Review militèr

Detasemen kapal saka Armada Lor sing dipimpin dening fregat "Admiral Gorshkov" mlebu ing Saluran Inggris

56
Detasemen kapal saka Lor armada, dipimpin déning Proyek 22350 frigat Admiral Gorshkov saka Armada Uni Soviet, wiwit wacana liwat Saluran Inggris, layanan pers saka Armada Utara laporan.


Detasemen kapal saka Armada Lor sing dipimpin dening fregat "Admiral Gorshkov" mlebu ing Saluran Inggris


Miturut laporan kasebut, detasemen kapal lan prau dhukungan kanggo Armada Lor, kalebu frigat Admiral Gorshkov, kapal dhukungan logistik multifungsi Elbrus, kapal penyelamat Nikolay Chiker lan kapal tanker laut medium Kama, mlebu ing Selat Inggris lan nerusake menyang pass nya. Sadurunge mlebu ing selat, kapal lan prau detasemen ngalami latihan komunikasi lan urutan passage ditemtokake.

Detasemen sing dipimpin fregat ninggalake Severomorsk tanggal 26 Februari lan wis nutupi luwih saka 1,6 ewu mil laut, sawise nindakake sawetara latihan tempur. Dilaporake manawa frigat kanthi prau dhukungan bakal gabung karo skuadron permanen Angkatan Laut Rusia ing Segara Mediterania. Sajrone lelungan, kapal bakal nindakake tugas sing ditugasake ing macem-macem titik ing segara. Antarane tugas utama kampanye kasebut yaiku demonstrasi gendera lan njaga kehadiran angkatan laut ing wilayah operasional penting ing zona samudra adoh, kalebu kinerja misi tempur ing Segara Mediterania.

"Admiral Armada Uni Soviet Gorshkov" minangka kapal penggedhe proyek 22350, sing dikembangake dening Biro Desain Utara. Dirancang kanggo nindakake operasi tempur ing zona segara sing adoh lan cedhak, uga kanggo melu ngrampungake masalah ing zona segara. Pamindahan kapal kira-kira 4500 ton, dawane maksimal 130 m, ambane maksimal 16 m, kacepetan nganti 29 knot, jarak jelajah nganti 4,5 ewu mil, otonomi nganti tekan 30 dina. Awak - 180-210 wong.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
56 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dvina71
    dvina71 5. mars 2019 20:27
    + 15
    Lha.. kowe disiksa banget. berpengalaman. Saiki ngawula.. Laksamana !!
    1. boric
      boric 5. mars 2019 20:33
      + 11
      We bakal mbutuhake rolas ADMIRALS.
      1. ioan-e
        ioan-e 5. mars 2019 21:32
        +6
        Luwih apik tinimbang loro!
      2. tahanan
        tahanan 5. mars 2019 22:10
        + 11
        Kanggo iki perlu kanggo transplantasi setengah saka Dewan Federasi kanthi rampasan. Siji Arshukov mung cukup kanggo siji. hi
        1. alexmach
          alexmach 6. mars 2019 00:52
          +5
          Siji Arshukov mung cukup kanggo siji.

          Nah.. karo donya ing senar..
    2. pinter bokong
      pinter bokong 5. mars 2019 22:17
      -21
      Ahaha regu kapal perang!!!!! Siji pertempuran lan telung dhukungan !!! Apa ora mburu menyang AUG Trump?!
      1. isih
        isih 5. mars 2019 22:45
        -17
        Dheweke bakal gantian nyeret dheweke, yen cho ngguyu
  2. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 5. mars 2019 20:27
    + 14
    Pitung kaki ing ngisor keel, kita!
  3. Pereira
    Pereira 5. mars 2019 20:28
    +3
    Kapal modern - Wiwitan.
    1. venik
      venik 6. mars 2019 08:42
      0
      Quote: Pereira
      tanker "Kama"

