Kartun sampeyan ngomong? Amerika bakal nggawe analog saka "Dagger"!

29
"Mitra" anyar kita wis ngomong akeh babagan kasunyatan manawa perkembangan militer Rusia paling anyar minangka taktik propaganda sing biasa. Ngomong, Rusia luwih seneng nggawe sensasi kartun lan conto peralatan kanggo parade. Nanging nyatane...

Nanging nyatane, kita sinau manawa Pentagon ora mung njupuk ancaman saka perkembangan Rusia anyar kanthi serius, nanging uga miwiti nggawe analog langsung saka sawetara jinis senjata Rusia anyar.





Ing tartamtu, kita ngomong bab rudal aerobalistic hipersonik paling anyar "Dagger". Minangka dikenal, Lockheed Martin nampa pesenan langsung saka Pentagon kanggo nggawe rudal aerobalistik sing bisa dibandhingake karo kisaran "Dagger". Biaya kontrak kasebut kira-kira 480 yuta dolar, lan, sayangé, ora ana rincian proyek kasebut bocor menyang pers. Sampeyan uga kudu dicathet yen kontrak iki minangka kelanjutan saka persetujuan sadurunge karo Lockheed, miturut perusahaan kasebut nampa $ 928 yuta kanggo riset ing bidang propulsi hipersonik.

Mbokmenawa iki warta Ora nggumunake maneh kanggo para spesialis - sadurunge, sawetara militer lan ahli AS sing duwe wewenang wis ngakoni ketinggalan Amerika Serikat ing mburi Rusia lan China ing babagan nggawe sistem serangan hipersonik. Utamane, kepala Komando Strategis AS, Jenderal John Hyten, ngakoni:

Hipersonik Cina lan Rusia gaman - iki serius banget. Kita ora duwe kesempatan kanggo ngatasi, ing kasus iki AS adoh saka China lan Rusia.


Nanging, nganti saiki, kita bisa ndeleng iki minangka manipulasi militer AS rutin saka Kongres kanggo entuk alokasi anggaran tambahan. Lan mung saiki, sawise miwiti karya ing nggawe analog langsung saka sistem Russian "Dagger", ana kapercayan sing sukses kita ing wilayah iki wis tenan nguwatirake Amerika.

Perlu dicathet yen nganti saiki Amerika wis fokus kanggo nggawe, supaya bisa ngomong, misil hipersonik "klasik". Kayata kanthi sawetara babagan bisa diarani roket, sing kudu pindhah ing saindhenging penerbangan ing lapisan atmosfer sing padhet. Iki nuduhake jinis lintasan rudal sing murni aerodinamis, lan dudu aerobalistik, tetep suwe ing zona suhu ultra-dhuwur, lan sawetara masalah liyane sing ora bisa dibanggakake negara nganti saiki.

Ing arah iki, Amerika mbokmenawa wis entuk sukses paling gedhe. Nanging dheweke durung kasil njupuk langkah pungkasan, nggawa paling ora siji model pesawat saka piranti hipersonik kanggo tes skala lengkap lan sukses. Penerbangan rudal hipersonik Amerika nganti saiki diwatesi mung sawetara menit. Iki cukup akeh, amarga kecepatan roket, nanging cilik banget, adhedhasar tugas sing digawe.

Kepinginan saka Amerika kanggo njaluk analog hipersonik saka "Tomahawk" (yaiku, konsep hypersound lan serangan disarming global ing umum wis suda kanggo iki) liyane lan liyane temenan macet. Lan munculé alternatif kasebut minangka rudal aerobalistik jarak jauh ora bisa ditindakake dening Amerika.

Mbokmenawa, bocor data rahasia saka lembaga kepala Roscosmos - Institut Riset Pusat Teknik Mesin nambah bahan bakar ing geni. paling anyar sejarah kanthi penahanan agen manca sing "bocor" dokumen rahasia menyang layanan intelijen asing sing ora dijenengi nandheske manawa mungsuh potensial nampa informasi ora mung saka kartun, nanging uga saka sumber sing luwih wibawa. Miturut laporan, "saluran" utamane babagan asil tes sistem hipersonik kita. Nanging yen pacoban sukses, iku cukup kanggo nerusake kompetisi.

Mulane, kita bisa ngomong babagan loro motif nyopir Amerika bebarengan: wedi adhedhasar informasi intelijen dipercaya, lan mamang bab sukses pendekatan dhewe kanggo nggawe senjata hipersonik. Lan yen sampeyan nimbang sepira dhuwure taruhan ing konfrontasi iki, sampeyan langsung ngerti manawa Washington kanthi serius ngarahake ngilangi backlog ing wilayah senjata iki.

