Review militèr

Prancis nguji ATGM anyar ing kondisi "ekstrim" - minus 15 Celsius

89
Konsorsium Eropa MBDA nglaporake manawa ing awal 2019, DGA (Badan Pengadaan Prancis) lan angkatan bersenjata republik nguji versi tanah MMP generasi kaping lima (Missile moyenne portée - "misil jarak menengah") anti- rudal tank ing tanah ing kahanan nemen, dening standar Prancis , kadhemen.




Pengujian ditindakake ing situs uji coba ing Vidsel (Swedia), sing ana ing cedhak Lingkaran Arktik. Tes MMP ATGM anyar rampung kanthi sukses.

Kabeh skenario tembak telu, khas kanggo panggunaan operasional MMP ing jarak sing adoh, kasil rampung. Ing saben kasus, roket kasil nggayuh target, ngonfirmasi, utamane, operasi lancar saka algoritma pangolahan gambar sistem ing musim dingin lan kondisi kutub sing khas. Iki minangka interpretasi Prancis.

Peluncuran pisanan ditindakake ing mode LOBL (Kunci On Before Launch - "nangkep" target sadurunge diluncurake). Makarya ing kono, kepala homing ATGM "nangkep" radiasi laser sing dibayangke sadurunge diluncurake. Skenario kasebut kalebu mogok ing kendaraan sing obah kanthi kacepetan 70 km / jam.

Nalika peluncuran kaping pindho, target ing guwa diserang. Serangan kasebut ditindakake ing sadawane lintasan sing kurang ing mode LOBL.

Skenario katelu, sing nggunakake mode Beyond Line of Sight (BLOS), ditindakake nggunakake koordinat GPS sing dikirim dening sistem FELIN (sing diarani "prajurit masa depan" kit). Sajrone tes, prinsip "ditembak - nemokake target ing penerbangan, didandani - lali" ditrapake, nalika roket kasebut dialihake menyang menara sing ora katon saka posisi peluncuran tank. Sasaran kasebut kasil kena pukulan ing ndhuwur menara.


Tes kasebut nglengkapi evaluasi teknis lan operasional sistem sing ditindakake dening tentara Prancis lan DGA wiwit wiwitan pangiriman ing pungkasan 2017, utamane sawise perang ing iklim panas (Afrika) Djibouti Agustus kepungkur.

Ing layanan karo tentara Prancis wiwit 2018, MMP, miturut tentara Prancis, saiki mung siji-sijine ATGM infanteri generasi kaping 5 ing donya sing digunakake ing kegiatan operasional.
Foto sing digunakake:
MBDA
89 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Letnan Senior
    Letnan Senior 22. mars 2019 19:33
    + 11
    Heh, suhu ekstrim "-15 C"))

    Ing suhu iki, wong mangan es krim ing dalan lan ngombe bir)))
    Kita, aku elinga, yen mlaku sanajan ing -30C, mung banyu lan roti beku kanthi cepet)))
    1. kakang abu-abu
      kakang abu-abu 22. mars 2019 20:24
      + 14
      Kutipan: Letnan Senior
      Heh, suhu ekstrim "-15 C"))

      Kancil padha. Sampeyan perlu kanggo beku iku bodho ing kulkas kanggo -40 lan nyoba kanggo njupuk, lan ora kanggo ngatur trip demo kanggo Arctic Circle tanpa alesan, utamané nalika iku anget.
      1. Letnan Senior
        Letnan Senior 22. mars 2019 20:26
        +1
        Sampeyan ngomong sing bener, sedulur abu-abu apik
        1. nggrundel
          nggrundel 23. mars 2019 07:14
          +6
          Kutipan: Letnan Senior

          Sampeyan ngomong sing bener

          Kok golek dalan sing gampang
      2. Lopatov
        Lopatov 22. mars 2019 21:12
        +8
        Quote: Kakang abu-abu
        Sampeyan perlu kanggo beku ing kulkas nganti -40 lan nyoba kanggo njupuk

        ?
        Kenapa?
        Masalah ing kene ora karo suhu kompleks utawa roket. Masalah karo suhu target 8)))
        Quote: Kakang abu-abu
        ora bunder polar

