peralatan Belarusian digunakake kanggo pawon lapangan anyar saka Angkatan Bersenjata Ukraina

72
Pangembangan anyar kanggo kabutuhan angkatan bersenjata wis ditampilake ing Ukraina. Iki pawon mobile, kang diselehake ing trailer loro-poros saka kendaraan MAZ (MAZ 837300). Pawon diwenehi minangka obyek ngowahi sing bisa ngganti volume internal gumantung saka tugas tartamtu.

peralatan Belarusian digunakake kanggo pawon lapangan anyar saka Angkatan Bersenjata Ukraina




Tampilan rinci babagan pawon lapangan Ukrainia adhedhasar peralatan buatan Belarusia nduweni area internal sing migunani babagan 25 meter persegi. Perusahaan iki melu produksi pawon lapangan iki. SpecComService, kang laporan komposisi saka trafo.

Trailer, sing dirancang kanggo masak, uga kanggo mangan, nduweni generator diesel, meja lan kursi, lan peralatan tambahan kanggo karya juru masak.

Kursi - 24. Peralatan kanggo mangan 120 personel militer (2 digester kanggo volume total 160 liter), boiler 80 liter kanggo banyu sing nggodhok, tangki banyu 600 liter, wadhah 50 liter kanggo bahan bakar diesel, rong bagean adus kanggo ngumbah produk panganan. Ana uga kulkas, dirancang kanggo volume 1,58 ewu liter.



Saka materi presentasi perusahaan:
Tambah volume internal ditindakake amarga tembok sisih lempitan, sing kasusun saka sawetara bagean: siji bagean diowahi dadi atap, bagean liya lipat mudhun lan dadi lantai, dhukungan tambahan dipasang ing ngisor. Ing mburine ana flaps sing nduweni peran minangka tembok kompartemen sisih.
  • http://polycar.com.ua
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

72 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 25
    19 Agustus 2018 09:57
    pawon seluler, sing diselehake ing MAZ trailer loro-poros (MAZ 837300)

    Dadi opo? Lan yen trailer kasebut Rusia, mula ora ana kabar? negatif
    1. avt
      + 10
      19 Agustus 2018 10:04
      Kutipan saka bouncyhunter
      Dadi opo?

      Perlu, kaya ing tanker Rusia sing ditahan ing Kherson, ana bahan bakar minyak ...,, Turkmen "kanthi pesenan saka perusahaan Kanada. wassat Lan kabeh wis lawas kaya jagad lan bola-bali, lan bola-bali ....
      "Nyedhiyakake modal kanthi bathi 10%, lan modal siap kanggo panggunaan apa wae, ing 20% ​​dadi meriah, ing 50% kanthi positif siap mecah sirah, ing 100% nglanggar kabeh hukum manungsa, ing 300% ora ana. kejahatan kaya ngono, mula aku ora bakal lunga, sanajan ana rasa lara ing gantungan"
      Senajan misale jek kaya ,, aligarhi "ing ,, pamaréntah negara ngomong" mung Russian .. ngerti nglirik
    2. + 18
      19 Agustus 2018 10:20
      Kutipan saka bouncyhunter
      pawon seluler, sing diselehake ing MAZ trailer loro-poros (MAZ 837300)

      Dadi opo? Lan yen trailer kasebut Rusia, mula ora ana kabar? negatif

      hi Paulus! Tren kasebut katon ing jaman saiki. Wingi babagan kepinginan Belarus kanggo ngasilake mobil India ..., mergo terus-terusan. Nanging administrasi, gadhah ing arsenal sawijining bebaya babagan inciting gething etnis, sakperangan alesan dhewe ora shun iki lan purposefully (ora katon kanggo mripat wuda) kanggo sawetara alesan iku nyoba kanggo push Belarus marang Rusia ... Cukup kabèh koleksi , monggo di order... Nyuwun
      1. +2
        19 Agustus 2018 10:27
        Nicholas, salam! hi
        Kutipan: Nikolai Nikolaevich
        Nanging administrasi, gadhah ing arsenal bebaya babagan inciting gething etnis, sakperangan alesan ora shun dhewe lan purposefully (ora katon karo mripat wuda) kanggo sawetara alesan nyoba kanggo push Belarus karo Rusia ...

        Inggih, sawise kabeh, iku perlu kanggo sengit (nuwun kanggo tembung Western isin) supaya Belarus frolic. sad
        1. +3
          19 Agustus 2018 10:50
          Aja ngono sad Bangga! Sarehne akeh perhatian, mula ana alesan kanggo wong sing ora seneng nuduhake awake dhewe, kanggoku, RB iki minangka nilai tambah! Nglakoni kaya iki basa nglirik ombenan
          1. +1
            19 Agustus 2018 10:53
            Ditampa lan dimangerteni. prajurit ombenan
      2. + 11
        19 Agustus 2018 11:55
        Kutipan: Nikolai Nikolaevich
        sakperangan alesan, iku sabenere RB sing nyoba kanggo push Rusia ... Mung kabeh koleksi, minangka supaya ...

