Peskov: mateni ketua DPR bakal duwe akibat. Kang?

159
Kepala Republik Donetsk Alexander Zakharchenko dipateni kanthi khianat, lan akibate ora bisa dihindari, laporan. RIA News statement dening sekretaris pers Presiden Rusia Dmitry Peskov.





Prastawa tragis. Wong sing wani tiwas, dipateni kanthi culika. Konsekuensi bakal ora bisa dihindari, ujare Peskov.

Dhèwèké njlèntrèhaké yèn ing kene ora mung mbales dendam, nanging kanggo ngendhegake tumindak teroris sing terus-terusan.

Peskov ngelingi seri pembunuhan ing Donbass. Sapa sing ana ing mburi, mung bisa ditebak. Nanging, kita bisa ngomong kanthi yakin manawa praktik kasebut ora nyumbang kanggo implementasine perjanjian Minsk lan nggawe atmosfer saling percaya - suasana kaya ngono isih adoh, saiki wis ora ana, ujare. .

Lan malah liyane supaya, laku teroris ora kontribusi kanggo detente ing baris kontak ing Donbass, juru wicoro ditambahake.

Minangka kacarita sadurunge, Zakharchenko tilar donya ana sore ing bledosan diangkah ing Separ cafe ing downtown Donetsk. Pengawal kepala DPR uga tiwas amarga bledosan. Gunggunge 11 wong sing tatu. Sawetara wong wis ditahan amarga nindakake kadurjanan, sing ngonfirmasi yen ana sabotase dening SBU.

Upacara pamitan kanggo Alexander Zakharchenko dianakake ing lobi Teater Opera lan Balet Donetsk. Antrian warga sing akeh kilometer nganti tekan gedung teater. Acara tangisan kasebut dirawuhi dening delegasi saka Rusia, Ossetia Kidul lan Abkhazia. Anggota delegasi ngunjungi papan patine kepala DPR, ing kono padha ngurmati pengeling-eling kanthi meneng.



Zakharchenko disarèkaké kanthi pakurmatan militèr ing kuburan Segara Donetsk.

  • Agensi Warta Donetsk, https://dan-news.info
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

159 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 39
    2 September 2018 18:03
    Apa bakal ana kasus pidana? .... Iki kabeh akibate.. yen dideleng sejarahe.
    1. +5
      2 September 2018 18:13
      Ora, aku mikir yen Rusia bakal ngenali DNR lan LNR. Wingi Lavrov ujar manawa format Normandia ora bisa ditampa maneh, Pescom wis ngomong babagan akibat sing ora bisa dihindari, lan mulane, kita kudu nyana sawetara aksi radikal saka Putin.
      1. + 63
        2 September 2018 18:20
        Dheweke uga bakal menehi utangan sing ora bisa dibayar maneh Ukraina, ngeculake gas lan bahan bakar kanggo tank (bebarengan karo piring) kanthi gratis, ngompa dhuwit menyang Ukrobanks kanthi gratis, ngidini Ukraina ngedol sampah Euro ing Rusia tanpa tugas, njupuk barang ing Rusia tanpa mbayar. lan ora bali prepayment kanggo ukrokidki.

        Ateges. Perlu kanggo ngenali LDNR ing wates administratif Soviet ing wilayah (geng Eurogabon ora ngenali wates liyane). Mesthi wae yen ditindakake sawise mungkasi perjanjian "persahabatan". Lan mbatalake pangenalan panguwasa Banderstat. Iku uga luwih trep kanggo nindakake iki sawise Pemilu Bandera, amarga padha ora bakal nyedhiyani akses witjaksono. Contone, Polandia, Jerman lan Prancis njamin Yanukovych, nanging ora bakal diidini. Lan ora ana hubungan diplomatik maneh, amarga. ora duwe makna lan ora ana gunane praktis.
        1. 0
          2 September 2018 18:40
          Lan kepiye sampeyan bakal tekan wates kasebut?
          1. + 18
            2 September 2018 19:15
            Kutipan: Bull Terrier
            Lan kepiye sampeyan bakal tekan wates kasebut?

            Sacara sah, ngakoni persetujuan paseduluran minangka ora sah gegayutan karo kabijakan anti-Rusia, pembantaian populasi Rusia lan kudeta. Dheweke bakal bali menyang wates sadurunge Revolusi Oktober 1917, lan sesuai karo hukum Ukrainia babagan decommunization !!!!!

            Nyatane, cukup kanggo nyedhiyakake dhukungan finansial lan militer. Mung kanthi biaya cilik, relatif marang Suriah lan Belarus, dhukungan finansial ing negara miskin lan korupsi, 90% patriot Ukraina bakal pindhah menyang sisih perjuangan nglawan junta Kyiv. Sisane bakal ditindakake dening tentara LDNR.
            1. +4
              2 September 2018 19:16
              Lan dheweke bakal langsung mundur kabeh pasukan menyang tapel wates kasebut? Serius?
              1. +9
                2 September 2018 19:26
                Pasukan dudu konsep abstrak. Iki minangka wong lan spesialis sing cukup kompeten sing bisa maca, nulis lan mikir. Saiki Angkatan Bersenjata Ukraina minangka siji-sijine kesempatan nyata kanggo nyukupi kulawarga kanggo mayoritas populasi lanang Ukraina. Mulane, pasukan ora bakal mundur. Sanalika sistem kontrol rusak lan ancaman nyata katon, dheweke bakal pindhah menyang sisih Rusia, kaya Berkut.
            2. -8
              2 September 2018 20:58
              Kutipan: VitaVKO
              90% saka dill-patriot bakal pindhah menyang sisih perjuangan dening junta Kyiv

              hmm..sanajan ora 90%, nanging setengah (ayo njupuk 10-20 yuta) saka populasi Ukraina ... banjur carane akeh dhuwit bakal njupuk kanggo saben wong kanggo "tuku katresnan saka Rusia"?
              Kajaba iku, kanthi aneksasi 13.22% wilayah negara, dudu NATO utawa sing wedi ing kana (Romania, Polandia lan liya-liyane), nanging Federasi Rusia sing padha ...
              Aku wedi takon apa dhuwit yen kabeh dadi zona abu-abu ORDILO? Iklan sarwa "donya Rusia" saiki ing ORDILO ora bisa ditampa sanajan dening populasi miskin ing Ukraina.
              larang lan ora efisien..
              1. +9
                2 September 2018 21:26
                Quote: Antares
                pinten dhuwit bakal njupuk kanggo saben wong "tuku katresnan saka Rusia"?

                Minangka akeh sing njupuk ing Crimea, minangka akeh minangka biaya Berkut, kang terus nampa dhuwit lan ngawula Rusia luwih devotedly saka Rusia native. Lan pinten buruh tamu Ukrainia, pengungsi lan ewu ton biaya bantuan kamanungsan?
                Quote: Antares
                Larang lan ora efisien

                Murah banget, sanajan ing tingkat Amerika ngginakaken ing Maidan. Menapa malih, ing kontras kanggo biaya ing Suriah, silihan kanggo Belarus lan Turki, pitulungan gratuitous kanggo negara CSTO, investasi kanggo mulihake kekancan karo Ukraina bakal mbayar kaping pirang-pirang luwih cepet. Siji-sijine sing ditahan saiki yaiku mentalitas mayoritas Ukrainia sing wis biasa nyolong, gratis lan impunitas. Nanging "persahabatan" karo Eropah wis sobered akeh.
              2. + 16
                2 September 2018 23:38
                Aku bakal nyoba dadi layen. "Zakhar" dudu mungsuh Ukraina, kaya kita kabeh. Kanggo 4 taun, Ukraina wis nggawe mungsuh CADLO (ing pangerten sampeyan). Yen sampeyan mbuktekake yen kita dibom dening "Rusia" ing 26.05.2014 Mei 100, aku bakal nulis cek kanggo "Hadiah Shnobilev". Aku malah siap ninggalake utang PFC (nang endi wae kanggo UAH 000 ana) menyang Ukraina. Kanggo sampeyan, ORDLO minangka sekelompok pengemis, "wilayah depresi", kanggoku, Tanah Air lan Cahya Budaya. Kanggo sampeyan, Kyiv ibukutha, kanggo kula, "dump uwuh" saka "mantan ibukutha" (Aku ngerti apa kanggo mbandhingaké karo) "Ukraina" dhewe ditolak Donbass (ora ORDLO, padha sengit sampeyan ing Donbass). Padha njupuk hryvnia metu saka nggunakake - iku nglarani, nanging ngganti rubel Rusia ( epst - itungan manca hryvnia) Padha nggawe urip angel kanggo pensiunan - akeh ngomong "ya keselak" A akèh iku diprodhuksi ing Donbas padha didol liwat. Kyiv scheme" (lagu saka kita nae ..."). Aku mourned saka ngisor atiku kanggo "Batya", nanging bakal katon kanggo sampeyan "peacemaker". Miturut cara, kanggo kita istilah "ORDLO" punika. kaya ganjaran, kita mbela Tanah Air kita, - lan sampeyan?
                1. +7
                  2 September 2018 23:59
                  "Aku bakal nyoba dadi layen."
                  Wah, ekspresine disingkat. "L.A.P.I.D.A.R.E.N" - yaiku, "Aku bakal ringkes" (Aku wedi nggawe kesalahan saka huruf A.P. Chekhonte). Menawi mekaten, kula nyuwun pangapunten dhumateng komputer Admin. Ora ngerti dheweke angel banget. Nyuwun
          2. 5
            -2
            3 September 2018 15:21
            Sawise ngumumake kamardikan DPR lan LNN, (luwih becik nyawiji dadi siji kesatuan negara federal). luwih, pratelan konstan marang Kyiv ing wilayah sing dikuwasani DPR lan LPR ing wates wilayah regional ...
        2. -16
          2 September 2018 19:43
          Kutipan: Nicholas S.
          Dheweke uga bakal menehi utangan sing ora bisa dibayar maneh Ukraina, ngeculake gas lan bahan bakar kanggo tank (bebarengan karo piring) kanthi gratis, ngompa dhuwit menyang Ukrobanks kanthi gratis, ngidini Ukraina ngedol sampah Euro ing Rusia tanpa tugas, njupuk barang ing Rusia tanpa mbayar. lan ora bali prepayment kanggo ukrokidki.

