Review militèr

An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Bagean 2

29
Pendhudhuk Antey An-12 ing taun 60-an bisa ngeterake udhara mung 20% ​​senjata lan peralatan pasukan darat, uga udakara 18% saka pasukan pertahanan udara negara. Lan An-12 ora bisa ngeterake peralatan pasukan rudal strategis. Iku sabenere amarga pembangunan cepet saka Tentara Soviet sing perlu kanggo supergiant wektu - An-22. Nalika Antey dilebokake ing layanan, bisa nransfer 90% peralatan Pasukan Rudal Strategis lan meh 100% kabeh senjata liyane.


An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Bagean 2

Lvov, musim panas 1974. Ngunggah bis kanggo astronot menyang An-22 sing ora ana dasar

Kanggo alasan iki, kaya kasebut sadurunge, potensial saka Akademi Ilmu Pengetahuan USSR kudu digunakake. Akademisi I. N. Fridlyander ngelingi ing kaca Buletin Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia:

"Ing taun 1950-an, muncul ide kanggo nggawe pesawat transportasi militer An-22 (Antey) sing kuat. Mesthine nggawa atusan prajurit bersenjata lengkap lan peralatan militer, kalebu tank lan piranti. Kanggo pesawat iki mestine nggunakake forgings gedhe banget, nanging iku perlu kanggo supaya leash sak hardening. Alloys B95 lan B96 ora cocok banget kanggo rakitan dhuwur-kekuatan gedhe. We ngajokaken V22 forging alloy kanggo An-93, kang bisa murub ing banyu panas, nggunakake impurity biasane mbebayani, wesi, minangka anti-recrystallizer. Kabeh stamping gedhe lan bagean Antey digawe saka campuran B93. Miturut cara, unit daya sing digawe saka campuran B93 dituduhake ing pameran udara ing Le Bourget.
Minangka aturan, manufaktur pesawat anyar diwiwiti kanthi forgings, nanging ing kasus Antey, amarga cepet-cepet, dheweke mutusake kanggo langsung nggawe stamping. Menteri kasebut kanthi kiasan nerangake kahanan kasebut marang direktur pabrik: "Yen aku ndeleng palsu, aku bakal njaluk direktur pabrik supaya turu, lan aku bakal nyelehake tempa liyane ing ndhuwur." Ora ana pamburu kanggo ngapusi ing forging, supaya padha nguwasani stamping.



Pigura daya digawe saka alloy V93 saka pesawat An-22

Mbalik ing taun 1961, mock-up kayu saka raksasa mangsa dirakit, lan komisi mock-up dipimpin dening komandan transportasi militer Soviet. penerbangan N. S. Skripko wareg karo kinerja pesawat saka mesin. Mung ana cathetan ing laporan pungkasan: "Panganggone pembangkit listrik saka Tu-95 nambah lepas landas menyang dawa sing ora bisa ditampa. Iki mbutuhake lapangan udara khusus tinimbang kelas 2 sing wis ditemtokake. Kanthi leladen, nanging tes pesawat padha ngrancang kanggo 1963, kang, Nanging, ambruk liwat. Salah sawijining masalah utama yaiku senjata pertahanan sing abot banget "Kupol-22", bobot total sing ngluwihi 4 ton. Pitakonan kanggo mbusak bagean saka persenjataan saka pesawat iki khusus rembugan ing mangsa panas 1964 ing tingkat saka Komite Pusat CPSU.

Ing tanggal 22 April 63, fuselage pisanan diluncurake ing Kyiv; tanggal 1 Agustus, pesawat An-22 pisanan kanthi nomer seri 5340101 (USSR-46191) katon cahya. Mobil kasebut lair kanthi kerjasama sing cedhak karo pabrik Tashkent No.. 84, pabrik perakitan mangsa Antey. Sing nggumunake, raksasa pesawat pisanan kudu diluncurake tanpa dipasang - bagean swiwi sing bisa dicopot wis dipasang ing beton lapangan udara. Lan supaya buntut vertikal ora bakal rusak dening mbukak lawang saka toko perakitan, engineers ngangkat irung saka An-22 karo cart khusus, lan buritan dropped sawetara meter.


Pahlawan Uni Soviet, Pilot Uji Coba Uni Soviet Yuri Vladimirovich Kurlin (1929-2018)




Ana penghargaan kanggo pangembangan lan tes "Antey"

Pesawat paling gedhe ing donya ing wektu iku mestine bakal diangkat menyang udhara dening test pilot Yuri Vladimirovich Kurlin, sing dipilih saka papat pelamar. Kurlin wiwit nyiapake penerbangan ing An-22 suwene sadurunge salinan pisanan diluncurake - "pilot uji" mangsa sing dilatih ing Tu-95M strategis.

