Review militèr

Apa saran sampeyan, budayawan?

178
Wartawan utama minggu iki yaiku sing disebut Dewan Umum ing Komite Budaya Duma Negara Rusia. Ora mung wong-wong sing gumun karo kabar yen papan ing dewan kasebut wis dipesen kanthi harfiah kanggo Makarevich, sing bubar nggawa budaya kanggo para punishers Ukrainia, nanging uga Chrysostom sing ora diucapake jenenge Shnur, i.e. Sergey Shnurov, mapan ing status (anyar kanggo karakter) panggonan.


Apa saran sampeyan, budayawan?

Kabeh menyang Dewan!

Apa Dewan Umum ing Komite Budaya ing prinsip? Perch sing ramah ego iki digawe tanggal 15 Januari 2019. Malah ing tataran tatanan, dewan kasebut kalebu: Mikhail Shvydkoy, direktur lan kepala studio film Mosfilm Karen Shakhnazarov, musisi Andrey Makarevich, kepala Union of Theatre Workers Alexander Kalyagin, direktur umum Teater Bolshoi Vladimir Urin, direktur seni saka Snuffbox Vladimir Mashkov, direktur seni Teater Bangsa-Bangsa Evgeny Mironov, direktur seni Teater Drama Provinsi Moscow Sergei Bezrukov, direktur Hermitage Mikhail Piotrovsky, presiden House of Music Internasional Vladimir Spivakov, lsp.

Ing wektu sing padha, iku worth mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan sing sawetara warga iki wis njagong ing posisi dhuwur pamaréntah, lan, patut, sing panganan ing beyo saka budget. Wong-wong kuwi, contone, Yevgeny Mironov, direktur seni Teater Bangsa-Bangsa, téater negara. Wektu pungkasan warga iki kacathet ing ruang media, ngadeg kanggo Konstantin Raikin sing ora sopan. Banjur Mironov nyaranake nggawe macem-macem cabal, ketoke kanggo nyebarake dhuwit negara.


Elena Yampolskaya

Elena Alexandrovna Yampolskaya dadi ketua dewan anyar. Dheweke, ing tembung sing paling ramping, nyatakake makna anané struktur iki ing sistem cabang saka Duma Negara sing ora bisa dilalekake:

"Iki Dewan Umum, sing pancen kalebu wong sing duwe jeneng gedhe, wong sing duwe panguwasa, wong sing pendapate bisa dirungokake ing saindenging negara. Lan dewan iki, aku mikir, kudu ngrembug babagan profil dhuwur, masalah umum sing gegandhengan, mesthine karo agenda kamanungsan ing pangertèn sing paling jembar. Kita wis nggawe dewan kuwi, lan aku ngucapke matur nuwun banget kanggo kabeh sing setuju kanggo gabung. Bakal ana wong sing beda pandangan, beda keyakinan.”


Penasaran lan terus:

"Ing 28 Januari, rapat pisanan dewan bakal dianakake, kanthi tema "Cara interaksi modern antarane negara lan budaya." Aku mikir yen kita ora menehi hasil karo masalah iki, apa pengaruh pengaruh saiki - padha, mesthi, ora bakal bisa. Sampeyan bisa ndeleng reaksi sing disebabake dening upaya nglarang rapper lan liya-liyane. Pancen mokal nggunakake praktik kasebut, mung mbebayani."


Mesthi wae, aku ngerti yen sawise katon ing kantor Trump saka wanita Armenia sing paling misuwur ing media ing planet iki, Kim Kardashian, kanthi kawruh "ekstensif" ing babagan politik lan manajemen, pancen akeh sing pengin numpak tren fashion lan ngubengi awake dhewe karo pesta sekuler. Nanging ayo nyoba nggali luwih jero.


Mikhail Shvydkoy ing pesta "Kommersant-TV"

Kaping pisanan, apa tujuane Dewan? Kanthi andhap asor saka penulis, wong "apik" teka ngomong, mbayar teh lan jajanan, warga, mangga. Kajaba, mesthi, nerusake saka panjelasan terus terang saka Madame Yampolskaya.

Kapindho, apa sing bakal ditindakake dewan iki? Ing bagean, looking for jawaban kanggo pitakonan iki, ndeleng titik siji. Nanging ing sisih liya, yen sampeyan maca statement Yampolskaya kanthi luwih rinci, banjur dewan (sing, nyatane, pengungkit sing padha) bakal nggawe tuas. Lagu kasebut apik - diwiwiti saka wiwitan. Lever nggawe pengaruh supaya bisa mbukak proyek. Kaya-kaya wong-wong langsung diwenehi tandha yen ora ana sing kudu dikarepake saka perusahaan iki, tk. Dheweke durung mutusake apa sing bakal ditindakake.

Katelu, kepiye sampeyan ngrekrut perusahaan sing anget? Wis saka wicara Yampolskaya sing padha, jelas yen ora ana umum, sing jenenge dewan fokus, ora melu pemilihan calon. Lan dewan dhewe iki kawangun salah siji ing asas saka ngarsane saka pasuryan saka karakter tartamtu ing kothak televisi, utawa ing asas saka jarak, supaya bisa ngomong, kanggo awak saka panguwasa. Iku mung fisik mokal kanggo nerangake kuwi dhaftar motley peserta digunakake.

Mesthi wae, para panyengkuyung dewan bisa wiwit mbantah pilihan anggota kanthi kontribusi unik kanggo budaya Rusia. Iki dobel lucu. Wiwit sawetara warga ing Dhéwan njupuk langkah kreatif paling ngelingke bali ing USSR, kang wis dhewe, bok manawa (utawa sayangé) lingkungan budaya unik. Kajaba iku, sawetara "langkah" kreatif kasebut kontroversial banget. Contone, Makarevich, ing mratelakake panemume, ora tau dadi kultus utawa malah acara pinunjul ing musik rock domestik, utawa malah liyane ing donya. Lan kasunyatan sing klebu ing antarane musisi rock bakal nimbulaké kabeh connoisseurs bener rock, ngapura pun, kejut budaya.


Makarevich: "Sampeyan ora kudu bend ing donya ganti"

Mangkono, mung rotasi penggemar, kang sawetara saka tokoh kasebut ajeg uncalan zat dikenal, lan menehi hak kanggo ing struktur anyar panggang. Makarevich sing padha wis suwe misuwur mung amarga pernyataane, sing minangka conto sing jelas babagan pamikiran pawon-bangku bayi ing ambang kasarasan persegi.

Kaping papat, kepriye prinsip kerepresentatifan sing diajeni ing sesambungane karo masyarakat? Ora ono. Ing kahanan iki, "bapak pendiri" dewan mutusake kanggo muter demokrasi, yaiku kanggo muter supaya "wong saka macem-macem views, macem-macem kapercayan" ing. Lan warga iki ora kuwatir yen, ora preduli apa jajak pendapat sing ditindakake (malah kabeh pemilihan presiden), warga liberal (lan kadhangkala terus terang pro-Kulon) kanthi sengaja dilebokake ing dewan kasebut ora nate entuk luwih saka rolas persen. swara. Lan ing kene kita ngomong babagan paritas nyata negarawan lan wong Kulon.

Kalima, saka ngendi asale isolationisme geografis kasebut? Yagene ora ana wakil tunggal, contone, museum Novosibirsk utawa teater ing dewan kasebut? Apa sampeyan wis krungu babagan Khabarovsk, Murmansk, Samara utawa Novorossiysk asliku, beau monde ibukutha, sing muter ing wong akeh sing nyenengake? Senajan apa sing penulis bab, ngendi kita, provinsi, nganti wong! Nanging kepiye warga kasebut bakal makili kapentingan wilayah tartamtu kayata Kaukasus Lor utawa Crimea? Nanging iki wis banget subtle kanggo "lampu" kita.

Ing pungkasan, apa sing kita duwe? Leverage kanggo ngrampungake masalah akut budaya Rusia? Ora babar pisan, malah ngelawan. Gentlemen karo kabuka anti-negara, lan kadhangkala kabuka kapercayan Russophobic sing priori ora kasengsem ing pembangunan apa-apa ing negara kita. Mekanisme pemilihan media dhewe nalika nggawe dewan iki ora bisa njamin efisiensi. Siji-sijine cara, kita duwe platform liyane ing ngendi bocah-bocah, sing mung ngluncurake vakum mobil menyang anggaran, saiki bakal bisa kerja dadi pompa motor, ngupayakake kepentingane dhewe lan kepentingane sedulur.
Pengarang:
178 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Bai
    Bai 1. mars 2019 15:08
    + 14
    Ana sing bubar digandhengake karo Makarevich mung kaya iki:
    Diilhami dening Makarevich: "Aku nulis puisi, // unsurku, // Protes ing njaba. // Ayo putus rantai, // Angkat ombak // ​​Lan kentut menyang genangan. // Ayo wisuh adoh, // Iku lara - // Piece saka infèksi. // Jaran mardika // Nggawa saka bau, // Gas ing ngendi wae. // Aku lemes ing panggonan, // Nanging ora karo cacing // Lan aku ora bakal ninggalake sampeyan. // Aku gladiator, // Aku bakal mbuwang telek ing penggemar. // Lan menyang neraka karo panji, // Gulungan kertas // Kita kabeh butuh liyane. // Lan garis iki - // Babagan carane // Aku luwih pinter tinimbang kabeh ... ".
    1. Destiny
      Destiny 1. mars 2019 15:27
      + 29

      Saiki bakal kultivasi kita.. Ing naungan Komite Budaya Duma Negara Rusia. Kita wis teka.
      1. Dmitry Bolotsky
        Dmitry Bolotsky 1. mars 2019 17:32
        +2
        Iku goroh! Frasa iki digandhengake karo M. Bulgakov, nanging dheweke uga ora tau nulis utawa ngomong iki.
    2. Phil77
      Phil77 1. mars 2019 15:27
      + 18
      Ora jelas, kenapa dheweke kebanjiran kaya ngono?! Musisi sing pinunjul, pujangga bakat sing misuwur ing saindenging jagad? babagan pentinge pribadine dhewe?
      1. Krasnodar
        Krasnodar 1. mars 2019 18:05
        +4
        Kutipan: Phil77
        Ora jelas, kenapa dheweke kebanjiran kaya ngono?! Musisi sing pinunjul, pujangga bakat sing misuwur ing saindenging jagad? babagan pentinge pribadine dhewe?

        Plagiarisme musik Beatles.
      2. Dmitry Bolotsky
        Dmitry Bolotsky 2. mars 2019 03:29
        +2
        Nang endi wae dheweke lunga, dheweke ora ngucapake tembung kaya ngono. Lan seneng utawa ora - pitakonan liyane, ora kanggo forum iki. Sergey, aku ora menek menyang nyawa, nanging aku uga ora ngidinke goroh.
        1. Petrogradets
          Petrogradets 3. mars 2019 00:11
          +2
          Kutipan: Dmitry Bolotsky

          Nang endi wae dheweke lunga, dheweke ora ngucapake tembung kaya ngono. Lan seneng utawa ora - pitakonan liyane, ora kanggo forum iki. Sergey, aku ora menek menyang nyawa, nanging aku uga ora ngidinke goroh.

