Review militèr

Helm Aviation saka China. Apa kita nyalin? Ora, kita nggawe!

6
Diwenehi kesempatan kanggo nyalin sampel manca, China mesthi bakal nggunakake. Sampeyan ora mung bisa langsung nyalin sampel sing wis rampung, nanging uga bisa ngganti sesuai karo kepinginan lan syarat sampeyan. Ing mangsa ngarep, adhedhasar pengalaman akumulasi lan gagasan sing diusulake, produk anyar bisa digawe sing mung mirip karo conto manca.


Proses kasebut bisa diamati ing lapangan penerbangan helm. Sadurunge, industri Cina mung nyalin desain manca, nanging saiki nggawe dhewe.

Miturut data sing dingerteni, militer lan insinyur China nggunakake pendekatan campuran ing bidang helm penerbangan. Basis penerbangan tempur China saiki digawe saka macem-macem pesawat saka kulawarga Su-27 Soviet / Rusia lan versi Cina. Model paling anyar saka jinis iki yaiku pesawat tempur Su-35, sing diproduksi sawetara taun kepungkur. Ing wiwitan, Angkatan Udara China kepeksa nggunakake helm impor utawa nyalin. Nanging, saiki wis entuk produk sing cukup menarik saka desain dhewe sing nyukupi syarat modern.

Helm Aviation saka China. Apa kita nyalin? Ora, kita nggawe!
TK-11 minangka salah sawijining helm paling umum ing Angkatan Udara PLA. Photo Defense.pk


Minangka dikenal, helm ZSH-27APN Rusia, uga helm TK-7A domestik, wis suwe digunakake ing pesawat Su-12. Desain TK-12A dhewe adhedhasar desain sing diowahi sacara signifikan saka ZSh-7 Rusia. Nalika njaga fitur desain utama lan kontur umum, sawetara owah-owahan teknis lan ergonomis dienalake. Kajaba iku, "hiasan" helm wis diganti wiwit wektu tartamtu. Padha milih ngganti werna putih padhang karo werna abu-abu.

Miturut Jinzhi Toutiao edisi Cina, para pilot terus-terusan ngeluh babagan helm ZSh-7APN lan salinan Cina. Miturut pendapate, produk kasebut gedhe banget lan abot. Kasunyatan iki nambah kahanan kerja pilot, kalebu sajrone maneuver sing kuat, nalika beban G nambah pengaruh ing gulu lan balung mburi. Mangkono, angkatan udara butuh helm pelindung sing beda, sing luwih nyaman kanggo pilot.

Kajaba iku, publikasi manca nyerat babagan kekurangan helm Rusia sing ana gandhengane karo panggunaan peralatan tambahan modern, yaiku tampilan sing dipasang ing helem lan sistem sebutan target. Produk saka baris ZSh-7 lan salinan sing dilengkapi karo krenjang kanggo peralatan tambahan, nanging ora ana kamungkinan integrasi menyang desain helem. Iki ora cocog karo tren saiki ing pangembangan teknologi penerbangan.


Pilot nganggo helm TK-14. Foto Whnews.cn


Duwe klaim sing signifikan, militer China isih terus ngoperasikake model produksi manca lan domestik sing wis ana. Sa adoh kita ngerti, helm "ora nyaman" wis digunakake lan digunakake malah karo pesawat tempur Su-35 paling anyar. Nanging, sawetara taun kepungkur, langkah-langkah khusus ditindakake kanggo nambah kahanan kerja pilot. Sawetara helm anyar wis dikembangake kanggo nyukupi syarat anyar.

Malah ing dasawarsa pungkasan, digawe helm aviation TK-14 janjeni. Minangka nderek saka tampilan, pangembangan njupuk menyang akun pengalaman Soviet / Rusia lan Western, kang ngasilaken ing tampilan karakteristik produk. Saka ZSH-7 lan TK-12A, produk kanthi nomer "14" beda-beda ing wangun awak sing beda-beda, sing bisa nyuda ukurane. Filter cahya diselehake ing njaba kasus kasebut, amarga ing ndhuwur kudu dipasang tameng mlengkung tambahan. A krenjang muncul ing tameng miturut jinis digunakake ing ZSh-7AP. Kanthi helm TK-14, diusulake nggunakake piranti night vision utawa sistem sebutan target sing dipasang ing helm. Sing terakhir, miturut macem-macem sumber, digawe nggunakake pangembangan Rusia.

