Review militèr

Jenderal kasebut ngomong babagan pangiriman S-500 sing bakal teka menyang pasukan

326
Edisi informasi "lintang abang" ngrujuk marang kepala Akademi Pertahanan Dirgantara, Letnan Jenderal Vladimir Lyaporov, nyatakake yen militer Rusia wis miwiti proses latihan operasi sistem pertahanan udara lan rudal S-500.


Jenderal kasebut ngomong babagan pangiriman S-500 sing bakal teka menyang pasukan


Jendral Rusia nyathet yen taun iki wisuda pisanan personel militer sing wis ngrampungake program latihan khusus kanggo S-500 bakal ditindakake. Miturut Vladimir Lyaporov, latihan iki diatur ing pusat latihan sing nglatih penembak anti-pesawat. Pusat kuwi dumunung ing kutha Gatchina (wilayah Leningrad).

Jendral Lyaporov nyathet yen sistem pertahanan udara S-500 Prometheus (proyek 55R6M Triumfator-M) durung ana ing Angkatan Bersenjata RF, nanging ing mangsa ngarep sistem kasebut kudu digunakake.

Sadurunge dilapurake manawa pangiriman sistem rudal anti-pesawat S-500 menyang Angkatan Bersenjata RF bakal diwiwiti ing 2020. Uga ing rencana Kementerian Pertahanan Federasi Rusia nyedhiyakake kompleks kasebut kanggo kabutuhan Angkatan Laut. armada negara.

Komplek iki bisa digabungake dadi sistem pertahanan rudal pertahanan udara tunggal, sing uga kalebu sistem pertahanan udara liyane, kalebu S-300 lan S-400. Miturut cara, Letnan Jenderal Vladimir Lyaporov uga nyathet kasunyatan manawa pangiriman menyang pasukan uga diwiwiti saka sistem pertahanan udara kayata S-350.
Foto sing digunakake:
livejournal.com
326 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Panjenengan
    Panjenengan 1. mars 2019 06:19
    -72
    Luwih. Lan iku ora nimbali udhara, nanging sieve ngalangi.
    1. evgen1221
      evgen1221 1. mars 2019 06:49
      + 32
      Argumentatively mbenerake konco sieve?
      1. Spartanez300
        Spartanez300 1. mars 2019 06:51
        +4
        Sapa wae sing nulis apa, nanging kompleks iki dibutuhake lan perlu kanggo negara kita, kita ngenteni supaya bisa ditugasake ing tugas tempur.
        1. IL-18
          IL-18 1. mars 2019 08:08
          +2
          kiriman menyang pasukan lan sistem pertahanan udara kayata S-350 diwiwiti.


          Kutipan: Spartanez300
          negara kita mbutuhake, kita ngenteni supaya diselehake ing tugas pertempuran.

          Yen S-350 menyang numpuk, banjur piye wae iku malah mboten umum. Lan ora ana kayu ing tangan kanggo nuthuk. Nanging, aku pengin.
          1. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 10:44
            -12
            Ya, ora ana neraka utawa pasokan apa wae. Paling ora maca apa sing ditulis. Lan apa yen padha miwiti. S-350 SAM iku S-300 sing padha, mung konfigurasi murah karo misil jarak cendhak lan medium. Iku apik sing padha bakal. Sistem pertahanan udara kudu jenuh, berlapis lan multi-tier. Wilayah sing kena pengaruh saka macem-macem sistem pertahanan udara kudu tumpang tindih supaya bisa nutupi tanggane. Aja mbuwang pluru gedhe sing larang kanggo target sekunder, nanging bisa mbebayani, ora ngalahake obyek sing ditutupi, nanging kompleks kasebut dhewe. Iki mbutuhake kompleks sistem pertahanan udara gedhe, medium lan cilik, malah saben duwe tutup ing wangun MANPADS lan sistem pertahanan udara.
            1. Ratmir_Ryazan
              Ratmir_Ryazan 1. mars 2019 11:14
              +6
              Wiwit taun 2007, 27 resimen S-400 wis tugas ing Rusia (siji resimen regane kira-kira $1 milyar ing rega ekspor).

              Rusia mbangun sistem sing kuat, ayo njupuk ora mung pertahanan udara, nanging pertahanan udara-rudal.
              1. Panjenengan
                Panjenengan 1. mars 2019 12:38
                -9
                Bakal ana 27 resimen S-400 mung ing pungkasan taun 2020.
                Lan kepiye sampeyan mbayangno sistem iki?
                Nah, ing kene kita ngadeg karo resimen S-400 ing resimen divisi 2. Dheweke bisa nembak target ing sektor 120 derajat. Tembak ing 10 target ing wektu sing padha. Dadi apa? Mung 2 target sing bakal ditindakake, siji saka nol derajat relatif marang sistem pertahanan udara, liyane saka 180, lan kabeh paling ora siji rudal bakal tekan target. Iki dudu conto sing apik banget.
                Carane pesawat bakal diatur? Tujuane mungsuh ora kanggo mateni sistem pertahanan udara, nanging kanggo ngrusak obyek sing ditutupi. Serangan simultan saka obyek lan sistem pertahanan udara bakal diatur, UAV bakal ana ing ngarep, banjur KR, lan rudal anti-radar. Tembak SM kanggo njupuk mudhun kabeh Doel nyerang SAM utawa kurban dhewe lan, pisanan kabeh, numpes target bejat liwat kanggo obyek. Lan SM diwatesi lan reloading ora supaya cepet.
                Kanggo iki, sistem pertahanan udara dhewe kudu ditutupi dening wong liya.
                Miturut pengalaman Angkatan Udhara ing Vietnam, Amerika bebarengan nyebarake luwih saka 120 pesawat kanggo ngrusak jembatan ing Mekong. Grup penindasan pertahanan udara, grup blokade lapangan terbang, grup superioritas udara, grup jamming, grup pelacak radar, grup pengisian bahan bakar udara, grup pemusnah pertahanan udara sing mentas diidentifikasi, lan mung 20 pesawat kanggo langsung ngrusak jembatan.
                Aku nulis iki supaya padha ngerti yen perang pertahanan udara dudu konfrontasi antarane sistem pertahanan udara lan pesawat.
                1. mbayar
                  mbayar 1. mars 2019 18:51
                  +3
                  Resimen S-400 pisanan ana ing 3 konfigurasi divisi, paling ora nganti 2012. S-300s saka macem-macem modifikasi isih ing layanan. Saben divisi bisa murub ing 360 derajat. lan ditutupi dening "Pantsyri" utawa "Torami" ing zona cedhak.
                  Serangan udhara kaya Perang Vietnam wis dilalekake, ora bakal ngirim pesawat kanggo iki, mung rudal jelajah, nganti dipateni pertahanan udara. Nanging isih kudu ditindakake. Contone, luwih becik njupuk konflik Yugoslavia.
                  Pesawat tempur uga bakal melu ngusir serangan kasebut, sing luwih efisien ing CD.
                  Pertahanan udara / pertahanan rudal ing Rusia saiki adhedhasar obyek - kalebu obyek lan arah utama.
                  Yen ana serangan, lapangan udara lan posisi wiwitan mungsuh, pos komando lan prasarana militer liyane bakal diserang dening serangan pembalasan, sing bakal nyuda utawa ngilangi upaya sing bola-bali.
                  CR banget efektif kanggo landing EW.
                  Usaha banget kanggo ngirim serangan kasebut bisa nyebabake respon lengkap OTOMATIS kanggo "pusat pengambilan keputusan" - Iki wis bisa dianggep minangka doktrin anyar saka Federasi Rusia.
                2. Ratmir_Ryazan
                  Ratmir_Ryazan 2. mars 2019 00:54
                  +1
                  27 resimen wis ana ing pasukan !!! tangi!!!

                  Divisi S-300 / S-400 bisa 360 derajat, iki dudu Patriot sing miskin, sing dicegat Scuds Irak luwih saka sepisan))).

                  S-400 lan S-300 bakal nembak target penting, lan bakal nggarap drone kanthi cara liya sing luwih murah.

                  Pengalaman Vietnam banget nuduhake sampeyan, ing ngendi sistem pertahanan udara Soviet ngrusak udakara 6000 helikopter sampeyan lan udakara 4000 pesawat lan UAV sampeyan.

                  Sampeyan ora siap banget ing brigade 77))).
                  1. Panjenengan
                    Panjenengan 2. mars 2019 01:50
                    -2
                    Kabeh, pancen kabeh sistem pertahanan udara bisa 360 derajat. Ing ngendi antena stasiun panuntun diuripake, misil bakal mabur ing kana. Nanging ana siji nanging. S-400 sing padha uga bisa murub ing target ing sektor nganti 120 derajat. Sadurunge iku, ana ing sektor 90 derajat. Rilis pisanan saka S-300 ing sektor 60 derajat.
                    Aja nulis babagan apa sing sampeyan ora ngerti.
                    Ing divisi kang daklayani, ana 2 zrbr lan 2 zrp, kajaba rtbr, rtp lan rtb sing kapisah.
                    Dadi mbandhingake apa mung 27 resimen ing saindenging Rusia. omong kosong.
                    Pengalaman Vietnam ora mung numpes pesawat mungsuh, nanging uga numpes kutha, desa, pabrik, jembatan.
                    Mung ing tataran pungkasan perang, nalika Amerika ngupaya kanggo meksa Vietnam kanggo tentrem ing syarat-syarat dhewe, mung B-52 dropped 120 ton saka bom. Modifikasi B-52D njupuk nganti 30 ton bom.
                    Mbok perwira ing zrbr 77th kurang disiapake, aku ora ngerti, nanging ing pasukan kursi sampeyan kanthi latihan taktik, umume lancar. TTX srk lan padha ora ngerti.
            2. 5-9
              5-9 1. mars 2019 14:37
              +1
              S-350 karo rudal M96 karo ARGLSN ... dudu kasunyatan manawa luwih murah tinimbang 48N6, oh, dudu kasunyatan ...
      2. Panjenengan
        Panjenengan 1. mars 2019 08:08
        +2
        Mung ana 54 sistem pertahanan udara S-400 ing negara kasebut, sing ora cukup kanggo nutupi Moskow, lan diolesake ing saindhenging negara kanthi lapisan tipis. S-300 kanthi total 125 divisi, ZRPK Pantsir - 47 unit.
        Aku manggon ing wilayah Amur. Sadurunge, ana divisi pertahanan udara, sawetara resimen IA. Saiki ora ana apa-apa. Ana saperangan saka tutuk RTV kiwa. Padha bakal wis dibusak, nanging ana perlu kanggo tindakake rute internasional, digunakake padha ora gelem mabur. Lan ing wilayah kasebut, 3 pembangkit listrik tenaga hidroelektrik, kosmodrom, pangkalan udara penerbangan strategis, dibangun, kaya sing dikandhakake, pabrik pangolahan gas paling gedhe ing kutha Svobodny, pambangunan pabrik pangolahan gas liyane ing pemukiman Skovorodino, sawijining kilang lenga ing desa Svobodny sabanjuré ing baris. Berezovka, lan liya-liyane kayata trowongan, jembatan sepur liwat kali Zeya, Bureya, jembatan mobil.
        Aku ngarep-arep sampeyan - kabeh wong ngandhani sampeyan. Padha ngandika. Amarga kita duwe jinis negara demokratis lan jinis kasebut kudu nglaporake babagan apa dhuwit sing ditindakake. Nanging mungkin dheweke ora bakal ujar, nanging sing ana ing bukit bakal ngerti luwih cepet tinimbang anggota pamrentah. Kajaba iku, ana intelijen ruang, ing sawetara pangertene data kasedhiya kanggo sampeyan.
        Ana mbokmenawa program planet Gul? Bener, jenenge - Google Earth Pro. Nanging yen ora, banjur ing mesin telusur, ketik install google planet lan bakal pindhah menyang instalasi program iki. Banjur, tanpa ijin rahasia, sampeyan ngetik obyek sing menarik lan mriksa saka kabeh sudut.
        Aku menehi conto, ketik ing baris panelusuran - military airfield Ukrainka. Lan deleng apa sing sampeyan pikirake. Padha bener kanggo koordinat S-400, padha kadhaptar ing Wikipedia.
        Sieve lan ora pertahanan udara.
        1. uizik
          uizik 1. mars 2019 08:43
          +1
          Mulane, sawetara show-off lan chatter? Kaya sadurunge WWII?
          1. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 1. mars 2019 10:04
            -4
            Kutipan saka wizik
            Mulane, sawetara show-off lan chatter? Kaya sadurunge WWII?

            Ponte lan chatter, sadurunge Perang Donya II, mimpin kanggo kasunyatan sing Jerman tekan Volga. Lan pameran iki biaya 30 mati
            1. twviewer
              twviewer 1. mars 2019 18:05
              -1
              Jerman ing wektu sing "tekan Volga" ngendi padha katon, lan apa ora 50 yuta? ("angkamu akeh, nanging aku luwih dhuwur, sosokmu saka langit-langit, lan aku saka atap")
          2. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 12:18
            +1
            Ing USSR padha ora. Saiki ing aliran lengkap.
        2. Signifer
          Signifer 1. mars 2019 08:44
          +7
          We duwe wilayah 1/6 saka tanah kira-kira, Aku elinga saka sekolah. Apa kanggo nutupi kabeh, kita butuh ewonan instalasi pertahanan udara, yen ora puluhan ewu, lan kabeh populasi kudu latihan maneh minangka penembak anti-pesawat lan lungguh ing radar? Ora bakal ana pasukan utawa sarana sing cukup kanggo nutupi kabeh negara. Iku ora nyata. Aku yakin negara liya uga nindakake perkara sing padha. Ya, lan ora ana sistem perlindungan sing ora bisa dirusak utawa dilewati. Siji pertahanan udara ora cukup kanggo kita urip. Rudal super anyar kita, sing digunakake kanggo medeni Amerika, digunakake supaya bisa ngliwati zona pertahanan udara ing dalan. Dadi saiki, kaya iki, ora bisa kedadeyan, anggere tren munggah terus, kabeh apik.
          1. spektr9
            spektr9 1. mars 2019 09:03
            -6
            We duwe wilayah 1/6 saka tanah kira-kira, Aku elinga saka sekolah. Iku kanggo nutupi kabeh, kita butuh ewonan instalasi pertahanan udara

            Kenapa USSR bisa mbayar, nanging Federasi Rusia ora bisa?
            lan kanggo kabeh populasi kanggo latihan maneh minangka gunners anti-pesawat lan njagong ing radar?

            Saiki dudu taun 50-an ing abad kaping rong puloh, lan penembak anti-pesawat butuh urutan gedhene kurang.

            anggere tren positif, kabeh apik.

            Biasane yen padha mlebu insolvensi kanggo nutupi barang-barange kanthi bengok-bengok oh negara gedhe, oh ora ana dhuwit?
            Negara paling gedhe lan paling sugih ing donya - ing wektu sing padha, pertahanan udara ora bisa nutupi kabeh, penerbangan ana ing posisi kaping telu saka segi jumlah, India bakal nyusul, aku ora bakal ngomong apa-apa babagan Angkatan Laut amarga kapal pungkasan saka peringkat pertama rusak, ora ana kapal selam sing cukup kanggo nutupi SSBN ...
            Iku kaya nyoba iku perlu kanggo nggawa menyang iki?
            1. Su-57
              Su-57 1. mars 2019 10:30
              0
              Kutipan saka spektr9
              aviation ing posisi katelu

              Maneh sampeyan ngapusi. Ing penerbangan kita ana ing posisi kaping pindho
              1. spektr9
                spektr9 1. mars 2019 10:58
                +1
                Maneh sampeyan ngapusi. Ing penerbangan kita ana ing posisi kaping pindho

                Bebener? Pejuang Angkatan Udara Cina lan pesawat serangan, interceptor - 1691 pcs. Pejuang lan pesawat serangan Angkatan Udara Rusia, interceptor -1048. Penerbangan strategis Angkatan Udara China - 130, Angkatan Udara Rusia - 137. AWACS - 10 unit kanggo loro. Siji-sijine sing China ngluwihi Angkatan Udara Rusia ing jumlah helikopter serangan, lan 250-300 unit, liyane yaiku pesawat transportasi.
                Lan ing ngendi kita?
            2. Signifer
              Signifer 1. mars 2019 11:28
              +1
              Dadi titik kasebut ora ana maneh ing kuantitas, nanging ing kualitas. Ing kemampuan unit tempur dadi multi-tasking, universal, bisa koordinasi karo unit liyane. Dina-dina serangan kavaleri lan bayonet wis suwe. Ing wiwitan Perang Donya II, iki kanthi cepet dituduhake marang kita, kanthi rega sing larang banget. India temtunipun dudu saingan kita, apa wae jenis pesawat sing diduweni, sampeyan uga kudu bisa mabur lan ngladeni. Lan ora ana gunane ngrusak kabeh infrastruktur mungsuh. Kanggo apa? Apa sing bakal ditampa saka kamenangan? Lan saka ngendi informasi kasebut yen pertahanan udara lan kapal selam kita ora bisa nutupi apa-apa? Kita mesthi wis suwe adoh saka NATO, ing kahanan kaya ngono. Informasi iki bisa diduweni dening presiden lan menteri, kepiye carane bisa ngerti kepiye pertahanan udara kita. Lan kasunyatan sing negara paling sugih - paling mlarat. Awake dhewe sing kudu disalahake. Mayoritas populasi ora perlu apa-apa, meh setengah ora nganggep perlu kanggo bisa ing kabeh. Lan sing paling licik kita ngontrol kita. Nanging akeh wong ora kasengsem. Iki carane kita manggon. Lan kita bakal urip suwe
              1. spektr9
                spektr9 1. mars 2019 11:40
                +1
                Dadi titik kasebut ora ana maneh ing kuantitas, nanging ing kualitas.

                Nalika padha miwiti ngomong bab kualitas, aku kelingan ing sajarah Perang Donya II, nalika T-34s, unsightly ing syarat-syarat karakteristik kinerja, nanging ing jumlah gedhe, padha bejat dening Tigers Jerman lan Panthers, kang wis ciri kinerja banget. , nanging nomer sing terakhir kaping pirang-pirang kurang ...
                Kita mesthi wis suwe adoh saka NATO, ing kahanan kaya ngono

                Dheweke entuk, nanging senjata nuklir disimpen, yen ora kanggo dheweke, mula kabeh ing kahanan saiki ...
                Ya, lan ora mung nylametake Federasi Rusia, njupuk DPRK luwih kenceng, sadurunge senjata nuklir AS minangka sing pungkasan ngumpulake miturut versi Irak, senjata nuklir muncul lan sanajan ora ana pertahanan rudal lan armada tempur, Amerika Serikat kanggo rembugan desa
                Lan kasunyatan sing negara paling sugih - paling mlarat. Awake dhewe sing kudu disalahake. Mayoritas populasi ora perlu apa-apa, meh setengah ora nganggep perlu kanggo bisa ing kabeh

                Oh, kepiye, tegese kerjane nganti taun 90-an, lan sajrone 30 taun kepungkur, dumadakan diganti kanthi dramatis. ngguyu
                Lan sing paling licik kita nguwasani kita

                Kita, uga, ya, sanajan umume kewarganegaraan Federasi Rusia adoh saka sing sepisanan
                1. Signifer
                  Signifer 1. mars 2019 11:51
                  -2
                  Aku ora setuju babagan tank. Apa iku apik nalika kamenangan worth gunung prajurit mati? Lan karakteristik kinerja 34ki apik banget. Mung beda kelas lan waja karo seng nembus waja. 34ki njupuk maneuverability. Nanging bisa ditembak saka kadohan. Lan apa sing makarya kanggo kita sadurunge 90s? Alon-alon nanging mesthi kita nuju ambruk. Kabeh makarya lan akeh, nanging ora efisien. Populasi uga ora beda-beda ing kasugihan lan kamakmuran. Ora ana gadget, mobil larang, negara manca elit lan liya-liyane. Yen saiki sampeyan nglampahi dhuwit mung kanggo pangan lan ora tuku apa-apa kanggo dhewe, nanging ngedol kabeh, sampeyan uga bakal duwe jumlah apik saka gaji. Kanthi biaya Amerika Serikat lan Korea Lor, kepiye kabeh kedadeyan ing kana, sing setuju karo sapa lan babagan apa - maneh, mung anak putu sing bakal ngerti sing paling apik, sing bakal ngandhani apa sing kedadeyan ing kana, sing kudu dipercaya, ora. warta kita)))
                  1. spektr9
                    spektr9 1. mars 2019 12:09
                    +2
                    Ora ana gadget, mobil larang, elit ing luar negeri lan liya-liyane

                    Ana TV, ana radio lan pemain, nanging ora ana gadget liyane, uga, ora ana smartphone, PC pisanan ana ing tangan para amatir sing ngerti teknik radio, uga ing negara liya ing donya, lan pasar ing USSR cetha ora cilik.
                    Kanggo liyane - mobil larang, lan saiki ora ana 90% saka apa wong duwe, iki didhukung mobil manca 10 taun kepungkur, lan luwih saka sapisan rusak.
                    Negara manca elit, uga mobil manca sing larang, mung kasedhiya kanggo para birokrat, kanggo liyane, negara manca elit diwatesi ing Turki, sing luwih murah kanggo ngendhokke tinimbang ing Crimea.
                    Lan apa sing makarya kanggo kita sadurunge 90s?

                    Nganti 90s, 100% konstruksi pesawat sipil, galangan kapal, produksi mesin pertanian, farmasi, kabeh barang elektronik lan konsumen ana ing USSR ... Minangka kanggo kualitas, akeh peralatan iki isih digunakake saiki.
                    Nanging apa sing diprodhuksi ing Federasi Rusia bisa diitung nganggo driji
                    Yen saiki sampeyan mung mbuwang dhuwit kanggo panganan lan ora tuku apa-apa kanggo awake dhewe, nanging adol kabeh, sampeyan uga bakal entuk gaji sing apik.

                    Ya, mung yen sampeyan manggon miturut prajanjian saka wakil Sokolova babagan macaroons ...
                    Gaji nyata ing wilayah kasebut yaiku 15-30 ewu, lan saiki pancen apik banget kanggo tuku mobil sing larang utawa mabur menyang hotel manca elit ... Ora ana gunane manawa hipotek berkembang ing Federasi Rusia nalika umur 30-40 taun. mbayar paling saka gaji kanggo siji apartemen

                    Apa iku apik nalika kamenangan worth gunung prajurit mati?

