Review militèr

Dongeng PAK YES: Gusti Allah tresna marang trinitas

143



Mung bubar, kita ngrembug babagan prospek pembangunan anyar kita. Lan pancen Gusti Allah tresna marang trinitas: informasi babagan PAK YES wis teka.

Bener, ora ana sing nggumunake. Dongeng liyane ora kelakon. Ing asas, ora ana sing nggumunake sawise "warta"yen tank T-14 Armata bakal dibangun kanthi jumlah sing dibutuhake kanggo nglengkapi siji resimen, lan Su-57 ora dibutuhake, amarga ana Su-35S, sing "ora luwih elek."

Wis wayahe ngurusi sing diarani PAK YES.

Ora, ora ana sing ujar manawa pangembangan dibatasi kanthi alesan apa wae. Perkembangan ing Biro Desain Tupolev terus kaya biasane. Lan kadhangkala, ing mangsa ngarep, dheweke bakal rampung. Lan bakal teka wektu kanggo ngowahi PAK DA, nderek conto PAK FA, dadi luwih ditrima. Tu-360, contone.

Ayo dipikir serius masalah YES kita (Salajengipun penerbangan) ing cahya sorotan saiki.

Kanggo miwiti, ayo ndeleng apa YES kita. Ing 2017 (Aku ora mikir sing ana owah-owahan dramatically ana), aviation strategis kita kasusun saka 15 Tu-160 Unit (11 Tu-160 lan 4 Tu-160M) lan 60 Tu-95 unit kabeh modifikasi , saka MS menyang MSM.

Ora akeh, jujur.

Kanggo mbandhingake: ing AS, YES katon luwih apik. V1V - 64 unit, V-2 - 19 unit, V-52 - 62 unit.

Ora kuwat, nanging luwih apik. Ngelingi sing B-52 iku, ing asas, langka mabur padha karo Tu-95 kita, padha ora bisa dianggep. Nanging - dheweke bakal mabur nganti glider kehabisan sumber daya. Loro-lorone kita lan Amerika. Ahli strategi minangka bisnis sing larang.

Kanggo sing anyar, aku pengin nyathet mung siji: 16 Tu-160 kita ora bakal nggawe prabédan. Ya, pesawat kasebut mung ayu, nanging 16 pengebom nglawan tameng Amerika saka meh 1000 pesawat basis operator, sing, kanthi kasempatan, bisa dipindhah menyang jalur peluncuran rudal Tu-160 ... kanggo nutupi dheweke ...

Umumé, 16 "White Swans" ora bakal nggawe cuaca ing kabeh.

Tegese apa? Perlu liyane? Perlu. Kanggo duwe kesempatan kanggo break liwat pertahanan Amérika, Tu-160 kudu urutan gedhene luwih gedhe. Paling satus.

Pitakonan muncul: ngendi kanggo njaluk?

Mung ana siji jawaban: ing Kazan. Lan jawabane pancen bener.

Lan Pabrik Pesawat Kazan saiki nyoba kanthi kabeh kekuwatan kanggo ngetrapake rong program bebarengan.

Kapisan yaiku nggawa Tu-160 sing ana nganti paling sethithik negara Tu-160M. Iku angel, iku panggantos sakbenere kabeh electronics lan avionics saka analog kanggo digital.

Yen wong katon kasebut kanthi teliti, ora teka munggah karo upgrade kanggo tingkat M2. Pranyata luwih gampang kanggo mbangun pesawat anyar.

Program kapindho. Konstruksi langsung Tu-160M2. Apa sing diomongake ing wektu kasebut dening Presiden lan Perdana Menteri.

Manungsa waé, pitakonan. Ing pundi badhe dipuntindakaken pambangunan PAK DA?

Masalah utama yaiku ora ana papan kanggo ngasilake PAK DA. Lan iki minangka nuansa sing paling penting. Ya, kita duwe Kazan Aviation Plant sing apik, sing bisa ngasilake pesawat kelas iki. Nanging…

Kanggo miwiti, pabrik kudu ngatasi Tu-160. Lan iku ora supaya gampang.

Saiki Tu-160M2 pisanan wis dibangun ing Pabrik Penerbangan Kazan. Iki kudu nggawe penerbangan pertama ing 2021. Yaiku sawise 3 taun. Yen kita nyathet yen Kamentrian Pertahanan ngumumake butuh 50 pesawat, sanajan njupuk produksi massal, kita entuk manawa pesawat kasebut bakal dibangun luwih saka rolas taun.

Aku yakin sing kaya ngono bakal muncul. Dhuwite bakal entek, buruh ora bakal bisa ngetutake ... Iku bisa dingerteni, iku salah siji sing kerja keras ing umur 40-50 taun, liyane - ing 60-65.

Pangiriman langsung menyang unit Tu-160M2 dikira-kira ing pungkasan taun 20-an utawa mengko. "Sekedhik" malah luwih mungkin.

Lucu, nanging miturut rencana sing diumumake kaping pirang-pirang, sing durung ana sing mbatalake, PAK DA kudu teka ing VKS ing wektu sing padha. Lan iki, kanthi latar mburi "Armata" lan Su-57, dudu perkara sing angel dipercaya, aku ora percaya.

Ora bakal bisa nggawe, mbangun lan nguwasani penerbangan lan staf teknis PAK DA kanthi latar mburi modernisasi Tu-160 lan pambangunan Tu-160M2. Kanggo rong alasan.

Alesan kapindho: Pabrik Penerbangan Kazan ora bakal bisa. Sampeyan bisa ndhaftar titik kanggo ndhukung iki kanggo dangu, nanging aku luwih seneng ninggalake iku, amarga ana uga alesan pisanan. Ora bakal bisa nyeret release saka rong pesawat beda.

Alesan pisanan: ora bakal tahan anggaran. Pengebom strategis, nuwun sewu, iki dudu tank. Luwih angel lan luwih larang. Lan yen kita ora bisa mlebu ing Armata lan Su-57, mula kita ora kudu miwiti ngomong babagan sing luwih larang.

Tata letak iku kaya-kaya, jujur.

Sing paling ora nyenengake yaiku 50 operator rudal ora bakal nggawe cuaca. Mung amarga yen kita katon ing arah mungsuh potensial ing pasuryan saka USA / NATO, dadi cetha yen iki 50 Tu-160s duwe sethitik banget kasempatan kanggo mabur menyang titik Bukak. Dheweke mung ora bakal diidini nindakake iki dening pesawat AS lan penerbangan Sekutu.

Lan luwih. Aku mbaleni maneh manawa kudu dipikirake kanthi luwih rinci babagan konsep panggunaan pasukan nyerang dening Amerika.

Ya, dheweke uga duwe ICBM, sanajan luwih ala tinimbang kita. Nanging ana. Ya, dheweke duwe pengebom strategis, luwih elek tinimbang Tu-160M2, nanging luwih akeh.

Nanging emphasis utama ing serangan (Muga-muga ora ana sing mbantah manawa ICBM lan YES ora jinis senjata pertahanan) ing Amerika Serikat ana ing armada.

Armada minangka faktor penting kanggo ngirim argumen tempur menyang mungsuh. Yen mung amarga bisa nyedhiyakake (ora kaya misil lan pengebom) resistensi aktif nalika nyoba netralake.

Operator pesawat lan retinue ing wangun kapal penjelajah pertahanan udara, frigat URO lan kapal liyane ora mung bisa mindhah luwih akeh rudal menyang jarak tinimbang pengebom strategis, nanging kapal kasebut bisa nggawe angel banget kanggo ngganggu mungsuh. tugas iki.

Iki kudu ditindakake kanthi serius, lan ora bengok-bengok kanthi gaya taman kanak-kanak sing "kita bakal klelep kabeh wong nganggo hulu ledak nuklir!". Mungsuh uga duwe wong, yen. Lan kumpul "Axes" ing 2-3 ewu bêsik bakal Smash kabeh karo efficiency luwih saka sawetara rolas "Kaliber", ora ketompo carane luwih apik sing terakhir.

armada Kita ora duwe zona sing adoh, lan jelas yen ora. Kita ora ngerti carane nggawe kapal gedhe. Padha lali carane menehi hasil karo mundhut saka pabrik Ukraina, lan iki kasunyatan sing ora bisa nyingkiri.

Lan kahanan mung saya tambah parah. Ing situs web Kementerian Perindustrian lan Perdagangan (link diwenehi ing pungkasan), ing wulan Juni taun iki, "Strategi kanggo pangembangan industri galangan kapal nganti 2035" diterbitake.

Strategi kasebut nduweni prioritas ing pambangunan kapal pamindahan cilik kanggo operasi tempur ing wilayah pesisir. Ya, padha "armada nyamuk", penemuan bajak laut terkenal Madame Wong.

Bubar, strategi kasebut diadopsi dening Ukraina, sing kita seneng-seneng. Lan saiki kita wis diwasa.

Ora, ing babagan pertahanan, RAK (roket lan kapal artileri / kapal) cukup apik. Nanging yen kita pirembagan bab zona segara, ngendi karya uga dibutuhake kanggo mesthekake tumindak YES - nuwun, wong lanang, sampeyan bakal njaluk metu dhewe ing "carcasses", kanggo ombone saka skills.

Iku angel, jujur, kanggo mbayangno carane klompok udara Admiral Kuznetsov bakal bisa nglawan paling ora kanggo wong lanang saka Bush. 3 kanggo 1 ora kanggo kita, ora ketompo carane apik Su-30 marang F-15.

Ngelingi sing kita tau sinau kanggo njupuk mati saka Kuzi karo mbukak lengkap. Lan ing kasus apa wae, mung kapal kita sing nggawa pesawat isih disimpen nganti sepuluh taun, ora kurang. Iku ora dadi luwih masalah modernisasi minangka mrikso kabeh sistem, kang ing wektu paling apik ora dibedakake dening linuwih lan operasi akurat.

Lan ing wektu iku, Amerika bakal mbangun saperangan liyane troughs nuklir kanggo 200-300 pesawat, lan banget orane Admiral Kuznetsov bakal mung absurdity sing nggawa pesawat. Ora bisa apa-apa.

Nanging kita terus katon ing Amerika Serikat.

Apa Amerika dadi bodho nganti ora ngandelake pembom strategis kanggo ngirim biaya nuklir menyang mungsuh?

Saiki, Amerika Serikat nggunakake pesawat jarak jauh sing bersenjata karo rudal non-nuklir lan bom ing serangan ing njaba daratan. Ngelingi sapa sing dilawan, kabeh bisa dibenerake.

Nanging, yen konflik "normal" dumadakan pecah, apa sing bakal diganti?

Lan pancen ora ana apa-apa.

Kabeh geng mabur strategis AS bakal nyerang paling apik kanthi bom nuklir "konvensional". Saiki dheweke ora duwe rudal, paling ora padha karo Kh-55. Nanging padha ora perlu.

Loro-lorone B-1B lan B-2 utamane nganggo bom. Aku meneng babagan veteran B-52. Ya, Amerika duwe rudal AGM-129ACM kanthi hulu ledak nuklir, sing jarake 3700 km. Iku, nanging wis suwe ditarik saka layanan. Dheweke mesthine diganti dening AGM-131, sing durung rampung. Kanggo tanpa guna.

Lan saiki, ahli strategi Amerika mung bakal nyeret bom nuklir sing tiba ing kompartemen kasebut. Yen padha seret. Mbokmenawa ora. Yen ana konflik tingkat paling dhuwur, tukang ngebom kudu mlebu ing wilayah jangkoan pertahanan udara. Apa Rusia, apa Cina, ora ana bedane lan ora ana kesempatan.

Iki tegese soko utawa wong kudu menehi counteraction kanggo pertahanan udara iki. Wis, ayo bali menyang wiwitan. Ing ngendi dikandhakake manawa armada kasebut minangka pangirim rudal sing luwih nguntungake menyang titik peluncuran.

Ya, kita ora duwe akeh pilihan. Tanpa anané armada ing garis sing adoh, efektifitas operasi penerbangan jarak jauh saya suda, amarga ana kemungkinan netralisasi penerbangan.

Lan sapisan frigate karo rudal gaman, ora kanggo sebutno cruiser, wis daya Ngartekno luwih striking saka link saka bom strategis, iku worth iku gumantung ing nomer nyedhaki cilik saka pesawat serangan?

Kahanan sing ambigu, ta?

Para veteran Tu-95MS kudu dikirim menyang papan istirahat sing pantes. Mung amarga operasi bakal ora aman. Tu-160, senajan saiki dadi tukang ngebom paling kuat ing donya, nanging avionik lan elektronik dadi wingi, yen ora wingi. Iki bisa diratakake sebagian ing modifikasi Tu-160M. Nanging - sebagian.

Inggih, pangarep-arep sing Tu-160M2 ing jumlah dhawuh 50 Unit bakal dibangun. Ing kono uga ana keraguan sing akeh.

PAK DA piye?

Nanging boten. Mungkin ing sawetara taun ing forum sabanjure "ARMY-20 .." bakal nuduhake tata letak.

Lan babagan kasunyatan manawa karya kasebut wis suwene 10 taun, nanging kita ora ngerti apa-apa babagan pesawat kasebut. Kajaba iku, bakal dadi subsonik, ora jelas lan dirakit miturut skema "sayap mabur".

Katrangan kasebut meh padha ... karo Roh B-2!

Lan iku aneh. Aneh banget. Sawise kabeh, konsep nggunakake B-2 dikembangake ing pungkasan taun 70-an, nalika kabeh beda. Nalika ana, contone, S-400 lan S-500, sistem perang elektronik bisa menehi sirah serius kanggo kru. Lan - sing paling penting - sing ora peduli manawa pesawat kasebut ora katon utawa ora. Bakal bisa wae.

Mesthi, yen sampeyan nggunakake bom strategis kuwi marang wong Papua utawa teroris, ya. Kahanane tambah gampang. Lan yen ora? Yen "batch keren"? Pitakonan…

Dikenal yen saben Tu-160M2 biaya 15 milyar rubles. Iki kaping papat luwih murah tinimbang B-2, sing "narik" milyar dolar. Nanging babagan biaya PAK DA, ora ana ramalan lan ora ana angka. Malah sing kira-kira.

Kanthi optimis lan patriotik bisa ngarep-arep supaya PAK DA dadi bomber sing efektif. Sawetawis mengko. Ing rong puluh taun.

Jujur, aku duwe anggepan manawa ana dokumen tartamtu bakal katon, padha karo strategi pangembangan armada, "ukara" Su-57 lan "Armata", sing bakal beku kabeh gerakan ing PAK DA. "nganti wektu sing luwih apik."

"Kaping-kaping sing luwih apik" yaiku nalika lenga bakal regane akeh banget nganti cukup kanggo nambah kabeh wong, lan isih ana sing isih ana kanggo keamanan negara.

Ing sawetoro wektu, jelas yen ora ana dhuwit kanggo keamanan. Kabeh sing bisa ditindakake kanggo pertunjukan bal-balan sing ora jelas. Lan saiki kita wis wiwit reap ganjaran ing wangun crumbling infrastruktur ing Volgograd lan Nizhny Novgorod.

Kaya akeh "hawks", Aku luwih seneng, tinimbang nglipur pembuangan manca game iki, ing beyo, tumit utawa Welasan Tu-160M2. Nanging sapa sing ana nalika ana wong ing negara iki takon?

Lan ora bakal ana PAK YES. Ayo, mungkasi crita ...

Penyayang armada mung menehi saran supaya bisa kenalan dokumen iki.
Pengarang:
143 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. lengen
    lengen 17 Juli 2018 05:51
    +4
    Kita butuh luwih akeh ... Lan kita butuh luwih akeh babagan iki. Lan sing. Yen, kaya ing AS, kabijakan anggaran didorong dening para pelobi, iki bisa dingerteni. Ya, saperangan saka rolas Tu-160s ing telung taun iki, lan banjur super anyar Tu-... ing sabanjuré. Lan iku ora ala ing kabeh duwe budget siji kanggo telung kanggo iki ing hubungan kanggo saiki. Bener, iki bakal becik lan anggaran utama, uga, paling ora kaping pindho kanthi rega saiki. Nanging ora bisa. Durung, lan ing mangsa ngarep. Ekonomi Federasi Rusia adhedhasar nyata, dudu sektor kertas, mula angel golek dhuwit kanggo tuku dhuwit ing kene. Nanging, kita mbuwang dhuwit wong liya kanthi pesen "ayu, apik, pinter" babagan "Armata", PAK DA lan PAK FA cukup aktif. Nanging apa babagan prospek? Apa sampeyan butuh PAK YES utawa ora? Kita ora bakal ngomong babagan sistem liyane. Luwih kaya ora saka ya. Bentenipun dhasar ing cahya saka pangembangan sistem pertahanan udhara lan kahanan kang gawe jenuh saka Unit lan subunit karo wong-wong mau antarane platform mabur siluman-non-siluman mboko sithik sirna menyang latar mburi. Sarana aplikasi kanthi 4-5 ewu kilometer, ing ngarsane koridor terobosan sing kuat menyang mitra potensial liwat Arktik, faktor sing padha ora cilik. Ya, perang lokal, kene luwih trep kanggo sapa wae babagan dhuwit.
    1. parma
      parma 17 Juli 2018 06:49
      + 22
      Quote: lengan
      Ekonomi Federasi Rusia adhedhasar nyata, dudu sektor kertas, mula angel golek dhuwit kanggo tuku dhuwit ing kene.

