Review militèr

Jendral Ukrainia percaya yen Angkatan Bersenjata Ukraina luwih dhisik tinimbang tentara NATO babagan pengalaman tempur.

88
Saiki, bisa dingerteni manawa tentara Ukrainia ora beda karo tentara negara NATO, lan malah ngluwihi pengalaman tempur, mimpin. Swara Ukraina statement dening komandan pasukan gabungan ing Donbass, Jenderal Sergei Naev.




Miturut Naev, Ukraina wis suwe lan terus-terusan mlebu menyang Aliansi Atlantik Lor, nanging sajrone 5 taun kepungkur, Ukraina wis nggawe lompatan gedhe ing arah kasebut. Iki uga ditrapake kanggo latihan bebarengan, lan operasi gabungan minangka bagéan saka unit peacekeeping, lan latihan karo instruktur saka tentara saka macem-macem negara, lan ilmu militèr, lan logistik, lan kabeh wilayah liyane saka urip militer.

Tentara Ukraina saiki ora beda banget karo tentara negara-negara NATO, lan ing babagan pengalaman pertempuran, ing sawetara aspek, luwih maju. Nanging kanggo gabung karo NATO, sampeyan kudu nganggo cara tartamtu ... Nanging, aku mikir yen tanggal mlebu Ukraina menyang NATO ora adoh saka kita.


Dheweke ngandika.

Nalika ditakoni apa sing arep dikandhakake marang "perang militer Rusia ing Donbass," jenderal kasebut mangsuli yen "militer Rusia, sing langsung melu agresi marang Ukraina, diucapake saben dina nganggo basa Ukrainia. gaman". Lan basa iki "padha ngerti banget," tambah Naev.

Elinga yen pimpinan NATO bubar ngakoni Ukraina minangka negara pascasarjana ing aliansi, yaiku, nyathet kasunyatan manawa Ukraina resmi ngupaya dadi anggota ing organisasi kasebut. Ing wulan Maret, Petro Poroshenko nulis menyang Sekretaris Jenderal NATO Stoltenberg njaluk rencana aksi anggota kanggo Kyiv.
Foto sing digunakake:
http://www.golos.com.ua
88 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Чёрный
    Чёрный 27. mars 2019 16:07
    + 17
    Wong SS iki, kajaba kanggo njarah-rayah lan ngrusak kutha lan desa sing tentrem, ora ngerti apa-apa. Ing iki, dheweke, asu, wis ngalami.
    1. duda
      duda 27. mars 2019 16:12
      + 12
      Quote: Ireng
      Wong SS iki, kajaba kanggo njarah-rayah lan ngrusak kutha lan desa sing tentrem, ora ngerti apa-apa.

      kayane iki saka "penjaga" dheweke
      1. Чёрный
        Чёрный 27. mars 2019 16:14
        + 10
        kayane iki saka "penjaga" dheweke
        iki batmane wassat... ing mobil staf dheweke menyang kantor pos kanggo ngirim bingkisan sing dijarah menyang Zhinka ing Kryzhopl ngguyu
        1. panggang
          panggang 28. mars 2019 21:17
          0
          Ngguyu karo ngguyu, nanging padha njarah-rayah ana notabene!
          Marauders lan K.. ala!
    2. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 27. mars 2019 16:15
      + 21
      Jakal saka Angkatan Bersenjata Ukraina ora beda karo serigala NATO sing padha. Kajaba VSUshniks lan pravoseki liyane numpes wong. Gusti Allah dudu hakime - Gusti Allah sing ngukum dheweke !!! prajurit
      1. Чёрный
        Чёрный 27. mars 2019 16:19
        +9
        Kutipan saka bouncyhunter
        Gusti Allah dudu hakimé - Gusti Allah sing ngukum dhèwèké

