Review militèr

Amerika Serikat bakal masang pesawat generasi kaping lima ing Eropa kanthi permanen

42
Amerika Serikat arep masang pesawat generasi kaping lima ing Eropah kanthi permanen. Iki nyatakake ing pangrungon ing Senat AS dening komandan Komando Eropa Angkatan Bersenjata AS, panglima Angkatan Bersekutu ing Eropa, Jenderal Curtis Scaparrotti.


Amerika Serikat bakal masang pesawat generasi kaping lima ing Eropa kanthi permanen


Minangka bagéan saka expansion penerbangan Komponen militer AS ing Eropa bakal masang pesawat Angkatan Udara AS generasi kaping lima, ujare jenderal kasebut. Miturut dheweke, Angkatan Udara AS saiki nyedhiyakake pesawat generasi kaping lima paling anyar kanggo misi ing Eropa, nanging iki kedadeyan sementara. Ing wektu sing padha, komando Eropa angkatan bersenjata AS EUCOM mbutuhake kehadiran pesawat kasebut ing Eropa minangka pencegahan, njamin potensial tempur lan kesiapan tempur.

Ing wektu sing padha, Scaparotti ora nemtokake pesawat endi sing arep dienggo Angkatan Udara AS ing Eropa - F-22 utawa F-35, sanajan kemungkinan pesawat loro kasebut bakal disebarake ora ditolak.

Sauntara kuwi, Curtis Scaparotti ujar manawa Komando Eropa Angkatan Bersenjata AS nyaranake supaya Senat AS nolak ngirim pesawat tempur F-35 generasi kelima Amerika menyang Turki yen Turki tuku sistem rudal anti-pesawat S-400 Rusia. Ing mratelakake panemume, Washington ora kudu nglakoni perjanjian F-35 karo Ankara.
Foto sing digunakake:
angkatan udara AS
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Jack O'Neill
    Jack O'Neill 5. mars 2019 21:15
    +9
    Amerika Serikat bakal masang pesawat generasi kaping lima ing Eropa kanthi permanen

    Iku masalah wektu. nglirik

    Ing wektu sing padha, Scaparotti ora nemtokake pesawat endi sing arep dienggo Angkatan Udara AS ing Eropa - F-22 utawa F-35, sanajan kemungkinan pesawat loro kasebut bakal disebarake ora ditolak.

    Wangyu Raptors dhasar. Ing mangsa ngarep, Kilat bakal dadi dhasar.
    1. cniza
      cniza 5. mars 2019 21:52
      +3
      Apa sing kudu ditebak, aku curiga yen dheweke dhewe durung ngerti, sing utama yaiku pengumuman.
      1. Jack O'Neill
        Jack O'Neill 5. mars 2019 22:17
        +1
        Apa sing kudu ditebak, aku curiga yen dheweke dhewe durung ngerti, sing utama yaiku pengumuman

        Ora ana sing bisa ditebak ing kene. Bakal ana luwih akeh Kilat tinimbang Kadal, lan saiki meh tikel kaping pindho.
        1. hidroks
          hidroks 6. mars 2019 06:20
          -1
          Dibagi dadi setengah (miturut koefisien kesiapan tempur) ...
    2. figwam
      figwam 5. mars 2019 22:15
      +2
      Kutipan: Jack O'Neill
      Iku masalah wektu.

      Aku Unit lemah bakal rauh masang padha ing basis permanen.
      1. Jack O'Neill
        Jack O'Neill 5. mars 2019 22:17
        +1
        Aku Unit lemah bakal rauh masang padha ing basis permanen.

        Dadi, kaya pejuang 4Gn.
      2. Orkraider
        Orkraider 6. mars 2019 00:42
        0
        .
        Quote: figwam
        Kutipan: Jack O'Neill
        Iku masalah wektu.

        Aku Unit lemah bakal rauh masang padha ing basis permanen.