                    Kalah lan pembantaian populasi sipil minangka pilihan sing luwih bisa ditampa?
                    1. Signifer
                      Signifer 1. mars 2019 18:22
                      -2
                      Mulané aku kandha, nèk saiki kabèh wis dijupuk saka wong lan didol, banjur diwènèhi pangan, banjur bakal cukup. Televisi, radio, lan liya-liyane sing digawe ing USSR ora masuk akal. Kita tansah nyoba njupuk barang sing diimpor, liwat sambungan, sambungan, lan liya-liyane. Mobil manca bekas tetep lan saiki luwih apik tinimbang misunderstanding anyar saka AvtoVAZ. Kanthi gaji 30tr, sampeyan bisa tuku dhuwit kanthi gampang ing taun 1985 - saiki, ing perjalanan, 20tr, aku bubar adol siji, warisan. Dheweke bakal nyopir. Secara total, kanthi gaji 30tr, wong duwe mobil lan panganan. Sampeyan bisa tuku televisi paling deshmansky, kanggo 4 ewu, ing syarat-syarat tingkat ora bakal ngasilake paling apik saka USSR. Perkakas kluwarga unpretentious ing minimal. Sandhangan lan sepatu saiki murah banget, kualitase normal. Omah, miturut critane wong tuwa lan simbah, ora diwenehake utamane, utamane langsung. Mulane, kanggo nglumpuk karo wong tuwa, ngalahake hostel, nanging sampeyan ora bakal entuk dhewe, misahake, kaya ngono, yen sampeyan pensiun. Mulane, aku ngadeg. Saiki mung akeh godaan kanggo mbuwang, gadget anyar lan anyar, dhuwit mabur. Warung-warung kebak label... Dideleng montor ing dalan, adoh saka 90% dalane mobil manca lawas, akeh mobil seger. Mulane, gaji kurang cukup kanggo manggon ing tingkat USSR. Nanging kanggo manggon ing tingkat normal saka Kulon, iku bakal kanggo sawetara dina. Dene para timbalan kaya Sokolova - nyopir nganggo sapu sing reged. Nanging amarga mayoritas pedunung kita ora peduli apa-apa lan ora pengin nindakake apa-apa, wong-wong kuwi ing pamaréntahan urip lan makmur, sayangé.
                      1. spektr9
                        spektr9 1. mars 2019 22:02
                        +1
                        Kanthi gaji 30tr, sampeyan bisa tuku dhuwit kanthi gampang ing taun 1985 - saiki, ing perjalanan, 20tr, aku bubar adol siji, warisan. Dheweke bakal nyopir. Secara total, kanthi gaji 30tr, wong duwe mobil lan panganan. Sampeyan bisa tuku televisi paling deshmansky, kanggo 4 ewu, ing syarat-syarat tingkat ora bakal ngasilake paling apik saka USSR.

                        Nyuwun pangapunten, kula malah mboten badhe nganggep mutiara ingkang kados makaten, menawi gesang ingkang sae punika dados kesempatan kangge tumbas mobil 35 taun kapengker, utawi TV ingkang boten kalah kaliyan TV 30 taun kapungkur, nyuwun pangapunten. logika lan ing Republik Afrika Tengah standar urip apik tenan wassat
                        Nanging, sampeyan bisa nuduhake kanthi becik yen Federasi Rusia wis ngilangi dhasar sosial sajrone 26 taun iki
                        Omah, miturut critane wong tuwa lan simbah, ora diwenehake utamane, utamane langsung

                        Bener, nanging diwenehi gratis, lan ora kanggo hipotek, apa sampeyan ngerti bedane?
                        Dideleng saka mobil ing dalan, adoh saka 90% saka dalan iku mobil manca lawas, ana akeh mobil seger.

                        Kanthi welding seprapat saka mburi bukit ... Nanging ora bener yen diarani mobil, iki minangka desainer.
                        Mulane, gaji kurang cukup kanggo manggon ing tingkat USSR

                        Lan tunjangan pengangguran cukup kanggo urip miturut tingkat RI (serpihan, kayu bakar, lilin lan omah sing jembar ing desa) ...
                      2. Signifer
                        Signifer 2. mars 2019 08:10
                        -1
                        Kanthi mobil. Aku nggawa langsung saka lelang ing Jepang. Ora ana konstruktor. Sampeyan milih miturut foto lan katrangan, ing sasi setengah sampeyan bakal teka. Mobil-mobil sing apik banget, ora bisa dicritakake yen dheweke didorong. Kabeh resik, mengilap, kabeh knot sampurna. Wong Jepang malah kadhangkala ora nyopot film protèktif saka mburi yen siji utawa loro wong nyopir mobil. Kanca-kanca uga padha. Sadurunge, aku njupuk mobil manca kanthi jarak tempuh ing Federasi Rusia, ana lotre ing kene, pembalap kita gampang mateni mobil. 50/50 metu. Pisanan kanthi jarak tempuh luwih saka 400k (maju lan tatu) ora mangan setitik minyak. Kapindho sawise kacilakan serius, nanging wis rampung resik, padha ora weruh langsung, ana wektu karo. Saiki aku duwe Honda 2010, jarak tempuh 121k, nol ndandani! Diganti loro bolam. Kabeh dadi lan dianggo karo bang. Ana siji minus - setir tengen. Dadi aja nulis ala babagan mobil manca kanthi jarak tempuh. Iku gumantung ing driver carane nggawe mobil. Mung ing kene, sanajan karo pembalap sing apik, sing domestik bakal luwih cepet. Bojoku duwe mobil anyar, nanging aku ora bakal ujar manawa luwih apik tinimbang mobilku, kualitas lan linuwih mobil saya mudhun. Ora cukup kanggo Jepang, njupuk wong Korea. Nanging luwih apik yen aku nggawa saka lelang kanthi jarak tempuh!
                        Babagan mobil umur 35 taun - ora babagan resep, prasaja lan ora owah akeh wektu. Apa sing banjur, apa sing bakal lunga saiki. Mung regane terjangkau kanggo kabeh wong. Lan ing USSR, sampeyan uga kudu antri kanggo tuku.
                        Set TV sing paling murah bakal gampang nuduhake kabeh, tanpa lotion. Nanging bakal nuduhake!
                        Hipotek ya, timah. Nanging! Kita nganggep yen wong mung mbuwang panganan. Lan tegese ana dhuwit ekstra. Bisa mbayar hipotek salawas-lawase. Mung rpi kahanan kuwi.
                        Keuntungan pengangguran - sing ora bisa ditampa. Go lan kerja, ana kerja. Yen sampeyan ora duwe cedhak omah, pindhah menyang ngendi wae. Nalika aku miwiti, Aku lunga menyang stasiun dening Sepur, kang dadi ing esuk ing 5-31. Sabanjure kira-kira 12, ora cocog, sampeyan bakal telat, mesthi ora ana apa-apa, sampeyan slamet piye wae. Aku banjur numpak bis menyang stasiun liyane, nanging isih kudu mlaku limang kilometer sawise mandheg, cuaca wis beda. Lan dheweke manggon ing asrama. Bapak mertua saiki nyopir shift, kadhangkala ora bisa mulih nganti 2-3 minggu, nalika dalan wis ilang utawa durung beku, wong ora tansah ditarik metu nganggo helikopter - larang. Lan iku wong tuwa. Lan ora ana apa-apa. Sing pengin kerja lan entuk. Sing ngerti saben liyane uga muter, sawetara ing proyek padha kabeh dina, sawetara ing loro, sawetara wis ing telung. Lan sing ora pengin, kang lenggah tanpa dhuwit. Ana uga sing begja, langsung digathukake ing papan sing anget, urip disedhiyakake, nanging ora kabeh wong kaya ngono.
                        Aku wis ora kanggo CAR, Aku ora bisa ngadili carane iku ana, nanging aku ora pracaya apa ditampilake ing warta.
                        Lha piye ya dadine, kaya ngene iki sing dakdeleng urip jaman saiki, aduh, sapa sing durung mbangun, angel uripe. Mesakake wong tuwa, ora bakal lumebu ing kahanan anyar, nanging anak lan putu kudu ngurus!
                      3. Charik
                        Charik 3. mars 2019 02:05
                        0
                        Go ngoyak Sokolov, RG bakal langsung mabur lan chop bakal diantemi nganti mati karo klub, supaya ora ana sing pengin nyopir.
            3. Charik
              Charik 3. mars 2019 01:56
              0
              ya, kaya babu ing apa ana
          2. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 10:38
            +4
            Kita biyen duwe pertahanan udara object-zonal. Ing rute paling kamungkinan saka pesawat mungsuh, ana garis formasi pertahanan udara. Objek sing paling penting ditutupi ing garis sing adoh lan cedhak. Saiki iki ora, saka tembung ing kabeh.
            Babagan carane roket kita bisa ngliwati kartun lan ora liya. Kabeh avant-gardes, petrel, yen ana, ana ing jumlah cilik, ora nemtokake. Iku larang banget lan ana kemungkinan dhuwur saka perjanjian anyar ing kang kita bakal maneh numpes kabeh. Basis pasukan strategis lan kita duwe lan duwe rudal balistik. Kabeh liyane iku pampering, supaya nyenengake dhewe karo coolness.
            1. Charik
              Charik 3. mars 2019 02:09
              0
              meteorit liwat Chelyabinsk - kartun ditembak mudhun?
              1. Panjenengan
                Panjenengan 3. mars 2019 03:05
                -2
                Apa tegese knock down?
                Pesawat kasebut ditembak mudhun, tegese tiba ing cakrawala bumi. Kepiye meteorit ditembak? Kamenyuka ageng
                1. Charik
                  Charik 3. mars 2019 10:58
                  0
                  ing tabung video saka segara carane soko ngalahake mudhun, supaya kabeh iku supaya karo pertahanan udhara ing Rusia
                  1. Panjenengan
                    Panjenengan 3. mars 2019 11:20
                    -2
                    Golek paling siji. Lan kenapa MO kita ora ngomong apa-apa babagan iki. Prestasi kasebut ditembak mudhun dening meteorit. Bener, aku ora ngerti apa tegese nembak meteorit sing bakal tiba ing lemah
                    1. Charik
                      Charik 3. mars 2019 13:35
                      0
                      https://www.youtube.com/watch?v=rdP6_LTS2po
                    2. Charik
                      Charik 3. mars 2019 13:54
                      0
                      https://www.youtube.com/watch?v=bU-qY5zNtqc и потом https://www.youtube.com/watch?v=rdP6_LTS2po
                      1. Panjenengan
                        Panjenengan 3. mars 2019 14:10
                        -1
                        Dadi ngendi roket? Aku weruh meteorit tiba. Ing endi roket?
                      2. Charik
                        Charik 3. mars 2019 14:20
                        0
                        nonton video loro lan mikir, amarga sampeyan ngerti pertahanan udara luwih apik tinimbang aku yen iki kebetulan, aku ora mikir (minangka salah siji starball ngandika), Aku padha dijupuk mudhun lan nindakake kaya sing, utawa malah luwih apik - pramila assholes ngobong konco puddle, kang apa njupuk mudhun lan apa kanggo ketemu yen arep pendekatan karo ewu sumbu sing.
                      3. Panjenengan
                        Panjenengan 3. mars 2019 15:02
                        -1
                        Luwih gampang nembak pesawat sing mabur ing dhuwur 5000 - 10000 meter tinimbang KR sing mabur ing dhuwur 30 meter.
          3. Fevralsk.Morev
            Fevralsk.Morev 1. mars 2019 12:38
            +5
            Kabeh bisa ing USSR. Lan kanggo nutup negara kanthi tameng pertahanan udara lan nggawe proyek ing desa pegunungan terpencil, desa Siberia. Lan saiki mung nyopir bahan mentah kanggo ekspor.
            1. penggemar-penggemar
              penggemar-penggemar 2. mars 2019 08:12
              0
              USSR bisa nindakake akeh perkara, lan para panguwasa saiki mung ngomong kanthi squeamishly babagan negara gedhe sing kita urip. Nanging ing umur 80 taun, USSR wis tekan paritas militer karo Amerika Serikat.
              Iki minangka salah sawijining conto kekuwatan kita sing biyen, saiki angel dipercaya:
              Ing pungkasan taun 1980, armada robot industri ing USSR ngluwihi 6000 potongan, sing, contone, ing tingkat taman robot AS, lan nyumbang luwih saka 20% armada robot ing donya, lan 1985 ngluwihi 40 ewu potongan, kaping pirang-pirang ngluwihi armada robot AS lan tekan 40% saka armada donya.
              Data saka buku "Fundamentals of Robotics" dening Yurevich.
              Inggih, carane USSR bisa nindakake iki? Kita dadi pimpinan ing wilayah iki. Kepiye cara para komunis "bodho" entuk iki?
          4. NEXUS
            NEXUS 1. mars 2019 13:17
            0
            Kutipan saka signifer
            Iku kanggo nutupi kabeh, kita butuh ewonan instalasi pertahanan udara

            Apa sampeyan uga bakal nutupi Taiga, Pagunungan Ural, rawa-rawa kanthi sistem pertahanan rudal?
            1. Dart2027
              Dart2027 1. mars 2019 13:26
              +1
              Kutipan: NEXUS
              Taigu, pegunungan Ural, rawa

              Nanging carane! Sawise kabeh, yen ora ditutupi, banjur:
              https://www.youtube.com/watch?v=c6tUq0IHVoI
              1. penggemar-penggemar
                penggemar-penggemar 2. mars 2019 08:23
                0
                Mulane ewonan Tomogavks bisa dumadakan katon saka taiga, rawa lan amarga Pagunungan Ural. Sawise kabeh, ora ana lapangan radar sing terus-terusan. Menapa malih, rudal pesiar dudu barang sing bisa ditembak, angel dideteksi. Dheweke nulis ing kene yen gampang - omong kosong lengkap, mung MIG 31 duwe radar khusus kanggo ndeteksi target mabur sing kurang, lan S-400 bisa digunakake kanthi efektif ing CD mung kanthi sebutan target eksternal saka pesawat A-50, sing bisa ditindakake. duwe 10 lembar.
                1. Dart2027
                  Dart2027 2. mars 2019 09:04
                  +1
                  Kutipan saka Fan-Fan
                  Sawise kabeh, ora ana lapangan radar sing terus-terusan.

                  Kanggo informasi, PSA wis suwe dibalekake.
                2. NEXUS
                  NEXUS 2. mars 2019 14:17
                  0
                  Kutipan saka Fan-Fan
                  Mulane ewonan Tomogavks bisa dumadakan katon saka taiga, rawa lan amarga Pagunungan Ural.

                  1. Panjenengan
                    Panjenengan 2. mars 2019 14:46
                    -2
                    Wah, wong keren. Stasiun radar jarak adoh dadi ewonan kilometer lan ndeleng cr Tomahawk mabur ing dhuwur 30 meter.
                    Apa jenis teknologi sing kita duwe
                    1. NEXUS
                      NEXUS 2. mars 2019 15:19
                      +1
                      Quote: Panjenengan
                      Wah, wong keren. Stasiun radar jarak adoh dadi ewonan kilometer lan ndeleng cr Tomahawk mabur ing dhuwur 30 meter.
                      Apa jenis teknologi sing kita duwe

                      Stasiun-stasiun kasebut bakal ndeteksi peluncuran rudal, aja kleru, nerd. Sampeyan katon banget tresnani saka distorting lan ascribing kanggo wong apa padha ora ngandika.
                      1. Panjenengan
                        Panjenengan 3. mars 2019 03:27
                        -2
                        Wah luwih keren. Ndeteksi peluncuran rudal jelajah.
                        Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia, sampeyan ora ngandhani sapa-sapa. Iku rahasia rahasia. Stasiun-stasiun kasebut, sing ana ing gambar sampeyan, ora ndeteksi peluncuran roket, nanging hulu ledak nalika mabur. Jarak deteksi beda-beda, nanging ana ing sekitar 4800-6000 km. Kisaran kasebut centimeter, tegese dudu lokasi sing ngluwihi cakrawala. Iku. lengkungan Bumi ndadekake ora bisa ndeleng apa sing kedadeyan ana ing mungsuh ing bumi. Aku menehi adoh rahasia liyane. Mung ora ana siji. Iku rahasia. Satelit. Muga-muga sampeyan ngerti aku. Satelit kita terus-terusan ngawasi wilayah mungsuh. Dadi, dheweke bakal bisa ndeteksi peluncuran rudal balistik utawa taktis operasional, nanging maneh, dudu swiwi, lan malah saka jero banyu utawa saka pesawat.
                        Lan uga amarga lokasine ora ngluwihi cakrawala, nanging Bumi mlengkung, stasiun kasebut bisa ndeteksi obyek ing dhuwure paling sethithik 10 KILOMETER. Diwenehi kacepetan obyek, iku mung bisa diklasifikasikaké ing kabeh nalika ana ing papan.
                        Lan luwih. Sampeyan maca ing ngendi panginstalan tambang dumunung ing mungsuh, apa radar kanthi jarak 6000 km bakal tekan lokasi kasebut. Iki babagan stasiun radar ing Pechora, lan sing ana ing sisih kulon negara kasebut, dheweke katon menyang segara. Dheweke nonton peluncuran saka SSBN. Ukur jarak karo penggaris, apa umume tekan segara Akiyana?
                        Aja mikir omong kosong. Elinga apa fisika, geometri, astronomi mulang sampeyan ing sekolah, lan malah ing tingkat amatir sampeyan isih bisa ngerti soko.
                3. Charik
                  Charik 3. mars 2019 13:40
                  0
                  mung kang bisa mutusaké kanggo miwiti ewu Tomahawks tengen Rusia, mung uga, utawa negara saka "3rd donya" ora bakal bisa ngerti sing padha arep nyerang wong karo bantuan saka senjata teknologi dhuwur.
        3. Dart2027
          Dart2027 1. mars 2019 08:53
          +5
          Quote: Panjenengan
          Mung ana 54 sistem pertahanan udara S-400 ing negara kasebut, sing ora cukup kanggo nutupi Moskow

          27 resimen / 54 divisi / 432 peluncur - ora cukup kanggo Moscow? Lan pira sing dibutuhake.
          1. Muvka
            Muvka 1. mars 2019 10:14
            +7
            Wong ora ngerti apa divisi.
        4. neri73-r
          neri73-r 1. mars 2019 09:58
          +2
          Quote: Panjenengan
          Sieve lan ora pertahanan udara.

          Sampeyan, ketoke, mbingungake lapangan radar sing terus-terusan kanthi penutupan wates sing terus-terusan kanthi pertahanan udara. Ing USSR, tapel watese uga ora ditutup kanthi sistem pertahanan udara berbasis darat. Pertahanan udara utamane obyek lan pertahanan udara militer, nanging ana penerbangan pertahanan udara sing nutup Arktik. Lan kenapa nutupi taiga utawa ara-ara samun?
        5. Su-57
          Su-57 1. mars 2019 10:22
          0
          Quote: Panjenengan
          Mung ana 54 sistem pertahanan udara S-400 ing negara kasebut

          Kaya-kaya sampeyan nulis taun saka 2009. Ing wektu 2018, Rusia wis duwe 468 sistem pertahanan udara S-400 ing layanan. Saiki malah luwih
        6. Su-57
          Su-57 1. mars 2019 10:28
          +2
          Quote: Panjenengan
          Aku manggon ing wilayah Amur. Sadurunge, ana divisi pertahanan udara, sawetara resimen IA. Saiki ora ana apa-apa. Ana saperangan saka tutuk RTV kiwa. Padha bakal wis dibusak, nanging ana perlu kanggo tindakake rute internasional, digunakake padha ora gelem mabur.

          Babagan wilayah Amur (lan sawetara liyane) - kita duwe persetujuan karo wong Tionghoa babagan watesan senjata ing garis kontak. Sanadyan dheweke ora banget militerisasi sisih lor, utawa kita Timur Jauh. Ora ana tank Cina ing kabeh 500 km saka tapel wates karo Rusia miturut persetujuan iki, lan kabeh patrap pasukan karo wong-wong mau padha transparan. Semono uga kanggo pertahanan udara.
          1. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 15:01
            -1
            Salah siji klompok tentara ana ing kutha Belogorsk, lan resimen penerbangan strategis ing Ukrainka. Lan ing sadawane tapel wates, nganti tekan Vladivostok. Ing Khabarovsk, ana zrbr ing tapel wates, nanging iki perlu.
            Lha, lawan apa sing keren banget. Dheweke ora ngerti apa-apa, nanging dheweke puffs munggah. Lan ana pertahanan udara ing Wilayah Amur, mung pasukan darat lan dudu Angkatan Udara. Lan ora disebarake, ora ana ing tugas tempur.
        7. g1v2
          g1v2 1. mars 2019 11:20
          +4
          Divisi pertahanan udara ing wilayah Amur ngadeg nglawan RRC. Dheweke saiki dadi kanca karo RRC - mula pertahanan udara saya lemah ing kono. Nyuwun Nanging mundhak ing Primorye, Kamchatka lan Kapuloan Kuril. Basis Armada Pasifik s400 wis ditutupi. Nalika ing 16-17 Trump ngukur huruf karo DPRK, dheweke cepet nransfer eselon 3rd kanthi sistem pertahanan udara kanggo nguatake Vladik. Pertahanan udara Kuriles dikuwatake. Aku mikir nalika karya wiwit ing construction saka pangkalan Armada Pasifik ing Matua, banjur ana uga sistem pertahanan udhara serius. Nyuwun
          1. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 15:06
            +1
            Ora lucu. Basis Armada Pasifik pisanan dibukak, banjur nutupi kabeh kulawarga S-400
            2 divisi ing 93 Angkatan Udara 589 Angkatan Udara lan Pertahanan Udara Srp (Wilayah Primorsky, Distrik Partizansky, Zolotaya Dolina)
            3 divisi ing 53 DPVO 1532 zrp Pacific Fleet (Kamchatsky Krai Petropavlovsk-Kamchatsky), beda karo sing sadurunge diwenehake dening anané 24 peluncur (3 divisi). Diterapake ing 2015
            2 divisi ing 93 Angkatan Udara 1533 Pengawal Angkatan Udara lan Angkatan Udara Pertahanan Udara (Primorsky Krai Vladivostok). Diterapake ing 2015
            Apa sampeyan mikir iki cukup?
            Ya ora apa-apa
            1. mbayar
              mbayar 1. mars 2019 19:51
              0
              Apa sampeyan pengin mulihake pertahanan udara negara kaya ing USSR? Nalika mbuwang pertahanan udara dadi prioritas nomer loro sawise Pasukan Rudal Strategis? Nalika pertahanan udara telung eselon saka tapel wates? Lan iki sawise asor saka 90s lan Optimization saka Serdyukov? Kanthi biaya sapa sampeyan menehi pesta?
              Pertahanan paling apik yaiku serangan. Nalika iku luwih murah. Saperangan brigade tanah "Kaliber" lan janji "Zircons" ing Primorye bakal nindakake pangkalan Amerika ing Jepang lan Korea, uga "pasukan pertahanan diri" Jepang. Mesthi, ing eksekusi non-konvensional. Ditambah skuadron "Daggers" ing MiG-31. Anane dana kasebut bakal langsung nenangake karep ing wilayah kasebut - ora ana sing bakal njupuk risiko. Lan bakal luwih murah tinimbang nyebarake klompok pertahanan udara echeloned, sing mesthi ora bakal medeni sapa wae, amarga ora nggawe ancaman.
              Dadi, sampeyan ora kudu ngrusak atimu babagan kekurangan klompok pertahanan udara, ora ana personel kanggo ekspansi lan ora bakal cepet - ora ana sing ngirim resimen anyar ... Lan luwih gampang lan luwih cepet kanggo nyebarake brigade saka tanah "Kaliber" ... lan luwih murah ... lan personel luwih gampang kanggo nglatih operasi saka perwira pertahanan udhara ing kabeh jangkoan.
              Aku ngerti yen sampeyan dhewe ora asing karo pertahanan udara, sampeyan ngerti apa sing dakkarepake.
              1. Panjenengan
                Panjenengan 2. mars 2019 01:53
                -1
                Doktrin militer Rusia presupposes pertahanan, ora serangan. Mulane, perlu kanggo ngembangake pertahanan udara, lan paling ora nyedhaki apa sing kedadeyan 30 taun kepungkur.
              2. penggemar-penggemar
                penggemar-penggemar 2. mars 2019 08:30
                -2
                Sepasang brigade tanah "Kaliber" lan janji "Zircons" ing Primorye, bakal njupuk pangkalan Amerika ing Jepang lan Korea,

