Review militèr

An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Bagean 7. Negara darurat

8
Salah sawijining misi tingkat pemerintah sing paling penting kanggo An-22 yaiku kanggo njamin kunjungan Presiden AS Ford menyang Uni Soviet nalika taun 1973. Saka Moscow menyang Vozdvizhenka, mobil kanthi nomer buntut USSR-09310 saka vtap kaping 81 nransfer peralatan komunikasi pemerintah sing dibutuhake kanggo kunjungan kasebut. Sawise ngrampungake misi, Antey mlebu ing landasan pacu Vozdvizhenka, ngangkat kacepetan lan mabur menyang langit. Nanging ing wektu sing padha, pindah kebangkrutan kiwa ilang pneumatik sawijining, kang dadi dikenal kanggo komandan kru Mayor N. F. Borovskikh, wis ing udhara. Aku kudu ngembangake bahan bakar nganti minimal sing dibutuhake lan bali menyang landasan pacu Vozdvizhenka.


Ing mangsa panas saka 1973, Antey maneh ditanggulangi tugas strategis - iku kasedhiya transfer peralatan lan personel layanan kanggo kunjungan Sekretaris Jenderal Leonid Brezhnev menyang Amerika Serikat. Sajrone penerbangan An-22, 69 wong lan 122 ton kargo ditransfer saka Chkalovsky menyang Washington lan Los Angeles.

An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Bagean 7. Negara darurat










Dina kerja Regimen Penerbangan Angkutan Militer kaping 81

Ing Autumn padha 1973 An-22 miber saka Ramenskoye kanggo Ivanovo (Severny airfield), kang, ing dhuwur saka 5700 meter, mobil kenek ngarep badai. Akibaté, "Antey" mandheg manut rudders lan wiwit nyuda intensif, luwih kaya tiba. Sampeyan bisa nyekel mobil mung nalika metu saka thundercloud ing dhuwur 4700 meter. Wis ing Ivanovo, radomes ambruk saka locator lan antena ditemokake.

Maret 1974 uga ditandhani dening kahanan darurat ing Papan kargo buta - liwat segara ing dhuwur 6000 meter, siji engine gagal ing mobil. Iku kedaden ing dalan saka Kuba sawise karya kanggo njamin kunjungan L. Brezhnev. Bisa dianggep minangka kacilakan seneng sing ora luwih saka 300 kilometer ing pesisir Islandia, lan kru bisa ndharat An-22 ing telung mesin ing bandara Reykjavik.













Ing pungkasan taun 1978, kru Mayor V.V. Zakhodyakin, nalika ndharat ing bandara Severny, felt goyang kuwat. Diputusake kanggo ndharat, lan wis ana ing landasan pacu, dheweke nemokake pneumatik saka strut utama tengen tengah ambruk. Iki minangka asil ekstrusi lan karusakan saka lawang kompartemen landing gear amarga nyukur bolt pengungkit mekanika lawang. Siji masalah cilik narik akeh akibat serius sing bisa nyebabake bencana.

Ing padha "Antey" ing printah Mayor A.N. Bykov, masalah wis kedaden karo tanduran daya - ing dhuwur 7200 meter, tank lenga saka engine katelu trocoh. Komandan mutusake kanggo mateni lan mabur mesin. Ing bandara Bratsk, sawise ndharat ing telung mesin, retak wolung milimeter ditemokake ing pipa lenga.

Kedadean karo linuwih mesin pesawat wektu sepisan maneh konfirmasi tesis sing tata letak papat-mesin kanggo heavy equipment mung perlu. An-22 hipotetis kanthi rong mesin tugas abot, amarga statistik kegagalan sing ana ing taun 60-80an, mesthi bakal nabrak luwih asring - skema papat mesin sebagian nylametake kahanan kasebut.

Darurat karo motor kedaden ora mung ing udhara, nanging uga ing lemah. Dadi, tanggal 6 Maret 1987, mesin kaping papat pecah ing Antey amarga bocor kerosene ing permukaan panas pembangkit listrik. Iki kedadeyan ing lapangan udara Ukurei, lan kru kanthi cepet mateni geni kanthi peralatan standar.