        hi Gusti Allah mboten sare, Gusti Allah bakal maringi piwales marang saben wong miturut tumindake...
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 27. mars 2019 16:27
          +6
          Bebener sampeyan, aku dadi bungah. Ya, sampeyan ora bisa tansah ngontrol dhewe ... Gusti Allah sing Hakim ...
      2. CERBERFOL
        CERBERFOL 27. mars 2019 18:00
        +7
        Salah sawijining prajurit saka DPR nate ujar: "Rusia durung perang karo sampeyan (AFU). Lan yen iya, sampeyan bakal langsung ngerti babagan iki. Pisanan, komunikasi bakal dipotong ing saindhenging Ukraina. Banjur kabeh radar, obyek bakal njeblug Air pertahanan, depot senjata, etc. Dadi, padha durung duwe pengalaman kuwi.
        1. Gritsa
          Gritsa 28. mars 2019 04:58
          +2
          Kutipan saka cerberfol
          Dadi dheweke ora duwe pengalaman kasebut.

          Aku wonder apa padha duwe pengalaman ing countering sistem perang elektronik, ngancurake pluru layaran, nglindhungi saka gropyokan massive dening tukang ngebom lan pesawat serangan, confronting Unit wojo gedhe, landing serangan amfibi ing pesisir lan serangan udhara ing mburi Unit sing?
          Nalika kuwi pengalaman katon - banjur bisa ing NATO. Mung ora bakal ana siji.
      3. panggang
        panggang 28. mars 2019 21:11
        +1
        Dheweke uga ngombe tanpa isin!
        Banjur padha murub ing ngendi wae mripate katon!
    3. figwam
      figwam 27. mars 2019 16:38
      +4
      Jendral Ukrainia percaya yen Angkatan Bersenjata Ukraina luwih dhisik tinimbang tentara NATO babagan pengalaman tempur.

      Lan yen ana rong pistol ing weteng, banjur timbal bakal kaping pindho.
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 27. mars 2019 16:44
        +5
        hi
        Quote: figwam
        bakal ana rong pistol ing weteng

        Apa gunane? Ora cukup kanggo duwe pistol ing weteng - sampeyan kudu bisa nggunakake. Ora mung kanggo poto-shooting. nglirik
      2. utama147
        utama147 27. mars 2019 21:41
        +1
        Quote: figwam
        Jendral Ukrainia percaya yen Angkatan Bersenjata Ukraina luwih dhisik tinimbang tentara NATO babagan pengalaman tempur.

        Lan yen ana rong pistol ing weteng, banjur timbal bakal kaping pindho.

        skala kosmik "prajurit"! wassat
  2. Black_PR
    Black_PR 27. mars 2019 16:10
    +7
    Pemukul sing paling berpengalaman ing boiler nuduhake pengalamane...)
    1. 210okv
      210okv 27. mars 2019 16:13
      +6
      Pemulung paling berpengalaman ...
  3. duda
    duda 27. mars 2019 16:11
    + 14
    lan miturut pengalaman pertempuran - ing sawetara prakara, lan langkah ahead.

    apa dheweke ngomong babagan "boiler"? ngguyu
    1. nord2015
      nord2015 27. mars 2019 20:41
      +1
      Quote: duda
      apa dheweke ngomong babagan "boiler"?

      Dheweke uga ngerti carane njarah lan njupuk ing kutha-kuthane luwih apik. Mbokmenawa NATO bakal diajari iki.
      Lan carane sampeyan bisa nyolong lan ngedol senjata! Iki dudu lapangan sing dibajak kanggo NATO.
  4. Dmitry Alekseev
    Dmitry Alekseev 27. mars 2019 16:17
    +6
    (Nalika ditakoni apa sing dikarepake kanggo "pertempuran militer Rusia ing Donbass", jenderal kasebut mangsuli ...)
    Apa sing padha ngrokok ing Ukraina?! Torkaet ora childish. Lan anggota NATO bakal terus-terusan mangan sarapan ...
    1. askort154
      askort154 27. mars 2019 16:23
      +4
      Dmitry Alekseev .....Apa sing padha ngrokok ing Ukraina?!

      Isih ana moonshine, nanging daging babi kanggo cemilan ilang, ing pungkasan basa
    2. dgonni
      dgonni 27. mars 2019 18:08
      +2
      Dipangan ing javelin. TAPI ora suwe.
    3. Kerensky
      Kerensky 27. mars 2019 18:48
      +5
      Apa sing padha ngrokok ing Ukraina?!

