Stryker + Javelin. Operator personel lapis baja Amerika sing dimodernisasi teka ing Eropa

37
Batch pisanan saka modernized operator armor personel Amérika "Stryker" teka ing Eropah. Resimen Kavaleri Angkatan Darat AS kaping 2, sing dipasang ing kutha Vilsack, Jerman, nampa operator personel lapis baja pisanan sing kompatibel karo sistem anti-tank Javelin, laporan Warspot kanthi tautan menyang armytimes.com.

Stryker + Javelin. Operator personel lapis baja Amerika sing dimodernisasi teka ing Eropa




Kaya sing dilaporake ing materi kasebut, "Strykers" sing dimodernisasi dilengkapi karo sistem remot kontrol kanggo sistem anti-tank Javelin. Sadurunge, kanggo nembak tembakan saka ATGM, perlu kanggo mungkasi operator personel lapis baja, sawise operator kasebut metu saka hatch lan nembak tembakan. Ing model Stryker anyar, sistem ATGM dikontrol saka ngisor waja lan ing perjalanan. Kaping pisanan, Departemen Pertahanan AS dilaporake mrentahake 86 kit remot kontrol Javelin kanggo dipasang ing operator personel lapis baja Stryker. Kabeh kit dirancang kanggo mesin sing dipasang ing Eropa.

Stryker minangka kulawarga kendaraan tempur lapis baja roda Amerika sing diluncurake ing taun 2003. Pengangkut personel lapis baja bisa nampung telung anggota kru ditambah sangang pasukan. Ing basis saka Stryker, wis digawe luwih saka rolas varieties saka pertempuran, engineering lan kendaraan tambahan.
  • armytimes.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

37 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    3 September 2018 12:44
    Lan apa sing nyenengake? Ya, dheweke nyelehake sistem anti-tank ing sasis
    1. +3
      3 September 2018 12:49
      Kutipan saka Pivot
      Lan apa sing nyenengake? Ya, dheweke nyelehake sistem anti-tank ing sasis

      Solusi sing apik banget! Ventilasi bis menyang sistem anti-tank sing bisa dianggo rahasia! Iku tetep mung kanggo Stryker sinau carane nyelinep menyang tank ing sawetara peluncuran (EMNIP ~ 3km) ...
      1. +4
        3 September 2018 12:57
        Lan apa bab bis? Kaputusan kasebut kompeten, javelin minangka salah sawijining sistem anti-tank paling modern, lan jarak sing diumumake nganti 4 km. hi
        1. 0
          3 September 2018 13:49
          Range ing mode wiwitan langsung. Nalika ing mode serangan ndhuwur, sawetara ora ngluwihi 2,5
          1. +3
            3 September 2018 13:58
            Iki mesin apik

            Hull saka operator personel wojo gandheng saka sheets hardened waja baja kelas 160. Waja uga kasusun saka bahan Kevlar lan keramik-komposit. Waja tahan peluru langsung nganti kaliber 14,5 mm, pecahan bom lan cangkang. Ing kasus nglengkapi operator personel lapis baja kanthi waja dinamis saka perusahaan Jerman IBD / Deisenrot Engineering, kendaraan kasebut cocog karo tingkat perlindungan IV miturut STANAG-4569. Ing wektu sing padha, pangayoman waja saka kendaraan Stryker IAV gampang ditembus dening tembakan saka peluncur granat anti-tank sing dicekel tangan RPG-7.

            Kabeh Strykers dikirim menyang Irak kanggo melu ing Operasi Irak Merdika dilengkapi karo kit waja tambahan dirancang kanggo neutralize ancaman saka RPGs. Massa saka pesawat saka rak lan pinion waja "Slat" diprodhuksi dening General Dynamics kanggo wojo operator personel "Stryker" punika 2200 kg.

            Sawise nginstal waja rak lan pinion, jembaré armored personel operator ora pas menyang weteng pesawat transportasi militèr C-130. Kajaba iku, kit waja Slat ndadekake angel kanggo maneuver operator personel waja, utamané ing terrain atos lan ing wilayah kutha. Karakteristik mobil uga kena pengaruh kanthi bobot tambah sawise instalasi waja tambahan. Ing Maret 2005, BAE Systems' Land Systems Division dianugerahi kontrak kanggo ngembangake lan ngasilake kit waja reaktif kanggo 289 operator personel lapis baja Stryker. Pesenan rampung antarane September 2005 lan Oktober 2006. Ing Februari 2006, Stryker pisanan sing dilengkapi kit perlindungan dinamis ditampa dening pelanggan. Setel pangayoman dinamis kanggo operator personel wojo abot 3100 kg.

            Ing Afghanistan, Stryker armored personel operator sing diowahi wis kabukten regane. Prajurit muji operator personel lapis baja kanggo slamet apik saka kru lan pasukan nalika bledosan tambang, ranjau darat, lan shelling saka senjata cilik lan RPGs. Padha indispensable ing lingkungan kutha.