Ora kabeh episode operasi An-22 bisa diterangake kanthi kerusakan teknis. Ing buku Nikolai Yakubovich "raksasa transportasi militer An-22" memoar komandan N. F. Borovskikh diwenehi:
"Ing Juni 1975, ing wayah wengi, nalika ndharat ing bandara Algiers ing jalur pendaratan ing dhuwur 600 meter, werni oranye-abang katon ing mega ing busur, sing tuwuh ing ngarepku, supaya aku ora bisa noleh. saka iku. Ana crackling kuwat ing headphone, ana jeblugan bal, kang blinded kru lan sebagian deafened. Aku poked tombol kanggo nggawa menyang cakrawala dening tutul lan menehi printah - kabeh mesin ana ing mode nominal. Teknisi on-board senior Dementiev V.N. kacarita yen mesin bisa digunakake kanthi normal lan sisih port kudu dipriksa; jotosan ana ing sisih kiwa. Kita ndharat ing lapangan udara alternatif. Ing wayah esuk, sawise mriksa pesawat kasebut, dheweke nemokake keling rada leleh. Apa iku, bola kilat utawa "UFO", ora bisa ditetepake.











Dina kerja Regimen Penerbangan Angkutan Militer kaping 81

Ing 22 Mei 1977, komandan pesawat, K. S. Dobryansky, pisanan weruh kedadean apik tenan - halo luminous watara baling-baling salah siji mesin. Kabèh iku dadi burnout saka salah siji unsur dadi panas saka sistem pemanas baling-baling karo short circuit luwih. Penerbangan kasebut ditindakake ing kahanan cuaca sing angel, lan kru kudu ngatasi icing mobil kanthi bantuan sistem pemanas.

Ana ing crita An-22 kedadean apes amarga fault saka kru lan personel pangopènan. Dadi, ing Oktober 5, 1989, ing lapangan udara Ganzha, teknisi onboard lan komandan kru kelalen sijine chocks ing gembong pesawat. Ing wayah wengi, tekanan ing rem parkir mudhun, lan Antey muter ing lapangan udara. Ing negara sing ora bisa dikendhaleni lan tanpa kru mobil, dheweke mlaku telung kilometer, ngrusak tiang lampu, ngrusak stasiun bensin lan mung munggah ing lemah sing lembut. Akibaté, roda loro, fairing sasis, uga radar Initiative-4-100 kudu diganti. An-22 sing malang iki dibalèkaké lan dibusak mung ing taun 1995 sawisé 26 taun layanan.

Lan ing taun 1987, ing tingkat penerbangan 6600 meter ing panel An-22 No. 01 09, weker micu babagan saringan clogged ing telung motor. Iki dipeksa kru ing printah saka N. A. Lelkov kanggo ngalih menyang daya mesin saka telung bledosan. Duwe ndharat mobil ing Knevichi, padha ditetepake kekurangan cairan anti-kristal "I" ing bahan bakar. Ora disiram ing lemah ...


1970 Peru lindhu


Lambang detasemen Peru


Monumen kanggo kru An-22 USSR-09303 ing Lima (Peru). Ing tugu kasebut ana tulisan: “Kowe cepet-cepet nulungi para korban lindhu. Kita wis kerja ing kene karo sampeyan."

Misi internasional kanggo ngilangi akibat saka lindhu ing Peru ing Uni Soviet ditugasake kanggo limang kru An-22 saka 12th Vtda lan sangang An-12 kru saka 339th Vtap. Tugas pilot kalebu transfer ing Juli 1970 ngliwati segara rumah sakit lapangan karo dokter saka Distrik Militer Moskow, sawetara Mi-8, ambulans lan massa kargo gedhe liyane. Kendaraan USSR-09302, 09303, 09304, 09305 lan 09306 melu ing misi kasebut. Papan 09303 ing komando Mayor A. Ya. Boyarintsev mengko ilang ing Atlantik tanpa jejak sawise njupuk saka lapangan udara penengah ing Icelandic Keflavik (iki kasebut ing bagean sadurunge siklus). Jarak sing kudu dilewati Antei ing dalan menyang Peru yaiku 17000 km lan paling dawa kanggo raksasa Soviet nalika iku. Wigati dicathet yen Brasil nalika iku nolak lapangan udara USSR kanggo pendaratan intermediate mobil, sing meksa ngirim bantuan kamanungsan ing dalan sing luwih angel lan mbebayani - Chkalovsky - Algiers - Halifax - Havana - Lima. Masalah utama kabeh kru ana ing peralatan pandhu arah sing ora sampurna, mulane, ing saben kapal Antey, nganti Lima dhewe, ana spesialis saka biro desain khusus kanthi peralatan khusus kanggo ndandani. Kajaba iku, pilot militer kudu sinau (eling) basa Inggris lan nguwasani sistem navigasi VOR / DME internasional, sistem luncuran ILS, bebarengan karo sistem hiperbolik Loran-C lan Omega. Penerjemah militer uga dipasang ing saben pesawat.


