saingan battlecruiser. Proyek sing ora diwujudake

55
Ing artikel iki, kita bakal ndeleng proyek battlecruiser paling anyar sing digawe ing AS, Jepang lan Inggris.

Amerika Serikat

История nitahaken saka US battlecruisers diwiwiti kanthi apik lan ... cukup aneh, rampung kanthi apik, sanajan kudu dicathet yen ora ana gunane kanggo para laksamana lan perancang Amerika.

Ing kasunyatan, idea saka battlecruiser wis dirumuske ing Amerika Serikat ing awal 1903, nalika Naval College ing Newport ngusulake idea saka cruiser waja, kang wis gaman lan waja iso dibandhingke karo kapal perang skuadron. , nanging ngluwihi sing terakhir ing kacepetan. Dianggep manawa kapal kasebut kudu nyekel lan ngiket kapal perang mungsuh ing perang sadurunge nyedhaki pasukan utama, supaya cruiser kudu bersenjata karo artileri 305-mm lan nyedhiyakake perlindungan marang. Ing panemu kasebut, pengalaman perang Spanyol-Amerika katon cetha banget, nalika kapal perang AS ora bisa ngetutake pasukan utama Admiral Cervera. Ing wektu sing padha, sukses saka cruiser wojo Brooklyn, kang kejiret lan dijupuk mudhun kapal mungsuh, iku umumé ora kanggo kualitas desain, nanging kanggo kasekengan saka gunners Spanyol kanggo mencet target. Yen Spanyol wis latihan iso dibandhingke kanggo Amerika "kolega", banjur ... ora, ing perang Santiago de Cuba padha meh ora menang ing kasus iki, nanging padha bisa banget uga ngrusak utawa malah nglelebke Brooklyn lan nyimpen ing. paling setengah saka skuadron waja saka karusakan. Inggih, pelaut Amerika kudu diwenehi amarga - sukses luar biasa ing segara ora wuta wong, lan ora overshadow shortcomings saka materi saka cruisers waja US.

Kesimpulan saka spesialis saka Naval College mung bisa ditampani - ing Amerika pisanan weruh battlecruiser minangka kapal kanggo melu ing perang pasukan utama, sing views dadi cedhak banget karo Jerman, lan iku Jerman sing, ing periode sadurunge Perang Donya I, ngatur kanggo nggawe battlecruisers paling sukses ing donya. Ing wektu sing padha, proyèk-proyèk AS pisanan dadi, mbok menawa, malah luwih maju tinimbang mitra Jerman.

Nalika pembuat kapal lan laksamana Jerman entuk kacepetan dhuwur para penjelajah perang kanthi rada nyuda proteksi lan nyuda kaliber utama dibandhingake karo kapal perang sing dibangun ing wektu sing padha, lan kanggo sawetara wektu dheweke ora bisa mutusake babagan kesetaraan pamindahan. kapal perang lan battlecruisers, ora kaya sing ing USA Iku. Proyèk battlecruiser sing pisanan yaiku analog saka dreadnought Wyoming (26 ton, bedhil 000 * 12 mm ing enem menara kembar, waja 305 mm lan kacepetan 280 knot)


Mbokmenawa foto paling misuwur saka kapal perang "Wyoming"


Nanging kanthi awak sing luwih sempit lan luwih dawa kanggo entuk kacepetan dhuwur, dene dawane battlecruiser kudu tekan 200 m, yaiku 28,7 m luwih dhuwur tinimbang Wyoming. Persenjataan iki weakened, nanging cukup kanggo perang karo kapal perang - 8 * 305-mm bedhil ing papat menara, lan kacepetan iki mestine kanggo tekan 25,5 knots. Ing wektu sing padha, pesenan ora mung disimpen ing tingkat Wyoming, nanging, bisa uga, bisa uga ujar manawa ngluwihi. Senajan kekandelan saka sabuk waja, geladhak, barbets, etc. tetep ing tingkat kapal perang, nanging dawa lan dhuwur saka sabuk waja utama kudu ngluwihi sing saka Wyoming. Ing wektu sing padha, pamindahan saka battlecruiser dadi 26 ton, yaiku, padha karo kapal perang sing cocog.

Secara konseptual, proyek kasebut dadi sukses banget kanggo wektune (penulis ora ngerti tanggal pembangunan sing pas, nanging mbokmenawa 1909-1910), nanging ing taun-taun kasebut Amerika Serikat menehi prioritas kanggo pambangunan dreadnoughts, mulane. "American Dreflinger" iki tau glethakaken mudhun. Nanging, proyek iki cepet dadi lungse, nanging ora liwat fault saka sawijining pencipta - jaman superdreadnoughts mung ngganti "305-mm" kapal perang ...

Proyèk sabanjure saka battlecruiser AS, yen diwujudake ing logam, bakal kanthi jelas ngaku minangka battlecruiser paling apik ing donya - mesthine bakal nggawe analog saka kapal perang Nevada, nahan waja sing terakhir, nanging nyuda persenjataan kanggo 8 * 356-mm bedhil lan nyedhiyakake kapal kanthi kacepetan ing 29 knot. Njupuk menyang akun kasunyatan sing TOR kanggo kapal kuwi presented bali ing 1911, lan iku mestine kanggo glethakaken mudhun ing 1912, battlecruiser kuwi mesthi ninggalake kabeh battlecruisers Inggris, Jerman lan Jepang adoh konco.

Mesthi, siji kudu mbayar kanggo karakteristik kinerja kuwi karo soko: rega ana Tambah ing pamindahan liwat 30 ton (kanggo taun - jumlah banget gedhe), uga ora paling dawa, miturut standar Amérika, sawetara njelajah - " mung" 000 mil mesthi ekonomi. Lan yen Amerika wis siyap kanggo setuju karo pisanan (nambah ing pamindahan), banjur sing kapindho dadi ora bisa ditampa kanggo wong-wong mau. Ing tangan siji, mesthi, sampeyan bisa nyalahake laksamana AS babagan iki - kanggo kanca-kanca Eropa, jarak 5 mil katon luwih normal, nanging Amerika, sanajan ndeleng Jepang minangka mungsuh ing segara, pengin. kanggo njaluk kapal karo sawetara samudra nyata lan kurang saka 000 mil padha ora sarujuk.

Minangka asil saka alasan ing ndhuwur, sawetara Varian saka project battlecruiser diajukake kanggo wawasan, kang liyane padha, karakteristik kinerja, kekandelan saka waja wis suda saka 356 mm kanggo 280 lan 203 mm, lan mung. ing kasus terakhir, jarak 8 mil wis digayuh. Akibaté, para pelaut Amerika milih pilihan sing terakhir lan ... maneh ngetokaké masalah kasebut, nganggep pambangunan dreadnoughts dadi prioritas sing luwih dhuwur. Nanging, ing kene, wis nggawe pilihan kanggo njelajah sawetara amarga kelemahan kritis saka leladen, Amerika ing salawas-lawase ninggalake proyek kapal paling apik saka kelas iki kanggo wektu, menyang "soko" sange disebut. battlecruiser kelas Lexington.



Ing bab punika ing taun 1915, nalika armada Amérika bali menyang idea kanggo mbangun battlecruisers maneh, laksamana rampung ngganti views ing peran lan panggonan saka kelas iki kapal ing struktur. armada. Kapentingan ing battlecruisers didhukung dening perang Dogger Bank, sing nuduhake potensial kapal kelas iki, nanging kaget yen saiki Amerika wis nggunakake konsep anyar saka battlecruiser, temen beda saka Inggris utawa Jerman. Miturut rencana para laksamana AS, kapal penjelajah perang bakal dadi penyangga formasi "35 knot", sing uga kalebu kapal penjelajah ringan lan kapal perusak sing bisa nggayuh kacepetan sing kasebut ing ndhuwur.

Tanpa mangu, tingkat teknologi banjur bisa nggawa kacepetan kapal gedhe nyedhaki 35 knots, nanging, mesthi, mung ing biaya kurban ageng ing kuwalitas pertempuran liyane. Nanging kanggo apa? Iki ora jelas, amarga konsep sing rada waras nggunakake sambungan "35-node" ora tau lair. Umumé, ing ngisor iki kedaden - ing upaya kanggo njaluk kacepetan super saka 35 knots, Amerika ora siap kanggo kurban firepower lan sawetara: Mulane, waja lan survivability saka battlecruiser kudu suda kanggo meh nul. Kapal nampa bedhil 8 * 406-mm, nanging ing wektu sing padha awak banget dawa lan sempit, kang tilar PTZ serius, lan waja ora ngluwihi 203 mm!

