Ing "NATO" 7,62X51 mm. Kalashnikov ngenalake AK-308 anyar

164
Keprihatinan Kalashnikov ing forum Tentara-2018 sing bakal teka, sing bakal dianakake ing Taman Patriot saka 21 nganti 26 Agustus, bakal nampilake prototipe senapan serbu AK-308 anyar, digawe kanggo amunisi gaya NATO, laporan Kalashnikov Media.

Ing "NATO" 7,62X51 mm. Kalashnikov ngenalake AK-308 anyar




anyar gaman dikembangake ing meringue AK-103 senapan serbu karo unsur lan komponen saka desain AK-12 senapan serbu kanggo kaliber 7,62X51 mm. Saiki, mesin wis siyap kanggo tes awal.

Miturut informasi sing diwenehake dening pangembang, massa senapan serbu anyar tanpa cartridges punika 4,3 kg, dawa total 880-940 mm, buttstock luwes, karo papat posisi imbuhan dawa. Iku nggunakake majalah kanggo 20 standar NATO babak kaliber 7,62X51 mm, iku bisa kanggo nginstal bayonet-pisau. A ngarsane diopric diinstal ing mesin.

Karakteristik taktis lan teknis lengkap saka mesin:

Kaliber: 7,62mm
Amunisi sing digunakake: 7,62x51 mm
Bobot (karo majalah, tanpa kartrid): 4,3 kg
Sakabèhé dawa / karo bayonet: 880-940/1045-1105 mm
Length karo Simpenan lempitan: 690 mm
Dawane barel: 415 mm
Dhuwur: 242 mm
Jembar: 72 mm
Jinis bokong: Lempitan, luwes dawa kanthi 4 posisi
Kapasitas majalah: 20 babak
Tipe Sight: Diopter
  • https://kalashnikov.media/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

164 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    20 Agustus 2018 18:49
    Apa corak eseman
    Ing ngarep, amunisi mungsuh ora bisa dirusak, nanging bisa direbut.
    1. + 24
      20 Agustus 2018 18:59
      Mung bisnis. Ing pasar apa wae, produk kompetitif sing cocog kanggo operasi dibutuhake. Kalashnikov nggoleki pasar anyar, ora liya.
    2. +8
      20 Agustus 2018 19:09
      Quote: Thrall
      Apa corak eseman
      Ing ngarep, amunisi mungsuh ora bisa dirusak, nanging bisa direbut.

      ya wis. Nanging, sial, sampeyan kudu nggawa 2 bedhil mesin - ing ngisor kita lan ing kartrid wassat
      1. -5
        20 Agustus 2018 19:34
        Kabeh luwih apik tinimbang sing kondhang "telu-panguwasa telung" eseman
        1. +2
          20 Agustus 2018 19:37
          7.62 lan ora bakal natoni kita))
          1. +8
            20 Agustus 2018 20:41
            Kutipan saka maxim947
            7.62 lan kita ora bakal natoni)

            Apa kita ora duwe?
            1. -1
              20 Agustus 2018 20:52
              Apa kita ora duwe?

              Ana PKK, nanging Kalash 5,45
              1. -1
                20 Agustus 2018 20:56
                Kutipan saka maxim947
                Ana PKK, nanging Kalash 5,45

                Lan ora ana sing isih ana ing gudang? Susah.
                1. +6
                  20 Agustus 2018 21:16
                  Mesthi ana sawetara yuta ing gudang 7,62, kanthi total paling ora ana 17 yuta Kalash ing arsenals.
                  1. -1
                    20 Agustus 2018 21:26
                    Gudang kebak.
              2. +3
                20 Agustus 2018 23:08
                AK-12 5,45, AK-15 7.62!!! hi
              3. 0
                21 Agustus 2018 23:04
                kowe ora kesusu babar pisan? ukuran 308...
          2. 0
            21 Agustus 2018 23:03
            Insya Allah, ing tentara bakal ana kaliber kaya - bedhil mesin ...
            penyayang saka bodho mung tengen ing brankas koleksi.
            lan ora cocog kanggo perang lan ora trep kanggo mburu.
            kaya ridges kuna kaya kita, lampu,
          3. 0
            21 Agustus 2018 23:04
            iki mesthi ora perlu - kartrid machine-gun.
      2. -2
        20 Agustus 2018 22:43
        Bagéyan diganti lan iku. hi
      3. -2
        20 Agustus 2018 22:45
        ya wis. Nanging, sial, sampeyan kudu nggawa 2 bedhil mesin - ing ngisor kita lan ing kartrid
        Bagéyan diganti lan iku. hi
        1. +4
          20 Agustus 2018 23:25
          Kutipan saka Black Sniper
          ya wis. Nanging, sial, sampeyan kudu nggawa 2 bedhil mesin - ing ngisor kita lan ing kartrid
          Bagéyan diganti lan iku. hi

          Aku ora gunsmith, nanging aku mikir yen nggunakake kartrij luwih kuat karo siji ngganti tong minyak ora ngatasi masalah! Sampeyan kudu mbangun maneh kabeh otomatisasi! Lan iki tegese "nggawa rong bedhil mesin"!
          1. 0
            21 Agustus 2018 00:16
            Nanging sampeyan bisa luwih spesifik babagan kartrid sing sampeyan pikirake lan sing luwih kuat?
      4. 0
        21 Agustus 2018 09:19
        Ya, Kalashnikov universal, kanthi tenang nembak karo kartrid bedhil.
        1. 0
          21 Agustus 2018 19:14
          Aku ora ngerti apa tegese "sepi". Wesi umume ora kuwatir. Lan ora ana "tenang" nalika nerangake produk mekanik sing kompleks. PRAKTEK, TRANSISI menyang CARTRIDGE sing luwih kuat nglibatake REFINEMENT KONSTRUKSI saka kabeh desain. Iki aku supaya luwih jelas. Ngalih menyang kartrij luwih kuat iku padha kanggo sijine engine saka KamAZ kanggo Moskvich. Iki minangka perbandingan sing kira-kira lan bodho nanging menehi gambaran babagan urutane.
          1. 0
            21 Agustus 2018 20:12
            Quote: tracer
            Aku ora ngerti maksudmu "meneng"?

