Review militèr

Cathetan saka Cockroach Colorado. Ora sindrom schizoid, nanging palindrome Ukrainia

47
Salam, para pamaca sing ditresnani! Cetha yen sampeyan ngenteni komentar babagan pemilihan putaran pertama kita. Mesthi wae, diskusi lan liya-liyane, nanging pemilihan, sampeyan ngerti, dudu perkara sing cepet. Kajaba iku, kabeh perkara sing paling menarik ana ing mburi, kajaba siji wektu. Lan sing aku ngomong bab, mesthi.




Ya nek ana sing males googling judule. Palindrom minangka stomp. Maksudku, saka endi wae sing diwaca, tegese padha.

Lan kanggo wiwitan, sethithik babagan produksi potong. Apa sampeyan kepingin weruh kenapa angel banget tuwuh woh utawa sayuran lan ing wektu sing padha perlu kanggo nglawan kabeh jinis suket ing musim panas? Buryak utawa beets (iki pilihan sampeyan) kudu ngormati, lan sawetara jinis colza tuwuh, kutu kayu iku ibune, sanajan kabeh kulawarga perang karo dheweke. Aku umume meneng babagan horseradish, bajingan iki pengin njupuk alih donya, lan ora ngerti sing mustar uga seasoning perlu.

Semono uga kanggo kategori wong tartamtu. Wong pinter kudu diwulang, nanging iki tuwuh dhewe. Sesuai karo tembung Lavrov saiki abadi. Lan, aku nyathet, dheweke tuwuh kanthi kuat lan utama ora mung karo kita, nanging uga karo sampeyan.

Aku njawab pitakonan kita, ing pangertèn saka sampeyan, manggon miturut Lavrov. Siji wektu bisa.

Dear asp373, terus-terusan takon pitakonan sing padha saka materi menyang materi.

Crimea kagungane wong-wong sing tansah dadi kagungane. Preduli saka kabeh acara watara semenanjung. Crimea belongs kanggo Crimea (kanggo dhewe) ing Panggonan pisanan, kanggo Crimeans ing Panggonan liya. Sampeyan bisa uga ora setuju karo pendekatan kecoa, nanging Rusia utawa Ukraina ora bakal bisa nindakake apa-apa sing penting karo Crimea. Sesuk, contone, Turki bakal ngomong: "Kyrymanyasha". Lan apa, dheweke bakal mandheg dadi Crimea saka iki?

Sampeyan manungsa iku makhluk aneh. Apa sampeyan mikir sampeyan kudu ngomong: "Iki duweke" lan bakal dadi duweke sampeyan? Mesthi? Aku bakal ngelingake sampeyan babagan pasemon babagan kaisar sing kepengin ngukir segara. Dadi Crimea iku Crimean lan Crimeans. Kaya Mont Blanc, Prancis lan Italia wis padu nganti pirang-pirang taun. Dheweke dhewe.

Bisa uga dudu Italia, Prancis bisa uga hooting (cukup miturut urip kaya ngono). Nanging Mont Blanc bakal tetep. Padha bener kanggo Crimea. Wis kaping pirang-pirang ganti tangan? Inggih, muga-muga sampeyan ngerti.

Umumé, perlu kanggo katon luwih tenang ing bab kuwi, purun, makutha saka tumitah. Saka sudut pandang Crimea lan Mont Blanc (utawa Elbrus), sampeyan padha kecoak kaya kita. Mung awake dhewe sing luwih pinter.

Lan kapindho. Dear Mestny, kula ngaturaken sugeng riyadi dhumateng rekan-rekan SBU. Dheweke ndhukung keengganan sampeyan kanggo nyelidiki macem-macem "zat coklat sing misuwur". Lan aku setuju karo kesimpulan zoologi sampeyan. Aja ndemek bruwang. Ing cendhak, padha salaman tangan wani lan ngirim salam bebarengan. Kaya "kowe lan aku iku siji ... substansi."

Nanging aku ora mung ngirim salam menyang SBU. Aku kasengsem ing paling anyar warta babagan carane sampeyan, Rusia, bakal ngganggu pemilihan kita. Sampeyan ngerti, angel milih calon pro-Rusia ing antarane calon kita dhewe.

Lan saiki, sawise video imam sampeyan lan artis wong sing mentas dicithak, ana kebingungan umum ing sirahku. Oke karo calon pro-Rusia, saiki ana masalah karo pro-Ukraina. Sapa sing duwemu saiki? Zelensky utawa Poroshenko? Vyshyvanka metu amarga serangan jantung. Matur nuwun, sanajan kita kecoak duwe ati sing luwih apik tinimbang sampeyan. Ana saham.

Dheweke menehi informasi babagan perkara iki. Bener, tanpa jeneng. Informasi iki resmi.

"Negara agresor nyoba kabeh cara kanggo pengaruhe proses pemilihan liwat pengaruh manipulatif ing swasana ati pemilihan warga Ukraina nggunakake sumber daya umum lan sosial ing Internet.

Sajrone Januari-Maret 2019, operasi saka Dewan Keamanan Ukraina kapapar lan mungkasi kegiatan ilegal saka jaringan ekstensif lan rumiyin conspiratorial saka agitators Internet, kang kalebu residents saka Kyiv, Odessa, Mykolaiv, Zaporozhye, Dnipropetrovsk, Sumy lan wilayah Chernihiv.