          Apa fantasi gila?
          1. + 11
            2 September 2018 21:20
            Kutipan saka Piramidon
            Kutipan: Nicholas S.
            Dheweke uga bakal menehi utangan sing ora bisa dibayar maneh Ukraina, ngeculake gas lan bahan bakar kanggo tank (bebarengan karo piring) kanthi gratis, ngompa dhuwit menyang Ukrobanks kanthi gratis, ngidini Ukraina ngedol sampah Euro ing Rusia tanpa tugas, njupuk barang ing Rusia tanpa mbayar. lan ora bali prepayment kanggo ukrokidki.

            Apa fantasi gila?

            iki kasunyatan nyata
            1. +1
              2 September 2018 22:20
              Kutipan saka aristok
              iki kasunyatan nyata

              Inggih, nalika ing kasunyatan punika gas lan bahan bakar dirilis kanggo Ukraina kanggo FREE? Dadi ora perlu nggedhekake lan nglembur banyu.
        3. + 15
          2 September 2018 21:25
          kabeh iki kudu rampung maneh ing 14 - ora kanggo ngenali pamaréntah ora sah, ora kanggo mungkasi ing Crimea, nanging kanggo nerusake ... saiki kita duwe, minangka asil, Bunch saka masalah, ewu sipil tiwas, infrastruktur lan industri rusak...
          1. -1
            3 September 2018 12:52
            Quote: self-propelled
            ora ngakoni pamaréntahan sing ora sah

            Yen dheweke ora ngerti, iki bakal nyebabake gangguan pasokan gas menyang Eropa, minangka asil, kerugian kolosal ing anggaran kita, umume, iki bakal dadi langkah sing bodho ...
            Quote: self-propelled
            ora mandheg ing Crimea, nanging nerusake

            Mbukak perang skala lengkap? Dadi agresor resmi?
            Quote: self-propelled
            ewonan warga sipil tiwas

            Ukraina ... mangga nambah sing padha Ukrainians.
            Quote: self-propelled
            ngrusak infrastruktur lan industri ...

            maneh Ukraina.
            1. -1
              3 September 2018 14:12
              .Yen dheweke ora ngerteni, bakal nyebabake gangguan pasokan gas menyang Eropa, minangka asil, kerugian kolosal ing anggaran kita, umume, bakal dadi langkah sing bodho ...
              wong-wong sing ora sah iki bakal tanggung jawab kanggo gangguan pasokan.
              .Mbukak perang ukuran lengkap? Dadi agresor resmi?
              ing Suriah, kita ora aggressor? Ing kene kita bakal duwe undangan sing sah saka presiden sing sah kanggo mbantu nggawe tatanan Konstitusi.
              .Ukraina... mangga nambah sing padha Ukrainians
              kanggo kula lan akeh iku kabeh wong siji karo kita
              1. +1
                3 September 2018 14:37
                Kutipan: CERMET
                wong-wong sing ora sah iki bakal tanggung jawab kanggo gangguan pasokan.

                Lan anggaran kita ora bakal nampa dhuwit, kita bakal kelangan ora mung dhuwit iki, nanging uga pasar dodolan gas, sing bakal dikuwasani dening Amerika Serikat, Skandinavia lan wong saka Asia ...
                Kutipan: CERMET
                ing Suriah, kita ora aggressor?

                SAR minangka negara sing diakoni ing saindenging jagad, ana pamrentah ing kana, lan mung kita bakal ngakoni LDNR, amarga ing saindenging jagad kita bakal dadi aggressor. Kajaba iku, tumindak Angkatan Udara lan MTR ora bakal ditindakake ing kene, operasi militer skala lengkap bakal dibutuhake, Angkatan Bersenjata Ukraina ora barmaley ara-ara samun, tugas kasebut minangka urutan gedhene luwih angel.
                Kutipan: CERMET
                kanggo kula lan akeh iku kabeh wong siji karo kita

                Iki minangka sikap pribadhi, ing politik ora kudu ngluwihi akal, lan masalah iki yaiku politik.
                1. +1
                  3 September 2018 23:08
                  SAR minangka negara sing diakoni ing saindenging jagad, ana pamrentahan, lan mung kita bakal ngakoni LDNR, amarga ing saindenging jagad kita bakal dadi aggressor. Kajaba iku, tumindak Angkatan Udara lan MTR ora bakal ditindakake ing kene, operasi militer skala lengkap bakal dibutuhake, Angkatan Bersenjata Ukraina ora barmaley ara-ara samun, tugas kasebut minangka urutan gedhene luwih angel.
                  sepisan maneh, Ukraina iku negara dikenali, Yanukovych ana presiden sah ing wektu sing, Rusia ora perlu kanggo ngenali LDNR sembarang, iku perlu kanggo mulihake urutan konstitusional - analogi karo Suriah langsung. Kanthi organisasi lan kekarepan sing tepat, pesenan iki bakal ditindakake dening wong Ukrainia dhewe - muga-muga ora perlu ngunyah babagan carane iki bisa ditindakake?
                  1. 0
                    4 September 2018 07:22
                    Kutipan: CERMET
                    Yanukovych nalika iku minangka presiden sing sah,

                    Oh, apa sing sampeyan omongake ... Dadi Yanukovych dhewe katon ing Kulon, takon karo Kulon, dheweke dumadakan tresna karo Rusia nalika dheweke kepencet lan wis kasep. Nyatane, dheweke nyebul negarane dhewe, mbok menawa ora gratis ... Rusia bisa campur tangan, aku mikir proposal ditampa ing kana, nanging ing Kyiv padha mutusake kanggo gabung karo Kulon.
                2. 0
                  6 September 2018 21:40
                  Kutipan saka: raw174
                  SAR minangka negara sing diakoni ing saindenging jagad, ana pamrentah ing kana, lan mung kita sing bakal ngakoni LDNR, amarga ing saindenging jagad kita bakal dadi aggressor.

                  aneh, sepuluh taun kepungkur (nalika Rusia rada ringkih loro militer lan politik), kabeh ing ndhuwur ora nyegah sampeyan ngadeg munggah kanggo Abkhazia lan Ossetia Kidul Nyuwun
            2. 0
              6 September 2018 21:36
              Kutipan saka: raw174
              Yen dheweke ora ngerti, iki bakal nyebabake gangguan pasokan gas menyang Eropa, minangka asil, kerugian kolosal ing anggaran kita, umume, iki bakal dadi langkah sing bodho ...

              banjur ora apik kanggo bengok-bengok "kita siji wong" yen sampeyan ngganti urip wong kanggo emas;
              Mbukak perang skala lengkap? Dadi agresor resmi?

              deleng paragraf ing ndhuwur babagan "wong siji";
              Ukraina ... mangga nambah sing padha Ukrainians.

              lan carane wong (Ukrainians) beda saka Rusia? mungkin pemerintah? supaya iku ora Ukrainians;
              maneh Ukraina.