Ing taun 1964, taksi pisanan lan mbukak nganti kacepetan 160 km / jam ditindakake. Ing wektu iku, mobil kapindho wis siap, nanging iki dimaksudaké kanggo tes statis. Iku 1964 sing bisa dianggep minangka wektu lair saka jeneng misuwur "Antey" - ing pakurmatan saka pahlawan mitos Yunani Kuno.

Kaya kabeh pesawat, tes pisanan ora tanpa pinggiran atos: ing Autumn 64 inspeksi pepek saka sistem bahan bakar dicethakaké ana akeh lebu, kang ora supaya gampang kanggo njaluk nyisihaken saka. Filter-filter sanajan wis dicuci, nanging ora mbantu. Akibaté, aku kudu mbukak kothak swiwi kanggo ngresiki. Ing Course saka karya unscheduled iki, engineers ing wektu sing padha ngganti titanium karo stainless steel ing sistem exhaust, "rampung" unsur sasis, lan mung ing pungkasan taun nyerahke Antey winged kanggo fine-tuning lan testing. . Kesiapan kanggo lepas landas pisanan saka mesin lan kru mung digayuh tanggal 27 Februari 1965, nalika komandan pesawat Yuri Kurlin ngangkat pesawat transportasi paling gedhe ing donya menyang udara. Co-pilot V.I. Tersky, navigator P.V. Koshkin, insinyur penerbangan V.M. Vorotnikov, operator radio penerbangan N.F. Drobyshev, ahli listrik penerbangan M.P. Rachenko lan insinyur tes penerbangan utama V.N. Shatalov. Mbusak saka landasan pacu konkrit lapangan udara pabrik Svyatoshino, sejam sabanjure, mobil kasebut ndharat ing lokasi lapangan terbang jarak jauh ing kutha Uzin ing wilayah Kyiv - ana ing kono tes pabrik terus. Setaun sabanjure, mobil kasebut ditampilake ing Le Bourget, ing ngendi dheweke nggawe cipratan kanthi ukurane, nggawe "kanca" saka NATO mikir babagan mobilitas strategis Tentara Soviet, lan uga nampa julukan "Rooster" lan "Rooster". Flying Cathedral”.


Salinan pisanan An-22 No. 01-01 nalika njupuk foto ing taun 1965

Manajemen lan staf desain duwe akeh rencana kanggo An-22 - malah ngrancang nambah beban komersial saka standar 60 ton dadi 80. Kanggo nindakake iki, mung perlu nyedhiyakake mesin NK-12MA kanthi kapasitas 18. ewu liter. karo., Gunung mesin akselerasi tambahan lan ngatur kontrol lapisan wates ing bidang wing. Cukup metu saka alam fantasi, ana pilihan kanggo ngangkat 120 ton menyang udhara bebarengan karo bobot take-off 290 ton. Bener, sawetara penerbangan dikurangi dadi 2400 km nalika njaga kacepetan jelajah 600 km / jam. Nanging ora kabeh rencana dileksanakake ing logam. Ing Autumn 1965, tes ditransfer menyang Tashkent, ing ngendi salinan penerbangan kapindho An-22 (sing katelu ing seri) wis disiapake kanggo karya. Ing mesin penerbangan kapindho kedadeyan udhara pisanan.

Ing Januari 1966, sajrone penerbangan (komandan - Y. Kurlin), motor ekstrem gagal, sing nyebabake wulu otomatis baling-baling. Yen diterjemahake saka kosakata tartamtu, banjur wulu minangka terjemahan saka sudut lading menyang posisi sing paling ora tahan marang aliran udara sing bakal teka. Mangkono, kamungkinan autorotation baling-baling sacoro prakteke tilar lan, Akibate, tatanan saka tikaman negatif saka motor wis leveled, kang bisa mimpin kanggo bilai. Nanging Gagal salah siji saka papat mesin ing test Curlin ora duwe impact kritis ing pesawat, nanging Gagal sinyal extension irung landing gear bisa mimpin kanggo kacilakan serius. Nanging saka lemah, pilot tes diwenehi kabar yen rak isih diluncurake lan bisa uga ndharat. Wigati dimangerteni yen setir ngarep ndemek landasan pacu, lampu kontrol strut release langsung ngerti lan murup. Analisis gagal mesin nuduhake yen iki ora salah perhitungan teknik, nanging inspeksi pra-pesawat sing berkualitas rendah - teknisi kelalen masang ring sealing gedhe ing propeller. Akibaté, mundhut saka tightness saka growong mimpin kanggo nyuda ing kacepetan lan mandeg sakteruse.

