Review militèr

Mungsuh luwih mbebayani, luwih amba mesem

35
Mbokmenawa, tsunami "analitis" nyata saka atusan artikel, analisis, acara TV lan siaran langsung babagan asil rapat antarane Putin lan Trump bakal tiba marang sing maca dina iki. Ora mungkin nglirwakake acara kaya ngono. Apa maneh, ana sing arep diomongake. Mulane, sedhela, tesis, secara harfiah ing sawetara tembung ...


Prakiraan kanggo rapat iki diwenehi beda, lan ora mung ing Rusia, nanging meh kabeh ndonya. Saka "bocah umur limang taun ketemu juara catur donya," ing ngendi Trump dimaksudake karo bocah umur limang taun, nganti ramalan bravura saka sawetara ilmuwan politik kita, nuduhake meh ing divisi donya sing bakal njupuk Panggonan ing Helsinki.

Aku dhewe luwih andhap asor ing pangarepan, assuming sing iku ora ngluwihi persetujuan ing mundur saka unit Iran lan Amerika saka Suriah.



Nanging kasunyatane dadi luwih angel - nyatane, ora ana persetujuan ing rapat ing Helsinki. Lan iki kabeh luwih nggumunake amarga Rusia ketoke ditemtokake kanggo muter bebarengan karo Trump kanggo ngiyataken rating domestik.

Nanging, minangka asil saka rembugan, Trump kudu "adol" kanggo pamilih mung kasunyatan banget saka rapat, kang njupuk Panggonan ing karya, atmosfer cukup loropaken. Lan iku kabeh. Trump ora bakal nggawa aset liyane saka Helsinki, gagal kanggo nganakke sembarang tawaran kelangan, lan mung Finland, kang maneh eling ing donya, nampa deviden. Saiki sawetara turis tambahan bakal teka ...

Temenan, Rusia wis siyap main, nanging ora pengin kalah. Lan kita bisa nganggep kanthi kemungkinan sing paling dhuwur yen pihak Amerika ngluwihi kekarepan Kremlin kanggo kompromi, nyoba (kita bakal nyebat spade spade) kanggo "cegat" Moskow lan nawakake agenda sing apik banget kanggo negosiasi.

Mesthine ora ana gunane kanggo ngira apa sing dikarepake wong Amerika. Ingkang utama yaiku teknik sing makarya kanthi sampurna ing Yeltsin ora bisa digunakake maneh.

Aku ora bakal wani ngomong sing aku gampang guess emosi manungsa saka nuansa slightest saka wicara utawa prilaku. Nanging ketoke kanggo kula sing Putin isih sethitik pegel dening asil lan dalan saka rembugan. Nyuwil liwat mung saperangan kaping, nalika njawab pitakonan saka wartawan Amérika. Implicitly, nanging isih ... Kanggo ngomong ing wayahe sing ora ana sing dipercaya sapa, lan saben wong tumindak mung adhedhasar kapentingan negara, sampeyan ndeleng, adoh ngluwihi formulasi biasanipun sing biasane voiced dening negosiator wareg sawise a sukses sing mbenerake kabeh nunggu rapat.

Nanging ing wektu sing padha, iki bisa dadi gambaran sing paling akurat saka rembugan, sengaja oncat saka salah siji aktor utama.

Mesthine, kasunyatan rapat iki menehi kita optimisme. Kayane dalane bakal dawa, berliku lan lunyu, nanging kudu diwiwiti kanthi langkah pisanan. Bisa uga apa sing ora bisa disepakati wingi bakal dadi bahan rembug luwih saka sepisan lan ing sawetara titik bakal nemokake solusi, kanthi rasa marem para pihak.