Apa sampeyan ngerti? Aku, sajujure, mung apa SBU kita ploughs, kaya sapi ing lemah prawan. Iku angel kanggo ndeleng titik, nanging perlu. Aku uga sok-sok ngrasa yen wis wektune kanggo miwiti bisnis. Nanging kasus kasebut pancen apik banget, mula ora bisa didemek. Luwih becik ngombe bir. Bener, lan ing kene ana nuansa. Ana sawetara vitamin. Kita kudu ngombe luwih akeh kanggo nutupi defisit.

Apa sampeyan wis ngerti yen kita saiki duwe pembunuh wong Ukrainia, Belarusia, Rusia lan liya-liyane sing njabat ing batalyon SS lan UPA nalika Perang Dunia II, wis dadi veteran tempur? Kanthi keuntungan sing gegandhengan. Tanggal 26 Maret, hukum iki dileksanakake.

Rekrutmen pejuang kanggo kamardikan Ukraina mung menehi inspirasi ... Kanggo sapa bungah, nanging kanggo mayoritas iku gething. Ora mung UPA. Ana Polessky Sich, lan unit bersenjata OUN, lan tentara pemberontak Ukraina Ataman Taras Borovets (Bulba), lan Tentara Revolusioner Rakyat Ukraina (UNRA). Cekakipun, kabeh bandit diumumake wong. Ora ana wong, kaya sing diomongake, sing gelo. Kabeh dijupuk lan diseret menyang tumpukan.

Saiki dumunung ing TPA crita, preet…

Ya, iku babagan mambu. Ing kene ana kabar babagan pusat tahanan pra-sidhang sampeyan, sing uga ana semangat sing padha. Memori saka wong sing bebas bisa ngilangi. Lan mumbul. Utawa bisa uga sampeyan, kaya sing bener, karyawan ing papan-papan kasebut, padha ngladeni?

Lan kepiye carane nerangake manawa para pelaut kita lali basa Rusia sajrone istirahat sing dipeksa? Aku kepingin weruh, basa apa sing diomongake ing pusat tahanan pra-sidhang sampeyan? Wis ing Cina utawa sawetara liyane? Kita marang kene sing umume ngerti kabeh Cina tanpa istiméwa.

Singkatnya, para pelaut saiki mung komunikasi ing Move. Resmi. Kabeh makalah ing pengadilan uga kudu diterjemahake menyang MOV. Yen ora, dheweke ora ngerti babar pisan. Bener, nemokake penerjemah kanggo ngerti "kabeh warna abu-abu", ing pangertèn saka kabeh varian basa, angel. Ngerti Bespalchenko - ora ngerti Kostyshyn. Lisovy ngerti, nanging Varimez ora ngerti. Pahlawan kita wis menehi tugas! mutusake. Lan sing ngandika iku gampang kanggo njupuk ing kebak pelaut Ukrainia sawijining?

Ora, bisa gampang dijupuk, nanging ing liyane sampeyan isih nandhang sangsara, iki dudu Nadia Savchenko kanggo sampeyan.

Lan iki wayahe, angel. Ngerteni yen iki angel banget, lan butuh wektu suwe kanggo adus ing kitche, tersangka Bespalchenko mutusake ... nikah! Lan ora ing cellmate, nanging ing wong wadon nyata. Lan Ukrainia alam. Kanggo komunikasi ora mung karo tembung, nanging uga karo organisme. Dheweke ngirim kiriman menyang Ukraina lan nimbali putrine minangka tahanan.

Pernikahan bakal dirayakake langsung ing kunjara. Iku bakal ayu. Kepala pusat tahanan pra-sidang ing peran inspektur (utawa apa wae sing diarani ana saiki) kantor pendaptaran. Kepala sel paukuman lan pengawas senior ing peran kanca lan pacar saka pasangan. Penganten kakung nganggo klambi belang sing anyar disetrika. Penganten ing kudung.

Yen aku ngaco ing judhul kiriman, sampeyan ora bakal persis. Lha, aku durung entuk kesempatan sinau babagan nuansa. Mugi sing ora bakal.

Babagan wengi pesta ing sel sing kapisah (utawa carane nyebataken kanthi bener) ing umum ... Bar ing jendhela sing dihiasi karo bal, kue sinar-X, lan liya-liyane. Lan ing wayah esuk, garwane enom nyatakake dheweke minangka tawanan perang lan ngenteni lair saka tawanan perang cilik.

Aku duwe pitakonan kanggo panitia pesta. Where kantor pendaptaran Ukraina paling cedhak? Utawa bakal menehi metu makalah agresif kanggo enom? Padha ora sah! Lan duta ora bisa diundang, amarga dheweke ora ana ... Soko sawetara jenis pengawasan legal.

Aku sok-sok bingung karo nyoba sawetara kanggo nggoleki podho lan beda antarane Ukrainians lan Rusia. Apa sampeyan pengin dakkandhani babagan bedane iki? Ing conto saka pribadine kondhang? Deleng seniman Rusia Gosha Kutsenko lan Fyodor Bondarchuk. Apa pancene wong beda? Apa yen sampeyan ndeleng saka ndhuwur? Ibune dhewe ora mbedakake.