        =========
        apik Aku uga bakal ngerti yen iki babagan peralatan militer ..... Lan ing kene ana trailer "standar" (sing, kanthi cara, uga bisa dituku liwat struktur murni komersial)!!!
        Nanging nalika taun iki Angkatan Bersenjata Ukraina (sanajan liwat struktur Moldova) tuku mesin RUSIA kanggo ndandani BTR-80, banjur CARA NGERTI INI ??? Nyuwun
    3. +3
      19 Agustus 2018 10:54
      Paulus hi - Hi! hi Lan kita uga ana, "ditandhani" kanthi kuat, amarga kita Rusia, karo Ukraina, kita duwe turnover perdagangan sing gedhe banget, sing mung tuwuh saben taun!
      1. +9
        19 Agustus 2018 11:17
        Persis .. Apa sing ditindakake perusahaan bahan bakar kita ing kana. Apa dheweke bakal nyelehake sawetara tanker kanggo ngisi tangki tank Angkatan Bersenjata Ukraina? Kita ora weruh log ing mripat kita dhewe. Apa hubungane Belarus?
      2. 0
        19 Agustus 2018 11:21
        Vitalyevich, lan sampeyan ora lara! hi
        Dadi aku ngerti takon babagan kasunyatan manawa trailer kasebut bisa dadi Rusia. ya
        1. +8
          19 Agustus 2018 14:20
          Kutipan saka bouncyhunter
          Vitalyevich, lan sampeyan ora lara!
          Dadi aku ngerti takon babagan kasunyatan manawa trailer kasebut bisa dadi Rusia.

          Iki utamané lucu nalika Rusia, sekutu Armenia, ngedol 80% saka senjata nyerang modern kanggo Azerbaijan lan ngandika marang whining saka Armenians, yen ora kita, banjur liyane, nanging ing kene anggota forum sing gething babagan trailer kanggo pawon)))))
    4. +1
      19 Agustus 2018 11:13
      Pavel, sugeng siang. Umume artikel kasebut aneh. Miturut pendapatku, ana pola sing padha ing tentara Rusia ..
      1. +4
        19 Agustus 2018 11:20
        Dima, seneng ketemu sampeyan! hi
        Kutipan: 210 okv
        Umumé, artikel kasebut aneh.

        Dheweke ora aneh, dheweke provokatif. Pitakon kanggo penulis: "Kenapa???"
    5. +2
      19 Agustus 2018 11:36
      Hello Pasha hi
      Kutipan saka bouncyhunter
      Dadi opo?

      Ora pitakonan sing bener, nanging kepiye kita?
      Kutipan saka bouncyhunter
      Lan yen trailer kasebut Rusia, mula ora ana kabar?

      Bakal ana, nanging ora kita sing nggawe gangguan, nanging dill-patriot.
      Batko sampeyan tumindak kanthi tegas miturut paribasan populer sing "pedhet sing nyenengake nyedhot loro ratu ...".
      Luwih saka setengah saka armada Angkatan Bersenjata Ukraina yaiku Belarusian MAZs, obeng perakitan ing perusahaan Pak Poroshenko "Bogdan", peralatan kontrol ATGM, perkembangan Belarus, bahan bakar, pesawat sing didandani lan helikopter Angkatan Udara Angkatan Bersenjata. Pasukan Ukraina .... dadi akeh perkara.
      1. 0
        19 Agustus 2018 11:44
        Sergey, Sugeng rawuh! hi
        Kutipan saka: svp67
        Ora pitakonan sing bener, nanging kepiye kita?

        Eh, ora. Dadi ora bakal bisa. Pitakonan kaya mengkono iku hak istimewa saka tetanggan kidul.
        Kutipan saka: svp67
        Batko sampeyan tumindak kanthi tegas miturut paribasan populer sing "pedhet sing nyenengake nyedhot loro ratu ...".
        Luwih saka setengah saka armada Angkatan Bersenjata Ukraina yaiku Belarusian MAZs, obeng perakitan ing perusahaan Pak Poroshenko "Bogdan", peralatan kontrol ATGM, perkembangan Belarus, bahan bakar, pesawat sing didandani lan helikopter Angkatan Udara Angkatan Bersenjata. Pasukan Ukraina .... dadi akeh perkara.

