Review militèr

Amerika Serikat ngumumake tambah akeh kontingen militer Amerika ing Jerman

53
Amerika Serikat wis mutusake kanggo nambah kontingen militer ing Jerman. Jumlah pasukan Amerika sing disebar ing wilayah kasebut bakal ditambah 2020 ewu wong ing taun 1,5, laporan TASS sing nyebutake Fokus.


Amerika Serikat ngumumake tambah akeh kontingen militer Amerika ing Jerman


Kaya ing ngisor iki saka bahan publikasi, paningkatan kontingen Amerika ing wilayah Jerman diumumake dina Jumuah ing Berlin dening Duta Besar AS kanggo Jerman, Richard Grenell. Miturut dheweke, tambahan pasukan AS dibutuhake kanggo "njamin keamanan Eropa" lan nguatake NATO. Ing wektu sing padha, minangka cathetan duta besar, Amerika Serikat "ditemtokake" kanggo nguatake aliansi transatlantik, lan janji presiden Amerika kanggo nambah pertahanan AS ndadekake "kontribusi penting" kanggo iki.

Sampeyan kudu eling yen saiki ana 60 personel militer AS saka kabeh cabang layanan ing Eropah. Dheweke dipasang ing 13 garnisun saka limang negara Eropa - ing Walanda, Belgia, Luksemburg, Jerman lan Italia. Ing wektu sing padha, udakara 34,8 ewu tentara Amerika ditugasake ing Jerman minangka bagean saka konsep keamanan kolektif NATO.

Sadurungé kacarita ing awal wulan Juni taun iki, ing wayah wengi saka puncak NATO ing Brussels, Washington ngumumake yen dheweke ora bakal nambah kontingen pasukan Amerika ing Jerman ing kahanan apa wae.
Foto sing digunakake:
https://ru.depositphotos.com/
53 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Utama
    Utama 7 September 2018 20:02
    +5
    Jawaban kanggo nyoba kamardikan saka Merkel ?? Banjur Frau Nord Stream - 2 wani mbangun soko. Gangguan! Kuasa penjajah wis pindah..
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Pengamat 2014
        Pengamat 2014 7 September 2018 20:24
        +5
        Mich 1974 (Michael)
        Ya, yen dheweke ora ditahan kanggo Faberge, dheweke bisa njaluk bantuan - kaya gabus saka botol, wong Amerika bakal mabur metu saka Jerman. Menehi prajurit kita "aja mangan roti" kesempatan kanggo mateni wong Amerika sing apikan. akeh bajingan iki utang kita oh banget
        Hei "putra" Aku, Aku bakal lawas 1973 / r fly Cut. fly gedhe hi ngguyu
        1. Jolly tuwa sailor
          Jolly tuwa sailor 7 September 2018 20:29
          0
          Ora nggatekake, Seryoga, dheweke langsung mlayu sambat menyang moderator. Dipriksa!!!nglirikMiturut umur, aja nangis dhewe, dheweke ora bakal ngerti ... Rekan-rekan, yen ana ...
          1. Komentar wis dibusak.
        2. Mich 1974
          Mich 1974 7 September 2018 20:34
          +2
          Nanging apa ora banget awal kanggo "bapak" - dheweke durung metu saka popok lan nelpon liyane "putra", ing umur limang taun ana, limang taun kene kanggo show-off ora mengaruhi. basa Lan aku ora bakal Cut fly, granat pungkasan cukup kanggo kula prajurit
          1. Jolly tuwa sailor
            Jolly tuwa sailor 7 September 2018 20:37
            +1
            Dadi ngguyu, aja pamer, sayang...
          2. Boa constrictor KAA
            Boa constrictor KAA 7 September 2018 21:16
            +9
            Kutipan: Mich 1974
            Apa ora terlalu awal kanggo "bapak" - dheweke durung metu saka popok lan nyebut wong liya "putra"

            Kutipan: Observer2014
            Hei "putra" Aku bakal lawas 1973 / r

            Ya, sampeyan isih gelut, wong Finlandia sing panas ... (c)
        3. Thunderbolt
          Thunderbolt 7 September 2018 20:39
          +1
          Quote: sing paling penting
          Gangguan! Kuasa penjajah wis pindah..

