Review militèr

Tentara AS nganggo pistol "masalah".

159
Ing pungkasan Nopember, Angkatan Darat AS wiwit ngirim pistol M17 anyar menyang pasukan, nyedhiyakake prajurit saka Divisi Airborne 101st ing Fort Campbell ing Kentucky.




anyar gaman - Iki mung pistol kaping telu sing digunakake dening tentara sajrone 100 taun kepungkur. Bakal ngganti pistol M9 [pistol militèr standar adhedhasar Beretta 92F - ed.] lan bakal digunakake luwih akeh tinimbang sing sadurunge, sing utamane digunakake dening personel militer ing peran khusus utawa dhukungan.

Sawise 18 taun perang, nalika pasukan Amerika asring ketemu piyambak ing pertempuran cedhak, konsep anyar kanggo nggunakake pistol dikembangaké, lan iki minangka langkah pisanan saka Departemen Pertahanan Amerika Serikat kanggo ngunggahake standar latihan infantri.

Kaputusan kanggo nglengkapi paratroopers karo pistol saliyane gegaman utama stemmed langsung saka pengalaman pertempuran nyata saka prajurit. Kajaba iku, kita wis menehi komandhan wewenang kanggo ngetokake senapan miturut kawicaksanane.


- ngandika pejabat tentara ing Interview karo Army Times.

Miturut perbandingan, sawijining platun ing Divisi Airborne kaping 101 saiki duwe 46 M17, tinimbang sangang M9.

Nanging, investigasi dening Kantor Direktorat Pengujian lan Evaluasi Operasional (DOT&E) ing taun fiskal 2017 nemokake manawa M17 lan pasangane, M18 sing luwih kompak (dituku dening Angkatan Udara) duwe masalah sing terus-terusan sajrone tes.



Laporan DOT&E digawe antarane April lan September 2017, nanging masalah sing didokumentasikake ora diidentifikasi nganti dokumen kasebut diterbitake ing Januari 2018.

Sajrone tes, senjata kasebut ora sengaja dibuwang - masalah sing uga muncul ing versi pistol liyane sing diprodhuksi dening Sig Sauer. Pabrikan ngaku wis ndandani masalah kasebut, sanajan cara sing diusulake bisa uga nyebabake pamisahan loro pemicu sajrone tes, miturut laporan DOT&E.

Loro-lorone versi pistol duwe masalah karo apa sing disebut "ejection pindho" - nalika, bebarengan karo kasus kartrij, amunisi sing ora digunakake ing ngisor iki miber metu nalika diperlokaké. Tentara nyiyapake tim analisis sabab kanggo nemokake sabab saka misfire, nanging, minangka cathetan laporan, "minangka laporan iki, analisis iki isih aktif."

M17 lan M18 "bermasalah" nuduhake luwih akeh wektu tundha nalika dipecat nganggo kartrid jaket logam lengkap dibandhingake karo amunisi khusus. Loro-lorone gagal MTBF kanthi peluru jaket logam lengkap.

A juru wicoro kanggo Sig Sauer bilih paling saka masalah mbatesi ing laporan tanggal bali menyang dina awal testing senjata, lan tentara wis nampa ewu pistol saka desain iki wiwit banjur.

Sig Sauer menang kontrak $ 580 yuta kanggo nyedhiyakake M17 lan M18s Modular Handguns (MHS) ing Januari 2017 nganggo pistol P320. Pasokan awal yaiku 270 pistol ukuran lengkap lan 7 pistol kompak kanggo tentara, uga 212 pistol kanggo bagean liyane saka angkatan bersenjata.

Layanan pers Angkatan Darat AS ujar manawa kabeh senjata sing dituku ing program kasebut nyukupi kabeh syarat keamanan lan operasional. Kedadean karusakan pemicu mung dumadi ing rong saka kira-kira 10 pistol sing dituku lan ora amarga cacat desain utawa masalah manufaktur.

Senadyan masalah sing diangkat ing laporan kasebut, M17 dianggep banget ing antarane pasukan.

Angkatan Udara AS nampa versi singkat saka pistol, M18. Dheweke bakal ngganti sing isih ana ing Smith & Wesson sing paling apik ing militer Amerika Serikat, sing isih digunakake sawise nem puluh taun layanan (tanggal bali menyang 1956).
Foto sing digunakake:
Kantor pers Angkatan Darat AS
159 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ravil_Asnafovich
    Ravil_Asnafovich 7. mars 2019 19:46
    +4
    Ya, kita uga ora bisa kompromi!
    1. Peter Ivanov
      Peter Ivanov 7. mars 2019 21:12
      +2
      Ngapunten, rekan, sapa "WE"? Apa, nyatane, tugas, ing pertempuran modern utawa ing tumindak B / D, ditugasake kanggo pestle ??? Kang? Ora ana!!! Lan kanggo pamer lan Makar - meriam! Kajaba iku, ora ana sing mbatalake 6P9, lan amunisi saka Makar! Iku apik kanggo muddy banyu! Kabeh PJ sing ora kerja iki ... mung cara kanggo golek dhuwit kanthi pesenan militer kanggo macem-macem kasugihan nouveaux saka AOKHALASCHNIKOFF! Ora luwih, ora kurang!
      Sapa sing perang, dheweke puas karo Soviet!
      Aku duwe pakurmatan!
      1. Pereira
        Pereira 7. mars 2019 21:44
        +9
        Apa kesimpulane? Makar langgeng? Apa tegese Soviet TT? Utawa kiriman iku tegese liya?
        1. Peter Ivanov
          Peter Ivanov 7. mars 2019 22:19
          +3
          Apa yen Soviet nulis tanpa subteks, nalika kabeh wis jelas lan ora perlu maca surat Aesop lan .... ora ana sing jelas?
          Ora apik
          1. Yen tentara saiki duwe tugas dhasar sing bakal ngrampungake pistol, mula saben pejuang bakal duwe senjata iki!
          2. Kabeh iki mlumpat ngubengi "anyar" conto kabeh jinis PY ing Federasi Rusia - mung saka nglereni dhuwit !!! Tuku bedhil udara adhedhasar PM lan nyandhang seminggu ing holster apa wae. Aku yakin yen sampeyan bakal mbuwang luwih cepet tinimbang minggu kepungkur!
          3. Kanggo perwira - Staff lan Makar - pistol apik! Lan adhedhasar, 6P9 apik banget kasedhiya kanggo Pasukan Khusus. Angger Makar lagi kuat lan 6P9 bakal bisa ... amarga amunisi kaya ngono, sampeyan bisa nyilih saka saben pulisi! Kajaba iku, kabeh baris senjata khusus, kanggo Pasukan Khusus, wis suwe dikembangake lan diprodhuksi ing jumlah sing dibutuhake, yen para kapitalis ora nyurung kabeh iki menyang Kulon, didol utawa dilebur ...
          4. Apa ora boros banget ... kanggo nggawe batang dhewe kanggo saben departemen militer? Ing Uni, dheweke ora nindakake perkara kaya ngono !? Nanging kabeh iki somersaults saka apa - sawing dhuwit wong! Lan kabeh crita!
          1. Pereira
            Pereira 7. mars 2019 22:35
            + 11
            Salah pendekatan.
            1. Ya, bedhil dudu senjata utama. Nanging prajurit kasebut kudu yakin manawa, yen perlu, panggunaan senjata bakal ngrampungake tugas sing diwenehake. Lan kapercayan iku worth iku. Mung penembake trampil, sing minoritas, bisa metu saka Makar. Lan aku, penembake inept, ngandika karo skill, kanggo kula tong minyak cendhak lan 8 babak ora cukup. Ora yakin babagan asil. Ora bakal cukup. Aku pengin luwih. Kanthi Margolin sing padha, aku rumangsa luwih percaya diri.
            2. Ora saka nglereni, nanging saka ora bisa. Dheweke cepet-cepet, ora rampung, ora ana pilihan, entuk versi mentah. Dene nganggo, ing negara, mesthi bakal dakbuwang. Ing kahanan pertempuran, aku luwih seneng Mauser 1896 tinimbang udhara. Lan aku ora kesed kanggo nindakake 5-7 klip.
            3. Kanggo staf - ora ana sing mbantah. Makar wis cukup. Kanggo ahli - takon pendapat saka ahli.
            4. Ing Uni ing wektu sing padha ana Nagant 7,62x38, pistol Korovin 6,35x15,5, TT 7,62x25. 3 kaliber sekaligus. Stalin sawed dhuwit rakyat?
            Iki crita kanggo sampeyan.
            1. Peter Ivanov
              Peter Ivanov 7. mars 2019 22:55
              +2
              Aku ora bakal mbantah! Kanggoku kaya mangkene: bakal melas kanggo wong-wong sing, ing kahanan sing ngancam nyawa, bakal tetep nganggo potongan wesi kaya PY. Lan kabeh dadi kanggo sing. Lan karo merek anyar AK! Pamrentahan iki ora nggawe apa-apa sing migunani ing tentara (kabeh digawe lan dikembangake, sanajan ing My Union)! Minangka prajurit aku nyatakake! Lan terus kanggo break srengenge!
              Aku duwe pakurmatan!
            2. Jaran, wong lan nyawa
              Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:01
              +3
              Mung penembake trampil bisa metu saka Makar, kang minoritas


              Iki dudu titik, nanging kasunyatan manawa kartrid PM ora kuwat kanggo panggunaan militer lan mungsuh bakal duwe kartrid kaping pindho.

              Apa banjur karo Nagant ora nglawan Beretta? Utawa nganggo pistol flintlock?
              1. Pereira
                Pereira 7. mars 2019 23:04
                -3
                Sapa ngerti, dheweke bakal ngalahake kanthi watu. Apa ana mung akeh banget? Lan sing ora ngerti carane, waca kirim Kovbra ing ngisor iki.
                1. Jaran, wong lan nyawa
                  Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:38
                  +3
                  Sampeyan bakal ngalahake siji. Banjur sampeyan mati. Mungsuh ora mlaku dhewe lan ora bakal ngenteni sampeyan ngayun ramrod sampeyan kabeh.

                  ngguyu
                  1. Pereira
                    Pereira 7. mars 2019 23:47
                    +1
                    Dadi aku ora ngomong babagan aku. Aku ora ngerti carane nangani senjata flintlock. Nanging aku bakal nyelehake tambang marang wong akeh. Nanging obrolan ora babagan katrampilan pribadi, nanging babagan profesional sing bakal bisa nggunakake Nagan, nanging ora bakal nolak sing luwih kuat tinimbang PM.
                    1. Jaran, wong lan nyawa
                      Jaran, wong lan nyawa 8. mars 2019 00:38
                      +4
                      Inggih, minangka artikel bab kasunyatan sing Amerika mutusaké kanggo nglengkapi pasukan payung karo pistol adhedhasar 18 taun pengalaman pertempuran. Dadi kanggo ngomong, nomer akeh tawuran militèr ing cendhak. Minangka paratrooper minangka spesialis pistol, aku bakal meneng.

                      Tambang ora bisa mbantu ing kene, nanging pistol (bener, lan yen ora ana sing bener, mula paling ora ana) bisa mbantu. Wiwit gegeran isih ora siji marang wong akeh. Ora apocalypse zombie, sing.