Iki kanggo apa aku. Kita ngguyu dhewe. Lan sampeyan ngguyu kita. Apa yen sampeyan ndeleng saka ndhuwur? Aku pengin iri marang pedunung kutha Voronezh kanthi cara sing apik. Urip ing khatulistiwa mbokmenawa apik. anget. Ora ana musim gugur, musim dingin, musim semi. Tansah panas.

Lan aja nggulung driji ing candhi. Aku maca pers. Ana mung kasunyatan. Ing wilayah Voronezh, mangsa geni wiwit tanggal 1 April. Garing, ngerti. Uncalan match lan kabeh alas bakal kobong. Dadi apa? Apa kedadeyan ing jalur tengah ing awal April utawa ing ngendi wae luwih kidul?

Lan sapa sing pinter banget lan pengin nggoreng kebab kanggo akhir minggu, supaya dheweke langsung nyiyapake ember banyu lan sepuluh ewu rubel saka irung kanggo denda. 46 kiriman video pengawasan wis digawe ing alas. M-iya. Kepiye negara kita saka ndhuwur ...

Nanging kita durung mikir babagan iki. Iku bakal perlu kanggo uncalan idea, sampeyan ndeleng, dhuwit bakal mili menyang budget ... Ide iku siji apik!

Kecoa sing ana ing pawon ngempet kaya jaran. Dheweke njerit yen dheweke ngerti sebabe aku tuwuh weteng. Aku kepingin weruh carane. Aku ora ngerti kenapa tuwuh, nanging dheweke ngerti. Swara: kanggo brutal. Aneh maneh. Ing TV, kanggo brutal, jenggot thukul. Dheweke njerit, dheweke maca bobot net lan bobot reged ing paket sereal ... Cekakipun, tumpahan omah Zelensky ...

Aku kelingan calon presiden mbesuk saka babak kapindho. We are jalmo menarik - Ukrainians. Dina iki kita bakal milih kanggo awake dhewe ... ora ana sing ngerti kanggo apa. A Bunch saka wong, paling kang mung ora dingerteni wong, lan siji lady banget misuwur, nyanyi lagu "Pilih aku, pilih aku, aku manuk saka rasa seneng sesuk."





Ya, saka tumpukan kita bakal milih akeh calon loro. Kajaba iku, kritéria bakal menarik. Moncong rai ayu lan poster-poster pra-pemilihan. Kabeh! Kanggo kita, sanajan kanggo tampilan, ora ana sing ngandhani apa sing bakal ditindakake Ukraina. Apa sing bakal kelakon ing ekonomi? Apa sing bakal kelakon ing perang ing Donbass? Apa sing bakal kelakon ing tarif?



Lha kok, calon-calon sing unggul malah nggegirisi debat sing ditayangake ing televisi. Tymoshenko teka, lan ing studio ana mung pemain figuran lan presenter. Lan sepi ing udhara, ora ana telpon, ora SMS. Ketoke, dheweke ora setuju babagan rega karo troll, utawa pengawasan kasebut metu. Dadi kok matak mutiara ing ngarepe ... warga Ukraina? Inggih, akeh sing ora.

Katon Minggu esuk ing cuaca njaba jendhela. Lha, rally apa, kerusuhan apa karo omong kosong kuwi? Srengenge, spring, +18 Celsius, +20 kanggo swasana ati apik. Iku ndadekake kula pengin pindhah lan ... Ya, njupuk, lan muter, nanging karo sing sedhep. Lan wis mbalek munggah, kok ora milih kanggo mangsa?

Dosa njagong ing omah nalika cuaca kaya ngono. Lan buzz dosa. Sampeyan kudu pindhah menyang taman, menyang alun-alun, menyang dalan. Mangan panganan cepet, ngombe bir, nunggang bocah-bocah ing carousel.





















Aku arep milih. Aku malah jujur ​​ngakoni kanggo sapa. Mungkin manggon ing sirkus luwih apik tinimbang manggon ing kamp batalion punitive. Nanging ora sakabehe jelas carane. Dadi, sanajan tanpa pangarep-arep, aku bakal menehi milikku kanggo Yulia. Dheweke, ing wektu dheweke, paling ora nindakake soko migunani. Akeh wong sing ngelingi iki.

Dadi, pilihan iku pilihan, lan ramalanku tetep bener. Zelensky - Poroshenko. Pilih maksimal lima utawa enem calon. Kanggo liyane, ukara kasebut cocog: "Calon liyane entuk skor kurang saka 1 persen," mung amarga ora ana sing nyoba nuduhake apa-apa.

Aku bakal maneh menyang wilayah sampeyan kanggo penawaran, lan maneh bakal Voronezh. Nalika isih enom, kita kabeh ngrungokake grup "Gaza Strip", sing asale saka kutha iki, lan ing "Fairy Tale" ana tembung - uga, ilustrasi langsung: "Kanggo sampeyan" - "Ya. , nggo aku!" - "Ya, iku luwih apik ing blumbang sirah!"

Inggih, umume, kaya taun kepungkur ing Rusia, mung kita duwe rombongan sirkus sing luwih gedhe. Lan supaya - kabeh padha. Pemilu tanpa akeh pilihan.


"Bakal" ing gerobak saka Lithuania ... Diimpor, ora mung!