      Ekonomi Rusia adhedhasar .... Ing fosil .... Ora mung lenga, ana uga titanium, aluminium, lan liya-liyane ... Lan Amerika adhedhasar teknik mesin lan barang konsumen .. Sampeyan bisa terus bengok-bengok yen "padha ora ngasilake apa-apa", nanging elinga sapa sing duwe pabrik ing China? Miturut cara, minangka conto, kang AvtoVAZ (ya, ora Amerika, nanging ora kita)?
      Quote: lengan
      Apa sampeyan butuh PAK YES utawa ora? Kita ora bakal ngomong babagan sistem liyane. Luwih kaya ora saka ya.

      Lan kanthi logika kasebut, kita ora butuh apa-apa (kanthi cara, yaiku babagan artikel kasebut) ...
      Quote: lengan
      Sarana aplikasi kanthi 4-5 ewu kilometer, ing ngarsane koridor terobosan sing kuat menyang mitra potensial liwat Arktik, faktor sing padha ora cilik.

      Mantra liyane babagan Arktik lan liyane ... Apa USAF njagong lan nonton carane YES kita mabur liwat Arktik? Lan luwih-luwih, armada bakal nunggu, bebarengan karo operator pesawat ...
      PS: Umume kahanan rumit ... Kabeh ora ala kaya sing dicritakake penulis ... Nanging kasunyatan manawa kabeh PAK ora sumunar kanggo awake dhewe ... WAH, paling akeh skuadron ngarep. ...
      1. lengen
        lengen 17 Juli 2018 07:51
        +1
        Ing kene aku setuju babagan kahanan sing angel. Ing wayahe "jerk" lan wangun lan volume saka loro ngethok lan jambs bakal ngganti. Ora perlu ngimpi babagan inovasi berkualitas tinggi nganti asil nyata kanthi pertumbuhan GDP paling sethithik seprapat. Ing kana, saliyane 42 milyar evergreens, paling ora 10 liyane kudu ditambahake. Nanging ing wektu kasebut, bisa uga ana sing anyar sing bakal katon, lan kita bakal bisa ngidini jagad iki ngliwati dalan konfrontasi "kita nglawan duweke" (Su-57 katon dadi proyek komersial kanggo dolanan internasional. ), uga, kita bakal mbuwang akeh adonan, lan inersia ayo nyebarake sing apik supaya ora bisa tiba-tiba. Inggih, Mugi sing rencana kuwi ... We have.
        1. parma
          parma 17 Juli 2018 08:05
          + 10
          "Ryvka"? Saiki dudu 20-30s nalika ana terobosan ing pambangunan BTT, apa sing bisa ditindakake dening insinyur ing pambangunan pesawat (banjur kabeh wong nggawe pesawat lan tank) ... klompok cilik bisa nangani wong saka negara endi wae (Mesir, Argentina, etc. minangka conto) ... Saiki kabeh peralatan utamané elektronik ... Nanging otak ora bisa digawe ing siji detik ... Taun dibutuhake kene ... Tegese ora bakal ana "jerk", ora ana spesialis, lan Kulibins ora bakal ngumpulake komputer on-board ing garasi ...
          1. lengen
            lengen 17 Juli 2018 08:35
            +2
            Dheweke bakal ngumpulake. Aku weruh dhewe. Ana terobosan teknologi. Vektor, technobase. Kanggo nguatake asil, sampeyan butuh basis teknologi dhewe, utamane mikroelektronik. Ing kahanan informasi saiki, aku wedi yen kita ora bakal entuk pangerten sing jelas babagan apa sing ditindakake ing arah iki. Iku bakal kaya mesin. Aku ora percaya yen Saturnus nggawe salinan kerja ing setahun. Lan "tatanan pembangunan" diwenehi kanggo kapentingan PR, nanging wis siap-digawe karo backlog. Ora ana wong bodho, lan nalika nggodhok ing Hochland, kabeh wong ngerti kabeh kanthi sampurna lan disiapake. Muga-muga tradhisi iki ora ilang lan dileksanakake. Lan pigura cukup normal. Sing paling penting yaiku panggunaan sing rasional. Nanging, R&D misuwur amarga dheweke duwe target lan tenggat wektu, nanging umume ora duwe perusahaan pariwara. Oh, lan omong-omong, kanthi "jerk" tegese ekonomi umum. Aku ora bakal mbantah pernyataan kasebut, iki isih komentar, dudu artikel. Ayo nambah PDB, tarik sithik kanggo industri pertahanan. Kanggo ngleksanakake kesinambungan tumindak, panguwasa mbutuhake kesetiaan masyarakat. Kanthi Pemilu langsung, njupuk menyang akun cenderung kanggo bali menyang padha ing tingkat gubernur, lan malah ing kita long-sangsara, sampeyan ora bakal muter metu ing populisme. dadi ngaso tanpa dhuwur-profil "kamenangan" ing lapangan media.
        2. Yeah
          Yeah 17 Juli 2018 11:52
          +5
          ora ana gunane nambah PDB utawa ngarep-arep bakal tuwuh! Saiki investasi ing 4 kurang efektif tinimbang ing USSR. Apa gunane wutah GDP sanajan 10% (sing apik banget karo penurunan sing tetep ing Medvedev), yen dipotong dening struktur ekonomi dadi 25%?
          Minangka kanggo artikel, penulis piye wae strangely ngukur kabeh - ngevaluasi produksi peralatan miturut budget lan kapasitas saka pabrik Déwan, nanging nglirwakake sisih liyane - sumber komponen lan negara produksi. Iki minangka bagean sing paling lemah, lan dudu anggaran.
          Kanggo mbangun PAK DA, sampeyan kudu nindakake kabeh seri R&D, ngenalake menyang produksi lan pesenan, banjur miwiti mbangun. Nanging ranté iki rusak.
          Mesin eksperimen kanggo PAK FA wis nunggu luwih saka 7 taun sawise R&D - lan isih dites. Kanggo PAK DA, paling apik, kita bakal ngenteni unit kasebut ing 10 taun.
          Lan kanggo sawetara komponen, ukuran istilah sing padha. Ing sawetoro wektu, pesawat bakal dibangun, dites, liyane 5-8 taun bakal liwati. Secara total, pesawat kasebut bakal dadi lungse nganti digawe.
          Ing cahya iki, modernisasi Tu-160 katon logis, nanging minangka paliatif.
          Iku ora normal nalika ngebom digunakake kanggo 50 taun utawa luwih. Ya, padha migunani minangka diversifikasi senjata, nanging siji kudu ngerti sing minangka kertu trump strategis padha karo nul ing kahanan kuwi.
      2. engenius
        engenius 17 Juli 2018 09:49
        + 17
        Artikel kasebut umume rata, kaya pendapat pribadi penulis. Aku malah ora ana sing bisa dirembug ing kene amarga ora ana panemu ahli kajaba "masalah" produksi ing pabrik Kazan, sing penulis uga ngomong banget. Mulane, iku ora worth smearing kreatif penulis kene luwih ing tembok.
        1. MPN
          MPN 17 Juli 2018 16:24
          +1
          Kutipan saka engenius
          Aku mikir sing ana malah apa-apa kanggo ngrembug kene amarga lack of sembarang pendapat pakar kajaba kanggo "masalah" produksi ing pabrik Kazan,
          Ya, lan ora ana gunane kanggo ngasilake ing pabrik Kazan, apa wae, kanggo PAK DA sampeyan kudu mbangun lan nglengkapi jalur produksi anyar, sing Kazan mung cocok kanggo modernisasi Tu160 ... supaya pabrik Kazan dudu alesane...nanging bukafnoga...
      3. PROXOR
        PROXOR 17 Juli 2018 12:36
        0
        Kutipan saka parma
        Ekonomi Rusia adhedhasar .... Ing fosil .... Ora mung lenga, ana uga titanium, aluminium, lan liya-liyane ... Lan Amerika adhedhasar teknik mesin lan barang konsumen .. Sampeyan bisa terus bengok-bengok yen "padha ora ngasilake apa-apa", nanging elinga sapa sing duwe pabrik ing China? Miturut cara, minangka conto, kang AvtoVAZ (ya, ora Amerika, nanging ora kita)?

        TNP. AKU NANGGO KOWE!!!! Malah Volvo VHL sing diprodhuksi ing wilayah Matrasia nduweni perapian Cina ing jantung. Industri otomotif lan kompleks industri militer tetep. Kabeh liyane diimpor saka negara liya.
      4. Vlad.dening
        Vlad.dening 17 Juli 2018 12:42
        + 12
        Ya, Pak ... padha miwiti kanggo istirahat lan rampung, ing pangertèn, padha rampung ora kanggo kesehatan.
        Lan aku bakal nyoba saka mburi:
        Apa mungsuh potensial duwe sistem pertahanan rudal absolut sing efektif? Ora! lan ora bakal katon ing mangsa cedhak lan medium.
        Dadi senjata pembalasan, utawa pencegah, utawa paritas sing kuat - ora preduli apa sing diarani - kita duwe! Lan ing pikiran sing bener, ora ana sing wani miwiti konflik serius karo Federasi Rusia.
        Napa kita kudu "multiple" YA? Kaping pisanan, minangka alternatif kanggo misil balistik kanggo ngirim pati sing dijamin marang kepala mungsuh. Nanging apa pancene dijamin? Iku ora kasunyatan! lan mulane - iku perlu kanggo isi munggah airfields karo peralatan sing bisa uga ora duwe wektu kanggo njupuk mati, lan yen wis wektu, iku bisa uga ora tanpa syarat BZ?
        Mungkin bener, saiki, atusan ahli strategi mabur cukup? Maneh, aku ora mikir yen rod ngisi kanggo Tu 22M3 dumunung ing endi wae adoh banget. Lan isih ana kira-kira 200, lan bisa uga luwih.
        Armada ing jero banyu, maneh - apa ora, lan malah saka dermaga, ing tutup saka padha "nyamuk", padha luwih saka bisa kanggo njupuk ing "kanca sworn".
        Lan "nyamuk" piyambak, ing asas, ora ing bajingan saka Petropavlovsk utawa Sov.. Gavan, contone, kanggo mbukak saperangan ewu mil lan mbongkar 8 sel TUKSK saben ing arah St. Mung kanggo kisaran maksimum sing diumumake.
        Seneng...
        Dadi, apa kudu nuntut saiki kanggo nggedhekake arsenal kita, sing ora bakal dikarepake 99,99%? Yen apa sing wis ana ing arsenals iki wis cukup kanggo ngrusak tanpa syarat mungsuh lan awake dhewe lan jagad kabeh?
        Apa teknologi paling anyar dikembangake? Ana pabrik lan lagi dibangun! Armata sing padha, pabrik Antey paling anyar sing padha, galangan kapal sing padha ing Timur Jauh lan Crimea, pemugaran lan ekspansi pabrik pesawat lan mesin pesawat ...
        Yen perlu, bakal ana tendhangan ing bokong, sing bakal menehi akselerasi.
        Lan saiki, ing wayahe tartamtu lan ing mangsa ngarep, aku dhewe ora weruh perlu kanggo tendhangan.
        Mulane, aku nganggep minangka kabijakan sing bener saka Staf Umum lan Kementerian Pertahanan kanggo ngembangake, mbangun lan tuku senjata eksperimental senjata canggih, ngembangake teknologi, ngajari wong, ngasilake sumber daya real estate ing bentuk lapangan udara, pelabuhan, jalur lintang, lsp. ., kang bakal teka ing Handy ora mung yen perlu PINCA, nanging uga ing saben dinten gesang negara.
        Saiki luwih penting, miturut pendapatku, kanggo ndhukung
        - "KGB" lan liya-liyane, kanggo nyegah ambruk internal, kebingungan lan loosening karo tangane dhewe ing dhuwit wong liya, kaya sing wis kedadeyan luwih saka sepisan,
        - pertahanan udara, perang elektronik - minangka saben dina, saben tameng kapindho,
        - uga, lan IT-teknologi, tanpa kang saiki ora ono.
        Apa kita butuh tambahan satus pengebom utawa tank super duper - iki pitakonan gedhe!
        Iku misale jek kula sing ora banget.
      5. NG inform
        NG inform 23 Juli 2018 00:02
        -2
        Ora ekonomi, nanging ekspor. Bab-bab kasebut ana hubungane, nanging beda. Produksi peralatan militer ora ana hubungane karo ekspor.
    2. Hammer
      Hammer 17 Juli 2018 09:47
      + 15
      Artikel kasebut, sanajan nduweni gandum rasional, nanging ing massa total mung bzdesh saka seri "kabeh polimer bajingan." Ing asas, iku ora bisa kanggo mblokir kabeh rute strategists karo bantuan saka AUG. Aku ora ngomong babagan rute lor. Utawa bakal Angkatan Laut AS ing wektu sing kaancam bakal pindhah menyang Kremlin kanthi panjaluk kanggo nyewa kabeh armada pemecah es nuklir kita? Angkatan Laut Soviet mbangun counteraction marang US AUG kanthi basis kapal selam nuklir lan sistem anti-kapal penerbangan (Tu-22 + X-22). Lan kapal-kapal ing zona segara adoh duwe tugas utama ora kanggo nyerang AUG, nanging kanggo nglawan kapal selam nuklir Amerika nganggo ICBM lan nutupi wilayah penyebaran kapal selam nuklir karo ICBM.
      Lan umume, AUG iku omong kosong babagan nglawan penerbangan strategis. Kocak malah dibahas.
      Lan 50 Tu-160M2 apik banget. Amarga padha bisa nindakake akeh. Cukup tikelake 50 karo 12 CR. Iki wis 600 CR ing siji salvo. Iki ora ngetung operator liyane sing bisa ditindakake. Amerika Serikat mung ora duwe sistem pertahanan udara sing bisa ngatasi serangan KR sing akeh banget. Ing babagan iki, dheweke ora duwe pertahanan.
      PS
      Lan kasunyatan manawa dheweke "kelalen carane nggawe kapal gedhe" bakal ana kepinginan. Ing USSR, dheweke uga wiwit mbangun armada non-perang.
      1. PROXOR
        PROXOR 17 Juli 2018 12:40
        +1
        Kutipan saka Hammer
        Lan kasunyatan manawa dheweke "kelalen carane nggawe kapal gedhe" bakal ana kepinginan. Ing USSR, dheweke uga wiwit mbangun armada non-perang.

        Aku bakal ngomong liyane. Nganti wiwitan taun 50-an, kabeh kapal penggedhe ditampa saka wong ing wangun reparasi utawa minangka kapal perang Kakaisaran Rusia. Njupuk paling ora kapal perang Marat. Seduluran saka Permaisuri Maria.
        1. gladcu2
          gladcu2 17 Juli 2018 13:43
          +2
          Apa senapan serbu Kalashnikov larang kanggo diproduksi?
          Ora bener ngomong - murah. larang. Nanging pancen murah ing pasar. Lan kenapa? Amarga pabrik sing ngasilake AK, miturut USSR, ukurane kutha sing apik. Jumlah unit kasebut ageng. Mulane, biaya AK sepuluh kaping luwih murah tinimbang M-16.
          Ekonomi USSR, sosialis. Iki tegese ora ana kompetisi, ana pembesaran produksi lan ijol-ijolan informasi gratis ing kabeh tingkat hubungan antarane wong - unit ekonomi.

          Ing kapitalisme, skema produksi beda. Ing tahap wiwitan, iki minangka industri kerajinan cilik. Kanthi sistem sing dikembangake, iki minangka perusahaan internasional gedhe. Ing perusahaan, ora ana kompetisi utawa winates banget. Ana komunisme wuda. Gratis ijol-ijolan informasi. Upah kanggo karyawan perusahaan diwenehake minangka keuntungan sosial kanggo urip ing lingkungan agresif kapitalisme, amarga buruh urip ing kompetisi pasar.

          Conto iki nggawa wawasan babagan struktur makroekonomi kapitalisme.

          Pitakonan sabanjure yaiku kaslametane negara.

          Negara ngontrol ekonomi liwat pendapatan pajak. Negara minangka pelanggan utama senjata.

          Pernyataan iki sebagian utawa kabeh palsu. Wiwit perusahaan adol senjata ing pasar tanpa kontrol, iki minangka jinis ekonomi liberal. Klompok wong mromosiaken jinis iki income, ekonomi Hillary Clinton. Pasar senjata anyar muncul, kanthi jeneng terorisme.

          Kanggo negara, pitakonan dadi pinggiran, ing kaslametané ora mung ing kompetisi antar negara, nanging uga ing perang nglawan mungsuh ekonomi umum kanggo negara, iki terorisme. Kang duwe struktur ekonomi voluminous lan strategi.

          Aku ngelingake sampeyan yen Amerika Serikat duwe rong struktur ing wilayahe, yaiku negara dhewe lan "negara jero". NATO nindakake pesenan negara AS lan "jero" lan uga urip dhewe. Contone, bisa negosiasi kapentingan karo Kementerian Pertahanan Rusia. Apa sing ditindakake kanthi rutin kajaba campur tangan karo politisi.

          Dadi ing kene.

          Ing kahanan ekonomi internasional modern, negara mimpin macem-macem jinis confrontation - kompetisi.

          Jinis pisanan yaiku imbangan senjata strategis konvensional. Iki minangka pesenan kanggo tuku senjata saka perusahaan.
          Kapindho iku ngarep informasi kawulo adhedhasar kamungkinan kanggo nambah produksi senjata conventional kanggo confrontation antarane negara. Ayo goleki conto babagan AK-47.
          Jinis katelu confrontation saka negara marang "negara jero" -terrorism.

