Kamentrian Pertahanan Bulgaria: Mungkasi menehi crita babagan senjata Soviet sing "lawas".

112
Kamentrian Pertahanan Bulgaria mutusake kanggo ndandani 13 Soviet tank T-72. Kaputusan Menteri Pertahanan Bulgaria nderek keputusan kanggo ndandani lan modernisasi MiG-29 lan Su-25 Angkatan Udara negara kasebut. Tender kasebut nemtokake manawa ndandani bakal ditindakake sajrone 4 taun sabanjure lan bakal biaya 4,9 yuta euro. 4 yuta euro bakal dileksanakake kanggo ndandani tank, dana sing isih ana bakal digunakake kanggo ndandani 60 pemandangan. Secara total, 160 tank T-72 ing modifikasi M/M1/M2 saiki dienggo bareng karo pasukan darat Bulgaria.

Kamentrian Pertahanan Bulgaria: Mungkasi menehi crita babagan senjata Soviet sing "lawas".




Ing babagan iki, pratelan Menteri Pertahanan Bulgaria Krasimir Karakachanov katon menarik lan malah gawe kaget kanggo Brussels:
"T-72 minangka tank sing apik banget. Yen kita mutusake kanggo ngedol, wong-wong sing pengin tuku bakal langsung katon. Kita wis nggawe kesalahan nalika adol "T-55" lawas. dilestarekake, dimodernisasi lan digunakake! T-55 luwih entheng lan luwih gampang maneuver! Pranyata dadi senjata tempur sing cocog kanggo kahanan kutha. Apa tegese "ketinggalan moral"? Kita ngedol MiG-21 "morally obsolete" menyang Kroasia, lan padha kasil nggunakake! sing padha sinau ing akademi militer Soviet! Saiki padha dumadakan malih dadi "Atlantis", dadi anggota NATO. Wong Bulgaria ora pit tanpa dasar kanggo susu kanggo proyek bodho lan marang wong-wong mau crita bab " kauntungan" teknologi Kulon lan khusus babagan "Nilai Atlantik"!"

Babagan modernisasi T-72, Karakachanov ujar manawa akeh pilihan pangayoman tambahan wis digawe kanggo dheweke, sing nambah kualitas tempur kendaraan kasebut.



Kita ngelingake yen Menteri Perang Bulgaria uga nyekel jabatan Wakil Perdana Menteri ing pamaréntahan Bulgaria. Ing pemilihan parlemen 2017, partai-partai sing berorientasi patriotik entuk kehadiran sing signifikan. Perdhana Mentri Boyko Borisov kepeksa mbentuk koalisi sing ngatur karo dheweke, sing langsung nyebabake kabijakan luar negeri Bulgaria. Contone, partai nasionalis Ataka, sing dadi bagian saka koalisi iki, duwe platform politik anti-NATO, lan pimpinane, Volen Siderov, asring ngunjungi Moskow. Karakachanov dhewe minangka ketua salah sawijining partai patriotik - IMRO / Organisasi Revolusi Macedonian Internal /, sing wis suwe. sajarah tradhisi ing masyarakat Bulgaria. Kajaba iku, Présidhèn Bulgaria, Jenderal Rumen Radev, nyengkuyung kanggo ningkatake hubungan karo Rusia.

Dewan Atlantik, klompok politikus non-pemerintah cilik sing pro-Kulon sing tetep "outboard" ing kompetisi politik ing Bulgaria ing taun-taun pungkasan, nanggepi keputusan MoD. Padha nyatakake yen "Tinimbang nyinkronake karo negara anggota NATO tetanggan, Kamentrian Pertahanan Bulgaria paling kamungkinan ngupaya kanggo ndhukung Rusia ing sanksi kanthi mbayar jumlah ageng kanggo ndandani peralatan militer lawas. Iki minangka tender katelu kanggo ndandani peralatan Soviet iki. taun piyambak. Lan iki sawise , minangka kanggo meh 30 taun USSR mandhek kanggo ana lan meh 15 taun anggota Bulgaria ing NATO ".

Elinga yen amarga kekurangan peralatan sing kompatibel karo sistem pertahanan NATO, Bulgaria ora melu misi gabungan.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

112 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 16
    30 Agustus 2018 05:57
    Ya, apa wong Bulgaria urip kaya keju ing mentega ing NATO lan Uni Eropa? Keju mung berjamur, lan lenga sawise digoreng saka meja wong liya? ??
    1. +5
      30 Agustus 2018 06:03
      Ing Ukraina, ndandani "sedulur", suku cadang teyeng nganti satus taun. Kanggo 4 lyama, dheweke bakal nglukis kecapi lan ngganti bolam ... ya
      1. +7
        30 Agustus 2018 06:05
        Yuryevich, nyerahke menyang Ukraina kaya mbuwang - sampeyan bakal entuk maneh sampah sing rusak lan ora bisa digunakake, lan sampeyan bakal menehi barang sing apik kanggo ndandani!
        1. + 11
          30 Agustus 2018 06:07
          Quote: KUNO
          Yuryevich, nyerahke menyang Ukraina kaya mbuwang - sampeyan bakal entuk maneh sampah sing rusak lan ora bisa digunakake, lan sampeyan bakal menehi barang sing apik kanggo ndandani!

          Ya, aku ora bakal menehi saran sing ala! ya
          1. 0
            30 Agustus 2018 06:37
            Menteri Perang Bulgaria, sing uga nyekel jabatan Wakil Perdana Menteri ing pamaréntahan Bulgaria, nyatakake:
            "Cukup saka dongeng sing mung wong" apik "nyritakake marang kita, sing wis lali yen dheweke sinau ing akademi militer Soviet! Saiki dheweke dumadakan dadi "Atlantis", anggota NATO. Wong Bulgaria dudu jurang sing ora ana dasar kanggo menehi susu. kanggo proyek bodho lan nyritakake babagan "kauntungan" teknologi Barat lan khusus babagan "nilai Atlantik"!"

            Kabeh iki apik tenan, mesthi! Mung, saiki, aku kepengin weruh yen wong Bulgaria bakal bisa mbayar Federasi Rusia kanggo ndandani tanke?
            Sawise kabeh, Bank Nasional Bulgaria ana ing pengaruh Rothschilds, lan mula Amerika Serikat!
            Apa tegese "ing pangaribawa saka Rothschilds"? Iki tegese "moles" -Atlantis saka Federal Reserve AS ana ing Bank Nasional Bulgaria.
            1. 0
              30 Agustus 2018 07:41
              t-72s diprodhuksi ora mung ing Rusia, iku ora kasunyatan sing ndandani lan modernisasi bakal rampung dening kita ...
              1. +3
                30 Agustus 2018 08:51
                tank apa? endi sing luwih apik, luwih elek ... kabeh muter ngedol ing kono. Dheweke ora bakal nglawan bintang pati, nanging yen sampeyan adol ...
                T-72 minangka tank sing apik banget. Yen kita mutusake ngedol wong-wong mau

                MiG-21 "usang" kita didol
                1. +4
                  30 Agustus 2018 09:07
                  dadi ngandika sing ora perlu kanggo ngedol, sing hucksters mung kudu didol supaya tentara Bulgaria lenggah ing titik kalima Bare, lan prajurit mung bakal maneh janji senjata NATO kelangan.
              2. +4
                30 Agustus 2018 11:14
                Kutipan saka faiver
                t-72s diprodhuksi ora mung ing Rusia, iku ora kasunyatan sing ndandani lan modernisasi bakal rampung dening kita ...