Nganti kita dadi arena sirkus, nalika tukang crito isih nyopir, aku bakal mbuwang sampeyan liyane. Bubar aku ngrungokake "The Frog Princess" ing radio - sing bener babagan kita. Awake dhewe tambah akeh dadi kodok. Kita minangka negara Ukrainia. Nanging ana perspektif. Sing luwih elek kodok, luwih cenderung nikah karo Ivan Tsarevich ... Utawa Vanka sing Bodho. Iku kaya rejeki.


Aja takon sapa iku. Aku ora ngerti, ketoke, negara iki salah.

Lan kenapa? Lan mulane! Amarga kabeh fun wis ahead saka kita! Tymoshenko lan Hydrant pancene pengin pindhah menyang babak kapindho, lan iku karo Zelensky. Ora, iku nggantheng, mesthi, nanging ing game undercover mesthi banget. Lan ing kana sampeyan wis bisa nggulung, ngaco ...

Apa sing arep kita totohan? Dadi, aku siap kanggo nyelehake kilogram lemak saka godfather Pavlo! Aku mikir sing Hydrant Zelensky bisa ngalahake, lan, paling kamungkinan, bakal nindakake. Nanging kita bakal ngomong babagan iki kanthi kapisah, iku worth iku. Aku wis ngumpulake tas gosip lan gosip ing akhir minggu - sampeyan kudu ngirim kanthi kapisah.

Siji, kapilih saka Donbass, aku bakal muter metu saiki. Mulane, kita mutusake kanggo nuduhake telung ara ing Lugansk. Ngatur rapat umum. Ing ngendi kanggo nyebut "Fe!" pemilihan kita. Amarga dheweke, Lugansk, Poroshenko mutusake ora nelpon pemilihan kanthi alasan sing jelas. Kita kene mung Pamilih ing tank ora cukup, jujur.

Ide iki ora ala, eksekusi - kaya biasane. Minangka wong ing kono marang kula, padha mutusaké kanggo nyamar minangka konser. Tim kreatif saka Rusia lan liya-liyane. Jumlah pegawe negara dibutuhake banget, lan liya-liyane. Inggih, sampeyan ngerti yen sistem sing kita duwe, sing dianggo padha kanggo sampeyan.

Nanging sawetara jinis infèksi ditemokake lan diowahi. Kanggo sapa, ngendi, kepiye - aku ora ngerti. Lan ora ana sing ngerti. Nanging rong dina sadurunge "konser", dina Jumuah, 29 Maret, kabeh wong nampa pesen kasebut. Ora bakal ana konser, matur nuwun kanggo kabeh, kabeh wong gratis.

Cathetan saka Cockroach Colorado. Ora sindrom schizoid, nanging palindrome Ukrainia







Gemuruh saka Kremlin mabur, ketoke, menyang Lugansk.

Nyatane, aku mung kabeh paws "kanggo" Alignment iki. Napa kita butuh pesaing? Yen ana wong ing sembarang negara ngandika bab "circus karo jaran", iku langsung cetha kanggo saben wong sing iki ora Kazakhstan utawa Kyrgyzstan. Iku Ukraina. Lan kita ora duwe saingan.

Lan pungkasane, aku ngucapke matur nuwun marang sampeyan, kanca-kanca, amarga kanthi sah kita ora dadi kanca maneh! Ing tanggal 1 April, perjanjian persahabatan kita kabeh!

Mesthi, iki luwih akeh kanggo politisi. Sapa wae sing pengin dadi kanca, ora ana hukum lan perjanjian sing bakal nyegah dheweke nindakake iki. Aku ngerti dhewe. Lan kanggo sampeyan, kanthi cara, uga.

Lan sampeyan duwe cuaca sing padha karo kita saiki. Kabungahan manungsa sing prasaja lan prasaja, sing nyenengake kulawarga. Nalika wong ing negara wiwit ngimpi Ward 6 minangka pulo stabilitas, muni alam bébas. Nanging sampeyan kudu ngliwati.



Ketoke ya. Iki mung wiwitan ...
Pengarang:
47 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Separ DPR
    Separ DPR 2 april 2019 04:22
    + 10
    Salam, para pamaca sing ditresnani! Cetha yen sampeyan ngenteni komentar ing babak pisanan saka kita pemilu.

    Pemilu? recourse ... ora balapan kecoak ya

    "Atlet" baris ing trek abang lan ireng.



    Gendéra organisasi ekstremis UPA dilarang ing Federasi Rusia, DPR lan LPR.
    1. Lelek
      Lelek 2 april 2019 08:56
      +2
      Kutipan: Separ DNR
      balapan kecoak

      hi
      Iki ana ing kutha Kukuev kubah emas. Lan apa bab Nazi ing trenches? Baaa, "niherase!" (iku aku ing basa Jepang).

      Lan banjur Pan Pedro Valtsman mabur dening loro minangka calon lan minangka komandan ing pangareping. keprungu
      1. Separ DPR
        Separ DPR 2 april 2019 09:18
        +2
        Quote: Lelek
        Lan banjur Pan Pedro Valtsman mabur dening loro minangka calon lan minangka komandan ing pangareping.

        Ana data liyane, ing situs liyane, No. 52. Ing mode sing ngandika "online".