Nanging ana liyane sing nggumunake. Wis ngerti yen Inggris wis nyelehake "Hood" lan nampilake kemampuan tempur (dokumentasi desain saka battlecruiser Inggris pungkasan ditransfer menyang Amerika Serikat kanggo ditinjau), lan sawise nampa analisis saka Inggris babagan kerusakan kapal sing ditampa sajrone Peperangan Jutland, Amerika stubbornly terus cling menyang Inggris konsep battlecruiser - kacepetan maksimum lan firepower karo minimal pangayoman. Nyatane, perancang AS mung mundur ing siji bab - nyadari ora pentinge perlindungan ing jero banyu, dheweke nambah jembar awak dadi 31,7 m, nyedhiyakake PTZ sing luwih apik kanggo taun-taun kasebut. Ing wektu sing padha, kacepetan kudu dikurangi dadi 33,5 knot, nanging kapal tetep kikuk - kanthi pamindahan luwih saka 44 ton (luwih saka "Hood" kira-kira 000 ton!) Lan persenjataan 3 * 000-mm, sisih sawijining direksa dening mung 8 mm waja! Bathuk menara tekan 406 mm, barbettes - 178 mm, wheelhouse - 279 mm. Tingkat waja iki luwih unggul tinimbang Repulse lan Rinaun sadurunge upgrade, nanging mesthi ora cukup kanggo operasi nglawan kapal sing abot ing donya, lan ora ana sangsi yen Lexingtons (iki minangka seri Battlecruisers Amerika dijenengi) kanthi kategori luwih murah tinimbang "Hood" ing babagan proteksi lan keseimbangan sakabèhé proyek kasebut. Umumé, pambangunan enem kapal penjelajah kelas Lexington pancen ora bisa ditrapake kanthi pertimbangan taktik, mbantah pengalaman donya sing dipikolehi nalika Perang Donya I, lan bakal dadi kesalahan gedhe ing pambangunan kapal Amerika ... tujuan asli.

Iku mung ora kelakon. Intine, ing ngisor iki kedadeyan - sinau karakteristik taktik lan teknis kapal Inggris lan Jepang pasca perang, Amerika ngerti yen kapal perang lan penjelajah perang paling anyar, umume, ora ana ing puncak kemajuan. Kapal sing luwih maju lan gedhe dibutuhake, nanging larang, lan liyane, dheweke ora bakal bisa ngliwati Terusan Panama, lan kabeh iki nggawe masalah gedhe sanajan ekonomi pisanan ing donya, yaiku Amerika Serikat sawise. Perang Donya I. Mulane, Presiden AS W. Harding, sing dadi kuwasa ing taun 1920, miwiti konferensi babagan pengurangan persenjataan angkatan laut, sing dadi Persetujuan Angkatan Laut Washington sing misuwur, nalika Amerika Serikat, ing antarane kewajiban liyane, uga ora gelem ngrampungake pambangunan. enem Lexingtons. Ing wektu iku, kesiapan teknis rata-rata para penjelajah perang Amerika pisanan lan pungkasan rata-rata udakara 30%.

Ing dhewe, penolakan kanggo mbangun ageng lan arang banget larang, nanging rampung inconsistent karo syarat perang angkatan laut modern, US battlecruisers wis bisa dianggep sukses, nanging kita disebut pungkasan crita Lexington sukses. Kaya sing sampeyan ngerteni, rong kapal saka jinis iki isih dikenalake menyang Angkatan Laut AS, nanging kanthi kapal saka kelas sing beda - operator pesawat. Lan, aku kudu ngomong, "Lady Lex" lan "Lady Sarah", minangka pelaut Amerika disebut operator pesawat Lexington lan Saratoga, dadi mbok menawa operator pesawat paling sukses ing donya, dibangun maneh saka kapal gedhe liyane.


Demonstrasi owah-owahan saka operator pesawat saka battlecruiser kelas Lexington


Iki difasilitasi dening sawetara pancasan desain sing katon rada aneh ing battlecruisers, nanging cukup cocok kanggo operator pesawat, sing ngidini sawetara sejarawan malah sijine nerusake versi sing Amerika, ing tataran desain, kalebu kamungkinan saka restrukturisasi kuwi ing project. . Miturut penulis artikel iki, versi kuwi katon banget mamang, amarga ing tataran desain Lexington iku meh ora bisa kanggo nganggep sukses Agreement Washington, nanging versi iki ora bisa rampung rek. Umumé, crita iki isih ngenteni peneliti, nanging kita mung bisa nyatakake yen senadyan karakteristik kinerja sing ora masuk akal saka kelas Lexington battlecruisers, sejarah ngrancang battlecruisers AS wis mimpin kanggo munculé loro luar biasa, dening standar pra-perang. , operator pesawat.


Pasangan sing apik banget: "Lady Lex" lan "Lady Sarah"


Kanthi kang kita congratulate US Navy.

Jepang

Sawisé Armada Gabungan ditambah karo papat kapal penjelajah kelas Kongo, telu ing antarané dibangun ing galangan kapal Jepang, Jepang musataken upayané kanggo mbangun kapal perang. Nanging, sawise Amerika ngumumake program gawe kapal anyar ing taun 1916, sing dumadi saka 10 kapal perang lan 6 penjelajah perang, subyek saka Mikado nentang karo dhewe, ing ngendi, kanggo pisanan ing taun anyar, battlecruisers ana. Saiki kita ora bakal fokus ing fitur program gawe kapal Jepang, kita mung nyathet yen ing taun 1918, program sing diarani "8 + 8" pungkasane diadopsi, miturut putrane Yamato kudu mbangun 8 kapal perang lan 8 kapal perang (" Nagato" lan "Mutsu" kalebu ing kono, nalika sadurunge dibangun kapal perang 356-mm lan battlecruisers ora). Sing pisanan dilebokake yaiku rong kapal perang kelas Kaga lan loro kapal perang kelas Amagi.


"Amagi"


Apa sing bisa dikandhakake babagan kapal kasebut? Kapal perang "Toza" lan "Kaga" dadi versi sing luwih apik saka "Nagato", ing ngendi "kabeh wis rada apik" - daya tembak ditambahake kanthi nambahake menara kaliber utama kaping lima, supaya jumlah total bedhil 410 mm. digawa menyang 10. Booking uga ditampa sawetara pitulungan - sanajan sabuk waja Kaga luwih tipis tinimbang Nagato (280 mm mungsuh 305 mm), nanging dumunung ing amba, kang rampung equalized resistance waja suda, nanging horisontal. pangayoman dadi luwih apik.

Nanging, ing syarat-syarat kombinasi saka kuwalitas pertempuran sawijining, Kaga minangka pemandangan aneh kanggo kapal perang sawise perang. Perlindhungan waja ing sawetara cara cocog, lan ing sawetara cara luwih cendhek tinimbang ing battlecruiser "Hood". Nanging, kita wrote sadurungé, Hood dibangun ing jaman dreadnoughts 380-381 mm lan, sanajan waja sawijining banget majeng kanggo wektu, iku mung dilindhungi kapal saka cangkang bedhil iki kanggo ombone winates.

Ing wektu sing padha, nalika kapal perang Kaga lan Toza dirancang, kemajuan angkatan laut wis njupuk langkah sabanjure, pindhah menyang bedhil 16 inci sing luwih kuat. Sistem artileri Inggris 381 mm sing apik banget nyepetake proyektil 871 kg kanthi kecepatan moncong 752 m / s, nanging bedhil 406 mm Amerika sing dipasang ing kapal perang kelas Maryland nembakake proyektil 1 kg kanthi kecepatan moncong 016 m / s, nalika Jepang 768-mm bedhil murub projectile ngebotake persis siji ton karo kacepetan dhisikan saka 410 m / s, sing, kaunggulan ing daya saka bedhil 790-mm ana 406-21%. Nanging kanthi nambah jarak, bedhil limalas-inci Inggris kalah luwih akeh tinimbang bedhil Jepang lan Amerika ing penetrasi waja - nyatane proyektil sing luwih abot ilang kacepetan luwih alon, lan sawise kabeh, kacepetan iki wiwitane luwih dhuwur tinimbang nembelas. - senapan inci ...


