Review militèr

600 babak ing siji bledosan: apa Russian Pecheneg saged

11
Wiwit tekane senjata api gaman militèr ing saindhenging donya padha golek cara kanggo nambah Kapadhetan geni ing paprangan. Sadurunge panemuan kartrij kesatuan, Kapadhetan iki diraih dening sawetara prajurit sing nembak ing voli lan ngganti saben liyane supaya senjata bisa diisi maneh, uga kanthi artileri sing nembakake buckshot. Kabeh upaya kanggo nggawe mekanisme sing bisa terus geni ora kasil.


Sawise kartrij kesatuan iki nemokke ing awal abad kaping XNUMX, bedhil mesin pisanan wiwit muncul - mekanisme banget sing bisa terus-terusan murub lan nggawe Kapadhetan geni perlu. Saka bedhil Gatling, manungsa pindhah menyang senapan mesin Maxim, lan banjur menyang model sing luwih maju.

Sekolah Rusia gunsmiths, kang penerus saka sekolah senjata Soviet, wis akeh bedhil mesin pantes ing aset, kang, miturut ciri sing, kalebu ing ndhuwur donya saka jinis senjata cilik.

Salah sijine bedhil mesin iki yaiku senapan mesin saka Kovrov gunsmiths - PKP Pecheneg 7,62 mm, sing diadopsi dening tentara Rusia ing taun 2001. Kaluwihan undeniable saka "Pecheneg" kalebu kemampuan unik kanggo nindakake tembak terus kanggo dangu tanpa mundhut saka kinerja pertempuran. Mangkono, senapan mesin Russian bisa njupuk 600 puteran ing siji bledosan, kang ndadekake indispensable ing paprangan.

11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ngudud
    ngudud 6 September 2018 12:02
    +4
    Lan aku krungu manawa 80% tatu ing medan perang minangka pecahan peluru, dudu peluru.
    1. Berkut24
      Berkut24 6 September 2018 12:47
      +5
      Sisa 20% ora luwih nyenengake. Utamane yen balunge rusak.
      1. ngudud
        ngudud 6 September 2018 13:12
        +5
        "" Ing Perang Donya II, prajurit Sekutu ngentekake 25.000 amunisi saben mungsuh sing tiwas.
        Ing Korea, pasukan PBB wis ngetokake 50.000 ronde saben mungsuh.
        Ing Vietnam, siji prajurit mungsuh njupuk 200.000 amunisi """
        Ora yen sampeyan nggawe kartrid ing China, ya, kacepetan gedhe pancen keren!
    2. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 6 September 2018 20:21
      +1
      Sapa wae sing teka nggawa bal, sing saka bal lan ...
  2. skeptis jahat
    skeptis jahat 6 September 2018 12:15
    + 15

    Ing kene aku ndeleng siji baris. Nanging ing video, ora.
    Senadyan njupuk laras abang wis bisa diarani tembak)
  3. svp67
    svp67 6 September 2018 15:09
    +1
    Grand Master - Mikhail Timofeevich Kalashnikov bakal bangga karo pembangunan iki
  4. senima56
    senima56 6 September 2018 15:51
    +2
    Lan kenapa ing screensaver PKM yen sampeyan nulis babagan "Pecheneg"?!
  5. MoJloT
    MoJloT 6 September 2018 16:09
    +1
    Apa sing dibungkus lakban biru?
  6. Brigadir
    Brigadir 6 September 2018 16:13
    +5
    600 babak ing siji bledosan?
    Idiocy lengkap saka tembung iki dhewe. Kanthi cara sing padha, siji bisa ngomong - 1000, 2000, 3000 ... cartridges ing siji bledosan ... kertas bakal keno kabeh. Sampeyan umume bisa njupuk ing siji bledosan nganti tong minyak wis rampung ilang ... Pasang tape liyane ing proses pas wektune lan pipis ing. Iku mung - kok?
    Sampeyan kudu katon ora ing carane akeh nembak bedhil mesin bisa murub sadurunge tong minyak geser mudhun menyang lemah karo irungnya kobong, nanging carane akeh nembak bisa tahan tanpa mundhut kualitatif ing lethality saka dijupuk dhewe!
    Lan kasunyatan manawa sawise 300-350 tembakan terus-terusan, tong minyak dadi panas banget nganti ekspansi kasebut "negates" pasukan sing mateni tembakan - apa iku normal?
    Sapa sing butuh "peluru" mabur metu saka tong minyak, sing bakal tiba ora luwih saka 50 -100 meter saka bedhil mesin? Kita nemokake sing bisa dibanggakake ... "yksperdy" ...
    Mulane, kabeh bisa diucapake. Kepiye babagan maknane?
  7. Cathetan2
    Cathetan2 6 September 2018 20:33
    +4
    Artikel kapindho, ing ngendi tinimbang pahlawan publikasi, senjata liyane ditampilake ing foto cipratan. Artikel babagan pistol otomatis bisu adhedhasar Stechkin nuduhake pistol PB bisu adhedhasar Makarov.
  8. Archon
    Archon 2 Oktober 2018 18:54
    0
    lan suwene, miturut matématika militèr, mesin gunner manggon ing paprangan lan bakal duwe wektu kanggo murub 600 peluru?