Saka kiwa menyang tengen: A. Ya. Boyarintsev, Sinitsin, L. N. Khoroshko, E. A. Ageev, V. G. Romanov. Airfield "Chkalovsky". sadurunge budhal menyang Peru. 18 Juli 1970

Ing tanggal 16 Juli 1970, An-22 kanthi onboard 09304 mangkat saka Chkalovsky, dina sabanjure - rong mobil 09305 lan 09302, lan pungkasane, ing 18 Juli, pasangan nutup 09303 lan 090306 mabur. ing pangkalan udara Amerika ing Keflavik, banjur ing Halifax lan Havana - ing saben mandeg kita ngaso meh sedina.

Asil misi kamanungsan ing Peru yaiku paningkatan status politik Uni Soviet, uga pengalaman sing ora bisa ditemokake minangka kru transportasi. penerbangan, lan spesialis KB.

Terus ...

Adhedhasar publikasi:

Yakubovich N.V. Raksasa transportasi militer An-22 "Antey". 2013.
OK. Antonov: versatility saka bakat. 2006.
resiko penerbangan. 2009.
Polovnikov I. Cathetan saka desainer pesawat. 2010.
Newsreel. Bantuan sing diwenehake dening USSR kanggo Peru sawise lindhu 1970

Pengarang:
Foto sing digunakake:
vta81vtap.narod.ru, csdfmuseum.ru, patriots.rf
Artikel saka seri iki:
An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. "Carrier" lan atomolet. Bagian 6
An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Triumph lan tragedi. Bagean 5
An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Bagean 4
An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Ngrekam karya. Bagean 3
An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Bagean 2
An-22: "Flying Cathedral" saka Tanah Soviet. Bagean 1
8 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. wkwk
    wkwk 4. mars 2019 17:01
    +3
    "Pesenan khusus", digawe dening master Palekh, ora mung lencana!
  3. T. Henks
    T. Henks 4. mars 2019 17:18
    +2
    Aku kedaden kanggo ndeleng raksasa iki ing umur 73 nalika njupuk saka bandara unpaved ing Sokol ing Vladimir. Total papat potongan. Tontonan iku apik tenan. Bodho, pungkasane 100 meter saka mburi landasan pacu, ora ana papan sing bisa didhelikake, nanging kesan sing luar biasa.
  4. AAK
    AAK 4. mars 2019 18:32
    +2
    Kasunyatan nyata, sadurunge diluncurake kapal selam nuklir timbal saka proyek 671, mangsa "ibu baptis" kapal kasebut (insinyur cah wadon saka salah sawijining biro desain, nyuwil botol sampanye ing sisih pinggir prau kanggo nasib apik. ), salah sawijining perwira kapal selam nuklir iki nggawe tawaran nikah, kanggo kabeh wektu operasi Kapal selam nuklir proyek iki ora mati ing kacilakan lan kahanan darurat ... Apike, nalika Marina Popovich nyoba An-22, dheweke wis kawin...
  5. bubalik
    bubalik 4. mars 2019 20:22
    +2
    Papan 09303 ing komando Mayor A. Ya. Boyarintsev mengko ilang tanpa tilak liwat Atlantik
    ,, lan ora ana jejak? Versi?
    Thanks kanggo artikel, aku ora ngerti recourse babagan lindhu ing Peru lan bantuan saka USSR.
    1. Evgeny Fedorov
      5. mars 2019 06:32
      +1
      https://topwar.ru/153542-an-22-letajuschij-sobor-strany-sovetov-triumf-i-tragedii-chast-5.html
      Mangkene komentar sing luwih rinci babagan kacilakan An-22
      1. bubalik
        bubalik 5. mars 2019 07:18
        0
        Evgeny Fedorov (Evgeny Fedorov) Dina iki, 07:32
        ,,, Matur nuwun hi
      2. Cook
        Cook 9. mars 2019 11:10
        +2
        Nalika aku sinau ing sekolah, salah sawijining perwira departemen militer nyuarakake versi kasebut, sing sajrone penerbangan kasebut ana depressurization wadhah karo eter sing diangkut bebarengan karo kargo obat-obatan. Akibaté, kru mung turu. Paling ora, versi iki didhukung dening kasunyatan, sanajan ora langsung, yen kru ora bisa sesambungan sadurunge bilai.
  6. wkwk
    wkwk 5. mars 2019 09:22
    +1
    Kolonel Khoroshko L.N., bubar tilar donya ... minangka salah sawijining pilot pisanan.