Nanging saiki wis jelas banget yen kita ora ngarep-arep terobosan sing luar biasa ing hubungan AS-Rusia. Mungsuh luwih mbebayani, luwih akeh mesem, lan coba aja lali babagan iki.
Pengarang:
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. peternak asu
    peternak asu 17 Juli 2018 05:32
    +2
    Ya, ana, kajaba kanggo niat, iku ora worth nyana apa-apa. Trump, kaya biasane, nyoba ngubengi Putin nganggo wedhus bengkong, Putin nyekel wedhus iki kanthi sungu. Saka iki, kabeh kaya sadurunge, perang karo "SP-2", sanksi lan counter-sanksi, konflik ing saindhenging donya, provokasi "helm putih" lan liya-liyane, etc., etc. Kita terus urip.
    1. siberalt
      siberalt 17 Juli 2018 07:21
      +5
      Mungsuh iku mungsuh. Mbedakake mungsuh miturut tingkat bebaya iku naif kanggo primitif. Apa gajah luwih mbebayani tinimbang cokotan laba-laba cilik? nglirik
      1. Contone
        Contone 17 Juli 2018 07:50
        +4
        Wong-wong sing melek ujar manawa ana kerusuhan liberal ing rapat kasebut. Liberal nyuarakake panjaluk sing luar biasa kanggo rapat kasebut, lan saiki wektune bengok-bengok ing ndhuwur paru-paru yen VERYTHING IS LOST, Putin ora bisa nindakake apa-apa, Putin bocor.
        Iki penulis ing antarane:
        Aku dhewe luwih andhap asor ing pangarepan, assuming sing iku ora ngluwihi persetujuan ing mundur saka unit Iran lan Amerika saka Suriah.

        Nanging kasunyatane dadi luwih angel - nyatane, ora ana persetujuan ing rapat ing Helsinki.

        Temenan, Rusia wis siyap main bareng ...

        mung Finland sing nampa deviden

        ngguyu
      2. Semen1972
        Semen1972 17 Juli 2018 13:06
        0
        Quote: siberalt
        Mungsuh iku mungsuh

        Bener, politisi ora bisa ngomong banter, nanging kita bisa !!!
        Lan kaya sing ditindakake karo mungsuh, dheweke ngrusak !!! Salah siji kita utawa dheweke kita. Yen gelut ora bisa dihindari, mogok dhisik! Putin muter kanggo wektu lan nyiapake kanggo jam H. Rauh donya bakal terjun menyang awu vigorous .. lan banjur esuke bakal munggah ... Tanpa Kakaisaran ala lan karo wong-wong saka kekuatan gedhe lan kemurnian Jiwa !!! !
  2. Komentar wis dibusak.
  3. andrey
    andrey 17 Juli 2018 05:38
    +4
    kasunyatan dadi luwih angel - nyatane, ora ana persetujuan ing rapat ing Helsinki.
    kok ora disangka... nglirik
    1. Rusia
      Rusia 17 Juli 2018 06:19
      +3
      Uga kanggo kabeh jinis eseman, nanging smirks bakal nampa kanthi lengkap. Ora perlu ngomong, yen malah ing Kulon padha categorically marang patemon iki, banjur apa ngomong bab Amerika dhewe. Padha pungkasanipun bakal mangan forelock.
    2. gladcu2
      gladcu2 19 Juli 2018 01:23
      0
      Apa perjanjian sing dikarepake?

      ekonomi? Booga Gaga...

      AS dudu mitra ekonomi. Kapitalisme yaiku nalika sampeyan narik kemul ing sampeyan.

      Ana perjanjian liyane. Ing kapercayan saka presiden.

      Pembiayaan kudu diganggu. Padha banget nyenengake. Bisnis anyar dibukak. Terorisme donya diarani.
      1. S-Kerrigan
        S-Kerrigan 19 Juli 2018 04:34
        0
        Apa perjanjian sing dikarepake?