      Apa sing diarani artikel kasebut:
      Petro Poroshenko matur marang Sekretaris Jenderal NATO Stoltenberg kanthi layang sing njaluk menehi rencana kanggo Kyiv.
  5. Chichikov
    Chichikov 27. mars 2019 16:19
    +2
    Miturut Naev, Ukraina wis suwe lan terus-terusan nuju gabung karo Aliansi Atlantik Lor, nanging sajrone 5 taun kepungkur, dheweke wis nggawe lompatan gedhe ing arah kasebut.
    Bodho lan ora duwe pendidikan! Carane bisa Ukraina "Suwene wis suwe lan terus-terusan arep gabung karo Aliansi Atlantik Lor, nanging sajrone 5 taun kepungkur wis nggawe lompatan gedhe ing arah iki", yen status non-blok sing diwènèhaké ing Konstitusi Ukraina diganti mung sawisé perebutan kekuwatan sing ora konstitusional ing 2014.
    1. Antares
      Antares 27. mars 2019 23:10
      -10
      Kutipan: Chichikov
      Kepiye carane Ukraina "wis suwe lan terus-terusan ngupayakake gabung karo Aliansi Atlantik Lor, nanging sajrone 5 taun kepungkur wis nggawe lompatan gedhe ing arah iki," yen status non-blok sing diwenehake ing Konstitusi Ukraina mung diganti. sawise perebutan kekuasaan sing ora konstitusional ing 2014.

      Inggih, jeneng negara iku Ukraina.
      Pakurmatan kudu kanggo jeneng negara. Minangka kanggo Federasi Rusia contone.
      Status non-blok wis resmi dibusak.
      ora ana pengambilalihan sing ora konstitusional. Ora ana sing ngonfirmasi iki. Kabeh negara ngakoni pamaréntahan anyar minangka pejabat tanpa alesan, kalebu Federasi Rusia.
      Federasi Rusia banget nyepetake gerakan negara menyang NATO.
      Crimeanash lan Donbasspochtinash malah nggawa wong Rusia ing Ukraina, apamaneh Rusia, menyang kamp pendukung NATO.
      Kanthi setya, populasi negara sing nganggo basa Rusia paling gedhé sawisé Federasi Rusia kasil didol kanggo ambisi.
      1. bk316
        bk316 28. mars 2019 13:58
        +1
        Nalika pengadilan kejahatan perang saka pamrentah sing paling dikenal sampeyan lulus lan ukuman ditindakake. Nalika kabeh Nazi sampeyan kejiret lan denazifikasi lengkap ditindakake ing lembaga pemerintah. Nalika bakal dianakaké voting nyata, tanpa kampanye Pemilu karo tong sampah lan ijo sarwa. Nalika ing media sampeyan ora bakal mbebayani maneh kanggo nulis bebener, utawa paling ora pendapat sampeyan dhewe. Lan iki bakal dadi kabeh.
        Nalika iku bakal bisa lan perlu kanggo hormat nulis UKRAINE bab negara, nanging saiki iku mung wilayah.
      2. Flint
        Flint 28. mars 2019 21:20
        0
        ora ana pengambilalihan sing ora konstitusional[b] [/ b]
        Iku bakal menarik kanggo ngerti artikel saka Konstitusi miturut kang Yanukovych dibusak saka daya?
  6. vovashturman
    vovashturman 27. mars 2019 16:23
    + 10
    scum iki njabat ing tentara Soviet lan lulus saka sekolah militèr Soviet, nanging padha bakal ngedol kanggo pinggiran lan NATO ...
    1. manajer senior
      manajer senior 27. mars 2019 17:32
      +2
      Kutipan saka vovashturman
      scum iki njabat ing tentara Soviet lan lulus saka sekolah militèr Soviet, nanging padha bakal ngedol kanggo pinggiran lan NATO ...