            Iki tegese tanpa ngganti desain klasik, bedhil mesin diowahi dadi bedhil mesin, sadurunge PC iki nemokke.
        2. 0
          21 Agustus 2018 23:06
          Aku duwe Kalash kaya ngono, kaya mburu.
          , ora bakal ana macan sing kaliber kaya ngono kanggo njupuk ....
    3. +3
      20 Agustus 2018 20:30
      Kutipan saka: cariperpaint
      Mung bisnis. Ing pasar apa wae, produk kompetitif sing cocog kanggo operasi dibutuhake. Kalashnikov nggoleki pasar anyar, ora liya.

      Ing kasus iki, masalah nambah daya tembakan wis ditanggulangi. Rompi anti peluru modern kanthi efektif nglawan kartrid penengah, mula ana transisi menyang sing luwih kuat.
      1. 0
        20 Agustus 2018 22:34
        IMHO kanggo pasar sipil cilaka. Kita ora butuh "bab" iki. Yen mung kanggo pasukan khusus. hi
        1. 0
          20 Agustus 2018 23:16
          Aku sing majalah kanggo 30 babak uga bakal diprodhuksi ing podo karo. Sawise kabeh, AK-47 duwe sungu kanggo 30.
          1. 0
            21 Agustus 2018 00:04
            sungu

            AK ora duwe sungu
            1. 0
              21 Agustus 2018 04:01
              Aku bakal ngomong yen AK 47 dudu jeneng resmi ing tentara, mung diarani AK lan iki gampang kanggo mbuktekake amarga senapan mesin kasebut diarani AKM tanpa nomer!
              1. +1
                21 Agustus 2018 06:35
                Iki diarani senapan serbu Kalashnikov saka model 1949.
        2. 0
          21 Agustus 2018 23:07
          mesthi ora perlu khusus.
      2. +1
        21 Agustus 2018 20:15
        Panggunaan kartrij luwih kuat, lan ing kasus iki .308, entails impossibility saka geni liyane utawa kurang ditrima ing mode otomatis. Kang nyuda kauntungan saka AK kanggo nul. Cukup, momentum mundur sing kuat mung bakal njupuk tong minyak munggah lan nengen (rifling tengen). Mulane dheweke ngalih menyang kartrij penengah 7.62 / 39 nalika iku. Konsep banget (saka senapan mesin cilik) ambruk. Yaiku, iku mbuktekaken efektifitas ing perang paling brutal. Luwih akeh peluru mabur menyang arah mungsuh, luwih kamungkinan kekalahane.. kabeh liyane saka sing jahat.
        1. 0
          21 Agustus 2018 23:09
          Ya, logam ferrous ing 308 kaliber, karo dawa tong minyak ing kaliber kuwi, iku mung pamer.
          lan kaliber karo tong minyak cilik leveled lan mobil ora ana guna.
        2. 0
          22 Agustus 2018 17:41
          Luwih akeh peluru mabur menyang arah mungsuh, luwih kamungkinan kekalahane.. kabeh liyane saka sing jahat.


          Sampeyan kudu ngandhani USMC sing padha ngoper saka M249 bedhil mesin kanggo M27 adhedhasar strictly ngelawan - akurasi murub menehi ganti rugi kanggo nyuda Kapadhetan sawijining. Lan sampeyan ora bisa mbantah babagan iki. Lan padha obah banget ceria, kalebu mbuktekaken konsep ing laku.
  2. 0
    20 Agustus 2018 18:50
    Pilihan sing menarik! Mung saiki bakal angel adol menyang negara-negara NATO - kompetisi gedhe banget! Kajaba kanggo republik partai "kanggo testing", iku luwih gampang kanggo njaluk cartridges sampeyan kudu ana - tuku saka APU!
    1. KCA
      -20
      20 Agustus 2018 18:59
      Kompetisi gedhe banget, rega kita dijupuk, amatir lan pemburu ing luar negeri seneng tuku, ujare, sanajan Pak, nanging regane luwih murah, kanggo latihan utawa mung populer.
      1. +3
        20 Agustus 2018 19:02
        Apa dheweke tuku Kalash?))) Lan senjata otomatis wis diidini ing luar negeri suwene suwe?))))
        1. +1
          20 Agustus 2018 20:21
          Kutipan saka: cariperpaint
          Apa dheweke tuku Kalash?))) lan senjata otomatis wis diidini ing luar negeri suwene suwe?)

          ora ana sing ngidini apa-apa. Self-loading karabin. Sawetara perusahaan ngasilake merek Kalashnikov. Nanging bedhil mesin sing disingkat iki dianggep minangka pistol miturut hukum Amerika:
          1. 0
            21 Agustus 2018 09:55
            Iki pistol semi-otomatis!

            Miturut hukum lokal, dheweke lunga tanpa bokong, kaya pistol !!!

            ngguyu
        2. 0
          21 Agustus 2018 10:04
          Kutipan saka: cariperpaint
          Apa dheweke tuku Kalash?))) Lan senjata otomatis wis diidini ing luar negeri suwene suwe?))))