        Pitakonan yaiku ing ngendi, lan ing komposisi apa. Aku tambah kuwatir babagan tetanggan Tse Eropa, amarga Amerika bisa nyusup irung ing kana lan mriksa reaksi kasebut. Basis lan situs penyebaran alon-alon disiapake. Lan ing Crimea, sawise kabeh, padha pancene wanted kanggo njaluk dienggoni, wong ala, radishes. lol

        Lan ing babagan angkatan udara, dheweke bakal luwih mbebayani lan bakal nyuda F-15 luwih saka 35. 35 isih lembab.
        1. hidroks
          hidroks 6. mars 2019 06:25
          -3
          Nyuwun sewu, nanging seminggu kepungkur, wong India nembak F-15 Pakistan nggunakake MiG-21, lan rudal kasebut dadi gegeran ... ngguyu
          1. Corsair0304
            Corsair0304 6. mars 2019 07:38
            +2
            Kutipan saka: hydrox
            nanging seminggu kepungkur, wong India nembak F-15 Pakistan nggunakake MiG-21,

            F-16 ditembak mudhun.
            F-15 heavy twin-engine fighter, iku bakal luwih apik.
            Lan aku duwe, carane sijine iku mildly, sikap mamang menyang skill pilot saka loro negara.
            1. hidroks
              hidroks 6. mars 2019 17:54
              0
              Kutipan: Corsair0304
              Lan aku duwe, carane sijine iku mildly, sikap mamang menyang skill pilot saka loro negara.

              Ya, ya, katrampilan kasebut dudu es, nanging sing utama yaiku: pejuang generasi kaping 2 nembak pejuang generasi kaping 4 lan kabeh wong mikir yen kaya ngono.
              Nanging yen perlu, banjur kok nglampahi milyar ing F-35, Su-57?
              Nanging iki omong kosong!
    3. VitaVKO
      VitaVKO 6. mars 2019 00:23
      +1
      Sing Amerika bakal nyelehake barang ing Eropa kanthi biaya dhewe ora ana gunane. NATO Allied Forces General Curtis ing prinsip ora sah kanggo nggawe statement kuwi. Kita ngomong babagan nambah tekanan marang pamrentah Eropa supaya entuk pesawat F-35 minangka bagean saka paningkatan anggaran pertahanan.
      1. hidroks
        hidroks 6. mars 2019 06:33
        -3
        Soko painfully wegah Eropah tuku Yusovskie Fushki ... - Nanging, iku performs sawijining fungsi kurang: sampeyan kudu dadi luwih aktif ing kutub, lan sampeyan kudu nambah bunderan menyang jeroan, lan ora skimp ing Kosmetik.
        Rusia ora preduli: penyu iki "Kilat 2" bakal wedi mabur menyang arah kita, mung radius tempur ora cukup - lan kenapa neraka kudu diselehake ing Eropa yen kita ora perlu nelukake. , nanging perdagangan karo, lan Eropah tuku seret iki - mung dhuwit mudhun saluran, lomba senjata murni! ngguyu
    4. hidroks
      hidroks 6. mars 2019 06:18
      -2
      Kutipan: Jack O'Neill
      Iku masalah wektu.

      Sayange wektu iku, dudu akal sehat.
      Oke, sampeyan wis ngirim - apa sabanjure?
      Setengah saka pesawat ora siap kanggo njupuk mati lan ora ana prasyarat sing kahanan iki bakal didandani (iki data statistik sing!).
      Kabeh Fu-35 iki bakal dadi umpan kanggo Iskanders lan Kaliber - padha ora cocok kanggo tindakan liya ing Eropah (kajaba njupuk saka sak sudhut (miturut cara Yahudi-Siria!), Singidaken konco sisih sipil. . ngguyu
  2. Egorovich
    Egorovich 5. mars 2019 21:16
    0
    Maneh padha nggambarake dolanan bocah-bocah Nanai.
    1. cniza
      cniza 5. mars 2019 21:50
      +2
      Tarian ing bunder ...
  3. edvardmiloslavsky
    edvardmiloslavsky 5. mars 2019 21:24
    +2
    kabeh wis bener.. awit wong Eropa dhewe ora tuku.. mula kudu diselehake, karo.)
    1. cniza
      cniza 5. mars 2019 21:50
      +1
      Lan mesthi Eropa, uga, ora nglawan.
      1. figwam
        figwam 5. mars 2019 22:16
        -1
        Kutipan saka cniza
        Lan mesthi Eropa, uga, ora nglawan.