                      Wiwit Amerika ora duwe masalah karo pilihan senjata, padha mutusaké kanggo lengen pistol "tengen". Ing tandha petik amarga, ing mratelakake panemume andhap asor, padha ngaco munggah karo Sig plastik.
                      1. qw3
                        qw3 9. mars 2019 10:51
                        -2
                        Iku bakal ngganti pistol M9 [standar pistol tentara adhedhasar Beretta 92F

                        Padha manggon uga, padha ngganti bedhil kuwi. Nanging sadurunge, wong Amerika duwe Colt sing apik banget. Sing apik kanggo kabeh wong, kajaba kanggo "karya" ing target sing dilindhungi (ing waja).
                        Ing USSR, pistol tentara ora tau ana. Ora bisa nggawe, lan ora ngerti carane.
                        Kaping pisanan, tentara "bersenjata" karo pistol TT olahraga (ing kartrid olahraga). Ana sethitik pangertèn saka kuwi "senjata tentara".
                        Banjur, sakperangan alesan, dheweke mbuwang pistol polisi PM menyang tentara (ing kartrid layanan PM sipil).
                        Nanging, kabeh gerakan kasebut amarga ora kompeten lan kurang pendidikan "negara paling maju ing donya." Ing wektu iku, balistik terminal ora dikenal ing USSR. Mula padha gumun.
                        Luwih, ora luwih apik.
                        Wis ing Rusia, padha mutusaké kanggo nggawe pistol tentara kanggo tentara. Bisa dingerteni, pistol tentara lan PP ing kartrij sing padha, iki minangka bagean serius senjata tentara sing meh ora ana ing USSR. Funny mercon Soviet "kaya pistol tentara" (lan "kaya PP" ing 7,62x25 mm TT cartridge) nimbulaké ngguyu sedih saka specialists. Iku omong kosong lengkap.
                        Kartrid Luger + P 9 × 19 mm (alias 9 × 19 mm NATO) dipilih minangka kartrid utama.
                        Eksperimen singkat nyebabake kesimpulan yen spesialis Soviet (lan ing ngendi wae bisa teka saka?) Paling kamungkinan, dheweke ora bakal bisa nggawe pistol tentara sing apik ing kartrij kasebut. Tingkat pertempuran geni pincang, lan akurasi ora apik banget.
                        Banjur padha nggunakake versi Rusia saka 9 × 19 mm Luger + P cartridge (karo peluru cahya). Tingkat pertempuran geni lan akurasi dadi normal, nanging pistol kuwi ora cocok kanggo nggarap target sing dilindhungi (armoured). Penetrasi lemah. Sing. PY, banget kira-kira ngandika, iku jenis analog kondisional saka Colt kuna ing .45 kaliber. Senadyan kabeh beda, padha duwe akeh sing padha ing syarat-syarat karakteristik kinerja.
                        Kita mutusaké kanggo nggawe pistol chambered kanggo 9x21 mm. Kaya, nggawe luwih kuat (kapasitas lengen luwih gedhe), banjur kemampuan penetrating bakal bali menyang normal. Logika wesi.
                        Nanging mung ing kasus iki, momentum recoil uga bakal nambah. Lan iki, kanthi mekanisme sing padha, maneh masalah karo tingkat pertempuran geni lan akurasi geni. Sing. masalah padha karo senjata chambered ing 9 × 19 mm Luger + P (aka 9 × 19 mm NATO). Mlaku ing bunder. Mung kartrid 9x21 mm luwih larang tinimbang kartrid Luger +P 9x19 mm.
                        Pitakonan, kenapa sampeyan butuh kartrid 9x21 mm?

                        Ana sawetara opsi kanggo ngatasi masalah kasebut. Iki tuku lisensi (padha ora bakal ngedol saiki) utawa salinan unlicensed saka sampel manca (yen padha isih bisa nyalin).
                        Utawa terus nggunakake PYa lan analog. Kanthi kabeh shortcomings balistik sawijining, narik metu kanggo senjata saka kategori Gendarmerie (layanan tentara). Kanggo USSR / Rusia ing kategori senjata iki, iki minangka lompatan gedhe, amarga ora ana sing kaya iki ing arsenal tentara.
                        Sapa wae sing ora ngelingi senjata saka kategori Gendarmerie, aku bakal ngelingake sampeyan babagan perang Walter P38. Iki persis (Walter P38 pasca perang ing kartrid Luger + P 9 × 19 mm, iki pistol tentara). Sampeyan uga bisa ngelingi PAMAS G1 lan Sig-Sauer SP 2022 minangka conto.
                    2. Peter Ivanov
                      Peter Ivanov 9. mars 2019 23:44
                      0
                      Marang wong akeh, Maksudku wong, aku ora pengin tambang utawa eksekusi Lena! Ana liyane wong ... pisanan bakal tiba, sepuluh bakal njaluk sampeyan ... dites dening pinochets lan cambric!
              2. Peter Ivanov
                Peter Ivanov 7. mars 2019 23:28
                +3
                Argumentasi tanpa guna! Karo Nagan lawan Beretta ... ??? Saka Nagant, sampeyan bisa nandur modal ing pejuang nganggo bedhil mesin! Dadi kita bakal pindhah menyang game. Ora ana gunane! mung emosi...
                1. Jaran, wong lan nyawa
                  Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:39
                  +7
                  Saben gaman duwe jaman dhewe-dhewe. Jaman Nagant lan PM wis suwe.
                  1. Peter Ivanov
                    Peter Ivanov 7. mars 2019 23:46
                    0
                    "Sapa sing dadi manten wadon!"
                    Es to mi, sistem apa wae, sing utama yaiku bebas masalah! Ing pistol flintlock, sampeyan ngerti kapan ngganti flint?
                    1. Jaran, wong lan nyawa
                      Jaran, wong lan nyawa 8. mars 2019 00:29
                      +3
                      Gagal-aman mung pucet karo arit. Dheweke tansah teka ing saben wong. Senjata apa wae bisa gagal.

                      nangis
                      1. Peter Ivanov
                        Peter Ivanov 9. mars 2019 23:40
                        0
                        Iki luwih akeh babagan filsafat! Yen aku duwe pilihan, aku bakal. Yen bisa, aku ngupayakake apa sing ana ing tanganku. Aku elinga yen setaun sepisan kelet shoots! ))
                      2. Jaran, wong lan nyawa
                        Jaran, wong lan nyawa 10. mars 2019 01:37
                        0
                        Tongkat iki biasane njupuk ing penembake dhewe.

                        Iki diarani Penghargaan Darwin.

                        ngguyu
              3. Komentar wis dibusak.
            3. Cowbra
              Cowbra 7. mars 2019 23:01
              +4
              Ora yakin babagan asil.
              Kasus sing umum dikenal ing bunderan sempit, kepiye polisi nembak 2 klip saka Makarov nalika nyedhak, banjur pindhah saka mobil kasebut ... 2 hits IN THE CAR wassat Lan iku dudu dongeng
              1. Peter Ivanov
                Peter Ivanov 7. mars 2019 23:30
                +1
                Iki kasunyatan! Lan ora bakal gumantung akeh ing sistem ing tangan!
              2. Jaran, wong lan nyawa
                Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:44
                +2
                Kasus sing kondhang ing taun 90-an ing Tallinn, nalika Uzi disebarake menyang polisi.

                Akeh wong sing nembaki mobil sing nyedhak lan surut ing jembatan cedhak pabrik plywood karo Uzi, lan alhamdulillah, dheweke ora nabrak ing endi wae. Lan ora kanggo sapa wae. Kabeh ing susu.

                Sawise kedadeyan kasebut, Uzi diklumpukake lan diwenehake marang para pembela.
            4. Jaran, wong lan nyawa
              Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:58
              +1
              4. Ing Uni ing wektu sing padha ana Nagant 7,62x38, pistol Korovin 6,35x15,5, TT 7,62x25. 3 kaliber sekaligus. Stalin sawed dhuwit rakyat?


              Mesthi, Stalin ora weruh dhuwit rakyat.

              Mung nalika TT diadopsi, ana cukup Korovins kanggo jenderal lan buruh partai. Lan ana cukup Nagans lan cartridges kanggo wong-wong mau. Where kanggo nyelehake mau? Ing perang, senjata apa wae menyang ngarep.

              Nalika simbahku, sawise sekolah Yeysk, teka ing unite ing Kotly cedhak St. Petersburg, dheweke lunga menyang gudang senjata kanggo nampa senjata pribadi. Gunsmith lawas marang wong - njupuk Nagant, iku luwih dipercaya. Nanging, nyatane, Nagant ing holster utawa TT kabeh padha karo letnan teknisi gunsmith saka skuadron udara. Dheweke ora duwe siji kanggo njupuk saka senjata iki.
            5. Panjenengan
              Panjenengan 8. mars 2019 04:44
              +2
              Quote: Pereira
              Ing Uni, ing wektu sing padha ana Nagant 7,62x38, Korovin pistol 6,35x15,5, TT 7,62x25. 3 kaliber sekaligus. Stalin sawed dhuwit rakyat?

              Anyar mung 7.62 * 25.
              Lan kene omong kosong. Kaliber sing dipilih kanggo TT yaiku 7,62, salah sawijining alasan kanggo produksi laras kanggo laras senapan TT kanthi cacat.
              Ing pertempuran darat, pistol ora bakal digunakake ing baris. Mungkin mung minangka guyon babagan pertempuran tangan-tangan antarane rong spesialis. Tresna senapan mesin, pistol, piso, golek wong bodho lan area sing rata.
              Nanging kanggo spesialis perlu pistol. Kanggo tumindak ing papan winates, minangka gegaman mobile karo mbalikke.
              Ing pasukan, pistol iku rodo gegaman status nuduhake gadhahanipun Staff komando. Inggih, malah minangka gaman kaloro kanggo ngetung senjata kelompok. Penembak mesin PK, peluncur granat, driver mekanik.
              1. Normal ok
                Normal ok 8. mars 2019 10:12
                0
                Quote: Panjenengan
                Kaliber sing dipilih kanggo TT yaiku 7,62, salah sawijining alasan kanggo produksi laras kanggo laras senapan TT kanthi cacat.

                Sepeda iki umure wis pirang-pirang taun, nanging ora bener. Pistol wiwitane dikembangake ing kartrij Mauser, amarga produksi ing pabrik kartrid wis dikuasai, lan akeh ing gudang. Ditambah manunggaling kaliber senjata cilik.
                1. Panjenengan
                  Panjenengan 8. mars 2019 13:38
                  -1
                  Apa aku nulis?
            6. Wigati
              Wigati 8. mars 2019 19:41
              0
              "Mung penembake trampil bisa metu saka Makar," ing mratelakake panemume, yen sampeyan menehi inexperienced "pullet" saka Glock, bakal nuduhake dhuwur saka skill? Arang, nanging aku pindhah menyang sawetara shooting, iku menarik kanggo mirsani kuciwo wong-wong sing pracaya ing gaib Glock.
              1. Jaran, wong lan nyawa
                Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 12:08
                0
                Persis nganti giliran. Kanggo sinau carane njupuk Glock utawa pistol cahya liyane, sampeyan kudu nglampahi akeh wektu lan amunisi.

                Nanging sinau carane mencet saka Glock utawa pistol cahya liyane, njupuk Sig rampung stainless utawa CZ Shadow, sampeyan langsung mencet saka wong-wong mau kaping pirang-pirang luwih apik. Kenging punapa? Bobot ngimbangi mundur lan ngidini sampeyan ngobong pamisah luwih cepet.

                Wiwitan langsung kenek uga saka Sig rampung stainless, kang ngapura kesalahane penembake, saka saka Glock plastik utawa Walter. Sawise hiatus 30 taun, iki pisanan aku njupuk Sig kaya ngono. Lan iya dadi. Banjur aku tuku Glock, sing saiki aku njupuk. Luwih murah pistol iki lan kabeh sing ana ing saubengé.
                1. Wigati
                  Wigati 9. mars 2019 12:39
                  0
                  Ora ngerti babagan "Persis saben giliran"?
                  1. Jaran, wong lan nyawa
                    Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 13:37
                    0
                    Iku mung babagan kuciwane. Njaluk persis ngelawan. Sampeyan kudu sinau kanggo njupuk saka Glock, kanggo nyekeli. Sig bisa dipecat nganggo telung driji. Bobot bakal nindakake kabeh kanggo penembake.