                Bravado lan bravado khas saka populasi sipil, ditipu dening propaganda Putin.
                1. mbayar
                  mbayar 2. mars 2019 16:12
                  0
                  Apa sampeyan, dear, paling ora duwe pertahanan udara? Apa sampeyan ngerti apa Pertahanan Udara Negara kasebut lan kaya apa ing Uni Soviet nalika jaman jaya? Lan apa sing kita duwe saiki?
                  Iki minangka lapangan radar sing terus-terusan ing dhuwur medium lan kurang ing sadawane kabeh keliling tapel wates (kajaba ing sisih lor, ing ngendi iku mung ora bisa ditindakake kanthi fisik, mula pesawat AWACS patroli ing expanses sisih lor - pisanan "Liana", banjur A- 50) Aku ora ngomong babagan papan sing dhuwur - luwih gampang, nanging mung penerbangan sipil lan aplikasi sing mabur ing dhuwur kasebut. padha makarya ngoper miturut jadwal, ing saben unit ana sawetara radar), yen deteksi target sawetara ing dhuwur kurang saka 30 - 35 km? Lengkungan bumi + terrain lempitan lan nutup ngarepke saka wong-wong mau ... Apa sampeyan bisa mbayangno Kapadhetan unit radar apa, ambane apa, kepiye cara kerjane lan kepiye cara kerja iki diwenehake? debug lan njaga kesiapan tempur? Suwene suwene? Lan dhuwit - negara njupuk klambi kanggo mbangun pertahanan udara - iki minangka masalah kaslametane negara lan rakyat. Lan apa sing kedadeyan ing taun 90an? Apa sing isih ana? Ora malah obyek, nanging pertahanan udara fokus karo lapangan radar ambruk.
                  Apa sampeyan mikir bisa dipulihake ing sawetara taun? Utawa malah sepuluh? USSR nyuwek vena, lan mung ing wiwitan taun 80-an, ngrampungake pembentukan lapangan radar sing terus-terusan, nyebarake bagean / unit / formasi lan tentara, nyedhiyakake dhukungan logistik, kader perwira sing dilatih kanthi jumlah lan kualitas sing tepat. ...
                  Pira industri menehi radar saka macem-macem jinis saben taun? Nanging sawetara wong teka kanggo ngganti sing lawas.
                  Ngendi kita nglatih spesialis pertahanan udara RTV? Ing jumlah apa? Wis paling ora siji sekolah militèr slamet, kang digunakake kanggo olahraga specialists banget? Krasnoyarsk? ora! VVKURE-SPVKURE ? ora! Thanks kanggo pasangan manis Serdyukov-Medvedev. KVIRTA karo sekolah banget ilang bebarengan karo Ukraina. Sapa sing masak? siji fakultas? Apa pancen cukup? Utawa apa perwira saka artileri pesisir lan motor ditransfer menyang pertahanan udara RTV? Sapa sing ndeleng teknik kasebut kanggo pisanan ing urip lan, ing asas, ora bisa nguwasani?
                  Aku sengaja ora ndemek sistem penerbangan lan pertahanan udara - tanpa radar, padha wuta.
                  Sampeyan uga bisa nggawe lan nggawe pertahanan udara sing seimbang ing arah sing paling mbebayani. Nanging ora ana pasukan, ora ana sarana, ora ana personel kanggo nggawe pertahanan udara negara. Iki bebener pahit apa kita duwe.
                  1. mbayar
                    mbayar 2. mars 2019 16:35
                    0
                    Mulane, aku ujar manawa sampeyan kudu mungkasi ancaman kasebut kanthi nggawe ancaman counter. Apa sampeyan mikir yen USSR meksa Amerika Serikat ninggalake serangan nuklir marang kita kanthi pertahanan udara sing ora bisa dirusak? ora! Mung kanthi nggawe ancaman sing padha saka Pasukan Rudal Strategis.
                    Bubar, Jepang wis dadi rame banget. Dilat ing pulo kita, ngemis lan nuntut, nindakake latihan nyadari kelemahan kita ing wilayah kasebut kanthi cara perang konvensional. Apa sampeyan pengin medeni dheweke karo pertahanan udara kita? Iku malah ora lucu! Sisih sing nyerang mesthi duwe inisiatif - milih papan, wektu lan arah pukulan, mesthine bisa nolak utawa nundha tanpa cilaka.
                    Yen urks ala mlaku-mlaku ing omahmu, dilat lambene ing omahmu, bojomu lan propertimu, kepiye tumindakmu? Apa sampeyan bakal nutup omah lan nutup lawang? Iki mung bakal provoke wong! Nanging yen sampeyan metu menyang emper karo bedhil sing diiseni buckshot lan, kanggo gamblang, smash scarecrow taman kanggo shreds saka iku ... Lan banjur karo eseman apik sampeyan ngomong - GUYS, GO HOME ... iki bakal ngasilake a efek luwih enlightening.

                    Mulane, kanthi nyebarake senjata serangan ing wilayah kasebut (untung, Prajanjian INF wis dilebokake), kita bakal langsung ngelingi "mitra" sing kelangan pesisir. Amarga ora ana liyane sing bisa ngliwati dheweke. Armada kita ora kuwat, ana penerbangan cilik, jumlah pasukan pesisir lan pasukan darat ora cukup ... Nanging ana klub sihir sing nggumunake kanthi demonstrasi. Loro brigade "Kaliber" adhedhasar tanah lan "Zircons" sing janjeni, uga skuadron MiG-31K kanthi "Daggers" bakal cukup kanggo kampanye visual kanggo Perdamaian lan permen karet.
                    Lan banjur bakal bisa kanthi tenang lan terus-terusan mbangun kemampuan pertahanan udara / pertahanan rudal kita, mbangun Armada, nguatake pertahanan pesisir (kalebu ing ridge Kuril) lan ngembangake, manggon lan ngembangake Timur Jauh sing ayu.
            2. g1v2
              g1v2 1. mars 2019 22:27
              +2
              Lan carane akeh sistem kuwi sampeyan mikir bakal cukup? Sewu ewu, sepuluh ewu? Kenangan Perang Dingin ngirim ora otomatis ditumpangake ing dina iki. Sistem pertahanan langsung gumantung marang ancaman. kang nglawan. We are madhep mungsuh temen beda. sing nglawan USSR. LAN KITA BEDA LAN BEDA. Soko sing nate dianggep cilik. saiki wis cukup. Mesthi wae, sing paling penting ora jumlah sistem kasebut dhewe, nanging konstruksi sing kompeten dadi sistem pertahanan berlapis. Lan kasunyatan manawa pungkasane bisa nyambung kabeh Rusia lan bagean saka sistem pertahanan udara sekutu menyang jaringan siji, nambah stabilitas lan kemampuane. Kajaba iku, Suriah menehi bonus gedhe kanggo pertahanan udara kita. Kanggo mung siji serangan saka kr liwat zona pertahanan udara kita tanpa bebaya kanggo dheweke, Trump bisa aman diwenehi Pahlawan Rusia. Pantes. prajurit Inggih, PU bisa diprodhuksi sacukupe. Ora muspra yen Almaz Antey mbangun pabrik ing Nizhny lan Kirov miturut produksi. Bakal ana bebaya nyata - kita bakal nambah jumlah kasebut. Ora ana masalah ing kene. Inggih, aja lali babagan perang elektronik. Ing kene, kenalan karo perwira perang elektronik saka Bata, sing ngrungokake Ukraina sisih lor-wétan, ngandhani sawetara perkara sing menarik. Mesthi ora pantes dilalekake. Secara kuantitatif, pertahanan udara kita dadi luwih cilik, nanging kanthi kualitatif luwih kuwat. Umumé, IMHO - Aku ora nemtokke. hi
        8. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 1. mars 2019 11:21
          +5
          Mung ana 54 sistem pertahanan udara S-400 ing negara kasebut, sing ora cukup kanggo nutupi Moskow


          54 dudu sistem pertahanan udara, nanging 54 divisi kanthi 8 peluncur S-400 = 432 peluncur S-400 kanthi 4 misil = 1738 misil, mung ing peluncur !!!

          Siji resimen S-400 yaiku 2 divisi, kanthi rega pasar saiki regane $ 1 milyar.

          Apa sampeyan arep nutupi Moskow saka apa iki ora cukup kanggo sampeyan?

          Lan ana sekitar 300 peluncur ing pasukan lan S-2000, lan akeh kompleks liyane - MANPADS, Sosny, Shells, TORs, BUKs.
          1. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 15:14
            0
            Divisi minangka unit militer. ditampa singkatan zrdn. Zrdn bersenjata karo siji sistem pertahanan udara (sistem rudal anti-pesawat)
            Kabeh liyane sing sampeyan dhaptar ana ing Angkatan Darat. Tujuane kanggo nutupi pasukan, dudu fasilitas strategis.
            Dadi, mung yen sistem pertahanan udara Sosna ora diadopsi kanggo layanan, dheweke isih durung mutusake babagan platform kasebut lan apa sing dibutuhake. Iki uga minangka pertahanan udara militer.
            Apa rudal 1738 sing diolesi ing saindenging Rusia? ora ana apa-apa. Siji perang lan ora ana amunisi. Kanthi prospek sing ora mesthi
            1. mbayar
              mbayar 1. mars 2019 20:08
              +1
              1738 rudal ing ONE muatan amunisi sistem S-400. S-300 lagi digunakake kaping pindho. Pertahanan udara militer uga bakal ditindakake. Ya, nutupi pasukan, nanging uga obyek ing wilayah tanggung jawabe. Armor, Torah, Buki uga bisa dianggep ... Nanging kanthi ruang terbuka lan ing sangisore USSR, ora ana sistem pertahanan udara sing cukup. Mulane, pesawat tempur bakal nutupi celah ing zona karusakan sistem pertahanan udara. Pira bisa.
            2. Ratmir_Ryazan
              Ratmir_Ryazan 2. mars 2019 00:55
              -1
              Miturut pendapat sampeyan, yen ana perang, sistem pertahanan udara ing pasukan darat bakal ora aktif, kaya Angkatan Darat lan Angkatan Laut dhewe? Kaya, uga, wiwit Moscow utawa Novosibirsk mabur kanggo ngebom - banjur kanggo Gusti Allah supaya padha mabur ?! Dadi menurutmu?! )))

              Inggih, mbok menawa ing Inggris kaya mengkono, ing Rusia padha perang beda.

              Siji mung kudu ngliwati tapel wates Rusia lan ewonan misil bakal ngluku kabeh lapangan udara, kabeh garnisun, kabeh bahan bakar lan pelumas lan depot amunisi ing radius sawetara ewu kilometer saka tapel wates Rusia.

              Kabeh sing njupuk saka lapangan udara NATO ora bakal tiba ing dheweke.
              1. Panjenengan
                Panjenengan 2. mars 2019 01:32
                -1
                Rahayu wong kang pracaya.
              2. penggemar-penggemar
                penggemar-penggemar 2. mars 2019 08:34
                -2
                Siji mung kudu ngliwati tapel wates Rusia lan ewonan misil bakal ngluku kabeh lapangan udara, kabeh garnisun, kabeh bahan bakar lan pelumas lan depot amunisi ing radius sawetara ewu kilometer saka tapel wates Rusia.

                Bravado lan bravado khas saka populasi sipil, ditipu dening propaganda Putin.
                1. Charik
                  Charik 3. mars 2019 02:19
                  0
                  manuk beo manca utawa liyane
          2. Panjenengan
            Panjenengan 2. mars 2019 04:15
            -1
            Pitakonan kanggo connoisseur? Ing jarak apa target sing mabur ing dhuwur 30 meter bisa ditembak. Sampeyan wis ngerti, nanging supaya aku ngelingake yen iki minangka dhuwur sing bisa digunakake kanggo peluncur rudal Tomahawk.
            Aja nyebar banyu ing wit, sampeyan ora perlu nyritakake babagan carane wong Siria ngalahake tomahawk Amerika. Cukup nerangake marang aku ing jarak apa sistem pertahanan udara bisa nembak target sing mabur ing dhuwur 30 meter.
            1. penggemar-penggemar
              penggemar-penggemar 2. mars 2019 08:38
              0
              Aku katon kabeh meneng, dheweke ora pengin mangsuli, aku bakal nyoba:
              Aku ngira yen radar S-400 bakal sok dong mirsani KR iki ing lapangan mbukak kanggo 20 - 25 km lan bakal bisa kanggo mencet saka bab nyoba kapindho, wis meh ndhuwur dhewe utawa ing nguber.
              1. Dart2027
                Dart2027 2. mars 2019 09:05
                0
                Kutipan saka Fan-Fan
                Aku nganggep yen radar S-400

                Apa kita ora duwe radar liyane? Hmm...
                1. Panjenengan
                  Panjenengan 2. mars 2019 13:18
                  -2
                  Ana pasukan RTV, sing mung dirancang kanggo ngontrol wilayah udara. Nanging kaya sing dikandhakake, setan ana ing rincian. Nganti padha ngerti, nganti sebutan target liwat, sanajan ora mung cepet, nanging cepet banget, nanging isih kabeh diwatesi dening kemampuan manungsa. Sampeyan uga perlu sing pitungan ing Panggonan, supaya pluru dilatih, lan iku mokal kanggo njaga / SAM ing posisi pertempuran nalika daya diwenehake, gyroscopes untwisted, kanggo dangu. Umumé, kabeh angel, lan nalika ana wong sing seneng banget ing kene, dheweke ngandhani kepiye carane ngalahake kabeh wong kanthi siji kiwa, kita mung pengin nyelehake driji ing candhi lan takon, apa sampeyan ndeleng paling ora siji CD urip? Lan carane akeh dijupuk mudhun.
                  Secara pribadi, aku weruh lan melu ngusir razia kasebut. Aja dadi pertempuran, nanging latihan, nanging melu. Lan aku weruh wong liya njupuk. Nalika sistem pertahanan rudal njeblug ing dhuwur 15-30 meter cedhak lemah, rasane kaya bledosan lemah, target kena, nanging bajingan kasebut isih mabur. Banjur dumadakan bledosan liyane tiba. Wektu iki mung katon bledosan. Amarga pecahan target mabur menyang lemah kanthi cepet.
                  1. Dart2027
                    Dart2027 2. mars 2019 14:45
                    0
                    Quote: Panjenengan
                    Nganti padha ngerti, nganti sebutan target liwat, sanajan ora mung cepet, nanging cepet banget, nanging isih kabeh diwatesi dening kemampuan manungsa.
                    Wis suwe kacarita, kesed golek link, yen kabeh sistem pertahanan rudal lan pertahanan udara digabung dadi siji sistem pertahanan global.
                    Quote: Panjenengan
                    Sampeyan uga perlu yen petungan ing lemah supaya rudal dilatih
                    Ya, ing tugas tempur, dheweke kudu ana ing papan, lan roket kasebut ora mabur kanthi cepet.
                    1. Panjenengan
                      Panjenengan 2. mars 2019 14:56
                      -2
                      Petungan ing papan kerja mung ana ing pengumuman Kesiapan No. Unit tugas ana ing Siaga No. 1, wektu kesiapan saka 2 nganti 1 menit. Unit sing ana ing siyap 7, wektu siyap 3 jam. Sampeyan ora bakal pracaya, nanging personel militèr iku wong sing padha lan padha arep turu lan mangan lan cuddle bojoné (bojo). Lan kekacoan karo bocah-bocah.
                      Apa sistem pertahanan misil lan pertahanan udara global iki? Kenapa PKO dilalekake?
                      Lan goleki link kasebut. Lan maca kanthi teliti.
                      Dadi, mung ing kasus, sistem kuwi wis ana wiwit jaman USSR. Ana Jaringan Grid Pertahanan Udara Unified, ing ngendi operator maca koordinat target ing udhara. Kabeh sing dideleng RTV direkam lan disiarake dening VOICE. Tabletis ora nganggo DVO (lalu lintas udara jarak jauh) Tablet. Manual!!! Sampeyan uga bisa krungu yen sampeyan nyetel gelombang sing cocog. Mung kanggo iki sampeyan bisa rake ing paling ora nyenengi, nanging sampeyan nyoba.
                      1. Dart2027
                        Dart2027 2. mars 2019 15:04
                        0
                        Quote: Panjenengan
                        Sampeyan ora bakal pracaya, nanging personel militèr iku wong sing padha lan padha arep turu lan mangan lan cuddle bojoné (bojo). Lan kekacoan karo bocah-bocah.

                        Iki bisa dingerteni, nanging ora ana tugas shift? Aku ora ngerti, nanging aku tansah mikir sing kudu tansah minimal, sawise kabeh, malah ing sisih paling lusuh tansah ana ing tugas, pengawal, macem-macem rasukan tiyang istri, etc.
                        Quote: Panjenengan
                        Apa sistem pertahanan misil lan pertahanan udara global iki? Kenapa PKO dilalekake?

                        Aku nulis nganggo tembungku dhewe, tujuane kanggo nggabungake kabeh data saka radar menyang papan siji.
                        Quote: Panjenengan
                        Kabeh sing dideleng RTV direkam lan disiarake dening VOICE. Tabletis ora nganggo DVO (lalu lintas udara jarak jauh) Tablet. Manual!!!
                        Yen kedadeyan kasebut, mula kudu ditindakake, mung iki ora ditrapake kanggo nyedhiyakake macem-macem sistem pertahanan udara, nanging kanggo sistem kontrol.
                      2. Panjenengan
                        Panjenengan 3. mars 2019 04:49
                        -2
                        Dheweke nulis soko, nulis komentar, nanging dheweke njupuk lan ora mbukak.
                        Aku bakal nyoba maneh
                        Ana tugas shift, nanging dudu kru sing ganti, nanging unit. Ing unit militèr, ora luwih saka 30% unit ing wektu sing padha ing tugas pertempuran. Aku ora mbukak rahasia amarga wis dikenal lan padha kasedhiya ing Internet. Ing wektu sing padha, petungan ora ana ing papan kerja, peralatan dipateni. Kanggo karya petungan panggonan teka ing woro-woro saka Siap No. Wektu siap saka 1 nganti 5 menit. Wektu tekan ing papan petungan kanggo unit non-tugas diitung ing jam. Ing baris kapindho lan katelu ana umume santai. Kabeh dikunci, para pengawal kanthi wani njaga lan kanthi teguh mbela properti sing dipasrahake. Sing. ing cilik saka serangan dadakan, Gusti Allah ngalang-alangi sing 10 persen lan sing saka baris pisanan ngatur kanggo njupuk.
                        Lan wektu pesawat, wow, apa cilik 15 - 30 menit. Muga-muga sistem pertahanan rudal duwe standar sing beda.
                        Ing asas, informasi babagan kabeh pesawat lan rudal diklumpukake ing Pusat Kontrol Tengah lan pituduh. Bayangake layar gedhe sing ana ewonan tandha saka target. Lan ing panggonan ing formasi lan unit, informasi kasebut umume ora perlu. Inggih, kok komandan, contone, sistem rudal pertahanan udhara sing dumunung nang endi wae ing Timur Jauh, ngerti apa mabur ing wilayah Kaliningrad. Informasi keluwih. Yen wis rampung, banjur bakal ngobong dana kanggo pangembangan, implementasine lan pangopènan kesiapan, bisa uga luwih saka anggaran Wilayah Moskow.
                        Yen sampeyan mikir yen kabeh iku ala banget karo kita, banjur sampeyan salah, iku padha ing ngendi wae karo kita lan karo wong-wong mau.
                        Ayo kabeh tetep kaya ngono. Kita bakal slamet.
                      3. Dart2027
                        Dart2027 3. mars 2019 06:14
                        +1
                        Quote: Panjenengan
                        Yen sampeyan mikir yen kabeh iku ala banget karo kita, banjur sampeyan salah, iku padha ing ngendi wae karo kita lan karo wong-wong mau.
                        Ayo kabeh tetep kaya ngono. Kita bakal slamet.

                        Wis jelas.
              2. Panjenengan
                Panjenengan 2. mars 2019 13:00
                -2
                Bakal kaya mangkene. Mung pangarep-arep kanggo RTV. Kasedhiya yen radar dheweke maju. Banjur ana kesempatan kanggo nggayuh target. Isih ana nuansa sing katon, kaya versi poligonal sing dianggep. Target kasebut langsung menyang sistem pertahanan udara. Iki ora bakal kelakon ing saurutan urip, bisa uga ora tetep ing wilayah sing kena pengaruh kanggo dangu, hooking karo pinggiran.
            2. Charik
              Charik 3. mars 2019 02:23
              0
              yaiku, dheweke bakal berlayar, baris lan miwiti njupuk, lan pasukan kita bakal njagong ngenteni sumbu iki mabur ing kana.
        9. Vadim237
          Vadim237 1. mars 2019 12:10
          +1
          Nyatane, ana luwih saka 300 cangkang.
          1. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 15:15
            0
            Ora mangu. Apa negara sing padha ing?
          2. penggemar-penggemar
            penggemar-penggemar 2. mars 2019 08:45
            -1
            Vadim, apa angel mbukak Wikipedia?
            VVKO saka Rusia - 30 kompleks 96K6 wiwit 25.02.2016 Februari XNUMX.
            Angkatan Udara Rusia - 12 kompleks 96K6, ing taun 2016

            lan informasi kanggo rasa seneng lengkap:
            UAE - 50 96K6 kompleks, ing 2016. (UAE dudu Rusia, nanging Emirat Arab, sing ora cedhak karo kita babagan wilayah.)
            1. Vadim237
              Vadim237 2. mars 2019 16:18
              0
              Informasi babagan peralatan militer ing Wikipedia ora bener.
        10. NEXUS
          NEXUS 1. mars 2019 13:26
          +4
          Quote: Panjenengan
          Mung ana 54 sistem pertahanan udara S-400 ing negara kasebut, sing ora cukup kanggo nutupi Moskow,

          Dear, kanggo ngomong babagan nutupi Moskow, goleki dhisik kepiye sistem pertahanan udara beda karo sistem pertahanan rudal.
          Saiki babagan tutup Moskow ... Moskow dilindhungi saka serangan rudal dening sistem pertahanan rudal AMUR A-135, lan ing mangsa ngarep, bakal dadi Nudol A-235. Lan Moskow mung dilindhungi kanthi apik, amarga kasunyatane yen misil Amur ana karo hulu ledak nuklir.
          Dadi ora pantes ngguyu-ngguyu yen sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan tulis.
          Quote: Panjenengan
          Sieve lan ora pertahanan udara.

          Sampeyan, sadurunge nulis iki, bakal familiarize dhewe karo subyek diskusi. Saliyane S-400 lan S-300 saka macem-macem modifikasi, ana uga BUKs, Torah, Shells, Shilka, Arrows, etc. mitra lawas sawijining. Mulane Shell tansah dipasang ing S-400. Lan saiki, saliyane Thors, Shells lan Beeches anyar, kompleks S-350 bakal mlebu pasukan, sing bakal ngganti S-300P lan BUK.
          1. bk316
            bk316 1. mars 2019 14:58
            +1
            Dear, kanggo ngomong babagan nutupi Moskow, goleki dhisik kepiye sistem pertahanan udara beda karo sistem pertahanan rudal.

            Andrew, dheweke mung trolling kita. Aku uga, nalika sampeyan mangsuli, banjur ngerti.
            Dheweke duwe 47 cangkang ing layanan ....
            1. penggemar-penggemar
              penggemar-penggemar 2. mars 2019 08:48
              0
              Inggih, kanca, aja kesed, kandhanana carane akeh cangkang sing diduweni Rusia?
          2. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 15:17
            0
            Aku sinau topik diskusi, supaya bisa ngomong, saka njero kanggo 27 taun.
            Dene Shilok, kabeh padha mothballed lan ora mbingungake pertahanan udara militer karo pertahanan udara negara, utawa saiki diarani Angkatan Udara.
            1. NEXUS
              NEXUS 1. mars 2019 16:00
              0
              Quote: Panjenengan
              Aku sinau topik diskusi, supaya bisa ngomong, saka njero kanggo 27 taun.
              Dene Shilok, kabeh padha mothballed lan ora mbingungake pertahanan udara militer karo pertahanan udara negara, utawa saiki diarani Angkatan Udara.