        Dheweke duwe siji tugas, kanggo grunt ing wektu.
        1. UMA-UMA
          UMA-UMA 5. mars 2019 22:18
          -7
          Ya, omong kosong. Pakdhe Vova bakal ngalahake kabeh kanthi siji zirkon.
          1. figwam
            figwam 5. mars 2019 22:19
            +2
            Kutipan saka UMA-UMA
            Ya, omong kosong. Pakdhe Vova bakal ngalahake kabeh kanthi siji zirkon.

            Ana cukup Iskanders lan Kaliber kene.
            1. UMA-UMA
              UMA-UMA 5. mars 2019 22:45
              -7
              Malah iki akeh. Kita bakal sijine siji C400 lan kita bakal nutupi kabeh wong, menyang neraka.
  4. DPN
    DPN 5. mars 2019 21:26
    -4
    Wis suwe diusulake kanggo nyakup CUBU ing komposisi Federasi Rusia saiki kanthi tumindak sabanjure dening Kementerian Pertahanan RF. Lan supaya AS duwe SWEET iki.
    1. UMA-UMA
      UMA-UMA 5. mars 2019 22:46
      -2
      Lan sevkarey kudu diuripake! Ing RF. Lan Zambia!
    2. RUSICH liyane
      RUSICH liyane 5. mars 2019 23:01
      +3
      Apa Kuba ngerti babagan Wishlist sampeyan?
  5. FerusMag
    FerusMag 5. mars 2019 21:32
    +1
    Demokrasi ing bebaya maneh ...

    Cons: Iki isih mobil cukup mbebayani. Ora dingerteni carane akeh sing bakal ana ing kana lan apa sing bakal ana ing kapal.
    Pros: Bakal ana kesempatan kanggo nyoba akeh sistem kita, kanggo deteksi, nelusuri, pengintaian, etc.

    Nanging aku bakal ngomong sing kabeh padha iku warta liyane negatif.
    1. cniza
      cniza 5. mars 2019 21:49
      +1
      Warta iku tansah macem-macem, sing carane ngevaluasi lan saka sisih ngendi kanggo nyedhaki.
    2. sabakina
      sabakina 5. mars 2019 21:54
      0
      Iku bakal plus yen padha mabur, Lan ora ngadeg minangka scarecrow Taman. Bener, sing reflektor sudhut peduli ... Nanging aku guess. Para ahli uga bakal ngurus. Umumé, iki dudu dolanan bocah lanang Nanai, kaya sing ditulis Yegorovich, nanging bocah-bocah jepang nari. Ya, aku ora bakal nampilake video kasebut, kanggo sing kasengsem, tulis ing mesin telusuran.
  6. cniza
    cniza 5. mars 2019 21:48
    +3
    Amerika Serikat bakal masang pesawat generasi kaping lima ing Eropa kanthi permanen


    Lan, mesthi, ing beyo saka Eropah. lol
  7. NF68
    NF68 5. mars 2019 22:24
    0
    Yen Amerika nyelehake pejuang kasebut ing wilayah Ukraina, mula Amerika kudu ngati-ati dolanan sing larang banget. Yen ora, Mykola lan Petro bakal nyolong, yen dudu pesawat dhewe, banjur sawetara peralatan lan ngombe kabeh kanthi cepet utawa ngganti daging babi karo bawang putih.
    1. helmi8
      helmi8 5. mars 2019 22:33
      0
      Kutipan: NF68
      Yen Amerika nyelehake pejuang kasebut ing wilayah Ukraina,

