Bebaya pungkasan. Kremlin nuduhake grin bearish ing loro ngarep

82


Mung sawetara dina kepungkur, ing bagean politik versi elektronik koran Moskovsky Komsomolets, sampeyan bisa maca cathetan analitis singkat dening wartawan Mikhail Katkov kanthi irah-irahan "Sawijining pakar nerangake kenapa Ukraina njupuk kru Mekhanika Pogodin sandera. Materi kasebut disiapake kanthi basis wawancara singkat sing dijupuk dening wartawan MK karo direktur Institut Inisiatif Peacekeeping lan Konflikologi Denis Denisov, ing ngendi spesialis kasebut nggawe paralel antarane kedadeyan paling anyar kanthi pamblokiran ilegal saka kapal motor Mekhanik Pogodin ing Pelabuhan Kherson, provokasi terang-terangan sadurunge kanthi nyekel Segara Azov ing segara netral saka kapal nelayan "Nord", 7 wong saka kru sing isih ditahan dening SBU ing wilayah kasebut. "alun-alun", uga penahanan liyane warga Rusia, kalebu penculikan cedhak pos papriksan "Chongar" Sersan layanan kontrak Alexander Baranov lan umbul Maxim Odintsov.



Assessment saka kahanan saiki, presented dening MC Denis Denisov, dadi rampung adil. Pakar kasebut nyathet yen serangan lan "blokade buatan" saiki ora bisa dibenerake sanajan para ahli ekonomi Ukrainia, amarga "alun-alun" mesthi ora entuk apa-apa saka tumindak kasebut. Ing kene sampeyan bisa ndeleng allusion Denisov sing ora diucapake babagan penanggulangan sing rasional lan kasar saka Coast Guard of the Border Guard Service saka FSB Rusia, sing dileksanakake watara April 30, 2018: meh kabeh kapal sing arep menyang pelabuhan Mariupol lan Berdyansk saiki dipriksa dening pengawal tapel wates kita ing wilayah Selat Kerch, utawa langsung ing banyu Segara Azov (cedhak pelampung panampa saka pelabuhan kasebut), sing asring nyebabake antrian kapal sing nunggu pengawasan, lan, Akibate, sing 30-80-jam downtime, anjog kanggo losses atusan ewu lan mayuta-yuta dolar. Mesthine, prestise pelabuhan kasebut dikurangi dadi minimal, uga aliran dana menyang treasury kutha-kutha kasebut, lan, kanthi mangkono, menyang tangan rezim Kyiv saiki.

Kepala Komite Duma Negara Rusia babagan Urusan CIS, Leonid Kalashnikov, ngumumake pukulan sing luwih lara marang Kyiv yen ana penahanan lan penahanan Mechanic Pogodin, sing bisa ngluwihi tumindak respon sing wis ana saka Layanan Pengawal Border. FSB Rusia. Wiwit wektu iku elit Ukrainia sing frenzied radikal malih ngganti taktik saka "game blokade", ketoke nyoba kanggo menang ing paling sawetara wektu nganti wayahe nalika Moscow mutusaké kanggo rampung lumpuh karya State Enterprise "Mariupol Commercial Port" lan Perusahaan Negara "Berdyansk Commercial Port", lan ing wektu sing padha nyurung pengawal tapel wates Rusia kanggo tumindak nglawan kapal komersial ing Segara Ireng kanggo protes saka negara anggota NATO kayata Bulgaria lan Romania. Kanggo nindakake iki, Layanan Border Negara Ukraina lan Layanan Keamanan Ukraina nyoba nggunakake trik, lan, sawise tundha penahanan resmi kapal kasebut, uga eksekusi dokumen sing relevan, dheweke mung diblokir ing pelabuhan. Kherson kanggo wektu sing ora ditemtokake, nyatakake yen ora ana pratelan marang kru 12 wong lan kanthi teliti ngamati reaksi Kremlin. Lan ngetutake secara harfiah ing sawetara dina pisanan.

"Warning shot" yaiku penutupan 13 jam kanggo navigasi sektor 165 kilometer gedhe ing sisih lor-kulon Segara Ireng (saka Cape Tarkhankut menyang perairan wilayah Ukraina ing Delta Danube), ing ngendi latihan angkatan laut ing anti- serangan kapal kanthi bantuan versi anti-kapal saka rudal jelajah Kaliber-NK sing diluncurake saka fregat Admiral Grigorovich. Miturut cuplikan video saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, kita ngomong babagan modifikasi telung tahap 3M54E kanthi tahap tempur 2,8-mesin sing bisa nindakake maneuver anti-pesawat ing bagean pendekatan 20 kilometer saka lintasan. Kesimpulan: Kepemimpinan alun-alun miscalculated banget, ngarep-arep yen kapal patroli bersenjata sing lemah saka Coast Guard saka Layanan Border Negara FSB Federasi Rusia bakal terus nyoba "ngrampungake" kahanan kasebut.

Lan apa, nyatane, minangka kejutan kanggo Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina lan Komando Pasukan Sekutu NATO, nalika, kanthi latar mburi tekanan sanksi Amerika, Moskow wani mbatesi lalu lintas maritim sajrone awan. dina ing wilayah pelabuhan pungkasan sing isih ana ing pembuangan Kyiv, lan malah bisa nggawe wilayah sing diluncurake zona larangan udara lan watesan akses lan maneuver A2 / AD kanthi segara. penerbangan Armada Laut Ireng! Apa iki bakal cukup kanggo sober munggah kepala ing State Border Service, SBU lan departemen pertahanan saka "alun-alun", ayo kang katon ing nasib luwih saka "Mechanic Pogodin", lan ing kesimpulan saka karya kita dina, kita Wigati. yen kanthi bantuan latihan kasebut, Moskow kanthi efektif "muter otot" kanggo rong ngarep, amarga nalika kekalahan target permukaan latihan ing Segara Ireng, ana penghancur Aegis Amerika URO DDG-64 USS Carney.

