Kyiv dipuntudhuh Federal Air Transport Agency forging sertifikat kanggo Ruslan

35
Polisi Ukrainia miwiti proses pidana marang Badan Pengangkutan Udara Federal lan perusahaan Volga-Dnepr babagan kasunyatan "pembaruan ora sah saka sertifikat airworthiness" pesawat An-124-100 Ruslan, laporan. bebener Ukrainia.





Miturut koran, kasus pidana miturut Part 2 Art. 364 saka KUHP Ukraina (penyalahgunaan jabatan resmi) diwiwiti tanggal 17 Juli.

Kepemimpinan perusahaan Jerman AMTES (bagean saka grup Volga-Dnepr) uga dicurigai minangka pelanggaran (pemalsuan dokumen nalika nganyari penerbangan Ruslanov).

Miturut publikasi kasebut, kanthi referensi kanggo wakil saka pabrikan, "ing donya, ora ana perusahaan, kajaba Antonov, duwe pengalaman sing perlu kanggo njaga kelayakan pesawat saka kelas iki ing operasi aktif kanggo wektu sing suwe."

Elinga yen ing 2015 perusahaan milik negara "Antonov" mundur saka usaha patungan Rusia-Ukraina "UAC-Antonov". Kahanan iki nggawe kesulitan serius kanggo perusahaan Volga-Dnepr babagan ndawakake umur penerbangan lan njamin siklus urip Ruslan.

Sadurungé, ing Mei, Kyiv ngirim complaint menyang Organisasi Masyarakat Sipil Internasional penerbangan, ing ngendi dheweke ujar manawa operasi luwih lanjut saka Ruslan sing disetujoni dening Badan Angkutan Udara Federal tanpa partisipasi pihak Ukrainia nyebabake ancaman kanggo urip wong lan infrastruktur negara kasebut ing ngendi pesawat saka jinis iki digunakake.
  • www.globalookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

35 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 23
    18 Juli 2018 09:48
    Kanggo mbalekake saka scum iki kanggo kabeh rahasia sing didol menyang Kulon lan Cina.
    1. +9
      18 Juli 2018 09:58
      Kutipan saka Azazelo
      Kanggo mbalekake saka scum iki kanggo kabeh rahasia sing didol menyang Kulon lan Cina.

      Jawaban klasik saka myzdobuls: "Apa karo kita?"
      1. +3
        18 Juli 2018 10:03
        Polisi Ukrainia miwiti eksitasi kasebut

        iki saka "Akademi Polisi" utawa apa? eseman
        1. +8
          18 Juli 2018 10:06
          Ya, surplus intelijen nyebar ing kabeh arah. Pindhah adoh, yen ora bakal smear! wassat
          1. +3
            18 Juli 2018 10:23
            Lawakan iku lelucon, lan ghoul iki bisa ngganggu sampeyan.
            1. +3
              18 Juli 2018 10:25
              Maxim hi
              Kutipan saka maxim947
              syaraf hantu iki bisa pat

              Dadi kanggo maksud iki kabeh wis rampung. Nalika padha ngomong "Aku dhewe ora din lan aku ora bakal menehi liyane."
              1. MPN
                +2
                18 Juli 2018 10:37
                Pasha halo! hi
                Kutipan saka maxim947
                Lawakan iku lelucon, lan ghoul iki bisa ngganggu sampeyan.

                Iki ora guyon, dheweke bakal ditinggal tanpa penerbangan internasional, jotosan finansial.
                Amarga pentinge, An-2 tetep dilarang mabur ing Mongolia ... belay
                1. +5
                  18 Juli 2018 10:42
                  Halo, sedulur! hi Shooting dhewe ing sikil minangka hiburan sing kondhang ing antarane keturunan protoukres. nglirik
                  1. +1
                    18 Juli 2018 12:58
                    Tanpa guna padha mlayu menyang Jerman bebarengan karo Rusia.
                    Padha dipuji mung kanggo yapping menyang Rusia.
                    am
                2. +2
                  18 Juli 2018 11:58
                  Amarga pentinge, An-2 tetep dilarang mabur ing Mongolia ...


                  Lan ing intine? Yen Aeroflot wiwit nganyari sertifikat kanggo Boeing utawa Airbus? Apa bakal bisa, utawa produsen bakal nesu? Sawise kabeh, iki dhuwit, awake dhewe ngalami alangan, saiki lagi nyusup.
                  1. MPN
                    +2
                    18 Juli 2018 12:00
                    hi Alexei. USSR mlebu, lan kita raking .... Aku nulis manawa masalah kasebut serius ...
                    1. +4
                      18 Juli 2018 12:31
                      Ya, aku ngerti kabeh. Lan saiki kita ngimpor. Kadhangkala para pengacara kita setengah sinau. Utawa luwih elek, nalika nggawe kontrak kanggo "paman iku" dheweke kerja kanggo roti jahe.
                      1. MPN
                        +3
                        18 Juli 2018 12:35
                        Kutipan saka dauria
                        Utawa luwih elek, nalika nggawe kontrak kanggo "paman iku" dheweke kerja kanggo roti jahe.