              Iku nuduhake apa sing sampeyan sinau lan carane. Babagan konservasi kabeh Shilok, lucu banget ... sampeyan minangka julukan pertahanan udara sing padha karo aku astronot.
              SAM Shilka ing layanan:
              Angkatan Darat Rusia - udakara 205 ZSU-23-4 ing taun 2016
              Korps Marinir Rusia - 62 ZSU-23-4 ing 2016

              Che ana bab konservasi gurgled?
              1. Komentar wis dibusak.
          3. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 15:38
            0
            Tugas kasebut kanggo sampeyan minangka pakar ing subyek. Ing kisaran apa rudal Tomahawk sing mabur ing dhuwur 30 meter bisa dideteksi lan ing jarak apa bisa dipecat. Carane bakal sebutan target saka apa tegese. Mugi sing weruh saka subyek lan ngerti apa ACS ZRV, apa ACS RTV.
            Ngenteni wangsulan. Menarik banget apa sing dipikirake spesialis pertahanan udara gedhe babagan iki.
            1. penggemar-penggemar
              penggemar-penggemar 2. mars 2019 08:51
              0
              Lan spesialis gedhe "Nexus" iki mung squashed, otak macet saka pitakonan kuwi.
              1. Panjenengan
                Panjenengan 2. mars 2019 12:33
                -2
                Iku katon kaya iku. Amarga dheweke mbuwang tanpa pamit.
        11. 5-9
          5-9 1. mars 2019 14:40
          0
          Offuet 47 + 125 = 172 sistem pertahanan udara jarak adoh ora cukup kanggo dheweke.
          Inggih, sampeyan bisa njlentrehake carane akeh divisi saka Patriot sing kuat USA, lan ing wektu sing padha sistem pertahanan udhara database ing China lan ing kabeh EU.
          Ya, supaya ngerti pira ewu divisi S-400 sing dibutuhake ...
          1. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 15:20
            0
            Ya, kebodohan apa sing sampeyan peduli karo Patriot kasebut. Ayo AS menehi hasil karo wong-wong mau.
            Kita butuh formasi rudal anti-pesawat sing lengkap. Kasedhiya saka macem-macem sistem pertahanan udara jarak dawa, medium lan cendhak. kaya sing ana ing USSR.
            1. 5-9
              5-9 1. mars 2019 15:40
              -1
              Kasunyatan kudu digandhengake ora karo gambar sing cocog ing sirah sampeyan, nanging karo apa sing ana ing kene lan saiki.

              USSR - ora, lan jumlah mungsuh ora kaya ing USSR.
              1. Panjenengan
                Panjenengan 2. mars 2019 01:58
                -1
                Aku setuju, mungsuh ora kaya ing USSR, ana luwih akeh.
      3. NEXUS
        NEXUS 1. mars 2019 13:13
        +1
        Kutipan saka: evgen1221
        Argumentatively mbenerake konco sieve?

        Ora ana sieve, mesthi, nanging ora ana sing duwe pertahanan rudal mutlak. Lan S-500 minangka kompleks ora mung pertahanan udara, nanging uga pertahanan rudal, ing wiwitan.
        Sembarang garis pertahanan rudal bisa kakehan kanthi bodho, sing bakal nyebabake terobosan. Conto yaiku karusakan saka Shell kita dening wong Yahudi. Dheweke ora duwe apa-apa kanggo nglawan nalika SM dijupuk kabeh.
        S-500 luwih kompleks babagan target lan satelit kacepetan hiper.
        Aku mikir yen karo tekane saka Prometheus, kita bakal rauh kudu ngenteni terusan saka Triumph ing wangun saka sawetara jinis Komplek kaya S-450.
        1. Panjenengan
          Panjenengan 1. mars 2019 15:22
          0
          Takon ing dhuwur apa satelit mabur. Lan kisaran sing bisa nggunakake sistem pertahanan udara S-400 nglawan warhead balistik.
          1. NEXUS
            NEXUS 1. mars 2019 16:12
            0
            Quote: Panjenengan
            Takon ing dhuwur apa satelit mabur. Lan kisaran sing bisa nggunakake sistem pertahanan udara S-400 nglawan warhead balistik.

            Dear, ora perlu pinter, julukan pertahanan udara iku asale ... Satelit spesifik apa, wong pinter? Saiki, babagan sistem pertahanan udara S-400 lan panggunaan kompleks iki kanggo target balistik ... ora ngerti maca. Ngendi sampeyan maca saka aku babagan kasunyatan manawa S-400 bisa nembak blok ICBM?
            1. Panjenengan
              Panjenengan 2. mars 2019 01:57
              -1
              Sampeyan nulis yen S-400 ora mung pertahanan udara, nanging uga pertahanan rudal.
              Lan coba aja dadi jahat, regejegan iku regejegan. Wong-wong mau dadi moyoki nalika ora cukup kawruh lan ora ana jawaban.
              1. NEXUS
                NEXUS 2. mars 2019 14:24
                0
                Quote: Panjenengan
                Sampeyan nulis yen S-400 ora mung pertahanan udara, nanging uga pertahanan rudal.

                Ing endi aku nulis yen S-400 minangka sistem pertahanan rudal, sayang? Tuduhna tembungku, ngendi aku nulis iki.
                1. Panjenengan
                  Panjenengan 2. mars 2019 14:44
                  -2
                  Oh, nuwun sewu, sampeyan nulis babagan S-500. Aku mung ora ngerti sepira jembare kawruhmu babagan perkara iki. Ana adnaka.
    2. 501 Legiun
      501 Legiun 1. mars 2019 06:59
      + 13
      jebul sampeyan duwe sieve ing sirah
      1. Panjenengan
        Panjenengan 1. mars 2019 08:11
        +1
        Dicet rada dhuwur. Lan sampeyan uga bisa mbuktekake manawa apa sing daktulis iku omong kosong.
        Aku rumangsa ora bisa.
        Wangsulane kanthi meneng utawa nangis sing aku ora ngerti apa-apa lan umume aku iki pan-headed.
        Ing kasus, aku manggon ing wilayah Amur.
        1. Lokal
          Lokal 1. mars 2019 08:52
          +8
          Ya, malah ing Mars.
          Apa sampeyan ngerti, kanca-kanca, yen salah sawijining tujuan utama ngatur sistem pertahanan rudal yaiku kanggo ndhelikake lokasi fasilitas saka mungsuh?
          Apa sampeyan ngerti manawa ora ana kaca Wikipedia, Google, utawa YouTube kanthi video babagan "siji remaja dadi jutawan sewengi" - minangka sumber informasi ing kasus iki ora cocog?
          Kanggo sampeyan, juara enom saka Truth, lan kanggo "mitra" Kulon.
          1. Fevralsk.Morev
            Fevralsk.Morev 1. mars 2019 10:36
            -1
            Lokal. Sampeyan nerangake kabeh marang aku kanthi cetha.
            "Apa sampeyan ndeleng S-500? Ora. Lan aku ora. Nanging ora ateges ora ana."
            Matur suwun
            1. Panjenengan
              Panjenengan 1. mars 2019 10:48
              +1
              Kanggo nambah sesanti, aku menehi saran supaya maca laporan saka Kementerian Pertahanan RF. Dhuwit apa sing dienggo. Utawa apa sampeyan mikir yen Shoigu ngapusi kabeh negara.
              1. Fevralsk.Morev
                Fevralsk.Morev 1. mars 2019 10:56
                +3
                Rungokno awakmu. Aku iki sabangsamu, nanging sejatine luwih aji. Sawise operasi khusus "reformasi pensiun" aku ora percaya pejabat, laporan, pidato lan kartun. Akeh tembung, janji, instruksi, lan asil sing dadi MINUS kanggo rakyat. Kabeh mau ana karo siji donya smeared. Sanajan ujar manawa Putin bakal nransfer kekuwatan menyang Shoigu. Yen aku saka Februari.
                1. Panjenengan
                  Panjenengan 1. mars 2019 11:55
                  +2
                  Aku manggon ing Blagoveshchensk. Sampeyan maca komentarku ing ndhuwur. Amarga saka apa keju boron wiwit. Kita ora nyiapake perang apa wae, dadi verbiage kosong lan medeni. Kanggo apa? Ya, luwih gampang nalika mungsuh njaba ngancam.
          2. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 10:47
            +2
            Rahasia utama kita yaiku sapa lan kepiye anggaran. Lan liyane ora rahasia kanggo mitra kita nganti suwe, kaya sing dakcritakake ing ndhuwur. Nanging sampeyan bisa pracaya apa wae. Lan Gusti Allah ngalang-alangi sampeyan ora kudu mriksa.
            Lan ... Aku menehi argumen tartamtu, nggawe pranala, sampeyan ora nggawa apa-apa kajaba bullying.
        2. Romawi070280
          Romawi070280 1. mars 2019 10:16
          0
          Lan apa kanggo Paint? Sampeyan ndeleng foto ing Google Earth lan nggawe kesimpulan saka foto setahun kepungkur, ing endi instalasi .. Apa sampeyan uga kudu nglukis omong kosong iki ??)
          Ya, kasunyatan manawa ana pirang-pirang ewu rudal jelajah (ing wilayah 7000), lan kanthi salvo ing wektu sing padha, pertahanan udara apa wae isih bakal dadi sieve - jelas kanggo sapa wae ing kene .. mung kaya iku cetha sing isih mokal kanggo nutup saka andal iki .. Kanggo ing saben tomahawk kudu dijamin duwe paling saperangan rudal nimbali udhara .. Lan duwe lan njaga nimbali udhara 15 ewu - iku perlu kanggo pensiunan mundhakaken umur pensiun nganti 90 taun luwih..
          Dadi iki ora luwih saka maksimalisme enom.
          1. Vadim237
            Vadim237 1. mars 2019 12:14
            -1
            1000 Shell cukup kanggo ngusir serangan kasebut - misil jelajah subsonik.
          2. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 12:15
            +3
            Aja omong kosong. Tansah lan ing endi wae, pertahanan udara kalebu obyek strategis sing penting. Lan sawise iku, miturut prinsip residual lan ing wilayah sing paling penting. Iku misale jek sing bener nulis 7 ewu cr Tomahawks antarane Amerika, uga, pisanan, biasane ing peralatan non-nuklir. Kapindho, dheweke kudu dikirim menyang tapel wates karo apa wae - kapal, pesawat, kapal selam. Iki tegese kanthi kemungkinan sing cukup dhuwur bisa ngetung rute operator lan, kanthi mangkono, tekan rudal kasebut. Rudal balistik uga tundhuk karo hukum tartamtu. Sampeyan ora bisa miwiti kanthi cara sing semrawut, nglawan rotasi Bumi, ngliwati utawa piye wae, yen mung amarga jarak karo trik kasebut ora cukup utawa bakal ngilangi kakehan. Ana nuansa liyane sing ora penting. Cukup ora bakal cukup pangiriman lan peluncuran kendaraan kanggo miwiti kabeh bebarengan. Ing MULAI, kita lan dheweke duwe operator sing winates.
            Inggih, sethitik babagan maximalism enom. Yen sampeyan duwe, banjur aku lair ing USSR lan wis dadi 27 tanggalan lan ora mung ing ngendi wae nanging ing pertahanan udara. Dadi aku bisa ngadili apa sing ana lan apa saka sudut pandang profesional.
            1. Romawi070280
              Romawi070280 1. mars 2019 13:54
              -2
              Dadi nyakup fasilitas pertahanan udara strategis sing penting.
              Kanthi biaya nuklir utawa non-nuklir - ora ana sing ngerti endi sing bakal mabur .. mulane, kabeh kudu ditembak mudhun ..
              Saiki babagan MULAI .. "Ing Oktober 1, 2016, pasukan nuklir strategis AS duwe 1367 hulu ledak nuklir ing 681 operator strategis sing disebarake, 848 operator sing disebar lan ora dikembangake. Jumlah bom nuklir lan rudal jelajah kanthi hulu ledak nuklir sing disebarake strategis. tukang ngebom, ora dijupuk menyang akun"
              Dadi kita duwe .. meh 1000 hulu ledak nuklir .. diselingi pirang-pirang ewu sing ora dianggep .. Lan tomahawks padha .. males Google, nanging kok amers wis cukup kanggo miwiti .. Dadi apa wae sing bisa ngomong , nanging salvo bebarengan saka sawetara ewu, ora ana sing bisa ngalahake..
              Kita duwe kahanan sing padha - atusan rudal, pirang-pirang hulu ledak .. Malah tanpa Vanguard, Amerika ngerti manawa ora ana sistem pertahanan rudal ing Eropa sing isih bakal nglindhungi saka kasunyatan manawa bagean biaya bakal mabur .. Yen ora. , kabeh peperangan elektronik iki ora bakal diciptakake .. target palsu sing padha - hulu ledak ing misil lan liya-liyane.
              "Sampeyan ora bisa ngluncurake kanthi cara sing semrawut, nglawan rotasi Bumi, ngliwati utawa kanthi cara liya, yen mung amarga jarak karo trik kasebut ora cukup utawa bakal ngilangi kakehan." Sing teka munggah karo iki kabeh ??) Bukak ing sembarang arah .. kita umume duwe cara paling cedhak kanggo negara liwat kutub .. dadi "nyabrang" malah luwih apik .. Lan rudal layaran isih duwe frills ..
              Kita tansah clap tangan nalika maca carane rudal kita deftly maneuver, sing padha "meh mokal kanggo nyegat", etc. Lan kita langsung ngganti pikiran kita nalika nerangake rudal manca .. Banjur dumadakan everyone langsung mikir sing pertahanan udhara sing rudal bakal nembak siji utawa loro..
              1. Panjenengan
                Panjenengan 1. mars 2019 14:26
                +2
                - Jumlah bom nuklir lan rudal jelajah kanthi hulu ledak nuklir sing bisa digawa dening pembom strategis ora dianggep"
                Salah ngitung kabeh senjata nuklir
                perjanjian START-3 mbatesi jumlah warheads kanggo 1550, lan nomer operator kanggo 700 (+100 non-deployed).
                Ayo dadi ngomong Rusia dibangun liyane Tu-160. Iki tegese sawetara operator liyane, contone, Tu-95, kudu mundur saka Angkatan Udhara Rusia lan dismantled. Semono uga kanggo AS.
                1. Romawi070280
                  Romawi070280 4. mars 2019 10:18
                  -1
                  aku jarang salah..

                  Kanggo pitungan ing watesan total jumlah warheads, saben tukang ngebom abot disebaraké lan non-deployed dening aturan accounting diitung minangka siji unit, dene, contone, Tu-160 bisa nggawa nganti 12 rudal jelajah nuklir


                  Ing perjanjian START III, saben wong ngebom strategis diitung minangka operator karo siji hulu ledak nuklir [13]. Jumlah bom nuklir lan rudal jelajah kanthi hulu ledak nuklir, sing bisa digawa dening pengebom strategis sing disebarake, ora dijupuk menyang akun.
                  1. Panjenengan
                    Panjenengan 4. mars 2019 11:23
                    -1
                    Nah, apa sing daktulis kanggo sampeyan?
          3. malyvalv
            malyvalv 1. mars 2019 14:00
            -1
            Sampeyan kudu duwe 3-4 atusan rudal pertahanan udara kanggo pasangan pertama atus Tomahawks. Lan sawetara atus roket saka kelas sing beda supaya sisa 6800 Tomahawks ora tau lepas landas.
            Lan kita duwe iki. Dadi pertahanan udara kita normal.
            1. Romawi070280
              Romawi070280 1. mars 2019 14:10
              +1
              1. "Saperangan pisanan saka atusan" negara mathuk meh dadi siji kapal ..))
              2. Kepiye "sawetara atus rudal saka kelas sing beda" beda karo rudal "saperangan atus pisanan" sing dijamin bakal ditembak ?? Miturut logika iki, Amerika bakal nembak "sawetara atus misil" kita kanthi pertahanan udara .. lan karo rudal liyane .. (banjur sampeyan isih bisa ngimpi)
            2. Xscorpion
              Xscorpion 1. mars 2019 15:24
              0
              Umume, Amerika ora tau duwe 7 tomahawks. Wong bingung karo jumlah rudal sing diprodhuksi. Akeh sing dibuwang ing perang lan latihan, akeh sing dibuwang ing pungkasan umur layanan. Sampeyan isih bisa percaya ing 2-3 ewu. tugas tempur
          4. 5-9
            5-9 1. mars 2019 14:46
            +1
            Gusti Allah ... maneh iki fantasi babagan 7000 tomahawks lan "salvo simultaneous".

            Tomahawks saka AS - kira-kira 3000, sing anyar apik - 600 pcs. Volley paling kuat ing donya (anyar, lawas bisa dipecat ing 2 bêsik saben jam) padha kanggo SAR 60 lan 101 KR ... "a salvo" langgeng 40 menit, ing kasus kapindho, kabeh NATO 100 KR direkrut lan diluncurake saka 10 operator.

            Kanthi logika sampeyan, "tembok Trump" ora ana gunane, amarga 80 yuta wong Meksiko bakal ngumpul ing sak panggonan lan nembus ing massa langsung :)
            Inggih, utawa 20 ewu tank Rusia rrrrzzz lan tekan Berlin ing (1500 km / 60 km / s = 25 jam :)))
        3. bk316
          bk316 1. mars 2019 14:54
          +1
          Lan apa ana kanggo mbuktekaken, sampeyan dhewe wrote sing kabeh S-400s ora bisa kanggo nutupi malah Moscow.
          Aku ora ngandika sing ngrumusake pitakonan punika bodho, uga, supaya Moscow dijamin istimewa dening S-400s sijine ing numpuk. 1700 roket ing salvo ora cukup kanggo sampeyan?

          Ya, udakara 47 cangkang, sampeyan mung ngapusi ing wiwitan taun 2018, luwih saka 100 cangkang ing layanan, saiki bisa uga kurang saka 150.

          Dadi sadurunge njaluk sampeyan mbuktekake, sampeyan kudu sinau dhisik materi kasebut.
      2. Panjenengan
        Panjenengan 1. mars 2019 15:22
        -1
        Jawaban sing prayoga.
    3. Su-57
      Su-57 1. mars 2019 10:20
      0
      Ayak? Rusia nduweni pertahanan udara paling kuat ing donya
  2. Wong pesimis22
    Wong pesimis22 1. mars 2019 06:21
    -28
    Pangiriman S 500 bakal diwiwiti ing 20, uga kiriman rong ewu Armat lan 500 SU 57 wiwit taun ngarep, tambah jenderal kasebut. ngguyu
    1. Wong pesimis22
      Wong pesimis22 1. mars 2019 06:27
      -19
      Banjur jenderal nambahake manawa pangkalan rembulan bakal dibangun wiwit umur 21 taun. ngguyu
      1. Rzzz
        Rzzz 1. mars 2019 07:39
        +4
        Rogozin nglaporake kabeh babagan rembulan. Ing pertengahan 30-an, wektu pensiun pas kanggo dheweke.
      2. Charik
        Charik 3. mars 2019 02:37
        0
        dheweke mbales dendam ngguyu
    2. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 1. mars 2019 06:32
      -11
      Lan C 400 wis dadi ketinggalan jaman sing diwenehake menyang China lan Turki kanggo 5 kopecks ember.
      1. Panjenengan
        Panjenengan 1. mars 2019 08:17
        -2
        Inggih, ora kanggo 5 kopecks, nanging kanggo 5 milyar, 4 sistem pertahanan udara didol menyang China. Bener, ana rasa kuwatir yen ing sawetara taun bakal katon HQ-9 Cina, analog lengkap saka S-300 kita. Kaya sing sampeyan ngerteni, S-400 dudu modernisasi sing jero banget saka S-300, sing pisanan ngliwati S-300PM3.
        Umumé, kita ngenteni.
        Lan Turki kayane wis nilar S-400. Dheweke mutusake tuku HQ-9 Cina sing luwih murah
        1. Pakdhe Lee
          Pakdhe Lee 1. mars 2019 08:22
          +1
          Aku ngomong babagan kasunyatan sing adol pertahanan udara, sing ana ing layanan, marang kanca-kanca sing ragu-ragu, uga, utawa saingan!
          1. Panjenengan
            Panjenengan 1. mars 2019 08:38
            +3
            Aku setuju karo sampeyan tanpa mangu-mangu. Iku mokal kanggo ngedol senjata kuwi, amarga padha bisa nglawan kita karo efficiency dhuwur, karo siji sing bisa.
          2. Piramidon
            Piramidon 1. mars 2019 09:25
            -1
            Kutipan saka Pakdhe Lee
            Aku ngomong babagan kasunyatan sing adol pertahanan udara, sing ana ing layanan, marang kanca-kanca sing ragu-ragu, uga, utawa saingan!

            Lan bab ember lan 5 kopecks, kok padha sijine iku? Mambu sing ora nyenengake tetep saka sisipan kasebut.
            1. Pakdhe Lee
              Pakdhe Lee 1. mars 2019 09:41
              +1
              kanggo tujuan kasebut, Rusia wis nyedhiyakake dana kredit menyang Ankara.
              Lan bakal cocog karo sampeyan?
            2. Pakdhe Lee
              Pakdhe Lee 1. mars 2019 10:31
              0
              Lan ambune saka wong-wong sing adol tanah air ....
              1. penggemar-penggemar
                penggemar-penggemar 2. mars 2019 09:13
                0
                Aku setuju banget, Putin siap ngedol kabeh lan kabeh wong, mung kanggo sugih. Lan dheweke ngedol kabeh kanthi kredit, dudu dhuwit nyata. Contone, kita mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir karo dheweke kanggo dhuwit, lan dheweke bakal mbayar utang ing 30 taun, nalika Putin ora bakal urip maneh. Iki minangka penipuan liar Putin, lan saben wong sing nyoba ujar iki langsung ditutup.
                1. Pakdhe Lee
                  Pakdhe Lee 2. mars 2019 09:20
                  -1
                  Iki diarani dodolan Tanah Air ... Aku bakal ngerti yen kabeh dhuwit kanggo kesejahteraan rakyat, lan ora kanggo klompok predator.
          3. Xscorpion
            Xscorpion 1. mars 2019 15:35
            -1
            Adol senjata menyang negara liya kanthi otomatis njamin yen ora bakal digunakake nglawan sampeyan. Iki dudu tumbak kanthi pedhang. Iki minangka jinis senjata berteknologi tinggi sing mung bisa dijaga lan didandani dening spesialis Rusia. Uga, latihan wong sing bakal dadi pimpinan senjata kasebut uga bakal ditindakake spesialis Rusia. Rudal sing bakal diluncurake uga bakal dituku ing Rusia. dodolan senjata mung nggambarake katergantungan negara sing tuku marang negara sing adol. Amarga iki, akeh negara lan nglumpukake puluhan senjata saka macem-macem negara supaya ora gumantung ing siji. Yen ora, kabeh kaya ing game komputer. , yen sampeyan tuku tong minyak kelangan, sampeyan duwe amunisi telas lan ora tau rusak
            1. penggemar-penggemar
              penggemar-penggemar 2. mars 2019 09:17
              -1
              Terangna banjur kenapa wong Argentina kasil nglelebke kapal Inggris ing Perang Falklands nganggo misil anti-kapal Prancis. Sawise kabeh, Prancis menehi sekutu marang Inggris kabeh informasi babagan rudal anti-kapal kasebut.
    3. Fevralsk.Morev
      Fevralsk.Morev 1. mars 2019 08:59
      -1
      Wong pesimis22. Aku weruh carane akeh minus kanggo optimisme pesimis Panjenengan. Aja kuwatir kaya ngono. Kabeh bakal diselehake. Ora ana wektu kanggo slacking.
  3. panangkal racun wisa
    panangkal racun wisa 1. mars 2019 06:32
    +9
    Aku elinga siji kanca, Bondarev, misale jek, janji bakal nyedhiyani pasukan, banjur isih T-50, mung bab, wiwit 2014, saben taun.
    Dadi, nganti padha nindakake tugas, kabeh chatting iki karo shift nengen.
    1. Bull terrier
      Bull terrier 1. mars 2019 06:49
      +6
      Nanging ana gangguan kanggo pangiriman pertahanan udara gedhe? iku kaya sistem kritis pasukan nuklir strategis. meh ora ana owah-owahan sing kuwat.
      1. Fevralsk.Morev
        Fevralsk.Morev 1. mars 2019 10:02
        -1
        Dear Bull Terrier. Minangka kanggo gangguan ing pasokan sistem pertahanan udara. S-500 mung digambar. Ora malah kartun. Nanging miturut rencana, pangiriman bakal diwiwiti taun ngarep.
        1. Bull terrier
          Bull terrier 1. mars 2019 10:05
          -1
          lan saka 400 utawa 300 sampeyan wis ndeleng kartun? nanging wiwit 500 padha ngomong kanggo dangu lan kabeh inkarnasi kang ngerti ing subyek.
          1. Fevralsk.Morev
            Fevralsk.Morev 1. mars 2019 11:34
            +1
            Bull Terrier. S-300 lan S-400 ditampilake ing parade ing Suriah, latihan njupuk video ing Kapustin Yar. S-500 drawing ing artikel.
  4. Fevralsk.Morev
    Fevralsk.Morev 1. mars 2019 06:33
    -17
    Iku bakal luwih apik karo pomp kuwi kanggo nduduhake soko tentrem. Gabungan, traktor, nggawe 25 yuta proyek sing padha ing taun 2020. Wis militer iki. Ing festival rock banjur padha nggawa peralatan militer. Lan babagan S-500. Nalika padha nindakake soko ing wektu ing pamaréntahan saiki? Ora nggawe stadion, utawa nggawe roket ruang angkasa. Pesenan nglairake terobosan, terobosan nuwuhake tundha. Ing Stalin, kabeh wis rampung ing wektu lan malah ahead saka jadwal. Apa wae sing dikarepake, SISTEM administratif perintah, dudu kontrol manual.
    1. Obi-Wan Kenobi
      Obi-Wan Kenobi 1. mars 2019 06:39
      -14
      Nalika padha nindakake soko ing wektu ing pamaréntahan saiki?

