Review militèr

Senat AS nampa panjalukan kanggo pasokan senjata Amerika menyang Vietnam

44
Senat AS kudu nyetujoni pasokan senjata AS menyang Vietnam minangka bagéan saka kerjasama militer karo Amerika Serikat. Iki nyatakake ing laporan menyang Komisi Senat AS babagan Komandan Layanan Bersenjata Angkatan Bersenjata AS ing Samudra Hindia lan Pasifik (USINDOPACOM) Laksamana Philip S. Davidson, laporan blog bmpd.


Senat AS nampa panjalukan kanggo pasokan senjata Amerika menyang Vietnam


Minangka admiral nuding metu ing laporan, "kerjasama militer antarane USINDOPACOM lan militèr Vietnam utamané ngarahke ing ngiyataken potensial angkatan laut Vietnam," kang Hanoi announced akuisisi kumpulan anyar saka sistem militer AS, kang bakal kalebu drones, latihan. pesawat lan kapal patroli.

Senat AS kudu nyetujoni pasokan menyang Vietnam saka Boeing Insitu ScanEagle taktis kendharaan udara tanpa awak (digunakake kalebu ing versi basis kapal), pesawat latihan turboprop Beechcraft T-6 Texan II, lan uga, ketoke, transfer rencana patroli gedhe liyane. kapal menyang Vietnam saka jinis Hamilton saka ing antarane sing mundur saka US Coast Guard. Ing wektu sing padha, informasi babagan jumlah drone lan pesawat latihan ora diumumake.

Sadurunge, ing 2017, Vietnam Coast Guard nampa saka Amerika Serikat kapal patroli kelas Hamilton gedhe WHEC 722 Morgenthau, decommissioned saka US Coast Guard. Ing wektu sing padha, rencana uga dilaporake kanggo transfer kapal liya sing padha. Rencana kanggo ndarbeni ScanEagle UAV diumumake ing awal taun kepungkur, ing wektu sing padha dilaporake manawa Angkatan Udara Vietnam kasengsem ing pesawat latihan T-6 Texan II.
Foto sing digunakake:
www.facebook.com/WarCommissar
44 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Lopatov
    Lopatov 18 Februari 2019 10:37
    +3
    Q.E.D. Pambangunan Tembok Besar Anti-China Obama terus ...
    Lan ing wektu sing padha, Amerika dumadakan ora peduli karo "komunis rambut abang totalitarian"
    1. UsRat
      UsRat 18 Februari 2019 10:44
      +2
      Liyane sing lucu - carane para kapitalis bisa ngedol peralatan sing ditarik saka armadane..!!! Otjuzali lan didol - ngimpi!!
      1. Lopatov
        Lopatov 18 Februari 2019 10:47
        +2
        Iki banget migunani kanggo wong-wong mau.
        Demilitarisasi lan pembuangan kapal minangka perkara sing rumit lan larang, asring banget ora bisa dibenerake kanthi finansial.
        Kadang iku malah luwih duwe bathi mung menehi, iku bakal biaya kurang kanggo budget
        1. UsRat
          UsRat 18 Februari 2019 10:51
          +3
          Kanggo menehi yaiku menehi, USSR menehi akeh ... nanging kanggo ngedol ... ana akeh sing kudu dipelajari!
        2. irokez
          irokez 18 Februari 2019 12:11
          -3
          Lagi ngomong: - "Yen sampeyan pengin bangkrut negara - menehi peralatan lawas."
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Invoice
        Invoice 18 Februari 2019 11:08
        -2
        Keajaiban Pemasaran! utawa vparivayut kanggo rega rada luwih saka daur ulang + logam. Kaya Ukraina, prau, lan "kasedhiya" silihan, didol kethokan decommissioned, + padha diklumpukake transportasi! lan keplok tangan!
        1. Thunderbolt
          Thunderbolt 18 Februari 2019 17:52
          0
          Kutipan saka Irokez
          "Yen sampeyan pengin bangkrut negara, wenehi peralatan lawas."
          Perdagangan antarane negara kasebut kira-kira $ 50 milyar. Kajaba iku, wong Amerika ngirim investasi menyang Vietnam, lan wong Vietnam ngirim siswa menyang Amerika. Dadi Vietnam ora ngemis, lan ora duwe bathi kanggo Amerika ngrusak, lan yen njupuk kapal kuwi, iku ndeleng iku minangka keuntungan kanggo dhewe /// kita ora ngerti apa sistem diinstal ing kono ///. A plus yaiku rapprochement karo Amerika Serikat ing bidang militer. Sawise kabeh, ing cedhak ana tetanggan gedhe, contone, bisa nyebut wilayah sing disengketakan, bakal angel ditindakake Vietnam dhewe. Dheweke lan wong India pengin ngekstrak hidrokarbon ing segara, mula wong Tionghoa. "Nelayan" asring ana ing kono.
  2. awg75
    awg75 18 Februari 2019 10:46
    +1
    dina wis ora adoh nalika kita bakal ndeleng Vietnam galloping .....
    1. UsRat
      UsRat 18 Februari 2019 10:49
      -2
      Kutipan saka awg75
      dina wis ora adoh nalika kita bakal ndeleng Vietnam galloping .....

