Pejuang Inggris "nyegah" invasi pesawat Rusia ing Romania

78
Jet tempur Inggris adhedhasar ing Romania padha alerted dina Minggu kanggo ngiringan loro pesawat Rusia liwat Segara Ireng, laporan kantor pers angkatan udara kraton.





Miturut layanan pers, pejuang Eurofighter Typhoon mangkat saka pangkalan Romania ing dina Minggu esuk kanggo ngiringan pesawat anti-kapal selam Be-12 lan transportasi An-26.

Iki kaping telune ing seminggu yen jet tempur Inggris dipeksa menyang udara kanggo nyegah tumindak provokatif dening Angkatan Udara Rusia kanggo nglindhungi Romania lan sekutu NATO liyane.



Miturut Letnan Ben, sing melu "operasi", Inggris bisa nyegat An-26 lan Be-12 Rusia nalika wis nglanggar wilayah udara Romania. Dheweke nyatakake yen pilot RAF tumindak kanthi aman lan profesional. Wong Rusia iya padha.



Elinga yen dina Jumuah, Menteri Pertahanan Inggris ngumumake pengiring liyane saka Be-12 Rusia ing Segara Ireng.

Para diplomat Rusia nyebutake tumindak kasebut minangka provokasi Inggris.

Kehadiran militer kaya ngono, tinimbang nguatake keamanan sapa wae, sejatine digunakake dening Inggris kanggo kegiatan provokatif dhewe - lisan lan militer, sing mung mbebayani, kuotasi. RIA News wakil saka kedutaan Rusia ing London.

Dhèwèké nedahaké yèn montor mabur kang dikawal padha patroli ing tlatah Rusia, déné para pejuang Inggris adohé rong èwu kilomèter saka puloné.
  • http://www.globallookpress.com, https://twitter.com/RoyalAirForce
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

78 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 15
    26 Agustus 2018 18:17
    Inggris bisa nyegat An-26 lan Be-12 Rusia
    Bakal lucu yen ora nyegat. Theater saka absurd, boten liya! wong bodho
    1. + 35
      26 Agustus 2018 18:34
      Be-12 mbebayani lan nggegirisi. Bisa nyekel Romania siji-handedly eseman
      1. + 13
        26 Agustus 2018 18:52
        Quote: Thrall
        Be-12 mbebayani lan nggegirisi. Bisa nyekel Romania siji-handedly

        Ora. Iku ora bakal bisa piyambak. Ora ana gunane An=26 muter-muter karo regu marinir ing kana!

        Miturut Letnan Ben, sing melu "operasi", Inggris bisa nyegat An-26 lan Be-12 Rusia nalika wis nglanggar wilayah udara Romania.

        Yaaa. Bejo kanggo gipsi Transylvania. Ing wayahe pungkasan, wong Inggris nutupi negara kasebut nganggo dada. Kabeh! Rumania ora bakal mbayar kawilujengan saka wong Rusia sing cidra iki.
        1. +2
          26 Agustus 2018 19:08
          nyegat? Nyegah? Ing game saka istilah kok dadi metu dadi omong kosong lengkap, nanging sing nindakake iku? Nanging, iku omong kosong. Iki aplikasi sing tapel wates dilanggar, serius. Perlu kanggo ngerteni sapa utawa apa sing ngapusi sapa? Padha Cut kertu miturut Wishlist sing! Helpers Tezh, saka pulo, bisa melu mbela "Rumania gedhe", sing nyatane ora ana!
          1. +2
            26 Agustus 2018 19:20
            Kutipan saka roket757
            Padha Cut kertu miturut Wishlist sing!