                Ya, aku setuju, iki ora babagan ngendi kanggo ndandani, nanging babagan ndandani peralatan Soviet dhewe lan, kanthi mangkono, babagan penolakan kanggo tuku NATO. Lan iki, sing bisa dingerteni, minangka trik pertama ing Eropa!
            2. 0
              30 Agustus 2018 08:33
              Sawise kabeh, Bank Nasional Bulgaria ana ing pangaribawa saka Rothschilds
              Apa sampeyan mikir Sberbank kita ora ana ing sangisore Rothschilds?
            3. -1
              30 Agustus 2018 10:42
              Kabeh iki apik tenan, mesthi! Mung, saiki, aku kepengin weruh yen wong Bulgaria bakal bisa mbayar Federasi Rusia kanggo ndandani tanke?

              Padha bisa nindakake iku ora masalah. Ana cukup dhuwit ing budget. Lan peralatan anyar bakal dituku ing 7 taun sabanjure. Pembaruan bertahap pesawat diwiwiti. Ing 20 taun kepungkur wiwit taun 90-an, Bulgaria wis nglumpukake 23 milyar euro ing cadangan emas lan devisa, lan PDB wis ngluwihi 50 milyar euro! Diwenehi kahanan sing ing 90s negara bangkrut! Shas lan utang njaba minimal. Bulgaria minangka salah siji saka telung negara Uni Eropa kanthi rasio GDP/HP paling apik. Dadi keuangan apik. Rothschild lan dihormati ing Federasi Rusia! Dheweke duwe aset kanthi jumlah 1,7 milyar dolar saka Gazprom!
            4. +1
              30 Agustus 2018 13:43
              Aku weruh kabeh ing Bulgaria kaya ing Rusia.
            5. Komentar wis dibusak.
              1. 0
                31 Agustus 2018 00:23
                Kanthi UP, dheweke entuk tembakan ora malah ing sikil, nanging ing bokong. Dheweke wis nggawe umpan babagan pembangunan maneh, nanging Sultan minangka mitra sing luwih dipercaya kanggo kita. )))
              2. +1
                31 Agustus 2018 09:54
                Ya, mesthi, dheweke bisa kanthi gampang "mbayar" kanthi voting sing nyebar ing kabeh struktur internasional nglawan Federasi Rusia

                Ing 2015, Bulgaria ora gelem nampa unsur aktif saka sistem pertahanan rudal Amérika ing wilayah sawijining, lan padha disebarake ing Romania.
                Ing 2016, Bulgaria ora gelem melu ing skuadron Segara Ireng anti-Rusia bebarengan karo Turki, Romania, Ukraina lan Georgia. Gagal Bulgaria ngubur kabeh proyek.
                Ing taun 2017, Bulgaria nandatangani kontrak karo RAC MiG kanggo ndandani MiG-29, sing nyebabake nesu "dibenerake" saka Washington. Kontrak uga bakal ditandatangani kanggo ndandani Su-25 Bulgaria.
                Ing awal 2018, Bulgaria minangka salah sawijining negara sing ora gelem ngusir diplomat Rusia amarga kasus Skripal.
                1. 0
                  1 September 2018 13:36
                  Aku nulis babagan voting PBB ing Bulgaria. Panjenengan tarian-mansy-obzhymansy nang NATO ing drum, Aja sijine wong ing patut. Mung manuk pelatuk saiki sing kelingan karo Skripal. Dheweke, sampeyan ndeleng, ora gelem ngirim ... Lan ing bathuk, takon babagan bukti, nanging mung nglawan yen ora ana fakta?
                  1. -1
                    2 September 2018 15:58
                    Ya, mesthi, dheweke bisa "mbayar" kanthi gampang kanthi voting universal ing kabeh struktur internasional nglawan Federasi Rusia, kaya sing kedadeyan karo South Stream. Dealer ganda yaiku shifter ...

                    Apa sampeyan maca apa sing sampeyan tulis? Utawa apa sampeyan nulis kaya iki kanggo nyinggung ing mburi kirim? Ngomong-ngomong, ing ngendi lan ing struktur internasional apa voting ing UP ditindakake?
          2. +9
            30 Agustus 2018 06:38
            Komentar mesthi fervent nanging ora kejawab titik utama. Ing Bulgaria saiki, modis kanggo ndeleng masa lalu lan nostalgia babagan parasitisme sing ora seneng ing RUSIA lan UNION SOVIET. Alesane apik - EU ngilangi tunjangan. Dadi malah bakal tekan pemugaran tahta, kabeh liyane *kenangan * saka * ngrembaka lan kamakmuran * ing sangisoré raja-raja sing ngerti carane manggon minangka hangers-ing antarane loro Jerman-Austria lan tsar RUSIA dadi populer ing kono.
            1. + 13
              30 Agustus 2018 07:12
              Kutipan: Vasily50
              Alesane apik - EU ngilangi tunjangan.

              Vooot ngendi dheweke, asu rummaged. Susu ing Eurotit wis entek, kita kudu cepet-cepet golek liyane ........ Moaning babagan resusitasi aliran Bulgaria saka opera sing padha.
              1. +2
                30 Agustus 2018 07:32
                Kutipan: Borisovich
                Susu ing Eurotitka wis rampung, kita kudu cepet-cepet golek liyane ........ C

                mulane, tpibalt alon-alon ngempet retorika anti-Rusia
                1. +9
                  30 Agustus 2018 07:52
                  Kutipan saka LSA57
                  mulane, tpibalt alon-alon ngempet retorika anti-Rusia

                  Ora kabeh, ora kabeh ..... Dalka isih ngugemi .......
                  1. + 10
                    30 Agustus 2018 07:56
                    Kutipan: Borisovich
                    Ora kabeh, ora kabeh ..... Dalka isih ngugemi .......

                    wanita ing sasi karo suda tanggung jawab sosial, tansah ing perang kanggo klien padha wangkal ngguyu
                    1. +5
                      30 Agustus 2018 08:05
                      Kutipan saka LSA57
                      tansah ing perang kanggo klien padha wangkal

                      Dados khusunipun pedamelan, makaten, wajib .........
                      1. -1
                        30 Agustus 2018 08:09
                        Kutipan: Borisovich
                        Dados khusunipun pedamelan, makaten, wajib .........

                        Inggih, inggih. ngerti apa pose kanggo njupuk kanggo pemilik ngguyu
              2. +3
                30 Agustus 2018 07:47
                Ternyata iki dudu susu lan dudu susu.
                1. +5
                  30 Agustus 2018 08:06
                  Kutipan: Dormidont
                  ora susu

                  Kefir.......... tanpa lemak.............
            2. +1
              30 Agustus 2018 09:54
              EU mbusak wong-wong mau saka sangu

              Kabeh bener. Periode fattening wis liwat - iku wektu kanggo Cut. Lucune yen bakal dicopot saka sangu, nanging ora sinau mikir dhewe. Bakal nggoleki pemilik anyar.
            3. +2
              30 Agustus 2018 10:52
              Ing Bulgaria saiki, modis kanggo ndeleng masa lalu lan nostalgia babagan parasitisme sing ora seneng ing RUSIA lan UNION SOVIET. Alesane apik - EU ngilangi tunjangan. Dadi dheweke bakal tekan pemugaran tahta ...