        Sing bener, nanging supaya ora ngelingi carane rapet Ukraina lan Rusia kerjo bareng (kalebu ing armaments)? Lan carane adoh Belarus saka volume kuwi?
        1. +2
          19 Agustus 2018 12:06
          Kutipan saka bouncyhunter
          Eh, ora. Dadi ora bakal bisa

          Aku setuju. Aku ora bakal menehi penghargaan kanggo wong liya ...
          Kutipan saka bouncyhunter
          Lan carane adoh Belarus saka volume kuwi?

          Pasha, ya, aku ora duwe keluhan. Iki REAL LIFE, lan dudu soko sing "dicet" ing sirahe. Sing China ora padha "pedhet"? Aku duwe pitakonan liyane kanggo spesialis kita.
          1. +1
            19 Agustus 2018 12:20
            Kutipan saka: svp67
            Pasha, ya, aku ora duwe keluhan. Iki REAL LIFE, lan dudu soko sing "dicet" ing sirahe. Sing China ora padha "pedhet"? Aku duwe pitakonan liyane kanggo spesialis kita.

            Ya, aku ora nggoleki pratelan ing tembung sampeyan. Aku tansah kepincut karo kasunyatan sing dialog karo sampeyan adhedhasar rasa hormat, sing asring kurang kanggo sawetara. China minangka kanca, ora liya. Apa kanggo Rusia, apa kanggo Belarus. Mulane, aku ora duwe kapercayan liyane ing dheweke tinimbang ing Turki. Nanging kuwi pendapat pribadiku. Lan ora mung sampeyan duwe akeh pitakonan kanggo layanan khusus.
            1. +1
              19 Agustus 2018 12:33
              Kutipan saka bouncyhunter
              Ya, aku ora nggoleki pratelan ing tembung sampeyan

              Inggih, kene ... nanging misale jek padha wis ing sampeyan recourse
              1. +1
                19 Agustus 2018 12:42
                Kutipan saka: svp67
                nanging misale jek padha wis ing sampeyan

                Ngapunten, Sergey, aku bakal ndandani. ombenan
    6. +1
      19 Agustus 2018 12:03
      Sapa jenenge makhluk sing siap kanggo apa wae kanggo dhuwit?
      1. +3
        19 Agustus 2018 12:16
        Kutipan saka Bug_no
        Sapa jenenge makhluk sing siap kanggo apa wae kanggo dhuwit?

        Kapitalis...
      2. +3
        19 Agustus 2018 12:17
        Sapa sing ngomong babagan manajemen perusahaan sing ngirim tanker menyang Kherson?
      3. -1
        19 Agustus 2018 20:37
        Pamrentah lan oligarki Federasi Rusia.
    7. 0
      19 Agustus 2018 14:39
      Sajujure, ana pakurmatan sethithik marang sampeyan, nanging mung sethithik, kita wis kesel karo Rusia biasa mbayar kamardikan, sanajan sampeyan, malah Nenken, paling ora sapa wae. Inggih, jujur, sampeyan ora bisa urip tanpa Rusia dhewe. Nalika sampeyan miwiti ngandhani bebener. Lan iki lan iki, nanging yen sampeyan sijine saddle ing sapi, iku ora bakal mlumpat kaya jaran Budyonovsky!Mantan Ukrainia SSR cedhak, kabeh meh kaya sing, lan apa, ngendi iku njamin sing sawise Luka cunningly. rampung ora bakal ana pengkhianatan. Kawicaksanan manca uga kudu nyengkuyung rakyat negara, sing kapentingan Kementerian Luar Negeri Rusia uga kudu mutusake ing wiwitan, lan dudu kepentingan para oligarki korup! Kepiye carane! Informasi minangka propaganda, jelas, nanging waca apa sing dibuwang Luka sampeyan akhir-akhir iki, muntahake ing tangan sing menehi panganan! hi
      1. 0
        20 Agustus 2018 10:01
        Lan sampeyan, kanca, aja maca kabeh omong kosong sing media liberoid sampeyan, sing turu lan ndeleng, carane padu kita, adol sampeyan. Nguripake otak.
  2. +8
    19 Agustus 2018 09:58
    Judule kaya biasane. Apa kita bakal miwiti nyuwek rambut kita ...? Wong sing cukup mung duwe pitakonan - dadi apa?
    1. +2
      19 Agustus 2018 10:21
      Didol lan didol, pitakonan iku omong kosong, nanging sapa sing bakal nuduhake garis kasebut sing ora bisa ditindakake maneh? Sing bener - ora ana wong. Iki minangka persepsi sing pancen subyektif, kanthi nimbang kepiye kabar iki bakal diwenehake dening media.
    2. +4
      19 Agustus 2018 10:22
      Judule kaya biasane

      Aku bakal mbenerake sethitik, sethitik ... iku ora nembang, nanging beckons ....
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        19 Agustus 2018 10:28
        ora nembang, nanging nyeluk....

        ya kabeh wong kudu langsung mbenturi watu.....