          Lha, apa hubungane karo kuwasane pendhudhukan? Amerika, sanalika wis siyap, nransfer grup brigade menyang Eropa kanthi bentuk Abrams karo KAZ lan Strykers kanthi modul sing luwih kuat. Kayane pengin mencet senjata abot minangka cedhak tapel wates sabisa, lan transfer infantri entheng ing wangun lagging konco Padha menehi adoh NG kanggo armada dhukungan Atlantik lan mega-maskapai sipil. Boeing bakal nggawa l / s infantri sekunder nalika NATO maju. wedges serangan wiwit pindhah jero menyang tatanan perang kita, tanah kita, lan mburi divisional lagi nyedhak ing Border, perang wis gludhug karo sèwu bedhil, nawakke padha maju, Warsawa --- Lutsk.
          1. Tukang Kayu 2329
            Tukang Kayu 2329 7 September 2018 23:22
            0
            Inggih, kabeh miturut paribasan, ing ngendi para jenderal nyiapake perang pungkasan.
            1. Thunderbolt
              Thunderbolt 8 September 2018 13:01
              +1
              Kutipan: Carpenter 2329
              Inggih, kabeh miturut paribasan, ing ngendi para jenderal nyiapake perang pungkasan.

              Yen sampeyan bisa nyebutake 3 bedane sing signifikan antarane rencana lan keputusan strategis Jerman ing Perang Dunia I saka Perang Dunia II, banjur judhul calon sejarah militer wis diwenehake marang sampeyan. Sugeng, rekan kerja. hi prajurit
              Pitakonan muncul, kanthi cara apa dheweke ngrampungake masalah pindhah menyang wilayah kita. mesthi. Nanging arah serangan, akumulasi strategis lan pengaturan --- salinan karbon Saka iki aku nyimpulake yen perang sabanjure bakal luwih bisa maneuver, bakal luwih cepet. Pasukan striking utama, skating rink Blitzkrieg ---- serangan kuat dening gabungan NATO Angkatan Laut lan Angkatan Udara lan serangan dening seni rudal taktis sing. kelompok ing wilayah tapel wates, ngethok Moldavia, Erivan lan Kaliningrad kelompok lan pindhah menyang Timur. Faktor nuklir ora dianggep, sanajan nggunakake biaya taktik ora dikecualian, padha ngomong ana akeh dana, nanging pemilik saka apik iki, ayo ngomong siji ....
              Kajaba iku, manajemen aset militèr kita bakal dadi luwih angel amarga perang sipil ing ayunan lengkap.
              1. Mich 1974
                Mich 1974 8 September 2018 18:40
                0
                Kanggo nyerang karo rudal nuklir siji kapal selam (nganti 16 rudal saka sawetara hulu ledak) marang Amerika Serikat, adoh saka kono, akeh wong sing dibutuhake, lan kemungkinan mung sawetara. Dadi pitakonan ing kene ora babagan interception kontrol, nanging mung babagan karusakan sing bisa ditindakake.
                1. Thunderbolt
                  Thunderbolt 8 September 2018 19:01
                  0
                  target mbebayani kuwi uga kontrol saka pusat siji. Sadurunge arep ing tugas pertempuran, komandan wis certified babagan arsenal ing apparatus prau kang. pasukan saka pos komando mobile Interception sinyal iki aku nimbang interception liwat kontrol Lan tugas otonomi strategists ing ambane ora rampung otonom nunggu lagi nunggu printah kanggo miwiti Interception utawa Gagal kanggo menehi kuwi printah bisa rustle saka perang sipil sing Amerika bakal nyoba kanggo ngatur kanggo kita, padha wis wareg.
                  1. Mich 1974
                    Mich 1974 8 September 2018 19:06
                    0
                    Apa sampeyan spesialis teknis utawa bisa uga saka Staf Umum lan ngerti prosedur administratif sing tepat? nglirik Lan yen Power menehi prentah ing advance kanggo njupuk mati "strategist" karo pluru nuklir lan "nonton ing bunder", banjur apa Amerika. basa Lan iki ora kanggo sebutno liyane (bisa) cara kanggo striking bali nalika "pusat kontrol" mati. Elinga "bisa" sistem Perimert, iku dipercaya sing ngerti bab orane / ora ana, lan malah liyane babagan paramèter. basa
          2. Mich 1974
            Mich 1974 8 September 2018 18:36
            0
            Sing mung nalika "Abrams" bakal pindhah menyang St. am Kajaba iku, senjata nuklir taktis bakal ngrusak kabeh lapangan udara ing wilayah Baltik lan Podlaky. apik Sawise iku, sawise mburi "minyak tanah" ing tank, Amerika bakal nyerah kanthi mlaku (padha mambu mambu lan ora cocok bahan bakar ing wilayah kita, nanging bakal pour kita - mesin amba)
            1. Thunderbolt
              Thunderbolt 8 September 2018 19:08
              0
              Kutipan: Mich 1974
              Amerika bakal nyerah kanthi mlaku