      Kesimpulan sing aneh, lan amarga adhedhasar teks artikel kasebut ... ngguyu
    2. Gritsa
      Gritsa 18 Februari 2019 11:02
      0
      Kutipan saka awg75
      dina wis ora adoh nalika kita bakal ndeleng Vietnam galloping .....

      Lan ing buku teks kasebut bakal ditulis yen USSR miwiti perang ing Vietnam, lan Amerika Serikat mbebasake saka tirani.
  3. Alexey-74
    Alexey-74 18 Februari 2019 10:46
    0
    Vietnam kelalen perang karo Amerika Serikat? Kok nginjak rake sing padha maneh ...
    1. UsRat
      UsRat 18 Februari 2019 10:48
      -1
      Kancaku, sampeyan wis macet ing masa lalu..
      1. Alexey-74
        Alexey-74 18 Februari 2019 10:51
        +1
        Rusia kudu nguatake kerjasama karo Vietnam, yen ora bakal tiba ing Amerika Serikat ..... nanging akeh wong sing ngelingi perang ing kana, biyen aku macet utawa saiki, iki ora pati penting, sing utama. sing padha ngerti ngendi padha climbing. AS mung ora nindakake apa-apa.
        1. UsRat
          UsRat 18 Februari 2019 10:55
          -3
          Smileed lan komentar iki, Menehi naivety. Utamané tawaran pisanan!
          Wong Vietnam nekad golek pasar AS, lan sampeyan - yen ora, dheweke bakal ana ing AS (!) ... wassat

          Komunis Vietnam ana ing dalan sing bener! Dheweke kudu mikir babagan rakyate ...
    2. Lopatov
      Lopatov 18 Februari 2019 10:48
      +1
      Kutipan: Alexey-74
      Vietnam kelalen perang karo Amerika Serikat?

      Ora. Nanging dheweke uga ora lali perang karo China. Ing wektu sing padha, Amerika Serikat adoh, lan China cedhak.
    3. donavi49
      donavi49 18 Februari 2019 10:50
      +2
      Kanggo dangu. Dheweke uga nyedhiyakake Boeing 25 milyar nglirik
      Paling taun aku wis nampa Dreamliner pisanan lan 737 pisanan saka model anyar.
    4. Pukulan bolongan
      Pukulan bolongan 18 Februari 2019 11:08
      -2
      Kutipan: Alexey-74
      Vietnam kelalen perang karo Amerika Serikat? Kok nginjak rake sing padha maneh ...

      Mesthi ora, nanging amarga padha nimbang piyambak pemenang, iku luwih gampang kanggo nimbang maneh sesambetan sadurungé. Lan padha nindakake kanthi bener.
      1. Lopatov
        Lopatov 18 Februari 2019 11:16
        -1
        Quote: Punch Lubang
        Mesthi ora, nanging amarga padha nimbang piyambak pemenang, iku luwih gampang kanggo nimbang maneh sesambetan sadurungé.

        Lan iya...
        Nanging sing kapitunan, i.e. Amerika, utamane ditekan. Yen tiwas padha gotong royong.

