SOF Rusia nganakake latihan ing Segara Mediterania

13
Unit Pasukan Operasi Khusus Rusia (SOF) minangka bagéan saka latihan Angkatan Laut ing Mediterania. armada lan Angkatan Luar Angkasa Militer, nggarap sakumpulan tugas kanggo nglawan saboteurs, lapor Kementerian Pertahanan RF.

SOF Rusia nganakake latihan ing Segara Mediterania




Miturut pesen saka Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, unit MTR nggarap sakumpulan tugas kanggo transfer pasukan lan sarana MTR menyang macem-macem wilayah operasional, sajrone tugas tartamtu ditindakake kanggo nglawan saboteurs mungsuh. pesisir nalika nglindhungi struktur pesisir lan nglindhungi fairway saka mining didhelikake karo tambang ngisor. Kajaba iku, unit Pasukan Operasi Khusus, bebarengan karo unit Korps Marinir Angkatan Laut Rusia, kapal grup lan pesawat angkatan laut. penerbangan, nggarap tugas kanggo nyiapake zona pendaratan amfibi, nglawan pembajakan ing segara, lan uga ngupayakake mbebasake sandera.

Nalika nindakake tugas latihan tempur, prajurit SOF uga nindakake latihan uji coba babagan tumindak kru kapal nalika nindakake misi tempur ing kahanan cuaca sing ora becik ing wektu sing beda-beda.

Sadurungé dilapurake yen ing periode saka 1 nganti 8 September, latihan klompok armada lan penerbangan Rusia ditindakake ing Segara Mediterania. 26 kapal perang lan kapal Angkatan Laut Rusia, kalebu rong kapal selam, uga pesawat Tu-160, Tu-142, Il-38, Su-33 lan Su-30SM.


  • https://www.youtube.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    7 September 2018 12:15
    mmmda ... tension, malah karo potong kapak ... carane bakal mungkasi?
    1. 0
      7 September 2018 12:29
      Lan nalika dheweke ora ana, ketegangan? Iku mung cara kanggo pindhah menyang segara -wis siap perang Saiki, aku weruh, bab sing padha - ora nyekel iwak, padha latihan ... padha nindakake kanthi bener, mesthine!
    2. 0
      7 September 2018 12:34
      Lan carane bisa rampung?) Ya, Yankees bakal isin adoh karo roket nang endi wae, kabeh padha bengok-bengok banjur padha ngresiki viper. Iki minangka perkara sing paling ala.
    3. +1
      7 September 2018 12:41
      Quote: Andrey Yurievich
      apa sing bakal rampung?

      apa kita duwe, utawa dheweke duwe kita ....
    4. +2
      7 September 2018 12:54
      Video kanggo warta
  2. +4
    7 September 2018 12:17
    Miturut pesen saka Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, unit MTR nggarap sakumpulan tugas kanggo transfer pasukan lan sarana MTR menyang macem-macem wilayah operasional, sajrone tugas tartamtu ditindakake kanggo nglawan saboteurs mungsuh. pesisir nalika nglindhungi struktur pesisir lan nglindhungi fairway saka mining didhelikake karo tambang ngisor. Kajaba iku, unit Pasukan Operasi Khusus, bebarengan karo unit Korps Marinir Angkatan Laut Rusia, kapal klompok lan pesawat penerbangan angkatan laut, nggarap tugas nyiapake zona pendaratan amfibi, nglawan pembajakan ing segara, lan uga. makarya metu release saka sandera.
    Nanging, dheweke bakal ngrampungake pitakon babagan pertambangan "sopan", kabeh jinis "pembawa rudal" mungsuh lan umume - OFF
    1. +5
      7 September 2018 12:21
      Nanging, dheweke bakal ngrampungake pitakon babagan pertambangan "sopan", kabeh jinis "pembawa rudal" mungsuh lan umume - OFF

      Mungkin dheweke kerja ... nglirik
      1. +3
        7 September 2018 12:29
        Kostya hi
        Quote: Solomon Kane
        Mungkin dheweke kerja ...

        Muga-muga mungsuh padha mbubrah apa sing digarap ing kono. nglirik
    2. +3
      7 September 2018 12:24
      biasane meneng wae
      1. +2
        7 September 2018 12:27
        Lan dheweke nindakake kanthi bener, lan iki minangka alesan sing kasedhiya kanggo latihan kasebut.
  3. -1
    7 September 2018 13:30
    Ngresiki pesisir kayane ora dadi spesialisasine
  4. 0
    7 September 2018 13:31
    Yen aku kelingan kanthi bener, bakal ana latihan peluncuran rudal balistik ing akhir minggu. nglirik
  5. 0
    7 September 2018 17:07
    Ndilalah, MTR kito kito nggih sampun kirang perlengkapane... Jebul Presiden campur tangan... opo maneh biyen latihan numpak pesawat lawas...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"