        Ing endi maneh sampeyan bisa nindakake?
        1. kakang abu-abu
          kakang abu-abu 23. mars 2019 00:13
          -3
          Kutipan: Lopatov
          Masalah karo suhu target 8)))

          Suhu target ora ana bisnis, ana pemindai laser, kaya sing dakngerteni saka artikel kasebut.
          1. Lopatov
            Lopatov 23. mars 2019 11:30
            +1
            Pasal 8))))
            Ora ana "scanner laser" ing kana, ana rangefinder laser, bebarengan karo "kompas magnetik elektronik" sing dirancang kanggo sebutan target. Dheweke ora langsung melu shooting.
      3. sergo1914
        sergo1914 24. mars 2019 19:02
        +1
        Quote: Kakang abu-abu
        Kutipan: Letnan Senior
        Heh, suhu ekstrim "-15 C"))

        Kancil padha. Sampeyan perlu kanggo beku iku bodho ing kulkas kanggo -40 lan nyoba kanggo njupuk, lan ora kanggo ngatur trip demo kanggo Arctic Circle tanpa alesan, utamané nalika iku anget.


        Anggaran bro. Kudu nguwasani.
    2. seregatara1969
      seregatara1969 22. mars 2019 20:30
      +4
      utamané mlaku ing frost - mung cemilan beku lan kaca ora bisa didilat tanpa moistening pisanan karo vodka
      1. Letnan Senior
        Letnan Senior 22. mars 2019 21:08
        +6
        Ya bener))))
        wah enom))
        Vodka dadi gliserin kanthi konsistensi, lan appetizer dadi watu))
        1. Lopatov
          Lopatov 22. mars 2019 21:23
          +4
          Kutipan: Letnan Senior
          Vodka dadi gliserin kanthi konsistensi, lan appetizer dadi watu))

          Ya. Lan operator kanthi driji beku ora bisa njaga tandha target ing target sajrone penerbangan roket. Kanthi kabeh akibat.
          1. jj
            jj 23. mars 2019 12:16
            +2
            Aku elinga ing Leningrad ing baris Kongres VO ana kios kanggo botol bir. Ing cuaca sing adhem, bir digawe panas. Wisely, dening cara, tumindak. Lan aku ana lan ngombe bir. Lan mili mudhun mustache, lan njaluk menyang tutuk liwat kobong pipo
            1. Trotil42
              Trotil42 24. mars 2019 19:51
              0
              Ya, kaya ngono ... minangka wong Siberia, aku seneng banget karo ide kasebut ... nanging aku durung weruh iki ing kene ...
      2. Trotil42
        Trotil42 24. mars 2019 19:44
        0
        Inggih, bener, Siberian ... kaca ora beku ing ilat ing minus 30 ... konduktivitas termal ora padha ... ing umum, omong kosong ... vodka ditransfer menyang sembarang .... sampeyan mung ngalami soko ing minus 15 .. ora pengalaman utawa kawruh ...
    3. egor egor
      egor egor 22. mars 2019 23:11
      -2
      Lan vodka saka tenggorokan ing - 35 iku banget kanggo wong-wong mau? ya padha beku ing suhu iki
      1. Trotil42
        Trotil42 24. mars 2019 19:47
        0
        Vodka luwih gampang ... aku ora kuwatir ...
    4. Elk sing sopan
      Elk sing sopan 22. mars 2019 23:51
      0
      Kutipan: Letnan Senior
      Kita, aku elinga, yen mlaku sanajan ing -30C, mung banyu lan roti beku kanthi cepet)))

      Nemokake apa ngombe ing -30. lol Utawa ana huruf sing ilang ing tembung "banyu"?
      1. Letnan Senior
        Letnan Senior 23. mars 2019 00:25
        +3
        Banyu minangka ombenan, roti, sosis lan mayones minangka cemilan, lan madu-vodka minangka bahan bakar))
        Apa sing ora jelas?))
        1. Elk sing sopan
          Elk sing sopan 23. mars 2019 00:32
          0
          Kutipan: Letnan Senior
          Banyu kaya bir