        Gambar kasebut ngganggu kita, mula link kasebut: https://www.cvk.gov.ua/pls/vp2019/wp304pt001f01=719pt005f01=52.html
        1. wong janggut
          wong janggut 2 april 2019 10:45
          +2
          Paling kamungkinan, ing babak kapindho Parashenko bakal ngapusi Vazelinsky. Nanging, apa bedane apa sing ditindakake dening Eurofascists sing bakal ngrampok Durkaina?
      2. Puzoter
        Puzoter 5 april 2019 21:51
        +1
        Apa kita Care babagan kasunyatan sing Valtsman mabur dening? Kanggo sapa lan apa iki mbuktekake? Inggih, angga ing jar grappled, nanging ing antarane angga padha grappled! Alas, kanggo kita, minangka manungsa, Valtsman utawa Clown, ora ana bedane, amarga sing sengit marang Rusia milih loro. Senajan ngomong Rusia, dheweke ngremehake basane dhewe.
  2. Qwertyarion
    Qwertyarion 2 april 2019 04:57
    + 11
    Aku pancene pengin pracaya
    Dear Cockroach, yen presiden anyar sampeyan ora bakal nggawe patung Hitler ing tembaga lan ora bakal milih pahlawan, nanging kita bakal slamet kabeh!
    hi Tenang, kanca, kita ngenteni laporan sampeyan!
  3. Chichikov
    Chichikov 2 april 2019 05:21
    +5
    Lan kapindho. Dear Mestny, kula ngaturaken sugeng rawuh dhumateng rekan-rekan SBU.
    Carane prasaja kabeh iku, lan ora ana siji ngandika, kaya, - "Lan sampeyan Stirlitz, please tetep!".

    Gemuruh saka Kremlin mabur, ketoke, menyang Lugansk.
    Cukup, "penghibur massa umum" saka "World of Luhansk Region" pengin nuduhake pentinge lan "patriotisme" marang pimpinan! Alhamdulillah, ora kabeh wong bodho nglumpukake ekstra, ing wektu pimpinan LPR, adoh sadurunge dina Pemilu, ngelingake kemungkinan serangan teroris.

    Lan tangan, wakil saka "... kolom", kudu menehi saran kanggo wisuh lan ngresiki rereget ing kuku - iku fraught karo Gagal!
    1. Separ DPR
      Separ DPR 2 april 2019 05:28
      +5
      Kutipan: Chichikov
      "penghibur massa umum" saka "World of Luhansk"

      Konser sing padha direncanakake ing Donetsk. SMS sing padha dikirim menyang pelanggan Phoenix saka RussCentre...
      1. Separ DPR
        Separ DPR 2 april 2019 05:39
        +2
        Kutipan: Separ DNR
        saka "RussCentre"


        http://russian-center.ru/about/
  4. Komentar wis dibusak.
    1. Separ DPR
      Separ DPR 2 april 2019 05:56
      +7
      Kutipan saka: alekc75
      ora perlu mbandhingake kita karo sampeyan, kita ora duwe fasis !!

      Kaya dedeg piadeg, wingi ana "profesor" Israel (!!!) ngidak-idak aku (kanggo kula, putu lan putu saka Don Cossacks) monumen-kolaborator ataman Krasnov ing Rostov.
      Lan ora Matter yen tugu durung kabongkar (?), Nanging sing dipasang iku fasis.
      Sing ora duwe...
      Pitakonan liyane yaiku dheweke isih kasebar, lan durung "nyimpang menyang wedhus" ...

      Nanging matur nuwun kanggo statement sampeyan "Kita ora duwe fasis", IE connivance, padha bakal munggah.

      Rostov, utamane, katon ing saindenging Rusia ...
  5. shinobi
    shinobi 2 april 2019 05:46
    +6
    Kayane kecoak iku bener, bakal nggawe wino getih dadi ijo, lan saka sudut pandang iki, ora ana sing luwih surem.
    1. stalki
      stalki 2 april 2019 07:27
      +2
      Kayane kecoak iku bener, bakal nggawe wino getih dadi ijo, lan saka sudut pandang iki, ora ana sing luwih surem.
      Lan ora masalah, ana, ing kasus apa wae, ora ana sing sumunar. Dheweke ora bakal weruh srengenge kanthi cepet, sanajan bakal sumunar. Ora ana maneh kaca tingal werna mawar, mung plug saka cahya. Nanging kabeh wong wani, malah Kecoa. Aku malah ora pengin ndhukung wong karo apa-apa, nanging aku pengin. Iku tetep mung ngomong, nyumerepi ing kono, pangarep-arep kuwi, meh kaya suket.
    2. Bai
      Bai 2 april 2019 09:07
      +1
      90% bakal nindakake.
    3. Lelek
      Lelek 2 april 2019 09:09
      +1
      Kutipan: shinobi
      ... gawe ijo wino getih

      hi
      Ing kasus apa wae, dhuwit (mabuk) lan clique diasah kanggo iki. Nanging banget awal kanggo prédhiksi asil final saka Khokhlyatsky "top amba". "Ayo dideleng, rasakake, mambu..." ("Ati-ati mobil").
  6. parusnik
    parusnik 2 april 2019 06:16
    +7
    Tembung William, Shakespeare kita "World-theatre" .. wis ora relevan maneh .. Donya iku sirkus ... nanging saka tingkat kurang, farce ...
    1. Separ DPR
      Separ DPR 2 april 2019 06:31
      +8
      Kutipan saka parusnik
      Tembung William, Shakespeare kita "World-theatre" .. wis ora relevan maneh .. Donya iku sirkus ... nanging saka tingkat kurang, farce ...