          Temenan, kita ngomong babagan tentara negara, sing bersenjata karo kartrid 7.62x51.
      2. Rom
        + 10
        20 Agustus 2018 19:02
        Senapan serbu Kalashnikov * Pak *? ora
        1. +8
          20 Agustus 2018 19:12
          Kutipan: Rum
          Senapan serbu Kalashnikov * Pak *? ora

          Ora, nanging - sing lan carane nggawe wong. ngguyu
          Aku elinga prabédan, dening cara, antarane mesin saka 60-70s lan 80s.
        2. +4
          20 Agustus 2018 21:00
          Kutipan: Rum
          Senapan serbu Kalashnikov * Pak *? ora

          Kaneshna! Dheweke ora pengin break!
          1. +1
            20 Agustus 2018 22:39
            Dheweke duwe sawetara Kalash aneh. Aku ora ngenali pabrikan "ing make-up". hi
            1. +3
              21 Agustus 2018 00:27
              katon celeng.. panrima rpk..
              1. +2
                21 Agustus 2018 04:04
                Iki Vepr karo pemicu saka bedhil mesin.
                1. 0
                  21 Agustus 2018 09:03
                  Aku duwe anggepan kaya ngono, nanging ora wani ngucapake. A celeng murub bledosan kuwat. Yen padha njupuk AK-74 normal, iku ora bakal cukup dhuwit kanggo cartridges kanggo break. hi
                2. 0
                  21 Agustus 2018 09:58
                  Kutipan: Cathetan 2
                  Iki Vepr karo USM saka senapan mesin

                  IzhMash "Vepri" ora. Yagene dheweke nggunakake komponen "manca"?
        3. KCA
          +1
          21 Agustus 2018 08:56
          Bener, kita ngomong babagan kartrid, contone, ing lengen baja lacquered, kanthi rega telung rubel ember lan kualitas Mr.
      3. +2
        20 Agustus 2018 19:28
        padha ngomong, sanadyan Pak, nanging rega urutan gedhene luwih murah, kanggo latihan utawa mung kanggo popularize mung tengen.
        Dear;
        Kalash tansah dianggep
        rifleman paling apik, nanging Pak, mesthi ora bedhil mesin, nanging wong liya !!! am
      4. 0
        20 Agustus 2018 19:44
        Lan apa padha ngomong "ora Pak nanging"?
      5. +1
        20 Agustus 2018 20:23
        Kutipan saka KCA
        ngomong sanajan Mr.

        ora perlu tuku salinan Romania lan Cina
        1. +1
          21 Agustus 2018 00:19
          Wong cina apik tenan..
    2. +2
      20 Agustus 2018 20:10
      Quote: KUNO
      Mung saiki bakal angel banget adol menyang negara NATO

      mbokmenawa ora kanggo negara NATO, nanging kanggo negara nggunakake cartridges NATO. Contone, India - 7,62x51 uga digunakake ing kana
      1. +1
        20 Agustus 2018 22:57
        Iku banget awal kanggo ngedol, sampeyan kudu nyoba metu, bisa uga cocok kanggo pasukan khusus.
    3. +1
      21 Agustus 2018 17:25
      Lan negara NATO ora nggunakake 7,62X51 ing bedhil serbu supaya massively, piranti iki ora kanggo wong-wong mau. Ing NATO, biasane 5.56 lan padha duwe cukup senapan serbu ing 7.62X51. Paling ora FN SCAR bakal luwih apik. Iki kanggo negara-negara donya katelu, contone, ana akeh FN FALs kanggo kartrij iki lan, miturut, cartridges. Lan ing kasus iki, dheweke meh bisa tuku AK kanthi rega sing kompetitif lan isih ora ngalih menyang kartrij anyar.

      Murni IMHO saka sofa mesthi.
  3. +6
    20 Agustus 2018 18:52
    Edrit roti ing kartrid bedhil .. Pitakonan kanggo apa? am
    1. + 16
      20 Agustus 2018 18:59
      Kanggo sing pengin ngganti FN FAL lawas ing layanan.
      1. +2
        20 Agustus 2018 19:10
        Lan saiki aku ngerti. Niat komersial?
        1. 0
          20 Agustus 2018 20:11
          Kutipan saka: zxc15682
          Lan saiki aku ngerti. Niat komersial?

          mesthi. Versi mesin ekspor murni
    2. +2
      21 Agustus 2018 04:09
      Lan kenapa segel (segel wulu) saiki nggunakake senapan M 14 sing lawas kanggo kaliber sing padha? Amarga aksi sing luwih kuat ing target amarga jarak tembak sing tambah lan penerbangan peluru sing luwih stabil ing alas lan terrain sing kasar.
      1. 0
        21 Agustus 2018 23:13
        Aku maca wong lan aku ora ngerti ...
        Mungkin sampeyan ora nggunakake senjata kanthi intensif lan ora ngerti fungsi lan tujuane?
        Aku bakal nulungi sampeyan - mbandhingake dawa trunks lan kaget banget.
  4. +1
    20 Agustus 2018 19:08
    Kabar Kapet. Saiki senjata wis dirilis kanggo maksud apa perversion. Ing patron NATO, langsung karo ambruk USSR, padha wiwit nindakaken.
    1. +1
      20 Agustus 2018 22:59
      Lan apa prabédan kang cartridge, yen mung kanggo njupuk uga! hi
      1. +1
        20 Agustus 2018 23:23
        Bentenipun amba. Pilihan iki kanggo ekspor.
  5. +1
    20 Agustus 2018 19:10
    Lan ana perlu? Utawa mung for sale? opo
    1. +1
      20 Agustus 2018 19:20
      For sale, forum wis diasah kanggo iki, goal utama iku mlebu kontrak karo pelanggan manca.
  6. +5
    20 Agustus 2018 19:11
    Dadi luwih abot. Lan kabeh padha. Recoil kudu SUSAH. Antri yen.
    1. 0
      21 Agustus 2018 05:50
      Quote: penembak gunung
      Recoil kudu SUSAH. Antri yen

      Mbokmenawa luwih apik saka bipod ...
      Ya, kanthi kaliber kaya ngono, laras kasebut bisa uga cepet banget.
    2. 0
      21 Agustus 2018 23:14
      lan swara ing kono kaya-kaya padha nabuh saka jurang wassat
      laras cendhak + kartrid bedhil - logam ferrous!
  7. +4
    20 Agustus 2018 19:15
    Kutipan saka KCA
    rega kita dijupuk, penyayang lan Pamburu ing luar negeri seneng tuku, padha ngomong, sanadyan Mr.


