Review militèr

Kamentrian Pertahanan ngajokake tuntutan hukum marang pabrikan "Tornado-S"

41
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngajokake tuntutan hukum marang Pabrik Serat Buatan Novosibirsk (NZIV), klaim sing cocog didaftar ing Pengadilan Arbitrase Moskow. Kaya ing ngisor iki saka informasi ing file kasus arbitrase, departemen militer Rusia pengin mbalekake luwih saka 4,4 milyar rubel saka pabrik Novosibirsk, RIA nyerat. News.


Kamentrian Pertahanan ngajokake tuntutan hukum marang pabrikan "Tornado-S"


Miturut informasi sing kasedhiya, gugatan kasebut diajukake ing pengadilan arbitrase tanggal 27 Juli lan durung ditampa kanggo proses. Uga, saiki, alesan kanggo tuntutan Kementerian Pertahanan marang tanduran kasebut ora dingerteni. Pabrik Novosibirsk dhewe minangka bagean saka macem-macem divisi sistem roket peluncuran saka Tekhmash.

Perlu dicathet menawa pabrik serat buatan Novosibirsk ngrakit sistem roket peluncuran kaping pirang-pirang Rusia anyar "Tornado-S", sing direncanakake bakal diganti ing pasukan dening MLRS "Smerch". Kajaba iku, perusahaan duwe spesialisasi ing produksi bahan peledak industri lan amunisi miturut nomenklatur GRAU (Direktorat Roket lan Artileri Utama), Angkatan Udara, Angkatan Laut, UNIV (Departemen Kepala Pasukan Teknik).

Komplek paling anyar 9K515 "Tornado - S" dirancang kanggo ngganti 2020-mm MLRS "Smerch" ing tentara Rusia ing 300. Komplek iki dilengkapi 12 panuntun lan bisa nembakake rudal tunggal lan tembak voli. Kanggo Tornado-S, roket tanpa arah kanthi jarak penerbangan maksimal nganti 120 km wis dikembangake. Kajaba iku, pangembangan proyektil roket sing bisa diatur kanthi fragmentasi bledosan dhuwur sing bisa dicopot utawa hulu ledak kluster kanthi jarak penerbangan sing padha. Siji salvo saka Tornado-S MLRS bisa nutupi area sing ngluwihi 60 hektar.
Foto sing digunakake:
politrussia.com
41 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. KUNO
    KUNO 31 Juli 2018 15:57
    + 27
    Dadi, apa inti saka pratelan kasebut - nglanggar kontrak kanggo nyedhiyakake peralatan, perakitan berkualitas rendah, panggunaan komponen lan komponen sing berkualitas rendah? ?? recourse Kabut, dudu tuntutan hukum! !!
    1. ALEXXX1983
      ALEXXX1983 31 Juli 2018 16:02
      +3
      Quote: KUNO
      Dadi, apa inti saka pratelan kasebut - nglanggar kontrak kanggo nyedhiyakake peralatan, perakitan berkualitas rendah, panggunaan komponen lan komponen sing berkualitas rendah? ?? recourse Kabut, dudu tuntutan hukum! !!