      NATO menyang pinggiran kaya bata kanggo wong sing klelep. Ya, lan pinggiran kanggo NATA, kaya koper tanpa gagang. Master dhawuh lan serfs dipimpin déning Stoltenberg bakal nyeret.
    2. 16329
      16329 27. mars 2019 22:40
      +3
      Dheweke nesu banget, mula dheweke ora mungkasi ing Crimea ing 2014 lan ora ana kesempatan kanggo pindhah menyang Angkatan Bersenjata Rusia kanthi njaga pangkat, dheweke ngarep-arep invasi Ukraina - lan ing kene dadi bummer, sampeyan kudu narik tali ing Angkatan Bersenjata Ukraina, sedih, ngina lan ora adiluhung
  7. Bull terrier
    Bull terrier 27. mars 2019 16:23
    +6
    kepiye carane entuk balabol iki ... kabeh wong nyoba lan nyoba. tanpa kendhat. ngomong langsung ing alam semesta lan rampung.
  8. vladcub
    vladcub 27. mars 2019 16:23
    +6
    "Miturut pengalaman pertempuran, dheweke luwih maju ing sawetara perkara" - tegese yen gabung karo NATO, para veteran ATO bakal ngajar anggota NATO. Pitakonan mung, apa sing bakal diwulangake marang NATO?
    Yen kabeh padha "kuat banget" kok padha ana: Debaltseve lan Ilovaisk?
    1. sabakina
      sabakina 27. mars 2019 19:36
      +4
      Kutipan saka vladcub
      "Miturut pengalaman pertempuran, dheweke luwih maju ing sawetara perkara" - tegese yen gabung karo NATO, para veteran ATO bakal ngajar anggota NATO. Pitakonan mung, apa sing bakal diwulangake marang NATO?
      Yen kabeh padha "kuat banget" kok padha ana: Debaltseve lan Ilovaisk?

      Pitakonan iki rada beda. NATO mulang wong-wong mau, padha mulang NATO....... Rungokna, nanging kita wong sing dihormati...(c) Iki saka guyon.
  9. Kucing
    Kucing 27. mars 2019 16:24
    +4
    Pengalaman mundur? Utawa drape strategis? Ora ana sing padha ing kene!
  10. Letnan Senior
    Letnan Senior 27. mars 2019 16:25
    + 10
    Tentara Ukraina saiki ora beda banget karo tentara negara-negara NATO, lan ing babagan pengalaman pertempuran, ing sawetara aspek, luwih maju.


    Iku langkah ahead dadi luwih sing NATO malah ora njupuk Sumerians menyang sawijining rangking, iku wedi kanggo ndeleng ngguyu

    "Kanthi militer Rusia, sing langsung melu agresi marang Ukraina, saben dina obrolan ditindakake ing basa senjata Ukrainia"


    Wow, aku saka Lugansk, aku lair lan gedhe ana, apa aku Rusia saiki? Endi paspor Rusiaku?

    Lan ya, luwih Soviet gegaman wis lungse.
    1. mouse
      mouse 27. mars 2019 16:42
      +4
      Kutipan: Letnan Senior
      Iku langkah ahead dadi luwih sing NATO malah ora njupuk Sumerians menyang sawijining rangking, iku wedi kanggo ndeleng

      sing seneng ngetutake mburi buntute ... nguntal bledug ... ngguyu padha ngaku negara "eksklusivitas" ... wassat
      1. Ora ala
        Ora ala 27. mars 2019 18:09
        +5
        Kutipan saka Mouse
        sing seneng ngetutake mburi buntute ... nguntal bledug ...

        Ing mburi buntut lan nyakot soko bakal njaluk. eseman
    2. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 27. mars 2019 17:00
      +5
      Jora, hello! prajurit
      Kutipan: Letnan Senior
      Aku saka Lugansk, aku lair lan gedhe ana

