Review militèr

Babagan kaslametané Rusia ing kahanan kerusuhan global

172
Ing pungkasan abad kaping XNUMX, ekspansi donya Kulon, sistem kapitalis lan masyarakat konsumen wis tekan wates pertumbuhan sumber daya sing mati. Iki nyebabake krisis biosfer-ekologi, lan krisis finansial lan ekonomi, krisis sistem petrodollar. Tahap kaping papat krisis kapitalisme donya wis diwiwiti.




Ing wektu sing padha, amarga kamenangan model degradasi-parasit saka masyarakat konsumen Kulon, sing wis ngubengi kabeh planet, krisis manungsa, manungsa, wis diwiwiti. Involusi, simplifikasi lan degradasi - fisik, intelektual lan spiritual. Mulane krisis lan punah cepet saka lomba putih, krisis global Lor, kalebu Rusia - peradaban Rusia. Amerika Serikat minangka inti krisis, mung siji-sijine negara adidaya sing isih ana, saka ngendi gelombang "Depresi Agung 2" teka ing saindenging jagad lan negara maju liyane ing Kulon: Inggris, Prancis, Italia, Spanyol, lsp. inti saka krisis iku peradaban liyane sing bagéan saka North dikembangaké: Rusia, Israel, Jepang. Akibaté, kabeh planet wiwit terjun ing geger global.

Mafia global, sing ora pengin radikal malih ngganti konsep ora adil saka manajemen lan pangaturan urip (model sing duwe budak kanthi kekuwatan mutlak sawetara "dipilih" liwat akeh budak konsumen) lan konsep sing adil, kanggo ngowahi psyche. ing dalan kanggo djalmo manungso, ndeleng dalan metu ing "reset matriks". Tegese, kanggo ngreksa model pembangunan parasit mantan kanthi ngurangi konsumsi sumber daya kanthi ngilangi bagean penting saka populasi lan ngurangi konsumsi wong sing isih ana. Cara utama yaiku perang global lan faktor sing gegandhengan, kayata keluwen, kekurangan banyu ngombe, epidemi, kecanduan narkoba massal, alkoholisme, junk food, metode pembantaian sosio-ekonomi lan budaya sing nyebabake peningkatan kematian lan nyuda tingkat kematian. tingkat lair, propaganda aktif perversions, debauchery, karusakan saka kulawarga tradisional, etc.

Ing pungkasan abad kaping 2013 - awal abad kaping 2014, persiapan lan organisasi perang donya kaping papat ing mangsa ngarep ditindakake. Iki minangka perang ing Yugoslavia, Irak, Afghanistan, gelombang "revolusi warna" lan "musim semi Arab", militerisasi skala gedhe lan persiapan kanggo perang gedhe ing wilayah Asia-Pasifik, ing Timur Tengah. Kekalahan Libya, Irak, Suriah lan Yaman ngidini layanan intelijen Barat kanggo resmi "Khilafah Ireng" lan ing XNUMX mbukak ngarep pisanan perang donya - Timur Tengah. Ing XNUMX, Little Russia (Ukraina) dismembered lan destabilized, digawe "front Ukraina", ngarahke kanggo mbangun lan ngrusak stabilitas kabeh peradaban Rusia: Federasi Rusia, Little lan Rusia Putih. Ing wektu sing padha, kanthi bantuan perang permanen ing Afghanistan, kahanan digawe kanggo mbukak front Asia Tengah.

Ing wektu sing padha, kanthi bantuan masalah Korea, macem-macem konflik teritorial China karo tangga-tanggane, persiapan wis ditindakake kanggo nggawe front Pasifik. Yen dideleng saka kabeh, taruhan utama kanggo nyengkuyung perang gedhe ing wilayah Asia-Pasifik diselehake ing Jepang, kaya nalika persiapan kanggo Perang Dunia II. Mafia global ngidini Jepang, nyatane, ngilangi kabeh belenggu sing ditindakake sawise kalah ing Perang Donya II. Jepang ngetutake dalan militerisasi ing rezim paksa, nyiapake Angkatan Laut, Angkatan Udara lan Angkatan Darat kanggo perang nyerang. AS bakal nggawe Jepang minangka "ram" marang China lan Rusia. Ing wektu sing padha, Kapuloan Kuril dadi alesan utama kanggo "goyang" Jepang, aspirasi agresif. Posisi "fleksibel" Moskow, sing ngidini Tokyo duwe pangarep-arep nampa bagean saka Kuril, mung nambah napsu Jepang. Intine saiki Rusia kudu waspada marang serangan ujug-ujug dening wadyabala Jepang kanthi tujuan kanggo ngrebut Kuril, lan bisa uga Sakhalin. Lan negara angkatan bersenjata kita, ora ngetung komponen nuklir, sing ora bisa digunakake ing perang nglawan kekuwatan sing ora duwe senjata nuklir, dudu sing paling apik ing Timur Jauh.

Front utama perang donya kaping papat isih Timur Tengah. Ing kene krisis kasebut dumadi minangka tawuran antarane peradaban Barat lan Islam. Donya saka Lor global nglawan Kidul. Jagad modernitas lan materi ("pedhet emas") nglawan jagad kontra-modernitas (khalifah). Ing tradhisi Kitab Suci, iki minangka "perang pungkasan", ing ngendi ahli waris Khilafah bentrok karo "Perang Salib Romawi". Asil saka perang iki bakal dadi tatanan donya anyar.

"Khilafah ireng" miwiti perang - jihadis radikal sing nantang jagad "pedhet emas", "Babil" lan "Roma", kolektif liberal demokratis Barat. Sing nggumunake, layanan intelijen Barat (utamane Amerika Serikat lan Inggris), kanthi bantuan mitra Arab saka monarki Arab, nglairake monster iki. Asil pisanan saka perang iki yaiku karusakan gedhe ing Suriah, Irak, Yaman lan Libya, mayuta-yuta korban lan pengungsi.

Liwat upaya kolektif Barat, monarki Arab, Turki, Iran lan Rusia, sing melu pembantaian iki ing taun 2015, "khalifah ireng" sementara ditindhes ing taun 2017. Para jihadis wis mlebu lemah. Nanging, dheweke duwe papan sing kuwat ing Afrika Lor lan Ireng, ing Afghanistan. Ya, lan ing Irak lan Suriah, dheweke mung mlebu lemah lan siyap ngumumake maneh ing kahanan sing apik. Ana uga ancaman yen "Khilafah Ireng" (lan maneh kanthi dhukungan rahasia saka Anglo-Saxon) sing bakal njeblug Asia Tengah (Tengah). Nggawe masalah utama kanggo Rusia ing arah strategis kidul.

Wiwit saiki, kita weruh yen "Khalifah Merah" Erdogan teka ing ngarep. Turki ngaku dadi pimpinan konfederasi Islam, Sunni, nggawe Kakaisaran Ottoman anyar. Mula aktivitas militer-politik Istanbul ing Irak lan Suriah, serangan Erdogan marang Amerika Serikat lan Uni Eropa. Erdogan nyoba peran khalifah, sultan Ottoman. Pimpinan spiritual lan politik ing donya Muslim - bab 25% saka populasi donya, Welasan negara ngendi Muslim dadi mayoritas populasi, demografi ageng, potensial sumber daya (kalebu luwih saka setengah saka lenga lan cadangan gas alam).

Trump, ngumumake "mundur saka Suriah", kanthi mangkono nransfer tanggung jawab ing wilayah kasebut menyang "khalifah abang" Erdogan. Pimpinan Turki ngetutake dalan nggawe konfederasi Islam, kanthi keterlibatan Arab Saudi (pusat sakral ing Mekah lan sumber finansial kanthi ibukutha ing Istanbul). Serangan saka "khalifah abang" nuwuhake pitakonan babagan masa depan Israel. Ora wonder salah siji saka wakil saka master saka Kulon, H. Kissinger, ngandika ing 2012 ing 10 taun, yaiku, ing 2022, ora bakal ana Israel.

Ing wektu sing cendhak, "reboot matriks" bakal terus, lan jaman owah-owahan kardinal wis diwiwiti. We are nunggu ambruk ing prices lenga, jeblugan saka "gelembung keuangan" ing Amerika Serikat, karusakan saka mantan sistem financial donya adhedhasar petrodollar US. Pisanan ing dhaptar korban "reset", pranala sing paling lemah yaiku Venezuela (tumiba rezim Maduro lan panyiapan kekuwatan pro-Kulon), Iran lan Arab Saudi. Venezuela wis dipotong saka pasar minyak, meh ora bisa mlebu aliran devisa. Temenan, kejatuhan rezim Maduro minangka prakara ing mangsa ngarep. Sabanjure yaiku Iran - mundur AS saka "kesepakatan nuklir", pemugaran sanksi, kanthi penguatan sing konsisten. AS, kanthi revolusi shale, mateni saingan kanthi nyekel pasar hidrokarbon. Kanggo nanggepi, Republik Islam, sing wis lumpuh dening krisis internal, lan macet ing perang ing Suriah lan Yaman, nyoba karo kabeh kekuatan kanggo urip, bakal nyoba kanggo mblokir Selat Hormuz, striking ing monarki Arab saka negara. Teluk Persia. "Kejutan energi" bakal langsung nyebabake akibat negatif, kalebu militer. Ing ngarep Timur Tengah bakal berkembang, corong kekacauan bakal ngluwihi Iran, Arab Saudi lan Israel.

Donya bakal kepunjulen karo gelombang anyar krisis global, kerusuhan. "Depresi Agung 2". Lan bakal luwih angel tinimbang sing sadurunge. Republik-republik pasca-Soviet wis kesel wates keamanan sing diwarisake saka USSR. Demam ing Brasil, Argentina, Meksiko, Afrika Kidul, Turki, Iran, Indonesia lan ekonomi utama liyane. China wis tekan "watesan wutah". Masalah gedhe kanggo ekonomi utama ing Kulon - negara AS lan EU.

Amerika Serikat, Barat, kanthi sakabehe, ngatasi gelombang krisis sadurunge kanthi nguripake mesin cetak Bank Sentral kanthi kekuwatan penuh - nyetak dolar lan euro sing ora aman kanthi massal, ngompa dana gedhe menyang sistem perbankan, kredit lan finansial, maneh inflating gelembung real estate, etc.. Ing kasunyatan, printing isih ing, tingkat kapentingan ing West banget kurang utawa malah nul. Nanging, mesin cetak ora bisa digunakake maneh, lan "gelembung" iki ora bisa dikembangake maneh.

Trump, pangarep-arep pungkasan saka Amerika putih, ing upaya nekat kanggo nylametake kekaisaran Amerika, njaga posisine minangka pimpinan Kulon lan planet sawise kerusuhan global, wis njupuk sawetara langkah. Iki minangka industrialisasi anyar AS, bali produksi menyang negara, proteksionisme ekonomi; balapan senjata anyar, ngemot kompleks industri militer kanthi kapasitas penuh, penekanan ing teknologi anyar, terobosan teknologi ing mangsa ngarep; penolakan saka mbuwang gedhe banget - kayata kepinginan kanggo nambah kontribusi financial saka Jepang, Korea kanggo pangopènan pasukan Amérika, wutah saka belanja militer dening negara NATO, pangurangan kontingen militèr ing Timur Tengah; perang dagang karo China, etc Nanging, ketoke, kang ora duwe wektu. Kajaba iku, Trump ketemu karo resistance kuwat ing Amerika Serikat dhewe - elit globalis, kang kasengsem ing tiba saka superpower pungkasan lan nggawe "donya multipolar", ngendi Amerika Serikat bakal mung siji saka pusat. Asil kasebut minangka ketegangan internal sing kuat ing Amerika Serikat, perang elit, munculé prasyarat kanggo wiwitan perang sipil lan ambruk Amerika Serikat dhewe dadi bagéan, miturut conto USSR.

Ambruk "gelembung finansial" ing Amerika Serikat, karusakan saka mantan sistem finansial donya adhedhasar petrodollar AS, ambruk rega komoditas bakal nyebabake reaksi berantai ing saindenging jagad. Bakal ana ambruk otomatis ekonomi Amerika Latin, Afrika, India, Asia Tenggara, Jepang, Rusia lan Uni Eropa. "Pabrik donya" - China - bakal ambruk, sing bisa nyurung Kakaisaran Celestial menyang kerusuhan internal. Bakal ana sawetara révolusi lan kerusuhan ing Eropah, kaya pemberontakan Vest Kuning ing Prancis. Pimpinan Barat sing anyar, supaya bisa tenang rakyat, kudu ninggalake EU (Inggris wis menehi conto), wilayah euro, mulihake mata uang nasional, miwiti kabijakan reindustrialisasi lan proteksionisme industri, lan ninggalake migrasi liberal sadurunge. kabijakan ngetutake conto Trump. Eropa Kulon bakal maneh ngetutake dalan nasionalisme lan fasisme. Bisa uga kita bakal weruh ambruk Spanyol, Italia, kebangkitan "Reich Papat", lsp.

Nanging pisanan, ekonomi sing fokus ing adol bahan mentah bakal tiba. Ing wektu sing padha, kudu dicathet yen ana skenario nalika Washington lan Beijing entuk persetujuan kanthi biaya liyane ing donya. AS lan China bakal dadi loro "pulo stabilitas" lan basis kanggo tatanan donya anyar mangsa.

Rusia ing kahanan kasebut, supaya bisa urip, kudu ninggalake obat bius liberal-demokratis, kerumitan pro-Kulon, masyarakat konsumsi lan pemusnahan Barat. Bali menyang dhasar dhasar peradaban Rusia - urip ing kalbu lan kaadilan sosial (kode-matriks Rusia). Basis kaslametan yaiku pelestarian lan pertumbuhan populasi, pelestarian wilayah, budaya, basa lan crita (Rusian). Ana sing bisa dijupuk saka Trump sing padha - industrialisasi anyar, proteksionisme, revolusi ilmiah lan teknologi. Basis kawicaksanan manca yaiku pengawetan tanah Rusia, penyatuan maneh kabeh peradaban Rusia: Rusia Agung, Cilik lan Putih. Pemugaran lingkungan pengaruh ing tanah tilas Kakaisaran Rusia lan USSR - integrasi budaya lan ekonomi ing kerangka proyek pembangunan umum.
Pengarang:
Artikel saka seri iki:
Krisis global kapitalisme lan perang donya

Krisis kapitalisme lan asil getihe
Kenging punapa para panguwasa Barat ngetokaken perang donya kaping sekawan
172 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mbah kakung
    mbah kakung 17 Februari 2019 05:48
    + 20
    Rusia ing kahanan kasebut, supaya bisa urip, kudu ninggalake obat bius liberal-demokratis, kerumitan pro-Kulon, masyarakat konsumsi lan pemusnahan Barat. Bali menyang dhasar dhasar peradaban Rusia - urip ing kalbu lan kaadilan sosial (kode-matriks Rusia).
    Comrade Samsonov, sampeyan bisa njupuk Panggonan Kvachkov kanggo statements kuwi, amarga iku ora bisa kanggo bali menyang dhasar tanpa nggulingaké pamaréntah. Nyuwun hi
    1. tasha
      tasha 17 Februari 2019 06:38
      + 11
      Apa jinis nggulingake kekuwatan? Sampeyan bisa kanthi sah meksa kabeh wong nganggo headphone lan nyebarake teks Samsonov liwat wong-wong mau ... Saben uwong bakal diimbuhi lan wiwit urip "miturut dhasar dhasar peradaban Rusia."
      1. Ingvar 72
        Ingvar 72 18 Februari 2019 15:23
        +1
        Quote: tasha
        Apa jinis nggulingake kekuwatan?