              katon rada dhuwur
              hi
              1. 0
                7 September 2018 07:34
                Quote: self-propelled
                banjur ora apik kanggo bengok-bengok "kita siji wong" yen sampeyan ngganti urip wong kanggo emas;

                Gumantung ing sisih kang katon ing ... Yen saka sisih views sajarah lan kapercayan - ora siji. Padha (Ukrainians) duwe tampilan dhewe ing akeh acara, iki dikonfirmasi dening Maidan lan kabeh fénoména sakteruse. Kanggo, pedunung LDNR katon karo kita, nanging sanalika Kyiv loosens reins lan pindhah menyang rembugan, kabeh bakal bisa kanggo wong-wong mau, wektu dibutuhake.
                Quote: self-propelled
                mungkin pemerintah? supaya ora Ukrainians;

                WHO? Ukrainians milih wong (pamaréntah), padha perang kanggo wong ing Maidan lan burned wong ing Odessa, iki pamaréntahan rampung Ukrainia.
        4. +3
          2 September 2018 22:54
          Gas transit liwat pipa gas bakal didorong maneh, 100%, ing 2019.
        5. -1
          3 September 2018 12:47
          Kutipan: Nicholas S.
          Ateges. Perlu kanggo ngenali LDNR ing wates administratif Soviet ing wilayah (band Eurogabon ora ngenali wates liyane).

          Iku smacks absurdity ... Kenapa Rusia kudu annex LDNR? Krimea perlu saka sudut pandang militer, nanging kenapa LDNR? Aku mung kepingin weruh apa sing dipandu dening, nyatakake NEED kanggo ngenali wong-wong mau, lan malah luwih supaya kanggo gabung karo Federasi Rusia ... Dheweke ora bakal ninggalake Ukraina, iku cetha yen Rusia ora ngakoni minangka sawijining, ora ana sing ngakoni. wong-wong mau. Iki ora ngiyanati, iki pitungan kadhemen lan sober.
      2. + 38
        2 September 2018 18:50
        Pangenalan LDNR bakal duwe akibat sing ora bisa dihindari kanggo elit kita. Yagene ora diakoni sadurunge? Ana serangan teroris luwih saka sepisan lan ora ana akibat liyane kajaba nyatakake keprihatinan.
        1. +4
          2 September 2018 19:31
          Kutipan: 210 okv
          Yagene ora diakoni sadurunge?

          Dima, lan saiki dheweke ora ngerti. LDNR-pancing kang Ukraina hang. Iku ketok. Status quo kuwi migunani kanggo Federasi Rusia, ora ketompo carane sedih ngakoni.
          1. + 13
            2 September 2018 20:38
            Iki ora migunani kanggo Rusia, nanging kanggo elit, sing ora peduli karo warga biasa DPR lan LPR.
            1. -8
              2 September 2018 22:46
              Kaya-kaya warga biasa Federasi Rusia peduli karo warga biasa LDNR.
              1. -2
                3 September 2018 12:57
                Kutipan saka: Alex_You
                Kaya-kaya warga biasa Federasi Rusia peduli karo warga biasa LDNR.

                Umumé, aku setuju ... Yen pisanan padha empathized, saiki saben wong kudu lampu bohlam sing ana ing LDNR. Wong-wong ora ngetutake acara sing kedadeyan ing kana.
          2. +7
            2 September 2018 20:48
            Kutipan saka konstantin68
            Kutipan: 210 okv
            Yagene ora diakoni sadurunge?

            Dima, lan saiki dheweke ora ngerti. LDNR-pancing kang Ukraina hang. Iku ketok. Status quo kuwi migunani kanggo Federasi Rusia, ora ketompo carane sedih ngakoni.

            Omong kosong Pancing sampeyan LDNR. Yen panguwasa Federasi Rusia nemokake cara, kanthi relatif tanpa kerugian (utamane politik), kanggo ninggalake wong-wong mau, mesthine wis rampung. Nanging dheweke durung teka, mula dadi "koper tanpa gagang". Ing titik iki, kita nyumerepi ing pancing luwih cepet: anak lan properti karo dhuwit liwat gunung, sing wag backs. Iki pancing dadi pancing.
            1. -2
              3 September 2018 02:29
              Inggih, cukup ngimpi - anak lan dhuwit wis suwe digawa metu saka Kulon (dening wong sing luwih pinter).
              1. +5
                3 September 2018 06:54
                Kutipan saka besik
                anak lan dhuwit wis suwe digawa metu saka kulon (sing luwih pinter).
                Banjur kita dikuwasani dening wong bodho. ngguyu Lan sampeyan ngerti, iku nuduhake ing tumindak. wassat
        2. +3
          2 September 2018 20:02
          Kutipan: 210 okv
          Pangenalan LDNR bakal duwe akibat sing ora bisa dihindari kanggo elit kita. Yagene ora diakoni sadurunge? Ana serangan teroris luwih saka sepisan lan ora ana akibat liyane kajaba nyatakake keprihatinan.

          "Aku arep salah"
          Ora, ora, sampeyan ora salah. Kabeh mung kaya ngono. Lan ndhelikake masalah kanthi ora ndeleng, kaya sing ditindakake - aku ora ngerteni masalah kasebut, tegese ora ana, mesthi ora bakal mbantu.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +4
        2 September 2018 19:37
        Kutipan saka Dashout
        Ora, aku mikir yen Rusia bakal ngenali DNR lan LNR. Wingi Lavrov ujar manawa format Normandia ora bisa ditampa maneh, Pescom wis ngomong babagan akibat sing ora bisa dihindari, lan mulane, kita kudu nyana sawetara aksi radikal saka Putin.

        Ya, ndhelik luwih jero ing grumbulan. Ya, kanthi radikal, sampeyan bakal nemokake fic. Lan sakjane, wong sing sabar, nganti menet babar pisan, dudu gu-gu saka grumbul. Rare radical (GRP).
        1. -4
          3 September 2018 08:19
          Dakkandhani wiwit nalika ijol-ijolan pion utawa mbuwang kertu sing luwih elek iku pengecut, yen sampeyan ora seneng karo calon perwira KGB ing wektu kasebut, potret psikologis sing lengkap diklumpukake, salah sawijining kekurangan Putin yaiku kecenderungan risiko lan kerentanan banget kanggo wedi. . Kakurangan serius kanggo pejabat intelijen, sing nyegah Putin supaya ora munggah ing tangga karir.
      5. RUS
        +1
        2 September 2018 20:34
        Saka memoar Hollande, ing negosiasi perjanjian Minsk:
        - "Presiden Rusia dadi gugup banget, mula dheweke ngancam bakal ngremukake pasukan mitrane. Iki ngiyanati anané pasukan Rusia ing Ukraina wétan. Putin nyekel lan narik awake dhewe, "tulis Hollande, nambahake yen Poroshenko "mbela kedaulatan negarane" lan Putin "nggoleki otonomi kanggo provinsi sing mbrontak."
        1. +8
          3 September 2018 02:30
          Oland minangka memoir liyane
      6. +4
        2 September 2018 21:48
        Kutipan saka Dashout
        Aku sing Rusia ngenali DNR lan LNR. Wingi Lavrov ujar manawa format Normandia ora bisa ditampa maneh,

        Lavrov ora bakal ngatasi apa-apa. dheweke bisa mumet
        1. 0
          3 September 2018 13:00
          Kutipan saka Albert
          Lavrov ora bakal ngatasi apa-apa.

          Amarga ora kudu mutusake, dheweke duwe fungsi liyane, dheweke nyatakake posisi negara.
          1. 5
            -5
            3 September 2018 16:12
            Lan negara, sing iku - mendel lan perusahaan saka liberal, GDP lan sawetara pejabat keamanan lemu, utawa, miturut Konstitusi, pamaréntahan rakyat kapilih, ora ana, ana klan kapisah karo beda, asring anti-negara kapentingan. saka oligarki ... Lan S. Laverman minangka salah sawijining peserta ing klan liberal karo putri sing manggon permanen ing AS ...
            1. -1
              4 September 2018 08:34
              Kutipan: Vladimir 5
              Lan sapa negara kasebut?