Sumber informasi:
https://www.mk.ru/politics/2018/08/15/ekspert-obyasnil-pochemu-ukraina-vzyala-v-zalozhniki-ekipazh-mekhanika-pogodina.html
http://rbase.new-factoria.ru/missile/wobb/3m54e1/3m54e1.shtml
https://ria.ru/world/20180816/1526631407.html
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

82 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 27
    17 Agustus 2018 06:05
    Kabeh apik wae. Mung ing negara 404, sawetara wong kelangan dhuwit saka jawaban Russian dituduhake, lan provokasi temen beda diatur, ora disambungake ing sembarang cara dening managerial, financial utawa sawetara liyane (miturut konsep, contone) sambungan karo pisanan. Valtsman ing babagan iki ora nggawe cuaca ana - dheweke duwe gesheft dhewe, petugas SBU duwe dhewe.
    1. + 15
      17 Agustus 2018 06:18
      Iki kabeh joged karo rebana .. awake dhewe ora ngajeni ... Ora ngajeni ... Nganti ana pilihan daya ... Dadi bakal ngrusak ...
      1. -7
        17 Agustus 2018 06:51
        Lan kenapa kita wedi kanggo mblokir dalan Ukraina liwat Selat Kerch, Crimea iku kita, kita kanca karo Erdogan? Lan liyane mung setengah langkah.
        1. + 33
          17 Agustus 2018 07:21
          Quote: siberalt
          Apa kita wedi kanggo mblokir dalan Ukraina liwat Selat Kerch

          Apa dhasare? Emosi sampeyan? utawa hukum lan prajanjèn ing sisih? Banjur apa kita luwih apik tinimbang wong-wong mau?
          Quote: siberalt
          Crimea iku kita

          Tanpa mangu!
          Quote: siberalt
          Apa kita kanca karo Erdogan?

          Ora. Dheweke mung mitra ing sawetara masalah, dheweke minangka sekutu sementara lan ora bisa dipercaya.
          1. KCA
            + 18
            17 Agustus 2018 07:27
            Ing lengkungan jembatan sing bisa dilayari, Laksamana Grigorovich tiba-tiba kelangan dalane, uga, kedadeyan kaya ngono, ing kana, Zamvolt wis dadi stake ing Terusan Panama, nanging kepiye kita, kapal ora bisa pecah?
            1. +5
              17 Agustus 2018 07:57
              Kutipan saka KCA
              lan apa bab kita, kapal ora bisa break mudhun?

              Inggih, iku bakal dadi isin nglirik Ing ngarepe para mitra, aku arep lunga lan siap duka eseman
            2. +5
              17 Agustus 2018 11:31
              Lan kabeh epik kanthi ndandani seminggu, nanging kanthi ngliwati kapal ing sangisore panji Federasi Rusia utawa menyang pelabuhan kita, lan liyane ... uga, kita rusak ing kene ... kita lagi didandani.
              1. + 20
                17 Agustus 2018 11:56
                Kutipan: Kent0001
                Lan kabeh epik kanthi ndandani seminggu, nanging kanthi ngliwati kapal ing sangisore panji Federasi Rusia utawa menyang pelabuhan kita, lan liyane ... uga, kita rusak ing kene ... kita lagi didandani.

                ..... lan mung tanker "Mekanik Pogodin" sing bisa nggeret ... nglirik
          2. + 14
            17 Agustus 2018 08:13
            Alasane yaiku penahanan ilegal kapal lan kru kita. Utawa iki ora cukup? Utawa bakal mung nyusup ing kabeh fours, kaya mudhun ing zona, nyuwun pangapunten? Malah Ukraina ora nganggep perlu kanggo komunikasi karo kita ing tingkat sing tepat, dadi apa?nglirik
            1. -12
              17 Agustus 2018 10:12
              Quote: siberalt
              Malah Ukraina ora nganggep perlu kanggo komunikasi karo kita ing tingkat sing tepat

              karo kowe? Nuwun sewu...

              Sampeyan kudu luwih tipis, Oleg, luwih tipis ... lan luwih ati-ati ya
          3. -2
            17 Agustus 2018 16:07
            Kutipan saka: raw174
            Ora. Dheweke mung mitra ing sawetara masalah, dheweke minangka sekutu sementara lan ora bisa dipercaya

            Lan kudune. Ora ana kanca ing geopolitik. Istiméwa mung Rusia-China, nanging loro-lorone ora duwe pratelan geopolitik ing kene. Lan kasunyatan manawa dheweke dadi mitra Rusia cukup.
            1. +6
              17 Agustus 2018 19:39
              Kutipan saka Goha Meister
              Ora ana kanca ing geopolitik. Istiméwa mung Rusia-China, nanging loro-lorone ora duwe pratelan geopolitik ing kene.

              Oh, kepiye sampeyan, kanca, salah ... Kita ora duwe dheweke, nanging China duwe Rusia ...
          4. +1
            18 Agustus 2018 17:36
            Maca sajarah Golden Horde, Kakaisaran Ottoman lan abad tengah liyane "kakuwasan gedhe saka Timur": ngapusi, ontran-ontran saingan ing perjuangan kanggo daya - tuwane, anak. sedulur lsp. Saben taun ganti panguasa sing teka liwat Rajapati para leluhur lan ninggalake uga liwat Rajapati. Kenapa kabeh? Lan kasunyatan manawa kabeh khan / sultan / emir / shahs / sheikhs iki ora kudu dipercaya: dheweke bakal ngucapake tembung sing apik marang sampeyan lan, ing kesempatan sing sepisanan, dheweke bakal nyuduk keris ing mburi utawa ngethok sirahmu. nalika sampeyan keturon
          5. 0
            21 Agustus 2018 08:41
            Kutipan saka: raw174
            iku sekutu sauntara


            - A kanca apik ... menyang prapatan paling cedhak.*
      2. + 25
        17 Agustus 2018 07:17
        Kutipan saka Vard
        Nganti ana pilihan daya ... Dadi bakal ngrusak ...

