saingan battlecruiser. Proyek sing ora diwujudake. Ch 2

35
Ing artikel sadurunge, kita nliti kreatifitas pelayaran ing Jerman, AS lan Jepang. Nanging babagan Inggris?

Aku kudu ujar manawa para pelaut Inggris sawise Perang Dunia I rampung ing kahanan sing angel banget. Ing sisih siji, Inggris, ing taun 1918-1919, nduweni linier paling kuat armada, sing, ing umum, nyedhaki standar multipower. Ing Nopember 1918, CVMF duwe 33 kapal perang, kalebu Kanada sing banjur ditransfer menyang Chili, lan 9 kapal penjelajah perang, kajaba "kapal penjelajah cahya gedhe" saka jinis Koreydzhes. Total - 42 kapal (utawa 41 tanpa "Kanada"), lan liyane donya wis 48 kapal perang lan siji battlecruiser (15 - USA, 9 - Jepang, 7 - Prancis, Italia lan Rusia - 5 saben, ngetang kanggo terakhir. uga "Kaisar Alexander III", banjur mundur menyang Bizerte, Spanyol - 3, Brazil lan Argentina - 2 lan Turki - 1 battlecruiser). Nanging ing sisih liya, basis armada perang Inggris isih ana konstruksi sadurunge perang lan cepet dadi lungse, nalika armada Amerika Serikat lan Jepang diisi maneh karo kapal perang paling anyar, lan loro negara kasebut wiwit ngleksanakake gedhe. program gawe kapal. Mbalik ing taun 1916, program ambisi banget kanggo nggawe 10 kapal perang lan 6 penjelajah perang diadopsi ing Amerika Serikat, perang kasebut nundha rencana kasebut, nanging ing taun 1918 Kongres dikonfirmasi maneh, lan wiwit sabanjure, 1919, pendanaan ditindakake. metu kanthi lengkap. Wong Jepang (sanajan ora langsung) ngadopsi program 8 + 8 sing misuwur. Loro-lorone kakuwasan kasebut langsung wiwit nyelehake kapal perang paling anyar kanthi bersenjata 406-410 mm.



Akibaté, ing taun 1919 Inggris ngadhepi kasunyatan sing armada kuat sing cepet dadi lungse. Saka 9 battlecruisers, 4 yaiku kapal saka jinis Invincible lan Indefatigable, sing, nyatane, wis lungse sadurunge Perang Dunia I, lan lima liyane (loro jinis Singa, Macan, Repulse lan Rinaun "), amarga pangayoman banget banget, padha wis arang banget migunani pertempuran. Saka 32 kapal perang Inggris ("Kanada" nanging kanthi jujur ​​​​dipasrahake menyang Chili), 10 minangka kapal sing ora ana gunane sing meh ilang nilai tempur, bersenjata karo bedhil rolas inci, 11, sanajan duwe bedhil 343 mm sing nyengsemake, dirancang sadurunge Perang Donya I, lan mung sepuluh pungkasan "381-mm" kapal perang (5 saka jinis Ratu Elizabeth lan nomer padha saka Royal Sovereign) bisa dianggep cukup modern. Ing wektu sing padha, Amerika Serikat sing padha ing taun 1919 duwe 9 kapal perang kanthi bedhil 356-mm (sanajan loro kapal paling awal saka jinis Texas duwe mesin uap minangka pembangkit listrik) lan mbangun 3 kapal perang kanthi bedhil 406-mm miturut sing anyar. program, nyepakaké kanggo lay mudhun 7 kapal perang liyane lan 6 battlecruisers. Ing Inggris, kanggo nanggepi super- efforts , wis mung battlecruiser "Hood" ing completion lan ora kapal ibukutha siji ing plans construction.

Umumé, Inggris mboko sithik ngerti yen ana sing ora ditindakake, lan kanthi cepet, nalika Amerika Serikat ngrampungake program pambangunan kapal paling anyar, Angkatan Laut Kerajaan bisa dadi bayangan saka Amerika. Nanging ing kene, "mungsuh internal" ditambahake menyang "mungsuh njaba" - negara, kesel dening ngipi elek Perang Donya I, ora pengin mlebu lomba senjata liyane sing larang banget. Kajaba iku, kebingungan lan kebingungan wiwit ing Admiralty dhewe, amarga sawetara pelaut cepet-cepet ngumumake pasukan linear sing ora bisa digunakake lan mati, nalika masa depan dadi kapal selam lan penerbangan.

Ing total, panyengkuyung saka resumption saka construction saka kapal perang kudu keno loro perang nekat, lan padha menang pisanan - miturut asil sinau lengkap Komisi digawe khusus kanggo Post-Perang Development, iki rampung sing kapal perang. "Durung ilang pentinge sing biyen." Nanging, perang kanggo anggaran wis ilang - miturut "aturan 1919 taun" ing Agustus 10, anggaran angkatan bersenjata Inggris kudu ditemtokake ora saka kabutuhan sing diumumake, nanging adhedhasar jumlah. sing bisa ditemokake dening Perbendaharaan. Mesthi wae, Perbendaharaan langsung ngumbah tangane ... Tren iki dibalik maneh, nalika kanggo taun fiskal 1921-1922 Admiralty bisa "ngalahake" dana saka financiers kanggo nerusake pambangunan pasukan perang - laying. saka papat cruisers perang anyar.

Aku kudu ngomong yen Inggris njupuk proyèk kapal sawise perang, dirancang kanggo replenish pasukan perang saka KVMF, minangka serius minangka malah bisa. Mesthi, sawise disetujoni proyek Hood pungkasan, para perancang lan laksamana terus seneng-seneng karo macem-macem opsi kanggo battlecruiser, digawe, nyatane, ing bangunan sing padha. Nanging kabeh wong wis jelas manawa skema perlindungan pungkasan kanggo Hood, umume, wis ketinggalan jaman lan ora cocog kanggo kapal paling anyar. Lan mulane, nalika wektune kanggo nemtokake karakteristik kinerja kapal perang lan kapal perang ing mangsa ngarep, Inggris tumindak kanthi tradhisi paling apik babagan ilmu angkatan laut lan nyoba nemtokake ... ora, dudu karakteristik kinerja kapal Jepang lan Amerika. Negara, sing dibangun utawa dirancang ing wektu iku. Inggris ora ngupayakake nggawe kapal sing bisa nahan kapal perang utawa kapal perang sing lagi digawe saiki, dheweke pengin nggawe kapal sing bisa nglawan kapal modern lan kapal kelas iki.