Ditembak bedhil 410-mm saka kapal perang "Nagato". Iki direncanakake kanggo nyelehake bedhil sing padha ing "Kaga" lan "Amagi"


Ing tembung liyane, waja Hood kanggo ombone winates dilindhungi saka 380-381 mm Nihan, lan (paling apik!) Banget winates - saka 406-410 mm. Kita bisa kanthi aman ngomong sing, sanajan ing kahanan tartamtu, "Hood" bisa tahan hits saka cangkang 406-mm, nanging pangayoman sawijining ora dimaksudaké lan banget banget kanggo iki. Lan njupuk menyang akun kasunyatan sing Kaga iki wojo Samsaya Awon saka Hood, siji bisa nyatakake podo tartamtu ing kuwalitas nyerang-pertahanan kapal iki. Hood kurang bersenjata, nanging rada dilindhungi, sanajan ora bisa nahan cangkang dawa 410 mm. Ing wektu sing padha, waja mungsuh (sabuk waja 280 mm kanthi sudut, dek lapis baja 102-160 mm kanthi bevel 76-102 mm) cukup rentan kanggo bocah-bocah greenboy 381 mm Inggris. Sing, pangayoman saka loro kapal saka cangkang saka "mungsuh" katon merata banget, nanging kapal perang Jepang, Nanging, amarga nomer luwih saka barel kaliber utama lan meriam abot, wis luwih kasempatan kanggo ngirim hit kritis kanggo " Hood" luwih cepet. Nanging kapal Inggris iku luwih cepet (31 knots versus 26,5 knots), kang menehi kaluwihan taktik tartamtu.

Umumé, bisa dicathet menawa kapal perang kelas Kaga Jepang nggabungake gaman lan waja sing kuwat banget sing ora bisa nahan senjata kasebut. Inggris piyambak ngakoni pangayoman saka Hood ora cukup kanggo tingkat tambah saka ancaman, lan weruh perlu kanggo ngiyataken ing kabeh cara bisa (kang wis rampung ing proyèk kirim-perang, kang bakal kita njaluk). Lan kita ora kudu lali yen "Hood" isih minangka kapal konstruksi militer. Nanging apa sing dianggep Jepang nalika nyelehake kapal perang kanthi perlindungan sing luwih lemah sawise perang? Penulis artikel iki ora duwe jawaban kanggo pitakonan iki.

Umumé, kapal perang jinis Kaga minangka jinis battlecruiser, kanthi gaman sing kuat banget, waja sing ora cukup lan kacepetan sing moderat kanggo wektune, amarga bisa nyegah "gigantisme" - kapal kasebut bisa pas. kurang saka 40 ewu km. ton pamindahan (sanajan ora cetha apa kita ngomong bab pamindahan standar utawa normal, penulis, Nanging, cenderung kanggo pilihan terakhir). Mesthi, Kaga dadi luwih apik bersenjata lan luwih cepet tinimbang Maryland Amerika, nanging kekurangan perlindungan waras marang cangkang 406 mm ngrusak masalah kasebut. Kajaba iku, sawise kabeh, iku dudu Maryland sing kudu dianggep minangka analog saka Kaga, nanging kapal perang jinis South Dakota (1920, mesthi, lan dudu pre-perang) kanthi bedhil 406-mm, 23 knot. kacepetan lan 343 mm onboard waja.

Dadi, kenapa iki minangka pambuka babagan kapal perang, yen artikel kasebut dikhususake kanggo para penjelajah perang? Kabeh iku prasaja banget - nalika nggawe battlecruisers saka jinis Amagi, Jepang sregep nyalin konsep Inggris - gadhah pamindahan rada luwih gedhe dibandhingake kapal perang Kaga (miturut macem-macem sumber, 41 - 217 ton versus 42 ton), battlecruisers Jepang duwe kuwi. persenjataan kuat padha (kabeh padha 300 * 39-mm bedhil), kacepetan luwih (330 knots mungsuh 10 knots) lan waja Ngartekno weakened. Sabuk waja utama nampa "downgrade" saka 410 kanggo 30 mm. Bevels - 26,5-280 mm lawan 254 mm (miturut sumber liyane, "Kaga" wis bevels saka 50-80 mm). Ketebalan dek lapis baja yaiku 76-50 mm lawan 102-102 mm. Kekandelan maksimum barbet saka menara baterei utama "pindhah metu" saka 140 kanggo 102 mm.

saingan battlecruiser. Proyek sing ora diwujudake

Skema waja saka battlecruiser "Amagi"


Prajurit perang kelas Amagi mesthi katon apik banget ing perang Jutland, lan ora ana sangsi manawa Laksamana Beatty duwe kapal sing kaya ngono, klompok pengintaian pertama Hipper mesthi asin. Ing perang karo battlecruisers saka Hochseeflotte, Amagi bakal duwe firepower akeh banget, nalika pangayoman sing, ing umum, cukup cukup kanggo 1-mm Nihan, sanajan ing asas, Derflinger karo Lutzow wis sawetara kasempatan kanggo sworo seru pungkasanipun. Nanging, pesenan kapal perang Jepang ora njamin pangayoman Absolute marang 305-mm waja-piercing cangkang lan ing sawetara kahanan bisa pierced dening wong-wong mau (sanajan karo kangelan gedhe, nanging isih ana kemungkinan).

Nanging, Kapabilitas pangayoman saka Amagi marang full-fledged 343-356 mm meriam-piercing meriam banget mamang, 380-381 mm padha dijarno, 406 mm padha rampung absen. Dadi, cukup aneh, nanging mbandhingake pesenan kapal perang Jepang karo Lexingtons Amerika, kita bisa ngomong babagan sawetara paritas - ya, waja Jepang kanthi resmi rada kandel, nanging nyatane ora ana siji utawa liyane saka cangkang 406-410 mm. "mungsuh" ora ngayomi babar pisan. Cangkang endhog sing tipis banget bersenjata jackhammers…

Tanpa mangu-mangu, pambangunan kapal kasebut ora bisa ditrapake kanggo Jepang, sing, kaya sing sampeyan ngerteni, cukup diwatesi ing babagan dana lan kemampuan dibandhingake karo pesaing utama, Amerika Serikat. Mulane, Jepang kudu nganggep Persetujuan Angkatan Laut Washington minangka hadiah kanggo Amaterasu, sing nyegah para putrane Yamato nggawe kapal perang sing ora ana gunane.

"Akagi" lan "Amagi" mesthine diowahi dadi operator pesawat, nanging "Amagi" rusak banget nalika lindhu, nalika isih durung rampung lan dibuwang (kapal perang "Kaga" sing durung rampung diganti). Loro-lorone kapal kasebut dadi misuwur ing perang ing tahap awal Perang Pasifik, nanging kudu diakoni manawa kanthi teknis kapal kasebut kalah karo Lexington lan Saratoga - nanging iki crita sing beda banget ...

Saksa

Aku kudu ujar manawa kabeh proyek "jenius Teutonic sing surem" sawise "Ersatz York" ora luwih saka sketsa pra-sketsa, sing ditindakake tanpa semangat. Ing wulan Februari-Maret 1918, kabeh wong ing Jerman ngerti manawa ora ana kapal abot sing bakal ditindakake sadurunge pungkasan perang, lan ora ana sing bisa prédhiksi apa sing bakal kelakon sawise rampung, nanging kahanan ing ngarep saya tambah parah. . Mulane, ora ana maneh "perang pendapat" saka laksamana lan perancang, proyek-proyek kasebut umume digawe "ing mesin": mbok menawa, mulane sketsa pungkasan para penjelajah perang Jerman akeh sing padha.

Dadi, contone, padha kabeh bersenjata karo super-kuat 420-mm bedhil utama kaliber, nanging nomer bedhil mawarni-warni - 4; 6 lan 8 bedhil ing menara kembar. Mbokmenawa proyek sing paling seimbang yaiku kanggo 6 bedhil kasebut - menarik yen rong menara dumunung ing buritan, lan mung siji - ing gandhewo. Senadyan pemborosan sing katon, susunan menara iki nduweni kaluwihan - ing buritan, rong menara misahake kamar mesin, lan ora bisa dipateni dening cangkang siji, uga susunan menara kasebut menehi sudut tembak sing paling apik. dibandhingake karo skema "loro ing irung" - siji ing buritan.