            Dadi GPS bisa uga nuduhake yen SGA lan Inggris mung Segara!
            1. +1
              26 Agustus 2018 19:28
              Iki minangka klarifikasi kanggo topik sing poplars kita, swans sing paling molah malih, lan ensigns ngirim ora "break" sirah ngendi kanggo sijine papat pamblokiran liyane, yen limang cukup kanggo pulo?
      2. +7
        26 Agustus 2018 18:58
        Ngumumke ing pers lan ing TV anyar otomatis sistem pertahanan pesawat sing emphasis ana ing AI lan sing nembak kabeh sing ana ing jarak nganti 5 km yen AI nganggep mbebayani, tanpa campur tangan manungsa... Ing sisih ngisor, cilik "amarga kasunyatan sing sistem isih ing operasi nyoba, kemungkinan bener ngenali bebaya punika 99.9%, nanging aja padha sumelang, iki persentasi dhuwur banget saka pangayoman kesalahan ... "Lan ayo padha nyegat ... ya
        1. +3
          26 Agustus 2018 19:36
          Sampeyan bisa uga ora menehi tombol wiwitan Armageddon ing kontrol AI?
          Dheweke ora duwe jiwa, nanging dheweke kepengin urip! Bener, ana cukup badan soulless malah cedhak tombol iki, nanging boom ngarep-arep sing bakal ana wong karo nyawa lan otak lan bakal ana lan nyegat tangan Playful!
          Lan sing ora duwe jiwa lan ora duwe otak, muga-muga padha ayem tentrem .... kanggo kita kabeh!
      3. + 13
        26 Agustus 2018 19:47
        Aku mung gumun yen Be-12 ora menang perang udhara ing Eurofighters. Aneh, kru bakal entuk teguran, dheweke ora bisa nutupi bomber AN-26. ngguyu
  2. -2
    26 Agustus 2018 18:38
    Wis wektune kanggo "ora sengaja" miwiti nembak dheweke !! Ayo sing cilik-cilik sing dicukur iki squeal pain lan sambat "bapak" liwat segara. Dheweke dhewe ora bakal wani nindakake apa-apa, nanging bakal rada blather kanthi militer - ngitung casus belli iki lan ngobong pulo iki ing geni nuklir. apik .
    Lan sampeyan ora kudu nanggapi jawaban sing ora sopan - dheweke wis duwe kabeh prau ing dermaga lan roket setan nalika dituku saka Amerika Serikat lan dudu kasunyatan yen dheweke mabur. basa
    1. +1
      26 Agustus 2018 19:04
      Michael, aja ditembak. Sampeyan mung kudu nuduhake ing "driji", utawa "wayahe ing segara" utawa "Welcome, utawa entri dilarang." nglirik
  3. +5
    26 Agustus 2018 18:39
    iki dadi pitakonan kenapa ora ana pejuang Rusia ing jejere pesawat transportasi kita
    1. +2
      26 Agustus 2018 18:40
      Iki Segara Ireng) sampeyan disiksa kanggo ngancani kabeh wong ing kana)))
      1. +2
        26 Agustus 2018 19:01
        Kutipan saka: cariperpaint
        Iki Segara Ireng) sampeyan disiksa kanggo ngancani kabeh wong ing kana)))

        Lha ya, Segara Ireng iku kaya Segitiga Bermuda, sampeyan mlebu, sapa ngerti, sampeyan bakal mabur? ngguyu
      2. +1
        26 Agustus 2018 19:55
        Iku lucu, utamané yen sampeyan ngelingi silt -12 wiwit iku. personel liwat China ing 1953? Apa kita bakal kelangan wong maneh amarga njaluk ngapura saka Kulon? Dheweke isih bakal mbayar ganti rugi. duka
    2. -3
      26 Agustus 2018 18:42
      amarga ing njaga aviation kita duwe ing nyimpen prihatin kanggo darurat.
      1. -2
        26 Agustus 2018 20:03
        Lan isih ana protes sing kuat.
    3. +4
      26 Agustus 2018 19:13
      Kutipan saka Adimius38
      iki dadi pitakonan kenapa ora ana pejuang Rusia ing jejere pesawat transportasi kita