          Dheweke ngomong lan ngomong (Aku ngomong babagan Makarevich) lan ana ing Maidan, lan sektor sing bener (fasisme sing didhukung), lan nampa dana saka dana sing ora bisa dingerteni (saiki dheweke mlumpat, amarga agen manca dilarang dening hukum, ora ana dhuwit. , dadi wonge nesu). Liyane "gedhe" Beatle (kita ora duwe cukup kalajengking karo tag siji), saiki ana akeh "oranye" iki, banjur mbedakake piyambak, wiwit nyritakake dongeng babagan senapan serbu Kalashnikov (mbuktèkaké yèn iki. pembangunan Jerman, amarga ora ana paten kanggo AK, "spesialis gedhe - nevzorofff), akhedzhakova uga "beda" - sampeyan dhewe ngerti, uga, lan liyane "wong manca" utawa mishandled ... Dadi, ora nglindhungi scum urip manungsa, nggunakake conto Makarevich, mung duwe dhuwit kurang, nanging wis digunakake kanggo urip ing wentis sudhut lan migunani, badut biasa lan wayang.
          1. Dmitry Bolotsky
            Dmitry Bolotsky 3. mars 2019 14:56
            +1
            Alexander, aku mratelakake panemume babagan kreatifitas, amarga aku percaya yen wong kudu diadili saka tumindak lan tumindake. Kanggo pasar, uga, mesthi, perlu kanggo njawab. Nanging tembung, kaya sing diucapake, ora bisa dijahit dadi tumindak. Lan ora perlu ngganggu sawetara Nevzorovs, Akhedzhakovs lan liya-liyane. Krasnodar wis wiwit ngomong babagan plagiarisme Beatles. Dadi yen sampeyan njupuk kanthi serius, kaya ngono kabeh kedadeyan saka Beatles. Senajan, nalika John Lennon ditakoni sing dianggep brahala, ngandika: Yen ora kanggo Elvis Presley, bakal ora Beatles. Mergo iki.
            Lan carane hard iku kanggo keno, lan nyimpen kabeh kembang, lan, liwat kadhemen lan pepeteng,
            Angkat gendera mung ing tiang impen.
            Setengah mburi lan sethitik kiwa
            Lan bakal paling gampang kanggo ngapusi dhewe,
            Kesel tetep saka kamenangan sing ora perlu,
            Yen sesuk ora janji apa-apa ... A. Makarevich
            1. Campanella
              Campanella 6. mars 2019 14:46
              0
              Jujur, kebingungan puisi Makarevich.
              Ngimpi ora janji apa-apa .... kombinasi aneh.
              1. Dmitry Bolotsky
                Dmitry Bolotsky 6. mars 2019 14:58
                0
                Ngimpi ora janji apa-apa ... Sampeyan ditarik lagu kanggo tembung gedhe. mesem.
                Lan rasa lan warna pulpen felt-tip beda.
                1. Campanella
                  Campanella 6. mars 2019 15:05
                  +1
                  Inggih, inggih. Ing Makarevich, aku kecanthol dening garis individu sing piye wae tiba ing worldview, plus melodi ayu .. Lan werna, ya ..., saben wong duwe donya dhewe lan alam semesta dhewe.
    3. Felix Beinarovich
      Felix Beinarovich 1. mars 2019 16:55
      + 15
      Makarevich karo Shnurov ing Dewan Kabudayan minangka kekurangan budaya!
      1. aybolyt678
        aybolyt678 1. mars 2019 21:18
        0
        Kutipan: Felix Beinarovich
        Makarevich karo Shnurov ing Dewan Kabudayan minangka kekurangan budaya!

        Kabudayan iku tembung kang trep! ing ngisor iki mung padha ora ngerti eseman iki pagelaran amatir lan seni lan tradhisi, lan sawetara aspèk agama. Mula citrane wong sing duwe budaya kaya ing ngisor iki: nganggo busana nasional, bisa nembang lan nari, wong sing alim banget! ngguyu belay
        Budaya minangka sistem watesan internal, kabeh liyane minangka motivasi. Kamentrian Kebudayaan kudu nimbang kabeh aspek motivasi sing padha saka posisi kasebut.
      2. Petrogradets
        Petrogradets 2. mars 2019 00:22
        +3
        Iki normal, iki minangka terobosan "new sabanjuré", sing utama luwih dhuwur (nggunakake jet thrust saka titik kaping lima) lan apa daya kaya "buruh saka budaya"
      3. tracer
        tracer 4. mars 2019 15:53
        0
        Sampeyan wong mikir sethitik. Wangsulana dhewe, yen sampeyan ora nembang "giliran anyar", "sampeyan tresna wanita, nanging aku mung ........", yen sampeyan ora noda lantai ing twine nyedhot ing kamera, sing bakal krasa lara iki? marang sapa? Lan aku ora bakal ngandhani sapa wae ... Nanging yen ambulans ora teka, pindhah menyang Kamentrian Darurat Situasi metu saka mobil rusak, banjur sampeyan utawa Gusti Allah nglarang wong liya bakal dadi luwih elek. Mungkin drastis. Kepiye carane sampeyan bisa mbandhingake? Lan supaya ... Budaya lair saka buffoonery, perantauan kesenian, scum masyarakat Eropah melu ngemis kanggo songs lan nyediakake layanan saka alam seksual. TEMBUNG "BOHEME" DHEWE asale saka basa Prancis Bohemia (ngapunten yen transkripsi ing basa Inggris), tegese "Gypsy". Wong asli saka kono wiwitane ora bisa mulang apa-apa sing apik. Nanging, dheweke mbayangake awake dhewe dadi lampu pikiran.. Lah, dheweke wis nyanyi lan nari meh wuda, malah nyanyi ora perlu maneh. Aku dudu wong lamis. Kaya V.V. Putin ngandika "Apa? ..Indah ..." Aku ing sih saka tokoh-tokoh iki ora nindakake nilai-nilai korupsi saka bocah-bocah wadon plataran kanggo massa ..Lumpuh persepsi donya dening remaja. Kang, tansaya munggah, wiwit involuntarily siaran gagasan glethakaken mudhun ing wong banjur. Rusia saiki dadi antagonis aktif peradaban kolektif Barat, lan iki wis dadi masalah kaslametane negara lan rakyate. Armats karo sistem kontrol anyar ora bakal bantuan tanpa wong sing bakal nyekel setir mesin iki. Wong-wong mau bakal dadi pembela, bakal dadi prajurit negara gedhe sing ngutus dheweke kanggo nglindhungi. Iki ora mung matriks beda ing donya, sebagian wadi saka wektu budaya Soviet. Nanging iku uga basis saka masyarakat kabeh wong sing manggon ing tlatah Rusia, nanging saiki wis ninggalake lan malah luwih deformed ing serangan saka budaya "pedoclows" wis cepet-cepet menyang daya. Matriks sing beda dibutuhake, ora beda, nanging sing tansah ana ing Rusia, perlu kanggo ngarahake kabeh pasukan negara kasebut. Supaya ana wong sing nganggo kembang ing rumah sakit bersalin lan lungguh ing Almaty. Lan yen kedadeyan, ora ana mungsuh sing wedi karo kita.
        1. astepanov
          astepanov 5. mars 2019 09:50
          +1
          Quote: tracer
          Budaya asale saka buffoonery, kesenian ngumbara, sampah masyarakat Eropa

          Carane! Inggih, leres, ing jamanipun, panguwasa Alexei Mikhailovich dhawuh supaya kabeh buzzards, raeshniks, goosemen lan kebo liyane dikirim menyang kerja keras, nyuwek bolongan irunge, lan piranti-piranti sing ora sopan diklumpukake lan diobong. Nalika dadi panas, "dicekik, keselak ..." Nanging, sampeyan ndeleng, dheweke ora suffocate, amarga negara ora makmur saka iki. Iku bakal perlu kanggo nggawa karya saka panguwasa rahayu nganti pungkasan. Miturut cara, ngelmu lan pendidikan uga bagéan saka budaya. Kita uga kudu duwe iki - sing, Pak, nganti kuku. Nanging, ing babagan pendhidhikan lan ilmu pengetahuan, negara kurang luwih sukses. Nanging kita kudu kerja keras.
          Quote: tracer
          lumpuh

          Kene sampeyan, Tracer, nggarap dhewe. Lan sampeyan nindakake perkara sing bener kanthi ora nyelehake koma: apa gunane? Dijogo! Banjur sawetara Makarevichs, Piotrovskys ... Yahudi, aku ngira.
          1. tracer
            tracer 5. mars 2019 14:09
            0
            Nuwun sewu, nanging ora ana wektu kanggo mbenerake kesalahan, lan liyane, fungsi T4 saya nesu. Aku ngerti yen sampeyan wis kesusu, ora ana ngendi wae. Lungguh lan clingak-clinguk marang Makarka iku kabeh... "Ayo tangi ing ngisor kita..." Idolamu piye..
            1. astepanov
              astepanov 5. mars 2019 14:48
              +1
              Quote: tracer
              ayo dheweke tangi ing ngisor kita..

              tangi? Sampeyan penghibur. Lan sinau sawetara koma, yen ora, kadhangkala angel ngerti apa sing sampeyan omongake.
              Nyuwun pangapunten kanggo pitakonan sing ora sopan: sapa sing luwih sampeyan tresnani, kucing utawa gajah?
              1. tracer
                tracer 5. mars 2019 15:20
                -3
                Sampeyan ora bakal bisa ngira .. ing situs wong pinter kaya sampeyan, kanthi kecenderungan sing ora bisa dimengerteni ing bidang musik lan ambisi politik wiwit jaman Nemtsov sing urip.
            2. Wektu ne entek
              Wektu ne entek 5. mars 2019 15:01
              +1
              Tracer, sampeyan ora nggawe kesalahan karo T9 (ora karo T4), iki minangka asil saka buta huruf dhewe. Kanggo apa sing mulang kamus, iku owah-owahan. Dadi saka bogeme (ing basa Prancis lan Inggris ditulis padha), sampeyan ora beda, siji bagean poligonal worth soko.
              1. tracer
                tracer 5. mars 2019 15:15
                -3
                Apa sampeyan wis dibebasake saka adus? Ketoke kanggo melek banget lan sukses ing situs. Apa sampeyan nemokake kanca? Sugeng ... sampeyan pasangan sing apik.
                1. Wektu ne entek
                  Wektu ne entek 5. mars 2019 15:22
                  -1
                  Tracer, nalika aku dilarang, ngelingake aku? Lan nuthuk lan nggunakake lokasi administrasi ora worth iku. Apa jenis katun wool sampeyan shove menyang Romawi, ngandika padha nyinggung Amérika sawijining saka Michigan, padha nelpon wong Canadian. Ing beyo saka sampeyan, lan maxims, sampeyan bisa uncalan artikel banget ing VO. Bisa digawe santai ...
                  1. tracer
                    tracer 5. mars 2019 15:40
                    -3
                    Sajrone wektu luang, sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake. Nanging, ana sing ngandhani yen sampeyan ora nindakake apa-apa sing apik. Kenapa penggemarmu lemah? Yagene kowe wis suwe ora nuduh aku nggunakake proxy? Ayo ... obong .... sampeyan duwe wektu sethithik sadurunge larangan langgeng.
                    1. Wektu ne entek
                      Wektu ne entek 5. mars 2019 15:51
                      +1
                      Mesthine, kanggo pikiran sampeyan, ora kakehan pikiran, ora ana sing apik, nanging kajaba sampeyan ... Aku ora duwe kesempatan kanggo terus-terusan ing VO, ora kaya sampeyan. Miturut wektu, iki dudu babagan sampeyan, wong Amerika asli mesthine wis bosok ing kantor, lan sampeyan ngirim komentar. Babagan proxy, mung ora relevan maneh, ora ana gendera. Sampeyan bisa ngaku saka Aldebaran. Lan kanggo larangan langgeng, aku isih adoh. Lan aku ngomong babagan sampeyan, aku isih ora nyithak. Amarga aku ngapusi ...
                      1. tracer
                        tracer 5. mars 2019 16:12
                        -2
                        Lan sampeyan mikir sampeyan sapa? Dadi Napoleon VO kanggo dangu? Sampeyan pancene ngaco munggah. Lan sampeyan bisa maca artikel ing wayah wengi dhewe kaya dongeng kanggo bocah-bocah. Badut kudu tampil ing sirkus lan ora ing V.O. lungguh.
                      2. Wektu ne entek
                        Wektu ne entek 5. mars 2019 16:30
                        0
                        Sampeyan sing njlèntrèhaké kanthi bener dhewe, ora ana papan kanggo badut kasebut ing VO.
        2. ngeculke
          ngeculke 8. mars 2019 11:55
          -1
          Quote: tracer
          supaya tokoh-tokoh kasebut ora nggawa nilai-nilai korupsi saka bocah-bocah wadon pekarangan menyang massa



          Iki tugase kanggo nerusake atomisasi masyarakat.
    4. Halado Romanes
      Halado Romanes 1. mars 2019 17:11
      + 10
      We duwe wong wadon tuwa. Phurumny (wanita tuwa) umure 70 taun utawa luwih. Kok bakal nyanyi kaya slomprèt Yérikho! Lan ngirim supaya Cord dadi abang. Kok ora calon? Lan wong lanang ora bakal duwe urip sing tenang, mesthi!
      1. Yura
        Yura 1. mars 2019 18:03
        + 11
        Quote: Halado romane
        We duwe wong wadon tuwa. Phurumny (wanita tuwa) umure 70 taun utawa luwih.