      Ora, uga, Amerika, sanajan ... miturut Zadornov, nanging isih ora kaya ... wassat
      1. NF68
        NF68 6. mars 2019 17:28
        0
        Kutipan saka helmi8
        Р


        Sapa sing ngerti apa sing bakal ana ing sirah Trump? Dheweke pancen wong sing ora bisa ditebak.
    2. kit88
      kit88 5. mars 2019 22:39
      +3
      Ukraina minangka wilayah ruang-wektu sing potensial gravitasi ngluwihi kuadrat kacepetan cahya.
      Kabeh sing tekan kono ora bakal bali. Ora ana gunane kanggo njaga, lan sing njaga uga bakal ilang.
      1. Proton
        Proton 5. mars 2019 22:53
        0
        Jarene padha mabur ngguyu kaya drone sekali.
      2. Dmitry Bolotsky
        Dmitry Bolotsky 5. mars 2019 23:16
        0
        Jarene ngguyu 5 menit nambah 1 menit urip. Matur nuwun kanggo menehi kula 5 menit urip. Wis suwe ora ngguyu kaya ngono. apik
    3. Vasyan1971
      Vasyan1971 5. mars 2019 23:36
      +1
      Kutipan: NF68
      Yen Amerika nyelehake pejuang kasebut ing wilayah Ukraina, mula Amerika kudu ngati-ati dolanan sing larang banget.

      Kayane wis padha latihan.
    4. hidroks
      hidroks 6. mars 2019 06:37
      -1
      Kutipan: NF68
      saben wong bakal ngombe utawa ngganti lemak karo bawang putih.


      Apa sampeyan duwe bawang putih? ngguyu
  8. isih
    isih 5. mars 2019 23:23
    -4
    Dheweke mung gagal ngetung wektu mabur ZIRCON ngguyu
    Inggih bodho ngguyu
  9. balung 1
    balung 1 5. mars 2019 23:23
    +1
    Apa sing bakal nembus menyang wilayah udara Rusia lan mabur ana ing kono nganti suwe lan ora dingerteni? ngguyu
  10. CAT BAIYUN
    CAT BAIYUN 5. mars 2019 23:37
    -1
    Angkat, makhluk....
  11. E2--E4
    E2--E4 5. mars 2019 23:51
    -3
    Minangka praktik nuduhake, konflik Indo-Pakistan, MiG-21 minangka mesin sing bisa digunakake lan cukup kompetitif. Mulane, perlu kanggo nyebarake resimen MiG-21 ing arah kulon, aku yakin manawa ana cukup panyimpenan kanggo pesawat kasebut. Sabanjure 30-40 taun MiG-21 cukup pesawat tempur. Nggawe Su57 minangka dhuwit nalika ana MiG-21
  12. Romeo Tarzanov
    Romeo Tarzanov 6. mars 2019 00:47
    -3
    Inggih, F-22, ing ngendi iku ora lunga ... oh, sampah kaya F-35 !!! ..., kanggo dhuwit lan kualitas ala ...?! Nuuuu, nek Pentagon lan Kilat meksa kano iki kanthi paksa, sing paling mungkin.... trus tuku. Wis sadurunge kesepakatan, bakal getun ...
  13. Corsair0304
    Corsair0304 6. mars 2019 07:47
    0
    Jenderal AS mung nggarap dhuwit saka lobi penerbangan lan ora liya. Dhuwit lan ora ana pribadi. Fu-35 wis dadi dolanan sing larang, apamaneh biaya kanggo njaga .... Dadi, sawetara manuk kanthi watu siji dipateni bebarengan: Amerika entuk dhuwit, cegeiropa digunakake kanggo njaga Fu-35. armada lan, minangka bonus, nggawe tension ing wilayah. Pentagos kanthi bungah nggosok paws wulune (ing proyek kasebut). Inggih, kaya sing bakal kedadeyan - ayo ngenteni lan ndeleng. Amarga kluruk saka podium iku siji bab, nanging urip iku cukup liyane.