              Negara iku APA.
      7. +2
        3 September 2018 09:22
        Kutipan saka Dashout
        Ora, aku mikir yen Rusia bakal ngenali DNR lan LNR. Wingi Lavrov ujar manawa format Normandia ora bisa ditampa maneh,

        Gusti Allah ngapura sing bakal diakoni. Iku mung angel kanggo pracaya. Nganti saiki, Poroshenko lan Co wis diakoni kanthi jelas ing 14, nanging bisa uga ora dingerteni. Ya, lan Donbass miturut skenario Crimean - padha bisa. Ya, padha wedi kanggo aset ing sisih kulon ....
        Memori rahayu saka Zakharchenko. Langgeng liwat pati! Prajurit Rusia sing tiba.
    2. + 16
      2 September 2018 18:15
      We express uneg-uneg .. Iku wis dawa cetha kanggo kabeh wong sing "soko sing ora murni ing Kratoning Denmark" ... Sayange mung getih wong, ana kanggo apa-apa, jebule, sing mati, nanging luh saka ibu lan garwane karo anak, bapak-bapak sing ndeleng dheweke ana ing kono, ora ngerti kenapa saiki, amarga gagasan "donya Rusia" cepet ilang saka aku, mung mbales kanggo sing, konco iki mung lan bali ana kaping telu - apa jenis "donya Rusia, spring, braces ..." ......
      1. -5
        2 September 2018 18:44
        Ayo? Nuwun sewu, sapa sing mimpin konvoi ing kana? Apa angin lor? Pira wong sing dijupuk saka negara kasebut? Nyuwun pangapunten, aku nyoba ngerti kabeh, apa sampeyan pengin tentara kita mlebu ing kana? opo?
        1. + 16
          2 September 2018 18:54
          Ana cukup motivasi kanggo ngirim pasukan menyang Ossetia Kidul ... Ya, prajurit Rusia tiwas ing kono .. Nanging apa, dheweke ora mati ing Donbass?
          1. -3
            2 September 2018 19:03
            Motivasi ora ana hubungane! Sawise resmi nyabrang tapel wates Ukraina karo tentara biasa, kita bakal langsung nemoni perang karo dheweke. Langsung wae. Ing sawetara jam, lolongan liar bakal diwiwiti ing saindenging jagad. Sawisé iku, kita bakal ing tingkat Korea Lor kanggo kabeh donya. Bantuan dibutuhake, nanging ati-ati. Maksudku imperceptibly
            1. + 18
              2 September 2018 19:26
              Ya, lolongan bakal mundhak. Nanging apa, apa kita ora ing donya ing tingkat DPRK? Ing babagan konsekuensi politik? Kapan, ing endi wae ing donya, prajurit Amerika utawa Israel, warga negara, mati, jawabane bakal langsung. Kalebu militer. mung pasukan sing dihormati. Kasebut kanthi teliti, bantuan? Iki luwih kaya conciliation karo rezim pidana ing Kiev. Elinga konspirasi Munich lan Chamberlain goyang-goyang Piece saka kertas ing bandara .. Dheweke nggawa tentrem? Ora, kang nggawa PERANG ... Ana kedadeyan sing padha, mung " chamberlains saiki ana ing Moskow.
            2. + 16
              2 September 2018 19:53
              Kutipan: Bull Terrier
              Motivasi ora ana hubungane! Sawise resmi nyabrang tapel wates Ukraina karo tentara biasa, kita bakal langsung nemoni perang karo dheweke. Langsung wae. Ing sawetara jam, lolongan liar bakal diwiwiti ing saindenging jagad. Sawisé iku, kita bakal ing tingkat Korea Lor kanggo kabeh donya. Bantuan dibutuhake, nanging ati-ati. Maksudku imperceptibly

              Apa ati-ati sawise Crimea? Ora, iki mesthi diagnosa. Ya, ora ana sing bakal ngapura Crimea piyambak, lan dhaptar liyane uga bakal dieling-eling, sampeyan bisa yakin. Meh kabeh donya uga nganggep Ossetia Kidul dikuwasani sacara ilegal. Yen sampeyan durung ngerti, meh kabeh jagad ora nganggep aneksasi Krimea uga sah. Preduli saka statements ing wutah. tv. Pak Putin. Lan yen ana alesan kenapa kita isih ora resmi perang karo Ukraina (sanajan iki carane katon luwih, diwenehi pati saka fellow citizens kita ing tangan saka militèr Ukraina, lan kosok balene, mesthi), iku. yen Ukraina durung siyap kanggo konfrontasi skala penuh saka RF. Nanging ora ana apa-apa, lagi nyiapake, ditulungi kanthi cara apa wae. Iki carane bakal siap: Ukraina (sampeyan bisa ngguyu ing crests sing ora ana gunane, nanging kita digawe saka adonan sing padha, Rusia sing padha), Georgia, isih ana sing pengin, kita bakal entuk perang lan nguwuh lan kabeh sing teka. karo. Mulane, kita ngenteni kanthi ati-ati nalika kedadeyan kasebut.
            3. 0
              2 September 2018 20:04
              Lan carane sadurunge? Ora ana pasukan biasa!
            4. 0
              3 September 2018 13:05
              Kutipan: Bull Terrier
              Bantuan dibutuhake, nanging ati-ati.

              Ing kene wong nulis nganggo ati, dudu pikirane. Sampeyan nyatakake kabeh kanthi bener, ora bisa dingerteni, ora ngirim pasukan.
            5. 0
              4 September 2018 11:29
              Kutipan: Bull Terrier
              Langsung wae. Ing sawetara jam, lolongan liar bakal diwiwiti ing saindenging jagad. Sawisé iku, kita bakal ing tingkat Korea Lor kanggo kabeh donya. Bantuan dibutuhake, nanging ati-ati. Maksudku imperceptibly

              Mungkin banjur pungkasane bakal ngrampas aset oligarki lan wakil saka United Russia ing luar negeri lan pungkasane bakal entuk kamardikan politik.
        2. +3
          2 September 2018 19:06
          Kutipan: Bull Terrier
          Ayo? Nuwun sewu, sapa sing mimpin konvoi ing kana? Apa angin lor? Pira wong sing dijupuk saka negara kasebut? Nyuwun pangapunten, aku nyoba ngerti kabeh, apa sampeyan pengin tentara kita mlebu ing kana? opo?
          Iku mung ora perlu saiki kanggo reproach konvoi lan ditampa wong. Wong ditampa amarga ing Rusia penting kanggo nambah demografi. Lan kanthi biaya konvoi - kanggo anggaran Rusia, amarga adol maneh lan transportasi batu bara Donetsk marang para maling, akeh adonan sing teka ing konvoi iki mbayar luwih saka sapisan. Sing, ing loro kasus, padha digabungake bantuan karo keuntungan.
          Tentara ora kudu mlebu. Utamane yen sampeyan nganggep yen wilayah Ukraina, RAV sing kasedhiya, ditembak.
          1. 0
            2 September 2018 19:19
            Malah ing pikiranku ora ana sing kudu diremehake. Iku mung apa sing ditindakake. Aku malah ora pengin ngomong babagan skema lan dhuwit. Aku khusus ngomong babagan apa sing ditindakake negara, dudu pribadi! Babagan demografi lucu! Apa kuwi rencanamu? Apa sampeyan bingung sabab lan akibat?
            1. 0
              3 September 2018 20:17
              Kutipan: Bull Terrier
              Iku mung apa sing ditindakake. Aku malah ora pengin ngomong babagan skema lan dhuwit.
              Mesthi sampeyan ora pengin, mesthi. Iku luwih gampang kanggo reproachs karo convoys lan angin lor saka ngakoni yen loro ora rampung disinterestedly.
              Aku khusus ngomong babagan apa sing ditindakake negara, dudu pribadi!
              Lan individu pribadi mbokmenawa nyolong batu bara saka Donbass liwat Rusia ing sly, lan negara - ora ngimpi utawa roh? ora
              Babagan demografi lucu! Apa kuwi rencanamu? Apa sampeyan bingung sabab lan akibat?
              Lan babagan demografi - ora lucu. Wiwit taun pinten program pemukiman warga sabangsa makarya? Wiwit 2006? Iki direncanakake kanggo nampa 2012 ewu nganti 430. Lan 8.8 ewu nyopir. Babagan sabab lan akibat - iki tembung lan konjektur sampeyan, lan aku mung mbantah manawa jendela kesempatan sing dibukak (minangka akibat saka perang sipil) yaiku digunakake kanggo lengkap.
        3. + 12
          2 September 2018 19:28
          Kutipan: Bull Terrier
          Ayo? Nuwun sewu, sapa sing mimpin konvoi ing kana? Apa angin lor? Pira wong sing dijupuk saka negara kasebut? Nyuwun pangapunten, aku nyoba ngerti kabeh, apa sampeyan pengin tentara kita mlebu ing kana? opo?