              Umume komentator ing kene ora ngerti babagan topik sing diomongake.
              Sajrone dadi anggota ing EU, Bulgaria nampa 15 milyar euro saka Eurofunds. Ing 2 taun sabanjuré, dheweke bakal nampa rekor 3 milyar euro. Ekonomi kuwat lan sistem finansial stabil. Ora ana ancaman gangguan, sanajan Uni Eropa ngreset pendanaan kanggo Eurofunds.
              Yen sawetara ing kene percaya yen ana wong sing parasit ing wong, apa masalahe saiki? Sawise kabeh, ora ana sing parasitisasi ing Federasi Rusia? Mesthi negara sing sugih, dadi sugih, wong wiwit urip luwih apik! Aku kerep ngunjungi Rusia. Aku ora weruh soko ...
              Nanging ... sampeyan ora ngerti manawa sawetara taun kepungkur, pewaris tahta, Simeon saka Sakskoburgotsky, bali menyang Bulgaria. Dheweke njupuk politik lan malah dadi Perdana Menteri. Ora ana omongan bab bali menyang monarki, amarga wong Bulgaria ora bakal setuju karo kekuwatan sing ora bisa dicopot. Kita ora ngakoni raja lan panguwasa! Kekuwatan ora kudu ana ing monopoli! Lan kita ora nate ngidini iki sawise 90s! Yen sing kuwasa ora bisa kerja kaya sing dikarepake, kita ganti! Iki kabeh kedadeyan karo kita, Vasily!
            4. 0
              31 Agustus 2018 20:19
              Bulgaria wis tau parasitized. Pancen angel banget kanggo njupuk sampeyan kanthi serius nalika muter rekaman iki. Bukti, yen bisa, carane RI / USSR / RF panganan kita. Aja nggunakake set Eyang sendok.
      2. 0
        30 Agustus 2018 07:30
        Quote: Andrey Yurievich
        Ing Ukraina, ndandani "sedulur", suku cadang teyeng nganti satus taun. Kanggo 4 lyama, dheweke bakal nglukis kecapi lan ngganti bolam ...

        Lan kabeh iki kanggo sawetara 10-15 taun. lan sanajan tanpa jaminan manawa bedhil bakal ditembak, menara bakal muter ...
      3. -1
        30 Agustus 2018 09:41
        Quote: Andrey Yurievich
        kanggo 4 lyama, dheweke bakal nglukis clempung lan ngganti bolam ...

        Nglakoake, tinimbang. Lan llamas, lan psaltery, lan bolam lampu ... Wong India bakal konfirmasi, yen mangkono.
    2. +4
      30 Agustus 2018 07:58
      Quote: KUNO
      Ya, apa wong Bulgaria urip kaya keju ing mentega ing NATO lan Uni Eropa?

      Deleng ing kanthong sampeyan.
    3. +5
      30 Agustus 2018 10:36
      Ya, apa wong Bulgaria urip kaya keju ing mentega ing NATO lan Uni Eropa? Keju mung berjamur, lan lenga sawise digoreng saka meja wong liya? ??

      Dear Sergei Vitalyevich, urip ing EU dudu keju ing mentega, nanging adoh saka ala kaya sing ditampilake ing media Rusia. Keuntungan luwih akeh tinimbang sing negatif. Mulane, mayoritas Bulgaria ndhukung anggota. Iku kasunyatan. Ora ana sing ngukum. Artikel kasebut ngemot penilaian objektif babagan kualitas senjata Soviet, sing ditulis dening Menteri Perang / Wakil Perdana Menteri. T-72 duweni potensi modernisasi gedhe! Apa luwih pinter nggunakake ego? Iki minangka mesin gelut sing apik sing wis mbuktekake kualitas sing luar biasa ing pirang-pirang konflik! Kajaba iku, iku luwih murah kanggo operate saka mitra Western!
      Ing Bulgaria, setahun kepungkur, dheweke ngetrapake rencana modernisasi pesawat kasebut. Anggaran nyedhiyakake dana kanggo tuku peralatan anyar. Tenders teka.
    4. +1
      30 Agustus 2018 19:02
      Quote: KUNO
      Ya, apa wong Bulgaria urip kaya keju ing mentega ing NATO lan Uni Eropa?

      Politikus sing menarik ing Bulgaria: wiwit entuk kamardikan thanks kanggo Rusia lan wong Rusia, Bulgaria tansah ketemu dhewe ing kamp musuhan kanggo Rusia.
      1. 0
        30 Agustus 2018 19:33
        Ya, tansah. Lan nalika sampeyan ana ing departemen polisi?
      2. 0
        30 Agustus 2018 19:40
        Wiwit entuk kamardikan thanks kanggo Rusia lan wong Rusia, Bulgaria tansah ketemu dhewe ing camp musuhan kanggo Rusia.

        ngapusi. Sanadyan ing kronologi utawa ing wektu iki hardening jawaban kanggo kasunyatan. Ana uga siji wayahe penting! Bulgaria, ing tampilan saka comparability saka nilai, ora bisa mengaruhi politik Rusia ing cara sing padha karo politik Rusia pengaruhe Bulgaria. Saka sudut pandang iki, Rusia sing ana ing aliansi mungsuh Bulgaria. Ing tampilan saka kapentingan, kang kadhangkala mbantah Bulgaria. Aku ora ngomong minangka reproach. Saben uwong nduweni kapentingan lan kabijakan penting dhewe ing kabeh negara ing donya, dipandu kanthi tepat saka negara kasebut.
        1. +2
          30 Agustus 2018 20:38
          "Kita ngumumake marang kabeh subyek sing setya: The insidiously disiapake saka awal banget perang, nanging ngiyanati Bulgaria, kang ketoke mokal kanggo sabab Slavic, wis kayektenan - pasukan Bulgaria nyerang Serbia, getihen ing perang nglawan. mungsuh sing paling kuat, sekutu kita sing setya.Rusia lan Kakuwatan Agung sing bersekutu karo kita ngelingake Pamrentah Ferdinand Koburgsky saka langkah fatal iki.Kawujudan aspirasi rakyat Bulgaria sing wis suwe - aneksasi Makedonia - dijamin dening Bulgaria ing cara sing beda, konsisten karo kapentingan Slavs.
          Nanging petungan mercenary rahasia sing diilhami dening Jerman lan permusuhan fratricidal marang Serbs menang. Bulgaria, sing iman sing padha karo kita, sing bubar dibebasake saka perbudakan Turki kanthi katresnan lan getihe wong Rusia, kanthi terang-terangan njupuk sisih mungsuh saka iman Kristen, Slavia lan Rusia. Wong Rusia pait ketemu ngiyanati Bulgaria, supaya cedhak, nganti dina pungkasan ing Bulgaria, lan ati abot unsheaths pedhang marang dheweke, ninggalake nasibe pengkhianat kanggo Slavs kanggo paukuman saka Gusti Allah.
          Iki minangka manifesto saka kaisar Rusia pungkasan sing gabung karo Perang Dunia I ing Bulgaria.
          1. 0
            31 Agustus 2018 09:17
            Manifesto kaisar Rusia, kaya sing kudu ditindakake kanggo dokumen kasebut, kudu nuwuhake semangat lan iman marang kabeneran usaha kasebut! Manifesto sing padha dikirim menyang Tsar Ferdinand menyang wong Bulgaria! Lan wong-wong iki, sacara massal, mlebu tentara kanggo mbebasake kanca-kancane saka budak anyar / Serbia, Yunani, Romania / sing ngganti wong Turki! Kanggo kita, WWI minangka perang pembebasan sing adil! Perang kasebut minangka kelanjutan perang pembebasan Rusia-Turki wiwit taun 1878. Tujuane padha. Kasunyatan bilih Republik Ingushetia wis pindhah ing hakekat sing bertentangan karo tujuan kasebut amarga owah-owahan ing kapentingan lan prioritas ing Balkan. Kasunyatan iku kapentingan luwih penting tinimbang bebener lan kaadilan. Dadi ing politik.

            p.p. - Sampeyan bisa uga ora ngerti apa nesu banget ing antarane kabeh bagean saka masyarakat Bulgaria, posisi Rusia ing WWI! Wong Bulgaria iku Russophile ing mayoritas akeh banget. Dheweke ora bisa ngerti carane Rusia, liberator ego, ketemu dhewe ing sisih mungsuh paling awon saka negara Bulgaria! Sing padha, yen bisa, bakal ngilangke wong Bulgaria saka bumi!
        2. -1
          30 Agustus 2018 20:44
          Kutipan saka pytar
          ngapusi.