      Wilayah Lugansk (mantan Voroshilovgrad), distrik Perevalsky, kutha Zorinsk. ombenan
  11. evgen1221
    evgen1221 27. mars 2019 16:31
    +2
    Lha ya, skakuas bener - miturut (pengalaman pertempuran) kanggo mbasoni wong sing tentrem lan ngapusi, mesthine kejiret. Nalika mabuk (ing papan kerja) Nato isih kudu sinau.
  12. mvg
    mvg 27. mars 2019 16:34
    0
    Apa-ora, lan pengalaman. Kita uga scrambled ing Perang Donya II, padha diubengi, nyerah dening yuta, nanging gained pengalaman. Sing banjur mbayar tikel satus.
    Nanging wong iku bener. Tentara NATO, apa wae, saiki luwih unggul. 300 ewu wong liwat ATO. Dheweke bakal dadi Angkatan Udara lan Angkatan Laut sing wicaksana ( nglirik ) lan bakal dadi pasukan. Mesthi ora luwih ala tinimbang Bundeswehr utawa kodhok ing darat. Oalah. Susah. APU ar. 2014 lan APU arr. 2019 - macem-macem.
    1. Yeremia
      Yeremia 27. mars 2019 17:41
      0
      pancen bener. Lan ana tansah cukup swasana kupluk-prewangan nganti padha njaluk iku kanggo snot .. Lan kasunyatan iku 300 ewu liwati liwat ATO, lan wong-wong mau meh 100 ewu tetep ing tentara, padha ngerti carane akeh lan terus sinau . .. Ana Avatar, nanging iki ora ana maneh ing ngendi wae ...
    2. sabakina
      sabakina 27. mars 2019 19:30
      +2
      Shaw, apa bener kabeh Tentara Abang padha draping kaya ngono? Utawa mung sampeyan, wiwit sampeyan nulis kaya ngono?
  13. stalki
    stalki 27. mars 2019 16:35
    +1
    Yen sampeyan ora ngalem dhewe, ora ana sing bakal. Yen NATO duwe level kaya ngono, kenapa umume nggulung menyang Rusia, dheweke bisa mbungkus maneh.
  14. Rubah Biru
    Rubah Biru 27. mars 2019 16:37
    +1
    Ing wulan Maret, Petro Poroshenko nulis menyang Sekretaris Jenderal NATO Stoltenberg njaluk rencana aksi anggota kanggo Kyiv.
    Keanggotaan ditampa saka rezim sing ngatur ing Kyiv paling apik.
  15. Mayor_Whirlwind
    Mayor_Whirlwind 27. mars 2019 16:38
    +5
    Ing extermination saka populasi sipil dhewe, tentara Ukraina, dipimpin déning impostor Porosenko, njupuk Panggonan pisanan ing donya. Menapa malih, sampun ngancuraken warga Ukraina kanthi terang-terangan 4 taun, kanthi propaganda skala besar ing media Ukrainia. Dheweke ora tau perang karo tentara negara liyane lan ora menang siji kamenangan.
    1. Ora Rusia liberoid
      Ora Rusia liberoid 27. mars 2019 16:55
      +2
      perang) karo bala bajing lan asu mabur....nanging uga ora menang
  16. Ora Rusia liberoid
    Ora Rusia liberoid 27. mars 2019 16:54
    +2
    uga, yen ing mateni sipil, banjur ya, iku unggul))) lan ing boiler banget ... nanging padha ora poke irung menyang Crimea ... kanggo ndeleng pengalaman isih ora cukup.
  17. necromonger
    necromonger 27. mars 2019 16:55
    0
    lan ngendi kolom invasi?
  18. kothak penal
    kothak penal 27. mars 2019 17:05
    +5
    tentara Ukrainia ora beda banget karo tentara negara NATO, lan malah ngluwihi dheweke ing pengalaman pertempuran.

    Ing kene aku setuju karo "umum" .. duka Uga, para penyayang nyerang wong sing tentrem saka kadohan lan cepet-cepet mlayu saka adegan kekejaman kanthi ngobahake panah.
    Lan ing rampokan lan rampokan, ora ana sing padha karo Banderaite, wiwit jaman Perang Dunia II. prajurit
    Ora ngarep-arep welas wektu iki ...
    1. cniza
      cniza 27. mars 2019 21:26
      +2
      Dadi dheweke bakal terus sinau saka saben liyane.
  19. Komentar wis dibusak.
  20. morpogr
    morpogr 27. mars 2019 17:25
    +1
    Mung lintang sing luwih dhuwur tinimbang kita, mung gunung sing luwih dhuwur tinimbang kita. ngguyu
    1. sabakina
      sabakina 27. mars 2019 19:26
      +2
      Kutipan saka morpogr
      Mung lintang sing luwih dhuwur tinimbang kita, mung gunung sing luwih dhuwur tinimbang kita. ngguyu

      Lan apa bab gunung?
      Mung gunung sing luwih apik tinimbang gunung,
      Sing durung dadi.

