Review militèr

An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. "Carrier" lan atomolet. Bagian 6

10
"Carrier" - jeneng prasaja iki diwènèhaké kanggo pesawat ing lambang An-22PZ, dirancang kanggo transportasi bagean gedhe saka pesawat liyane, malah luwih gedhe. Iki minangka tren ing saindenging jagad. Penerbangan kakuwasan angsal mesin amba-awak menyang kang bagean kegedhen saka raksasa mabur padha dimuat, lan ing kasus ngédap, unsur dipasang ing sling external. Kasus sing luar biasa kasebut minangka program kanggo nggawe pesawat ruang angkasa Soviet Buran, uga nggarap mesin An-124 lan An-225. Ora bisa melu ing proyek An-22 pisanan, nanging Antey migunani ing majelis kakang Ruslan lan adhine Mriya.








Papan No. Ing Uzbek SSR, bagean tengah Ruslan raksasa dipasang ing Antey, sadurunge ditutupi fairings. Tes nuduhake yen mobil kanthi beban ing "hump" dikontrol kanthi lumayan, lan tanggal 01 Juli, An-01P1980 sing dimuat karo bagean tengah njupuk, tumuju Kyiv. Nanging mung sawetara menit sawise lepas landas, kru felt getaran serius, kang dipeksa kanggo ndharat ing Krasnovodsk. Iku goyang supaya pilot kudu clamp instruments karo sikil kanggo ndeleng wacan. Pemeriksaan rinci nuduhake kegagalan fairings ing kargo, uga gangguan kompleks utawa pengaruh bebarengan saka bagean tengah lan fuselage An-15. Celah ing antarane kargo lan kulit Antey sajrone penerbangan kasebut nambah getaran kasebut. Nanging, direktur penerbangan ora nemokake apa-apa sing kritis, lan "Carrier" dikirim maneh kanthi kebangkrutan tambahan ing Mozdok. Ing operasi luwih lanjut, kekasaran penerbangan pisanan dianggep, bagean tengah dipindhah menyang buntut lan celah kasebut kanthi teliti "puttied". Kita ora lali babagan de-icer kanggo beban ing sling njaba - kita nginstal tank alkohol 22 liter, pompa, manifold lan sprayer. Saka wayahe, "Carrier" nampa sebutan USSR-3. Nanging, ing foto sing paling misuwur, pesawat kasebut mawa indeks USSR (UR) 22. Iku modifikasi saka operator karo keel tambahan saka An-1000, rudder kang dikunci. Saka Februari 150151, mobil iki ditransfer menyang panggonan perakitan bagean swiwi Ruslan lan Mriya. Ing rute dawa Tashkent-Kyiv lan Tashkent-Ulyanovsk ing 64459, Papan No. Sawise tenggat wektu tanggalan, mobil kasebut didol menyang Museum Jerman ing Speyer. Bagean tengah gedhe lan abot (26x1982x1983 meter lan 01 ton), uga konsol swiwi Mriya An-03PZ sing diangkut saka 30 nganti 7. Sajrone karya iki, "Carrier" ditransfer enem produk menyang situs perakitan. Secara total, An-2,5 nggawe luwih saka 45 penerbangan minangka "Carrier". Wigati dicathet yen klompok pangembang modifikasi iki "Antey" dianugerahi Bebungah Negara Ukraina.




