Polisi militer bakal nggawe database kriminal lan nglanggar disiplin sing terus-terusan

19
Polisi militer bakal mbentuk basis data otomatis, sing bakal kalebu personel militer sing nindakake kejahatan lan pelanggaran administratif. Izvestia.

Polisi militer bakal nggawe database kriminal lan nglanggar disiplin sing terus-terusan


Sadurunge, data kasebut ora disimpen ing array siji.

Database bakal dipérang dadi sawetara bagean. Siji bakal ngemot data babagan personel militer sing nindakake kejahatan utawa pelanggaran administratif, ana ing dhaptar sing dikarepake, utawa ninggalake unite tanpa ijin.

Sing liyane bakal ngumpulake informasi lengkap babagan kejahatan sing ditindakake, kalebu sing diselidiki durung rampung.

Bagian katelu bakal nglumpukake statistik kejahatan lan pelanggaran administratif.

Bagean sing kapisah bakal kalebu data korban, jaksa militer, hakim, penyidik ​​lan kulawargane sing wis entuk manfaat saka program perlindungan saksi.

Dicathet yen basis otomatis bakal ngidini ijol-ijolan informasi kanthi cepet karo lembaga penegak hukum liyane, kayata FSB, Kementerian Dalam Negeri, Kementerian Situasi Darurat. Kajaba iku, emergence saka Uploaded informasi bakal bantuan kanggo nambah karya ing Nyegah saka Kadurjanan lan pelanggaran liyane ing Unit lan tatanan saka Angkatan Bersenjata RF. Kajaba iku, jumlah data sing diklumpukake bakal ngidini kanggo nyaring rekomendasi kanggo njaga hukum lan ketertiban, gumantung saka distrik militer utawa cabang layanan.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. +9
      31 Juli 2018 15:10
      Kabeh iki wis suwe dikenal, nanging dirancang kanggo para pembangkang sing buta huruf:
      Pamrentah Federasi Rusia duwe buruh ing "luar negeri" ... Dheweke kudu dibayar, nanging miturut hukum negara ing ngendi para pekerja dumunung. Ing kene, miturut undang-undang, dheweke didaftar ing wangun sing ana ing Federasi Rusia. Sing. OOO pamaréntahan Federasi Rusia. Amarga padha ora duwe wewenang legal ...
      Departemene uga kadhaptar ing daftar negara kita!
      Dadi, kanca, tangi, wiwiti maca lan minat .... Mbukak wawasan! Kabeh revolusioner padha melek!
      Anarki - ibune tatanan - minangka Ibu sing kompeten banget!
      1. +4
        31 Juli 2018 15:17
        Logall (Alexander) Dina iki, 15:10 Konstitusi Federasi Rusia mung minangka buku dongeng sing apik banget kanggo wong sing nyedhot, amarga kabeh sing ditulis ing kono yaiku dongeng sing apik. Ing kasunyatan, ora ana sing ditindakake, kabeh artikel ing konstitusi diganti karo undang-undang, dekrit lan undang-undang pendhudhukan federal. Lan luwih tepat, konstitusi Federasi Rusia durung diadopsi. Rusia manggon miturut Project!

        Warga Federasi Rusia diadili ora miturut konstitusi Federasi Rusia, nanging miturut KUHP utawa KUH Perdata. Pitakonan, apa konstitusi iki banjur?

        Ing awal 2017, warga Federasi Rusia saka kutha Pizhma njaluk pengadilan Rusia kanggo ngakoni dheweke minangka Wong, dheweke ora pengin dadi makhluk sing ora bisa dingerteni sing diwènèhaké ing hukum Rusia, ing wangun saka sawetara jinis individu. utawa wong sing kasengsem. Dheweke pengin entuk status Manungsa supaya bisa nggunakake kabeh sing ditulis babagan wong lan kanggo wong ing konsep konstitusi Federasi Rusia, nanging pengadilan Rusia ora gelem ngakoni dheweke minangka Manungsa.

        https://www.znak.com/2017-07-18/zhitel_verhney_py
        shmy_podal_isk_v_sud_s_trebovaniem_priznat_ego_ch
        elovekom