        Padha biasane banget dendam. Iran ngerti. Ya, lan kita kudu ngomong babagan iki. Ing sisih liya, Amerika bisa ngganti sikape marang negara kasebut kanthi gampang banget. Ya, lan hubungan sekutu ora nate nyegah Amerika nyoba ngganti panguwasa negara.
    5. Korax71
      Korax71 18 Februari 2019 11:26
      +1
      Aku ora lali, kabeh wong ing kono eling banget. Lan padha ngelingi marinir Korea Selatan, sing terakhir, Nanging, malah mbukak memorial ing Korea Kidul kanggo memori saka korban Vietnam sing nandhang sangsara marga saka tumindak tentara Korea. Nanging dudu kuwi. Ing sawijining wektu, pimpinan Partai Komunis Vietnam nggawe konsesi. Populasi entuk kesempatan kanggo duwe properti pribadi lan mbukak bisnis cilik, lan negara menehi jaminan kanggo keamanan investasi asing. pepadhamu minangka China ing tangan. Lan Vietnam ngerti banget babagan iki.
  4. Gritsa
    Gritsa 18 Februari 2019 10:54
    +1
    Sayange, kita ora bisa nindakake. Akhir-akhir iki kita ora gelem tuku sing anyar. Ora ana pengalaman kapitalis sing cukup. Upbringing sosialis kita ora ngidini kita njupuk impertinence, arrogance lan cynicism.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
  5. Ural-4320
    Ural-4320 18 Februari 2019 11:02
    +2
    Quote: Grits
    Sayange, kita ora bisa nindakake. Akhir-akhir iki kita ora gelem tuku sing anyar. Ora ana pengalaman kapitalis sing cukup. Upbringing sosialis kita ora ngidini kita njupuk impertinence, arrogance lan cynicism.

    Lan apa gunane kita nyorong senjata ing saindenging jagad? Item penghasilan? Lan kanthi lemah karo kulkas lan TV kanggo ngisi kabeh jagad? Mobil biasa, ekskavator, kapal, pesawat? Ya, kita ngerti carane nggawe senjata, nanging mung kaping pirang-pirang dheweke nembak maneh. Lan wong-wong sing wis siyap mangan negara kita entuk pinten?
    1. UsRat
      UsRat 18 Februari 2019 11:10
      +1
      Inggih, ayo ngomong - ana perang kanggo pasar senjata lan sampeyan ora perlu ninggalake otak sampeyan ... saingan bakal muter ing sirahe lan adol dhewe tinimbang kita .. sing uga bakal nembak kita (yen kelakon)..
      Kita wis nggawe kulkas, kita adol ing saindenging jagad ... yaiku. tulisanmu wiwit kawujud ngguyu
    2. Gritsa
      Gritsa 18 Februari 2019 11:10
      +1
      Kutipan: Ural-4320
      Ya, kita bisa nggawe senjata

      Mantan bosku mesthi rewel - jarene, kepiye carane tank wesi metu kanthi apik, nanging "silet" dadi kethul?
  6. spiriolla-45
    spiriolla-45 18 Februari 2019 11:05
    0
    Wedhus wedhus wedhus, wong Yankees nglawan sampeyan karo wong Cina, lan ing kana Rusia dudu asisten sampeyan.
  7. Ural-4320
    Ural-4320 18 Februari 2019 11:25
    +1
    Kutipan: NasRat
    Inggih, ayo ngomong - ana perang kanggo pasar senjata lan sampeyan ora perlu ninggalake otak sampeyan ... saingan bakal muter ing sirahe lan adol dhewe tinimbang kita .. sing uga bakal nembak kita (yen kelakon)..
    Kita wis nggawe kulkas, kita adol ing saindenging jagad ... yaiku. tulisanmu wiwit kawujud ngguyu

    Apa kowe?! Lan apa sing diarani? Bosch, Gaggenau, Samsung, LG? Utawa Absheron, Sviyaga, ZIL, Donbass. Bisa maca review wareg saka burgher ing kulkas Russian?
    Banjur adol senjata sampeyan menyang mungsuh sing potensial banjur hiccups uga. Ana sawetara Buk saka Ukraina, mula isih akeh Su lan MiG sing mabur ing saindenging jagad, lan ora ana sing mbatalake provokasi.
    1. UsRat
      UsRat 18 Februari 2019 11:44
      0
      Household Appliances

      Ekspor mesin cuci rumah tangga ing taun 2017 mundhak 26% dadi 1779 ewu unit. Iki minangka rekor mutlak liyane! Kanggo taun katelu berturut-turut, ana peningkatan sing signifikan; sajrone wektu iki, pangiriman saya tambah luwih saka 4 kali. Wiwit 2016, Rusia wis dadi peringkat 7 ing donya ing ekspor mesin cuci (sawise China, Polandia, Turki, Thailand, Italia lan Slowakia). Ing istilah regane, ekspor gunggunge $319 yuta (+36%).