        Dadi, kira-kira pirang-pirang warga negara sing manggon ing Rusia, miturut dokumen, klompok ètnis kalebu bangsa ing ngisor iki, ana luwih saka 190 wong:
        wong Rusia; Khanty; Eskimo · Bulgaria; Wong Sri Lanka wong Prancis · Laks; · Yukagirs; Tionghoa · Slowakia; · tatov; · Ossetia; · Dungan; · Amerika; · Udheg; · Georgia; gunung Mari; · Karakalpaks; wong Vietnam · Didoi; · Kroasia; ults; · Tatar; · Kurdi; · Kethek; tsakhur; · wong Yahudi; · Chelkans; Inggris · Sore; wong Spanyol wong Belarusia; · Latgalia; · Finlandia; · wong Italia; · Wong Chuvans; · Moldavia; · Chulym; · Mansi; · Mansi; · Latvia; · Gunzibians; · Ukrainia; Wong Jepang · Estonia; · Nganasan; · wong Korea; Mishari Tabasaran; · Cukchi; · Kabardian; Andes; Tofalars; · Kuba; · tyndal; · Gagauz; Mingrelians; · Bashkirs; · orc; shortsey · Khvarshin; wong Adyghe; · Negidals; · Nakistani; · Kumyks; · Aleut; · wong Ginukh; · Balkar; · goroh; · Yakuts; · Nanas; · Pamirs; · Suwawi; wong Makedonia wong Turki; · wong Abkhazia; cekungan; · Nogais; · Izhorians; wong Asyur wong Bosnia · Chechen; Entsov; wong Arab · Kirghiz; set; pecut; Adjarians; · Karaitet; Rusyns; Koryak laz; Komi-Permyaks; · Vod; wong Akhvakh; · wong Armenia; Svan Dolgan wong Yunani; · Archins; · Komi-Izhma; · Pashtun; Buryats · pengungsi; wong Altai; · Vepsis; Avar; · Circassians; · Meskhetians; · Ingus; · Karatin; · Kasedhiya; · Mordva-Moksha; · Mordovians; · Cossacks; · Nivkhs; · udin; wong Jerman; India (Hindi); Karelian · suket; · Kazakh; · Persia; · Mordva-Erzya; · Uighur; · Uzbek; · Selkup; Kutub Telengits; · Soyot; wong Azerbaijan; · Serbia; · Nenets; · Botlikhs; basa Rumania abaza; Itelmen; · Dargin; Pomeranian; Yezidi Wong Mongol · Komi; · Tuwan; · Kumandin; · Acara; · Hungaria; · Udmurts; · ulkus; · Turkmen; Teleuts; · Karawang; · Tales; Tatar Krimea; kang Mari · Besermyan; · Kryashen; Rutulians; Hemshil; wong gipsi · Tubal; agul; · Kamchadal; · Ceko; · Lithuania; · Todzhans; · Kalmyks; · Tajik; · Sami. Kanggo mayoritas warga negara, ora ana papan ing dewan budaya iki. Cord iku wong normal kanggo wong, Makarevich uga idola wong, nanging peduli iku, katon ing dhaftar, nalika nulis luwih saka setengah saka jeneng sing digaris ngisor abang, sing, ora ana kasalahan, nanging abang amarga padha. ora ana ing kamus, lan iki "perwakilan" babagan wong-wong iki, aku luwih yakin yen dheweke ora curiga, lan ora mung duwe gagasan sembrono babagan budaya asline, nanging uga bakal nggawa budaya kasebut. Lan dheweke bakal nindakake apa sing bisa, nanging bisa ... ora cukup.
  2. Phil77
    Phil77 1. mars 2019 15:08
    + 16
    Iku wis dadi medeni kanggo budaya kita! Oh, padha bakal cultivate, iki - * wong *.
    1. menang n
      menang n 1. mars 2019 16:28
      + 15
      Komite Budaya Duma Negara ora ndeleng prabédan antarane budaya lan bisnis pertunjukan. Aku mikir sing ora kabeh anggota saka "dewan" iki bakal ditrima toleran ing perusahaan kuwi. Usaha sing ora ana pangarep-arep - Panitia kudu diganti .....
      1. utama147
        utama147 1. mars 2019 17:24
        +9
        Kutipan: victor n
        Komite Budaya Duma Negara ora ndeleng prabédan antarane budaya lan bisnis pertunjukan. Aku mikir sing ora kabeh anggota saka "dewan" iki bakal ditrima toleran ing perusahaan kuwi. Usaha sing ora ana pangarep-arep - Panitia kudu diganti .....

        wah! Endi "Tali", lan endi budayane!?
        1. Skarpzd
          Skarpzd 2. mars 2019 01:29
          +4
          Nanging apa sejatine budaya kasebut?
          lan Cord mung pole liyane, ayo kang ngomong Kirkorov.
          saben spuds kebon.
          lan ora tanpa sukses.
          1. BecmepH
            BecmepH 3. mars 2019 07:50
            0
            Kutipan saka: Skarpzd
            Nanging apa sejatine budaya kasebut?
            lan Cord mung pole liyane, ayo kang ngomong Kirkorov.
            saben spuds kebon.
            lan ora tanpa sukses.

            Apa sing padha nyerang Cord? Ora kosakata normatif?)) Lan sapa sing ora nggunakake? Apa sampeyan elinga Lavrov? Paling ora dheweke duwe kabeh babagan bawang putih, tanpa munafik. Aku ora ngadeg kanggo dheweke. Ora kasengsem ing karyane. Nanging! Saora-orane kita kudu jujur ​​marang awake dhewe.
            1. barmaleyka
              barmaleyka 3. mars 2019 11:05
              -1
              Kutipan saka BecmepH
              Sapa ing antarane kita sing ora nggunakake? Apa sampeyan elinga Lavrov?

              Apa sampeyan arep menyang tetra ing jins lan sneakers?
              1. BecmepH
                BecmepH 4. mars 2019 05:39
                -1
                Kutipan: Barmaleyka
                Apa sampeyan arep menyang tetra ing jins lan sneakers?

                Apa sampeyan nyoba dadi pinter?))) Banjur, kanggo wiwitan, sinau nulis kanthi bener.
                Aku ora ngomong babagan dreskot. Aku ngomong babagan leksikon, yen ana, siaran. Diplomat (Lavrov) ora ngremehake sumpah, nanging kita kabeh main pinter lan nampilake awake dhewe minangka budaya. Saben uwong wis dadi budaya, nanging kita ora nolak kanggo ngrungokake Leningrad lan Lurung Gaza.
                Dear Barmaleyka, aja dadi wong munafik. Mugi sukses.
                1. barmaleyka
                  barmaleyka 4. mars 2019 09:16
                  +1
                  Kutipan saka BecmepH
                  Apa sampeyan nyoba dadi pinter?))) Banjur, kanggo wiwitan, sinau nulis kanthi bener.

                  sampeyan pancene ngerti yen iku salah ketik, nanging nalika sampeyan ngomong, sampeyan pengin dadi pinter
                  Kutipan saka BecmepH
                  Aku ora ngomong babagan dreskot. Aku ngomong babagan leksikon, yen ana, siaran. Diplomat (Lavrov) ora ragu-ragu kanggo sumpah

                  dheweke ngipat-ipati ing kamera?!!!
                  apa sing diidinake ing lingkungan sing winates ora diijini ing umum, uga minangka "kode busana"
                  nanging kita ora nolak ngrungokake Leningrad lan Jalur Gaza. [/ Quote]
                  Aku wis tau ngrungokake lan aku mikir sing aku malah ora bisa ngomong siji saka liyane
                  ps sadurunge nyalahake wong sing kurang literasi, sinau nulis tanpa kesalahan ORA ADA TEMBUNG "dreskot" ana kode busana saka kode busana Inggris. hi[quote=BecmepH]
          2. menang n
            menang n 7. mars 2019 09:26
            0
            Tampilake bisnis - kanthi kapisah, budaya - kanthi kapisah. Apa budaya kanggo YOU?
      2. vasiliev yu
        vasiliev yu 2. mars 2019 13:12
        +1
        Komite Budaya Duma Negara ora ndeleng prabédan antarane budaya lan bisnis pertunjukan. Aku mikir sing ora kabeh anggota saka "dewan" iki bakal ditrima toleran ing perusahaan kuwi. Usaha sing ora ana pangarep-arep - Panitia kudu diganti .....