      kanggo apa? dheweke ora nindakake misi tempur. ana ing banyu netral. sampeyan mikir masang fighter kanggo saben transporter?
  4. +3
    26 Agustus 2018 18:41
    We are brazenly provoked kanggo respon agresif! Ing kene wong-wong sing ora sopan, supaya bisa ngomong, ngluwihi garis sing ora sopan, adoh banget! Perlu kanggo ngembangake taktik lan cara kanggo ngukum bajingan, yen ora, dheweke bakal miwiti njupuk luwih akeh - nganti saiki isih siji, lan ing jejere pesawat, nanging saiki. ..Impunitas nuwuhake permissiveness! We kudu pilihan "surprise" supaya naglikos hiccup karo wedi kanggo dangu, banget, banget.
    1. +1
      26 Agustus 2018 18:50
      Sampeyan kudu ora agresif, nanging kanthi nggunakake sawetara jinis instalasi perang elektronik. Kita duwe macem-macem
    2. +1
      26 Agustus 2018 20:20
      Dadi aku wis menehi saran kanggo dangu - supaya "provokasi" supaya pulo sengsara bakal padha karo "Taman lan Gamora", lan kabeh wong ing Donya malah wiwit mikir soko kanggo blather arah kita. am apik apik
      Sembarang, aku mbaleni ANY mungsuh ing Donya kudu stifle ing dhewe malah idea saka provoking Rusia lan Tentara. prajurit apik
      Cukup kanggo negara kita wis "22 Juni". negatif
      1. +3
        26 Agustus 2018 22:20
        Taman utawa Sodom?
        1. 0
          27 Agustus 2018 03:22
          Sampeyan isih babagan Gammora wiwit guyon
  5. -16
    26 Agustus 2018 18:41
    Inggris iku nggantheng, padha makarya kabeh metu cetha.
    1. +2
      26 Agustus 2018 18:55
      Inggris iku nggantheng, sampeyan ora bisa ngomong bab kita, saben typhoon duwe loro su-30s ing buntut, sing bakal ayu
      1. +8
        26 Agustus 2018 19:26
        Kutipan saka Adimius38
        Apa sing ora bisa dicritakake babagan kita, saben topan duwe rong su-30 ing buntut, sing bakal dadi apik banget.

        apa sing ditindakake bocah-bocah cilik? iki minangka laku ngiringan umum.
        pesawat-pesawat kita diiringi ing cedhak tapel wates kita kanthi cara sing padha.
        strategists kita uga dikawal lan iku tau occurs kanggo sapa ngirim Sushki bebarengan karo wong-wong mau.
        digawe gajah saka laler
        1. +2
          26 Agustus 2018 19:57
          Mung yen pesawat kita dituduh nglanggar wilayah udara Romania. Hiley Kaya maneh?
          1. +1
            26 Agustus 2018 20:02
            Kutipan saka milton.
            Mung yen pesawat kita dituduh nglanggar wilayah udara Romania. Hiley Kaya maneh?

            Lha, ayo padha ngeruk ilat. sing tambah parah? wis wayahe kanggo njaluk digunakake kanggo kasunyatan sing padha ngeculke ilat saka impotence
            Nalika asu nguwak sampeyan saka mburi pager, apa sampeyan ngubur maneh?
    2. +4
      26 Agustus 2018 18:57
      Sampeyan dhewe, nggantheng!
    3. +8
      26 Agustus 2018 18:58
      Kutipan saka: Heterocapsa
      Kabeh wis rampung kanthi cetha.

      Inggih, mesthi, Ajaib gedhe, heroism lan skill kanggo nyegat An-26 lan Be-12 karo pejuang supersonik.
      Saiki etung biaya jam penerbangan An-a lan Be-shki lan mbandhingake karo biaya paling sethithik sak EF-2000. Ngguyu bakal langsung dadi depresi!
      1. -3
        26 Agustus 2018 19:48
        Aku mung seneng mirsani carane komentar biasa nyebabake kepinginan liar kanggo downvote pribumi lokal. Sawise kabeh, sampeyan ora bisa argue yen Inggris nindakake pakaryan dhasar profesional, nanging ing kene ora umum kanggo ngakoni kasunyatan sing jelas lan gething muncul ing lara. otak wong cilik....ya, kok wani ngalem Inggris lan saiki dheweke wis ngukir turu))))
        1. +4
          26 Agustus 2018 20:05
          Kutipan saka: Heterocapsa
          minangka komentar biasa nimbulaké kepinginan alam bébas kanggo downvote pribumi lokal.

