            Juli 18 2018
            Aku pengin takon - bisa ngomong apa lintasan Bismarck glethakaken metu cangkang ing Hood?
            kabeh hits penting ana ing kelompok, ora ing sisih. Iki babagan masalah kegigihan.
            1. +2
              Juli 18 2018
              Kutipan saka yehat
              Aku pengin takon - bisa ngomong apa lintasan Bismarck glethakaken metu cangkang ing Hood?
              kabeh hits penting ana ing kelompok, ora ing sisih. Iki babagan masalah kegigihan.


              Bener bener:
              Kira-kira jam 06, sadurunge ngrampungake giliran, kapal penjelajah kasebut ditutupi voli saka Bismarck saka jarak 00 nganti 8 mil (9,5 - 15 km). Meh sanalika ana sumber geni raksasa ing area mainmast, sawise iku ana bledosan kuat sing nyuwek cruiser ing setengah.


              Panglima battlecruiser ngerti "tumit Achilles" kapal - pangayoman waja horisontal ora cukup lan ngupaya kanggo ngurangi jarak.
              Nanging, senapan Bismarck 38 cm (14.96") SK C / 34 kanthi jarak 15000 m duweni balistik ing ngisor iki:
              amba elevasi 8.1 derajat
              kacepetan jatuh proyektil 568 mps (m/s)
              amba saka kedadean projectile punika 10.4 derajat, malah nambah muter saka kapal ing wektu giliran - amba total projectile patemon kelompok bakal kurang saka 20 derajat.
              Penetrasi cangkang AP ing 19,685 yard (18,000 m) kanggo waja vertikal 16.50 "(419 mm), kanggo dek 2.96" (75.0 mm)

              Bisa nabrak menara, sapa ngerti ...
              Ing jarak 15000m, tindikan cangkang bismarck lan waja vertikal ngluwihi 450 mm - kanggo Hood, jarak iki mbebayani.
              (miturut http://www.navweaps.com/Weapons/WNGER_15-52_skc34
              .php)
              1. +2
                Juli 18 2018
                Ing tes ing taun 1920, dileksanakake ing kompartemen sing dibangun khusus kanggo tujuan iki lan nggambarake bagean awak sing ukurane urip, dicathet yen rong ruangan kasebut ana ing bebaya bledosan amarga kena cangkang 15 inci. bisa pierce a 7 "sabuk. Arsip ngemot sawetara diagram nyawiji saka asil tes iki, kalebu sunnat, nuduhake carane projectile 15-inch bisa njaluk menyang rong.


                Sing tenggelam saka battlecruiser Hood
                W.J. Jurens
                Artikel asli The loss HMS Hood - a Re-Examination, dening WJ Jurens diterbitake ing Warship International 2-1987

                Ing Papan ing Hood gunnery sailor Robert Tilburn mbok menawa ing posisi paling apik ing sisih port saka kelompok prau, mung ahead saka gandhewo 4 "instalasi tengen ing balok tabung gandhewo. Dheweke weruh bledosan projectile, pisanan sing kedaden. ing sisih port langsung ing buritan 4" instalasi. Dheweke krungu pelaut ngadeg ing jejere dheweke ngomong: Iki minangka hit kanggo kita ....

                Miturut panemune, proyektil kasebut kaliber cilik; geladhak ing panggonan iki kandel, sanajan ing mratelakake panemume cangkang gedhe bisa liwat iku. Ing komisi kasebut, dheweke ditakoni pitakonan: Apa sampeyan bisa mangsuli endi saka rong cangkang iki sing nembus dek lan sing ora? Dheweke ora bisa menehi jawaban sing tepat kanggo pitakonan iki, nanging dheweke yakin yen lampu kilat geni sawise bledosan amarga ignition saka cordite. Nanging, dheweke ora bisa nemtokake manawa saka rong cangkang kasebut ngobong lenga kanggo kapal kasebut. Loro utawa telung rolas galon ing tong minyak lan tong minyak gedhe ing slip. Miturut panemune, geni kasebut rada nyebar menyang irung amarga lenga nyala. Diwenehi pesenan kanggo langsung mateni geni iki, nanging meh langsung pesenan iki dibatalake amarga amunisi njeblug. Jeblugan kasebut cilik, kaya krupuk Cina, lan ora bisa dadi sababe geni sing luwih akeh. Dheweke ditakoni pitakonan: Apa tutup pipa feed kanggo 4 "bedhil ing tingkat pipa buritan mbukak utawa ditutup?, sing jawabane: Iki ditutup. Aku takon petugas babagan iki lan dheweke dhawuh supaya ditutup. .
                Sailor signalman Albert Briggs ana ing wektu perang ing dek kompas Hood lan tembung kanggo tembung ngirim isi obrolan sing njupuk Panggonan kene. Nalika cangkang pisanan kenek kapal, pejabat tentara meriem saka tatanan ngandika: Iku kenek kelompok prau lan ignited meriam ing kothak artileri universal. Laksamana banjur dhawuh: Ninggalake dheweke sadurunge amunisi njeblug. Sawisé iku, miturut paseksen saka signalman, kontak ilang karo kiriman ing ndhuwur foremast. Senajan dheweke ora bener ndeleng hit, Briggs nyatakake yen ing mratelakake panemume iku paling kamungkinan kanggo starboard: ... amarga kita kabeh tiba ing starboard.

                Sanalika sawise iki Hood mbledhos.
                (terjemahan ing kene https://vk.com/topic-557049_4127411)
              2. +1
                Juli 22 2018
                Panglima battlecruiser ngerti "tumit Achilles" kapal - pangayoman waja horisontal ora cukup lan ngupaya kanggo ngurangi jarak.


                Nihan uga bisa mencet sabuk ndhuwur, kekandelan kang 177/127 mm. banjur pukulan 50 mm. dek utawa projectile bisa njeblug nalika nembus 50 mm iki. geladhak, sawise pecahan gedhe saka projectile bisa tiba ing rong.

          3. 0
            Juli 18 2018
            Kita njupuk bedhil 305mm Jerman, kanggo sawetara 16000m, amba elevasi 13,5 °, amba saka kedadean projectile kira-kira 20 °, ora cukup ing sadawane lintasan "anti-tank" warata, nanging cukup cedhak.


