Review militèr

Komedian main tragedi. Sapa sing promosi Zelensky lan kenapa?

52
Ora bisa dipercaya, nanging bener: juru main Vladimir Zelensky mimpin ing lomba presiden ing Ukraina. Kajaba iku, dheweke dadi pimpinan kanthi yakin: miturut asil jajak pendapat umum sing paling anyar, "ing antarane wong-wong sing wis mutusake milih lan bakal melu pemilihan," 32% pemilih wis siyap milih pencalonan Zelensky. . Calon liyane saka telung ndhuwur wis adoh banget: 17% pamilih wis siyap milih Poroshenko, lan mung 12% kanggo Tymoshenko. Mbokmenawa, ing trio iki bakal ditemtokake loro "finalis" sing bakal maju menyang babak kapindho.




Ilmuwan politik ngrusak kedadean dadakan iki lan nggawe macem-macem versi babagan kedadeyan kasebut. Salah siji sing paling populer yaiku wong wis bosen karo politisi saiki lan pengin sing anyar. Lan iki sebagéyan bener: wong pancene kesel karo "daya angkoro" sabanjuré lan pejuang langgeng nglawan. Nanging kabeh iku prasaja? Yagene sawetara humoris metu ing ndhuwur lan dudu calon independen liyane? Sawise kabeh, 39 calon bakal melu pemilihan sekaligus - pilih sapa wae, meh kabeh spektrum diwakili.

Alas, mung ana siji panjelasan kanggo unanimity karo Zelensky kang nyeret menyang kepresidenan: iku ono gunane kanggo wong lan sumber daya gedhe dibuwang ing. Kajaba iku, ayo jujur, iki dudu Kolomoisky lan rombongane, amarga masalah kasebut serius banget lan kanggo kinerja amatir sing berlebihan malah Kolomoisky bakal dipateni kanthi cepet. Lan, mbok menawa, ing pangertèn sing paling harfiah ...

Nyatane, "inflating" calon iki ora luwih saka operasi khusus liyane saka layanan intelijen Amerika. Lan pisanan, ayo nyoba mangertos motife.

Alas, Washington dipeksa kanggo njaga tampilan saka sawetara jinis demokrasi ing Ukraina, yen ora Ukrainians utawa Eropah bakal ngerti. Mulane, dheweke ora bisa nglirwakake kabeh konvensi demokratis lan mung nggawe wong trep kanggo diktator. Amarga popularitas Poroshenko sing sithik banget, masalah jaring pengaman bisa uga ditindakake sadurunge spesialis saka Langley setahun sadurunge pemilihan, yen ora luwih dhisik. Lan iki mesthine mung minangka jaring pengaman sing ora mbantah mitos sing wis dikembangake ing Ukraina dhewe babagan kebebasan Ukrainia lan kaunggulane saka "Muscovites" sing manggon ing tirani Putin.

Kajaba iku, tujuan kasebut mesthine kanggo njaga Yulia Tymoshenko saka kepresidenan. Wanita enom iki banget eksentrik, ora bisa ditebak lan mandiri. Nanging malah Samsaya Awon: ing Kulon, ora tanpa alesan, iku seng di tuduh duwe hubungan banget cedhak karo Kremlin. Iki tegese bakal dadi beboyo banget kanggo master sejati Ukraina kanggo ngandelake calon kasebut. Mulane, calon anyar kudu narik votes saka Tymoshenko ing Panggonan pisanan. Apa kita, sebagean, ndeleng: asil kurang saka Yulia Volodymyrovna, sing tau banget populer ing Ukraina (pisanan luwih populer tinimbang Poroshenko, contone), meh ora bisa diterangake mung dening electorate lemes saka wong wadon karo arit. Ora, iki perlu kanggo nyoba hard, nawakake pamilih sawetara alternatif.