          Saiki - prakara liyane. Banjur aku nyuwil pola. Roti lan banyu ing -30. Iki mung bisa dibayangke ing zona. ombenan
          1. Letnan Senior
            Letnan Senior 23. mars 2019 00:38
            +3
            Jaman mahasiswa lawas sing apik))
            Ana kasus, padha mangan vodka karo roti petrified saka Frost tanpa apa-apa, kajaba kanggo salju))
            Ora mung kuning
            1. jj
              jj 23. mars 2019 12:17
              0
              Ngombe alkohol ing salju uga bisa
    5. Panjenengan
      Panjenengan 23. mars 2019 03:58
      +1
      Dadi dheweke ora bakal menek menyang kadhemen kaya ngono. Padha -15 kanggo mata lan kuping. Tujuan utama wong Prancis yaiku Afrika. Dheweke nyoba peralatan luwih akeh ing suhu positif lan ing kahanan bledug lan kelembapan sing dhuwur. Sanajan, miturut senapan mesin FAMAS, dheweke umume bakal gelut ing kahanan kamar.
    6. gby
      gby 23. mars 2019 07:44
      0
      Kutipan: Letnan Senior
      Kita, aku elinga, yen mlaku sanajan ing -30C, mung banyu lan roti beku kanthi cepet)))

      lan kita duwe gelas watu beku ing meja))) ora ana banyu lan roti, ana cognac lan barbecue)))
    7. Trotil42
      Trotil42 24. mars 2019 19:28
      0
      Minus 30? ekstrem? Es krim? Kaping telu ha-ha... Lali Sheregesh mudhun ing bikini ... cah wadon piye wae ski mudhun ing minus 26 ... ing kathok cendhak ... wong arep 500 saben ... 40 kelangan ... 50 kadhemen. ..inggih, ngisor seket dolar, ora masalah babar pisan ... hi
  2. FerusMag
    FerusMag 22. mars 2019 19:35
    +3
    Ing layanan karo tentara Prancis wiwit 2018, MMP, miturut tentara Prancis, saiki mung siji-sijine ATGM infanteri generasi kaping 5 ing donya sing digunakake ing kegiatan operasional.

    Inggih, iku padha kredit. Inggih rampung.
    Yen mung wong Prancis bakal ngerti babagan kabijakan luar negeri (uga ing saindhenging Eropah) lan ngatasi masalah internal, lan umume apik. Oh ... ngimpi, ngimpi ...
    1. Cowbra
      Cowbra 22. mars 2019 23:01
      -1
      wis. Tanggal 20 Maret, nggawe parlemen Franco-Jerman diratifikasi - negara anyar muncul ing donya, sing ora mbutuhake EU utawa NATO, umpamane. Tindak kamardikan, ing cendhak
    2. ROSO 42
      ROSO 42 23. mars 2019 05:09
      +2
      Kutipan saka Ferus Mag.
      Lah iku ora padha kredit. Inggih rampung.

      Nggali luwih jero, mula dheweke (Prancis) lan Jerman umume kudu diakoni minangka ahli ing kahanan ekstrim ing musim dingin Rusia. Mung wong Polandia sing luwih berpengalaman tinimbang dheweke, umume ahli orientasi musim dingin ing lemah ... lol
  3. faterdom
    faterdom 22. mars 2019 19:41
    +8
    We operate Logans lan Sanders karo Dusters ing -45! Ing endi adonan kanggo tes?
    1. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 22. mars 2019 20:11
      +1
      Kutipan saka faterdom
      We operate Logans lan Sanders karo Dusters ing -45! Ing endi adonan kanggo tes?