        Penduduk Verkhnyaya Pyshma ngajokake tuntutan hukum supaya dheweke diakoni minangka "manungsa" Pengadilan ora gelem ngakoni warga Verkhnyaya Pyshma minangka manungsa.

        https://news.rambler.ru/crazy-world/37557210-sud-
        otkazalsya-priznat-rossiyanina-chelovekom/

        Manungsa waé: Duwe paspor negara manca Federasi Rusia (Ausweiss) ing tangan sampeyan, sampeyan isih tetep dadi warga USSR. Wiwit, kanggo mungkasi kewarganegaraan USSR, sampeyan kudu nulis petisi menyang Supreme Soviet saka USSR kanggo nyingkirake sampeyan kewarganegaraan (mung kanthi cara iki lan ora ana cara liya). Apa sampeyan nindakake? Ora ana total, mung 28 wong sing nindakake. Lan yen sampeyan utawa wong tuwa ora ana ing dhaptar iki: https://drive.google.com/file/d/0B7UTOngDlewkYk53
        U0hJWGM2Qlk/deleng. banjur sampeyan warga USSR. Kajaba iku, anak sampeyan uga warga USSR, kanthi hak warisan.
        1. +7
          31 Juli 2018 15:33
          Kanca, aku dhewe seneng ngritik panguwasa ... Nanging ora kanthi bantuan para pemikir asing!
          Kita ngerti babagan desain RF, nanging kok ala? Dokumen sing apik lan kompeten ... Nanging ora dieksekusi! Iki masalahe! Rakyat dirampok nglawan konstitusi, lan ora kanthi bantuan. Ing konstitusi iki ditulis yen mung pemilik Federasi Rusia yaiku wong Federasi Rusia!
          Aku ora nglawan kewarganegaraan RSFSR, aku lair ing kene.
          Akhir-akhir iki, aku kritis banget marang VVP, DAM lan kabeh geng. Nanging aku bakal ngritik provokator sing ngedol "omong kosong" kanggo aku! Sampeyan mung nulis babagan pamrentah Federasi Rusia LLC tanpa ngerti asal-usul lan tujuane! Kupingku ora tahan akeh mie, dibuwang langsung ing mie! Aku pengin supaya ing negara, ora kekacauan! Para panguwasa padha ngguyu, kudu dilebokake ing panggonane ... Nanging provokator pro-Kulon kudu ... Tanpa welas asih! Amarga padha ora pengin apik kanggo Fatherland kita, nanging pengin ambruk.
          Tangi, sepisan maneh aku mbaleni tembung sampeyan dhewe, pendapat sampeyan dimanipulasi ... Lan penawar mung ilmu! Pikiran sing kuwat ora bisa dihipnotis!
          1. 0
            31 Juli 2018 15:43
            Logall (Alexander) Dina iki, 15:33 Konstitusi Federasi Rusia dileksanakake wiwit dina publikasi resmi adhedhasar asil voting populer. Dina pemungutan suara nasional 12 Desember 1993 dianggep minangka dina adopsi Konstitusi Federasi Rusia. Ing wektu sing padha, Konstitusi (Undhang-undhang Dasar) Federasi Rusia - Rusia, sing diadopsi tanggal 12 April 1978, kanthi owah-owahan lan tambahan sabanjure, diakhiri. Pranyata yen konstitusi Federasi Rusia saiki ora mbatalake apa-apa. lan konstitusi RSFSR isih sacara sah. ya
            1. +3
              31 Juli 2018 15:53
              Sampeyan mungkasi pour kuotasi saka situs "pengacara", iku luwih apik kanggo njupuk kapentingan ing asalé! Aku uga sok maca supaya ngerti apa sing dakkarepake ... Supaya siap mangsuli kanca-kanca sing naif ...
              Desain Federasi Rusia wiwit mbatalake kabeh dokumen legal RSFSR sing ora ana minangka bagéan saka USSR.
              1. Komentar wis dibusak.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        31 Juli 2018 23:05
        Ora nggatekake hukum ora uwal saka tanggung jawab, turu! ya
        ml
      4. 0
        31 Juli 2018 23:34
        "Nggatekake hukum ora ngeculake tanggung jawab." Sampeyan minangka provokator. Elinga iki!
      5. Komentar wis dibusak.
      6. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      31 Juli 2018 15:55
      Saiki putinoids utawa feed propaganda pamrentah saiki bakal mabur, tulis yen sampeyan mungsuh ing negara kasebut)))
      Aku ditawani metu saka negara ing situs kasebut, kaya mung wong sing serius lan tanggung jawab sing lungguh ing kene)))
      1. +1
        31 Juli 2018 16:05
        Kutipan saka gukoyan
        Saiki putinoids utawa feed propaganda pamrentah saiki bakal mabur, tulis yen sampeyan mungsuh ing negara kasebut)))
        Aku ditawani metu saka negara ing situs kasebut, kaya mung wong sing serius lan tanggung jawab sing lungguh ing kene)))