        Maneh, dheweke kepengin menyang parit ... Nanging kenapa sampeyan pengin nggawe perang kaya ngono? Aku ora pengin negaraku dadi aggressor lan instigator perang.
      3. + 19
        17 Agustus 2018 08:38
        Kutipan saka Vard
        Iki kabeh joged karo rebana .. awake dhewe ora ngajeni ... Ora ngajeni ... Nganti ana pilihan daya ...

        Menyang Novorossiya lan mambu bubuk mesiu ing kana.
        Tekanan paling apik yaiku ekonomi. Kabukten nganti pirang-pirang abad.
      4. + 13
        17 Agustus 2018 09:05
        Kutipan saka Vard
        Nganti ana pilihan daya ...

        Apa sampeyan pengin trenches lan bombing? Utawa apa kesehatan sampeyan ora ngidini sampeyan disusun menyang Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, supaya wani nggunakake kekuwatan? Banjur pikirake uripe wong sing ditresnani. Utawa bocah lola? Minus.
      5. +1
        17 Agustus 2018 13:45
        Kutipan saka Vard
        Nganti ana pilihan daya ... Dadi bakal ngrusak ...

        Bener. Ayo kula ngelingake yen iki dudu sing nomer loro, nanging wis dadi prau katelu (ditahan ora ing banyu Segara Azov, nanging ing Segara Ireng). Kita kudu tumindak luwih angel.
        1. -5
          17 Agustus 2018 15:02
          Sampeyan perlu kanggo tumindak angel sawise dijupuk saka kapal pisanan (Nord). Perlu ora mung nggawe masalah kanggo pelabuhan Mariupol, nanging uga nggunakake pasukan Angkatan Laut, Angkatan Udara, lan Angkatan Udara. Lan wadya-bala DPR seneng nulungi. Lan masalah penting bakal ditanggulangi: kabeh pesisir Azov bakal dijupuk, lan mardika lengkap Donbass meh rampung. Lan alesan bakal ketok: ora "agresi", nanging "perang nglawan pembajakan", sanksi dening "rezim kriminal". Kulon bakal mambu, mambu. ya, lan meneng. Lan ora ana "trenches", mung rudal lan serangan bom tanpa tawuran langsung (uga, utawa meh tanpa kuwi, kerugian manungsa, paling kamungkinan, bisa nyingkiri, amarga "cyborgs" vaunted bakal pisanan sijine wong ing celonone lan cepet-cepet menyang ngendi wae)
          1. -1
            17 Agustus 2018 15:04
            Lan yen "dijupuk" pungkasan, para pelaut kita dhewe kudu disalahake, nanging sing nduweni luwih disalahake - dheweke ngerti ing ngendi dheweke lelayaran lan apa kahanane.
      6. +4
        17 Agustus 2018 16:16
        Kutipan saka Vard
        +6
        Iki kabeh joged karo rebana.. awake dhewe ora ngajeni... Ora ngajeni... Nganti ana pilihan daya... Dadi bakal ngrusak.

        Obrolan mabuk. Titik telu iki akeh. Hmm. Yen rasa hormat sampeyan diukur kanthi menehi pasuryan marang wong liya, mula kabeh sedih nalika ngerti proses sing sampeyan lakoni. Ora kanggo sebutno, yen iki ditransfer menyang tingkat kaputusan politik. Kepiye bedane karo negara barbar lan bandit ing Ukraina lan para pengagume? Ukraina stubbornly lan setya ngubur dhewe ing lemah ekonomi, demografi, lan industri. Sajrone 5 taun kepungkur, iki bisa dilacak sanajan wong sing kesed. Banjur isih duwe utang ora ana posisi, tranches saka negara-negara EU, tanpa wong-wong mau ambruk wilayah ora bisa dihindari sawise sawetara taun, nanging ing umum iki ora bakal ngganti gambar, sawetara wektu. Ing wektu sing padha, Rusia, tanpa tembakan siji, mung menang, lan ora kalah. Lan sampeyan mung kudu mencet ing pasuryan, supaya kemampuan kanggo delicately lobi lan mung mencet lan mbedakake negara kita. Lan kabeh hysteria acara lan injeksi, mung blowers piyambak nandhang sangsara. Yagene nyegah wong-wong mau supaya ora ngrusak awake dhewe?
    2. +5
      17 Agustus 2018 08:37
      Kutipan: Moore
      Kabeh apik wae. Mung ing negara 404, sawetara wong kelangan dhuwit saka jawaban Russian dituduhake, lan provokasi temen beda diatur, ora disambungake ing sembarang cara dening managerial, financial utawa sawetara liyane (miturut konsep, contone) sambungan karo pisanan. Valtsman ing babagan iki ora nggawe cuaca ana - dheweke duwe gesheft dhewe, petugas SBU duwe dhewe.

      Dadi apa gunane kiriman sampeyan? Ora mangsuli kita babar pisan?
      Umumé, yen sampeyan nguripake TV, propagandists Ukrainia paling repulsive saka kabeh saluran ora mudhun, padha pour banyu ing kita kaya sing dikarepake karo eseman reged... apa iki!?
      1. +6
        17 Agustus 2018 10:03
        Jawaban kasebut bener, miturut kapitalisme sampeyan kudu ngukum rubel. Kajaba iku, bisa uga mbatesi pasokan minyak kanthi transportasi banyu, amarga bebaya pangiriman kasebut.
      2. 0
        17 Agustus 2018 12:49
        Kutipan saka Dashout
        Dadi apa gunane kiriman sampeyan? Ora mangsuli kita babar pisan?