      Mung siji bab - imitasi saka aktivitas kasar (IBD) lan iku.
      1. K-612-O
        K-612-O 1. mars 2019 06:57
        +4
        Mesthi, sampeyan bakal nindakake luwih apik. Lan sampeyan bisa uga mesthi nindakake kabeh kanthi tepat ing wektu lan luwih dhisik.
        1. Fevralsk.Morev
          Fevralsk.Morev 1. mars 2019 07:37
          -1
          K-612-O. Yen aku nindakake apa-apa ing karya sing ora ing wektu sing ditemtokake dening bosku, aku bakal ditinggal tanpa bonus. Lan iki banget nglarani kanggo budget sandi. Lan yen aku nindakake kabeh wektu, aku bakal metu saka proyek. Ing negara kita, nindakake samubarang ing wektu sing salah, nyurung tenggat wektu lan overspending dhuwit anggaran wis dadi fitur integral, gaya karya kepemimpinan kita.
          1. Lokal
            Lokal 1. mars 2019 08:56
            -4
            Lan kenapa sampeyan mutusake yen ing tingkat liyane, luwih maju tinimbang karya sampeyan, kabeh diatur kanthi beda?
            Utawa mung sampeyan bisa, lan boss menehi pesenan lan mangan gingerbread ing setengah karo wiski?
    2. Bull terrier
      Bull terrier 1. mars 2019 06:43
      + 17
      supaya pindhah menyang situs combiners. kok lungguh kene? Apa sampeyan lali jeneng sumber, ngendi sampeyan nulis?
      1. apples
        apples 1. mars 2019 07:04
        0
        supaya pindhah menyang combiners situs. kok lungguh kene?

        Aku lungguh tangi lan ngguyu ngguyu apik Ora ana pelanggaran kanggo Sergei (sing Fevralsk. Morev) - uga bener
        1. Gardamir
          Gardamir 1. mars 2019 07:29
          + 12
          lan ngguyu
          sampeyan menyang situs web breeding jaran.
    3. Dart2027
      Dart2027 1. mars 2019 06:51
      +9
      Kutipan: Fevralsk.Morev
      Iku bakal luwih apik karo pomp kuwi kanggo nduduhake soko tentrem. Gabungan, traktor, nggawe 25 yuta proyek sing padha ing taun 2020. Wis militer iki.

      Bener, iki minangka situs sing diarani "Military Review".
      Kutipan: Fevralsk.Morev
      Nalika padha nindakake soko ing wektu ing pamaréntahan saiki?

      Sistem pertahanan udara dikirim menyang pasukan ing wektu sing tepat, mung sing seneng bengok-bengok "bos kabeh wis ilang" lali babagan.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Lokal
        Lokal 1. mars 2019 08:59
        -2
        Penting kanggo njlentrehake ing kene - biasane amatir remaja.
        Nah, yen wong diwasa wiwit bengok-bengok kaya ngono ing kabeh pojok, ana alesan sing kuat kanggo mriksa kemampuan intelektuale ing umum. Temokake kepiye dheweke entuk kerja.
        Apa ora salah siji saka wong-wong sing ing roket palu sensor karo palu ing lamentations "Putin lunga" lan nyolong kabeh.
        1. Fevralsk.Morev
          Fevralsk.Morev 1. mars 2019 10:11
          +1
          Dear Lokal. Aku ujar manawa ing aparatur negara kita ana sistem keterlambatan sing tetep ing implementasine tugas, amarga iki ana overspending dana anggaran. Apa sampeyan krungu babagan roket Angara? Lan stadion ing St. Petersburg? Cacat ing Timur? Sapa sing dadi kepala aparatur negara? Lan yen aku takon, sampeyan duwe alesan kanggo mangu-mangu kemampuan mentalku. Inggih, inggih. Mung wong tunagrahita sing bisa mangu-mangu marang kekuwasaan kita. Lan kanggo hammering sensor ing roket ... sampeyan mangu-mangu ing Kapamimpinan saka kepala Roskosmos, lan kang diangkat piyambak. Aku pengin nyoba kabisan intelektual sampeyan. Sampeyan ragu-ragu lan njerit ing pojok.
    4. K-612-O
      K-612-O 1. mars 2019 06:55
      +3
      Sampeyan pindhah menyang situs sing digawe dening kita, ing kono sampeyan bakal sinau akeh kanggo sampeyan, umume, babagan kabeh sing dikembangake lan dibangun ing negara kasebut.
      1. mbah kakung
        mbah kakung 1. mars 2019 07:22
        +1
        Kutipan: K-612-O
        Sampeyan pindhah menyang situs sing digawe dening kita, ing kono sampeyan bakal sinau akeh kanggo sampeyan, umume, babagan kabeh sing dikembangake lan dibangun ing negara kasebut.

        boten serius ing situs, saka workshop Processing sayur-sayuran kanggo pangiriman siji saka "superjet", liyane iku trifles lokal. ora ana terobosan global, pabrik, pabrik paling sethithik sawetara atus proyek. kanggo negara kaya Rusia, apa sing diterangake ing "digawe dening kita" punika husk.
        1. K-612-O
          K-612-O 1. mars 2019 07:25
          0
          Nah, sampeyan ndeleng siji kaca chtol? Ana warta saka commissioning saka farm anyar kanggo construction saka Zvezda, bahan ana gerbong lan ing industri lan tetanèn lan construction.
        2. Paman Vanya Susanin
          Paman Vanya Susanin 1. mars 2019 08:09
          0
          Apa ZapSibneftekhim utawa Amur GPP cocok? Bukak blog "pabrik lan bengkel anyar", lan aja nulis - "sekam" !!!
          1. Fevralsk.Morev
            Fevralsk.Morev 1. mars 2019 10:16
            +2
            Pakdhe Vanya Susa... Aku setuju karo sampeyan. Kita mung bisa ngekstrak, ngolah lan adol bahan mentah. Nanging kanggo ngasilake barang ... Ora ana pabrik lan ora suwe bakal ana buruh.
            1. Paman Vanya Susanin
              Paman Vanya Susanin 5. mars 2019 21:57
              0
              Sing. sampeyan propose kanggo nutup kabeh industri kimia, amarga utamané dianggo karo bahan mentahan, lan bahan mentahan miturut "haram" Panjenengan? Ora ana pabrik? Serius, menyang ngendi listrik, sing saiki diprodhuksi luwih akeh tinimbang ing USSR? Petunjuk, ora cukup kanggo ekspor!
      2. Gardamir
        Gardamir 1. mars 2019 07:28
        +1
        Sampeyan pindhah menyang situs sing digawe dening kita, ing kono sampeyan bakal sinau akeh kanggo sampeyan, umume, babagan kabeh sing dikembangake lan dibangun ing negara kasebut.
        Mung ing situs lan ngembangaken. Lan sampeyan metu ...
        1. K-612-O
          K-612-O 1. mars 2019 07:43
          +3
          Lan ana apa? Kerusakan lan '93 bali? Carane ala cepet lali. Ora suwe ora ana dhuwit saka tembung lan ora ana sing bisa dipangan, disimpen ing kebon sayur, aku meneng babagan Internet lan gadget kanggo ngakses, aku ndeleng iki, cukup kanggo kabeh wong ing kene. , lan wong-wong sing urip sing paling ala.
          1. Gardamir
            Gardamir 1. mars 2019 07:53
            -7
            Lan ana apa?
            Sing ora duwe omah lan pengemis wis ilang? Nineties ora tau rampung. Ana periode rega dhuwur, mula ana oligarki liyane, pejabat saiki mabur menyang Mediterania kanggo akhir minggu. Babagan dhuwit kita didhawuhi nyekel lan nambani kanthi pangerten. Contone, aku setuju ora nylametake aku, nanging manggon ing taman, ora ana sing ngremehake aku. Ya, komunyaki jahat nglarang Internet lan gadget, sampeyan durung ngomong babagan mobil kredit ing pekarangan.
            Lan luwih elek. Ing kene kita duwe gelut Sobyanin sing penting banget. Mesthi ora karo aku pribadi, nanging aku salah siji saka rong atus wong sing bisa dadi pengemis ing sawijining dina. lan kabeh ing whim saka panguwasa Moscow.
            Dadi, ora kaya sampeyan, aku njupuk bebener saka urip.
            1. K-612-O
              K-612-O 1. mars 2019 08:01
              +5
              Aku mbokmenawa manggon ing planet liya, sanajan ya. Aku ora manggon ing Moskow lan aku kerja ing lembaga riset, ing ngendi aku ora peduli karo Moskow sing mlarat.
              1. Gardamir
                Gardamir 1. mars 2019 08:12
                -1
                ngendi aku bisa njaluk menyang Moscow mlarat.
                Aku melu seneng. Lan ing negara kasebut, dheweke ngunggahake umur pensiun, ngunggahake PPN lan macem-macem barang lucu liyane.
                Miturut cara, ing topik. Seminggu kepungkur ana artikel babagan mateni kapal selam. Dadi prau iki dilebokake ing taun 1977, lan dioperasikake ing taun 1980. Ing telung taun. Iki sing bener-bener kita lakoni.
                1. K-612-O
                  K-612-O 1. mars 2019 08:20
                  0
                  Inggih, sampeyan takon Partai, komunis kita kinasih, wiwit saka cob mad, supaya kabeh project Soviet mudhun saluran, lan ing pungkasan padha kabuka ngulungake lan sistematis numpes kabeh, ing wektu sing padha badut Zyuganov wungu, a ngguyu lan pengkhianat.
                  1. Gardamir
                    Gardamir 1. mars 2019 08:29
                    +7
                    sampeyan takon marang Partai
                    Dadi sampeyan duwe mesin wektu? Nggawa kula menyang sekolah 70-an. Yen ora, ora kaya sampeyan, aku saiki manggon ing 2019. Lan Putin tartamtu wis mrentah negara kasebut sajrone 19 taun. Dheweke wis ngoptimalake pendidikan lan obat. Tanduran lan pabrik ditutup luwih saka ing nineties. Ing ngisor dheweke, House-2 dibukak lan para pekerja tamu wiwit diimpor kanthi intensif. Dheweke sing klelep stasiun ruang angkasa Mir. Miturut cara, iku ing wong sing kewajiban utang Amérika aktif dituku, dilalekake kanggo berkembang ekonomi dhewe. Kita bisa ngomong babagan "sukses" nganti suwe ...
                    1. K-612-O
                      K-612-O 1. mars 2019 08:33
                      -1
                      Aku ngomong maneh, kanggo kabeh iki, matur nuwun kanggo partai dear, kang ngulungaké sampeyan lan nyerahke kabeh karo giblets, nanging Penny. Kanca-kanca Cina tindak ing dalan liyane, lan piye wae norma-norma kasebut.
                      1. Gardamir
                        Gardamir 1. mars 2019 08:39
                        +6
                        matur nuwun kanggo pesta dear
                        Matur nuwun! Mung sampeyan ora mangsuli babagan 19 Putin taun padha karo 1922-1941 utawa 1945-1964. Sapa sing ngalangi Putin supaya negara kasebut makmur?
                        Lan wong Cina dudu kanca babar pisan. Yen mung amarga ing sosialisme ora ana eksploitasi manungsa dening manungsa. Dadi luwih padha Kaqi kapitalis-sosialis.
                      2. K-612-O
                        K-612-O 1. mars 2019 08:45
                        -5
                        Sampeyan bisa nindakake, kaya biasane karo kita, kanthi kerja keras, represi lan eksekusi, kaya ing Peter, Alexander 3, Stalin. Voldemar mutusake kanggo pindhah dalan liyane. Sejarah bakal ngadili lan nuduhake kita. Dadi GULAG utawa budak utawa narapidana bisa ngilangi kabeh lan mateni pirang-pirang yuta wong amarga iki, nanging kaya-kaya urip.
                      3. Patriot5000
                        Patriot5000 1. mars 2019 09:37
                        +1
                        Wong sing ora duwe omah lan pengemis dudu saka kahanan ing negara kasebut. Iku gaya urip! Kita duwe sedulur sing ora duwe omah. Ora ketompo carane ngatur iku, padha disandangi lan menehi omah lan diatur kanggo karya. Nanging dheweke bakal ngidoni kabeh lan ora duwe omah. Setengah taun mengko, dheweke muncul, mangan awake lan ilang maneh. Dadi. nganti ilang babar pisan. Aku bisa menehi akeh conto.
                        Padha karo wong miskin. Ya, dheweke ora pengin urip luwih apik. Aku elinga ing umur 22 cah wadon marang kula sing mung kriminal bisa tuku apartemen. Ing urip, aja entuk dhuwit. Ing umur 33, aku wis duwe 3 apartemen (1-ka. 2ka. 3 ka lan toko kelontong). Mobil-mobile pancen wis tuwa, nanging iki kecoakku. Aku luwih seneng nandur modal ing real estate tinimbang wesi.
                        Lan liyane mung nyumerepi paws .. lan urip. padha ora bisa malah dig tank septic piyambak, padha metu menyang bolongan.
                        Sapa sing pengin - dheweke bisa. lan sampeyan kudu gumantung ing dhewe.
                      4. Gardamir
                        Gardamir 1. mars 2019 10:02
                        +4
                        Aku luwih seneng nandur modal ing real estate
                        Apa sing bisa dakkandhakake, sampeyan pancen hebat. Nanging ora kabeh wong bisa bisnis. Utawa apa sampeyan mikir yen tukang kayu super bakal mbukak pabrik mebel? Pabrik bakal dibukak dening wong sing bisa golek dhuwit, rembugan karo wong sing bener, ora bakal isin, yen dumadakan dadi salah, pecat buruh.
                        Lan minangka Niemeller ngandika, dheweke bakal teka kanggo sampeyan lan nutupi bisnis sampeyan, lan aku, ngadeg ing pinggir, bakal ngomong iki, sampeyan dhewe ora pengin urip apik.
                      5. Patriot5000
                        Patriot5000 1. mars 2019 10:23
                        +2
                        Apa sampeyan mikir bojoku ora ngethok aku? “Lha kanca-kancamu ning luar negeri 2x setahun...” lsp.
                        Lan dhuwit dadi nang endi wae.
                        Ya, aku ora kerja ing bisnis. Bisnis kasebut ora nguntungake. Utawa luwih, nul. Dheweke entuk kanthi sirah. Aku ngerti Inggris, Jepang.
                        Nanging umur wis katon. ora kaya dheg-dhegan maneh. Bener, aku milih kerja. supaya padha ora mbayar akeh, nanging yen padha seneng. Dadi sewa nggawa penghasilan.
                        Lan ing antarane kanca-kanca, aku kalebu wong sing paling mlarat. Inggih, Aku ora duwe Aston Martin lan Mercedes lan Lexus kanggo 12 lyams.
                        Mungkin iku mung gumantung ing bunder saka kanca?
                        (Aku mikir arep nerbitake tulisan iki utawa ora ... ora ana sing butuh, lan ora ana topik.)
                        Umumé, ora perlu nglokro.
                        Sanajan wis dipangan, sampeyan isih duwe rong pilihan.
                      6. penggemar-penggemar
                        penggemar-penggemar 2. mars 2019 09:38
                        0
                        Apa sampeyan ora mikir yen ana sing kudu kerja ing toko sampeyan, ana sing kudu ngasilake barang kanggo toko sampeyan?
                      7. penggemar-penggemar
                        penggemar-penggemar 2. mars 2019 09:35
                        0
                        Ing kene wong goroh padha pegatan. Wong tuwaku manggon ing sangisoré Stalin lan dudu narapidana. Kekasih liyane saka Voldemar mutusake kanggo ngapusi dheweke karo goroh?
                    2. Vadim237
                      Vadim237 1. mars 2019 15:19
                      0
                      "Tanduran lan pabrik sing ditutup luwih saka taun nineties." Ya, bener, aku ndeleng PDB Rusia sing tuwuh 8-10 triliun rubel saben taun - ora ana pabrik, sampeyan bisa ndeleng kabeh gaman, komponen kanggo wong-wong mau, reaktor nuklir, traktor, mesin jet, piranti night vision lan peralatan medis - digawe ing garasi. Dheweke sing klelep stasiun ruang angkasa Mir. Iki minangka Donya sing padha nalika ana geni ing 96, lan ing 97th Progress tabrakan, sing kabeh mili lan terus-terusan gagal - ya, kita kudu njaga karusakan iki nganti pungkasan - supaya bisa ngilangi orbit - kaya sampeyan, ing sirahmu.
                      1. penggemar-penggemar
                        penggemar-penggemar 2. mars 2019 09:42
                        -1
                        Inggih, tetep nulis slogan:
                        Kamulyan kanggo Putin, juru mudi gedhe!
                        Kamulyan kanggo Putin, pembela wong mlarat lan ora duwe bathi!
                        Kamulyan kanggo Putin, sing paling penting, sing paling cerdas.
                    3. Paman Vanya Susanin
                      Paman Vanya Susanin 11. mars 2019 18:38
                      -1
                      Pabrik tutup luwih saka taun 90an ??? Mungkasi nyebarake palsu iki!
                2. K-612-O
                  K-612-O 1. mars 2019 08:26
                  -1
                  Aku 36 taun lan aku ora menehi peduli babagan umur pensiun, Aku ora duwe mobil, Aku manggon ing omahku dhewe lan duwe cukup dhuwit kanggo Feed lan mundhakaken 4 anak. Aku entuk pensiun dhewe, lan ora ngenteni handout. USSR rampung dangu lan aku ora duwe khayalan, sampeyan kudu bisa kanggo dhewe lan negara lan nandur modal ing anak, lan ora ngenteni nganti negara wipes ing snot lan mbayar sampeyan kanggo kabeh, amarga sampeyan apik banget.
                  1. tkoh
                    tkoh 1. mars 2019 09:41
                    +3
                    Kutipan: K-612-O
                    sampeyan kudu kerja kanggo awake dhewe lan negara lan nandur modal ing bocah-bocah, lan ora ngenteni nganti negara ngilangake snot sampeyan lan mbayar kabeh.

                    Sampeyan kudu kerja kanggo negara sing ora duwe utang apa-apa ...
                  2. Gardamir
                    Gardamir 1. mars 2019 09:50
                    +3
                    Aku umur 36 taun
                    Lan aku 36 ing 90s, lan mulane aku ora sambat babagan wektu sing aku nyeret minangka paling aku bisa.
                    Lan omong-omong, kepiye sampeyan ngerti babagan Uni nalika isih cilik kanggo ngadili cara urip wong? lan kita urip seneng!
                    1. K-612-O
                      K-612-O 1. mars 2019 10:04
                      -2
                      Apik banget, nanging aku wiwit entuk dhuwit wiwit umur 14, amarga iki aku mandheg olahraga, sing ora ana dhuwit, lan ora ana wektu utawa energi kanggo pesta lan bocah-bocah wadon. Bapakku nyambut gawe 2 lan seda ing taun 2002 nalika umur 54 taun. Aku ora perlu sing wektu ing ngipi elek, sanadyan kanak-kanak utawa muda, lan tansah ana goleki. Matur nuwun CPSU!
                      1. Gardamir
                        Gardamir 1. mars 2019 10:17
                        +2
                        lan aku wiwit entuk dhuwit wiwit umur 14 taun
                        Lan ing taun 1997, nalika sampeyan umur 14, aku umur 35. Lan aku bajingan wanita, aku duwe dhuwit, aku duwe kekuatan. lan komunis ora ana apa-apa. Dakkandhani luwih apik babagan anggota CPSU Putin, kepiye carane nggawe urip sampeyan luwih apik.
                      2. K-612-O
                        K-612-O 1. mars 2019 10:29
                        -2
                        Mbayangno yen mayoritas populasi ing 97, utamané ing 98 ora duwe dhuwit. lan negara, utamané, ora mbayar wong, lan pemilik mbayar dhuwit.
                        Lan sampeyan wong gedhe! Banjur sampeyan apik, ing rereget, kekacoan, nyolong lan lawlessness. Sampeyan mbokmenawa ana ing nishtyak ing urip banjur? Utawa supaya katon sawise cetha? sapa?
                        Lan saiki aku seneng urip lan urip ing negara, mukjijat ora kelakon, lan aku bakal tansah duwe akèh masalah ing negara lan pribadi, nanging aku saiki luwih saka 10 taun kepungkur.
                      3. Gardamir
                        Gardamir 1. mars 2019 12:25
                        0
                        Sampeyan mbokmenawa ana ing nishtyak ing urip banjur? Utawa supaya katon sawise cetha? sapa?
                        Apa sampeyan ngadili dhewe? saiki sampeyan 36 lan uga katon sawise nishtyak cetha?
                        Aku dadi ahli oseanologi, banjur aku dipeksa kanggo perdagangan ing Moskow, iku dudu sing paling apik, nanging malah wong urip. Lan saiki aku mikir pensiun, nanging ora, Putin sampeyan ujar manawa dheweke lagi masak mac kayu.
                      4. Vadim237
                        Vadim237 1. mars 2019 15:29
                        +1
                        Nggawe lingkungan ekonomi sing apik wiwit taun 2000 - bisnis diwiwiti ing taun sadurunge krisis - 2007 minangka krisis, sing nomer loro lan kita terus berkembang.
                    2. K-612-O
                      K-612-O 1. mars 2019 10:14
                      +1
                      Aku duwe bapak, ibu lan adhine. Lan ing umur 8 aku ngerti yen uripku dadi luwih elek tinimbang setahun kepungkur.
                    3. bk316
                      bk316 1. mars 2019 15:10
                      -2
                      lan kita urip seneng!