        Ketua Komite Duma Negara Majelis Federal Federasi Rusia babagan budaya wiwit 25 Juli 2018, minangka anggota United Russia - kabeh babagan Yampolskaya. Lan iki babagan dheweke (Aku milih sing cendhak, kanggo sing kasengsem, deleng dhewe, uga ana ing media lan YouTube):

        Aku lali, dheweke isih dadi pimpinan redaksi ing koran 'Budaya'.
        1. vasiliev yu
          vasiliev yu 2. mars 2019 13:40
          +3
          Aku uga kelalen dheweke nulis buku kaya: 'A hymn kanggo asu nyata, utawa aku piyambak ing ngarep'. Aku ora maca dhewe, nanging cukup kerep iki (Yampolskaya) rembugan ing Telegram sawise reformasi pensiun.
          Majalah biasa ... kothak sing wis tekan feeder negara.
    2. barmaleyka
      barmaleyka 1. mars 2019 17:32
      + 13
      Kutipan: Phil77
      Iku wis dadi medeni kanggo budaya kita!

      apa kita duwe dheweke?
      nuwun sewu, nanging INI
      ora bisa diarani budaya.
      1. menang n
        menang n 2. mars 2019 06:46
        0
        Yen ora ana budaya, banjur ora ana "kowe". Lan kita duwe BUDAYA RUSIA sing kudu dijaga, kalebu saka okhlamon sing jenenge! Penting banget kanggo misahake bisnis pertunjukan saka BUDAYA! Kanggo raykins, Makarevichs, cords, etc. ora bisa ngimpi entuk gelar "dihormati", "wong" .....
        1. Greenwood
          Greenwood 2. mars 2019 06:55
          +5
          Kutipan: victor n
          BUDAYA RUSIA AGUNG
          Nuwun sewu, ngendi dheweke?
          1. menang n
            menang n 2. mars 2019 15:53
            -3
            Menyang perpustakaan. Bali menyang Philharmonic. Menyang Galeri Tretyakov! Kanthi pitakonan saru - aja hubungi!
            1. barmaleyka
              barmaleyka 2. mars 2019 20:02
              +4
              Kutipan: victor n
              Kanthi pitakonan saru - aja hubungi!
              dhuh dhuh dhuh Hyang Agung, sampun ngantos nganggep boten sopan, keparenga kula nyuwun pirsa
              Kula minangka pangkat ingkang andhap, dereng biyasa kaliyan kabudayan, dereng rawuh ing Philharmonic, madhangi para fakir miskin, ingkang badhe dipun anjuraken dening pengarang MODERN, para komposer MODERN ingkang panjenengan usulaken?!!!!
              miturut plot, kaya sing kudune, aku ngusap irungku nganggo lengenku lan ngeruk turnipku.
              lan yen ing topik, dear, Aku wis maca buku luwih saka sampeyan wis katon ing gesang, lan padha nyoba kanggo nerangake sampeyan ora kanggo klasik saka budaya Rusia, nanging kanggo masalah TODAY karo lack saka budaya iki.
        2. barmaleyka
          barmaleyka 2. mars 2019 09:13
          -1
          sampeyan bisa menehi conto BUDAYA Rusia MODERN ?!
          1. menang n
            menang n 2. mars 2019 16:01
            +1
            Mangga: ing DONETSK (!) paling 4 kaping minggu ing Philharmonic, ing bale konser. Prokofiev nindakake orkestra simfoni akademik. Utawa sampeyan saka Gadyukino?
            Yen sampeyan nolak anane Budaya Rusia sing Agung, sampeyan mesthi ASING! Aturan kesopanan ora ngidini definisi sing tepat.
            1. barmaleyka
              barmaleyka 2. mars 2019 19:57
              0
              Kutipan: victor n
              Yen sampeyan nolak anane Budaya Rusia sing Agung, sampeyan mesthi ASING!

              sampeyan uga kudu sinau NGERTI apa sing diwaca ing "bawah lemah"
              utamane kanggo sampeyan, aku milih tembung budaya Rusia MODERN, nanging ketoke sampeyan inspirasi banget karo "tali bahu" sampeyan, mula sampeyan nganggep ndhuwur martabat sampeyan dhewe kanggo nyelidiki makna artikel kasebut lan pernyataan para anggota. forum
              Kutipan: victor n
              Utawa sampeyan saka Gadyukino?

              meh
              Kutipan: victor n
              paling 4 kaping minggu ing Philharmonic, ing bale konser. Prokofiev Academic Symphony Orchestra performs
              apa padha muter?
          2. Petrogradets
            Petrogradets 9. mars 2019 22:41
            0
            Ana ersatz, reworked rekaman screams-lorak, ratu, lan wit Natal liyane) Lan carane loboda dileksanakake sawise alamat NG Putin, supaya kabeh negara nyanyi Kamulyan kanggo Uni Indestructible ngirim saka superstars (dadi padhang banget)
        3. ngeculke
          ngeculke 8. mars 2019 12:05
          -1
          Kutipan: victor n
          Yen ora ana budaya, banjur ora ana "kowe". Lan kita duwe BUDAYA RUSIA sing kudu dijaga, kalebu saka okhlamon sing jenenge! Penting banget kanggo misahake bisnis pertunjukan saka BUDAYA! Kanggo raykins, Makarevichs, cords, etc. ora bisa ngimpi entuk gelar "dihormati", "wong" .....

          Sampeyan nyoba ngganti konsep! Kabeh kanggo nglindhungi panguwasa maneh.
  3. Destiny
    Destiny 1. mars 2019 15:09
    + 15
    Ing kene Makarevich ora cukup.
    1. Pevek
      Pevek 1. mars 2019 22:37
      +9
      Bubar, aku mandheg tresna marang Makarevich. Aku ora bakal ngapura marang statements. Sanadyan aku dudu sapa-sapa kanggo dheweke, nanging Tanah Air diwiwiti saka aku, aku tresna marang dheweke. Kanggo dheweke, ketoke, ora ana Tanah Air
  4. Silvestr
    Silvestr 1. mars 2019 15:16
    + 15
    ... cah lanang sing mung ngetokake vakum mobil menyang anggaran saiki bakal bisa kerja dadi pompa motor, lobbying kepentingane dhewe lan kepentingan sedulure ...

    mulane padha diklumpukake - kanggo menehi panganan kanggo para "oposisi" lan para sycophants sethithik. Dhuwit ora mambu.
    1. Altona
      Altona 1. mars 2019 15:47
      +8
      Kutipan saka Silvestr
      mulane padha diklumpukake - kanggo menehi panganan kanggo para "oposisi" lan para sycophants sethithik.

      -----------------------------
      Lan sakperangan alesan aku malah yakin sing ora ana liyane saka Gazprom sing nyeponsori kabeh iki kejut budaya.
      1. Petrogradets
        Petrogradets 2. mars 2019 00:45
        +9
        Kutipan saka Altona
        Lan sakperangan alesan aku malah yakin sing ora ana liyane saka Gazprom sing nyeponsori kabeh iki kejut budaya.

        Rilis paling anyar saka "Apa? Where? Nalika?"-Watched? Ana "ahli" - anak saka bigwigs saka Rosatom, lan saben wong sing ditakoni dening presenter - kanggo pitakonan: Sapa sing sampeyan ndeleng dhewe lan sing arep dadi? Saben uwong, minangka siji, "ndeleng" awake dhewe ing bidang manajemen energi, sial, ora ana pilot, pelaut, guru, dokter, penyelamat, kosmonot, operator gabungan. Sanalika, manajer, kanthi pendidikan (0), kanthi gething marang negara lan rakyate. Pasuryan enom sing apik banget lan pimply - puffing munggah lan nyoba dadi "kaya kanca gedhe" ora bisa metu - nanging Oles Mukhin (pengacara saka Bajingan Bendera) bakal bantuan, ana bedhil "mambu" gedhe bakal bantuan - Borshchevsky & S , lan Rusia iku amba, lan tsar- dhawuh nganti 85 kanggo manggon lan bisa. Dadi katon "Kolya miskin saka Urengoy", nangis ing Jerman babagan fasis "luput".
    2. albert
      albert 1. mars 2019 18:37
      +7
      Kutipan saka Silvestr
      kanggo iki padha diklumpukake - kanggo rada Feed loro "oposisi" lan sycophants

      Sampeyan bisa ndeleng wong miskin padha kaliren. lol Lan pirang-pirang pamimpin iki wong Rusia, lan pirang-pirang jinis kanthi kewarganegaraan loro, telu?
    3. Reptiloid
      Reptiloid 3. mars 2019 09:15
      +1
      Kutipan saka Silvestr
      ...... mulane padha diklumpukake - kanggo ngopeni para "oposisi" lan para sycophant. Dhuwit ora mambu.
      Padha mung njupuk iku mati ilat, Aku panginten carane mbangun frase! Kepiye cara kerjane, nggabungake posisi? Iki bakal bisa!!!!!! Kepiye Makara?
  5. Bull terrier
    Bull terrier 1. mars 2019 15:22
    -18
    Lha, apa salahe? kudu beda sudut pandang. bab soko lan setuju. ing kasunyatan, lagi mung dijupuk ing kontrol. kanggo ndeleng apa sing ditindakake lan tetep cedhak supaya ora nindakake perkara sing ora becik. Lan Cord iku wong normal.
    1. Altona
      Altona 1. mars 2019 15:49
      + 12
      Kutipan: Bull Terrier
      Lha, apa salahe? kudu beda sudut pandang.

      -----------------------------
      Ing panemuku, mung ana siji sudut pandang lan bakal akeh tangan sing ngoyak-oyak kanthong negara.
    2. Cheslav Tsursky
      Cheslav Tsursky 1. mars 2019 17:00
      +6
      Kutipan: Bull Terrier
      Bull Terrier Dina iki, 15:22

      -9
      Lha, apa salahe? kudu beda sudut pandang. bab soko lan setuju. ing kasunyatan, lagi mung dijupuk ing kontrol. kanggo ndeleng apa sing ditindakake lan tetep cedhak supaya ora nindakake perkara sing ora becik. Lan Cord iku wong normal.

      Ing kene, aku ora setuju karo sampeyan. Nalika aku ngerti, Dewan Budaya kudu ngetrapake norma-norma moral tartamtu, kalebu sing nemtokake pangerten dening warga Rusia babagan kepemilikane masyarakat Rusia. Lan apa bisa dadi moralitas siji lan liyane?!
      1. Bull terrier
        Bull terrier 1. mars 2019 17:12
        -4
        wong-wong mau. nalika sampeyan lagi berjuang karo soko, sampeyan pengin ngerti apa persis?) Dialog ora mung golek solusi, nanging uga cara kanggo ngerti sudut pandang mungsuh langsung. supaya kanca cedhak lan mungsuh malah luwih cedhak)
        1. Halado Romanes
          Halado Romanes 1. mars 2019 17:43
          -1
          Bull Terrier, lan sapa sing ora ngerti sudut pandange?! Ya, lan ing eksentrik kasebut (sampeyan ngerti tembung iki) sampeyan ora bakal entuk saran sing cukup. Aku iki soko liyane. Sang Prabu mung guyon. Saben raja duwe jesters. Iku bakal perlu kanggo ngajak Milyavskaya ana. Sapa sing butuh saran?!
          1. vasiliev yu
            vasiliev yu 2. mars 2019 13:24
            0
            Sang Prabu mung guyon. Saben raja duwe jesters. Iku bakal perlu kanggo ngajak Milyavskaya ana. Sapa sing butuh saran?!

            Raja iku guyon, lan kita kudu mbayar kanggo perversions-hiburan. Lan sampeyan mikir iku normal banget. Lan karo sampeyan, raja lan sampeyan, kabeh apik? Luwih becik dipriksa ing rumah sakit.
    3. Silvestr
      Silvestr 1. mars 2019 18:13
      +2
      Kutipan: Bull Terrier
      kudu beda sudut pandang

      apa sampeyan ndeleng wong-wong mau?
      1. Ing negara ana siji pemimpin sing mutusake kabeh.

      2. Sedaya ingkang dipuntindakaken dening pimpinan menika leres, ingkang boten wonten ing rembag umum. Pandhuan pimpinan kudu dituruti (utawa pura-pura).

      3. Ing negari ingkang kados makatên punika pranatan, sadaya tansah sae, negari makmur lan maju. Yen ora mangkono, aja ngandel marang mripatmu.

      4. Kabeh rakyat tresna marang pimpinan lan kanthi sukarela milih dheweke kanggo wektu sing ora ditemtokake.

      5. Ora ana alternatif kanggo pimpinan, tokoh liyane ditampilake kanthi cara sing bakal ngrusak kesejahteraan umum lan ngrusak negara.