Pemesanan vertikal sacara tradisional kuat - ing proyek Mackensen lan Ersatz York, Jerman, umume Hamburg, nyalin proteksi Dreflinger, mbatesi paningkatan tipis (lan ing sawetara cara saya elek), lan mung saiki, pungkasane, njupuk wektu sing suwe. -langkah ngenteni lan nggawa kekandelan sabuk waja nganti 350 mm, tipis ing pinggir ngisor nganti 170 mm. Ndhuwur 350 mm saka bagean ana 250 mm, lan sabuk wojo kapindho 170 mm kasedhiya. Barbettes saka menara kaliber utama wis kekandelan waja 350 mm ndhuwur kelompok ndhuwur, 250 mm konco sabuk kapindho 170 mm lan 150 mm konco 250 mm bagean sabuk waja utama. Apike, sabuk waja 350 mm mung pangayoman sisih ing pangertèn sing terus maju lan luwih saka barbettes saka turrets kaliber utama, nanging ngendi iku rampung, sisih wis ora pangayoman. Pamindahan normal saka battlecruiser iki meh 45 ton lan dianggep bisa ngembangake 000 knot.

Iku misale jek bisa ngomong yen Jerman "loomed" kapal banget imbang, nanging, sayangé, project wis "tumit Achilles", jeneng iku pangayoman horisontal saka kapal. Kasunyatane yaiku (kaya sing dingerteni penulis) isih adhedhasar dek lapis baja 30 mm tanpa bevels, mung ing area ruang bawah tanah nganti 60 mm. Mesthi, njupuk menyang akun geladhak liyane, pangayoman horisontal Luwih luwih apik (kanggo Ersatz York iku 80-110, bisa 125 mm, sanajan terakhir iku mangu), nanging isih ing tingkat saka battlecruisers sadurungé. mesthi, ora cukup.

Umumé, kita bisa ngomong sing pangembangan battlecruisers, kang padha mestine kanggo tindakake Ersatz Yorck, froze ing tataran sing ora ngidini kita kanggo mlaku netepke arah pamikiran angkatan laut Jerman. Siji bisa ndeleng kepinginan kanggo ngiyataken pangayoman vertikal, kacepetan lan daya saka kaliber utama, nanging yen Jerman wis ora ilang ing Perang Donya I lan nerusake construction saka battlecruisers sawise iku, banjur paling kamungkinan project final bakal beda banget saka opsi pra-draf sing diwenehake dening kita, dikembangake ing wiwitan taun 1918.

Inggris Raya

Sayange, volume artikel kasebut ora ana ruang kanggo nganalisa para penjelajah perang proyek G-3. Nanging, mbok menawa paling apik, amarga proyek paling anyar saka kapal Inggris kelas iki cukup pantes kanggo artikel sing kapisah.

Diterusake...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

55 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    Agustus 15 2018
    Artikel plus tandha eseman
    Babagan proyèk "Teutonic genius", kita ora lali siji bab cilik nanging pinunjul - Jerman dirancang kabeh kapal abot kanggo kondisi iklim saka téater tartamtu. Lan iki Segara Lor lan Baltik (conditionally). Malah sing misuwur "Bismarck" dikembangake ing kahanan kasebut. Mulane, padha dianggep kekandelan saka waja horisontal cukup kanggo pertempuran ing Segara Lor hi
    Kabeh banjur kerja ombenan
    1. +5
      Agustus 15 2018
      Salam, dear Rurikovich!
      Kutipan: Rurikovich
      Babagan proyèk "Teutonic genius", kita ora lali siji bab cilik nanging pinunjul - Jerman dirancang kabeh kapal abot kanggo kondisi iklim saka téater tartamtu.

      Mangkono iku, nanging kombinasi 250 mm saka sabuk kapindho lan 30 mm saka waja horisontal ora bisa ditrima kanggo sembarang balistik lan kadohan - sing, sembarang projectile 380 mm bakal cocked nalika sabuk waja kapindho rusak, lan Dek 30 mm ora bakal nglindhungi pecahan. hi
      1. +2
        Agustus 15 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        nanging kombinasi 250 mm saka sabuk kaloro lan 30 mm saka waja horisontal rampung ora biso ditompo kanggo maksud apa balistik lan kadohan - sing, sembarang 380 mm projectile bakal cocked nalika sabuk waja kapindho bejat, lan 30 kelompok mm ora bakal. nglindhungi saka pecahan sawijining. hi

        Nah, kaya-kaya murni logika mbantah nglirik Dadi, nanging iki sabuk KEDUA, sing ndhuwur. Sing utama yaiku 350mm (ing sawetara varian 300mm, contone GK 3521 utawa GK 4021) ing kombinasi karo dek lapis baja 50-60mm, miturut gambar rancangan). Mulane, kanthi resmi, dek lapis baja ndhuwur 20-30 mm mung nduweni peran tambahan. Kaya padha 2-3 "Khuda" kelompok wojo, menehi total 76-102 mm. Mulane, ing total, ing geladhak waja saka battlecruisers Jerman 18 taun padha ing 70-100 mm padha. Kira-kira ing tingkat kabeh kapal gedhe saka Perang Dunia I Jerman (plus utawa minus 10-20mm)
        Ya, projectile 380mm bakal nembus waja 250mm, uga, bakal njeblug ing dek 30mm. Inggih, iku bakal break liwat ... Nanging iki mung bagean saka pangayoman, senadyan kasunyatan sing 50 mm saka dek waja utama sabuk ngisor isih ngisor. Miturut cara, kekandelan katon cukup katon ing gambar.
        PS Aku ora bakal percaya yen Jerman (Jerman!) Bakal ngrusak proteksi kapal-kapal kasebut adhedhasar pelajaran Jutland ... nglirik
        Kanthi kabeh pakurmatan, Andrew hi
        1. +1
          Agustus 15 2018
          Aku bakal nambah. Ana uga konsep cruisers dhuwur-kacepetan banget ing gaya Glories, nanging aku sing padha bodho ora wis diwujudake ing logam. Wong Jerman ora Inggris, ora bakal nggunakake sumber daya kanggo eksperimen. Kanggo cruiser karo waja weakened (dibandhingake liyane imbang "comrades") lan karo 2-crita stokers soko ... Dadi considering 30mm waja horisontal saka Jerman soko luar biasa ... Dadi, kanggo ngganti, padha disaranake, ngerti ing taun 18 sing padha ora bakal dibangun ... hi
        2. +1
          Agustus 15 2018
          Kutipan: Rurikovich
          Sing utama yaiku 350mm (ing sawetara varian 300mm, contone GK 3521 utawa GK 4021) ing kombinasi karo dek lapis baja 50-60mm, miturut gambar rancangan).

          Kasunyatane yaiku sabuk waja utama ora duwe peran ing kene :)))) Dek waja horisontal liwati mung rolas utawa rong sentimeter ing ngisor pojok ndhuwur sabuk waja utama, yaiku, nyatane, iki sabuk dilindhungi apa ana ngisor kelompok wojo, nanging mung :). Minangka kanggo kekandelan, iku pancen tartamtu sing dek 60 mm ing proyek Mkenzens lan Ersatz Yorks mung ana ing area menara GK, digunakake - mung 30 mm. Proteksi ditambahi dening 50-60 mm anti-torpedo bulkheads wojo diunggahake menyang tingkat saka dek lapis baja (jinis analog saka bevels), nanging iki vertikal, ora pangayoman horisontal.
          Kutipan: Rurikovich
          Ya, projectile 380mm bakal nembus waja 250mm, uga, bakal njeblug ing dek 30mm. Inggih, iku bakal break liwat ... Nanging iki mung bagean saka pangayoman, senadyan kasunyatan sing 50mm saka dek waja utama saka sabuk ngisor isih ngisor.