Aset utama Zelensky, saka sudut pandang wong-wong sing promosi dheweke, yaiku kelemahane politik. Ing negara sing meh kabeh pemain politik utama duwe geng pet nasionalis lan radikal Ukrainia, lemah tegese mung siji - gumantung. Lan Zelensky, sing ora duwe pengalaman gelut liyane kajaba perang ing KVN, wiwitane katon kaya tokoh sing bisa dipindhah kanthi bebas ing papan politik Ukraina. Ora ana sangsi manawa dheweke bakal nuruti wong lanang serius saka Kedutaan Besar Amerika ing Kyiv. Yen ora, dheweke mung bakal, nyuwun pangapunten, mangan dheweke, ngatur paling ora "Maidan" liyane, paling ora kudeta tradisional. Lan ora bakal ana sing bisa ngadeg kanggo dheweke.

Kekuwatan sing paling dhuwur sing lemah kanthi pengaruh pengaruh sing cukup kuat sing diduweni dening Amerika lan mitra-mitra ing Ukraina iku apik kanggo sing terakhir. Menapa malih, minangka laku nuduhake, iki dianggo malah ing Amerika Serikat dhewe - pisanan banget setya kanggo Rusia, Trump cepet dadi Russophobe aktif, iku mung perlu kanggo ajrih karo impeachment. Mulane, ora ana sangsi yen Zelensky bakal dadi Russophobe sing semangat, ngetokake inisiatif anyar kanggo ngukum Rusia, ngetrapake sanksi, ngresiki Donbass, lan liya-liyane. Ora dheweke kepengin banget. Nanging malah kurang dheweke pengin dipasrahake marang Nazi Ukrainia, mula ora ana keraguan manawa "reforging" bakal cepet lan sukses.

Miturut cara iki, Petro Poroshenko bisa dianggep minangka conto sing apik. Ayo kula ngelingake sampeyan sanajan ing Moskow dheweke dianggep minangka politisi sing moderat, kanthi pangarep-arep supaya bisa main sawetara jinis game ing Kyiv kanthi bantuan. Mbok menawa Moscow ngakoni asil pemilu pungkasan - Poroshenko ketoke pragmatis lan cukup, ing Kremlin padha malah quietly rubbed tangan. Alas, kita kabeh ndeleng asil saiki: Putin nolak malah ngomong karo Poroshenko ing telpon, pangenalan saka pemilu presiden kepungkur ing Moskow wis mbukak (sanajan ora resmi) diarani kesalahan, lan "confectioner mad" muter Tune Russophobic kanthi kuat lan utama, nyoba kanggo seneng karo pemilik ing pungkasan.

Yaiku, ing conto Poroshenko, kita bisa ndeleng cara kerjane "reforging". Lan amarga posisi dhasar Zelensky malah luwih lemah tinimbang Poroshenko ing 2014, ora ana keraguan babagan asil kasebut.

Nyatane, kita nyekseni proses sing menarik kanggo nggawe wayang politik sing bakal dipeksa ujar lan nindakake apa sing diprentahake. Lan iki rada sedhih, amarga ora janji ora ana owah-owahan ing arah Ukrainia.

Ing latar mburi iki, laporan babagan rapat antara calon presiden Ukrainia Yuriy Boyko lan Perdana Menteri Rusia Dmitry Medvedev katon aneh. Nanging bisa uga ana makna ing babagan iki, lan makna kasebut serius banget.

Secara pribadi, aku ora duwe ilusi yen janji Medvedev kanggo menehi gas murah marang Ukraina bakal nggawe Boyko dadi peserta ing pemilihan presiden putaran kaping pindho. Nanging minangka mriksa kahanan kasebut, iki bisa migunani banget kanggo Moskow, lan tujuane ing kene bisa uga adoh banget.

Elinga yen rapat kasebut ora ditindakake karo Putin, nanging karo Medvedev. Putin saiki banget demonized ing Kyiv, lan faktor iki mbokmenawa mutusaké kanggo dipun tilar saka eksperimen. Lan iki sing liyane katon kaya ...