                      Lan sapa kita?
                      Sampeyan ora kudu nulis kanggo kabeh wong.
                      1. bk316
                        bk316 4. mars 2019 11:12
                        0
                        Ya, lan ora ana apa-apa sing kudu diganggu dening bebener, bisa uga sampeyan ora duwe kerja ing IORAN ing omah 36 lan kabeh apik ing sebrang dalan ing omah 47 belay
                        Iki sing sampeyan seneng ngomong kanggo kabeh negara.
                3. Vadim237
                  Vadim237 1. mars 2019 15:21
                  0
                  PPN bisa bali lan ora tambah kanggo kabeh.
            2. gor999
              gor999 1. mars 2019 09:13
              -1
              Kanggo Gardamir - "nanging aku iki salah siji saka rong atus wong sing bisa dadi pengemis ing sawijining dina" Nah, supaya sampeyan ora gumantung ing Negara. Apa sing kudu dicekel?
              1. Gardamir
                Gardamir 1. mars 2019 09:54
                +1
                Apa sing kudu dicekel?
                Dadi kita manggon ing Uni lan ora whine, nanging pamaréntah diganti. Lan saiki dadi siji setengah yuta dolar wis ora suap maneh, padha bakal mbuwang. Amarga sanksi kasebut ora mengaruhi kuping, saiki wis wiwit ngempet bisnis supaya bisa urip kaya sadurunge karo bebek lan bangau.
                1. K-612-O
                  K-612-O 1. mars 2019 10:11
                  -2
                  Sapa sing ngganti? Sapa sing mbengok ing pesta, ayo gulung? Lan CPSU, sparkling karo tumit, mlayu luwih cepet lan luwih cepet kanggo saluran lan nyerahke lan padha ora menehi peduli bab wong. Padha ngganti daya. Napa sampeyan ora nglindhungi dheweke?! Iki kekuwatane rakyat.
                  Banjur padha ngrampok sampeyan, ninggalake sampeyan tanpa pensiun lan gaji, lan dadi apik kanggo sampeyan. Wektu iki sampeyan ora sambat. Fluktuasi bebarengan karo dalan saka partai apik
                  1. kjhg
                    kjhg 1. mars 2019 11:03
                    0
                    Kutipan: K-612-O
                    Sapa sing ngganti? Sapa sing mbengok ing pesta, ayo gulung?

                    Para anggota CPSU sing pengkhianat sing "nunggang jaran" saiki, kalebu kepala negara saiki, sing nggawa koper walikota pisanan St.
                    Kutipan: K-612-O
                    Napa sampeyan ora nglindhungi dheweke?! Iki kekuwatane rakyat.

                    Apa sampeyan krungu apa-apa babagan eksekusi parlemen lan Komite Darurat Negara? Utawa kene aku krungu, nanging kene aku ora krungu maneh?
                    Kutipan: K-612-O
                    Banjur padha ngrampok sampeyan, ninggalake sampeyan tanpa pensiun lan gaji, lan dadi apik kanggo sampeyan.

                    Banjur mung pimpinan saiki sing dirampok. Wong-wong kuwi sing nggawa bandhane rakyat menyang kanthonge.
                    Kutipan: K-612-O
                    Fluktuasi bebarengan karo dalan saka partai
                    Lan sampeyan ndeleng kanthi teliti ing komposisi saka unit, sampeyan bakal nemokake paling rolas wong sing ora anggota saka Partai Komunis? Aku ora yakin. Lan Gardamir, amarga dheweke kanggo sistem kasebut, setya marang dheweke lan tetep. Dadi sapa sing ragu-ragu? Sapa sing kudu diajeni amarga jabatane?
                    1. K-612-O
                      K-612-O 1. mars 2019 11:26
                      0
                      Apa padha nyerah? Sistem iku siji bab, nanging negara temen beda. USSR minangka kapitalisme negara sing berorientasi sosial, saiki kapitalisme publik-swasta. Negara, kaya Rusia, tetep padha, mung 1/3 saka wilayah sing ilang. Lan GKChP, sekelompok pengkhianat pengecut, nanging wong-wong ora mbela, kaya USSR, ora mbela, lan mung wong sing bisa nylametake negara, lan wong-wong ora peduli nganti dirampok. Utawa apa sampeyan ora nganggep sampeyan minangka anggota saka wong Soviet?
                      1. kjhg
                        kjhg 1. mars 2019 11:55
                        +4
                        Kutipan: K-612-O
                        Lan GKChP, sekelompok pengkhianat pengecut

                        Pengkhianat sapa? opo? Bubur opo???? GKChP pengin nylametake USSR saka pengkhianat Yeltsin lan Gorbachev. Kasunyatan yen dheweke ora duwe tekad sing cukup kanggo ngebom Yeltsin lan geng - ya! Iku ora cukup, padha mikir, bakal nyekel negara tanpa getih. Ora bisa, ora terus.
                        Kutipan: K-612-O
                        nanging wong-wong ora mbela dheweke, kaya USSR, dheweke ora mbela, lan mung wong-wong sing bisa nylametake negara, lan wong-wong ora peduli.

                        Wong-wong nyatakake kekarepane ing referendum kanthi milih kanggo njaga USSR. Banjur layanan khusus lan pimpinan negara kudu tumindak. Sampeyan perlu kanggo nyekel Yeltsin, Kravchuk lan Shushkevich kanggo khianat lan nyoba kanggo ambruk negara, lan Gorbachev kanggo inaction. Nanging ketua KGB ora wani, lan liyane ora duwe wewenang lan tekad. wong. Wong tansah amorf. Wong-wong iku sampeyan uga, kalebu wong tuwa, pakdhe, bulik, lan sederek liyane. Wong-wong ora bisa dumadakan ngatur piyambak nalika padha urip kanggo puluh ing pimpinan saka partai, Komsomol, Soviet, etc.
                        Kutipan: K-612-O
                        nganti padha ngrampok
                        Dadi dina iki padha dirampok! Genosida pensiun, rega sarana, bensin, kabeh jinis pajak. Padha ngrampog saben dina. Kenging punapa dene panjenengan boten paring balung-balung kangge mbela hak-hakipun rakyat? Saiki sampeyan wis diwasa Pakdhe, ora kaya taun 90-an? Lan sampeyan wong, wong. Jijik krungu. Sampeyan tansah duwe wong liya kanggo nyalahke, nanging ora dhewe. Ugh!
                    2. bk316
                      bk316 4. mars 2019 11:14
                      0
                      kalebu kepala negara saiki, sing nggawa koper walikota pisanan St

                      Nguripake otak sing mutusake GDP ing 93? Nanging kabeh diwiwiti sadurunge, paling ora ing taun 90-an.
                      Dadi, saben anggota CPSU duwe tanggung jawab sing padha karo PDB.
              2. Gardamir
                Gardamir 1. mars 2019 12:28
                +2
                Lha, lakoni supaya ora gumantung marang Negara.
                Dadi kita ora gumantung. Nganti negara mutusake yen kita urip lemu. Dheweke ujar manawa sanksi ora ngganggu, nanging dheweke dhewe wiwit ngethok. Dheweke bakal nutup "warung" kita saiki, sing makaryakke rong atus wong lan menyang ngendi. Malah umur pensiun wis ditarik maneh.
                1. bk316
                  bk316 4. mars 2019 11:15
                  -1
                  Tutup saiki "warung" kita

                  Lan sapa sing mbiayai "warung" sampeyan?
                  1. Gardamir
                    Gardamir 4. mars 2019 13:58
                    0
                    Lan sing mbiayai
                    master. wirausaha.
                    1. bk316
                      bk316 5. mars 2019 09:40
                      0
                      Lan kenapa kudu ditutup kene?
                      1. Gardamir
                        Gardamir 5. mars 2019 13:07
                        0
                        cedhak?
                        Wektu lumaku, kabeh owah. Ing kawitan padha wanted kanggo rampung break, padha gnawed saka sudhut cilik cedhak bangunan lan calmed mudhun. Nanging polisi huru-hara wiwit lunga saben dina. Banjur organisasi kayata SES wiwit mlaku. Ceritane durung rampung. Mulane, kanggo saiki, aku mung bisa nganggep yen sampeyan bisa motong nalika ana sing dipotong, utawa njupuk menyang tangan sampeyan dhewe.
                      2. bk316
                        bk316 5. mars 2019 14:29
                        0
                        gnawed pojok cilik bangunan lan meneng.

                        Apa negara wis pecah?
                      3. Gardamir
                        Gardamir 5. mars 2019 14:32
                        0
                        ngguyu Inggih, traktor gnawed. Nanging ora terus-terusan. Kasunyatane dheweke wiwit nibbling ing wayah wengi, lan kertas wis siyap mung jam 10 esuk, sawise traktor mlayu.
                      4. bk316
                        bk316 5. mars 2019 15:42
                        +1
                        Sampeyan duwe crita lucu ....
                        Tip - Assume Good ngguyu
            3. Kandel
              Kandel 1. mars 2019 09:27
              -1
              Kutipan: Gardamir
              Dadi, ora kaya sampeyan, aku njupuk bebener saka urip.

              Moskow lan Rusia liyane ana rong bedane gedhe, Gardamir. Yen siji nuduhake model gesang ing Rusia strictly matématis, ibukutha kuna kudu dipun tilar saka interpolasi amarga banget tiba metu saka massa pengamatan. Apa sing sampeyan deleng ing metropolis Moskow minangka ekstrem kritis. lam ing kabeh, apik lan njijiki.
              Aku weruh wong wadon lungguh ing kewan abang, kebak jeneng nyenyamah, sirahe pitu lan sungune sepuluh. Wong wadon mau nganggo klambi wungu lan abang, dihias nganggo emas, watu larang lan mutiara, lan tangane dicekel tuwung emas, kebak isi nistha lan najis saka laku jina; lan ing bathuké ditulis jeneng: wewadi, Babil gedhe, ibune tuna-susila lan nistha ing bumi. Aku weruh wong wadon mau mendem getihé para suci lan getihé para saksiné Gusti Yésus, lan weruh wong wadon mau, aku kagèt banget.
              1. Vadim237
                Vadim237 1. mars 2019 12:18
                -1
                Ing St Petersburg, Yekaterinburg, Novosibirsk, Sochi - kabeh padha karo ing Moscow.
                1. Kandel
                  Kandel 1. mars 2019 13:05
                  +1
                  Kutipan: Vadim237
                  Ing St Petersburg, Yekaterinburg, Novosibirsk, Sochi - kabeh padha karo ing Moscow.

                  Luwih kurang. Moskow minangka ibukutha, hub, kanthi kabeh akibate ...
                  1. Vadim237
                    Vadim237 1. mars 2019 13:34
                    +1
                    Kutha-kutha kasebut berkembang kanthi cepet kaya Moskow - utamane Yekaterinburg.
            4. bk316
              bk316 1. mars 2019 15:03
              0
              Ana periode prices dhuwur, t

              Lan kenapa sampeyan duwe pseudo-komunis?
              yen standar urip saya tambah, mula iki rega minyak, lan ora ana hubungane karo PDB;
              yen standar urip tiba, iki PDB, lan rega minyak ora ana hubungane;

              Lan kenapa sampeyan tansah mbandhingake kabeh karo taun-taun USSR sing beda-beda, kenapa ora saka PDB 1999 teka?

              Miturut cara, aku ora bisa bisnis, utawa luwih aku ora seneng. Mung saiki ana sing ora duwe omah ngguyu ngguyu Mbokmenawa interferes karo ora seneng whining belay
              1. penggemar-penggemar
                penggemar-penggemar 2. mars 2019 09:58
                -1
                Bener, ing taun 1999 Putin kudu njaga negara kasebut supaya ora ambruk supaya bisa nguwasani lan nyusoni wilayah sing gedhe kasebut mengko. Lan yen dheweke durung ngatur, banjur saiki sisih kita bakal disusu ing bagean dening wong-wong saka warga negara non-Rusia sing beda. Lan dheweke bakal tetep dadi raja mung Muscovy karo wilayah sing cedhak, lan iki dudu skala, lenga lan gas bakal diduweni dening wong liya.
      3. rubah kutub
        rubah kutub 1. mars 2019 07:53
        -4
        Kutipan: K-612-O
        Sampeyan pindhah menyang situs sing digawe dening kita,

        situs sing kuwat ... kaya deputi mbukak toko ing plataran, ngethok pita, bocah-bocah mimpin tari bunder ...
        1. Lokal
          Lokal 1. mars 2019 09:02
          +1
          Ana babagan kabeh. Lan babagan pabrik uga.
          Nanging saben wong, kaya sing sampeyan ngerti, ndeleng apa sing dikarepake.
          1. Fevralsk.Morev
            Fevralsk.Morev 1. mars 2019 10:18
            0
            Dheweke ana utawa ora.
        2. Paman Vanya Susanin
          Paman Vanya Susanin 5. mars 2019 21:50
          0
          Bukak blog ing situs iki - tentara lan angkatan laut, utawa lokakarya lan produksi anyar, lan ora bakal ana toko, anak lan pita, bab njoget babak uga!
    5. Wedmak
      Wedmak 1. mars 2019 06:56
      +3
      Sugeng rawuh ing situs sdelanounas.ru, situs sing sejatine tentrem sing nyebarake babagan pambukaan industri anyar, situs konstruksi, lsp.
      1. Fevralsk.Morev
        Fevralsk.Morev 1. mars 2019 07:32
        -1
        wedmak. Ora ana kapentingan ing situs sdelanounas.ru. Iku banget menarik kanggo nonton. Akeh-akehe critane yaiku: 1. Kepriye lenggah luwih jero ing jarum ekspor bahan mentah (pipa gas lan minyak), modernisasi jalur sepur kanggo ekspor bahan mentah, mbangun pelabuhan kanggo ngisi bahan baku, ngluncurake pembangkit listrik termal, pembangkit listrik tenaga air. kanggo ekstraksi bahan mentah. 2. Adhering kanggo sukses pembangunan fasilitas, ing KT ora ana siji ruble saka negara. 3. Kabeh apik ing Rusia lan iki thanks kanggo presiden kita, ing gaya moscow.kremlin.putin. situs propaganda. Sampeyan isih menehi pesen saka presiden majelis federal kanggo ngrungokake lan njelasake.
        1. K-612-O
          K-612-O 1. mars 2019 07:48
          +7
          Carane sampeyan manggon ing Rusia, mbokmenawa urip saben dina lan scrape owah-owahan saka kanthong ing Internet, mbokmenawa undernourished, lumaku ing rags 10 taun, sampeyan ora duwe proyek, manggon roti lan banyu, kaya mbokmenawa 99 % saka populasi? Kita bakal lunga menyang Moldova Eropa utawa Portugal sing sugih, ing ngendi kabeh apik lan bener, nanging sampeyan ora bisa, ana tirai wesi lan ora ana dhuwit.
          1. victor50
            victor50 1. mars 2019 08:38
            +8
            Kutipan: K-612-O
            Moldova utawa Portugal, ing ngendi kabeh apik

            Apa sampeyan ora ngusulake kanggo mbandhingake karo Somalia?! Munggah menyang dhuwur sing ora bisa dibayangake! sad Kene ing situs ana cathetan babagan release saka crane unik ing Kostroma, misale jek. Dadi penasaran. Lan banjur njijiki: sing pisanan narik kawigatenku ing foto yaiku mobil Volvo. Luwih, ing teks sing mekanisme ngangkat unik, perusahaan Jerman (ana prasasti karo jeneng perusahaan iki), lan ing Kostroma kabeh iki diklumpukake lan bakal diklumpukake luwih. Iku nesu lan mumetake malah ora ana kang diprodhuksi, soko diprodhuksi, pesawat tempur, sanajan ing jumlah cilik, nanging ing paling padha wiwit mlebu ing pasukan, etc., nanging fashion sing wis diwiwiti kanggo pirembagan liyane lan nindakake kurang. feed "sarapan" lan angen-angen kanggo pass mati minangka nyata, bab proyèk, njelaske nganggo bentuk garis malah proyèk, kanggo nulis karo semangat lan pomp kuwi, kaya soko metu saka biasa wis sijine menyang operasi! Yen kabeh fantasi saka kepala kita disuarakake lan kita seneng karo wong-wong mau, kita ora bakal ana maneh ing Mars, nanging adoh banget, lan ora ing 30s, nanging wis! ngguyu
            1. Vadim237
              Vadim237 1. mars 2019 12:29
              0
              Kabeh diprodhuksi, sawetara karo kerjasama - sawetara dhewe, tanpa kerjasama, nanging mboko sithik liyane lan liyane unsur wiwit digawe ing wilayah, amarga iku cukup larang kanggo ngimpor saka luar negeri. Lan apa sing dikarepake, kanggo produksi nyata - kanthi luwih rinci?
          2. Fevralsk.Morev
            Fevralsk.Morev 1. mars 2019 08:52
            -1
            Ora dear K-612-O. Bisa uga luwih elek. Ukraina, Suriah, krisis ing Amerika Serikat, Venezuela, ana cukup conto nir. Ana karya. Aku wis mlaku-mlaku nganggo jas kulit wedhus suwene 14 taun. Cukup dhuwit kanggo mbayar. Nganti sabanjure. Aku pengin anak liyane, nanging aku kudu scrape metu trifle lan aku ora bakal bisa kanggo sinau anak lawas, paling ing sekolah technical. Kita manggon ing negara kesejahteraan. Teh dudu Qatar utawa Arab Saudi. Aku manggon ing Timur Jauh. Ing babagan mineral, ora Portugal utawa Moldova. Oh iya aku lali. Aku ora pengin kaya ing Ukraina. Aja goyang prau.
            1. K-612-O
              K-612-O 1. mars 2019 08:55
              -3
              Aku duwe anak 4, omahku dhewe, lan mbayangno, aku uga duwe dhuwit sing cukup, sanajan aku kerja ing negara. Lembaga Riset. Lan negara iku sosial, dudu sosialis, sampeyan pancen bener.
          3. Lokal
            Lokal 1. mars 2019 09:04
            +4
            Ora, dheweke ora pengin lunga. Lha, ujug-ujug, sampeyan kudu kerja tenan - ana grin kewan kapitalisme nyata, ora kaya kita.
            Padha pengin rrrevolution kene - kanggo njupuk kabeh adoh maneh, lan dibagi antarane dhewe. Ing ngisor babble manis saka kaadilan sosial.
            1. Vadim237
              Vadim237 1. mars 2019 12:33
              -1
              Kaadilan sosial nalika sawetara kerja, wong liya ora nindakake apa-apa, nanging gaji sing dibayar kanggo mantan padha kanggo loro.
          4. tkoh
            tkoh 1. mars 2019 09:49
            0
            Kita bakal menyang Moldova Eropa utawa Portugal sing sugih

            Ing babagan GDP per kapita, Rusia durung kejiret karo Portugal.
            1. K-612-O
              K-612-O 1. mars 2019 10:38
              0
              Dadi aku ngomong menyang kana. Ing kana sampeyan bakal sukses, sampeyan bakal dadi jutawan, INFA 100%. Sampeyan wis ngenteni ing kono.
              1. penggemar-penggemar
                penggemar-penggemar 2. mars 2019 10:05
                -1
                Akeh wilayahku mangkat menyang Jerman lan mung siji sing bali, sanajan ana sing teka nganggo mobil Jerman kanggo ngedol mobil iki ing kene. Dadi ora ana sing ngeluh babagan urip ing Jerman, ora ana sing ngomong yen ing kana luwih elek tinimbang ing Rusia.
        2. Vadim237
          Vadim237 1. mars 2019 12:23
          0
          Ya, ayo ora mbangun dalan, pelabuhan, pipa lan kabeh infrastruktur ing saubengé lan kita ora bakal ngekstrak apa-apa - banjur sampeyan bakal seneng.
    6. faiver
      faiver 1. mars 2019 07:00
      +4
      Apa sampeyan pengin tuku traktor domestik utawa gabungan? utawa sampeyan nggoleki proyek? banjur sampeyan nggawe kesalahan karo situs, sampeyan bisa ngomong menyang ngendi? Utawa sampeyan bakal nemokake cara dhewe? keprungu
      1. Fevralsk.Morev
        Fevralsk.Morev 1. mars 2019 07:23
        -1
        Dear faiver. Salah situs? Dadi prinsip, aku pengin krungu jawaban saka sampeyan: kenapa dheweke mung nuduhake peralatan militer lan ora ana apa-apa babagan produk tentrem ing kothak zombie? Lan kapindho. Ing festival rock "invasi" padha nggawa peralatan militer, lan ing langit "Ksatria Rusia" ing pesawat tempur. Wong-wong teka kanggo ngrungokake musik, nanging lagi "ditekan" karo militerisme. Dadi aku mikir yen ing situs militer sampeyan bisa nulis babagan gabungan.
        1. faiver
          faiver 1. mars 2019 07:27
          +1
          Ing festival rock "invasi" padha nggawa peralatan militer
          - Mbok menawa perlu takon karo panitia festival rock babagan iki? Secara pribadi, kanggo aku, sistem pertahanan udara / rudal iki perlu kanggo negara kita, ora kaya, contone, "Pemimpin" penghancur super sing muncul ...
          1. Fevralsk.Morev
            Fevralsk.Morev 1. mars 2019 12:16
            0
            Takon panitia konser rock kok padha nggawa peralatan militer? Padha diklik driji lan MO ndamel, diselehake peralatan lan wong. Lan pancen ora ana gunane babagan dhuwit. Lan kanggo ulang tahun, sampeyan bisa duwe tank ing pekarangan, supaya padha ngadeg kanggo dina lan njupuk wong-wong mau. Mung gratis. Iku bodho kanggo nuduhake peralatan militer metu saka panggonan lan metu saka panggonan. Ana parade kanggo iki.
        2. Lokal
          Lokal 1. mars 2019 09:12
          0
          Musisi? Apa ana liyane saka musik sing narik kawigaten sampeyan?
          "Pabrik ngadeg, bl .., mung gitaris ing negara" (S. Shnurov)
          1. Fevralsk.Morev
            Fevralsk.Morev 1. mars 2019 12:19
            0
            Galangan kapal ing Petrozavodsk (avant-garde) 2009, Vladivostok (dalzavod) 2010, Kronstadt 2006, ditutup. Saiki dibalèkaké?
        3. Ratnik05
          Ratnik05 1. mars 2019 10:22
          -1
          Miturut zomboyaschik, aku nuduhake apa sing dikarepake .... saka kene, sayangé, omah-2 lan sisa-sisa sampah. Ana akeh pameran tematik, kalebu. lan "traktor karo gabungan."
          Saiki sampeyan bisa nemokake kabeh sing disenengi. Iku mung nyekel mripat
        4. Vadim237
          Vadim237 1. mars 2019 12:44
          -1
          Lan iki amarga: medical, metalworking, tetanèn energi metalurgi elektronik ngelmu lan peralatan liyane ora menarik kanggo mayoritas pamirsa, pramila padha ora nuduhake, kabeh iku individu, yen sampeyan pengin ndeleng, pindhah menyang situs web produsen: Omsktransmash, Uralmash, STAN, Rosatom, Ruselectronics, KRET, Shvabe, Rostselmash, Agromash, lan liya-liyane - lan goleki apa sing sampeyan minat.
        5. Vadim237
          Vadim237 1. mars 2019 12:44
          -1
          Lan iki amarga: medical, metalworking, tetanèn energi metalurgi elektronik ngelmu lan peralatan liyane ora menarik kanggo mayoritas pamirsa, pramila padha ora nuduhake, kabeh iku individu, yen sampeyan pengin ndeleng, pindhah menyang situs web produsen: Omsktransmash, Uralmash, STAN, Rosatom, Ruselectronics, KRET, Shvabe, Rostselmash, Agromash, lan liya-liyane - lan goleki apa sing sampeyan minat.
    7. Saffron
      Saffron 1. mars 2019 07:32
      +9
      Nalika Gaddafi wiwit mbangun negara kesejahteraan (ana akeh informasi ing Internet babagan carane wong urip ing kono, sing mengko "mbrontak" marang kamakmuran), padha teka marang karo perang, kang tindak menyang, exaggerate, "ing gabungan lan traktor." Nasib negara iki wis dingerteni ...
      1. Fevralsk.Morev
        Fevralsk.Morev 1. mars 2019 08:19
        -4
        Dear Saffron. Dakkandhani kenapa Gadaffi digulingake, nanging Bashar al-Assad ora? Kita ngliwati Gadaffi (voting ing PBB), kita ngadeg kanggo Bashar al-Assad. Ora ana negara cilik sing bisa nolak agresi bersenjata NATO. Yen rakyat ora marem marang kabegjane, mula kanthi tekanan saka njero lan njaba negara bisa rusak. Apa sampeyan mikir yen mayoritas wong Rusia puas karo paningkatan kesejahteraane? (rega, tarif, PPN, umur pensiun).
        1. Dart2027
          Dart2027 1. mars 2019 08:59
          +1
          Kutipan: Fevralsk.Morev
          Kita ngliwati Gadaffi (voting ing PBB), kita ngadeg kanggo Bashar al-Assad.