    Apa iku? Lan wong seneng. USA, Louisiana. Salah siji kancaku.
    PS Ketoke, ora "herringbone, cahya munggah", nanging "herringbone, geni".
    1. +9
      20 Agustus 2018 19:39
      Kutipan saka Altona
      kancaku

      Ora kenal, nanging aku tansah ngguyu nalika nonton maneh eseman
  8. +1
    20 Agustus 2018 19:17
    "massa senapan mesin anyar tanpa kartrid" - oh, melek ...
  9. +3
    20 Agustus 2018 19:30
    Keprihatinan "Kalashnikov" nuduhake prototipe anyar "7,62 mm Kalashnikov senapan serbu AK-308" ing forum "Tentara-2018". Senjata kasebut digawe kanthi basis bedhil serbu AK103 kanthi ukuran 7,62x51 mm ... hi
  10. +3
    20 Agustus 2018 19:33
    Quote: Tibidokh
    Kanggo sing pengin ngganti FN FAL lawas ing layanan.

    Iku kanggo ngganti FN-FAL, dening cara, iku banget nyebabake lan long-range! ombenan
    1. +1
      20 Agustus 2018 19:39
      Miturut cara, "seng" kanggo 100 babak dadi kanggo wong, gun mesin kuwi dijupuk. hi
      1. 0
        21 Agustus 2018 06:46
        Kutipan saka Black Sniper
        gun mesin kuwi dijupuk

        Ing mratelakake panemume, tong minyak iku entheng kanggo fungsi senapan mesin. Nanging yen ana bipod + kit laras sing bisa diganti karo seng, mula ora. ombenan
    2. 0
      21 Agustus 2018 23:16
      aja mbandhingake - sing fnka digawe ing basis saka cahya kita - SVT.
      gedhe - lan saka kene Bunch lan akurasi luwih apik, nanging ing mode otomatis ... apa neraka!
  11. 0
    20 Agustus 2018 19:49
    Katon menarik, utamane ing wangun PKK. Nanging apa otomatisasi bakal terus?
    1. 0
      21 Agustus 2018 23:17
      nanging apa gunane dheweke minangka mesin otomatis? - sampeyan isih ora bisa tekan ngendi wae ... wassat
  12. -1
    20 Agustus 2018 19:57
    Inggih, 20 puteran ing majalah, collimator, whistles karo palsu lan kartrid kaliber 7,62x51 ...

    Ora, aku dudu spesialis senjata, nanging apa sing dakdeleng saka benjolanku? Lan kasunyatan manawa kita ngrancang kanggo nyekel gudang negara-negara NATO kanthi pirang-pirang kartrid sing ora bakal dituju, utawa, luwih-luwih, kita pengin adol senapan serbu sing digawe dhewe menyang mungsuh potensial, utawa menyang negara sing duwe pasokan cartridges NATO, nanging sakperangan alesan padu karo gunsmiths NATO.

    piye wae kabeh katon aneh yen diucapake kanthi lembut, apa wae sing bisa diomongake ...
  13. +1
    20 Agustus 2018 20:16
    Lan kepiye, saliyane bokong saka M-4, apa bedane karo Saiga 308-1 versi 61, lan majalah kanggo 20 babak, lan kemungkinan geni otomatis?:
    https://kalashnikov.com/product/firearms/civilian/saiga-308-1-v61.html
    Ing mratelakake panemume, iku bakal luwih apik kanggo nindakake iku ing welt cartridge kita kaya VPO-123, nanging aku ngerti badhan, padha kudu entuk dhuwit manca!
  14. +4
    20 Agustus 2018 20:25
    Tembak otomatis saka iku ora ana gunane, lan ing versi self-loading "saiga" lan "celeng" wis suwe dirilis. Kok iso kabeh..?
  15. +1
    20 Agustus 2018 20:26
    Pandangan dioprik dipasang ing mesin kasebut.


    Foto mbukak.
  16. +5
    20 Agustus 2018 20:32
    Pandangan optik, Mugi, ing sisih, lan ora ing tutup?
    1. 0
      20 Agustus 2018 20:45
      Lan apa, Galil ora marem maneh?
      1. +7
        20 Agustus 2018 22:45
        Amarga iki, Galil dicopot saka layanan. Ing tutup loosened munggah, mesin wiwit "mow".
        Kita padha ora wareg karo akurasi kuwi.
        Saiki ing Galil (sing diekspor) padha nguatake tutupe ...
        1. 0
          20 Agustus 2018 23:03
          Kutipan saka: voyaka uh
          Amarga iki, Galil dicopot saka layanan. Ing tutup loosened munggah, mesin wiwit "mow".

          Aku ndeleng.
        2. 0
          21 Agustus 2018 23:21
          Galil luwih cocok kanggo iki - dawa laras kira-kira 100mm maneh.
    2. +1
      20 Agustus 2018 22:04
      Kutipan saka: voyaka uh
      Pandangan optik, Mugi, ing sisih, lan ora ing tutup?

      Apa maneh. neng kono. Ing tutup.
  17. 0
    20 Agustus 2018 20:42
    Miturut pendapatku, kanggo pasukan khusus, mesin bakal nemokake aplikasi. Kartrid kasebut pancen mateni, dijamin bisa nggayuh target ing waja, nanging kepiye carane ngrampungake pitakonan akurasi kanthi geni otomatis? Sawise kabeh, FN FAL duwe gabungan kaya ngono, jelas manawa teknologi saiki beda, nanging kartrid padha.
    1. +2
      20 Agustus 2018 20:56
      Kutipan saka Vadim851
      0
      Miturut pendapatku, kanggo pasukan khusus, mesin bakal nemokake aplikasi

      Apa sampeyan mikir kaya ngono?
      Kutipan saka Vadim851
      Kartrid kasebut pancen mateni

      Apa ora cartridge - .338 Lapua Magnum "pembunuh"?
      1. 0
        20 Agustus 2018 21:04
        Pembunuh, energi moncong ora ana tandhingane. Nanging apa conto senjata otomatis? Iku bakal menarik banget kanggo ngerti, tanpa sarkasme.
        1. +3
          20 Agustus 2018 21:13
          Kutipan saka Vadim851
          Nanging apa conto senjata otomatis?