          Sampeyan ora ngerti :)) Deck 30 mm yaiku DECK ARMORED UTAMA, ora ana perlindungan ing ngisor iki :)))
          1. +1
            Agustus 15 2018
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Sampeyan ora ngerti :)) Deck 30 mm yaiku DECK ARMORED UTAMA, ora ana perlindungan ing ngisor iki :)))

            Aneh... Nyuwun
            Iki minangka gambar GK 4531, kapal penjelajah telu turreted kanggo operasi minangka bagean saka skuadron kapal perang.
            Ing kono dek lapis baja utama yaiku 60mm ditambah 20 ndhuwur
            1. +1
              Agustus 15 2018
              Sayange, foto ora bakal dipasang Nyuwun
              1. +1
                Agustus 15 2018
                Pilihan GK 4021 dek waja utama 50mm, nanging karo seri dikembangaké battlecruiser-raiders 30000 ton lan 4 bedhil utama (380-420mm), ya, dek waja utama 30mm. Nanging aku wis ujar manawa iki minangka remake saka Glories lan ora kudu dianggep minangka kapal utama.
                Lan ing kene kabeh opsi kanggo 3 lan 4 turret cruiser ing 45000t. duwe geladhak waja utama 50-60mm ya hi
                Sampeyan duwe varian GK 4531 ing artikel sampeyan. Mesthine duwe waja horisontal 60 + 20mm
                Priksa maneh hi
                Aku ora bisa masang gambar Nyuwun
                1. +1
                  Agustus 15 2018
                  Kutipan: Rurikovich
                  Sampeyan duwe varian GK 4531 ing artikel sampeyan. Mesthine duwe waja horisontal 60 + 20mm

                  Varian GK 4541 mesthine duwe dek waja ndhuwur 50mm lan 20mm.
                  1. +1
                    Agustus 16 2018
                    Andrey, lan sampeyan uncalan kanggo kula kanggo sinetron [email dilindhungi].
                    Nanging ing umum, aku mung bisa mbaleni - kita ora kasengsem ing kelompok ndhuwur (ing ndhuwur sabuk wojo kapindho) lan kelompok ngisor wis kekandelan variabel 30-60 mm, lan sing terakhir mung ing wilayah Kode Sipil
                    1. 0
                      Agustus 16 2018
                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                      Nanging ing umum, aku mung bisa mbaleni - kita ora kasengsem ing kelompok ndhuwur (ing ndhuwur sabuk wojo kapindho) lan kelompok ngisor wis kekandelan variabel 30-60 mm, lan sing terakhir mung ing wilayah Kode Sipil

                      Aku ora mbantah. Aku mbaleni maneh - pilihan iki ana ing proyek 18 taun ya Nanging mung ing 30k kapal karo 2 menara utama utama. Ing kabeh kapal 45k liyane kanthi 3 lan 4 menara baterei utama, dek lapis baja yaiku 50-60mm ya Reset alamat email sampeyan lan aku bakal ngunggah diagram hi
                      PS. Aku ngakoni kesalahanku nalika aku salah, nanging ing kene aku tetep ngadeg ya
                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk

                      salah ngetik
                      1. 0
                        Agustus 17 2018
                        Andrey, menehi kula Panjenengan, aku bakal ngirim layang test :) Utawa Mungkin sampeyan nyekel periode ing mburi? [email dilindhungi]
          2. +2
            Agustus 15 2018
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Minangka kanggo kekandelan, iku pancen tartamtu sing dek 60 mm ing proyek Mkenzens lan Ersatz Yorks mung ana ing area menara GK, digunakake - mung 30 mm. Proteksi ditambahi dening 50-60 mm anti-torpedo bulkheads wojo diunggahake menyang tingkat saka dek lapis baja (jinis analog saka bevels), nanging iki vertikal, ora pangayoman horisontal.

            Aku ora mbantah. Loro-lorone Derflingers, lan Mackenzens, lan Ersatz Yorkies duwe proteksi horisontal 30mm, kapal penjelajah sing diusulake saka proyek taun 18 duwe:
            1. Kanthi indeks kanggo 3-ku 30mm kekandelan saka waja kelompok utama
            2. Kanthi indeks kanggo 4-ku 50mm utawa liyane kekandelan saka waja kelompok utama
            Pracayaa, tabel ringkesan pesenan proyek kasebut ana ing ngarep mata ya
      2. 0
        Agustus 30 2018
        apa proyek liyane sing durung direalisasi saka Jepang? contone, padha wanted kanggo nggawe analog saka Nelson.
  2. +3
    Agustus 15 2018
    Aku njupuk bandana ing ngarepe Andrey!
  3. +3
    Agustus 15 2018
    Sawise aku ndhaptar ing situs, mung kanggo sijine pluses kanggo artikel kuwi. Matur nuwun kanggo karya!
    1. +1
      Agustus 15 2018
      Kutipan: IImonolitII
      Sawise aku ndhaptar ing situs, mung kanggo sijine pluses kanggo artikel kuwi. Matur nuwun kanggo karya!

      Lan aku nggoleki Finn. ngguyu Ditemokake ing kene. sedulur
  4. + 10
    Agustus 15 2018
    nanging kasekengan saka gunners Spanyol kanggo mencet target. Yen wong Spanyol duwe latihan sing padha karo "kolega" Amerika, banjur ...

    Ing keadilan, kudu dicathet yen jumlah hit sing cilik banget dening wong-wong Spanyol ing kapal-kapal Amerika amarga luwih saka kahanan materi tinimbang katrampilan para penembak Spanyol. Kanthi artileri ing kaliber luwih saka 57mm, wong Spanyol ana ing posisi, kaya sing dikandhakake, "mateni lampu" - sanajan rada apik. paspor pilihan, sejatine meriem prau-prau Spanyol pranyata mung ora ana gunane, uga cangkang. Barrel shooting hiburan ing kene mung exacerbated kahanan, amarga ditembak langsung saka bedhil, yen digawa metu, arang banget lan banget sethitik, kang ora ngidini pas wektune identifikasi saka masalah. Akibaté, nalika perang, bedhil bisa uga ora muter, kunci padha wedged, cangkang bisa dangled bebas ing tong minyak, utawa mung ora mlebu ing kono malah sawise nyoba palu karo palu, plus perlu kanggo ngresiki kunci. sawise sawetara nembak saka celengan bubuk lan "siram" tong minyak saka banyu selang outboard ... Ing situs Spanyol aku ketemu referensi (aku ora ngerti carane bener) sing sawise nembak pisanan ing akeh kapal Spanyol, gunners meh sesambat. nalika ngadhepi incompetence lengkap artileri dhewe karo kaliber luwih saka 57mm. A little mengko, iki ketemu ing kapal sing slamet perang, nanging bersenjata karo padha "lawas" tentara meriem, kang ing laku dadi pancen unusable.
    Kualitas preparation saka gunners Spanyol bener cukup angel kanggo netepke - iku cetha sing ora bisa ndhuwur rata-rata, lan malah rata-rata, nanging iku mokal kanggo ngomong carane luwih murah tinimbang tingkat iki, ora ana informasi praktis nyata. . Sanajan wong Spanyol dhewe ora duwe ilusi babagan persiapan kasebut - miturut memoar Admiral Servera, kanggo taun 1897-1898, yaiku. 12 sasi sadurunge wiwitan perang, inti saka armada Spanyol (3 BrKr saka jinis "Infanta Maria Teresa") mung dianakaké siji latihan tembak, lan iku ora cetha apa iki tembak-tembak lengkap, utawa prasaja laras tembak. . Nanging, kabeh padha, gagang - Armada Hispaniola, senadyan pambangunan kapal anyar, ana ing pungkasan abad ka-XNUMX armada mlarat sing ora bisa nglampahi meriam larang kanggo latihan, lan ngarsane kapal Armada kanggo nduduhake. gendéra, kanthi jumlah cilik (kapal, ing pangertèn) kudu digantung ing pelabuhan manca luwih saka latihan domestik, lan iki, maneh, narik dhuwit saka anggaran militer sing andhap asor ...
    1. +8
      Agustus 15 2018
      Kutipan saka arturpraetor
      Ing keadilan, kudu dicathet yen jumlah hit sing cilik banget dening wong-wong Spanyol ing kapal-kapal Amerika amarga luwih saka kahanan materi tinimbang katrampilan para penembak Spanyol.

      Artem hi , Sampeyan bakal diajeni karo gambaran saka perang cedhak Santiago de Cuba, kita bakal ngucapke matur nuwun banget kanggo sampeyan !!! Banjur Andrei Nikolaevich wis dimuat .... Sampeyan duwe informasi, supaya bareng karo kita ombenan
      Kita bakal ngucapke matur nuwun banget hi
      1. +3
        Agustus 15 2018
        Kutipan: Rurikovich
        Artyom, sampeyan bakal diajeni kanggo njlèntrèhaké perang cedhak Santiago de Cuba, kita bakal matur nuwun banget kanggo sampeyan !!!