        Endi sing ngomong "ora mangsuli"?
        Tumindak kasebut kudu ora mung nglarani, nanging uga komprehensif lan ditargetake.
        Lan ya, sampeyan gratis kanggo ndeleng zombie ing pasuryan iki sing melu pertunjukan sing prasaja - apa hubungane kabeh iki karo kasunyatan? ...
      3. 0
        18 Agustus 2018 03:16
        Kutipan saka Dashout
        Umumé, yen sampeyan nguripake TV, propagandists Ukrainia paling repulsive saka kabeh saluran ora mudhun, padha pour banyu ing kita kaya sing dikarepake karo eseman reged... apa iki!?

        Pitakonan iki kudu ditangani menyang media sing dikontrol dening Gazprom.
  2. +8
    17 Agustus 2018 06:44
    Ana cara sing gampang kanggo lali babagan Ukraina sapisan lan kanggo kabeh: sijine kapentingan motherland ndhuwur kapentingan Gazprom. Lan ngirim ultimatum kanggo Eropah, lan temtunipun ing mangsa: GAS IN EXCHANGE FOR tentrem ing donbass lan likuidasi saka REGIME POROSHENKO.
    1. +4
      17 Agustus 2018 08:14
      Siji ngirim tau lali bab Ukraina, amarga kanggo sisih paling iku kabeh wong Soviet padha diapusi dening Belovezhye. Lan Ukraina dhewe minangka pecahan saka mantan kekuwatan gedhe. Nanging piye wae perlu kanggo meksa pecahan iki kanggo tentrem. Saben uwong bakal entuk manfaat saka perdamaian, nanging mung Bandera lan Barat sing ndhukung dheweke bakal entuk manfaat saka konfrontasi. hi
    2. + 15
      17 Agustus 2018 08:41
      Kutipan saka: avia12005
      Ana cara sing prasaja ... kanggo nglebokake kapentingan Tanah Air ing ndhuwur kapentingan Gazprom.

      Lha nek pensiun, gaji pegawai negeri - guru, dokter, lsp, tunjangan, beasiswa, lsp - arep bayar apa? Aku ngelingake sampeyan - minyak lan gas kanggo anggaran negara kanggo taun iki yaiku 1/3. Apa sampeyan gelem nyuda penghasilan sampeyan nganti 1/3? Aku ora, dadi apa kurban omong kosong.
      1. +3
        17 Agustus 2018 09:17
        Kutipan: Boris55
        Lan pensiun, gaji karyawan negara - guru, dokter, lan liya-liyane, tunjangan, beasiswa, lsp.

        Aku bakal nambah. kapal anyar, tank, rudal, pesawat lan peralatan militer liyane babagan kekurangan sing ana tangisan VO
      2. +2
        17 Agustus 2018 18:22
        Nanging karo pensiun iku piye wae metu saka baris.
        Miturut wong-wong mau, iku urgently perlu kanggo mundhakaken umur pensiun amarga padha strained karo dhuwit, lan sampeyan bakal sok dong mirsani, preduli saka pembayaran Gazprom.
        Lan wong tartamtu mung nglaporake manawa pensiun bisa dibatalake lan wong iki ora manggoni jabatan cilik.
        Carane menehi hasil karo iki?
    3. 0
      17 Agustus 2018 09:32
      Yen mung bisa dadi gampang ...
    4. +2
      17 Agustus 2018 09:48
      Iku kedadeyan sadurunge ...
    5. +6
      17 Agustus 2018 10:00
      Kutipan saka: avia12005
      sijine kapentingan Motherland ndhuwur kapentingan Gazprom

      Kaya-kaya "Gazprom" iku wajib pajak, lan yen memori sandi ngawula, salah siji sing paling gedhe. Tegese, kapentingan Gazprom ing Eropah minangka kapentingan Rusia.
      Antarane liyane, Amerika Serikat mung bakal seneng karo ultimatum iki lan bakal langsung ngisi kekurangan gas kanthi gas cair, dene Rusia bakal nandhang kerugian reputasi lan entuk status sing ora bisa dipercaya saka pemasok sing ora bisa dipercaya.
      Pamer-pameran sing larang dipikolehi, ta?
  3. +4
    17 Agustus 2018 06:49
    Apa iki bakal cukup kanggo sober munggah kepala ing State Border Service, SBU lan departemen pertahanan saka "alun", ayo kang ndeleng
    Mesthi ora bakal. Iki mung ngerti kekuwatan, lan sing ora mung kena ekonomi (senadyan Rusia, dheweke bakal beku kupinge), nanging uga dadi kepala ing tembung sing paling bener.
    1. +2
      17 Agustus 2018 08:59
      Apa sobering, WHO?
      Jumpers nindakake apa sing dicritakake, kanthi variasi tipis, miturut kemungkinan eksekusi lan "pangerten" dhewe!
      Lan kanggo wong-wong sing menehi prentah, khusus, ora peduli kepiye ekonomi bakal dadi luwih elek utawa luwih apik, anggere kapentingan ekonomi tartamtu ora kena pengaruh. Ditakoni. apa sing belang duwe, nang endi wae ing dill?
  4. kig
    +4
    17 Agustus 2018 08:14
    sawise kabeh, ing wektu asor saka target lumahing latihan, ana pangrusak Aegis Amérika ing Segara Ireng - Apa dheweke ngganggu kekalahan target? meh ora. Banjur ing ngendi iki?
    1. -1
      17 Agustus 2018 09:18
      Kutipan saka kig
      Banjur ing ngendi iki?