      6. Negara diancam dening mungsuh saka njero lan njaba - lan kanggo safety kita, kita kudu menehi pimpinan hak kanggo nggawe keputusan apa wae.
      Victor Efremov
      1. Bull terrier
        Bull terrier 1. mars 2019 18:20
        -1
        1. delir
        2. goroh langsung. kabeh wong ngritik dheweke, utamane bubar, lan rembulan ora tiba ing lemah.
        3. Negara maju nanging ora makmur. Aku ana ing sawetara konferensi wiwitan durung suwe, mung ana wong enom sing duwe ide. ceria dididik nyawang ngarep. saiki padha ora duwe wektu kanggo merengek. padha mbangun uripe.
        4. ora kabeh lan sampeyan conto iki. iki kok narik kuping
        5. Petani kolektif dudu alternatif.
        6. Apa sampeyan ora setuju karo iki?
      2. VIT101
        VIT101 1. mars 2019 20:10
        +3
        Kutipan saka Silvestr
        Ora ana alternatif kanggo pimpinan, tokoh liyane ditampilake kanthi cara sing bakal nyuda kesejahteraan umum lan nggawe negara dadi huru-hara.

        Padha diwenehi kanggo populasi USSR ing 89 ing kongres pisanan saka wakil rakyat. Mesthi, iku bab Gorbachev. Kanggo kritik sing isin, jawabane yaiku yen jaran ora diganti ing nyebrang.
      3. menang n
        menang n 2. mars 2019 06:54
        0
        Aja wedi bingung: ing ngendi mungsuhmu, lan ing ngendi mungsuhmu?
        Mbukak mata luwih amba, mlumpat (soar) lan katon watara - iku wektu.
        1. ngeculke
          ngeculke 8. mars 2019 12:10
          -1
          Kutipan: victor n
          Aja wedi bingung: ing ngendi mungsuhmu, lan ing ngendi mungsuhmu?
          Mbukak mata luwih amba, mlumpat (soar) lan katon watara - iku wektu.

          Lha, apa sing sampeyan weruh ing kana nalika sampeyan munggah?
    4. Alf
      Alf 1. mars 2019 20:51
      +4
      Kutipan: Bull Terrier
      tetep cedhak supaya ora ana tumindak ala maneh.

      Supaya ora nindakake perkara sing ora becik, luwih becik ngumpulake ing sak panggonan, nanging luwih cedhak karo sisih lor.
    5. Sergey Mikhailovich Karasev
      Sergey Mikhailovich Karasev 3. mars 2019 14:46
      +1
      bab soko lan setuju.

      Ayo ora setuju apa-apa! Wong-wong mau bakal padha omong kosong, malah ora mèlu wong mlarat sad
  6. evgic
    evgic 1. mars 2019 15:24
    +9
    Aku ora ngerti apa jenis masyarakat saran iki, nanging temenan ora Russian
  7. Galleon
    Galleon 1. mars 2019 15:27
    +6
    Ing tangan siji, karakter kuwi minangka Cord saka Dewan ing budaya kudu dikirim duka kanggo salah siji saka tembung favorit lan asring digunakake kanggo marga saka nglestarekake budaya kuwi.
    Ing sisih liya: sapa penulis artikel kasebut? Yagene dheweke ora mlebu? Piye wae dadi ora kabudayan Nyuwun
    1. Dmitry Bolotsky
      Dmitry Bolotsky 1. mars 2019 17:34
      -7
      Lan carane, Andrey, kanggo mlebu ing omong kosong kuwi. Angin wetan, nanging nyebul kipas angin lan mabur...
  8. Fevralsk.Morev
    Fevralsk.Morev 1. mars 2019 15:30
    +9
    Ing negara kita, akeh tokoh budaya sing nindakake kegiatan anti-negara kanthi dhuwit negara. Sistem kasebut bosok.
  9. TAMBU
    TAMBU 1. mars 2019 15:31
    + 10
    Aja mikir iku iklan, nanging contone, "Sejarah Digital" liyane bakal dianakake ing Moskow tanggal 16-17 Maret ... Mei) kanggo kula iki minangka cabang pangembangan budaya alternatif sing didegake kanthi pribadi lan ngumpulake para sejarawan sing paling dihormati ing macem-macem topik. Aku yakin manawa platform kasebut ana ing wilayah budaya liyane. Iki minangka wakil saka panitia situs kasebut lan kudu diklumpukake ing dewan kasebut ... wong paling ora ngerti budaya, sejarah, lukisan, arsitektur, puisi, dheweke duwe kepinginan kanggo nggarap topik iki lan ngembangake ... menyang klub kapentingan iki kanggo tagihan wajib pajak mung bakal ngganggu populasi malah luwih ... IMHO
  10. Altona
    Altona 1. mars 2019 15:32
    + 17
    Cord lan "tokoh budaya" liyane pengin baris saka song misuwur dhewe, ngendi iku ngajokaken kanggo pindhah ing arah tartamtu. Ing "budaya" kita kalebu tokoh counterculture, lan metu saka budaya dhewe padha nggawe parade gay banget vulgar, ngendi ballerinas klasik lan orkestra akademisi kepincut kanggo melu ing pagelaran dubious saka arah kondhang. Lan sing khas, budaya kita dijupuk dening direktur Yahudi, panulis skenario Yahudi, direktur Yahudi, produser Yahudi, sing ngaco kabeh sing bisa. Kabeh klasik Rusia dikemas maneh dadi produksi vulgar kanthi pengecualian langka. Sampeyan bisa nerusake lan ing, elinga Volochkova tau-paling ing pamisah langgeng lan tenor biasa-biasa wae Baskov ing iklan langgeng ing ngrangkul karo Kirkorov.
    1. ROBIN-ANAK
      ROBIN-ANAK 2. mars 2019 13:48
      +1
      Lan ciri khas, ing jaman Soviet, budaya kita "dicekel" dening direktur Yahudi, panulis skenario Yahudi, direktur Yahudi, produser Yahudi. Lan universitas "dicekel" dening profesor Yahudi.
      Nanging sakperangan alesan, budaya Soviet saiki ing dhuwur ora bisa digayuh, lan kanca-kanca lan aku, sinau ing universitas "dicekel", nampa pendidikan banget lan elinga "invaders" kita karo tembung apik. Paradoks. Kita kabeh Rusia ....
      1. Altona
        Altona 2. mars 2019 14:30
        +3
        Kutipan saka: ROBIN-SON
        Lan ciri khas, ing jaman Soviet, budaya kita "dicekel" dening direktur Yahudi, panulis skenario Yahudi, direktur Yahudi, produser Yahudi. Lan universitas "dicekel" dening profesor Yahudi.

        ----------------------
        Ing babagan iki, aku setuju karo sampeyan, amarga Eisenstein, Landau, Schwartz lan liya-liyane ora tau dadi Rusia, aku wis meneng babagan Pasternak (minangka penerjemah), Zakhoder lan liya-liyane. Nanging, pamaréntah Soviet cetha tetep driji ing pulsa, ora ngidini kanggo ngluwihi. Iki diucapake kanthi alegori dening panulis tartamtu Yulian Semenov ing film Lioznova "17 Moments of Spring" liwat tutuk karakter Holtoff. (Nanging, basa Aesopian paling apik ing USSR)

        PS Amarga wong-wong Yahudi minangka wong sing dibagi, kaya wong Rusia, Amerika kanthi cepet ngliwati topik kasebut lan nggawe dissidents lan "pejuang hak asasi manungsa" metu saka wong Yahudi.
        PPS Lan sepira kerepe sampeyan ndeleng wakil saka negara liya ing TV?
        1. ROBIN-ANAK
          ROBIN-ANAK 2. mars 2019 23:22
          +1
          Sijine sampeyan +
    2. ngeculke
      ngeculke 8. mars 2019 12:12
      0
      Kutipan saka Altona
      Cord lan "tokoh budaya" liyane pengin baris saka song misuwur dhewe, ngendi iku ngajokaken kanggo pindhah ing arah tartamtu. Ing "budaya" kita kalebu tokoh counterculture, lan metu saka budaya dhewe padha nggawe parade gay banget vulgar, ngendi ballerinas klasik lan orkestra akademisi kepincut kanggo melu ing pagelaran dubious saka arah kondhang. Lan sing khas, budaya kita dijupuk dening direktur Yahudi, panulis skenario Yahudi, direktur Yahudi, produser Yahudi, sing ngaco kabeh sing bisa. Kabeh klasik Rusia dikemas maneh dadi produksi vulgar kanthi pengecualian langka. Sampeyan bisa nerusake lan ing, elinga Volochkova tau-paling ing pamisah langgeng lan tenor biasa-biasa wae Baskov ing iklan langgeng ing ngrangkul karo Kirkorov.

      Lan saiki lagi masak dewan kabudayan, pitakone kanggo apa?
  11. barmaleyka
    barmaleyka 1. mars 2019 15:38
    +6
    Dewan Umum ing Komite Budaya Duma Negara Rusia.

    BUDAYA - kumpulan materi, digawe dening manungsa,
    nilai spiritual lan sosial
    ing mratelakake panemume, Nilai utama dina iki loot
    1. menang n
      menang n 2. mars 2019 06:58
      -3
      Saben uwong bebas milih apa sing ditrima - yen rampokan kanggo sampeyan, mula bakal bebas ...
      Nanging kanggo golek kesalahan karo BUDAYA RUSIA BESAR iku MUSTAHIL!
      1. barmaleyka
        barmaleyka 2. mars 2019 08:55
        +2
        sampeyan duwe masalah pemahaman?
        utawa sampeyan mikir iki budaya Rusia gedhe?!

        mungkin iki?
        1. menang n
          menang n 2. mars 2019 16:05
          -2
          ojo terus!
          1. barmaleyka
            barmaleyka 2. mars 2019 19:18
            +2
            comradeSCH "bawah lemah" yen sampeyan ora guyon, mula sampeyan katon luwih apik tinimbang artis "wong" saka foto
  12. AleBors
    AleBors 1. mars 2019 15:43
    +5
    Lha... Kultus apa lan kuwi budayane.. (c)
  13. AK1972
    AK1972 1. mars 2019 15:46
    +9
    Hello! Iki umbah-umbah?
    - Fuyachechnaya, iki Dewan Budaya.
  14. hrulevv
    hrulevv 1. mars 2019 15:47
    +6
    Aku ndeleng komposisi, mripatku wiwit kedutan recourse
  15. isker
    isker 1. mars 2019 15:48
    +9
    mung ing Rusia wis suwe diadegake, sing diarani. "Budaya Kremlin", lan saiki wis entuk wangun legal saka isi ...
    1. barmaleyka
      barmaleyka 1. mars 2019 17:35
      +3
      Kutipan saka isker
      diarani "Budaya Kremlin"

      yen Kremlin, banjur Gusti Allah mberkahi dheweke, utawa sawetara jenis "wee-wee-wee"
  16. Boris Ivanov
    Boris Ivanov 1. mars 2019 16:07
    +8
    Aku bungah yen "kita" (maca wong-wong mau) kementerian lan departemen dipimpin dening wong "wibawa" .. lan jujur ​​- suwene iku kabeh !!
  17. Lamatine
    Lamatine 1. mars 2019 16:17
    +5
    : Sorry, Aku ora nyana iki saka V, Mashkov, kang jumangkah menyang Makarevich, nanging Cord, dheweke climbs nang endi wae.
  18. Nitochkin
    Nitochkin 1. mars 2019 16:32
    +6
    Anak saka aktor dadi aktor, lan paling asring aktor biasa-biasa wae. Napa, contone, dudu insinyur, pilot, programmer?
    1. Lamatine
      Lamatine 1. mars 2019 16:35
      +4
      Amarga ing omah padha manggon miturut sistem Stanislavsky lan ora sinau, contone, mekanika teori.
      1. Nitochkin
        Nitochkin 1. mars 2019 20:37
        +4
        Quote: Lamatine
        Amarga ing omah padha manggon miturut sistem Stanislavsky lan ora sinau, contone, mekanika teori.