        Mula aku kelingan lan nyritakake babagan kemah, amarga kabar iki ora njalari liyane kanggo aku. Nyuwun sawetara omong kosong. nanging kanggo wong diitung omong kosong.

        Lan mangan ing alam mm carane éca)

  3. +8
    19 Agustus 2018 10:03
    Dadi opo??? belay
    Cetha kanggo kita apa sing kedadeyan "ing (ing)" negara. Nanging! Guys, tanker Rusia apa ora kanthi tenang mlebu ing pelabuhan Ukrainia? Apa ora warga Ukraina lungguh kanggo yuta dolar makarya ing Rusia??
    Lan ing kene ana reproach - iku, Belarus ndhukung rezim fasis ing (ing) Ukraina karo pawon sawijining !! Ay-yayay.
    Iki pesen sejatine "kabar" iki ....
    njijiki... hi
    PS Dadi tuku pawon iki kanggo tentara sampeyan yen dadi .... mmm ... apik banget
    1. +8
      19 Agustus 2018 10:09
      Kutipan: Rurikovich
      +1
      Dadi opo???
      Cetha kanggo kita apa sing kedadeyan "ing (ing)" negara. Nanging! Guys, tanker Rusia apa ora kanthi tenang mlebu ing pelabuhan Ukrainia? Apa ora warga Ukraina lungguh kanggo yuta dolar makarya ing Rusia??

      aja godhok ... kanggo wong-wong sing kanca karo sirahe, padha ngerti kabeh .... Rosneft bahan bakar tank saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan boten.
    2. avt
      0
      19 Agustus 2018 10:09
      Kutipan: Rurikovich
      PS Dadi tuku pawon iki kanggo tentara sampeyan yen dadi .... mmm ... apik banget

      Wis tuku ing Serduchka .... ing Jerman. keprungu
  4. +2
    19 Agustus 2018 10:07
    Aku heran, kepiye "omah negara" iki cocog karo dalan loro-jalur. Lan carane akeh derajat slope "nyekel" (lan radius ngowahi ing 30-40 km / h tanpa tipping menarik). Aku ora mbantah kepatuhan karo tujuan pawon, nanging minangka obyek ing kolom (utawa eselon) nyebabake keraguan sing ora jelas ...
    1. +3
      19 Agustus 2018 10:54
      Sampeyan ora maca artikel kasebut kanthi teliti. Punika ngandika - obyek punika trafo! Lan ing foto kasebut dibukak. Lan ing marching, kaya aku ngerti, ukuran normal.
      1. -1
        19 Agustus 2018 11:11
        Sampeyan bener, nanging aku ora bisa mbusak komentar.
  5. +1
    19 Agustus 2018 10:09
    Aku kelingan. We tindak menyang alam ing awal mangsa panas ing babagan WV padha, mung manik diprodhuksi sadurungé taun. Oyyy aku arep ngomong! mung lagu!, lan udan deres, lan angin, slamet kabeh! bab gedhe. Dheweke pancen nyewakake, nanging aku pengin tuku! (nanging pengin sethitik sing ngerti) Lan pindhah mancing karo wong! uhh!

    1. -1
      19 Agustus 2018 10:25
      Ora worth tuku maneh. Ana akeh keluhan babagan "kualitas" Jerman sing dipuji, wis ilang, lan sampeyan kudu mbayar luwih akeh kanggo "lambang kebebasan" iki. hi
      1. -1
        19 Agustus 2018 10:33
        Peugeot-Citroens Kab


        Ora, matur suwun. Peugeot-Citroens iki minangka wasir ing ndandani, wah, apa! ya wis! Iku luwih gampang kanggo tenan nglampahi dhuwit ing WV utawa Opel sapisan lan ngganti unsur mlaku saka separator lenga, setir .... lan padha bakal ngawula kanggo liyane sepuluh taun.