      Ora dingerteni.
      Saiki, alesan kanggo tuntutan Kementerian Pertahanan marang tanduran kasebut ora dingerteni.
      1. MPN
        MPN 31 Juli 2018 16:07
        +6
        intrik sialan. Saiki aku ora bakal turu ... am
        1. Contone
          Contone 31 Juli 2018 16:22
          +3
          ISK kanggo replenishment saka FIU. sedulur
          Artikel sing apik. Ora jelas apa sing dijaluk. Nyuwun
          1. andrey
            andrey 31 Juli 2018 16:31
            +9
            Minangka nderek saka informasi ing berkas kasus arbitrase, departemen militèr Rusia kepengin waras luwih saka 4,4 milyar rubles, nyerat RIA Novosti.
            wow ... nglanggar kontrak utawa apa? kapitalisme sial ... dadi tanduran bisa rusak, lan MLRS ora bisa diduweni ...
            1. Syurik70
              Syurik70 31 Juli 2018 18:07
              +3
              Aku ora ngerti apa alasane, nanging tuntutan hukum kasebut bisa ngrusak tanduran kasebut.
              Dheweke mung ora mbuwang informasi kaya ngono. Contone, dheweke pengin mateni pesaing utawa tuku saham kanthi murah. Sapa sing bocor? Yen ing pelayanan - paling kamungkinan tumindak utawa sabotase langsung saka layanan Intelligence Western. Yen INFA pisanan katon ing pers kuning lan manca, padha arep ngrusak
              1. 5
                5 31 Juli 2018 18:41
                +3
                Kanggo produk militer, ana acceptance militer lan imperfections lan shortcomings ditanggulangi ing urutan kerja. Bisa uga ana masalah finansial ing inflasi rega buatan, nanging prakiraan lan rega kudu ditemtokake nalika mlebu pesenan-kontrak, lan ora ana sing bisa dimangerteni saka artikel kasebut - jurnalisme manajemen modern, ngisi, mung kaget ..... .
                1. USSR-1
                  USSR-1 31 Juli 2018 23:20
                  +1
                  Apa Wilayah Moskow ora duwe kolektor normal ing T-90?
          2. sabakina
            sabakina 31 Juli 2018 17:28
            +4
            Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing iki dudu "artikel", nanging warta. Ya, sampeyan ora njaluk katrangan saka warta kenapa pesawat kasebut tabrakan ...
        2. gundul
          gundul 31 Juli 2018 17:06
          +1
          Pavel, sugeng sonten. Dadi aku mulih, saka kerja, aku maca manawa pancake ora tuwuh bebarengan kaya baji - sampeyan kaya sepira kerepe sampeyan nggawa sampanye ing kene - sial, aku bakal OK. Nanging panemumu, nalarmu, aku ngajeni, nanging akhir-akhir iki sampeyan "nyoba" sumpah karo kabeh wong. Pash, kok kowe dadi asu ajag – senajan ora omong kosong.
          1. MPN
            MPN 31 Juli 2018 17:11
            +1
            Vladimir. hi
            Quote: gundul
            Pash, kowe kok dadi asu ajag
            Aku bakal nyoba dadi luwih apik. nglirik Aku ora nesu marang wong, ora ana gunane, lan kabar kasebut kadhangkala ndadekake aku nesu, bisa uga wis pikun. aran hi
        3. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
    2. siberalt
      siberalt 31 Juli 2018 17:09
      0
      Apa artikel iki, yen mung ngandika yen wong, ing sawetara cara, ora nepaki kontrak ing sawetara bagean, lan malah ing mratelakake panemume saka salah siji pihak? nglirik Muga-muga sing dadi arbitrase, iku kompetensine.
    3. Starover_Z
      Starover_Z 31 Juli 2018 17:22
      +1
      Quote: KUNO
      Dadi, apa inti saka pratelan kasebut - nglanggar kontrak kanggo nyedhiyakake peralatan, perakitan berkualitas rendah, panggunaan komponen lan komponen sing berkualitas rendah? ?? recourse Kabut, dudu tuntutan hukum! !!

      Pratelan kasebut bisa uga bener, babagan kualitas komponen, lan pratelan kita marang wartawan sing nutupi topik kasebut, sing, ing nguber "bebek goreng", sprinkled opus iki!
      1. gundul
        gundul 31 Juli 2018 23:26
        0
        Nah, dadi ssust (jebule editor ing komputer), - iku mung moyoki, aku mbaleni
    4. dogens
      dogens 2 Agustus 2018 09:08
      0
      Quote: KUNO
      Dadi, apa inti saka pratelan kasebut - nglanggar kontrak kanggo nyedhiyakake peralatan, perakitan berkualitas rendah, panggunaan komponen lan komponen sing berkualitas rendah? ?? recourse Kabut, dudu tuntutan hukum! !!