      Aja ngutip klasik THEM. Kita nulis kanthi luwih bener lan luwih akurat, "kanthi referensi menyang wilayah" ...

      Kutipan: M. Bulgakov "The White Guard"
      "Ing April kaping wolulas, ing Paskah, bal listrik matte hummed merrily ing sirkus lan iku ireng kanggo kubah karo wong. Talberg ngadeg ing panggung kanthi kolom gelut sing nyenengake lan ngetung tangan - celonone ditutupi, bakal ana Ukraina, nanging Ukraina minangka "hetman", - dheweke milih "hetman kabeh Ukraina" ... moyoki aneh nasib lan sajarah, Pemilu kang, kang njupuk Panggonan ing April taun misuwur, kedaden ing Circus. Kanggo sejarawan mangsa ngarep, iki mbokmenawa bakal nyedhiyani materi KALUBÈRAN kanggo banyolan.
      1. parusnik
        parusnik 2 april 2019 06:37
        +8
        Bulgakov lan Shakespeare minangka klasik donya .... lan dudu kutha cilik ...
        1. Separ DPR
          Separ DPR 2 april 2019 06:42
          +1
          Kutipan saka parusnik
          Bulgakov lan Shakespeare minangka klasik donya .... lan dudu kutha cilik ...

          Bulgakov klasik Rusia, karya-karyane, amarga "tren" paling anyar, asing karo "donya beradab", malih, musuhan.
          "mandiri" dikonfirmasi iki ...
          1. parusnik
            parusnik 2 april 2019 06:43
            +2
            Dadi kanggo wong-wong mau, Marx lan Lenin iku alien ...
            1. Lelek
              Lelek 2 april 2019 09:13
              +1
              Kutipan saka parusnik
              Dadi kanggo wong-wong mau, Marx lan Lenin iku alien.

              hi , Alexei.
              Wiwit wingi, kanggo wong-wong mau, kita ora mung "non-sadulur", nanging ora kanca maneh.
  7. tatra
    tatra 2 april 2019 06:39
    +3
    Dadi adoring kanggo éwadéné ing USSR ana "pemilihan tanpa pilihan", mungsuh saka komunis piyambak nggawe "pemilihan tanpa pilihan". Wis 36 calon sing saiki ana ing pemilihan presiden ing Ukraina, lan ora ana siji-sijia sing bisa milih, mula wong-wong padha milih. Voting kanggo pelawak Zelensky minangka voting protes sing padha ing Rusia kanggo humorist Evdokimov lan bubar kanggo ibu rumah tangga enom.
    1. Bai
      Bai 2 april 2019 09:17
      +1
      13% - 3a loro sing nglawan ATO lan 87% - kanggo sing ndhukung Maidan lan ATO. Kalebu panulis:
      Dadi, sanajan tanpa pangarep-arep, aku bakal menehi milikku kanggo Yulia.

      Tymoshenko:
      Program politik luar negeri

      Pembentukan format politik lan diplomatik "Budapest plus". Iki bakal mbantu ing format anyar rembugan karo pimpinan donya (Amerika Serikat, Rusia, Great Britain, Jerman, China) kanggo njamin kamardikan negara. Iku uga bakal njamin bali Donbass lan Crimea. Perlu dibangun ing Memorandum Budapest, sing ditandatangani ing taun 1994.
      Nggawe tentara sing kuwat miturut standar NATO. Kaping pisanan, iki minangka paningkatan belanja ing tentara. Pambuka kontrak militèr anyar. Nggawe tentara anyar, mobilisasi lan efektif. Tambah gaji kanggo personil militer.
      Tambah tekanan ing Federasi Rusia lan introduksi sanksi anyar. Koleksi ganti rugi saka Rusia 100 milyar euro kanggo wilayah sing ilang.
      Pemugaran saka wilayah bali Donbass lan Crimea.

      Posisi ing Crimea

      Crimea minangka wilayah Ukraina sing dikuwasani sacara ilegal dening Rusia.


      Lan, mesthi, klasik saka genre, dibuwang ing granit lan diukir ing tembaga:
      "Rusia kudu ditembak nganggo senjata atom."

      Sing. Pemilu nuduhake yen 87% Ukrainians (kalebu penulis) cukup wareg karo kahanan saiki.
      1. revnagan
        revnagan 2 april 2019 12:39
        0
        Kutipan saka B.A.I.
        13% - 3a loro sing nglawan ATO lan 87% - kanggo sing ndhukung Maidan lan ATO. Kalebu panulis:

        Kutipan saka B.A.I.
        Sing. Pemilu nuduhake yen 87% Ukrainians (kalebu penulis) cukup wareg karo kahanan saiki.