          Kanggo kula, malah ing 7,62X51 kabeh "otomatis", kajaba bedhil mesin, iku ndadekake pangertèn (kajaba iku poto-loading), Aku ora malah ngomong bab Lapua. Iku padha tanpa sarkasme. nglirik
          1. 0
            20 Agustus 2018 21:41
            Umumé, ya, nanging ana sawetara bedhil mesin lan digunakake, sanajan ora aktif banget. Marksmanskaya bakal pas banget ing kartrid iki.
            1. 0
              21 Agustus 2018 23:26
              Apa sampeyan tau nembak sniper?
              kajaba kaliber, dawa tong minyak nemtokaken.
          2. 0
            21 Agustus 2018 23:24
            Bener! Ora ana gunane.
      2. +1
        20 Agustus 2018 21:09
        Kanggo pasukan khusus - amarga penting kanggo mateni target kanthi tembakan pisanan, lan kekuwatan kartrij penting banget ing kene, uga kanthi optik uga bisa digunakake kanggo njupuk kanthi tliti dhuwur, sing ndadekake senjata luwih serbaguna. , nanging isih mode geni utama bedhil mesin iki bakal dadi siji, otomatis minangka kasus nemen, kang kapasitas toko diwenehi ing. Ing unit biasa, kartrij iki biasane keluwih lan beban amunisi sing bisa dipakai dikurangi (sanajan konsumsi saya sithik) lan, maneh, akurasi ing mode geni otomatis.
        1. +1
          20 Agustus 2018 21:20
          Kutipan saka Vadim851
          0
          Kanggo pasukan khusus - amarga penting kanggo mateni target kanthi tembakan pisanan, lan kekuwatan kartrij penting banget ing kene

          Nanging apa "pasukan khusus" ora duwe kartrid liyane kanggo iki? Aja nggunakake?
          1. +1
            20 Agustus 2018 21:39
            Ing 7,62 X 54, kajaba bedhil mesin, ora, 7,62 X 39 ora cocog. Negara NATO duwe HK417 lan FN SCAR-H, loro-lorone ing sangisore 7,62 X 51 lan digunakake kanthi efektif.
            1. +2
              20 Agustus 2018 21:53
              Kutipan saka Vadim851
              7,62 X 39 ora cocog.

              Apa aku nyebutake kartrid iki?
              Kutipan saka Vadim851
              Negara-negara NATO duwe HK417 lan FN SCAR-H loro-lorone ing 7,62 X 51

              Ana akeh barang sing apik kanggo kartrij iki ... Mung "Galil" diprodhuksi ing sawetara modifikasi kanggo amunisi iki:
              ARM
              AR
              SAR
              varian sniper "Galil"
              Hadar II

              Mungkin ana "mods" sing aku ora ngerti.
              Lan uga Yugoslavia - Serbia, Finlandia ngasilake "klashmats" kanggo amunisi iki.
              Iku ora masalah ... nglirik
            2. +1
              21 Agustus 2018 10:10
              Kutipan saka Vadim851
              Ing 7,62 X 54, kajaba bedhil mesin, ora, 7,62 X 39 ora cocog. Negara NATO duwe HK417 lan FN SCAR-H, loro-lorone ing sangisore 7,62 X 51 lan digunakake kanthi efektif.

              Kartrid sing kuat kanggo kabutuhan senjata gabungan ditinggalake kanthi alesan. Kanthi kartrid 5,45 lan 5,56, flatness luwih apik, lan jumlah amunisi sing digawa luwih gedhe kanggo bobot sing padha.

              AK anyar mung 20 babak ing majalah, dibandhingake 30 karo ukuran majalah padha, nanging kanggo kaliber cilik.

              Penyembelihan ora mesthi perlu.
        2. +4
          20 Agustus 2018 22:49
          "mode geni utama mesin iki bakal dadi siji" ////
          ----
          bener. Mung geni siji.
        3. 0
          21 Agustus 2018 23:23
          ora bakal ana akurasi, ora ana jarak - tong sampah cendhak, sampeyan ora bisa nyelehake PBS - kenapa spesialis mbutuhake kabeh?
      3. -1
        20 Agustus 2018 22:19
        Quote: Tank Hard
        Kutipan saka Vadim851
        0
        Miturut pendapatku, kanggo pasukan khusus, mesin bakal nemokake aplikasi
        Apa sampeyan mikir kaya ngono?

        Ing India padha. contone, pasukan khusus padha bersenjata karo FN FAL
        Quote: Tank Hard
        Apa ora cartridge - .338 Lapua Magnum "pembunuh"?

        lan kartrid 12,7x108 malah luwih mateni. Sampeyan ora bingung pesisir. Kepiye sampeyan mbayangno tembak otomatis saka kartrid 8,6 × 70 mm saka bedhil sing ora dipasang ing mesin?
        1. -1
          20 Agustus 2018 22:25
          Kutipan: Gregory_45
          Sampeyan ora bingung pesisir.

          Sambil mesam-mesem sopan ndhuwur sampeyan...
          Kutipan: Gregory_45
          Kepiye sampeyan mbayangno tembak otomatis saka kartrid 8,6 × 70 mm saka bedhil sing ora dipasang ing mesin?

