Review militèr

Pamrentah Federasi Rusia nolak pesen babagan pembatalan pertunjukan udara MAKS-2019

7
Pamrentah Rusia nolak informasi babagan pembatalan Salon Penerbangan lan Angkasa Internasional (MAKS) taun iki, laporan. RIA News Siaran pers Kabinet.

foto saka MAKS-2017

Pertunjukan udara MAKS ing 2019 dijadwalake


– nyatakake kanggo nanggepi panjalukan saka agensi.

Sadurunge dina Jumuah, sawetara media nglaporake manawa Perdana Menteri Dmitry Medvedev wis mlebu pesenan kanggo mbatalake pertunjukan udara. Ing dokumen sing diterbitake ing situs web informasi hukum, paragraf 5 (ing ngendi, miturut media, MAKS-2019 sadurunge kadhaptar) diatur minangka nderek: International Maritime Defense Show "IMDS-2019", Juli, St.

Ing wektu sing padha, panitia MAKS nyatakake yen dheweke ora ngerti babagan pembatalan pameran kasebut.

Kahanan kasebut diterangake luwih rinci ing Kementerian Perindustrian lan Perdagangan. Agensi kasebut nglaporake manawa salon aerospace bakal dianakake ing Zhukovsky cedhak Moskow ing wulan Agustus-September 2019.

Kanggo Salon Angkatan Laut, pesenan anyar tanggal 13 Maret amarga ditundha saka Juni nganti Juli amarga forum Angkatan Darat-2019 sing dianakake ing wulan Juni. Kajaba iku, MAX ing versi sadurunge pesenan dipindhah saka posisi kaping lima menyang enem.

Elinga yen MAKS dianakake saben rong taun ing lapangan udara cedhak kutha Zhukovsky. Pertunjukan udara pisanan dianakaké ing taun 1993. Nganti 2009, acara iki diatur dening Pemerintah Moscow lan Agensi Federal kanggo Industri, saiki - OJSC Aviasalon.

Biasane, Angkatan Udara Rusia melu pertunjukan aerospace. Dadi ing 2017, pengunjung pameran bisa ndeleng pagelaran saka klompok "Ksatria Rusia", "Falcons saka Rusia" lan "Swifts", uga njaluk kenalan karo pesawat ing layanan karo Angkatan Aerospace.
Foto sing digunakake:
https://www.aviasalon.com
7 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Piramidon
    Piramidon 15. mars 2019 17:19
    +3
    Fake News kerja keras. Lan sawise kabeh, akeh sing bakal mimpin lan nyedhot "sumber sing ora dijenengi" kanthi serius.
  2. kjhg
    kjhg 15. mars 2019 17:21
    +2
    Sampeyan ora bisa mbatalake. Sapisan saben rong taun, sampeyan bisa nemokake dhuwit kanggo pameran kuwi.
    Wis menyang MAX. Pameran gedhe-gedhe. Sampeyan ora bisa ndeleng kabeh ing sawijining dina - sampeyan mung kesel, nanging ora ana sing metu saka kono kanthi ora marem.
    1. Piramidon
      Piramidon 15. mars 2019 17:32
      +2
      Kutipan saka kjhg
      Sampeyan ora bisa mbatalake.

      Sapa sing mbatalake? Wis ambruk kanggo palsu? Nyuwun
      1. AlexG83
        AlexG83 15. mars 2019 17:44
        +1
        Nalika hukum babagan warta palsu ing media bakal ditrapake ing kana? )
        1. Rzzz
          Rzzz 15. mars 2019 18:12
          +1
          Hukum iki ora ditrapake kanggo media. Padha bisa. Hukum marang blogger kabeh jinis.
    2. kain
      kain 15. mars 2019 20:56
      0
      Mbok menawa sampeyan teka ing wayah esuk, menarik banget, SU-57 ndeleng carane dheweke mabur urip, mung minus yaiku biaya panganan lan minuman sing dhuwur ...
  3. Voyager
    Voyager 16. mars 2019 00:18
    0
    Taun kepungkur, dheweke ngluncurake Mig 1.44 menyang statis, yen mung bakal bali Berkut, aku ora duwe wektu kanggo nyekel dheweke :(