      Ekspor pesawat TV ing taun 2017 mundhak 15,8% dadi 957 ewu unit. Wiwit pertengahan 90-an, ekspor luwih dhuwur mung ing 2012-2014. (ing puncak - 1524 ewu unit ing 2013, kang 903 ewu USD hali kanggo Ukraina). Kanggo telung taun berturut-turut, ana paningkatan pasokan sing signifikan. Ing babagan nilai, ekspor gunggungipun $309 yuta (+22%).

      Ekspor piranti pemanas listrik (iki utamane barang-barang rumah tangga - pemanas banyu, oven listrik lan gelombang mikro, wesi, ceret listrik, lan liya-liyane) ing 2017 mundhak 21% dadi $ 143 yuta. Iki minangka asil kaping telu ing sajarah Rusia anyar, nomer loro mung kanggo puncak 2013-2014 (163 lan 168 yuta dolar).

      Ekspor kulkas rumah tangga ing 2017 mundhak 23% dadi 579 ewu unit. Wiwit pertengahan 90-an, ekspor luwih dhuwur mung ing taun 2010-2013. (maksimum - 686 ewu potongan ing 2011). Kanggo telung taun berturut-turut, ana paningkatan pasokan sing signifikan. Ing babagan nilai, ekspor udakara $142 yuta (+31%).

      Ekspor piranti elektromekanik rumah tangga (penggiling daging, juicer, lan liya-liyane) ing taun 2017 mundhak 31% dadi $ 30,2 yuta. Iki minangka asil kaping pindho wiwit taun 1996, rekor 2013 yaiku $ 32,9 yuta.

      Ekspor pembersih vakum ing taun 2017 mundhak 3,7% dadi 312 ewu unit. Iki minangka rekor mutlak liyane. Ing wektu sing padha, saiki kabeh utawa meh kabeh produk diekspor maneh - ing Rusia, produksi wis meh mandheg, ing 2016 mung 13 ewu potongan pembersih vakum rumah tangga sing diprodhuksi. Ing nilai, ekspor gunggungipun $26,5 yuta (+22%). Saliyane ing ruang pasca-Soviet, pembersih vakum aktif didol ing UAE.

      Minangka kasunyatan sing menarik, siji prestasi ekspor maneh skala gedhe bisa kasebut. Ekspor telpon ing taun 2017 udakara 3,01 yuta unit (+6,8%) kanthi rega $209 yuta (+28%), sing uga dadi rekor. Kajaba iku, saliyane Belarus lan Kazakhstan sing biasa, pangiriman menyang Transkaukasus lan negara-negara ing luar negeri dadi luwih katon. Ekspor ulang telpon sing signifikan diwiwiti mung ing 2012 - iki, mesthi, ora "digawe dening kita", nanging "digawe dening kita".

      Ekspor kompor gas rumah tangga (lan piranti sing padha) ing 2017 mundhak 28% dadi 114 unit. Iki maksimal wiwit pertengahan 90-an (ora ana data sadurunge). Wutah kacathet kanggo taun kaping enem saurutan, sajrone wektu iki pasokan wis tambah 3 kali! Ing babagan nilai, ekspor udakara $11,8 yuta (+37%), sing uga dadi rekor jangka panjang.


      Ekspor sandhangan kabeh jinis ing 2017 mundhak 25% dadi $ 384 yuta. Iki mung rada luwih murah tinimbang sing paling dhuwur wiwit 1994 ing 2014 ($ 401 yuta); njupuk menyang akun imbuhan sakteruse saka perdagangan karo EAEU, prabédan bakal malah luwih cilik. Kira-kira sapratelon saka paningkatan kasebut diwenehake dening outerwear tekstil, ekspor gaun, kaos, celonone, kaos kaki, sweater, pakaian kerja wis akeh banget.

      Ekspor alas kaki ing 2017 mundhak 13,4% dadi 17,7 yuta pasang. Iki minangka angka paling dhuwur wiwit paling sethithik 1996, nanging paling kamungkinan kanggo kabeh wektu Rusia merdika. Ing babagan nilai, ekspor udakara $176 yuta (+4,2%).