                    Nanging ... yen sampeyan tame Glock, banjur nelukake linuwih lan bobot entheng nalika worn. Sampeyan ora pengin ngganti menyang liyane. Apa mung saka kapentingan "patang puluh", kanggo contraption mengilap.
            7. Jaran, wong lan nyawa
              Jaran, wong lan nyawa 8. mars 2019 23:09
              +1
              Ing kahanan pertempuran, aku luwih seneng Mauser 1896 tinimbang udhara. Lan aku ora kesed kanggo nindakake 5-7 klip.


              Ana bandit kuwi, dheweke uga revolusioner, uga teroris jenenge Lbov, sing digantung ing Tsarist Rusia karo kabeh gang.

              Lbov iki nganggo loro Mauser sampeyan. Nanging piye wae dheweke mlebu gropyokan lan mbaleni 20 puteran. Dheweke wiwit reload ing roto, nanging ora bisa masang klip karo cartridges. Aku mutusaké kanggo mbukak saperangan saka bêsik, nanging ing panas nguber aku masang siji kartrij karo peluru bali lan Mauser macet. Sajrone penahanan, dheweke duwe udakara 70 butir amunisi, sawetara ana ing klip.

              Good luck karo Mauser C96 Panjenengan. Aja dicekel.

              ngguyu
              1. UAZ 452
                UAZ 452 9. mars 2019 12:40
                0
                Lan komentar babagan apa? Yen comrade Zatylkov wis loro Nagant bedhil kanggo 6 dijupuk saben tinimbang Mausers, bakal wis perang maneh? Utawa ana pistol sing terus nembak kanthi bener, sanajan sawetara tukang nyopot kartrid menyang mburi?
                1. Jaran, wong lan nyawa
                  Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 12:44
                  0
                  Maksudku, dina iki Mauser C96 minangka potongan museum sing medeni kanggo njupuk kartrid modern.

                  dudu aku sing nulis:

                  Ing kahanan pertempuran, aku luwih seneng Mauser 1896 tinimbang udhara. Lan aku ora kesed kanggo nindakake 5-7 klip.


                  Iku kaya Mauser C96s ing toko senjata.

                  7,62x25s buatan Ceko modern dikuwatake kanggo nggunakake bedhil submachine. Nempelake menyang Mauser C96 minangka kabum sing sejatine kanggo para veteran. Malah TT mati saka kartrid Ceko iki.
          2. Jaran, wong lan nyawa
            Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 22:55
            +2
            1. Yen tentara saiki duwe tugas dhasar sing bakal ngrampungake pistol, mula saben pejuang bakal duwe senjata iki!


            Maca artikel kasebut. Iki dudu pengalaman kursi.

            Kaputusan kanggo nglengkapi paratroopers karo pistol saliyane gegaman utama stemmed langsung saka pengalaman pertempuran nyata saka prajurit. Kajaba iku, kita wis menehi komandhan wewenang kanggo ngetokake senapan miturut kawicaksanane.


            Miturut perbandingan, sawijining platun ing Divisi Airborne kaping 101 saiki duwe 46 M17, tinimbang sangang M9.
            1. Peter Ivanov
              Peter Ivanov 7. mars 2019 23:32
              -3
              Pengalamanku dudu kursi! Mon sheri!
              1. Jaran, wong lan nyawa
                Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:37
                +3
                Respect, nanging cetha ora cukup ing statistik.

                hi
                1. Peter Ivanov
                  Peter Ivanov 7. mars 2019 23:43
                  0
                  Sing utama ing kene yaiku ora nindakake tanpa reflektor lan scraper !!!! )
          3. Simargl
            Simargl 8. mars 2019 00:59
            +1
            Kutipan: Pyotr Ivanov
            1. Yen tentara saiki duwe tugas dhasar sing bakal ngrampungake pistol, mula saben pejuang bakal duwe senjata iki!
            Utawa bisa kita nganggep yen PM ora luwih apik tinimbang bayonet-piso?

            Kutipan: Pyotr Ivanov
            2. Kabeh iki mlumpat ngubengi "anyar" conto kabeh jinis PY ing Federasi Rusia - mung saka nglereni dhuwit !!! Tuku bedhil udara adhedhasar PM lan nyandhang seminggu ing holster apa wae. Aku yakin yen sampeyan bakal mbuwang luwih cepet tinimbang minggu kepungkur!
            Apa iki tandha yen nggawa gaman iku angel?! Inggih, njupuk GSh-18 - iku luwih entheng tinimbang PM. Pakaryan sing paling apik yaiku dadi lifeguard ing pantai nalika kebanjiran hiu.

            Kutipan: Pyotr Ivanov
            3. Kanggo perwira - Staff lan Makar - pistol apik!
            Mung pistol apik, kang wis cartridges sethitik liyane saka revolver. Lan sing duwe toko "loro-baris" (PMM) ora gawe marem militer: iku (toko) karo mbangun maneh alam bébas.

            Kutipan: Pyotr Ivanov
            4. Apa ora boros banget ... kanggo nggawe batang dhewe kanggo saben departemen militer?
            Malah sawise nganggo stub ing wangun 9x18, kita nggawe "barel" beda kanggo departemen beda ... ing wangun PM lan APS.
          4. Vladimir_R
            Vladimir_R 8. mars 2019 01:34
            +2
            Kanggo perwira - Staff lan Makar - pistol apik!


            Ayo kula ora setuju karo sampeyan.
            Aku kedaden kanggo njupuk saka macem-macem senjata (Aku bakal gumunggung, aku malah dijupuk saka tank). Saking panjênêngan kula, kula punika karyawan, punapa malih langkung kathah "markas" tinimbang kula, badhe angèl anggènipun nêdha. Mesthi, aku dijupuk ing framework saka "ayo njupuk", kaya hiburan - wong digawa menyang bathhouse, wong menyang sawetara shooting. Saka PM ing target dodo, Aku relatif heaped ngisor sabuk, kang luwih kamungkinan kanggo sijine ing sih. Saka Glock, aku glethakaken relatif heaps ing tengah target, ngendi aku wanted kanggo mencet. Saka ZigSauer, CzechSbroevka, lsp. Aku entuk "saka awal" luwih sukses tinimbang saka PM.
            "Staff", "clurut mburi", etc., sing aku bener iki, iku luwih apik kanggo sumber kabeh padha ora karo PM - ana bakal luwih kasempatan kanggo "perang maneh", amarga. iku dudu kita...
            Aku nganggep sudut pandangku sing paling objektif ing konteks komentar sampeyan.
            Miturut cara, aku uga dijupuk saka Desert Needle, nanging iki cetha ora worth equipping wong kaya kula. aran
          5. Wigati
            Wigati 8. mars 2019 20:32
            +3
            YOU, minangka perwira, kudu ngerti sing senjata digawe ing kartrid, lan ora kosok balene. Kasunyatan yen 9 * 18 ora kuwat kanggo akeh tugas, malah ora ana otak. Setuju 9 * 19 piye wae bakal luwih apik, lan 9 * 21 luwih adoh. Sawise kabeh, ora mung pistol digawe kanggo cartridges iki. Aku ora ngandika sing 9-18 kudu ditulis mati bebarengan karo PM9 kanggo polisi lan kaya, minangka sampeyan ora bisa mbayangno gegaman layanan luwih.
            Lan ojo bengok-bengok kabeh wis ilang, mung yen pancen ngabdi, refresh memori, eling taun 90-an, nalika tunggakan gaji, lan lali babagan jatah kabeh, elinga Kaukasus, ngendi sampeyan mikir Ceko tuku senjata. ? Ing kono ana potong lan kekacauan. Wong kerja, nggawe sing anyar, kalebu gaman, nanging sampeyan sing paling pinter? Sampeyan nulis babagan potongan, nyolong, nanging ing endi kasunyatane? Yen sampeyan duwe, banjur apa sing sampeyan tindakake minangka perwira kanggo mungkasi, mbabarake wong jahat? Lan yen ora, banjur apa hubungane "Aku duwe pakurmatan"? Kehormatan lan fitnah ora cocog.
            1. Jaran, wong lan nyawa
              Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 12:36
              0
              Kaya ngono.

              Setuju 9 * 19 piye wae bakal luwih apik, lan 9 * 21 luwih adoh. Sawise kabeh, ora mung pistol digawe kanggo cartridges iki. Aku ora ngandika sing 9-18 kudu ditulis mati bebarengan karo PM9 kanggo polisi lan kaya, minangka sampeyan ora bisa mbayangno gegaman layanan luwih.


              Ana nuansa ing kene. Nalika pangembangan 9x21 diwiwiti ing USSR, kartrid 9x19 biasa (ora dikuatake NATO) ora kuwat kanggo pasukan khusus nggunakake Browning High Power. Mulane, dheweke malah tuku revolver Manurin M 73 saka Prancis ing .357 Magnum.

              Nanging dina iki 9x19 7H31 adoh. ora standar "Luger" lan iku meh padha karo 9x21 Gyurza.

              PM kanggo polisi apik ing taun 1950-an, nalika senjata padha digunakake ing negara liya ing .380 lan majalah 8-babak. Saiki, para penjahat duwe pistol multi-ditembak modern sing kuat lan nyengkuyung polisi nganggo PM mung minangka kejahatan.
              1. Wigati
                Wigati 9. mars 2019 12:52
                0
                Apa sampeyan bisa menehi conto kode "low power" PM nyegah petugas polisi nindakake tugas?
                Sawetara taun kepungkur, ing kutha, polisi nggunakake PM kanggo nyetop mobil kanthi ngrusak, minangka asil, salah sawijining peluru ricocheted lan nabrak bokonge cah wadon, liwat sawetara puluhan meter, kabeh bisa. peluru macet ing jaringan alus lan ora ngrusak balung. Saiki pikirake apa sing kedadeyan yen padha bersenjata karo senjata sing luwih kuat
              2. Wigati
                Wigati 9. mars 2019 13:15
                0
                Ing tentara, tujuan utama pistol yaiku kanggo ngalahake tenaga mungsuh (kudu dipateni). Alasan kanggo nggunakake senjata dening karyawan Departemen Dalam Negeri ditetepake kanthi jelas lan utamane kanggo nyegah tumindak ilegal para penjahat sing ngancam nyawa lan kesehatan, dsb., i.e. kabeh bisa kudu rampung kanggo nyegah, lan mung minangka Resor pungkasan kanggo matèni. Apa sampeyan ngerti bedane?
                1. Jaran, wong lan nyawa
                  Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 13:53
                  0
                  Nalika polisi kudu nembak, tegese cara liya kayata taser, baton lan gas ora efektif utawa ora ana gunane marang penjahat bersenjata. Ing kene, sing paling penting kanggo polisi yaiku langsung mandheg supaya penjahat sing tatu ora duwe wektu kanggo nembak awake dhewe.

                  Mula, bedane 300 Joule antarane kartrij PM ing sangisore 300 Joule lan kartrij 600+ Joule 9x19 kanthi peluru lampu khusus beda banget. Yen sampeyan duwe pitakon - sinau balistik terminal.

                  Kanggo senjata militer, penting kanggo ngatasi alangan. Kanggo pistol militèr, kang digunakake ing cara sing padha mung ing kadohan cendhak, iku penting kanggo tekan konco alangan lan mungkasi langsung. Mulane ora ana bedane. Kartrid militèr uga kudu kuat lan, luwih-luwih, tindikan waja.