Moskow, mesthi, ngawasi kanthi rapet pilihan pemilihan Ukrainia. Padha ngerti banget apa support nyata Boyko saiki, lan padha ora kamungkinan kanggo pelabuhan khayalan ing skor iki. Nanging yen minangka asil saka rapat kasebut, posisi Boyko paling sethithik rada dikuatake, iki bisa dideleng kanthi jelas ing pemilihan. Lan duwe angka pas ing tangan, iku bakal bisa kanggo ngetung efek saka patemon, lan kesiapan saka electorate nanggapi positif kanggo kontak karo Moscow, lan kesiapan kanggo sawetara jenis tawar-menawar karo Rusia. Lan, sing penting, bakal bisa entuk gambaran sing luwih jelas babagan kabeh wilayah Ukraina, saéngga ngenali wilayah sing wis siyap kanggo kompromi karo Rusia, utawa malah luwih serius ...
Presiden - nuduhake. Pemilu ing Ukraina. Laporan khusus

Pengarang:
52 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nestorych
    Nestorych 26. mars 2019 15:15
    + 14
    Ilmuwan politik ngrusak kedadean dadakan iki lan nggawe macem-macem versi babagan kedadeyan kasebut.

    Ora ana fénoména, kaya nalika ambruk persatuan "kanggo sapa waé kajaba komunis." Saiki kita duwe kecenderungan sing padha kanggo sapa wae kajaba edrosni. Iki wis digunakake ing Ukraina.)
    1. GKS 2111
      GKS 2111 26. mars 2019 16:25
      +3
      Kutipan: Nestorych
      Ora ana fénoména, kaya nalika ambruk persatuan "kanggo sapa waé kajaba komunis."

      Aku setuju karo sampeyan - bakal ana voting protes, jebule, yen wong gelo lan nesu, dheweke bakal milih (yen padha menyang TPS, mesthi) miturut prinsip "senajan ibu, aku bakal. kupingku beku." Protest voting dibangun ing prinsip iki, nalika kita milih sapa, malah kanggo jaran Caligula, yen mung ora kanggo wong-wong sing, kajaba saka naluri muntah, ora njalari liyane ing kita, utawa kita ora lunga milih ing kabeh. jare opo gunane ? Kabeh mau ono siji dunia smeared ..
  2. Ravil_Asnafovich
    Ravil_Asnafovich 26. mars 2019 15:16
    +3
    Pilihan? Ya, ing (ing) Ukraina, sapa sing arep dilebokake (lantik) dadi wayang, kita ngerti dalang.
  3. Komentar wis dibusak.
  4. Altona
    Altona 26. mars 2019 15:35
    +5
    Umumé, yen kita ngomong sedhela babagan tema Ukrainia. Perwakilan saka siji klompok laba-laba ing bank sing diarani Ukraina mimpin ing lomba presiden, dheweke nduweni tekstur lan data akting kanggo patemon karo pemilih, ditambah dhukungan saka sapa sing dibutuhake. Perwakilan saka klompok laba-laba liyane teka ing Medvedev kanggo gas murah utawa kanggo dhukungan sadurunge pemilihan, maneh main kertu persahabatan antarane bangsa. Senajan, ing cara sing apik, siji kudu njaluk babak pungkasan saka kertu Persahabatan, kang Nazi padha nurtured lan dropped menyang asosiasi karo EU, lan diputer metu dadi kuwat sing padha kudu mlayu menyang Rostov, ilang roti emas. ing perjalanan.
    1. Gosplan
      Gosplan 26. mars 2019 17:35
      +3
      Kutipan saka Altona
      Umumé, yen kita ngomong sedhela babagan tema Ukrainia. Perwakilan saka klompok laba-laba ing jar sing diarani Ukraina