          Aku ora menehi minus, saben wong duwe pendapat dhewe lan ora kudu pas karo pendapatku. Luwih becik aku nuduhake argumentasiku.
          Kutipan saka: Heterocapsa
          Sawise kabeh, sampeyan ora bisa mbantah manawa para kanca sing apik nindakake pakaryan dhasar kanthi profesional, Inggris

          Minangka adoh aku ngerti saka laporan RAF asli, padha ngenali An-26 lan Be-12 sawise lepas landas. Jujur, iki ora ngurmati sistem pertahanan udara Inggris Raya, yaiku. kanggo nelpon karya "profesional" malah basa ora munggah, amarga sawise kabeh, Rusia ora perang karo Great Britain.
        2. 0
          27 Agustus 2018 21:42
          Negara sing tansah nyoba ngrusak Rusia, nalika mbukak, nanging biasane saka sudhut, ana mungsuh nyata. wassat
      2. -6
        26 Agustus 2018 19:50
        lan saiki ngitung biaya jam mabur lan mbandhingake karo umur kru.
        1. +7
          26 Agustus 2018 20:07
          Kutipan saka: Heterocapsa
          ngitung biaya jam mabur lan mbandhingake karo umur kru.

          Lan ing ngendi hubungane antarane biaya jam penerbangan lan urip kru?
    4. 0
      26 Agustus 2018 20:18
      Kutipan saka: Heterocapsa
      Inggris iku nggantheng, padha makarya kabeh malah

      ya ing ngendi iku.
      ngomong opo to?
  6. -6
    26 Agustus 2018 18:54
    Nanging ing ngendi Su-30 saka Armada Laut Ireng? Ora ana minyak tanah? kene, sakperangan alesan, loro typhoons Inggris apes, kang ana mung loro ing kabèh Romania, calmly terrorize meh saben pesawat kita. Mungkin iki wektu kanggo ngancani wong-wong mau, utamané amarga kita duwe hak legal lengkap kanggo iki cedhak pesisir kita.
    1. +4
      26 Agustus 2018 19:26
      Kutipan saka Adimius38
      , kanthi tenang nggegirisi meh kabeh pesawat kita.

      apa terorisme?
    2. +8
      26 Agustus 2018 19:37
      Kutipan saka Adimius38
      Nanging ing ngendi Su-30 saka Armada Laut Ireng? Ora ana minyak tanah?

      Ana karya sing direncanakake lan tenang saka pilot. Perlu, dheweke bakal ngunggahake Su-shki. Dadi, wong Inggris nggawe "self-trolling" saka pesawat biasa tanpa senjata. Yen padha seneng masorchism iki - hello! ))
    3. +2
      26 Agustus 2018 19:47
      Kutipan saka Adimius38
      Nanging ing ngendi Su-30 saka Armada Laut Ireng? Ora ana minyak tanah? kene, sakperangan alesan, loro typhoon Inggris apes kang ana mung loro ing kabèh Romania, calmly neror meh saben pesawat kita

      Lan "terrorize" - carane iku? Mung mabur? Utawa simulasi serangan? Utawa beshke nembak pucuk swiwi? Aku guess sing pisanan, kita mung kejiret munggah, ditetepake kontrol visual lan mabur ngarep. Nanging ing kana database wis diwiwiti ing ngarep informasi. Kaya, kita dadi kelangan, ya kita iki Rusia, ya kita mbela Romania, disimpen saka pati tartamtu. Rusia nanggepi karo cathetan, uga, iku wiwit, ing umum, skandal metu saka biru. Lan apa sing sampeyan usulake ing kene, kanggo miwiti serangan nuklir preemptive ing Inggris? Dadi ing kasus iki, acara bakal mbukak kanthi cara sing ora ana papan kanggo sampeyan, ing kursi sampeyan.
      1. +2
        26 Agustus 2018 20:06
        Kutipan saka: aleks26
        Lan apa sing sampeyan usulake ing kene, kanggo miwiti serangan nuklir preemptive ing Inggris?