Sawise nindakake macem-macem petungan kanthi "partisipasi" saka bedhil Inggris sing paling kuat (381-mm lan 457-mm kaliber), Inggris teka ing kesimpulan sing janji kapal perang saka kakuwasan manca kanggo pangayoman luwih utawa kurang ditrima marang projectiles kuat kuwi pungkasanipun. dipeksa kanggo nambah kekandelan sabuk waja nganti 380 mm, lan dek waja - nganti 178 mm. Kaya sing bisa dideleng saka buku-buku referensi sing relevan, wong Amerika lan Jepang ora ana sing ngrancang kaya ngono. Kapal perang saka jinis "Kaga" duwe sisih 305 mm lan kekandelan total geladhak (lan ora dek lapis baja) nganti 160 mm ing papan sing paling kandel. Kapal perang South Dakota duweni sisih 343 mm lan dek lapis baja nganti 89 mm, ora kalebu dek baja struktural. Nanging, Inggris nganggep yen logika pangembangan kapal perang bakal cepet utawa mengko nggawa ketebalan dek lan waja sisih menyang ketebalan sing kasebut ing ndhuwur.

Supaya bisa ngalahake pertahanan serius kuwi, Inggris perlu bedhil super-kuat, lan totoan padha 457-mm bedhil. Ing wektu sing padha, Inggris seneng panggonan biasanipun saka bedhil kuwi ing papat menara loro-gun, nanging ing wektu sing padha mangertos bilih instalasi turret telung gun padha ora seneng bisa menehi bobot gedhe lan ukuran kaluwihan, lan mulane. mbokmenawa kanggo pisanan ing crita CVMF wiwit ngrancang gunung telu-gun bebarengan karo gunung loro-gun. Nanging, Inggris wis siyap kanggo nimbang loro bedhil 420-mm lan anyar 381-mm long-barreled (sèket kaliber) sistem artileri: Nanging, bedhil kuwi ora ana ing alam, lan 457-mm isih favorit. Ing babagan kaliber anti-tambang, diputusake bali menyang nggunakake artileri 152-mm - wiwit saiki kudu diselehake ing menara kanthi mekanisasi operasi loading tingkat dhuwur, lan iki nambahake kauntungan utama. sistem artileri 120-140-mm korek - kemampuan kanggo njaga tingkat dhuwur saka geni kanggo dangu. Perpindahan kapal perang lan kapal perang ing mangsa ngarep diwatesi mung dening dimensi dermaga sing ana, uga Terusan Suez lan Panama, nanging ing kene ana pilihan. Perlindhungan ing jero banyu kudu tahan kena torpedo kanthi isi bledosan 340 kg. Kacepetan kapal perang pisanan dijenengi 25 knot, nanging banjur dikurangi dadi 23 knot, nanging Amerika isih duwe pengaruh "ngrusak" ing TK kanggo para penjelajah perang - miturut kesan kacepetan 33,5-nodal saka Lexingtons, Inggris pengin. kanggo pisanan nyetel bar ing 33,5 knots, nanging banjur diganti nesu kanggo welas asih, ngidini kanggo ngurangi kacepetan kanggo 30 knots. Jarak kasebut kudu 7 mil kanthi 000 knot.

Proyèk pisanan saka jinis anyar saka kapal perang (L.II lan L.III, nomer nuduhake ngarsane papat loro-gun utawa telung menara telung gun), presented ing Juni 1920, apik tenan.



Pamindahan normal saka L.II ana 50 ton, kaliber utama 750 * 8-mm bedhil, nalika menara dumunung linearly (lan ora linearly munggah pangkat!), Mine - 457 * 16-mm bedhil ing menara loro-gun. . Ing sisih siji, tata letak linear artileri katon kuna, ora ngidini tembak ing busur lan buritan kanthi bedhil saka rong menara, nanging Inggris ngetung sing wis ana ing sudut elevasi 152 derajat, menara kapindho lan katelu bisa. geni liwat pisanan lan kaping papat tanpa resiko karusakan pungkasan.

Nanging, sorotan nyata proyek kasebut yaiku skema pesenan.

saingan battlecruiser. Proyek sing ora diwujudake. Ch 2


Ing proyek iki, Inggris ngetrapake prinsip "kabeh utawa ora ana" sing digunakake sadurunge dening Amerika. Sabuk waja sing dawane luwih saka 150 m lan kekandelan sing luar biasa kuat saka wolulas inci (457 mm) nduweni dhuwur cilik, mung 2,4 m, nalika ana ing sudut gedhe menyang lumahing segara (25 derajat). Bagian horisontal saka dek waja ana uga unprecedented kuat - 222 mm. Nanging bagean iki saka kelompok wojo dumunung Ngartekno luwih dhuwur tinimbang pojok ndhuwur sabuk wojo 457 mm, kang rampung mboten umum: 330 mm bevels disambungake karo kelompok wojo ora karo ngisor, nanging karo pojok ndhuwur sabuk wojo!

Ana sawetara logika ing tata letak iki (ing kawitan marketing - rampung edan). Tanpa mangu, bagean vertikal 457 mm, lan malah ing amba saka 25 derajat, bisa nahan impact saka 457 mm meriam, iku dianggep sing 222 mm waja (paling ora ing jarak pertempuran medium) uga bisa nggambarake. Minangka kanggo bevels 330 mm, ing kene, mbokmenawa, amba saka inclination dipilih kanthi teliti, supaya ing jarak cendhak lan medium cangkang, gadhah lintasan warata, mung ricochet saka wong-wong mau. Ing jarak dawa, nalika lintasan dadi luwih hinged, bevel katon "diganti" kanggo projectile, nanging amarga kekandelan gedhe, mbokmenawa isih padha karo 222 mm saka pangayoman horisontal. Ing wektu sing padha, proteksi "kura-kura" ing bagean salib kasebut nyedhiyakake papan sing dilindhungi sing luwih gedhe, dibandhingake karo skema klasik saka dek lapis baja kanthi bevel.

Napa kita menehi perhatian banget marang proyek kapal perang ing artikel babagan kapal perang Inggris paling anyar? Mung siji alesan: kanggo ilustrasi carane, ing proyèk pasca-perang saka "ibukutha" kapal, Inggris padha siyap kanggo nglirwakake kabeh lan macem-macem tradhisi, views umum ing akeh bab, kanggo efektifitas pertempuran saka kapal perang lan battlecruisers mangsa. . Lan kene apa padha rampung karo.

Pamindahan

Sayange, ukuran Terusan Suez, ditambah karo dermaga sing kasedhiya ing Inggris, nanging mbatesi ukuran kapal perang sing bakal teka - pamindahan normal ora kudu ngluwihi 48 ton, lan kabeh kepinginan para laksamana ora bisa mlebu ing dimensi kasebut. Akibaté, pelaut lan perancang kudu ngimbangi komposisi persenjataan, kekandelan waja, pembangkit listrik kanggo nggawe kapal perang lan kapal perang sing seimbang ing ukuran sing dituduhake. Ing proyek kapal penjelajah perang G-500, pamindahan normal yaiku 3 ton (kanthi pasokan bahan bakar normal 48 ton).

artileri

Nalika macem-macem opsi kanggo battlecruiser lagi digarap, gawe kapal teka menyang kesimpulan sedih sing malah telung bedhil artileri gunung isih abot banget lan 9 * 457-mm bedhil ora bisa diselehake ing kapal, kajaba paramèter liyane kurban kakehan. . Akibaté, iki mutusaké kanggo mbatesi pisanan enem bedhil 457-mm ing loro turrets, nanging para pelaut katon sembrono ing inovasi kuwi - enem barel digawe iku angel banget kanggo nul, lan minangka asil, iku mutusaké kanggo murah kaliber pisanan kanggo 420-mm, lan banjur kanggo 406-mm. Sing nggumunake, "ing kasus" kasebut nyatakake yen menara telung bedhil 406-mm padha bobote cedhak karo menara loro-gun 457-mm, dadi yen keputusan ngelawan digawe, banjur nyelehake bedhil 6 * 457-mm ing telung menara kembar ora mbutuhake akeh banjur redesign serius saka kapal.