      Sampeyan mbokmenawa tegese endhog ...
  21. Astra liar
    Astra liar 27. mars 2019 17:26
    +2
    Kutipan saka: askort154
    Dmitry Alekseev .....Apa sing padha ngrokok ing Ukraina?!

    Isih ana moonshine, nanging daging babi kanggo cemilan ilang, ing pungkasan basa

    Naev mangan celeng pungkasan? Apa dheweke, sing ngemis ora katon kaya dystrophics: padha duwe lemak disimpen
  22. Komentar wis dibusak.
  23. lophan2006
    lophan2006 27. mars 2019 17:33
    0
    Saben sandpiper memuji rawa-rawa. Kita duwe pejuang generasi 5 paling apik ing donya, sanajan tanpa mesin lan saiki prototipe. Sampeyan bisa nerusake, nanging ora nggawe luwih gampang. Lan babagan vysers saka Ukraina saka shifters lokal, supaya ana atusan wong dina lan saben wong kudu diwenehi manungsa waé? Mungkin sing luwih serius kanggo topik lan artikel sing kudu digoleki?
  24. Keyser Soze
    Keyser Soze 27. mars 2019 17:34
    +4
    Nanging, aku percaya yen tanggal mlebu Ukraina menyang NATO ora adoh saka kita.


    Ora ana sing ngeyel yen 70 taun iku wektu sing dawa utawa adoh .....
  25. Spinner74
    Spinner74 27. mars 2019 17:35
    +5
    Bandera bakal ngatur barang-barang, mula tangga-tanggane Bandera ngomong babagan ember slop! sinau sejarah!
  26. Rostislav Prokopenko
    Rostislav Prokopenko 27. mars 2019 17:38
    +2
    Nalika iku bakal padha bab video minangka Marines nyerah marang IRGC, banjur bakal bisa kanggo mbandhingaké. Ing sawetoro wektu, sawetara wong sing ora duwe omah nyerah.
    1. bk316
      bk316 27. mars 2019 17:44
      +4
      Dadi kabeh Angkatan Bersenjata Ukraina katon kaya iki, apa sing kudu dicuci lan diganti langsung sadurunge ditawan?
      1. Rostislav Prokopenko
        Rostislav Prokopenko 2 april 2019 20:05
        0
        Lan iki pikirane! Banjur ing ngarepe aggressor iku piye wae ora nyaman
  27. Igor Borisov_2
    Igor Borisov_2 27. mars 2019 17:44
    +2
    Kanthi njupuk perwira, panji lan pribadhi dhewe, tentara Ukrainia ngluwihi negara NATO .......
    1. cniza
      cniza 27. mars 2019 21:23
      +3
      Ing wayahe, kerugian non-pertempuran ngluwihi pertempuran.
      1. Separ DPR
        Separ DPR 28. mars 2019 02:48
        0
        Kutipan saka cniza
        Ing wayahe, kerugian non-pertempuran ngluwihi pertempuran.


        Lan iki "-" kanggo kita. Nanging ing wektu sing padha, sampeyan kudu ngerti sebabe kedadeyan kasebut.