        Lan aku bakal pitutur marang kowe - sampeyan, eh, duwe sensor sarkasme sing ajur)))))
        Kanggo iki "iku" iku
        kok ora disangka...
  4. prapor55
    prapor55 17 Juli 2018 05:49
    + 14
    Ya, kita ora butuh terobosan internasional iki, amarga Olimpiade Sochi, kita kabeh nyoba mbuktekake ing saindenging jagad, lan Dimon kanthi tenang nyuwek kabeh sing dikarepake saka warga menyang swara "sukses internasional sing apik" saka Presiden Luar Negeri.
    1. 100502
      100502 17 Juli 2018 06:36
      +9
      Vova uga nomer loro ing nyedhot sawise Sechin
    2. Alex66
      Alex66 17 Juli 2018 09:09
      +7
      Ya, lan GDP lan DAM kepengin banget gabung karo klub elit donya; dheweke dudu pejuang, dheweke ora siap nyerahake nyawane. Padha arep manggon kaya elit Western lan siap kanggo ngulungaké utawa ngedol kita, nanging elit Western ora nampa upstarts, iku pracaya sing Rusia belongs kanggo wong-wong mau dening hak menang.
      1. kredo
        kredo 17 Juli 2018 15:51
        0
        Kutipan: Alex66
        Ya, lan GDP lan DAM kepengin banget gabung karo klub elit donya; dheweke dudu pejuang, dheweke ora siap nyerahake nyawane. Padha arep manggon kaya elit Western lan siap kanggo ngulungaké utawa ngedol kita, nanging elit Western ora nampa upstarts, iku pracaya sing Rusia belongs kanggo wong-wong mau dening hak menang.

        Apa tegese "klub elit donya", "urip kaya elit Barat" lan "Elit Barat ora nampa upstarts"? Lan yen, ing mratelakake panemume, "ideal urip lan prinsip moral dhuwur" ora bisa diakses ing tingkat saka "elit Kulon", banjur apa ora nguripake mripat lan aspirasi menyang sisih lor, wétan utawa kidul "elit". Iku uga pilihan apik, Aku guess.
  5. rotmistr60
    rotmistr60 17 Juli 2018 06:29
    +3
    kita ora kudu ngarep-arep terobosan sing luar biasa ing hubungan AS-Rusia
    Ayo dadi jujur, apa ana sing ngarepake terobosan, apamaneh sing fantastis? Mesthi ora. Rapat kasebut dhewe nggawe rame, utamane ing Kulon. Trump wiwit dicampur karo telek sanalika dheweke salaman karo PDB. Lan presiden kita tenang lan percaya diri. Reaksi sing ditemokake dening penulis kanggo pitakonan wartawan Amerika iku alamiah. Lagu mournful lawas babagan gangguan, lan malah karo dikarepake kanggo ngenali iki, uga bakal warp tugu.
    1. Normal ok
      Normal ok 17 Juli 2018 17:31
      +1
      Kutipan: rotmistr60
      Ayo dadi jujur, apa ana sing ngarepake terobosan, apamaneh sing fantastis?

      Waca artikel babagan VO sajrone setengah wulan pungkasan. Ana cukup akeh "pangarepan" lan bungah babagan rapat kasebut. Kaya dina Trump menang pemilihan.
  6. Strashila
    Strashila 17 Juli 2018 06:53
    +1
    Dudu mesem... mesem.
    1. gsev
      gsev 19 Juli 2018 00:24
      0
      Lan miturut pendapatku, rapat kasebut sukses kanggo Rusia. Putin kanthi terang-terangan menehi saran marang Trump lan masarakat Amerika supaya ngontrol badan intelijen sing luwih ketat. Trump nanggapi kanthi ngakoni yen dheweke ngelingi jaman McCarthy. Lan ing konferensi pers, presiden Amerika ujar manawa dheweke waspada nalika nganalisa acara anyar. Dheweke ora ngomong babagan Crimea, Suriah lan Donbass, nanging babagan ndhelikake penipuan kanthi korespondensi markas kampanye Hillary, babagan impossibility analisis objektif kampanye pemilihan lan nemokake sapa sing nglanggar norma moral lan artikel hukum Amerika sajrone agensi intelijen ing Afghanistan, Rusia, Moldova, Ukraina, Timur Tengah lan kuwatir yen cara kasebut bisa digunakake marang warga AS. Nganti saiki, Amerika Serikat durung nemoni masalah kasebut utawa kasil ngrampungake, ora kaya Jerman, USSR, Korea Lor, China, lan negara-negara Amerika Latin. Nanging aku duwe kesan yen krisis Ukrainia wis awakened setan mbebayani lan Trump wis ditemtokake kanggo ngatasi masalah iki. Aku mikir sing grimace ing pasuryan Melania iku wedi dheweke kanggo nasibe ing ngadhepi tekanan ing Trump saka bunderan pengaruh ing Amerika Serikat lan wedi mbaleni nasib Kennedy dening bojone.
  7. Nix1986
    Nix1986 17 Juli 2018 07:03
    + 10
    "karo juara catur donya" Nganti saiki, grandmaster iki mung ngalahake pamilih ngguyu
    1. Stirbjorn
      Stirbjorn 17 Juli 2018 08:47
      + 11
      Lan "bocah umur limang taun" pegatan Saudis lan Qataris, sing padha perang karo saben liyane, menyang multibillion-dollar kontrak senjata kanggo Komplek militèr-industri Amérika. Grandmaster ora tau ngimpi bab kuwi, mung bisa goyangake pungkasan metu saka wong sedulur
    2. Semen1972
      Semen1972 17 Juli 2018 13:07
      -1
      Kutipan saka Nix1986
      karo juara catur donya" Nganti saiki, grandmaster iki mung ngalahake pamilih ngguyu