        Delengen pira warga sing ora teka ing pemilihan babar pisan. Aku nemokake angka 11 yuta. Lan iki dudu amarga "marem", nanging amarga pemilihan tanpa pilihan. Lan ora ana calon sing gagap "marang ATO. ".
        1. Bai
          Bai 2 april 2019 13:31
          0
          meneng tegese setuju.
          Wedi sing ora peduli! Iku kanthi idin tacit sing kabeh piala ing bumi wis setya!
  8. litium17
    litium17 2 april 2019 06:46
    +9
    uga, pan Targan, dina iki, yen ing syarat-syarat militèr, sampeyan nuduhake kelas, kaya saka bedhil mesin (machine gun) lan kabeh ing ndhuwur sepuluh, lan misuwur kaya sing, saka bangkekan. Fun supaya nggawa filsafat urip lan mung, minangka kanggo dicekel bocah! Ya, lan gambar kasebut lucu kaya ing primer! Matur nuwun, aku goyangake kabeh paws!
  9. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 2 april 2019 07:13
    +3
    Aku biasane ora seneng cathetan Cockroach. Padha banget siji-sisi. Sanajan sacara periodik, dheweke minangka sumber informasi sing objektif. Lan wektu iki, iku ora bisa dadi apik kanggo dheweke. Lan dheweke nggegirisi, lan iki)))) Lan kanthi rasa humor)))
  10. Lamatine
    Lamatine 2 april 2019 08:13
    0
    Zelensky banjur maca mov ora bisa
  11. asp373
    asp373 2 april 2019 08:27
    0
    Sugeng enjing, pan Ukrainia.
    Aku seneng jawaban sampeyan, aku kesengsem.
    Kanggo perang nglawan kebakaran, Timur Jauh kita kobong kabeh Maret, lan Kamentrian Situasi Darurat sengit. Lan ing Wilayah Moskow, umume, api unggun ing njaba dacha ora bisa digawe kabeh taun. Peat, ibune.
    Lan sing paling penting ing cathetan saiki aku seneng karo Zhinochka ing biru-oranye. Apik, lan panguwasa dirasakake. Ora kecoa kanggo jam?
  12. Olgovich
    Olgovich 2 april 2019 08:40
    +6
    nanging aku bakal menehi mine kanggo Yulia. Dheweke, ing wektu dheweke, paling ora nindakake soko migunani. akeh babagan elinga.

    kita kelingan janjine numpes Rusia nganggo senjata atom.
    pilihan aneh... belay
    Crimea belongs kanggo Crimea (kanggo dhewe) pisanan kabeh, kanggo Crimeans menyang kaloro.

    ya. lan Alpen kagungane Alpen. lan Pyrenees menyang Pyrenees. lol
    Inggih, umume, kaya taun kepungkur ing Rusia, mung kita duwe rombongan sirkus sing luwih gedhe. Lan kabeh - kabeh prekara sing padha.

    sijine ing Papan padha Pemilu ing kediktatoran Nazi lan ing Rusia?! belay
    1. rayuav
      rayuav 2 april 2019 09:56
      +1
      sampeyan olgovich nindakake kanthi apik ing babagan iki, yen ora, dheweke bisa uga ora ngerti apa sing dikarepake, utawa bisa uga bali menyang paliolith.
    2. revnagan
      revnagan 2 april 2019 12:43
      -2
      Kutipan: Olgovich
      sijine ing tingkat padha Pemilu ing diktator Nazi lan ing Rusia?!

      Kediktatoran minangka kediktatoran - salah siji Nazi utawa oligarki ....
  13. Rusfaner
    Rusfaner 2 april 2019 08:42
    +6
    Babagan Crimea - iki Cockroach misuwur "ditolak"! Iki cetha kanggo dhewe, supaya nalika padha ngerti lan teka, padha ora langsung nyuwek alat kelamin, sadurunge pitakonan bab jeneng, surname lan jeneng samaran.
    Lan yen sampeyan mikir kanthi becik, mula iki minangka sinyal kanggo pihak kita yen aku kerja "ing hood", aja nyalahake aku.
    Lan yen sampeyan mikir ala, banjur peserta iki ing diskusi iku satus kaping luwih mbebayani tinimbang screamers direkam "kanggo wong kulit putih" utawa "kanggo abang" ... supaya ngomong, generasi "obyek palsu manungsa waé."
  14. Fedorov
    Fedorov 2 april 2019 08:45
    +2
    Sajrone Januari-Maret 2019, operasi Dewan Keamanan Ukraina mbukak lan mungkasi kegiatan ilegal saka jaringan agitator Internet sing ekstensif lan jero, sing kalebu warga Kyiv,

    Dheweke uga "metu" marang aku, "dheweke ngelingake aku sadurunge - sampeyan ngomong akeh babagan sing salah. Nanging kasunyatane isih ana ing taun 2016. Dheweke cepet-cepet nggawe kasus, miturut artikel liyane, soldered telung kondisional. hi Thanks kanggo pengacara lan hakim karo sirah, limang lintang mencorong kanggo kula.
    PS. - Aku pancene pengin njupuk ...
    1. Rusfaner
      Rusfaner 4 april 2019 13:40
      +1