            Ora cukup cedhak, amarga jalur penerbangan malah proyektil anti-tank modern sing kena target ing jarak 2-3 km. lan luwih alus amarga kecepatan awal lan pungkasan saka projectile, minangka asil saka projectile tekan target ing amba saka kedadean luwih nyedhaki 0 ​​° saka kanggo 20 °.
  10. 0
    Juli 17 2018
    hi
    Respect kanggo siklus iki ...
  11. +2
    Juli 18 2018
    Matur nuwun kanggo penulis.
    Kanggo Hood, wis mesthi wis paling dingerteni saka kapal dikenal. Saiki, thanks kanggo penulis, titik "putih" liyane wis dibusak. Umumé, pragmatisme Jerman luwih cedhak karo aku tinimbang consarvatisme Inggris.
    1. +1
      Juli 18 2018
      Kutipan saka kvs207
      Matur nuwun kanggo penulis.
      Kanggo Hood, wis mesthi wis paling dingerteni saka kapal dikenal. Saiki, thanks kanggo penulis, titik "putih" liyane wis dibusak. Umumé, pragmatisme Jerman luwih cedhak karo aku tinimbang consarvatisme Inggris.


      Pragmatisme Jerman ana alesan sing Jerman ing taun sadurunge Perang Donyane lan sawise Perang Donyane wiwit, isih mung tindakake Inggris ing syarat-syarat kaliber kapal perang utama lan battlecruisers, lan ora kosok balene. Katon yen Jerman, sing ngerti yen dheweke ora bisa bersaing kanthi syarat sing padha karo Inggris ing jumlah kapal perang lan kapal perang, kudu mesthekake yen kapal perang lan kapal perang sing dibangun dening Jerman ing konfrontasi karo "kanca-kancane" bakal dadi. luwih apik ora mung ing syarat-syarat pangayoman, nanging uga Minangka adoh minangka daya saka baterei utama dhewe wis mrihatinake, iku cukup bisa malah yen Jerman mbangun kapal perang lan battlecruisers bersenjata karo kira-kira baterei utama utama padha mitra Inggris - 305 mm. / 50 nglawan Inggris 305 mm. / 45/50, 350 mm. /45/50 nglawan Inggris 343 mm./45, 380 mm./45 nglawan Inggris 381 mm./42. Ing kasus iki, pragmatisme Jerman jelas gagal, lan konsekuensi engative saka kegagalan iki serius banget kanggo Jerman.
      1. 0
        Juli 20 2018
        Jerman wanted baterei utama luwih gedhe, nanging padha tak designs kapal karo pamindahan monstrous sing padha ora wani nggawe siji.
        1. 0
          Juli 20 2018
          Kutipan saka yehat
          Jerman wanted baterei utama luwih gedhe, nanging padha tak designs kapal karo pamindahan monstrous sing padha ora wani nggawe siji.


          Nanging, Jerman ora duwe wektu kanggo mbangun kapal kasebut utawa miwiti konstruksi. Kanggo kapal perang, kapal perang jinis L-20 dikembangake kanthi sinau kanthi teliti babagan kabeh sing ana gandhengane karo Pertempuran Jutland, lan kapal perang kasebut direncanakake bakal dibangun sawise Bayern: ing kasus iki, Jerman mutusake kanthi mandiri. ngetutake dalan sing padha karo Inggris:

          https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D0%BD%
          D0%B5%D0%B9%D0%BD%D1%8B%D0%B5_%D0%BA%D0%BE%D1%80%
          D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B8_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%
          D0%BA%D1%82%D0%B0_%C2%ABL-20%C2%BB

          Artikel iki ing basa Rusia nuduhake kacepetan maksimum kapal perang anyar mung 22 knot, sanajan paling sumber liyane nuduhake ngendi daya sistem kontrol luwih lan, miturut, kacepetan maksimum saka sistem kontrol punika 26 knots.
    2. 0
      Juli 18 2018
      Cukup informasi. Nanging Andrei diklumpukake lan diajukake ing gaya ringkes nanging informatif apik.
      1. 0
        Juli 19 2018
        Kutipan: Potter
        Cukup informasi. Nanging Andrei diklumpukake lan diajukake ing gaya ringkes nanging informatif apik.


        Aku ora mbantah iki. Nanging Jerman pancen nggawe kesalahan ing babagan milih baterei utama kanggo kapal perang lan kapal perang, lan ora mung dheweke. Lan yen ing cruisers wojo bersenjata 105 mm. Gun utama bisa diganti karo 105 mm. bedhil ing 150 mm., ing EM 88 mm. Wiwit mriem diganti dening 105 mm, iku wis ora bisa kanggo nindakake padha karo kapal perang lan battlecruisers wis dibangun, lan ing syarat-syarat nambah kaliber baterei utama, Jerman pancene mung kejiret karo Inggris.
    3. 0
      Juli 20 2018
      Pragmatisme Jerman? Apa sampeyan ndeleng apa sing diduweni gerbong gedhe Bismarck?
      bedhil anti-pesawat dilayani dening 11 wong - angel diarani pragmatisme.
      lan ana uga pitakonan babagan sistem artileri saka Bismarck Civil Code
      Lan operasi kasebut dhewe - kenapa bismarck ora direncanakake?
      Aku wong Inggris luwih pragmatis.

      carane sampeyan bisa rencana raider karo kru gedhe kuwi?
      ora otonomi. Mbandhingaké karo project Amérika Iowa.
      1. 0
        Juli 20 2018
        Kutipan saka yehat
        Pragmatisme Jerman? Apa sampeyan ndeleng apa sing diduweni gerbong gedhe Bismarck?
        bedhil anti-pesawat dilayani dening 11 wong - angel diarani pragmatisme.

        Sapa sing duwe akeh - Flak laras tunggal 2 cm-SK-C / 30 utawa Flak quadruple 2 cm-SK-C / 38 (ora ana jinis bedhil mesin liyane ing Bismarck)?
        Iku misale jek kula sing setengah utawa katelu saka pitungan iku loaders lan operator amunisi. Amarga MZA dibedakake kanthi voracity langka.
        Miturut cara, pitungan biasa saka senapan mesin biasa "Maxim" - 7 wong.
      2. 0
        Juli 21 2018
        Kutipan saka yehat
        Pragmatisme Jerman? Apa sampeyan ndeleng apa sing diduweni gerbong gedhe Bismarck?
        bedhil anti-pesawat dilayani dening 11 wong - angel diarani pragmatisme.
        lan ana uga pitakonan babagan sistem artileri saka Bismarck Civil Code


        Ing kapal perang Amerika, sawise tambah akeh artileri anti-pesawat, kru uga sehat.