          Conto katelu saka kaslametané negara minangka subyek diskusi antarane Trump lan Putin. Wiwit ing kasus iki negara Amerika Serikat lan negara Federasi Rusia ora saingan, nanging partners.
          Sumber terorisme yaiku modal finansial internasional lan liberal. Iki minangka jinis ekonomi kanthi kapentingan kanggo nggedhekake jumlah unit ekonomi, kanggo nambah kompetisi ing antarane. Fragmentasi, nambah egoisme. Dibagi lan aturan.

          Penerima kasebut minangka sektor finansial, amarga padha mbiayai ing kasus iki kabeh pihak sing nentang.

          Mangkono, negara, sawise nemtokake lingkungan kanggo kaslametané, mbangun kabijakan persenjataan.

          Ora ana sing nggumunake manawa rencana persenjataan diganti sajrone wektu sing cendhak.
          1. Vlad.dening
            Vlad.dening 17 Juli 2018 16:49
            +2
            Aku isih ora ngerti - yen M16 diprodhuksi ing seri sing padha karo AK, apa bakal padha murah?
            Lan ing ngendi ekonomi sosialis?
            AK didol kaya kue panas amarga linuwih. Mulane seri kasebut gedhe banget.
            M16, diprodhuksi ing jumlah kuwi, amarga capriciousness lan Watesan ing operasi, mung ora bakal tuku, sing rega ora bakal suda, nanging cukup ngelawan.
            Banjur, nerangake istilah "senjata strategis konvensional." ngendi iku?
            Lan istilah "deep state" yaiku terorisme, opera apa iki? Lan kepiye, ngapura, Amerika Serikat, saka sudut pandang kita, sponsor terorisme lan Rusia, saka sudut pandange, kekaisaran sing ala, bisa dadi mitra ing lapangan iki (perjuangan negara ing Amerika Serikat karo "negara jero", maneh ing Amerika Serikat) lan dudu mungsuh?
            Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis?
            Lingkungan urip - iki gedhe, kanggo wong diwasa - bener.
            Nanging argumen sampeyan ...
            1. gladcu2
              gladcu2 17 Juli 2018 21:34
              0
              Ana akeh pitakonan.
              Aku bakal nyoba njawab.

              Ing conto AK iki, dituduhake manawa karakteristik produksi massal negara lan perusahaan sosialis bisa ngasilake senjata sing murah nanging teknologi.
              Perusahaan kasebut mesthi dudu USSR. Sumber daya winates.

              Senjata strategis konvensional minangka senjata serangan massal ing jero wilayah mungsuh, dudu nuklir utawa kimia.

              "Negara Jero", istilah iki muncul kanthi wiwitan kepresidenan D. Trump. Intine, iki minangka "pembiaya" sing ngatur negara liwat PNS. Dheweke uga ngontrol media lan layanan rahasia. Dheweke dipercaya wis ngrebut kedaulatan AS.

              Lingkungan urip negara yaiku sistem ekonomi.

              Kanthi tekane D. Tram, institusi negara dadi luwih pengaruh ing lingkungan ekonomi. Nganti wektu iki, kanggo sawetara wektu, negara-negara kasebut ing kahanan sing banget. Ekonomi liberal ngganti fungsi pamaréntahan.
              1. Vlad.dening
                Vlad.dening 18 Juli 2018 00:39
                0
                Miturut paragraf pisanan, ora jelas manawa M16 bakal dadi hit karo seri sing padha karo AK. Apa perusahaan bisa ngasilake gaman sing murah, mateni lan dipercaya ing wektu sing padha. Perusahaan kasebut dudu USSR, nanging Samsung padha ngisi donya kanthi layar LED sing berkualitas lan murah. Nanging USSR ora bisa.

                Kasunyatan manawa senjata konvensional dudu senjata pemusnah massal wis suwe dingerteni. Kepiye carane bisa dadi strategis yaiku pitakonan.

                Apa Wall Street ora mrentah Amerika sadurunge Trump? Ora ana lobi, korupsi, mafia???

                Sistem kaslametané negara ora struktur financial, utawa rodo, ora mung lan ora dadi luwih. Iki minangka sistem kanggo nggawe keputusan babagan kemanfaatan. Kalebu pambangunan jinis senjata tartamtu kanggo ngrugekake, contone, mundhakaken pensiun utawa mbangun dalan.

                Apa sing bakal kelakon ing negara Amerika ing Trump minangka pitakonan sing gedhe banget. Sampeyan ora kudu ngaku yen Trump mbangun Amerika anyar. Sadurunge Roosevelt, dheweke isih kaya rembulan. Dheweke katon luwih kaya gajah kanthi pamer gedhe ing toko cina.
                Ya, lan impeachment cedhak banget
    3. wulan 702
      wulan 702 17 Juli 2018 16:33
      0
      Kanggo kula, komponen segara permukaan Angkatan Laut lan penerbangan strategis ora dibutuhake saiki! Kaya ing jangka pendek.. Apa gunane? Apa bedane yen kita ngilangke kutha Washington saka permukaan bumi nganggo rudal saka TU-160 utawa ICBM? Ora ana sangsi manawa ICBM bakal duwe wektu kanggo njupuk, nanging komponen Aerospace Forces minangka pitakonan gedhe (yen kabeh kedadeyan sajrone wektu sing diancam, iki minangka pitakonan sing rada beda), mula Pasukan Rudal Strategis lan Angkatan Laut bakal dadi. dijamin bisa metu saka triad pasukan nuklir strategis, punika pitakonan kok kita kudu strategi ? Bom Zusul sing bandel? Inggih, SU-34 punika redundant ana, lan sen SU-25 punika bab banget .. Dina iki kita duwe wiwitan apik ing ilmu roket, pertahanan udara, perang elektronik .. Iki cukup kanggo nggawe ANY serangan ing negara kita ora bisa ditampa. ! Pitakonan mung yaiku tekad pimpinan .. Kita butuh pesawat tempur lan serangan amarga alat universal ing perang global lan konflik lokal, padha ditrapake kanggo kabeh komponen lemah, sapa wae sing bakal teka utawa ing ngendi kita bakal teka. pindhah, kabeh sing migunani (minangka celengan saka peralatan decommissioned lan akeh liyane tindak menyang topik ing Suriah) kanggo kang proyèk larang larang (PAK DA, AUG, pangrusak "Pemimpin", etc.) Komponen lemah paling kuat ing tutup saka Pasukan Aerospace bakal ngrampungake tugas apa wae sing dibutuhake ing taun-taun sabanjure 30. Saiki kita ora mikir babagan dominasi donya, nanging babagan carane njaga lan DISCOVER kabeh sing saiki .. Kita bisa nindakake lan kabeh wong bakal mandheg dadi pesaing. ..
      1. Dauria
        Dauria 18 Juli 2018 00:03
        +1
        Kanggo kula, komponen segara permukaan Angkatan Laut lan penerbangan strategis ora dibutuhake saiki!


        Persis. Ora perlu!!! Lan sampeyan ngerti kenapa? Kabeh iku prasaja. Ora ana dhuwit (ing arti ekonomi). Nanging China butuh, duwe dhuwit. Lan Amerika butuh. Kahanan iku prasaja lan cetha. Apa kanggo kula mobil yen dhuwit mung kanggo pit. Nanging aku isih bisa nyopir menyang kantor. Nanging sampeyan kudu lali babagan perjalanan sing adoh..

        Dadi dheweke bakal nyurung kita metu saka "zona pengaruh". Push metu karo cara non-nuklir konvensional. Armada. Saka Irak lan Libya, saka Vietnam lan Kuba. Iku aneh yen wong kuwat ditinggalake kanggo Siria. Lan kita ora bakal miwiti ijol-ijolan ICBM serangan amarga saka sawetara jenis sumur utawa Piece saka segara karo beting. Ora edan.
        1. Vlad.dening
          Vlad.dening 18 Juli 2018 00:43
          0
          Aneh, nanging aku rumangsa yen sawise ambruk Uni, saiki Rusia, sebaliknya, entuk pengaruh liyane ing Asia lan Timur Jauh.
          Lan iki adoh saka ditanggulangi mung dening ngarsane armada
        2. wulan 702
          wulan 702 18 Juli 2018 09:37
          +2
          Kutipan saka dauria
          Dadi dheweke bakal nyurung kita metu saka "zona pengaruh". Push metu karo cara non-nuklir konvensional. Armada. Saka Irak lan Libya, saka Vietnam lan Kuba. Iku aneh yen wong kuwat ditinggalake kanggo Siria. Lan kita ora bakal miwiti ijol-ijolan ICBM serangan amarga saka sawetara jenis sumur utawa Piece saka segara karo beting. Ora edan.

          Ya, kepiye armada bakal mbantu nglindhungi kabeh sing kasebut ing ndhuwur? Utawa apa sampeyan mikir yen "mitra" angel ngilangi "Syrian Express" sing padha? Lan sawise wedi karo Angkatan Laut kita, dheweke ora nindakake? Ora, gendéra kapal mandhegake mitra amarga segara dudu ara-ara samun, ora jelas sapa sing ora bisa nyelehake kapal sing cemlorot, ana bunderan sing sempit banget, mula sampeyan kudu mangsuli sapa wae. ! Nanging kanggo nanggepi, ICBM uga bisa mabur ing .. Armada iki apik nalika bodho bisa nglelebke kapal mungsuh lan ora entuk apa-apa utawa lelayaran menyang bagean liya ing donya lan ngrusak mungsuh, nanging ora ana cara liya kanggo iki. mung padha karo pengebom SA bisa ngilangke kabeh kutha menyang bledug karo impunity .. Lan apa saiki? Sembarang tumindak angel ing Kepemimpinan normal negara mandegake ing Bud, klelep kapal kita 6, armada US ilang Norfolk uga .. Incommensurable? mesthi, nanging ora apik kanggo ndemek trawler tentrem kita .. Dadi iku ora bab kapal lan pesawat, nanging bab tekad pimpinan .. Kita pancene ora bisa nolak yen Amerika Serikat lan China ing kabeh spektrum senjata, kita bodho sepuluh kaping kurang dibandhingake karo wong-wong mau (apa karo wong-wong mau), mulane, kita fokus ing aspèk paling penting lan lali bab show-offs lan Toys larang .. Cara kita kanggo golek dalan terobosan ing ilmu, mangkono leveling kauntungan materi saka "mitra" .. Ayo dadi ngomong kita dikembangaké ROFAR ing ukuran minimal, ditambahake rudal karo radius kanggo wong-wong mau ing 300-400 km lan isih ora pesawat mungsuh, padha karo armada kuwi .. Fiction? Saiki, ya, nanging yen sampeyan nyemprotake proyek sing larang, pasukan lan sarana ora cukup kanggo apa-apa ..
  2. andrey
    andrey 17 Juli 2018 06:02
    + 25
    Ayo, mungkasi crita ...
    Tumindak Putin kanthi lengkap bisa diarani Populisme kanthi huruf kapital, akeh pernyataan, janji, slogan patriotik, "teknologi anyar sing ora ana analog" lan - voila, para pemilih nganggo "kacamata warna mawar", nguwuh "hooray" ! kaya ing sawijining dongeng, dheweke ngetutake pipa penangkap tikus. akeh saiki wis wiwit katon cetha, nanging "mbuwang bab pungkasan", akta wis rampung, panguwasa sak tenane entrenched, lan siji mung bisa mirsani "reformasi" saka njaba ... padha lelayaran, Sugeng.
    1. Jamur
      Jamur 17 Juli 2018 06:38
      -1
      Ngapa kowe nangis?
      1. Ingvar 72
        Ingvar 72 17 Juli 2018 07:25
        + 14
        Quote: Jamur
        Ngapa kowe nangis?

        Urip apik? Nalika sampeyan pungkasan ing pom bensin?
        P.S. Program "mobil kulawarga", nalika negara menehi subsidi 10% saka biaya mobil karo bocah loro utawa luwih, mandheg amarga ora duwe dhuwit. Nanging kita duwe dhuwit kanggo kacamata, ta? nglirik
        1. Jamur
          Jamur 17 Juli 2018 08:13
          -2
          urip iku apik nglirik Kabeh bakal apik! Ayo dadi break liwat!
          1. andrey
            andrey 17 Juli 2018 08:15
            + 10
            Quote: Jamur
            urip iku apik nglirik Kabeh bakal apik! Ayo dadi break liwat!

            utamané kanggo sampeyan "jamur-troll" ... nonton kartun lan quietly bungah...
            1. gladcu2
              gladcu2 17 Juli 2018 14:07
              +2
              Dadi apa sing dikarepake, Yurievich?

              Secara strategis, Putin ora duwe tugas ngontrol rega sumber daya energi ing negara kasebut. Jujur, dheweke ora bisa nutupi ruang lingkup tugas kasebut.

              Manajemen strategi ing negara minangka tugas Medvedev. Sing ngerti apa.

              Medvedev, GDP dibutuhake kanggo reformasi pensiun. Sanalika kerusuhan ing masalah iki suda ing wektu, paling kamungkinan kabinet bakal di resiki munggah dicokot. Kanthi tantangan kanggo kabinet anyar kanggo nambah kelestarian konsumsi domestik ing wates negara. Ing tembung liyane, kelestarian pembangunan sosial. A dandan sethitik lan pangembangan urip antarane populasi.
              Iki minangka asumsi. Wanging ora nggawa tas.
        2. Vlad.dening
          Vlad.dening 17 Juli 2018 12:54
          +2
          Go ngusap bledug mobil, kaca wis ora katon maneh, piye?
          Dadi sampeyan wis ora nyopir wiwit kunjungan terakhir menyang pom bensin?
          Lan iku cukup kanggo kula ...
          Lan dheweke nggedhekake bocah-bocah tanpa program Mobil Keluarga lan malah tanpa modal ibu.
          Mungkin ana sing salah ing kerajaan Denmark tartamtu, eh, Ingvar?
          1. Ingvar 72
            Ingvar 72 17 Juli 2018 16:33
            +2
            Kutipan: Vlad.by
            Lan iku cukup kanggo kula ...

            Apa sampeyan? belay Lan ora Matter ing kabeh sing gaji wis wungu dening maksimum 20-30% ing limang taun kepungkur, lan prices kanggo produk padha wis tambah dening paling 3 kaping? Apa kabeh normal? Gusti Allah sabar, lan ngandika marang kita?
            Kutipan: Vlad.by
            Mungkin ana sing salah ing kerajaan Denmark tartamtu, eh, Ingvar?

            Ya, khusus. Kabeh iki ing Rusia, lan saiki.
            P.S. Lan ya, Vladik - padha ora koyone ngombe ing paseduluran. nglirik
            1. Vlad.dening
              Vlad.dening 17 Juli 2018 16:54
              0
              Vladik punika, nyuwun pangapunten, salah siji kutha ing Timur Jauh, utawa kutha ing NC. Utawa bocah lanang Vladislav karo ibune.
              Sapa sing sampeyan maksud?
              Dene gaji lan rega bensin lan pangan, aku wis cukup.
              Lan yen sawetara duwe masalah - ana transportasi umum, taman, utawa sabuk sing luwih kenceng.
              Terserah sapa sing milih.
              Utawa, paling awon, kanggo ngganti soko ing taman pribadi, yaiku, ing "karajaan Denmark"
              1. Ingvar 72
                Ingvar 72 17 Juli 2018 17:04
                +7
                Kutipan: Vlad.by
                Vlad.dening
                Vlad biasane singkatan kanggo Vladislav.
                Kutipan: Vlad.by
                Dene gaji lan rega bensin lan pangan, aku wis cukup.

                Aku seneng banget kanggo sampeyan. Lan aku kudu muter metu, lan aku ora nimbang iki pakewuh.
                Kutipan: Vlad.by
                Lan yen sawetara duwe masalah - ana transportasi umum, taman, utawa sabuk sing luwih kenceng.

                Utawa sampeyan bisa tiba menyang Taoisme lan nyuda kabeh kabutuhan awak supaya Sechin tuku yacht liyane kanggo pacare.
                Carane zadolbali sampeyan, storytellers Putin - Aku siap kanggo keno, nanging marga saka munggah saka negara, lan ora mobil kelangan liyane (yacht, dacha) Dimon, Chubais, Miller lan Gref. Stalin ora cukup kanggo wong-wong mau (lan kanggo sampeyan). negatif
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
        3. Tanpa pasuryan
          Tanpa pasuryan 17 Juli 2018 14:50
          +1
          Opo masalahe PAK DA lan mobil keluargamu, ditambah rega bensin? Larang - muter nganti Finlandia. Ana 130 rubel. saben liter. Off-topik? - Aku setuju. Dadi, aja nyampurake kekurangane dhuwit lan masalah PAK YES.
          1. Ingvar 72
            Ingvar 72 17 Juli 2018 16:37
            +4
            Quote: Tanpa pasuryan
            Opo masalahe PAK DA lan mobil keluargamu, ditambah rega bensin?

            Senadyan kasunyatan manawa industri pertahanan lan lingkungan sosial luwih penting kanggo negara tinimbang Piala Dunia.
            Quote: Tanpa pasuryan
            Larang - muter nganti Finlandia. Ana 130 rubel. saben liter.

            Pira regane?
            1. Tanpa pasuryan
              Tanpa pasuryan 17 Juli 2018 16:46
              0
              Iki minangka wilayah sing beda-beda, kanthi tugas sing beda-beda. Yen sampeyan ora ngerti iki, ora ana gunane kanggo ngobrol babagan pembangunan negara karo sampeyan.

