Ing Kuriles, Jepang disaranake ngirim protes menyang Amerika Serikat lan pangkalane ing Okinawa.

33
Panguwasa Jepang sapisan maneh ngirim cathetan protes menyang Rusia gegayutan karo acara ing Kapuloan Kuril. Wektu iki, pihak Jepang ora puas karo acara-acara pengetan sing dianakake ing Kuriles nalika mengeti pungkasan Perang Dunia II. Kita ngomong babagan acara sing kedadeyan ing 2 September.

Ing Kuriles, Jepang disaranake ngirim protes menyang Amerika Serikat lan pangkalane ing Okinawa.




Yoshihide Suga, Sekretaris Jenderal Kabinet Jepang, ujar manawa anane militer Rusia ing "wilayah lor" (kaya Tokyo terus nyebut Kuriles Selatan Rusia). Miturut Pak Sugi, Jepang ngirim protes liwat kedutaane ing Moskow. Pejabat pemerintah Jepang ngumumake yen tumindak Rusia ing Kuriles "ora cocog karo posisi resmi Tokyo" lan mulane "ora bisa ditampa."

Elinga yen sisih Jepang saben-saben nggawe pratelan marang Rusia babagan meh kabeh jinis kegiatan ing Kuriles Kidul, nuntut transfer Kapuloan Kuril ing yurisdiksi Tokyo. Ing wektu sing padha, panguwasa Jepang saben-saben nyebutake Kuril minangka "masalah wilayah". Moskow wis bola-bali nanggapi iki kanthi tembung yen Rusia ora duwe masalah wilayah, lan yen Jepang duwe, banjur masalah dhewe.

Ing Kuriles dhewe, warga lokal menehi saran marang Jepang supaya protes marang kehadiran militer AS ing Okinawa. Nanging, sing dikawruhi, ora ana cathetan protes sing dikirim menyang Amerika Serikat saka Pak Sugi.
  • VL.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    4 September 2018 09:40
    Iki sing sipit mripate, aku weruh Kuriles, aku ora weruh Okinawa. Banjur pitakonan iku, sing rudo pekso wanita Jepang, Rusia utawa belang? Iki jawabane, sapa sing ngjajah.
    1. +6
      4 September 2018 09:42
      Usul sing wicaksana banget. Sumelang ing tanah sampeyan tinimbang babagan wilayah Rusia.
      1. +5
        4 September 2018 09:47
        Quote: Wend
        Sumelang ing tanah sampeyan tinimbang babagan wilayah Rusia.

        Apa sampeyan ngomong babagan Okinawa? Dadi bisa dianggep Jepang murni nominal. ya Yapis minangka asu greyhound ing saran saka penjajah belang lintang. Naluri njaga diri dadi animasi sing digantung ...
        1. +4
          4 September 2018 09:57
          hi sebagéyan, padha ngrokok Jepang dening irung lan padha duwe pangarep-arep, supaya padha ngamuk. Sampeyan ora bisa muter babagan topik kasebut, sampeyan kudu spesifik supaya ora nyebabake spekulasi bodho.
          1. +2
            4 September 2018 10:14
            Maxim hi
            Kutipan saka maxim947
            kudu spesifik

            Dadi kepiye sampeyan bisa luwih spesifik? Yapis mung urip ing pangarep-arep sing diunekake ing kupinge dening sing luar biasa. Lan sampeyan dhewe ngerti apa kapentingan Kepulauan Kuril. nglirik
            1. 0
              4 September 2018 11:05
              Apa sebabe wong-wong mau kudu dieling-eling babagan perlune nggawe perjanjian perdamaian? apa ora menehi pangarep-arep? Samurai kudu jelas - apa sing dikarepake, nanging sampeyan isih ora bisa ndeleng Kuriles, nanging iki politik ... mbokmenawa ora bisa ana.
              1. +3
                4 September 2018 11:09
                Kutipan saka maxim947
                iku politik

                Persis . Lan mekaten. We ndeleng mung lumahing gunung es lan ora ngerti kabeh vicissitudes.
              2. +1
                5 September 2018 02:19
                Kutipan saka maxim947
                Apa sebabe wong-wong mau kudu dieling-eling babagan perlune nggawe perjanjian perdamaian?

                banjur, supaya padha ora tetep tanpa pulo!!! nglirik ya ngguyu ngguyu ngguyu
          2. +1
            4 September 2018 11:32
            Kutipan saka maxim947
            kudu spesifik


            Inggih, ayo padha mlebu kontrak, sing wis suwe banget lan bakal ana spesifik. ngguyu Kita bakal nuduhake tokoh tartamtu ngguyu
        2. +1
          14 September 2018 10:32
          Kutipan saka bouncyhunter
          Quote: Wend
          Sumelang ing tanah sampeyan tinimbang babagan wilayah Rusia.