                        Iki bener! Lan kita duwe kabeh generasi pengacara lan ahli ekonomi, lan kabeh wong sinau ing sekolah ekonomi, kang, kaya jamur, mbukak kanggo hibah Sores lan liyane kaya dheweke ... sing mulang, padha bisa kanggo sing ...
                  2. 0
                    18 Juli 2018 14:20
                    Kutipan saka dauria
                    Lan ing intine?

                    Intine, dheweke angel banget ing jawaban pangilon.
                    1. 0
                      18 Juli 2018 19:15
                      Kutipan: Lopatov
                      Intine, dheweke angel banget ing jawaban pangilon.

                      Opo maneh....nyatakake "prihatin?" Nyuwun
              2. 0
                18 Juli 2018 12:11
                Kutipan saka bouncyhunter
                Nalika padha ngomong "Aku dhewe ora din lan aku ora bakal menehi liyane."

                padha ngomong sethitik beda: "Skilki aku bisa - s'їm, lan іnshі - Aku bakal duwe rasa!"
            2. 0
              18 Juli 2018 11:13
              "Kanggo pat" bisa nganggo rong ujung, kaya tongkat kasebut. Cukup kanggo ngelingi trik bajak laut ing Segara Azov, ditambah karo sistem rudal pertahanan udara sing saiki digunakake dening ghoul saka ukrovermacht ...
            3. 0
              18 Juli 2018 19:14
              Kutipan saka maxim947
              Lawakan iku lelucon, lan ghoul iki bisa ngganggu sampeyan.

              Lan ora mung..... recourse Iku luwih gampang karo militer, nanging karo "warga" bisanangis
  2. +3
    18 Juli 2018 10:03
    Nyalahke perusahaan Rusia ing sisih Ukrainia ora pisanan lan ora nggumunake. Nanging kanggo nambah wong Jerman, dheweke bisa uga mikir yen luwih keren. Nanging iku worth nyoba kanggo ketegangan perusahaan Jerman lan kenek ing gambar Jerman yen tangan iki sebagian feed sampeyan?
  3. +3
    18 Juli 2018 10:05
    Dheweke duwe hak kanggo nuntut. Pitakonan ing pengadilan yaiku apa bakal mutusake kanthi alasan resmi utawa kanthi merit.
    Pengadilan Ukrainia bakal mutusake miturut formal, sawetara liyane .. neraka ngerti :)
  4. +2
    18 Juli 2018 10:25
    Inggih, dheweke minangka pemegang sertifikat, mula dheweke bakal nyoba ngrusak sabisa-bisa (rencanane kanggo nyelehake kabeh Ruslan komersial ing larangan penerbangan ing njaba Federasi Rusia).

    Miturut cara, Volga-Dnepr wis nyiapake deal of the Year karo Boeing (12 dolar lard).
    Kontrak kasebut ditandatangani dening anak perusahaan Inggris saka perusahaan Rusia - CargoLogicHolding. Dheweke arep tuku 29 Boeing 777 sing regane $9,8 milyar lan limang Boeing 747-8 sing regane $XNUMX milyar.
  5. +2
    18 Juli 2018 10:26
    Tanpa guna dheweke ndemek Jerman ... ketoke ana sing mikir amarga segara-segara ... eseman
  6. Ham
    +7
    18 Juli 2018 10:34
    Ukraina, kaya wong wadon sing padu, mlaku-mlaku, nyoba nyuwek "alimony" saka saben wong sing "duwe" dheweke. Njupuk industri apa wae (kompleks industri militer, gas, segara, banyu, pembangkit listrik tenaga nuklir, lan liya-liyane) - ing endi wae squabbles , screeching, nesu, dhuwit-grubbing ing murni ndeleng .... lan dumadakan freebie bakal kobong metu!
    1. +3
      18 Juli 2018 11:06
      Lan apa sing bakal ilang kanggo wong-wong sing saiki dadi tanggung jawab Ukraina? Kosok baline, dheweke kudu nyiapake dhasar kanggo awake dhewe ing njaba wates negarane ... Dadi dheweke nyoba.
    2. MVG
      +3
      18 Juli 2018 11:07
      Sampeyan kelalen nambah: "Wanita ngombe banget ..."
  7. MVG
    0
    18 Juli 2018 11:06
    Inggih, maneh - rong puluh lima. Everyone watara guilty, nanging pamaréntah Ukraina
  8. +1
    18 Juli 2018 11:25
    Apa sing ngalangi Rusia saka nglirwaaken laku saka USSR, nalika partisipasi saka biro desain ing tata cara kanggo ndawakake airworthiness iku prentah?
    1. 0
      18 Juli 2018 13:52
      Kutipan saka Apollo.
      Apa nyegah Rusia