              Ana gaji luwih akeh, pajak beda-beda, lan umume majikan mbayar bensin yen papan kerja luwih saka 5 km. Dadi apa? ora PAK FA utawa PAK DA padha duwe lan ora bakal duwe, uga politik independen. EU ngandhani yen dheweke ora bisa tuwuh beets (lan iki minangka produk nasional) - dheweke mandheg. Saiki padha tuku ing Spanyol. EU ngandhani yen PPN sampeyan bakal dhuwur amarga sampeyan ana ing sisih lor: sepotong daging (Chateaubriand) ing Finlandia regane 30-45 euro, lan ing Italia lan Spanyol regane daging sing padha 18-25 euro (iku favoritku. , Mulane prices aku ngerti). Finlandia minangka negara sing gumantung banget tanpa kekarepan sing efektif: apa sing diomongake yaiku apa sing ditindakake. Lan, ngrampungake excursus pencerahan iki, aku mbaleni: rega bensin, utawa pajak ing Finlandia, utawa masalah finansial pribadi sampeyan ora ana hubungane karo pangembangan PAK DA, uga karo Piala Dunia. Apa sampeyan bakal mbantah? - uga: kanthi seneng-seneng ing wektu luang, aku bakal maca fiksi sing cocog babagan topik kasebut. Aku ora bakal mangsuli maneh - mung sing daktulis wis cukup.
              1. Ingvar 72
                Ingvar 72 17 Juli 2018 16:55
                +5
                Quote: Tanpa pasuryan
                Iki minangka wilayah sing beda-beda, kanthi tugas sing beda-beda.

                Kabeh iki bisa dingerteni. Nanging loro-lorone minangka kunci kanggo urip sing aman lan seneng kanggo warga negara ANY. Yen sampeyan mung ngunggah menyang siji, nanging ora nggatekake liyane, negara sing kaya ngono mesthi bakal kalah, utawa kraman.
                Quote: Tanpa pasuryan
                iku favorit, mulane aku ngerti prices

                Inggih, apa aku bisa ngomong karo sampeyan, yen aku ora bisa mikir bab steak prasaja saka Miratorg. Wong sing keluwen ora ngerti sing luwe.
            2. Setra
              Setra 17 Juli 2018 21:57
              -1
              Kutipan: Ingvar 72

              Senadyan kasunyatan manawa industri pertahanan lan lingkungan sosial luwih penting kanggo negara tinimbang Piala Dunia.

              Sampeyan categorically salah, ya, industri pertahanan iku penting, sektor sosial ora, ora tau penting, squandering kosong saka dana umum.
              1. Ingvar 72
                Ingvar 72 18 Juli 2018 07:50
                +3
                Kutipan saka Setra
                sampah kosong saka dana umum.

                Kenapa? belay Subsidi (sasaran) ora mung mengaruhi taraf urip masyarakat, nanging uga menehi dorongan kanggo njaga permintaan. Lan bagean saka subsidi iki bakal bali menyang negara ing wangun pajak. Nyuwun
                1. Setra
                  Setra 18 Juli 2018 20:45
                  0
                  Kutipan: Ingvar 72
                  Subsidi (sasaran) ora mung mengaruhi taraf urip masyarakat, nanging uga menehi dorongan kanggo njaga permintaan.

                  Persis, padha kena pengaruh, mung kanthi cara sing beda-beda. Contone, standar urip wong sing sehat jasmani, jujur ​​lan kerja keras mudhun - sawise kabeh, dheweke njupuk saka dheweke kanggo menehi wong liya - sing ora kerja. Napa kita butuh obat gratis yen wong tuwane bocah sing lara kepeksa ngumpulake dhuwit saka saindenging jagad? Nanging bantuan dibutuhake nalika kita ora bisa ngatasi dhewe, nanging negara kita wis mundur. Supaya sampeyan bisa mlaku liwat kabeh aspek saka lingkungan sosial, negara wis ngilangi masalah serius, lan warga sembrono bisa kanggo ngatasi dhewe.
                  1. Ingvar 72
                    Ingvar 72 18 Juli 2018 22:09
                    +2
                    Ya angel ora setuju karo sing sampeyan tulis, nanging aku ngomong babagan subsidi liyane. Contone, kulawarga gedhe sing tuku mobil domestik-digawe tartamtu (lan ora screwdriver). hi
                    1. Setra
                      Setra 18 Juli 2018 22:14
                      0
                      Kutipan: Ingvar 72
                      Contone, kulawarga gedhe sing tuku mobil domestik-digawe tartamtu (lan ora screwdriver).

                      Aku kudu cepet nglairake katelu, aku bakal ngganti mobil ...
                      1. Ingvar 72
                        Ingvar 72 18 Juli 2018 22:15
                        +2
                        Ora ana cahya - dhuwit kanggo program "mobil kulawarga" entek. Nyuwun
  3. Karib
    Karib 17 Juli 2018 06:51
    +3
    Pesawat dibutuhake. Nanging kanggo kaslametané biro desain, kanggo tuwuhing spesialis, kanggo nggawe teknologi anyar, kanggo ngurangi biaya 1 kasus dhewe (serat karbon 3 D tinimbang titanium). 2) elektronik ing basis unsur anyar bakal ngurangi volume, kanthi urutan gedhene, lan ing wektu sing padha, bobot bakal ngurangi kanthi urutan gedhene, konsumsi energi, kanthi 2 urutan gedhene (lan iki luwih akeh bahan bakar, luwih akeh). kisaran) lan salajengipun rega. Fungsi kasebut uga bakal nambah kanthi urutan gedhene. 3) Mesin anyar, adhedhasar bahan anyar, wektu kanggo keramik sing dikuatake kanggo blades, cara pitungan anyar, cara anyar kanggo cooling jet, efisiensi, .... Saiki kita butuh riset ing arah sing bener, lan pabrik mikroelektronik ...
    1. sabotase
      sabotase 17 Juli 2018 07:26
      +4
      Quote: Karib
      Pesawat dibutuhake. Nanging kanggo kaslametané biro desain, kanggo tuwuhing spesialis, kanggo nggawe teknologi anyar, kanggo ngurangi biaya 1 kasus dhewe (serat karbon 3 D tinimbang titanium). 2) elektronik ing basis unsur anyar bakal ngurangi volume, kanthi urutan gedhene, lan ing wektu sing padha, bobot bakal ngurangi kanthi urutan gedhene, konsumsi energi, kanthi 2 urutan gedhene (lan iki luwih akeh bahan bakar, luwih akeh). kisaran) lan salajengipun rega. Fungsi kasebut uga bakal nambah kanthi urutan gedhene. 3) Mesin anyar, adhedhasar bahan anyar, wektu kanggo keramik sing dikuatake kanggo blades, cara pitungan anyar, cara anyar kanggo cooling jet, efisiensi, .... Saiki kita butuh riset ing arah sing bener, lan pabrik mikroelektronik ...

      Masalah kasebut dudu solusi teknis khusus. Masalah organisasi. Yen biro desain kapisah, pabrikan kapisah, mula desainer bakal nyipta sampah lengkap lan produksi bakal dadi larang banget, sanajan karya sen (dibandhingake karo Kulon). Tegese, ora ana sing tanggung jawab kanggo proyek kasebut. Militer mrentahake Wishlist, biro desain nyiapake proyek, pabrik nggawe barang, anggaran mbayar kabeh, nanging ora ana sing tanggung jawab kanggo proyek kasebut. Ora ana sing bisa koordinasi. Asil kasebut rada bisa ditebak.
      1. andrey
        andrey 17 Juli 2018 08:16
        +3
        Kutipan saka: sabotase
        Masalah kasebut dudu solusi teknis khusus. Masalah organisasi.

        Pitakonan iku kabeh babagan dhuwit.
        1. Kuda Saksa
          Kuda Saksa 17 Juli 2018 23:50
          +1
          Quote: Andrey Yurievich
          iku kabeh babagan dhuwit

          Yen mung masalah dhuwit, Saudi wis suwe dadi pimpinan ing bidang penerbangan lan tank. Mung iki ora diamati.
          1. Ingvar 72
            Ingvar 72 18 Juli 2018 07:51
            +2
            Kutipan saka: Saxahorse
            Saudis mesthi wis

            Masalah iku otak lan dhuwit. Kita duwe otak, nanging dhuwit ...
    2. gladcu2
      gladcu2 17 Juli 2018 14:16
      0
      Karib.

      Teknologi larang. Perusahaan kasebut mbutuhake konsolidasi kanggo njaga produksi. Ora murah kanggo ngunggahake lan njaga spesialis nalika fungsi negara ing perkara iki ilang sebagian.

      Rooting perusahaan bisa dadi biaya sumber daya internal, negara lan kanthi mlebu lingkungan kompetitif eksternal.

      Ing negara kasebut, kanthi sukses ing Kabinet Menteri, bisa uga nyedhiyakake spesialis sing dibutuhake.

      Pasar eksternal banget spesifik lan ora stabil, amarga jumlah peserta pasar akeh banget lan angel ngembangake taktik, strategi sing bener.
  4. Nix1986
    Nix1986 17 Juli 2018 07:12
    +4
    Inggih, sampeyan kudu miwiti karo kasunyatan sing minangka jinis wing mabur, kabeh padha, ora katon ing 70s, nanging malah luwih sadurungé, Hortons ngrancang jinis HP. Ana bantahan sing abot babagan kekurangan situs produksi, bisa uga yen paket kasebut pas ing swiwi, banjur 160m2 bakal dicopot saka program konstruksi kanggo milih paket kasebut.
  5. Daniel
    Daniel 17 Juli 2018 07:17
    +7
    lan Su-57 ora dibutuhake, amarga ana Su-35S, sing "ora luwih elek."
    Omong kosong sing amatir nulis karo media
  6. Daniel
    Daniel 17 Juli 2018 07:19
    +7
    Kanggo sing anyar, aku pengin nyathet mung siji: 16 potongan Tu-160 ora bakal nggawe cuaca. Ya, pesawat kasebut mung ayu, nanging 16 pengebom nglawan tameng Amerika saka meh 1000 pesawat basis operator, sing, kanthi kasempatan, bisa dipindhah menyang garis peluncuran rudal Tu-160 ... kanggo nutupi karo
    x-102 kaya 5500 km apa jenis tameng bakal tekan ing sawetara kuwi
    1. spektr9
      spektr9 17 Juli 2018 09:05
      +3
      A sawetara cendhak ing kasunyatan saiki, diwenehi sing pejuang NATO sing bronzed ing Eropah Wétan lan Jepang, banjur karo sawetara 5500 km, ana ora akeh sing ora bisa miwiti tanpa ngetik zona interception ....
      1. PROXOR
        PROXOR 17 Juli 2018 13:12
        +1
        Ya, dheweke ora bakal tekan Jepang, mung yen teka saka Alaska. Lan Eropa mabur saka sisih lor.
  7. Navigator 1
    Navigator 1 17 Juli 2018 07:26
    +1
    Apa sampeyan lali babagan Tu-22m3?
    1. spektr9
      spektr9 17 Juli 2018 09:06
      +2
      Ora strategis lan dianggep minangka sarana kanggo nglawan AUG
    2. Bongo
      Bongo 17 Juli 2018 10:41
      +6
      Kutipan: Navigator 1
      Apa sampeyan lali babagan Tu-22m3?

      Ngapunten, nanging sampeyan duwe informasi babagan carane akeh mesin iki malah sejatine sifate hypothetically bisa kanggo ngrampungake misi pertempuran?
      Kutipan saka spektr9
      Ora strategis lan dianggep minangka sarana kanggo nglawan AUG

      Mangga sebutno jinis rudal anti-kapal sing bisa digunakake kanthi efektif saka pesawat iki nglawan AUG? Kajaba iku, kita pancene ora seneng ngelingi iki, nanging Naval Missile-Carrying Aviation ora ana maneh ing 2011.
      1. spektr9
        spektr9 17 Juli 2018 11:02
        +1
        Mangga sebutno jinis rudal anti-kapal sing bisa digunakake kanthi efektif saka pesawat iki nglawan AUG?

        Efektif, nanging sayangé, ora ana sing bisa digunakake kanthi efektif maneh, nanging x22 kanthi hulu ledak nuklir utawa saperangan keris luwih apik tinimbang apa-apa, amarga ora ana apa-apa sing bisa ditindakake AUG, amarga Angkatan Laut kanthi jelas ing negara saiki ora bakal. bisa nolak AUG
        1. Bongo
          Bongo 17 Juli 2018 11:14
          +6
          Kutipan saka spektr9
          Efektif, nanging sayangé, ora ana sing bisa digunakake kanthi efektif maneh, nanging x22 kanthi hulu ledak nuklir utawa saperangan keris luwih apik tinimbang apa-apa, amarga ora ana apa-apa sing bisa ditindakake AUG, amarga Angkatan Laut kanthi jelas ing negara saiki ora bakal. bisa nolak AUG

          "Dagger" minangka rudal anti-kapal? Ora ngerti... recourse X-22 tansah dadi rudal sing banget masalah, amarga kudu ngisi bahan bakar kanthi bahan bakar beracun lan oksidator caustic. Saiki, GOS ora nyukupi syarat modern babagan kekebalan gangguan. Ana informasi sing wis ngrancang modernisasi nganti telung rolas Kh-22 dibangun ing 80s. Nanging ora ana cuaca sing bakal ditindakake. Lan panggunaan "biaya khusus" marang AUG bakal dadi wiwitan perang nuklir.
          1. spektr9
            spektr9 17 Juli 2018 11:24
            +3
            Lan panggunaan "biaya khusus" marang AUG bakal dadi wiwitan perang nuklir.
            Sing. Apa sampeyan mikir yen serangan ing Federasi Rusia nggunakake AUG ora bakal dadi wiwitan perang nuklir? Inggih, sampeyan mesthi optimistis.

            "Dagger" minangka rudal anti-kapal
            "Misil hipersonik saka kompleks kasebut bisa nabrak obyek stasioner lan kapal permukaan," amarga bisa digunakake minangka rudal anti-kapal?
            1. Bongo
              Bongo 17 Juli 2018 11:30
              +4
              Kutipan saka spektr9
              Sing. Apa sampeyan mikir yen serangan ing Federasi Rusia nggunakake AUG ora bakal dadi wiwitan perang nuklir? Inggih, sampeyan mesthi optimistis.

              Aku realis, lan amarga alasan tartamtu, aku ora ngerti babagan kemampuan kita ing babagan pertahanan udara lan penerbangan tempur. Apa sampeyan yakin yen ana perang global, ana wong sing ngirim sawetara Tu-22M3 (yen mesthi slamet) nglawan AUG ora ? Dakkandhani, pira akeh pengebom sing bisa nglawan armada mungsuh ing Timur Jauh, lan pira lapangan udara sing isih cocog kanggo pangkalane?
              Kutipan saka spektr9
              "Misil hipersonik saka kompleks kasebut bisa nabrak obyek stasioner lan kapal permukaan," amarga bisa digunakake minangka rudal anti-kapal?

              Ya sampeyan sho? Lan apa sistem panuntun dhumateng lan sawetara pesawat saka operator?
              1. spektr9
                spektr9 17 Juli 2018 11:46
                +1
                Aku realis, lan amarga alasan tartamtu, aku ora ngerti babagan kemampuan kita ing babagan pertahanan udara lan penerbangan tempur. Apa sampeyan tulus pracaya yen ana perang global, wong bakal ngirim sawetara Tu-22M3s (yen padha urip mesthi) marang AUG ora? Dakkandhani, pira akeh pengebom sing bisa nglawan armada mungsuh ing Timur Jauh, lan pira lapangan udara sing isih cocog kanggo pangkalane?

                Yen padha miwiti serangan, banjur bakal nindakake karo operator tomahawk, AUG bakal nutupi operator iki. Sing. apa sampeyan mikir sing padha ora bakal perang karo wong-wong mau ing kabeh cara?
                Salajengipun, babagan Timur Jauh, jelas manawa pukulan utama bakal dikirim saka negara Eropa, lan kasunyatan manawa Timur Jauh, kaya Siberia, ora ditutupi apa-apa sawise ambruk negara, percaya marang aku. , dudu kabar...
                Ya sampeyan sho? Lan apa sistem panuntun dhumateng lan sawetara pesawat saka operator?
                Sing. Saiki aku bakal menehi pitutur marang kowe apa jenis sistem panuntun dhumateng rudal paling anyar lan jangkauan maksimum sing tepat, nanging yen aku ngerti, aku ora bakal ngomong, amarga aku durung pengin mlebu penjara ...
                1. Bongo
                  Bongo 17 Juli 2018 11:53
                  +2
                  Kutipan saka spektr9
                  Yen padha miwiti serangan, banjur bakal nindakake karo operator tomahawk, AUG bakal nutupi operator iki.

                  Salah sawijining skenario sing bisa ditindakake, nanging diwenehi jumlah pangkalan udara ing ngendi penerbangan taktis AS lan NATO bisa disebarake, iki dudu kasunyatan.
                  Kutipan saka spektr9
                  Salajengipun, babagan Timur Jauh, jelas manawa pukulan utama bakal dikirim saka negara Eropa, lan kasunyatan manawa Timur Jauh, kaya Siberia, ora ditutupi apa-apa sawise ambruk negara, percaya marang aku. , dudu kabar...

                  AUGs bisa operate saka Segara Mediterania, nanging kontribusi ora bakal nemtokake, iku ndadekake pangertèn kanggo drive menyang Eropah lor. Nanging ing Timur Jauh, peran AUG bisa uga penting banget. Menapa malih, countermeasures kita ana banget banget.
                  Kutipan saka spektr9
                  Sing. Saiki aku bakal menehi pitutur marang kowe apa jenis sistem panuntun dhumateng rudal paling anyar lan jangkauan maksimum sing tepat, nanging yen aku ngerti, aku ora bakal ngomong, amarga aku durung pengin mlebu penjara ...