        Aku bakal diajeni karo siklus babagan Spanyol-Amerika, yen ora kanggo setengah taun 0,75 saka artikel 1 macet lan nyuwun terus. ngguyu Nanging saiki, aku ngalami krisis teks-kreatif. Sawise nulis pirang-pirang artikel babagan AI (36 potongan), aku dadi ora nguntungke, aku isih ora bisa mbuwang artikel rampung ing B-13 ing kene. Kreativitas terus, nanging ing wilayah sing rada beda. Dadi durung ana artikel.
        Lan ing Spanyol-Amérika ana akèh kanggo nulis bab - contone, ana 6 perang angkatan laut saka siji kakiyatan utawa liyane, lan Amerika menang mung ing Santiago de Cuba lan Cavite. Bener, gelut 4 kasebut minangka pertempuran cilik, nanging kita ora ngerti apa-apa. Lan sauntara iku, ana sawetara perkara sing menarik. Luwih cepet yen nulis - sing siklus.
        1. +2
          Agustus 15 2018
          Kutipan saka arturpraetor
          More sakcepete yen kanggo nulis - sing siklus.

          Apik tenan! apik Alternatif alternatif, nanging wong ing pasuryan ( aran ) takon. Aku wis nggoleki sing menarik babagan perang Spanyol-Amerika ing 1898 ing gaya Kolobov kanggo dangu, nanging ana sing ora ketemu. nglirik
          Dadi krisis teks-kreatif bisa didandani ... Sampeyan ndeleng, giliran anyar nulis seri artikel babagan topik sing menarik, supaya bisa mbukak fakta sing ditliti babagan pertempuran laut ing Donya Anyar, bakal nggawe kreatif anyar. dhuwur nglirik
          Secara pribadi, aku ngarep-arep aran hi
          1. +4
            Agustus 15 2018
            Kutipan: Rurikovich
            Aku wis nggoleki sing menarik babagan perang Spanyol-Amerika ing 1898 ing gaya Kolobov kanggo dangu, nanging ana sing ora ketemu.

            Lan ora ana ing Runet. Umumé, perang iki diwakili banget ing negara kita, paling apik, dheweke bakal ngelingi Santiago lan Cavite (kapindho - ora tansah) ing segara, lan pengepungan Baler ing darat (nanging yen sampeyan nyoba). Inggih, dheweke bakal nggawa teori konspirasi babagan matine "Maine", ing ngendi tanpa ngguyu Ing asas, aku durung weruh gambaran waras siji saka kabeh perang - dadi, episode individu, utawa banget "gallop tengen Eropah", ngidoni rincian. Aku kudu nggambar informasi babagan perang iki saka sumber Inggris lan Spanyol - malah ora ana informasi sing akeh, lan akeh karya isih ana ing ngarep. Kangge, ing pangertèn tartamtu, perang iki banget mbukak lan menarik.
            1. +2
              Agustus 15 2018
              Kutipan saka arturpraetor
              Lan ora ana ing Runet. Umumé, perang iki diwakili banget ing negara kita, paling apik, dheweke bakal ngelingi Santiago lan Cavite (kapindho - ora tansah) ing segara, lan pengepungan Baler ing darat (nanging yen sampeyan nyoba). Inggih, dheweke bakal nggawa teori konspirasi babagan matine "Maine", ing ngendi tanpa

              Ya, sampeyan bakal dadi wong pertama sing serius nindakake karya iki kanthi nggambarake perang sing ora dingerteni (kanggo akeh sing maca) ya Apa wae luwih migunani tinimbang nindakake alternatif (ana lapangan kegiatan sing akeh, nanging isih ...) ombenan
              1. +4
                Agustus 15 2018
                Kutipan: Rurikovich
                Apa wae luwih migunani tinimbang nindakake alternatif (ana lapangan kegiatan sing akeh, nanging isih ...)

                Lan aku umume duwe alternatif liyane kanggo "gambar prau" (luwih tepat, saben bagean technical menarik, nanging armada utamané), Aku wis nandhang sangsara marga saka bisnis iki kanggo dangu. Nanging wiwit aku langka, ngédap lan enchanting bolongan, Aku pisanan nggawe basis sing wis bisa ngerti kabeh limo conto beda. Wektu iki, aku rada wedi karo nggawe dhasar - ana cukup teks babagan volume kanggo novel kasebut, lan sing kaya ngono, kanggo udakara 250 halaman teks Word. ngguyu
                Lan kanthi biaya migunani - "apa wae sing nyenengake bocah, yen dheweke ora nggantung awake dhewe" hi Aku dudu bocah cilik, nanging yen ora, padha ditrapake kanggo aku. Aku duwe sawetara hobi, lan aku seneng karo dheweke. Ing sawijining dina, bisa uga ing taun iki, bakal ana maneh crita nyata, nanging nganti saiki giliran liyane. Ya, lan kolega Andrey, sawayah-wayah aku ngerti, uga nulis artikel, ora amarga "apa wae sing luwih migunani", nanging amarga dheweke wis ngeduk nyata babagan topik iki, sistematisasi informasi, nggawe cathetan ... artikel rampung dijupuk, sing isih kudu rampung lan diterbitake. Kanthi cara sing padha, aku uga nulis artikel babagan sejarah nyata - iki minangka hobi, salah siji saka akeh, lan mulane periodik.
                1. +2
                  Agustus 15 2018
                  Kutipan saka arturpraetor
                  Kanthi cara sing padha, aku uga nulis artikel babagan sejarah nyata - iki minangka hobi, salah siji saka akeh, lan mulane periodik.

                  Kabeh, cendhak, kita ngenteni !! ombenan ya hi
                  1. +1
                    Agustus 16 2018
                    Gabung nunggu sampeyan!
        2. +2
          Agustus 16 2018
          Wong lanang, yen obrolan wis teka babagan topik sing janjeni. Ora ana sing arep ngirim teks babagan kapal perang Rusia-Jepang ing mangsa ngarep? Aku duwe rencana kanggo ngirim cathetan babagan topik iki ing minggu sing bakal teka, mula aku takon supaya ora tumpang tindih. Yen ana sing duwe niyat, kirim.
          1. +1
            Agustus 16 2018
            Quote: Kanca
            Ora ana sing arep ngirim teks babagan kapal perang Rusia-Jepang ing mangsa ngarep

            Andrey lan Ivan Ochenkov (pelaut senior) operate ing topik iki. Dadi bebas posting!!! apik hi
          2. +3
            Agustus 16 2018
            Quote: Kanca
            Wong lanang, yen obrolan wis teka babagan topik sing janjeni. Ora ana sing arep ngirim teks babagan kapal perang Rusia-Jepang ing mangsa ngarep?

            Aku - mesthi ora, aku saiki duwe "Varyag", "Izmail" ing rencana langsung, banjur mbandhingake "standar" US LK karo Inggris R lan Baden - aku rencana liyane kanggo armada modern :) hi
      2. 0
        November 6 2018
        apa ana kanggo nerangake? Amerika menang ing posisi taktis pancen kalah amarga kahanan peralatan saka Spanyol.
    2. +2
      Agustus 16 2018
      Salam rekan kerja!
      Matur nuwun, ora ngerti. Mesthine, aku ngerti manawa pakaryan wong Spanyol (Gontoria, lsp.) nyebabake akeh kritik, nanging uga ... Nanging, liyane uga bener - yen kekurangan materi kasebut mung muncul ing perang, mula jelas. wong Spanyol ora kesel karo latihan :)
      1. +2
        Agustus 16 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Mesthi wae, aku ngerti yen kerajinan wong Spanyol (Gontoria, lsp.) nyebabake akeh kritik, nanging ...