Umumé, bali menyang bedhil 406-mm katon minangka langkah sing bener lan cukup, nanging kita kudu ora lali yen ora kanggo Konferensi Angkatan Laut Washington, Jepang bakal miwiti (sawise rong kapal perang kelas Kaga) mbangun kapal perang (lan, mbokmenawa, battlecruisers) karo 457 bedhil mm. Mangkono, armada Baginda ing syarat-syarat battlecruisers mandhek kanggo "lelungan kelas siji." Nanging Inggris meh ora perlu sedhih babagan iki, nyatane, mesthi ana sawetara jinis "owah-owahan komposisi" - nalika nalika Perang Dunia I, Inggris nglirwakake proteksi para penjelajah perang kanggo milih bedhil lan kacepetan gedhe, Jerman diwatesi dhewe. kaliber cilik karo pangayoman luwih, lan pendekatan kuwi mbayar cukup uga. Sapunika, sarêng dipun damêl G-3, Inggris sampun wontên ing Jêrman, sarta Jêpan wontên ing Inggris.

Nanging, kahanan iki akeh rumit dening kasunyatan sing sapisan paling insinyur Inggris ing donya, sayangé, ora bisa ngrampungake karo nitahaken saka sistem artileri 406-mm efektif lan telu-gun gunung kanggo iku. Kasunyatane, sanajan para penjelajah perang proyek G-3 ora ana ing logam, bedhil 406-mm / 45 sing dikembangake kanggo dheweke njupuk papan ing menara kapal perang Nelson lan Rodney, mula kita cukup apik. mbayangno apa battlecruisers Inggris pungkasan ngirim wis bersenjata karo.


Instalasi menara saka kapal perang "Nelson"


Dadi, ing taun-taun sadurunge Perang Donya I, Inggris netepi konsep "proyektil abot - kacepetan awal sing kurang" lan nggawe bedhil 343-381 mm sing nyengsemaken. Nanging nalika padha digawe, Inggris terus nggunakake konsep cepet outdated: desain tong minyak, kang wis nomer cekap saka drawbacks, kayata, contone, akèh bobot, nanging salah siji saka wong-wong mau kritis - long-barreled. bedhil karo desain kuwi ora apik. Mulane Inggris ora entuk bedhil 305-mm / 50, sing, sanajan dilebokake ing layanan, isih ora cocog karo Inggris babagan akurasi tembak lan sawetara paramèter liyane. Akibaté, Inggris kepeksa bali menyang bedhil karo dawa tong minyak ora luwih saka 45 kaliber, lan kanggo nambah daya bedhil kuwi supaya padha competitive karo paling anyar Jerman 305 mm / 50 bedhil, padha tambah. kaliber kanggo 343 mm ... sing carane superdreadnoughts.

Ing wektu sing padha, konsep "kacepetan awal sing kurang - proyektil abot" paling pas kanggo desain tong "kabel", amarga kanggo sistem artileri kaya ngono, laras dawa dudu barang sing ora dibutuhake, nanging ora perlu. cukup bisa kanggo nindakake tanpa iku. Nanging, miturut asil Perang Dunia I, Inggris nyimpulake yen dheweke salah, lan konsep "proyektil cahya - kecepatan moncong dhuwur" luwih janjeni.

Kanggo ndhukung tesis kasebut, "ilmuwan Inggris" nyathet tesis sing katon cukup wajar yen ing kahanan tartamtu (contone, nalika nggebug dek kapal waja ing jarak sing adoh), cangkang "cahya" sing luwih cendhek nduweni kaluwihan ing penetrasi waja tinimbang sing abot ( lan, miturut, , dawa). Kabeh iki bener ing teori, nanging sayangé, ing laku, kaluwihan iki dadi ora pati penting. Nanging, Adoption saka konsep iki dhewe ora sawetara jenis ala - Jerman padha nggawe bedhil 380-mm banget nggegirisi kanggo kapal perang kelas Bismarck. Nanging iki, maneh, kedadeyan tartamtu amarga sistem artileri Jerman duwe laras sing dawa (sanajan suwe, luwih suwe proyektil kena gas bubuk sing ngembang, lan iki nyumbang kanggo nambah kecepatan awal projectile - nganti watesan tartamtu, mesthi. Ing tong minyak, dawa kilometer, projectile mung bakal macet).

Dadi, kesalahane Inggris yaiku, kanthi nggunakake konsep "proyektil cahya - kacepetan awal sing dhuwur", dheweke nahan konstruksi kawat kuno tong minyak, mbatesi dawane nganti 45 kaliber. Akibaté, sistem artileri sing diasilake nduweni daya tahan sing sithik banget. Kanggo piye wae ngatasi masalah iki, Inggris kudu pindhah menyang abang pinunjul ing massa saka biaya wêdakakêna, kang, mesthi, nemen suda kacepetan dhisikan. Asil dadi kuciwo - tinimbang nembak projectile 929 kg kanthi kecepatan awal 828 m / s, Inggris 406-mm / 50 nyedhiyakake projectile kasebut mung 785 m / s. Akibaté, tinimbang "tangan tengen para dewa" sing ngrusak kabeh, para pelaut Inggris nampa sistem artileri sing paling biasa lan, bisa uga, sistem artileri paling awon ing kelase - kaya sing wis kita ucapake sadurunge, bedhil 406 mm Amerika dipasang ing Kapal perang kelas Maryland ngetokake proyektil 1 kg kanthi kecepatan moncong 016 m / detik, nalika bedhil 768 mm Jepang ngetokake proyektil sing bobote persis siji ton kanthi kecepatan moncong 410 m / detik. Ing wektu sing padha, bedhil Amérika nduweni daya tahan laras 790 tembakan, lan Inggris mung 320.

Kekurangan sistem artileri ditambah saka tangan desain menara kuno lan ora sampurna. Inggris ora wani ngalih menyang kontrol listrik, tetep hydraulics, Nanging, ing paling padha digunakake lenga tinimbang banyu minangka adi digunakake, kang bisa kanggo ngalih menyang pipa baja lancip tembok tinimbang tembaga. Nanging penolakan mekanisme loading ing sudhut sing beda-beda (bedhil dimuat ing sudut elevasi sing tetep), kesalahan desain, amarga sumbu menara dipindhah nalika giliran, saka tali pundhake dirusak, lan liya-liyane. supaya ing, mimpin kanggo kasunyatan sing punggawa Nelson lan Rodney, kaliber utama nyebabake mbok menawa liyane alangan saka kabeh armada saka Axis digabungake.