      nuduhake apa sing kedadeyan karo dheweke, yen ana sing bisa kedadeyan
    2. -2
      17 Agustus 2018 09:36
      Kapal mungsuh ing jarak sing cedhak tansah dadi ancaman. Amarga kabijakan AS sing ora bisa diprediksi, ancaman kasebut ana kaping pindho. Dhewe, tekane wis dadi provokasi. "Lan apa sing bakal ditindakake Federasi Rusia kanggo nanggepi?" .. Apa dheweke lali ing Segara Ireng? Salah sijine wis draping, supaya tumit padhang. Kelalen. Perlu dielingake maneh yen kapal apa wae sing ana ing wilayah iki mesthi bakal rusak yen perlu?..
  5. -1
    17 Agustus 2018 08:15
    Lan yay ... Apa iku, padha ngatur kanggo ngrekam profil panelusuran Aegis kanggo target cilik? Lan ya...
  6. -11
    17 Agustus 2018 08:47
    Rusia bisa "muter metu". Kasunyatane yaiku miturut "undang-undang internasional babagan akses gratis menyang pelabuhan-pelabuhan segara sing ditutup", sawijining negara bisa nahan lan mriksa kapal-kapal negara liya sing pindhah menyang pelabuhan-pelabuhan waduk sing ditutup, mung yen saluran akses iki digali dening negara iki. . Yen dalan kasebut gawean, mula kudu dienggo bareng karo negara-negara sing duwe akses menyang garis pantai waduk iki. Ukraina wis Applied kanggo arbitrase internasional babagan nglanggar dening sisih Russian "undang-undang maritim internasional."
    1. -7
      17 Agustus 2018 08:59
      Kutipan: Keong N9
      Kasunyatane yaiku miturut "undang-undang internasional babagan akses gratis menyang pelabuhan-pelabuhan segara sing ditutup", sawijining negara bisa nahan lan mriksa kapal-kapal negara liya sing pindhah menyang pelabuhan-pelabuhan waduk sing ditutup, mung yen saluran akses iki digali dening negara iki. .

      Kasunyatane yaiku Federasi Rusia nyoba tumindak kaya gajah ing toko china, gumantung banget marang kekuwatan (ing wilayah iki, pancen luwih kuwat tinimbang sing ana ing saubengé).
      Carane ngembangake, gumantung saka "mitra". Padha bisa katon lan pencet ing panggonan liyane, utawa padha bisa nggunakake.
      Trump kita ora bisa ditebak ...
      Arbitrase dawa, sanksi mbales malah luwih cepet. Sapa sing ngerti apa sing bakal kelakon ing kapal Rusia (gendera lan properti / properti kargo) ing segara.
      1. +3
        17 Agustus 2018 09:41
        Quote: Antares
        Sapa sing ngerti apa sing bakal kelakon ing kapal Rusia (gendera lan properti / properti kargo) ing segara.

        Ukraina bakal ngetokake surat marque? Dene para bajak laut, ora ana ing ngendi-endi, mung muni-muni wis kurang.
        1. +2
          17 Agustus 2018 13:38
          seafarers duwe organisasi internasional banget pengaruh
      2. + 10
        17 Agustus 2018 09:57
        Quote: Antares
        Sapa sing ngerti apa sing bakal kelakon ing kapal Rusia (gendera lan properti / properti kargo) ing segara.

        "Tidur sing apik, warga Bagdad. Turumu dijaga!" (karo)
        Lan ora ana sing bakal kelakon. Amarga ora ana papan liya sing lara kaya kancamu! Malah bajak laut Somalia luwih waras: padha entuk tebusan lan bajingan. Utawa: padha entuk peluru ing bathuk - lan klelep! Lan bocah lanang sing nganggo watu asah luwih elek tinimbang kethek sing nganggo granat: sampeyan ora ngerti apa maneh sing bakal dibuwang esuk sawise ngombe! Mung aku menehi saran supaya ora lali - sabar cepet utawa mengko. Lan kanggo wong Ukrainia lan kanggo kita, uga ora ana watesan. Dadi, banderopithecus bakal enggal duwe skiff! Aku mikir ing Pemilu sampeyan bakal rauh aran iku.
        1. -1
          17 Agustus 2018 14:52
          Quote: Boa constrictor KAA
          Dadi, banderopithecus bakal duwe skiff!

          apa bakal teka - Aku setuju, nanging aku ora mikir sing rauh! padha durung resik!
          Quote: Boa constrictor KAA
          Aku ing pemilu sampeyan bakal rauh aran iku.

          apa sampeyan mikir yen ing pemilu bakal milih calon pro-Rusia? - Nazi ora bakal menehi, ing Ukraina tanpa getih, kekuwatan Bandera iki ora bisa diganti ((
      3. 0
        17 Agustus 2018 12:10
        Utawa karo Ukrainia lan Amerika
      4. -1
        18 Agustus 2018 03:22
        Quote: Antares
        Kasunyatane yaiku Federasi Rusia nyoba tumindak kaya gajah ing toko china, gumantung banget marang kekuwatan (ing wilayah iki, pancen luwih kuwat tinimbang sing ana ing saubengé).

        Kanggo wong lokal, mung ana siji argumentasi: kita bakal nyuwek kabeh. Lan dheweke bakal mikir babagan akibat mung nalika dolar dadi 200 rubel saben, lan pensiun dibatalake kabeh.
        1. 0
          18 Agustus 2018 09:06
          Quote: Biasa wae
          Kanggo wong lokal, mung ana siji argumentasi: kita bakal nyuwek kabeh. Lan dheweke bakal mikir babagan akibat mung nalika dolar dadi 200 rubel saben, lan pensiun dibatalake kabeh.

          Iki ora bakal kelakon. Bakal ana panelusuran kanggo mungsuh njaba liyane lan liyane, ing machinations saka Departemen Luar Negeri, peduli Kyiv, Bandera lan ing.. Kita wis tiba elek ing 2015 marang latar mburi fase aktif perang. Ing Rusia, persis wong sing padha. Urip lan ora kaya ngono. Sing utama yaiku nguripake TV kanthi lengkap lan bisa ngganti kulkas kanggo sementara. Bakal ana sumber daya sing cukup ing Federasi Rusia kanggo tiba ing wektu sing suwe. Nanging ora ana sing entuk manfaat saka kejatuhan Federasi Rusia nganti ngisor, negara sing gedhe banget sing duwe senjata nuklir lan sumber daya. Bakal ana masalah luwih akeh tinimbang sawise USSR. Mitra ora pengin iki.
          Mulane, nalika Triumph saka TV.
          Quote: Biasa wae
          kita bakal break fsekh

          kang sedhih.
          Caps ora tau nggawa Rusia dadi apik.
    2. + 10
      17 Agustus 2018 09:46
      Kutipan: Keong N9
      Rusia bisa "muter metu".