Miturut rencana Pentagon, conto sing digunakake kanggo misil aerobalistik anyar kudu ditampa ing awal taun 2021. Kanggo jinis teknologi sing anyar - wektu kasebut cendhak banget. Lan iki maneh nandheske carane serius Washington tenan njupuk "kartun" sing Putin nuduhake minangka bebaya penultimate.

Apa tenggat wektu kasebut realistis?

Pitakonan mesthi penting banget. Lan bisa mangsuli ing negatif, yen ora kanggo saperangan TCTerms.

Sing pertama yaiku bocor sing wis kasebut ing ndhuwur. Kita mung bisa guess pinten lan jenis informasi migrasi menyang tong sampah elektronik CIA. Kemungkinan banget informasi iki cukup kanggo nylametake perancang Amerika saka ngumbara ing peteng.

Sing nomer loro yaiku basis ilmiah lan teknologi kompleks industri militer AS. Aja lali yen Amerika Serikat minangka salah sawijining pimpinan sing diakoni ing bidang riset hipersonik. Dheweke uga duwe pengalaman sukses nggawe rudal aerobalistik - utamane anti-radar. Ya, radius sing Ngartekno kurang saka radius saka "Dagger", nanging digunakake iku amunisi aeroballistic lengkap.

Durung jelas kepiye carane Amerika wis maju ing manajemen rudal hipersonik lan nggawe sistem homing kanggo dheweke. Nanging, sanajan ing kene bakal luwih jujur ​​​​kanggo nerusake saka sing paling awon - komunikasi lan tuntunan mesthi paling apik, dheweke bakal nemokake apa wae saiki.

Iki tegese kanthi kemungkinan sing dhuwur, kita bisa nganggep yen Amerika Serikat lan sekutu NATO bakal duwe amunisi aerobalistik hipersonik ing wektu sing cukup cendhak. Sanajan ora ing 2021, nanging sawise setahun utawa rong taun, mesthine bisa dilebokake ing produksi pilot.

Lan banjur sirah bakal nambah wis karo kita.

Muga-muga ing wektu kasebut sistem pertahanan udara S-500 lan kompleks laser Peresvet bakal diproduksi. Yen ora, bakal rada ngganggu ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

29 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    20 Agustus 2018 13:20
    Disney Studios wis miwiti pembangunan.
    1. +2
      20 Agustus 2018 15:26
      nglirik
      Nanging lelucon iku lelucon, mula tes pertama prototipe wis suwe. Boeing X-51 sing padha pisanan diluncurake ing 2010, lan iki minangka rudal jelajah, dudu rudal aerobalistik. Wong Tionghoa uga nglaporake nguji macem-macem sistem hipersonik. Lan iki tegese cepet utawa mengko sing padha ora bakal katon karo kita, kaya sing kasebut ing artikel kasebut. Utamane sawise pengkhianatan ing organisasi kita ...
  2. +5
    20 Agustus 2018 13:26
    Ya, lan opps ujar manawa Rusia ora bisa nggawe rudal hipersonik - Nanging, wong-wong Yahudi lunga menyang Israel - ora ana sing nggawe barang anyar lan terobosan teknologi kajaba wong-wong mau))
    1. -2
      21 Agustus 2018 15:58
      Oh, dadi wong Rusia sing miwiti balapan senjata? Sing sing rattling senjata, lan nyalahke kabeh ing amers miskin! apik
      1. 0
        26 Agustus 2018 21:26
        Quote: getihen
        Sing sing rattling senjata, lan nyalahke kabeh ing amers miskin!