          Waca kiriman kanthi luwih tliti lan aja takon ... pitakon ... nglirik
          1. 0
            20 Agustus 2018 22:27
            Quote: Tank Hard
            mesem karo kowe...

            mutualan..)
            Quote: Tank Hard
            Waca kiriman kasebut kanthi teliti lan aja takon pitakon kaya ngono ..

            ora ana wong liya sing nulis omong kosong kaya ngono kajaba sampeyan
            1. -2
              20 Agustus 2018 22:39
              Kutipan: Gregory_45
              ora ana wong liya sing nulis omong kosong kaya ngono kajaba sampeyan

              Apa sampeyan salah siji sing duwe bakat ... Nyuwun
              1. 0
                20 Agustus 2018 23:01
                Quote: Tank Hard
                Apa sampeyan salah siji saka wasis

                opo kowe, opo kowe, aku adoh karo kowe..)
                1. -1
                  20 Agustus 2018 23:13
                  Kutipan: Gregory_45
                  opo kowe, opo kowe, aku adoh karo kowe..)

                  Sijine kontra utama, iki negesake kaunggulan sampeyan (ketoke nglirik ) ing kabeh. ngguyu
                  1. 0
                    20 Agustus 2018 23:18
                    Quote: Tank Hard
                    Sijine liyane cons utama

                    Aku ora duwe mod iki. Lan sampeyan ora ngadili wong liya
        2. 0
          20 Agustus 2018 22:46
          Ora ana omongan babagan njupuk 8,6 X 70 ing mode otomatis. About 7,62 X51 lan comparison karo 7,62 X39, Aku pengin nandheske sing pisanan menehi Tambah akeh luwih ing firepower, lan wis ana akèh iku ing X39.
          1. 0
            20 Agustus 2018 23:05
            Kutipan saka Vadim851
            bab njupuk 8,6 X 70 ing mode otomatis, iki metu saka pitakonan

            iku ora worth sebutno .338LM ing kabeh, amarga kartrid saka kelas temen beda. Ora nate kedadeyan manawa produsen nggawe senjata otomatis manual kanggo kartrij iki. Lan artikel babagan mesin. Kanthi sukses padha, padha bisa pirembagan bab bedhil mesin chambered kanggo 12,7x108 utawa, malah luwih apik, 14,5x114. Pukulan peluru nyuwek tangan sampeyan - ing kono lethality!
            1. 0
              20 Agustus 2018 23:19
              Aku nyoba mbayangno kanthi mental ing 14,5 X 114, nanging sampeyan ora kudu mikir menyang ngendi, sing utama yaiku entuk ngguyu
          2. +1
            20 Agustus 2018 23:27
            Kutipan saka Vadim851
            0
            Ora ana omongan babagan njupuk 8,6 X 70 ing mode otomatis. Udakara 7,62 X51 lan mbandhingake karo 7,62 X39, aku pengin nandheske manawa sing pertama menehi daya tembak sing luwih gedhe, lan wis ana akeh perkara ing X39.

            Napa "spesialis" mbutuhake AK - 308 (sing dipromosekake ing kene), lan malah kanthi tembak otomatis kanthi kartrid 7,62X51,
            "Kanggo pasukan khusus - amarga penting kanggo mateni target kanthi tembakan pisanan, lan kekuwatan kartrij penting banget ing kene" - apa pendapat sampeyan?
            Yen bisa nggunakake "bolt gun" kanthi amunisi sing luwih kuat kanggo tujuan kasebut?
        3. 0
          21 Agustus 2018 23:28
          Gregory,
          aja mbandhingake conto iki.
          kanggo wiwitan, katon ing distribusi bobot lan dawa tong minyak
      4. 0
        21 Agustus 2018 04:19
        Cartridge 338 Lapua dirancang kanggo bedhil penembak jitu ing jarak nganti 1250 meter, lan bedhil mesin iki bakal digunakake minangka gegaman serbu lan karo optik bakal nutupi jarak nganti 800 meter. Kaya sing wis dakcritakake, segel (segel bulu) nggunakake M 14 bedhil lawas kanggo maksud iki ing kaliber padha.
        1. +1
          21 Agustus 2018 08:55
          Apa sampeyan ahli?
          Kutipan: Cathetan 2
          bedhil mesin iki bakal digunakake minangka gegaman serbu lan karo optik bakal nutupi jarak nganti 800

          Nanging ora kadohan rata-rata kanggo bedhil serbu (senapan mesin) nganti 600, kira-kira, meter, lan ora daya saka kartrid 7,62X51 gedhe banget kanggo senjata jenis iki?
          Kutipan: Cathetan 2
          segel (asu laut wulu) digunakake kanggo maksud iki M 14 bedhil lawas kanggo kaliber padha

          Aku ketemu sawetara "asu laut" lan ora kesengsem ... Ana siji kedadean tragicomic karo wakil saka asu laut iki, sawise aku mandheg njupuk wong-wong mau serius ...
          1. 0
            22 Agustus 2018 01:35
            Padha "kucing". ......
        2. 0
          21 Agustus 2018 23:30
          Dmitry Dyadchenko,
          sampeyan maneh ing gerbang salah.
          mbandhingake distribusi bobot lan dawa laras 14.
          liyane iku omong kosong.
    2. 0
      21 Agustus 2018 23:22
      ora, ora bakal.
      kene saru bakal nutupi kanggo usulan-usulan kuwi.
  18. +4
    20 Agustus 2018 20:44
    cartridge gun mesin? nalika kucing ora duwe apa-apa ...
    1. 0
      20 Agustus 2018 20:59
      kaya Mi26 modern, padha ngaco autopilot lan Tolik Stool ing bisnis lan kanggo ekspor
    2. -1
      20 Agustus 2018 22:29
      Kutipan: Eduard Petrov
      cartridge gun mesin?

      kanggo cartridge bedhil
      1. -1
        20 Agustus 2018 22:45
        Kutipan: Gregory_45
        kanggo cartridge bedhil

        Apa bener? Inggih, carane njupuk otomatis? lol
        1. 0
          20 Agustus 2018 23:13
          Quote: Tank Hard
          Apa bener?

          nanging ing sembarang cara 7,62x51 ora bedhil? Nah, pencerahane, kartrid apa iki? Pistol? wassat
          1. -1
            20 Agustus 2018 23:33
            Kutipan: Gregory_45
            7,62x51 dudu bedhil?