      Ekspor produk tekstil sing wis rampung (linen, tirai, tenda, tas, kain, lan liya-liyane) ing 2017 mundhak 22% dadi $ 84 yuta. Iki minangka dhuwur anyar wiwit 1994 (lan paling mungkin ing sejarah paling anyar ing Rusia), sing sadurunge Puncak $ 80 yuta ing 2014.

      Ekspor dolanan ing 2017 mundhak 20% dadi $ 65 yuta. Iki minangka rekor anyar kanggo Rusia! Ing 2010s ekspor duwe gaya munggah anteng (mung ing 2015 ana nyuda tipis), dibandhingake 2010, Penyetor tambah meh 4 kaping, ing 2000s. ekspor ora ngluwihi $15 yuta.

      Ekspor koper, tas, dompet, kasus lan produk sing padha ing 2017 mundhak 8,6% dadi $ 36,3 yuta.



      Ekspor mebel ing taun 2017 mundhak 33% dadi $ 324 yuta. Iki minangka asil kaping telu ing sejarah, nomer loro mung ing puncak 2007-2008. Ing babagan bobot, ekspor udakara 186 ewu ton (+17,2%), minangka asil kaping pindho sawise maksimal ing taun 2007 (195 ewu ton).

      Ekspor popok lan produk kebersihan sing padha ing taun 2017 berjumlah 47 ewu ton. Iki minangka asil kaping telu ing sajarah Rusia, rada luwih murah tinimbang sing paling dhuwur ing 2015-2016. (50-51 ewu ton), nganti 2011, pasokan ora ngluwihi 10 ewu ton. Ing wektu sing padha, ing babagan nilai, ekspor udakara 373 yuta dolar (+ 89%), nanging ana sawetara crita sing ora bisa dingerteni. karo Kazakhstan (rega telung).

      Ekspor cukur lan lading kanggo wong-wong mau ing 2017 tambah 59% dadi $ 75 yuta. Iki minangka sing paling dhuwur wiwit pertengahan 90-an (ora ana data sadurungé), rekor sadurungé $ 66 yuta ing 2014. Ing istilah kuantitatif, ngekspor 326 yuta pisau cukur ( +25%) ing $42,5 yuta lan 2397 yuta lading (+1,5%) ing $32,2 yuta

      Ekspor barang-barang sanitasi keramik ing 2017 tambah 10,9% dadi ton 34. Iki minangka asil paling apik liyane ing sajarah Rusia anyar! Ekspor saya tambah akeh kanggo taun kaping enem berturut-turut, nalika pasokan saya tambah 3,3 kali. Ing babagan nilai, ekspor udakara $44 yuta (+28%).

      Ekspor peralatan olahraga ing 2017 tambah 18,1% dadi $ 32 yuta. Iki minangka asil paling apik wiwit pertengahan 1990-an. (maksimum sadurunge - 27,4 yuta dolar ing 2013), ing 2000s. ekspor ora ngluwihi $ 15 yuta. Ing bobot, pangiriman wis akeh terus wiwit 2010.

      Ekspor sikat untu ing 2017 mundhak 32% dadi 20,8 yuta potongan. Iki rekor anyar! Ing istilah regane, ekspor gunggunge $11,1 yuta (+54%). Ing volume sing signifikan, ekspor sikat untu saka Rusia wis ditindakake mung sawetara taun, nalika terus berkembang.




      Ekspor macem-macem bahan kimia konsumen terus berkembang. Ing 2017, diekspor:

      deterjen lan produk reresik kanggo adol eceran - 280 ewu ton kanggo 512 yuta dolar,
      produk rambut - 76 ewu ton kanggo 190 yuta dolar,
      kosmetik - 17,3 ewu ton kanggo $ 176 yuta,
      sabun lan analog - 94 ewu ton kanggo 117 yuta dolar,
      deodoran - 26 ewu ton kanggo 72 yuta dolar,
      produk kesehatan dental - 19 ewu ton kanggo $72 yuta,
      minyak wangi lan banyu jamban - 5,7 ewu ton kanggo 70 yuta dolar,
      penyegar hawa - 9,5 ewu ton kanggo $ 21 yuta
      Indikator kuantitatif kabeh rekor, indikator biaya meh kabeh (kanggo sabun lan analog, cedhak karo rekor 2013).