          Ora, ora goroh. Nanging, aturan: perang Balkan, WWII, WWII (paling) - meh tansah tumindak elit panguwasa Bulgaria nglawan kapentingan lan kabijakan Rusia. Istiméwa mung Departemen Dalam Negeri (ing kene, Rusia dhewe disalahake kanggo owah-owahan ing vektor). Ing asas, yen sampeyan mikir bab iku, alesan dumunung ing proses Berlin lan jalaran, nalika Austria dileksanakake minangka raja ing negara Ortodoks lan wong Slavic.

          Intine dudu apa Bulgaria bisa mengaruhi kabijakan Rusia utawa ora. Kasunyatane, meh kabeh sejarahe, elit sing ngatur Bulgaria, kanthi gampang, ora pro-Rusia.
          Pro-Western - ya (separuh pisanan saka sajarah saka wayahe mardika - umume pro-Jerman).
          Ora ana cacad kanggo sampeyan utawa wong ing kene - iku uga politik ing Afrika. Kajaba iku, wong Bulgaria dhewe (lan sampeyan, kaya sing dakkarepake, ora bakal ngidini sampeyan ngapusi) ing mayoritas duwe sikap sing positif banget marang Rusia. Malah prilaku militer Bulgaria sajrone latihan NATO minangka indikatif (crita "Ivans").
          1. 0
            31 Agustus 2018 09:33
            Perang Balkan, WWI, WWII (paling akeh) - meh tansah tumindak elit panguwasa Bulgaria nglawan kapentingan lan kabijakan Rusia.

            Sampeyan bener sing kapentingan diverged. Nanging sampeyan salah yen iki kapentingan elit panguwasa Bulgaria. Kapentingan lan tujuan Rusia / elit panguwasa Rusia / wis nyimpang saka Bolkan karo kepentingan penting wong Bulgaria, njamin eksistensine. Iki minangka kasunyatan objektif lan ora ana gunane kanggo nyalahake wong liya.
            Aku ora bisa mbayangno, sawise pendhudhukan Makedonia, menyang Yunani lan Serbia, lan Dobruja kanggo wong Romania ing taun 1913, yen wong Bulgaria bakal perang kanggo wong-wong mau! Given kahanan sing katelu saka wong Bulgaria ketemu piyambak ing perbudakan anyar, malah luwih nggegirisi saka siji Ottoman! Nanging kanggo perang kanggo mbebasake sabangsane, wong Bulgaria lunga! 900 prajurit, kanthi populasi ~ 000 yuta! Meh kabeh populasi lanang ing negara! Katelu saka wilayah sing dikuwasani! Koefisien mobilisasi paling dhuwur ing kabeh negara sing perang ing WWI! Iku ora ketepakan! Padha ngerti apa sing arep perang!
            Yen Rusia rampung ing sisih liya saka trenches iku kesalahane. Kesalahan, aku bakal ngasah dheweke perang kanggo manca / Anglo-Saxon / kapentingan. Lan ilang. Unik, nanging dadi aliansi karo pemenang, Rusia kalebu ing antarane sing kalah! Ingushetia ambruk lan kedadeyan sing nyebabake nyawa mayuta-yuta wong Rusia. Bulgaria, sanajan dikalahake, perang ora kanggo wong liya, nanging kanggo cita-cita nasional! Saiki, ing saben desa Bulgaria ana monumen kanthi atusan ewu prajurit sing tiwas. Kita ngurmati lan ngelingi wong-wong mau! Padha mbah kakung kita! Iki Pahlawan kita!
    5. -2
      30 Agustus 2018 19:33
      Aja ngangap cangkem marang rotine wong liya. Kita ndeleng luwih apik.
  2. +6
    30 Agustus 2018 06:28
    Cukup dongeng sing mung wong "apik", sing wis lali yen dheweke sinau ing akademi militer Soviet!
    Wong "Apik" uga ngandhani babagan South Stream, nanging sampeyan isih ngrungokake lan pungkasane ngerti manawa ora kabeh wong sing "apik" pancen apikan (nuwun sewu tautologi).
    1. 0
      30 Agustus 2018 06:59
      rotmistr60 (Gennady) Dina iki, 06:28
      Cukup dongeng sing mung wong "apik", sing wis lali yen dheweke sinau ing akademi militer Soviet! Wong "Apik" uga ngandhani babagan South Stream, nanging sampeyan isih ngrungokake lan pungkasane ngerti manawa ora kabeh wong sing "apik" pancen apikan (nuwun sewu tautologi).

      hi ! ... "sedulur-sedulur" wis dadi angel dingerteni, lan sing duwe nggawe acara kasebut cendhak ...
    2. -1
      30 Agustus 2018 07:33
      Kutipan: rotmistr60
      akhire sadar nek ora kabeh wong "apik" iku pancen apikan

      padha "apik" mung kanggo kanthong
    3. +1
      30 Agustus 2018 10:57
      "Apik" wong ngomong babagan "Arus Kidul"

      Topik UP ora pati jelas kaya sing ditampilake ing Federasi Rusia. Aku nyaranake sampeyan maca artikel kasebut ing VO:
      https://topwar.ru/142488-bolgariya-otkryvaet-dver-dlya-vozvrascheniya-rossii-na-balkany.html
  3. +5
    30 Agustus 2018 06:42
    Pikiran sing wicaksana lan jujur.. Sejatine iki uga mbutuhake keberanian tartamtu saka menteri ... Kajaba iku, anggaran sing optimal ...
  4. -1
    30 Agustus 2018 06:49
    Pernyataan Menteri Pertahanan Bulgaria Krasimir Karakachanov:

    ... Aku nganggep yen anggota NATO wis nemokake pengganti dheweke ...
  5. +5
    30 Agustus 2018 06:55
    Aku kudu ngadhepi "sedulur" iki ing taun 80-an lan 90-an. Padha banget gelo dening Rusia / USSR. "Yen ora kanggo sampeyan, kita mesthi wis manggon ing Eropah biyen."
    Dadi, ora luwih lan ora kurang.
    1. +6
      30 Agustus 2018 07:38
      Ya, iki wong sing pikirane sempit, lan ana akeh ing Rusia, dheweke bakal menehi kabeh lan adol, yen mung bisa mangan luwih manis ...
      Kaya sing dicritakake, kabeh wis dingerteni yen dibandhingake, sampeyan ora bisa ngyakinake kanthi tembung nganti sampeyan rumangsa duwe kulit dhewe lan ngerti yen sampeyan kudu ngembangake negara, nglindhungi kepentingan rakyat, lan ora gabung karo aliansi. gratis lan dhuwit ... Ora ana freebie, kanggo saben wong kudu mbayar.
      Apa sing menehi Bulgaria NATO? Proteksi? Saka sapa?
      Lan apa sing wis ilang? Pipelines kanggo 32 milyar meter kubik, lan ing mangsa kanggo kabeh 64 utawa Mungkin malah 96 milyar meter kubik taun, lan iki dhuwit kanggo transit lan investasi ing sistem transmisi gas kita lan proyek. Pabrik tenaga nuklir iki beku, lan saiki padha ngekspor listrik, nanging padha bisa ngedol menyang Turki padha ... Lan kanggo apa padha deprive piyambak saka iki? Kanggo persetujuan AS? Serius? Inggih, lan carane mbantu kanggo anget munggah ing mangsa lan Feed kulawargané saka Bulgaria?
      Aku uga bakal mriksa kanthi ati-ati kanggo keterlibatan korupsi para pamimpin Bulgaria sing nilar South Stream lan pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir ing negara kasebut ... Ana anggepan yen dheweke kabeh nindakake iki kanthi ora sengaja ...
      1. +1
        30 Agustus 2018 09:49
        Ana curiga yen kabeh padha nindakake iku ora disinterestedly ...