        Ing kana paling keluhan yaiku kualitas pengerjaan. Dhewe, bedhil Ontoria (ing basa Spanyol Hontoria, nanging ngadeg ing wiwitan tembung H ora bisa diwaca) sacara teoritis cukup apik, sanajan ing tingkat ing endi wae ing pertengahan 1880-an, lan minangka campuran basa Prancis lan Inggris. teknologi gun. Ing taun 1890-an, dheweke malah dimodernisasi, nambah tingkat teknis geni kanggo "modernisasi" - lan, misale jek, malah bisa digunakake kanthi teoritis. Nanging, ing laku, kabeh wis rusak dening kualitas kurang saka cangkang lan bedhil. Ya, apa sing ana - kanggo bedhil "Bayi" sing padha digawe ora dening pabrik artileri khusus, nanging dening pabrik kapal, i.e. ing galangan kapal ing Bilbao, sing lagi wae dibangun. Mesthine ora ana sing ngarepake kualitas. Produksi cangkang nandhang tenaga kerja sing ora trampil lan toleransi gedhe. Nanging senapan cilik-kaliber katon diprodhuksi ing pabrik lawas ing Trubia, bebarengan karo cangkang kanggo wong-wong mau, mungguh, pengalaman, peralatan, lan workmanship dadi cukup nganti par (kaya). Lan nang endi wae aku weruh statistik hit dening cangkang Spanyol ing Santiago - ana, yen aku elinga bener, paling hit saka bedhil 57-mm.
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Nanging, ana liyane sing bener - yen kekurangan materi kasebut mung muncul ing perang, mula wong Spanyol ora kesel karo latihan :)

        Ananging kados pundi anggen kula matur.... Umume, ora kabeh laras karo materi artileri, pimpinan Armada kaya-kaya ngerti wae. Nanging, amarga ekonomi (sing mung monstrous), utawa kanggo alasan liyane, iki dipercaya sing iki ora dadi kritis. Miturut cara, dheweke bisa nyurung kabeh babagan kekurangan pengalaman ing antarane para penembak - ujare, iki dudu bedhil, iki wong sing ora duwe pengalaman. Nanging Servera padha, sadurunge ngirim skuadron kang, nuduhake yen negara materiel artileri ing kapal saka kabeh armada iku deplorable, lan iku mokal kanggo menang perang karo bedhil iki - nanging ora ana kang mirengke. Sing, paling kamungkinan, padha ngerti bab shoals saka artileri, nanging ukuran shoals iki nemen underestimated.
        Minangka kanggo latihan, padha biaya dhuwit, lan armada Spanyol ora duwe dhuwit. Tabungan kita ing armada sadurunge REV minangka dolanan bocah dibandhingake karo Spanyol: kanthi biaya pembuatan kapal sing dhuwur lan pangopènan infrastruktur sing kasedhiya, anggaran maritim Spanyol meh paling cilik ing Eropah, ora mung ing wangun tartamtu (mata uang). ), nanging uga relatif (persentase biaya taunan). Ora ana dhuwit sing cukup kanggo latihan aktif. Nanging sanajan ing kasus iki, kabeh ora dadi prasaja kanthi akurasi - ora ketompo carane bedhil luwih gedhe tinimbang 57mm dianggep ora bisa perang, bab cilik ora bisa menehi persentasi gedhe saka hits, lan kalah cepet, nanging malah ing kahanan iki. , EMNIP kasil nggayuh 35 hits ing kapal Amerika. Lan Amerika dhewe, sanajan padha nganakake latihan tembak, apa akurasine? 163 hits kanggo luwih saka 7 ewu nembak? Kurang saka 2 persen, senadyan kasunyatane yen perang ora ditindakake kanthi jarak sing adoh? Lan apa persentasi hit kang 1st TOE menehi, karo subsidence ing latihan pertempuran? Aku mikir sethitik liyane Nyuwun Sing, malah diatur kanggo kasunyatan sing meriam 343-mm saka kapal perang saka Amerika padha, supaya bisa ngomong, "ora es", gunners Russian kurang dilatih murub luwih apik saka Amerika mestine dilatih, kang uga menehi karakteristik dhewe saka. kualitas latihan Amerika. Minangka pelaut, padha apik, ora mangu - nanging ora cukup dadi pelaut, sampeyan uga kudu dadi pelaut militèr, lan wektu ing Amerika Serikat, ing mratelakake panemume, durung teka.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. +2
    Agustus 15 2018
    Aneh, apa penulis rencana ngomong babagan RI (LCR-jinis Izmail) lan Italia (LCR-tipe Francesco Caracciolo)?
    1. +3
      Agustus 15 2018
      Kutipan saka: ser56
      Aneh, apa penulis rencana ngomong babagan RI (LCR-jinis Izmail) lan Italia (LCR-tipe Francesco Caracciolo)?

      Babagan Izmails - mesthine, nanging isih ora babagan Italia, amarga padha ora kadhaptar minangka battlecruisers, nanging kapal perang.
      1. +1
        Agustus 16 2018
        ing kacepetan 25-28 knot? nglirik Sayange sampeyan ora entuk akeh informasi babagan dheweke ... Nyuwun
  7. +1
    Agustus 15 2018
    Ya, bakal dadi menarik banget kanggo maca babagan G-3. Kita ngenteni, Pak. Ketoke, ora ana papan sing cukup ing artikel kasebut, yen ora, bisa uga "numpak" ing sadawane konsep boros 7 (pitu !!!) cerobong asep saka proyek Lexington pisanan. Miturut cara, foto kasebut nuduhake salah sawijining pilihan pungkasan kanthi rong pipa "konservatif" ...
  8. +1
    Agustus 15 2018
    Sampeyan uga kudu eling yen tutup kasur meh sing pisanan mutusake nggawe transmisi turboelectric. Lan sing menarik - dheweke kerja kanggo dheweke belay
  9. +2
    Agustus 15 2018
    menarik. Kanggo sapa lan kenapa komentarku ing materi iki ngganggu banget nganti dibusak?
    1. +1
      Agustus 15 2018
      Kutipan: NF68
      menarik. Kanggo sapa lan kenapa komentarku ing materi iki ngganggu banget nganti dibusak?

      Iki ora ana apa-apa, situs kasebut mbokmenawa isih dianyari, amarga aku durung nampa kabar babagan jawaban wiwit konversi Nyuwun
      1. +1
        Agustus 15 2018
        Semono uga. Wingi utawa dina sadurunge wingi, mung tandha "anyar" muncul, sadurunge iku umume forum kosong. Durung ana kabar.
        1. +2
          Agustus 15 2018
          Sampeyan pancen begja! Aku entuk tandha "anyar" udakara sejam kepungkur)) Nanging, kanthi cara kasebut, wis bisa digunakake kanthi apik, lan ora kanthi interval 15 menit, yaiku kabar apik.
      2. 0
        Agustus 16 2018
        Kutipan: Rurikovich
        Iki ora ana apa-apa, situs kasebut mbokmenawa isih dianyari, amarga aku durung nampa kabar babagan jawaban wiwit konversi


        Aku uga ora entuk kabar. Nanging komentarku babagan topik iki mung dibusak ing materi iki.
  10. +1
    Agustus 15 2018
    matur nuwun. Analisis sing menarik. Aku ngarep-arep kanggo nerusake karo Ismael.
  11. +1
    Agustus 15 2018
    Ide banget saka battlecruiser, luwih cepet, luwih murah, rada kurang bersenjata lan kurang armored, iku bener, mung perlu kanggo nglindhungi mobil lan cellars sabisa. Sampeyan bisa nyimpen dhuwit kanggo pesenan menara. Desain awal Lexington katon luwih imbang tinimbang sing pungkasan babagan persenjataan (bisa uga ana rong bedhil 3 ing ngarep, rong bedhil 2 ing mburi).
    1. 0
      Agustus 16 2018
      Kutipan saka prodi
      Sampeyan bisa nyimpen dhuwit kanggo pesenan menara


      Banjur battlecruiser kasebut bisa ilang baterei utama kanthi cepet, kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake.
      1. 0
        Agustus 17 2018
        mesthi, nanging iki rega luwih cilik tinimbang dicemplungke. Lan bakal ana kesempatan kanggo peck kapal perang karo loro battlecruisers. Umumé, idea iki (saka battlecruisers) pisanan teka menyang sia-sia nalika Code Sipil tambah, amarga iku wis angel banget kanggo nggawe mung salinan lengkap suda saka kapal perang, lan ing WWII malah kapal perang wis ora modernisasi. sisa saham (relatif kanggo biaya, mesthi)
        1. 0
          Agustus 17 2018
          Kutipan saka prodi
          mesthi, nanging iki rega luwih cilik tinimbang dicemplungke. Lan bakal ana kesempatan kanggo peck kapal perang karo loro battlecruisers. Umumé, idea iki (saka battlecruisers) pisanan teka menyang sia-sia nalika Code Sipil tambah, amarga iku wis angel banget kanggo nggawe mung salinan lengkap suda saka kapal perang, lan ing WWII malah kapal perang wis ora modernisasi. sisa saham (relatif kanggo biaya, mesthi)