        M I N S K I. . .
  28. Govorun
    Govorun 27. mars 2019 18:08
    +3
    Jendral Ukrainia percaya yen Angkatan Bersenjata Ukraina luwih dhisik tinimbang tentara NATO babagan pengalaman tempur.
    Kasus nalika jenderal luwih bodoh tinimbang pribadi ...
  29. LeonidL
    LeonidL 27. mars 2019 18:10
    +5
    Kita nyusul NATO ing jinis olahraga sing ditrapake militer - mlaku ngliwati medan kasar saka mungsuh, kemampuan kanggo nyerah kanthi cepet, rampokan langsung, nembak target sipil, bledosan ing tambang kita dhewe, konsumsi alkohol lan obat-obatan kanthi kecepatan tinggi .. .
  30. bang bang
    bang bang 27. mars 2019 18:50
    +1
    foto langsung nuduhake: JAMUR ... lan ora ana helm ing sirah, nanging topi jamur ing jaring .... nanging padha wong.
  31. sabakina
    sabakina 27. mars 2019 19:09
    +2
    saben dina ana pacelathon nganggo basa Ukrainia. Lan basa iki "padha ngerti banget," tambah Naev.
    Aku ora ngerti, apa iki pujian?
    1. cniza
      cniza 27. mars 2019 21:24
      +2
      Katon kaya proposal kanggo nambah karya basa. lol
  32. APASUS
    APASUS 27. mars 2019 19:30
    +2
    Apa sing ora bakal dingerteni ing Ukraina, NATO ora bakal perang kanggo Ukrainia.
  33. Narcolog
    Narcolog 27. mars 2019 19:44
    +1
    Ing wayahe, tentara Ukrainia ora disebut liyane saka "divisi biru" ing lokasi. Ngombe apa wae sing kobong. Instruktur NATO wis suwe nyerah marang Makhnovshchina iki lan mangan pait, amarga ora duwe pengarep-arep.
    1. cniza
      cniza 27. mars 2019 21:21
      +2
      Uga para instruktur, bebarengan karo dheweke ...
  34. Simferopol
    Simferopol 27. mars 2019 20:05
    +1
    Tentara paling kuat ing galaksi, sing, nanging Rusia bakal ngalahake maksimal 2 dina
  35. Dzafdet
    Dzafdet 27. mars 2019 20:23
    +3
    Kita kudu muter negara 404 menyang nol maneh ... Lan ora mulihake. Cukup...
    1. cniza
      cniza 27. mars 2019 21:20
      +1
      Dheweke bakal muter dhewe, ora akeh sing isih ana.
  36. balung 1
    balung 1 27. mars 2019 21:12
    +2
    Dadi aku bakal mulang wong Eropa babagan pengalaman perang saka prajurit sialan ngguyu
  37. ngempet
    ngempet 27. mars 2019 21:16
    +2
    Lan kenapa banjur instruktur asing ing Angkatan Bersenjata Ukraina?
    1. cniza
      cniza 27. mars 2019 21:19
      +2
      Kanggo sinau lan sinau saka pengalaman Angkatan Bersenjata Ukraina. lol
  38. cniza
    cniza 27. mars 2019 21:19
    +2
    Mung sakcepete ora ana sing mlebu.
  39. alexandmakedo
    alexandmakedo 27. mars 2019 21:26
    +3
    Inggih, soko, soko, nanging EXPERIENCE padha duwe luwih saka cukup. Cukup kanggo telung!



    Sawise latihan KAYA, dheweke ora wedi karo sapa wae.


    Inggih, yen ana apa-apa, banjur papan perlindungan tansah bisa ditemokake:

    1. Antares
      Antares 28. mars 2019 11:45
      -3
      Kutipan saka: aleksandrmakedo
      Inggih, soko, soko, nanging EXPERIENCE padha duwe luwih saka cukup. Cukup kanggo telung!