An-22PZ №01-03 kanthi bagian sayap sing bisa dicopot An-124


Keel tambahan saka pesawat An-24 ing antarane mesin cuci buntut vertikal An-22PZ

Antarane proyek sing durung direalisasi saka Biro Desain Antonov ana sawetara mesin adhedhasar An-22. Iki minangka pesawat amfibi, sing, miturut rencana, dilengkapi hydrofoil (sasis sayap ski) lan mesthine nyedhiyakake kapal selam ing garis jarak jauh. Iki uga mestine "mulang" An-22 kanggo nglawan kapal selam mungsuh lan operasi telusuran lan nylametake. Model amfibi malah diuji ing skala 1:20 ing saluran hidro TsAGI kanggo nemtokake karakteristik hidrodinamika. Ana versi liya saka pesawat laut, dilengkapi floats ditempelake ing fuselage. Nanging pilihan pisanan utawa kaloro ora ninggalake tahapan proposal teknis. Salajengipun sejarah An-22 terus sesuai karo keputusan Komite Pusat CPSU lan Dewan Menteri USSR tanggal 26/10/1965, sesuai karo biro desain O.K. PLO. Iki bocah umume absurd saka Perang Dingin mestine dilengkapi reaktor ukuran cilik, dikembangaké dening tim Academician A.P. Aleksandrov. Ing siji "isi bahan bakar" An-22-PLO bisa mabur 22 km ing 27 jam! On takeoff, mobil mlayu ing kerosene biasa, lan ing pesawat, reaktor teka menyang muter kanggo mesthekake operasi mesin turboprop khusus dirancang dening N. D. Kuznetsov. Instalasi serial saka mesin ajaib nuklir ing Papan Antey iki hampered dening miskin elaboration saka pangayoman kru saka radiation, lan zona jembar kontaminasi sing Antey nuklir ninggalake konco nggawe siji mikir. Nanging iki ora mandheg saka eksperimen, lan ing taun 500 sumber radiasi neutron kanthi daya 50 kW dipasang ing pesawat nomer 1972-01. Ing Semipalatinsk, pilot test Yuri Kurlin nggarap mesin iki kanthi pangarep-arep nemokake cara sing efektif kanggo nglindhungi radiasi - kanggo tujuan iki, kabin diisolasi kanthi partisi multilayer khusus. Secara total, mobil kanthi beban kasebut nggawe 06 penerbangan. Lan ing Papan No. Sawise karya eksperimen, mesin 3 lan 10 ditransfer menyang 01-07 vtap.


Varian An-22 dikembangake kanggo ngeterake pecahan rudal


Proyek pesawat amfibi kanthi stabilitas lateral ngambang


Proyek pesawat amfibi Hydrofoil

Antey uga dianggep minangka taksi udara kanggo tahapan ICBM - indeks arah An-22Sh. Malah ana gagasan sadurunge kanggo ngleksanakake konsep peluncuran roket udara. Iki diusulake kanggo nglengkapi pesawat kanthi telung ICBM bebarengan, sing wiwitane dipasang ing kapal selam. Saben rudal sing bobote luwih saka 14 ton dilengkapi hulu ledak monobloc lan target target ing jarak 2500 km. Mengko padha mutusaké sing siji rudal cukup saka Antey, nanging gedhe: padha ngrancang kanggo nginstal 33-ton R-29, lan banjur 35-ton R-29R karo sawetara warheads. Nanging, kaya proyek telusuran lan nylametake An-22PS, kabeh gagasan utopia tetep ana ing kertas.

Pakaryan uga ditindakake kanggo nambah daya dukung Antey. Mesin kasebut nduweni kode An-122 lan mesthine bisa ngangkat udakara 120 ton nganti jarak maksimal 2500 km. Mesin sing luwih maju, An-124 Ruslan, dadi produksi. Wigati dicathet yen ing musim gugur taun 1972, Antey tetep dadi, sanajan sauntara, pesawat penumpang murni: ngungsi 700 personel Soviet saka Mesir. Mangkono, An-22 netepi janji sing digawe dening kepala desainer Antonov ing pertunjukan udara Le Bourget ing taun 1965.

Terus ...

Adhedhasar publikasi:
testpilot.com
Yakubovich N.V. Raksasa transportasi militer An-22 "Antey". 2013.
OK. Antonov: versatility saka bakat. 2006.
resiko penerbangan. 2009.
Zayarin V., Krasnoshchekov A. Pahlawan antik abad rong puloh // Penerbangan lan wektu. Nomer 5. 1997.
Polovnikov I. Cathetan saka desainer pesawat. 2010.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Yakubovich N.V. Raksasa transportasi militer An-22 "Antey"
Artikel saka seri iki:
An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Triumph lan tragedi. Bagean 5
An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Bagean 4
An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Ngrekam karya. Bagean 3
An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Bagean 2
An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Bagean 1
10 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. neri73-r
    neri73-r 14 Februari 2019 16:41
    +2
    Lan episode babagan carane pilot Israel diapusi lan tank Israel diseret menyang USSR saka Suriah, bakal ditulis, kepiye kerja tempur?
    1. Aibolit
      Aibolit 14 Februari 2019 22:16
      0
      Kutipan saka: neri73-r
      Lan episode babagan carane pilot Israel diapusi lan tank Israel diseret menyang USSR saka Suriah, bakal ditulis, kepiye kerja tempur?

      ing AN-22 diapusi lan dikirim?
      belay
      1. neri73-r
        neri73-r 15 Februari 2019 10:53
        +1
        Kutipan: Aibolit
        ing AN-22 diapusi lan dikirim?