      Banjur kita nulungi dheweke! Dheweke kudu!!!!
      1. Nix1986
        Nix1986 17 Juli 2018 14:17
        +2
        Ya, kanthi pribadi, aku ora nulungi dheweke, sing ing situs iki, saka sorak para patriot, aku nampa awalan kanggo julukan "warga Langley" ngguyu. Bener, aku isih ana ing kene, nanging semangat para patriot durung katon.
        1. Semen1972
          Semen1972 17 Juli 2018 17:50
          -1
          Kutipan saka Nix1986
          Inggih, kanthi pribadi, aku ora nulungi dheweke, sing ing situs iki, saka sorak para patriot, aku nampa awalan kanggo julukan "penduduk Langley" ngguyu. Bener, aku isih ana ing kene, nanging semangat para patriot durung katon.

          Hooray, para patriot ganti sepatu, ora ilang. Lan nyatane sampeyan dhewe ora mbantu ... Kok ngerti .. mungkin sampeyan mbayar pajak. dhuwit menyang wong tengen.
          1. Nix1986
            Nix1986 17 Juli 2018 18:13
            +2
            Lan aku mbayar tax lan aku manawa% 30 tindak menyang asrama saka GDP lan co., nanging apa kudu aku, Aku kanggo bisnis jujur, sanajan aku kobong munggah saka kasunyatan sing wong sijine 10. jamban emas ing yacht karo dhuwitku.
  8. parusnik
    parusnik 17 Juli 2018 07:39
    +2
    Lan apa sing bisa diarepake saka rapat kasebut? ... Apa sing bakal ditinggalake AS saka Timur Tengah? Padha ora teka ninggalake .. Ukraina, maneh, iku muspra sing nandur modhal 5 lard ..? Utawa nawakake Rusia supaya ora ngembangake senjata modern, ujare, ngenteni nganti sampeyan nyusul sampeyan?
    "Man-cub iku duweke kita.
    "Apa sampeyan ora ngerti, aku ngomong iki, Shere Khan.
    - Lan iki aku, Raksha-Satan, aku ngomong! Anakku, lan mung anakku! Saiki metu nalika sampeyan aman!
  9. Tanpa pasuryan
    Tanpa pasuryan 17 Juli 2018 09:56
    0
    Mesthi, kita kudu ngomong. Lan ketemu, lan rembugan, lan nyoba kanggo rembugan. Iku luwih apik tinimbang pesen teks bebarengan karo rudal jelajah. Pitakonan, Nanging, kemampuan kanggo rembugan ... Deleng carane Trump nindakake karo Korea Utara? .. Dina iki - siji bab, sesuk - liyane, sesuk - katelu. Kita terus-terusan mlengkung garis.
  10. NordUral
    NordUral 17 Juli 2018 10:05
    +1
    Nanging kasunyatane dadi luwih angel - nyatane, ora ana persetujuan ing rapat ing Helsinki. Lan iki kabeh luwih nggumunake amarga Rusia ketoke ditemtokake kanggo muter bebarengan karo Trump kanggo ngiyataken rating domestik.