            Sumber: http://army-news.ru/2017/09/amerikanskij-btr-strajker/
      2. +1
        3 September 2018 13:08
        ya. Mung ing scoop padha ora ngerti bab iku lan sakabeheng mudhun sistem anti-tank Shturm-s. Lan diwenehi roket Sturm kudu diiringi nganti wayahe asor, lan tumbak ora perlu. Sing simbiosis striker lan javelin iku malah banget wow keren. Tugase yaiku maju menyang arah sing mbebayani tank lan cepet nembak target sing dideteksi.
        1. 0
          3 September 2018 13:16
          Lan apa sing kudu diiringi, amarga iki kurang akurat utawa seng nembus waja luwih elek utawa resistance kanggo gangguan.
          1. +1
            3 September 2018 14:06
            Lan kasunyatan manawa kanggo murub lan ngrusak sawetara tank, striker nganggo tumbak butuh wektu luwih sithik tinimbang serangan! Lan iki tegese kemungkinan striker tiba ing bali geni suda kaping pirang-pirang! Kang duwe efek positif ing kaslametané kru! Inggih, kanggo nemen! Serangan kasebut duwe sistem kontrol komando radio! Bish kasebut, yen cara perang elektronik digunakake, mula serangan kasebut bisa uga ora tekan bocah kasebut!
            1. 0
              3 September 2018 14:27
              Ya, javelin bakal mabur, utamane yen diluncurake dening Private Svanorenko, saka brigade airmobile kapisah sing dijenengi sawise sawetara Taras Svinorylko.
              1. 0
                3 September 2018 14:46
                Javelin iku penembake dhewe. Mung dijupuk dhisikan dibutuhake. Banjur roket dhewe nindakake kabeh! Sampeyan bisa, mesthi, perang karo kasur. Nanging apa wae sing bisa dikandhakake, kompleks kasebut bisa dipercaya.
                1. 0
                  3 September 2018 19:43
                  . Javelin iku penembake dhewe.

                  Lan dheweke ngasilake awake dhewe :)
        2. -1
          3 September 2018 13:18
          Na sampeyan wis scoop kanggo bolongan lan tansah bakal, lan kita duwe negara lengkap.
      3. +1
        3 September 2018 16:52
        Mobil kasebut dhuwuré telung meter.

        ngguyu
    2. +2
      3 September 2018 12:53
      Lha piye? Roda dipasang ing senjata ajaib. nglirik
    3. +1
      3 September 2018 13:05
      Biasa, kabeh wong nglakoni, apa "zrada" ora jelas. Stryker nyekel 30mm anyar, yaiku "zrada". banjur aku ngerti yen kabar kasebut bakal dicathet ...
  2. 0
    3 September 2018 13:04
    Ing basis saka Stryker, wis digawe luwih saka rolas varieties saka pertempuran, engineering lan kendaraan tambahan.

    Iku kabeh sing kudu kita ngerti babagan Strikers.
    Jawaban kudu simetris: Screw Kompetisi menyang ponton lan sijine ing ara-ara samun Siria. Mungsuh bakal isin lan bakal nangis ...
    1. 0
      3 September 2018 13:12
      Jawaban kita "jihad mobile" "sel". Menapa malih, ing rega bakal iso dibandhingke karo tembakan javelin wassat
      1. 0
        3 September 2018 15:27
        Kutipan saka igorbrsv
        Jawaban kita "jihad mobile" "sel". Menapa malih, ing rega bakal iso dibandhingke karo tembakan javelin wassat

        Iku mesthi! Lan saperangan mayit ing "jihad mobile kanggo rega tembak" iki empuk, iku cilik, apa ana ...
        1. 0
          3 September 2018 15:47
          Wah aku ora ngerti. Jarak nganti 4 km. Tingkat geni saben 2 detik. ngosongake 10 ril
  3. KCA
    0
    3 September 2018 13:55
    Pira luwih unggul tinimbang "Shturm-S" lan "Chrysanthemum"? Carane akeh sistem anti-tank self-propelled ing Kamentrian Pertahanan Rusia saka "penyerang" neraka? 100 kaping? Ing 200? Utawa luwih?
  4. -1
    3 September 2018 13:57
    Saka ing ndhuwur, aku pengin ngerti carane dheweke bakal njupuk ing perjalanan)))
    1. +2
      3 September 2018 14:08
      Kutipan: Bull Terrier
      ... kepiye carane dheweke bakal njupuk ing perjalanan)))

      ... Padha, Javelin kanggo gyro-stabil. modul machine gun iki ngaco.