Akibaté, ing syarat-syarat karakteristik lan kabisan, helm Chinese anyar beda-beda mung kanggo ombone winates saka ana produk Russian lan Cina. Nanging, ora ana maneh babagan nyalin langsung conto sing ana.


Salah siji saka helm serial karo lampiran. Photo Defense.pk


Helm Cina sabanjure kanthi desain dhewe yaiku TK-21. Ing njaba, padha karo pembangunan sadurunge. Ing kasus iki, bahan lan teknologi liyane digunakake, lan uga peralatan internal helm beda. Arsitektur umum, Nanging, tetep padha. Utamane, filter cahya dumunung ing njaba kasus kasebut lan ditutupi tameng. Ing sawetara modifikasi saka TK-21, krenjang kanggo nginstal piranti tambahan bisa diselehake ing tameng.

Sawetara taun kepungkur, ing salah sawijining pameran Cina, modifikasi penasaran saka TK-21 ditampilake kanthi tameng filter sing diowahi kanthi piranti tambahan sing ora biasa. Desainer nambah dimensi tameng: saiki bagean sisih ngisor meh tekan kanggo fastening saka topeng AMBEGAN. Ing tengah ndhuwur ing tameng iki diselehake awak saka helm-dipasang target designation sistem. Ing sisih pinggir tameng, ledges karo piranti cahya kasedhiya. Miturut data sing dikawruhi, sing terakhir dimaksudake kanggo nglacak posisi sirah pilot nalika nggunakake sebutan target sing dipasang ing helem utawa piranti liyane.

Nganti saiki, China wis nggawe helm penerbangan anyar kanggo pilot tempur kanthi peralatan tambahan sing nyederhanakake navigasi lan panggunaan pertempuran. gaman. Contone, helm kanthi tampilan terpadu wis dikembangake kanggo pesawat J-20 lan J-31 paling anyar. Sing terakhir misuwur amarga ukurane sing rada gedhe, amarga helm kasebut dijuluki "kepala lalat". Ana alesan kanggo pracaya sing nggunakake helm karo tampilan bakal nggawe iku bisa kanggo liyane kebak éling potensial saka fighter generasi kalima.


Helm karo "marker" kanggo nelusuri gerakan. Photo Defense.pk


Ora suwe iki dikenal manawa industri China wis ngembangake helm penerbangan liyane sing kompatibel karo teknologi sing ana. Angkatan Udara PLA wis nerbitake foto saka latihan anyar ing ngendi pesawat Su-35 bubar ditransfer menyang China melu. Sajrone penerbangan kasebut, para pilot nggunakake sawetara helm anyar, ora ana sing sadurunge dilaporake. Rauh pers Cina nemokake manawa helm jinis iki bisa digunakake ora mung karo Su-35. Produk iki uga kompatibel karo pesawat liyane saka kulawarga Su-27, kalebu sing desain Cina.

Sayange, jeneng sing tepat saka helm anyar isih ora dingerteni. Ing wektu sing padha, gambar sing diterbitake ngidini sampeyan kanthi ati-ati nimbang produk sing janjeni lan nggawe sawetara ramalan. Kaping pisanan, foto resmi nuduhake yen helm Cina anyar beda karo sawetara produk sing ana ing ukuran sing luwih cilik lan proporsi sing beda. Desainer maneh nggunakake kasus kanthi bagean ngisor sing ditambahi sing nampung unsur headset, lan volume ndhuwur sing luwih sempit, cocog karo dimensi sirah pilot. Temenan, amarga wangun iki, dheweke bisa nyuda bobot helm nalika njaga kemampuan sing dibutuhake.

Salah sawijining cara kanggo nyuda awak maneh yaiku ngilangi saringan cahya saka rongga internal dhewe ing njaba helem. Ing wektu sing padha, ditutupi karo tameng mlengkung gedhe. Ing sisih tengah tameng ana rong bolongan gedhe, sing mbokmenawa dimaksudake kanggo mbusak aliran udara sing bakal teka. Ing ngarep ngisor helm ana pengikat kanggo masang topeng napas.


Pilot ing helm kanthi tampilan sing dipasang - "kepala fly". Foto Sinodefenceforum.com


Pancen, ing publikasi anyar babagan topik helm penerbangan, edisi Jinzhi Toutiao bisa nemokake sawetara tunggangan kanggo tampilan helm utawa sistem penunjukan target ing helm anyar. Ing wektu sing padha, iku ora angel kanggo sok dong mirsani sing tameng Filter cahya digawe Gamelan, lan sawetara protrusions ing iku unsur fastening dhewe kanggo awak.