      ana lemak ing endi wae, ing NATO lan ing Federasi Rusia wis kebak
      Foto kapindho, kaya sing bisa ditulis, minangka wakil saka komunitas Cossack kanggo ngurmati Paul Jones. Ora ana politisi lan militer Ukraina ing kana.
      Sing nomer telu banget kualitase.Ana sing clumsily nggawe sirah, tanpa ngolah wates obyek.
      Ing foto iki, wong katon menyang lensa.
  40. Charik
    Charik 27. mars 2019 22:26
    0
    langkah maju, yaiku, nyembelih
  41. tolmachiev51
    tolmachiev51 28. mars 2019 03:02
    0
    - "Peter Poroshenko nguripake kanggo Sekretaris Jenderal NATO Stoltenberg karo layang kang takon kanggo rencana aksi anggota kanggo Kyiv" - status "scarecrow" lan padha bakal tetep sampeyan ing chain iki kanggo dangu, amarga
    Ing ngisor iki ora nampa dhuwit sing ringkih. Sampeyan "nglebokake" endhog emas kanggo dheweke.
  42. Kapten Stoner
    Kapten Stoner 28. mars 2019 08:30
    +1
    Yen dheweke lulus saka sekolah militèr ing Moskow, iku ateges sing wong outcast nyata.
  43. dermaga garing
    dermaga garing 28. mars 2019 11:04
    0
    Kajaba tembung "ganteng", aku ora duwe apa-apa, nuwun ...
  44. Antares
    Antares 28. mars 2019 11:47
    -3
    bisa diadili kanthi cara sing beda-beda - ana latihan militer ing EU, tanah kasebut nuduhake awake dhewe ing kono.
    Nanging, pengalaman apa wae minangka pengalaman! Mundur, maju, mbela, nyerang, mundhut - lan ngirim kerugian marang mungsuh, sampeyan sinau.
    Tanpa tentara iki, Ukraina ora bakal ana saiki.
    1. Penembak mesin391
      Penembak mesin391 28. mars 2019 21:44
      0
      Dheweke ora sinau apa-apa, amarga wong-wong sing entuk pengalaman tempur ing fase aktif pertempuran ing taun 2014 - awal 2015 wis suwe ninggalake rangking discordant saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan ninggalake kanggo njupuk strawberries ing Polandia (uga, mesthi. , wong-wong sing begja bisa slamet). Dadi amarga turnover, akumulasi pengalaman pertempuran ora kedadeyan. Sampeyan ora bisa gawe uwong yakin kula, Aku ora pengin Feed ukrotrol, supaya aku ora mangsuli.
  45. Jean Gela
    Jean Gela 28. mars 2019 13:09
    +2
    Carane njaluk ahead saka boiler manawa
    1. Penembak mesin391
      Penembak mesin391 28. mars 2019 21:36
      0
      Mung ing Piagam Pertempuran Angkatan Bersenjata Ukraina ditulis yen ketel minangka wangun utama perang. prajurit
  46. Avsei78
    Avsei78 28. mars 2019 17:55
    0
    Lan aku mikir yen satus APU uga ngluwihi pasukan khusus elit, detasemen gabungan planet Nibiru lan Mars. Dadi dadi.
  47. Penembak mesin391
    Penembak mesin391 28. mars 2019 21:27
    0
    Ya, mesthine, dheweke wis maju :) Anggota NATO, ora ketompo carane, ora tau mlebu ing boiler sing serius. Inggih, ora ana wong Ukrainia sing bakal ngajari carane mlaku menyang boiler. Inggih, kanggo rampokan, Ukrainians ing umum wis bisa, kanggo pejuang NATO, ngetokake "pertempuran" instruction. A jenis "Peraturan Pertempuran Marauder". Iku bakal njlèntrèhaké kabeh subtleties, kayata kasunyatan sing kulkas kudu thawed sadurunge dikirim dening mail, etc. Wiwit, ing syarat-syarat tingkat perampok saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan batalyon volunteer, padha overtook malah kabeh sisih gabungan saka prajurit Yugoslavia.
  48. alexandmakedo
    alexandmakedo 29. mars 2019 10:15
    0
    Quote: Antares
    Kutipan saka: aleksandrmakedo
    Inggih, soko, soko, nanging EXPERIENCE padha duwe luwih saka cukup. Cukup kanggo telung!

    ana lemak ing endi wae, ing NATO lan ing Federasi Rusia wis kebak
    Foto kapindho, kaya sing bisa ditulis, minangka wakil saka komunitas Cossack kanggo ngurmati Paul Jones. Ora ana politisi lan militer Ukraina ing kana.
    Sing nomer telu banget kualitase.Ana sing clumsily nggawe sirah, tanpa ngolah wates obyek.
    Ing foto iki, wong katon menyang lensa.



    Mangga, ana sing ndeleng menyang lensa.
    Kanggo foto iki, wong Polandia ngukum korespondene, amarga dheweke nganggep yen dheweke ngremehake wong Polandia. Menteri Luar Negeri ora duwe hak kanggo ngadeg ing posisi kaya ngono. Pose saka pelayan.




    Nanging wong Ukrainia bangga karo foto iki.



    Padha bangga sing cedhak karo godfather silit.