        Miturut cara, Kvachkov, ing Interview ing gema saka matzah, ngandika sing nggulingaké kuwasa wis ditulis metu ing konstitusi, lan sing pemerintah kapekso kanggo tumindak kanggo njamin standar urip prayoga kanggo nyegah bersenjata. pambrontakan. Yen dheweke ora bisa njamin iki, mula logis rakyat duwe hak kanggo mbrontak. ngguyu
    2. Wong pesimis22
      Wong pesimis22 17 Februari 2019 06:43
      +8
      Ngomong-ngomong, iki uga kasengsem karo aku, ngelingake nalika Rusia urip miturut nilai-nilai dhasar? Karo bapake raja? Kanthi budak lan antek, utawa nalika, sajrone sejarah sewu taun, dheweke urip miturut nilai-nilai dhasar, bisa uga ana ing sangisore komunis, sajrone 78 taun?
      1. lopvlad
        lopvlad 17 Februari 2019 07:48
        + 33
        Kutipan: Pesimis22
        Mungkin ing ngisor kanca komunis, nganti 78 taun?


        sampeyan bisa manggon karo wong-wong mau. Sampeyan bisa manggon kerja ing sembarang proyek, pendidikan lan perawatan gratis, apartemen komunal Penny, ukuran pangarep-arep urip warata ing saindhenging negara lan pensiun saka 60, ora AIDS, kasus terisolasi saka kanker, anak sehat, sosis daging, es krim lan mentega susu.
        Nyedhiyakake omah lan kerja kanggo profesional enom lan nganggep wong-wong mau minangka wong lan dudu budak.
        1. KOCMOC
          KOCMOC 17 Februari 2019 09:11
          -4
          Kutipan saka lotvlad
          sampeyan bisa manggon karo wong-wong mau. Sampeyan bisa manggon kerja ing sembarang proyek, pendidikan lan perawatan gratis, apartemen komunal Penny, ukuran pangarep-arep urip warata ing saindhenging negara lan pensiun saka 60, ora AIDS, kasus terisolasi saka kanker, anak sehat, sosis daging, es krim lan mentega susu.
          Nyedhiyakake omah lan kerja kanggo profesional enom lan nganggep wong-wong mau minangka wong lan dudu budak.

          Saenipun wonten ing sangandhaping komunis, kok mboten nylametaken, menapa boten mbelani? Lan aja ngomong babagan pengkhianat lan kekuwatan, sampeyan dhewe sing apik, kabeh wong kudu disalahake. Apa kita ora nyimpen, wis ilang dening nangis. Komunis, kaya-kaya ora dianggep apik, nanging nggawe negara sing paling gedhe lan akeh barang sing apik, nanging bodho nyebul kabeh, luwih-luwih, akibat saka karusakan iki sing kena ing saben pojok planet, kabeh perang sabanjure. , wiwit Irak, lan mayuta-yuta nyawa, sanajan ora langsung, iku kabeh padha kanggo sawetara ombone fault, lan ing kalbu lan kasunyatan sing donya dina iki ana ing verge saka perang gedhe, matur nuwun, kalebu kanggo komunis. ! Lan matur nuwun marang Putin kanggo paling ora mandheg ambruk Rusia lan ora peduli karo sapa sing nindakake, kanthi bantuan bandit utawa oligarki, apa sing kudu ditindakake yen ora ana komunis, dheweke wis degenerasi. Lan apa sing ditindakake pseudo-komunis saiki? Zyuganov, Grudinin, lsp. Endi revolusie? Ing endi kangelan, ing endi tempa sing ngrusak waja? Lan apa sing nggawe dheweke komunis, nanging cepet-cepet dadi kuwasa, komunis dadi kapitalis, pancake populis. Sepira ora nyenengake yen sampeyan krungu iki, nanging jaman komunis sing lawas wis rampung! Lan wektu kanggo anyar, komunis nyata durung teka, lan Gusti Allah ngalang-alangi yen wektu kuwi ora bakal teka, amarga komunis nyata lair lan teka mung nalika iku wis banget nyenyet lan tanpa getihen, ing kasus iki, lagi ngomong mung antarane Rusia. , "Njupuk dosa ing jiwa." Lan urip sing apik lan bermartabat bisa digawe sanajan tanpa getih, kanthi iman ing ati lan komunis ing jiwa.
          1. spektr9
            spektr9 17 Februari 2019 09:21
            + 13
            Lan matur nuwun marang Putin kanggo paling ora mungkasi ambruk Rusia lan ora peduli karo sapa sing ditindakake, kanthi bantuan bandit utawa oligarki.

            Ayo sujud marang kancaku penjamin lan ngambung sikil ... Nanging apa dheweke mung mandheg?
            Lan wektu anyar, komunis nyata durung teka, lan Gusti Allah ngalang-alangi yen wektu kuwi ora bakal teka

            Aja wedi, dear, wektu sing duwe budak bakal teka kanggo sampeyan, mung sampeyan bakal saka ngisor sistem iki. lol
            1. KOCMOC
              KOCMOC 17 Februari 2019 09:25
              -9
              Kutipan saka spektr9
              Apa mung mandheg

              Sampeyan nulis, supaya sampeyan isih ana ... ngenteni lan ndeleng.
              1. spektr9
                spektr9 17 Februari 2019 09:32
                + 22
                Sampeyan nulis, supaya sampeyan isih ana ...

                Iku lucu)) Aku mung nulis ing reruntuhan saka super-daya kang Rusia ana 26 taun kepungkur, lan iki 26 taun aku ora weruh sing ambruk bakal mandheg ... Aku weruh Tambah ing budak tax. kanggo residents, Aku weruh penolakan saka kewajiban sosial negara , Aku mirsani stagnasi lengkap industri, Aku weruh carane warisan saka serikat rotting kanggo ngganti kang boten rawuh, supaya ambruk neruske ing jangkah dhewe lan bandit karo oligarki ora ngganggu ing sembarang cara
            2. KOCMOC
              KOCMOC 17 Februari 2019 10:51
              -13
              Kutipan saka spektr9
              Aja wedi, dear, wektu sing duwe budak bakal teka kanggo sampeyan, mung sampeyan bakal saka ngisor sistem iki.

              Yen wis tekan wektune, aku, kaya leluhurku sing komunis, bakal mrentah regu tembak. Ana sing kudu ngresiki masyarakat saka scum.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. Xazarin
                Xazarin 17 Februari 2019 15:49
                -3
                Aku duwe sawetara pitakonan kanggo sampeyan
                1) Apa tegese "komunis sejati"
                2) apa sing sampeyan tindakake kanggo nambah urip ing Rusia
                3) Apa sampeyan siap mateni tanpa nyoba utawa diselidiki?
                4) Apa pendidikan sampeyan?
                5) sampeyan bakal mrentah utawa njupuk dhewe?
                Thanks in advance kanggo balesan.
                1. Krasnoyarsk
                  Krasnoyarsk 17 Februari 2019 17:37
                  +1
                  Kutipan saka Xazarin
                  Aku duwe sawetara pitakonan kanggo sampeyan
                  1) Apa tegese "komunis sejati"
                  2) apa sing sampeyan tindakake kanggo nambah urip ing Rusia
                  3) Apa sampeyan siap mateni tanpa nyoba utawa diselidiki?
                  4) Apa pendidikan sampeyan?
                  5) sampeyan bakal mrentah utawa njupuk dhewe?
                  Thanks in advance kanggo balesan.

                  Babagan pitakonan kapindho, tinimbang lima, aku bakal takon sampeyan siji pitakonan - apa sing bisa ditindakake dening pasien kanggo nambah, lan ora mung uripe, sing ana ing meja operasi?
                  Ngerti manawa "ahli bedah" bisa ninggalake urip, utawa bisa ...
                  1. Xazarin
                    Xazarin 17 Februari 2019 17:50
                    +1
                    Pitakonan retorik banget, nanging aku bakal nyoba mangsuli.
                    Kanggo miwiti, ngawasi kesehatan, supaya ora pindhah ing scalpel sepisan maneh. Nanging yen sampeyan bisa, goleki dhokter sing apik. Inggih, yen pancen ora dikarepke, mbayar kanthi sabisa-bisa (amarga miturut pendapatku iku lumrah kanggo mbayar dokter, pitakonan liyane yaiku Dokter kudu nindakake tugase tanpa dipikirake tingkat rasa syukur). Lha nek kabeh elek tenan... ndonga.

                    Aku kelingan lelucon ing kene

                    Loro kanca cilik ketemu, siji dadi mekanik mobil lan liyane - cardiologist. Lungguh, diangkat .... Mekanik montor takon: - kancaku, kayane aku lan kowe padha nglakoni, mbenakake motor, lha kok olih sepuluh tikel aku?
                    - ayo nerangake - ujare ahli jantung
                    Dheweke metu, nyedhaki mobil, mbukak hood, miwiti mesin ...
                    - SAIKI METU!
                    1. Krasnoyarsk
                      Krasnoyarsk 17 Februari 2019 18:12
                      +1
                      Kutipan saka Xazarin
                      Pitakonan retorik banget, nanging aku bakal nyoba mangsuli.

                      Sampeyan ora ngerti pitakonan. Pasien ing meja operasi yaiku wong, dokter bedah minangka presiden lan pemerintah.
                      Ing cahya iki, lan wangsulana pitakon kapindho.
                      1. Xazarin
                        Xazarin 17 Februari 2019 21:16
                        -2
                        Aku ngerti banget yen sampeyan ora ngerti jawaban. Lan sampeyan ora duwe hak kanggo nuntut saka aku jawaban sing jelas kanggo sampeyan.
                      2. Krasnoyarsk
                        Krasnoyarsk 17 Februari 2019 21:23
                        +3
                        Kutipan saka Xazarin
                        Aku ngerti banget yen sampeyan ora ngerti jawaban. Lan sampeyan ora duwe hak kanggo nuntut saka aku jawaban sing jelas kanggo sampeyan.

                        Ora, ora, sampeyan. Kepiye carane bisa njaluk soko saka wong sing sibuk karo siji bab - dhewek nindakake soko (sanajan dhewe ora ngerti apa) kanggo nambah urip ing Rusia.
                      3. Xazarin
                        Xazarin 17 Februari 2019 21:27
                        -3
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Kutipan saka Xazarin
                        Aku ngerti banget yen sampeyan ora ngerti jawaban. Lan sampeyan ora duwe hak kanggo nuntut saka aku jawaban sing jelas kanggo sampeyan.

                        Ora, ora, sampeyan. Kepiye carane bisa njaluk soko saka wong sing sibuk karo siji bab - dhewek nindakake soko (sanajan dhewe ora ngerti apa) kanggo nambah urip ing Rusia.


                        Mangga wenehi kutipan ing ngendi aku ngomong babagan prestasiku. Lan aku paling sibuk karo kulawarga. Lan sampeyan bisa ngerteni apa sing bener-bener nggawe sampeyan dadi sampeyan nganti sampeyan mutusake kanggo troll aku?
                      4. Krasnoyarsk
                        Krasnoyarsk 17 Februari 2019 21:43
                        +4
                        [quote=Xazarin]

                        Mangga wenehi kutipan ing ngendi aku ngomong babagan prestasiku. Lan aku paling sibuk karo kulawarga. Lan sampeyan bisa ngerteni apa sing bener-bener nyebabake sampeyan nganti sampeyan mutusake kanggo troll aku? [/ Kutipan]
                        [quote=Xaza
                        Iyo, monggo.
                        Sampeyan takon wong - 2) apa sing sampeyan tindakake kanggo nambah urip ing Rusia?
                        Wiwit sampeyan takon pitakonan kaya ngono, aku duwe hak mikir yen sampeyan nindakake apa wae kanggo nambah urip ing Rusia.
                        Lan aku kepingin weruh apa iku. Nanging, nalika refleksi, aku ngerti yen sampeyan ora nindakake apa-apa.
                        Lan aku nesu banget, yen sampeyan dhewe ora nindakake apa-apa, banjur kenapa sampeyan ngremehake wong liya amarga ora nindakake apa-apa?
                        Sawise kabeh, pitakonan sampeyan jelas subtext reproachful.
                      5. Xazarin
                        Xazarin 17 Februari 2019 21:48
                        -4
                        Mesthi, ana subtext, mung aneh yen sampeyan ora nesu karo kepinginan wong kanggo mrentah regu tembak. Aku nesu karo opus kaya ngono. Lan kesimpulan lan kesimpulan sampeyan urusan sampeyan dhewe, aku ora arep mbantah utawa mbantah.
                      6. Krasnoyarsk
                        Krasnoyarsk 17 Februari 2019 22:05
                        +3
                        Kutipan saka Xazarin
                        Mesthi, ana subtext, mung aneh yen sampeyan ora nesu karo kepinginan wong kanggo mrentah regu tembak. Aku nesu karo opus kaya ngono. Lan kesimpulan lan kesimpulan sampeyan urusan sampeyan dhewe, aku ora arep mbantah utawa mbantah.

                        Lan ora ngganggu aku. Lan sampeyan nyoba kanggo katon menyang nyawa, Mungkin banjur sampeyan ora bakal nesu. Aja nyetujoni, nanging kalbu ora bakal ngidini nesu. TAPI?
                        Kepiye sampeyan seneng karo susunan iki?
                      7. Xazarin
                        Xazarin 18 Februari 2019 21:27
                        0
                        Obrolan tanpa guna. Arep komunikasi "ati kanggo ati" nulis ing pribadi.
                    2. olimpiade15
                      olimpiade15 18 Februari 2019 19:49
                      +2
                      "Kanggo wiwitan, jaga kesehatan, supaya ora mlebu ing scalpel maneh."
                      Apa warga biasa duwe kesempatan kanggo ngawasi kesehatane? Kesehatan dijamin kanthi ganti kerja lan istirahat, konsumsi panganan sing berkualitas, banyu ngombe lan hawa. Lan uga keturunan sing apik - wong tuwa kudu sehat fisik lan moral. Yen wong urip kanthi stres terus-terusan babagan cara urip, kepiye menehi panganan kulawarga, terus-terusan kurang turu, amarga kudu kerja lan proses, ngatasi masalah kulawarga lan tugas rumah tangga, ninggalake 5-6 jam kanggo turu, liburan digunakake kanggo ngrampungake. masalah akumulasi ing kulawarga, ngonsumsi panganan kanthi akeh bahan kimia - ora ana jejak kesehatan, lan kabeh lara kronis. masalah kesehatan. Sampeyan bisa procrastinate kabeh masalah saka periode Soviet, nanging sosialisme dijamin sapa proyek mbayar; omah murah, istirahat minangka basis dhukungan urip. Saiki ancaman bakal kelangan basis dhukungan urip, sing cocog kanggo kabeh wong lan tansah.
                      1. Xazarin
                        Xazarin 18 Februari 2019 21:40
                        0
                        Aku setuju banget karo masalah sing sampeyan dhaptar. Nanging aku mikir amarga kita ngomong babagan kesehatan, 15 menit saben dina kanggo olahraga wis apik, masak ing omah lan ora tuku panganan cepet umume apik. Obah saka metropolis nyedhaki alam mung apik banget. Aja golek wong sing bisa disalahake kanggo masalah sampeyan, nanging rampungake kanthi martabat. Contone, supaya ora ana dhasar, sawetara taun kepungkur sawetara kulawarga saka Rusia teka ing Abkhazia, manggon ing sawijining komune, manggon ing udhara seger, mangan panganan sing sehat, wis wiwit ngasilake barang sing bisa didol ... A banal frase, nanging kita dhewe sing pandhemen saka rasa seneng kita dhewe, Kesempatan tansah ana, nanging ora tansah tekad kanggo éling wong. Langsung mungkasi pitakonan sing ora perlu, aku bakal mangsuli manawa aku ora ngerti dhewe, nanging paling ora aku nyalahake aku lan dudu jagad iki. (Nanging kita isih berjuang).
              3. tukang ngibul
                tukang ngibul 18 Februari 2019 01:24
                +3
                Mrentah eksekusi minangka perkara sing nggodha lan perlu.
                Nanging sapa sing bakal kerja?
                Sampeyan, ketoke, bakal nyingkiri tugas terhormat iki kanthi cara sing kasedhiya. Lan ora bakal ana wektu kanggo eksekusi, ta?
          2. Svarog
            Svarog 17 Februari 2019 09:54
            + 10
            Kutipan saka KOCMOC
            Saenipun wonten ing sangandhaping komunis, kok mboten nylametaken, menapa boten mbelani?