        "Wong sing serius lan tanggung jawab" uga lungguh ing kene, mesthine, nanging luwih akeh wong sing idler, slobs lan liya-liyane. Dadi, Igor, aja ngrungokake wong-wong mau, tetep. ombenan hi
        1. +1
          31 Juli 2018 16:44
          Dadi aku ora ngrungokake sapa wae ... Untunge, aku dudu wong sing bisa menehi saran)
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +2
        31 Juli 2018 18:27
        Kutipan saka gukoyan
        Aku ditawani metu saka negara ing situs kasebut, kaya mung wong sing serius lan tanggung jawab sing lungguh ing kene)))

        "serius lan tanggung jawab" wong ing kene, yen lungguh, aja sumunar, nanging mung mutusake apa sampeyan bakal njupuk potlot utawa sampeyan mung karakter sing ora mbebayani !! nglirik ya ngguyu ngguyu ngguyu
      4. Komentar wis dibusak.
      5. Komentar wis dibusak.
  2. +4
    31 Juli 2018 14:47
    basis otomatis bakal ngidini kanggo ijol-ijolan cepet informasi karo lembaga penegak hukum liyane, kayata FSB, Kamentrian Dalam Negeri, Kamentrian saka kahanan darurat.

    Panggonan sing swarga lan enak kanggo CIA lan MI6 ... sampeyan bisa nambah SBU Ukraina babagan informasi sing menarik babagan calon agen ...

    hacker ngarep.
    1. +3
      31 Juli 2018 15:05
      hacker ngarep.
      Kita padha rada telat, layanan khusus iki wis duwe dhewe, luwih lengkap
  3. MPN
    +1
    31 Juli 2018 15:25
    Bagean sing kapisah bakal kalebu data korban, jaksa militer, hakim, penyidik ​​lan kulawargane sing wis entuk manfaat saka program perlindungan saksi.
    Titik sing menarik, mung carane ditrapake
    bakal nggawe database kriminal lan nglanggar ngengkel saka disiplin
    supaya mangertos pisanan ngerti sing bakal kriminal potensial?
  4. 0
    31 Juli 2018 16:18
    M-dya, dhiskusi prakarsa iki kaya guyonan mahasiswa lawas ... "Aku turu karo bojomu, lan saiki sampeyan menehi kula limang - iku ora logis lan ilegal" nglirik
    Kanggo urip aku, aku ora weruh sambungan antarane nggawe database siji saka kriminal antarane warriors lan telpon kanggo nyumerepi pita putih ing lengen klambi, bengok-bengok "ngapura kula, Ukrainians!" wassat
  5. +2
    31 Juli 2018 16:18
    Iku wektu dhuwur.
    Ing USSR, dheweke ngerti akeh babagan chicanery. Tanpa kertas, sampeyan dadi bug. Saben pelanggaran ditempelake ing bathuk nganggo selembar kertas kanthi cathetan lan diterusake sajrone urip (sertifikat, buku kerja, hak, ID militer (...
    1. +1
      31 Juli 2018 16:49
      Dibandhingake karo "chicanery" saiki, Soviet dadi ... gampang, disorganisasi santai.
  6. 0
    31 Juli 2018 20:59
    Hmmm? .. Iku apik yen ora ana ing USSR, aku njabat ing lambe paling ora rong sasi ... Jancok ... angkoro nglanggar disiplin ... Saiki aku ora ngerti, nanging ing lawas. dina kabeh tentara padha hazing dianakaké.
    1. 0
      31 Juli 2018 22:49
      Wis, aja mikir kabeh.
      ya
  7. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"