    Sampeyan ora kudu muter bebarengan! Kaping pisanan, Helsinki main bebarengan - padha entuk Gorbachev lan perestroika karo kabeh sing mèlu.
    Kita kudu ora mbaleni kesalahane kepungkur, kita wis cukup saka wong-wong mau liwat gendheng.
  11. fif21
    fif21 17 Juli 2018 10:29
    +2
    Pamrentah Medvedev sing biasa-biasa wae ora bisa njamin pertumbuhan ekonomi ing Federasi Rusia tanpa Barat, lan ora pengin ilang kedaulatan negara kasebut. Nanging kanggo nampa investasi Kulon, Rusia kudu lali babagan Wishlist. Kabungahan Lavrov bisa dingerteni - pamisahan Kulon Rusia retak. Lan kanggo melu ing rampokan gabungan donya karo Amerika Serikat, "elit" Rusia siap kanggo akèh. Nanging Amerika Serikat ora mbutuhake Federasi Rusia minangka mitra. Paling apik, peran "enem", lan luwih apik, ing peran scarecrow kanggo kabeh donya. Tujuan utama para elit Barat yaiku nyirnakake lan ngrusak Rusia minangka negara sing berdaulat, ora ana sing mbatalake. China, India, Iran, Syria, Turki ... isih ana negara sing duwe ajining dhiri. hi
  12. kredo
    kredo 17 Juli 2018 10:31
    0
    Kabeh kedadeyan kaya sing dakkarepake, sanajan Menteri Luar Negeri ujar manawa rapat kasebut luwih apik tinimbang super lan aku percaya. Ketoke, ing basa diplomatik, iki tegese partai-partai kasebut ora gelut lan saben-saben tetep karo dhewe. Iku wis apik.
  13. Komentar wis dibusak.
    1. kredo
      kredo 17 Juli 2018 15:36
      0
      Quote: Baron Samedi
      Lha, kok AS dadi musuh? Dheweke dadi panguwasa pamaréntahan Putin, kabeh undang-undang Federasi Rusia ditulis dening konsultan Amerika ing AS lan Kanada (lan Duma dekoratif badut saka atlit lan seniman doped sing wis mlebu sirkulasi kanthi bulat nampa dheweke), Putin minangka sing paling akeh. protege andhap asor lan manut, lan USA kasengsem ing stabilitas Rusia. Dadi ora mungsuh Rusia, nanging master sawijining.

      Bos lan bawahan ora ngobrol nganti suwe lan ora golek rapat. Apa sampeyan yakin manawa tembung sing sampeyan tulis paling ora duwe dhasar?
      1. Komentar wis dibusak.
  14. 1536
    1536 17 Juli 2018 15:16
    0
    Ana teori yen sampeyan kudu tresna banget marang mungsuh supaya bisa nyekeli dheweke ing tangan sampeyan. Nanging sakperangan alesan misale jek sing Amerika ora mungsuh kita.
  15. Blackflag88
    Blackflag88 17 Juli 2018 15:33
    0
    Kutipan: Stirbjorn
    Lan "bocah umur limang taun" pegatan Saudis lan Qataris, sing padha perang karo saben liyane, menyang multibillion-dollar kontrak senjata kanggo Komplek militèr-industri Amérika. Grandmaster ora tau ngimpi bab kuwi, mung bisa goyangake pungkasan metu saka wong sedulur