            Dadi padha ngapusi .. impudently, cynically .. elinga sing padha janji perestroika .. wong ngarepake kabeh hasil ing lingkungan sosial bakal tetep, nanging bisnis cilik lan medium-ukuran bakal diijini ..
            Lan apa asile.. PALSU padat.. Delengen apa sing diomongake Putin.. Salawase aku dadi presiden, ora ana kenaikan umur pensiun! lsp .. ora ngomong apa-apa .. banjur asile ngapusi ..
            Alasan kapindho yaiku ngiyanati .. lan sing ngiyanati dheweke saiki dadi pimpinan ..
            Kutipan saka KOCMOC
            Lan urip sing apik lan bermartabat bisa digawe sanajan tanpa getih, kanthi iman ing ati lan komunis ing jiwa.

            Kepiye sampeyan menehi rating urip dadi luwih apik utawa luwih elek? Tak kira jawabane wis jelas.. Ora bakal ana urip sing luwih apik ing sangisore kapitalis, ora tau..
            Kutipan saka KOCMOC
            Lan apa sing ditindakake pseudo-komunis saiki? Zyuganov, Grudinin, lsp. Endi revolusie? Gd

            Apa sampeyan pengin revolusi? Aku uga ora pengin .. Nanging sing nyenengake aku, katon pasuryan anyar, wong sing pinter menarik. . Nikolai Platoshkin, Maxim Shevchenko, Pavel Grudinin, wong sing menarik banget sing mbela ide sosialis lan mikir masa depan dadi duweke ..
            1. Lokal
              Lokal 17 Februari 2019 10:25
              -2
              Sing paling penting, aja nyuda panas.
              Kulon nyoba sing paling apik ing sisih liya, sampeyan uga ana ing njero.
              Lan sampeyan duwe tujuan sing padha karo "Kulon" - "Putin kudu ninggalake"
              1. Svarog
                Svarog 17 Februari 2019 10:41
                + 14
                Kutipan saka Lokal
                Sing paling penting, aja nyuda panas.
                Kulon nyoba sing paling apik ing sisih liya, sampeyan uga ana ing njero.
                Lan sampeyan duwe tujuan sing padha karo "Kulon" - "Putin kudu ninggalake"

                Ing pemilu iki, wong milih Putin, nanging Putin nggawe pilihan ora kanggo rakyat, nanging ing sih saka oligarki .. kanggo alesan iki, kang kudu ninggalake. Dheweke kanthi kejam ngapusi wargane sing milih dheweke. Putin mbela kepentingan oligarki, pejabat sing duwe kewarganegaraan negara liya, anak lan sedulur sing dadi warga negara liya ... NANGING dudu rakyat dhewe.. Nyatane, dheweke mbela kepentingan koperasi, nanging dudu negara.. Dadi kenapa aku kudu ndhukung dheweke? Dheweke nggawe salah sawijining negara sing paling korup, ing ngendi ana papan kanggo para senator pembunuh umur 30 taun. lan omong kosong liyane. Umumé, sistem kasebut dadi ganas sing ora bakal nglairake apa-apa sing apik, lan kanthi ndhukung sistem iki, sampeyan minangka accomplice kanggo kabeh konsekuensi negatif sing ditindakake dening para manajer saiki.
                1. Lokal
                  Lokal 17 Februari 2019 10:44
                  -7
                  Dadi aku ngomong - aja nyuda panas.
                  Mbantu jagad beradab kanthi luwih aktif ing perang nglawan rezim berdarah Moskow.
                  Apa sampeyan duwe tujuan sing padha karo dheweke - kanggo nggulingake rezim?
                  1. Svarog
                    Svarog 17 Februari 2019 10:46
                    + 12
                    Kutipan saka Lokal
                    Apa sampeyan duwe tujuan sing padha karo dheweke - kanggo nggulingake rezim?

                    Wangsulan: Bab ingkang paling menarik iku gol karo Amerika Serikat lan gol saka elit kita uga pas .. Padha bebarengan robbing Rusia .. Yen katon ing sing ahli waris lan pemegang saham saka bank-bank paling gedhe kita, "properti umum" .. banjur kabeh "mitra" kita
                    1. Lokal
                      Lokal 17 Februari 2019 10:54
                      -1
                      Nanging aku ora ngerti kepiye ana - dheweke ngrampok utawa ora. Aku ora ngadeg ing jejere senter nalika rampog. Aku ora duwe bukti.
                      Nanging ana pidato saka kabeh jinis politisi lan pimpinan saka loro-lorone. Apa sing dikandhakake, sampeyan ora bakal mbusak.
                      Lan ing kene ana kebetulan sing nyenengake kanggo tujuan "Kulon" lan "pejuang domestik" nglawan rezim.
                      Loro-lorone sing lan liyane unanimously siaran kanggo kita bab oligarki Russian ala. dhawuh pribadi dening Putin. Sing, mesthine, kudu langsung ninggalake, lan banjur bakal teka ing Rusia: ing Kulon - demokrasi nyata, ing pejuang kita - USSR anyar.
                      Nanging iki ora angel kanggo guess bakal kelakon ing mangsa.
                      Sauntara kuwi, tujuane loro-lorone padha - kanggo nggulingake "rezim".
                      1. meandr51
                        meandr51 18 Februari 2019 15:46
                        -1
                        Apa yen nggawa dheweke mudhun? Dheweke cocog karo kabeh wong ing kalangan paling dhuwur. Kabeh pagelaran iki...
                    2. KOCMOC
                      KOCMOC 17 Februari 2019 11:39
                      +3
                      Kutipan saka Svarog
                      Yen dideleng sapa sing dadi ahli waris lan pemegang saham saka bank-bank paling gedhe kita, "properti publik" .. banjur kabeh "mitra" kita.

                      Inggih, donya njaba ora homogen, padha bokong karo saben liyane. Putin nindakake perkara sing bener kanthi narik para pemegang saham asing. Apa kowe arep tak wenehi setengah saka pabrik bataku yen kowe ping telu dodolan bataku marang aku? Partners, partners regejegan, dhasar pasar dodolan donya ora kagungane Rusia, lan kanggo ngamanake lan njamin panggonan kanggo awake dhewe, siji kudu duwe partners manca. Iki partners banget, senadyan sanksi saka Amerika, mbangun Nord Stream 2, lan pracaya kula, iku bakal dibangun. Lan uga aku ngelingake sampeyan babagan crita sensasional saka Sakhalin-1, nalika mitra Royal Dutch, Mitsui lan Mitsubishi seneng nuduhake setengah saka saham pabrik maju sing dibangun karo Gazprom. Kaya sing diomongake kanca Lenin, "Para borjuis dhewe bakal ngedol tali sing bakal kita gantungake"
            2. KOCMOC
              KOCMOC 17 Februari 2019 11:01
              +1
              Kutipan saka Svarog
              Nikolai Platoshkin, Maxim Shevchenko, Pavel Grudinin

              Apa padha wong menarik? Nggawe aku ngguyu. Uga kanggo sampeyanwong bodho wong bodho Kanggoku mung balabol! Nanging, kaya sampeyan. Nanging ana pathos ing wong-wong mau ... Njupuk tembungku, wong-wong kuwi ora bakal tiba ing panguwasa, ora ing pamaréntahan iki, utawa ing sabanjure, kita wis ngerti kabeh sing dibutuhake, kita kudu wong tumindak, ora wong. saka tembung.
              1. Svarog
                Svarog 17 Februari 2019 12:10
                +8
                Kutipan saka KOCMOC
                Apa padha wong menarik? Nggawe aku ngguyu. Lho, kanggo sampeyan, kanggo kula, iku mung balabols!

                Iki Putin Panjenengan ora balabol chtol? ngguyu Endi 25 mil sing dijanjeni, endi gaji rata-rata daerah marang guru sing dijanjeni, lan janji ora ngunggahake umur pensiun.. apa mung ora janji.. neng kono persise balabol. .. Lan sampeyan nggawe aku ngguyu, karo katon naif, nyoba kanggo ngevaluasi dening tumindak .. rong puluh taun wis liwati, sembarang wong cukup wis bisa nggawe kesimpulan bab karya daya. minangka pendapatan per kapita ... lan kabeh dadi cetha .. Mung miturut statistik resmi, kita duwe 22 yuta pengemis.. ing babagan penghasilan, malah Hongaria luwih dhuwur tinimbang kita. kupinge.
                1. KOCMOC
                  KOCMOC 17 Februari 2019 15:34
                  -5
                  Kutipan saka Svarog
                  Kaya sampeyan, dheweke, kaya wanita, tresna karo kuping.

                  Iki akurat banget kanggo sampeyan, iki contone ...
                  Kutipan saka Svarog
                  Endi panggonan 25 mil sing dijanjekake, ing ngendi gaji rata-rata daerah kanggo guru sing dijanjekake, lan janji ora bakal ngunggahake umur pensiun.. apa mung ora janji.

                  Jujur kowe kuwi kaya cah wedok, oh wong lanang kuwi janji arep rabi karo kowe lol Beda karo kowe sing naif, aku wis suwe ora percaya apa-apa utawa sapa-sapa, mung aku ora percaya karo mie sing ayu-ayu, malah Putin uga, lan Grudinin, luwih-luwih. wong bodho Sampeyan kaya bocah cilik, kabeh wong ing dongeng babagan Santa Claus percaya yen dheweke mesthi bakal nggawa hadiah kanggo sampeyan wassat sampeyan ora duwe wektu kanggo mikir babagan ngendi dheweke bakal njupuk ngguyu Sadurunge sampeyan naif pracaya wong lan soko, sampeyan kudu ngerti apa buyback lan apa kemungkinan. Iki kasunyatan, bayi, ing kene, ing prentah saka pike, ora bakal kelakon. Ing kene kudu kerja keras, kaya Papa Carlo, kanthi tangan lan sirah loro, "sing ora kerja, ora mangan", "tanpa kangelan, aja narik iwak metu saka blumbang", lan ora melu. komunisme. Ngimpi ing iman lan percaya marang impen sampeyan, nanging iki ora bakal mbantu wong bodho, ora bakal ana gratis.
                  Z.s. Putin minangka wong sing tumindak, dheweke menehi sampeyan Crimea lan mbangun jembatan, kanthi nambah umur pensiun, yen sampeyan patriot sejati lan komunis, sampeyan kudu bungah yen sampeyan langsung nyumbang lan melu kanthi cara sing ora biasa kaya ngono. acara apik ngguyu
                  1. 5
                    5 17 Februari 2019 17:37
                    +2
                    Space .... "Zy Putin minangka wong sing tumindak, dheweke menehi sampeyan Crimea lan mbangun jembatan" Nanging, sampeyan joker utawa ngapusi, aku ora ngerti. MEH KABEH JANJI-JANJI V. Putin ORA TETEP, Kasunyatan - maca akeh pidato "kanggo rakyat" lan kawujudan janji kasebut .... Crimea, isih kepiye carane katon, kanthi "pemimpin" kaya ngono, dheweke kalah, luwih elek, padha nguripake. meh 50 menyang irreconcilable mungsuh yuta pepadhamu, lan apa awaits kita ing mangsa ...... Ing Manajemen ekonomi negara: sosial, medical, wilayah pendidikan rampung unsatisfactory, lan karo inflows taunan inflated dhuwit kanggo kasugihan nasional alam. ... Sampeyan salah siji bodho, utawa mungsuh saka warga Rusia kudu count ...
                    1. Vadim237
                      Vadim237 17 Februari 2019 19:56
                      -1
                      Pindhah menyang negara liya - pindhah menyang 30 yuta tanggi, sampeyan bakal marem ing kabeh.
                      1. 5
                        5 17 Februari 2019 20:56
                        +3
                        "Persetujuan" liyane nanggapi, Musa bener, nganti generasi budak mati, ora ana sing apik .....
          3. naidas
            naidas 17 Februari 2019 15:10
            -1
            Hmm.
            Nalika kewan manggon ing kandhang lan kabeh sing disiapake - panganan, ngombe, omah, keamanan, obat-obatan, lan liya-liyane, banjur mandheg dipakani lan diurus, nanging kandhang dibukak, sampeyan kudu sinis banget kanggo nyalahake kewan amarga ora. nylametaké dhèwèké, yagene kowé ora tangi kanggo nglindhungi?
        2. orcinus
          orcinus 17 Februari 2019 14:23
          +1
          apa kasus kanker sing terisolasi?!!!! ojo sesat!!! "perawatan kaya wong ...." - sawise pegatan karo mbah kakungku ora diwenehi jurusan suwene 12 taun lan ora diidini mlebu akademi)
          1. naidas
            naidas 17 Februari 2019 15:11
            +2
            Kutipan: orcinus
            ora menehi jurusan kanggo 12 taun lan ora diijini mlebu akademi)

            Ya, saiki dheweke bakal dikanonisasi kanggo pegatan karo mbah putri.
        3. akunin
          akunin 18 Februari 2019 11:23
          +2
          Kutipan saka lotvlad
          kasus kanker sing terisolasi
          sosis daging

          Dinosaurus uga kena kanker, lan
          kasus kanker sing terisolasi
          amarga diagnosis lumpuh (
          ora kabeh wong bakal urip kanggo ndeleng kanker sing
          - paribasan medis, kanthi biaya sosis: 1972 kutha Saransk ing kabeh toko sing didol saka produk daging mung balung sup (balung gundhul tanpa jejak daging), lan ing pekarangan jaman sosialisme, 1982 kutha Perm: Aku ngadeg ing mangsa ing dalan, 402 ing baris kanggo sosis, lan wong liwat untu: "sampeyan ngadeg muspra - ana ora bakal cukup kanggo saben wong," lan ing. lsp.
          Nyedhiyakake omah
          nampa apartemen sawise 9 taun nunggu ing situs konstruksi All-Union Komsomol, aku ngerti wong sing ngadeg ing baris kanggo taun 15. AIDS wiwit ing USSR
          K. pisanan mlebu departemen kothak ing Rumah Sakit Penyakit Infèksius Klinis Moskow kaping pindho tanggal 14 Agustus 1982. Pasien, sing nalika banding kasebut umure 32 taun, wiwit tanggal 13 Juli 1982, duwe suhu awak sing dhuwur, feces mukosa cair, insomnia lan kelemahan umum, amarga dheweke malah bali saka Tanzania, ing kana dheweke kerja minangka juru basa sajrone rong taun kepungkur.
          1. meandr51
            meandr51 18 Februari 2019 15:54
            -2
            Saiki, uga, kanggo 10 taun konco Apartemen padha ngadeg kanggo dhuwit dhewe. Lan ana tumpukan daging ing USSR. Iku mung sing balung punika mirah, lan wong padha digunakake kanggo nyimpen dhuwit kanggo tuku sepatu bot Finlandia, lan dudu Soviet. Utawa TV werna. Iku sengsara kanggo pindhah menyang pasar karo 50% overpayment. Ing kabeh kantin biasa lan pabrik mesthi ana daging. Aku ngomong bab iwak normal ing umum. Iku ora dianggep pangan. Aku panganan kucing es kanggo 20 kopecks. saben kg...
            1. akunin
              akunin 18 Februari 2019 17:18
              +1
              Dear, kapan iwak es dianggep delicacy?, lan sampeyan kudu ngadeg ing antrian kilometer-dawa kanggo pollock. Sampeyan pengin ngomong menyang pasar karo overpayment 100% (biaya sosis koperasi persis 2 kaping luwih)
              Utawa TV werna
              sing regane 750 rubel kanthi gaji rata-rata 130 rubel.
              Mung balung kasebut murah, lan wong-wong wis biasa nyimpen dhuwit supaya bisa tuku sepatu Finlandia, lan dudu sepatu bot Soviet.