          Lan apa sing bakal kita lakoni yen kita mung duwe gabungan lan traktor.
    8. Ratmir_Ryazan
      Ratmir_Ryazan 1. mars 2019 11:27
      +1
      Nalika padha nindakake soko ing wektu ing pamaréntahan saiki? Ora nggawe stadion, utawa nggawe roket ruang angkasa.


      Piala Donya dianakaké ing wektu lan akeh stadion anyar dibangun.

      Lan saiki mung Rusia sing bisa ngirim wong menyang ISS menyang ISS, sing saben astronot mbayar 75-80 yuta dolar AS.

      Gabungan dibutuhake - uga, pindhah menyang sumber babagan mesin pertanian, bukak situs web Rosselmash lan nggumunake, lan ing kene dheweke ngrembug peralatan militer.
  5. 3vs
    3vs 1. mars 2019 06:59
    +4
    Rawuh...
    Zhirinovsky wis "ngomong-ngomong" babagan C600 ... ya
    1. ora pati
      ora pati 1. mars 2019 07:33
      +3
      Lan dheweke menehi rahasia negara yen kita bakal ngumbah sepatu ing Samudra Hindia! wassat Dheweke pancen wong bodho kanggo kita. nglirik
  6. 501 Legiun
    501 Legiun 1. mars 2019 07:01
    -1
    Putin, ing sisih liya, ngomong babagan rencana kanggo nuduhake senjata anyar saben taun sajrone pidato taunan menyang Dewan Federasi. Persis setaun mengko, dheweke bakal ngumumake teknik iki lan ujar manawa wiwit saiki bakal mlebu pasukan utawa ana ing operasi pertempuran eksperimen. Singidaken supaya dadi
  7. Fevralsk.Morev
    Fevralsk.Morev 1. mars 2019 07:01
    0
    Kutipan: Bull Terrier
    supaya pindhah menyang combiners situs. kok lungguh kene? aja lali jeneng sumber daya

    Perang lan ekonomi ora bisa dipisahake. Ayo super-duper armats, S-500, Su-57, etc., nanging yen ekonomi (lan iki finance, industri lan tetanèn) ora bisa gawé kabeh perlu ing wektu lan ing jumlah cekap, negara bakal ngadhepi kekalahan. Apa sing kudu dipakani, apa sing bakal dipakai kanggo prajurit lan buruh ing pabrik pertahanan?
    1. Lokal
      Lokal 1. mars 2019 09:14
      +1
      Apa sing dibutuhake? Inggih, langsung?
      Aku maca kiriman sadurunge. Ngerti. paling perlu ing negara - gitar karo amplifier.
  8. Fevralsk.Morev
    Fevralsk.Morev 1. mars 2019 07:08
    +1
    Kutipan saka: evgen1221
    Argumentatively mbenerake konco sieve?

    Nganti taun 1994, ing sisih kidul pembangkit listrik tenaga air Zeya, ana posisi sistem pertahanan udara kanggo ngusir serangan udara ing bendungan. Sawise taun 1994, dheweke dicopot. Hilir Kali Zeya ana pemukiman, kalebu pusat regional. Transib nyabrang Zeya. Nggambarake efek rusake bendungan?
    1. Saffron
      Saffron 1. mars 2019 07:36
      +1
      Objek strategis penting (utamane ing cedhak tapel wates) tansah ana ing sangisore tutup pertahanan udara. Lan kasunyatan manawa dheweke ora ngandhani babagan iki lan ora mbukak kabeh informasi rahasia minangka perkara liyane.
      1. Fevralsk.Morev
        Fevralsk.Morev 1. mars 2019 07:52
        0
        Dear Saffron. Aku manggon ing wilayah Amur. Ana ing Zeya. Kamp militèr unit militèr pertahanan udara diwènèhaké marang biara ing taun 1994, lan posisi stasioner sistem pertahanan udara kosong. Apa rahasiane? Deleng wikimapia. Kabeh katon.
      2. victor50
        victor50 1. mars 2019 08:53
        -3
        Kutipan: Saffron
        Lan kasunyatan manawa dheweke ora ngandhani babagan iki lan ora mbukak kabeh informasi rahasia minangka perkara liyane.

        Argumentasi, nanging! ngguyu Sadurunge, dheweke (Sergey, Fevralsk. Morev) ngerti lan weruh ... Dheweke weruh yen dheweke wis ngilangi. Lan yen kabeh wis dilindhungi, dheweke mutusake ora nuduhake dheweke, ora ngandhani, wis dadi rahasia banget, nanging ing Rusia kabeh saiki rahasia banget! ngguyu We nuduhake pembangunan super, lan kita swara karakteristik kinerja sing, nanging iku mokal kanggo nuduhake yen ora ana sieve ing pertahanan udara. Nyuwun Sampeyan duwe argumentasi kaya sampeyan (nalika ora ana): sampeyan ora kudu ngerti! ngguyu Babagan Su-57, Zircon, Poseidon, Vanguard - dudu apa sing kudune, kudu nyerep, nanging ana wong sing mamang manawa negara kasebut bisa dipercaya saka serangan saka udhara lan saka angkasa, mula dheweke ora perlu. dibuyarake. Ana kaping telu kurang interceptors 31, sampeyan bisa ngerti iki, ing umum ana kaping pirang-pirang luwih sithik pejuang, sistem pertahanan udara lan unit RTV wis suda, sampeyan bisa ngerti iki, nanging ana sing nutupi pembangkit listrik tenaga air lan persimpangan sepur. iku rahasia! lol Iki dudu propaganda - iki omong kosong, lan mung kanggo wong sing percaya ... ing zombie!
    2. Gumma
      Gumma 1. mars 2019 07:38
      +4
      Iki, kancaku, dudu bantahan. Dibusak kene, dilebokake ing kono. Sapa sing bakal ngandhani sampeyan? Utawa sampeyan duwe goal liyane? Napa sampeyan kasengsem?
    3. Cadangan Letnan Kolonel
      Cadangan Letnan Kolonel 1. mars 2019 07:41
      +6
      Lan kanggo pembangkit listrik tenaga hidro Zeya - apa sampeyan ngerti sapa sing nutupi saiki? Lan apa sing nutupi sadurunge?
      Apa sampeyan ngerti babagan area posisi? Lan pira situs sing kalebu? Kanggo komplek, apa sampeyan ngerti apa jarak kerjane saka 300 lan, ngomong, saka 200? Miwiti saka deteksi lan nggunakake senjata?
      Narik munggah kawruh kanggo miwiti.
      1. Fevralsk.Morev
        Fevralsk.Morev 1. mars 2019 08:11
        0
        Letnan Kolonel... Aku mikir sampeyan wong militer. Kutha militèr pertahanan udara ing kutha Zeya ditransfer menyang biara. Loro situs kanggo sistem pertahanan udara kosong. Kayane aku posisi sistem pertahanan udara dijaga lan aku ora ngerti apa sing ana ing kana. Ing taun-taun kasebut, taun 90-an mbusak fasilitas pertahanan udara saka pembangkit listrik tenaga air, pembangkit listrik tenaga nuklir
        1. Cadangan Letnan Kolonel
          Cadangan Letnan Kolonel 1. mars 2019 09:38
          +1
          Aku ora cukup nyekel sambungan antarane ngarsane kamp militer lan kemampuan sistem pertahanan udara MOBILE!
          Sepisan maneh aku takon - takon apa area POSITIONAL saka divisi utawa resimen pertahanan udara! Ing ngendi dheweke bisa (tanpa nggunakake sarana kontrol wilayah udara) nampa informasi babagan mungsuh udara, carane eselon pertahanan udara dibangun kanggo nutupi obyek / klompok obyek (apa sing kalebu). Kepiye INTERAKSI pasukan darat, penerbangan lan angkatan laut ing babagan pertahanan udara.
          Mangga, nambah kawruh! Inachi katon bodho!
          Lan ya - aku sengaja nggunakake istilah OBSOLETE tartamtu (ora ngrugekake isi) ing kirimanku, amarga pernyataan sampeyan ngiyanati sampeyan minangka wong sing adoh saka njabat Angkatan Bersenjata Rusia. Lan aku isih eling banget instruksi ing HRT.
      2. Fevralsk.Morev
        Fevralsk.Morev 1. mars 2019 08:36
        -4
        Letnan kolonel.... piye menurutmu, apa sistem pertahanan udara anyar sing bisa dikirim ing taun 1994? Elingi "taun-taun suci" kasebut?
        1. Cadangan Letnan Kolonel
          Cadangan Letnan Kolonel 1. mars 2019 09:27
          +2
          Dear - dadi sampeyan argue kanggo 90? Dadi 2019 ing pekarangan. Lan ya, aku pensiunan militer. Lan pertahanan udara negara lan Angkatan Bersenjata model 2019 dudu pertahanan udara negara lan Angkatan Bersenjata ing taun 90an.
        2. Patriot5000
          Patriot5000 1. mars 2019 09:53
          0
          Miturut pendapatku, kurang wong ngerti babagan lokasi sistem pertahanan udara, luwih apik.
          Sing ngerti, "Apa wong loro ngerti, babi uga ngerti." Mulane perlu kanggo matesi jumlah sing ngerti.
          Kajaba iku, 94 taun wis liwati wiwit 25. SAMs temen beda. Yen ana s-125m. kabeh wis beda saiki.
          1. Cadangan Letnan Kolonel
            Cadangan Letnan Kolonel 1. mars 2019 09:59
            +1
            Ana 125 lan 200. Maksudku Amurka lan ora khusus Zeya. Lan resimen Krugovsky ora adoh. Sadulur siji saka wong-wong mau dhawuh. Lan dheweke duwe misi tempur sing beda kanggo nutupi obyek ing wektu sing beda.
      3. Lokal
        Lokal 1. mars 2019 09:16
        0
        Musisi iki minangka pejuang perdamaian lan bebener. Dheweke ora butuh kawruh, dheweke ngrasakake kanthi ati.
    4. 5-9
      5-9 1. mars 2019 14:49
      0
      Nggantosi efek numpes Three Gorges Dam Cascade? Katelu saka China bakal dibuwang. Utawa serangan ing pembangkit listrik tenaga nuklir Jepang? Kabeh wong wedi urip...
  9. penasehat level 2
    penasehat level 2 1. mars 2019 07:39
    -1
    Kutipan saka Dart2027
    Kutipan: Fevralsk.Morev
    Iku bakal luwih apik karo pomp kuwi kanggo nduduhake soko tentrem. Gabungan, traktor, nggawe 25 yuta proyek sing padha ing taun 2020. Wis militer iki.

    Bener, iki minangka situs sing diarani "Military Review".
    Kutipan: Fevralsk.Morev
    Nalika padha nindakake soko ing wektu ing pamaréntahan saiki?

    Sistem pertahanan udara dikirim menyang pasukan ing wektu sing tepat, mung sing seneng bengok-bengok "bos kabeh wis ilang" lali babagan.

    sampeyan sebagéyan tengen .. nanging kok banjur situs duwe bagean - Politik, Ekonomi lan asring sipil bahan .. situs karo bias militèr, nanging ora mung bab tentara .. supaya Fevre.Morev uga sebagéyan tengen karo pitakonan babagan traktor
    1. Genry
      Genry 1. mars 2019 07:52
      +3
      Quote: penasehat level 2
      situs karo bias militèr, nanging ora mung bab tentara .. supaya Fevr.Morev uga sebagéyan tengen karo pitakonan bab traktor

      Kaya-kaya tentara nganggo traktor ora apa-apa.
      Lan warga tuku peralatan tetanèn kanthi dhuwit dhewe lan miturut kabutuhan. Ing endi teknologi iki ilang? Marinate soko?
    2. Paman Vanya Susanin
      Paman Vanya Susanin 1. mars 2019 08:27
      +4
      Ya, lan nalika dheweke dikirim menyang situs sing cocog - "digawe dening kita", dheweke nyatakake yen iki minangka "situs propaganda". Singkate, lagu lawas - "Negara ora padha lan rakyat ora padha" !!!
      1. Fevralsk.Morev
        Fevralsk.Morev 1. mars 2019 10:26
        -3
        Aku nonton program moscow.kremlin.putin. Aku pengin ndeleng carane akeh proyek sing ditinggalake kanggo nggawe proyek nganti 25 yuta, sing dijanjekake dening PDB ing 2012. 1 utawa 2 yuta panggonan batur sing ditinggal lan ing ngendi panggonane. Ora krungu. Nanging aku weruh parodi pathetic saka kultus pribadine ing sisih Solovyov.
        1. Shraik
          Shraik 1. mars 2019 12:25
          0
          Kutipan: Fevralsk.Morev
          Aku nonton program moscow.kremlin.putin. Aku pengin ndeleng carane akeh proyek sing ditinggalake kanggo nggawe proyek nganti 25 yuta, sing dijanjekake dening PDB ing 2012.


          Lali 2012. Sawise kedaden 2014 lan Crimea. Sanksi dileksanakake lan Rusia ngalami pukulan ekonomi sing signifikan. Nepati janji 2012 ing kahanan kaya mengkono iku mung ora nyata.
          1. Fevralsk.Morev
            Fevralsk.Morev 2. mars 2019 08:26
            0
            Dear Shraik. Apa sing nyegah penari sing ala? Napa, sawise Perang Donya II, dheweke bisa nindakake apa-apa sing nyata, lan saiki dadi diare, utawa scrofula, utawa rega minyak mudhun.
        2. Vadim237
          Vadim237 1. mars 2019 12:49
          0
          Kita ora duwe pengangguran sing cukup trampil kanggo ngisi 25 yuta proyek kasebut.
          1. Fevralsk.Morev
            Fevralsk.Morev 2. mars 2019 08:27
            -1
            Sapa sing narik ilat? Utawa kanggo tembung abang ... ing PR modern.
            1. Vadim237
              Vadim237 2. mars 2019 16:25
              0
              Aku ngerti manawa ana program kanggo mbangun 49 taman teknologi ing saindenging Rusia, saben kanggo 20000 teknik ilmiah lan karyawan liyane - nganti 2024.
  10. awg75
    awg75 1. mars 2019 07:47
    -1
    Amerika durung budhal saka S-400, nanging ing kene dheweke diwenehi hadiah maneh! dijogo!
    1. AAK
      AAK 1. mars 2019 08:26
      +1
      dhuwur interception, sing mung direncanakake kanggo nggayuh S-500, tutup kasur karo SM-3 wis dikuasai nganti pirang-pirang taun.
      1. johnht
        johnht 1. mars 2019 08:47
        +1
        SM-3 lan kompleks iki kanggo macem-macem tujuan. Lan SM-3 kudu dibandhingake karo pluru Komplek Amur utawa Nudol. Dadi S-500 minangka kompleks universal sing bisa digunakake minangka pertahanan udara lan minangka pertahanan rudal.
      2. Genry
        Genry 1. mars 2019 08:50
        +2
        Kutipan: AAK
        dhuwur interception, sing mung direncanakake kanggo nggayuh S-500, tutup kasur karo SM-3 wis dikuasai nganti pirang-pirang taun.

        Mung dheweke ora bisa nggayuh target maneuver.
      3. 5-9
        5-9 1. mars 2019 14:51
        0
        Iku mung apa-apa nanging "nyegat" (ing teori, iku ora bisa banget uga ing urip) njaba atmosfer non-maneuvering target balistik saka cendhek lan medium sawetara SM-3 ora bisa.
    2. penggemar-penggemar
      penggemar-penggemar 2. mars 2019 10:15
      0
      Dadi, apa Amerika wis nyerah?
  11. Fevralsk.Morev
    Fevralsk.Morev 1. mars 2019 07:49
    -3
    Kutipan saka faiver
    Apa sampeyan pengin tuku traktor domestik utawa gabungan?

    Sampeyan ngerti, thanks kanggo sampeyan, wanted !!!!! Aku pengin traktor anyar saka Pabrik Traktor Volgograd, banjur sawetara truk saka pabrik ZIL, sawetara Yenisei gabung saka pabrik gabungan Krasnoyarsk, lan mbok menawa aku bakal tuku motor Izh kanggo numpak sawah. Yen ora angel kanggo sampeyan, nyelehake tautan menyang situs perusahaan sing kadhaptar. Aku arep pesen.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. faiver
      faiver 1. mars 2019 08:42
      +1
      Sampeyan kelalen kanggo sebutno mobil Moskvich anyar, aku ngerti sampeyan sampurna, nanging ora bisa bali ilang (utawa luwih, liwati dening pamaréntah saiki) lan sampeyan kudu manggon karo piye wae ... hi
      1. Fevralsk.Morev
        Fevralsk.Morev 1. mars 2019 09:28
        0
        Dear Faiver. Aku nyoba kanggo nerangake manawa laporan sing menang, pesen bravura, kartun babagan senjata ajaib - kabeh iki nggetak, bledug ing mripat kita, wong. Sing iki wiwit ngganggu. Komplek S-500 apik banget. Perang diwiwiti lan kita ana ing posisi Kakaisaran Rusia. Ora ana sing diprodhuksi, lan kabeh dituku nganggo silihan. Ora percoyo? Maca buku "Sèket Taun ing Layanan". Count Soviet Ignatiev wrote. Lan nalika, ing latar mburi senjata anyar, sampeyan ndeleng pabrik-pabrik sing rusak lan ditutup ing YouTube, sampeyan takon: ing kana, wong bodho utawa pengkhianat ngontrol kita? Lan aja nyalahake taun 90an. Banjur pabrik-pabrik sing dakcantumake isih bisa digunakake. Padha ditutup wiwit 2004. Sing FSUs wong .. dropped wong? Ora ana krisis lan rega lenga dhuwur. Butuh Peter the Great 20 taun kanggo nggawe kekuwatan Eropa Kakaisaran Rusia saka Kapangeranan Moskow, Stalin njupuk saka 1928 nganti 1941 kanggo industrialisasi saka awal. Lan apa sing mandheg Putin. 90s. Dadi dheweke saka kana. Nanging, kuk Tatar-Mongolian bakal dieling-eling kanthi garis lurus.
        1. faiver
          faiver 1. mars 2019 09:50
          +2
          Aku setuju karo ALL pratelan sampeyan marang Kremlin, sampeyan mung mandheg langganan ing artikel sing salah, negara kita butuh kompleks S-500 lan 80% kanggo kasunyatan manawa tembung jenderal ora setuju karo akta kasebut .... hi
        2. K-612-O
          K-612-O 1. mars 2019 11:38
          -2
          Peter 1 mbuwang 1/3 saka populasi negara kanggo tujuan kasebut lan ngunggahake pajak kanthi 30-40 persen, IVS duwe sistem Gulag sing apik banget lan gandum kanggo alat mesin + bagean saka gaji kanthi otomatis mlebu obligasi negara, sing ora nate bali menyang warga. .
          Aku wis nulis: cara repressive getih bisa cepet entuk kabeh, kanthi akeh korban, nanging kita mutusake kanggo nyiyapake eksperimen tanpa getihen.
          1. Fevralsk.Morev
            Fevralsk.Morev 1. mars 2019 12:32
            +2
            Kemunduran teknis negara kasebut larang banget kanggo masarakat. Perang Opium ing China. Perang Candu Pisanan. Patang ewu prajurit Inggris nglawan 90 ewu prajurit Cina. Asil saka kekalahan China. Perang Candu Kapindho nyusul. Asil saka kekalahan China. Kurangé populasi sawetara puluhan yuta wong cukup cendhak. Saka 348 yuta wong, 120 yuta minangka pecandu narkoba. Saben PNS lan prajurit kapindho dadi pecandu narkoba. Degradasi lengkap lan agresi Jepang nyusul. Pira puluhan yuta wong sing mati nalika iku. Apa sing ditindakake Jepang karo wong Cina, sampeyan ngerti? Ora ana Peter Agung lan Stalin ing China. Dadi, sampeyan bisa ngucapake matur nuwun marang Peter lan Stalin kanggo kebecikan.
            1. Vadim237
              Vadim237 2. mars 2019 16:26
              0
              Lan apa keterbelakangan teknis kita - apa sampeyan bisa njlentrehake?
    3. Genry
      Genry 1. mars 2019 09:19
      +2
      Kutipan: Fevralsk.Morev
      Sampeyan ngerti, thanks kanggo sampeyan, wanted !!!!! Aku pengin traktor anyar saka Pabrik Traktor Volgograd, banjur sawetara truk saka pabrik ZIL, sawetara Yenisei gabung saka pabrik gabungan Krasnoyarsk, lan mbok menawa aku bakal tuku motor Izh kanggo numpak sawah. Yen ora angel kanggo sampeyan, nyelehake tautan menyang situs perusahaan sing kadhaptar. Aku arep pesen.

      Volgograd ... http://www.vgtz-zavod.ru/product.htm
      ZIL digawa metu saka wates kutha lan tuwuh dadi KamAZ.
      Nggabungake "Rostselmash" _ https://rostselmash.com/
      "Agromash" ngasilake pemanen modern sing padha karo "Yenisei":
      [media=https://www.youtube.com/watch?v=iDFxztwQhEc]
      Lan motor beda uga diprodhuksi .... https://www.popmech.ru/vehicles/263112-11-rossiyskikh-mototsiklov-vybiray-nashe/

      Kutipan: Fevralsk.Morev
      Aku arep pesen.

      Order!!! Lapor yen dheweke ora nyopir badai salju ...
      1. Fevralsk.Morev
        Fevralsk.Morev 1. mars 2019 12:50
        -2
        Traktor Volgograd, ZIL, Krasnoyarsk gabungan, pabrik motor Izh - wong-wong mau wis kerja khusus. Lan pabrik kasebut, ing Moskow, Volgograd, Krasnoyarsk, Izhevsk, dudu. ORA ana. PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-REKA. Lan kene ing panggonan liyane. Wong-wong padha kerja ing ngendi dheweke manggon. Soko sing padha karo motor Izh lagi diprodhuksi. Ora. Motorcycle "Ural" biaya minangka mobil penumpang. Sampeyan ora kalebu Putin ing kene.
        1. Genry
          Genry 1. mars 2019 13:28
          +2
          Kutipan: Fevralsk.Morev
          Traktor Volgograd, ZIL, Krasnoyarsk gabungan, pabrik motor Izh - wong-wong mau wis kerja khusus.