Uga ing taun 1965, malah sadurunge pungkasan tes, An-22 nyetel 12 rekor donya bebarengan ing siji pesawat. Nanging iki lan akeh liyane bakal ana ing bagean sabanjure siklus.

Terus ...

Adhedhasar publikasi:
Yakubovich N.V. Raksasa transportasi militer An-22 "Antey". 2013.
OK. Antonov: versatility saka bakat. 2006.
resiko penerbangan. 2009.
Zayarin V., Krasnoshchekov A. Pahlawan antik abad rong puloh // Penerbangan lan wektu. Nomer 5. 1997.
Polovnikov I. Cathetan saka desainer pesawat. 2010.
Newsreel. Penerbangan USSR (AN-22)



raksasa swiwi

Pengarang:
Foto sing digunakake:
vta81vtap.narod.ru, russianarms.ru, doroshenko-us.livejournal.com, ovvakul.rf, flightradar24.com, speyer.technik-museum.de, mytashkent.uz, alternathistory.com, aviadejavu.ru
Artikel saka seri iki:
An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Bagean 1
29 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. andrewkor
    andrewkor 12 Januari 2019 05:46
    + 10
    Dheweke dadi saksi tanpa disengaja babagan peluncuran "Antey" kanthi sayap "Ruslan" menyang "punuk" saka wilayah "B" TAPOiCH nganti LIS, 1987.
    Sayange kita ora duwe Discovery ing wektu iku, plot prayoga wis!
    1. lor
      lor 12 Januari 2019 12:24
      +6
      Ya, katon apik tenan.
      1. Ural-4320
        Ural-4320 12 Januari 2019 14:19
        +2
        Lan rudder katelu kanggo nambah stabilitas longitudinal?
        1. lor
          lor 12 Januari 2019 21:40
          +1
          Ya, dheweke nggunakake buntut vertikal An-26 kanthi rudder sing dikunci kanggo nambah stabilitas arah, pesawat kasebut diarani An-22PZ ("Carrier")
      2. wkwk
        wkwk 13 Januari 2019 20:19
        +1
        Ya, aku uga tau weruh montor mabur kaya ngono ing ndhuwurku ing Tashkent, aku kaget, banjur aku ngerti yen dheweke sing ngeterake sayap Ruslan.
    2. Lozovik
      Lozovik 12 Januari 2019 22:11
      +2
      Miturut cara, iki padha 01-01.

  2. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 12 Januari 2019 08:36
    +4
    Lan salah siji saka An-22 pisanan, 01-03, ana ing Museum Penerbangan Jerman ing Speyer.
    1. lor
      lor 12 Januari 2019 12:54
      +1
      Iki lho, ganteng. (ing Speyer, ana akeh peralatan liyane, ana sing bisa dideleng)
  3. dayton701
    dayton701 12 Januari 2019 09:14
    +6
    Enak-enak suarane sakwise kuwi... Hawane kedher suwe-suwe ngelus-elus kuping, mung ngurmati. Sawise carcasses, misale jek, nanging "konser" rampung luwih cepet amarga kacepetan luwih.
    1. wkwk
      wkwk 12 Januari 2019 10:55
      +4
      Menyang Tver, isih ana sawetara bêsik ing pamindhahan, padha mabur. Sampeyan bisa krungu wong-wong mau purr, nanging arang banget ....
      1. Aviator_
        Aviator_ 12 Januari 2019 12:48
        0
        Apa padha mabur? Dheweke uga dicopot saka layanan sawise bencana cedhak Tula udakara 5 taun kepungkur.
        1. Antares
          Antares 12 Januari 2019 13:47
          +3
          Kutipan: Aviator_
          Apa padha mabur? Dheweke uga dicopot saka layanan sawise bencana cedhak Tula udakara 5 taun kepungkur.