      Eugene sarujuk.. Kabeh padha saka kahal.. Ora aneh ing pinggiran diarani jenis sirkus getih show. Sing sing narik strings ana, kang mutusaké kanggo "guyon lan muter bebarengan", nggawa metu pelawak (ora apik banget minangka artis) sing sakperangan alesan kerja ing Rusia lan earns akèh dhuwit kene (disponsori Banderite ..) .. Dhumateng para pangarsaning lomba!
      Sponsor lan wong PR katon larang banget.
      Ora ketompo carane mengko, Rusia ora dituduh dadi calon kita lan Julia, silinder gas, bakal metu menyang timbal ..
      Acara kasebut terus lan bakal dadi menarik lan paling mungkin getih kanggo Donbass
      Iki aku mikir.. hi
  5. Mimohod
    Mimohod 26. mars 2019 15:35
    +2
    Ora bisa dipercaya, nanging bener: juru main Vladimir Zelensky mimpin ing lomba presiden ing Ukraina.
    Jaman saiki, jebule wis ora usah bathuk pitung jengkal kanggo dadi presiden, “presiden” wis dadi cilik, jare lakon kudu terus, wayang liyane lagi nyiap-nyiap mlebu arena politik. donya, ing tembung, aturan "Broadway Departemen Negara". ngguyu
    1. Altona
      Altona 26. mars 2019 15:44
      +4
      Kutipan saka Mimohod
      Ing jaman saiki, ketoke, ora perlu duwe bathuk pitung jengkal kanggo dadi presiden, "presiden" wis dadi cilik saiki.

      -----------------
      Ana penasehat babagan kabeh masalah, ana manajer PR kanggo pidato, ana audio lan teleprompter kanggo tips. Ana layanan protokol kanggo sandhangan. Cukup aja nyampur teks. ngguyu
      1. akunin
        akunin 26. mars 2019 16:39
        +6

        Amerika ngelingi dheweke minangka presiden sing apik
        1. KabehXVahhaB
          KabehXVahhaB 2 april 2019 12:55
          0
          Kutipan saka akunin
          Amerika ngelingi dheweke minangka presiden sing apik

          Dheweke ora teka ing kepresidenan saka panggung, iki didhisiki dening dalan politik sing dawa ...
          1. akunin
            akunin 2 april 2019 14:46
            0
            kaya iki

            lan brigade Kolomoisky kanggo mbantu
  6. Qwertyarion
    Qwertyarion 26. mars 2019 15:45
    +4
    Zelensky dhewe minangka misteri.
    Iki sing kudu ditindakake dening wong yen pikirane sehat lan memori sober nempatake sirahe ing tong sampah?
    Dheweke urip kanggo kesenengan dhewe, nggawe wong ngguyu, entuk dhuwit, lan ing presiden, wong bakal ngipat-ipati dheweke.
    Ana perang sipil ing negara kasebut, karusakan, wong miskin, Nazi, lan akeh utangan sing wis ora bisa dibalekake maneh.
    1. teknologi3030
      teknologi3030 26. mars 2019 16:08
      +5
      Kok dadi misteri, deweke dhewe sial, elinga omongane wong-wong sing ngomong karo atoshnik!
    2. machinistvl
      machinistvl 26. mars 2019 19:18
      0
      Paling kamungkinan, dhuwit sing bakal ditampa nalika dadi presiden. Lan ora jelas kepiye dheweke ora wedi ngomong karo * Quarter 95 * ing basa Rusia.
      1. Antares
        Antares 26. mars 2019 22:50
        +3
        Kutipan saka machinistvl
        Lan ora jelas kepiye dheweke ora wedi ngomong karo * Quarter 95 * ing basa Rusia.