      =======
      Persis! "Pot" lan "Elbrus" minangka proyek anyar - mulane lagi "mbukak" (kepriye tumindake ing segara-segara). Kabeh metu - iki utama tantangan trip!
  4. boric
    boric 5. mars 2019 20:28
    0
    Schisandra karo blumbang paddling ngadeg ing kuping, kapal Rusia ing Selat Inggris.
    1. cniza
      cniza 5. mars 2019 20:47
      +1
      Ana dina sing ora turu ... ya
      1. isih
        isih 5. mars 2019 22:54
        -7
        Ya, padha kasengsem ndeleng "tanpa tandhingane ing donya", ing pangertèn wis ora ana analog. ngguyu , 12 taun mbangun frigate ora ana ing kekuwatan saben negara, nanging kita nindakake! ngguyu
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Serg65
          Serg65 6. mars 2019 07:48
          -1
          Kutipan saka Steels.
          nanging kita nindakaken!

          Sampeyan uga ora nglakoni!
          1. isih
            isih 6. mars 2019 10:27
            -4
            Kancaku mbangun fregat iki ing NE, kanthi file ing dhengkul, secara harfiah, ngrungokake apa sing diomongake para juru kunci, dheweke ngerti manawa-tug. ngguyu . Mesin dicolong lan didol, alat dicolong, ora ana suku cadang. Lan swindlers Kremlin nulis ing kuping babagan "teknologi canggih". Mungkin ZIRKON isih saka tembung CIRCUS? ngguyu
    2. tahanan
      tahanan 5. mars 2019 22:11
      0
      Padha duwe tradisi. Ngadeg ing kuping. Nanging sampeyan ora kudu santai, armada uga ora digawe nganggo driji.
    3. pinter bokong
      pinter bokong 5. mars 2019 22:18
      -9
      Aha) kabeh gemeter)))
  5. Nggih77
    Nggih77 5. mars 2019 20:38
    +1
    Wong-wong sing ngerti, matur nuwun ... Nalika kapal perang kita liwat Selat Inggris / Bosphorus / utawa selat liyane, apa militer nggunakake pilotage? Upamane Prancis nunggangi pangiring nyabrang Selat Inggris, wargane padha numpak fregat kita?
    1. cniza
      cniza 5. mars 2019 20:46
      +6
      Ing Saluran Inggris, ora, nanging ing sing luwih sempit, ya ... nanging yen ana kahanan sing durung mesthi, sampeyan bakal tansah diwenehi layanan iki.
      1. Nggih77
        Nggih77 5. mars 2019 21:02
        +3
        Tegese, iki minangka laku normal lan ora ana, ayo ngomong, "konflik kepentingan" kanggo nemokake warga sipil negara manca ing kapal perang kita? Apa aku ngerti sampeyan bener?
        1. cniza
          cniza 5. mars 2019 21:35
          +5
          Ya, iki minangka selat internasional.
          1. Nggih77
            Nggih77 5. mars 2019 21:36
            +2
            Matur nuwun kanggo klarifikasi.
      2. Serg65
        Serg65 6. mars 2019 07:49
        +3
        Kutipan saka cniza
        Ing Saluran Inggris ora, nanging sing luwih sempit ya.

        Bosphorus uga liwat tanpa pilot!
        1. Brylevsky
          Brylevsky 6. mars 2019 09:53
          +1
          Bosphorus uga liwat tanpa pilot!

          Akeh selat internasional sing diliwati tanpa pilotage: Malaka, Bab-el-Mandeb, Hormuz, selat Denmark ... Nanging, layanan pilot bisa diwenehake yen dijaluk. Liyane bab iku padha biaya akèh dhuwit, supaya padha nyoba ing kabeh cara kanggo nolak wong ing sembarang kesempatan kasedhiya.
  6. Simferopol
    Simferopol 5. mars 2019 20:39
    -8
    Iku tega padha ora gasp ing setan Buckingham Palace
    1. cniza
      cniza 5. mars 2019 20:43
      +8
      Apa sampeyan mikir yen perlu utawa sampeyan guyon?
    2. Proton
      Proton 5. mars 2019 20:44
      +1
      Luwih apik mudhun dalan 10 ngguyu Sarang ular weling Mei
      1. cniza
        cniza 5. mars 2019 21:46
        +1
        Target wis bener, nanging durung kanggo misil.
    3. tahanan
      tahanan 5. mars 2019 22:14
      +2
      Apa padha nggawa bebaya? Iki, wong sing daktresnani, ora rasional lan ora manungsa. Sampeyan perlu kanggo ngremukake pusat komando, lan iki minangka museum lan malah mangan tokoh lilin. ngguyu
  7. Komentar wis dibusak.
    1. cniza
      cniza 5. mars 2019 20:43
      +1
      Apa maksudmu?
    2. dvina71
      dvina71 5. mars 2019 20:47
      +3
      Kutipan saka rudolf
      Wis ana telung prau dhukungan kanggo fregat limang ewu?! Wis ora lucu maneh.