      Yen padha nutupi piyambak karo basin tembaga sak periode babar pisan, babar pisan uga bakal dijamin ing wektu sing padha. Dheweke ora dirancang kanggo suhu kasebut - plastik murah, sing luwih murah.
      1. faterdom
        faterdom 22. mars 2019 20:14
        +1
        Kanggo rong taun ing Largus, mung rong bolam lampu sing mati. Diwiwiti ing sembarang Frost lan ora retak plastik utawa creaks. Salon mung panas nganti suwe, dadi sehat kanggo kompore.
        1. kakang abu-abu
          kakang abu-abu 22. mars 2019 20:18
          +1
          Kutipan saka faterdom

          Kanggo rong taun ing Largus

          Dadi dheweke asale saka Romania, ora ana apa-apa saka Prancis ing kana.
        2. Kapten Pushkin
          Kapten Pushkin 23. mars 2019 14:59
          0
          Kutipan saka faterdom
          Diwiwiti ing sembarang Frost

          "Any", iku -45 ? Utawa tokoh iki kanggo tembung abang?
  4. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 22. mars 2019 19:41
    +2
    Dadi sing padha ngaco munggah ing 1812,?! Banjur kabeh cetha!
  5. Pereira
    Pereira 22. mars 2019 19:42
    +1
    Dadi dheweke ora arep menyang Moskow, dheweke uga ora bakal ngedol marang kita. Dadi kenapa luwih? Kanggo Eropa lan Afrika, bakal ditindakake - lan oke. Wong Prancis luwih gampang ing babagan iki - dheweke bisa mbayar. Dadi aku ora bakal peduli karo dheweke.
  6. Mauritius
    Mauritius 22. mars 2019 19:43
    0
    Prancis nguji ATGM anyar ing kondisi "ekstrim" - minus 15 Celsius
    Ya, cukup siap perang ing Arktik.
  7. Tank Hard
    Tank Hard 22. mars 2019 19:46
    +1
    Lan kepiye carane njupuk Arktik saka Rusia? ekstrem.... ngguyu
  8. kelainan
    kelainan 22. mars 2019 19:51
    +1
    Skenario katelu, sing nggunakake mode Beyond Line of Sight (BLOS), ditindakake nggunakake koordinat GPS sing dikirim dening sistem FELIN (sing diarani "prajurit masa depan" kit).

    Iki pancen kahanan sing nemen. Inggih, carane gangguan bakal nguripake, lan roket bakal mabur maneh.
  9. Profesor
    Profesor 22. mars 2019 19:54
    +7
    Ing layanan karo tentara Prancis wiwit taun 2018, MMP, miturut tentara Prancis, saiki dadi siji-sijine infantri. ATGM generasi kaping 5 ing donyadigunakake ing kegiatan operasional.

    Ayo. Nganti generasi katelu, kabeh wis jelas. Lan saiki, dheweke bakal nglukis tabung kuning - generasi anyar. wassat
    1. APASUS
      APASUS 22. mars 2019 20:01
      +2
      Quote: profesor
      Ayo. Nganti generasi katelu, kabeh wis jelas. Lan saiki, dheweke bakal nglukis tabung kuning - generasi anyar

      Apa sampeyan kuwatir banget, profesor? Ya, mungkin dheweke duwe skala generasi dhewe, aku mikir China umume bakal pindhah menyang nomer wolu ngguyu
      1. Pereira
        Pereira 22. mars 2019 21:09
        0
        Aku bakal beda.
        Pemasar Amerika bakal ngedol senjata miturut merek +2. Ing pangertèn sing iku rong generasi ahead saka kompetisi. Lan sapa sing mangu-mangu lan ora gelem njupuk, kita bakal mateni gas, ing pangertèn, kita bakal bom.
        1. Lopatov
          Lopatov 22. mars 2019 21:28
          +3
          Quote: Pereira
          Pemasar Amerika

          wolung))))))))))))
          Nyatane, pemasar Israel minangka sing pertama nangani ampas iki. Kanthi "klasifikasi anyar" dhewe
          Mung kanggo mbuktekake manawa "Spike" dudu jinis "Javelin" slop generasi katelu 8)))
    2. Vadim237
      Vadim237 22. mars 2019 20:18
      -1
      Apa Spike sampeyan duwe kontrol roket liwat serat optik?
      1. Profesor
        Profesor 22. mars 2019 20:19
        +5
        Kutipan: Vadim237
        Apa Spike sampeyan duwe kontrol roket liwat serat optik?