        "Kolega" sing luwih dhuwur yaiku apa sing ditawakake
      2. +2
        26 Agustus 2018 20:06
        Sandal lan pissing rags kanggo siram Britain. Lan cathetan kuwatir.
      3. 0
        26 Agustus 2018 20:27
        Naglia - wis suwe Ora Ana, kanthi politik lan militer. Kabeh padha duwe London Stock Exchange! Lan hulu ledak megaton pisanan sing nyerang London pungkasane bakal mbatalake biaya insolence ing Donya. Aku mbaleni - mung duwe sawetara kapal selam karo senjata nuklir sing ora bakal pour metu saka ndandani, utawa MBRK, saka rudal cruise ora ana tembung ing kabeh. Yen ana ing paling sawetara "free-mudhun" bom, banjur ngapura kula - ora ana saka arrogance bakal tekan Rusia, lan yen njupuk mati, banjur S-300 lan MiG-31 bakal nampa malah sadurunge tapel wates. apik
        Miturut cara, iku Inggris sing dadi misuwur kanggo ngirim pizza lan sundel tengen menyang menara conning saka kapal selam "karo senjata nuklir" ngadeg ing dermaga. belay negatif Dadi bisa dianggep kanthi kemungkinan sing padha duwe "urutan" sing padha ing liyane, sing tegese pluru kita bakal mabur saka Urals menyang Londongrad sajrone 20 menit - dheweke ora bakal bisa tenang ing kana. .
        Ing beyo saka fagots iki. am
  7. +5
    26 Agustus 2018 18:56
    Aku wis nulis ing sumber liyane. lan apa, iku angel kanggo kita angkat saperangan liyane pejuang menyang udhara liwat Segara Ireng ??? am
    1. +4
      26 Agustus 2018 19:47
      Kutipan saka: sabakina
      lan apa, iku angel kanggo kita angkat saperangan liyane pejuang menyang udhara liwat Segara Ireng ???

      Kamulyan, kenapa? ora ana ancaman nyata. kita ngawal pesawat sing cedhak wates kita ing cara sing padha. iku karya rutin ing loro-lorone. padha mabur nganti wates kita, kita mundhakaken link tugas. padha uga.
      Inggih, sampeyan ora bisa masang saperangan pejuang kanggo saben pesawat transportasi mabur ing banyu netral. iku ora bakal kelakon kanggo sapa njupuk mudhun pesawat transportasi. iku nuduhke ora ancaman. roket luwih larang
      1. -1
        26 Agustus 2018 20:46
        Lan kanggo ngunggahake pejuang kanggo menehi sinyal yen wong lanang ana ing kene lan uga njaga sampeyan ing gunpoint. Utawa jet tempur Inggris mabur nganggo balon ing swiwine. Ing endi sampeyan ndeleng wates Inggris ing Segara Ireng ??? Kita ana ing jejere wates kita. Yagene tumindak retaliatory ing bagean Rusia ndadékaké kanggo histeria frenzied sawetara comrades, sampeyan wong mesthi kampanye saka kolom kaping lima. Ing panemuku, ana bebener sing prasaja - sing ringkih mesthi digebugi. Ora ana sing ngomong babagan tabrakan ing udhara, nanging sinyal kasebut kudu diwenehake kanthi jelas lan bisa dingerteni. Wis mesthi ngono.
        1. +4
          26 Agustus 2018 21:02
          Kutipan saka Adimius38
          Lan kanggo ngunggahake pejuang kanggo menehi sinyal yen wong lanang ana ing kene lan uga njaga sampeyan ing gunpoint.

          nalika pesawat mabur liwat wates kita, kita mundhakaken link tugas ing cara sing padha. iki laku NORMAL.
          Ing endi sampeyan ndeleng wates Inggris ing Segara Ireng

          Inggris minangka sekutu NATO Romania.
          Apa sampeyan ndeleng tapel wates Rusia ing Segara Mediterania ing pesisir Suriah?
          lan kita mabur ana lan malah perang
          Napa tumindak pembalasan ing bagean Rusia nyebabake histeria frenzied saka sawetara kanca,

          istenrik muter munggah salah siji saka kekirangan utawa saka lack of bantahan.
          Wis mesthi ngono.