          konvoi menyang ngendi wae ... isih bakal dikirim menyang pedalaman Rusia, sing ora ana sambungan, bensin, jembatan, lsp.
          1. -5
            2 September 2018 20:36
            Pitakonan iki kudu ditakoni maneh ing USSR - kok padha ora mbangun kreteg ing pedalaman, apa padha ora nindakake gas, banyu, lan ing liwat 70 taun saka Uni?
            1. 0
              3 September 2018 03:51
              kok padha ora gawe kreteg ing pedalaman, padha ora nindakake gas, banyu, etc kanggo 70 taun orane uni

              ngendi ora ana banyu? Lan nggunakake gas dhewe, aku luwih tenang karo listrik
              1. +1
                3 September 2018 06:22
                Sapa sing peduli, pabrik CHP kita mateni banyu panas sajrone 2 minggu saben taun - distrik lawas ana gas - panci dadi panas sajrone 20-25 menit, lan ing sing anyar - kompor lyxtric - luwih suwe.
          2. +1
            3 September 2018 02:32
            Sampeyan scribble saka panggonan kuwi
            1. +1
              3 September 2018 08:15
              saka apa? ing babagan kepenak urip, kuthaku paling apik ing negara - banyu adhem langsung saka kran, CHPP disambungake menyang pipa gas ekspor, bensin ora tau dipateni ing memoriku, mati darurat banyu lan listrik lokal ing alam lan mandheg ing sawetara jam, ora ana mati darurat saka panas lan mast pines tuwuh ing yard lan 83 spesies manuk!
    3. +1
      2 September 2018 18:29
      Lan apa gunane kasus pidana, Parashenko lan Avakov lan Turchinov bakal nembak awake dhewe? ?? Menapa malih, Putin eloquently ngandika kanggo Peskov sing dheweke. ..Aku ora bakal nerusake, kabeh wong ngelingi yen statement Putin. ..
      1. +3
        2 September 2018 18:46
        Yen dheweke nemokake pasar dodolan liyane, dheweke bisa nglarang penjualan batu bara menyang Kyiv. hi
    4. +2
      2 September 2018 19:24
      Kutipan saka Svarog
      Apa bakal ana kasus pidana? .... Iki kabeh akibate.. yen dideleng sejarahe.

      Apa pilihan sampeyan? wara-wara perang marang wong?
    5. +4
      2 September 2018 21:20
      Kutipan saka Svarog
      Apa bakal ana kasus pidana?

      kenapa? ana negara kang prinsip aku applaud - Israel. kanggo saben wong Yahudi sing dipatèni njaluk tikel satus. iku worth nganggo taktik kuwi. lan supaya mungsuh ngerti yen saben wong sing dipateni, dheweke bakal mangsuli karo rolas wong sing dipateni. Ora adil? - Mungkin. nanging dheweke bakal mikir kanggo masa depan sadurunge nindakake perkara sing ora becik ...
    6. -1
      3 September 2018 11:24
      Bisa dideleng Kyiv nyiapake serangan
    7. 0
      3 September 2018 12:35
      Dear Vladimir! Dheweke miwiti - mobil, kucing, asu, manuk beo. Kasus pidana - excite. Mekaten angger-anggering Toret.
      Ora kesusu. Dadi ngomong kabeh koresponden, sayangé ...
  2. 0
    2 September 2018 18:03
    ngaso kanthi tentrem
  3. + 19
    2 September 2018 18:07
    Loro wong sing misuwur dikubur dina iki hi Zakharchenko Alexander Vladimirovich lan Kobzon Joseph Davydovich. Loro wong sing nduweni peran gedhe ing pertahanan Donbass. Memori langgeng kanggo wong-wong mau. Muga-muga bumi tentrem tentrem hi
  4. + 10
    2 September 2018 18:09
    Ya, kita ngerti apa. Sumangga kita ngaturaken keprihatinan ingkang ageng. Kita bakal ngomong ah yay yay kepiye iki bisa kedadeyan. Inggih, iku kabeh. Wis lulus.
  5. -4
    2 September 2018 18:12
    Kita ora duwe akeh tuas.
    1. + 12
      2 September 2018 18:56
      Ana cukup "pengungkit" ... Ora ana kepinginan sing cukup kanggo ngupayakake "tuas"
      1. +1
        2 September 2018 19:31
        kepleset di lever...
        Kutipan: 210 okv
        Ana cukup "pengungkit" ... Ora ana kepinginan sing cukup kanggo ngupayakake "tuas"
        kudu bisa nganggo...
    2. +7
      2 September 2018 19:28
      Kutipan saka Examenatornick
      Kita ora duwe akeh tuas.
      Mung pangenalan LDNR lan kesimpulan saka persetujuan gotong royong bakal ngowahi masalah kasebut ..., palsu lan bengok ora bakal bisa digunakake maneh ing kene, kabeh bakal miturut hukum ...
  6. 0
    2 September 2018 18:13
    Padha ngomong Lexus lan Vovan ngomong karo Poltorak atas jenenge Poroshenko. Rauh padha janji bakal uncalan saka rekaman, paling kamungkinan ngandika akeh menarik ana. Apike, dheweke wis duwe bintang, aku ora ngandel yen iki minangka pembicara biasa
    1. +2
      2 September 2018 18:45
      Poroshenko: Halo.

      Poltorak: Pan President (inaudible).

      Poroshenko: Dadi, kancaku. Kahanan mung ora bisa dikontrol.

      Poltorak: Aku ora ngerti apa sing sampeyan omongake.

      "Poroshenko": Sampeyan ora seneng - nulis statement lan pindhah menyang *** (dadi bengok-bengok). Apa sampeyan ora ngerti yen wong arep menyang Donetsk?! Apa padha edan?

      Poltorak: Iki pisanan aku krungu bab iku.

      Poroshenko: Aku ora peduli saka ngendi asale. Kanggo neraka, sampeyan ngerti? Sampeyan njawab kanthi pribadi.

      Poltorak: Pyotr Alekseevich, sapa sing ngomong karo aku? Iki Poltorak. Apa aku salah?

      Poroshenko: Aku ora ngerti sapa sing lunga menyang Donetsk ...

      Poltorak: Apa aku menyang Donetsk?

      Poroshenko: Ya.

      Poltorak (kaget): Aku lunga menyang Donetsk?

      Poroshenko: Kabeh wong militèr padha mlayu saka kono. Lan sampeyan bisa ing sembarang wektu nggawe usulan-usulan kanggo Pemilu lan x *** liyane. Ngerti?! (ngrekam ngethok kanggo njerit). Aku menek barricades kaya kanker, bajingan munggah, utawa apa, b***?! Menyang Donetsk, sayangku!

      Poltorak: Aku ora ngerti apa sing sampeyan omongake.

      Poroshenko: Kabeh wong militèr padha mlayu saka kono.

      Poltorak: Saka Donetsk?

      Poroshenko: Ya.

      Poltorak: Kita ngadeg biasane, ora ana sing mlaku ing ngendi wae.

      Poroshenko: Rungokake. Njaluk pasukan metu. Uh. Sampeyan ora bisa miwiti perang. Sampeyan ora bisa nyerang. Ngerti?!

      Poltorak: Ora ana sing bakal nyerang. Ora ana sing nyerang.

      Poroshenko: Ngerti?!

      Poltorak: Nggih.

      "Poroshenko": Apa sampeyan edan, utawa apa, f***?!

      Poltorak mangsuli.

      "Poroshenko": ... Lan sampeyan bisa nggawe usulan-usulan kanggo mbusak lan x *** liyane ing sembarang wektu.

      Poltorak: Sapa sing kudu dibusak?

      Poroshenko: Yen sampeyan ora seneng, nulis statement lan pindhah jancok dhewe.

      Poltorak: Aku ora ngerti apa sing sampeyan omongake. Aku siap nglamar kapan wae.

      Poroshenko: Ya.

      Poltorak: Aku ora ngerti apa aku.

      Poroshenko: Apa sampeyan ora ngerti yen wong arep menyang Donetsk?!

      Poltorak: Aku ora ngerti. Aku ora ngerti sapa sing lunga mrana!