          Apa sampeyan ngomong babagan Okinawa? Dadi bisa dianggep Jepang murni nominal. ya Yapis minangka asu greyhound ing saran saka penjajah belang lintang. Naluri njaga diri dadi animasi sing digantung ...

          Lan ora mung. Kelakuane militèr kasur ing endi-endi.
          1. 0
            14 September 2018 10:35
            Quote: Wend
            Kelakuane militèr kasur ing endi-endi.

            Mesthine, kanca saka Polandia bubar teka - ujar manawa prajurit Amer tumindak kaya majikan, lan wong Polandia kaya bature.
      2. +5
        4 September 2018 09:49
        Tumindak Rusia ing Kuriles "ora cocog karo posisi resmi Tokyo" lan mulane "ora bisa ditampa."
        Lan kepriye swarane ... oh ... mung slogan sing regane milyar ... Nah, apa sing bisa kita simpati karo keprihatinan ...
      3. +1
        4 September 2018 10:38
        Rusia ora duwe masalah wilayah
        Iki wis diomongake sejuta kaping ... mbuh!
      4. 0
        4 September 2018 12:22
        Pancen bener. mung wilayah sing ora cukup kanggo wong-wong mau, padha wis manggon ing sirah saben liyane ana.
        1. +1
          5 September 2018 02:22
          Kutipan: Kent0001
          Pancen bener. mung wilayah sing ora cukup kanggo wong-wong mau, padha wis manggon ing sirah saben liyane ana.

          iki masalah sing ... padha nindakake akeh alangan bebarengan karo Nazi sing padha kudu ngucap matur nuwun sing ing umum padha ditinggalake karo negara dhewe lan hak kanggo ana !!! am am am
          1. 0
            6 September 2018 07:58
            Kutipan: Nikolai Grek
            matur nuwun kudu ngomong sing umume padha ninggalake negara

            Negara ing kontrol eksternal. Kaya ing pinggiran.
    2. +1
      5 September 2018 02:17
      Kutipan: Ros 56
      Iki sing sipit mripate, aku weruh Kuriles, aku ora weruh Okinawa. Banjur pitakonan iku, sing rudo pekso wanita Jepang, Rusia utawa belang? Iki jawabane, sapa sing ngjajah.

      dudu masalah "perkosaan" lan "pendhudhukan" !!! opo opo opo Japs lali jinis kasebut, amarga ora ana pulau ... lan malah milih tanggal "sukses" kanggo "protes" sing ora ana gunane !!! opo opo opo negatif negatif
  2. +3
    4 September 2018 09:43
    Wong lanang bisa uga mikir yen banyu bisa ngilangi watu, mung iki kasus sing beda.
  3. +4
    4 September 2018 09:51
    Umume wong Jepang ngunggahake masalah Kapuloan Kuril kanthi ora bener. Sajrone periode pangembangan Rusia, dheweke durung bisa nguwasani Hokkaido, amarga negara Jepang dibedakake karo isolasi. Wong Ainu banjur dadi wong pribumi ing Kuril lan Hokkaido Lor. Miturut cara, Ainu Jepang ngeyel nggawe negara nasional dhewe, nanging Jepang ora menehi kamardikan. Saiki wong-wong iki umume wong Jepang, nanging sawetara wong Ainu manggon ing Rusia lan wis dadi bagéan saka donya Rusia. Ing kelas kita ing taun 1970-an, siji Ain sinau, sing beda saka liyane mung ing tampilan, nanging liyane kaya wong. negatif
  4. +2
    4 September 2018 09:52
    Asu nggonggong, kafilah terus... Lha, ayo padha protes, kuwi pesenane.
    1. +3
      4 September 2018 10:36
      Jap iki dudu asu, pakemon, jimat lan kartun. Ora perlu digatekake, apamaneh nggatekake.. Kita kudu menehi pakurmatan marang Amerika ing ngendi dheweke, trampil banget ngrusak negara lan semangat bangsa.. Mung jenenge Jepang.
  5. +5
    4 September 2018 09:54
    yen tumindak Rusia ing Kuriles "ora pas karo posisi resmi Tokyo", lan mulane "ora bisa ditampa"