          Biaya kapal perang bisa uga luwih dhuwur tinimbang biaya kapal perang kanthi persenjataan sing padha. Ing komentar sadurunge diterbitake dibusak ana, Aku disaranake sing Jerman, sawise rampung construction saka 2 Bayern lan 7 battlecruisers bersenjata 350 mm. lan 380 mm. Kode Sipil Jerman, kanthi pangembangan acara sing luwih apik kanggo wong-wong mau sajrone taun-taun Perang Dunia I, ora bakal nggawe kapal perang kanthi kecepatan rendah lan kapal perang berkecepatan tinggi, nanging bakal miwiti ngembangake konsep sing diusulake sadurunge babagan kapal perang siji-kacepetan dhuwur. bersenjata karo 8 th 420 mm. senjata GC. Kacepetan maksimum kapal perang jinis L-20 ea:

          http://seawarpeace.ru/deutsch/schlachtschiff/01_main/26_l-20.html

          kudu 26 knots. Sing. rada luwih murah tinimbang battlecruisers sing dikembangake lan dibangun kanthi 350 mm. lan 380 mm. GK, nanging luwih dhuwur tinimbang Bayern. Kerugian proyek iki ora ana sabuk ngisor sing rada tipis sing terus mudhun lan waja sing rada ringkih saka piring frontal menara baterei utama lan barbettes menara baterei utama. Nanging umume, proyek iki optimal ing pungkasan Perang Dunia I / awal 20-an.
          1. 0
            Agustus 17 2018
            Aku ora yakin aku bisa serius ngrembug proyèk tartamtu, sanajan 8 barel banget menginake kanggo nentang karo 10-12, malah kaliber Luwih cilik. Umumé, divisi kelas kapal perang dadi dreadnoughts lan battlecruisers bisa dingerteni. Ing giliran - ing awal abad, isih ana kebebasan milih - carane mbangun, lan loro pendekatan makarya. Cetha yen pelayaran perang ora bisa luwih murah tinimbang kapal perang, nanging negara liya bisa duwe motif lan kemampuan sing beda. Évolusi menyang kapal perang siji bisa dingerteni: kanthi tuwuhing kapal utama, masing-masing, waja, lan pamindahan ing ngisor iki, lan kekuwatan mesin kanggo kabeh iki mundhak. Kabeh mau mesthi kudu ngaso, kaya Yamato. Yen kapal kasebut bisa dipanggang kaya perusak, mula jaman kapal induk (sanajan pengebom torpedo) bakal teka mengko - ing endi wae, kanthi pangembangan senjata rudal.
            1. 0
              Agustus 17 2018
              Kutipan saka prodi
              Aku ora yakin aku bisa serius ngrembug proyèk tartamtu, sanajan 8 barel banget menginake kanggo nentang karo 10-12, malah kaliber Luwih cilik. Umumé, divisi kelas kapal perang dadi dreadnoughts lan battlecruisers bisa dingerteni. Ing giliran - ing awal abad, isih ana kebebasan milih - carane mbangun, lan loro pendekatan makarya. Cetha yen pelayaran perang ora bisa luwih murah tinimbang kapal perang, nanging negara liya bisa duwe motif lan kemampuan sing beda. Évolusi menyang kapal perang siji bisa dingerteni: kanthi tuwuhing kapal utama, masing-masing, waja, lan pamindahan ing ngisor iki, lan kekuwatan mesin kanggo kabeh iki mundhak. Kabeh mau mesthi kudu ngaso, kaya Yamato. Yen kapal kasebut bisa dipanggang kaya perusak, mula jaman kapal induk (sanajan pengebom torpedo) bakal teka mengko - ing endi wae, kanthi pangembangan senjata rudal.


              8/9 barel bedhil utama kaliber rada gedhe luwih apik kanggo 10-12 barel kaliber cilik. Ing BI lan Jerman, iki dimangerteni sanajan sadurunge wiwitan Perang Dunia I. Mulane, ing negara-negara kasebut, luwih awal tinimbang negara liya, dheweke teka kanggo mbangun kapal perang lan kapal perang kanthi bedhil utama ing wangun 8 barel kaliber 343-381 mm, lan banjur luwih gedhe kaliber. Maskapai pesawat bisa ngirim serangan gedhe marang kapal perang nalika ing njaba jarak kapal perang utama. Kajaba iku, pesawat berbasis operator bisa nyerang macem-macem target, kalebu target sing ana ing jarak sing adoh saka pesisir. Mundhut bagean tartamtu saka pesawat basis operator sebagian nyuda efektifitas serangan pesawat berbasis operator, nanging ing wektu sing padha, risiko kelangan kapal induk dhewe saka geni kapal perang utama saya suda. Kerugian pesawat lan pilot bisa dikompensasi kanthi cepet. Kajaba iku, pesawat berbasis operator dhewe ora mung bisa nyerang kapal mungsuh lan target darat, nanging uga nyedhiyakake pertahanan udara lan pertahanan anti-pesawat kanggo pambentukan kapal lan nindakake pengintaian ing jarak sing adoh saka tatanan lan ing wilayah sing gedhe banget, kapal perang sing ora bisa. Sing. penerbangan adhedhasar operator minangka sarana perang luwih serba guna tinimbang kapal perang utama lan kapal perang dhewe.
              1. 0
                Agustus 18 2018
                Kutipan: NF68
                8/9 barel bedhil utama kaliber rada gedhe luwih apik kanggo 10-12 barel kaliber cilik. Ing BI lan Jerman, iki dimangerteni sanajan sadurunge wiwitan Perang Dunia I. Mulane, ing negara-negara kasebut, luwih awal tinimbang negara liya, dheweke teka kanggo mbangun kapal perang lan kapal perang kanthi bedhil utama ing wangun 8 barel kaliber 343-381 mm, lan banjur luwih gedhe kaliber.

                Aku ora ngerti iki. Yen kaliber sing luwih cilik cukup kanggo nembus waja, mula luwih akeh kesempatan kanggo nabrak, luwih akeh amunisi lan luwih cepet.
                Kanggo penerbangan berbasis operator WWII, ana kekirangan (lan tetep) - cuaca sing ora mabur
                1. 0
                  Agustus 19 2018
                  Kutipan saka prodi
                  Aku ora ngerti iki. Yen kaliber sing luwih cilik cukup kanggo nembus waja, mula luwih akeh kesempatan kanggo nabrak, luwih akeh amunisi lan luwih cepet.


                  Cangkang waja kaliber sing luwih gedhe, kanthi kecepatan penerbangan awal lan pungkasan sing kira-kira padha, nusuk waja kanthi kekandelan sing luwih gedhe, lan sanajan jumlah bahan peledak ing cangkang iki ora luwih akeh tinimbang cangkang kaliber sing luwih cilik, banjur kaliber sing luwih gedhe. cangkang amarga bobot luwih bisa njeblug nembus luwih menyang lambung kapal perang mungsuh, ngendi bledosan projectile paling efektif, lan sak bledosan bledosan menehi nomer luwih saka bagean gedhe-ukuran, kang maneh menehi kuwi. projectile kauntungan. Ing jarak sing adoh, cangkang kaliber sing luwih gedhe duwe panyebaran sing rada cilik ing salvo / tundhuk karo kualitas cangkang lan biaya sing padha /.

                  Kanggo penerbangan berbasis operator WWII, ana kekirangan (lan tetep) - cuaca sing ora mabur


                  Cuaca ala kanggo kapal perang utama asring uga nyebabake masalah nalika ditembak.
  12. +4
    Agustus 16 2018
    Andrey sing ditresnani, topik kasebut menarik banget, sayang banget yen proyek kapal perang Austrian ora dianggep ing artikel kasebut. Salah siji pilihan..
    1. +1
      Agustus 16 2018
      Quote: Kanca
      Dear Andrey

      Salam, dear Valentine, ya, mesthi, sayangé, nanging sayangé, sampeyan ora bisa ngerti kabeh :)))))) Aku ora duwe informasi babagan LCR Austria utawa Prancis, sanajan padha teka karo kaya. iku
    2. +2
      Agustus 16 2018
      Kanca nulis: Salah sawijining pilihan ..

      Kolega sing dihormati, iki predesign 1a. Aku mung duwe skema karo data dhasar .. ((
  13. 0
    Agustus 17 2018
    Andrey saka Chelyabinsk,
    Sampeyan bener - aku njupuk titik recourse eseman
    PS U Muzhennikov, kanthi cara, proyèk-proyèk anyar diterangake banget nglirik hi

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"