      Apa sampeyan maca artikel kanthi lengkap?
      Dilaporake manawa frigat kanthi prau dhukungan bakal gabung karo skuadron permanen Angkatan Laut Rusia ing Segara Mediterania.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. dvina71
          dvina71 5. mars 2019 20:57
          0
          Kutipan saka rudolf
          Aku seneng karo "skuadron permanen".

          Aku seneng kowe seneng..
          Tanggal 5 April 2013, Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngumumake yen wis miwiti pambentukan skuadron Mediterania, ngirim detasemen kapal Armada Pasifik menyang wilayah iki.

          Apa sing bakal kelakon ing Suriah tanpa sambungan iki?
          1. Komentar wis dibusak.
            1. dvina71
              dvina71 5. mars 2019 21:12
              -4
              Kutipan saka rudolf
              "Skuadron" iki diarani: Pasukan Operasional Permanen Angkatan Laut Federasi Rusia ing Segara Mediterania.

              Apa sampeyan bisa kerja ing bank? Aku ora nampa dhuwit saka klien .. bank nguripake pesenan pembayaran .., padha ora kejawab siji huruf ing patronymic ...
              Iki sumber umum.. Ora apik dadi bosen..
              1. sabakina
                sabakina 5. mars 2019 21:31
                +2
                Gena, coba ganti menyang ijol-ijolan alami.
                1. dvina71
                  dvina71 5. mars 2019 21:32
                  +1
                  Kutipan saka: sabakina
                  Gena, coba ganti menyang ijol-ijolan alami.

                  Ora gumantung aku .. Duma Negara bakal ngetrapake hukum feodalisme .. Aku kudu ngalih menyang ijol-ijolan ..
            2. venik
              venik 6. mars 2019 09:23
              0
              Kutipan saka rudolf
              "Skuadron" iki diarani: Pasukan Operasional Permanen Angkatan Laut Federasi Rusia ing Segara Mediterania.

              =========
              Lan apa sejatine"skuadron"beda karo"sambungan operasional"? Bisa ngomong??
              Bukak Wikipedia lan waca:...Skuadron (saka fr. escadre liwat ital. squadra saka lat. exquadra - tatanan pertempuran quadrangular) - asosiasi operasional ing angkatan laut [1], dirancang kanggo ngatasi misi pertempuran operasional ing segara lan segara téater operasi militèr. ... "
              Kita mbukak Karya Diklumpukake K. M. Stanyukovich. Volume 1. - M .: Edisi A. A. Kartsev, 1897. "Kamus istilah laut", kita maca:
              "Skuadron - sawetara prau lelayaran ing printah saka admiral.""
              Sinau materi!!! basa
              1. Komentar wis dibusak.
          2. mvg
            mvg 5. mars 2019 21:26
            +2
            Apa sing bakal kelakon ing Suriah tanpa sambungan iki?

            Apa bakal dadi? Sapa sing ngganggu? Kapal ISIS? Nalika perlu, kodhok lan Amerika saka Mediterania nembak maneh .. lan ora ana apa-apa, malah ora "prihatin". dadi padha klelep pesawat saperangan lan Bunch saka adonan.
            1. dvina71
              dvina71 5. mars 2019 21:38
              +1
              Kutipan saka mvg
              Apa bakal dadi? Sapa sing ngganggu? Kapal ISIS?