              Yen iki dudu sarkasme, mula iki moyoki, mula dheweke njupuk daging saka Moskow kanthi sepur 1000 km (dheweke beku saka kanca lan digawa ing koran.
              Ing kabeh kantin biasa lan pabrik, mesthi ana daging
              Iku malah ora trep kanggo maca, cutlets kang ana luwih roti tinimbang daging? Bocah cilik lan nom-nomanku ngliwati asrama, apartemen lan kantin sing kerja, uga ing kutha-kutha sing beda-beda lan situs konstruksi lan pabrik sing beda-beda, aku tuku "marguselin" ing toko. (yen sampeyan ngerti apa iku ).Yen sampeyan manggon ing ibukutha (negara utawa republik), mula aku percaya yen masalah utama sampeyan yaiku
              tuku sepatu Finlandia, dudu sepatu Soviet
              , Aku manggon ing kutha-kutha gedhe lan ing pepeteng lan ndeleng macem-macem.
        4. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 18 Februari 2019 14:52
          0
          Babagan kasus kanker sing terisolasi, sampeyan nolak. Penyebaran penyakit iki ora ana hubungane karo sistem sosial. Akeh wong sing tiwas amarga kanker ing USSR. Lan ora mung wong biasa. Maca babagan panyebab pati wong sing dikubur ing tembok Kremlin utawa ing kuburan Novodevichy. Mbokmenawa siji saka papat mati amarga kanker. Marshal Rokossovsky mbokmenawa mangan panganan sing sehat, nanging amarga kanker dheweke seda.
      2. Svarog
        Svarog 17 Februari 2019 09:03
        +7
        Rusia ing kahanan kasebut, supaya bisa urip, kudu ninggalake obat bius liberal-demokratis, kerumitan pro-Kulon, masyarakat konsumsi lan pemusnahan Barat. Bali menyang dhasar dhasar peradaban Rusia - urip ing kalbu lan kaadilan sosial (kode-matriks Rusia). Ing jantung kaslametané yaiku pelestarian lan pertumbuhan populasi, pelestarian wilayah, budaya, basa lan sejarah (Rusia). Ana sing bisa dijupuk saka Trump sing padha - industrialisasi anyar, proteksionisme, revolusi ilmiah lan teknologi. Basis kawicaksanan manca yaiku pengawetan tanah Rusia, penyatuan maneh kabeh peradaban Rusia: Rusia Agung, Cilik lan Putih. Pemugaran lingkungan pengaruh ing tanah tilas Kakaisaran Rusia lan USSR - integrasi budaya lan ekonomi ing kerangka proyek pembangunan umum.

        Iki minangka cara mung ing kahanan apa wae. Lan yen Rusia ora bali menyang ril sosialis, iku mung ora bakal ana ..
        1. meandr51
          meandr51 18 Februari 2019 15:55
          0
          Iki bebener suci. Kanthi Putin, tanpa Putin ...
      3. Svarog
        Svarog 17 Februari 2019 09:06
        + 12
        Kutipan: Pesimis22
        , Mungkin ing ngisor fellow komunis, minangka akeh minangka 78 taun?

        Sajrone 78 taun iki, kita wis entuk dhuwur ing kabeh bidang urip sing ora bakal bisa digayuh karo manajer efektif saiki, malah sampeyan wis lair amarga 78 taun iki.
        1. Konsultan
          Konsultan 17 Februari 2019 09:23
          -6
          Kutipan saka Svarog
          даже sampeyan lair amarga 78 taun iki..

          ... lan kamulyan kanggo CPSU ngguyu

          Svarog, soko nggawa sampeyan ing esuk, iku ora? Lan, ya - kepiye Pemburu Underwater, apa sing wis suwe ora katon? nglirik
          1. Sampeyan Vlad
            Sampeyan Vlad 17 Februari 2019 12:04
            -3
            Quote: Konsultan
            Apa Underwater Hunter apik, apa dheweke ora katon suwe?

            Dheweke klelep ya Svarog saiki plows kanggo loro, ora sparing weteng! Kabeh ing memori saka rusak USSR wis speculating. Saka bathhouse?
          2. meandr51
            meandr51 18 Februari 2019 15:56
            0
            Endi Slava iki saiki? Aku sengit saiki "Glory to Samsung lan Reebok!"
        2. victor50
          victor50 17 Februari 2019 10:32
          +1
          Kutipan saka Svarog
          Sajrone 78 taun iki, kita wis entuk

          Apa 78 taun sing diomongake saiki? Apa ana periode sejarah sing dipindhah? Nyuwun
        3. KOCMOC
          KOCMOC 17 Februari 2019 11:16
          -7
          Kutipan saka Svarog
          Sajrone 78 taun iki, kita wis entuk dhuwur ing kabeh bidang urip sing ora bakal bisa digayuh karo manajer efektif saiki, malah sampeyan wis lair amarga 78 taun iki.

          Miturut statistik, ing jaman komunis ing USSR pungkasan, ana 1000 mobil saben 50 wong, lan saiki ana 300. Komunis ngentekake mayuta-yuta kanggo mbantu negara katelu, saiki wektune kanggo urip kanggo rakyate.
          1. Gardamir
            Gardamir 17 Februari 2019 11:50
            +8
            Ana 1000 mobil saben 50 wong, lan saiki ana 300.
            ing sangisoré raja, siji mobil ing yuta. Lan amarga sampeyan bangga karo screwdrivers, sanalika borjuis aran kerugian, padha bakal kumpul lan ilang saka negara.
          2. lopvlad
            lopvlad 17 Februari 2019 12:19
            +9
            Kutipan saka KOCMOC
            Miturut statistik, miturut komunis ing pungkasan USSR, ana 1000 mobil saben 50 wong, lan saiki 300.


            lan apa persentasi saka 300 atus mobil diduweni lan apa utangan saka 1000 wong iki? lan carane akeh iki 300 pembangunan lan Déwan Russian?
            1. Vadim237
              Vadim237 17 Februari 2019 20:01
              -2
              Paling ora 30% saka pembangunan lan perakitan Lada, Gazelle.
          3. Alf
            Alf 17 Februari 2019 21:49
            +2
            Kutipan saka KOCMOC
            saiki wis wayahe urip kanggo bangsamu.

            Ayo Putin nampilake dhaptar "wong".
          4. meandr51
            meandr51 18 Februari 2019 16:01
            0
            Lan apa sing apik babagan mobil iki? Mung macet lan smog. Wong enom wis tuku kaleng iki, nanging wis ora cukup kanggo omah ... Iku luwih apik ing cara Soviet: mobil 300 meter ing mburi, 300 meter ing ngarep. Bener, komunis nindakake kabeh ing jaman pra-Zhigulev. Lan banjur padha wiwit kekacoan watara. Sampeyan kudu nggawe transportasi umum gratis paling apik ing donya kanthi dhuwit sing padha. Lan mayuta-yuta kanggo kabeh jinis Angola iku trifle. Sampeyan isih ngomong yen dhuwit dibuwang menyang angkasa ... Novodvorskaya ora ngimpi?
    3. depressant
      depressant 17 Februari 2019 06:51
      +3
      Wigati babagan.
      Ing topik "Day Z" aku iki obscenely moyoki kanggo skenario ngajokaken saka pangembangan negatif saka acara ing acara saka aggravation militèr ... Petugas? Muga-muga ora saka Staf Umum. Pengecut njaluk supaya masa depan sing cerah ditarik kanggo dheweke. Wong sing wani lan tanggung jawab nganggep pilihan apa wae kanggo dheweke lan nggambarake carane nyegah negativitas. Apa sing ditawakake Penulis VO.
      1. tasha
        tasha 17 Februari 2019 07:06
        +6
        Apa sing ditawakake Penulis VO.
        Apa persis sing ditawakake A. Samsonov? Dheweke ora menehi apa-apa kajaba frasa hackneyed babagan peradaban Rusia. "Ayo kanca-kanca...". Ayo ... Lan kabeh padha ngrangkul lan rahmat universal teka ..
        1. Stas157
          Stas157 17 Februari 2019 07:44
          + 11
          Quote: tasha
          Apa persis sing ditawakake A. Samsonov? Dheweke ora menehi apa-apa kajaba frasa hackneyed ..

          Apa sampeyan pengin ngganti wong miturut artikel kasebut? Kita duwe Artikel 282 saka KUHP Federasi Rusia kanggo proposal, kanggo banding.
          Tujuan artikel kasebut, aku ngerti, yaiku mbukak mata wong, kanggo menehi pilihan kanggo acara ing mangsa ngarep. Lan carane tumindak, supaya maca mutusaké kanggo awake dhewe, amarga logika banget acara dictates kanggo wong. Forewarned - bersenjata.
          1. Boris55
            Boris55 17 Februari 2019 08:26
            -8
            Kutipan: Stas157
            Apa sampeyan pengin ngganti wong miturut artikel kasebut? Kita duwe Artikel 282 saka KUHP Federasi Rusia kanggo proposal, kanggo banding.

            Ngendi sampeyan maca telpon Samsonov kanggo nggulingake kekuwatan kanthi kekerasan? Ninggalake liberalisme lan urip miturut nurani dudu panggilan kanggo revolusi.
            Mungkin sampeyan bakal jahitan 282 kanggo Putin?
            Putin nganakake forum media Bebener lan Keadilan ing St

            1. Stas157
              Stas157 17 Februari 2019 08:51
              + 14
              Kutipan: Boris55
              Ngendi sampeyan maca telpon Samsonov kanggo nggulingake kekuwatan kanthi kekerasan?

              Apa aku nyalahake Samsonov babagan iki? Boris, saka ngendi sampeyan entuk pitakon kaya ngono? Kepiye carane iki saka komentarku? Sampeyan duwe logika sing canggih banget!
              Kutipan: Boris55
              Mungkin sampeyan bakal jahitan 282 kanggo Putin?

              Ing kene Boris ora bisa kuwatir, artikel 282 (politik) diciptakake khusus kanggo para pemilih, yaiku, kanggo wong kaya sampeyan lan aku.
              1. Boris55
                Boris55 17 Februari 2019 08:57
                +2
                Kutipan: Stas157
                Apa aku nyalahake Samsonov babagan iki?

                Telpon. Aku maca komentar kasebut lan mangsuli sampeyan.

                Kutipan: Stas157
                282 artikel (politik) diciptakake khusus kanggo pemilih

                Lan miturut kewarganegaraan sing saben wong ngerti.
                1. Lokal
                  Lokal 17 Februari 2019 10:30
                  0
                  Lan miturut apa?
                  Nanging, aku guess - ana siji warga negara, kang tresna kanggo nelpon dhewe korban resik.
                  Korban sapa? Mesthine, bangsa liya sing kurang beradab.
          2. Keyser Soze
            Keyser Soze 17 Februari 2019 17:21
            +1
            Kita duwe Artikel 282 saka KUHP Federasi Rusia kanggo proposal, kanggo banding.


            Rusia duwe hukum aneh banget. Aku mikir yen nelpon iku siji bab (kabebasan wicara) lan tumindak kanthi cara iki wis bisa nglanggar hukum (nanging ora tansah).

            Mesthi wae, aku nelpon pamrentahanku kanthi tembung-tembung sing nggegirisi udakara 14 kali, njaluk supaya nggulingake ping 743 lan digantung saka lampion paling ora 7 kali. Mesthi, dheweke uga nuntut tentarane kanthi tembung-tembung ala sing ora bisa ditindakake sanajan kudeta normal. Iki mesthi umum lan digantung ing Facebookku. Negaraku dadi milikku, lan pamrentah lan kekuwatan mung birokrat lan ora ana sing suci kanggo nglindhungi dheweke kaya ngono ....
        2. naidas
          naidas 17 Februari 2019 15:14
          0
          Quote: tasha
          Lan kabeh rahmat sing dirangkul lan universal kasebut teka.

          Opsi sampeyan ora cocog, nanging yen ditawani ngombe, mula masalah liyane.
        3. Xazarin
          Xazarin 17 Februari 2019 16:05
          -1
          Comrade Samsonov cukup kanggo maca nganti koma pisanan, banjur kabeh nderek cithakan. Inggih, karya wong sing kaya mengkono, sampeyan bisa ngerti.

          Gavrila minangka panulis sing apik
          Gavrila nulis artikel kanggo kita ...
        4. meandr51
          meandr51 18 Februari 2019 16:11
          0
          Iku wektu kanggo mulihake katrampilan maca kanggo maca antarane baris. Amarga sawetara usulan sing kebak artikel.
      2. Yeheskiel 25-17
        Yeheskiel 25-17 17 Februari 2019 07:37
        -8
        A nuklir, dhuwur-dhuwur, bledosan liwat pusat geografis Jepang: kabeh ekonomi bakal ambruk, ing anané korban saka faktor utami Y.O., bab negara, iku pilihan, nanging ..
        Aku ora bakal swara.
    4. KOCMOC
      KOCMOC 17 Februari 2019 08:12
      0
      Quote: Dedkastary
      bali menyang dhasar ora bakal bisa tanpa nggulingake panguwasa.