        Pitakonan apa menyang Grup Perusahaan Bismarck? Menara linier kaping 4 kanthi masing-masing 2 bedhil, 2 ing busur lan buritan - iki minangka pilihan sing paling apik kanggo kapal perang utawa penjelajah perang - distribusi seragam bola voli maju lan mundur, kemampuan nol nganggo 4 voli bedhil - siji bedhil sekaligus ing saben menara utawa njupuk saka busur utawa buritan kelompok menara baterei utama. Cangkang kanggo kaliber duwe bobot rada cilik, nanging Jerman sengaja nindakake iki kanggo entuk akurasi sing luwih gedhe.
        1. 0
          Juli 21 2018
          bedhil utama padha relatif lingkungan dicocogake kanggo penetrating kapal perang lengkap waja, tata letak bedhil klasik, wektu-dites, nanging bobot saka volley relatif cilik. Dibandhingake karo senjata Iowa, sing adoh saka sing paling kuat, aku dhewe wis nyimpulake yen Amerika duwe artileri sing sukses - ing babagan bedhil dhewe lan ing babagan nyelehake 3 menara bedhil.
          Miturut cara, iku bakal menarik kanggo mbandhingaké karo Prancis 4 menara gun karo Richelieu, nanging kapal iki ana ing kategori bobot beda. Salajengipun, Jerman ora ngatasi masalah stasiun gerbong, mulane butuh akeh sumber daya kanggo nyebarake macem-macem artileri.
          Mesthine, luwih becik mbandhingake Jerman karo LK PMV Hood sing rada modern, nanging kapal modern kanggo dheweke minangka prakara liyane.
          Minangka kanggo ukuran kru, Jerman tindak kanggo macem-macem duplikasi fungsi lan divisi saka peran ing kru, kang, ing mratelakake panemume, mung Inggris, Italia lan Mungkin USSR bisa strategis saged, kanggo doktrin saka Jerman. Jepang, Amerika, otonomi minangka faktor penting, sing mbantah jumlah kru.
          1. 0
            Juli 21 2018
            bedhil utama padha relatif lingkungan dicocogake kanggo penetrating kapal perang lengkap waja, tata letak bedhil klasik, wektu-dites, nanging bobot saka volley relatif cilik. Dibandhingake karo senjata Iowa, sing adoh saka sing paling kuat, aku dhewe wis nyimpulake yen Amerika duwe artileri sing sukses - ing babagan bedhil dhewe lan ing babagan nyelehake 3 menara bedhil.


            Tirpitz lan Bismarck wiwitane dirancang kanggo serangan ing Atlantik lan kanggo alasan iki Jerman armored ends lan kasedhiya kanggo waja lokal ati-ati lan pentinge waja iki dituduhake ing laku. Kajaba iku, waja semen Jerman saka merek Krupp KS ora kalah karo kualitas sing paling apik ing donya nalika iku, waja semen Inggris merek KS, lan waja kapal semen sing diprodhuksi ing kabeh negara liya ing donya. kualitas banget rodok olo kanggo waja Jerman lan Inggris.

            Miturut cara, iku bakal menarik kanggo mbandhingaké karo Prancis 4 menara gun karo Richelieu, nanging kapal iki ana ing kategori bobot beda. Salajengipun, Jerman ora ngatasi masalah stasiun gerbong, mulane butuh akeh sumber daya kanggo nyebarake macem-macem artileri.


            Ing kene, mbandhingake. Miturut cara, pamindahan standar Bismarck lan Richelieu ora beda-beda, nanging ing wektu sing padha, Richelieu mung duwe SATU kemudi - Bismarck duwe 2 kemudi lan Richelieu duwe 6 ketel uap sing mung ana ing rong kamar boiler, lan "Bismarck" ing SIX. 4 menara Bismarck luwih angel dipateni tinimbang mung 2 menara Richelieu, lan yen siji sing sukses ing menara Richelieu bisa langsung nyuda kapal perang iki 50% saka batang utama, mula Bismarck, kanthi sukses mung 25%. saka bedhil utama bakal gagal. Bismarck nduweni 960 amunisi bedhil utama, dene Richelieu mung 800. Kanggo kaliber universal, Jerman sengaja mutusake sadurunge perang kanggo mbagi kaliber tambahan dadi 105 mm. anti-pesawat lan 150 mm. kanggo nglawan EM, mula Jerman percaya yen kaliber universal yaiku 120-127 mm. Ora bakal ngidini sampeyan ngatasi EM kanthi efektif, nanging mengko Jerman ngembangake kaliber universal 128 mm, sing ora ala miturut standar separo pertama Perang Dunia II:

            http://www.germanfleet.narod.ru/html/artlinkor.ht
            m

            Nanging ing wektu iki, syarat kanggo nambah pinunjul ing pertahanan udara lemah lan bedhil anti-pesawat kaliber 128 mm teka menyang ngarep. wiwit mlebu pertahanan udara lemah.

            Mesthine, luwih becik mbandhingake Jerman karo LK PMV Hood sing rada modern, nanging kapal modern kanggo dheweke minangka prakara liyane.


            Cukup kanggo kelingan carane akeh hit kapal perang Jerman Bismarck lan Scharnhorst ditampa sadurunge padha menyang ngisor, lan sawise carane akeh torpedo nempuh Pangeran Wales lan luwih gedhe Yamato lan Musashi menyang ngisor.

            Minangka kanggo ukuran kru, Jerman tindak kanggo macem-macem duplikasi fungsi lan divisi saka peran ing kru, kang, ing mratelakake panemume, mung Inggris, Italia lan Mungkin USSR bisa strategis saged, kanggo doktrin saka Jerman. Jepang, Amerika, otonomi minangka faktor penting, sing mbantah jumlah kru.