          Aja ngoyak badai.
          Traktor Volgograd - urip lan berkembang (pindhah menyang link sadurungé).
          ZIL ditransfer menyang KamAZ kanthi kabeh dokumentasi lan wong sing gelem. Ya, ora ana jumlah sing dibutuhake ing desa Nab-Chelny, lan luwih akeh spesialis. Lan ZiL dhewe mung ora duwe papan sing cukup ing Moskow lan akeh banget kakehan ekologi ibukutha (ora cukup banyu lan emisi polusi gedhe menyang atmosfer). Lan dheweke ana ing kutha, ngganggu pangembangane (kita ndeleng wilayah KamAZ). Buruh sing isih ana ora dadi masalah kanggo golek lapangan kerja ing Moskow.
          Gabungan Krasnoyarsk mung bangkrut amarga kabijakan liberal, kanthi kepemimpinan anyar. Kompetisi karo Rostselmash, Agromash lan manufaktur manca kena pengaruh. Soko saka dheweke dikhianati menyang Promtractor Cheboksary.
          Pabrik motor Izh dijupuk saka badhan Kalashnikov lan sanajan ngganti produke, nanging dhewe ora ilang ing ngendi wae lan berkembang.

          Dadi ora perlu ngeluh ing kene:
          Kutipan: Fevralsk.Morev
          ORA ana. PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-REKA.



          Kutipan: Fevralsk.Morev
          Motorcycle "Ural" biaya minangka mobil penumpang.

          Sampeyan ora ngomong mobil apa. Lan yen dirilis lan didol, iku worth iku.
          Kutipan: Fevralsk.Morev
          Sampeyan ora kalebu Putin ing kene.

          Sampeyan wis lara amarga gagal (vanal).
          1. Orkraider
            Orkraider 2. mars 2019 01:24
            +1
            Kutipan saka Genry.
            Kutipan: Fevralsk.Morev
            Traktor Volgograd, ZIL, Krasnoyarsk gabungan, pabrik motor Izh - wong-wong mau wis kerja khusus.

            Aja ngoyak badai.
            Traktor Volgograd - urip lan berkembang (pindhah menyang link sadurungé).
            ZIL ditransfer menyang KamAZ kanthi kabeh dokumentasi lan wong sing gelem. Ya, ora ana jumlah sing dibutuhake ing desa Nab-Chelny, lan luwih akeh spesialis. Lan ZiL dhewe mung ora duwe papan sing cukup ing Moskow lan akeh banget kakehan ekologi ibukutha (ora cukup banyu lan emisi polusi gedhe menyang atmosfer). Lan dheweke ana ing kutha, ngganggu pangembangane (kita ndeleng wilayah KamAZ). Buruh sing isih ana ora dadi masalah kanggo golek lapangan kerja ing Moskow.
            Gabungan Krasnoyarsk mung bangkrut amarga kabijakan liberal, kanthi kepemimpinan anyar. Kompetisi karo Rostselmash, Agromash lan manufaktur manca kena pengaruh. Soko saka dheweke dikhianati menyang Promtractor Cheboksary.
            Pabrik motor Izh dijupuk saka badhan Kalashnikov lan sanajan ngganti produke, nanging dhewe ora ilang ing ngendi wae lan berkembang.

            Dadi ora perlu ngeluh ing kene:
            Kutipan: Fevralsk.Morev
            ORA ana. PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-REKA.



            Kutipan: Fevralsk.Morev
            Motorcycle "Ural" biaya minangka mobil penumpang.

            Sampeyan ora ngomong mobil apa. Lan yen dirilis lan didol, iku worth iku.
            Kutipan: Fevralsk.Morev
            Sampeyan ora kalebu Putin ing kene.

            Sampeyan wis lara amarga gagal (vanal).


            Dijawab kanthi cetha!
            Dadi ngenteni. Wong ora weruh sing paling awon, dheweke ora pengin. Lan kenapa, amarga rereget luwih gampang digoleki tinimbang emas.

            Kabeh sing paling apik, kanca!
    4. penggemar-penggemar
      penggemar-penggemar 2. mars 2019 10:23
      0
      Ing kene aku meh padha. USSR nggawe motor sing apik banget, aku bakal tuku malah saiki. Nanging FIG YOU ALL. Pabrik motor ambruk. Minangka bocah, aku duwe moped Riga-5, aku rumangsa paling seneng. Kanthi bocah-bocah lanang, kita lelungan kabeh distrik ing radius 100 km, kita ora tuku bensin, sembarang driver bisa gampang pour 2-3 liter.
      Lan aku ndeleng situs iki nganggo motor lan ora ngerti, ing ngendi didol lan regane?
  12. roket757
    roket757 1. mars 2019 07:55
    +3
    Kanggo mblokir zona adoh lan ndhuwur boom, minangka komplek digawe! Masalah sabanjure kudu dirampungake! Cilik, lincah, ora ketok, MURAH, nanging amarga uga massive, mbebayani banget lan relevan!
    Sing. kaya buku pelajaran! Kita wis sinau / sinau kanggo mbela awake dhewe saka siji kacilakan, sing sabanjure bakal diciptakake lan dituju! Ing cendhak, sampeyan ora bakal bosen!
    1. cniza
      cniza 1. mars 2019 08:37
      +1
      Sing mesthi, dheweke ora bakal bosen, flywheel muter kanthi lengkap ...
      1. roket757
        roket757 1. mars 2019 09:22
        -1
        Kutipan saka cniza
        Sing mesthi, dheweke ora bakal bosen, flywheel muter kanthi lengkap ...

        Hello Victor prajurit
        Tanggung jawab, ahli nyata, saka kabeh pihak, menehi tandha masalah cilik minangka acara sing bakal teka !!! Mulane, desainer / pangembang wis miwiti "lomba" sing ana ing apa!
        Militer bakal milih .... macem-macem solusi wis digarisake! Bener, ora ana sing anyar ... nanging menehi wektu lan ana sing ora biasa bakal katon!
  13. 7simonov
    7simonov 1. mars 2019 08:09
    -3
    Kutipan: Fevralsk.Morev
    Kutipan saka faiver
    Apa sampeyan pengin tuku traktor domestik utawa gabungan?

    Sampeyan ngerti, thanks kanggo sampeyan, wanted !!!!! Aku pengin traktor anyar saka Pabrik Traktor Volgograd, banjur sawetara truk saka pabrik ZIL, sawetara Yenisei gabung saka pabrik gabungan Krasnoyarsk, lan mbok menawa aku bakal tuku motor Izh kanggo numpak sawah. Yen ora angel kanggo sampeyan, nyelehake tautan menyang situs perusahaan sing kadhaptar. Aku arep pesen.


    Ing negara kita, kabeh wis rampung dening panguwasa - lan traktor, lan nggabungke, lan pabrik, lan dalan, lan ... Lan apa warga ing wektu sing padha? Stop ngeluh! Yen sampeyan pengin dadi apik - nindakaken dhewe! Apa ora sinau nalika ibu ngandika? Banjur nglairake anak, nggedhekake, nyedhiyakake pendhidhikan - supaya bisa nindakake kabecikan kanggo sampeyan lan negara.
    1. mordvin 3
      mordvin 3 1. mars 2019 09:21
      0
      Kutipan saka: 7simenov
      Banjur nglairake anak, nggedhekake, nyedhiyakake pendhidhikan - supaya bisa nindakake kabecikan kanggo sampeyan lan negara.

      Nyolong pesawat, tembak ibumu, adol obat-obatan, ngadeg ing teras ... belay
    2. Fevralsk.Morev
      Fevralsk.Morev 1. mars 2019 09:55
      -2
      Dear 7simenov, Kanggo traktor kasebut, gabungan, pabrik, dalan, pamrentah ngunggahake rega, tarif, pajak cukai, PPN lan umur pensiun. Lan wong ora matur nuwun whine lan whine, tinimbang bungah sing kita ora duwe Ukraina. Kita ora pengin Maidan!!!!! Wong Rusia bengok-bengok nesu. Dheweke sinau ing sekolah teknik dhewe, kanggo dhuwit dhewe ing 2002. Lan Putin bisa uga sinau ing institut kasebut kanthi gratis. Apa sampeyan nulis kanggo nglairake, nggedhekake lan nyedhiyakake pendidikan kanggo bocah-bocah? Aku ora manggon ing UAE, Arab Saudi, Qatar. Aku manggon ing Rusia prodhuksi lenga. Ing kene panguwasa nyuwek telung kulit saka wong. Sampeyan kudu mbayar kabeh. Lan punika bab liyane: padha bakal mati, lan kita bakal pindhah menyang kartun swarga - wong grunted, lan kita kang avant-garde. Nganti saiki mung dicet. Ora nambah optimisme.
      1. Vadim237
        Vadim237 1. mars 2019 13:43
        0
        Ing Qatar, UAE manggon 3 yuta wong lan 5 yuta, mungguh - iku bodho kanggo mbandhingaké karo negara kang manggon meh 150 yuta wong, kang wilayah Welasan kaping luwih gedhe lan harsher ing iklim saka sing diterangake ing ndhuwur.
        1. penggemar-penggemar
          penggemar-penggemar 2. mars 2019 10:34
          0
          Banjur kenapa luwih akeh cangkang ing UAE tinimbang ing Rusia? Sapa sing ora percaya, mangga menyang Wikipedia.
          Banjur apa padha urip sugih? Yagene dheweke duwe kekuwatan luwih akeh tinimbang kita? Yagene dheweke nemokake panguasa sing pinter ing antarane 5 yuta, nanging kita ora bisa nemokake panguasa sing cerdas lan migunani ing antarane 150 yuta?
          1. Vadim237
            Vadim237 2. mars 2019 16:43
            0
            Dheweke duwe 20% GDP asale saka pariwisata. Dheweke ora duwe infrastruktur sing dikembangake kanthi ekstensif: pipa, dalan, jembatan nganti pirang-pirang yuta kilometer, dheweke ora duwe tentara gedhe kaya kita, sing kudu mbuwang luwih saka 1,5 triliun rubel saben taun, dheweke ora duwe jumlah sing akeh. saka polisi kaya sing kita lakoni, biaya kanggo omah lan layanan komunal minimal - amarga ora perlu mbuwang dhuwit kanggo pemanasan lan kabeh infrastruktur sing diiringi, standar konstruksi luwih gampang lan luwih murah tinimbang kita, amarga ora ana permafrost lan erosi lemah sing kuat, kaya ing Rusia kanthi owah-owahan suhu dadakan, - Rusia ing syarat-syarat iklim, salah sawijining negara sing paling ora cocog ing donya. Lan uga UAE lan Qatar minangka pusat finansial lan bisnis donya - iki nggawa dhuwit paling akeh.
  14. mangkat nit
    mangkat nit 1. mars 2019 08:31
    0
    C - +100500.
  15. xenofont
    xenofont 1. mars 2019 08:38
    -2
    Sawetara wong seneng mantra liberal iki: "bedhil tinimbang mentega." Ya, pemanen saka Rostselmash wis nyebar ing setengah jagad, lan Wong Tua nyuwek rambute ing bokong yen ana pesaing ...
    1. Fevralsk.Morev
      Fevralsk.Morev 1. mars 2019 10:32
      -1
      Pilih TV PATRIOT. Sampeyan milih kulkas-LIBERAL. Kabeh wis jelas lan bisa dingerteni. Matur nuwun kanca. Miturut tandha iki, kita bakal nyekel mungsuh lan agen Departemen Luar Negeri. Sampeyan takon pitakonan: apa sing ana ing kulkas, dijawab, tegese mungsuh. angel dijawab, dadi kanca.
  16. ngempet
    ngempet 1. mars 2019 09:05
    +1
    Saiki, yen jendral wis nahan ilat, bebarengan karo emosine, banjur ing Eropah lan Amerika Serikat bakal luwih gampang urip saka ora ngerti kasunyatan kasebut. Banjur maneh bakal miwiti bawl babagan Ancaman Militer Rusia, udakara 500 tank Rusia ing tapel wates karo Ukraina, babagan kapal selam Rusia ing perairan wilayah Swedia lan Norwegia.
    1. Fevralsk.Morev
      Fevralsk.Morev 1. mars 2019 12:56
      -2
      Aku setuju. Kepemimpinan negara ngilangi histeria militer. tembung Putin kang padha bakal mati, lan kita bakal pindhah menyang swarga; sing grunts ana, suggest: iku kabeh supaya ing Kratoning Kremlin? Kanggo ngganggu wong saka masalah, epik anyar diwiwiti, kayata proyek nasional. Sampeyan ora krungu bab wong-wong mau. Katon kaya padha nindakake kabeh. Banjur proyek nasional anyar dibutuhake: visi kanggo saben Rusia, supaya bisa ndeleng asil positif saka karya pemerintah.
  17. Su-57
    Su-57 1. mars 2019 10:19
    +1
    Amerika miskin durung duwe wektu kanggo pulih saka Vanguards, Poseidons lan Zircons, minangka prodigy anyar, multiplying kabeh Fu-35s dening nul, ing dalan.
    1. roket757
      roket757 1. mars 2019 11:21
      +1
      Bocah-bocah Yankee ora gampang! Bakal nemu apa-apa, wekasane.....anteng wae, yen nglawan sungu, akeh wong, kalebu awake dhewe, sing ngelu! Dhuwite akeh, duwe tenaga industri lan ilmu pengetahuan, Gusti Allah pareng kabeh.... malih konsepe, nyerang dhisik, akhire bisa nuwuhake asil kang dikarepake.
      Iku ora gampang kanggo kita ketinggalan adoh, iku ora gampang, lan senadyan kasunyatan sing padha dhewe saiki duwe kebingungan / vacillation ing ndhuwur! Lan yen padha teka menyang konsensus internal ???
      Kita tetep utamane ing dhasar sing ditinggalake para leluhur kita, matur nuwun kanggo wong-wong mau! Wis wayahe awake dhewe gawe barang anyar sing super ampuh....banjur ujian lan "omong kosong" liyane! Kepiye carane bakal luwih maju ora jelas.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
  18. Dzafdet
    Dzafdet 1. mars 2019 11:08
    +2
    Menehi S-600 lan S-700! Ngobong luwih. Tembak mungsuh ing dhuwur saka lemah nganti 350 km ing dhuwur lan 3500 km ing jarak ... prajurit
  19. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 1. mars 2019 11:36
    0
    S-500 dudu sistem pertahanan udara maneh, nanging sistem pertahanan rudal. Tugas utamane yaiku ngrusak rudal jelajah jarak menengah lan ICBM ing jalur penerbangan tartamtu, uga satelit ing papan sing cedhak.

    Miturut cara, bubar ana kabar babagan Pemimpin pemusnah nuklir lan akeh sing nesu kenapa dheweke butuh 20 ton saben lan kanthi pembangkit listrik tenaga nuklir, ujar manawa bakal ana fregat cukup pr. 000), nanging S-22350 lengkap. sistem pertahanan udara. Kanthi penghancur kasebut, Rusia bakal bisa nembak ICBM nalika lepas landas, sanajan ing wilayah AS nalika lepas landas utawa ing lintasan sing cepet. Iki luwih efektif tinimbang nyekel hulu ledak ing Moskow utawa kutha liyane ing Rusia.

    Pengrusak kaya S-500 bisa nyedhaki wates negara ing jarak 12 mil laut lan nutup langit kanggo misil lan pesawat negara kasebut.

    Miturut cara, S-500 uga bisa nembak rudal hipersonik nganti Mach 5.

    Dadi, kita bakal entuk pertahanan rudal ing sawetara wates. Pisanan saka segara thanks kanggo nuklir "Pemimpin", lan kaloro wis ing tanah saka tlatah Rusia.
    1. 5-9
      5-9 1. mars 2019 14:55
      0
      Ga pernah nyangka...
      Interception Republik Kyrgyz dudu pertahanan rudal, nanging pertahanan udara banal. S-500 ICBM ora bakal bisa nyegat kanthi cara apa wae (kita ora nimbang opsi lokasi ing cedhak pangkalan rudal ing Amerika Serikat). Nanging rudal balistik jarak menengah lan luwih cendhek - rampung.
      1. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 2. mars 2019 00:45
        0
        Aku guessed banget, S-500 ora mung nyegat rudal cruise, nanging uga ICBMs ing lintasan tartamtu.
    2. penggemar-penggemar
      penggemar-penggemar 2. mars 2019 10:39
      -2
      Bravado lan bravado khas saka populasi sipil, ditipu dening propaganda Putin.
      1. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 2. mars 2019 10:53
        +1
        Bravado lan bravado khas saka populasi sipil, ditipu dening propaganda Putin.


        Aku dadi veteran tempur lan pensiunan militer kanthi total layanan 24 taun.
  20. lawas26
    lawas26 1. mars 2019 11:43
    +2
    Kutipan: Su-57
    Kaya-kaya sampeyan nulis taun saka 2009. Ing wektu 2018, Rusia wis duwe 468 sistem pertahanan udara S-400 ing layanan. Saiki malah luwih

    Ora, sampeyan mbingungake peluncur lan sistem pertahanan udara (divisi). Sampeyan mung mokal kanggo nyebarake sistem pertahanan udara 468 (divisi), industri kasebut ora duwe kapasitas kaya ngono.

    Quote: Panjenengan
    Lan Turki kayane wis nilar S-400. Dheweke mutusake tuku HQ-9 Cina sing luwih murah

    Ing taun 2013 nalika kompleks HQ-9 Cina menangake kompetisi kasebut. Nanging wong-wong Amerika banjur nempatake Turki lan dheweke ora tuku. Lan saiki dheweke tuku S-400 saka kita
  21. Fevralsk.Morev
    Fevralsk.Morev 1. mars 2019 11:57
    -1
    Kutipan: Letnan Kolonel Cadangan
    Aku ora cukup nyekel sambungan antarane ngarsane kamp militer lan kemampuan sistem pertahanan udara MOBILE!

    Komplek seluler Mbutuhake papan kanggo nyebarake. Omah kanggo personel militer, ing ngendi dheweke manggon karo kulawargane, infrastruktur sosial, kothak kanggo nyimpen lan ndandani peralatan. Menurutmu, komplek mobile, piye carane wong Walanda sing mabur ora njelajah taiga cedhak pembangkit listrik tenaga air Zeya? Nanging, dheweke ora katon, kaya siluman, amarga ora ana sing weruh. Lan wiwit taun 1994. Senajan taiga lan sawetara wong manggon ing kono, nanging ora nganti ora ana sing weruh. Nanging, iki minangka sistem pertahanan udara seluler ing jero banyu. Ana uga reservoir. Lan kadhangkala wong klelep. Mbokmenawa saksi mata dibusak. Dadi, sampeyan kudu nggedhekake cakrawala. Kompleks seluler.
  22. 7simonov
    7simonov 1. mars 2019 12:17
    +1
    Kutipan: Fevralsk.Morev
    Dear 7simenov, Kanggo traktor kasebut, gabungan, pabrik, dalan, pamrentah ngunggahake rega, tarif, pajak cukai, PPN lan umur pensiun. Lan wong ora matur nuwun whine lan whine, tinimbang bungah sing kita ora duwe Ukraina. Kita ora pengin Maidan!!!!! Wong Rusia bengok-bengok nesu. Dheweke sinau ing sekolah teknik dhewe, kanggo dhuwit dhewe ing 2002. Lan Putin bisa uga sinau ing institut kasebut kanthi gratis. Apa sampeyan nulis kanggo nglairake, nggedhekake lan nyedhiyakake pendidikan kanggo bocah-bocah? Aku ora manggon ing UAE, Arab Saudi, Qatar. Aku manggon ing Rusia prodhuksi lenga. Ing kene panguwasa nyuwek telung kulit saka wong. Sampeyan kudu mbayar kabeh. Lan punika bab liyane: padha bakal mati, lan kita bakal pindhah menyang kartun swarga - wong grunted, lan kita kang avant-garde. Nganti saiki mung dicet. Ora nambah optimisme.


    Dibantah! Sawise maca jawaban sampeyan, aku ngerti carane tumindak: siji setengah saka wong kudu njagong ing forum lan whine babagan panguwasa ala lan ora adil dianggep, lan setengah liyane, bebarengan karo Navalny, "... menyang lemah, banjur. ... "Iku nalika urip bakal luwih apik! Banjur kita bakal urip! Ayo urip kanthi apik, sugih, seneng!
  23. pribadhi junior
    pribadhi junior 1. mars 2019 12:46
    -1
    Quote: Panjenengan

    Aku manggon ing wilayah Amur.

    Yen ana wong sing nyoba ngupayakake Amur volost sing ditresnani, mula ICBM bakal mabur kanggo nanggepi, mula aja keganggu karo sistem pertahanan udara sing larang. Lan bajak laut Somalia duwe sing kudu ditekuk.
  24. pribadhi junior
    pribadhi junior 1. mars 2019 12:46
    -1
    Quote: Panjenengan

    Aku manggon ing wilayah Amur.

    Yen ana wong sing nyoba ngupayakake Amur volost sing ditresnani, mula ICBM bakal mabur kanggo nanggepi, mula aja keganggu karo sistem pertahanan udara sing larang. Lan bajak laut Somalia duwe sing kudu ditekuk.
  25. victor50
    victor50 1. mars 2019 12:46
    0
    Kutipan: Vadim237
    Lan apa sing dikarepake, kanggo produksi nyata - kanthi luwih rinci?

    Pitakonan apa? Aku bab dikarepake-valid IN PRODUCTION? ngguyu Mutusake kanggo rada ngowahi lan stun karo krasan ?! ngguyu Banjur jawaban kanggo pitakonan sampeyan yaiku produksi - apa sing sampeyan omongake?! wassat
  26. victor50
    victor50 1. mars 2019 12:46
    0
    Kutipan: Vadim237
    Lan apa sing dikarepake, kanggo produksi nyata - kanthi luwih rinci?

    Pitakonan apa? Aku bab dikarepake-valid IN PRODUCTION? ngguyu Mutusake kanggo rada ngowahi lan stun karo krasan ?! ngguyu Banjur jawaban kanggo pitakonan sampeyan yaiku produksi - apa sing sampeyan omongake?! wassat
  27. pribadhi junior
    pribadhi junior 1. mars 2019 12:48
    0
    Quote: Panjenengan

    Aku manggon ing wilayah Amur.

    Yen ana wong sing nyoba ngupayakake Amur volost sing ditresnani, mula ICBM bakal mabur kanggo nanggepi, mula aja keganggu karo sistem pertahanan udara sing larang. Lan bajak laut Somalia duwe sing kudu ditekuk.
    1. penggemar-penggemar
      penggemar-penggemar 2. mars 2019 10:44
      0
      Ngimpi ora ala. Nanging mung impen sampeyan ora cocog karo jagad nyata.
  28. Hotwizer
    Hotwizer 2. mars 2019 19:28
    0
    Muga-muga kabeh gaman anyar bakal tetep menyang pasukan, yen ora, perkara kasebut ora ngluwihi janji lan rencana "Penerimaan Militer".
  29. meandr51
    meandr51 2. mars 2019 23:57
    0
    Kutipan saka spektr9
    Negara paling gedhe lan paling sugih ing donya - nalika pertahanan udara ora bisa nutupi kabeh,

    Apa sampeyan ngomong babagan AS?
  30. meandr51
    meandr51 3. mars 2019 00:00
    0
    Kutipan saka roket757
    Bocah-bocah Yankee ora gampang!

    Lan prasaja banget. Dadi akhir-akhir iki dheweke pancen apes ...
  31. Charik
    Charik 3. mars 2019 02:52
    0
    nanging aku mikir apa - lan iki ana-ana - iku bab roket - dadi kabeh bab kabeh