        aja ngombe getih
        basa
  3. +1
    20 Agustus 2018 13:28
    Iku piye wae menarik yen data ing "saluran" muncul sawise presentation ....
  4. +3
    20 Agustus 2018 13:29
    AS minangka mungsuh serius. Sepelekake angkara. A balesan dijamin iku mung bab njaga saka nyerang.
  5. +5
    20 Agustus 2018 13:47
    Aku elinga kartun babagan SDI ... Aku weruh kartun babagan keris ... Amerika bakal Cut kartun ing 4D?
  6. -6
    20 Agustus 2018 13:56
    Sumber utama kebocoran data yaiku komandan utama, sing rating pribadhi luwih penting tinimbang rahasia negara.
    1. +1
      21 Agustus 2018 00:40
      T34 uga didhelikake sadurunge perang. Padha ndhelikake yen Jerman pracaya ing kamenangan gampang. Sawise, Adolf ngakoni yen dheweke ngerti babagan T34, mula bakal luwih angel kanggo mutusake serangan ing USSR.
      1. +1
        21 Agustus 2018 15:42
        Sampeyan bisa ngomong babagan teknologi sing diadopsi kanggo layanan, nanging kenapa mbukak rahasia pangembangan sing njanjeni sing durung digawa menyang produk rampung? Allow mungsuh kanggo miwiti ngembangaken countermeasures ing advance?
        Lan kasunyatan manawa informasi kasebut dibeberke sadurunge pemilihan ndadekake wong mangu-mangu manawa iki ditindakake kanggo kabijakan luar negeri.
      2. 0
        21 Agustus 2018 17:18
        Kutipan: KAMS
        Adolf ngakoni yen dheweke ngerti babagan T34, mula bakal luwih angel kanggo nggawe keputusan

        Mbok menawa perang bisa ditundha kanggo setahun utawa loro, nanging ora ketinggalan jaman T2 lan T3 kudu mandheg cedhak Moskow, nanging macan lan panther.
  7. 0
    20 Agustus 2018 13:58
    Kita bakal weruh luwih akeh kartun ing mangsa ngarep)
  8. +5
    20 Agustus 2018 14:17
    Amerika bakal nggawe

    shtatovtsy ing peran keno munggah? menarik....
  9. +2
    20 Agustus 2018 15:08
    lan dheweke bakal nggawe, nanging apa sampeyan mangu-mangu, yen negara sing duwe kaunggulan kaping pirang-pirang babagan anggaran militer, babagan tingkat teknologi dhuwur sing digunakake, ora bakal nggawe?
    1. -5
      20 Agustus 2018 16:27
      Sapa sing mamang?
  10. +4
    20 Agustus 2018 15:18
    Aku maca artikel - kaya-kaya, komentar uga - ora banget, samesthine ...
    Keris minangka komplèks, dhasaré minangka pembawa. Apa Amerika duwe operator kelas iki? Mungkin ana, nanging piye wae aku ora ngerti, bisa uga menehi pencerahan.
    "Aeroballistic" minangka kewan liyane sing ora bisa dingerteni, aero tegese hawa, balistik - 50% saka jalur penerbangan diwenehake dening mesin. Ya, aku meh lali lan ing wektu sing padha hyper, i.e. sawetara kacepetan swara. Campuran sing kuat ditampa.
    Aku bakal nyoba kanggo swara. Roket, ing bidang sing cepet banget, tekan hyperspeed nganti 50% saka penerbangane, banjur tiba.
    Mdya ... kangelan terjemahan.
    "Dagger" elek amarga nyedhaki target ing hyperspeed Mach 4-5, sanajan bisa luwih. Conto ... sampeyan ana ing wayahe karo keris ing weteng, Mach 2,7 kacepetan, sampeyan nampa liwat satelit lokasi, mesthi lan kacepetan operator pesawat 500 kilometer adoh saka sampeyan. Menehi ijin kanggo miwiti. 1 detik kanggo level pesawat. Bam, 10, 9, ... kanthi biaya 0 kapal induk ing setengah. Wow, apa wedi wong.
  11. 0
    20 Agustus 2018 16:03
    Amerika Serikat, sing nyilih gagasan sing ndasari Dagger, bisa nggawe analog dhewe ing wektu sing cendhak. Pinten luwih apik utawa luwih elek bakal dadi topik kanggo obrolan liyane. Nanging, dadi cetha kanggo saben wong sing kanggo Komplek hipersonik kuwi, sethitik banget dibutuhake, roket supersonik lan operator kacepetan dhuwur supersonik. Kabeh!
    1. -1
      26 Agustus 2018 11:47
      Sampeyan wis kasep, dheweke wis duwe kabeh. Tanggal 26 Mèi 2010, penerbangan pertama rudal hipersonik X-51A Waverider dumadi ing Amerika Serikat. Ing 1 Mei 2013, Amerika Serikat kasil nguji rudal ing Samudra Pasifik, diluncurake saka pesawat B-52 sing mabur saka Pangkalan Angkatan Udara Edwards lan tekan dhuwure 18200 meter, ing ngendi dheweke ngembangake kecepatan sing cocog karo Mach 5,1. Kanggo pisanan, Kinzhal dikenal sawise kartun kasebut ditampilake ing laporan Putin ing taun 2018. Aku duwe pitakonan kanggo sampeyan, sing nyilih ide saka sapa?
  12. +6
    20 Agustus 2018 17:59
    Kutipan: 17085
    Aku maca artikel - kaya-kaya, komentar uga - ora banget, samesthine ....