        Apa wedi ngomong Rusia ing Ukraina?
        Zelensky meh tansah ngandika, lan ing kulawarga akeh Russian lan ing karya lan masyarakat
        akeh nuduhake ing Russian. Pertunjukan Diesel sing padha. Popularitas isih nuduhake pertunjukan basa Rusia sing dirancang kanggo massa.
        Menapa malih, kuartal punika tansah ngolok-olok pamrentahan saiki, manawa Yanukovych utawa Poroshenko.
        Inggih, "perang" saiki, kalebu informasi ing Federasi Rusia
  7. Ralex
    Ralex 26. mars 2019 15:57
    +7
    Kita ngalami kahanan sing padha banget ing Altai nalika pemilihan gubernur, banjur, uga, ora ana sing nganggep serius Yevdokimov.
  8. Megavatnik1
    Megavatnik1 26. mars 2019 15:59
    +2
    [quotePutin ing Kyiv saiki banget setan,] [/ kutipan]
    Aku yakin yen Putin saiki metu ing Ukraina, dheweke bakal milih dheweke.
    Poroshenko nggawe kabeh wong isin. A nakal lan ngapusi. Liyane ora luwih apik. Ana wong saka bisnis pertunjukan Vakarchuk. nolak. Butuh liyane. Zelensky bakal nindakake. Nanging kita kudu ora lali yen kanggo dadi presiden (full-fledged), sampeyan kudu duwe dhukungan ing lembaga penegak hukum. Sapa sing ngobahake? Sapa sing duwe dhukungan iki. Ing kene uga gawe kesimpulan sapa sing bakal ngatur.
    Trump tindak menyang jajak pendapat kanthi slogan: aja ngganggu urusan negara liya, mundur pasukan, nyuda NATO, bebarengan karo Rusia, nyebarake rawa Departemen Luar Negeri. Ing kene dheweke dipilih. Nanging pranyata wong iku wong kang ringkih, banjur dicuwil-cuwil dadi setir.
  9. Ham
    Ham 26. mars 2019 16:05
    +4
    Ana pilihan "sitz-presiden", sing asli lungguh ing kursi liyane lan adoh ...
    1. Fevralsk.Morev
      Fevralsk.Morev 27. mars 2019 04:25
      +3
      Wayang iku beda - Karabas Barabas iku siji. Ana Pinocchio, lan Malvina ana ing sisih aman.
  10. dgonni
    dgonni 26. mars 2019 16:14
    +5
    Fenomena kasebut dumunung ing promosi sing apik lan promosi sing nyenengake saka Evening Quarter. Inggih, lan sing paling penting, Zelensky durung ngandika, saka tembung vaabsche. Mutiara-mutiara sing diwenehake tanpa nggunakake manual latihan wong lanang Kolomoisky nyebabake penolakan liar ing antarane wong-wong mau. Mulane, dheweke ora malah pindhah menyang saluran TV. Kanggo wartawan bakal mangan dheweke kanthi pitakonan kaping pindho.
    P.S. Lan ya, dheweke ketemu kanthi sopan ing tingkat misi diplomatik. Panemu babagan dheweke dibentuk minangka wong sing pikirane sempit. Dadi ora mungkin wong Amerika butuh badut kaya ngono.
  11. svp67
    svp67 26. mars 2019 16:15
    +3
    Ora bisa dipercaya, nanging bener: juru main Vladimir Zelensky mimpin lomba presiden ing Ukraina
    Iki "luar biasa" kanggo wong-wong sing ora manggon ing Ukraina. Lan kanggo wong-wong mau, ora apa-apa. Zelensky njupuk swara saka wong-wong sing "nglawan kabeh" iki pisanan. Dheweke wiwit kampanye Pemilu telung taun kepungkur, ing wektu release saka seri pisanan "Abdi Rakyat" lan saiki akeh ing Ukraina ora weruh wong, nanging gambar kang digawe saka guru sajarah Goloborodko, sing dadi presiden. iki sing nomer loro. Lan katelu, iki, mesthi, dhukungan gedhe saka Kolomoisky.
  12. taiti8888
    taiti8888 26. mars 2019 16:26
    +2
    ,,... ing Ukraina padha bakal milih kanggo Putin, , Zelensky ora bakal guyon ngguyu
  13. viktor_ui
    viktor_ui 26. mars 2019 16:41
    + 12