        Ya.
  10. gx200g
    gx200g 22. mars 2019 20:08
    -1
    Kanggo Eropa, -15 bisa dadi ekstrim. Kanggo Rusia, iki dudu tes!
    1. Jack O'Neill
      Jack O'Neill 22. mars 2019 20:11
      +3
      Iku gumantung ing asor lan angin.
      1. gx200g
        gx200g 22. mars 2019 20:17
        -1
        Maksudmu parameter kanggo Eropa utawa Rusia?
        1. Jack O'Neill
          Jack O'Neill 22. mars 2019 20:21
          +1
          Maksudmu parameter kanggo Eropa utawa Rusia?

          Apa pilihanku?
          Aku saka Peter ...
          1. gx200g
            gx200g 22. mars 2019 20:26
            -1
            Yuri, aku nulis babagan asor lan angin sing sampeyan sebutake.
            1. Jack O'Neill
              Jack O'Neill 22. mars 2019 20:28
              +1
              Yuri, aku nulis babagan asor lan angin sing sampeyan sebutake.

              Ah...
              Parameter kasebut sah kanggo negara apa wae, kanggo Rusia lan Prancis.
        2. cniza
          cniza 22. mars 2019 20:27
          +2
          Ing kasunyatan, ana konsep sensasi, aku ngalami dhewe, contone Novorossiysk +5 lan angin 35 meter per detik + plus asor segara lan Moscow - 25 lan kasepen, aku ora malah tombol jaket rampung lan felt luwih. nyaman. Mung kanggo tes Prancis, dudu sensasi manungsa sing dibutuhake, lan minus 15 kanggo sapa sing diitung? ...
          1. Jack O'Neill
            Jack O'Neill 22. mars 2019 20:53
            +3
            Mung kanggo tes kasebut dening Prancis, dudu sensasi manungsa sing dibutuhake, lan minus 15 kanggo sapa sing diwilang?
            Inggih, -15 Celsius punika kathah, yen ora kabeh terus.
            ora ngerti. apa sing ora kudu ditindakake ing kana ...
            1. cniza
              cniza 22. mars 2019 21:01
              +1
              Kabeh isi informatif iki ora jelas kenapa, kita dudu spesialis laboratorium, kita kasengsem karo produk kasebut lan karakteristike ...
              1. Jack O'Neill
                Jack O'Neill 22. mars 2019 21:08
                +2
                Kabeh isi informatif iki ora jelas kenapa, kita dudu spesialis laboratorium, kita kasengsem karo produk kasebut lan karakteristike ...

                Aku sing wartawan mung salah paham. Inggih, utawa Mungkin padha ora nerjemahake utawa soko.
                - 15 ora adhem banget ...
                1. cniza
                  cniza 22. mars 2019 21:10
                  +1
                  Dheweke butuh kasunyatan goreng, ujare wong Prancis lucu banget - 15 ekstrem ...
                  1. Jack O'Neill
                    Jack O'Neill 22. mars 2019 21:11
                    +2
                    Dheweke butuh kasunyatan goreng, ujare wong Prancis lucu banget - 15 ekstrem ...

                    Paling kamungkinan!
  11. Thunderbolt
    Thunderbolt 22. mars 2019 20:11
    +5
    Malah uap ora metu saka tutuk lan frost ora tiba ing gegaman. Nanging iki dipun damel film apik lan convincingly, ing kadhemen asu iku ora bakal kelakon.
    1. dvina71
      dvina71 22. mars 2019 20:20
      0
      Kutipan: Thunderbolt
      Malah uap ora metu saka tutuk lan frost ora tiba ing gegaman. Nanging iki dipun damel film apik lan convincingly, ing kadhemen asu iku ora bakal kelakon.

