Review militèr

Ing Amerika Serikat, dheweke ngandhani carane bakal miwiti lan nyekel UAV Gremlin

12
Dynetics wis mbukak prototipe sistem tanpa awak Gremlin anyar, dikembangake atas jenenge lembaga riset lan pangembangan DARPA. Piranti dirancang kanggo mbukak kanggo penerbangan platform, utamane saka pesawat turboprop C-130.




Miturut pabrikan, Gremlin minangka UAV sing murah lan bisa digunakake maneh. Dikarepake yen piranti kasebut bakal diluncurake saka pesawat militèr sing ana (C-130 utawa C-17), nalika metu saka jangkauan mungsuh. Arsitèktur Gremlins modular lan ngidini sampeyan ngganti fungsi mesin kanthi cepet, umpamane, nambah muatan, nindakake operasi otonom lan dadi bagian saka sistem sing diarani. "sistem tanpa awak".

Sawise misi rampung, UAV sing janjeni bali menyang pesawat ibu, sing banjur bali menyang pangkalan operasional, ing ngendi tim teknis lemah bisa ngowahi piranti kasebut dadi anyar sajrone 24 jam.

Program Gremlins njelajah akeh wilayah teknis sing canggih, kalebu:

▪ Kebangkrutan lan evakuasi udhara sawetara pesawat kanthi kecepatan dhuwur
▪ Desain airframe murah kanthi umur winates
▪ Keamanan operasional ing misi beresiko dhuwur

Sadurunge dicathet yen ing April 2018, Dynetics dipilih minangka kontraktor kanggo ngrampungake desain lan, pungkasane, peluncuran Gremlins, uga pendaratan lan evakuasi nggunakake pesawat transportasi.

Dianggep manawa sistem kasebut bakal duwe otonomi sing dhuwur lan nindakake operasi, nyebarake kanthi mandiri ing klompok "grombolan". Ijol-ijolan data ing antarane piranti bakal ditindakake kanthi sinyal radio lan sistem optik: sing terakhir bakal mbantu ningkatake kualitas komunikasi antarane unit operasional grup.

Miturut data sing diterbitake, jarak penerbangan UAV ana ing kisaran saka 500 nganti 900 km, lan wektu sing ditindakake ing udara paling sethithik sak jam. Piranti kasebut katon kaya rudal jelajah, lan bakal bisa nggayuh kecepatan nganti 0,8 MAX.

Nglumpukake UAV sing wis rampung tugas bakal kaya fishing karo umpan saka prau obah. Drone kudu "nyusul" pesawat transportasi kanthi kacepetan udakara 220 km / jam. Sabanjure, aparat kudu njupuk kerucut, sing bisa ditarik ing kabel sing diturunake saka krenjang. Sistem kasebut meh padha karo sistem pengisian bahan bakar pesawat ing udara.

Dikarepake manawa pesawat apa wae sing dilengkapi piranti kasebut kanggo "nyekel" bakal bisa njupuk UAV, lan ora mung pesawat ratu asli. Tes demonstrasi Gremlin dijadwalake ing pertengahan 2019. Ing setengah jam, pesawat operator kudu njupuk ing Papan papat sistem unmanned janjeni.

Pengarang:
Foto sing digunakake:
Dinasti
12 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 28. mars 2019 12:30
    -2
    Ing Amerika Serikat, dheweke ngandhani carane bakal miwiti lan nyekel UAV Gremlin

    Sampeyan wis nyoba pesawat udara durung? aran
    1. mac789
      mac789 28. mars 2019 13:25
      0
      Dadi, yen sampeyan menehi kapal udara bagean saka segi telu sing terbalik, mula kenapa drone ora mlebu ing sisih ndhuwur ...
  2. Cowbra
    Cowbra 28. mars 2019 12:32
    +3
    TAPI! Kartun! wassat
    1. alexmach
      alexmach 28. mars 2019 20:02
      +1
      yen nonton nganti rampung?
  3. KVU-NSVD
    KVU-NSVD 28. mars 2019 12:39
    +1
    Konsep sing menarik yaiku modularitas, ijol-ijolan informasi liwat saluran optik, tumindak "kawanan", bisa digunakake maneh. Yen padha nambah radius pertempuran lan nambah kamungkinan saka kebangkrutan, ing umum, Fig ngerti carane kanggo menehi hasil karo misfortune, diwenehi rega kurang lan, miturut, karakter massa potensial.
    1. Komentar wis dibusak.
  4. rayuav
    rayuav 28. mars 2019 12:52
    +6
    operator ing kadohan saka paling 500 km sak memungsuhan gedhe-gedhe ora marang Serbia nalika kabeh frekuensi sing clogged, carane bakal padha ngatur uga, lan carcasses saka s-130 lan s-17 bakal kawentar ing sawetara 3 cm. kaya wit Natal
    1. dheweke Ra
      dheweke Ra 28. mars 2019 14:41
      0
      Aku setuju, kolega! Nggoleki kartun kasebut, aku mikir yen kabeh paket iki diitung saka konsep supremasi udara .... hehe ...
      1. 5
        5 29. mars 2019 22:03
        0
        Nyiyapake lan nggarap luwih dhisik kemungkinan kanggo ngilangi "ratu" Gremlins lan UAV liyane, yaiku, senjata anti-pesawat ing operator seluler, saka kapal menyang operator udara sing nggawa senjata anti-pesawat (S-400, lsp.) menyang arah lan jarak sing dikarepake. Mobilitas sistem pertahanan udara dadi kabutuhan, amarga sing stasioner dilewati ing rute sing dihitung. Kene lan nggunakake sistem nimbali udhara saka operator transportasi udhara (.S-400) karo pendekatan kanggo Bukak sing dikarepake lan wilayah tutup .. Sampeyan ora perlu nggunakake bom abot, iku uga bisa nggunakake buruh transportasi. Makarya tanpa lelah kanggo nyukupi syarat-syarat saiki lan ing mangsa ngarep.
  5. Letnan Senior
    Letnan Senior 28. mars 2019 14:16
    -1
    "Gremlin" - UAV inexpensive lan bisa digunakake maneh


    Jeneng sing diwenehake mesthi epik. Gremlin, Viper, Reaper.
    Aku ngusulake jeneng kanggo teknik sabanjure - Svolota, Scum, Sapi, Scoundrel, Ghoul, Dodik))))
    1. kesalahan digital
      kesalahan digital 29. mars 2019 21:51
      0
      Dear, iki mung dolanan tembung: gremlin - kremlin. Warisan Perang Dingin, ora liya. Tembung-tembung sing wis suwe dimangerteni dening gerontokrat sing kuwasa ing loro-lorone.
  6. ora ana siji111 ora ana
    ora ana siji111 ora ana 28. mars 2019 17:41
    0
    ya marang; padha njupuk lan marang
  7. Letnan Kolonel Angkatan Udara USSR ing cadangan
    0
    Kutipan: Letnan Senior
    "Gremlin" - UAV inexpensive lan bisa digunakake maneh


    Jeneng sing diwenehake mesthi epik. Gremlin, Viper, Reaper.
    Aku ngusulake jeneng kanggo teknik sabanjure - Svolota, Scum, Sapi, Scoundrel, Ghoul, Dodik))))

    Dheweke ora ngerti basa Rusia ... Kremlin ...