        Apa tegese duwe curiga? Sembarang posisi sing migunani kanggo Anglo-Saxon mbayar banget. Ora nganggo dhuwit, nanging kanthi bathi liyane ... Keledai sing diisi emas bakal njupuk kutha apa wae.
        Dadi ora ana sing kudu dipriksa - dituku utawa dituku.
      2. +1
        30 Agustus 2018 11:03
        Ya, iki wong sing pikirane sempit, lan ana akeh ing Rusia, dheweke bakal menehi kabeh lan adol, yen mung bisa mangan luwih manis ...

        Ana lan ora bisa dirungokake.
        Apa sing menehi Bulgaria NATO? Proteksi? Saka sapa?

        Saka Turki, paling sethithik kanggo sawetara wektu. Entuk wektu kanggo Bulgaria penting sawise Pakta Warsawa bubar. Bulgaria ana ing persimpangan kepentingan strategis. Kajaba iku, meh kabeh tanggi dadi anggota NATO.
        Lan apa sing wis ilang? Pipa kanggo 32 milyar meter kubik

        Lan aku bakal mangsuli sampeyan kaya aku mangsuli anggota forum liyane. Topik UP ora pati jelas kaya sing ditampilake ing media Rusia. Lan aku nyaranake sampeyan maca artikel iki:
        https://topwar.ru/142488-bolgariya-otkryvaet-dver-dlya-vozvrascheniya-rossii-na-balkany.html
        Masalah karo pembangkit listrik tenaga nuklir uga dijlentrehake ing kana.
    2. +1
      30 Agustus 2018 09:10
      Dadi, ora luwih lan ora kurang.

      Aku ora nemokake jawaban apa, nanging muspra. Aku bakal ngomong yen ora kanggo Rusia, sampeyan ora bakal manggon ing kabeh. Miturut cara, uga wong Armenia lan Georgia. hi
      1. -1
        30 Agustus 2018 09:22
        Kok ora ketemu. Sawise iku, kita pindhah menyang budaya Eropa - kita mandheg mangan lan mbanyoni. Dheweke wiwit nindakake dhewe. Lan sepisan maneh banget gelo. ngguyu
        1. 0
          30 Agustus 2018 09:24
          Sawetara konsep sing beda: urip lan mangan kanthi biaya dhewe, apa ora? hi
          1. 0
            30 Agustus 2018 09:26
            Aku ora ngerti persis apa sing sampeyan maksud. Padha karo kita ing trip bisnis.
        2. -1
          30 Agustus 2018 15:35
          Sawise iku, kita pindhah menyang budaya Eropa - kita mandheg mangan lan mbanyoni. Dheweke wiwit nindakake dhewe. Lan sepisan maneh banget gelo.

          Victor, iki crita sing nyebar. USSR nggawa kita sistem sosialis non-alternatif, kang nandhang sangsara marga saka akeh shortcomings. Kita ora nyetel aturan. Ing sawijining wektu, USSR dhewe nilar. Sajrone sosialisme kasebut, Bulgaria bangkrut ping 3. Sistem sing dileksanakake saka njaba ora bisa digunakake. Sawise taun 90-an kita kudu sinau ekonomi pasar. Kita nyebat periode kasebut "terapi kejut"! Iku angel, negara ora sugih. Saiki, sanajan kita ora urip kanthi manis, mesthine ora luwih elek tinimbang ing Federasi Rusia utawa ing negara pasca-Soviet liyane. Kita kudu ngadeg. Isih akeh masalah. Nanging kita bakal ngatur. Sing mesthi!
      2. 0
        31 Agustus 2018 20:29
        Mangkene carane - mung ora bakal urip? Sampeyan dikenali. Sampeyan kudu ngerti sejarah, lan ora ngganggu kasunyatan manawa tanpa sampeyan ora ana cara.
        Aku wonder sing durung urip tanpa sampeyan?
    3. +1
      30 Agustus 2018 09:50
      "Yen ora kanggo sampeyan, kita mesthi wis manggon ing Eropah biyen."

      Iku kaya sing, iku ... Nanging saiki ing Eropah. Sugeng tindak,.... ngguyu
      1. +2
        30 Agustus 2018 09:56
        Bocah-bocah kira-kira 4 taun kepungkur ngaso ing Bulgaria. Ana lonceng saiki diimpor saka Holland!!!!! wassat
        1. 0
          30 Agustus 2018 11:07
          Bocah-bocah kira-kira 4 taun kepungkur ngaso ing Bulgaria. Ana lonceng saiki diimpor saka Holland!!!!!

          Victor, wis ing vacation, sampeyan bakal sinau sethitik. Muga-muga sampeyan wis istirahat sing apik? Nyatane, produk Bulgaria cukup kompetitif, lan contone, aku mung tuku Bulgaria! Minangka ekonomi mbukak, kita ngekspor lan ngimpor. Ekspor produk pertanian nggawa milyaran euro menyang anggaran saben taun. Iku sadean cukup apik. Kualitas lan kuantitas saya tambah saben taun. Ana sing kaya tetanèn Bulgaria musiman. Deleng ing peta ngendi Bulgaria dumunung.
        2. 0
          31 Agustus 2018 20:54
          Lan dhewe saya akeh, yaiku ajimu, lan iki ana ing Urals kita. Lan aku nambah menyang salad, lan aku beku kanggo mangsa, lan kita nindakake lecho. Lan dina liyane, bojo diiseni mrico karo daging minced, sampeyan bakal dilat driji. Dadi kita weruh Holland ing coffin ing sandal putih.
      2. 0
        31 Agustus 2018 20:52
        Dadi, kita ora ninggalake Eropa. Wiwit abad kaping 7 kita tansah ana ing kene lan urip. Kene sawetara saka Urals Asia, rod wis teka kanggo kita saiki. Mlaku saka apik, ora?
    4. -1
      30 Agustus 2018 19:36
      Lan ing kene lan saiki aku kudu ngatasi "sedulur. Banget gelo dening Bulgaria. "Sampeyan tansah ngiyanati kita." Ora luwih lan ora kurang.
  6. +1
    30 Agustus 2018 06:58
    Hmm ... Bakal njaluk dhuwit ... lan ora menyang mbah putri ..
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      30 Agustus 2018 09:11
      Lha kok neng mbah, ana IMF iki, crests ngerti carane muter munggah.
    3. 0
      30 Agustus 2018 13:54
      Hmm ... Bakal njaluk dhuwit ... lan ora menyang mbah putri ..