        Lan Peugeot iki bakal ngawula sepuluh taun lan banjur njupuk metu otak kanggo rong puluh taun ... wah, apa neraka ... Teknisi nalika padha muter Citroen menyang kothak langsung ngomong kapets, iki kanggo dangu ...
        1. +1
          19 Agustus 2018 10:54
          Persis! Ing huruf "F" ... aku ora nemu apa-apa sing apik ing kamus ... mung ... "Omong kosong" "Window rwaning" ... "Frenchman")))
        2. +1
          19 Agustus 2018 12:37
          hih .. wong mlaku liwat taman minibus kita karo minuses, lan kabeh minus ngguyu Mungkin,, Sable,, steers.. sedulur lol
        3. +1
          19 Agustus 2018 13:17
          Kita uga duwe wong grimacing saka kodhok. Sing paling keren yaiku "Toyota Varis" - "wad," lan kualitase ora cedhak. Kanthi kita, wong lanang padha guyon: "Aku tuku" blumbang paddling "- Aku tuku wasir ing bokongku: yen ora siji liyane, nanging mesthi bakal katon"
          1. +1
            19 Agustus 2018 13:22
            "Aku tuku" blumbang paddling "- Aku tuku wasir ing bokong: yen ora siji, banjur liyane

            lan sanajan ing paling sawetara bab sethitik mbengkongaken mudhun nang endi wae lan sampeyan kudu ngganti, banjur sampeyan kudu njupuk loro pancake setengah saka ngisor! Akibate, seminggu mobil ana ing kothak amarga rong tutup ... kapet! ))
            1. +1
              19 Agustus 2018 14:29
              Kanthi prabédan luwih saka yuta, aku bakal milih "penjaga", lan ora "vagen", yen ora ana wong Korea. Ana ndandani babar pisan, supaya padha ndandani yen rusak .. Lan kanggo Jerman, kabeh saiki diputusake dening para pemasar, yen ora, carane nerangake kepinginan maniak kanggo cram ing robot DSG sing rapuh, tinimbang mesin otomatis konverter torsi sing dipercaya . Mekanika ing lalu lintas modern wis masokisme. Maneh, ing sawetara model mesin mung ana unit "inflated", overloaded karo sumber cilik, peralatan bahan bakar capricious kanggo turbodiesel, lan ora ana maneh mesin millionaire. Kajaba iku, regane tetep kaya kualitas Jerman sing sejatine - ora, wong Jerman wis mati kanggo aku ... minibus Korea kanggo pariwisata luwih murah lan luwih apik, utawa Jepang luwih larang. hi
  6. +2
    19 Agustus 2018 10:17
    Ing lapangan - restoran elegan. Yen kita mbandhingake kahanan ing ngendi panganan dimasak nalika Perang Dunia II lan pawon-ruangan iki, banjur langit lan bumi.
    Nanging 24 kursi - pitik cepet-cepet: 1 peleton lagi nedha awan, lan liyane ngenteni? Iki yen kanggo 1 saben perusahaan, banjur suwene iku bakal njupuk kanggo nedha awan, lan yen batalyon?
    Ing asas, idea punika paling curious
  7. 0
    19 Agustus 2018 10:18
    Terus piye? Iku dudu senjata lan amunisi. Iku bakal dadi prakara liyane ing MAZ Grad, nanging kene mung pawon. Ora mungkin ana sing bakal diganti saka ngendi personil militer Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mangan.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. +1
    19 Agustus 2018 10:25
    Nah, paling ora pawon mobile digawe manungsa. Lan ing trailer lan mobil, iki bisnis internal. Kita ora bisa, lan kita kudu ora. Jujur, informasi kasebut pancen ora pantes digatekake.
  10. +1
    19 Agustus 2018 10:32
    Gusti mberkahi dheweke karo pawon, wong lanang! Ayo padha uga nyedhiyakake garpu, sendok, sendok !!!
    Belarus aktif nyuplai Ukraina karo produk kilang minyak. Mesthine, dheweke uga bisa ngasilake bahan mentah ing omah ... Kasunyatan sing menarik yaiku ing wektu kritis ing 2014, pangiriman kaya kali sing mili lan malah tanpa prepayment !!! Persahabatan wong, nanging ... Sabanjure teka mesin lan transmisi kanggo truk. Apa sampeyan wis ndeleng monsters waja saka croakers sing nginstal bedhil mesin, bedhil anti-tank, lsp? Dadi ing basis iki uga! Ana pabrik ndandani pesawat ing Orsha ing ngendi helikopter Ukrainia didandani ... Apa jenis? Kene, bebener kudu ngandika yen Ukrainia Motor Sich iku co-pemilik saka perusahaan iki, nanging sampeyan ora bisa uncalan tembung metu saka lagu! Pungkasan, miturut pusat analitik Belarusian Belarus Keamanan lan Deutsche Welle Jerman, instrumen optik, piranti penglihatan wengi, sniper lan calimator pandelengan lan sistem panuntun dhumateng kanggo rudal anti-tank diwenehake menyang Ukraina ... Enterprises Belarusian, mesthi, mbantah. informasi iki! Aku uga bisa ngomong yen Lukashenka minangka wong sing apik banget lan menehi bantuan kamanungsan. Iki, mesthi, apik, nanging mung iku kang nerjemahake iku istimewa ing wilayah Ukrainia "cukup" mbokmenawa considering sing LDNR wis duwe wong kanggo bantuan! Kanca-kanca Belarusia sing menehi komentar babagan momen kasebut kanthi tembung "dadi apa" pengin dijawab - ya, sekutu ora apa-apa! Ora ana apa-apa! Kita mung ngerti lan ngelingi!