      Lan apa sing kedadeyan sawise nggulingake kekuwatan? Apa sampeyan pengin eksistensi Amerika Serikat nganti pirang-pirang dekade kanthi biaya Rusia? Lan sapa sing bakal nggulingake? Wong, tentara? Dadi ing antarane sampeyan para patriot uga ana wong bodho lan pengkhianat sing, kanthi 30 lembar perak, Amerika Serikat bakal seneng mbantu mimpin lan nglindhungi "revolusi kabecikan" sampeyan, kanthi meneng-menengan utawa kanthi terang-terangan ngidini wong-wong sing ora setuju aktif dibubarake. Inggih, minangka ganjaran kanggo revolusi, padha bakal menehi bayaran prayoga minangka "hak kanggo eksistensi", sawise sing, intimidated dening integritas kulit dhewe, ora bakal padha sumelang ing bab, ora korupsi, utawa injustice, utawa mlarat, utawa masalah pamisah negara, utawa geopolitik! Sampeyan bakal nyusup ing kabeh fours kanggo nggoleki sepotong roti. Mbok menawa sampeyan bakal mungkasi perang donya, nanging ora ana pembantaian alon saka wong sing ora perlu ing saindenging planet.
    5. Boris55
      Boris55 17 Februari 2019 08:23
      +2
      Quote: Dedkastary
      bali menyang dhasar ora bakal bisa tanpa nggulingake panguwasa

      Maksude ngrusak kekerasan? Sampeyan uga bisa diganti kanthi cara sing demokratis, tanpa ngetokake getih lan ngidak-idak negara menyang Zaman Batu. Pemilu pungkasan nuduhake yen sampeyan pengin, banjur EP bisa rampung digulung.

      Ngganti kekuwatan tanpa ngowahi sistem sosial iku sing paling bodho.
      Sing padha bakal teka, kabeh bakal padha.
      1. Alf
        Alf 17 Februari 2019 21:52
        +1
        Kutipan: Boris55
        Pemilu pungkasan nuduhake yen sampeyan pengin, banjur EP bisa rampung digulung.

        Padha mbalek ing Timur Jauh. Sapa sing tanggung jawab saiki? Anggota partai apa?
        1. Boris55
          Boris55 18 Februari 2019 07:25
          0
          Kutipan: Alf
          Padha mbalek ing Timur Jauh. Sapa sing tanggung jawab saiki? Anggota partai apa?

          Iki pitakonan liyane. Nonton video saka seri Korea "Deep Rooted Tree" episode 17 saka 8:29 http://doramy.club/3569-derevo-s-glubokimi-kornyami.html Iku babagan carane Korea nilar karakter Cina, nggawe script prasaja dhewe lan menehi wong umum kesempatan kanggo nggabungake kawruh lan carane nolak ngerti lan apa. Sayange yen ora ana sing nggawe film kaya ngono sing nerangake perkara sing gampang ing negara kita.
          1. Alf
            Alf 18 Februari 2019 18:27
            0
            Kutipan: Boris55
            Iki pitakonan liyane.

            Iki minangka pitakonan sing paling penting. Sampeyan bisa milih kaya sing dikarepake, nanging asil pemilu wis dingerteni sadurunge lan rezim Putin bakal nindakake pelanggaran, pemalsuan lan pelanggaran sing jelas supaya bisa tetep kuwasa.
            1. Boris55
              Boris55 19 Februari 2019 07:46
              0
              Kutipan: Alf
              Iki minangka pitakonan sing paling penting.

              Jawaban kanggo iku ing seri carane informasi ing masyarakat mengaruhi tingkat Manajemen ing. Surkov, kanthi cara kasebut, ujar babagan iki, nanging ora ngerti apa sing diomongake. Wong "jero" ora liya saka manajemen egregorial-matriks. Apa iku, ana akeh informasi ing internet.
              1. Alf
                Alf 19 Februari 2019 19:09
                0
                Kutipan: Boris55
                Kutipan: Alf
                Iki minangka pitakonan sing paling penting.

                Jawaban kanggo iku ing seri carane informasi ing masyarakat mengaruhi tingkat Manajemen ing. Surkov, kanthi cara kasebut, ujar babagan iki, nanging ora ngerti apa sing diomongake. Wong "jero" ora liya saka manajemen egregorial-matriks. Apa iku, ana akeh informasi ing internet.

                Nanging nyatane, apa sampeyan kudu ngomong apa sampeyan bakal terus nggawe sketsa tembung?
  2. Fevralsk.Morev
    Fevralsk.Morev 17 Februari 2019 05:50
    -1
    Aku maca ing awal artikel tembung "mafia global", "kode-matriks", Kakaisaran Rusia-USSR, tahap kaping papat saka krisis kapitalisme lan pikiran samar teka. Lan dudu Alexander Samsonov kanthi kasempatan? Lan mesthi cukup, HE. Kabeh permen karet sing padha, mung babagan Kuril lan Maduro sing ditambahake. Sakumpulan frase sing penulis acak kaya kertu, ngganti judhul artikel. Rusia, ing acara donya kipish, nix, perang, krisis karo pimpinan kita, langsung DIJAMIN menyang swarga. Lan Kulon bosok mati. Mangkene ujare PENJAMIN kita. Aku krungu dhewe.
  3. tatra
    tatra 17 Februari 2019 06:51
    + 10
    Apa sing ditulis ing paragraf pungkasan ora bakal kelakon, anggere Rusia duweke mungsuh komunis. miturut wong-wong mau, Rusia, kaya iki 27 taun kepungkur sawise dijupuk saka Rusia, bakal tansah degrade, mlarat lan mati metu.
    1. Lokal
      Lokal 17 Februari 2019 10:33
      +1
      Nanging yen komunis nindakake kudeta militer - negara bakal langsung berkembang lan berkembang?
      Mung ana siji pitakonan - kapan bakal diwiwiti, ing pirang-pirang taun? 100?
      1. tatra
        tatra 17 Februari 2019 13:53
        0
        Sampeyan bakal sinau kanggo njawab dhewe, mungsuh saka komunis, lan banjur munggah ing situs politik sajarah debatable.
        1. Vadim237
          Vadim237 17 Februari 2019 20:13
          -2
          Ora ana tongkat sihir - ora ana pasar, ora ana pangembangan produksi lan kabeh liyane ing rantai - dipotong ing irung. Pasar donya kabeh sing USSR wis suwe dikuwasani dening pesaing, salah sijine yaiku China. "Ayo urip luwih apik" - Iki minangka slogan kanggo wong bodho, amarga dhuwit ora bakal katon ing kanthong populasi, amarga ora ana hubungane.
          1. tatra
            tatra 17 Februari 2019 20:20
            +5
            Bodho apa? Ana prekara sing ditindakake dening komunis Soviet lan panyengkuyunge kanthi karya lan kualitas manungsa kanggo negara lan rakyate. Lan ana apa sing ditindakake dening mungsuh-mungsuh komunis kanthi karya sing dibayar banget lan kualitas manungsa sawise ngrebut republik USSR. Apa karo tongkat sihir? Apa hubungane pasar donya? Mungsuh komunis mung kanggo ngompa luwih akeh lan mundur saka negarane.
      2. sniperino
        sniperino 17 Februari 2019 15:43
        +4
        Kutipan saka Lokal
        Mung ana siji pitakonan - kapan bakal diwiwiti, ing pirang-pirang taun?
        Miturut gagasan wong-wong sing pengin ngrebut kekuwatan, kamakmuran lan pembangunan kudu diwiwiti ing dina sing padha: sanalika, supaya langsung. Ing sawetara titik, wong liya uga bakal duwe. Nanging wong-wong ora ngerti rasa senenge Nyuwun
      3. meandr51
        meandr51 18 Februari 2019 16:15
        0
        Kepiye carane dheweke nindakake sadurunge? Kanggo 100 taun? Ora, kanggo 10. Mung loro Stalinis rencana limang taun.
  4. parusnik
    parusnik 17 Februari 2019 06:57
    +3
    Ayo ndeleng ... kepiye carane ...
    1. sadurunge
      sadurunge 17 Februari 2019 10:51
      +6
      Ora kanggo ndeleng Rusia "Red Sun" (kaadilan sosial).
      Sip dheweke ora kanggo sip omong kosong ....
  5. Lysik001
    Lysik001 17 Februari 2019 06:59
    +2
    Sejatine, aku setuju karo penulis, nanging aku ora ngerti saka ngendi dheweke entuk: Lan negara angkatan bersenjata kita, ora ngetung komponen nuklir, sing ora bisa digunakake kanggo perang nglawan kekuwatan sing ora duwe senjata nuklir. , dudu sing paling apik ing Timur Jauh. Pro ora bisa digunakake???! Ing Ya.doctrine kita ditulis ireng lan putih: kita aplikasi Ya.O. ing acara saka ancaman kanggo negara kita, preduli saka apa padha digunakake Ya.O. utawa senjata konvensional. Sinau Matematika! Lan kabeh liyane bener lan langsung!
    1. Ora ala
      Ora ala 17 Februari 2019 07:12
      +8
      Malah bebarengan karo penulis, donya slamet saka perang donya katelu lan ana kabeh prasyarat kanggo emergence saka papat, bisa uga ateges krisis donya, nanging isih. eseman
      "Ing pungkasan abad kaping XNUMX - awal abad kaping XNUMX, persiapan lan organisasi perang donya kaping papat bakal ditindakake." recourse
    2. Moore
      Moore 17 Februari 2019 07:14
      +8
      Aku guess setan, minangka tansah, ing rincian.
      Kutipan saka Lysik001
      Ing Ya.doctrine kita ditulis ireng lan putih: kita aplikasi Ya.O. ing acara saka ancaman kanggo negara kita, preduli saka apa padha digunakake Ya.O. utawa senjata konvensional.

      Sapa sing bakal netepake manawa ana ancaman kanggo kenegaraan saka mundhut Kapuloan Kuril lan Sakhalin, utawa kaya Bunsha: "Kemskaya volost? Aku panginten ... Njupuk adoh!"? Temenan sing ana ing setir. Lan ora mesthi manawa dheweke bakal mutusake. Lan kita kabeh bisa uga krungu pidato kanthi gaya Dyakula "Ing sawijining dina kita mesthi bakal bali Kr ... uh ... Sakhalin lan ngukum penjajah!"
    3. Alf
      Alf 17 Februari 2019 21:55
      0
      Kutipan saka Lysik001
      Ing Ya.doctrine kita ditulis ireng lan putih: kita aplikasi Ya.O. ing acara saka ancaman kanggo negara kita, preduli saka apa padha digunakake Ya.O. utawa senjata konvensional.

      Doktrin kasebut kanthi jelas
      nalika banget orane negara kaancam.

      Aku mikir yen invasi Jepang ora angel dikira.
  6. aszz888
    aszz888 17 Februari 2019 07:01
    +9
    Rusia ing kahanan kasebut, supaya bisa urip, kudu ninggalake obat bius liberal-demokratis, kerumitan pro-Kulon, masyarakat konsumsi lan pemusnahan Barat.

    Tembung sampeyan, penulis, Gusti Allah bakal dirungokake! ... artikel + sanajan ana sawetara masalah kontroversial, bisa ditemokake ing endi wae, sanajan ing kuitansi awis ...
    1. depressant
      depressant 17 Februari 2019 07:51
      +6
      Aku nyaranake:
      Ngilangi Duma Negara minangka badan perwakilan ekstra lan pindhah menyang demokrasi langsung, kaya ing Swiss. Iki nalika sembarang hukum serius diadopsi dening referendum. Iki nyawiji wong, pindhah saka status "ohlos" menyang status "demo". Apa sing kedadeyan ing Republik Novgorod.
      1. Konsultan
        Konsultan 17 Februari 2019 08:10
        +5
        Quote: depresi
        pindhah menyang demokrasi langsung, kaya ing swiss

        Saben warga Swiss pisanan kabeh warga masyarakat, banjur warga kanton, lan mung warga Konfederasi Swiss. Sistem perpajakan Swiss dibangun kanthi cocog - saben warga negara mbayar 3 pajak penghasilan sing beda-beda: siji kanggo anggaran Konfederasi, nomer loro kanggo anggaran kanton, lan katelu kanggo komune; patut, pajak loro warga manggon ing omah tetanggan lan duwe income padha bisa beda-beda Ngartekno amarga manggon ing komunitas beda.

        ing komunitas gedhe ana parlemen komunal lan pamaréntahan komunal. Peran parlemen ing komune cilik bisa dimainake dening majelis kabeh warga sing nduweni hak milih, lan peran pamarentah dening manajer sing disewa khusus (kadhangkala kerja paruh wektu utawa kanthi sukarela)

        Apa sing sampeyan maksud? Kepengin mbayar telung pajak? nglirik

        Quote: depresi
        Iki nalika sembarang hukum serius diadopsi dening referendum

        Iku khayalan. Ngumumake biaya referendum? Apa sampeyan bakal nampa doktrin militer kanthi "referendum"? wong bodho

        Quote: depresi
        Iki nyawiji wong, nransfer saka status "ohlos" menyang status "demo"

        Iki maneh... khayalan. Ora ana sing bakal ditransfer, contone, pecandu alkohol utawa narkoba menyang status "demo" Nyuwun

        Quote: depresi
        Apa sing kedadeyan ing Republik Novgorod

        Apa wis? Tuku votes iku banal, contone, iku njupuk Panggonan ing kono. Lan ing sistem sing sampeyan promosiake ing kene - persis sing padha bakal kelakon, aja menyang peramal.
        1. Xazarin
          Xazarin 17 Februari 2019 16:15
          -1
          Dadi, konsep "demo" banget distorsi dening terjemahan ala para sejarawan Prancis ing abad kaping 18. "Demo" ora ateges wong. Secara harfiah, demokrasi minangka aturan para pemilik budak. Kajaba iku, ing Novgorod, kutha iki dikuwasani ora dening wong, nanging watara 300 kulawarga. Uga ing ngendi wae. Maca "Sejarah Florence" ing ngendi perjuangan oligarki, demo lan ohlos diterangake kanthi rinci.
          1. Konsultan
            Konsultan 17 Februari 2019 16:22
            +4
            Kutipan saka Xazarin
            Maca "Sejarah Florence"

            Sampeyan salah mangsuli wong. Alamat sampeyan ana ing ndhuwur, lan diarani depressant.

            Kanggo aku, aku mung ngerti apa demokrasi lan malah (kira-kira) apa Novgorod Veche)))
            1. Xazarin
              Xazarin 17 Februari 2019 17:34
              0
              Ora, aku luwih seneng ngomong karo sampeyan, depresi iku nular))
      2. Boris55
        Boris55 17 Februari 2019 09:02
        0
        Quote: depresi
        pindhah menyang demokrasi langsung, kaya ing Swiss.

        Kenapa ora Soviet?

        Quote: depresi
        Iki nalika sembarang hukum serius diadopsi dening referendum.

        Dadi Hitler dadi kuwasa ing Jerman.

        Quote: depresi
        Apa sing kedadeyan ing Republik Novgorod.

        Napa kita ora njupuk herephants Mesir kuna minangka prinsip nggawe keputusan, sing ditulis ing rumus: 2 * (1 + 10)?