        Ketoke bapake Kostya Raikin digebugi sethithik. Dheweke ora sinau sistem iki. Figlyar Figlyar.
    2. Pevek
      Pevek 1. mars 2019 22:41
      +4
      Kutipan: Nitochkin
      Anak saka aktor dadi aktor, lan paling asring aktor biasa-biasa wae. Napa, contone, dudu insinyur, pilot, programmer?

      Amarga iku gampang banget kanggo aktor biasa-biasa wae, lan malah kanggo engineer biasa-biasa wae, sampeyan kudu gaweyan.
      Aktor lan penyanyi meh rampung ilang. Aku isih enom, nanging kanggo kula tandha kualitas film Soviet.
  19. parusnik
    parusnik 1. mars 2019 16:57
    +5
    Apa negara kuwi lan wakil saka budaya
  20. Tukang Kayu 2329
    Tukang Kayu 2329 1. mars 2019 16:57
    +7
    Penulis, misale jek, ora tau nyanyi "Turn", "Jumps" utawa "Apa sampeyan kelingan ..." ing yard karo gitar. Mula tembung Makarevich ora tau kultus utawa penting.
    Ya, ing bebener - iku, lan kanggo kuwi ombone sing mung m.b. "Wunguné" ngadeg, lan banjur ora mesthi.
    Iki amarga akeh lagu-lagune sing tuwuh lan mikir babagan urip sing ora ana gunane - iki dheweke matur nuwun. Kanggo periode padhang karya kang. Dheweke nindakake luwih apik banjur.
    Tiba ing mripate para penggemar diwiwiti nalika dheweke pancen pengin dhuwit lan wiwit nggoreng endhog domba ing Channel One.
    Nalika dheweke rampung ing tingkat sing kurang - kita kabeh ngerti lan weruh iki. Nanging saiki, kanthi wicara, tumindak lan jabatane, dheweke ora bakal nggawe kita luwih ala utawa luwih ringkih.
    Lan kanggo lagu-lagu sing apik ing taun 80-an, kanggo semangat sing padhang ing wong-wong mau, akeh sing bakal ngomong, lan ngucapake matur nuwun marang dheweke. Dheweke pancen kultus.
    1. barmaleyka
      barmaleyka 1. mars 2019 17:36
      +6
      Kutipan: Carpenter 2329
      Penulis, misale jek, ora tau nyanyi "Turn", "Jumps" utawa "Apa sampeyan kelingan ..." ing yard karo gitar. Mula tembung Makarevich ora tau kultus utawa penting.

      Nyuwun pangapunten, nanging aku ora, paling ora kanggo kabeh wong
      1. Tukang Kayu 2329
        Tukang Kayu 2329 1. mars 2019 18:14
        +3
        Aku ngerti. Kanggo penggemar E. Martynov, Boni M utawa "Pink Floyd" - ora.
        1. barmaleyka
          barmaleyka 1. mars 2019 19:18
          +1
          Aku ora tau dadi penggemar Makar utawa band sing sampeyan dhaptar
        2. Skarpzd
          Skarpzd 2. mars 2019 01:43
          +1
          piye wae aneh larik kasebut dituduhake ... Aku ngrungokake lan muter Pink lan Boni kanthi seneng
    2. Freeper
      Freeper 1. mars 2019 19:39
      0
      Kutipan: Carpenter 2329
      Penulis, misale jek, ora tau nyanyi "Turn", "Jumps" utawa "Apa sampeyan kelingan ..." ing yard karo gitar. Mula tembung Makarevich ora tau kultus utawa penting.
      Ya, ing bebener - iku, lan kanggo kuwi ombone sing mung m.b. "Wunguné" ngadeg, lan banjur ora mesthi.
      Iki amarga akeh lagu-lagune sing tuwuh lan mikir babagan urip sing ora ana gunane - iki dheweke matur nuwun. Kanggo periode padhang karya kang. Dheweke nindakake luwih apik banjur.
      Tiba ing mripate para penggemar diwiwiti nalika dheweke pancen pengin dhuwit lan wiwit nggoreng endhog domba ing Channel One.
      Nalika dheweke rampung ing tingkat sing kurang - kita kabeh ngerti lan weruh iki. Nanging saiki, kanthi wicara, tumindak lan jabatane, dheweke ora bakal nggawe kita luwih ala utawa luwih ringkih.
      Lan kanggo lagu-lagu sing apik ing taun 80-an, kanggo semangat sing padhang ing wong-wong mau, akeh sing bakal ngomong, lan ngucapake matur nuwun marang dheweke. Dheweke pancen kultus.

      Inggih, jujur, tiba saka "Mesin" mung diwiwiti ing pertengahan 80-an, kanthi akses menyang "panggung" resmi. Umume lagu-lagu "ikon" ditulis ing taun 70-an nalika band kasebut ana ing "bawah tanah".
      Ing taun 80-an mung direkam maneh kanthi kualitatif.
      Minangka conto - lagu "Day of Wrath" / "Battle with Fools" / 1973.
    3. Pengurus
      Pengurus 1. mars 2019 21:18
      +3
      Kutipan: Carpenter 2329
      ... Iku amarga akeh lagu-lagune sing tuwuh lan mikir babagan urip sing ora ana gunane - matur nuwun kanggo dheweke ...

      Ora ketompo sing dadi Makarevich, sing penting dadi sapa.
      Miturut logika sampeyan, apa papan Mannerheim digantung kanthi pantes?
      Miturut cara, tokoh sing padha saka budaya digantung.
    4. Skarpzd
      Skarpzd 2. mars 2019 01:40
      0
      uga, mlumpat lan dadi Kutikov sang ing umum. ora Makarevich. lan karo authorship ana ora kabeh iku prasaja. maca buku Peter Podgorodetsky "mesin karo wong Yahudi."
  21. Pak Kredo
    Pak Kredo 1. mars 2019 16:57
    +1
    Kutipan saka Destiny
    negara
  22. Shelest2000
    Shelest2000 1. mars 2019 17:06
    +5
    Aku ora kaget karo komposisi "Dewan Umum ing Komite Budaya Duma Negara Rusia". Sakabehe. Aku mung kelingan ing ngendi aku manggon, sapa Penjamin kita, apa sing dadi prioritas Penjamin iki lan sapa kanca sing paling apik.
    zy.Kanthi "budaya" kuwi sing anggota "Dewan ..." iki digawa menyang massa, Rusia ora perlu mungsuh.
  23. samarin1969
    samarin1969 1. mars 2019 17:27
    +6
    Kanggo penulis "+" lan "sugeng enjing!" ... Kanggo "tali" lan "shvydkih" Federasi Rusia wis suwe dadi feeder sing dijamin.
    ps Yen "tokoh budaya" iki "ora nindakake apa-apa" - iku apik. Samsaya Awon - yen padha pancene wiwiti "ngukur" manfaat budaya ... Banjur Rusia ora bakal duwe pungkasan - Budaya lan Sajarah.
    1. Akuzenka
      Akuzenka 1. mars 2019 23:20
      +1
      Kabel, ora paling karakter. Dheweke ora nyamar. Lan dheweke langsung ujar manawa rampokan iku kabeh kanggo dheweke. Lan m lan liya-liyane, "budaya" uga meksa perasaan.
  24. Dmitry Bolotsky
    Dmitry Bolotsky 1. mars 2019 17:27
    -2
    Aku ngerti yen saiki aku bakal ditolak, nanging aku bakal ngomong pendapatku.
    1. Aku tansaya munggah ing Time Machine lan nimbang karya grup iki pinunjul kanggo budaya negara kita. Aku ora bakal misahake utawa milih sapa wae. Apa sing apik babagan grup iki, ora kaya akeh, yaiku saben wong sijine lagu ing piggy bank umum - Podgorodetsky, Kutikov, Morgulis, Derzhavin lan Makarevich. Lan ora preduli saka angin wétan, lagu-lagu Makar ditembangake ing pawon lan ing karaoke, lan, mesthi, Time Machine minangka band rock.
    2. Flies dhewe, cutlets dhewe. Sapa sing ngomong kuwi jenius. Kreativitas lan kewarganegaraan, bakat lan kuwalitas manungsa, sayangé, ora tansah coexist harmoniously ing siji wong. Ana luwih saka cukup conto kuwi. Sarwa atlit, musisi, ilmuwan asring lan isih duwe banget ala, malah njijiki karakter. Nanging saka iki prestasi ing aktivitas profesional ora dadi luwih murah utawa Samsaya Awon.
    3. Saben uwong, tengen, duwe hak, ing sisih kiwa lan ing sisih tengen ... (A. Makarevich)
    Aku uga ora ngerti kenapa lan kenapa wong-wong sing misuwur nyatakake pendapat sing bertentangan karo pendapat masyarakat. Aku curiga sing wartawan, kaya angin wetan, corak, narik metu lan molak makna saka apa ngandika mung kanggo nambah kacepetan penggemar kang padha mbuwang feces, digunakake sing bakal print mau. Lan angin wetan mesthi ora ana ing bebaya kejut budaya - ora ana kejutan saka apa sing ora tau diduweni.
    Sugeng dina pisanan musim semi everyone!
    1. Lamatine
      Lamatine 1. mars 2019 17:52
      +6
      Ya, aku ora ngrungokake MV lan aku ora nganggep iki minangka kultus, sanajan umur enomku tiba ing 80 taun.
      1. Dmitry Bolotsky
        Dmitry Bolotsky 1. mars 2019 21:14
        +2
        Igor, aku taun 70-an. Kultus kanggo kula, nuwun, Beatles, Presley, Rolling Stones, Nazareth. Lan Mesin iku Mesin. Ngapurane maneh, yen "Wayang" nyanyi ing perusahaan, sampeyan uga bakal nyanyi, ta?
        1. Lamatine
          Lamatine 1. mars 2019 21:45
          0
          Aku ora ngerti lagu iki
          1. Dmitry Bolotsky
            Dmitry Bolotsky 2. mars 2019 01:49
            +1
            Yen sampeyan ora ngerti kang siji kanggo ngapura wong, sampeyan kene kanggo wong, nang endi wae, lan pungkasanipun? Ora ana sing kudu diomongake...
            1. Lamatine
              Lamatine 2. mars 2019 04:29
              0
              Ya, aku ora ngrungokake MV)))) sanajan aku ana ing konser ing taun 1987.
          2. Skarpzd
            Skarpzd 2. mars 2019 01:53
            +1
            Pasuryane dibusek, warnane kusam....
        2. Skarpzd
          Skarpzd 2. mars 2019 01:52
          +1
          Aku setuju karo Dmitry. ngrungokake musik sing ana ing sekitar. lan yen musik iki uga "kontras" karo pejabat resmi ... saiki ana frank pop lan rap ...
    2. Tukang Kayu 2329
      Tukang Kayu 2329 1. mars 2019 18:20
      -1
      Dmitry, 100%.
      + 100500
      hi
      1. Dmitry Bolotsky
        Dmitry Bolotsky 2. mars 2019 03:19
        +3
        Vasya, lan sampeyan lagi minus. Pitakonan - kanggo apa? Nanging mung ... Sing, kanggo ngomong pendapat sampeyan - nizya. Langsung minus. Lan mbenerake - nuwun sewu, kita nulis sethithik ... Matur nuwun hi
    3. Phil77
      Phil77 1. mars 2019 19:23
      +4
      Lan aku wis mangsuli sampeyan, Makarevich duwe kabeh sing kepungkur, malah lagu sing apik tetep ana ing taun 80. Nanging saiki posisi sipil dheweke katon apik! dudu ... jabatan sipil, kaya ngono.
      1. Akuzenka
        Akuzenka 1. mars 2019 23:23
        0
        Nom-noman pionir saya tiba ing MV, aku mesthi ora seneng. Bosen, ora nglarani jiwa lan trite. Sembarang, bard sing paling lusuh, malah Mirzoyan, luwih apik tinimbang bouncer adonan iki.
        1. Dmitry Bolotsky
          Dmitry Bolotsky 2. mars 2019 03:23
          +1
          Lan sapa Mirzoyan? Ora, serius, aku durung.
      2. Skarpzd
        Skarpzd 2. mars 2019 01:54
        +1
        lan sampeyan pancen bener.
      3. Dmitry Bolotsky
        Dmitry Bolotsky 2. mars 2019 01:58
        +1
        Kali iki ora mili nang endi-endi... Uripake, rungokna...
      4. Dmitry Bolotsky
        Dmitry Bolotsky 2. mars 2019 03:42
        +1
        Sergey, kabeh ana ing endi wae ing jaman kepungkur lan ing mangsa ngarep. Lan apa, Pushkin uga LAWAS? Lan Lermontov? Lan Rybnikov? Lan Kotov, uga, sing nggawe "We are not stokers, not carpenters"?
        Apa sing wis mudhun ing sejarah wis mudhun.
        1. Phil77
          Phil77 2. mars 2019 07:29
          +1
          Dmitry, jujur, luwih apik yen dheweke melu kreatifitas dhewe! Sampeyan ngerti, sampeyan bisa ngomong lan mbantah babagan kreatifitas, iki wis ing tingkat * seneng utawa ora *, ana topik kanggo regejegan. .Lan posisine warga negaramu wis rada beda!Ya Allah, aku ora tansah maksud konsiliasi, ora! Nanging kritik kudu sehat, mbangun, kanggo titik. Lan dheweke duwe, uga, sawetara , wah, ora kepenak banget ...!
          1. Dmitry Bolotsky
            Dmitry Bolotsky 6. mars 2019 20:55
            0
            Sergey, saiki aku khusus menek YouTube karo panelusuran "Makarevich ngandika" lan ora nemu apa-apa sing lantaran kanggo wong - NOTHING! Kabeh mung saka tembung saka pihak katelu lan lolongan dorenka. Aku mikir, sanajan bagean satus, yen bener, cukup kanggo Makar kanggo ngilangi oksigen. Matur nuwun marang Gusti Allah amarga kabeh iki wis diatur ing negara kita.
          2. Dmitry Bolotsky
            Dmitry Bolotsky 6. mars 2019 21:02
            0
            Ing kasus apa wae, Sergey, aku ngucapke matur nuwun kanggo obrolan iki. Ora mbengok, bla bla, lsp. Mratelakake panemume - iku pendapat ing Afrika.
        2. VeteranVSSSR
          VeteranVSSSR 6. mars 2019 19:26
          +1
          Sampeyan ngerti, Dmitry, ketoke dheweke ora bakal ngerti sampeyan. Mesin wektu minangka "Mesin Wektu" lan sampeyan ora kudu mbuktekake apa-apa marang sapa wae. Ana USSR, ana "Mesin Wektu", nanging USSR rampung lan ...
          1. Dmitry Bolotsky
            Dmitry Bolotsky 6. mars 2019 20:48
            0
            Matur nuwun, Gennady. Lan aku ora meksa marang sapa wae. USSR rampung, lan Machinists ngrayakake sèket kopecks taun iki, kang aku congratulate wong.
            1. VeteranVSSSR
              VeteranVSSSR 6. mars 2019 20:55
              +1
              Ya, iku ora worth iku ... Iku mung sèket kopecks akeh banget. Kaping pisanan ana ing konser ing 80 ohms adoh ..
              Wong cenderung ngganti ... lan babagan tembung sing diomongake dening Makarevich, migunani kanggo akeh sing krungu iki ing Rusia saiki.
        3. ngeculke
          ngeculke 8. mars 2019 12:18
          0
          Kutipan: Dmitry Bolotsky
          Sergey, kabeh ana ing endi wae ing jaman kepungkur lan ing mangsa ngarep. Lan apa, Pushkin uga LAWAS? Lan Lermontov? Lan Rybnikov? Lan Kotov, uga, sing nggawe "We are not stokers, not carpenters"?
          Apa sing wis mudhun ing sejarah wis mudhun.