                  Lan kanggo pembela diri, kartrid kudu kuat, amarga urip iku siji.
                  1. Wigati
                    Wigati 9. mars 2019 14:33
                    0
                    Kowe pinter banget karo gegaman, aku adoh karo kowe. Aku iri. Aku tansah ngimpi njupuk praktis, nanging ora ana wektu, lan iki bisnis larang.
                    Nanging ngadili polisi, kesan kasebut digawe, adhedhasar bioskop, utawa liya-liyane. Ora ketompo carane trite muni, nanging gegaman utama saka policeman punika fountain pen, pistol kuwi dadi kanggo rencana pungkasan. Nanging, senjata utama para penjahat, miturut kedadeyan, yaiku piso, kapak, bat, lsp. , arang banget mburu senjata utawa owah-owahan saka ciloko lan produk krasan liyane. Arang banget: saka senjata sing kita ucapake, PM sing padha teka dhisik, banjur TT lan penggali liyane sing dipulihake saka Perang Dunia II, banjur Kalash, lsp. Mesthine, trunks kuat sing kelangan sing sampeyan gunakake saiki ana ing sirkulasi ilegal, mung kanggo "kasus" ing pirang-pirang kasus, bandit bakal njupuk PM sing padha, mung amarga ora bakal sayang kanggo mbuwang sawise reged. akta. Lan iki dudu pendapatku, iki statistik.
                    1. Jaran, wong lan nyawa
                      Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 14:56
                      0
                      "Aniskin vs. Fantomas" wis suwe sadurunge taun 1990-an sing nggegirisi, kanca, lan sadurunge perang Chechen, sing kebak donya kriminal kanthi senjata apa wae sing dibutuhake. Lan yen ora, dina iki dheweke lelungan saka Ukraina lan LDNR, lan upaya kasebut mandheg. Kabeh usaha? Mesthi ora.

                      Ana wilayah Rusia ing ngendi jumlah senjata ilegal ora ukurane. Iku shoots ana lan nyebar ing saindhenging Rusia.

                      Dadi, menehi buruh operasional pistol insufficiently efektif kanggo kahanan saiki meh ora bisa disebut apike. Iku kabeh babagan mlarat. Dheweke bersenjata karo Nagant luwih suwe tinimbang cukup (apa sing kudu ditindakake?) Lan saiki kita bersenjata karo PM luwih suwe tinimbang biasane (apa sing kudu ditindakake?) - kanthi alasan sing padha lan amarga ora ana pistol sukses ing 9x19. . Layanan khusus duwe luwih akeh kesempatan kanggo pesen senjata sing dianggep perlu. Dadi padha entuk Glock sing padha. Nanging ora opera biasanipun MIA.
                      1. Wigati
                        Wigati 9. mars 2019 15:13
                        0
                        Mungkasi, aku ora nglawan kemajuan, aku kabeh kanggo iku. Kabeh nalarku kaiket karo kahanan sing nyata. Ngganti senjata layanan kabeh Kamentrian Dalam Negeri - jumlah ageng dhuwit, diwenehi kahanan saiki, nalika ora cukup dhuwit kanggo bensin padha, kendaraan, peralatan khusus, etc. sampeyan bisa lali babagan rearmament. Aku nyoba kanggo mbuktekaken sing PM ing asas cocog kanggo apa iku dimaksudaké kanggo, lan ing kahanan saiki liyane TCTerms liyane penting kudu ditanggulangi. Apa sampeyan mikir karyawan sing duwe Glock ing kanthong bakal migunani yen ora bisa mlebu kedadeyan amarga alasan ing ndhuwur?
                      2. Jaran, wong lan nyawa
                        Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 21:18
                        0
                        Apa sampeyan mikir karyawan karo Glock ing kanthong bakal nindakake akeh apik


                        Umumé, IMHO, Aku sing policemen karo standar njupuk telung babak ing 25 meter ora Care apa kanggo njupuk saka, awit ora ana entuk manfaat praktis saka olahraga kuwi ing urip nyata. Wis 100 taun wiwit revolver wiwit diganti karo pistol.

                        Senapan IPSC njupuk wektu ing pamindhahan saka posisi kikuk kanthi sawetara target sing winates kanthi target sing obah lan ilang. Bentenipun antarane wong-wong mau lan carane pasukan khusus njupuk mung ing sektor keamanan. IPSC mung murub 180 derajat ing belahan bumi maju. Specura njupuk kabeh 360 derajat. Lan target atlit ora tau ditembak.

                        hi

                        Lan PM ora cocog karo IPSC amarga faktor daya sing diidinake sing luwih murah, amarga simbal logam lan popper, sing dikalibrasi menyang faktor daya sing diidini minimal, ora tiba.

                        Yaiku, IPSC dipecat kanthi akurat, cepet lan nganggo kartrid sing kuat.

                        Shooting praktis.
                      3. Wigati
                        Wigati 9. mars 2019 23:45
                        0
                        Wah, bener, aku setuju. Pira dhuwit sing dibutuhake kanggo nglatih kabeh staf Kementrian Dalam Negeri babagan metode latihan atlet ing shooting praktis ora pas ing sirahku, nanging ing ngendi aku bisa nemokake wektu kanggo latihan iki? Mangertos bilih prajurit gadhah gegaman kanthi piranti, polisi gadhah bolpen kaliyan piranti, lan gaman punika langkung minangka simbol kakuwasan, ing kasus-kasus langka minangka penyelamat. Sing paling penting kanggo pegawe Departemen Dalam Negeri yaiku latihan operasional, lan mung fisik lan daya tembak.
                      4. Jaran, wong lan nyawa
                        Jaran, wong lan nyawa 10. mars 2019 00:48
                        0
                        Sampeyan ora bisa menyang ngendi wae, latihan shooting kudu diganti. Kurang "pulisi" sing dipateni, luwih akeh penjahat sing dipateni.

                        Bodho kelangan karyawan.
                      5. Peter Ivanov
                        Peter Ivanov 10. mars 2019 16:24
                        0
                        "Praktis Shooting" nyenengake lan hiburan sing nyenengake! Iku meh ora ana hubungane karo pertempuran. "Meh", ing kasus iki, kudu dimangerteni yen saka militer, pertempuran, ing "PS", ana senjata api.
                      6. Wigati
                        Wigati 9. mars 2019 23:47
                        0
                        P.S. saiki standar 4 babak 15 sec.
                      7. Jaran, wong lan nyawa
                        Jaran, wong lan nyawa 10. mars 2019 00:50
                        0
                        Ing 15 detik, aku bakal mbukak 20 meter, njupuk siji lan setengah majalah Glock 17 ing 10-15 target.

                        ngguyu
                      8. Wigati
                        Wigati 10. mars 2019 08:02
                        0
                        Kanthi extraction saka holster lan ngganti klip (2 babak saben), uga, ing asas, iku ora angel.
                      9. Jaran, wong lan nyawa
                        Jaran, wong lan nyawa 10. mars 2019 12:42
                        0
                        ... lan mbandhingake karo standar 4 tembakan ing 15 detik.

                        Bandyuki kabeh, kaya priyayi, bakal sabar ngenteni nganti ditarget.

                        ngguyu
                    2. Jaran, wong lan nyawa
                      Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 15:11
                      0
                      Ora preduli gegaman apa sing diduweni bandyuk.

                      Penting apa jenis gegaman ing tangan opera.

                      Senjata opera kudu kuat supaya bisa langsung ngalahake bandit lan kanthi mangkono nyegah dheweke nembak ing opera. Lan multiply daya, wiwit opera bisa dadi siji marang akeh.

                      В США был такой случай, когда верзила-нигер чем-то так обидел пожилую пару, что старичок верзила-нигер чем-то так обидел пожилую пару, что старичок схватил пи22влет лест. Tekan ing ati. Kanggo sing wong gedhe cukup nesu, nguripake lan ngeculake kabeh 7 potongan saka 1911. Asil saka crita sedih iki sing loro mati, nanging ing cara sing beda. Wong tuwa kasebut mati langsung lan ing papan kasebut. Verzila tilar donya ing ambulans.

                      Apa morale? Sampeyan kudu njupuk karo kartrij kuat kanggo Cut mudhun lan nyegah dhewe saka dijupuk ing.

                      Sayange, saiki penjahat sing duwe motivasi utawa teroris babagan zat ora dipotong saka PM kanthi cepet kaya sing dikarepake. Mulane kaliber 9x19 lan ndhuwur digunakake. Lan isih njupuk paling kaping pindho.
                      1. Wigati
                        Wigati 9. mars 2019 15:29
                        0
                        "Ana sing nyinggung saperangan tuwa supaya wong tuwa nyekel bedhil" Kita manggon ing Rusia, lan yen kahanan iki ditrapake kanggo kasunyatan kita, banjur wong tuwa sing nyelehake wong kanthi bedhil "kuat" lan tetep urip. wis lungguh paling sethithik 5 taun. Polisi tansah ana ing kahanan sing kalah karo kita, sadurunge nggunakake senjata, dheweke kudu nimbang kabeh sadurunge kanggo ngevaluasi tumindake, yen ora bakal dadi penjara, mula ora bisa langsung "ngalahake".
                      2. Jaran, wong lan nyawa
                        Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 16:52
                        0
                        Nanging, yen sampeyan kudu njupuk, sampeyan kudu njupuk kanthi efektif. Yen ora, mung bunuh diri neurotik kanthi rencana iki bakal menyang polisi.

                        hi
      2. Decimam
        Decimam 7. mars 2019 21:45
        +1
        Apa, nyatane, tugas, ing pertempuran modern utawa ing tumindak B / D, ditugasake kanggo pestle ???
        Kanggo informasi - pistil - organ kelamin wadon tetanduran - bagéan tengah kembang, saka ngendi woh dibentuk sawise pembuahan serbuk sari; woh-wohan
        Alami, alu ora ana apa-apa ing perang, ora ana wektu kanggo pembuahan.
        Sing berjuang iku... istilah pestle ing hubungan kanggo pistol ora nggunakake.
        1. Peter Ivanov
          Peter Ivanov 7. mars 2019 22:22
          -3
          Ajar bojomu masak sup kubis, ahli botani warga ing pistil lan benang sari!
          Kanggo informasi!
          Aku duwe pakurmatan!
          1. Decimam
            Decimam 7. mars 2019 22:33
            +8
            Ya, demi Gusti, ora ana sing mikir. Lan aku ora seneng sup kubis.
            1. Peter Ivanov
              Peter Ivanov 7. mars 2019 22:49
              -4
              Apa sampeyan yakin sampeyan wong Rusia?
              1. Decimam
                Decimam 7. mars 2019 22:50
                +4
                Kajaba iku, uga Soviet. Nanging aku ora seneng sup kubis.
                1. Peter Ivanov
                  Peter Ivanov 7. mars 2019 23:33
                  -3
                  Padha beda Soviet Kita!
              2. lele
                lele 7. mars 2019 23:02
                +7
                Lan sampeyan ora mangan lemak ing prinsip? Ayo aku mati keluwen, nanging aku ora bakal mangan panganan mungsuh?
                Kehormatan iku apik, lan malah gedhe, nanging, minangka komponen awak manungsa, ora ala uga duwe otak. Nyuwun
                1. Peter Ivanov
                  Peter Ivanov 7. mars 2019 23:56
                  -1
                  Aku mangan salo karo kesenengan, utamané nalika trikatuka cilik Cut jejere lan dicelupake ing uyah, lan cloves papak ing ngethok lemak karo coarse uyah lan mrico ireng! Lan cokotan saka matzo saltsE ... pas! Ya, sawise nglebokake sup kubis panas saka mangkuk lempung kanthi krim sing ora nguntungke nyata saka sangisore sapi, ing desa ... Lan kaca, pervachka cilik! Lan ahhhh!
                  Ukraina iku tlatah Rusia. Rusia = USSR kita! Lan ana cukup renegades nang endi wae, lan ana akeh ing Federasi Rusia. Lan Federasi Rusia ora kabeh Rusia! Ayo bali menyang Kekuwatan Soviet - kita bakal ngerti!
                  Kanggo Tanah Air Soviet Kita!
                  1. lele
                    lele 8. mars 2019 01:10
                    +3
                    Minangka kanggo appetizer kabeh, aku setuju banget, mung aku ora nyoba matzah (bener). Kita duwe masalah karo pervach apik ing wilayah Ryazan ing desa-desa ing saubengé, saben wong seneng vodka.
                    Ing babagan Ukraina, ora ana sing kudu dibantah - negara kita, kaya Rusia lan Belarus.
                    Nanging karo pamrentah Soviet, sampeyan, miturut pendapatku, rada bungah, ora mungkin ana sing bakal ditindakake. Senajan aku, ing umur, wis duwe kabeh politik ing drum. Mung aku mangu-mangu yen bakal bisa ngrebut panguwasa; kanthi tentara kolosal lan aparat repressive, dheweke ora bisa nahan ... apa jenis Tanah Air Soviet saiki ... Lan ora ana kewarganegaraan kasebut - Soviet, impersonal, nuwun.
                    Populisme, mesthi, nyenengake lan ora larang, nanging siji pitakonan muncul kanggo sampeyan kabeh: Apa sing sampeyan lakoni kabeh ing taun XNUMX-an, nalika kabeh negara bledosan?
                    1. 3x3z simpen
                      3x3z simpen 8. mars 2019 20:43
                      0
                      Sampeyan, Konstantin, terus-terusan takon pitakonan sing ora cocog karo urip "Military Lemming Rusia".
                      1. lele
                        lele 9. mars 2019 11:54
                        +1
                        Anton, halo. hi Aku isin, aku ora ngerti apa-apa bab lemmings, aku kudu menek menyang net. M-ya, ek kowe dhek...Maksudku ngisin-isini pseudo-vole, tikus-tikus sayang, mangan nganti neraka. ngguyu
                      2. 3x3z simpen
                        3x3z simpen 9. mars 2019 11:58
                        +1
                        Sampeyan ora weruh migrasi! Ngimpi elek Pied Piper of Hammel!
                        Kangge, ing "panemu" diterbitake artikel dening Nikolai.
                      3. lele
                        lele 9. mars 2019 12:21
                        0
                        Apa jeneng artikel kasebut?
                      4. 3x3z simpen
                        3x3z simpen 9. mars 2019 12:22
                        +1
                        Mangsa sore ing benteng Pskov.
                      5. Jaran, wong lan nyawa
                        Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 21:32
                        +1
                        Bojoku lan kelase lunga menyang Hameln.