      Ojo lunga. Cukup maca:
      https://topwar.ru/140445-buduschee-ekonomiki-bolgarii-vyglyadit-optimistichno.html
      1. 0
        30 Agustus 2018 14:37
        We are seneng kanggo sampeyan ... Good luck .. Nanging mulane, ing latar mburi wutah kaya mengkono, presiden sampeyan teka kanggo njaluk Putin kanggo nerusake stream kidul. seda.. Dadi saiki sampeyan bakal nampa gas saka Sultan.. .
        1. 0
          30 Agustus 2018 15:43
          We are seneng kanggo sampeyan ... Good luck .. Nanging mulane, ing latar mburi wutah kaya mengkono, presiden sampeyan teka kanggo njaluk Putin kanggo nerusake stream kidul. seda.. Dadi saiki sampeyan bakal nampa gas saka Sultan.. .

          Dheweke teka kanthi undhangan Putin. VVP kaping pirang-pirang ngundang Perdana Menteri B. Borisov. Dheweke dhewe ora seneng adol bensin liwat Sultan. Sultan ora bisa ditebak lan ing wayahe bisa mateni tunyuk ... Dadi padha golek solusi sing bisa ditampa. Iku subsides sadurunge media. Intine, loro-lorone /RF-BG/ aktif banget babagan masalah kasebut.
          Lan siji maneh ... Kita ora bakal ditinggal tanpa gas. Cedhak kutha Provadia, konstruksi diwiwiti ing salah sawijining proyek gas paling gedhe ing Balkan. maca:
          https://topwar.ru/142488-bolgariya-otkryvaet-dver-dlya-vozvrascheniya-rossii-na-balkany.html
    4. 0
      30 Agustus 2018 19:36
      Nyaranake?
  7. +6
    30 Agustus 2018 07:16
    Yaman lan Suriah wis nuduhake apa peralatan Western worth ing perang, dibandhingake karo Rusian ... kok menehi adoh ... kita kudu tank kuwi.
  8. 0
    30 Agustus 2018 07:32
    amarga kekurangan peralatan sing kompatibel karo sistem pertahanan NATO, Bulgaria ora melu misi gabungan.

    Kepiye pentinge "sedulur" dadi "pakan meriam" kanggo "koalisi Barat" lan "narik kastanye kanggo dheweke metu saka geni"?
    1. +4
      30 Agustus 2018 08:04
      Kasunyatan bilih Bulgaria ora duwe "peralatan sing kompatibel" nuduhake yen Kulon isih ora percaya yen Bulgaria wis dadi sekutu sing tulus. Yen ora, padha wis diiseni karo gaman modern lan kompatibel dawa ago. Sanajan ana utangan, sanajan gratis. Lan iku ora brainer sing Bulgaria durung kobong karo kepinginan kanggo mati kanggo nilai Western. negatif
    2. -1
      30 Agustus 2018 19:37
      Sepira pentinge sampeyan ngobong ing perang nuklir?
  9. +1
    30 Agustus 2018 07:37
    Aku mikir yen Bulgaria mutusake kanggo modernisasi tank ing Rusia, mula diskon sing apik kudu digawe))) ... Kanggo iklan peralatan Soviet / Rusia kaya ngono ...
    1. 0
      30 Agustus 2018 07:50
      ana anggepan yen dheweke bakal nindakake iki ing Polandia utawa ing Romania ... hi
      1. 0
        30 Agustus 2018 14:06
        ana anggepan yen dheweke bakal nindakake iki ing Polandia utawa ing Romania ...

        Miturut hukum, pesenan umum ditugasake liwat tender. Pemain paling kamungkinan iku perusahaan Bulgaria kanggo ndandani peralatan militer "Terem - Ovech" EOOD Provadia. Garis resmi panguwasa Bulgaria yaiku ngetokake kontrak khusus kanggo perusahaan Bulgaria.
        1. +1
          30 Agustus 2018 15:20
          uga, iku uga bener, aku nggawe asumsi adhedhasar produsen tank, kelangan perusahaan repair, apik luck kanggo sampeyan ... hi
          1. +2
            30 Agustus 2018 17:02
            Perusahaan Bulgaria duwe perjanjian lisensi karo perusahaan Rusia. Perusahaan Bulgaria asring kerja minangka subkontraktor kanggo perusahaan Rusia! Matur nuwun Andrey! Lan aku pengin sampeyan sukses! apik
            1. -2
              30 Agustus 2018 22:41
              .... Lan padha nyedhiyakake senjata lan amunisi kanggo militan ing Suriah. Ora isin? sedulur?
              1. -1
                31 Agustus 2018 20:49
                Apa sampeyan wis nyoba ngobrol kanthi sopan karo wong liya?
      2. 0
        31 Agustus 2018 21:03
        Ya, sanajan dheweke nindakake ing rembulan, mung ana siji pitakonan - kenapa dheweke butuh, karo sapa sing arep perang? Kanthi kita, udakara rong puluh menit, nganti tamu teka kanthi jeneng aneh lan karakter sing ngrusak.
    2. -2
      30 Agustus 2018 07:50
      Supaya mengko tank iki bakal nembak marang Rusia
      1. +5
        30 Agustus 2018 10:43
        Wong Bulgaria ora nembak latihan NATO sanajan ing target sing nggambarake prajurit Rusia, kanthi tembung: "Bulgarians ora nembak Rusia," aku ora mikir bakal nembak kita saka tank ...
      2. 0
        30 Agustus 2018 19:38
        Kita crita, ora?
    3. +1
      30 Agustus 2018 07:53
      Quote: Ratmir_Ryazan
      Kanggo iklan teknologi Soviet / Rusia kaya ngono ...

      Wis suwe ora diiklanake.
      wektu sijine kabeh ing panggonan
      1. 0
        30 Agustus 2018 10:42
        Nanging saka sudut pandang anggota NATO, iklan iki katon luwih yakin)))
    4. 0
      31 Agustus 2018 00:11
      Ayo langsung ditindakake kanthi gratis, ing Federasi Rusia ora ana papan kanggo nyelehake dhuwit. Pensioners nolak pensiun, tetep ing karya kanggo liyane 5-8 taun.
  10. 0
    30 Agustus 2018 09:21
    Donya wis siyap kanggo perang gedhe. Dheweke modernisasi lan ngetrapake kabeh sing isih bisa obah utawa tetep ngambang.
  11. -1
    30 Agustus 2018 09:39
    Bulgars sing licik tansah ngrengek, banjur NATO ngalahake dheweke, banjur Federasi Rusia ora gelem menehi panganan gratis. Lan nalika ditakoni pitakonan sing cukup - Lan apa X ...? lan kenapa tanpa lisensi?-- lolongan sing nyenyet saya tambah akeh
    1. +1
      30 Agustus 2018 14:16
      Saben uwong ngedol senjata kanggo kabeh wong. Bener, padha ngedol sesuai karo hukum internasional, lan ing ngendi banjur diverges, iki ing kalbu saka panuku. Dheweke tanggung jawab. Contone, kanthi senjata Rusia modern, ISIS nyerang tank Suriah Assad. Diprodhuksi ing basa Rusia lisensi ing Jordan RPG-32 Barkas / Hashim / - favorit antarane barmaley.
      lan kok tanpa lisensi?