      Oy! Paling kamungkinan, Ukraina bakal rampung game rauh. Lan pengawasan kapal minangka bisnis layanan tapel wates FSB. Ora perlu tokoh-tokoh saka negara 404 bengok-bengok ing kabeh media lan ing kothak sing bakal njeblug jembatan Kerch. Ana ancaman terorisme! Iki ngendi kita nglindhungi dhéwé saka. Kajaba iku, Amerika Serikat "aktif" nglawan terorisme ing saindenging jagad! Lan apa, kita ditolak ing omah?
      Dadi, liwat checkout sampeyan lan pesen sampeyan. AHA. ngguyu
    3. +7
      17 Agustus 2018 10:01
      Dear Keong #9!
      Rezim Segara Azov sawise runtuh USSR tetep ora mesthi ing hubungan antarane pesisir Rusia lan Ukraina. Sesuai karo Part IX (Artikel 122-123) saka Konvensi PBB babagan Hukum Laut (UNCLOS) (dirampungake ing Teluk Montego tanggal 10.12.1982 Desember 2), Segara Azov semi-tertutup. (mung XNUMX negara ing sadawane pesisir, sing kudu setuju ing antarane, carane nggunakake segara iki)
      Miturut Artikel 1 saka "Perjanjian antarane Federasi Rusia lan Ukraina babagan kerjasama ing panggunaan Segara Azov lan Selat Kerch" (Ditandatangani ing Kerch tanggal 24.12.2003 Desember XNUMX), Segara Azov lan Segara Azov. Selat Kerch minangka perairan internal ing Federasi Rusia lan Ukraina; Segara Azov diwatesi dening garis tapel wates negara miturut persetujuan antarane Para Pihak.
      Ing wayahe, ora ana persetujuan kasebut (ing garis tapel wates). Yen ana sing nemokake - nuduhake rincian - aku ngakoni yen aku salah.
      Mulane, ing perairan internal dhewe, kapal tapel wates Rusia lan Ukrainia duwe hak kanggo mriksa kapal dagang sing liwat.
      Wiwit segara "umum", nanging tanpa garis demarkasi tartamtu saka demarkasi, nuduhake menyang kapal saka Federasi Rusia ing segara sing padha nerak tapel wates, kang mokal.
      Lan ing ngendi ana pelanggaran?
      Malah wong Ukrainia ngakoni yen ora ana tumindak sing bisa dianggep minangka nglanggar hak-hak pelaut.
      Segara Azov minangka kasus khusus (sajatine amarga semi-tertutup). Status kasebut diatur ora mung dening Konvensi Perserikatan Bangsa-Bangsa babagan Hukum Laut (UNCLOS), nanging uga dening Persetujuan antarane Komite Federasi Rusia babagan Perikanan lan Komite Negara Ukraina babagan Perikanan lan Industri Perikanan ing Perikanan ing Segara Azov (Dirampungake ing Moskow tanggal 14.09.1993 September 24.12.2003), lan Persetujuan sing kasebut ing ndhuwur tanggal XNUMX.
      Dadi aku mbaleni maneh: kanthi sah, kita ora nerak apa-apa.
      1. -9
        17 Agustus 2018 10:35
        Lelucon kasebut ora ana ing "segara" dhewe, nanging ing Selat Kerch. Rusia, sawise mbangun jembatan ing selat, kanggo sawetara alesan mutusake yen ana sing ngancam lan wiwit, kanthi pretext iki, mriksa kapal sing menyang utawa saka pelabuhan Ukraina liwat Selat Kerch. Iki pelanggaran. Turki, ing sisih liya, ora mriksa kapal sing ngliwati jembatan ing Selat Bosphorus.
        1. +6
          17 Agustus 2018 10:43
          Nyuwun pangapunten, nanging ing ngendi sampeyan entuk ide yen pemeriksaan kapal kasebut ana hubungane karo ancaman kanggo jembatan?

          Aku mbaleni maneh, kanggo mriksa kapal ing jero banyu segara semi-tertutup, alesan ora perlu. Kasunyatan sing mlebu ing kono wis ateges bisa digoleki. Nalika sampeyan ngliwati tapel wates ing mobil, sampeyan bisa digoleki ing "zona inspeksi jero" kanthi ngowahi kabeh mobil? - saget. Utawa dheweke bisa uga ora nonton. Yen wis rampung nonton, apa saiki, ana sing nglanggar?

          Lan babagan Selat Bosphorus - crita sing kapisah, yen mung amarga ana peraturan sing beda.
        2. +3
          17 Agustus 2018 10:56
          Kapisah, aku nandheske: ing Prajanjian antarane Federasi Rusia lan Ukraina babagan kerjasama ing panggunaan Segara Azov lan Selat Kerch, ora ana pranata sing kapisah babagan Selat Kerch - mung bebarengan karo Segara Kerch. Azov.
        3. +2
          17 Agustus 2018 12:14
          Lan aku bisa ndeleng. Nduweni hak kanggo. Iku mung ora pengin nggunakake. Ing kene, Inggris lan Amerika Serikat, contone, wong sing seneng banget percaya yen Federasi Rusia melu terorisme beracun ing wilayahe.
          Lan nemtokke sanksi marang Federasi Rusia. Napa Federasi Rusia ora ngetung kaya ngono? Kajaba iku, ana luwih saka cukup telpon lan janji kanggo njeblug jembatan. Ana luwih akeh alasan tinimbang ing skandal Skripal sing konyol.
        4. -1
          17 Agustus 2018 14:58
          Kutipan: Keong N9
          Rusia, sawise mbangun jembatan ing selat, kanggo sawetara alesan mutusake yen ana sing ngancam lan wiwit mriksa kapal kanthi pretext iki,