Edisi Cina nuduhake manawa helm anyar kanggo Su-27/35 ora mung luwih kompak tinimbang produk lawas, nanging uga bobote luwih murah. Ing wektu sing padha, karakteristik sing tepat saka peralatan kasebut tetep ora dingerteni. Ing macem-macem wangun saka lumahing njaba lan konfigurasi suggest sawetara prabédan ing massa, nanging ora bakal bisa kanggo netepke kanthi akurat. Kajaba iku, siji mung bisa guess carane persis helm anyar nyuda beban ing awak pilot sak maneuvering vigorous.

Paling anyar warta saka China minangka kapentingan khusus. Industri penerbangan, sing digunakake kanggo kepentingan angkatan udara, nggawe sawetara conto peralatan anyar bebarengan. Kanggo pejuang generasi kaping 4 sing ana, produk anyar kanthi ergonomis sing luwih apik ditawakake. Bisa uga helm entheng anyar bakal kompatibel karo piranti helem tambahan.


Helm entheng saka jinis anyar. Foto Toutiao.com


Ing podo karo, desainer nggarap peralatan protèktif kanggo pesawat generasi sabanjure. Ing kasus iki, syarat ergonomis uga dianggep, nanging ing wektu sing padha, instrumen lan piranti anyar sing nggedhekake kemampuan pilot lan nambah potensial pertempuran pesawat.

Laporan sing dikenal nyatakake yen China wis miwiti program kanggo nglengkapi maneh kulawarga pejuang Su-27 nganggo helm anyar sing nyedhiyakake kenyamanan luwih kanggo pilot. Yen ngono, industri kudu nindakake pesenan sing akeh banget kanggo nyedhiyakake helm sing akeh. Angkatan Udara mbutuhake paling ora sawetara atus produk anyar. Yen kita ngomong babagan nglengkapi maneh ora mung garis Su-27 lan turunane, mula tentara butuh helm liyane.

Miturut data sing dikawruhi, Angkatan Udara China duwe luwih saka rong atus pejuang J-11 saka kabeh modifikasi utama. Armada pejuang Su-27SK lan Su-27UBK buatan Rusia kalebu luwih saka 75 pesawat. Ana uga meh satus pejuang Su-30 saka rong modifikasi. Sapunika wontên pêrntah ingkang katindakakên kangge nyuplai 24 montor mabur Su-35, ingkang kathah-kathahipun sampun kaparêngakên dhatêng wadya Tiongkok. Sampeyan uga kudu eling yen aviation ngarep PLA bersenjata karo nomer pinunjul saka pesawat saka jinis liyane, kang uga perlu helm anyar.


Helm anyar katon ora duwe braket kanggo aksesoris. Foto Toutiao.com


Informasi sing diterbitake ing taun-taun pungkasan nuduhake manawa industri penerbangan China melu pangembangan ora mung pesawat kasebut, peralatan lan senjata. Perhatian tartamtu diwenehake kanggo peralatan pelindung pribadi kanggo pilot sing dilengkapi sistem komunikasi lan peralatan liyane. Angkatan Udara PLA nyadari yen helm penerbangan kudu ora mung saringan cahya lan topeng oksigen, nanging uga piranti pengamatan, navigasi lan kontrol senjata. Kabeh iki dianggep ing proyek helm anyar.

Desain helm penerbangan Cina anyar adhedhasar sawetara gagasan dhasar, nanging digunakake kanthi cara sing beda-beda lan ing macem-macem kombinasi. Akibaté, meh kabeh produk anyar ditondoi dening ukuran suda, nanging mung sawetara wong nampa peralatan tambahan standar. Fitur liyane yaiku pewarnaan abu-abu anyar, sing dipercaya bisa ngilangi silau lan ora mbukak topeng pesawat.

Helm protèktif minangka bagéan paling penting saka peralatan pilot, lan kanggo sawetara wektu saiki uga minangka komponen saka peralatan radio-elektronik ing papan. Komando Tionghoa ngerti babagan iki lan mulane ngluncurake pangembangan aktif arah iki cukup suwe. Helm modern, sing ora mung nglindhungi lan nyedhiyakake komunikasi, nanging amarga peralatan tambahan bisa nambah kemampuan tempur pesawat kasebut lan nyederhanakake solusi misi tempur dhasar. Tetep meh ora diweruhi ing latar mburi pesawat gedhe, helm ukuran medium isih penting banget kanggo penerbangan tempur.