              Nang endi wae aku wis krungu iki .... Yen sesuk perang, yen sesuk kampanye ... sampeyan ora ngerti carane lagu lucu iki muni ing basa Arab.? Jendral Irak saka elit T. masa depan kanthi optimis, jenderal menang, nanging SAPA?
              1. Mich 1974
                Mich 1974 8 September 2018 19:11
                0
                Dadi ya, wis krungu nang endi wae, iki

                Mung mateni swara lan mung seneng apik lan iki dudu "kavaleri Budyonny" kanggo sampeyan, ora ana sing bisa nolak IKI, lan mung ora ana perang langsung antarane Kulon lan Rusia. keprungu
        4. sabakina
          sabakina 8 September 2018 01:40
          +1
          Kutipan: Observer2014
          Hei "putra" Aku, Aku bakal lawas 1973 / r fly Cut. fly gedhe hi ngguyu
          Seryoga, apa sampeyan ora pengin ngomong babagan 1967? nglirik
          1. Thunderbolt
            Thunderbolt 8 September 2018 12:37
            0
            Kutipan saka: sabakina
            Seryoga, apa sampeyan ora pengin ngomong babagan 1967?

            Aku wis pitung puluh enem taun release /// sanadyan modern sethitik ing rumah sakit /// nanging tetep ... ing ngarepe kaliber kuwi /// taun /// Aku andhap asor tetep meneng lan ngadeg ing sepi. wong tuwa, luwih ngerti, salam prajurit hi
        5. Konduktor
          Konduktor 8 September 2018 03:14
          0
          i 1972 Yu Dadi sampeyan apa. Apa aku kudu ngumbah footcloths?
          1. Thunderbolt
            Thunderbolt 8 September 2018 19:27
            0
            Quote: Konduktor
            0
            i 1972 Yu Dadi sampeyan apa. Apa aku kudu ngumbah footcloths?

            Yen lumaku ing footcloths, banjur iki masalah pribadi, amarga. tentara Rusia pindhah menyang kaos kaki kanthi cara sing terorganisir lan tanpa gupuh. , apa bebener interlocutor nesu. Miturut cara, footcloths iku apik banget, aku tatu mau kanggo rong taun lan ora ana apa-apa. pervyan, banjur kaya grenadier nyata --- kabeh mudhun lan dadi buritan ing sikilku, lan ing mangsa adhem aku terus njaga, aku ora nganggo footcloth babar pisan, aku nyemplungake sikilku menyang boot felt lan rong jam paling henna //
            Dene menawi mboten ngertos lelucon panjenengan, nyuwun pangapunten, menapa kemawon saged kedadosan, ingkang utami kita sami lenggah ing parit, lan pacelathon ing barisan punika boten wigati ing bab punika.... Ingkang utami inggih punika. kanggo mungkasi tank
      2. Sxron
        Sxron 7 September 2018 20:27
        +2
        Amerika Serikat wis mutusake kanggo nambah kontingen militer ing Jerman.