                        ngguyu
                      6. Jaran, wong lan nyawa
                        Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 21:36
                        +1
                        Saka urip para oligarki ing antarane lemming.

                    2. Jaran, wong lan nyawa
                      Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 21:27
                      +1
                      mung matzah ora nyoba (bener)


                      Lan wong-wong Yahudi twirl wong misuwur karo matzah.

                      Lan anggur kosher kanthi cap rabbinate iku mulia!

                      Lan malah daging babi, sing didol minangka "zebra".

                      ombenan
                    3. Peter Ivanov
                      Peter Ivanov 9. mars 2019 23:36
                      0
                      Ora ana populisme ing tembung, maksud lan tumindak, ana karya partai sing tetep, lan utamane karo para pemuda! Apa sampeyan ora weruh manawa akeh sing teka ing Marxisme? Nanging aku ora mlayu saka partai, aku ora mratobat ing rapat umum, lan Leninisme kanggo aku dudu iman, nanging kapercayan ing cara urip sing bener - ora kanggo wong sing dipilih, nanging kanggo kabeh manungsa ... dalan bakal dikuwasani dening sing mlaku ... lan sawise 1905 ana reaksi pirang-pirang taun lan partai RSDLPb Kita nyusut, nanging Oktober 1917 lan ana sing, kang bakal bali saka frail, dying ReFe menyang New Mighty RSR / RSFSR! Kanggo wong kaya aku, kontra-revolusi Desember 1991 ora gupuh lan "garing dayung", nanging langkah-langkah anyar kanggo nglawan. Lan ing taun nineties ... aku perang karo kontra-revolusi bersenjata ... sayangé dudu aku, lan wong-wong kaya aku banjur nggawe keputusan ... lan dheweke ora bakal nglilani kita mlebu, wiwit mati. saka Yuri Vladimirovich, Uni tindak menyang jeblugan.
                      Kanggo Tanah Air Soviet Kita!
                      Aku duwe pakurmatan!
                      1. lele
                        lele 10. mars 2019 22:11
                        0
                        Salam, Peter hi

                        Aku uga ora mlayu saka partai, amarga aku ora tau dadi anggota. Aku ora tau lunga menyang rapat umum, aku duwe idiosyncrasy kanggo wong akeh. Kanggo Marxisme, aku bakal ngomong yen aku ngerti akeh wong enom sing ora tahan, nanging dadi sukarelawan menyang Donbass lan perang ana. Dadi iki ora minangka indikator saka kemurnian pikiran spiritual.
                        Yen ora angel, tulisake ing ngendi sampeyan perang ing taun nineties "kanthi kontra-revolusi bersenjata", aku durung krungu babagan perang kasebut lan bakal dadi menarik kanggo ngerti.
                        Bab Yu.V. Andropov - iku kang nyeret Mishka Gorbachev menyang Komite Pusat, kang kita bakal ngatur kabeh kekacoan iki. Dadi negara dadi disarray sanajan Andropov lan karo connivance kang.
                        Lan sampeyan ora kudu trump "Aku duwe pakurmatan" saben wektu, sampeyan ora mung siji sing duwe. Lan saka tembung sing kerep digunakake, tegese ilang.
                        sugeng! ombenan
                      2. Peter Ivanov
                        Peter Ivanov 11. mars 2019 11:19
                        0
                        Sugeng siang Konstantin!
                        Bal iku bunder, lan Diktator Proletariat, banjur, ora nang endi wae liya ing Uni iki ical ... Akeh iku, warga biasa, lan kanggo dangu, lan Mungkin ing salawas-lawase ... ora ngerti. Lan ing Uni ... Asia Tengah; Kaukasus lan republik Transcaucasian ... nanging sampeyan ora ngerti?
                        Liyane dadi saka diskusi kanggo bla bla, supaya aku ora ngomong babagan Andropov, wektu iki didhelikake dening arsip, yen wis mbukak, aku setuju karo postulate yen aku durung nate ketemu wong suci sajrone uripku .. lan sapa sing ora nyambut gawe ora salah. Lan Gorban ... iki minangka jinis tokoh sing ngetrapake proyek kontra-revolusioner, dheweke diwasa nganti suwe ... Proses politik ora bisa ditindakake sajrone sasi lan ditindakake sajrone jam ... iki sosiologi biasa lan kontra-revolusi kudu nyiapake massa sing amba kanggo nggulingake Sosialisme lan ngrusak Uni.
                        Kanthi salam Bolshevik!
                        Aku duwe pakurmatan!
      3. Jaran, wong lan nyawa
        Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 22:53
        +4
        Apa, nyatane, tugas, ing pertempuran modern utawa ing tumindak B / D, ditugasake kanggo pestle ??? Kang? Ora ana!!!


        Sampeyan ora ngerti.

        Saka pengalaman perang sajrone 18 taun kepungkur, Amerika nyadari yen kanggo nylametake nyawane sing ora larang regane, goblin butuh senjata cadangan, amarga dheweke asring nemoni kahanan pertempuran sing cedhak.

        Pecal ora kanggo pertempuran, nanging supaya bisa urip ing pertempuran yen senjata utama gagal.

        Maca artikel kasebut.

        Kaputusan kanggo nglengkapi paratroopers karo pistol saliyane gegaman utama stemmed langsung saka pengalaman pertempuran nyata saka prajurit. Kajaba iku, kita wis menehi komandhan wewenang kanggo ngetokake senapan miturut kawicaksanane.
        1. Peter Ivanov
          Peter Ivanov 8. mars 2019 00:05
          0
          Njih kula mangertos! Yen sampeyan ora nggawa kilogram ekstra ing kethokan, ayo padha nesu! Aku mung weruh wong-wong mau ing pertempuran nyata! Kaya kita, dheweke ora nganggo govan iki!
          Lan kanggo sampeyan, mesthi ana Fenka! Pestle ing perang karo nomer kartrid minangka perkara sing kontroversial! Aku ora bakal mlayu, aku ora bakal ngomong!
          Pasang kabeh sing kudune.. lan perang ing DRA! Malah ing jalur tengah kita!
          Sawed miturut SGAovski! Kajaba iku, "wedi duwe mata gedhe!"
      4. Kerensky
        Kerensky 8. mars 2019 09:18
        +3
        Apa, nyatane, tugas, ing pertempuran modern utawa ing tumindak B / D, ditugasake kanggo pestle ??? Kang? Ora ana!!!

        Petrus. Aku ora setuju.
        Tuladha?
        Nalika mriksa papan kasebut, cukup trep kanggo mbuwang "senjata utama" ing mburi lan nggunakake pestle.
        Ingkang utama ora tansah ana ing sabuk, bisa uga sampeyan mabur ing arah siji, lan ing sisih liyane - banjur pestle lan piso tetep ana ing sampeyan.
        Ya, kadhangkala sampeyan kudu "metu" (yen sampeyan ora mikir babagan dhewe), nyerahake sing utama.
        Inggih, ceri: Apa sampeyan ndeleng paling ora siji mungsuh sing ora bakal menek kanggo pestle yen dheweke dumunung ing cedhak bangkai utawa ing windowsill? Iku kaya nggodho kanggo pike (Aku nggunakake APS, CZ, PM - cokotan).
  2. bocah anyar
    bocah anyar 7. mars 2019 19:47
    +3
    dhuwur "PM" kita lagi dituku. unit tanpa masalah eseman nanging sho, kita duwe batang mau.
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 7. mars 2019 19:53
      +2
      hey bro! prajurit
      Ana lobbying kapentingan sing cetha ing kene, mula macarka kita ora sumunar, saka tembung "rampung". ya
      1. bocah anyar
        bocah anyar 7. mars 2019 19:56
        +2
        Pash, halo sedulur. er dingerteni. Aku mung guyon karo Yankees. sanajan, ana akeh pestles kelangan ing donya, padha njupuk apa padha njupuk.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 7. mars 2019 20:08
          +2
          Quote: wong anyar
          padha njupuk apa padha njupuk

          Utawa apa sing dileksanakake marang dheweke. nglirik Aku netepi aturan: "luwih becik ora nindakake apa-apa tinimbang piye wae."
          1. bocah anyar
            bocah anyar 7. mars 2019 20:11
            +1
            Aku mung ora bisa ngerti kok padha disenengi M17? mbokmenawa mung klambi anyar sing dakkarepake_ karo nesu.
        2. Tarkhan
          Tarkhan 7. mars 2019 22:39
          0
          Pash, halo sedulur. er bisa dingerteni. Aku mung guyon karo Yankees.

          Kaya biasane ing artikel lan kiriman. Kabeh sampah, iki senjata Amerika.

          Lan f-35, lan B-1, lan Abrams, lan Kh-51, lan Kasatka. Lan artileri, lan tank, lan pesawat. Lan kepiye Angkatan Darat AS kanthi sampah kasebut paling apik ing dhukungan teknis, ing panganan, ing quartermaster.
          1. bocah anyar
            bocah anyar 7. mars 2019 23:13
            0
            Tarkhan, wong becik, saka
          2. bocah anyar
            bocah anyar 7. mars 2019 23:18
            +1
            Tarkhan, wong sing dikasihi, saka ngendi sampeyan entuk nesu lan pesimisme? uga, kanggo wiwitan, ing dhaptar peralatan, "Killer whale" _ irungnya metu _ iku kita. lan ngendi sampeyan entuk kesimpulan saka komentarku? kesimpulan punika prasaja: M9 punika legenda tentara Yankee, bedhil pembunuh. diganti awl kanggo sinetron, kabeh kesimpulan. lan sampeyan filosofi kanthi acak. Makar iku kanca apik, akrab lan prasaja kanggo kula. Aku mung bakal ngganti menyang Gyurza.
      2. Vladimir 5
        Vladimir 5 7. mars 2019 21:36
        +4
        PM ora cocok kanggo kartrid sing ringkih. lan toko cilik. Saiki dheweke menehi sawetara conto pistol anyar, cukup menarik, nanging apa sing ditindakake dening Kementerian Pertahanan RF ora jelas, mbuwang lan ora ana solusi ...
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 7. mars 2019 21:43
          +2
          Aku wis ngomong: PM pistol kanggo tujuan polisi. Nanging apa sing dibutuhake militer - sampeyan kudu takon militer. Ora ing cones , yaiku ing pangguna . prajurit
          1. Jaran, wong lan nyawa
            Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:08
            +3
            Pistol PM kanggo tujuan polisi ing taun 1950-an, nalika ing negara liya polisi duwe properti sing padha karo pistol 8-shot.