              Yaiku, apa sampeyan mikir yen ISIS (dilarang ing Federasi Rusia) minangka ancaman utama kanggo negara Siria? Nah, yen ngono .. mula kita ora butuh armada babar pisan ...
              Kutipan saka mvg
              Yen perlu, kodhok lan Amerika saka Mediterania nembak maneh

              Lan kodhok-kodhok mau menyang ngendi? Kanggo tujuan apa? Aku ora ngomong bab trip langsung saka cr Amérika kanggo Moscow .. apa sampeyan mikir iku tanpa armada?
              1. mvg
                mvg 5. mars 2019 22:11
                -1
                ancaman utama kanggo negara Siria? Nah, yen ngono .. mula kita ora butuh armada babar pisan ..

                Apa bab-bab iki ana hubungane? Nah, piye wae? Nalika aku ngerti, kita butuh armada kanggo Rusia, dudu kanggo Suriah. Ing kana dheweke ora nindakake apa-apa kanggo mbantu. Sanadyan klompok udara, utawa sistem pertahanan rudal basis segara, utawa pertahanan udara Petya utawa Moskow .. Nanging njaga kapal patroli lan kapal selam sing ora ana guna ing Mediterania larang. Utamané kanggo drive Kuzya ana. Kanggo ngguyu saka Saxon.
                Lan kodhok-kodhok mau menyang ngendi? Kanggo tujuan apa? Aku ora ngomong babagan perjalanan langsung saka cr Amerika menyang Moskow ..

                Kita tekan pangkalan udara T-4. Dirusak, akeh pesawat ing sangisore caponiers sing rusak. GDP didandani suwene 2 minggu.
                Lan bab KR mundane .. carane ngomong, Aku wis ora katon siji foto ing internet ngendi bakal ana kabèh Tomogawk utawa Scalp. ORA ONO! Nanging aku weruh kawah ing gambar Google lan pesawat lan papan perlindungan uga nabrak.
                PS: Perhatian-Pitakonan, kepiye armada kasebut melu ngusir serangan ing provinsi Deir ez Zor (lor-wétan Suriah, kanthi cara) luwih cedhak (meh) menyang Kaspia ing kana. Ing kono pangkalan T-4 diserang lan ora ana sing ditembak ing Middle-earth.
                P.P.S .: Mung, please, aja, bab kasunyatan sing mesin diesel kita ndamel kapal selam nuklir Astud menyang banyu cethek, lan pengawal ora ngidini Horizons kanggo njupuk maneh.
                1. dvina71
                  dvina71 5. mars 2019 23:11
                  -3
                  Kutipan saka mvg
                  Kita tekan pangkalan udara T-4. Dheweke wis numpes

                  wong Prancis?
                  Kutipan saka mvg
                  P.P.S.:

                  PPS .. kita ora teka karo iki .., ing sisih kulon ..
                2. SOF
                  SOF 6. mars 2019 06:33
                  0
                  Kutipan saka mvg
                  Kita tekan pangkalan udara T-4. PDB didandani suwene 2 minggu.

                  .... dina sabanjure, penerbangan ditindakake saka iku ....
                  Kutipan saka mvg
                  Iku wis numpes, Bunch saka pesawat ing sangisore caponiers padha numpes

                  .... kebat ??? .... iki wong papat lumpuh sing, amarga cacat, ora bisa dievakuasi .... ngguyu
                  Kutipan saka mvg
                  Lan bab KR mundane .. carane ngomong, Aku wis ora katon siji foto ing internet ngendi bakal ana kabèh Tomogawk utawa Scalp.

                  Kutipan saka mvg
                  ORA ONO!