        Ya, bisa dingerteni, dheweke wedi yen Rusia bisa nransfer sawetara divisi udhara liwat pipa Nord Stream -2 (tanpa tandha identifikasi, padha karo wong Arab))))

        Terjemahan yaiku "Rusia teka!" .. prajurit
        1. Pengamat 2014
          Pengamat 2014 7 September 2018 21:16
          +1
          Sxron Dina iki jam 20:27
          Terjemahan yaiku "Rusia teka!"
          ngguyu wassat apik ngguyu prajurit
          1. Sxron
            Sxron 7 September 2018 21:30
            +1
            Kutipan: Observer2014
            Sxron Dina iki jam 20:27
            Terjemahan yaiku "Rusia teka!"
            ngguyu wassat apik ngguyu prajurit

            Lan apa Sergey, ngguyu karo ngguyu, nanging pasukan lapis baja Buryad kita wedi ing pinggiran lan sing nduweni .. prajurit

            Wong-wong iki bakal ndhukung Rusia, ing kasus apa wae .. prajurit
      3. Vadim dok
        Vadim dok 8 September 2018 18:31
        0
        Iki nalika tentara Rusia / Soviet perang nglawan Amerika?
        1. Mich 1974
          Mich 1974 8 September 2018 18:44
          +1
          Tansah, sajrone sipil 1918-20 nalika Perang Donya II, aku ora bakal menehi conto ing lapangan, nanging ana akeh kasus ing udhara lan sanajan wong-wong moron iki nyerang (kaya Pokryshkin), dheweke banjur loro utawa telung merika "dipotong" kanggo kasar. am apik
          Ya, sampeyan mesthi wis krungu babagan Korea, Vietnam, kasus ing Afghanistan kurang dikenal, lan mung gosip babagan Afrika)
          Aku wis tansah ngandika "American apik iku Amérika mati". apik keprungu
    2. ala543
      ala543 7 September 2018 20:38
      +2
      Ing kasus kerusuhan, supaya padha ora munggah munggah marang pemilik. Inggih, utawa marang kita ing paling awon
      1. Thunderbolt
        Thunderbolt 7 September 2018 21:55
        0
        Kutipan: Evil543
        Ing kasus kerusuhan, supaya padha ora munggah munggah marang pemilik. Inggih, utawa marang kita ing paling awon

        Siapke penyergapan))) Aku maca artikel anyar dening sawetara wong sing unik, ana komentar sing wicaksana, aku ngerti yen sampeyan duwe pengalaman nyata Mungkin sampeyan wis ndeleng film modern /// lan ana sing lawas // STAR. Homo-Neanderthal ing proses evolusi. Nanging mung ana siji final --- sing paling apik ninggalake mburi garis ngarep, lan sing bali ...? --- Ost-Zeikov. Banjur infanteri stomps ana, tanker bakal nguatake. Nanging sing pisanan --- tegese wani, kita menehi pakurmatan.
    3. RUSICH liyane
      RUSICH liyane 7 September 2018 21:04
      0
      Nah, apa sing dakkandhakake ing esuk ing cabang sabanjure. Merkel malah ora bisa ngucapake tembung ing Jerman sing dikuwasani AS
    4. Yura
      Yura 7 September 2018 22:26
      0
      Quote: sing paling penting
      Jawaban kanggo nyoba kamardikan saka Merkel ??