          2 saka Federasi Rusia lan 1 saka Antonov Airlines mabur (Antonovites metu ana nggunakake kanggo transportasi internasional)
          1. alexzeit
            alexzeit 26 Januari 2019 19:04
            0
            kita duwe 5 utawa enem, males ngetung (
        2. wkwk
          wkwk 13 Januari 2019 20:26
          0
          Padha mabur. Ora ana sing bisa diganti lan didandani ... Repair ditindakake utamane kanthi mbongkar pesawat lawas. pilot, supaya ora ilang kualifikasi, fly ing IL-76, kang ing resimen padha. Nanging ora suwe dheweke bakal ...
          1. Aviator_
            Aviator_ 13 Januari 2019 20:44
            0
            Wis cetha. ndandani kanibalistik. Dadi kanggo museum, ora ana mobil siji-sijia sing tetep. Iku ora ing Monino, lan saiki ora bakal.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Aviator_
                Aviator_ 13 Januari 2019 22:30
                0
                Pancen, ana ing Monino. Wektu pungkasan aku ana ing kono wis suwe banget, ing awal taun 80-an, banjur durung ana.
          2. alexzeit
            alexzeit 26 Januari 2019 19:06
            0
            aja omong kosong
    2. 113262a
      113262a 12 Januari 2019 11:03
      + 11
      Ing taun 84, sajrone latihan ing Magdeburg, Tu-95, kira-kira 20 potongan, ngliwati Elbe lan dibom ing mburine! Dhuwuré kira-kira 5 km, nanging guts mlumpat saka geger nganti bom. Banjur, rampung Hiroshima! Limang atus tiba sak menit setengah, banjur kabeh njeblug apik. Yen ora kanggo headset, aku mesthi bakal budheg! Nanging swara mesin turboprop ora iso dilalekake!
  4. boris
    boris 12 Januari 2019 14:01
    +3
    Aku bakal nambah komentar sedulurku. Iki carane kabeh wings padha diangkut kanggo
    Ruslana. Miturut cara, kabeh wings (lan, yen aku ora salah, bagean tengah) kanggo
    padha uga digawe kanggo "Mriya" dening TAPOiCH, workshop No. 24.
    1. Aviator_
      Aviator_ 12 Januari 2019 15:36
      +3
      Nganti saiki, dheweke (bagean tengah) ngadeg ana ing sadawane tembok watara 20 taun, banjur ilang (logam non-ferrous?).
  5. Ruby
    Ruby 12 Januari 2019 21:47
    +5
    Kutipan saka andrewkor
    Dheweke dadi saksi tanpa disengaja babagan peluncuran "Antey" kanthi sayap "Ruslan" menyang "punuk" saka wilayah "B" TAPOiCH nganti LIS, 1987.
    Sayange kita ora duwe Discovery ing wektu iku, plot prayoga wis!

    Ing taun 80 utawa 81, aku ora ngelingi persis, ana geni ing Yakutsk ing stasiun bensin Antey. Swiwi karo mesin burned mudhun rampung. Sawetara wulan sabanjure, "Antey" liyane uga ana ing punggung, nggawa sayap pengganti. We lanang tindak kanggo katon ing kasus iki. Tontonan kasebut mesthi nyengsemake. Kaya pesawat dhewe. Perasaan saka hulk sing ora bisa dibayangake tetep urip. Bapakku ngajak bocah-bocah dolan menyang kono. Banjur padha mabur akeh karo kita. Dheweke ngangkut peralatan tambang saka Jepang menyang Udachny GOK. Ing Yakutsk padha ndharat kanggo ngisi bahan bakar.
  6. Zaurbek
    Zaurbek 13 Januari 2019 09:19
    +5
    Kesiapan kanggo takeoff pisanan saka mobil lan kru mung digayuh tanggal 27 Februari 1965.

    ..lan iki mung 20 taun wiwit 1945 sawise perang paling ngrusak ...
    1. lor
      lor 13 Januari 2019 21:18
      +1
      Lan mung 15
    2. Evilillion
      Evilillion 14 Januari 2019 11:43
      0
      Nanging, matur nuwun kanggo dheweke lan anggaran militer sing ora ana dhasar. Warga sipil banjur ora bisa mbiayai iki. Dheweke wiwit nggunakake amarga militer nindakake.
      1. svp67
        svp67 14 Januari 2019 11:44
        0
        Kutipan saka EvilLion
        Dheweke wiwit nggunakake amarga militer nindakake.

        Lan sing banjur beda?
        1. Evilillion
          Evilillion 14 Januari 2019 11:46
          +1
          Ora ana wong. Tentara lan kompleks industri militer minangka struktur sing nglumpukake anggaran gedhe.
          1. svp67
            svp67 14 Januari 2019 11:47
            +2
            Kutipan saka EvilLion
            Ora ana wong.

            Perkara apa iku.
            Kutipan saka EvilLion
            Tentara lan kompleks industri militer minangka struktur sing nglumpukake anggaran gedhe.

            Lan nyopir kemajuan teknologi.
            1. IGU
              IGU 15 Januari 2019 16:38
              0
              Lan nyopir kemajuan teknologi.
              Ingkang utama yaiku gerakan kemajuan teknis ora kanggo gerakan kemajuan teknis, yen ora bunder bakal ditutup.
              1. Cook
                Cook 15 Februari 2019 14:41
                0
                Minangka klarifikasi: sistem kanggo mindhah bilah baling-baling menyang posisi sing nggawe resistance paling disebut sistem bulu. Baling-baling, lading sing ditransfer menyang posisi iki, diarani wulu.