  7. 0
    2 September 2018 18:14
    Adhedhasar prastawa dhuwur sadurunge, "akibat" bakal dipungkasi kanthi ekspresi "prihatin" lan mbukak kasus pidana. Ing wektu iki, kabeh bakal tenang.
  8. + 15
    2 September 2018 18:16
    Konsekuensi kanggo ukraine bakal dadi catastrophic. Wektu iki, Rusia sing paling abot, uh, kita prihatin banget lan nggusah, Ukraina bisa uga ora bisa urip.
  9. +1
    2 September 2018 18:17
    Wong bakal takon babagan inklusi utawa kepiye?
  10. +1
    2 September 2018 18:18
    Minangka pilihan. Kanggo politik domestik sing ora populer lan ing tampilan acara anyar kanthi reformasi internal internal. Logis, "uncalan" politik njaba kudu ditindakake. Kanggo ngimbangi rasa ora puas populer. Iki minangka geopolitik lan, miturut hukum dhasar, iki bakal kelakon. Wis suwe ora rahasia kanggo sapa wae sing V.V. iku ing kawicaksanan manca sing utamané gains kang "titik" Aku mbaleni, iki minangka pilihan.
    Aku ora bisa mbayangno sapa wae tinimbang Zakharchenko ing kepala DPR.
    Ngomong-ngomong, Shariy duwe pikiran cerdas ing saluran babagan pembunuhan Ketua DPR
    1. +3
      3 September 2018 04:00
      Kanggo politik domestik sing ora populer lan amarga ana acara anyar kanthi reformasi paksa internal. Logis, "buwang" politik sing lahiriah kudu ditindakake. Kanggo ngimbangi rasa ora puas populer.

      Kepiye carane bisa menehi ganti rugi kanggo rasa ora puas? Apa aku bakal lali yen aku duwe tambahan patang taun kanggo ngluku lan kabeh rencanaku bakal mandheg?
  11. + 10
    2 September 2018 18:33
    Iki impotence pamaréntah kita infuriating, lan unwillingness kanggo khusus takon, minangka, contone, Israel takon, supaya pelaku diunekake kanggo bêsik!
    1. +5
      2 September 2018 18:40
      Amerika Serikat ana ing mburi Israel, mulane Israel tumindak kanthi kendel, yen kabeh jagad nglawan dheweke kaya nglawan kita lan ora ana Amerika Serikat ing mburi, dheweke bakal luwih tenang tinimbang banyu.
      1. + 18
        2 September 2018 19:43
        Kutipan saka Examenatornick
        Yen jagad kabeh nglawan dheweke kaya kita ...

        mandheg Ayo katon luwih cetha wiwit saiki:
        a). Marang sapa - nglawan kita? Marang warga Rusia? Dadi, kita wis nggawe manawa mungsuh paling inveterate saka warga Rusia yaiku Pemerintah lan Presiden. Iku ing saran sing kita dipeksa kanggo pennies nganti mati. China nglawan kita? India? Ya, kita duwe kesempatan akeh kanggo menehi musal menyang Amerika Serikat iki, mula dheweke bakal nguyuh getih. aran Nyuwun pangapunten, nanging kita mung bisa nyatakake prihatin. Lan mung lambe.
        b). Lan apa sing ngalangi referendum ora dianakake lan nyukupi kabutuhan warga LNR-DNR? Utawa mungkin sampeyan mikir yen sawetara wong Rusia sing dipateni ing kana?
        Yen sampeyan nambah umur pensiun, banjur 3 sasi wis cukup, banjur padha misahake beban lan sujud ing sabuk partner ing jaban rangkah.
        Kabeh rot cepet utawa mengko climbs metu. Kobzon tilar donya, Zakharchenko tilar donya, provokasi lagi disiapake ing Suriah, wong wis nyiapake kanggo rapat umum ing September 9 ... lan ing First padha nuduhake carane Shoigu lan Putin nliti sungu wedhus gunung. Apa sing kudu ditimbang ing Tyva? Ana akeh (dudu gunung) ing Moskow ...
        1. -1
          3 September 2018 04:06
          a). Marang sapa - nglawan kita? Marang warga Rusia? Dadi, kita wis nggawe manawa mungsuh paling inveterate saka warga Rusia yaiku Pemerintah lan Presiden.
          b). Lan apa sing ngalangi referendum ora dianakake lan nyukupi kabutuhan warga LNR-DNR? Utawa mungkin sampeyan mikir yen sawetara wong Rusia sing dipateni ing kana?

          a) Ya, nglawan kita kabeh - Rusia, Rusia
          b) Ing cahya saka acara anyar, Aku ora arep menyang sembarang referendum
          marang warga LNR-DNR
          . Kita duwe referendum lan rapat umum liyane sing luwih cedhak karo aku (kaosku ..... ngerti)
  12. -10
    2 September 2018 18:37
    Apa sampeyan ora mikir yen iki minangka pementasan, kaya ing kasus Babchenko?
    1. -2
      2 September 2018 18:40
      Kanggo apa lan ngapa?
    2. +1
      2 September 2018 18:42
      kita ora bakal guyon kaya ngono. Iki ora nganggo basa Rusia.
      1. +1
        2 September 2018 20:51
        Apa sampeyan yakin ing kepemimpinan kita
      2. -1
        3 September 2018 04:07
        kita ora bakal guyon kaya ngono. Iki ora nganggo basa Rusia.

        ya?
    3. +1
      3 September 2018 02:37
      apa kita ngrokok? ora ngajeni
  13. 0
    2 September 2018 18:40
    Peskov maneh drive badai salju
    1. 0
      2 September 2018 22:30
      Ya, yen dheweke, Peskov, nyopir badai salju, supaya dheweke tetep ing jabatan penting, ora ana wong liya sing luwih pinter ing Rusia, utawa apa oligarki ora ngidini Putin ngganti personel?
  14. +4
    2 September 2018 18:40
    Ayo ndeleng apa akibate, lan kanggo sapa.
    Kekurangan akibat uga akibat.
  15. +9
    2 September 2018 18:41
    ... bakal duwe akibat. Lan kapan??? Zakharchenko kamulyan langgeng!!! Wong lanang sejati ana lan bakal tetep ana ing memori wong!
    1. -6
      2 September 2018 20:42
      Sampeyan kelingan Batman lan Brain - Aku wis wiwit lali.
      1. 0
        3 September 2018 04:10
        Sampeyan kelingan Batman lan Brain - Aku wis wiwit lali.

        iku, padha lali iku, uga, padha ngombe kanggo decency lan iku
  16. Komentar wis dibusak.
  17. Bai
    +7
    2 September 2018 18:44
    Peskov: mateni ketua DPR bakal duwe akibat. Kang?

    Ora bakal ana akibat.
  18. +1
    2 September 2018 18:45
    mugi bumi tentrem rahayu
  19. +4
    2 September 2018 18:47
    Konsekuensi bisa dadi siji - pangenalan LDNR. Rezim Kyiv wis "entuk" iki.
  20. + 19
    2 September 2018 18:48
    Sawise pirang-pirang pati lan akeh pernyataan, tembung Kremlin wis suwe saya ilang bobote. Salah siji kita "mbela" - banjur "urusan internal", banjur ninggalake "Format Normandia" - banjur "mlebu", banjur "rezim" - banjur "mitra", yaiku, "surat Yanukovych" - banjur ora. cukup sing "layang".
    ps Muga-muga sejarah bakal tetep jeneng Zakharchenko, lan jeneng Peskov bakal dilalekake ...
    1. +6
      2 September 2018 18:50
      Peskov mung dadi kepala ngomong) dheweke ora nggawe keputusan, dheweke mung menehi swara)))
    2. +1
      2 September 2018 19:28
      Sampeyan mesthi bener.
    3. -1
      3 September 2018 04:12
      Muga-muga sejarah bakal tetep jeneng Zakharchenko

      ing setahun bakal dilalekake kanthi aman
  21. +2
    2 September 2018 18:55
    Putin lan Petya bakal ngomong babagan iki kanthi rinci.
  22. +9
    2 September 2018 18:58
    Tenang, man...
    Minangka kanggo Peskov, carane "patron lan tim" wis suwe ilang bobot ing statements .. "kita bodho lungguh ing jaran amarga kita lungguh ..."
  23. +5
    2 September 2018 18:59
    Ngomong, "penjamin" perjanjian Minsk, Prancis lan Jerman, isih meneng, ora ana reaksi ....
    1. +1
      3 September 2018 07:11
      Apa sampeyan ngerti babagan telung kethek Laksamana Canaris? ... Saiki dheweke dadi penjamin perjanjian Minsk-Munich saka Kulon ... wuta, budheg, bisu ...
  24. +5
    2 September 2018 19:01
    Kepala Republik Donetsk, Alexander Zakharchenko, dipateni kanthi khianat, lan akibate ora bisa dihindari, RIA Novosti nglaporake statement dening sekretaris pers Presiden Rusia Dmitry Peskov.