            Nanging dina iki, pistol 8-shot iki wis suwe diganti dening 15-18 pangisi daya, lan mung ing Rusia PM isih digunakake amarga jumlah alam bébas saka tong minyak lan cartridges murub.

            Ora ana bedane antarane polisi, pertempuran, olahraga lan pistol pertahanan diri, nanging mung antarane amunisi sing sampeyan muat. Glock utawa ChZ padha bisa dadi pertempuran, polisi, olahraga lan pistol nimbali ing wektu sing padha.
            1. Cowbra
              Cowbra 7. mars 2019 23:20
              +2
              Oh nggih. Kanggo penembake atlit, contone, bobot pistol ora kritis, tinimbang ngelawan - luwih bobot, kurang mundur, akurasi sing luwih dhuwur. Lan jawata iku wong bodho abot kaya Stechkin, contone, - sampeyan bakal howl kanggo nyumerepi watara karo wong
              1. Jaran, wong lan nyawa
                Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:48
                +2
                Banget individu, gumantung saka dhuwur-bobot-kekuwatan-lengen ...

                Yen sampeyan njupuk latihan statis - akeh bobot mbantu akeh. Nanging yen sampeyan njupuk kanthi cepet kanthi transfer saka target menyang target, akeh bobot minangka inersia ekstra. Pistol sing entheng luwih akurat lan luwih cepet saka target menyang target.

                Kompromi...

                Mulane Amerika ngganti Beretta karo Sig karo pigura plastik. Padha kudu nindakake luwih saka njupuk.

                IPSC ing divisi Produksi dipecat karo pistol sing ora dimodifikasi metu saka kothak. Ana Sigas, lan CheZet karo Tanfoglio, lan Glocks, lan Hecklers, lan Slovak Grand Power.
                1. Cowbra
                  Cowbra 7. mars 2019 23:58
                  +1
                  Inggih, punika pistol cahya. sing mbalang mundur kaya sawan. sampeyan bakal njupuk maneh kanggo ngarahake bali ing target saka Stechkin, sing ora njupuk, nanging rodo spits peluru - lan mimpin wong calmly ing sadawane baris ... Ana uga kuwi cenderung karakteristik, meh saben penembake cepet utawa mengko dadi gerah karo. katresnan kanggo soko luwih gedhe ing kaliber, nanging biasane nambani iki - tangan ora negara-diduweni lol
                  1. Jaran, wong lan nyawa
                    Jaran, wong lan nyawa 8. mars 2019 21:42
                    +2
                    Pistol sing entheng kudu dicekel kanthi paws.
                    Wong-wong sing miwiti njupuk pistol plastik nganggep yen wesi sabanjure minangka penipuan sing luar biasa kanthi doping.

                    ngguyu

                    A pistol cahya mbalang liyane. Nanging dheweke cepet bali menyang garis pandang. Pistol cahya - kurang inersia. Kanggo mbuwang kurang, sampeyan kudu nggawe tong minyak minangka kurang bisa kanggo tangan.

                    Sig plastik sing ditampa iki bisa digawe luwih apik, kanthi tong minyak sing sithik, amarga iku striker lan dudu palu. Nanging dheweke nindakake apa sing ditindakake.
      3. Simargl
        Simargl 8. mars 2019 01:07
        +2
        Kutipan saka bouncyhunter
        Ana lobbying kapentingan sing cetha ing kene, mula macarka kita ora sumunar, saka tembung "rampung".
        Ya, saka apa? Lobi kanggo PM, nalika padha lobi kanggo Ziga
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 9. mars 2019 05:08
          +2
          Khur Simargl! hi
          Kutipan: Simargl
          Lobi kanggo PM, nalika padha lobi kanggo Ziga

          Lan apa sampeyan mikir: bakal bisa? Aku mangu-mangu. ya
          1. Simargl
            Simargl 9. mars 2019 05:18
            0
            Kutipan saka bouncyhunter
            Lan apa sampeyan mikir: bakal bisa?
            Sistem non-proprietary kasebut supaya bedhil matchlock bisa diluncurake. Iku kabeh babagan jumlah dhuwit ing lobi. Lan ora korupsi.
  3. dr.star75
    dr.star75 7. mars 2019 19:51
    +1
    ya, kita bakal pindhah kanggo ewu taun kanggo pertimbangan prasaja
  4. Mauritius
    Mauritius 7. mars 2019 19:51
    0
    Loro-lorone gagal MTBF kanthi peluru jaket logam lengkap.

    Lan apa sing nggawe aku seneng?
  5. Wis rampung
    Wis rampung 7. mars 2019 19:59
    +1
    Mbokmenawa lobi Amérika kondhang - padha marang paw sawetara senator lan di sedot ing pistol masalah.
    1. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:09
      0
      Aku 100% yakin iki!
  6. Mark
    Mark 7. mars 2019 20:22
    -1
    Apa sing diterangake ing kene ora masalah, iku cacat serius. Kanggo shoals kuwi, padha ngirim ora malah diijini kanggo tender.
  7. Govorun
    Govorun 7. mars 2019 20:24
    +1
    Tentara AS nganggo pistol "masalah".
    Kita ora nglawan senjata "masalah" ...
  8. Doliva63
    Doliva63 7. mars 2019 20:36
    +1
    Lan PM wis nglayani kanthi bener wiwit tanggal 51. Lan ora masalah. Dadi sapa sing kudu sinau saka sapa? ngguyu
    1. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:12
      0
      Sapa sing kudu sinau kanggo njupuk saka sapa? Dipikir, 3 peluru ing 25 meter uga bisa ditembak saka pistol flintlock muzzle-loading. Ana wektu ... ing gunfight nyata ora ana wektu.

      Ing Rusia ora ana sekolah pistol ing tentara, mung ing pasukan khusus lan ing olahraga IPSC, kang teka saka Kanada lan Amerika Serikat.
      1. Doliva63
        Doliva63 8. mars 2019 20:22
        +1
        Quote: Jaran, wong lan nyawa
        Sapa sing kudu sinau kanggo njupuk saka sapa? Dipikir, 3 peluru ing 25 meter uga bisa ditembak saka pistol flintlock muzzle-loading. Ana wektu ... ing gunfight nyata ora ana wektu.

        Ing Rusia ora ana sekolah pistol ing tentara, mung ing pasukan khusus lan ing olahraga IPSC, kang teka saka Kanada lan Amerika Serikat.

        Malah ing perusahaan pengintaian resimen SA, kira-kira 30% saka perwira padha "pistol", yaiku, padha duwe pangkat ing tembak-tembak kanthi cepet saka pistol otomatis / self-loading (aku ora ngelingi carane bener). Ing intelijen divisi - wis kira-kira 10%. Ing bagean saka Pasukan Khusus peran pistol iki malah luwih murah, sanajan, mesthi, padha dijupuk apik. Kabeh wis ditemtokake dening kabutuhan, sing diwenehi PM/PB, dheweke dipecat miturut standar. Kanggo sing ana sawetara standar, dheweke njupuk akeh lan apik banget. Ing salah sawijining unit ing ngendi aku ngladeni, saben dinane ana siji jam saka pistol. Iki ora ngetung tembak sing direncanakake. Kanggo tentara Federasi Rusia, mesthi, aku ora ngerti. Mungkin ora kaya sing kita duwe.
        1. Doliva63
          Doliva63 8. mars 2019 21:06
          +1
          Aku bakal nambah - gegaman utama ing tentara: iki otak, senapan mesin + heavy / senjata khusus. Gun ora malah secondary. Nanging minangka tambahan lan PM apik. Aku, contone, Colt M1911, nanging ora ana guna ing layanan.
          1. Jaran, wong lan nyawa
            Jaran, wong lan nyawa 8. mars 2019 22:39
            0
            Iki amarga ing tanah tomat evergreen ora tau ana macem-macem pilihan batang cendhak. Mung kita dhewe, piala lan tuku sethitik. Ing kene, ing USSR, eksekusi Walters PP kanggo revolver NKVD lan Manurin MR 73 ing kaliber .357 Magnum dituku kanggo pasukan khusus, amarga sanajan 9x19 kasebut ora ala kaya sing dianggep perlu. Durung ana 9x21.

            Ing holster sing bener, 1911 dianggo normal. Akeh kekasih. Kasedhiya ing sawetara kaliber saka .380, 9x19, .38 super (murni olahraga ), .40 S & W lan native .45 ACP. Ing macem-macem ukuran, bahan, bedhil iki beda banget ing sensasi, nalika njupuk lan nalika nganggo. Nanging ukuran lengkap 1911 ing .45 ACP saka Sig kancaku sing saben dina nganggo. Lan aku nganggo Glock 19 lan Glock 43 ing mangsa panas.

            Biasane, "sadurunge nikah, sampeyan kudu nyoba kabeh bocah wadon."

            hi
            1. Doliva63
              Doliva63 9. mars 2019 19:37
              0
              Quote: Jaran, wong lan nyawa
              Iki amarga ing tanah tomat evergreen ora tau ana macem-macem pilihan batang cendhak. Mung kita dhewe, piala lan tuku sethitik. Ing kene, ing USSR, eksekusi Walters PP kanggo revolver NKVD lan Manurin MR 73 ing kaliber .357 Magnum dituku kanggo pasukan khusus, amarga sanajan 9x19 kasebut ora ala kaya sing dianggep perlu. Durung ana 9x21.

              Ing holster sing bener, 1911 dianggo normal. Akeh kekasih. Kasedhiya ing sawetara kaliber saka .380, 9x19, .38 super (murni olahraga ), .40 S & W lan native .45 ACP. Ing macem-macem ukuran, bahan, bedhil iki beda banget ing sensasi, nalika njupuk lan nalika nganggo. Nanging ukuran lengkap 1911 ing .45 ACP saka Sig kancaku sing saben dina nganggo. Lan aku nganggo Glock 19 lan Glock 43 ing mangsa panas.

              Biasane, "sadurunge nikah, sampeyan kudu nyoba kabeh bocah wadon."

              hi

              Lan aku nyoba hi Lan aku ora nemokake apa-apa sing bakal nggawe aku nyerah PM. Nanging, senjata biasaku yaiku senapan mesin. Lan PM nang endi wae metu ana, neraka ngerti ngendi lan ing kasus apa. Liyane iku PB. Dheweke ora nganggo sarung, nanging dipasang ing tali dhadha tas ransel / waja, ing ngarep irung. Maksudku, PM duwe niche sing ora ana pesaing - senjata pribadi.
              1. Jaran, wong lan nyawa
                Jaran, wong lan nyawa 9. mars 2019 21:07
                0
                Apa sing ditindakake PM kanggo sampeyan, aku duwe Glock 19 lan PM ora saingan saka tembung "pancen", amarga yen sampeyan butuh pistol kanggo ndhelikake celana-kaos-gun ing wangun, banjur ana Glock 43 kanthi jujur ​​​​9x19.

                hi

                1. Doliva63
                  Doliva63 10. mars 2019 18:47
                  0
                  Quote: Jaran, wong lan nyawa
                  Apa sing ditindakake PM kanggo sampeyan, aku duwe Glock 19 lan PM ora saingan saka tembung "pancen", amarga yen sampeyan butuh pistol kanggo ndhelikake celana-kaos-gun ing wangun, banjur ana Glock 43 kanthi jujur ​​​​9x19.

                  hi


                  Apa prabédan antarane 9x18 utawa 9x19 yen sampeyan kudu njupuk dhewe, sijine peluru ing bathuk deserter utawa nglawan gopniks ing gang peteng? PM nangani iki sampurna lan flawlessly. Kanggo liyane, ana gegaman biasa. Apa iku carane teka? Lha kok diganti? "Bakal direkrut dadi tentara ...", kaya sing diomongake kakangku.
                  1. Jaran, wong lan nyawa
                    Jaran, wong lan nyawa 10. mars 2019 19:19
                    -1
                    Sapa sing arep nembak awake dhewe, tampa yada.

                    ngguyu

                    Guns ora kanggo psychopaths suicidal.
                    1. Doliva63
                      Doliva63 11. mars 2019 18:00
                      -1
                      Quote: Jaran, wong lan nyawa
                      Sapa sing arep nembak awake dhewe, tampa yada.

                      ngguyu

                      Guns ora kanggo psychopaths suicidal.