    1. -3
      19 Agustus 2018 10:56
      Sampeyan mung ora ngandhani Gref Jerman babagan iki ..... Yen ora .. dheweke bakal mbatalake kertu Sberbank saka Federasi Rusia)))
      1. +3
        19 Agustus 2018 11:24
        Kowe ngomong karo aku?! Inggih, pisanan, poke garwane lan kanca-kanca lan ngurus dhewe, ora ketompo carane sampeyan, sing dekrit Lukashenka sabanjuré ora dibatalake! Kapindho, aku ora duwe kertu Sberbank! Wong mutusake dhewe apa kertu gaji bank ing negara kita. Iki mung kanggo informasi sampeyan! Sing kesusu downvote mung arep takon - apa aku ngomong sing bener? Mungkin aku ora kejawab lan sekutu ngakoni kamardikan Abkhazia lan Ossetia Kidul? Mungkin dheweke ngakoni Crimea minangka Rusia? Apa padha bisa nulungi kita sabisa-bisa kanggo nglawan terorisme? Mungkin dheweke kerep mandheg njupuk posisi netral ing PBB kanthi lobi kita?! TAPI? Utawa, apa kontra iki mung amarga perlu?!)))))) Kanggo kesehatan, kanca!
    2. 0
      19 Agustus 2018 13:32
      Oper, gosok pikiranku. Aku Strasbourg bakal sambat. guyon. Nanging kanthi serius, bapak nyoba lungguh ing kursi loro. Ing pungkasan taun 90-an lan awal XNUMX-an, kabeh wong dadi gila: "Belarus-Soviet, dheweke ora ngidini liberal mudhun ing kana. Barat ora bakal ngapura kamardikan "lan liya-liyane, nanging nyatane dheweke nindakake kabeh supaya ora dadi panas. Kulon. Mbok menawa dheweke wis tuwa lan ora bisa mungkasi "pinter"?
      1. +2
        19 Agustus 2018 14:59
        Aku wedi Strasbourg ora bakal nulungi kene!))))) Iku ketok kanggo kabeh wong - apa jenis kamardikan bisa ana nalika ekonomi negara adhedhasar utang njaba lan sumber energi murah tugas-free saka tetanggan "salah oligarki. negara!" Yen negara katon kaya sosialis, banjur bisa kanggo Bulgaria ing 80s! Sawise kabeh, dheweke uga nampa operator energi murah (penny umume) saka USSR lan kasil didol ing rega pasar. Ya, ing USSR, mesthi ana lada Bulgaria!))) Nanging nalika rega minyak ambruk, USSR uga duwe utang marang wong Bulgaria !!! Rusia mbayar rega kanggo tani kuwi.
    3. 0
      20 Agustus 2018 16:34
      Kutipan: Oper
      Gusti mberkahi dheweke karo pawon, wong lanang! Ayo padha uga nyedhiyakake garpu, sendok, sendok !!!
      Belarus aktif nyuplai Ukraina karo produk kilang minyak. Mesthine, dheweke uga bisa ngasilake bahan mentah ing omah ... Kasunyatan sing menarik yaiku ing wektu kritis ing 2014, pangiriman kaya kali sing mili lan malah tanpa prepayment !!! Persahabatan wong, nanging ... Sabanjure teka mesin lan transmisi kanggo truk. Apa sampeyan wis ndeleng monsters waja saka croakers sing nginstal bedhil mesin, bedhil anti-tank, lsp? Dadi ing basis iki uga! Ana pabrik ndandani pesawat ing Orsha ing ngendi helikopter Ukrainia didandani ... Apa jenis? Kene, bebener kudu ngandika yen Ukrainia Motor Sich iku co-pemilik saka perusahaan iki, nanging sampeyan ora bisa uncalan tembung metu saka lagu! Pungkasan, miturut pusat analitik Belarusian Belarus Keamanan lan Deutsche Welle Jerman, instrumen optik, piranti penglihatan wengi, sniper lan calimator pandelengan lan sistem panuntun dhumateng kanggo rudal anti-tank diwenehake menyang Ukraina ... Enterprises Belarusian, mesthi, mbantah. informasi iki! Aku uga bisa ngomong yen Lukashenka minangka wong sing apik banget lan menehi bantuan kamanungsan. Iki, mesthi, apik, nanging mung iku kang nerjemahake iku istimewa ing wilayah Ukrainia "cukup" mbokmenawa considering sing LDNR wis duwe wong kanggo bantuan! Kanca-kanca Belarusia sing menehi komentar babagan momen kasebut kanthi tembung "dadi apa" pengin dijawab - ya, sekutu ora apa-apa! Ora ana apa-apa! Kita mung ngerti lan ngelingi!