    Wangsulan iku perlu, ora kanggo nulis statement
    1. 0
      3 September 2018 04:13
      Wangsulan iku perlu, ora kanggo nulis statement

      ayo, jawaben sapa sing ana ing dalan
  25. +5
    2 September 2018 19:16
    Iku wong apik! Ngaso kanthi tentrem. Aku isih ora percaya yen dheweke wis ora ana maneh.
  26. +2
    2 September 2018 19:27
    Teror apa sing diwartakake dening bapak spirituale Bandera.
    1. Komentar wis dibusak.
  27. +2
    2 September 2018 19:52
    Comrade Bull Terrier kuwatir yen lolongan liar bakal munggah "ing kabeh jagad beradab." Dadi apa? Babagan Rusia, lolong iki
    terus kanggo luwih saka abad. Kanthi utawa tanpa alesan. Perlu ing sawetara perkara
    njupuk pitunjuk saka Amerika. Padha malah ..sy ing mripat, kabeh ebun Gusti Allah.
  28. + 16
    2 September 2018 19:55
    Sawise matine Givi, Motorola, Dryomov, Zakharchenko lan pahlawan liyane, aku lara lan gelo ... apa reaksi Federasi Rusia? Bener ora ana. "Partners" diwenehi silihan, didol ing gas, lenga lan solarium liyane, lelungan karo wong-wong mau kanggo pirembagan bab soko, salaman, njamin sing padha ora bakal mungkasi dialog, exhort sing proses politik ora ana alternatif ... ugh , njijiki. Lara. Lan aku, saben gaji, nganggo dhuwit ing kémah kanggo Donbass, sing ana ing saindhenging Moskow. diapusi. Mung ngidoni ing jiwa. Nangis yen sekutu wis adol lan ngiyanati kita? Lan wong kaya kita ora bisa duwe sekutu. Sapa sing butuh wong sing ora bisa nglindhungi dhewe?
    1. -10
      2 September 2018 20:16
      Ing negara-negara Uni Eropa, Kanada lan Amerika Serikat, Motorola, Givi, Dremov, Zakharchenko dianggep teroris ...
      1. +7
        2 September 2018 20:31
        Lan iki logis, saben wong narik kemul kanggo awake dhewe, lan Rusia saiki luwih ringkih tinimbang sadurunge.
        Kajaba iku, ing negara kasebut, para Dudaites lan militan sing padha diarani pemberontak mulia, pejuang kebebasan (padha meneng wae babagan kejahatan perang, serangan teroris), dheweke diwenehi suaka politik ...
      2. +5
        2 September 2018 22:40
        Lan kita ora peduli sapa lan kanggo sapa pahlawan kita dianggep ana ing kono, dheweke dadi teroris kanggo dheweke, amarga dheweke, Kulon, mungsuh kita sing mati, saiki, lan bakal ana, kaya pitakonan kasebut kosong. , utawa padha kita, utawa kita wong, cepet utawa kasep kanggo mutusaké. Serangan teroris marang DPR minangka serangan teroris marang Rusia, bakal ana kesempatan, dheweke bakal ngatasi para pemimpin Rusia kanthi cara iki.
      3. +3
        3 September 2018 03:43
        Ing negara-negara Uni Eropa, Kanada lan Amerika Serikat, Motorola, Givi, Dremov, Zakharchenko dianggep teroris ...
        Lan Kita, umume sampeyan nganggep oligofrenia ......
      4. 0
        3 September 2018 10:54
        Kutipan saka alta
        Ing negara-negara Uni Eropa, Kanada lan Amerika Serikat, Motorola, Givi, Dremov, Zakharchenko dianggep teroris ...

        lan Zakayev minangka "pejuang kamardikan" ...
      5. 0
        3 September 2018 20:13
        Sampeyan ngapusi.
        Aku ora tau krungu bab kuwi, malah jeneng sing.
    2. 0
      4 September 2018 04:05
      Kabeh bener!!! Dheweke uga ngirim penyidik ​​saka FSB, lan ing penyelidikan apa wae, sing utama yaiku apa? "aja metu dhewe" karo iki kita duwe masalah !!! Apa sing kita sinau babagan mati Motorola, Givi ... - ora ana !!!
  29. -4
    2 September 2018 20:11
    Luwih saka 4 wong sing tiwas ing Donbass sajrone 10 taun kepungkur, lan prajurit mati meh saben dina. Alah, ora ana sing peduli, Dewan Keamanan PBB lumpuh ....
    1. -3
      2 September 2018 20:44
      LDNR saiki dadi analog saka Jalur Gaza sampeyan.
      1. -3
        2 September 2018 20:53
        sektor don? Analogi kasebut parsial. Sanajan Poroshenko yaiku Abu Mazen, mula kene ...

        Panandhang kanggo wong Palestina.
        1. 0
          2 September 2018 21:04
          Kabeh mau sethitik "Abu Eboly" - Porashenko uga "penderita" kanggo mardika Donbass.
  30. -4
    2 September 2018 20:42
    Kutipan: Goblin1975
    Langka

    Sapa kowe, kentut?
    1. +2
      2 September 2018 20:57
      Quote: unsinkable
      Kutipan: Goblin1975
      Langka

      Sapa kowe, kentut?

      Sinau basa Rusia, bakal migunani. Utawa sampeyan mung kapitunan lan gumunggung nulis? Dadi ora ana apa-apa.
  31. -1
    2 September 2018 20:42
    Lan iki wis dadi statement serius ... Iki tegese wong saka SBU utawa saka intelijen militèr Ukraina bakal enggal dipateni ...
    Lha, soal keamanan, wis suwe jelas counterintelligence DPR lan LPR pancen abot banget! Suwe sawise analisis, aku ngerti kepiye layanan khusus Ukraina ngenalake agen kasebut ...
    Ana akeh karya ing kene, lan angel! Kabeh wis intertwined karo hubungan kulawarga, lan ing kasus kaya mengkono iku ora angel banget kanggo introduce agen ...Aku mikir yen sampeyan ora wedi banget marang panguwasa Ukrainia kanthi tumindak mbales, banjur pembunuhan kasebut bakal terus!
  32. -4
    2 September 2018 20:47
    Kutipan: Bull Terrier
    +1
    Peskov mung kepala ngomong)

    Dheweke uga mikir dheweke, ora kaya sampeyan, sing mikir karo kursi.
  33. +4
    2 September 2018 21:05
    Saboteurs aran banget free ing Donetsk, kabèh seri saka serangan teroris lan sawetara tumindak retaliatory ora jelas, apa tenan kedados ana?
  34. -2
    2 September 2018 21:10
    Nanging ora ana sing bakal kelakon. Ora tokoh kasebut.
  35. +6
    2 September 2018 21:13
    Peskov ngomong babagan sawetara akibat ...... ABOUT APA? ora bakal ana perjanjian Minsk? nah, banjur apa? padha ora ngenali LDNR, kabeh liyane padha ora bakal njupuk menyang Rusia minangka takon. Amarga kabeh iki kebak histeria massa ing jagad Kulon lan sanksi sing luwih gedhe. Kang bisa mengaruhi Pak Peskov piyambak
  36. Komentar wis dibusak.
  37. 0
    2 September 2018 21:22
    Mesakke tenan karo dheweke, tenan, nganti nangis.......

    Nalika ndeleng dheweke ing TV, aku tansah mikir lan ngomong kanthi banter: "Sing ati-ati, urip ... ", lsp.
  38. +3
    2 September 2018 21:59
    Maca komentar, utamane argumentasi babagan pangenalan DLNR, langsung kelingan rompi pique saka Pedhet Emas. Satus taun kepungkur, nanging perkara kasebut isih relevan nganti saiki.
    1. +1
      3 September 2018 04:18
      cukup
      — Apa sampeyan wis maca babagan konferensi babagan perlucutan senjata? siji rompi pique ono rompi pique liyane. - Wicara dening Count Bernstorf.
      - Bernstorf punika sirah! mangsuli rompi sing ditakoni kanthi nada kaya-kaya wis yakin babagan iki amarga wis suwe kenal karo count. Apa sampeyan maca pidato Snowden ing rapat pemilihan ing Birmingham, benteng Konservatif?
      - Inggih, apa sing kudu diomongake ... Snowden minangka kepala! Rungokake, Valiadis, ujare marang wong tuwa katelu ing Panama. Apa sampeyan mikir babagan Snowden?
      - Aku bakal ngomong terus terang, - Panama mangsuli, - Aja sijine driji ing tutuk Snowden kang. Aku pribadi ora bakal sijine driji ing.
      Lan, ora isin banget amarga Snowden ora bakal ngidini Valiadis nyelehake driji ing cangkeme, wong tuwa kasebut terus:
      - Nanging apa wae sing sampeyan ucapake, aku bakal terus terang - Chamberlain isih dadi kepala.
      Rompi pique ngangkat pundhak. Dheweke ora mbantah yen Chamberlain uga dadi kepala. Nanging Brian nglipur wong-wong mau.
  39. +6
    2 September 2018 22:16
    Kutipan saka Dashout
    Aku sing Rusia ngenali DNR lan LNR