      3. Sergeyj1972
        Sergeyj1972 18 Februari 2019 14:59
        0
        Swiss nduweni parlemen sing serius lan kuat. Lan umume masalah diputusake ing parlemen, dudu ing referendum. Miturut cara, ing umume kasus, referendum ing Swiss rampung tanpa asil kanggo panitia.
  7. Lamatine
    Lamatine 17 Februari 2019 07:43
    +3
    Ya, kepiye sampeyan bisa nolak? Ana ngendi anak-anake para penguasa?
  8. wooja
    wooja 17 Februari 2019 08:29
    +2
    tembung, tembung ...., bali menyang dhasar, akeh tembung sing bener nanging banget sabun ....
  9. samarin1969
    samarin1969 17 Februari 2019 08:39
    + 16
    Jumlah penulis sing prédhiksi ambruk negara saya tambah saben dina. Lan Pak Samsonov ora pengin dadi ing baris mburi.
    Dear! Ngaso saka laporan saham lan buku teks ekonomi politik. AS duwe tentara gedhe lan teknologi modern. Yen Fed lan akun bank koresponden gagal, mula Amerika bakal ngrusak sawetara negara sing sugih sumber daya lan bakal terus urip. Kanggo ngreksa Amerika, ora mung bisa nuduh Rusia minangka "gangguan pemilihan." Nanging Jerman - ing Nazisme, KSA - ing undemokratis, Norwegia - ... bakal teka karo soko.

    Lan bab "ngarep utama" - Timur Tengah - iku mung dhadha warta. Ing kana, nganti pirang-pirang ewu taun, ana wong sing ngantem lan ngethok wong. ...Yen ora ana aliran pengungsi kanthi campuran terorisme, jagad liyane ora bakal nggatekake.

    Nanging perang kanggo sumber daya tenan masa depan sedih kita. Lan ora bisa dingerteni manawa elit Federasi Rusia wis siyap banget kanggo mbela lemah lan wates.
    1. Lamatine
      Lamatine 17 Februari 2019 09:58
      +1
      Kanthi tangan loro, kanggo tembung sampeyan, ambruk ora teka. lan tabungan ing euro lan dolar disimpen dening dicekel bocah liwat gunung !!
    2. Flint
      Flint 17 Februari 2019 21:01
      +1
      Sayange sampeyan bener. Dadi kasur dumadakan njupuk lan supaya krisis kelakon, kang bakal ngrusak piramida fraudulent financial langsing, kang ngidini kanggo ana sampurna ing beyo saka donya liyane. Ya, dheweke duwe utang 22 triliun, lan sesuk bakal dadi 44 lan pancen ora ana sing bakal owah. Dheweke duwe tentara paling kuat + NATO, kabeh Kulon lan ora mung, dheweke tuku nganggo giblets, kabeh pengungkit finansial ing jagad iki ana ing tangane. Lan apa yen padha ilang kabeh? Unscience fiction sayangé.
  10. Zakonnik
    Zakonnik 17 Februari 2019 08:41
    -2
    Bali menyang dhasar dhasar peradaban Rusia - urip ing kalbu lan kaadilan sosial (kode-matriks Rusia).


    Gusti, omong kosong apa ... Ayo penulis dhewe miwiti, karo awake dhewe. 70 taun sijine wong sosialis "eksperimen", iku cukup. Sosialisme kudu dites dhisik marang asu. Mung dheweke wiwit urip luwih apik - maneh kita ditarik menyang jurang sosialisme.
    1. spektr9
      spektr9 17 Februari 2019 09:47
      +2
      Mung dheweke wiwit urip luwih apik - maneh kita ditarik menyang jurang sosialisme.

      Mung angka kematian ngluwihi angka lair ...
      Lan sampeyan bajingan pengin wong Rusia ora mati kaya ing jaman sosialisme !!! ngguyu
      1. Svarog
        Svarog 17 Februari 2019 10:18
        0
        Kutipan saka spektr9
        Mung dheweke wiwit urip luwih apik - maneh kita ditarik menyang jurang sosialisme.

        Mung angka kematian ngluwihi angka lair ...
        Lan sampeyan bajingan pengin wong Rusia ora mati kaya ing jaman sosialisme !!! ngguyu

        Aku setuju karo komentar sampeyan, nanging smiley ora cocok .. Nanging, kita ngomong bab serius .. lan masalah kaslametané kanggo kita minangka topik sing penting banget lan serius .. hi
      2. Konsultan
        Konsultan 17 Februari 2019 10:34
        +3
        Kutipan saka spektr9
        Mung angka kematian ngluwihi angka lair ...

        Kapan, pira?


        Yen sampeyan ndeleng grafik kasebut, wiwit taun 2004, tingkat kematian wis suda, dene angka kelahiran, sebaliknya, saya tambah akeh ... utawa sampeyan duwe jadwal pribadi?
        1. spektr9
          spektr9 17 Februari 2019 10:40
          -1
          Ya, mesthi, pira?


          Ora ana sing rugi, kabeh padha ngapusi lol -
          https://newizv.ru/news/society/21-09-2018/tsifra-dnya-naselenie-rossii-sokraschaetsya-so-skorostyu-700-chelovek-v-den

          https://regnum.ru/news/2485252.html

          Lan malah resmi kudu ngakoni
          https://ria.ru/20190124/1549808785.html
          1. Konsultan
            Konsultan 17 Februari 2019 10:45
            +5
            Lan wong kene ora ngerti carane maca nomer ing kabeh ... kita katon ing kolom katelu kanthi ati-atiapa sing kita deleng? Pra-a-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa or near zero or so.

            Kanggo referensi: ing 140 yuta, tambah / nyuda 20000 wong yaiku 0.014%, sing, nuwun sewu, ana ing kesalahan statistik.

            Aja narik manuk hantu, iku ... ora etis ngguyu
            1. spektr9
              spektr9 17 Februari 2019 10:48
              0
              Kanggo referensi: ing 140 yuta, tambah / nyuda 20000 wong yaiku 0.014%, sing, nuwun sewu, ana ing kesalahan statistik.

              100 ewu iku salah karo dheweke, wah, enggal sejuta bakal salah ngguyu
              Lan sing paling penting, aku kepengin weruh ngendi aku entuk 20, malah kanthi resmi angka 000 diumumake ...

              https://ria.ru/20190124/1549808785.html

              Lan iki sanajan kasunyatane ibukutha ibu ngenalaken lan padha nyoba ing kabeh cara kanggo mundhakaken kahanan demografi. Katon kaya urip apik banget supaya kulawargane ora seneng
              1. Konsultan
                Konsultan 17 Februari 2019 10:56
                +4
                Kutipan saka spektr9
                Lan sing paling penting, aku kepengin weruh ngendi aku entuk 20 ewu

                Ya, mesthi ora saka Forum Gaidar ngguyu



                Mergo iki nglirik
                1. spektr9
                  spektr9 17 Februari 2019 11:04
                  -1
                  Inggih, mesthi ora saka forum Gaidar ngguyu

                  Pakdhe Vasya, sampeyan mesthi normal, apa sampeyan ngerti bedane antarane pertumbuhan populasi amarga emigrasi lan pertumbuhan populasi alami? ngguyu Dadi kanthi wedi apa sampeyan mbuwang meja ing ngendi wutah sakabèhé populasi digambarake? Senajan malah kene iku cetha sing malah emigrasi ing taun pungkasan ora nyimpen

                  Lan babagan ngapusi, nyalahake RIA ora dadi salah -
                  https://ria.ru/20190124/1549808785.html

                  Lha, kok, kanthi sistem sing apik banget, angka kematian luwih dhuwur tinimbang tingkat lair?
                  1. Konsultan
                    Konsultan 17 Februari 2019 11:11
                    +4
                    Kutipan saka spektr9
                    soko ora bisa ...

                    Tangane ora rapi, mlaku. Utawa liyane:


                    Kutipan saka spektr9
                    Pakdhe Vasya, sampeyan mesthi normal, apa sampeyan ngerti bedane antarane pertumbuhan populasi amarga emigrasi lan pertumbuhan populasi alami?

                    Aku normal. Nanging sampeyan duwe masalah karo pangerten, mendaki.

                    Aku ora ngomong babagan natural-artificial, aku ngomong babagan dinamika owah-owahan iki alam wrote: 2000 - 2002 - Kurangé populasi yuta saben taun. Saka 2004 nganti saiki - urutan gedhene (utawa malah loro) kurang.

                    Apa sing diomongake? nglirik
                    1. spektr9
                      spektr9 17 Februari 2019 11:19
                      -3
                      Aku ora ngomong babagan alam-artificial, aku nulis babagan dinamika indikator iki: 2000 - 2002 - penurunan kira-kira yuta saben taun. Saka 2004 nganti saiki - urutan gedhene (utawa malah loro) kurang.

                      Lha piye, jebule wis ana kemunduran, paling ora ana kemajuan...
                      Lan babagan jumlah, nyuwun pangapunten, sampeyan ora ninggalake plus, apa sing kudu diomongake? nglirik
                      Lan mugi kula ngelingake sampeyan babagan iki kanthi reformasi kanggo nambah tingkat lair. Inggih, punika saestu ngandika volume bab standar urip.
                      Ya, aku ora ujar manawa sampeyan kudu bali menyang sosiologis, kaya ora ana dana sing cukup kanggo generasi anyar, lan uga "ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus"

                      Dadi, kita nindakake rencana pamrentah kanthi apik
                      1. Konsultan
                        Konsultan 17 Februari 2019 11:42
                        +3
                        Aku seneng troll, wong lucu apik ngguyu apik

                        Kutipan saka spektr9
                        Lan babagan jumlah, nyuwun pangapunten, sampeyan ora ninggalake plus, apa sing kudu diomongake?

                        Lan ngomong, dear, sing negara wis kasil liwat liyane "pit" karo tingkat lair. Aku babagan iki, lan sampeyan babagan apa? nglirik

                        Kutipan saka spektr9
                        Aku ngomong yen sampeyan ora kudu bali menyang sosiologis

                        Ek, kabeh prasaja karo sampeyan ... Aku wanted kanggo - lan bali. Aku mung milih dodo Nina - lan ing kana sampeyan ... hawa sing apik wis teka, oh negatif

                        Kutipan saka spektr9
                        mung ora apa dana cukup kanggo generasi anyar, lan uga "ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus"

                        Babagan "ora cukup dana" - dheweke teka dhewe, utawa sing ngusulake? Babagan "denehnet" - wis kesel, kene dheweke bener ... Ganti manual latihan, sayang.

                        * padha - bebarengan
                        * ora ana - ora ana

                        Iki, kanthi cara. Gramoteshka narik munggah ya
                      2. spektr9
                        spektr9 17 Februari 2019 11:49
                        0
                        Lan ngomong, dear, sing negara wis kasil liwat liyane "pit" karo tingkat lair.

                        Ing 1 Januari 2018, populasi ing Rusia ana 146 yuta 880,4 ewu wong.
                        Mangkono, taun kepungkur populasi negara suda meh 87 ewu wong.

                        Miber kaya plywood liwat Paris wong bodho
                        Babagan "denehnet" - wis kesel, kene dheweke bener ... Ganti manual latihan, sayang.

                        sanalika bisa


                        Iki, kanthi cara. Gramoteshka narik munggah

                        Argumentasi zaputin kita wis rampung, angel nyritakake dongeng kepiye kabeh apik karo kesuburan hi
                      3. Konsultan
                        Konsultan 17 Februari 2019 11:53
                        +3
                        Kutipan saka spektr9
                        Argumentasi wis rampung karo zaputinets kita

                        Insolence minangka rasa seneng sing kapindho, kenapa ... Sepisan maneh:

                        Quote: Konsultan
                        negara kasil liwati liyane "pit" karo tingkat lair

                        15 taun kepungkur - penurunan alami kurang saka yuta saben taun. Saiki sampeyan, um, Caudle wis seneng nomer, urutan gedhene luwih cilik. Symptomatic, sampeyan ngerti ...

                        Ayo, mbantah ... melek ngguyu
                      4. spektr9
                        spektr9 17 Februari 2019 11:59
                        -1
                        15 lt kepungkur - nyuda alami kurang saka yuta saben taun. Saiki sampeyan, um, Caudle seneng karo nomer, urutan gedhene kurang.

                        Ing cendhak, minangka populasi terus lan ing, uga rampung, padha coped karo jugangan sedulur
                        Lha wong nggantheng yo ngono lho enake urip saiki, mudun dudu sejuta, tapi total 100 ewu) Ya iki sing wis mari, sosialisme kaya apa, uripe kaya ngene. swarga ombenan keprungu

                        PS saiki kita ora duwe pit demografi, nanging pit cilik hi
                      5. Konsultan
                        Konsultan 17 Februari 2019 12:01
                        +3
                        Kutipan saka spektr9
                        Singkat wae...

                        ... ora ketompo carane sampeyan Feed asu ajag, nanging kuldi isih kenthel ngguyu

                        Kutipan saka spektr9
                        kita urip kaya ing swarga

                        Kowe wis kesel karo aku. Tindak. Tentrem rahayu hi
                      6. spektr9
                        spektr9 17 Februari 2019 12:03
                        -1
                        Aku wis kesel karo kowe. Tindak. Tentrem rahayu

                        Ya, mesthi, aku kesel, umume, lobak, aku mungkasi sampeyan ngandhani kepiye carane ngatasi pit demografi ing mripate penjamin lan perusahaan. nangis ngguyu
                      7. Leopold
                        Leopold 17 Februari 2019 19:31
                        +5
                        Njupuk cathetan. Dadi aku saiki sadurunge kabeh dhisik ... mriksa. Nanging aku bakal nyambut gawe kanggo kabecikan Tanah Air.
          2. sniperino
            sniperino 17 Februari 2019 17:20
            +4
            Kutipan saka spektr9
            kabeh wong ngapusi
            Aku lunga kanggo ndeleng sumber apa sing dipercaya lan langsung ing https://newizv.ru/ Aku nemoni komentar dening Dmitry Gudkov, sing padha asring katon karo bapake ing kedutaan Amerika. Salah siji padha roaming ana kanggo cookie, utawa kanggo sawetara instruksi, utawa Mungkin padha snitch ing wong, Aku ora ngapusi - Aku ora ngerti. Nanging sumber, misale jek, nyedot, langsung eling dongeng: "Aja ngombe, Ivanushka, saka puddle ...".
            1. spektr9
              spektr9 18 Februari 2019 00:54
              -2
              Nanging sumber kasebut katon ora apik

              Iki minangka sumber sing nyenengake kanggo sampeyan - https://ria.ru/20190124/1549808785.html
              Saiki sampeyan mbengok banter: Hore, penjamin wis ngalahake jurang demografi !!! Sampeyan entuk tandha plus saka sekte saksi urip apik ing Federasi Rusia, lan sampeyan terus nyanyi babagan carane apik kabeh. hi

              PS rauh, zaputintsy lokal mbokmenawa bakal ngomong carane guarantor ing 2018 sudo umur leren ing negara, lan ora Care sing padha nulis ngelawan nang endi wae, amarga kabeh sumber palsu !! wassat
  11. Dzafdet
    Dzafdet 17 Februari 2019 09:20
    0
    Kutipan: Yeheskiel 25-17
    A nuklir, dhuwur-dhuwur, bledosan liwat pusat geografis Jepang: kabeh ekonomi bakal ambruk, ing anané korban saka faktor utami Y.O., bab negara, iku pilihan, nanging ..
    Aku ora bakal swara.