                  apik ....LIMANG POINT!!!....uuuu.... ngguyu ... sampeyan nggawe dina iki!...
                  .... nganakake eksperimen "investigasi" ..... mlaku luwih apik .... pilih area permukaan sing cocog lan gawe rem darurat ........ .... dadi manawa kanggo ngrekam kabeh lan ... .menyang studio!... iku bakal utamané menarik kanggo katon ing integritas negara panutup njaba saka pasuryan :))))
                  .... iku nalika brahala sampeyan nglengkapi kulit sirah karo kapak, wah, yen ora landing gear, paling ora karo parasut darurat, sampeyan bakal mirsani kabeh grounders ......
                  ..... lan jumlah kawah ing gambar, aku nyaranake ngetung nganggo driji lan mbandhingake karo jumlah rudal sing diumumake kanggo diluncurake ...... iku penting kanggo mbedakake diameter kawah supaya ora bingung tomohawks lan tomohawks .... ngguyu
                  1. mvg
                    mvg 6. mars 2019 12:29
                    0
                    Apa sampeyan wong bodho? Utawa sampeyan nyoba kanggo niru wong? Ikatan karo nggunakake obat kuat. Utawa pindhah saka situs iki menyang situs Murzilka.
        2. Serg65
          Serg65 6. mars 2019 07:55
          +2
          Kutipan saka rudolf
          Ya, aku maca kanthi lengkap. Aku seneng karo "skuadron permanen".

          Apa sampeyan sedih sawetara! Rudik musim semi ana ing plataran, bocah-bocah wadon bakal cepet nganggo rok cendhak !!! nglirik
    3. johnht
      johnht 6. mars 2019 00:52
      +2
      Lan sampeyan ndeleng saka sudut sing beda. Coba manawa kapal anyar lagi dites ing perjalanan sing dawa. Kajaba iku, ing kahanan tugas tempur ing Mediterania. (nyatane, kabeh telung prau minangka proyek anyar). hi
    4. Serg65
      Serg65 6. mars 2019 07:53
      +2
      Kutipan saka rudolf
      Wis ora lucu maneh.

      ngguyu Langsung ketok yen sampeyan dudu pelaut permukaan! Hello Rudolph! hi
      Dhik, ana sing kandha yen dheweke nyedhiyakake fregat? Dheweke lan frigate menyang Mediterania kanggo ngganti sing padha ..... lan ora liya!
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Serg65
          Serg65 7. mars 2019 11:40
          +1
          Kutipan saka rudolf
          aja licik

          Pak, aku kudu ngapusi? Kita ndeleng komposisi detasemen, kapal tunda, tanker, kapal pasokan. Ana rong pilihan ing kene:
          1. Kapal tunda lan tanker bakal ganti, "Elbrus" bakal nyedhiyakake pasukan permukaan lan jero banyu.
          2. Opsi iki luwih cedhak karo nalar sampeyan, nanging nduweni latar mburi sing beda ...
          Gorshkov lan Elbrus anyar, padha kudu mbukak ing ombak segara, iku mung kedaden saka rama tsar sing kapal Rusia lan Soviet mlayu ing Teluk Biscay, iku paling cocok kanggo maksud iki, lan iki ngendi tug. dibutuhake! Ing sawetara jelajah Gorshkov lan Elbrus meh padha, i.e. padha bakal bunkered karo bahan bakar ing wilayah Brest lan paling kamungkinan ing cara kanggo Rota, sing perlu kanggo tanker. Kajaba iku, aku yakin 100% yen ana akeh ilmu babagan Gorshkov, lan Elbrus.
          hi
  8. FerusMag
    FerusMag 5. mars 2019 20:52
    +2
    Inggih, wilujeng!
    Muga-muga kabeh padha, kita bakal miwiti mbangun kapal kanthi jumlah sing cukup kanggo kabutuhan armada =)
  9. edvardmiloslavsky
    edvardmiloslavsky 5. mars 2019 21:21
    +3
    "Iku kaya arep ngubengi pojok", ing Angkatan Laut Soviet. iki jeneng dinas militer ing zona cedhak ngluwihi Semenanjung Skandinavia)
  10. balung 1
    balung 1 5. mars 2019 22:53
    -1
    Kukish soko Britain cilik bakal nuduhake? belay
  11. alam bébas
    alam bébas 5. mars 2019 22:54
    +5
    Quote: wong pinter
    Aha) kabeh gemeter)))

    Kita uga kudu nambah tradisional "sapu kabeh popok saka counter."
  12. lvov_aleksey
    lvov_aleksey 6. mars 2019 00:58
    0
    kene lan dadi cetha, NATO wis teka, lan kita wis kene))))