Nanging, kabeh sing kasebut ing ndhuwur ora bisa disebabake kekurangane proyek battlecruiser G-3. Kita mung bisa mbaleni manawa persenjataan sistem artileri 9x406 mm kanggo kapal iki katon cukup lan cukup.

Kaliber anti-mine diwakili dening wolung menara loro-gun 152-mm, senjata anti-pesawat maju banget - enem bedhil 120-mm lan papat "pom-pom" sepuluh laras 40-mm. "G-3" mesthine dilengkapi karo rong tabung torpedo 622-mm ing jero banyu.


Torpedo 622 mm ing kapal perang "Rodney"


Bobot torpedo yaiku 2 kg, nggawa 850 kg bahan peledak ing jarak 337 m (yaiku, meh 13 kbt) kanthi kacepetan 700 knot, utawa ing 75 m (meh 35 kbt) kanthi kacepetan 18. knots.

Reservation

Iku nyenengake kanggo njlèntrèhaké sistem pangayoman waja kapal perang Inggris lan battlecruisers sawise perang, amarga iku banget prasaja lan dingerteni. Pemesanan kapal sing rada rumit lan multi-level ing jaman Perang Dunia I diganti dening "kabeh utawa ora ana". Basis pangayoman yaiku sabuk waja vertikal dawane 159,1 m (kanthi total dawa kapal 259,25 mm ing sadawane garis banyu) lan dhuwuré 4,34 m - ing pamindahan normal ambruk 1,37 m ing ngisor lan wungu 2,97 m ing ndhuwur garis banyu . Ing wektu sing padha, sabuk waja nduweni kecenderungan 18 derajat, lan uga ana ing njero, yaiku, ora nglindhungi sisih sing kena kontak karo segara, nanging luwih jero menyang awak supaya pinggiran ndhuwur 1,2 m. adoh saka sisih. Ing wilayah saka rong menara kaliber utama (luwih saka 78,9 m), kekandelan saka sabuk waja maksimum lan gunggungipun 356 mm, ing liyane - 305 mm. Umumé, sabuk rampung nglindhungi area menara kaliber utama lan anti-tambang, mesin lan kamar ketel kapal. A kelompok wojo siji ngaso ing pinggiran ndhuwur karo bevels: Nanging, amba saka bevels iki dadi sepele (mung 2,5 derajat!), Iku mung tengen kanggo pirembagan bab kelompok horisontal siji, nanging resmi padha isih. Kekandelan geladhak, uga sabuk waja, dibedakake: ing ndhuwur ruang bawah tanah saka bedhil baterei utama (yaiku, ketoke, liwat bagean 78,9 meter saka waja sisih 356 mm) wis 203 mm, tipis ing kasuksesan. buritan kanggo 172, 152, 141 lan 102 mm (deck wis pungkasan, papat-inch kekandelan ndhuwur kamar boiler mburi lan kamar engine), nalika wilayah saka menara kaliber anti-mine ditutupi dening 178 mm kelompok wojo. . Benteng iki ditutup dening 305 mm balok nglukis maju lan 254 m, nanging ana loro tambahan 127 mm bulkheads nglukis, supaya pangayoman total ora dadi ala.

Nanging, ana uga sing dilindhungi ing njaba benteng - contone, tabung torpedo ing jero banyu (lan ing ngendi tanpa), sing ana ing ngarep benteng, duwe perlindungan saka sabuk waja 152 mm, balok lan dek lapis baja kanthi kekandelan sing padha. . Mesin setir dilindhungi dening dek 127 mm lan lintasan 114 mm. Paling kamungkinan, iku kabeh, sanajan sawetara sumber isih nuduhake yen saliyane ing ndhuwur, ing njaba benteng ana uga geladhak ngisor (mbokmenawa liwat ngisor waterline) ing busur lan buritan, kekandelan padha 152 mm lan 127 mm. .

Artileri nduweni pertahanan sing kuwat banget. Bathuk, piring sisih lan gendheng saka menara padha direksa dening 432 mm, 330 mm lan 203 mm waja. Barbettes nduweni kekandelan 356 mm, nanging luwih cedhak karo bidang diametral, ing ngendi barbet tumpang tindih karo sing jejer, utawa superstruktur, kekandelane mudhun nganti 280-305 mm. Nanging ing menara conning, siji bisa ngomong, padha nyimpen dhuwit - 356 mm waja piring dilindhungi mung ing proyeksi frontal, ing sisih lan konco mung 254 lan 102 mm saka waja.

pangayoman anti-torpedo (sing kalebu bulkhead wojo 44 mm nglukis) dirancang kanggo counter biaya padha karo 340 kg trinitrotoluene. Ambane tekan 4,26 m, dudu pipa logam sing digunakake minangka "cairan kerja" (kaya "Hood"), nanging banyu (total 2 ton!), Dene ing wektu tentrem mesthine kanggo njaga kompartemen PTZ. Sing nggumunake, supaya cepet mbenerake gulungan kasebut, sistem disedhiyakake kanggo nyebul kamar PTZ individu kanthi udara sing dikompres.

pembangkit listrik

Dianggep manawa mesin kapal bakal ngembangake 160 hp, dene kacepetane bakal ... sayange, ora sakabehe jelas, amarga sumber biasane nuduhake panyebaran 000-31 knot. Nanging, malah wates ngisor apik banget, lan mesthi menehi battlecruiser Inggris akeh kemungkinan taktik kapal cepet. Nanging, para laksamana, ngelingi Lexington, ora seneng karo kacepetan kasebut lan pengin luwih akeh: Nanging, kanthi wegah, dheweke setuju, amarga tambah akeh kacepetan mbutuhake pangurangan sing signifikan ing kuwalitas pertempuran liyane, sing ora ana sing pengin. Ora sakabehe cetha apa sawetara G-32 bakal duwe yen wis dibangun, nanging diwenehi kapasitas bahan bakar maksimum rodo nyengsemaken 3 ton, iku meh ora cilik, lan bisa uga wis pisanan dikarepake 5 mil saben. 000 knot utawa luwih. Hood, kanthi kapasitas bahan bakar maksimal udakara 7 ton, bisa nutupi 000 mil kanthi kecepatan 16 knot.

Tata Letak



Aku kudu ngomong sing dipikir pisanan ing tata letak G-3 battlecruisers langsung ndadekke atine ngandika rada lawas: "A unta iku jaran digawe ing Inggris." Yagene, kenapa Inggris kudu nglirwakake penempatan menara sing normal lan bener "loro ing busur, siji ing buritan" kanggo ... iki?! Nanging, cukup aneh, Inggris duwe alasan serius kanggo "nyorong" menara katelu ing tengah awak.

Aku kudu ngomong yen iterasi desain pisanan saka kapal perang lan battlecruisers saka Inggris wis digawa metu ing proses rampung tradisional.