            Mratelakake panemume minangka pendapat sampeyan, nanging deleng paragraf ing ndhuwur kanggo slamet kapal perang. "Doctrine" saka Jerman, uga doktrin Amerika, padha - kanggo Ngartekno ngiyataken nimbali udhara saka kapal perang, iku perlu kanggo nginstal nomer Ngartekno luwih gedhe saka instalasi artileri anti-pesawat kaliber cilik. saka Originally envisaged, lan kanggo layanan instalasi MZA iki, iku perlu kanggo nambah nomer kru patut. Yen ora, sistem pertahanan udara kapal ora bisa digawe luwih kuat.
            1. 0
              Juli 22 2018
              ora perlu nyebut Bismarck minangka conto PTZ apik - iki ora. Yamato padha luwih dilindhungi. Kanggo waja - wis ana regejegan babagan iki durung suwe
              waja Jerman apik nalika nggunakake lapisan waja ora kandel, nanging ora apik banget nalika thickened amarga atose dhuwur lan viskositas kurang (contone, Jerman ora nyekel sabuk waja saka kekandelan witjaksono uga Amerika), mulane, ing umum, padha gelar baja ora antarane pemimpin, kira-kira ing par karo USSR.
              Nanging ing antarane wong Amerika lan Jepang, baja kanggo lembaran waja sing kandel nduweni ciri sing meh becik. Waja Inggris apik, nanging rada rodok olo kanggo loro iki. Wiwit Perang Dunia I, Inggris wis ilang kepemimpinan sing ora bisa dibantah ing wilayah iki.
              1. 0
                Juli 22 2018
                Kutipan saka yehat
                ora perlu nyebut Bismarck minangka conto PTZ apik - iki ora

                Iki pancen bener, lan kapal Jerman wis dikonfirmasi kaping pirang-pirang.
                Kutipan saka yehat
                Yamato padha luwih dilindhungi.

                Yamato padha corny luwih gedhe, lan dheweke wis luwih saka cukup shortcomings saka PTZ. Senajan PTZ kang uga apik
                Kutipan saka yehat
                waja Jerman apik nalika nggunakake lapisan waja ora kandel, nanging ora apik banget nalika thickened amarga atose dhuwur lan viskositas kurang (contone, Jerman ora nyekel sabuk waja saka kekandelan witjaksono uga Amerika), mulane, ing umum, padha gelar baja ora antarane pemimpin, kira-kira ing par karo USSR.

                Ngeri :)))) Saka ngendi? :)))))))
                1. 0
                  Juli 22 2018
                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk

                  Ngeri :)))) Saka ngendi? :)))))))

                  sinau pitakonan luwih jero tinimbang ing wikipedia.
                  kanggo argue sing waja Inggris ana sing paling apik iku cliche sing siaran kanggo sandi surprise. Kanggo waja Jerman, iku apik banget kanggo kabeh jinis kapal, kajaba LK amarga fitur. Aku pengin ngelingi kumpulan macan, sing piring ngarep digawe saka lambung kapal sing dibongkar. kekiatan padha noticeably luwih saka waja conventional.
                  Nanging kanggo piring waja sing kandel, sifat liyane dibutuhake.
                  1. 0
                    Juli 22 2018
                    Kutipan saka yehat
                    sinau pitakonan luwih jero tinimbang ing wikipedia.

                    Sing jelas, yaiku, sampeyan dhewe ora ngerti apa sing diomongake.
                    Kutipan saka yehat
                    Aku pengin ngelingi kumpulan macan, sing piring ngarep digawe saka lambung kapal sing dibongkar. kekiatan padha noticeably luwih saka waja conventional.

                    Kasunyatan iki ora dingerteni kanggo aku, nanging bisa uga. Kenging punapa saged kedadosan punika, panjenengan mangertos? Katon kaya ora
                    1. 0
                      Juli 22 2018
                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                      Kutipan saka yehat
                      sinau pitakonan luwih jero tinimbang ing wikipedia.

                      Sing jelas, yaiku, sampeyan dhewe ora ngerti apa sing diomongake.
                      Kutipan saka yehat
                      Aku pengin ngelingi kumpulan macan, sing piring ngarep digawe saka lambung kapal sing dibongkar. kekiatan padha noticeably luwih saka waja conventional.

                      Kasunyatan iki ora dingerteni kanggo aku, nanging bisa uga. Kenging punapa saged kedadosan punika, panjenengan mangertos? Katon kaya ora


                      Andrew. Apa "spesialis pesenan" iki ngelingake sampeyan sapa wae?
                      1. 0
                        Juli 22 2018
                        Kutipan: NF68
                        Apa "spesialis pesenan" iki ngelingake sampeyan sapa wae?

                        Iku dudu dheweke, nanging katon kaya, kene sampeyan bener :)))
                  2. +1
                    Juli 22 2018
                    kanggo argue sing waja Inggris ana sing paling apik iku cliche sing siaran kanggo sandi surprise.

                    mandheg Sanajan iki minangka prangko, iki disiarake dening kancane NF ...
                    sinau pitakonan luwih jero tinimbang ing wikipedia.

                    Biasane tetembungan kang kaya mangkono mau diterusake karo bukti
                    1. Komentar wis dibusak.
                  3. +1
                    Juli 22 2018
                    Kutipan saka yehat
                    sinau pitakonan luwih jero tinimbang ing wikipedia.


                    ya. Where kowe njaluk Andrey, khusus gedhe. Kasunyatan bilih Andrei ngirim materi ing battlecruisers ing VO ngomongake dhewe.

                    kanggo argue sing waja Inggris ana sing paling apik iku cliche sing siaran kanggo sandi surprise. Kanggo waja Jerman, iku apik banget kanggo kabeh jinis kapal, kajaba LK amarga fitur. Aku pengin ngelingi kumpulan macan, sing piring ngarep digawe saka lambung kapal sing dibongkar. kekiatan padha noticeably luwih saka waja conventional.