      Tuntutan kanggo nglanggar hak lisensi dirampungake ing pengadilan. Apa sampeyan bisa menehi paling ora siji conto, ing ngendi lan ing pengadilan apa produser Rusia ngukum wong Bulgaria? Lolongan lan disinformasi ing media pancen ora nyenengake, mung sing njaluk lisensi sing takon, nanging saiki ... dheweke ora duwe hak kasebut!
  12. -2
    30 Agustus 2018 09:40
    Sedulur-sedulur kuwi isih jujur! Dheweke percaya, ora ngajeni awake dhewe.
    1. -1
      30 Agustus 2018 19:39
      Mulané awaké déwé ora percoyo karo kowé.
  13. 0
    30 Agustus 2018 09:44
    Aku kepingin weruh: sapa sing bakal ndandani?
    1. +2
      30 Agustus 2018 10:37
      Kutub, Israel, malah wong Italia ing T-72 Siria kacathet, lsp.
      Ing kana, dhaftar cukup dawa, kang ngandika mung siji bab: potensial kanggo modernisasi ing T-72 apik banget!
  14. +1
    30 Agustus 2018 10:32
    Iku prasaja - Dhiskusi babagan senjata Soviet "usang" ngengingi bisnis senjata ing Bulgaria.
    "Arsenal" lan "VMZ" Bulgaria kanthi aktif ngasilake lan adol senapan Soviet, peluncur granat lan amunisi marang sapa wae sing mbayar - granat sing padha kanggo RPG-7 lan RPG sing bisa digunakake ditandhani "10 ing bunder dobel" lan "11 ing bunder dobel. " murup lan saka militan ing Suriah, lan malah saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbass.
    Kajaba iku, Bulgaria aktif adol lan adol senjata abot Soviet - loro-lorone diwarisake saka Departemen Dalam Negeri lan dituku saka tanggi.
    Penting yen ing laporan resmi menyang Daftar Senjata Konvensional PBB kanggo 2014, 2015 lan 2016, Bulgaria dhewe nyatakake ruang lingkup ekspor militer sing signifikan. Kanggo wektu sing ditemtokake, kalebu: pangiriman 280 kendaraan tempur infanteri BMP-1 menyang Irak (ing wektu sing padha, impor 280 BMP-1 sing padha saka Republik Ceko diumumake), 18 152-mm D-20 howitzer ditarik, 1190 mortir, 40 bedhil pesawat 23-mm, 210 peluncur granat anti-tank sing dipasang ATGL-N (analog Bulgaria SPG-9), 4041 peluncur granat underbarrel, 4370 bedhil mesin (kalebu 700 mm12,7 kaliber 11), bedhil.
    Kanggo nglengkapi oposisi Siria, Bulgaria ing 2014-2016, miturut laporan, dikirim menyang Arab Saudi 19 traktor lapis baja MT-LB, 1295 mortir, 80 PU 9P135M sistem rudal anti-tank portabel "Konkurs" / "Fagot", 28 bedhil anti-pesawat ZU-23, 290 dipasang peluncur granat anti-tank SPG-9 lan 736 saka mitra Bulgaria ATGL-N, 700 RPG-7 lan 100 saka mitra Bulgaria ATGL, 1970 genggam enem-shot 40-mm peluncur granat anti-personil MSGL lan / utawa mitra Yugoslavia RBG-6, 2300 peluncur granat, 210 14,5 mm, 370 12,7 mm DShK lan 4190 bedhil mesin, 36 bedhil mesin. Kanggo Amerika Serikat, ketoke kanggo tujuan sing padha, Sofia adol 950 mortir, 769 peluncur 227P9M ATGM "Konkurs" / "Fagot", siji peluncur 135P9 lan wolung ATGM 151M9 ATGM 115K9 "Metis", 115 dipasang peluncur granat anti-tank SPG- 296 lan 9 wong Bulgaria mitra ATGL-N, 170 RPG-476 lan 7 saka Bulgaria mitra ATGL, 1885 bedhil, 15 senapan serbu, 100 bedhil mesin.
    Uni Emirat Arab wis dadi panampa liyane senjata saka Bulgaria ing taun-taun pungkasan. Abu Dhabi tuku, ketoke kanggo nyuplai pasukan anti-Houthi ing perang sipil Yaman. Bulgaria ngumumake pengiriman menyang UAE papat sistem anti-tank 9K115 Metis, 160 bedhil mesin kaliber 14,5 mm lan 213 peluncur granat anti-tank Bulgaria ATGL.
    Sebagéyan penting saka senjata sing kadhaptar dituku ing negara katelu.
    © bmpd
    Dadi kritik senjata iki kanggo Bulgaria kaya arit kanggo ... bisnis.
    1. -1
      30 Agustus 2018 14:24
      Saben uwong ngedol senjata marang sapa wae sing bisa mbayar. Padha ngedol sesuai karo hukum internasional, lan ing ngendi iku banjur diverges, iku ing kalbu saka tuku. Dheweke tanggung jawab. Senjata Rusia nglawan kabeh ndonya ing loro-lorone konflik. Contone, padha diprodhuksi ing Rusia. lisensi ing Jordan RPG-32 Barkas / Hashim / - favorit antarane barmaley. Dhaptar negara sing adol senjata menyang wilayah konflik gedhe banget. Miturut cara, Bulgaria ngekspor senjata menyang Federasi Rusia! Kanggo 10 yuta dolar. didol ing 2015. Aku ora bakal Quote ngendi lan kanggo kang Federasi Rusia adol senjata, amarga dhaftar bakal 10 kaping luwih saka Bulgaria.
  15. -1
    30 Agustus 2018 13:18
    Inggih, nyatane, karo sapa Bulgaria bisa perang karo tank iki?
    Mung yen dheweke nglawan kita, minangka bagean saka koalisi Eropa, kaya ing Perang Dunia II.
    Lan kanggo parade lan latihan, sleds kasebut bakal ditindakake kanggo dheweke.
    1. +1
      30 Agustus 2018 13:57
      Mung yen dheweke nglawan kita, minangka bagean saka koalisi Eropa, kaya ing Perang Dunia II.

      Ing PD II, Bulgaria ana ing Dipl. hubungan karo USSR nganti 5.09.1944/2/XNUMX lan sawise iku perang karo XNUMX tentara minangka bagéan saka III Front Ukraina nglawan Jerman.

      Maca crita kasebut kanthi teliti.
      1. 0
        30 Agustus 2018 14:36
        Kutipan saka alatanas
        Mung yen dheweke nglawan kita, minangka bagean saka koalisi Eropa, kaya ing Perang Dunia II.

        Ing PD II, Bulgaria ana ing Dipl. hubungan karo USSR nganti 5.09.1944/2/XNUMX lan sawise iku perang karo XNUMX tentara minangka bagéan saka III Front Ukraina nglawan Jerman.

        Maca crita kasebut kanthi teliti.

        Mungkin ora? Banjur ing sajarah sampeyan bisa nemokake, contone, iki:
        Tanggal 1 Maret 1941, dokumen ditandatangani ing Wina babagan aksesi Bulgaria menyang Pakta Roma-Berlin-Tokyo.

        Bulgaria perang karo Sekutu. Pasukan bersenjata Bulgaria ngganti Jerman ing wilayah sing dikuwasani Yunani lan Yugoslavia. Bener. mung prabédan antarane Bulgaria lan Romania, Hongaria utawa Finlandia iku wong Bulgaria ora perang Pundhak kanggo Pundhak karo Jerman ing wilayah USSR.
        1. -1
          30 Agustus 2018 16:03
          Tanggal 1 Maret 1941, dokumen ditandatangani ing Wina babagan aksesi Bulgaria menyang Pakta Roma-Berlin-Tokyo.

          Sawise ditandatangani pakta Ribentrop-Molotov / 23 Agustus 1939 - 22 Juni 1941 / saka Comintern, Partai Komunis Bulgaria nampa instruksi - kanggo mungkasi propaganda anti-Jerman, kanggo mungkasi tumindak musuhan marang pamaréntah monarki! Eselon sing diisi bahan lan bahan sing atos tindak saka Timur menyang Kulon, lan liya-liyane kanthi alat mesin, peralatan, lan liya-liyane. Nyatane, Bulgaria, sanajan ora mlebu pakta kasebut, diamati babagan USSR sajrone Perang Dunia II.
          Bulgaria perang karo Sekutu.