                      Kanggo wasis: ing tentara, pistol dudu senjata, nanging senjata tambahan. PM minangka senjata sekunder sing apik! ombenan
  9. Komentar wis dibusak.
    1. Simon
      Simon 7. mars 2019 21:19
      +1
      Ketoke, dheweke pengin nggawe luwih apik, nanging kedadeyan. ngguyu
    2. Tukang Kayu 2329
      Tukang Kayu 2329 7. mars 2019 21:20
      +2
      M-9, kaya kabeh Berettas, ora, ora, ya, ana masalah karo tutup rana. Kok sisih pinggir part iki tambah kenthel.
      Dheweke ujar manawa mengaruhi tokoh, lan bobote ...
      Ing diet ora nyimpen, kang kok divorce.
      Nanging apa aku?
      Ing kene wanita ngucapake selamat, lan aku ngomong babagan iki ...
      lol
    3. pimply
      7. mars 2019 22:19
      +1
      Kutipan saka rudolf

      Napa M9 kudu diganti kabeh? Pistol sing apik banget. Mungkin mung rada abot.

      Iki, senadyan penyakit kanak-kanak, konsep luwih menarik lan - miturut review - urutan gedhene luwih trep.
      1. Jaran, wong lan nyawa
        Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:16
        0
        Inggih, wiwit taun 1911, Amerika wis dawa wis rakulino kanggo lokasi dhuwur saka tong minyak ing ndhuwur tangan, nanging kanggo njupuk akurat lan cepet (akurat ing tingkat dhuwur saka geni), tong minyak kudu paling sethithik ing ndhuwur tangan, kaya Lebedev. PL-14/15 lan Steyr, Glock, Swift, GSh-18.
  10. Peter Ivanov
    Peter Ivanov 7. mars 2019 21:05
    +4
    Sialan! Pira pirang-pirang dheweke njabat ing pertempuran ... ya, kenapa kita ora duwe "masalah" ing angkatan bersenjata kaya GP? Mungkin padha duwe lemak kanggo ara lan ... kaya nesu?
    Kabungahan nalika 6P9 lan AK saka seri apa wae tansah karo sampeyan! Lan saka liyane ... omong kosong lan perversion.
    Ing EU, aku ndeleng film, dokumenter babagan Combat Airborne Company saka SGA ing wilayah Helmand (nalika disembarking saka sisih, meh langsung loro pejuang, undermining ing tambang ... sikil miber loro, banjur perusahaan perusahaan. - mati Asil: roh mahasiswa kalah metu perusahaan , sing ritriiiiiit menyang pangkalan!). Sing penting!!! Saka sudut pandang peralatan-peralatan pertempuran: senjata cilik miturut negara (ora ana liyane); rompi antipeluru TANPA body kit, TANPA bel lan singsot SAMUEL !!!!!! Helm lan kothak seng nganggo amunisi ... FSEOYOYOYO!!! , Dadi kabeh iki body kits lan pestles anyar saka apa paman lan bibi chopping loot watara penta-ngoyak! Lho, kok Colt 1911 iku ala ?? POWER nyata! Ya, lan pestle ing pertempuran senjata gabungan modern, kalebu nalika confl. Kurang intensitas...bodho sing ora bisa dipercaya! Nanging kanggo "ngrampungake masalah" saka pengecut ing perang - ya!
    Kelingan neng sekolah...aku "kagum" omong kosong...komandan peleton/kompi/batalyon karo PM !!!! Bredddddd! Afghanistan, sebagian, mbenerake omong kosong ... Ya, lan ing pleton senapan utawa pasukan udara, PKM mesthi dibutuhake! Dheweke minangka segara geni!
    1. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:20
      0
      Dheweke ora duwe AK. Nanging AK uga, kadhangkala, wedges.

      A bake spare ora ngganggu yen ing Moll ing holster dodo. Logam ekstra ing jantung lan asuransi - ora ala, yen ana. Elek yen ora.
      1. Peter Ivanov
        Peter Ivanov 7. mars 2019 23:38
        0
        Kanthi moth, kita biasane perang karo fly swatter lan lavender! Lan Makar utawa produk liyane, yen perlu, sampeyan bisa njupuk saka tugas! 6P9 iku universal!
  11. AAK
    AAK 7. mars 2019 21:06
    +3
    Ya, "Sieg-Sauer" ora bisa diarani "piye wae." Model P-226, sing dikembangake minangka 320th diadopsi ing Amerika Serikat, ana ing layanan karo SAS Inggris luwih saka 40 taun, lan akeh prajurit SAS sing terus nggunakake saiki. Fitur saka baris pistol Zig-Sauer iki minangka recoil banget, amarga desain khusus spring bali, mulane sawise pistol dibuwang maneh sawise ditembak, pistol bali kanthi inersia mbalikke meh menyang titik target. . Ing bab mung sing bisa duwe impact negatif ana abang ing massa saka pistol minangka asil saka panggantos saka akeh bagean logam karo plastik. Distribusi bobot lan imbangan ganti - gegaman wiwit tumindak kanthi beda, ing kene sampeyan kudu nyaring amunisi ...
    1. Peter Ivanov
      Peter Ivanov 7. mars 2019 23:15
      0
      Sampeyan minangka kolega sing dihormati lan ora, aja ngukir resimen SAS kaping 22! Iki dudu tentara, iki Pasukan Khusus! Lan dheweke uga butuh tong minyak iki kanggo likuidasi ing mburi garis mungsuh lan (lan sing paling penting lan luwih penting) sajrone serangan - operasi anti-teroris, ing papan sing terbatas!
      Kanggo tentara biasa, kabeh "pengurangan" iki ora ana gunane! Keris apa wae larang yen ana ing tangan ing wektu sing angel! Wigati dicathet menawa tentara Inggris ora "gumantung" ing pistol sing beda-beda, paling akeh masalah iki karo Yankees! Sepisan maneh aku takon, apa sing salah karo Colt 1911 ing tentara SGA lan korps MP !? Aku mbaleni! Kita ora ngrembug pasukan Pasukan Khusus SGA, ana macem-macem Seals, Delta utawa Berets Ijo! Apa pasukan khusus iki tsatskis ing unit baris saka pasukan lemah lan ILC? Iku prasaja: Cut budget lan EVERYTHING!
      1. AAK
        AAK 8. mars 2019 10:22
        +1
        Kolega, kabeneran referensi kanggo pengalaman panggunaan jangka panjang Z / Z-P-226 ing 22pSpN, miturut pendapatku, yaiku wong-wong iki bisa kerja nganggo tong minyak paling sethithik setengah, yen ora persentasi pertempuran sing luwih gedhe. misi (operasi pertempuran "ing lapangan" - ora tugas utama SAS), i.e. pistol iku padha utawa malah gegaman utami, supaya pilihan banget kasebut kanthi teliti, dianggep. Dheweke nyekel Ninetin-ileven ing tangane, meh kaya bobot APS, nanging 7 babak nglawan 20 .., Aku ora mbantah yen Colt lenggah kanthi apik ing tangane, sudut gagang sing nyaman lan kaliber 45. banget matine, nanging, Aku mbaleni, ing kasus iki, game Amérika-patriotik ora worth lilin.
        1. Jaran, wong lan nyawa
          Jaran, wong lan nyawa 8. mars 2019 21:28
          0
          Aku bakal campur kene, mbok menawa, nanging 20 bêsik 9x18 isih ora padha karo 7-8 bêsik .45 ACP, sanajan aku ora kaya kartrij Amérika iki. Yen sampeyan perlu kanggo njupuk ora mung pribumi wuda. Nanging 20 luwih apik tinimbang 8.

          Yen ana APS kanthi 20 potongan 9x19, aku ora bakal nulis kiriman iki.

          Nanging...
        2. Peter Ivanov
          Peter Ivanov 10. mars 2019 00:02
          0
          Dear kolega! Kowe nglayani SAS opo SGS??? Saka ngendi rincian pseudo kasebut karo "wong lanang iki bisa karo tong minyak cendhak kanggo ing paling setengah, yen ora persentasi luwih gedhe saka misi pertempuran"Kawruh mungsuh iku sing paling penting saka tugas komandan Soviet, abdi sing andhap asor ora ana sing istiméwa. Muga-muga sampeyan bisa miwiti latihan anti-teror ing resimen 22nd karo salah siji saka trunks paling apik ing jaman: " Browning High Power "(miturut pendapat plebeian / yen iku mine ... lan aku bakal nyimpen kaya sing cedhak, ing ngisor bantal) nalika makarya konco cordon, aku isih seneng iku. Aku ora bakal mundhakaken alasan kanggo " kecanduan" mungsuh kita kanggo tong minyak iki, aku pracaya sampeyan ngerti - Kanggo pertempuran keris ing jarak super cendhak, yaiku, ing jero ruangan ... Mengko ... "Beretta" lan model padha teka!Nanging!!!Kanggo karusakan saka teroris iki rul!
          Aja lali aturan utama jero lan khusus. Intelligence ngandika: grup drags ing dhewe mung apa perlu kanggo ngrampungake tugas. Lan tugas iki ora selaras karo tumindak perang nyerang lan pertahanan, "yen kita pengin njaluk helm"! Utawa kanthi cara liya ... yen grup mbukak geni, ing 99% bakal mati.
          Iki paling cendhak.
          Aku duwe pakurmatan!
          1. AAK
            AAK 10. mars 2019 03:27
            0
            Ora, kolega, aku ora ngladeni ing Hereford utawa Credenhill ... :)) Informasi babagan pasukan khusus NATO utama (utamane tentara / angkatan laut, nanging uga "profil lebar", kalebu SAS / SBS, uga) kanggo kita. sedhela digawa munggah minangka bagéan saka latihan khusus ing support anti-sabotage (ing beluk militèr ing "urgent" - ora commando, rodo, kita makili salah siji saka target potensial utama saka serangan pisanan, kalebu dening pasukan khusus). Nanging sing bali ing separo pisanan saka 80s.
            Pancen, saliyane Z / Z R-226 utama, Hi-Power lan Z / Z R-228,230 lan Glock kaping 17, sing utamane digunakake (ing kombinasi karo HK MP-5, lan MP-5K) kanggo nindakake anti -tugas teror.
            Kanthi partisipasi SAS (utamane pengintaian lan detasemen gunung), senjata sing beda-beda digunakake ing permusuhan.
            Kanggo pistol, ing akeh komentar, ora artikel sing dibahas ing inti, nanging sawetara titik sisih.
            Umume kolega sing wis dadi tentara utawa polisi ngerti banget yen jarak khas pistol pistol ing papan sing ditutup nganti 5 m, ing kahanan kutha - 10-15 m, lan ing wilayah sing mbukak - nganti 25-30 m. Tegese, pistol ing perang ora minangka senjata utama ing medan perang, nanging minangka senjata tambahan, lan kadhangkala minangka kesempatan pungkasan, sing kuwalitas paling penting yaiku kombinasi keandalan lan efektifitas pertempuran (pengambilan cepet lan kesiapan cepet. shooting, ease saka ngarahake, kapasitas majalah cekap, kacepetan reloading, efek ngrusak saka amunisi digunakake).
            Artikel ngedika bab panggantos mbesuk saka pistol utama ing Angkatan Darat AS saka 92nd "Beretta" kanggo 320th "Zig-Sauer" lan masalah dikenali sak tes.
            Kirimanku mung muncul sawise salah sawijining kancaku ujar manawa pistol "zig-sauer" iku "ora". Aku diarani pengalaman nggunakake pistol merek iki ing CAC, aku cukup cukup.
            1. Peter Ivanov
              Peter Ivanov 10. mars 2019 16:20
              0
              Apa sebabe aku melu diskusi iki? Kasunyatan iku sawetara wong, uga, banget fanatically ngrembug apa ora mbutuhake! Saben misi pertempuran uga nemtokake pilihan senjata ... lan sampeyan bakal tansah nggunakake apa sing ana ing tangan!
    2. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:24
      0
      Keanehan saka baris iki pistol "Zig-Sauer" - recoil banget alus