      Kabeh iki sampeyan bisa nemokake dhewe. Bukak situs web pengadilan arbitrase lan temokake kasus nyata kanthi jeneng para pihak. Bakal ana ing wiwitan, amarga kasus diurutake miturut tanggal.
      Sapa sing kasengsem kanggo nelusuri kasus iki: А40-175101/2018 - durung ana informasi (aku ora ngerti, bisa uga ana amarga rahasia negara lan ora bakal nindakake bisnis ing kabinet filing). Nanging nganti saiki, pernyataan pratelan wis ditampa dening Pengadilan Arbitrase Moskow. Iki ora rags kuning, iki sumber Fed ngandika.
  2. parusnik
    parusnik 31 Juli 2018 16:02
    + 10
    Subyek pratelan kasebut bakal dingerteni, mula kudu dirembug, nanging saiki, kajaba jumlah, jumlah sing layak ... Yen Wilayah Moskow menang, perusahaan uga bisa bangkrut ...
    1. MPN
      MPN 31 Juli 2018 16:08
      +3
      Dheweke bakal mbayar utang Kementerian Pertahanan ... lan ngguyu lan dosa ...
      1. parusnik
        parusnik 31 Juli 2018 16:26
        +3
        hi Ora, dheweke ora bakal menehi maneh .. iku mung titik .. Ana akeh pilihan .. Lan karyawan perusahaan bakal nandhang sangsara ..
    2. ALEXXX1983
      ALEXXX1983 31 Juli 2018 16:08
      +5
      Artikel kasebut kosong. Sanajan isih awal banget kanggo ngomong babagan apa wae - bisa uga palsu.
      1. andrey
        andrey 31 Juli 2018 16:32
        +1
        Kutipan saka parusnik
        Lan karyawan perusahaan bakal nandhang sangsara ..

        mesthi...
  3. PelautChF
    PelautChF 31 Juli 2018 16:03
    +3
    Paling kamungkinan ora eksekusi kontrak, yen Angkatan Laut wis ngajokake tuntutan hukum kanggo alesan iki lan dhuwit wis mbayar, banjur siji bisa ngomong bab papat destroyers.
    1. Sniper ireng
      Sniper ireng 31 Juli 2018 16:31
      0
      Utawa siji TARK karo motorboat lol
  4. gukoyan
    gukoyan 31 Juli 2018 16:04
    0
    Mesthi ana kedadeyan.)
    Lan kabar umume muddy, apa gunane?
    1. Yuyuka
      Yuyuka 31 Juli 2018 16:12
      +3
      Kutipan saka gukoyan
      Mesthi ana kedadeyan.)
      Lan kabar umume muddy, apa gunane?


      Carane ing apa ?? Ana kedadeyan ... sampeyan ndeleng ... nglirik
      1. Sniper ireng
        Sniper ireng 31 Juli 2018 16:33
        0
        Lan kabeh wis jelas kanggo aku, SOMETHING SOMETHING! !!! ombenan
        1. Yuyuka
          Yuyuka 31 Juli 2018 16:42
          0
          Kutipan saka Black Sniper
          Lan kabeh wis jelas kanggo aku, SOMETHING SOMETHING! !!! ombenan


          Inggih, paling ora ana spesifik! wassat ombenan
          1. gukoyan
            gukoyan 31 Juli 2018 17:35
            0
            Ahahahaha, saiki mesthi intrik)))
  5. Bai
    Bai 31 Juli 2018 16:12
    +7
    departemen militer kepengin mbalekake luwih saka 4,4 milyar rubel saka pabrik Novosibirsk

    Arep bangkrut pabrik? Jumlah iki ora bisa ditanggung kanggo tanduran apa wae.
    1. Sniper ireng
      Sniper ireng 31 Juli 2018 16:35
      0
      Utawa mungkin padha kacau karo nol ... lol
    2. user
      user 31 Juli 2018 21:31
      0
      Jumlah iki ora bisa ditanggung kanggo tanduran apa wae.