Proyek "K-3", Oktober 1920


Nanging ... kasunyatane ing wektu iku ing kabeh kapal "ibukutha" Inggris, kalebu "Hood", kompartemen pangisian daya saka kaliber utama dumunung ing ndhuwur projectile. Iki amarga kasunyatan sing nyekeli kapal relatif kompak, lan cangkang njupuk volume luwih cilik tinimbang mesiu, kang kudu uncalan metu saka tong minyak. Mulane panyimpenan pangisi daya tansah ana ing ndhuwur kompartemen cangkang.

Nanging saiki Inggris weruh drawback iki, amarga iku "toko" wêdakakêna nuduhke bebaya paling gedhe kanggo kapal - fires ngiring dening detonation ing Peperangan Jutland, miturut komisi wewenang, nyebabake geni nembus menyang wêdakakêna, lan ora menyang majalah cangkang. Umumé, ing tes, cangkang kabukten rada tahan kanggo gelombang kejut lan geni. Mulane, Inggris nyimpulake yen lokasi kompartemen pangisi daya ing sisih ngisor, ing sangisore panyimpenan cangkang, bakal nyedhiyakake kapal perang lan kapal penjelajah paling anyar kanthi kaslametan sing luwih apik tinimbang sadurunge. Nanging sayangé, mokal kanggo ngganti panyimpenan cangkang lan biaya karo tata letak tradisional. Tegese, mesthine bisa ditindakake, nanging ing wektu sing padha, tata letak wis mandheg dadi rasional, perlu kanggo ndawakake benteng, sing nyebabake paningkatan pamindahan, lan liya-liyane, lan nganti ana wong. ngajokaken persis rencana sing kita waca ing konsep final "G-3". Lokasi telung menara 406-mm sing cedhak karo siji liyane mbantu nyelehake majalah bubuk ing ngisor cangkang tanpa ngorbanake karakteristik kapal liyane. Iki minangka alasan kenapa Inggris nggunakake kapal perang lan kapal perang sing paling anyar, kayata, sepisanan, susunan artileri baterei utama sing aneh.

Nanging, kudu dicathet yen tata letak sing paling mewah yaiku dudu kapal perang saka proyek G-3, nanging kapal perang N-3, sing bakal dilebokake Admiralty setaun sawise kapal perang.



Kaya sing sampeyan ngerteni, ing kapal perang tradisional kanggo nyelehake kamar ketel sing luwih cedhak karo batang, lan kamar mesin - ing buritan, yaiku, mesin uap (utawa turbin) ana ing mburi boiler, luwih cedhak karo buritan. Bab sing padha kedaden karo battlecruisers G-3. Nanging, ing kapal perang N-3, Inggris bisa ngganti - yaiku, sawise menara katelu, kamar mesin dadi pisanan, lan mung banjur - kamar ketel!

Dibandhingake karo "kanca sekelas"

Sawise nyinaoni proyek kapal perang perang pasca perang (militer pungkasan kanggo Jerman), kita entuk kesimpulan yen G-3 Inggris jelas luwih unggul tinimbang kapal Jerman, Amerika lan Jepang saka kelas sing padha. Sangang 406-mm bedhil sawijining, paling ing kertas, padha meh minangka apik minangka Amagi paling akeh bersenjata, nalika G-3 ngluwihi Jepang ing kacepetan siji simpul lan mung duwe waja incomparably luwih kuat. American Lexington, nalika ketemu karo G-3, mung bisa ngetung "mundur menyang posisi sing wis disiapake", utawa luwih, ing pesawat, amarga kacepetan mung siji-sijine paramèter ing ngendi battlecruiser iki luwih unggul tinimbang G-3. "(33,5 knot lawan 31-32). Nanging ing laku, kang paling kamungkinan ora bakal sukses, lan ing perang "Amérika" mung ora duwe kesempatan, mung bisa ngarep-arep kanggo Ajaib.

Mung kapal penjelajah Jerman sing duwe kemungkinan sukses sing paling jelas nglawan G-3, nanging sangang kapal Inggris 406 mm isih katon luwih disenengi tinimbang kapal Jerman 6 * 420 mm, lan sabuk 350 mm sing terakhir, sanajan wis ngluwihi. dawa 356 mm bagean "G-3", nanging Ngartekno ngisor, lan sabuk wojo kapindho mung 250 mm. Ing wektu sing padha, siji kudu ora lali yen Jerman nggunakake piring vertikal, nalika Inggris ngrancang kanggo nyelehake ing sudhut, lan suda kekandelan saka pangayoman Inggris ana 374 lan 320 mm kanggo 356 mm lan 305 mm bagean, mungguh. . Nanging sing paling penting, G-3 duwe proteksi horisontal sing luwih kuat. Ing artikel sadurunge, kita dituduhake sing kekandelan saka kelompok armored utama saka kapal Jerman ana 30-60 mm, nanging masalah iki mbutuhake klarifikasi luwih, lan mbok menawa isih 50-60 mm. Nanging, kanggo alasan ketok, malah yen mangkono, kekandelan kuwi ora bisa dibandhingake karo 102-203 mm G-3 dek waja. Mesthine, cruiser Jerman uga duwe dek lapis baja (utawa mung baja struktur kandel) 20 mm, nanging waja jarak kasebut nduweni resistensi kurang saka piring waja sing padha karo ketebalan sing padha, lan kauntungan saka G-3 isih akeh banget. . Umumé, ing umum, iku pangayoman waja G-3 sing sorot nyata saka project, thanks kanggo kang Ngartekno outperformed proyek padha ing negara liyane.

Nanging, kita bisa ndeleng manawa desain battlecruiser Inggris pungkasan uga duwe kekurangan sing signifikan. Lan pisanan kabeh, iki ngangap, cukup aneh, sistem leladen, kang kita mung disebut paling nyengsemaken. Nanging ing kaadilan, iku kudu nuding metu sing mung bagean saka bètèng, kang wis 406 mm (356 mm suda) waja vertikal lan 374 mm kelompok waja, katon luwih utawa kurang ditrima pangayoman marang 203 mm meriam. Iki bakal cukup, nanging dawa bagean benteng iki cukup cilik - mung 78,9 m utawa 30,4% saka total dawa garis banyu. Liyane saka benteng, kang wis suda 320 mm waja vertikal lan 102-152 mm saka waja horisontal, wis ora cukup pangayoman marang cangkang kaliber iki. Kajaba iku, barbet saka menara kaliber utama, sanajan ing bagean 356 mm, cukup rentan, sanajan ora gampang banget kanggo nembus: dheweke duwe bagean salib bunder, mula angel banget kanggo mencet barbet. sudut cedhak 90 derajat.