          Inggih, ngembangaken idea luwih.
    4. Altona
      Altona 1. mars 2019 19:27
      +6
      Kutipan: Dmitry Bolotsky
      Aku uga ora ngerti kenapa lan kenapa wong-wong sing misuwur nyatakake pendapat sing bertentangan karo pendapat masyarakat.

      ---------------------------------
      Wong-wong sing misuwur percaya yen dheweke duwe publisitas tartamtu, dheweke duwe hak kanggo nyiarake posisi sipil tartamtu lan dadi pimpinan opini, sanajan dheweke ora duwe kawruh khusus lan ora duwe kepinginan kanggo nampa kawruh kasebut. Kabeh iki tuwuh saka tesis "penyair ing Rusia luwih saka pujangga." Ing wektu sing padha, tokoh budaya lali sing pujangga saka abad ka-19, padha Pushkin, contone, Boten kados Makarevich, isih peneliti serius gesang Rusia lan sajarah Rusia, lan glethakaken gaya sarwa ing basis ilmiah serius. Makarevich ora duwe dhasar, kabeh karyane ana lan minangka anjir ing kanthong lan oposisi sing disengaja. Sawise tuwa lan ilang rambute, uga sekring kreatif, Makarevich mutusake kanggo nyoba piyambak ing oposisi liberal, kang ora kasil. Umumé, pungkasan alami kanggo wong sing njupuk peran sing ora narik lan ora nghias dheweke.
      1. Pengurus
        Pengurus 1. mars 2019 21:29
        +1
        Kutipan saka Altona
        ...Makarevich mutusake kanggo nyoba piyambak ing oposisi liberal, nanging ora kasil. Umumé, pungkasan alami kanggo wong sing njupuk peran sing ora narik lan ora nghias dheweke.

        Mbok sampeyan bisa jeneng sing melu ing supaya disebut-. "Oposisi liberal" adorns, utamané saka wong-wong sing "narik peran iki"?
        1. Altona
          Altona 1. mars 2019 22:12
          +2
          Quote: Penjaga
          Mbok sampeyan bisa jeneng sing melu ing supaya disebut-. "Oposisi liberal" adorns, utamané saka wong-wong sing "narik peran iki"?

          -------------------------------------
          Yen kita nimbang "peran game" oposisi liberal, aku elinga yen loro Makarevich lan Shevchuk tau teka ing Putin. Lan Makarevich, wis mutusaké kanggo njupuk langsung saka bat, blurted metu kanggo wong pisanan sing padha ngandika pejabat "njupuk kickbacks", kang nimbulaké bewilderment umum. Bab kasebut kudu diumumake kanthi dokumen utawa sawetara bukti materi sing ana ing tangan. Lan peran whistleblower saka regime (aku ora ngerti apa kanggo Quote utawa ora) dianggep dening Alexei Navalny tartamtu. Lan Andrei Makarevich fokus ing "nyolong Crimea saka Ukraina" lan proklamasi wong Rusia minangka abdi ing kabeh generasi. Spektrum "oposisi liberal" cukup amba, ana tokoh sing beda-beda, kayata tokoh universal Ksenia Sobchak, sing kuat main bareng karo Presiden sing saiki nalika pemilihan taun kepungkur. Dheweke main ing sawetara papan sekaligus.
          1. Pengurus
            Pengurus 1. mars 2019 22:33
            +1
            Sing luwih apik dheweke main peran, luwih elek, ora luwih ayu.
      2. Tukang Kayu 2329
        Tukang Kayu 2329 1. mars 2019 22:29
        +1
        Salah sawijining gendero oposisi liberal yaiku sedulur Strugatsky lan karyane. Aku mikir sing Makarevich wis diprogram dadi oposisi wiwit enom, dadi mantune salah siji saka sedulur.
      3. Akuzenka
        Akuzenka 1. mars 2019 23:24
        0
        Padha njaluk loot kanggo iki, minangka asil.
      4. Dmitry Bolotsky
        Dmitry Bolotsky 2. mars 2019 03:09
        +1
        lan sijine gaya sarwa ing basis ilmiah serius ...
        Klal... Lan kene Alexander Sergeevich?
        Setengah mburi lan sethitik kiwa
        Lan bakal luwih gampang ngapusi dhewe.
        Kesel tetep saka kamenangan sing ora perlu,
        Yen sesuk ora janji. (A. Makarevich)
        Aku ora pengin mbuktekake apa-apa marang sapa wae. Nom-nomanku ngliwati ayat-ayat lan lagu-lagu kasebut. Iku mine. Mung amarga sampeyan apes ora ateges aku apes. Iki jelas? Apa jenis rambut ing? Napa sampeyan nyoba menehi label? Apa sampeyan pengin katon utawa sampeyan wis nganggep awake dhewe luwih pinter tinimbang wong liya?
        Ngapunten, Eugene, aja ngadili
  25. Denis Medveezhikoff
    Denis Medveezhikoff 1. mars 2019 17:35
    -6
    Apa salahe? Wong sing beda-beda, beda pendapat ... Ing babagan budaya, Novorossiysk, Crimea, Kaukasus, Vladivostok, Yuzhno-Sakhalinsk disambungake, padha adoh, lan ora bakal bisa ngumbara menyang Moskow saka ngendi adoh.
  26. Denis Medveezhikoff
    Denis Medveezhikoff 1. mars 2019 17:37
    -5
    Lan umume, nyatane, Moskow ngobahake budaya ing Rusia, lan dudu Simferopol, lan dudu Uryupinsk
    1. Tukang Kayu 2329
      Tukang Kayu 2329 1. mars 2019 18:18
      +4
      Budaya kasebut banjur dipindhah dening reel / kaset uga. Ora Moscow.
      1. Altona
        Altona 1. mars 2019 22:18
        +1
        Kutipan: Carpenter 2329
        Budaya kasebut banjur dipindhah dening reel / kaset uga.

        ----------------------------
        Tape recorder promosi budaya massa, amarga budaya resmi lan macem-macem seni kadhangkala banget ideologis utawa formal. Conto apik saka budaya massa domestik ana ing jumlah cilik.
        1. Tukang Kayu 2329
          Tukang Kayu 2329 1. mars 2019 22:23
          +2
          Ya, "Mesin Wektu" ora sithik.
          Ora ana plataran sing "Turn" ora bakal ditembangake nganggo gitar.
    2. Phil77
      Phil77 1. mars 2019 19:26
      +2
      Ya, apa hubungane Moskow karo iki?!?! Apa Moskow uga ngenalake budaya daerah kanggo sampeyan?
    3. barmaleyka
      barmaleyka 1. mars 2019 20:26
      +4
      Kutipan: Denis Medveezhikoff
      Lan umume, nyatane, Moskow ngobahake budaya ing Rusia

      budaya mimpin dening wong, lan ora kaya Moscow
      1. Akuzenka
        Akuzenka 1. mars 2019 23:19
        0
        “Budaya isih akeh utange, lik”. Tembung emas. Padha tansah utang marang kita Kabeh iki m lan liyane.
    4. Altona
      Altona 1. mars 2019 21:13
      +7
      Kutipan: Denis Medveezhikoff
      Lan umume, nyatane, Moskow ngobahake budaya ing Rusia

      --------------------------
      Penulis Anton Chekhov saka Taganrog mesthi bakal dicritakake babagan komposer Pyotr Tchaikovsky saka kutha Votkinsk. Uga, artis Aivazovsky saka Feodosia bisa kanthi kendel ngumumake iki ing wong.
  27. NordUral
    NordUral 1. mars 2019 18:01
    +3
    Sekelompok liyane hollows.
    1. Pevek
      Pevek 1. mars 2019 22:51
      +2
      Kutipan: NordUral
      Sekelompok liyane hollows.