          supaya ukrpropaganda nguwuh-uwuh ing saindenging jagad yen bakal njeblug, mecah jembatan iki ..... lan kepiye carane kudu nanggapi teror lisan? sawise kabeh, sappers menyang telpon anonim? lan ing kene politisi lan banderlog resmi bengok-bengok ing saindenging jagad yen bakal numpes - kita mung nglawan terorisme!
        5. -1
          17 Agustus 2018 15:29
          Aku mutusake yen aku ngancam - adhedhasar macem-macem pernyataan wong saka Ukraina lan ora mung yen jembatan iki kudu diunekake, dibom lan liya-liyane ...
          Kaya sing dikandhakake, sampeyan kudu tanggung jawab kanggo tembung sampeyan.
          Ya, lan inspeksi mesthi disambungake sacara eksklusif karo jembatan ??
        6. -1
          17 Agustus 2018 16:26


          Snail N9 (Snail)

          Sampeyan duwe IP sing Walanda utawa Rusia :)) Kelalen ngganti lan ndalang dadi Rusia? Dideleng saka teks kasebut, jelas saka ngendi asale angin.
        7. +2
          17 Agustus 2018 21:01
          Kutipan: Keong N9
          Turki, ing sisih liya, ora mriksa kapal sing ngliwati jembatan ing Selat Bosphorus.

          Ora cukup - kebebasan navigasi liwat Bosphorus lan Dardanelles diwatesi dening konvensi khusus, sing nglanggar ing sawetara kasus bisa nyebabake perang. Ora ana konvensi sing padha kanggo Selat Kerches.

          Lan ing donya umume, kahanan kasebut mung tuwuh ing jaman saiki - ing cabang sabanjure, artikelku babagan pertempuran sing sengit banget ing cedhak Ghazni: https://topwar.ru/145706-bitva-za-gazni-reshajuschee- srazhenie-tekuschej-afganskoj -vojny-.html
  7. +4
    17 Agustus 2018 09:04
    Kutipan saka KCA
    Ing lengkungan jembatan sing bisa dilayari, Laksamana Grigorovich tiba-tiba kelangan dalane, uga, kedadeyan kaya ngono, ing kana, Zamvolt wis dadi stake ing Terusan Panama, nanging kepiye kita, kapal ora bisa pecah?

    Showy lan larang regane. Yen kita dadi POWER, lan ora mlaku-mlaku, mbantah persetujuan babagan Azov lan kabeh urusan. Mesthi, kita "nglilani sampeyan liwat", nanging pisanan PAPER, i.e. perjanjian pengiriman anyar ing AIR INTERNAL KITA!
    1. +3
      17 Agustus 2018 10:02
      Ing wayahe, Segara Azov padha karo kita minangka Segara Ukrainia. Deleng Part IX saka Konvensi PBB babagan Hukum Laut (UNCLOS) (dirampungake ing Teluk Montego tanggal 10.12.1982 Desember 24.12.2003), "Persetujuan antarane Federasi Rusia lan Ukraina babagan Kerjasama ing Panggunaan Segara Azov lan Selat Kerch" (Mlebu ing Kerch XNUMX/XNUMX/XNUMX) lan komentarku ing ndhuwur.
      Nanging, iki ora ateges yen tumindak kita kanggo mriksa kapal lan ngumumake latihan iku ilegal. Kabeh ing framework saka persetujuan ana.
      1. 0
        17 Agustus 2018 11:28
        Bener, ana kesepakatan sing bisa dadi po-po-po ... ditutupi karo apa-apa lan liya-liyane.
        Piye iki luwih elek tinimbang proposal kanggo "tempelake" "gabus" ing wangun kapal "rusak" menyang gulu selat?
        Sing. Kanggo tindakake utawa ora kanggo tindakake, sing pitakonan.
      2. 0
        17 Agustus 2018 12:17
        Lan apa ora mbenakake prajanjen ing cahya saka sesambetan anyar?
        1. +1
          17 Agustus 2018 12:24
          Apa persis sing sampeyan pengin ndeleng ana? Ana, lan - terus-terusan, nanging penting frasa umum babagan status Segara Azov. Ing cara sing apik, kita kudu tambahan kapisah ing wangun persetujuan ing tapel wates, nanging diwenehi hubungan saiki karo Ukraina, kita bakal mlebu tentrem karo Jepang, ninggalake Kuriles konco kita, saka kita bakal setuju ing tapel wates banyu. ing Segara Azov.
          Mesthi, pilihan kanggo nggawe segara daratan warms nyawa lan ora keganggu, nanging aku bakal nemtokake minangka Fantasi dhewe, mung ing kasus. Banjur aku bisa nyinggung wong kanthi ora sengaja)
  8. +3
    17 Agustus 2018 09:10
    Kutipan saka: avia12005
    Ana cara sing gampang kanggo lali babagan Ukraina sapisan lan kanggo kabeh: sijine kapentingan motherland ndhuwur kapentingan Gazprom. Lan ngirim ultimatum kanggo Eropah, lan temtunipun ing mangsa: GAS IN EXCHANGE FOR tentrem ing donbass lan likuidasi saka REGIME POROSHENKO.

    Sing bakal seneng ShShA lan mongrels sing! Rusia bakal langsung dipuntudhuh saka blackmail gas, nyatakake partner ora bisa dipercaya.
    1. -1
      17 Agustus 2018 12:18
      Lan apik tenan! Gas bakal tetep kanggo anak putu. Ayo pungkasane ngembangake sing nyata dhewe.
  9. -3
    17 Agustus 2018 09:51
    Kabeh padha lali lan lali. Dienteni kapal selanjute dicekel ompong.. Coba pikiren, ditembak... sing diwedeni sopo???
  10. 0
    17 Agustus 2018 09:51
    Nanging, padha nuduhake ajiné menyang kasur tinimbang crests wedi, supaya padha ora dadi impudent, Azov lan Segara Ireng mesthi duwe kita.
    PS: Ing tanggal 19, kaya sing dakdeleng, masalah Ukrainia bakal ditutup.
    1. +1
      17 Agustus 2018 10:23
      Kutipan: shinobi
      Ing tanggal 19, kaya sing dakdeleng, masalah Ukrainia bakal ditutup, kanthi kekuwatan, lan paling mungkin bebarengan karo konstruksi sing paling ora lengkap.