Sabuk waja vertikal "G-3" wis "recessed" ing sisih, kang digawe iku bisa kanggo nyimpen ing massa saka kelompok wojo, kang digawe iku sempit, nanging ing wektu sing padha suda volume saka papan dilindhungi undhang-undhang: ing wektu sing padha, cangkang mungsuh bisa nyebabake karusakan serius (sanajan ora ngancam bakal numpes kapal) tanpa ngrusak sabuk waja. Ing ends saka kapal padha rampung dilindhungi, kang luwih utawa kurang ditrima ing perang kapal perang, nanging drawback amba ing paling kahanan pertempuran liyane - malah karusakan relatif cilik saka bom dhuwur-mbledhos lan cangkang bisa nimbulaké banjir ekstensif, kuwat. motong ing gandhewo utawa buritan, lan minangka asil , tepak pinunjul ing kemampuan pertempuran battlecruiser ing.

Nanging isih, ing umum, iku kudu nyatakake yen ing project G-3, Inggris teka sabisa, luwih cedhak saka negara liyane, kanggo konsep saka kapal perang-kacepetan dhuwur nalika Perang Donya II. Lan yen ana sing ora bisa ditindakake, mula ora amarga para laksamana lan perancang Inggris ora ngerti apa-apa, utawa ora nggatekake, nanging mung amarga pamindahan normal (48 ton) ing teknologi kasebut. awal 500 20s, iku bakal rampung mokal kanggo desain lan mbangun kapal perang 30-simpul mawa bedhil 406-mm lan uga dilindhungi saka cangkang saka kaliber padha. Inggris ngerti persis apa sing dikarepake, ngerti kekarepane sing ora bisa ditindakake lan dipeksa nggawe kompromi kanthi sadar. Lan kita bisa ngomong kanthi alesan sing minangka asil saka kompromi iki, ternyata, yen ora becik, nanging arang banget sukses lan imbang project G-3 battlecruiser.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

35 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Agustus 22 2018
    Kaya biasane +. Matur nuwun kanggo penulis.
    Aku wonder kok, sawise Nelsons, Inggris isih ngalih menyang tata letak klasik lan Mudhunake kaliber utama?
    1. +6
      Agustus 22 2018
      Padha nyuda kaliber miturut perjanjian London taun 1930, banjur diusulake kanggo mbatesi kaliber nganti 14 ", nanging yen kabeh negara ora ndhukung iki, bali menyang kaliber 16".
      American North Carolines dirancang kanggo 14" 4-gun turrets, nalika Jepang ora gelem ndhukung London Watesan, turrets diganti karo 16" 3-gun turrets. Nanging waja tetep diitung ing konfrontasi 14 ".
    2. -2
      Agustus 22 2018
      ora ana "nolak" sawise Nelsons. Nelsons umume topik kapisah saka kapal perang, padha digawe karo pengarepan saka operasi ing Baltik cethek lan padha khusus lightened kanggo iki.
  2. +4
    Agustus 22 2018
    Artikel chic lima apik eseman
    Inggris dianggep konservatif inveterate, senajan karo pangembangan brainchild utama lan kinasih - Angkatan Laut - padha wis nggawe model majeng teknologi ing saindhenging sajarah. Ing wektu sing padha, iku worth kang lagi nyimak sing kabeh padha konservatisme wis impact negatif ing proyèk iki lan nggawa fly dhewe ing ointment kanggo karakteristik kinerja saka conto iki.
    Nanging supaya adil, iki ditrapake kanggo kabeh negara. Sawise kabeh, wishes saka admirals dhasar beda saka kamungkinan saka ekonomi lan industri, amarga perang utama antarane pelanggan lan desainer karo tukang. Lan amarga kapal kasebut isih dadi gagasan kompromi, pendekatan desain sing cukup lan konsensus sing digayuh karo pelanggan nyebabake kapal sing apik sing seimbang ing watesan pamindahan sing kasedhiya. Departure saka iki wungu kanggo ayu "freaks" karo bias cetha menyang sawetara kualitas. Iku apik sing paling proyèk iki tetep ing kertas, lan sing padha diwujudake ing logam, yen padha duwe kaluwihan dhewe gumantung ing konsep saka nggunakake, banjur urip nggawe pangaturan dhewe lan shortcomings pengaruhe derajat saka nggunakake. (Padha "Kidney")
    Kaya dene lelucon mau: Wong ideal iku wujude langsing, ora ngombe, ora ngrokok, apikan, tresna marang maratuwa, mbayar gaji, tansah menehi kembang lan ora ana ....
    PS. Aviation menang perang kapal perang .... hi
  3. 0
    Agustus 22 2018
    Maneh, kenapa TA ing kapal perang? Tsushima uga nuduhake yen kapal perang ora mbutuhake TA.
    1. +1
      Agustus 22 2018
      ya, iku menarik kanggo ndeleng carane kapal perang ngetik serangan torpedo lol
      1. +2
        Agustus 22 2018
        Kutipan saka faiver
        ya, iku menarik kanggo ndeleng carane kapal perang ngetik serangan torpedo

        Perang karo Bismarck ... luwih tepat, ngrampungake Bismarck. Rodney murub rolas torpedo lan ngaku siji bisa hit.
        1. +1
          Agustus 22 2018
          Rodney rampung mati, Aku mung ora ngelingi apa-apa saka serangan torpedo dening kapal abot. Zara lan Pola padha diantemi karo artileri.
    2. 0
      Agustus 22 2018
      Iki minangka pemandangan sing menarik saka para laksamana. Kita uga wedi, nggawe proyek kanggo "kapal perang torpedo".
      1. 0
        Agustus 22 2018
        Ya, lan 7 lan 7 bisa nyopir menyang Lor.
        1. +2
          Agustus 22 2018
          Quote: Konduktor
          Ya, lan 7 lan 7 bisa nyopir menyang Lor.

          Duc ... RKKF isih ora duwe EM liyane.
          Kajaba iku, awak saka "sevens" tumindak padha ala ing Lor lan ing Segara Ireng. Retak lan corrugation saka kulit, deformasi lan fraktur saka struktur daya saka awak sak badai ing EM KCHF padha prakteke norma.
          Tanggal 22 Maret, perusak Boikiy, nalika abeam Sochi, badai kuat (angin 9 poin, kasenengan nganti 8 poin). forecastle wiwit dig akeh banget menyang banyu, jogan sawijining, senadyan instalasi saka reinforcements, sank lan deformed. Ing sawetara panggonan, retakan dibentuk ing lambung, tampilan ambruk lan dikumbah ing segara.
          Ing tanggal 5-6 Februari, pangrusak kasebut kejiret ing badai abot lan rusak banget. Utamane, retak nganti dawane 50 cm dibentuk ing dek ndhuwur (utamane ing sadawane welds) lan ing sisih njaba kulit sisih, coaming lan tutup hatch cacat, segel ambruk, meh kabeh tangki bahan bakar wiwit bocor. bahan bakar lenga menyang kamar tetanggan.