      Ekspor wallpaper ing 2017 gunggunge 18 ewu ton (+10,5%) kanggo $74 yuta (+36%). Ing babagan bobot, iki maksimal wiwit taun 1994 (ora ana data sadurunge, kemungkinan ing awal taun 1990-an luwih akeh pangiriman), sajrone 3 taun kepungkur, pangiriman wis meh tikel kaping pindho; ing babagan biaya - rekaman absolut liyane.

      Ekspor kebersihan kertas lan produk rumah tangga ing taun 2017 gunggunge 51 ewu ton (-0,6%) kanthi $61 yuta (+14,6%). Ing babagan bobot, iki nomer loro mung kanggo angka rekor taun kepungkur, nanging sawise klarifikasi kanggo EAEU, mesthi bakal luwih dhuwur; saka segi biaya, iki minangka rekor mutlak anyar.

      Ekspor peralatan pawon kayu ing 2017 gunggunge 23,6 ewu ton (+30%) kanthi $8 yuta (+45%). Loro-lorone indikator kasebut mecah rekor, ing babagan bobot, kenaikan sing signifikan kanggo taun kaping 4 berturut-turut.
      1. Kot28
        Kot28 18 Februari 2019 12:02
        0
        Miturut cara, komputer Russian cukup rego.
      2. Mercenary
        Mercenary 18 Februari 2019 12:54
        +1
        Off topik, nanging matur nuwun!
      3. Ural-4320
        Ural-4320 18 Februari 2019 12:55
        0
        Sampeyan ngerti, aku ora kasengsem ing pinten Ariston nindakake ing Lipetsk utawa BMW / Mazda ing Kaliningrad. Aku kepingin weruh carane akeh pembangunan saka tutup kanggo tutup didol ing wangun produk rampung?
        Aku ora kasengsem maca statistik dodolan kanggo produk lokal.
        1. UsRat
          UsRat 18 Februari 2019 14:25
          -1
          Apa sebabe snober? Wong Tionghoa, sampeyan ndeleng, ora disdain (lan ora disdain saiki) kanggo lokalisasi barang ... lan ing kene ana snob Rusia - menehi wong mung domestik - saka tutup kanggo tutup ... negatif
          Sejarah GAZ, ZIL, traktor, Stalinet, pesawat lan barang liyane. kok ana - padha tuku roti ing AS, pipa kanggo gas lan lenga ing Jerman - lan padha ora disdain ... nanging ing kene tanduran dudu pabrik kanggo dheweke, amarga ana komponen impor ana ..., mung lali. - buruh lan pabrik kita ing Rusia, nalika sukses saingan karo analog impor ...

          Apa sing nggawe sampeyan rumangsa minder?
          1. Ural-4320
            Ural-4320 18 Februari 2019 14:39
            0
            Snobbery yaiku sawise lokalisasi Ford ana GAZ kanthi perkembangan dhewe, sing isih digunakake ing SUV. Lan saiki kita duwe pangembangan dhewe kanthi irung gulkin. China luwih maju amarga wiwitane disalin, banjur wiwit berkembang dhewe. Oh, iki wis kedadeyan sadurunge? Oh ya! USSR ing 20s.
            Carane akeh wis thukul ing Kaliningrad wiwit Déwan saka BMW pisanan? Ya, ora ana apa-apa: kepiye carane ngethok kit mobil, lan dheweke corak. Lan BMW bakal ninggalake situs iki lan panelusuran kanggo mesin screwdriver liyane bakal miwiti. Pira dhuwit menyang negara saka ngrakit BMW? Cetha yen ana iwak sing ora ana iwak lan kanker, nanging apa kita wis suwe banget ora ana iwak? Ing tetanggan Chernyakhovsk, 90% perusahaan makarya kanggo pertahanan. Dheweke nggawe alat mesin kanggo produksi alat mesin, peralatan presisi dhuwur. Ing sekolah ngendi adhiku sinau ing taun 1991 ana kelas komputer karo lengen 5-koordinat mekanik, padha karo Kuka saiki.
            Saiki kutha wis sepi lan rahayu. Malah bangunan pabrik Jerman lawas dibongkar dadi bata ...
            1. UsRat
              UsRat 18 Februari 2019 14:48
              -2
              Wong Cina duwe perkembangan dhewe ing kulkas ...? Lan apa sing anyar? wassat Banjur njaluk saka kita!
              GAZ karo pembangunan ... bungah! - kenapa kudu tuku VAZ yen ana GAZ karo perkembangane ...? keprungu Napa sampeyan tuku pabrik VAZ? Lan carane tuku lan mandheg ing pembangunan ... lan cap mobil sing padha kanggo dekade ...