                    Kaya sing, padha njupuk siji iki, dismantled awak saka cruiser cahya, lan carane njupuk lan diinstal ing "macan" minangka piring frontal? iku apa-apa sing baja digunakake ing construction saka hulls kapal lan waja kelas temen beda saka baja karo kekuatan beda lan karakteristik liyane?
                    1. 0
                      Juli 22 2018
                      sampeyan ora ngerti pirang-pirang episode perang sing kondhang, nanging ing wektu sing padha sampeyan uga nyoba mbangun logika kanggo dheweke. Iki arrogance langka lan lack of logika.
                      kanggo waja Inggris, sinau masalah. Sampeyan jelas ora ngerti apa sing sampeyan omongake. Ana akeh sumber sing ditulis dening para ahli, padha ngomong macem-macem, nanging akeh profesional sumber unequivocally deduce sing paling apik ora Inggris lan mesthi ora Jerman.
                      amarga padha mbandhingaké ora atose baja, nanging totalitas karakteristik lan fitur aplikasi. Aku mateni sawetara jam sinau masalah, maca analisis. Lan sampeyan ora bisa mbuwang kurang kanggo mbentuk pendapat rasional tinimbang agama.
                      Terus maca, amarga aku weruh sampeyan durung miwiti.
                      1. +1
                        Juli 22 2018
                        Kutipan saka yehat
                        nanging akeh sumber profesional unambiguously nganakke sing paling apik ora Inggris lan mesthi ora Jerman.

                        Sebutna paling ora siji.
                        Kutipan saka yehat
                        amarga padha mbandhingaké ora atose baja, nanging totalitas karakteristik lan fitur aplikasi. Aku mateni sawetara jam sinau masalah, maca analisis.

                        :)))) Spesialis. :))) PITUDUH JAM kanggo nyinaoni masalah kasebut :))) Ing endi kita, wong dosa :))))))
                      2. 0
                        Juli 23 2018
                        Kutipan saka yehat
                        sampeyan ora ngerti pirang-pirang episode perang sing kondhang, nanging ing wektu sing padha sampeyan uga nyoba mbangun logika kanggo dheweke. Iki arrogance langka lan lack of logika.
                        kanggo waja Inggris, sinau masalah. Sampeyan jelas ora ngerti apa sing sampeyan omongake. Ana akeh sumber sing ditulis dening para ahli, padha ngomong macem-macem, nanging akeh profesional sumber unequivocally deduce sing paling apik ora Inggris lan mesthi ora Jerman.
                        amarga padha mbandhingaké ora atose baja, nanging totalitas karakteristik lan fitur aplikasi. Aku mateni sawetara jam sinau masalah, maca analisis. Lan sampeyan ora bisa mbuwang kurang kanggo mbentuk pendapat rasional tinimbang agama.
                        Terus maca, amarga aku weruh sampeyan durung miwiti.


                        Sampeyan ora bingung VO karo podium sak jam? Yen sampeyan nggawe pernyataan sing cerdas, banjur sebutake sumber tartamtu saka ngendi sampeyan entuk kabeh iki.
              2. +1
                Juli 22 2018
                ora perlu nyebut Bismarck minangka conto PTZ apik - iki ora. Yamato padha luwih dilindhungi. Kanggo waja - wis ana regejegan babagan iki durung suwe


                Kayane sampeyan ora ngerti manawa kapal perang Jerman "Bismarck" lan "Scharnhorst" dicemplungake sawise Snaala ngolah bedhil utama kapal perang Inggris lan sawise diserang dening akeh torpedo sing ditembakake dening kapal permukaan Inggris, lan iki. torpedo, Aku ngelingake sampeyan, duwe daya Jeblugan iku luwih gedhe tinimbang torpedo pesawat, karo kang Amerika nglelebke kapal perang Jepang. Apa pancen angel kanggo sampeyan ngerti?

                waja Jerman apik nalika nggunakake lapisan waja ora kandel, nanging ora apik banget nalika thickened amarga atose dhuwur lan viskositas kurang (contone, Jerman ora nyekel sabuk waja saka kekandelan witjaksono uga Amerika), mulane, ing umum, padha gelar baja ora antarane pemimpin, kira-kira ing par karo USSR.


                Ya. Nanging ora apa-apa yen Amerika dhewe, sawise pungkasan Perang Dunia II, ngerti yen mung Jepang sing luwih ala tinimbang waja kapal sing disemen?

                Nanging ing antarane wong Amerika lan Jepang, baja kanggo lembaran waja sing kandel nduweni ciri sing meh becik. Waja Inggris apik, nanging rada rodok olo kanggo loro iki. Wiwit Perang Dunia I, Inggris wis ilang kepemimpinan sing ora bisa dibantah ing wilayah iki.


                Kabeh cetha. Sampeyan duwe kasus sing angel.
                1. 0
                  Juli 23 2018
                  Kutipan: NF68
                  Ya. Nanging ora apa-apa yen Amerika dhewe, sawise pungkasan Perang Dunia II, ngerti yen mung Jepang sing luwih ala tinimbang waja kapal sing disemen?

                  Lan mung kanggo piring kekandelan gedhe, sing, luwih-luwih, miturut Jepang, cacat.
                  Oh ya, Amerika nggawe kesimpulan adhedhasar mung rong tembakan.
                  Assessment saka kualitas kurang saka waja VH Japanese (minangka 0.86 saka waja Amérika A-kelas, miturut sumber liyane minangka 0.839) digawe ing basis saka mung loro dijupuk ing siji piring waja.
                  © V. Sidorenko. Sawetara komentar ing artikel dening V.N. Chausov "Meriem lan Armor".
                  Nanging Amerika ora duwe keluhan babagan waja kapal penjelajah Jepang.
                  Ing wektu sing padha lan ing panggonan sing padha, Amerika uga nguji piring waja VH liyane kanthi kekandelan 183 mm, sing diakoni minangka piring paling apik ing kabeh piring sing dites dening armada Amerika (mungkin Amerika?) saka 6 - 8 kisaran ketebalan.
                  © ibid.
                  1. 0
                    Juli 23 2018
                    Lan mung kanggo piring kekandelan gedhe, sing, luwih-luwih, miturut Jepang, cacat.


                    Lan ngendi data ing testing liyane, ora piring risak?

                    Oh ya, Amerika nggawe kesimpulan adhedhasar mung rong tembakan.


                    Ing kapal perang, unsur struktur sing paling penting dilindhungi dening piring sing kandel.

                    Oh ya, Amerika nggawe kesimpulan adhedhasar mung rong tembakan.


                    Apa sampeyan yakin manawa Amerika mung nguji 2 piring sing cacat iki?