      ... Lan ing kasus liyane (M1134 karo ATGM TOU - 2) - saka peluncur roket.
      1. -1
        3 September 2018 14:42
        Hmm ... solusi kasebut penasaran) sanajan, kanthi nganggep cooling para pencari sajrone 10 detik sadurunge diluncurake lan panangkepan visual target, ana sing ngandhani yen mesin iki ora bakal urip suwe ...
        1. KCA
          +2
          3 September 2018 14:55
          Matriks panuntun IR uga ngalami proses evolusi, pendinginan ora dibutuhake maneh, iki dudu Strela sing didinginake karo nitrogen cair, pitakonan yaiku generasi matriks sing digunakake ing versi militer, sing paling anyar ora mesthi dadi sing utama. ing tentara, silinder nitrogen 100% efektif lan opsi liyane bisa dadi pilihan ...
          1. -1
            3 September 2018 15:19
            Inggih, taun kepungkur wektu cooling ora persis owah-owahan))) unit siji-wektu dhewe kanggo cooling piranti night vision lan seeker ana ing panggonan))) mung yen sampeyan mbayangno, ayo ngomong boomerang karo cornet lan Stryker karo tumbak marang saben liyane ing baris langsung saka ngarsane, iki apa bakal numpes Amérika. IMHO mesthi
          2. 0
            3 September 2018 19:34
            Aku weruh sampeyan ahli :)
            MANPADS kita duwe nitrogen non-cair ing silinder. :) Lan javelin GOS cukup adhem. Ora ana matriks lan javelin serial liyane.
        2. 0
          3 September 2018 14:56
          Kutipan: Bull Terrier
          ... mobil iki ora bakal urip suwe ...

          ... Ya, lan "... kontrol Komplek ATGM digawa metu saka ngisor waja lan mlaku" - konsep relatif ... 5 km / h ing dalan gedhe - uga "pindhah" eseman
        3. 0
          3 September 2018 16:55
          Kaping pirang-pirang wong sing golek Javelin bisa adhem?

          Nah, yen sampeyan ujug-ujug mutusake ora njupuk ...
          1. 0
            3 September 2018 19:28
            Sawise pembatalan? ora tau. Unit cooling bisa digunakake.
  5. +1
    3 September 2018 14:17
    Nalika aku ndeleng, loro-lorone sijine sistem anti-tank ing operator personel wojo lan mobil wojo .. Aku wonder sing pisanan teka munggah karo idea ala?
    1. +1
      3 September 2018 20:42
      Kutipan saka AwaZ
      Sapa sing pisanan nggawe ide gila iki?

      Lan yen sampeyan munggah menyang truk kanthi sistem anti-tank, apa pancen khan? Apa mobil angel? Apa bodho yen kolom pengangkut personel waja sadurunge ora duwe pertahanan kanggo tank, nanging saiki tank bakal gugup?
      Iki ora kanggo mburu tank, mung ing kasus, kanggo aran calmer.
  6. +2
    3 September 2018 15:30
    komando NATO isih mikir babagan perang dingin - percaya yen Rusia lan Cina bakal ngirim gerombolan tank menyang wilayah Eropa minangka pasukan serangan pertama. Mesthi, kru sing kompeten bisa ngombe akeh getih menyang tanker, nanging ing kene penekanan luwih akeh babagan versatility - sampeyan bisa ngangkut personel kanthi nyaman lan aman lan, yen ana bebaya, nembak ing tank (lan tank dianggep dening NATO minangka ancaman utama kanggo striker) lan cepet ndhelikake ing dalan Eropa sing apik, nyebabake dhukungan udara
    1. +1
      3 September 2018 19:40
      kosok baline. Opsi iki ora cocok kanggo pertempuran senjata gabungan. Iki minangka pola khas kanggo perang karo kethek. Serangan gerombolan tank diiringi persiapan artileri lan dhukungan udara. Kajaba iku, horde tank dhewe nggulung barrage geni ing ngarepe ing kadohan nganti 5 km, utawa malah luwih. Kemungkinan kanggo urip ing kahanan iki kanggo pepelats kuwi rada luwih saka nul.
      Nanging kanggo perang kaya Irak, ing ngendi mungsuh wiwit ditindhes dening kauntungan unimaginable ing udhara, lan banjur mung ngrambah, mesin kuwi mung ing panggonan.
  7. 0
    3 September 2018 16:46
    Ayo kula ngelingake sampeyan yen koalisi Amerika kelangan Javelin ing Suriah, padha menyang barmaley, lan Tentara Arab Siria ngangkat wong-wong mau saka barmaley dipateni dening iku.

    Akibaté, Javelin tindak menyang Rusia ing demo saka Golden Ring, ngetutake tomahawks lan rudal pesawat Amérika paling anyar, sing pejuang Assad njupuk meh utuh.

    Wanguy, Javelins bakal mabur "menyang srengenge" nalika ketemu tank Rusia (ora mung tank).
  8. +2
    3 September 2018 16:49
    Komentator tambah pinter.
  9. +1
    3 September 2018 19:33
    Eropa lagi bersenjata, miturut jiwa kita ... prajurit Sapa sing ora nggawe kesimpulan babagan sejarahe, amarga sejarah kasebut bola-bali! Lan kanggo Rusia uga ...
  10. +1
    3 September 2018 22:57
    Jarak 2 km cendhak banget kanggo wong bodho kaya Stryker. Ing jarak kasebut, target dirusak dening sistem artileri murah. Peluncuran rudal kasebut kanthi jelas nuduhake posisi Stryker, adhedhasar kasunyatan manawa Javelin minangka misil subsonik sing alon, Stryker bakal dirusak sadurunge rudal tekan target. Aku ora weruh panjelasan logis kanggo inovasi iki.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"