          bener. lan kita padha nindakake ing cedhak wates kita
  8. +1
    26 Agustus 2018 18:59
    Inggih, pejuang nglawan transporter. iku kuwat.
    1. +1
      27 Agustus 2018 08:01
      Apa wae bisa kedadeyan ing urip, sampeyan bisa ngelingi nasibe Sidney, dheweke uga mesthine kudu ditangani karo Kormoran. Nanging ora begja, lan kecerobohan (percaya diri) ora nuntun marang kabecikan. Dadi ing kene - sampeyan ora ngerti apa sing digandhengake karo lampiran kasebut ... Dadi wong Inggris seneng - padha nindakake operasi militer, nyelehake Rusia ing panggonane, ngumbaraake profesionalisme ing saindenging jagad. Ayo padha bangga, ora ana liyane ...
  9. 0
    26 Agustus 2018 19:00
    Kamentrian Luar Negeri Rusia wis menehi komentar babagan trik gangster Inggris ing Segara Ireng, diarani mbebayani banget. Lan uga anané "militer" Inggris ing negara-negara Eropah Wétan diarani provokatif lan mbebayani kanggo kabeh donya. Wong Inggris, metu, ora ana wong ing Eropa sing butuh pedhut lan perompakan sampeyan!
  10. +1
    26 Agustus 2018 19:02
    Aku tansah kaget karo siji bab, kok wong bisa njagong ing buntut pesawat kita cedhak gisik kita, nanging iku worth hinting ing langkah retaliatory lan ngiringi pesawat wangkal wong liya, banjur kabeh wong langsung wiwit squealing sing Rusia ngirim ora nindakake iki, iki. punika provokasi. Apa standar pindho. Ora ana sing ujar manawa sampeyan kudu nembak, nanging sampeyan kudu nuduhake kehadiran sampeyan supaya para pemburu transportasi Inggris duwe kursi teles ing ngisor titik kaping lima.
  11. + 12
    26 Agustus 2018 19:02
    Betapa indahnya keturunan Inggris, penerbangan dua pejuang 10 ton bahan bakar berkualitas tinggi, ditambah penyusutan mesin. Ora suwe Inggris ora duwe apa-apa, penipuan sing resik! Ora suwe kita bakal meksa Eropa mabur kanggo nyegat jagung.
    1. +1
      27 Agustus 2018 08:11
      Miturut cara, ya, kanggo ngatur penerbangan massal An-2 ing tapel wates, kaya dana alas mutusake kanggo nyemprotake saka sawetara ulat sutra utawa kumbang. Lan ing seminggu utawa rong minggu, priksa jumlah bison ing Belovezhskaya Pushcha, utawa kepiye tangerine tuwuh ing jurang ing sadawane wates Georgia. Yen wong Inggris utawa Yusovites mbutuhake, ayo padha ngancani lan ngirim laporan sing menang menyang Brussels, kayata nolak serangan udara.
  12. +3
    26 Agustus 2018 19:14
    Pernyataan nglanggar tapel wates sawetara anggota NATO kanthi serius! Minimal ana cathetan protes saka anggota sing padha. Obrolan ing media omong kosong, kerja kanggo corat-coret saka sisih iki lan sisih kana.
    Ngancani penerbangan sing dijadwalake ing wilayahe, nanging kenapa?
    1. +4
      26 Agustus 2018 19:35
      Kutipan saka roket757
      Pernyataan nglanggar tapel wates sawetara anggota NATO kanthi serius!

      Apa woro-woro kasebut? Lètnan bèn sawatawis wêkdal, sumêrêp pamer ing ngajêngipun para jurnalis ing ngriku, utawi èstri-èstri, dene sampeyan sampun zayayayava. Iku cukup bisa sing ora ngandika iki, iku Internet. Ing kene tanggung jawab minimal, apa sampeyan ora ngelingi yen ing Internet mung ana reruntuhan goroh, sing ana mung biji-bijian bebener.
      1. +2
        26 Agustus 2018 20:34
        Ya, aku nulis ing ndhuwur yen bisa dadi blah - bla saka media lan paling ora ana cathetan protes saka anggota NATO sing gelo!
        Nanging ora bisa ngilangi "kesalahan" pilot! Sawise kabeh, iki bisa dadi tombol Armageddon! Apa sampeyan pancene ora pengin, lan mulane ngganggu!
    2. +1
      26 Agustus 2018 20:02
      Ya, ya, sawise versi Siria saka tumindak Turland, sampeyan bisa nyana tumindak ing langit Romania. Banjur maneh "kita ngelingake, nanging ora ana sing mangsuli, lan kita ora bisa menehi fakta kanthi rahasia" am
  13. -1
    26 Agustus 2018 19:18
    Anglo-Saxon master pertempuran chutzpah
  14. +4
    26 Agustus 2018 19:33
    ibuku, sluggards straight-console "nyegat" belay uga, menang, menang kabeh menang
  15. +1
    26 Agustus 2018 19:40
    Badut dicukur...
  16. +3
    26 Agustus 2018 19:56
    Kutipan saka: Heterocapsa
    lan saiki ngitung biaya jam mabur lan mbandhingake karo umur kru.