    Aku kudu setuju. Kanggo kaping atus, topik sing padha lagi dikunyah.

    Kutipan: 17085
    Keris minangka komplèks, dhasaré minangka pembawa. Apa Amerika duwe operator kelas iki? Mungkin ana, nanging piye wae aku ora ngerti, bisa uga menehi pencerahan.

    A operator kaya MIG-31? Ora, ora ana sing kaya ngono. Iku angel ngomong apa sing utama ing kompleks, operator utawa produk kasebut dhewe. Data kacepetan lan ketinggian operator sajrone peluncuran rudal aerobalistik bakal nambah jangkauan, kira-kira 30 persen, bisa uga patang puluh. Nanging padha "Dagger" mbokmenawa bakal adhedhasar ora mung ing MIG, nanging uga ing TU-22M3. Saben pesawat wis Pros lan cons, TU padha duwe radius pertempuran luwih saka MIG, nanging kacepetan lan dhuwure luwih murah. Mulane, jangkoan, utawa tekan kompleks, bakal beda karo kompleks 9-A-7660 (karo MIG-31K). Amerika bisa njupuk dalan sing rada beda. Dheweke duwe "non-nuklir" (non-strategis) B-1B lan B-52. Lan kacepetan lan dhuwur bakal kurang, nanging sawetara bisa dadi urutan gedhene luwih. Iku uga pilihan

    Kutipan: 17085
    "Aeroballistic" minangka kewan liyane sing ora bisa dingerteni, aero tegese hawa, balistik - 50% saka jalur penerbangan diwenehake dening mesin. Ya, aku meh lali lan ing wektu sing padha hyper, i.e. sawetara kacepetan swara. Campuran sing kuat ditampa. .

    Iki sejatine istilah sing relatif jarang digunakake nganti saiki. Kaya istilah kasebut hipersonik gegayutan karo rudal balistik, sing biasane hipersonik (wiwit saka sawetara tartamtu). Sadurunge (ing dokumen, kontrak), rudal kasebut ditetepake minangka misil balistik udara-ke-darat (ATGM). Nanging wiwit karo EMNIP saka roket SRAM Amérika lan X-15 kita, padha wis kasebut ing penet mbukak minangka aeroballistic. Aku ora ngerti carane padha ditetepake ing peraturan, dokumentasi technical lan operasional, sampeyan kudu takon sing mabur TU-...

    Kutipan: 17085
    "Dagger" elek amarga nyedhaki target ing hyperspeed Mach 4-5, sanajan bisa luwih. Conto ... sampeyan ana ing wayahe karo keris ing weteng, Mach 2,7 kacepetan, sampeyan nampa liwat satelit lokasi, mesthi lan kacepetan operator pesawat 500 kilometer adoh saka sampeyan. Menehi ijin kanggo miwiti. 1 detik kanggo level pesawat. Bam, 10, 9, ... kanthi biaya 0 kapal induk ing setengah. Wow, apa wedi wong.

    1) 4-5M ora hyperspeed. Iku supersonik. Nanging ing ndhuwur 5 - ya, iki kacepetan hipersonik.
    2) kacepetan 2,7M karo suspensi "Dagger"? - Aku iku knthi angel bisa. Mbok kacepetan 1,7-2M bakal luwih nyata, lan ora 2,7M
    3) Njaluk lokasi satelit? Lan ora ana satelit kasebut, saka tembung kasebut. Satelit reconnaissance optik, padha cukup langka. Supaya bisa ngirim informasi menyang lemah (lan ora menyang pesawat) ing wektu nyata, kudu ditundha sawetara puluhan, yen ora atusan. Satelit intelijen elektronik - maneh, ora cukup kanggo ngirim informasi menyang lemah ing wektu nyata. Semono uga satelit radar. Pesawat bisa digunakake minangka sebutan target eksternal. Iku luwih nyata. Nanging malah mesin kuwi bisa dietung ing driji.
    4) 500 km saka sampeyan operator pesawat - nimbang sampeyan wis ditembak mudhun. Patroli udhara kapal induk "menembak" sampeyan kanthi biaya ". Sampeyan bakal bisa tekan pesawat kasebut ...