    Iki dudu situs kanggo nulis kaya ngono ing kene. Lokal **** biasane nulis kaya iki Amerika bodho, technique telek, lan ing, lan malah sadurungé padha ngguyu Obama miskin :) Trump akeh pinter lan luwih pinter saka misale jek, amarga kanggo nggawe dhuwit akeh, ora pindhah menyang kunjara lan ora panas, bisa uga saiki manungsa pinter.
  16. tank64rus
    tank64rus 17 Juli 2018 16:02
    +1
    Trump iku 100% Amerika sing dadi Presiden Amerika Serikat. Mung "mungsuh" ing AS sing bisa mbengok yen dheweke adol AS. Yen ora ana ancaman hubungane Rusia karo China lan ancaman saka China umume, dheweke bakal tumindak beda. GDP muter ing contradictions iki, nanging sampeyan kudu menehi hasil karo ekonomi Rusian, lan punika scribe Medvedev lengkap.
  17. ASASHOKA
    ASASHOKA 17 Juli 2018 17:52
    +1
    Iki, kaya sing katon, mung pengintaian sing ditindakake. Lan ora mung pacaran. Reaksi kabeh "klien" sing kasengsem kudu langsung disinaoni dening kita: sapa, ing ngendi, apa sing kasengsem; apa sing bakal ditindakake utawa rencana; carane wong bakal nindakake ing mangsa lan karo sapa. Kabeh kudu diklumpukake ing proposal final kanggo tumindak kanggo saben pimpinan lokal, kanggo saben "kapten" ekonomi, politik ... Kita ora bakal nggawe kesimpulan babagan kabeh "mitra" - kita bakal ngalami masalah ing endi wae. Ayo padha nindakake - pakurmatan lan pujian kanggo kita!
  18. Silvestr
    Silvestr 17 Juli 2018 17:52
    -1
    iku aneh kanggo nyana sembarang konsesi langsung ing patemon pisanan. Sing utama yaiku kedadeyan kasebut. Rapat tindak lanjut dibutuhake, banjur ramalan bisa digawe
  19. Vlad Petrov
    Vlad Petrov 17 Juli 2018 19:24
    0
    Trump wis ujar wiwit April yen dheweke pengin ketemu karo Putin. Mulane, Amerika Serikat kudu rembugan karo Rusia. Loro-lorone presiden ora ngomong kanthi cetha ing konferensi pers, nanging tumindak kanthi grapyak lan ati-ati ing statement babagan masalah internasional sing kondhang. Dadi panggedhe setuju, nanging isih awal banget kanggo ngomong babagan iki ing umum. Ngenteni.
  20. Tur
    Tur 17 Juli 2018 20:41
    0
    Nanging, minangka asil saka rembugan, Trump kudu "adol" kanggo pamilih mung kasunyatan banget saka rapat, kang njupuk Panggonan ing karya, atmosfer cukup loropaken. Lan iku kabeh. Trump ora bakal nggawa aset liyane saka Helsinki, dheweke ora bisa ngrampungake kesepakatan sing apik ...
    Lan kene kanthi cara.
    Anggota Dewan Perwakilan Kongres AS siap nimbang sanksi anyar marang Rusia yen proposal sing cocog diajokake dening wakil komite sing relevan. Iki diumumake dina Selasa dening pamicara majelis rendah Kongres, Paul Ryan.

    Aku ngerti kepinginan lan kudu duwe hubungan apik, iku babar blas worth iku. Nanging, Rusia minangka negara sing ngancam sing ora nuduhake kapentingan lan nilai-nilai kita.
    "Apa sing wis ditindakake, sing bisa terus ditindakake, yaiku ngetrapake sanksi marang Rusia," ujare Ryan.

    Maca uga

    "Sampeyan ndeleng dakwaan Penasihat Khusus [Robert Mueller]. Petugas GRU iki - lan aku wis maca intelijen - yaiku wong sing nindakake cyberattack ing pemilihan kita, "ujare, ngrujuk marang panguwasa AS minggu kepungkur sing nuntut 12 perwira intelijen militer Rusia sing absen minangka bagean saka investigasi sing diduga. situs campur tangan asing ing pemilihan AS 2016.
    "Kita wis ngetrapake sanksi, nanging yen Komite Luar Negeri, utawa Komite Keuangan, utawa Komite Perbankan Senat nganggep manawa ana sanksi liyane sing durung ditindakake marang Federasi Rusia, mula kita bakal seneng banget. nimbang dheweke, "ujare legislator.

    Sampeyan weruh?
    Yen sadurunge padha ngomong - asu barks, lan kafilah terus, dina iki kafilah stands mati.
  21. Samara_63
    Samara_63 18 Juli 2018 00:30
    +1
    Amerika Serikat mbebayani amarga duwe ekonomi paling stabil ing donya!