      Bubar, ana badai ing Jerman babagan pengungsi, wong-wong ora seneng karo wong-wong mau, apa AS teka kanggo nglindhungi asuh utawa apa?
  2. Sergey985
    Sergey985 7 September 2018 20:03
    +1
    Pendhudhukan ing kabeh kamulyan! Apa sing dikandhakake babagan kewarasan Merkel saiki? Punika tali lan tarik.
    1. cniza
      cniza 7 September 2018 20:05
      0
      Utawa luwih, ngiyataken pendhudhukan, digunakake padha wanted kanggo poto-karep.
  3. dr.star75
    dr.star75 7 September 2018 20:04
    0
    kita wis ndeleng sadurunge: rencana barbaros 2.
    1. Thunderbolt
      Thunderbolt 7 September 2018 22:21
      0
      [kutipan kita wis weruh iki: rencana barbaros 2.] [/ kutipan] Lha, apa sampeyan .... Unit Strike ditransfer menyang tapel wates Timur kanggo nguatake persatuan Eropa. Nang endi wae ing Afrika Lan kasunyatan sing sakperangan alesan, panguwasa korps diselehake ing brigade banget mobile iki //// Pasukan Polandia sing dipimpin dening Jerman ing arah Kaliningrad utamané indikatif //// Korps Vistula wis kerja ing mode iki kanggo dangu ---- iki sampah. Miturut cara, ing Lithuania uga markas Jerman dienggoni /// ing basis rotasi mesthi ... kuwi tembung populer //// Staff korps wektu tentrem . Ora ala, nanging ngerti babagan maksud mungsuh. Sawise kabeh, dheweke bakal nransfer korps iki menyang Afghanistan, alesan liya kanggo konsentrasi wulu. Aku ora weruh regu.
  4. APASUS
    APASUS 7 September 2018 20:07
    0
    Petunjuk subtle kanggo Mrs. Merkel babagan kabijakan marang SP-2, mesthi, bisa uga ana ora setuju liyane, nanging pitunjuk kasebut cocog karo target!
  5. Machete
    Machete 7 September 2018 20:20
    0
    Mesthi wae, kabeh wis jelas, nanging ....
    Apa dheweke pengin nglindhungi EU kanthi resimen ekstra?
  6. taiga2018
    taiga2018 7 September 2018 20:30
    0
    kepiye carane kudu nguwasani anggaran militer sing gedhe banget ...
  7. LMN
    LMN 7 September 2018 20:36
    +4
    Kepeksa setuju karo Lavrov lan kutipan lol
    USA pancen ngompa saiki opo
    1. NN52
      NN52 7 September 2018 22:20
      +2
      LMN

      Lan nerangake pzhl, ngendi kutipan saka Lavrov lan eskalasi AS? Apa hubungane?
  8. Fedorov
    Fedorov 7 September 2018 20:45
    +1
    Kanggo wong-wong mau, iki kaya "NATO", nanging wis suwe beda-beda. Yen Rusia ngobahake pasukan akeh ewu kilometer ing sedina utawa rong dina, mula kanggo jenderal Amerika seminggu pancen apik banget. Lan aku ora nyipta. Tangis resmi Pentagon lan serikat homo. Given sing rasio kira-kira ing arah kulon (sanajan ana 1 kanggo telu (ing sawetara posisi 1 kanggo 10 ing sih saka Rusia))). Dadi latihan ora muspra, nanging mung dadi kacang.
    Urip RUSIA! ombenan
  9. KUNO
    KUNO 7 September 2018 20:51
    -1
    Tegese, Amerika Serikat kaping sejuta ngonfirmasi marang saindenging jagad carane ngapusi dheweke! Janji siji bab kanggo nindakake kabeh persis ngelawan!
  10. Afrika
    Afrika 7 September 2018 20:53
    +1
    ing Washington, padha ngumumaké yèn ora bakal nambah kontingen wadyabala Amerika ing Jerman ing kahanan apa waé.
    Aku kepengin weruh yen Amerika umume bisa nepaki janji kasebut? Kabeh padha, padha "kanca" kanggo alesan apik lan padha "mbuwang" sing. negatif
    1. Yura
      Yura 7 September 2018 22:23
      0
      Kutipan saka afrikanez
      Aku kepengin weruh yen Amerika umume bisa netepi janji kasebut?

      Lho, Duc, mulane janji ora bakal nepati, yen ora janji, ora bisa gagal, reputasi, sampeyan kudu ndhukung. ngguyu
    2. helmi8
      helmi8 8 September 2018 00:31
      0
      Kutipan saka afrikanez
      Amerika umume bisa nepaki janji kasebut?

      temtunipun. Miturut prinsip "Wong lanang menehi tembung - wong lanang njupuk." Ora ana pribadi, mung sing diarani "kepentingan nasional".
  11. svp67
    svp67 7 September 2018 20:54
    +1
    Amerika Serikat ngumumake tambah akeh kontingen militer Amerika ing Jerman
    Kelompok liyane "migran" ...? Nanging Jerman dudu karet ...
    1. Fedorov
      Fedorov 7 September 2018 21:02
      0
      Dheweke gutta-percha nglirik
    2. Terenin
      Terenin 7 September 2018 23:00
      +2
      Kutipan saka: svp67
      Amerika Serikat ngumumake tambah akeh kontingen militer Amerika ing Jerman
      Kelompok liyane "migran" ...?..