    Kutipan saka Apollo.
    Amerika Serikat, sing nyilih gagasan sing ndasari Dagger, bisa nggawe analog dhewe ing wektu sing cendhak. Pinten luwih apik utawa luwih elek bakal dadi topik kanggo obrolan liyane. Nanging, dadi cetha kanggo saben wong sing kanggo Komplek hipersonik kuwi, sethitik banget dibutuhake, roket supersonik lan operator kacepetan dhuwur supersonik. Kabeh!

    Dheweke ora perlu nyilih ide iki. Dheweke dadi sing pertama nyoba rudal balistik saka pesawat bali ing pungkasan 50s lan awal 60s. Lan akhir-akhir iki padha nggarap "motor hypersound". Iki nalika roket ora aeroballistic, nanging cruise, lan mesin mlaku kabeh wektu. Lan roket dadi ing kacepetan pancet. Lan aeroballistic duwe minus ageng sing ora ana sing pengin digatekake. Mudhun saka dhuwur kira-kira 80-100 km (yaiku, ing ngendi mesin rampung lan roket nduweni kecepatan maksimal (ing DAGGER kira-kira 10M), alon-alon alon-alon kaya hulu ledak rudal balistik konvensional. wektu sing padha, arep ing kepompong plasma, kang tegese ora sistem homing ora bisa lan dadi bebarengan INS Ing lapisan kandhel saka atmosfer, lan iki, ayo kang ngomong, 10-11 kilometer ing dhuwur, iku slows mudhun kanggo kacepetan supersonik, godhong plasma lan GOS wiwit bisa. Nanging iki target supersonik, sanajan angel, nanging sayangé, knocked mudhun waé ...
    1. +1
      21 Agustus 2018 05:19
      Quote: lawas26
      Njaluk lokasi satelit?


      Liwat satelit, informasi uga bisa dikirim menyang pesawat saka MCC, utawa apa wae sing diarani ana, lan informasi kasebut dhewe, sanajan saka radar, malah saka pengamat, siji bab bakal cukup.

      Kabeh wis bener ing rincian, mula aku ... supaya wong awam ngapresiasi drama kahanan kasebut. Ya, aku pancene ora seneng tembung "aeroballistic", iku kaya urinating saka mast (ngapura Ladies saka pelaut lawas) kaya air-based, nanging balistik.
  13. +2
    20 Agustus 2018 20:38
    Wong Amerika ngerti yen sampeyan njupuk roket propelan padhet biasa, nyumerepi ing interceptor sing ora anyar, nyimpulake kisaran lan kecepatane (lan nambah luwih sithik), sampeyan bisa ngetung dhuwit akeh? Lan ing wektu sing padha nimbulaké mlumpat massa saka wedi ing advance lan mulane banget patriotik fellow warga. Plagiat. Mungkin dheweke bakal nyelehake dolar lan ngunggahake PPN?
  14. +2
    21 Agustus 2018 07:21
    bakal nyenengake yen kabeh keris pretentious iki mung ora massa-diprodhuksi, lan banget "wedi" Amerika rivet saperangan saka ewu wong saka wedi.
    Utamane sawise dheweke nyolong kabeh dokumentasi.
  15. +1
    21 Agustus 2018 10:20
    Kutipan: 17085
    Liwat satelit, informasi uga bisa dikirim menyang pesawat saka MCC, utawa apa wae sing diarani ana, lan informasi kasebut dhewe, sanajan saka radar, malah saka pengamat, siji bab bakal cukup.

    Sampeyan nulis algoritma kanthi bener. Satelit pengintai optik (radioteknik, radar) sing padha ngirim informasi liwat satelit komunikasi menyang Pusat. Nanging .... Iki ngendi masalah diwiwiti. Volume sing dikirimake dening satelit gedhe banget. Informasi kudu diproses. Lan sayangé (utawa bok manawa) ora mbukak ing wektu nyata. Foto kudu decoded. Lan njupuk menyang akun kasunyatan sing satelit njupuk band sawetara puluhan utawa malah atusan kilometer kanthi resolusi rada cilik, sampeyan kudu katon liwat kabeh band iki. Kanggo tugas satelit bakal kalebu ora mung target segara, nanging uga darat, kayata PGRK.
    Found, contone, soko resembling operator pesawat ing titik X. Banjur. Deciphering dibutuhake, apa iku: operator pesawat utawa supertanker? Lan iki kabeh wektu. Pesawat kanthi radar, kayata AWACS utawa pesawat pengintai, kayata TU-95RT lawas kita, minangka pilihan sing paling apik kanggo sebutan target. Satelit ing kasus iki minangka alat bantu

    Kutipan: 17085
    Kabeh wis bener ing rincian, mula aku ... supaya wong awam ngapresiasi drama kahanan kasebut. Ya, aku pancene ora seneng karo tembung "aeroballistic", kaya nguyuh saka mast (ngapunten para wanita pelaut tua) kaya udara, nanging balistik.