      Aku bakal ndhukung ... Lukashenka minangka wong kaya ngono, ya ... nalika dheweke duwe diskon minyak karo Rusia ... Nanging Poroshenko uga sedulur ... trep ... dheweke entuk bathi ing kene, njupuk kauntungan saka konflik....
      Lan aku umume meneng babagan udang Belarusia.
      Kuwi "sedulur" Slavs ... yen mung kanggo awis ing misfortune wong liya kanthi ngapusi saben liyane. Lan padha lungguh ing mburi bukit lan ngguyu saka kabeh.
  11. +2
    19 Agustus 2018 10:48
    Sa adoh aku ngelingi, emblem lan chevrons digawe ing Rusia kanggo VSU! Bisnis, ora pribadi! Yen ana kabutuhan kanggo mulihake tatanan ing Ukraina, Turchinov mesthi wis nggandhol ing cagak jejere Avkov lan Yarosh! Nanging, wiwit Rusia wis metu ing ndhuwur ing perdagangan ing Eropah karo Ukraina, Mungkin, kanggo wiwitan, sampeyan kudu njupuk log metu saka mripat dhewe? ??
    1. +2
      19 Agustus 2018 15:29
      Kanggo miwiti, sampeyan mung kudu tresna negara lan dadi warga negara sing pantes, lan ora nyoba kanggo contrive ing sembarang topik lan ngidoni ing negara! Ana artikel babagan chevrons ing VO. Apa sampeyan mbandhingake tumindak sawetara perusahaan komersial cilik sing jahitan chevrons karo kabijakan negara Belarus?! Ing panggonan Belarusians, aku bakal gelo !!! Ngajeni tangga teparo senajan kadang tumindak aneh!
  12. 0
    19 Agustus 2018 11:12
    Kutipan saka bouncyhunter
    Dadi opo? Lan yen trailer kasebut Rusia, mula ora ana kabar?

    --------------------------
    Pasha, aku bakal menehi tandha trailer kasebut ing sheet notebook ing kothak. Saben siswa bisa nggawe "masterpiece" kuwi. Rong gandar kanthi kapasitas 10 ton lan sumber kanggo jinis MAZ, masing-masing, pneumatik standar 2-kabel kanggo trailer, lampu mburi MAZ utawa KAMAZ, pigura 2-spar (Beam No. 40 yen sampeyan nindakake. ora pengin count), diwilang minangka balok kanggo 2 ndhukung. Yen kanggo kesederhanaan. Deleng brosur standar kanggo pneumatik WABCO (Jerman) lan teknologi pencahayaan WIGNAL (Prancis). Piranti penarik kanggo "loop" jinis drawbar (katalog JOST (Jerman).
    1. -1
      20 Agustus 2018 15:13
      Ing asas, iku bisa kanggo nggawe Trailer ing 6-ton poros siji-poros, iku dipercaya sing bakal nggawa 20 ton. Lan aku uga kelalen bunder ngowahi kanthi kapasitas 12 ton - Italia, Jerman (JOST padha) utawa sawetara kita, padha koyone isih digawe ing Tatarstan.
  13. -4
    19 Agustus 2018 11:21
    Crimea ora diakoni, lan ana pitakonan, sanajan bank-bank gedhe, toko, lan sawetara warga populer Crimea ora ngerti, mula kita kudu miwiti karo awake dhewe.
    1. -1
      19 Agustus 2018 20:42
      Pisanan, deleng bank Rusia sampeyan, sing ngompa milyaran menyang Ukraina. Pensiunan - halo
      1. 0
        23 Agustus 2018 12:46
        Dadi, aku ngomong babagan iki, elit kita ora luwih elek tinimbang sampeyan, mung ana siji pitakonan - apa elit sampeyan bakal nuruti conto kita yen elit kita mandheg.
  14. -1
    19 Agustus 2018 11:42
    Lukashenka ngimpi yen "MAIDAN" bakal kelakon ing negarane, nalika Lukashenka ana ing pengasingan, lan "alun-alun" bakal nyedhiyakake gerbong kanggo para pemberontak lan pembunuh rakyate ...
    1. 0
      20 Agustus 2018 16:37
      Kutipan saka Govorun
      Lukashenka ngimpi yen "MAIDAN" bakal kelakon ing negarane, nalika Lukashenka ana ing pengasingan, lan "alun-alun" bakal nyedhiyakake gerbong kanggo para pemberontak lan pembunuh rakyate ...