    menehi kritik dening carane oligarki dipeksa Putin kanggo rush kanggo gawe uwong yakin wong sing umur leren luwih dhuwur tinimbang pangarep-arep urip rata-rata, iki adil lan perlu, padha bakal rodo nggabung saka ngakeni.
    Lan wong? .Lan propagandists full-time bakal intensif nerangake kanggo wong ing taun teka draining apik lan disimpen kita saka perang gedhe.
    ing sawetoro wektu, minangka saben ukara pungkasan ing video
    1. -1
      2 September 2018 22:40
      Meksa Putin? Takon Khodorkovsky lan Berezovsky. Dadi, kita ora kelangan perang siji-sijine ing Putin, lan wong-wong Krimea maneh dadi bagean saka Rusia. Lan ya, iku apik nalika anget saka Crimea pas karo Motherland eseman Secara pribadi, aku wis ngaso ing kana suwene 4 taun kepungkur. prajurit
      1. +2
        3 September 2018 04:20
        Dadi kita ora kelangan perang siji ing Putin

        nanging ora menang
        1. -1
          3 September 2018 07:09
          Menang 08-08-08 (Medvedka ngadeg ana ing pinggir lan campur), perang kanggo Crimea tanpa tembakan siji, Suriah !!! Kreteg Crimean uga kamenangan , lan ana akeh wong
  40. +3
    2 September 2018 22:44
    Mesthine, iki dudu urusanku, aku dudu Rusia, nanging ..... Ing komentar, saben detik yaiku Putin, Lavrov, Napoleon, Alexander Agung, asring ing siji botol. Saben uwong ngerti carane , Menacingly rattling tombol keyboard, bebarengan ngirim skuadron saka sofas pertempuran kanggo Kyiv! Para anggota forum ingkang kinurmatan, kanthi hormat, kita kabeh ora ana topik babagan masakan diplomatik internasional. Nduwe akses menyang dokumen rahasia ing tingkat "nol", paling ora sembrono nggawe kesimpulan "skala kosmik lan kabodhoan kosmik". ... .
    Z.Y. Aku ora pengin nyinggung sapa wae.IMHO ....
  41. +2
    2 September 2018 23:16
    Kaping pisanan, supaya padha nutup tapel wates karo Crimea. Nganti pungkasan diselidiki saka tumindak teroris ing Donetsk. Loro penyitaan kapal, Federasi Rusia, pembunuhan A. Zakharchenko (memori langgeng kanggo dheweke). Apa maneh sing kita tunggu? Panci iki nyebul pesawat Malaysia, panah ditransfer menyang kita, sadurunge ditembak pesawat Rusia ing Segara Ireng. Negara teroris. Watese kudu ditutup. Entry mung kanggo alasan kulawarga (mati sederek, etc.) karo ijin saka FSB. Supaya padha ana karo dhewe lan ngerti. Lan terus bisnis nalika kabeh tenang ana.
  42. 0
    2 September 2018 23:20
    Bakal ana jawaban, aku yakin.
  43. +4
    3 September 2018 00:29
    Kanggo mbayar manungsa waé menyang chatter saka Peskov ilat-disambungake - ora ngormati dhewe, ing mratelakake panemume.
    1. GRF
      -2
      3 September 2018 04:56
      Kutipan: Gunther
      Kanggo mbayar manungsa waé menyang chatter saka Peskov ilat-disambungake - ora ngormati dhewe, ing mratelakake panemume.

      Wis ngancik? Dear sampeyan...
      Lan aku ngormati awakku dhewe, sanajan maca obrolan sampeyan ...
  44. +4
    3 September 2018 04:56
    "... Konsekuensi bakal cukup ora bisa dihindari, Peskov ngandika ..." Apa jenis akibat iki? Goyangake driji kanthi reproachfully? Kanggo luwih "elit" karo kapentingan financial lan materi ing Kulon ora kamungkinan kanggo lair. Stabilitas iku kabeh.
  45. +7
    3 September 2018 07:06
    Kabeh sing sampeyan ngancam lan ngancam ... driji, Pak Peskov, apa sampeyan kesel? ... Kanggo Otak. kanggo Motorola, kanggo Givi, kanggo Bes, kanggo atusan pahlawan liyane, mengancam karo driji ... saiki kanggo Zakhar? Endi asile? Ora isin?
  46. +5
    3 September 2018 07:25
    Apa sing padha karo republik RAKYAT karo Rusia kapitalis? Napa oligarki kita butuh ing wangun iki, dheweke butuh wilayah sing bisa dimanfaatake dening borjuis. Rakyat, lan luwih-luwih republik sing sukses, ora dibutuhake dening wanita lan PDB, yen rakyat kaya ngono, padha mlarat, kalah, supaya ora bisa dadi conto. Ya, lan pamimpin rakyate ora dibutuhake ing babagan iki, kepentingan elit kita lan Ukrainia bertepatan, lan kebetulan kepentingan elit kasebut paling mungkin ora sengaja, paling mungkin salah sijine elit.
  47. 0
    3 September 2018 07:42
    Ngendi kepala Republik Lugansk Plotnitsky ilang?
  48. +2
    3 September 2018 10:42
    Kenangan abadi para pejuang...
    Minangka akibat ... Inggih, salah siji saka wong liya bakal frown, Lavrov bakal nyatakake keprihatinan. Kuzhugetovich bakal ngomong soko .. Lan kabeh iku ... Apa pancene ora bisa dimangerteni yen pemerintah saiki ora perlu konflik karo panguwasa nyata Ukraina?
  49. -2
    3 September 2018 16:21
    Aku takon kancaku ing Ukraina apa kang mikir bab paten pinaten iki, kang mangsuli kula, ing swara manungsa: Sampeyan kudu ngerti sing kita rumiyin Violet bab kang Putin kang aturan wayang ing DPR lan LPR, mbusak siji detik bakal dikunjara, minangka iku wis, goleki alesan kanggo reresik ing ngarep, redistribusi pengaruh, divisi daya, lan ing.
    1. 0
      4 September 2018 01:59
      Lagu zombie lawas - ngrungokake, nonton lan maca UKROSMI kurang - ala kanggo kesehatan mental. Katon luwih apik tinimbang Sharia.
      1. 0
        4 September 2018 19:16
        Apa sampeyan tau mriksa apa sing diomongake Shariy? Utawa sampeyan wis biasa ngandel ing USSR apa sing dicritakake paman sing nggantheng ing TV, apa sampeyan isih percaya saiki? Aku kerep ngandhani kancaku saka Kharkov babagan Shariy, mula dheweke ora isin, ngandhani ngendi Shariy ngapusi lan nuduhake plot sing digunakake Shariy ing programe, mung FULL ... eseman ing goroh ... Kualitas pisanan saka wong cukup iku mikir kritis ... Aku pengin sampeyan padha.
  50. -1
    3 September 2018 16:34
    Gusti, uga, sampeyan wis miwiti diskusi ing kene ... Dheweke bakal njeblug sawetara wong sing melu kedadeyan, lan kabeh.
  51. 0
    3 September 2018 20:09
    Kutipan saka alta
    Ing negara-negara Uni Eropa, Kanada lan Amerika Serikat, Motorola, Givi, Dremov, Zakharchenko dianggep teroris ...

    Не ври. никогда не называли. Называли повстанцами, поддержанными Россией..
  52. 0
    3 September 2018 23:13
    Peskov: mateni ketua DPR bakal duwe akibat. Kang?
    Последствия будут самые серьёзные!
    Путин грозно нахмурит брови и самым серьёзным тоном выразит поросёнку своё возмущение!
    А как-же иначе? Пускай тот знает, что Россия против того, что произошло!
  53. +2
    4 September 2018 03:42
    -В стиле Лаврова - " выразим озабоченность !!!" Войны нам не надо , есть много способов жесткого ответа.
  54. +1
    4 September 2018 09:11
    Вот когда хлопнут кого ни будь из руководства украины, тогда сразу будут понимать, что они смертные. Сразу какие то положительные мысли появятся, например, а если я следующий. Нужно МОЧИТЬ, точечно, в том числе и тех западных инструкторов которые готовили этот теракт, на другой день тут же шмотки соберут и побегут домой.
  55. 0
    4 September 2018 15:14
    Будем дальше следить за развитием событий.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"