      Yen sampeyan njupuk Sig kebak stainless 1200 gram kosong lan karo pigura alloy, banjur recoil alus iki mung bakal ing versi stainless. Lan babagan versi Amerika iki kanthi pigura plastik, pin tembak lan posisi dhuwur tong minyak ing ndhuwur tangan kaya model pemicu - sampeyan ora bakal duwe kabungahan khusus saka "recoil alus". Lan tos bakal luwih kuwat.
      1. AAK
        AAK 8. mars 2019 10:26
        0
        Aku uga ujar manawa, njupuk bobot entheng amarga plastik, perlu kanggo nyaring amunisi (sawetara nyuda bobot). Cara liya yaiku kompensator sing bener. Kajaba iku, saiki akeh sing wiwit nggunakake collimator ing pistol, ing kasus iki, sing utama yaiku ing titik sing tepat lan ing wektu kanggo narik pemicu ...
        1. Jaran, wong lan nyawa
          Jaran, wong lan nyawa 8. mars 2019 20:14
          0
          saiki akeh sing wiwit nggunakake collimator ing pistol, ing kasus iki, sing utama yaiku ing titik sing tepat lan ing wektu kanggo narik pemicu ...


          Collimator bakal ngidini sampeyan nggawe tembakan pisanan kanthi cepet, nanging ora mengaruhi tos lan mundur kanthi cara apa wae. Yen bedhil "mlumpat", dheweke mlumpat nganggo collimator. Lan bedhil liyane - ora mlumpat dadi luwih.

          ngguyu

          Kompensator lan kolimator ora diidini ing kabeh divisi. Kompensator mung ing Open. Collimators - ing Open lan Optik Produksi.

          A cartridge olahraga, ya, diputer kanggo minimal, mung kanggo njaga faktor daya ing suntingan. Utawa kosok balene, dimedrolyat karo wêdakakêna ala supaya nindakake ing utama karo 9x19 bebarengan karo patang puluh, patang puluh lima lan .357 Sig.

          Kasunyatane yaiku cymbal lan popper dikalibrasi kanthi cara supaya ora tiba karo kartrij ing ngisor faktor daya minimal. Aja tiba - bocor kompetisi ing latihan pisanan. Utawa bisa langsung dikirim menyang cron ing kompetisi gedhe karo kartrid non-pabrik. Amunisi Chrono ora nuduhake faktor daya - bocor kompetisi. Lan tegese dheweke entuk, lan akeh dhuwit.
  12. FerusMag
    FerusMag 7. mars 2019 21:16
    0
    Umumé, iku aneh kanggo krungu sing ana zigzauer karo masalah kuwi, nanging! Mung wingi aku nonton siji youtuber ing tangan cilik (Aku ora bakal ningkataké), lan release 2nd kang mung kedaden lan iku mung m18. Dadi aku ora bakal mbantah, apa wae bisa kedadeyan.
    Lan kudune kaya ngono, aku ora seneng karo dheweke sad
  13. Tukang Kayu 2329
    Tukang Kayu 2329 7. mars 2019 21:28
    0
    Aneh, aneh ...
    Maneh, dudu Glock ...
    Apa ora Glock?
    1. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:27
      +1
      Glocophobia...

      Mung Glock ditawakake militer kanggo 300 euro lan ora ana sing kudu dipotong. A Sig punika 1500 euro. Kesempatan kanggo ngethok anggaran - 5 kaping luwih.
      1. Tukang Kayu 2329
        Tukang Kayu 2329 7. mars 2019 23:42
        0
        Ing!
        Ing komentar sing durung rampung, aku nyebutake kaping pirang-pirang - loro glocophobes, lan glocophiles, lan gloco-priest, lan mesthi guru K, L & D! hi
        Umumé, aku ora ngarep-arep jawaban kaya ngono ...
        Nanging pikirane sing paling nyata.
        Dadi matur nuwun kanggo komentar sing ora dikarepke nanging menarik!
        hi
        1. Jaran, wong lan nyawa
          Jaran, wong lan nyawa 8. mars 2019 21:03
          +1
          Aku uga ngerti carane jahitan silang ...

          ombenan
          1. Tukang Kayu 2329
            Tukang Kayu 2329 8. mars 2019 22:13
            0
            Ya, sapa sing bakal ragu! ..
            apik eseman
  14. Marconi41
    Marconi41 7. mars 2019 21:54
    +2
    Kutipan: Pyotr Ivanov
    Apa, nyatane, tugas, ing pertempuran modern utawa ing tumindak B / D, ditugasake kanggo pestle ???

    Kita dikandhani: asil saka perang tangan-tangan gumantung saka jumlah kartrid ing pistol sampeyan. Mergo iki.
  15. Marconi41
    Marconi41 7. mars 2019 21:57
    +1
    Kutipan saka rudolf
    Napa M9 kudu diganti kabeh?

    Aku ora ngerti kenapa Beretta ora nyenengake dheweke?
    1. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:28
      +1
      bobote. Saben uwong wis pengin pigura plastik.
      1. Marconi41
        Marconi41 8. mars 2019 12:09
        0
        Quote: Jaran, wong lan nyawa
        bobote. Saben uwong wis pengin pigura plastik.

        Logika. Apa aku ora mikir.
  16. Izotovp
    Izotovp 7. mars 2019 21:59
    0
    Asil nguber nyuda bobot lan modularitas? SigSauers baja normal koyone ora masalah kuwi.
    1. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:30
      0
      Sing apik kabeh-stainless karo rana lan pigura. Normal - ing versi SAS karo sudhut smoothed lan pigura alloy. Elek g... - Sigi karo pigura plastik.
  17. Puzoter
    Puzoter 7. mars 2019 22:37
    +1
    Nerangake kanggo kula apa iki rampung? Pira sewu persen pistol anyar bakal nambah efektifitas infanteri ing perang nyata? Inggih, oke, kita ngganti 9x18 sing ringkih dadi 9x21 anyar, kepiye carane bisa nerangake, nanging kenapa dheweke ngganti awl kanggo sabun?
    1. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 23:31
      +3
      Pistol ora bakal nambah efisiensi. Pistol bakal nambah kaslametan yen ana gagal senjata utama.

      Yen sampeyan ora pengin nggawa bedhil, gawa granat dhewe.

      nglirik

      Kasunyatane yaiku yen konsep pistol modern yaiku pistol ngisi 15-18 ing pigura plastik.

      Beretta abot banget kanggo 15 babak. Outdated, kaya "Moskvich 408", kang uga drive, nanging ...
    2. Avior
      Avior 8. mars 2019 00:00
      -1
      ora ketompo carane akeh.
      ora ing kasus iki utawa ing kasus
      kita ngganti 9x18 banget kanggo 9x21 anyar
    3. backwoods
      backwoods 8. mars 2019 15:21
      +1
      Duwe tong minyak cadangan minangka panggantos sauntara kanggo gegaman utama (sajrone reloading, mbusak telat shooting, etc.) tansah apik. Iku medeni kanggo mikir carane akeh prajurit Soviet / Rusia tiwas, dijupuk amarga ora ana. Yagene kanggo Amerika (lan, sing duwe pistol kabeh wujud lan ukuran ing pasar) - kabeh wong seneng susu sapi sing murah.
  18. Jaran, wong lan nyawa
    Jaran, wong lan nyawa 7. mars 2019 22:50
    0
    Aku ngomong babagan Amerika ... pistole dibuwang dhewe ...

    Model Sig iki mesthi ora sukses. Cigs paling apik kabeh stainless steel, nanging padha abot ing 1200 gram minangka gantos kanggo versi alloy cahya. Nanging stainless steel, amarga bobote, luwih gampang ditembak. Nanging pistol sing entheng dadi luwih cepet ditransfer saka target menyang target.

    Stainless Sigi apik, nanging larang, IMHO, kaping pindho.
    Rokok plastik murah, nanging ...

    Larang, nanging lucu, murah, nanging bosok.

    Iku bakal luwih apik yen padha njupuk Heckler utawa Glock padha.

    lol
    1. Avior
      Avior 8. mars 2019 00:02
      -1
      lan apa gunane ngganti Beret?
  19. bmv04636
    bmv04636 7. mars 2019 23:42
    0
    screensaver menarik
    https://youtu.be/MLUzg5bZwSU
    1. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 8. mars 2019 00:03
      +2
      Aku kudu posting beda...

      Tumindak sing wis diulang kanthi bener luwih saka 5000 kaping kanthi latihan tindakake saben dina dadi naluri sing dipikolehi. Yen ora ana latihan, katrampilan kasebut ilang.

      Adrenalin negatif mengaruhi katrampilan motorik sing apik. Luwih akeh tumindak sing kudu ditindakake lan luwih ora wajar, luwih sithik kasempatan kanggo nindakake adrenalin.

  20. rayuav
    rayuav 7. mars 2019 23:55
    +1
    5 menit kepungkur aku nonton amer njupuk flyby saka em kuk, su-24 kita ora duwe gupuh utawa apa-apa ana, nanging kita, kaya aku ngerti, dilatih wong enom kanggo nyerang target permukaan, amarga NATO saiki menehi kita karo kesempatan iki ajeg lan kita kudu nggunakake, padha ora kamungkinan kanggo pindhah menyang mode bisu radio lengkap
  21. Samara_63
    Samara_63 8. mars 2019 00:42
    -1
    Resimen Ranger 75th wis suwe nggunakake Sig Sauer lan, kanthi cara, senapan FN SCAR Belgia ... nanging iki wis dadi MTR.
  22. Stas1973
    Stas1973 8. mars 2019 03:47
    0
    Babagan kontroversi babagan artikel kasebut. Pistol minangka senjata kapindho dibutuhake dening paratroopers amarga senjata utama asring gagal utawa menehi telat. Lan ya, iki adhedhasar riset 18 taun, yaiku pengalaman tempur. Ora maneh.
  23. RL
    RL 8. mars 2019 12:03
    -1
    Kaya sing kita ucapake ing Republik Ceko, bir sing paling apik yaiku bir sing wis biasa.
    Inggih, kanggo senjata - Aku ora ana sing luwih apik tinimbang Polisi CZ 75 BD, sanajan aku dudu polisi. Aku wis biasa lan aku bisa. Lan kanggo omahku "idu" - Sa vz. 58 iku ditrapake
    1. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 8. mars 2019 21:09
      0
      Minangka pistol militer utawa polisi CZ ing versi B karo decocker D, pistol aman kanggo nggunakake, apik, dipercaya lan NATO certified. Nanging pistol militèr ora murub kaya pistol olahraga.

      Atlet IPSC karo CheZets lan Tanfoglios nggawa tas saka macem-macem sumber ing mburi. Putus...

      Apa sampeyan ngidini peluru ekspansi kanggo warga sipil ing Republik Ceko? Padha dilarang ing Estonia. Mung setengah cangkang sing sah.
  24. lor
    lor 8. mars 2019 16:20
    0
    Tentara AS nganggo pistol "masalah".

    Nah, iki masalah Angkatan Darat AS.