    Sapa sing mati?
    1. +2
      26 Agustus 2018 20:04
      Quote: Kakang abu-abu
      Sapa sing mati?

      intelijen. saka wong sing nulis nglindhungi cilik-cukur
      1. +3
        26 Agustus 2018 20:10
        Kutipan saka LSA57
        intelijen. saka wong sing nulis nglindhungi cilik-cukur

        Ngerti. Aku terus nonton.
    2. -3
      26 Agustus 2018 20:31
      Apa conto kapal selam Kursk ora nuduhake sampeyan? am Apa sampeyan pengin ndeleng pesawat sing kobong lan sisa-sisa pilot? Apa tanpa "22 Juni"? Utawa mungkin wis - kanggo ngendhaleni nganti dheweke nyerang, banjur kita bakal ngubur wanita sing kurang, wong tuwa lan anak-anak kita !! am
      1. +4
        26 Agustus 2018 21:23
        Kutipan: Mich 1974
        Apa conto kapal selam Kursk ora nuduhake sampeyan?

        apa persis?
        Apa sampeyan pengin ndeleng pesawat sing kobong lan sisa-sisa pilot?

        ora ana sing arep nggebug sapa-sapa. Iki minangka praktik UMUM!
        pesawat manca katon ing tapel wates, link tugas mundhak. supaya kita nindakake, supaya padha nindakake. iki kedaden ajeg. rutinitas. mung cilik-shaven mutusaké kanggo ningkataké.
        iku ora bakal kelakon kanggo sapa njupuk mudhun transporter ing banyu netral
  17. +2
    26 Agustus 2018 22:05
    Chet, aku ora ngerti babagan nglanggar tapel wates Romania, lolongan mitra ora keprungu ... malah ing benteng. pangayoman kulon saka para ahressor sepi ....
    1. 0
      27 Agustus 2018 04:24
      Chet, aku ora ngerti babagan nglanggar tapel wates Romania, lolongan mitra ora keprungu ... malah ing benteng. pangayoman kulon saka para ahressor sepi ....
      Paling kamungkinan ora ana nglanggar tapel wates. Awit padha bisa dijupuk mudhun sah. Yen kita pancen mabur, mula iki ora apik. Aja nggodha "mitra".
  18. +3
    26 Agustus 2018 22:50
    Taki kasil. ngguyu Aku ora pracaya iku dhewe, nanging kita nyegat wong, panginten Briton.
  19. +1
    26 Agustus 2018 23:21
    Kaget yen wesi iki bisa nyegat apa wae
  20. +4
    26 Agustus 2018 23:58
    Miturut Letnan Ben, sing melu "operasi", Inggris bisa nyegat An-26 lan Be-12 Rusia nalika wis nglanggar wilayah udara Romania. Dheweke nyatakake yen pilot RAF tumindak kanthi aman lan profesional. Wong Rusia iya padha.

    Yaiku, Rusia kanthi profesional lan aman nglanggar wilayah udara Romania?
    Ana siji saka rong perkara: salah siji iki "kasulitan terjemahan", utawa letnan Inggris kena infeksi saka ilmuwan Inggris.
    1. +2
      27 Agustus 2018 01:24
      Kutipan: Mikhail28
      utawa letnan Inggris kena infeksi dening ilmuwan Inggris.

      Daging saka daging, getih saka getih. Kok kaget. Elinga lelucon Inggris babagan biola.
  21. +1
    27 Agustus 2018 00:04
    Aku ora bakal ngomong kanggo nyegat akun kasebut, miturut artikel kasebut, dheweke mung dikawal.
    Praktek sing cukup normal, ora ana sing ekstrem.
    Pranyata tembung "dicegat" muni luwih medeni,
    supaya dilebokake ing panggonan lan metu saka panggonan.
  22. +2
    27 Agustus 2018 00:16
    Iki kaping telune ing seminggu yen jet tempur Inggris dipeksa menyang udhara kanggo nyegah tumindak provokatif dening Angkatan Udara Rusia kanggo nglindhungi Romania. lan sekutu NATO liyane.