                  Ing kasus iki, aku propose kanggo ngempet saka Fantasi lan ora ngelingi "Daggers" ing peran rudal anti-kapal. Kajaba iku, kita pisanan rembugan apa bener kasedhiya RCC bisa nggawa Tu-22M3.
                  1. Vlad.dening
                    Vlad.dening 17 Juli 2018 13:09
                    -1
                    Sampeyan, ketoke, ora dilaporake ing X-32 ing versi rudal anti-kapal lan babagan ONIX karo Kaliber, maneh ing versi rudal anti-kapal.
                    Cukup aja nulis saiki yen ora ana sing kudu diarahake. Sampeyan bisa malah ngarahake rudal balistik ing AUG.
                    Saiki pitakonan sing paling penting yaiku - apa AUG ngancam kita saiki lan ing taun-taun sing bakal teka?
                    Apa AUG bisa klelep ing ngisor tanpa resiko nyedhaki pesisir kita sajrone wektu sing kaancam luwih cedhak tinimbang sawetara pesawat adhedhasar operator? Apa sistem anti-kapal pesisir bakal ngidini dheweke (kita percaya yen penerbangan wis mati minangka kelas)?
                    Lan supaya padha nongkrong ing segara-okiyane.
                    1. Bongo
                      Bongo 17 Juli 2018 14:21
                      +3
                      Kutipan: Vlad.by
                      Sampeyan, ketoke, ora dilaporake babagan X-32 ing versi rudal anti-kapal

                      Ora perlu singsot babagan X-32, durung diadopsi kanggo layanan, lan ora dingerteni manawa bakal ditampa.
                      Kutipan: Vlad.by
                      lan babagan ONYX karo Kaliber, maneh ing versi rudal anti-kapal.

                      Vladimir, mangga elinga kula pesawat endi sing nggawa rudal apik iki?
                      Kutipan: Vlad.by
                      Saiki pitakonan sing paling penting yaiku - apa AUG ngancam kita saiki lan ing taun-taun sing bakal teka?

                      Mesthi ora ngancam, AUGs Amérika pathetic malah ora pantes kanggo sebutno.
                      Kutipan: Vlad.by
                      Apa AUG bisa klelep ing ngisor tanpa resiko nyedhaki pesisir kita sajrone wektu sing kaancam luwih cedhak tinimbang sawetara pesawat adhedhasar operator? Apa sistem anti-kapal pesisir bakal ngidini dheweke (kita percaya yen penerbangan wis mati minangka kelas)?

                      Lan ayo mbandhingake sawetara peluncuran sistem rudal pesisir, sing ora akeh, lan radius pertempuran "Superhornet"?
                      1. saturnus.mmm
                        saturnus.mmm 17 Juli 2018 20:09
                        -1
                        Kutipan saka Bongo.
                        Ora perlu singsot babagan X-32, durung diadopsi kanggo layanan, lan ora dingerteni manawa bakal ditampa.

                        Kh-32 wis digunakake wiwit pungkasan taun 2016.
          2. saturnus.mmm
            saturnus.mmm 17 Juli 2018 19:44
            -1
            Kutipan saka Bongo.
            X-22 tansah dadi rudal sing banget masalah, amarga kudu ngisi bahan bakar kanthi bahan bakar beracun lan oksidator caustic.

            Dadi X-32 diadopsi, kaya misil anti-kapal.
            1. www.zyablik.olga
              www.zyablik.olga 18 Juli 2018 07:38
              +3
              Kutipan saka: saturn.mmm
              Dadi X-32 diadopsi, kaya misil anti-kapal

              Persis "kaya" ... sampeyan ora ngerti roket sing dicet abang?
              1. saturnus.mmm
                saturnus.mmm 18 Juli 2018 18:23
                0
                Kutipan saka: zyablik.olga
                .. sampeyan ora ngerti kang roket dicet abang

                Ora ngerti, tulung ngomong.
  8. CTABEP
    CTABEP 17 Juli 2018 08:50
    +4
    Kene, senadyan disagreement karo penulis ing sawetara titik, ing utama misale jek kula sing bener. Lan umume, apa kita butuh PAK YES ing mangsa ngarep? Iki minangka jumlah serius sing luwih apik kanggo nglampahi kmk kanggo apa wae sing bakal digunakake ing konflik apa wae (Su-57 utawa kendaraan tempur infanteri non-karton sing padha) utawa kanggo nambah tameng rudal nuklir - adhedhasar darat utawa segara. .
  9. Nikolaevich I
    Nikolaevich I 17 Juli 2018 09:22
    +5
    Ora ana dhuwit kanggo pesawat anyar? Kita bakal ngirim foto lawas liyane ing Internet .... sing luwih medeni!

    Kanggo medeni mungsuh .... dadi wedi!
    1. Vlad.dening
      Vlad.dening 17 Juli 2018 13:11
      0
      Apa iki foto ngguyu
      1. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 17 Juli 2018 15:05
        +5
        Kutipan: Vlad.by
        Apa iki foto

        Inggih, sampeyan kudu miwiti nang endi wae!
  10. oleg78
    oleg78 17 Juli 2018 10:03
    +2
    Artikel punika boten!
    Nanging serius! banjur kabeh mlaku miturut rencana.. sayange anggaran kanggo tambang pertahanan ora atusan milyar lan akeh sing rusak sajrone 90 taun, akeh teknologi sing ilang sing kudu dibalekake.. pesawat bakal! Lan ora piyambak..
    Kanggo surak patriot lan spesialis kursi, ora bakal ana 1000 pesawat.. mandheg ngimpi babagan armada sing bakal nutup langit.. sing seneng njerit kabeh wis bajingan, ora ana gunane sampeyan ngomong - percaya maneh! !!
    1. spektr9
      spektr9 17 Juli 2018 11:05
      +4
      Kabeh apik, nanging ora bakal ana apa-apa, nanging kabeh apik ngguyu
  11. miwiti
    miwiti 17 Juli 2018 10:17
    +7
    Piye wae aku maca artikel ing tengah, banjur mbukak mripatku liwat. Sawetara jinis "aliran kesadaran" ... kabeh dicampur (tank, armada ... malah pensiun :)) lan dihiasi karo pernyataan aneh sing langsung adhedhasar "logika" penulis. Ayo ngomong:
    Perlu liyane? Perlu. Kanggo duwe kesempatan break liwat pertahanan Amérika, Tu-160 kudu dadi urutan gedhene luwih gedhe. Paling satus.

    Pengadilan kanthi sewenang-wenang yen janjian "ahli strategi" nyerang target stasioner ing Amer. wilayah (luwih nggawe dheweke mbuwang pertahanan udara)
    Sing paling ora nyenengake yaiku 50 operator rudal ora bakal nggawe cuaca. .... dadi cetha: iki 50 Tu-160 duwe kasempatan kanggo fly kanggo titik wiwitan sithik banget

    padha. Lan cuaca apa sing dibutuhake penulis? Apa maneh jaman Stalin? Apa kita bakal njaluk Amerika nganggo bom?
    Umume B-1; B-2 padha dimaksudaké kanggo serangan marang mobile Tujuan USSR yaiku kompleks lemah saka Pasukan Rudal Strategis. Nanging Tu-160 minangka penipuan manuk hantu. militèr, shtob bulo, wiwit "dheweke" duwe pangan ... lan kita pengin "Buran" ... lan iku kabeh ... lan liyane ...
    saperangan liyane troughs nuklir kanggo 200-300 pesawat bakal dibangun, lan banget orane Admiral Kuznetsov bakal mung absurdity pesawat-mbeta. Ora bisa apa-apa.
    Nanging kita terus katon ing Amerika Serikat.

    Ora komentar! Apa sampeyan pengin pertempuran kapal induk? Ketoke tembung "paritas" ora dilalekake karo ambruk Uni ... padha metu sethitik, padha arep maneh! Lan janjian Kuznetsov temen beda.
    Ya, amarga ing perjanjian 1 tukang ngebom = 1 operator, tanpa jumlah rudal, isih ana rasa "strategis". Nanging kanggo serangan ing target sing luwih cedhak, lan (kanggo Rusia) sing murah, ucapake IL96 kanthi peluncur drum .. keprungu Lan siluman luwih apik minangka panggantos kanggo Tu22.
  12. Anconsha
    Anconsha 17 Juli 2018 10:40
    +4
    Artikel rame lan ayy-yai, kabeh salah lan butuh dhuwit luwih akeh ing kompleks industri militer lan penulis ora ditakoni kapan dhuwit kasebut diwutahake menyang juara dunia. Lan ora bakal ana PAK YES, lan Almaty, lan TU 160 mung sawetara lan ora ana avionik nyata. Ya, Rusia tansah kekurangan dhuwit. Yen saiki kita ninggalake kabeh kanggo komplek militèr-industri, kita ora bakal ninggalake wong, amarga lingkungan sosial kita, nimbang iku, ambegan pungkasan, kita kudu mbangun omah kanggo tentara lan wong enom supaya padha tetep ing. Rusia. Saiki kita ngandelake senjata rudal supaya paling ora beda-beda ing senjata antarane Amerika Serikat lan NATO sacara sakabehe.
  13. Bongo
    Bongo 17 Juli 2018 10:51
    +5
    Aku setuju karo akeh sing ngandika ing kirim iki. Iki nggumunake:
    B-1B lan B-2 utamane ngoperasikake bom. Aku meneng babagan veteran B-52 .... Lan saiki, ahli strategi Amerika bakal diseret ing kompartemen mung bom nuklir free tiba. Yen padha seret. Mbokmenawa ora. Yen ana konflik tingkat paling dhuwur, tukang ngebom kudu mlebu ing wilayah jangkoan pertahanan udara. Apa Rusia, apa Cina, ora ana bedane lan ora ana kesempatan.

    Roman, saka ngendi sampeyan entuk iki? Nyuwun Apa sampeyan ora krungu babagan senjata penerbangan kayata AGM-158B JASSM-ER KR kanthi jarak peluncuran 980 km, AGM-86C / D CALCM kanthi jarak peluncuran 1100 km, AGM-84H SLAM-ER KR kanthi jangkauan 270 km? Ing wektu sing padha, B-52N "lawas" bisa nggawa nganti 20 AGM-86 CR. Ayo mbandhingake sawetara peluncuran rudal kasebut kanthi garis intersepsi sistem pertahanan udara jarak jauh lan China? Ana sawetara publikasi ing VO babagan kahanan nyata sistem pertahanan udara kita. Umumé, mung Moskow sing cukup dilindhungi saka serangan udara.
    1. Ratnik2015
      Ratnik2015 23 Juli 2018 21:16
      +1
      Kutipan saka Bongo.
      Ana sawetara publikasi ing VO babagan kahanan nyata sistem pertahanan udara kita. Umumé, mung Moskow sing cukup dilindhungi saka serangan udara.

      Ya, pancen kaya saiki.
  14. g1v2
    g1v2 17 Juli 2018 11:59
    +6
    Akeh omong-omongan lan ora ana sing masuk akal. Bocah-bocah wadon sing mboseni. Nyuwun SU57 kasedhiya lan kudu diwiwiti ing Lipetsk taun iki. Armata lagi dites ing tentara. Tu160m2 karya ing ayunan lengkap. Ora suwe kepungkur, Kazan ngetokake bangkai anyar saka loro sing dibangun nganggo fuselage lawas. Iki isih mung 160m, nanging cetha nuduhake yen karya lagi ditindakake. Mayit sing anyar wis samesthine ing taun 21023. Wektu isih kebak.
    Bakal ana paket? Lumrahe. Mungkin ing taun 25 utawa malah mengko, nanging temenan bakal. Cetha yen saiki kabeh pasukan utama dibuwang kanggo nyebarake produksi angsa. Tch nganti produksi tu160m2 diatur, supaya Pack ing Panggonan liya ing wigati. Nanging apa sing bakal kelakon ora ana keraguan. Nyuwun
    Kanggo kasunyatan manawa ahli strategi kita ora bakal tekan titik peluncuran, iki umume pernyataan sing aneh. RANGE X101-102 sing diumumake luwih saka 4 ewu km, lan luwih asring dituduhake 5500. Yaiku, sampeyan bisa mbukak kanthi aman ing wilayah sampeyan. Pasukan apa sing bakal kasur bisa nyegah para ahli strategi kita nembak amunisi? belay Pesawat ora perlu nembus garis apa wae. Dheweke kudu ngluncurake roket kanthi bodho, banjur bakal nembus. Apa kasur bisa nyegat kanthi aman? Kanthi pasukan kasedhiya - meh ora. Jangkoan sing diumumake x101-102 ngidini sampeyan ngliwati zona pertahanan udara lan misil. AS kudu ngapikake sistem pro kanthi serius. Lan biasane lemah, yen pengin nglindhungi titik kritis. hi
    1. wulan 702
      wulan 702 17 Juli 2018 15:28
      +4
      Kutipan saka: g1v2
      Pesawat ora perlu nembus garis apa wae. Dheweke kudu ngluncurake roket kanthi bodho, banjur bakal nembus. Apa kasur bisa nyegat kanthi aman? Kanthi pasukan kasedhiya - meh ora. Jangkoan sing diumumake x101-102 ngidini sampeyan ngliwati zona pertahanan udara lan misil.

      Lha.. Banjur dadi pitakonan, kok ana platform sing larang banget (TU-160m2) kanggo ngluncurake misil kasebut? Mungkin stupidly ing basis saka IL-76 utawa tenan IL-96 kanggo ngatur kabeh iki? Utawa perlu supersonik kanggo miwiti misil kasebut?
      1. abc_alex
        abc_alex 17 Juli 2018 20:58
        +2
        Aku setuju karo sampeyan. Mulane, jebul pembangunan PAK DA ora kalebu prioritas. Kanggo pangembangan teknologi roket diwenehi tandha "sampeyan kudu mikir babagan iki." Negarawan buru-buru saka dolanan gedhe menyang dolanan liyane, bisa duwe dhuwit akeh. Nanging apa gunane yen Roh sing dawa banget digawe miturut konsep nggunakake bom WW2? Rega monstrous - regane ora pati penting. Pengebom stratosfer modern ora perlu mabur liwat obyek kanggo nyelehake bom. Dheweke ora perlu mlebu zona pertahanan udara mungsuh. Kabeh sing dibutuhake yaiku nyedhiyakake salvo rudal saka azimuth kasebut, sing ora bisa ditindakake kanthi cara liya. Lan roket bakal nindakake liyane. Lan dheweke bakal mabur 5 ewu kilometer lan ngliwati pertahanan udara lan nempelake awake dhewe lan kenek obyek kasebut. Kenapa pengebom supersonik? Siluman? Penerbangan kita bisa murub ing Eropah meh saka Urals, lan sawise voli ing Eropah ora ana sing bakal mabur ing ngendi wae. Sanajan kabeh 10 operator pesawat AS bakal ana ing Selat Inggris. Yen ing siji salvo Tu-160 kita bakal murub sawetara atus rudal ing fasilitas ing Eropah Kulon, lan Tu-22 bakal nambah rong atus liyane ing Eropah Wétan. Kepiye AUG AS bakal mbantu ing kene? Nglewati Ural?
        Aku mikir yen ing donya nyata, armada Tu-22, -95, -160 cukup kanggo njamin karusakan fasilitas infrastruktur militer lan industri ing Amerika Serikat lan Eropa sing ditugasake kanggo dheweke. Lan supaya operator pesawat ngambang, sing padha ngganggu? Kayane ora ana sing arep ndharat tentara ing Amerika Utara.
      2. g1v2
        g1v2 17 Juli 2018 22:25
        +2
        Inggih, ing asas, supersonik nyedhiyakake pesawat metu cepet menyang posisi sing dikarepake. Sing luwih cedhak karo zona pertahanan udara lan saka rudal posisi sing luwih trep ditembakake, luwih akeh bakal duwe cadangan daya lan luwih sithik mungsuh kudu nanggapi.
        Kajaba iku, proyek tu160m wis ana lan luwih gampang digawa menyang m2 tinimbang nggawe barang saka awal. Lan kanthi cara iki, kahanan karo penerbangan transportasi luwih nyenengake ing negara kita, saengga bisa uga diisi. Saka 13 jinis pesawat penumpang lan transportasi ing BTA, kita duwe 7 pesawat Ukrainia, sing kudu ngimpor SUBSTITUT. Ana cukup karya kanggo Ilyushins minangka iku. Lan Tupolevites, kajaba Tu160 lan paket proyek, ora duwe akeh.
        1. wulan 702
          wulan 702 18 Juli 2018 22:07
          +3
          Kutipan saka: g1v2
          Kajaba iku, proyek tu160m wis ana lan luwih gampang digawa menyang m2 tinimbang nggawe barang saka awal. Lan kanthi cara iki, kahanan karo penerbangan transportasi luwih nyenengake ing negara kita, saengga bisa uga diisi. Saka 13 jinis pesawat penumpang lan transportasi ing BTA, kita duwe 7 pesawat Ukrainia, sing kudu ngimpor SUBSTITUT. Ana cukup karya kanggo Ilyushins minangka iku. Lan Tupolevites, kajaba Tu160 lan paket proyek, ora duwe akeh.