      Pandhuan sing migunani kanggo nyuda nesu sing ora bisa dikendhaleni ...
  15. Vladimir M
    Vladimir M 2 april 2019 09:42
    0
    Nanging, kanggo Federasi Rusia ing tahap iki, Petka migunani minangka presiden. Kaping pisanan, siji ora bisa ngakoni pemilihan kanthi konsekuensi sing adoh, sing kapindho, aku ora ngerti carane Putin bakal ketemu lan ngomong karo badut, lan katelu, supaya Petya main peran nganti pungkasan. Ukraina saiki dadi bobot ing sikil Eropah, lan DPR lan DPR wis bobot ing sikil Ukraina. Kanggo sawetara alasan, ora ana sing weruh yen Boyko lan Vilkul kanthi total ngetung suara luwih akeh tinimbang Petya .... Nanging yen Yulyasha pindhah menyang babak kapindho lan dadi presiden, aku kudu nindakake bisnis karo dheweke ....
    1. Lamatine
      Lamatine 2 april 2019 09:50
      +1
      Reagan minangka aktor lan 2 istilah minangka presiden lan ora kaya ngono, Evdokimov uga dadi aktor
  16. rayuav
    rayuav 2 april 2019 09:51
    +1
    minangka Departemen Luar Negeri AS ngandika, dadi, Rusia wis dawa ilang perang iki
  17. Baloo
    Baloo 2 april 2019 10:10
    +4
    Nggoleki sirkus karo pemilihan ing Banderia, sampeyan ngerti kanthi jelas yen ora ana sing bakal owah. Optimisme kecoa ora nyebabake ilusi. kaya sing diucapake ing Odessa:
    “... Sema nulungi wong tuwa nyabrang dalan menyang wong sing salah”. Iki sing kita deleng. Pendekatan konstruktif Boyko kanggo normalake hubungan karo Rusia lan LDNR ora nemokake pangerten lan dhukungan ing antarane para pemilih, utawa
    lan ora cukup dhuwit?
  18. NEOZ
    NEOZ 2 april 2019 11:42
    0
    pisanan aku ora bisa nguwasani kabeh teks ...
  19. pafegosoff
    pafegosoff 2 april 2019 11:51
    +1
    "... Ing muda, kita kabeh mirengke grup dashing kuwi" Gaza Strip ", asli saka kutha iki, lan supaya, ana ing "Fairy Tale" tembung padha - uga, ilustrasi langsung: "Kanggo sampeyan. " - "Ya, kanggo kula!" - "Ya, iku luwih apik ing blumbang sirah!"
    Lan babagan Cord babagan pemilihan:
    "... Lan saiki dina gedhe wis teka,
    Dheweke menehi kula buletin
    Aku njupuk lan sijine salib - eh,
    Aku milih nglawan kabeh wong!

    Hey hey
    Aku ora dolanan wedhus.
    Hey hey
    Aku ora milih sampeyan.
    Hey hey
    Ana swara.
    Hey hey.

    Pemilu, pemilu!
    Calon - .....!"
  20. vladimych
    vladimych 2 april 2019 18:03
    +1
    Asring kumis, lunga preian.
  21. akunin
    akunin 2 april 2019 18:35
    +1
    kecoa iku nasionalis Ukrainia laten (aku sok mikir ngono) aku kurang maca (banyu akeh) akeh kanca sekelas (Pripyat halo) akeh wong sing cukup nyukupi, nanging ana kenalan sing lair. ing Rusia, Rusia dening warga negara, urip bagean pinunjul saka urip ing Rusia, nanging Samsaya Awon saka porasyuk sembarang. akeh "kita" Natsiks, mantan anggota RNE perang ing Donbass ing sisih sukarelawan lan ing beyo saka opuse kecoak

    padha menehi siaran "wektu bakal ngomong", mung ing tangan liyane lan kurang pathos Lali istilah "fraternal Ukraina" lan "wong sedulur" - 5 taun ago otonomi.
    1. domokl
      domokl 2 april 2019 20:19
      +1
      Kutipan saka akunin
      Lali istilah "ukraine persaudaraan" lan "wong persaudaraan" - 5 taun kepungkur.

      opo menarik. Aku wis kepikiran yen kecoa nyebut awake dhewe sedulur. Lan aku ora kelingan. Kanca-kanca. kolega, lsp. iku, nanging bab wong-wong sedulur iku bisu
      1. akunin
        akunin 3 april 2019 07:57
        0
        + terus dibagi dadi "kita lan sampeyan."
  22. pemotong bensin
    pemotong bensin 2 april 2019 21:44
    0
    Aku wis suwe mandheg maca omong kosong iki. Aku mlayu saka mripate saka apa-apa ... Lan maneh aliran tartamtu saka eling ... Aku utamané disenengi Crimea. Minangka warga. Kapan akhire kegilaan iki rampung?!... Ora ana kepinginan maneh kanggo maca. hi
    1. litium17
      litium17 4 april 2019 17:33
      0
      Minangka kanggo Crimea kanggo cockroaches, aku eling ngandika saka siji komandan - sampeyan ora galau kahanan karo prostitusi ....! Senadyan kecoak pancen ora peduli apa sing ana lan karo sapa ......
    2. Khokhol46
      Khokhol46 5 april 2019 18:04
      0
      Kutipan: pemotong bensin
      Aku wis suwe mandheg maca omong kosong iki. Aku mlayu saka mripate saka apa-apa ... Lan maneh aliran tartamtu saka eling ... Aku utamané disenengi Crimea. Minangka warga. Kapan akhire kegilaan iki rampung?!... Ora ana kepinginan maneh kanggo maca. hi

      Insanity bakal mungkasi nalika wed, ach ends antarane bangsa kita. Ing tanggal 14, sampeyan kudu mikir ora mung kanggo Crimea ...