    Inggih, istilah iki dakanggep kanthi tenang, nanging sing paling disenengi yaiku "rudal hipersonik (th)" sing digunakake ora cocog lan ora cocog. Saben jinis gegaman wis pluses lan minuses, iku uga kudu ngerti. Biasane, "presentasi" jinis senjata kasebut minangka aksi sing dirancang luwih kanggo pemilih, lan ora kanggo spesialis. Sampeyan ora bisa ngyakinake sing duwe "crita" utawa "kartun". Dheweke duwe pengalaman, kawruh, data intelijen sawise kabeh. Lan "mantra" politisi, kita lan wong-wong mau, ora bisa ditindakake. Conto sajarah sing paling misuwur yaiku karya riset ing roket Pershing-2 sing ditindakake ing MIT. Sapa, sawise nindakake riset, mbuktekake (kanthi tegas) manawa Amerika pancen bener, nyatakake yen jarak IRBM iki 1700-1800 km, lan dudu politisi kita, sing mbantah kanthi umpluk ing cangkeme yen rudal iki tekan Moskow saka Jerman.
    1. 0
      21 Agustus 2018 17:57
      Sampeyan ora bener babagan satelit, satelit komunikasi modern ngidini sampeyan operate kanthi jumlah informasi sing akeh, aku uga menehi komentar liwat satelit saiki, ora ana ing Korea saiki, lan malah ing belahan bumi liyane, volume data sing dipindhah mung mesmerizing. Telpon satelit uga ora ana sing biasa, saben taun saya apik lan luwih apik. Iki aku babagan kemungkinan sektor sipil, babagan militer, sampeyan mung bisa muter mripatmu.
  16. 0
    21 Agustus 2018 15:54
    Yen sampeyan pracaya media, teknologi wis kasil "digabungake", apa ora bisa rampung, ora perlu nglampahi dhuwit kanggo R&D, kabeh iku kanggo apa-apa. Iku misale jek sing kanggo luwih saka siji abad kita bakal mbayar kanggo Rahasia saka bom atom lan bisa metu karo bantuan saka korup kang disebut. elit.
  17. 0
    21 Agustus 2018 18:10
    banget "wedi" Amerika, saka wedi, rivet saperangan ewu wong.

    Dheweke ora bakal nindakake. Ora ana sing butuh. Banjur multi-tataran TTPD-PTRL soko kanggo taxiing. Kapisan kanggo overclocking kanggo miwiti arus langsung, lan sing pungkasan kanggo njamin akurasi. Ing aliran langsung bakal dadi hiper, lan ing garis finish bakal alon lan panuntun bakal bisa ditindakake. Nanging kasunyatane iki, dibandhingake karo ICBM normal, ora duwe kaluwihan.
  18. 0
    21 Agustus 2018 22:00
    Kutipan saka tutup segara
    Yen sampeyan pracaya media, teknologi wis kasil "digabungake", apa ora bisa rampung, ora perlu nglampahi dhuwit kanggo R&D, kabeh iku kanggo apa-apa. Iku misale jek sing kanggo luwih saka siji abad kita bakal mbayar kanggo Rahasia saka bom atom lan bisa metu karo bantuan saka korup kang disebut. elit.

    Maneh, miturut media. Kasunyatan manawa bocor iki 7 taun kepungkur, nalika ora ana sing cedhak karo hardware, ora digatekake. Kajaba iku, ora ana sing ngerti apa sing "bocor"

    Nanging sampeyan isih kudu nglampahi dhuwit ing R&D. Kita duwe informasi sing cukup rinci babagan bom atom Amerika, nanging kita kudu lunga kabeh. Kajaba iku, kita ora entuk dalan buntu
  19. 0
    22 Agustus 2018 10:08
    Kebocoran informasi iku ala. Kajaba iku, ora dingerteni persis apa ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"