                    Nanging Amerika ora duwe keluhan babagan waja kapal penjelajah Jepang.


                    Waja iki luwih kenthel tinimbang ing kapal perang.
                    1. 0
                      Juli 23 2018
                      Kutipan: NF68
                      Lan ngendi data ing testing liyane, ora piring risak?

                      Nanging ora ana - kanggo waja kandel. Siji piring lan loro nembak. Sawise iku, disimpulake yen rodok olo ing kabeh ciri kanggo waja Jepang.
                      Kajaba iku, tes Jepang sing padha karo piring sing padha rampung tanpa pratelan babagan kualitase.
                      1. 0
                        Juli 23 2018
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Kajaba iku, tes Jepang sing padha karo piring sing padha rampung tanpa pratelan babagan kualitase.


                        Piring Jepang lan cangkang Jepang. Apa sampeyan ora ngakoni yen cangkang Jepang lan Amerika uga bisa beda-beda ing karakteristike?
              3. 0
                Juli 22 2018
                Kutipan saka yehat
                ora perlu nyebut Bismarck minangka conto PTZ apik - iki ora. Yamato padha luwih dilindhungi. Kanggo waja - wis ana regejegan babagan iki durung suwe
                waja Jerman apik nalika nggunakake lapisan waja ora kandel, nanging ora apik banget nalika thickened amarga atose dhuwur lan viskositas kurang (contone, Jerman ora nyekel sabuk waja saka kekandelan witjaksono uga Amerika), mulane, ing umum, padha gelar baja ora antarane pemimpin, kira-kira ing par karo USSR.
                Nanging ing antarane wong Amerika lan Jepang, baja kanggo lembaran waja sing kandel nduweni ciri sing meh becik. Waja Inggris apik, nanging rada rodok olo kanggo loro iki. Wiwit Perang Dunia I, Inggris wis ilang kepemimpinan sing ora bisa dibantah ing wilayah iki.


                Sampeyan kudu ngomong sing ing pangertèn lengkap tembung "rectilinear" noto waja sisih iki umumé menehi ganti rugi dening kualitas banget dhuwur saka materi. Ing 30s Inggris ngrambah dandan pinunjul ing karakteristik waja sing, kang wis saka mburi Perang Donya I wis kualitas banget, kang paling apik ing donya. Paduan sing ngemot nikel, kromium lan molybdenum, sing dikembangake dening ahli metalurgi Albion, nggawe piring harden nganti ambane 1-30% tinimbang 35-20% biasane. Ngurangi isi karbon nambah kateguhan materi kanthi rada nyuda kekerasan. Ing ngarsane lapisan hard hardened nglukis nambah kasempatan kanggo pamisah projectile, kang, malah yen pierced piring, ana ing negara unsuitability kanggo break lengkap. (Inggris percaya yen nyegah bledosan ing kapal minangka faktor sing luwih penting tinimbang njamin non-penetrasi sabuk waja.) Akibaté, padha bisa nggawe piring hardened sing luwih unggul ing resistance kanggo padha Amerika (waja ". kelas A") lan Jerman (waja misuwur "Wotan" " Wh") dening bab 25-15%. Njupuk menyang akun faktor kualitas waja, zona invulnerability diwilang ing hubungan kanggo "standar" Krupp waja ditambahi dening paling 20 - 1,5 mil. Kualitas apik saka waja "Krupp" sing disemen Inggris mbenerake panggunaan ora mung kanggo piring sabuk sing rata, traverse lan tembok ngarep lan sisih menara, nanging uga kanggo struktur cincin barbet.

                http://wunderwaffe.narod.ru/WeaponBook/KGV/04.htm
                1. 0
                  Juli 22 2018
                  Inggih, kula nambahi sethithik
                  Ing sambungan karo kahanan kritis ing produksi waja, utamané cemented (jinis KC), ing pungkasan taun 1939 nyoba kanggo tuku ing Jerman. Ing April 1940, Krupp sarujuk kanggo nyuplai waja, nanging menehi kualitas luwih ala tinimbang sing diwenehake dening Angkatan Laut Jerman. Iku menarik kanggo Wigati sing kita (diadopsi bali ing 1916) technical kahanan (TU) kanggo nampa waja padha angel saka Jerman cocog. Pranyata manawa waja sing ditawakake Krupp temenan dadi luwih elek tinimbang sing ditolak
                  pabrik kita. (Kapal perang jinis SovSoyuz Vasiliev)

                  Ing tembung liya, aku ora bakal negesake manawa armor kapal domestik luwih elek tinimbang Jerman, nanging ana sing cedhak karo paritas.
                  1. 0
                    Juli 22 2018
                    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                    Inggih, kula nambahi sethithik
                    Ing sambungan karo kahanan kritis ing produksi waja, utamané cemented (jinis KC), ing pungkasan taun 1939 nyoba kanggo tuku ing Jerman. Ing April 1940, Krupp sarujuk kanggo nyuplai waja, nanging menehi kualitas luwih ala tinimbang sing diwenehake dening Angkatan Laut Jerman. Iku menarik kanggo Wigati sing kita (diadopsi bali ing 1916) technical kahanan (TU) kanggo nampa waja padha angel saka Jerman cocog. Pranyata manawa waja sing ditawakake Krupp temenan dadi luwih elek tinimbang sing ditolak
                    pabrik kita. (Kapal perang jinis SovSoyuz Vasiliev)

                    Ing tembung liya, aku ora bakal negesake manawa armor kapal domestik luwih elek tinimbang Jerman, nanging ana sing cedhak karo paritas.