    Aku saka Ust-Ilimsk, ngendi ibu rumah tangga (uga, meh) mbalek metu kalkun pompous saka pangan ... lan nyudo Pundhak ora bantuan wong bebarengan karo sumber party. Baba, mesthi, cukup enom lan praktis ora duwe pengalaman ngatur ing skala kutha ... nanging ana siji TAPI, tim spesialis sampel ngumpulake
    1987-2005, sing ing wektu bosok kasil ngembangaken infrastruktur kutha. Ana pangarep-arep sing apik yen kutha bakal entuk angin kapindho lan munggah maneh. Kutha salju putih ing taiga ijo kepengin lan bakal urip sedulur
    Dadi, kanggo informasi kanggo wong - wong kalah iki "Kolonel FSB" saka edrosov, nalika metu karo komunikasi kanggo wong, ora bisa njawab pitakonan kobong siji ing masalah kutha. Nanging dheweke tumindak kaya wong lanang, percaya yen kutha wis ana ing kanthonge. Akeh prekara menarik sing kedadeyan sadurunge pemilihan ... kalebu nyegat dhaptar "carousels". Dadi pindhah menyang jajak pendapat, kita minangka conto kanggo sampeyan ombenan Ora wonder Muscovites wis nelpon kita kutha ala wiwit 90s wassat
    1. viktor_ui
      viktor_ui 26. mars 2019 16:55
      +4
      taun bingung tim muncul: 1997-2005
    2. Nestorych
      Nestorych 26. mars 2019 17:00
      +4
      Ora suwe bakal ana ing endi wae
    3. kembang srengenge
      kembang srengenge 26. mars 2019 17:13
      +5
      Victor, sampeyan bakal nulis artikel, ngomong kanthi luwih rinci. Aku ora ngerti rincian, nanging tokoh sing kalah "edimoross" dadi njijiki.
      https://tayga.info/145677
      "Mantan kepala cabang Pengawal Muda Rusia Bersatu" ing Ust-Ilimsk, Vladimir Ivashchenko, nyebat pedunung "" lan "komponen." Dadi dheweke menehi komentar babagan kekalahan United Russia ing pemilihan walikota, yaiku. menang dening wakil LDPR Anna Shchekina.
      1. viktor_ui
        viktor_ui 26. mars 2019 17:25
        +3
        Saka iki, ing latar mburi perapian, mesthine bakal takon babagan debilostad. Ora ana sing narik ilat.
      2. viktor_ui
        viktor_ui 26. mars 2019 18:03
        +3
        Babagan nulis artikel babagan apa sing kedadeyan nalika pemilihan, mesthine bakal menarik ... nanging aku dadi teknisi lan asil pungkasan penting kanggo aku, lan entuk manfaat kanggo kutha lan pedunung. Saiki ratu
        Anna Shchekina bakal diputer dening retinue (tim temenan ora specialists indifferent, miwiti karo Dubas A. (dheweke iku eksekutif bisnis 100-pood lan Gusti Allah ora nyinggung wong karo otak). Ayo ngenteni lan ndeleng. Aku Care babagan apa sing bakal kelakon ing kuthaku.
  14. Shuttle
    Shuttle 26. mars 2019 16:46
    +2
    Kaya amer Trump sing dipilih. Sanadyan setan saka snuffbox - yen mung bojone kekasih Monica.
  15. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 26. mars 2019 17:32
    +4
    Minangka ana sawetara oligarki ing daya, iku tetep dadi, Yanukovych digabungake, babi dadi, babi bakal digabung karo Kolomoisky lan protégé pelawak kang ... crests loro fooled lan terus bodho. Nelangsa.
  16. ROSO 42
    ROSO 42 26. mars 2019 17:37
    +5
    Iku ridiculous krungu sing pengacara dening pendidikan lan showman dening kegiatan, sing ngatur kanggo ngatur lan nggawe bisnis dhewe, ora bisa dadi presiden. Ing kene presiden kaya ngono ...
    Lan fenomena sing luar biasa - jinis grafik "Nglawan kabeh" ...
  17. Spinner74
    Spinner74 26. mars 2019 18:34
    0
    Ya, badut omong kosong! Kaya sing didhawuhake saka segara, dheweke bakal nindakake!
  18. RoTTor
    RoTTor 26. mars 2019 19:38
    0
    Pendekatan sing bener:

    PRE-PILIHAN UMUM…
    "Pemilu, pemilihan, KABEH calon iku….hadiah!!!"
    https://www.facebook.com/Transpress_viczel-178637738821455
  19. pemotong bensin
    pemotong bensin 26. mars 2019 19:40
    0
    Krimea sapa? Pak komedian. Wangsulana pitakon prasaja iki. Liyane saka kontroversi bakal gumantung ing jawaban.
    1. Antares
      Antares 26. mars 2019 22:54
      +3
      Kutipan: pemotong bensin
      Krimea sapa? Pak komedian.

      contone, seniman milih marang pitakonan kuwi, sawise padha supaya SBU pindhah karo nglumpukake padha Eurovision 2019 lan sing. ngguyu
      lan sah kanggo negara PBB iku Ukraina de facto RF. Kabeh iku prasaja.
  20. balung 1
    balung 1 26. mars 2019 21:11
    -1
    Pasien kejiwaan milih dokter kepala - kabeh sing kudu dingerteni ngguyu
  21. Egor-dis
    Egor-dis 26. mars 2019 21:12
    +2
    Amarga tren Ukrainia, aku bisa, kanthi kemungkinan dhuwur, prédhiksi calon presiden sabanjure sawise Zelensky.

    1. thekhohol
      thekhohol 27. mars 2019 00:45
      +2
      Miturut cara, iki minangka ide!
      1. g1 wisuhntwn
        g1 wisuhntwn 27. mars 2019 09:49
        +2
        Lan langsung Verka Serduchka lan nggawe lagu "Apik! Kabeh bakal apik!" )))
    2. Tanpa wates
      Tanpa wates 27. mars 2019 11:51
      0
      hi
      Lan sapa iki? nglirik
      1. Egor-dis
        Egor-dis 27. mars 2019 20:38
        0
        Quote: Tanpa wates
        hi
        Lan sapa iki? nglirik