      "Ora bakal tentrem nalika Javdet isih urip!" (c) ngguyu
  11. -3
    17 Agustus 2018 11:07
    Ing kene aku bakal nulis panjelasan sing jelas kanggo wong sing bisa mikir, nerangake sebabe penundaan pengadilan Rusia diwiwiti, miturut pendapatku.
    Kabeh iku minangka prasaja sabisa - Kantor Jaksa Ukraina kang Crimea, Polisi Crimean, etc wis digawe lan kanthi operasional.
    Lan amarga ana wong, dheweke kudu nindakake apa wae, yen ora ana sing ndhukung.
    Iku kabeh panjelasan, lan fiksi konspirasi sing dawa ora dibutuhake
    1. -1
      17 Agustus 2018 11:19
      Kutipan saka Avior
      Kantor Jaksa Ukraina saka Crimea, Polisi Krimea digawe lan operasional kanthi lengkap ...

      ... "ing pengasingan" ngguyu

      Kutipan saka Avior
      kanggo wong sing bisa mikir, nerangake kenapa telat pengadilan Rusia diwiwiti, miturut pendapatku

      "bisa mikir ... ing mratelakake panemume" - desain kuwat, aku bakal njupuk menyang layanan apik
      1. +1
        17 Agustus 2018 13:40
        ing pambuwangan, ora ing pambuwangan, nanging ana Staff lan padha nampa gaji.
        Dadi, ing laporan sampeyan kudu nulis apa wae
    2. +1
      17 Agustus 2018 12:20
      Ya, dheweke nggawe awake dhewe lan entuk dhuwit. Tanpa motif tersembunyi...
      1. +1
        17 Agustus 2018 13:42
        digawe miturut logika apa sing kedadeyan - Ukraina nganggep wilayah Crimea, sing tegese kudu ana lembaga pemerintah Crimea.
  12. 0
    17 Agustus 2018 11:41
    Matur nuwun, Eugene! Apa sing bakal kita lakoni karo Transnistria saka Segara Ireng?
  13. Komentar wis dibusak.
  14. Komentar wis dibusak.
  15. -3
    17 Agustus 2018 20:49
    Sawise narik komponèn tanah luwih utawa kurang saka Angkatan Bersenjata Ukraina, Rusia alon-alon nuntun Ukraina kanggo nguatake udara, segara, lan rudal, ing tingkat OTC, komponen kasebut. Kabijakan sing wicaksana lan konsisten. pasukan katelu bantuan Ukraina karo noto lan Financing saka tentara, lan padha bakal bantuan Rusia manawa , karo budget mundhut bobot saben dina, ana apa-apa kanggo ngarep-arep kanggo ... GDP lan tim isih bakal pensiun, lan kahanan , sing bakal teka ing paling satus taun, kudu raked ora mung anak putu, nanging uga buyut, nanging padha ngeculake raket.
    1. +1
      18 Agustus 2018 00:49
      Ostap, percayalah, dheweke bakal nulungi sampeyan ing luar negeri! ngguyu
      1. 0
        19 Agustus 2018 00:46
        Inggih, ora mung kanggo sampeyan ... ing endi sing luwih relevan, dheweke bakal mbantu. Federasi Rusia luwih mbebayani tinimbang wong Palestina sing wuda.
    2. 0
      18 Agustus 2018 11:06
      Pasukan katelu bakal mbantu, sampeyan ngomong? Kanthi biaya sapa sing direncanakake pesta? yen warga ora nggatekake utange putu-putune - malah sadurunge lair, ya Allah, iki wis dadi masalahe warga sing padha, malah rake, jare? - Apa sing kudu digaruk wis dadi slogan utama - ora perlu noleh, supaya kita bakal urip ...
      1. 0
        19 Agustus 2018 00:47
        Banjur sampeyan utawa kita ora ngerti sing biaya.
  16. Komentar wis dibusak.
  17. 0
    18 Agustus 2018 09:15
    peringatan Cina paling anyar ...
    Piwulang sing apik. Ing ter. banyu kang ora kanggo njupuk.
    Ora ana kedadeyan khusus
    USS Carney tindak menyang kabeh bandar NATO lan Odessa, lan dadi. Kunjungan liyane wis diwiwiti.
    Latihan tembak roket ing Ukraina, latihan tembak roket saka Federasi Rusia ora ngganggu sapa wae.
  18. +1
    20 Agustus 2018 10:21
    Kutipan: Boris55
    Aku ngelingake sampeyan - minyak lan gas kanggo anggaran negara kanggo taun iki yaiku 1/3.

    Yagene dadi tegas kanggo ninggalake Gazprom. kita mbangun iku ora kanggo gilingan, ora kanggo ahli waris manca, nanging kanggo wong, yen kita mbusak saka budget Gazprom apa ndhuwur iki mbuwang dhewe, kita bisa nambah pensiun lan ngurangi PPN, lan bakal tetep kanggo tentara lan angkatan laut. nindakake. mundhakaken umur pensiun - Medvedev ana, mundhakaken PPN - Putin mlebu, nanging mikir karo sirah lan nindakaken karo tangan kanggo entuk manfaat saka wong lan negara - ora ana siji
  19. +2
    21 Agustus 2018 22:06
    Ora ngerti apa-apa. Kanggo nanggepi tumindak panguwasa Ukrainia, kita nindakake latihan kanthi peluncuran rudal.
    apik. Lan kepiye iki mengaruhi wektu transfer (paling ora) warga kita?!.
    Ketoke ora.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"