    Tumindak Rusia ing Kuriles pas karo posisi resmi Moskow, lan mulane bisa ditampa ...
    supaya alas, alas ...
  6. +3
    4 September 2018 10:15
    Tumindak Rusia ing Kuriles "ora cocog karo posisi resmi Tokyo"
    Ing wilayahe, Rusia bakal tumindak kaya sing dikarepake. Lan posisi Tokyo ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka Kuriles (lan dudu "wilayah lor") kuwatir kita sethitik, amarga. pitakonan iki ditutup. Pancen, luwih becik nyoba mbebasake wilayah Jepang saka Amerika, lan ora ngetungake wilayahe wong liya.
  7. +1
    4 September 2018 11:52
    Apa padha umume ilang pikirane karo PR? padha kudu tumungkul ing preian kuwi lan njaluk ngapura sepisan maneh! utawa padha arep tantangan donya kapindho?
  8. +2
    4 September 2018 15:06
    Umume wong Jepang umume violent ing Kuriles, nanging Amerika mbayar politisi khusus kanggo "milih kerak ing lara", ngganggu wong saka pikirane babagan pendhudhukan sing nyata. Nalika Fukushima nabrak - padha menehi Yapam emas dhewe / kanggo mulihake prasarana / saka Benteng Knox horseradish bali. Oalah, apa ora kita protes babagan polusi segara sing ditindakake dening radiasi Jepang / lan terus, sanajan wis "lali" /.
  9. +1
    4 September 2018 15:28
    "Njaluk transfer Kapuloan Kuril ing yurisdiksi Tokyo" - panjaluk kasebut durung tuwuh ..
  10. -1
    4 September 2018 21:28
    Dheweke dijawab ing Kapuloan Kuril, nanging Menteri Luar Negeri maneh meneng ... Piye wae ...
  11. +1
    4 September 2018 22:22
    Kuriles yaiku Rusia Kristen Ortodoks Rusia, tanah Kristen Ortodoks Rusia, wong Rusia Kristen Ortodoks Rusia ing salawas-lawase.
  12. +1
    4 September 2018 23:17
    Kabeh apik karo Kuriles. USSR ngrampungake kabeh masalah karo Mikado lan subyek ing taun 1945. Mripat amba lan cokotan ilat. Ya ... lan waca dokumen sing ditandatangani ing papan sing nduweni saiki - kapal perang Missouri ing taun sing padha. Mbantu turunane saka pratelan. Contone, paragraf 8: "Kekuwatan kaisar lan pamaréntahan Jepang kanggo mrentah negara bakal diturunake marang komandan paling dhuwur saka kekuwatan sekutu, sing bakal njupuk langkah-langkah sing dianggep perlu kanggo ngetrapake syarat-syarat nyerah."
  13. +2
    4 September 2018 23:30
    "Manungsa progresif" ora beruntung, wong Rusia sing kurang ajar njupuk 1/8 saka tanah (ora sing paling awon) saka saindenging jagad, lan uga ngetutake Arktik kanggo awake dhewe lan, diubengi dening kanca-kancane, mringis ing saindenging jagad. masyarakat...
    Wong Jepang ora beruntung lan pengin iwak saka Segara Okhotsk lan bakal nyingkiri misil Yn ... nasib ala ...
  14. +1
    5 September 2018 00:16
    Kutipan: Ros 56

    Iki sing sipit mripate, aku weruh Kuriles, aku ora weruh Okinawa. Banjur pitakonan, sapa sing merudopekso wanita Jepang,


    Bener, ide sing apik! Lan sapa sing ngalangi kita? Mesthi, iku kudu sadurungé, bali ing patang puluh lima, yen ora kabeh wong wis manja. Nanging, aku pracaya, generasi anyar saka bocah-bocah wadon ing kaose sikil putih wis akeh munggah. Serang Okinawa! Bebarengan karo "sedulur" Cina. Maju!!! Hore!!! ngguyu
  15. 0
    5 September 2018 11:48
    Kamentrian Luar Negeri wajib nanggapi, dudu Kuriles.
  16. 0
    5 September 2018 16:14
    Dipadhetke pulo karo wilayah sing dikuwasani? Iku bodho.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"