          Oh, wei ... Kanggo jumlah ngginakaken kanggo construction saka ONE Tu-160, iku cukup bisa kanggo nggawe 10 IL-76s ing konfigurasi paling anyar, malah yen kita menehi 5 kanggo VTA lan ngirim 5 kanggo "strategist" , paedahe ora bisa dicritakake! Sampeyan mung ora cukup netepake tingkat biaya kanggo produksi / pangembangan lan operasi pesawat kasebut .. Daya serangan 5 IL bakal kaping 5 luwih gedhe tinimbang siji TU-160, lan sadurunge kita nemokake manawa ora ana prabédan ing platform kanggo ngluncurake senjata modern ..
          rs: "Para jenderal lagi nyiapake perang ing jaman biyen" .. aduh.. Saka iki lan kabeh masalah..
          1. g1v2
            g1v2 19 Juli 2018 00:39
            +1
            Kamrad. Dhuwit umume sekunder ing kene. Aku pitutur marang kowe iki minangka insinyur. Ana kemungkinan produksi, ana wektu sing dibutuhake kanggo iki. Ana biaya manungsa. Mobil sampeyan duwe 30 bagean. Ing pesawat, ora kurang. Lan kanggo kabeh rincian sampeyan butuh produksi dhewe. Wong Ilyushin isih ora bisa nepaki kontrak kanggo 37 IL76. Kajaba iku, dheweke bakal ngluncurake Il112 sadurunge pungkasan taun, lan ngunggahake Il114 ing swiwi taun ngarep. IL276 ngenteni pasukan dibuwang. Lan IL106 lagi dirancang sethitik dening sethitik. Kajaba iku, dheweke ngrancang gabungan awak lebar karo wong Tionghoa. Lan sampeyan ora bisa alon mudhun. Kajaba iku, a100 lagi diuji kanthi kuat lan utama lan tanker anyar. Dheweke ora duwe wektu kanggo mbuwang wektu kanggo dolanan. Lan kabeh wis dimuat.
            Lan Tupolev, sing ana hubungane karo kegagalan Tu 204, mung sibuk karo Tu160m2 lan modernisasi pejuang Tu160, Tu95 lan Tu22m3. Tch kabeh ana ing bisnis.
            1. wulan 702
              wulan 702 19 Juli 2018 10:33
              +1
              Kutipan saka: g1v2
              Wong Ilyushin isih ora bisa nepaki kontrak kanggo 37 IL76. Kajaba iku, dheweke bakal ngluncurake Il112 sadurunge pungkasan taun, lan ngunggahake Il114 ing swiwi taun ngarep. IL276 ngenteni pasukan dibuwang. Lan IL106 lagi dirancang sethitik dening sethitik. Kajaba iku, dheweke ngrancang gabungan awak lebar karo wong Tionghoa. Lan sampeyan ora bisa alon mudhun. Kajaba iku, a100 lagi diuji kanthi kuat lan utama lan tanker anyar. Dheweke ora duwe wektu kanggo mbuwang wektu kanggo dolanan. Lan kabeh wis dimuat.
              Lan Tupolev, sing ana hubungane karo kegagalan Tu 204, mung sibuk karo Tu160m2 lan modernisasi pejuang Tu160, Tu95 lan Tu22m3. Tch kabeh ana ing bisnis

              Inggih, apa sing ngalangi Ilyushin saka nandur modal lan nambah kapasitas produksi lan riset? Apa alokasi pasukan lan sumber daya kanggo warga Tupolev kanggo proyek TU-160m2 bakal luwih larang? Kajaba iku, kemacetan ing produksi IL wis dingerteni lan bakal luwih gampang kanggo nggedhekake tinimbang nggawe teknologi anyar miturut TU-160m2 kanthi kemanfaatan sing nggumunake ..
              1. g1v2
                g1v2 19 Juli 2018 11:30
                +2
                Bakal ora. Ngrancang jinis pesawat anyar yaiku masalah pirang-pirang taun. Pasukan lan sarana gedhe banget wis nandur modhal ing Ilyushins. Siji-sijine transportasi produksi IL 76 saka Tashkent menyang Rusia ana regane. Saiki padha kudu rampung ngganti kabeh mobil Antonov. Lan iki 7 judhul. Kajaba iku, nyebarake produksi kendaraan sipil il114. Tugas iki bakal mangan pasukan lan sarana apa wae, lan luwih akeh dibutuhake. Lan wong Tupolev ora sibuk banget babagan beban kerja.
                Lan pungkasane, ora ana sing pengin kelangan biro lan sekolah desain utama. Mulane, padha dibagi miturut tugas. Biro Desain Sukhoi - pejuang abot lan penerbangan garis ngarep. MiG - pejuang lan interceptor cahya lan kapal. Tupolev minangka pengebom abot lan strategis. IL - transportasi lan penerbangan khusus. Yakovlevtsy - latihan lan latihan tempur pesawat, plus ms21 bebarengan karo Irkut. MI - turntables siji-poros, KA - loro-poros lan umume helikopter laut. Saben uwong diwenehi tugas ing ngarep. Lan aku ngerti, kabeh wong dimuat. Ana cukup karya kanggo saben wong. Nyuwun
                1. wulan 702
                  wulan 702 21 Juli 2018 11:48
                  +1
                  Kutipan saka: g1v2
                  Lan pungkasane, ora ana sing pengin kelangan biro lan sekolah desain utama. Mulane, padha dibagi miturut tugas. Biro Desain Sukhoi - pejuang abot lan penerbangan garis ngarep. MiG - pejuang lan interceptor cahya lan kapal. Tupolev minangka pengebom abot lan strategis. IL - transportasi lan penerbangan khusus. Yakovlevtsy - latihan lan latihan tempur pesawat, plus ms21 bebarengan karo Irkut. MI - turntables siji-poros, KA - loro-poros lan umume helikopter laut. Saben uwong diwenehi tugas ing ngarep. Lan aku ngerti, kabeh wong dimuat. Karya sing cukup kanggo kabeh wong

                  Aku ngerti sampeyan, nanging sampeyan kudu ngerti liyane saiki, ana tenan ora cukup dhuwit kanggo kabeh, contone, telung tank identik ing USSR karo komponen temen beda larang, ana masalah padha ing aviation, contone, MIG Design Bureau , kanggo sijine iku entheng, wis ora nindakake apa-apa sing bermanfaat kanggo taun 40 iku mundhak pungkasan saka 31 lan iku kabeh .. 29 ora bisa rampung ing sembarang cara, malah versi 35 banget adoh saka apa. perlu lan mulane ora ana sing butuh, karo Biro Desain Tupolev kahanan sing padha, kaya Biro Desain Mil, kantor-kantor kasebut ora nindakake apa-apa sing bermanfaat sajrone dekade kepungkur, dheweke mung melu ngrusak pesaing lan kabeh energi dibuwang. lobbying proyèk outdated sing .. Ya, kompetisi dibutuhake, nanging ing wangun iki larang banget, ana cara kontrol liyane sing ngijini sampeyan kanggo njaluk produk tengen .. Nanging aku mbaleni, kapasitas ngelmu lan teknologi bisa ditambahi distribusi liyane kompeten saka pasukan lan liya, mulane, aku mikir sing luwih efektif kanggo menehi sumber daya kanggo IL, lan ora kanggo Tupolev, utamané amarga project TU-160m2 ing asas. negara ora perlu.
  15. Anatoly Chikunov
    Anatoly Chikunov 17 Juli 2018 12:03
    +3
    Mungkin pinter, nanging bodho!
    Perang beda-beda. Yen kita ngomong babagan perang nuklir ing skala global, mula iki dudu perang ing pangertèn klasik. Banjur kabeh nalar pinter iki bodho.
    Yen kita ngomong babagan perang regional, conto Afghanistan, Irak, Suriah, Libya nuduhake yen pasukan strategis, kanthi paradoks, ora bisa ngrampungake masalah solusi final.
  16. Kent0001
    Kent0001 17 Juli 2018 12:05
    +6
    Ora ana dhuwit ing negara kasebut, nanging sampeyan terus ... Ana yacht, ana Istana, ana klub bal-balan .. kabeh ana kanggo dhuwit sing dipikolehi ing Federasi Rusia, nanging ora karo kita, nanging karo wong-wong mau, lan pracaya wong, iku ora bakal Samsaya Awon, nanging kanggo kita ..., uga, aku ora ngerti, Aku pengin dadi optimistis ... lan sampeyan ngomong bab PAK YES lan liyane Su-57s kene, papat- yacht dek iku sing sampeyan butuhake.
  17. Nitarius
    Nitarius 17 Juli 2018 12:07
    +1
    ))) tutup sing apik))) dheweke uga nyanyi kanggo Amerika))) banjur ngluncurake VANGUARD))
  18. curious
    curious 17 Juli 2018 12:55
    +6
    Rakyat tetep ora bakal pisah karo khayalan keagungan mantan, sing didukung banget karo propaganda. Sampeyan bisa ngumumake dhewe minangka penerus Kakaisaran Rusia lan USSR kaya sing dikarepake, nanging ana jarak sing adoh banget antarane deklarasi kemungkinan lan kasunyatan.
    Ing USSR, desain awal. Tu 160 wiwit digarap ing taun 1975. Penerbangan pisanan - 1981. Sing, saka desain pambuka kanggo pesawat pisanan - enem taun.
    Ing April 2015, Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu ngumumake perlu kanggo nerusake produksi bom. Pesawat pertama mesin kasebut, sing dikembangake luwih saka telung puluh taun kepungkur, dijadwalake kanggo 2021 utawa 2023, yaiku enem nganti wolung taun wiwit keputusan kasebut digawe. Rasakna bedane! Lan mesin bakal pindhah menyang layanan malah mengko. Yen mengkono. Dheweke bakal umur seket taun!
    1. abc_alex
      abc_alex 17 Juli 2018 21:07
      0
      Aku ora ngerti tenan sampeyan ing kono enem taun lan ana enem taun, ngendi bedane? Ing "apa" sampeyan? Ya, Biro Desain Tupolev taun 70-an minangka monster. Saiki dadi kerdil dibandhingake karo Sukhoi sing padha. Nanging yen ing negara saiki nggawe kerjasama anyar ing Tu-6 M8 ing 160-2 taun lan angkat menyang udhara, iku bakal apik banget.
      Sampeyan ana ing ilusi "dirancang 30 taun kepungkur". Mobil kuwi wis ora ana maneh. Mesin anyar ora perlu recreated, nanging digawe anyar. Kanthi bahan anyar, teknologi, miturut ideologi anyar saka sistem mbukak, kanggo senjata temen beda.
  19. DesToeR
    DesToeR 17 Juli 2018 13:17
    +5
    Apa Rusia pancene butuh kabeh tank super, pesawat lan penghancur saiki? Ora ana sing mikir ngganti Abrams utawa Leopard kanggo tank anyar. Zumwalt uga ora bakal diprodhuksi ing 32 bêsik - lagi mbangun Arleigh Burke ing reinkarnasi sewelas lan ora keganggu. Napa banjur "nyopir" ewonan Armat sing larang ing jalur perakitan? T-72 lan T-80 ing wangun modern minangka jawaban sing cukup. Tanpa nyebutake, nguwasani seri T-90. Amerika uga ora duwe "strategis" anyar ing mangsa ngarep. Napa atusan pengebom Rusia anyar liyane? Nanging kapal selam, drone lan rudal anyar dibutuhake, sing diprodhuksi Rusia kanthi jumlah "komersial". Presiden sampeyan ujar manawa kabeh bisa ditampa babagan pertahanan saiki, lan luwih akeh upaya negara bakal diarahake utamane kanggo ekonomi lan lingkungan sosial. Lan ing 10 taun sampeyan ora bakal duwe armada lumahing segara, aku mikir sing bakal urip. Utawa mungkin desainer sampeyan bakal nggawe PAK DA ing wangun kendaraan tanpa awak sing bisa ngubengi khatulistiwa kaping pindho ing siji ngisi bahan bakar lan ngebom kabeh permukaan bumi planet Bumi kanthi kapadhetan siji bom saben kilometer persegi.
  20. Tektor
    Tektor 17 Juli 2018 14:40
    0
    Jawaban kanggo Skomorokhov yaiku Su-30SM sing prasaja banget bisa njupuk 3 Onyxes basis udara sekaligus. Ana 8 wong ing Armada Baltik lan 12 ing Crimea, lan 8 liyane samesthine ing kontrak. Sing. ing wayahe, 60 Onyxes bisa ing udhara ing wektu sing padha. Iki cukup kanggo rampung numpes siji AUG.
    1. www.zyablik.olga
      www.zyablik.olga 17 Juli 2018 17:42
      +4
      Kutipan saka Tektor
      Jawaban kanggo Skomorokhov yaiku Su-30SM sing prasaja banget bisa njupuk 3 Onyxes basis udara sekaligus. Ana 8 wong ing Armada Baltik lan 12 ing Crimea, lan 8 liyane samesthine ing kontrak. Sing. ing wayahe, 60 Onyxes bisa ing udhara ing wektu sing padha. Iki cukup kanggo rampung numpes siji AUG.

      Supaya ora dianggep balabol, mesthine ora bakal nggawe sampeyan angel nyedhiyakake foto Su-30SM pejuang karo rudal anti-kapal Onyx?
      1. Tektor
        Tektor 17 Juli 2018 18:41
        -1
        Ora ana foto.
        http://army-news.ru/2018/02/p-800-oniks-sverxzvuk
        ovoj-ubijca/
        1. www.zyablik.olga
          www.zyablik.olga 18 Juli 2018 07:36
          +3
          Kutipan saka Tektor
          Ora ana foto.

          Lan ora bisa!
          Apa sing diarani "sumber" sampeyan:
          pesawat (Su-30, Su-35S, Su-34, Su-33, Tu-142)
          - terus terang delirium!
      2. saturnus.mmm
        saturnus.mmm 17 Juli 2018 20:30
        -1
        Kutipan saka: zyablik.olga
        Supaya ora dianggep balabol, mesthine ora bakal nggawe sampeyan angel nyedhiyakake foto Su-30SM pejuang karo rudal anti-kapal Onyx?

        Su-30 MKI karo Brahmos minangka akeh foto lan video sing disenengi, lan Brahmos iku Indian Onyx.
  21. Tanpa pasuryan
    Tanpa pasuryan 17 Juli 2018 15:21
    +6
    Aku ora setuju banget karo pendapat sing ditulis dening penulis ing artikel iki, uga ing artikel babagan omongane uwong T-14 lan Su-57 (ndeleng komentarku ana). Kajaba iku, artikel luwih gawe piala tinimbang apik, amarga watesan peremptory ing bungkus kuasi-ilmiah luwih elek tinimbang tanpa. Tembung nyinggung - Aku setuju. Nanging aku duwe soko kanggo ndhukung wong.
    1) artikel babagan masalah PAK YES. Ayo ngomong. Kepiye masalah kasebut ditutupi? - liwat perbandingan kekuwatan penerbangan strategis kita lan Amerika Serikat. Ing wektu sing padha, sabenere kahanan sing kita kapitunan sengaja model. Utawa kabeh wong ing kene bakal yakin manawa Tu-160 bakal dikirim langsung liwat payung pertahanan udara AUG? Aku umume meneng babagan keputusan taktik liyane.
    2) Kita duwe siji tanduran kanggo kabeh negara sing bisa ngasilake pesawat. Ora mungkin mbangun siji liyane, mokal kanggo modernisasi apa sing kasedhiya kanggo nambah kapasitas, ora mungkin kanggo mbenerake, yen perlu, program ing proses kasebut. Logika aneh, ta? Aku ora bakal komentar luwih.
    3) Mbandhingake strategi kanggo nggunakake PAK DA lan B-2 aneh. Ing taun 70-an, jarak rudal beda-beda. Intine PAK DA yaiku ngluncurake misil tanpa mlebu zona pertahanan udara mungsuh. Rudal saiki mabur 5000 km. Sepira adohe roket kanggo PAK DA mabur? Apa radius pertahanan udara? - S-500 wis watara 500 km. Lan iki minangka sistem paling apik ing donya (Aku ora pengin ngrembug masalah Gazelles ing sekitar Moskow, data banget kontradiktif, nanging malah ana - 800 km - tokoh paling gedhe sing aku weruh).
    4) "American ora bodho ... kene padha ..." Lan kita bodho, banjur? Iki, penulis, saka ngendi sampeyan entuk? Salah siji saka akeh argumen kontra logika harmonis: apa sing ngalangi AUG dadi ora bisa dadi sistem pertahanan udara sadurunge ngluncurake sing jarak jauh? kepriye? - apa wae sing disenengi: ana perang elektronik, kapal selam, maneuver diversionary, pluru anti-kapal lan liya-liyane kanggo mbusak AUG saka Tu-160 (kanggo mabur, pilihan, ketoke, ora dianggep). Carane bisa pilihan? - sampeyan kudu katon ing kahanan tartamtu. Nganti relief segara lan cuaca kuadrat, lan ora abstrak ngomong babagan insurmountability pertahanan udara AUG.
    5) Akeh titik debatable sing dipigura minangka peremptory diwenehi.
    "16 Tu-160s kita ora bakal nindakake apa-apa. Ya, pesawat kasebut apik, nanging 16 pengebom nglawan tameng Amerika saka meh 1000 pesawat basis operator, sing, kanthi kasempatan, bisa dipindhah menyang Tu-160. garis peluncuran rudal ..." - saka ngendi dheweke entuk, mula kita bakal nggunakake cara kasebut?
    "Sawise kabar" yen tank T-14 "Armata" bakal dibangun ing jumlah sing perlu kanggo nglengkapi siji resimen, lan Su-57 ora perlu, amarga ana Su-35S, yaiku "ora ana." luwih parah." - iki pendapat pribadi saka penulis, lan ora perlu kanggo pass mati minangka diwenehi lan fait accompli,
    "Umum, 16 "White Swans" ora bakal nggawe cuaca ing kabeh. Dadi apa? We need more? We need. Supaya duwe kesempatan kanggo break liwat pertahanan Amerika, Tu-160 kudu urutan gedhene. luwih gedhe. paling satus." -
    Lan saliyane mundhak bandel ing indikator kuantitatif, ora ana sing dipikirake? Kanggo nembus pertahanan, sampeyan mung kudu nggunakake rangers, apa ora ana pilihan liyane? Yen ambruk saka rencana kuwi ketok, kok invent strategi liyane - rivet liyane 100 bêsik lan dikirim menyang rojo pati.
    Perang Donya I dieling-eling. Ing kana uga sawetara pasukan kavaleri sing larang dibuwang kanggo nyuda bedhil mesin. Lan sawetara (Nakhichevan) ing umum - mlaku. Apa kita uga bakal nguripake sirah?
    Ana akeh liyane conto kaya ...
    6) Yagene dheweke diarani "kuasi-ilmiah" - amarga pendekatan sing winates lan dekaden kebungkus ing patch fakta lan data ilmiah sing nyata. Nanging artikel ilmiah nyoroti masalah kasebut, nglawan wong liya, kanthi becik menehi solusi, lan ora ngganggu kabeh ing siji tumpukan: taktik, produksi, lan perbandingan, lan kapasitas armada AS lan Rusia (lan apa sing ditindakake. PAK YES ana hubungane karo (?)) lsp. lan putusan ing wiwitan: dongeng pungkasan. Apa pungkasane? - durung diwiwiti. Masalah produksi, panggunaan, karakteristik kinerja (dibandhingake karo analog) minangka masalah sing beda-beda, lan sampeyan ora kudu nggoleki skenario paling awon ing endi wae supaya bisa ngganggu.