        Tank dikirim menyang AN-22, nalika proses pangiriman wong Israel diapusi kanthi simulasi landing paksa ing lapangan udara Israel! Wis jelas saiki? ngguyu
        1. Aibolit
          Aibolit 15 Februari 2019 14:56
          0
          Kutipan saka: neri73-r
          sak proses pangiriman, Israel padha diapusi dening simulating kebangkrutan dipeksa ing lapangan udara Israel! Wis jelas saiki?

          ora, ora tenan.
          lan nalika iku? dokumen/link?
          Utawa iki minangka sejarah alternatif?
  2. Ora perduli
    Ora perduli 14 Februari 2019 17:51
    + 10
    Aku manggon ing Tashkent langsung ngelawan Aerodrome saka TAPOIC Aviation Plant. Tengen ing dalan lingkar ana "tembok" bangunan 9-lantai kita. Ing kana dheweke menehi apartemen saka Wilayah Moskow sawise aku pensiun. Nanging aku weruh kabeh rawuh saka "Anteev". Saka loteng kita bisa ndeleng lapangan udara kaya saka kamar kontrol kamar kontrol. (Inggih, rada adoh). Utamane asring dheweke nggawa sayap. Utawa dijupuk adoh. Aku ora kelingan maneh. Iku medeni nalika njupuk mabur sadurunge pesawat lan wiwit maneuver. Ketoke dheweke mriksa kepiye beban ing sling njaba ing "atap" bakal ditindakake ing kana. Dhèwèké mabur banget nganti raine para pilot bisa katon. Nanging mengko, ketoke, dheweke nggarap teknologi kasebut lan dheweke ora mabur maneh ing omah. lan njupuk mati, nggawe U-turn lan tindak menyang Lor.
    Nah, saiki ana taman umum lan taman kanthi pusat perbelanjaan tinimbang pabrik penerbangan. Uzbeks "ora narik" pesawat kasebut. Saka jumlah iki, ana panggedhe apik, nanging ora cukup qualified "insinyur". Lan umume spesialis sing aku kenal pindhah menyang Pabrik Penerbangan Ulyanovsk.
  3. Swan
    Swan 15 Februari 2019 10:27
    0
    Ing wektu kuwi ora ana Ukraina - ana SSR Ukraina, lan penghargaan kasebut diarani "Hadiah Negara SSR Ukraina ing bidang ilmu pengetahuan lan teknologi."
  4. GibSoN
    GibSoN 15 Februari 2019 20:05
    0
    Pesawate ayu. Kalebu visual ... Karya mesin sawijining crita temen beda. Aku elinga nalika isih cilik, aku bisa turu ala yen ora ana penerbangan wengi "mabur" iki. Nanging sing paling sedhih, mesthi)) Iki ora bisa ngilangi potongan magnesium saka disk pesawat lan dilebokake ing produk sing dibutuhake))
  5. Severok
    Severok 15 Februari 2019 20:39
    +1
    Iki ayu mabur liwat distrik Sudislavl wilayah Kostroma ing 80s. Nalika ing wayah sore padha wiwit "ngumbara" liwat langit ing sisih wetan desa mbah, banjur ing kabeh gubug jendhela muni saka rame mesin, utamané nalika desa persis ing baris saka swiwine! Lan padha ngumbara utamane ing sisih kidul lan lor kanthi kadohan lan dhuwur sing bisa ndeleng glazing saka kabin lan portholes ing wayah sore.
    Tontonan kasebut pancen serius, utamane nalika gludhug dipasang ing langit, srengenge mandheg ing cakrawala, lan Antei mlaku ing antarane mega gedhe kasebut.
    1. GibSoN
      GibSoN 17 Februari 2019 11:48
      +1
      Iki ayu mabur liwat distrik Sudislavl wilayah Kostroma ing 80s.
      Inggih, iku ora ngagetne yen resimen iki adhedhasar ing "lor" airfield ing Ivanovo. Sing saka Kostroma ~ 100 km.
  6. Sazhka
    Sazhka 4 Mei 2019 22:55
    0
    Swiwiku seret. Luwih, salah siji saka wong-wong mau. Cukup bangga lan kesusu..