      Ing -15 iku biasane garing banget .. embun beku lan uap ora perlu .. Aku manggon ing kira-kira garis lintang kuwi. kula ing ningali ... Tekan kabel roket.. iki generasi 10?
      1. Cowbra
        Cowbra 22. mars 2019 23:10
        0
        Uap saka tutuk isih bakal pindhah, Aku ora Care sing garing njaba. sampeyan exhale udhara saka paru-paru, lan iku lembab
        1. dvina71
          dvina71 22. mars 2019 23:14
          -1
          Kutipan saka Cowbra.
          Uap saka tutuk bakal tetep

          Schaub ora duwe dhasar..
          1. Thunderbolt
            Thunderbolt 24. mars 2019 02:09
            0
            Kutipan saka: dvina71
            Gennady

            Kanthi pakurmatan, nanging taman saka Vanya Rusia, yen sampeyan ndeleng kanthi teliti ing gerakan alon, isih metu, Aku ora nyalahake dheweke, aku meh kaya ngono, mung manggon ing Samara, lan aku ora. mikir sing Komplek Swedia ngalami sembarang tes suhu - --- dipun damel film komersial kanggo macem-macem Emirat lan Eropah, amarga. bali ing taun 16, kabeh ekonomi iki diadopsi. Iki tegese idea sing dumadakan sawise 3 taun Prancis dadi kuwatir bab stabilitas suhu senjata sing ---- katon absurd, ngomong paling.
        2. alexandmakedo
          alexandmakedo 22. mars 2019 23:52
          +2
          Kanthi persiapan sing cocog, miturut cara sing paling modern, nalika banyu ing awak diganti karo alkohol, uap ora mlebu ing papan.
    2. Wedhok
      Wedhok 23. mars 2019 01:08
      0
      Iku menarik yen asil ngetung BMP ora ditampilake.
      1. Thunderbolt
        Thunderbolt 24. mars 2019 02:13
        0
        Kutipan saka: aleksandrmakedo
        Kanthi persiapan sing cocog, miturut cara sing paling modern, nalika banyu ing awak diganti karo alkohol, uap ora mlebu ing papan.

        Iki kanggo Comrade Gridasov. Dheweke minangka spesialis terkemuka ing aliran lan radiasi gelombang ing medium transfisik.
  12. faterdom
    faterdom 22. mars 2019 20:20
    0
    Quote: Kakang abu-abu
    Kutipan saka faterdom

    Kanggo rong taun ing Largus

    Dadi dheweke asale saka Romania, ora ana apa-apa saka Prancis ing kana.

    Inggih, yen nerangake - saka Tolyatti, wilayah Samara. Lan wong Romania ora manggon ing kono.
  13. balung 1
    balung 1 22. mars 2019 21:44
    -1
    Sampeyan bisa turu kanthi tentrem ing Rusia tengah sajrone 6 sasi saben taun - manawa Prancis ora bakal nyerang ngguyu
  14. Cowbra
    Cowbra 22. mars 2019 22:02
    -1
    Twyum. Conto tentara Napoleon karo "sampah" ora mulang Jerman ing gauze overcoats apa ... Kanggo sawetara alesan, kita ngembangaken senjata sing bisa digunakake ing ara-ara samun ing Suriah lan ing Kutub Lor. Lan iki mung whine, padha ngomong, Umum Frost. Ora Umum Frost, nanging Field Marshal French Adiet-Designer!
    1. Lopatov
      Lopatov 22. mars 2019 22:38
      0
      Kutipan saka Cowbra.
      Lan iki mung whine, padha ngomong, Umum Frost.

      ?
      Dheweke ora nulis apa-apa babagan "General Frost". Dheweke mung nuduhake yen tes ditindakake ing suhu saka -15 nganti -30. Lan mekaten.
      Ya, dheweke nglaporake kekalahan target sing sukses ing jarak maksimal
  15. Pattor
    Pattor 22. mars 2019 22:14
    +1
    Dadi kelangan. Kita dipeksa ngalami -50, sing kadhangkala kelangan. Cincin logam, liyane uga))). Aku pengin Prancis
  16. dmyak40
    dmyak40 22. mars 2019 23:01
    0
    Kutipan: Letnan Senior
    Heh, suhu ekstrim "-15 C"))

    Ing suhu iki, wong mangan es krim ing dalan lan ngombe bir)))
    Kita, aku elinga, yen mlaku sanajan ing -30C, mung banyu lan roti beku kanthi cepet)))

    Aku dhewe mirsani ing mangsa ing Volgodonsk ing 7-10 esuk ing minus 27 petani ngombe Baltik 9 wassat
    1. alexandmakedo
      alexandmakedo 22. mars 2019 23:50
      +5
      Ing minus 27 iku apik kanggo mangan es krim ing dalan. Ora netes ing celana.
      1. gby
        gby 23. mars 2019 07:50
        +1
        Kutipan saka: aleksandrmakedo
        Ing minus 27 iku apik kanggo mangan es krim ing dalan. Ora netes ing celana.