    Akhire. Ing artikel kasebut, penulis nyatakake (alasan) pendapate. Umumé, sanajan ora setuju kategoris, dheweke nyatakake kanthi apik lan posisine bisa dingerteni.
    Aku nyatakake sandi ing komentar. Dadi ora nglanggar.
  22. Santor
    Santor 17 Juli 2018 15:46
    +5
    Kanggo sing anyar, aku pengin nyathet mung siji: 16 potongan Tu-160 ora bakal nggawe cuaca. Ya, pesawat kasebut mung ayu, nanging 16 pengebom nglawan tameng Amerika saka meh 1000 pesawat basis operator, sing, kanthi kasempatan, bisa dipindhah menyang jalur peluncuran rudal Tu-160 ... kanggo nutupi dheweke ...
    Umumé, 16 "White Swans" ora bakal nggawe cuaca ing kabeh.


    Ing kene, sawise paragraf iki, sampeyan ora bisa maca luwih lanjut, amarga penulis mung ora mbayangake prinsip nggunakake penerbangan strategis ing tahap iki ... Wiwit garis peluncuran rudal TU-160 saiki mung dikenal kanggo bunder sing sempit. .
    Kabeh donya kanthi yakin percaya yen jarak peluncuran rudal jelajah Kaliber yaiku 330 kilometer ... Kaya Iskander - 550. Ing wayahe, wis diumumake ing Kulon yen peluncur Iskander saka wilayah Kaliningrad bakal kanthi yakin nutupi target ing Azores, dumunung ing Samudra Atlantik. Iki dudu 550 utawa malah 1550 kilometer ...
  23. Tanpa pasuryan
    Tanpa pasuryan 17 Juli 2018 15:51
    +4
    Kanggo wong-wong sing kesed maca kabeh komentar sadurunge: artikel kasebut mudhun ing ngisor iki: kita ora duwe Su-57, T-14 lan PAK YES lan ora bakal ana, lan yen ana, mula ana rasa nol saka wong-wong mau. Saka penerbangan jarak jauh saiki, uga ana rasa nol (kenapa perlu?). Kabeh iku ala, ora ana pangarep-arep, lan bakal luwih parah, amarga awake dhewe sing bodho. Nanging wong Amerika sing cerdas - dheweke nindakake kanthi apik, lan kenapa kita isih urip ora jelas.
  24. Izotovp
    Izotovp 17 Juli 2018 16:10
    0
    Banjur luwih gampang PAKDA mbangun pabrik anyar saka nol. Lan pertahanan ing wilayah sing rawan rudal kudu ditugasake menyang pangkalan ngambang sing adoh adhedhasar platform pengeboran. Kanthi sistem pertahanan sing dikembangake, gudang kanggo nyuplai armada nyamuk lan kapal selam. Kanthi helikopter, penyelamat lan sekelompok cilik drone mabur lan ngambang.
  25. exo
    exo 17 Juli 2018 16:53
    +6
    Yen artikel ing VO ora dipilih kanthi khusus (lan aku ora ngandel), mula ana mabuk sing nyata. Ora luwih saka iku.
    1. www.zyablik.olga
      www.zyablik.olga 17 Juli 2018 17:36
      +5
      Kutipan saka exo
      Yen artikel ing VO ora dipilih kanthi khusus (lan aku ora ngandel), mula ana mabuk sing nyata. Ora luwih saka iku.

      Apa sing dikarepake? Sistem pamaréntahan ing negara, lan mulane koefisien mbuwang migunani dana anggaran, arang banget. Pemilu wis rampung, lan sampeyan bisa tenggelam ing bumi sing dosa. Kajaba iku, kanthi tradhisional ora ana sing tanggung jawab kanggo janji sing ora ditindakake.
  26. merkava-2bet
    merkava-2bet 17 Juli 2018 17:35
    +4
    Wangsulan: Bab ingkang pisanan aku ora ngerti, penulis nyerat sing AS duwe 19 V-2, siji tabrakan lan tetep ing Angkatan Udara AS - 20 B-2A Spirit, ing 2016ok, sing ora titik.
    Nanging sing dakkarepake yaiku dudu kawruh matematika sing prasaja,Dikenal yen saben Tu-160M2 biaya 15 milyar rubles. Iki kaping papat luwih murah tinimbang B-2, sing "narik" milyar dolar, ing kurs saiki kanggo dollar 62,49 Tu-160M2 bakal biaya $ 240038406, nanging biaya B-2, Ing taun 1998, biaya siji B-2, ora kalebu R&D, yaiku $1,157 milyar. Biaya kabeh program B-2 kanggo taun 1997 kira-kira meh $45 milyar; Mangkono, njupuk menyang akun R & D, biaya siji mesin ing wektu iku tekan $ 2,1 milyar. Kaya sing dikandhakake, kita mbandhingake kabeh bebener, lan dudu apa sing duwe bathi.
    Babagan sing padha ora bakal Tu-160 break liwat kanggo baris Bukak saka Republik Kyrgyz, lan iku ora perlu, ICBMs, SLBMs, GPRK, BZHRK pluru bakal muter biola pisanan ing Big Drake, lan Tu-160M2 lan Tu. -22M3M bakal nglelebke grup operator pesawat iki lan liyane saka bab cilik .Kasunyatan iku ngebom strategis saka negara sembarang ora gegaman pisanan-strike, wiwit awal taun 1960-an, nanging alat banget Versatile lan fleksibel kanggo liyane. tujuan, lan iki plus ageng.
    1. merkava-2bet
      merkava-2bet 17 Juli 2018 19:52
      +3
      Lan siji liyane babagan biaya Tu-160:Biaya pesawat kasebut yaiku:
      Nganti 1990 - 48 yuta rubles
      1991 - luwih saka 70 yuta rubles
      1992 - luwih saka 300 yuta rubles
      1. merkava-2bet
        merkava-2bet 17 Juli 2018 20:14
        +3
        Ing tingkat taun-taun kasebut
        Biaya pesawat kasebut yaiku:
        Nganti 1990 - 48 yuta rubel, tarif $ = 0,607 rubel, yaiku $ 29136000 kanggo siji Tu-160
        1991 - luwih saka 70 yuta rubel, tarif $ = 1,75 rubel, yaiku $ 40000000 kanggo siji Tu-160
        1992 - luwih saka 300 yuta rubles
        , kurs $ sawise introduksi kurs gratis saka ruble ing 1.07.92 ana 125 rubel lan nganti 31.12.92 mudhun menyang 414,5 rubel, yaiku, miturut angka pungkasan, biaya ₽ $ 723763,571 kanggo siji Tu-160.
        1. merkava-2bet
          merkava-2bet 17 Juli 2018 20:44
          +2
          Yaiku, aku nulis angka kasebut supaya penulis ngerti biaya program utawa biaya siji mesin kanthi set lengkap spare parts lan aksesoris lan kabeh sing perlu kanggo operasi, nanging tanpa senjata, iki minangka artikel sing kapisah.
  27. PENZYAC
    PENZYAC 17 Juli 2018 18:15
    0
    Kutipan saka parma
    Quote: lengan
    Ekonomi Federasi Rusia adhedhasar nyata, dudu sektor kertas, mula angel golek dhuwit kanggo tuku dhuwit ing kene.

    Ekonomi Rusia adhedhasar .... Ing fosil .... Ora mung lenga, ana uga titanium, aluminium, lan liya-liyane ... Lan Amerika adhedhasar teknik mesin lan barang konsumen .. Sampeyan bisa terus bengok-bengok yen "padha ora ngasilake apa-apa", nanging elinga sapa sing duwe pabrik ing China? Miturut cara, minangka conto, kang AvtoVAZ (ya, ora Amerika, nanging ora kita)?
    ..

    Apa sing dadi duweke mung penting ing wektu tentrem, lan ing mangsa perang, sing paling penting yaiku ing ngendi produksi. Utawa, apa sampeyan mikir yen wong Tionghoa sing padha, yen ana konflik karo Amerika Serikat, bakal njaluk "pemilik" Amerika kanggo ijin kerja? ... Lan kanthi produksi ing wilayah Amerika Serikat dhewe, mung ora. banyu mancur, Trump dhewe ora bakal ngidini sampeyan ngapusi ...
  28. Usher
    Usher 17 Juli 2018 18:31
    +1
    Sawetara omong kosong. Ahli strategi ora mabur langsung. Padha biasane mabur liwat kutub. Lan sawayah-wayah aku ngerti, operator pesawat durung sinau carane break es. Lan AUG, iki dudu tongkang pertahanan udara ing inti, iki minangka klompok serangan. Dheweke duwe pertahanan udara kanggo pertahanan diri, lan ahli strategi ora kena AUG. Iku kabeh)))
  29. Grizli-666
    Grizli-666 17 Juli 2018 18:36
    +1
    Oh, skoromokha wiwit ngomong maneh. Waca babagan dheweke Buffoons saka Review Militer https://svpressa.ru/society/article/140442/
  30. cuzmin.mihail2013
    cuzmin.mihail2013 17 Juli 2018 19:28
    +3
    Pengagum Putin lan perusahaane, kapan sampeyan bakal tangi? Gulung negara menyang jurang!
  31. merkava-2bet
    merkava-2bet 17 Juli 2018 22:02
    +2
    Kutipan saka merkava-2bet
    Ing tingkat taun-taun kasebut
    Biaya pesawat kasebut yaiku:
    Nganti 1990 - 48 yuta rubel, tarif $ = 0,607 rubel, yaiku $ 79077429 kanggo siji Tu-160 (ana kesalahan)
    1991 - luwih saka 70 yuta rubel, tarif $ = 1,75 rubel, yaiku $ 40000000 kanggo siji Tu-160
    1992 - luwih saka 300 yuta rubles
    , kurs $ sawise introduksi kurs gratis saka ruble ing 1.07.92 Juli 125 ana 31.12.92 rubel lan nganti 414,5 Desember XNUMX mudhun dadi XNUMX rubel, yaiku, miturut digit pungkasan, biaya ₽ 723763,571 $ kanggo siji Tu-160.
    1. merkava-2bet
      merkava-2bet 17 Juli 2018 23:48
      +2
      Lan mung gambar.
      1. merkava-2bet
        merkava-2bet 17 Juli 2018 23:55
        +2
        Kanggoku, Angkatan Udara Rusia kudu duwe Tu-160M2 lan Tu-22M3M (uga diluncurake maneh dadi produksi) kanthi manunggal lengkap babagan mesin, peralatan elektronik, gaman, lan liya-liyane, kanthi rasio 1 nganti 3, ing kana daya bakal.
  32. rakun2405
    rakun2405 17 Juli 2018 22:14
    0
    Apa kabeh wis ilang utawa apa? Umume, aku pengin ujar manawa apa wae sing kita lakoni, kabeh program ditutup. Iki kapal, tank, pesawat, kabeh wis rampung kanggo parade. Sepur karo rudal uga ditutupi. Lan ing Pungkasan, apa sing dakdeleng ing TV lan Internet, tentara kita saiki ora ana sing beda karo tentara USSR lan sawetara wong saka MTR ora bisa menang perang. ing kene maneh Putin gumunggung kabeh limo keris lan pluru super duper liyane. Nanging kabeh wong wis ngerti rega saka tembung. Miturut cara, 90 aligarhs pisanan minangka budget militer Rusia sadurunge ngurangi.
  33. Komentar wis dibusak.
  34. rakun2405
    rakun2405 17 Juli 2018 23:13
    +1
    Mesthi, sampeyan bisa ngidoni, nanging ora bakal luwih gampang kanggo kita, wingi aku maca yen dheweke uga nglirwakake program pesawat jarak menengah. serangan AS ing Suriah. Ing kawitan, kita ketoke seneng nalika padha wiwit janji kita loro nanging iku kabeh ing taun 18 lan sadurungé, Akibaté, kita padha mung sijine ing shoes lan budget militèr nguap lan kita ora ' ora duwe apa-apa. gaji lan ora bisa ditemokake yen mung Tajik. Miturut cara, akeh pabrik industri pertahanan kanggo sawetara alasan wiwit bangkrut. lan lenga lan mineral liyane kanggo Advertisement kang pikiran ora perlu lan investasi khusus
    1. Rusia nyata
      Rusia nyata 17 Juli 2018 23:21
      +1
      Kutipan: rakun2405
      Mesthi, sampeyan bisa ngidoni, nanging ora bakal luwih gampang kanggo kita, wingi aku maca yen dheweke uga nglirwakake program pesawat jarak menengah. serangan AS ing Suriah. Ing kawitan, kita ketoke seneng nalika padha wiwit janji kita loro nanging iku kabeh ing taun 18 lan sadurungé, Akibaté, kita padha mung sijine ing shoes lan budget militèr nguap lan kita ora ' ora duwe apa-apa. gaji lan ora bisa ditemokake yen mung Tajik. Miturut cara, akeh pabrik industri pertahanan kanggo sawetara alasan wiwit bangkrut. lan lenga lan mineral liyane kanggo Advertisement kang pikiran ora perlu lan investasi khusus

      - yen kabeh iki omong kosong, aku wis ngerti 8 taun.))) Lan kabeh sing kedadeyan ing saubengé aku seneng dadi sejarawan. Ambruk monster karton lan plywood ing USSR sing wis rusak. Sepira gedhene lan ora bisa dirusak prinsip-prinsip SEJARAH.)
  35. rakun2405
    rakun2405 17 Juli 2018 23:42
    +1
    Prinsip-prinsip sejarah mung dilanggar ing kene, amarga klompok kasebut mlebu ing pakan pakan, lan sing ora ana wong liya ing jagad iki, kudu nglindhungi kaya singa. weteng luwih cepet.
  36. Bongo
    Bongo 18 Juli 2018 00:37
    +3
    Kutipan saka: saturn.mmm
    Dadi X-32 diadopsi, kaya misil anti-kapal.

    Ngendi sampeyan digawa? wong bodho Roket iki malah ora ngliwati tahap pertama GGS!
    Kutipan saka: saturn.mmm
    Su-30 MKI karo Brahmos minangka akeh foto lan video sing disenengi, lan Brahmos iku Indian Onyx.

    Iku babagan rudal Rusia ing pesawat tempur, ta? Ora ana sing bisa menehi foto kaya ngono, amarga ora ana ing pasukan!
  37. lawas26
    lawas26 18 Juli 2018 01:01
    +2
    Saiki dheweke ora duwe rudal, paling ora padha karo Kh-55. Nanging padha ora perlu.

    Ngapunten, Roman, nanging sampeyan nulis omong kosong. Apa, apa sampeyan wis nganggep rudal jelajah sing diluncurake udara AGM-86B minangka rudal? Lan sawise kabeh, Amerika duwe udakara 500 lan jarak 2500 km ... Iki bisa dibandhingake karo jarak peluncuran karo X-55. Nanging ana modifikasi liyane, kurang dawa, nanging padha. Lan AGM-158 uga ana

    Kutipan: Vlad.by
    Sampeyan, ketoke, ora dilaporake ing X-32 ing versi rudal anti-kapal lan babagan ONIX karo Kaliber, maneh ing versi rudal anti-kapal.
    Cukup aja nulis saiki yen ora ana sing kudu diarahake. Sampeyan bisa malah ngarahake rudal balistik ing AUG.
    Saiki pitakonan sing paling penting yaiku - apa AUG ngancam kita saiki lan ing taun-taun sing bakal teka?
    Apa AUG bisa klelep ing ngisor tanpa resiko nyedhaki pesisir kita sajrone wektu sing kaancam luwih cedhak tinimbang sawetara pesawat adhedhasar operator? Apa sistem anti-kapal pesisir bakal ngidini dheweke (kita percaya yen penerbangan wis mati minangka kelas)?
    Lan supaya padha nongkrong ing segara-okiyane.