        Sasha Grey, aktris porno.
  22. Andrey VOV
    Andrey VOV 27. mars 2019 09:03
    +3
    Reagan uga dadi aktor ... nanging iki, dumadakan dheweke kelingan ... tanpa sijine ing tingkat sing padha ing sembarang cara.
    1. g1 wisuhntwn
      g1 wisuhntwn 27. mars 2019 09:47
      +2
      Aktor profesional bakal nindakake peran presiden luwih apik tinimbang politisi profesional. Dheweke sregep sinau teks sing disiapake lan ora mbantah karo direktur, miturut naskah sing ditulis. Amerika ngerti akeh babagan produksi teater, mula Zelensky.
      1. Andrey VOV
        Andrey VOV 27. mars 2019 09:50
        +1
        Nanging ing kene uga ana dilema ... Kolomoisky ngadeg ing mburi Zelensky, lan dheweke ora duwe hubungan sing apik banget karo Amerika, sanajan diwenehi unscrupulousness mutlak negara, yen mungsuh iku mungsuh Rusia, banjur iki. kancane, kaya ing paribasan "Senajan anak kulit, nanging iki anak kita asu"
        1. g1 wisuhntwn
          g1 wisuhntwn 27. mars 2019 09:57
          0
          Dheweke uga mencet dheweke. Amerika mbutuhake acara gangguan nalika padha nongkrong karo dek anyar, supaya pasuryan anyar, showman lan badut gangguan duwe saben kasempatan. Wektu isih sithik, wis telat kanggo mlayu menyang metropolis lan terus terang sumpah setya marang makutha Lintang lan Belang marang sapa wae.
          1. Andrey VOV
            Andrey VOV 27. mars 2019 09:59
            +1
            Ora ana sangsi manawa dheweke bakal ditindhes, lan yen dheweke nyoba metu saka trek sing disedhiyakake kanggo dheweke, mula dheweke duwe obrolan singkat ... lan banjur bakal nyalahake Rusia ..
            1. g1 wisuhntwn
              g1 wisuhntwn 27. mars 2019 10:01
              0
              Film iki wis ora nyenengake kanggo nonton. Kabeh wis dingerteni sadurunge, ngarahake salinan karbon, lan ngganti aktor lan efek khusus sing murah ora nambah hiburan)))
              1. Andrey VOV
                Andrey VOV 27. mars 2019 10:02
                0
                Aku setuju, sanajan ing musim gugur seri kapindho bakal diwiwiti - pemilihan ing dewane
        2. Paranoid50
          Paranoid50 28. mars 2019 23:55
          0
          Kutipan: Andrey VOV
          Kolomoisky, lan dheweke ora duwe hubungan apik banget karo Amerika, sanajan diwenehi unscrupulousness mutlak negara.

          Ya, nanging Benya minangka mercusuar integritas. ngguyu Mangkono, ghoul global jiwit ghoul lokal.
  23. antik
    antik 27. mars 2019 09:11
    -1
    Artikel topik. Aku mung pengin nambah baris saka dongeng I.A. Krylov.
    Monyet, ndeleng gambar ing Mirror.
    Kaki Bear kanthi tenang:
    "Deleng," dheweke kandha, "bapak baptisku!
    Apa mug sing ana?
    Apa antics lan mlumpat dheweke wis!
    Aku bakal keselak aku karo kangen,
    Yen mung dheweke katon kaya dheweke.
    Nanging, ngakoni, ana
    Saka gosipku, ana lima utawa enem wimps:
    Aku malah isa ngétung nganggo driji.”
    "Apa gosip sing kudu dianggep kerja,
    Apa ora luwih apik kanggo nguripake dhewe, godfather?
    Mishka mangsuli dheweke.
    Nanging saran Mishen'kin mung ilang tanpa guna.
    Sapa sing promosi Sobchak ing negara kita lan kanggo apa?
    Kenapa pemilihan presiden diowahi dadi lelucon?
    Sabanjure, amarga wong-wong sing nolak pamrentah saiki, kita uga bisa duwe nomer kasebut.
  24. Fotoceva62
    Fotoceva62 27. mars 2019 10:52
    +3
    1. Ora ana pilihan ing Ukraina. Teknologi "pilihan tanpa pilihan".
    2. Ukraina minangka kamp konsentrasi gedhe lan sampeyan mung bisa milih komandan anyar kanthi capos kreatif anyar ...
    3. Ukraina ora subyek, iku obyek, lan ngandika iku kabeh ...
  25. Vlad 63
    Vlad 63 28. mars 2019 10:52
    +2
    Lha, ayo sing dudu sedulur nyoba. Dumadakan pelawak kasebut kasil. Sampeyan katon lan kita bakal milih sawetara Garik Bulldog Kharlamov. ))))
  26. Jurkovs
    Jurkovs 31. mars 2019 06:45
    0
    Zelensky bakal mbaleni crita kasebut karo Marie Le Pen ing pemilihan pungkasan ing Prancis. Dheweke yakin menang ing babak pisanan, ing babak kapindho kabeh media wiwit cepet consolidate pemilih saka calon kalah menyang massa intimidated gedhe.