            Kepiye carane njupuk otomatis? nglirik
          2. -2
            21 Agustus 2018 09:43
            Inggih, bener, 7.62x51 NATO punika ringkih .308 lan penengah mung kanggo Amerika apik sing duwe kaliber bedhil sadurunge sing .30-06

            Ing NATO 7.62x51 NATO, tekanan standar ing tong minyak luwih kurang saka sipil .308, lan mulane luwih becik ora mburu .308 ing bedhil NATO.

            Kanggo .223 lan 5.56 NATO, gambar punika persis ngelawan. 5.56 NATO iki minangka .223 sing dikuatake, lan mulane luwih becik ora nyelehake kartrid militèr ing tong minyak .223. Ing kana, malah kamar sing rada beda. Nanging iki "rada" duwe konsekuensi kanggo akurasi yen cartridges sipil dilebokake ing "militer" kamar.
          3. 0
            21 Agustus 2018 23:35
            bedhil mesin, bedhil - ya.
    3. 0
      21 Agustus 2018 23:33
      Komentar sing cukup babagan VO.
      umume entuk informasi babagan senjata mung ing game komputer.
      aaaaaaaa - apa kalibeeer!
      ta-ta-ta-ta! wassat
      ayo duwe pistics kanggo cartridges bedhil - ing komputer, STE paling keren!
  19. 0
    20 Agustus 2018 20:52
    Kanggo kaliber iki, sampeyan butuh senapan mesin kanthi otomatis imbang.Model iki bakal mlumpat ing tangan sampeyan lan geni bakal ora akurat.
    1. 0
      20 Agustus 2018 21:37
      Kutipan: Sergey Novozhilov
      0
      Kanggo kaliber iki, sampeyan butuh senapan mesin kanthi otomatis imbang.Model iki bakal mlumpat ing tangan sampeyan lan geni bakal ora akurat.

      Sistem Baryshev dikembangake kanggo iki, nanging ora ana sing apik. Ing VO, misale jek ana artikel babagan Baryshev lan sisteme ("Senjata tanpa mundur").
    2. 0
      21 Agustus 2018 23:36
      dadi ana apa ... ayo njaluk 12.7!
      gun imbang! wassat
  20. +4
    20 Agustus 2018 21:03
    kelangan, ditampilake kartrid 7.62X51 semi-Nihan, Barnaul .. ora amunisi paling akurat, nanging mirah, 20-25 r
    Novosibirsk p / o bakal luwih akurat, ing mburu banget "Vepr" 7.62X51 ,,, kadhangkala heh heh aku njaluk))) nglirik
    1. 0
      21 Agustus 2018 09:34
      Lan kanggo perang, setengah cangkang - niiizyaya. A kejahatan perang, Den Haag sawise perang pungkasan, lan yen padha kejiret karo cartridges kuwi, banjur miturut hukum perang, langsung ...
    2. 0
      21 Agustus 2018 23:38
      Novosib luwih tepat), ya
  21. 0
    20 Agustus 2018 21:10

    Pembunuh, nanging ana gegaman otomatis kanggo kartrij iki? ora ngetang siji ngalami mesin gun Amérika. Aku pengin ngerti, tanpa sarkasme.
  22. -2
    20 Agustus 2018 22:48
    Kutipan: Gregory_45
    Quote: Tank Hard
    Kutipan saka Vadim851
    0
    Miturut pendapatku, kanggo pasukan khusus, mesin bakal nemokake aplikasi
    Apa sampeyan mikir kaya ngono?

    Ing India padha. contone, pasukan khusus padha bersenjata karo FN FAL
    Quote: Tank Hard
    Apa ora cartridge - .338 Lapua Magnum "pembunuh"?

    lan kartrid 12,7x108 malah luwih mateni. Sampeyan ora bingung pesisir. Kepiye sampeyan mbayangno tembak otomatis saka kartrid 8,6 × 70 mm saka bedhil sing ora dipasang ing mesin?

    Akeh bocah sekolah dosa karo kesalahan navigasi anak ... geni otomatis saka bedhil / machine gun wis digawa metu ing kasus nemen, biasane meh titik-kosong. Sing. nalika panah ing utama. ing drum, apa gegaman kang tetep ing mesin utawa ora. Uga kaliber sawijining.
    1. +1
      20 Agustus 2018 23:15
      Kutipan: Carpenter 2329
      Geni otomatis saka bedhil / senapan mesin ditindakake ing kasus sing ekstrem, biasane ing jarak sing cedhak. Sing. nalika panah ing utama. ing drum, apa gegaman kang tetep ing mesin utawa ora. Uga kaliber sawijining.

      yen sampeyan ora Care babagan kaliber, njupuk CPV. Lan ing bursts, karo tangan))
    2. +1
      21 Agustus 2018 04:26
      Padha maca manual latihan geni sing kurang apik.Ana frasa sing luwih adoh target, mesthine kudu antri.
      1. -1
        21 Agustus 2018 08:31
        Kutipan: Cathetan 2
        0
        Padha maca instruksi latihan geni sing ora apik.Ana frasa sing luwih adoh target, mesthine kudu antri.

        Lan pira amunisi bakal tahan? aran
    3. 0
      21 Agustus 2018 23:40
      nalika sampeyan kudu nutupi sektor, pencet mudhun - mung mobil, lan ora Care babagan mburi.
  23. -1
    20 Agustus 2018 23:58
    pangiriman langsung menyang NATO? eseman
    dumadakan
  24. 0
    21 Agustus 2018 00:07
    Bakal pindhah menyang pasar donya kanggo kabeh jinis "pisang lan nanas" sing bersenjata karo FAL lan HK G3 lawas kanggo kartrij iki ...
    1. 0
      21 Agustus 2018 09:30
      Ya.