    Israel, uga, ora bakal chime. Yen ana bebaya, dheweke bakal langsung isin karo senjata nuklir ...
  12. Dzafdet
    Dzafdet 17 Februari 2019 09:21
    +4
    Kutipan saka Zakonnik
    Bali menyang dhasar dhasar peradaban Rusia - urip ing kalbu lan kaadilan sosial (kode-matriks Rusia).


    Gusti, omong kosong apa ... Ayo penulis dhewe miwiti, karo awake dhewe. 70 taun sijine wong sosialis "eksperimen", iku cukup. Sosialisme kudu dites dhisik marang asu. Mung dheweke wiwit urip luwih apik - maneh kita ditarik menyang jurang sosialisme.

    Sosialisme kita rampung ing taun 1985, nalika Gorbachev dadi kuwasa ... Lan ndhuwur rotted lan mutusaké kanggo pindhah menyang kapitalisme ..
  13. Keong N9
    Keong N9 17 Februari 2019 09:22
    +6
    Iku mung China sing ora bakal ambruk nalika ngadhepi "depresi gedhe" donya anyar. Malah ing kongres CPC sadurunge, wong Tionghoa ngumumake rampunge pambangunan ekonomi anyar lan wiwitan pambangunan tatanan teknologi anyar ing negara kasebut lan transisi kanggo gumantung ing konsumsi domestik. Aja lali yen China duwe ekonomi sing direncanakake lan mulane luwih tahan krisis. Ing rapat pleno pungkasan Komite Pusat, Xi Jinping ujar manawa China ora nganggep awake dhewe minangka pabrik ing jagad iki lan penghasilan saka konsumsi domestik wis entuk penghasilan saka dodolan manca lan terus berkembang. Negara bakal nindakake kabeh sing bisa kanggo nambah permintaan domestik, utamane kanthi nambah upah pedunung lan "narik munggah" deso, uga finansial lan politik. Tionghoa ndeleng kamardikan saka faktor bahan mentah njaba ing tuku lan sewa jangka panjang lan eksploitasi tanah ing sadawane tapel wates China, utamane ing Afrika, Amerika Latin lan .... ing Rusia. Dheweke (Tionghoa) ndeleng kamardikan saka faktor finansial lan politik eksternal sajrone nggawe pusat finansial lan investasi anyar sing dikontrol Cina, platform dagang komoditas, platform dagang cryptocurrency, lan liya-liyane, ing nggawe asosiasi politik antar negara bagian lan serikat pekerja. Nanging Rusia ..... wah, sampeyan kabeh wis ngerti ngendi Rusia bakal yen ana "depresi gedhe" anyar ... . krisis ekonomi global mbesuk ... .Aku wonder carane akeh liyane lan apa jenis "langkah-langkah sing perlu" saka jinis iki bakal Applied ing Rusia nalika krisis tenan teka .......
    1. spektr9
      spektr9 17 Februari 2019 09:43
      0
      Iku mung China sing ora bakal ambruk nalika ngadhepi "depresi gedhe" donya anyar.

      China saiki bisa numpes mung siji bab, kang pengkhianat CIA seneng bakal Recruit, kaya ing aliansi saka 80s ... Nanging aku isih ngarep-arep sing Xi Jinping iku wong sing cerdas lan njupuk menyang akun kabeh kesalahane USSR, supaya nandur modal. ing agensi intelijen lan tatanan nasional kanthi lengkap, lan ngusir kabeh unsur sing ora dikarepake saka kono nganggo sapu
      1. Keong N9
        Keong N9 17 Februari 2019 10:12
        +1
        Sayange, "korupsi" pancen dadi ancaman utama kanggo negara kanthi sistem "penindasan" sing kaku, ora ketompo carane marem lan sugih wong urip ing kahanan kaya mengkono, wong bakal kesel karo tekanan sing katon lan ora katon saka negara lan, ing pungkasan - ing pungkasan, kesel iki diowahi ing wong dadi kepinginan implisit kanggo ngganti sukses ing negara kuwi kanggo soko kurang, nanging supaya ora ana sing ndemek wong lan dheweke mandheg wedi .... Layanan rahasia ngerti babagan sifat manungsa iki lan mesthi digunakake kanggo tujuan sampeyan. China, kanthi sistem kontrol lan penindasan individu sing ketat, ing pangertèn iki, pancen rawan ... pimpinan Cina ngupaya netralake ancaman iki, paling ora nganti sawetara kanthi ngembangake patriotisme ing wargane, gumantung marang sejarah nasional. lan tradhisi .. Sayange, iki kabeh mung dianggo ing lingkungan awam biasa ing maksimum, nganti income rata-rata lan ora bisa ing lingkungan dhuwur-ranking lan antarane wong sugih banget. Kanggo nglawan pengkhianatan kasebut, China wis ngembangake layanan intelijen hukuman sing efektif banget sing gumantung ing Chinatowns sing diadegake ing meh kabeh negara ing donya lan ngilangi pengkhianat ing saindenging jagad, kanthi aturan utama yaiku nguber pengkhianat kanggo ngrampungake karusakan utawa njupuk dheweke. menyang Cina kanggo nyoba, lan ora kanggo mungkasi buron ora ketompo apa, tanpa statute watesan. Ancaman saka struktur punitive kejam iki ngalangi kuwat, nanging maneh, malah nganti watesan tartamtu, yen ngiyanati njupuk Panggonan ing tingkat paling dhuwur, banjur struktur punitive iki ora bakal duwe nilai maneh, amarga padha bakal dadi ora perlu mung. kaya sing ana ing jamane. , dadi KGB sing kuwasa.
  14. depressant
    depressant 17 Februari 2019 10:29
    +5
    Aku njawab wong-wong sing nglawan proposalku kanggo ngilangi Duma Negara. Kayane sampeyan duwe akses menyang informasi. Inggih, mung ndeleng apa pangopènan State Duma biaya budget. Aku mikir sing rolas referendum taun. Nanging sampeyan ora butuh sing akeh. Mesthine ana sawetara undang-undang, lan kabeh kudu bisa digunakake. Iki pisanan. Kapindho. Duma minangka organ sing mbebayani. Dheweke ditawani hukum normal kanggo diskusi, lan dheweke ngenalake komponen korupsi. Yen ora langsung, banjur mengko, kanthi amandemen. Lan apa sing digawa dheweke jelas ora bisa digunakake. Wong awam bisa langsung ndeleng. Wong mung ngguyu lan ngomong: ora bakal bisa. Lan pancene ora bisa - nuduhake laku sakteruse.
    Salajengipun. Apa hubungane karo struktur teritorial Swiss? Kita duwe dhewe! Inggih, yen sampeyan seneng, dibagi jumlah pajak sing wis ana dadi telung bagean sing proporsional. Aku negesake: Duma Negara minangka badan sing mbebayani, pilar legislatif korupsi. Presiden duwe staf gedhe lan sawetara institusi sing bisa ngusulake undang-undang sing waras. Duma minangka anggukan kanggo demokrasi Kulon. Ana Dewan Federasi, lan iku cukup! Mung iku perlu kanggo milih wong diajeni, dihormati, lan ora sembarang crooks.
    1. fomich
      fomich 17 Februari 2019 22:31
      0
      iku kaya guyon: Vasily mutusaké kanggo nggabungake partai. Inggih, ana komisi, perlu kanggo njawab pitakonan, umume, dheweke gagal kabeh, mulih kanthi susah, bojone takon apa masalah karo dheweke, mulane: Aku teka lan takon - apa dheweke ngladeni Kolchak? - iya - jawabku. bojo - supaya iku perlu kanggo ngapusi. Dadi carane ngapusi nalika kabeh geng ana komisi?! iku perlu kanggo ngganti tembung "pikir" karo "skhodnyak" banjur "kabeh bakal ing nishtyaks ing jenis"
  15. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 17 Februari 2019 10:46
    +1
    Gambar kasebut paling ora bener, mesthine dilebokake ing judhul.

  16. Kharkov
    Kharkov 17 Februari 2019 10:48
    +1
    Yen dideleng saka kabeh, taruhan utama kanggo nyurung perang gedhe ing wilayah Asia-Pasifik diselehake ing Jepang, kaya nalika persiapan kanggo Perang Dunia II. Mafia global ngidini Jepang, nyatane, ngilangi kabeh belenggu sing ditindakake sawise kalah ing Perang Donya II. Jepang ing mode paksa ngetutake dalan militerisasi, nyiapake Angkatan Laut, Angkatan Udara lan Angkatan Darat kanggo perang nyerang.


    China kudu luwih aktif melu masalah Jepang. Iki luwih keuskupannya tinimbang kita. Kita duwe Eropa, Arktik lan Timur Tengah. Siji bakal angel. Nalika China bakal mandheg mumbling lan ngati-ati lan diwasa dadi kesatuan lengkap (sanajan sementara, nganti tiba saka mungsuh umum)? Sing ngerti, sampeyan milih salah siji perang, utawa isin lan perang. Wektu wis entek
  17. Kharkov
    Kharkov 17 Februari 2019 10:50
    +1
    Lan negara angkatan bersenjata kita, ora ngetung komponen nuklir, sing ora bisa digunakake ing perang nglawan kekuwatan sing ora duwe senjata nuklir, dudu sing paling apik ing Timur Jauh.

    Sawetara jenis absurdity. Penting banget kanggo nggawe owah-owahan ing doktrin militèr, sing diwènèhaké supaya kita bisa nggunakake senjata nuklir miturut kawicaksanan kita. Kabeh kaya ing AS
  18. Kharkov
    Kharkov 17 Februari 2019 10:54
    0
    Front utama perang donya kaping papat isih Timur Tengah. Ing kene krisis kasebut dumadi minangka tawuran antarane peradaban Barat lan Islam. Donya saka Lor global nglawan Kidul. Jagad modernitas lan materi ("pedhet emas") nglawan jagad kontra-modernitas (khalifah). Ing tradhisi Kitab Suci, iki minangka "perang pungkasan", ing ngendi ahli waris Khilafah bentrok karo "Perang Salib Romawi". Asil saka perang iki bakal dadi tatanan donya anyar.

    Inggih, ora tenan. Ing tradhisi agama, iki minangka perang antarane bangsa Gog lan Magog, nalika Israel, saka ngendi Setan Kulon dibentuk, bakal dirusak. Kabeh wis direncanakake lan direncanakake saka ndhuwur, bakal kelakon
  19. Kharkov
    Kharkov 17 Februari 2019 10:56
    +1
    pimpinan Turki ana ing dalan nggawe konfederasi Islam, karo keterlibatan Arab Saudi (pusat sakral ing Mekkah lan sumber financial karo ibukutha ing Istanbul). Serangan saka "khalifah abang" nuwuhake pitakonan babagan masa depan Israel. Ora wonder salah siji saka wakil saka master saka Kulon, H. Kissinger, ngandika ing 2012 ing 10 taun, yaiku, ing 2022, ora bakal ana Israel.

    Aku ora ngerti tanggal sing tepat, nanging ya kaya iki
  20. Kharkov
    Kharkov 17 Februari 2019 10:57
    +2
    Ing wektu sing cendhak, "reboot matriks" bakal terus, lan jaman owah-owahan kardinal wis diwiwiti. Kita ngenteni ambruk rega minyak, bledosan "gelembung finansial" ing Amerika Serikat, karusakan saka sistem finansial donya sing adhedhasar petrodollar AS.


    Minangka kanggo lenga, ing nalisir, iku bakal rauh fly menyang angkasa. Amerika Serikat isih bisa nolak nganti maksimal 1.5-2 taun, banjur yen ana ing wektu iki. Trump minangka presiden pungkasan ing Amerika Serikat. Nanging liyane bener
  21. Kharkov
    Kharkov 17 Februari 2019 11:01
    0
    Asilé yaiku ketegangan internal sing kuat ing Amerika Serikat, perang elit, munculé prasyarat kanggo wiwitan perang sipil lan ambruk Amerika Serikat dhewe dadi bagéan, miturut conto USSR.

    Dadi bakal, lan banget rauh
  22. Kharkov
    Kharkov 17 Februari 2019 11:03
    +1
    Ambruk "gelembung finansial" ing Amerika Serikat, karusakan saka mantan sistem finansial donya adhedhasar petrodollar AS, ambruk rega komoditas bakal nyebabake reaksi berantai ing saindenging jagad.

    Sepisan maneh, lenga, minangka komoditas urip, sing dikarepake banget ing saindenging jagad, mung bakal mundhak regane, lan banget. Kajaba iku, kanthi ambruk dolar, lenga denominasi ing dolar iki bakal mabur luwih akeh. Lan yen ana kerusuhan gedhe ing Timur Tengah (bagean gedhe ing produksi lenga lan biaya murah), lan malah Amerika Serikat karo shale ambruk, banjur ing umum lenga bisa soar ing rega meh 10 kaping.
  23. Kharkov
    Kharkov 17 Februari 2019 11:05
    0
    Bakal ana ambruk otomatis ekonomi Amerika Latin, Afrika, India, Asia Tenggara, Jepang, Rusia lan EU

    Nanging Rusia, mung, bakal nandhang sangsara paling ora. Thanks kanggo sanksi lan perbaikan makroekonomi. Saiki kita duwe salah sawijining ekonomi paling sehat ing donya.
  24. Kharkov
    Kharkov 17 Februari 2019 11:06
    0
    Nanging pisanan, ekonomi sing fokus ing adol bahan mentah bakal tiba.

    Omong kosong. Kosok baline, dheweke bakal dadi sugih banget. Lan ekonomi sing bakal nandhang sangsara paling akeh yaiku gelembung finansial.
    1. Keong N9
      Keong N9 17 Februari 2019 11:23
      +1
      Sayange, sadurunge ngomong babagan apa sing bakal nandhang sangsara ing wiwitan utawa ana ing papan kaping sepuluh, kita kudu ngerti sethithik babagan apa sing diomongake. Contone, siji kudu ngerti prabédan antarane "ekonomi" lan "gelembung finansial" ing struktur finansial. Kasunyatane, "ekonomi" minangka gabungan saka faktor MATERIAL sing ana sacara material - wong, pabrik, pabrik, kutha, dalan, mobil, peralatan, lan liya-liyane, yaiku, sing mbutuhake replenishment BAHAN PERMANEN kanggo eksistensi, yen ora bakal. dadi corny. Lan struktur finansial ing dasare minangka komponen VIRTUAL - yaiku, apa sing ana ing komputer utawa ana ing bank-bank lan ora mbutuhake APA-APA kanggo orane, kajaba kanggo pangayoman lan fungsi sistem distribusi. Apa sampeyan entuk bedane? Lan saiki ayo dipikirake sapa sing bakal nandhang sangsara paling gedhe saka krisis kasebut? nglirik Elinga "depresi gedhe" ing jaman kepungkur. Struktur financial kuwat banjur nandhang sangsara? Dheweke cepet-cepet mbuwang bagean "beracun" kaya kadal buntut lan uga dadi sugih amarga sedhih rakyat, lan malah nyurung undang-undang sing dibutuhake, menehi motivasi "kebutuhan kanggo metu saka krisis lan ngontrol dana sing isih ana", nanging wong ..... lan ekonomi .... ya, - ana bokong jero lan kebak. Iku bakal padha saiki.
  25. Komentar wis dibusak.
  26. nosnik
    nosnik 17 Februari 2019 11:27
    0
    Sampeyan ngerti, artikel sing rada menarik, kanthi poin kontroversial, "keluwihan", nanging isih kepengin banget, miturut pendapatku, ing artikel kasebut, underestimation pusat kekuwatan ing jaman sing angel lan overestimation pengaruh ekonomi negara, maneh ing kaping masalah, nanging sakabèhé penasaran, matur nuwun kanggo artikel :)
  27. denart50
    denart50 17 Februari 2019 11:38
    0
    "Ing inti krisis lan liya-liyane peradaban kalebu ing North dikembangaké: Rusia, Israel, Jepang "...