      Modernisasi Krasmash (Krasnoyarsk, kanggo rudal Sinev) wis rampung, kanthi resmi 16 milyar, NZIV saka dek sing padha, perusahaan kasebut ora bakal bangkrut.
      1. kakvastam
        kakvastam 31 Juli 2018 23:15
        0
        Bisnis kasebut ora bakal bangkrut.

        Saiki!
        Dheweke bakal milih manajer dhewe - financier, mesthine - lan sajrone nem wulan dheweke bakal ngoptimalake supaya ora bisa nemokake sungu utawa sikil. Sayange, iki kadhangkala kedadeyan. Lan padha wanted kanggo wahing ing pertahanan.
  6. bmv04636
    bmv04636 31 Juli 2018 16:40
    0
    kabeh deadline mbokmenawa ora kejawab minangka tansah
  7. Krasnoyarsk
    Krasnoyarsk 31 Juli 2018 16:43
    +4
    Ngrembug "artikel" iki minangka salah sawijining bab sing ngrembug informasi saka kategori OBS.
  8. igorbrsv
    igorbrsv 31 Juli 2018 17:09
    0
    Lan apa jenis pratelan iku? Mungkin kabeh wong bisa ngawula ing kono?
    1. Piramidon
      Piramidon 31 Juli 2018 19:26
      0
      Kutipan saka igorbrsv
      Mungkin kabeh wong bisa ngawula ing kono?

      Mung yen sampeyan tuku "Tornado" ngguyu
  9. igorbrsv
    igorbrsv 31 Juli 2018 17:11
    0
    Utawa dheweke pengin nasionalisasi Nyuwun
  10. y-yz
    y-yz 31 Juli 2018 18:24
    0
    Ing Desember taun kepungkur, kasus pidana diwiwiti marang Valery Petrov, sing banjur dadi direktur umum NZIV. Dheweke diduga nylewengake udakara 8,5 yuta rubel. Saiki Pak Petrov, minangka Kommersant kandha ing kantor jaksa Wilayah Novosibirsk, minangka terdakwa ing telung kasus pidana - kabeh mau babagan penggelapan utawa penggelapan ing skala gedhe. Valery Petrov dhewe diselehake ing tahanan omah, dheweke ora setuju karo tuduhan marang dheweke.https://www.kommersant.ru/doc/3701351
  11. asv363
    asv363 31 Juli 2018 18:55
    0
    Yen ana sing kasengsem, ana sumber "File kertu kasus arbitrase": http://kad.arbitr.ru/

    Ing sawijining wektu, aku nglacak sawetara kasus sing kasengsem ing kana.
  12. gorenina91
    gorenina91 31 Juli 2018 19:06
    0
    - Iku wektu kanggo tuku saka Cina iki ... "mantan kita" ... "Tornados" ... - Padha wis kenek luwih lan luwih akurat ..
  13. HMR333
    HMR333 31 Juli 2018 23:02
    0
    kok dadi artikel sing ora ana sing kudune ??? gugatan apa, shading apa, yen ora dingerteni, kenapa nulis artikel?
  14. kakvastam
    kakvastam 31 Juli 2018 23:11
    0
    Aku kepengin weruh apa tujuane tuntutan hukum kasebut?
    Bangkrut saka perusahaan karo Advertisement sakteruse saka property?
    Ora mungkin Bu Vasilyeva bali saka liburan.
  15. wuh wuh
    wuh wuh 1 Agustus 2018 10:39
    0
    Aku iki adhedhasar asil tes Azerbaijan saka komplèks iki, nalika rudal ora mabur lan tiba ing jejere instalasi. Ana sawetara jinis marriage.