              Lan kasunyatan manawa 90% kerja kanggo pertahanan - iki ngrusak USSR ... mung snobbery sampeyan! Donya wis owah. Sampeyan ora!
              1. Ural-4320
                Ural-4320 18 Februari 2019 15:38
                0
                VAZ dituku amarga kapasitas sing ana ora ngidini jumlah mobil penumpang sing direncanakake bisa diprodhuksi. Banjur, miturut asil tes mobil, Renault 16 menang, dudu Fiat 124. Mung Renault sing bisa nyedhiyakake pabrik kanthi produksi 250000 mobil saben taun, lan Fiat - 600000 mobil. Mulane kita tuku pabrik lan mobil saka Fiat. Banjur rampung dangu ing ngarep conveyor.
                Sinau sejarah, eksposer saka snobbery.
                1. UsRat
                  UsRat 19 Februari 2019 08:48
                  0
                  Hehe ... Sing ora ngganggu sampeyan, aku weruh yen Renault menang, nanging padha tuku Fiat - jumlah utama !? wassat Iku padha karo ngeculake, sing utama yaiku ngeculake akeh - motto kasebut ana ing kabeh, miturut USSR ...
                  Lan kanthi cara - yen kapasitas ora ngidini produksi mobil domestik - dheweke bakal mbangun pabrik anyar adhedhasar industri domestik, nanging ora, dheweke cepet-cepet sawise tanduran sing diimpor - apa iki uga ora ngganggu sampeyan?
                  Nanging ing sajarah VAZ, sing paling lucu - padha rampung kanggo dangu ...! Luwih saka 40 taun - lan kabeh wong wis ngrampungake kreta iki! Dadi dheweke ora rampung! Kanggo iku, kabeh iku domestik! keprungu Nganti saiki, masyarakat duwe refleks kanggo industri otomotif domestik .... nanging iki ora ngganggu sampeyan uga ..... keprungu Good luck sejarawan!
                  1. Ural-4320
                    Ural-4320 19 Februari 2019 10:05
                    0
                    Aja isin. Waca sejarah tuku pabrik mobil saka Italia lan kenapa VAZ-2101 lan Fiat-124 beda-beda.
  8. Berkut24
    Berkut24 18 Februari 2019 11:34
    0
    Iku ora babagan tuku lan adol. Ing kene titik kasebut ana ing tata letak quadrangle AS-China-Rusia-Vietnam. Trough lawas ora bakal ngganti imbangan saka daya ing sembarang cara, nanging serves minangka jenis argumentasi ing rembugan bisu.
    1. donavi49
      donavi49 18 Februari 2019 11:59
      +1
      Uga, ana uga UAV pengintaian lan Texans.
      1. donavi49
        donavi49 18 Februari 2019 12:06
        +1
        Apa sampeyan lali Israel minangka salah sawijining mitra utama saiki:
        - kabeh baris senjata infanteri:
        carbine Tavor lan ACE
        ShV - Galil
        komplèks sniper - Galati
        bedhil mesin - Negev
        peluncur granat - Matador

        SAM - Laba-laba


        MLRS - Tambahan.
  9. rotmistr60
    rotmistr60 18 Februari 2019 12:22
    0
    Amerika wis strenuously "dipakani" Vietnam, lan ketoke, iku malah siyap mangan saka tangan.
  10. HMR333
    HMR333 18 Februari 2019 12:41
    0
    Aku ora ngerti carane komunikasi karo wong-wong mau ing umum sawise padha nyerang Vietnam amarga pelaut mabuk lan diwutahake senjata kimia ing wong ....
    1. Thunderbolt
      Thunderbolt 18 Februari 2019 17:59
      0
      Kita komunikasi karo wong Jerman.
      Lan kok padha ora bisa.
  11. Mercenary
    Mercenary 18 Februari 2019 12:47
    0
    Thanks kanggo Medvedev, sing ngilangi utang 11 milyar dolar menyang Vietnam. Saiki bakal ana sing kudu dibayar kanggo Amerika
  12. Silvestr
    Silvestr 18 Februari 2019 12:52
    0
    50 taun wis liwati lan Amerika + Vietnam = kekancan lan permen karet
  13. balung 1
    balung 1 18 Februari 2019 21:28
    0
    Apa iku repatriasi? - utawa adol?