    Ana "Onyx" ing versi rudal anti-kapal, lan "Kaliber". Nanging ora ana operator pesawat saka ngendi rudal kasebut diluncurake. Saka tembung ing kabeh
    Sampeyan uga bisa target rudal balistik ing AUG, sampeyan bener. Kasedhiya yen AUG ora tetep, lan hulu ledak nuklir dipasang ing roket
    Apa rudal anti-kapal pesisir bakal ngidini? ngidini. Paling dawa - rudal anti-kapal "Onyx" nduweni jarak tembak watara 460 km. Kabeh liyane luwih cedhak. Kajaba iku, jumlah sambungan karo Bastion SCRC ing Timur Jauh sing padha bisa diitung nganggo driji siji tangan.

    Kutipan saka: saturn.mmm
    Dadi X-32 diadopsi, kaya misil anti-kapal.

    Bisa ngomong apa produk ing aviation dicet abang?? Iki babagan adopsi. Kajaba kanggo Kh-32s "abang", ora ana foto TU-22M3. Ing kene X-101/102 asline ana ing foto kanthi warna abang, banjur ing penerbangan standar

    Kutipan saka anzar
    Ya, amarga ing perjanjian 1 tukang ngebom = 1 operator, tanpa jumlah rudal, isih ana rasa "strategis".

    Bener, luwih becik nulis 1 tukang ngebom = 1 hulu ledak. Iku sing ditulis ing kontrak. Lan ternyata sampeyan siji operator padha karo siji operator

    Kutipan: Vlad.by
    Ya, Pak ... padha miwiti kanggo istirahat lan rampung, ing pangertèn, padha rampung ora kanggo kesehatan.
    Lan aku bakal nyoba saka mburi:
    Apa mungsuh potensial duwe sistem pertahanan rudal absolut sing efektif? Ora! lan ora bakal katon ing mangsa cedhak lan medium.

    Dheweke ora bakal nuduhake sapa wae. Iku mung fisik mokal kanggo nggawe. Sistem pertahanan rudal saiki ing Amerika Serikat lan ing negara kita bisa nembak target sing sithik banget. Kajaba iku, sistem kasebut oversaturated banget. Cukup mung nambah jumlah target. Lan kanthi kondisi sistem Amerika duwe interceptors kinetik, lan ora biaya nuklir (padha ngomong sing anyar kita uga dibangun ing interception kinetik) - banjur kanggo mencet kabeh pertempuran lan decoy target abot saka padha "Voevoda" (lan iki mung bakal ana 14 target) kanthi kemungkinan kekalahan 0,9-0,95 .... Count dhewe. Padha bisa neutralize saperangan saka "Voivods", nanging ora luwih.

    Kutipan: Vlad.by
    Napa kita kudu "multiple" YA? Kaping pisanan, minangka alternatif kanggo misil balistik kanggo ngirim pati sing dijamin marang kepala mungsuh. Nanging apa pancene dijamin? Iku ora kasunyatan! lan mulane - iku perlu kanggo isi munggah airfields karo peralatan sing bisa uga ora duwe wektu kanggo njupuk mati, lan yen wis wektu, iku bisa uga ora tanpa syarat BZ?

    Ora ana sing nganggep pengebom strategis modern minangka sarana serangan pertama. Khusus kanggo "ngresiki" wilayah kasebut sawise nggunakake ICBM lan SLBM. Hit ing soko sing piye wae ora tiba ing distribusi

    Kutipan: Vlad.by
    Maneh, aku ora mikir yen rod ngisi kanggo Tu 22M3 dumunung ing endi wae adoh banget. Lan isih ana kira-kira 200, lan bisa uga luwih.

    Rod pengisian bahan bakar malah bisa disimpen ing bandara. Iku ora bakal ngganti apa-apa. Dibusak saka mobil KABEH sistem pengisian bahan bakar, ora mung ngisi rod.
    Kajaba iku, "sturgeon kudu dipotong" kaping telu. Kanggo 2018, miturut buku referensi Military Balance-2018, Pasukan Aerospace Rusia bersenjata karo 61 pengebom Tu-23M3 .... Lan sanajan ora dingerteni jumlahe sing ana ing kondisi penerbangan. Kajaba iku, MPA wis ora ana watara 7 utawa 8 taun.

    Kutipan: Vlad.by
    Armada ing jero banyu, maneh - apa ora, lan malah saka dermaga ing tutup saka padha "nyamuk" kanggo njupuk bali ing "kanca sumpah" ing luwih saka bisa ..

    Rudal balistik? Mesthi wae

    Kutipan: Vlad.by
    Lan "nyamuk" piyambak, ing asas, ora ing bajingan saka Petropavlovsk utawa Sov.. Gavan, contone, kanggo mbukak saperangan ewu mil lan mbongkar 8 sel TUKSK saben ing arah St. Mung kanggo kisaran maksimum sing diumumake.
    Bakal ana kepinginan ...

    Sampeyan ngerti, ana roti panggang lawas, utawa soko, misale jek saka "Tawanan Kaukasus". kang muni kaya iki
    Aku duwe kepinginan kanggo tuku omah (mobil), nanging aku ora duwe kesempatan. Aku duwe kesempatan kanggo tuku wedhus, nanging aku ora kepinginan

    Dadi kene uga. Kepinginan iku siji. Lan kemungkinan .... "Armada nyamuk" mung ora duwe.
    Lan ora ana "nyamuk" kanthi "Kaliber" sing padha ing Timur Jauh saka tembung kasebut ing kabeh. Nalika bakal ana Karakurts lan ing jumlah apa, lan sing paling Jahwéh, apa karakteristik kinerja bakal, isih ora dingerteni.

    Nanging nyatane "nyamuk" saiki ing Armada Pasifik, sanajan dheweke pengin, ora bakal bisa nindakake apa-apa. Otonomi kanggo pranata padha duwe 10 dina. Gerakan ekonomi - 12 knot. Iki nuduhake yen ing skenario sing paling apik, dheweke bakal duwe jarak sekitar 2800 mil utawa 5300 km. Range. Dadi kanggo wong-wong mau bali, nomer iki kudu dibagi 2. Yaiku, ing ngendi wae udakara 1400 mil utawa udakara 2700 km. Kajaba iku, padha duwe watesan ing senjata. EMNIP punika 5 TCTerms kasenengan.
    Saka Vladik menyang San Francisco, umume, luwih saka 9000 km. Lan Kaliber. Aja lali sing sawetara Kaliber saka 1500-2500 km (gumantung apa iku hulu ledak dhuwur-mbledhos utawa khusus) mung bisa digayuh nalika murub ing pesisir. Sistem pandhuan kabeh rudal iki adhedhasar perbandingan peta elektronik wilayah kasebut kanthi penyesuaian nyata lan sabanjure. Lan wilayah koreksi dibutuhake. Tanpa wong-wong mau, mung ing INS bakal "mabur menyang susu." Lan ora bisa nggawe peta elektronik permukaan banyu
    1. NN52
      NN52 18 Juli 2018 10:04
      0
      lawas26

      Lan yen mangkono.. kajaba mesthi aku salah..
      Iku babagan werna ...
      1. novel66
        novel66 18 Juli 2018 10:49
        0
        sing liyane wis ilang...
    2. Lozovik
      Lozovik 18 Juli 2018 21:47
      0
      Quote: lawas26
      Rod pengisian bahan bakar malah bisa disimpen ing bandara. Iku ora bakal ngganti apa-apa. Sistem pengisian bahan bakar ALL dicopot saka kendharaan, ora mung batang ngisi.


      Rod dicopot saka Tu-22M1 lan Tu-22M2. Triplets duwe desain beda saka panrima bahan bakar.

  38. Komentar wis dibusak.
  39. www.zyablik.olga
    www.zyablik.olga 18 Juli 2018 07:42
    +4
    Kutipan saka: saturn.mmm
    Kh-32 wis digunakake wiwit pungkasan taun 2016.

    mandheg Ngapusi ora apik! negatif
  40. oleg78
    oleg78 18 Juli 2018 09:36
    0
    Ora artikel, nanging whining lan udan ngimpi ewu pesawat .. nanging pitakonan? Kita duwe abad kaping 18 nalika diukur kanthi pips pira ewu bayonet negara bisa dilebokake ing ngarep ..
    Kok butuh ewonan tank, montor mabur.. cah, tangi perang modern beda karo 40 taun..
    Ana senjata pencegahan sing dijamin - nuklir, tegese bakal ana perang lokal, kaya ing Suriah, lan 50 pesawat bisa ngrampungake masalah kasebut kanthi sampurna ..
  41. alekc75
    alekc75 18 Juli 2018 10:30
    0
    lan ngendi tu-22 ?? ngendi penulis? Utawa padha adoh?
  42. lawas26
    lawas26 18 Juli 2018 17:11
    +1
    Kutipan: NN52
    lawas26

    Lan yen mangkono.. kajaba mesthi aku salah..
    Iku babagan werna ...

    Dmitry, iki wis luwih utawa kurang. Miturut cara, ora ana sing nolak tes. Pitakonan yaiku apa (X-32) wis dilebokake ing layanan utawa mung dites.
    1. NN52
      NN52 18 Juli 2018 20:03
      -1
      lawas26

      Diadopsi ing pungkasan 2016 ...
      Latihan kanthi ngluncurake 12 rudal (!) ing Timur Jauh malah luwih saka setahun kepungkur ...
      12 kabeh lancar....
  43. kecoak
    kecoak 18 Juli 2018 19:07
    -3
    Quote: Jamur
    urip iku apik nglirik Kabeh bakal apik! Ayo dadi break liwat!

    Apa maksudmu kenek ngisor liyane?
  44. wuh wuh
    wuh wuh 18 Juli 2018 22:56
    +2
    Miturut pendapatku, pembekuan program Su-57 minangka kesalahan gedhe. Mesin iki mesthine minangka respon universal kanggo ancaman.
    Minangka bagéan saka pertahanan udara, minangka interceptor. Minangka bagéan saka Angkatan Udara, minangka fighter-bomber.
    Pertahanan udara rudal - S-300/400/500 ... pasif. Dheweke bakal tansah diapusi, dinetralake. Lan marang dheweke
    dhuwit gedhe ngginakaken.
    1. NN52
      NN52 18 Juli 2018 23:24
      +2
      Alexey

      Lha, aja naif banget... Ora ana sing beku apa-apa, dudu sebabe dana sing kaya ngono dadi gedhe kanggo proyek iki ...
      Lan sampeyan bakal weruh isi babagan Su 57 nganti suwe ...
      Lan sampeyan isih ing Irlandia, ngendi bir durung entek?
      1. wuh wuh
        wuh wuh 19 Juli 2018 00:49
        +3
        Ya, dheweke ora beku, nanging nundha produksi massal.
        Aku wedi banget yen Rusia bakal padu karo wong India lan ngrusak proyek sing menarik. Loro-lorone negara duwe ego exorbitant sing trump jelas keuntungan bebarengan. Kaloro negara kasebut bakal entuk akeh pejuang modern. Lan saiki loro ... sad
        ---
        Irlandia gedhe. Apik banget, negara sing apik banget. Iku bakal tega kanggo fly adoh, nanging preian bakal mungkasi enggal.
        1. Grigory_78
          Grigory_78 19 Juli 2018 01:04
          0
          Duc! Su-57 durung siap kanggo produksi massal.
          Apa sampeyan nangis babagan FGFA? Lha, ya, ide kasebut apik lan migunani, nanging wong India ora gelem. Sayange, mesthi, nanging apa sampeyan bisa nindakake. FGFA kayane ora direncanakake kanggo diadopsi dening Angkatan Udara Rusia, aku durung nate krungu.
          ---
          Irlandia? Bagian endi, yen ora rahasia? Jarene ora mesthi sepi lan tenang ing kana.
          1. wuh wuh
            wuh wuh 19 Juli 2018 01:24
            +2
            Sepi lan tentrem ing endi wae, kalebu Irlandia Lor Inggris. Bus turis lan reguler mlaku saka Dublin menyang Belfast kanthi rutin kaya kutha liyane. Nanging kita lelungan lan istirahat ing sisih kulon lan kidul.
  45. yo-mine
    yo-mine 19 Juli 2018 18:40
    -1
    Minangka Ostap Bender sing ora bisa dilalekake, ujar: ".... cepet mung kucing sing bakal lair ...". Lan pesawat saka kelas iki rada suwe. Sampeyan mulang matematika, fisika, kimia lan kabeh ilmu sing asale saka dheweke. Duwe sabar, purun "writers kene."
  46. AleBors
    AleBors 20 Juli 2018 21:56
    +3
    Lan ora suwe bakal ana sing mbangun armada lan pesawat. Personil bakal mati metu .. Managers karo pengacara ora bakal ngadeg ing drawing Boards lan mesin pribadi ... Dadi tinimbang cruisers lan bombers, kabeh TNT karo TV3 lan Kiselyov karo Solovyov. Miturut cara, aku yakin sing padha uga bakal ditrapake kanggo kabeh jinis virtual "Poseidons", "Peresvets" lan crita medeni liyane kanggo partners ... Ora ana dhuwit lan ora ana sing nindakake ...
    Nanging ora kaya ing Ukraina, karo kang aku congratulate Zaputintsev.
  47. Mikhail28
    Mikhail28 21 Juli 2018 02:59
    0
    Kutipan saka: g1v2
    KA - biaxial

    Mbokmenawa isih kembar-meneng karo sirkuit coaxial?
  48. 1536
    1536 21 Juli 2018 06:38
    0
    Oke, bakal ana-ora bakal ana pesawat militer, ngira ing camomile minangka perkara pungkasan ing kasus iki. Dheweke ujar ing media manawa pangembangan hypersound wis bocor menyang Amerika, mung dadi perkara cilik - nutup, neraka, biro desain penerbangan, lan nggarap buruh ing Burger King, sanajan dheweke kerja ing kana. nganti padha entuk pensiun " prayoga ". Sawise kabeh, loro manuk karo siji watu bisa matèni: lan dipunginaaken, lan supaya perusahaan Amérika mbayar pensiun. Sempurno?!
    Nanging, paling ora, penerbangan sipil ora bisa dirusak. Negara kita gedhe banget, nanging pindhah saka siji titik menyang titik liyane dadi masalah. Salah siji iku larang, utawa ora ana apa-apa kanggo fly ing, utawa, "Inggih, pesawat ora mabur ana dina lan sepur ora pindhah." Kawicaksanan tuku Boeing ora menehi kemajuan positif ing perkara iki, lan liya-liyane. lsp. Nanging isih ana penerbangan cilik, olahraga, latihan, sing ora bisa ditindakake tanpa pesawat produksi kita dhewe. Aku ora duwe apa-apa marang bal-balan, minangka bocah, aku kerep ngoyak bal ing pekarangan karo kanca-kancaku, nanging sampeyan bisa numpak bis ing halte bis lan kanthi aman tekan klub mabur, lan mlebu olahraga udara, sing, nuwun sewu, iku sawetara pesenan saka gedhene luwih saka bal-balan ing saben bab ( kajaba, mbok menawa, nggunakake iklan, nanging malah banjur, yen pendekatan iki wisely, masalah iki uga bisa ditanggulangi). Apa iki ora kebebasan individu, nalika sampeyan duwe kesempatan, lan ora mung elit?
    Pambangunan ril sepur cepet rusak amarga tembung bodho sing diucapake dening pejabat pemerintah tartamtu: "Ora bakal ana sing nyopir ing dalan iki." Bakal padha nindakake padha karo industri pesawat?
  49. Liyane
    Liyane 22 Juli 2018 23:50
    +1
    Kutipan saka Setra
    Kutipan: Ingvar 72

    Senadyan kasunyatan manawa industri pertahanan lan lingkungan sosial luwih penting kanggo negara tinimbang Piala Dunia.

    Sampeyan categorically salah, ya, industri pertahanan iku penting, sektor sosial ora, ora tau penting, squandering kosong saka dana umum.

    - Wong lara lan wong tuwa kudu mati kanthi cepet?
  50. Liyane
    Liyane 23 Juli 2018 00:28
    +1
    "... ing AS, YES katon luwih nyengsemake. B1B - 64 unit, B-2 - 19 unit, B-52 - 62 unit.
    Ora kuwat, nanging luwih apik. Ngelingi sing B-52 iku, ing asas, langka mabur padha karo Tu-95 kita, padha ora bisa dianggep. Nanging - dheweke bakal mabur nganti glider kehabisan sumber daya.

    - penulis artikel kasebut minangka wong bodho sing luar biasa, dheweke pancen ora ngerti yen:
    1. B-2 - kabeh padha, siluman lan bisa mindhah cukup bebas liwat wilayah jembar Rusia konco garis mungsuh ing peteng, bengi rembulan, refueling kanggo pungkasan wektu ing plug ing ngarepe Arktik Circle Russian.
    2. Sawise padha ngisi B-1B lan B-52, banjur ing dhuwur medium, kurang lan banget kurang diverge ing target, miwiti rudal 360-960 km sadurunge wong - ora, ora karo sawetara kayata X-102, nanging AGM-158 kanthi lengkap nggawa hulu ledak termonuklir meh setengah megaton.
    https://en.wikipedia.org/wiki/AGM-158_JASSM
    Bukak platform
    Integrasi:
    B-1 Lancer - 24 × AGM-158
    B-2 Roh - 16 x AGM-158
    B-52 Stratofortress - 12 x AGM-158
    F-15E Strike Eagle
    F-16 Fighting Falcon
    F / A-18 Hornet
    (Potensi: F-35)