      Inggih ngandika!
      Lan pengkhianat ing Tanah Air. Wong-wong Soviet menehi urip lan wiwitan urip, nanging dheweke ngidoni lan saiki terus, mung saiki dheweke ngremehake lan ngilangke sikile ing Rusia lan wong-wong kita.
      Aku mandheg ngurmati Makarevich, sanajan aku tuwuh ngrungokake lagu-lagune.

      Bapakku, kanthi cara, mbuwang gulungan lagu-lagune. Dheweke kandha yen rot tansah metu, lan sing wis ana bakal ngombe kanggo sing ana ing segara. Lan padha ngerti apa pakurmatan lan tembung.

      Nalika aku ana ing Moskow, wong lanang nawarake kanggo pindhah menyang konser, nanging aku ora lunga.

      Aku wonder yen Cord bakal curl munggah banget?
      1. Dmitry Bolotsky
        Dmitry Bolotsky 2. mars 2019 03:56
        +1
        Eugenia, kanthi hormat, nanging iki ora bisa ditindakake. Yen wis thukul, banjur thukul. Yen mandheg, banjur mandheg. Aku tuwuh ing lagu-lagu saka USSR, kalebu Makar. Aku ora seneng posisi sipil saiki. Nanging aku dudu JUDGE. Lan lagu-lagune apik banget. Lan aku seneng wong-wong mau. Lan aku wis nyanyi, nganggo gitar, telung puluh taun. Lan apa, tembak aku iki?
        1. Pevek
          Pevek 2. mars 2019 11:45
          +4
          Yen sampeyan seneng lagu-lagune, mula sampeyan seneng. Ngombe kanggo kesehatan. ya

          Aku ngerti yen kreatifitas ora bisa dibandhingake karo posisi "sipil" saka penyanyi, nanging amarga individu tartamtu iki "mutusake" kanggo metu lan miwiti. hakim, lan ngadili siji-sijia, nanging kabeh nganggo sisir, ngina kita minangka bangsa, mula kudu siap nampa pengadilan rakyat sing timbal-balik! Aja ngadili lan sampeyan ora bakal diadilisupaya kabeh adil hi

          Kanthi pakurmatan, saben wong duwe hak kanggo mratelakake panemume. Aku mratelakake panemume ing wong iki. Sikap marang dheweke saka sawetara perwira uga.
        2. ngeculke
          ngeculke 8. mars 2019 12:24
          0
          Kutipan: Dmitry Bolotsky
          Eugenia, kanthi hormat, nanging iki ora bisa ditindakake. Yen wis thukul, banjur thukul. Yen mandheg, banjur mandheg. Aku tuwuh ing lagu-lagu saka USSR, kalebu Makar. Aku ora seneng posisi sipil saiki. Nanging aku dudu JUDGE. Lan lagu-lagune apik banget. Lan aku seneng wong-wong mau. Lan aku wis nyanyi, nganggo gitar, telung puluh taun. Lan apa, tembak kula kanggo iku?

          Thanks kanggo wong-wong kaya sampeyan tanpa jabatan sipil. Ana wong kaya Makarushka, kalebu wong-wong mau, lan ora ana sing kelakon kanggo kabeh antics, thanks maneh wong kaya sampeyan.
          Sampeyan minangka kompromi khas.
  28. tank64rus
    tank64rus 1. mars 2019 18:10
    +3
    PARTAI LAIN KANGGO KESEMPATAN NGIDU RAKYATMU.
    1. samarin1969
      samarin1969 1. mars 2019 18:28
      +6
      Kutipan saka: tank64rus
      PARTAI LAIN KANGGO KESEMPATAN NGIDU RAKYATMU.

      Kula??...
      1. Pengurus
        Pengurus 1. mars 2019 21:45
        0
        Kutipan saka: samarin1969
        Kula??...

        Sampeyan bener, sawetara dhaptar ora nganggep warga Rusia dadi duweke dhewe.
        Apa Makarevich iki klebu, mung bisa guess.
  29. rayuav
    rayuav 1. mars 2019 18:31
    +6
    buyar menyang neraka lan yen padha pengin supaya padha nongkrong kanggo dhuwit tinimbang geng iki, sampeyan bisa uga cepet sijine zircons ing angkatan laut kita
    1. Lamatine
      Lamatine 1. mars 2019 20:01
      +1
      Ya, sampeyan ora bisa mbuwang metu saka pesawat TV))) Aku mung manggon ana.
      1. Akuzenka
        Akuzenka 1. mars 2019 23:26
        +3
        Ya aja nonton. Aku wis 20 taun ora nonton lan ora getun.
        1. Larisa Chernyavskaya
          Larisa Chernyavskaya 4. mars 2019 23:52
          0
          Sasha, apa sampeyan ora nonton saluran TV "Budaya" uga? Rusia K (Budaya)
      2. Larisa Chernyavskaya
        Larisa Chernyavskaya 4. mars 2019 23:44
        0
        Igor, lan saiki sampeyan bisa nemokake kabeh ing video. Sawayah-wayah awan utawa wengi. Pencet saluran pisanan ing telusuran.
    2. ngeculke
      ngeculke 8. mars 2019 12:27
      0
      Kutipan saka rayruav
      buyar menyang neraka lan yen padha pengin supaya padha nongkrong kanggo dhuwit tinimbang geng iki, sampeyan bisa uga cepet sijine zircons ing angkatan laut kita

      Dheweke ora bakal menehi. Ana kabeh "dhewe" lan perlu kanggo tugas tartamtu.
  30. Fevralsk.Morev
    Fevralsk.Morev 1. mars 2019 19:02
    +3
    Kutipan: Bull Terrier
    Aku ing saperangan saka konferensi wiwitan, ana sawetara wong enom karo Bunch saka gagasan. ceria dididik nyawang ngarep. saiki padha ora duwe wektu kanggo merengek. padha mbangun uripe.

    Kabeh iki kanggo umum, kanggo nembak spektakuler saka acara TV moscow.kreml.putin, sepisan maneh mbuwang bledug ing mripate wong. Dheweke nggambarake semangat, perspektif, nyenengake. Apa rencanane? gagasan apa? Apa ing ngarep? Kanggo 19 taun, wong wis diwenehi akeh pasta ing kupinge sing nembak babagan wong sing ceria, enom lan maju nggawe umume wong lara. Apa GDP ngandhani wong-wong iki yen ora ana wektu kanggo mbangun?
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Beringovsky
      Beringovsky 1. mars 2019 21:33
      +2
      Dheweke ngliwati Peskov))))))
  31. Beringovsky
    Beringovsky 1. mars 2019 21:29
    +1
    Makar lan Cord ing Negara Du.e iku panggonan. Ayo padha ditampa ing EDRo, padha bakal katon organik ing kono.
    Bebarengan karo Kolya saka Urengoy nalika diwasa.
  32. Akuzenka
    Akuzenka 1. mars 2019 23:17
    +1
    ALL sing disebut "cerdas kreatif" iku dhuwit-grubbers lan hangers-on karo admixture kuwat saka buffoons. Dheweke kudu nglipur kita, ngganggu kita, nanging padha nyurung kita. Ngidoni wong-wong mau, bakal klelep.
  33. nikvic46
    nikvic46 2. mars 2019 07:24
    +1
    Aku elinga rapat televisi antarane Shvydka lan komposer misuwur. Lan sing terakhir ngandhani carane pribadine sing misuwur ing donya kudu teka marang dheweke. "Wektu iku Soviet, lan kulkasku kosong" Shvydka-
    "Dadi kosong?" "Inggih, aku wis dina udan." Lan dheweke dhaptar panganan lan ombenan sing sampeyan bisa
    ngimpi. Nanging aku dudu produk. Apa sing nggawe dheweke ngapusi? Babagan organisasi umum. "We golek pangerten lengkap saka administrasi lan respon cepet." Lan iku bakal oke yen wong tuwa ngandika iki. Nanging iki ngandika dening wong enom sing wis kabèh urip ahead saka wong. Aku manggon ing iki, lan aku ngerti apa.
  34. nikvic46
    nikvic46 2. mars 2019 07:56
    +2
    Bubar iki aku krungu pikiran sing jero. "Ingkang utama kanggo aktor ora kanggo ngirim semangat karya. Sing utama kanggo dheweke yaiku
    Ekspresi dhiri.Dheweke nggantung ing tali lan nyatakake awake dhewe.
  35. Ken71
    Ken71 2. mars 2019 16:42
    0
    Ngelingake kula saka lelucon lawas.
    Republik Ceko mutusake kanggo nggawe Kementerian Angkatan Laut. Ing USSR, padha takon apa, yen sampeyan ora duwe segara. Kanggo jawaban sing ditampa - nanging sampeyan duwe Kementerian Kebudayaan
  36. Sergey Mikhailovich Karasev
    Sergey Mikhailovich Karasev 3. mars 2019 14:31
    0
    Kutipan: Phil77
    Iku wis dadi medeni kanggo budaya kita! Oh, padha bakal cultivate, iki - * wong *.

    Aja wedi. Iki mung bakal ngomong, lan ora nggawe keputusan. Kaputusan bakal padha karo sadurunge. Lan iki, kaya-kaya, kumpul para ahli, kaya-kaya, cedhak karo kekuwatan, sanajan ora duwe hak milih penasehat.
  37. eugeniohome_fast
    eugeniohome_fast 3. mars 2019 14:50
    0
    Ayo budaya Balts kanggo dhuwit, kaya "iki" - karo grandmaster.
  38. pafegosoff
    pafegosoff 3. mars 2019 17:37
    0
    "Supaya ora dadi museum, ing wektu sing tepat sampeyan kudu pindhah menyang ngisor ..."
    Iku apik kanggo maringi pitutur marang wong liya karo teks nom-noman abstruse ... Panguwasa nyawa.
  39. kanggo
    kanggo 4. mars 2019 01:44
    -1
    Dheweke barks lan ora cokotan, lan panguwasa ora babakan, nanging cokotan. Dheweke luwih sengit marang wong.
  40. avia12005
    avia12005 4. mars 2019 07:15
    0
    Iki dudu saran umum. Iki jemaah.
    1. VeteranVSSSR
      VeteranVSSSR 6. mars 2019 19:30
      0
      Eling - ,,...nalika krungu tembung ,,budaya'' tanganku nyekel bedhil dhewe...''
      1. avia12005
        avia12005 7. mars 2019 05:46
        0
        Mesthi wae. Nalika sampeyan ndeleng pasuryan kasebut, sampeyan ora sengaja mikir babagan intelijen sing suda.
  41. Campanella
    Campanella 6. mars 2019 14:50
    0
    Aja nggawe brahala kanggo awak dhewe, lan yen sampeyan wis nyipta, aja nggawe tuhan saka dheweke, dheweke iku wong sing padha lan kadhangkala luwih gedhe. Aku mung bisa ngrujuk marang Shakhnazarov lan Bezrukov, liyane ragu
  42. Campanella
    Campanella 6. mars 2019 15:10
    +2
    Aku kabeh dewan umum iki minangka ersatz demokrasi yen ora ana.
    Kanggo sijine iku mildly, wong misuwur lumebu ing Dhéwan, nanging ora luwih. Apa sing bisa diwenehake pancen migunani minangka pitakonan gedhe, amarga ora nggambarake panemune masarakat.