Miturut situs web:
https://toutiao.com/
https://inosmi.ru/
https://defence.pk/
https://sinodefenceforum.com/
https://michaelmcevoy.net/
http://globalsecurity.org/
Pengarang:
6 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. andrey
    andrey 16 Agustus 2018 06:24
    +2
    Diwenehi kesempatan kanggo nyalin sampel manca, China mesthi bakal nggunakake. Sampeyan ora mung bisa langsung nyalin sampel sing wis rampung, nanging uga bisa ngganti sesuai karo kepinginan lan syarat sampeyan.
    - karo kang aku congratulate China. wis ora perlu maneh kanggo sinau karo kita, nanging kosok balene. lan ya, China wis wedi banget karo perkembangane ...
    1. letinan
      letinan 16 Agustus 2018 09:00
      +1
      Ayo ngenteni. Akeh model helm sing nuduhake yen dheweke durung milih, iki SEKALI!
      Entheng ora ateges luwih apik, utawa bisa uga kosok balene (ora kuwat banget), iki loro. Lan THREE Cina master GREAT saka splurge. Waca babagan "biathlon tank" taun kepungkur carane nggawe unit rekaman saka tank kanthi entheng lan isih rusak. Sawise maneh aku ngomong ngenteni lan ndeleng, padha nyoba, FELOWS GOOD! Lan padha mabur ing kita lan kita. Nggoleki informasi, maca, nganalisa!
  2. Victor_B
    Victor_B 16 Agustus 2018 08:28
    0
    Inggih rampung!
    Swara wektu, liyane lan liyane pembangunan lan teknologi ing kabeh wilayah.
  3. K-50
    K-50 16 Agustus 2018 09:09
    0
    Paling kamungkinan, kita uga duwe sing padha, mung kacepetan implementasine pembangunan paling anyar iki ninggalake akeh sing dikarepake lan ora bisa dibandhingake karo Cina. sad
  4. Avior
    Avior 16 Agustus 2018 09:44
    -2
    Tren modern ing helm udara yaiku sistem sebutan target sing dipasang ing helm.
    Kanthi pluru tengen kaya R-73 utawa Python 5, menehi pilot kauntungan ageng ing pertempuran cedhak.
    Afrika Kidul, Israel, AS dadi pimpinan.
    Kanggo Rusia Su lan MiGs, NSC diprodhuksi Kyiv Arsenal, kang padha digawe ing USSR - Shchel lan Sura, dikirim menyang Rusia nganti 2014, ana uga pembangunan janjeni, kalebu bebarengan.
    Sawise 2014, kanthi alasan sing jelas, aku kudu nggunakake NSC sing dikembangake kanggo Yak-130, sing ora cocog karo upgrade paling anyar saka Sura Soviet kanthi indikasi ing tameng helem kaya Sura-ID.

    China wis suwe kerja sama karo Ukraina ing pangembangan NSC
    Ing pungkasan Oktober, Ukraina lan China nandatangani persetujuan kanggo ngembangake kerjasama ing bidang sistem optoelektronik lan inframerah. Miturut DS, ing mburi jeneng kompleks iki ana perkembangan lanjutan saka Moscow Arsenal Central Design Bureau, sing melu produksi kepala panuntun infra merah kanggo rudal udara lan sistem penunjukan target sing dipasang ing helm kanggo pilot militer.
  5. berang-berang1982
    berang-berang1982 16 Agustus 2018 12:14
    +1
    Helm protèktif ora ngetokake beban ing pilot, kanthi maneuver sing kuat, ora ana efek ing gulu lan utomo - luwih-luwih, mula pilot Cina mesthi nggedhekake masalahe.
    ZSh-7 wis dirancang kanggo dangu, njupuk menyang akun instalasi saka peralatan tambahan ing helem, kang digawe iku luwih sakabèhé saka, contone, ZSh-5, kang, ing mratelakake panemume, mung helem becik. Nanging ing kasus apa wae, ZSh-7 minangka helm sing trep, modern, lan perkembangan anyar saka Cina ora beda karo dheweke.