      Pracayaa, Lukashenka ora peduli ... ora peduli karo wong Belarusia ... dheweke wis nyiapake panggonan ing Smolensk yen Che. Nanging wong Belarus ora bakal lunga menyang endi wae, nanging kepiye dheweke bakal disalahake ... kepinginan kanggo freebie ora bisa dirusak.
  15. 0
    19 Agustus 2018 13:52
    Kutipan: Nikolai Nikolaevich
    Nanging administrasi, gadhah ing arsenal bebaya babagan inciting gething etnis, sakperangan alesan ora shun dhewe lan purposefully (ora katon karo mripat wuda) kanggo sawetara alesan nyoba kanggo push Belarus karo Rusia ...

    Aku ndhukung kanthi lengkap. Kanggo sawetara alasan, penulis artikel sing terus terang provokatif kasebut ora dilarang dening admin (utawa Cerberus). Kajaba iku, dheweke nyebarake artikel kasebut. Nanging yen aku salah ngomong babagan "wong-wong sing dipilih dening Gusti Allah", aku bakal lungguh karo "gag ing tutuk" kanggo sawetara minggu. opo
  16. +2
    19 Agustus 2018 15:12
    dheweke uga nyedhiyakake kulkas kanggo wong-wong mau))) warta apa sing apik kanggo nyopir setan ing Belarusians, iki pawon lan mobil kanggo ngangkut wong lan ora udan es, etc. katon luwih kaya provokasi kanggo bau tinimbang artikel babagan ....
  17. 0
    19 Agustus 2018 16:57
    Piye wae, ana keraguan manawa Angkatan Bersenjata Ukraina ngurus pelaku bom bunuh diri lan saiki ora bakal mangan panganan kaleng bosok ing trenches, nanging bakal mangan foie gras Eropa kanthi serbet ing kerah. Lan ing ngendi dheweke bakal nyelehake Maharaika iki ing garis ngarep?
  18. +3
    19 Agustus 2018 19:24
    Ana sing nggawe aturan "nggulung laras" marang Syabry. Opo sing anyar?? Sing gembong MAZ mbalek munggah? Lan iku? Lan - "kupu" minangka "kupu". Ing kit tentara kuwi akeh kanggo luwih saka rolas taun.
  19. +1
    19 Agustus 2018 20:40
    Gusti Rusia. Dadi pitakonan apa? Tuku lisensi lan miwiti produksi.
    Lan kanggo wong Belarusia, wis cukup akeh artikel ing VO sing nuduhake yen sedulur-sedulur "nom" ora urip kanthi biaya sedekah saka Federasi Rusia.
  20. +2
    19 Agustus 2018 21:03
    Mesthi teknik sing perlu lan migunani. Ing lapangan - kepiye sampeyan ngatur tanpa iku ?! Nanging, para pejuang kudu diwenehi panganan.
    Inggih, kasunyatan sing APU sijine iku boten pribadi. Mung bisnis.
    Kanggo sapa perang, lan kanggo sapa ... Old Man.
  21. -1
    19 Agustus 2018 23:45
    Persahabatan - Persahabatan, silihan - silihan, lenga - lenga ... negara Uni lan Uni pabean - mesthi ... nanging pennies ora mambu, sanajan padha hryvnias getih? ... Oh ya Wong Tua, oh ya nakal!
    1. 0
      20 Agustus 2018 00:45
      Kang menehi kritik dening gendéra, sampeyan kanggo wong-wong sing rammed turis Rusia ing Suriah menyang bledug nalika padha mriksa pabrik lenga squeezed metu dening Kurdi. Dadi, sapa sing nakal ing kene?
    2. +1
      20 Agustus 2018 01:15
      lan dhuwit ora mambu, malah yen padha hryvnias getih? ... Oh ya Wong Tua, oh ya nakal![i] [/ i]
      Pak Leonid, lan alon-alon nuthuk clave, pisanan katon ing statistik resmi lan priksa manawa Federasi Rusia minangka aggressor sawise kabeh:
      a) mitra dagang utama Ukraina;
      b) sponsor finansial utama.
      Lan wong-wong ing Donbass - isih maca Sholokhov "Sepi Aliran Don" - "wanita isih nglairake."
  22. +1
    20 Agustus 2018 15:48
    Ing pawon sing padha (mung digawe Rusia) aku mangan luwih saka sepisan. Iku ora malah ala. Iku isin kanggo Belarusians ... Mbantu Bandera iku tandha ala.
    1. 0
      20 Agustus 2018 16:43
      Iki dudu tandha, aku dadi tren ... Sayange, dhuwit ora mambu ... Belarus nggunakake iki, uga sanksi marang Rusia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"