    Apa iku? opo

    Inggih, bab bosok sabanjure kapitalisme lan perlu kanggo ngganti sistem ing Rusia - maneh, Fantasi ...
    Sanajan aku setuju karo sawetara perkara ... hi
  28. Tomic3
    Tomic3 17 Februari 2019 11:55
    +1
    Penulis Ren-TV wis direvisi ...
  29. depressant
    depressant 17 Februari 2019 11:57
    +4
    Pangopènan Duma Negara biaya 10 milyar rubles saben taun. Nganakake referendum - 2,8 milyar. Loro referendum setahun, lan iku cukup. Sawise diskusi ekstensif ing pers lan jaringan. Bakal ana rong hukum sing apik. Duma Negara minangka unsur tambahan ing urip kita. Dheweke dadi tulang punggung oligarki lan korupsi.
    1. Turis1996
      Turis1996 17 Februari 2019 20:06
      0
      Gee-gee-gee... Iku lucu, mesthi. Babagan pikiran lan liya-liyane.. Dheweke langsung "mikir" !!! Carane..
  30. 17085
    17085 17 Februari 2019 14:05
    0
    Dadi, aku ora ngerti ... Lan sapa Rusia Ireng lan Abang? Prusia maneh ... Amerika Rusia, muga-muga ora dilalekake ... aja ninggalake wong-wong mau dadi najis dening piala donya?
  31. antipesawat
    antipesawat 17 Februari 2019 16:12
    -1
    Kabeh wong nulis:
    [kutipan Dasar kaslametan yaiku njaga lan tuwuhing populasi] [/ kutipan]
    Ora ana sing nulis - wong Rusia.
    Apa kita isin utawa kita planning kanggo ngimpor Asian karo ireng?
  32. 16112014nk
    16112014nk 17 Februari 2019 17:34
    +2
    Kutipan saka KOCMOC
    Lan matur nuwun marang Putin .... dheweke nindakake kanthi bantuan bandit

    Klasik saka genre. Pimpinan klompok kriminal sing diorganisir njupuk kekuwatan, nyelehake rakyate ing endi-endi lan ndeleng pelanggaran hukum sing ana hubungane karo "nandhang sangsara lan nyedhot" liwat driji, supaya ora ilang panguwasa lan kekuwatan.
  33. balung 1
    balung 1 17 Februari 2019 18:04
    0
    Sepira medeni penulis apa sing ana ing sirahmu? belay
  34. Vladimir Postnikov
    Vladimir Postnikov 17 Februari 2019 19:22
    +2
    Ing wektu sing padha, amarga kamenangan model degradasi-parasit saka masyarakat konsumen Kulon

    Apa penulis bisa menehi definisi model sosio-ekonomi saiki saka masyarakat konsumen Rusia? Apa iku, model domestik saiki? Swara, mangga.
    Ekonomi Rusia tuwuh ing taun kepungkur.
    Miturut IMF kanggo 2018, wutah GDP (PPP) ing Rusia gunggungipun 1,8%. Iki minangka papan kaping 142 ing donya.
    Dikutuk USA - wutah 2,2% (panggonan kaping 132);
    Finlandia - 2,8% (panggonan kaping 114);
    Polandia - 3,8% (panggonan kaping 73);
    Irlandia - 4,1% (panggonan kaping 56);
    Apa wae ing ndhuwur iku negara berkembang.
    Inggih, babagan setaun kepungkur - opsi (siji-wektu) bisa uga.
    Ayo ndeleng tingkat pertumbuhan rata-rata kanggo 2013-2017:
    Rusia - 0,19%
    USA dikutuk - 2,27%;
    Finlandia - 0,70%;
    Polandia - 3,39%;
    Irlandia - 11,34%.
    Aku guess sing penulis ora klasifikasi Rusia minangka model degradasi-parasit. Dadi model apa sing kita duwe, yen ekonomi kita kalah karo degradasi-parasit?
  35. Turis1996
    Turis1996 17 Februari 2019 20:00
    -1
    Mulane kaya mangkene: sampeyan ndeleng judhul artikel - sampeyan langsung ndeleng penulis, ya?!
    Damantsev lan Samsonov "nebus" bebarengan.
    Penulis, aja mbukak kabeh intrik sing wis ana ing judhul artikel !!! Sampeyan wis "kobong" ing judhul !!
    TK, Gusti!!
    Sampeyan malah lair taun pinten?
  36. alta
    alta 17 Februari 2019 20:08
    -1
    Ing wektu sing padha, amarga kamenangan model degradasi-parasit saka masyarakat konsumen Kulon, sing ngubengi kabeh planet, krisis manungsa, manungsa wiwit.

    model degradasi-parasit masyarakat Barat ngutamakake wong, dudu negara!
    Mula, wong-wong Kulon padha mardika lan sugih, urip kanggo seneng-senenge dhewe, ngumbara ing donya, lan populasi negara-negara otoriter urip mlarat (Kuba, Venezuela, Korea Utara, Nikaragua.. ....).
    Standar urip pedunung Rusia lan negara-negara Kulon ora ana tandhingane .....
    Cukup kanggo mbandhingake tingkat pengeluaran negara saben wong ing perawatan kesehatan:
    Rusia - Panggonan kaping 69 - $524
    China - 80 ........... 426
    Iran - 93 ......... 366
    Kulon
    USA - Panggonan 2nd - $9.536
    Jerman - 10 ...... 4592
    Israel - 23 ....... - 2756
    Yunani - 34 ........ 1505
    ttps://nonews.co/directory/lists/countries/health-expenditure-capita
    Alas, mulane wong saka Rusia menyang negara Kulon kanggo perawatan, sing duwe dhuwit ....
    1. alta
      alta 17 Februari 2019 21:02
      0
      Apa sebabe taraf uripe pendhudhuk negara-negara Kulon dhuwur?
      Pamrentahan negara-negara Kulon gumantung marang rakyat, yen taraf uripe mudhun, penduduk bakal milih pamarentah liyane, lan kepala pemerintahan bakal "ilang" saka politik.
      Ing endi Sarkozy (Prancis) saiki, Brown (Inggris) .....
    2. Keong N9
      Keong N9 17 Februari 2019 21:16
      -2
      Ing Rusia, penghasilan $524 dianggep minangka suhu rata-rata ing rumah sakit. Yen njupuk gaji rata-rata, ternyata 60% saka populasi duwe penghasilan ora luwih saka setengah saka jumlah iki ....
      1. alta
        alta 17 Februari 2019 21:31
        +1
        Iki minangka data Kementerian Kesehatan Rusia ... ora mungkin ndhelikake anggaran saiki, transparan.
      2. Konsultan
        Konsultan 17 Februari 2019 21:55
        0
        Kutipan saka alta
        tingkat belanja negara saben wong ing perawatan kesehatan :
        Rusia - Panggonan kaping 69 - $524

        Kutipan: Keong N9
        Ing Rusia income saka $524 adoh-fetched

        Mdya opo

        Iku overheating ngguyu
      3. Komentar wis dibusak.
    3. Thomas sing ora pracaya
      Thomas sing ora pracaya 19 Februari 2019 22:32
      -1
      Urip ing Kulon. Ora minangka turis, nanging kanggo panggonan permanen. Banjur sampeyan bakal getun yen sampeyan ora maca akeh buku sing ngomong babagan 1% lan pemisahan wong miturut macem-macem kritéria; saka warna kulit nganti ukuran dompet. Lan uga babagan kasunyatan manawa milyar emas urip kanthi biaya wong liya. Yagene kabeh negara kudu mbayar utang, nanging sing paling penting ora dibutuhake. Ya, mulane, sampeyan ora bakal njaluk utang maneh yen sampeyan kudu menehi dhuwit nganggo bedhil ing tangan sampeyan, amarga saiki ana ing Venezuela sing padha. Iku isin ing negara kita ora ngerti iki.
  37. Komentar wis dibusak.
  38. alta
    alta 17 Februari 2019 23:34
    0
    Kutipan: Keong N9
    Ing Rusia, penghasilan $524 dianggep minangka suhu rata-rata ing rumah sakit. Yen njupuk gaji rata-rata, ternyata 60% saka populasi duwe penghasilan ora luwih saka setengah saka jumlah iki ....

    Iku ora bab income saka populasi, nanging dana nandur modhal dening negara kanggo kesehatan! Iki macem-macem.
    Pendapatan pedunung bisa dadi 10.000 dolar (!?), lan negara mung nandur modal 524 dolar kanggo perawatan kesehatan ...
  39. kanggo
    kanggo 18 Februari 2019 15:15
    +1
    Kutipan saka KOCMOC
    Lan matur nuwun marang Putin kanggo paling ora mungkasi ambruk

    Yeltsin diangkat dening nuvariches mangsa kita kanggo unravel negara, ing lam iku trep. Lan Putin dilebokake kanggo nglindhungi dheweke. Dhuwit seneng meneng.
  40. meandr51
    meandr51 18 Februari 2019 16:29
    -2
    Kutipan: Keong N9
    Ancaman saka struktur paukuman sing kejam iki minangka pencegah sing kuat, nanging maneh, nganti watesan tartamtu, yen pengkhianatan dumadi ing tingkat paling dhuwur, struktur punitive iki ora bakal duwe nilai kasebut maneh, amarga bakal dadi ora perlu kaya sing ana. ing jamane. , dadi KGB sing kuwasa kabeh.

    Ora bakal ana papan kanggo mlayu saka China. Kabeh panggonan liyane bakal luwih mbebayani lan ora tenang. Efek saka vacuum cleaner dolar bakal ilang. Kosok baline, China bakal dadi pusat finansial ing jagad iki lan ngaktifake pembersih vakum ...
  41. nikvic46
    nikvic46 19 Februari 2019 08:20
    -1
    Kita kabeh nyoba mikir sacara global, lan nglalekake bebener sing prasaja. Apa donya wis saya apik wiwit runtuh USSR? Wangsulan
    iku ketok. Mulane, aku ora gosok tangan karo mikir ambruk negara gedhe. Kita kudu mikir babagan akibat. Aku bubar maca sawetara kabar apik kanggo aku. Bubar, 10% wis pindhah saka kutha-kutha Rusia menyang deso. Iku bakal luar biasa angel kanggo wong-wong mau. Nanging konco wong-wong iki masa depan kita. Ayo
    bakal ana teknologi dhuwur, lan nutrisi normal Vavilov nyoba kanggo Feed negara, lan saiki
    ilmuwan overdid iku Suplemen dietary - sing dadi basis saka Nutrition lan perawatan.
  42. Dzhungar
    Dzhungar 19 Februari 2019 09:10
    0
    Samsonov wis duwe gaya nulis artikel dhewe ...... Kita langsung kenal
    1. vadimtt
      vadimtt 19 Februari 2019 11:03
      0
      Gayane apik tenan. Nanging kasunyatane yen suwe-suwe dheweke wiwit seneng karo artikel-artikel kasebut, mula dadi masalah nyata. keprungu .
      1. Dzhungar
        Dzhungar 23 Februari 2019 16:02
        0
        Apa masalahe banjur....?
  43. turbris
    turbris 19 Februari 2019 13:18
    0
    Kanggo sapa penulis nerbitake artikele? Ing kene Samsonov nulis babagan krisis donya global lan perang donya, aku durung siap ngomong babagan topik kasebut, kudu ngerti apa sing ditulis. Lan apa sing ditindakake para blogger - topik iki ora menarik kanggo dheweke - mula, aja nulis komentar! Komunikasi ing pribadi ing topik domestik, ing pungkasan iku mung ora ngormati kanggo penulis! Nah, ora ana otak sing cukup kanggo ngrembug artikel kasebut, mula meneng, aja mbukak omong kosong sampeyan kanggo diskusi umum!
  44. Lynx33
    Lynx33 19 Februari 2019 16:39
    +1
    Aku maca komentar saka ahli sofa. UUUUUUUh, energi cepet-cepet saka kabeh retakan wassat Iku bakal ing arah sing bener (saben ing tangan shovel karo pick), sawetara minggu lan komunisme ing kabeh planet wis teka. ngguyu
  45. Thomas sing ora pracaya
    Thomas sing ora pracaya 19 Februari 2019 22:20
    -1
    Iku misale jek kita ilang ing alas sing digawe Khrushchev. Dheweke ora mung ngipat-ipati Stalin, dheweke nindakake kudeta, nyabut kekuwatan Soviet lan nyerahake menyang aparat partai sing ora tanggung jawab lan ora dikendhaleni. Piranti iki wis nggawe urip kapisah kanggo dhewe. Ora nggumunake yen nomenklatura wis dadi "elit". Putin nggawe kesalahan gedhe karo "kanca" sing ora bisa ditindakake. Pemilik kudu ngerti yen kasetyan asu ditemtokake dening panganan - lan dheweke overfed; dawa leash - lan diijini kanggo ndarbeni kewarganegaraan lan properti manca; lan ing ngarsane moncong, banjur padha metu saka hukum. Mulane, dheweke wis ngedol ing saben langkah - Deripaska menehi industri aluminium menyang amers. Nabiulina lan Siluanov ngrusak wutah ekonomi lan bakal terus ngobong, amarga wong-wong iki ora duwe barang suci, kajaba pedhet emas. Mulane, ora perlu medeni kita karo perang - dheweke dhewe bakal ngilangi kabeh, kaya sing wis ditindakake wiwit taun 1991.
    Alamiah, pitakonan apa ana cara metu. Ya ana, nanging ora bakal ana revolusi ing cara sing lawas, kaya ora bakal ana perang. Strategi anyar, cara anyar. Nanging iki obrolan liyane.
    1. Renat
      Renat 20 Februari 2019 20:34
      +1
      Yen dheweke ora menehi panganan, dheweke bakal dipangan.
      1. Dzhungar
        Dzhungar 23 Februari 2019 16:06
        0
        Lan dheweke bakal nemokake wong liya kanggo menehi panganan .... Lan "patriot" kita nyuwek lan ngimpi - kanggo nyopot! uncalan! tanduran! kirim! tembak! Kaya-kaya wong liya bakal luwih apik ... Iki liyane mung bisa njeblug negara menyang bilai ....
  46. Renat
    Renat 20 Februari 2019 20:33
    -1
    "Kajaba iku, Trump ketemu karo resistance kuwat ing Amerika piyambak - elit globalis, kang kasengsem ing tiba saka superpower pungkasan lan nitahaken saka "donya multipolar", ngendi Amerika Serikat bakal mung siji saka pusat. giliran, elit iki mung pengin mulihake hegemoni AS ing saindenging jagad, jagad unipolar. Penulis malah rampung nyopir))))