          Kita perang karo Anglo-Saxon ing loro perang m. Iku bener. Sa adoh aku ngerti, iku mungsuh paling gedhe saka Slavs ...?
          Pasukan bersenjata Bulgaria ngganti Jerman ing wilayah sing dikuwasani Yunani lan Yugoslavia.

          Wilayah sing padha karo populasi Bulgaria sing dikuwasani Yunani lan Serbia ing taun 1913? Wilayah sing diakoni Kakaisaran Rusia minangka Bulgaria ing taun 1878! Miturut cara, dheweke ora ngganti wong Jerman ing kana, amarga ing sisih liya Jerman dipeksa terus njaga 2 ~ 3 divisi ing Bulgaria nalika Perang Dunia II.
          Bener. mung prabédan antarane Bulgaria lan Romania, Hongaria utawa Finlandia iku wong Bulgaria ora perang Pundhak kanggo Pundhak karo Jerman ing wilayah USSR.

          Dheweke ora gelut. Saka tembung ing kabeh. Lan iki penting, utamané ing tampilan saka kasunyatan sing Bulgaria padha perang ora kanti awon Pundhak kanggo Pundhak karo Tentara Abang marang Jerman. Rasio kerugian yaiku 2,16x1 ing crawling tentara Bulgaria!
    2. +1
      30 Agustus 2018 14:28
      Inggih, nyatane, karo sapa Bulgaria bisa perang karo tank iki? Mung yen dheweke nglawan kita, minangka bagean saka koalisi Eropa, kaya ing Perang Dunia II.

      mesthi! Ya, marang sapa maneh? Wong Bulgaria mung mikir babagan iki - kapan arep nyerang Rusia !? Kayane aku 13 T-72 super-duper modern bakal cukup kanggo tekan Kremlin ... aran
      1. -1
        30 Agustus 2018 19:41
        Boyan, aja. Sampeyan ora bisa ngajari sejarah. Zoboyaschik cukup kanggo wong-wong mau.
        1. 0
          31 Agustus 2018 09:58
          Aku ngerti, nanging aku durung kelangan pangarep-arep! Mungkin isih ana kesempatan kanggo pencerahan? Nyuwun
          1. 0
            31 Agustus 2018 20:32
            Mesthi ana - mbusak kabeh lan miwiti karo alpha
  16. +1
    30 Agustus 2018 14:05
    Elinga yen amarga kekurangan peralatan sing kompatibel karo sistem pertahanan NATO, Bulgaria ora melu misi gabungan.

    Lan, ketoke, dheweke ora pengin melu. ngguyu
  17. +3
    30 Agustus 2018 19:46
    Ing Jepang, insinyur terkemuka ing Panasonic, Haruto Tagawa, 68 taun, nyoba bunuh diri kanthi nulis ing cathetan bunuh diri yen hukum kehormatan ora ngidini dheweke terus berkembang adhedhasar paten insinyur Soviet sing dicolong lan dituku. jejere boten.

    Miturut media Jepang, polisi pisanan nyoba ndhelikake isi cathetan kasebut, nanging jebul Tagawa njupuk gambar lan dikirim menyang kanca-kanca. Ing pesen kasebut, dheweke nulis yen dheweke ora bisa maneh "nindakake karya sing kebak saka ndhuwur nganti ngisor kanthi goroh, dibangun ing nyolong lan diberkahi kanthi nistha."

    "Kabeh sing wis digayuh, kita wis entuk berkat insinyur Soviet. Kabeh modern sing diarani teknologi dhuwur adhedhasar paten, sawetara sing diwiwiti ing taun 1960-an, nalika kita ora bisa ngimpi babagan teknologi dhuwur. Banjur kita nyolong paten kasebut, aku weruh mikrofilm mata-mata sing dipasrahake dening pengkhianat sing disuap saka USSR. We tuku paten kanggo apa-apa nalika negara ambruk lan padha ora duwe apa-apa kanggo feed piyambak. Kita dianggep ing donya minangka panemu gedhe, nanging nyatane panemu gedhe iku insinyur Soviet. Sing dicopot kabeh. Aku ora bisa maneh kerja ing industri sing digawe liwat cidra lan adhedhasar ketidakadilan. Uripku wis dikhususake kanggo ngapusi iki. Aku nutupi jenengku kanthi nistha," tulise.

    sumber: https://panorama.pub/6759-vedushhij-inzhener-panasonic.html
    PS Thanks kanggo wong sing mbenerake insinyur Soviet.
    1. 0
      30 Agustus 2018 21:18
      Ya nyatane ora ngumumke sing anyar.. Kok moto.. Majalah – Teknik Remaja. Desainer model Teknisi enom lan puluhan liyane. Nyebar ide panemuan Tanpa preduli paten.
  18. +1
    30 Agustus 2018 19:49
    Bubar, VO wis dadi norma (kanthi cara, salah banget) kanggo sapa wae
    wusana kanggo scold Bulgaria lan Bulgaria. Nanging pimpinan USSR ora nindakake akeh
    kanggo ambruk CMEA, Organisasi Prajanjian Warsawa, lan banjur USSR dhewe?
    1. -1
      31 Agustus 2018 10:02
      Bubar, VO wis dadi norma (kanthi cara, salah banget) kanggo sapa wae
      wusana kanggo scold Bulgaria lan Bulgaria.

      Iki ora mung ing VO! Iki ing kabeh media sing nganggo basa Rusia! Lan ditindakake kanthi cara sing diatur lan disengaja! Propaganda ora duwe wektu kanggo nguripake wong Bulgaria nglawan Rusia! Kanggo iku ana upaya kanggo nguripake Rusia marang Bulgaria! Minangka goal - kanggo nimbulaké jawaban, kang pungkasanipun kudu mimpin kanggo gething bebarengan malah ing tingkat kluwarga. Iki carane wong-wong sing paling cedhak! Trik kasebut dhasar, nanging efektif banget!
  19. -1
    30 Agustus 2018 21:21
    T-55 lan T-62 minangka tank sing apik kanggo perang modern kaya ing Suriah, Libya, Sudan lan Yaman. Lan uga bakal migunani kanggo wong Donbass.
    Lan Almaty lan T-90s dibutuhake mung kanggo konflik global, sing jelas ora diramal.
  20. +1
    30 Agustus 2018 22:38
    Apa T-55 digunakake ing Rusia? Malah ing Sakhalin padha ora ana.
    1. +1
      30 Agustus 2018 23:49
      Ana isih sawetara ing panyimpenan ing arsenals. Bener, T-55 ora digunakake, nanging sawetara T-62 bakal bali menyang layanan.
  21. Komentar wis dibusak.
  22. 0
    31 Agustus 2018 21:00
    Quote: CAT BAYUN
    EU mbusak wong-wong mau saka sangu

    Kabeh bener. Periode fattening wis liwat - iku wektu kanggo Cut. Lucune yen bakal dicopot saka sangu, nanging ora sinau mikir dhewe. Bakal nggoleki pemilik anyar.


    Saiki aku entuk peringatan Cina kaping 7, Hello Adnaka.
    Sampeyan uga njaluk cukuran apik, lan ora perlu kanggo dongeng bab kasunyatan sing padha adol obligasi pamaréntah AS, pemilik ora ngidini. Lan nalika sampeyan scold kita, ngomong apa persis sampeyan bisa nindakake. Siji dodolan senjata menyang Iran kaya paus. Lan kenapa adol S-300 menyang Siria ora kelakon? Bener - sing duwe ora ngidini sampeyan ngedol, sing mandiri.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"