      Aku isih wonder kok, kanggo medeni lengkap Eropah, Amerika Serikat ora ngancam bakal nampa migran padha menyang pasukan pendhudhukan. Banjur dheweke bakal ngerti apa toleransi sing sejatine.
  12. Roso 56
    Roso 56 7 September 2018 21:10
    0
    Apa, padha ora pracaya Merkelikha wong wadon tuwa, kabeh donya ngerti iki kanggo dangu, malah saka wayahe audisi ditemokaké belang.
  13. Adimius38
    Adimius38 7 September 2018 23:24
    0
    Ya, yen ing Rusia ora ana individu tartamtu sing nyerahake pasukan kulon Soviet ing Jerman kanthi giblets, mula kita isih bakal duwe tangan wesi ing arah iki sing bisa ngrusak rahang jonsans.
  14. sergo1914
    sergo1914 8 September 2018 02:20
    +1
    Pitakonan kanonik. Utawa luwih, loro. Where kanggo ngubur wong? Lan ing beyo sing?
  15. Stakan
    Stakan 8 September 2018 06:51
    0
    Oh Yudas hunchback, kita bener mlayu saka GDR, ninggalake kabeh konco, mundur pasukan .. Lan bab awon punika Unit elit iki mung diselehake ing lapangan mbukak, lan banjur dibubaraké .. Horror kedaden!
    Nanging Jerman menehi kita ganti rugi nganti pambangunan kamp militèr lan mundur bertahap saka pasukan .. Padha mung kaget! Ora aneh yen Yudas iki didadekake "warga kehormatan Jerman."
    Lan NATO wis ing tapel wates kita, Ukraina bener anggota getih .. Oh, Rusia iku jiwa loman.
  16. aszz888
    aszz888 8 September 2018 07:59
    0
    ... kampanye kanggo ngawasi nemchura, yen ora Fuhrer ing umur tuwa bakal mbuwang trik lol ... lan - kabeh ana ing kontrol ... ngguyu
  17. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 8 September 2018 09:14
    +1
    Sadurungé kacarita ing awal wulan Juni taun iki, ing wayah wengi saka puncak NATO ing Brussels, Washington ngumumake yen dheweke ora bakal nambah kontingen pasukan Amerika ing Jerman ing kahanan apa wae.

    kene! Sampeyan bisa langsung ndeleng - purun bener lan master saka tembung sing! Padha wanted - padha menehi, padha wanted - padha njupuk maneh.
  18. bukit
    bukit 8 September 2018 20:50
    0
    "tagged" bebarengan karo ebn - hello lan pendel ajaib kanggo kabeh wong kanggo "kualitas" mundur total saka GSVG (ZGV) lan klompok pasukan Rusia liyane karo sikap bestial marang personel.
  19. kplayer
    kplayer 9 September 2018 20:03
    0
    Jumlah pasukan Amerika sing dipasang ing wilayahe, bakal tambah ing 2020 dening 1,5 ewu wong...
    ... disebarake babagan 34,8 ewu prajurit Amerika.

    35 ewu, iki bareng karo "flyers" komando lan markas karo unit dhukungan teknis lan logistik? Banjur, miturut komponèn darat saka unit tempur ing kana, brigade Stryker, lan brigade udhara ing Italia, sing dumadi saka rong batalyon payung terjun biasa, minangka kekuwatan serangan pendhudhukan !!! Aku elinga loro korps tentara pepak karo loro divisi abot permanen ing saben ing 80s saka abad pungkasan.

    Saliyane unit ing ndhuwur, aku ndeleng komando karo akeh perwira staf, siji divisi anti-pesawat nyata, tim pasokan lan ndandani, juru sinyal, dokter, buruh administratif lan akuntan, intelijen militer lan polisi militer, malah batalyon teknik didaftarake. lan sawetara helikopter, tanpa artileri "ekstra".