                    Jerman bisa uga ora sengaja ngedol waja sing paling apik, lan malah liyane supaya padha ora bakal nuduhake teknologi kanggo nggawe waja iki karo USSR.
                    1. 0
                      Juli 22 2018
                      Teknologi kanggo nggawe waja bali ing Rusia sadurunge Perang Dunia I yaiku Kruppovskaya. Kita wis cukup metallurgists apik. Sadurunge WWII, karakteristik waja saka USSR lan Jerman padha iso dibandhingke. Jerman ngedol Lyuttsov TKR (Petropavlovsk), sing lagi rampung ing Leningrad miturut teknologi Jerman. Dadi ora ana rahasia apa wae - spesialis sampel bisa ngerteni komposisi kimia lan teknologi kasebut.
                      Sajrone perang, kabeh waja menyang tank. Ing M. Svirin, ing buku 2 lan 3 saka trilogi tank, sampeyan bisa maca babagan owah-owahan komposisi kimia lan sifat-sifat waja Jerman nalika perang - Jerman ngalami kesulitan karo aditif paduan. Untunge, kita lan Jerman entuk piala, lan ora ana rahasia ing kene.
                      1. 0
                        Juli 23 2018
                        Kutipan: Potter
                        Teknologi kanggo nggawe waja bali ing Rusia sadurunge Perang Dunia I yaiku Kruppovskaya. Kita duwe ahli metalurgi sing cukup apik.


                        Yen ana akeh metallurgists apik ing Rusia, banjur kok Rusia supaya akeh produk-related baja saka luar negeri? Ing Prancis utawa Inggris padha? Lan kok "apik" metallurgists "kanggo dangu gagal kanggo entuk kualitas ditrima / nyandhang resistance nalika Manufaktur engine camshafts ing AVTOVAZ-e kanggo sawetara dekade sawise PVM? Sawise kabeh, Italia nyedhiyakake USSR karo kabeh dokumentasi perlu lan Ora bagean cilik saka dokumentasi iki wadi ing VAZ- lan awal 90s. Aku weruh soko karo mripatku dhewe ana.

                        Dadi ora ana rahasia apa wae - spesialis sampel bisa ngerteni komposisi kimia lan teknologi kasebut.


                        Iki mung ora cukup. Sampeyan isih kudu bisa nindakake kabeh.

                        Krupp waja ora siji kelas / merek. Saben negara ngasilake waja miturut kemampuan lan katrampilane.

                        Sajrone perang, kabeh waja menyang tank. Ing M. Svirin, ing buku 2 lan 3 saka trilogi tank, sampeyan bisa maca babagan owah-owahan komposisi kimia lan sifat-sifat waja Jerman nalika perang - Jerman ngalami kesulitan karo aditif paduan. Untunge, kita lan Jerman entuk piala, lan ora ana rahasia ing kene.


                        Waja tank ora kaya waja kapal perang. Yen mung amarga kekandelan maksimum waja tank luwih kurang saka waja sabuk, barrettes, menara baterei utama utawa kabin kapal perang, lan iku luwih angel kanggo gawé waja cemented kualitas dhuwur, nganti 12 "utawa luwih. inci, saka waja tank.
                2. 0
                  Juli 22 2018
                  NF68 (Nikolai.) nyerat:
                  (Inggris percaya yen nyegah bledosan ing njero kapal minangka faktor sing luwih penting, saka mesthekake non-penetrasi formal saka waja sabuk.)

                  Ukara kasebut kikuk, aku ora bisa mbayangake bledosan ing njero tanpa tetep. Mbok padha arep ngomong sing Inggris diijini eksistensi "formal" (tanpa bledosan internal) ing jeneng thinning lan bobot waja.
                  Ing 30s, Inggris entuk asil dandan sing signifikan ing karakteristik waja ...

                  Oke, nanging aku iki waja Ajaib ditrapake kanggo kapal anyar (Pangeran Wells) Ing sadurunge, waja iki modernisasi (biasane horisontal), nanging aku ora ngerti kapal sing diganti GP. Utawa aku salah?)) Mangga kula entheng.
                  1. 0
                    Juli 24 2018
                    Kutipan saka anzar
                    Oke, nanging aku iki waja Ajaib ditrapake kanggo kapal anyar (Pangeran Wells) Ing sadurunge, waja iki modernisasi (biasane horisontal), nanging aku ora ngerti kapal sing diganti GP. Utawa aku salah?)) Mangga kula entheng.


                    Aku nyoba kanggo padhang munggah. Satemene aku ngerti, amarga ora ana dana, utawa amarga kepinginan kanggo mbangun kapal perang anyar sing akeh, banjur modernisasi sing lawas, dheweke nggawe kesalahan gedhe karo ramalan sing bakal ditindakake Hitler. perang ukuran lengkap. Inggris sumurup yen Jerman ora bisa nandhingi Inggris ing jumlah prau perang. Mbokmenawa kabeh iki, kanggo siji utawa liyane, ana alesan sing Inggris gagal kanggo kebak modernisasi kapal perang lawas.
                3. 0
                  Juli 23 2018
                  Apa sampeyan ngutip Kofman? Kabeh bakal apik, nanging iki nyekel - ciri nyata saka waja Inggris, sijine ing KGV, ora dingerteni. eseman
                  Nanging iki sing ditulis A. Raven lan J. Roberts ing sinau "Peperangan Inggris Perang Donya II" (edisi 1976) babagan kapal perang jinis "King George V": "Bahan waja sing dikembangake ing taun 30-an digunakake waja semen. paduan karo sifat sing luwih apik. Nganti saiki, sethithik banget sing dingerteni babagan campuran iki. Siji mung bisa nganggep yen iku wesi nikel-kromium-molybdenum, diprodhuksi lan diproses nggunakake teknologi khusus. Piring kanggo sabuk waja utama (ing benteng) lan traverses lapis baja, uga kanggo barbettes menara lan piring ngarep menara dhewe (waja frontal lan piring sisih ngarep) digawe saka waja kuwi.
                  Ing wiwitan taun 1936, sanajan sadurunge eksperimen ditindakake nganggo piring waja anyar, dikira peningkatan resistensi kanggo proyektil tembus waja bisa digandhengake karo paningkatan jarak tembak kira-kira 1400 meter (nalika proyektil mungsuh nembus piring). Adhedhasar iki, para perancang ngetung manawa sabuk waja saka kapal perang King George V bakal bisa tahan cangkang 381 mm ing jarak tempur nganti 12.3 km (381 mm) lan nganti 14.3 km (356 mm) kanthi normal (90 derajat). ) amba saka impact.
                  Asil eksperimen sing ditindakake nganggo piring waja anyar durung diterbitake lan durung dingerteni.
                  Dadi, peneliti Inggris profesional langsung nulis sing data ing tes saka waja Inggris anyar ora dingerteni, lan Assessment saka asil dandan ing sawijining teori teori. Ing cahya saka iki, Aku ora bakal sukan ngomong sing waja Inggris punika REALLY paling apik ing donya.
                  © V. Sidorenko. Sawetara komentar ing artikel dening V.N. Chausov "Meriem lan Armor".
  12. 0
    Juli 18 2018
    Aku maca maneh monograf dening Kofman. Nanging, ana gambar sing luwih apik! Kasunyatan sing menarik yaiku kanthi harfiah wiwit wiwitan layanan kasebut, diusulake kanggo modernisasi kapal kanthi proteksi tambah, kalebu nguatake dek ing ndhuwur ruang bawah tanah nganti 152mm. Lan kanthi ngilangi senjata torpedo sing ora perlu.
    Nanging kabeh upgrade mung nguatake artileri anti-pesawat. Akibaté, kakehan mundhak. Dhuwur metacentric dadi ora puas - 0,88m - regane murah banget kanggo kapal gedhe kasebut.
    KTU durung dimodernisasi.
    A modernisasi utama direncanakake kanggo 1941 ... Dheweke ora duwe wektu.
  13. 0
    Juli 18 2018
    Carane gampang Hood Bismarck dicemplungke ... Gambar sing nggegirisi ...
    1. +1
      Juli 20 2018
      Kutipan: Samara_63
      Carane gampang Hood Bismarck dicemplungke ... Gambar sing nggegirisi ...