          Ing kampanye ing 21 Februari, kang njupuk Panggonan sanalika sawise completion saka pangopènan nyegah, destroyer Soobrazitelny entuk ing lengkap. Ing impact saka ombak 8-titik, deck sagged ing wilayah 23rd - 26 frame, pillars mbengkongaken, retak katon ing sheets jogan. Corrugations dibentuk ing kulit njaba ing pigura kaping 35 - 36. Liwat lawang cacat lan tutup manhole, portholes ing sangisore ramalan, banyu wiwit seep. Tampilan kanggo kabel ing forecastle, 6 rak saka railings, fenders, 2 jamur ventilasi padha ambruk lan digawa menyang segara. Retak dibentuk ing tameng 1 lan 4 bedhil 130-mm, krenjang kiwa saka release bom gedhe mbengkongaken, kaca ing jendhela saka wheelhouse wis bejat. Pungkasan, kanthi muter sing cetha menyang port, mast utama pecah lan tiba ing banyu.

          Sajrone kampanye ing wengi 21 Februari, "Smyslyy" entuk badai sing kuat. Ombak laut tekan 8 titik kanthi gelombang sing cendhak (30-50 m) sing ora biasa. Pangrusak wis akeh kerusakan: retak katon ing kulit njaba, jahitan rivet ilang tightness, siji pigura bledosan ...
          1. 0
            Agustus 22 2018
            Uripe kaya ngono. Ing pangrusak. Kepiye carane Inggris nulis babagan pemusnah sing pertama: ".. pigura katon jelas liwat kulit tipis .." :)
    3. +2
      Agustus 22 2018
      Quote: Konduktor
      Maneh, kenapa TA ing kapal perang? Tsushima uga nuduhake yen kapal perang ora mbutuhake TA.



      Apa torpedo ing TAVKR Kyiv? :))
      Mung yen ngono, ayo padha ... para pelaut mutusake.


      Lan ing wektu sing padha, rudal anti-kapal menyang tumpukan ...
      1. +3
        Agustus 22 2018
        Bener, TA ing 1143 uga nindakake fungsi pertahanan anti-kapal selam, kaya sing dakelingake, nembakake torpedo anti-kapal selam SET-53 lan SET-65. Sing fungsi iku cukup ora superfluous kanggo dhewe, senajan tradisional dipindhah menyang ngiringan - nanging 1143 ing umum, kaya, iku kapal khusus.
        1. 0
          Agustus 22 2018
          PLO karo torpedo mbokmenawa nggoleki, nanging marang kapal lumahing! Akeh bakal, Rodney padha, kenek Bismarck, meh ora.
          1. +1
            Agustus 22 2018
            Ora, 1143 wis beda jaman, liyane kasunyatan. Lan torpedo liyane. Kanggo kapal ing jaman "Rodney", TA wis cetha banget, sanajan sampeyan bisa nggunakake kanthi nari karo rebana.
      2. +1
        Agustus 22 2018
        Sampeyan isih kelingan Surkuf)))) Ing kono mabur pikiran.
      3. 0
        Agustus 22 2018
        Utawa iki, monster Jepang, saka jaman Tsushima, karo siji bedhil utama, murub lan iku, kita ngisi.
    4. +1
      Agustus 22 2018
      Yen kita nganggep kapal kasebut kanthi kapisah, mula TA ora dibutuhake kanggo kapal perang, nanging ing kondisi perang skuadron linier, torpedo bisa migunani banget, ora ana sing luwih murah kanggo ngrampungake kapal kanthi torpedo.
  4. +3
    Agustus 22 2018
    Aku ngerti sethithik babagan proyek iki, iku menarik kanggo maca. Saiki, ing logika munculé "Nelsons", panggonan sing luwih bisa dingerteni.
  5. +2
    Agustus 22 2018
    Aku elinga nggoleki gambar kapal perang lan cruisers iki kanggo dangu. Piye wae padha ora ing akses sudhut kaya, contone, padha "Hood". Iku menarik sing Inggris wiwit break sawetara tradhisi, nanging terus kanggo liyane: tinimbang ngganti resep-resep kanggo mesiu (kanggo Jerman padha), padha wiwit metu karo tata kapal. Sing, kanthi cara, banjur pindhah menyang Prancis ...
  6. +2
    Agustus 22 2018
    +++ kanggo penulis! A tutugan gedhe (utawa pungkasan?) saka siklus. Nanging ora tanpa kontroversi ...
    ... kompartemen pangisian daya saka kaliber utama dumunung ing ndhuwur projectile. Iki amarga kasunyatan sing kapal kang ditahan relatif kompak, lan cangkang njupuk volume luwih sithik tinimbang bubuk mesiu

    Nanging apa, biaya ora ditahan?))) Ora, iki amarga kasunyatane cangkang luwih bobote (yaiku dhuwur metacentric kapal bakal luwih gedhe)
    Umumé, ing tes, cangkang kabukten rada tahan kanggo gelombang kejut ...

    ??? Apa iku bubuk mesiu? Ora komentar!
    ... lokasi kompartemen pangisi daya ing sisih ngisor, ing sangisore toko cangkang, bakal nyedhiyakake kapal perang lan kapal penjelajah paling anyar kanthi kaslametan sing luwih apik.

    Iki minangka bebener sing mutlak, lan ALL pembangun kapal perang modern wis teka ing lokasi iki. Titik punika propensity saka cellars shell njeblug saka bledosan ing jero banyu cedhak tambang utawa torpedo, supaya aku kudu sijine adoh saka ngisor. Iki "kecenderungan" teka saka ngisi modern, sadurunge bubuk coklat ing cangkang ora njeblug, lan daya torpedo lan tambang cilik. Ora ana maneh kanggo WWI ... (elinga sedane Peresvet)
    Iki minangka bagean saka Yamato ing area ruang bawah tanah - uga diunggahake lan dilindhungi saka ngisor!

    Umumé, aku ora weruh kaluwihan ing tata letak G3, kajaba papan admiral gedhe ing buritan (kaya ing Nicholas I))) Yen sampeyan ngganti menara katelu karo kamar ketel, ora ana bedane. ing ambane bedhil anti-tank kanggo 1 lan 3. Bener, kekandelan sabuk marang mesin luwih cilik, lan ora bisa diganti ketebalan tanpa traverse, ketoke iki "rahasia" tata letak.
    1. 0
      Agustus 23 2018
      Kutipan saka anzar
      Nanging apa, biaya ora ditahan?))) Ora, iki amarga kasunyatane cangkang luwih bobote (yaiku dhuwur metacentric kapal bakal luwih gedhe)

      Anzar, aku nulis babagan alasan pembuat kapal Inggris. Yen sampeyan mikir yen sampeyan ngerti apa sing nuntun dheweke luwih apik tinimbang dheweke dhewe, mula aku banget nyaranake mudhun saka swarga menyang bumi sing dosa.
      Lan aku uga bisa nyaranake paling ora sok-sok nguripake babagan logika - mbantu akeh ing analisis. Dadi, yen sampeyan nganalisa karusakan ing kapal perang gedhe ing perang, sampeyan bakal weruh yen geni lan / utawa energi saka bledosan asil saka risak saka menara utawa barbette, karo tata letak tradisional, tiba ing daya, lan ora Nihan. gudang.
      Kutipan saka anzar
      ??? Apa iku bubuk mesiu? Ora komentar!