      Lan alasane yaiku FAL lan G3 lawas wis lungse lan luwih murah tuku senjata anyar tinimbang ndandani sing lawas.
  25. +2
    21 Agustus 2018 00:48
    Apa dirilis kanggo tender Hindu?
    1. +2
      21 Agustus 2018 05:56
      Kutipan saka Zaurbek
      Apa dirilis kanggo tender Hindu?

      pamikiran pisanan sing aku dibukak nalika maca bab mesin padha - kanggo wong India
  26. +1
    21 Agustus 2018 04:47
    Sampeyan kudu dianggep manawa tegese piranti iki bakal diekspor sacara eksklusif? ...
    1. 0
      21 Agustus 2018 09:29
      Taki, ya! Inggih, sawetara spesialis, yen padha katon pas.

      Artefak iki dudu kanggo perang nyata - mesthine.
  27. 0
    21 Agustus 2018 05:25
    Inggih, iku cetha yen pilihan ekspor. Kita bisa mbuwang sawetara gagasan liyane. Apa jeneng kartrid tes kita? Sing ora mlebu toko....
    Inggih, padha nggawe ASh-12 lan revolver ing 12.7, kok isin!
  28. 0
    21 Agustus 2018 06:41
    Kutipan: Cathetan 2
    Padha maca manual latihan geni sing kurang apik.Ana frasa sing luwih adoh target, mesthine kudu antri.

    Yen padha perang miturut instruksi lan piagam, mesthine ora ana sing gelut.
    Babagan garis dawa kanthi "cadangan sing bisa dipakai" luwih apik kanggo spesialis maca, tumindak kanthi mandiri. Ya, utawa paling ora ngelingi Afghan karo serangane.
  29. 0
    21 Agustus 2018 06:44
    Kutipan: Gregory_45
    Kutipan: Carpenter 2329
    Geni otomatis saka bedhil / senapan mesin ditindakake ing kasus sing ekstrem, biasane ing jarak sing cedhak. Sing. nalika panah ing utama. ing drum, apa gegaman kang tetep ing mesin utawa ora. Uga kaliber sawijining.

    yen sampeyan ora Care babagan kaliber, njupuk CPV. Lan ing bursts, karo tangan))

    Ana sawetara bledosan geni, paling ora pejuang berpengalaman. Lan wong sing ora duwe pengalaman njupuk conto. Amarga sampeyan ora bisa njupuk. ngguyu
  30. 0
    21 Agustus 2018 08:52
    Solusi sing ora biasa karo kaliber, amarga negara-negara NATO mesthi ora bakal tuku, lan ing negara-negara sing ana panjaluk sing tetep kanggo produk-produk saka Soviet lan kompleks industri militer kita, dheweke nggunakake kartrid 7,62x54.
    1. 0
      21 Agustus 2018 09:26
      Ana uga negara liya ing Afrika, Asia lan Amerika Latin sing ora ana ing NATO, nanging sing wis suwe bisa ngowahi M1 Garand dadi 7.62x51, M14, G3, AK4 lan sampah liyane sing padha.
    2. 0
      21 Agustus 2018 23:42
      7.62 dening 54 sayangé mati, amarga rim saka lengen klambi.
  31. 0
    21 Agustus 2018 09:23
    Iki didol kanggo wong Papua, sing dudu anggota NATO, nanging isih nggunakake G3, AK4 lan sampah-sampah abot liyane, saka ngendi ora bisa tekan ngendi wae.

    Ayo padha saiki nggawa Kalash anyar ing kartrid, iki 4-5 kilo sawise G3 wis menowo kanggo wong-wong mau.

    ngguyu
  32. 0
    21 Agustus 2018 09:57
    Kalashnikov mesthi dadi merek, nanging kanggo perdagangan senjata modern kanggo ngrusak kepentingan nasional? Ing asas, aku ngakoni kanthi lengkap yen ora duwe kawruh dhewe, nanging kabeh didilat saka produsen senjata terkemuka, jual wae)))
  33. 0
    21 Agustus 2018 11:49
    Bobot (karo majalah, tanpa kartrid): 4,3 kg


    ... akm bobote 3.6
    lan kene karo bahan anyar 4.3
    sawetara omong kosong ...
    1. 0
      21 Agustus 2018 23:43
      batang luwih kenthel.
    2. 0
      22 Agustus 2018 12:50
      Kutipan saka Sedoy
      akm bobot 3.6
      lan kene karo bahan anyar 4.3
      sawetara omong kosong ...

      Dadi kartrid ora penengah, nanging bedhil. Iki paling sethithik minangka panrima sing dikuatake, bolt, mekanisme bali spring sing dikuatake, piston gas sing luwih gedhe.
  34. -1
    21 Agustus 2018 15:38
    Pitakonan wis menarik kanggo dangu.
    Apa ana ing paling siji alesan adil apa ing 60s tentara Soviet diadopsi SVD, lan ora modifikasi sabanjuré saka AK ing 7.62 * 54R?
    1. 0
      21 Agustus 2018 20:03
      Sampeyan bisa uga mikir serius yen AK-74 dadi susunan ulang sing gampang saka AKM? Alasan objektif: panrima prangko, ngunci ing rong lugs, desain lengen lan lapisan, majalah, teknologi manufaktur tong minyak lan barang-barang cilik - bokong, piston lan pigura bolt, usm. Kabeh iki, cukup aneh, mengaruhi akurasi.
      1. 0
        21 Agustus 2018 23:46
        kothak prangko punika minus, cheapness.
        1. -1
          22 Agustus 2018 13:38
          Apa sebabe kabeh tukang bedhil modern ngalih menyang stamping?
    2. 0
      21 Agustus 2018 23:45
      Karl
      kanggo kula, svd punika bedhil paling apik ing tingkat perusahaan.
      kanggo kabeh ciri.
      Aku ketemu karo akeh 16 mm - luwih becik ora.
  35. 0
    22 Agustus 2018 16:19
    Galil ACE 52

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"