      "Laku USSR" adhedhasar standar global. Mula, sajrone pesawat TU, YaK, IL, AN mabur, biro-biro desain bakal ana, sanajan ing praktik wis ora ana maneh, nanging ana KLA. Rusia dicegah kanthi misahake menyang Federasi Rusia lan Ukraina.
  9. +1
    18 Juli 2018 13:48
    Dadi aku ngomong: Rusia, ekonomi Rusia lan industri militer minangka wong sing paling dibagi, ekonomi lan industri ing sejarah. Kabeh bagean saka sistem iki digunakake dening aktor kanggo karusakan dhewe. Kanggo berkembang, sampeyan kudu nyawiji ekonomi, wilayah lan bangsa. Sesuk, malah ngunggahake umur pensiun ora bakal mbantu sampeyan. Lan dheweke mbuktekake manawa Brzezinski salah.
  10. +2
    18 Juli 2018 14:05
    Miturut publikasi kasebut, kanthi referensi kanggo wakil saka pabrikan, "ing donya, ora ana perusahaan, kajaba Antonov, duwe pengalaman sing perlu kanggo njaga kelayakan pesawat saka kelas iki ing operasi aktif kanggo wektu sing suwe."

    Utamane yen sampeyan nganggep yen Ruslan pungkasan diprodhuksi ing pabrik Ulyanovsk, nang endi wae ing pertengahan 90-an.
  11. 0
    18 Juli 2018 15:37
    Kutipan saka iouris
    Dadi aku ngomong: Rusia, ekonomi Rusia lan industri militer minangka wong sing paling dibagi, ekonomi lan industri ing sejarah. Kabeh bagean saka sistem iki digunakake dening aktor kanggo karusakan dhewe. Kanggo berkembang, sampeyan kudu nyawiji ekonomi, wilayah lan bangsa. Sesuk, malah ngunggahake umur pensiun ora bakal mbantu sampeyan. Lan dheweke mbuktekake manawa Brzezinski salah.

    Sampeyan pancen bener.
  12. 0
    18 Juli 2018 15:41
    Apa kahanan sing padha karo Ukraina mung ing gambar pangilon karo helikopter MI lan SHO?
    1. 0
      18 Juli 2018 22:11
      Kutipan saka: vit357
      ing gambar pangilon karo helikopter MI

      kabeh padha meh dadi MO, lan kabeh MO ora menehi peduli babagan sipil.
      Ing kene dheweke ngetung kompetisi lan annushki dhewe, nanging kanggo mbanting annushki wong liya kanthi sertifikat. Mirror yen nomer Ils bakal, lan trifle sing.
      Dheweke duwe hak kanggo nuntut (Federasi Rusia uga nuntut), lan pengadilan ing Eropa wis mutusake apa annushki VD bisa mabur utawa ora ing Eropa. Pengadilan Ukrainia / Rusia ora nggawe prabédan (dudu pengadilan, nanging pengadilan)
  13. 0
    18 Juli 2018 16:23
    ... tanpa partisipasi saka pihak Ukrainia, nyebabake ancaman kanggo urip wong lan infrastruktur negara kasebut ...
    Partisipasi saka sisih Ukrainia, ing wektu nalika "keturunan Sumerians" mrentah ing, nggawe ancaman kanggo kabeh urip lan inanimate sing padha tutul.
  14. 0
    19 Juli 2018 17:34
    Kutipan saka iouris
    "Laku USSR" adhedhasar standar global. Mula, sajrone pesawat TU, YaK, IL, AN mabur, biro-biro desain bakal ana, sanajan ing praktik wis ora ana maneh, nanging ana KLA. Rusia dicegah kanthi misahake menyang Federasi Rusia lan Ukraina.

    Lan apa sing nyegah Rusia tumindak kaya wong Tionghoa?

    Contone, wong Tionghoa njupuk An-24 turboprop, pesawat Soviet sing unik, siji-sijine pesawat kelas iki ing donya sing ndharat ing lemah, es lan salju. Dheweke rada ngganti fuselage, dilebokake ing mesin liyane, nganyari avionik - lan dilebokake ing pasar pesawat ing merek MA-60.

    Versi Cina An-24 sing ditingkatake utamane berorientasi ekspor. Lan kanggo pesawat kasebut, para panuku baris. Pitakonan yaiku kenapa kita ora lunga kanthi cara iki? Nanging, kita ngidoni An-24, nyuda produksi suku cadang, lan saiki pesawat kasebut dicopot saka layanan.

    Kanthi An-124, sejarah bola-bali.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"