      Bismarck bisa uga dicemplungake kanthi gampang. Salah siji saka 356 mm. cangkang "Pangeran Wales" tiba ing sisih pinggir "Bismarck" marang kamar ketel. Cangkang iki ora njeblug, nanging ngrusak bulkhead anti-torpedo, amarga Jerman kudu mateni boiler sing ana ing kamar ketel iki Lan salah siji saka 380 mm cangkang "Bismarck" liwati ing dalan sing padha karo Inggris 356 mm Nihan, nanging wis ing lambung saka "Pangeran Wales" lan, bok manawa kanggo Inggris, cangkang Jerman ora njeblug. depriving kru saka "Pangeran Wales" bagean prayoga saka thrills.
      1. 0
        Juli 20 2018
        Kutipan: NF68
        Salah siji saka 356 mm. cangkang "Pangeran Wales" tiba ing sisih pinggir "Bismarck" marang kamar ketel. Cangkang iki ora njeblug, nanging ngrusak bulkhead anti-torpedo, amarga Jerman kudu mateni boiler sing ana ing kamar ketel iki .

        Ahem ... misale jek sing salvo sangang saka "Pangeran" menehi hit lengkap karo longkangan jero banyu ing ngisor sabuk waja, ing bulkhead anti-torpedo (hit langsung kaping pindho ing saurutan - pisanan ana ing salvo enem lan mbukak tank busur). Liwat bolongan kasebut, KO No 2 lan kompartemen generator No 4 kebanjiran.
        The cangkang mbledhos marang 45-mm wojo bulkhead amidships ngisor waterline lan sabuk utama ing bagean XIV. Iki nyebabake banjir ing No. 4 port tanduran listrik lan jejer 2 kamar boiler. Bocor lenga liyane uga katon.
        © bismarck-class.dk
        1. 0
          Juli 20 2018
          Kutipan: Alexey R.A.
          Kutipan: NF68
          Salah siji saka 356 mm. cangkang "Pangeran Wales" tiba ing sisih pinggir "Bismarck" marang kamar ketel. Cangkang iki ora njeblug, nanging ngrusak bulkhead anti-torpedo, amarga Jerman kudu mateni boiler sing ana ing kamar ketel iki .

          Ahem ... misale jek sing salvo sangang saka "Pangeran" menehi hit lengkap karo longkangan jero banyu ing ngisor sabuk waja, ing bulkhead anti-torpedo (hit langsung kaping pindho ing saurutan - pisanan ana ing salvo enem lan mbukak tank busur). Liwat bolongan kasebut, KO No 2 lan kompartemen generator No 4 kebanjiran.
          The cangkang mbledhos marang 45-mm wojo bulkhead amidships ngisor waterline lan sabuk utama ing bagean XIV. Iki nyebabake banjir ing No. 4 port tanduran listrik lan jejer 2 kamar boiler. Bocor lenga liyane uga katon.
          © bismarck-class.dk


          Mungkin ana luwih saka siji hit ing Bismarck ngisor waterline? Sawise kabeh, yen 356 mm. Nihan mbledhos ing bulkhead anti-torpedo, banjur bakal rampung setan ngerti apa, yen Bismarck tak mati karo karusakan relatif sethitik. Kajaba iku, salah sawijining insinyur desain sing melu ngrancang kapal perang jinis iki bener: dheweke ngusulake nggedhekake sabuk sing tipis mudhun. Nanging amarga perlu kanggo matesi pamindahan wis Ngartekno luwih gedhe saka diijini dening prajanjèn, Jerman padha kepeksa nolak tawaran ora superfluous iki.
          1. 0
            Juli 22 2018
            ing kene kahanan liyane main peran - shooting karo cangkang ing jero banyu prakteke ora digunakake ing WWI lan faktor iki, sanajan dikenal, iki underestimated.
            1. 0
              Juli 22 2018
              Kutipan saka yehat
              ing kene kahanan liyane main peran - shooting karo cangkang ing jero banyu prakteke ora digunakake ing WWI lan faktor iki, sanajan dikenal, iki underestimated.


              Oke, spesialis siaran. Kabeh wis jelas karo sampeyan. Kanggo miwiti, deleng apa, ora kaya sampeyan, Andrey ngerti babagan pesenan kapal perang,

              http://alternathistory.com/optimalnaya-skhema-bro
              nirovaniya-linkorov-vtoroi-mirovoi

              lan mung banjur, yen sampeyan bisa tokoh metu apa lan carane, miwiti pertimbangan abstruse bab sisih adoh saka rembulan.
              1. 0
                Agustus 22 2018
                Apa sampeyan wis maca paling ora siji majalah kapal sing nggambarake tandhing artileri?
                Temokake paling ora siji nyoba kanggo njupuk karo hits ing jero banyu.
  14. 0
    13 Oktober 2018
    Wonten ingkang mistik ing kapal-kapal ing jaman wau, mliginipun ing kapal perang Jerman lan Jepang.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"