        Ing salah sawijining musim salju, aku nyusul pengendara sepeda ing dalan ing -37))) lan sampeyan bisa ketemu pengendara sepeda meh saben dina nganti -30. Saiki slush wis mulai nyawiji, pengendara sepeda luwih cenderung nemoni rereget, nanging aku wis ketemu mopedists)))
  17. veloboss
    veloboss 22. mars 2019 23:30
    0
    Apike, dheweke tanpa wedi lungguh ing salju, nanging popok ora beku. Isih adhem banget.
  18. alexandmakedo
    alexandmakedo 22. mars 2019 23:49
    0
    Aku nyawang foto lan atiku deg-degan. PIYE?????? Lungguh ing salju tanpa dadi panas? Ngendi EU, PBB, BSM, NATO, EURASES, lan organisasi perlindungan manungsa liyane?
  19. Voronov Alexander Sergeevich
    Voronov Alexander Sergeevich 22. mars 2019 23:56
    +1
    Ya, Europpidyrs, kaya biasane, pinter lan cepet, nanging sistem kasebut apik banget)))
  20. alexandmakedo
    alexandmakedo 22. mars 2019 23:56
    0
    Kutipan: Thunderbolt
    Malah uap ora metu saka tutuk lan frost ora tiba ing gegaman. Nanging iki dipun damel film apik lan convincingly, ing kadhemen asu iku ora bakal kelakon.
    Saka ngendi asale uap? Apa jenis pemanasan ing sangisore penembake. Wow apa karpet.
  21. Ken71
    Ken71 23. mars 2019 00:14
    +2
    Nanging, kanggo GOS ekstrem yaiku +40
  22. Roma-1977
    Roma-1977 23. mars 2019 10:27
    0
    Piye wae njeblug. Simpen ing BB. Bisa dingerteni: dheweke ngarep-arep bisa nabrak kabeh wong ing gendheng sing ringkih, lan bangkai proyektil dikuwasani dening kepala panuntun. Iku misale jek kula sing rauh bakal mandheg muter. Banjur sampeyan kudu nambah massa rudal, kompleks, lan bali menyang pilihan ATGM lawas sing apik.
  23. yowis
    yowis 23. mars 2019 10:47
    0
    Lan ing minus 16 derajat Celsius, apa sing bakal kelakon? Iki minangka tahap tes sabanjure.
    1. nks
      nks 24. mars 2019 12:01
      0
      Semono uga . Siaran pers ngandika -15 kanggo -30
      https://www.mbda-systems.com/press-releases/mmp-is-cold-weather-qualified/
  24. nks
    nks 24. mars 2019 12:04
    0
    Kutipan saka: dvina71
    Iki sing aku tertarik weruh ... Kawat mbentang ing mburi roket .. apa iki generasi 5?

    Lan apa sing salah? Ya, ana serat

    PS: Ya, malah ngandika ing video sing padha ngalami saka -15 kanggo -30
  25. sergo1914
    sergo1914 24. mars 2019 19:04
    +1
    Aku nikah tanggal 20 Desember. ing Severodvinsk. Karo ngombe ing ngleboke menyang kutha. Monumen kanggo wong ing ayunan. Ing setelan. Minus 15 - kanggo nyedhot.
  26. shinobi
    shinobi 25. mars 2019 03:53
    0
    Oh ya! Nyritakake babagan musim dingin sing abot.
    PS: -50 lan beda saben dina saka 25 derajat, iku nemen lan 15 °, iku bener, mangsa anget ing tengah Rusia.