    Saka iki cetha nderek yen Romania ora duwe pejuang dhewe sing bisa mabur.
    Mula, DIPEKSA njupuk RAF
  23. 0
    27 Agustus 2018 03:14
    Aku ora suwe ngenteni wektu nalika pesawat NATO bakal "nyegat" pesawat kita liwat Stavropol lan Wilayah Krasnodar, nuduh Rusia tumindak provokatif .. Where is Romania, nyuwun pangapunten, lan ngendi Rusia?
  24. 0
    27 Agustus 2018 04:31
    "Inggris bisa nyegat An-26 lan Be-12 Rusia nalika wis nglanggar wilayah udara Romania" - apa iki "jebakan" liyane utawa "pantai" kita ditipu? kang aku sangsi banget. Sabanjure "pahlawan" nylametake jagad iki muncul ing geyrop.
  25. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      27 Agustus 2018 07:56
      VO wis suwe dadi cabang Ekhamoskva lo /// nunggu utawa pembuangan sampah Russophobic liyane
  26. 0
    28 Agustus 2018 06:39
    Ingkang utama ing kene yaiku yen kita padha patroli watese, supaya Inggris ora ngakoni wates Rusia? Lan ing sih saka Romania!
  27. 0
    28 Agustus 2018 08:25
    """""" .......... Kakaisaran Inggris sacoro prakteke ngrusak kabeh kekaisaran Eropa. Dheweke miwiti nganggo basa Spanyol. Sawisé séda, banjur nyebar menyang Prancis, Austria, Jerman mengko lan mungkasi ....... karo Uni Soviet. Reich ora ngitung. Iki digawe kanthi kabijakan Inggris kanggo nglawan kekaisaran Stalin. Inggris dhewe nggawe kekaisaran kahuripan gigantic. Meh virtual, nanging ing wektu sing padha nyata. Ing wayahe, iku kalebu Eropah united. .......... Uni Eropa kabeh dikuwasani dening Illuminati Inggris lan Eropa. "Otak" saka loro, sing ngerti, ing "Kutha". Kajaba iku, Illuminati Inggris mrentah AS. Distrik Columbia mung minangka cabang saka Kutha sing padha. Saben wong sing duwe pendidikan kudu ngerti iki ....
    Amerika Serikat mung nduweni tampilan kamardikan. Iku kanggo uninitiated. Nyatane, dolar AS dicithak dening Federal Reserve System pribadi, sing minangka cabang saka kekaisaran finansial Rothschild. Kepala klane dianggep wazir saka Ratu Inggris. London mutusake apa sing kudu ditindakake presiden AS, dudu Washington. Mulane, presiden Amerika periodik "mati". Wong-wong sing ora ngerti sapa sing kudu dadi negara. Ya, Amerika Serikat, ing sawetara ombone, duwe hak kanggo nindakake soko dhewe. Maneh, kanggo klompok khusus Illuminati ngawasi Amerika, nanging ora luwih. Mula katon kawicaksanan independen. Nyatane, Amerika Serikat minangka laboratorium raksasa ing ngendi Illuminati nganakake eksperimen. We tegese pangan, GMOs, marriage interracial, impact ing psyche budaya massa, teknologi informasi pikiran-numbing, lan akeh liyane.
    Padha bisa ngandika bab Kanada. Iki minangka bagean saka konglomerat Inggris kaya Australia lan Selandia Baru lan akeh negara lan wilayah liyane sing merdika, sing sejatine diatur saka London. Nanging sing nggumunake: demokrasi Anglo-Saxon mrentah ing kabeh jajahan Inggris. Ing katon, kabeh iku minangka ngirim: warga milih parlemen, sijine présidhèn ing kepala negara ... Kang, ing kasunyatan, subordinate kanggo makutha Inggris. Carane ngerti iki? Pranyata demokrasi sing akeh-akeh diumbar-umbar saka layar TV, sing dipalu ing sirahe anak-anak kita wiwit cilik, mung minangka tutup sing pinter kanggo kediktatoran sing sejati. Diktator saka klompok cilik "dewa" bumi sing dipimpin dening Ratu Inggris. Senajan, yen katon luwih jero, dhampar kraton uga layar. Ing mburine ana kekuwatan sing akeh politisi ora ngerti.........

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"