      Iku apik yen "ora komentar" - iku medeni kanggo mikir apa sing bakal sampeyan ngomong babagan kutipanku
      1. 0
        Agustus 23 2018
        sampeyan bakal weruh, banjur geni lan / utawa energi saka bledosan, asil saka risak saka menara utawa barbette, karo tata letak tradisional, tumiba sabenere menyang daya, lan ora rong cangkang.

        mesthi! Iku "luwih angel" kanggo ngobong proyektil kanthi produk jeblugan tinimbang tutup sutra))) Lan iki preduli saka urutan lokasi.
        Lan aku uga bisa menehi rekomendasi ing paling sok-sok nguripake ing bab kayata logika

        Lan sampeyan, nguripake "maca" Iku bab detonasi cangkang lan dudu babagan geni kanthi bledosan bubuk mesiu (cordite) Ya, bubuk mesiu biasane ora njeblug saka bledosan cedhak (gegar otak), nanging modern. Isi cangkang apik. lha kowe ki opo"medeni mikir".
        Yen sampeyan mikir sampeyan ngerti apa sing nuntun dheweke luwih apik tinimbang ...

        Apa, padha nulis persis apa sing dipandu? Banjur tembungku sing nuntun wong liya)))
  7. +1
    Agustus 22 2018
    Ing mratelakake panemume, yen ing pesenan saka "proyek" bevels ngisor rada lengthened, ndhuwur sing shortened kaping telu lan kelompok waja diblokir (kanthi kekandelan beda-beda ing tengah), banjur bisa disimpen.
    Aku isih ora ngerti apa pamindahan wojo digunakake minangka pangayoman anti-torpedo? Apa ora luwih gampang mung ngedhunake, ucapake, layar 10cm nganti ambane tartamtu
  8. +1
    Agustus 22 2018
    Minangka tansah menarik.
  9. +1
    Agustus 22 2018
    Jujur, aku ora ngerti apa sing ngalangi aku ngganti cangkang lan ngisi cellars ing papan ing skema klasik. Lan referensi kanggo ijol-ijolan cellars ing panggonan, minangka motif utama kanggo milih tata aneh kuwi, muni aneh.
    1. +1
      Agustus 23 2018
      Jujur, aku ora ngerti apa sing ngalangi aku ngganti cangkang lan ngisi ruang bawah tanah ing papan ing skema klasik

      Ora ana sing ngalangi ngganti malah karo klasik (sing bisa katon ing liyane) tata letak iki rodo asil saka kepinginan kanggo nyeleh kabeh telung menara bebarengan amarga prabédan ing kekandelan sabuk marang wong-wong mau lan CMU. Kanthi klasik, rong lintasan internal kudu diselehake sajrone transisi, yen ora, proyektil, sing nembus sabuk "tipis" CMU kanthi sudut horisontal cilik, bisa njeblug menyang ruang bawah tanah. Yaiku, iki minangka produk kanggo ngirit bobot (ketoke dheweke mikir yen entuk sawetara jinis ketel ora dadi fatal))) Kaget yen sadurunge, ing jaman armadillo, dheweke nganggep ngelawan!
      1. 0
        Agustus 23 2018
        Kutipan saka anzar
        Ora ana sing ngalang-alangi ngganti sanajan klasik (sing bisa dideleng ing wong liya) Pengaturan iki minangka asil saka kepinginan

        Nanging, ana ora perlu kanggo ngganti Serat nyata saka Inggris karo Fantasi irrepressible
        1. 0
          Agustus 23 2018
          Benteng iki ditutup kanthi nglewati 305 mm ing ngarep lan 254 m ing buritan, nanging ana liyane. loro tambahan 127 mm bulkheads

          Sampeyan bisa ngomong ngendi padha?
          Anzar, ora perlu diganti nyata Temuan Inggris ...

          Dadi aku mikir yen dheweke nyalin sesuatu (saka koran Times))) Banjur ahli (pancen!) Kepiye carane nulis sampeyan kaya ngono, kaget.
  10. +1
    Agustus 22 2018
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo penulis kanggo bagean sabanjure saka materi ing battlecruisers! Seri kabeh iki wis nambah kawruh babagan topik kasebut. A plus kapisah - pranala menyang bagean sadurungé!
  11. 0
    Agustus 23 2018
    Dear Andrey,
    artikel sing apik banget! Iku mung bisa ditambahake yen biaya kira-kira battlecruiser G3, tanggal April 1921, ana £ 9, nalika super-dreadnought "Royal Sovereign" nalika dibangun £ 000.

    Ya, iki proyek liyane saka battlecruiser Austro-Hungaria, papat bedhil 420 mm saka Skoda, pamindahan 33 ton.
    1. 0
      Agustus 23 2018
      kene sing padha, nanging luwih ayu

      Iku ndudohke manungsa waé kanggo kasunyatan sing kanggo kabeh proyèk, senadyan taun (1917-18), kaliber senjata lan VI gedhe (36kt lengkap), sabuk mung 225mm.
      PS Sampeyan bisa ngundhuh kanthi resolusi sing luwih dhuwur (4300/2000) bebarengan karo data saka kene
      https://www.deviantart.com/tzoli/art/Austro-Hungarian-Project-IV-Battlecruiser-Design-697007938
  12. 0
    Agustus 25 2018
    Matur nuwun kanggo artikel !!!"
  13. 0
    Agustus 31 2018
    Thanks kanggo penulis, ora ala ... utamane babagan pesenan G-3!
    minangka kritik positif aran - sayange penulis ora mikir babagan persepsi informasi dening pembaca - contone:
    "Akibate, tinimbang kabeh-ngancurake" tangan tengen para dewa ", para pelaut Inggris nampa sistem artileri sing paling biasa lan, mbok menawa, sistem artileri paling awon ing kelase - kaya sing wis kita ucapake sadurunge, bedhil 406 mm Amerika dipasang. ing kapal perang kelas Maryland nembakake proyektil 1 kg kanthi kecepatan awal 016 m/s, lan bedhil 768-mm Jepang nembakake proyektil sing bobote persis siji ton kanthi kecepatan awal 410 m/s. umume, kabeh bener, nanging ora jelas ... nanging yen penulis dibandhingake karo energi moncong, kabeh bakal luwih cetha ... Inggris -790 (286%), USA -91,7 (299%) lan Jepang -96 MJ (312%)
    Aku nyathet yen "pancen, paling ora padha nggunakake lenga tinimbang banyu minangka cairan sing bisa digunakake, sing bisa ngalih menyang pipa baja tembok tipis tinimbang tembaga," banyu iki nylametake Fuji EDB sajrone Tsushima ... Nyuwun
    penasaran, "ora tabung logam padha digunakake minangka" adi kerja (minangka ing "Hood"), nanging banyu (2 ton ing total!) "- kok ora bahan bakar?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"