Review militèr

Apa Rusia bakal menang utawa kalah saka adol S-400 menyang Turki?

107

Apa Rusia entuk manfaat saka adol S-400 menyang Turki?

Ya, menang - 138 (57.26%)
57.26%
Ora, ora bakal menang - 103 (42.74%)
42.74%
Salah sawijining senjata Rusia sing canggih - sistem rudal anti-pesawat S-400 - bubar ngunggahake gelombang informasi sing dhuwur ing Rusia lan ing luar negeri. Alesan kanggo iki, supaya bisa ngomong, gesekan antarane rong anggota NATO - Amerika Serikat lan Turki - amarga tuku sistem pertahanan udara S-400 Triumph saka Federasi Rusia dening Ankara.


Apa Rusia bakal menang utawa kalah saka adol S-400 menyang Turki?


Elinga yen Washington terus menehi tekanan marang panguwasa Turki, nyatakake yen Turki bakal dicabut kesempatan kanggo melu program F-35. Klaim kasebut, utamane, kaya ing ngisor iki: "Turki bisa nransfer menyang Rusia teknologi pejuang generasi kaping 5 Amerika."

Turki mangsuli iki minangka negara merdika, lan mulane kudu mutusake apa lan sapa sing tuku senjata khusus kanggo perlindungan.

Presiden Turki Recep Tayyip Erdogan banget ngritik Amerika Serikat amarga tekanan lan nambahake yen kontrak karo Federasi Rusia bakal ditindakake ing kasus apa wae.

Ing babagan iki, Rusia tetep, kaya-kaya, ing sela-sela perselisihan Amerika-Turki, lan siji bisa kerep krungu pendapat yen iki paling sethithik minangka kamenangan Rusia lokal - NATO wis wiwit padu lan njupuk linen reged metu saka "gubug tunggal".

Panemu liyane yaiku Rusia dhewe ndeleng cabang sing ana, adol kompleks modern menyang negara sing dadi bagean saka blok musuhan. Argumentasi kasebut yaiku: Erdogan ing kursi presiden Turki ora langgeng, lan Turki minangka negara ing ngendi tingkat hubungan karo Rusia bisa diganti saka plus dadi minus langsung sawise owah-owahan kepemimpinan. Lan ing kasus iki, bisa uga ujar manawa mitra Amerika bakal nampa teknologi Rusia kanggo sistem rudal anti-pesawat. Kajaba iku, ahli individu ora siap ngandelake Erdogan dhewe, sing ana ing kursi presiden.

Yen panguwasa Federasi Rusia ora wedi karo acara kasebut, mula bisa dianggep manawa sistem rudal anti-pesawat sing luwih anyar bakal katon ing Federasi Rusia. Iki S-500 Prometheus. Mulane, teknologi S-400 bisa dianggep "lawas". Nanging iki mung guess. Lan bakal ana pasukan lan sarana sing cukup kanggo rearmament lengkap pertahanan udara lan pasukan pertahanan rudal ing S-500 ing wektu sing cendhak.

Ing tembung liya, sawetara yakin yen negara kita entuk manfaat saka kerjasama militer-teknis kasebut karo Turki, dene liyane percaya yen iki minangka kekalahan (saka sudut pandang kepentingan keamanan nasional).

"Military Review" mutusaké kanggo takon sawijining nonton: apa Advertisement saka S-400 kanggo Turki migunani saka sudut pandang saka kapentingan Federasi Rusia?
107 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. O. Bender
    O. Bender 6 april 2019 16:37
    +4
    Ing tataran iki, aku rumangsa menang, ora mesthi Rusia bisa nyopir wedge. Ing kene, f35 lan posisi wong Turki ing selat ki lan ing Piala Dunia, pungkasane dadi duri ing bangkai NATO. sisih technical saka Jeksa Agung bisa ngetokake, ayo padha ngarep-arep sing sistem pertahanan udara Turki adoh saka Russian
    1. Alex777
      Alex777 6 april 2019 20:56
      +3
      Iku banget awal kanggo njawab pitakonan saka menang utawa kalah.
      Nganti saiki, kompleks kasebut durung dikirim menyang Turki.
      Lan, ana liyane, padha ora ngadeg ing database.
      Ngenteni lan ndeleng. hi
      1. Greg Miller
        Greg Miller 6 april 2019 23:38
        +9
        Turki lan Georgia ... ing kene ana 2 negara sing sengaja nembak pesawat Angkatan Udara Rusia ing abad kaping 21, lan saiki kita nyedhiyakake S-400 kanggo wong Turki ... Kekuwatane pedagang sing ora duwe otak ing negara kasebut bakal teka menyang pungkasan lan bakal sedhih banget yen pungkasan iki ora mung kekuwatan iki, bosok saka korupsi lan swagger bodho, bakal tiba, nanging uga negara dhewe ...
        1. Syurik70
          Syurik70 7 april 2019 20:46
          +1
          Kutipan: Alex777
          Iku banget awal kanggo njawab pitakonan saka menang utawa kalah.
          Nganti saiki, kompleks kasebut durung dikirim menyang Turki.

          Aku guess padha bakal. Wong Turki banjur ing asas, padha ora seneng yen Amerika Serikat, tinimbang panjalukan sopan, wiwit prentah, lan malah swing pecut (sanksi).
          Lan plus utawa minus - pitakonan ora banget awal kanggo ngrembug, nanging kasep. Saiki, yen ujug-ujug ora gelem adol saiki, mesthi bakal dadi minus gedhe kanggo kita.
          Dadi ora malah pitakonan.
    2. Nikolai Fedorov
      Nikolai Fedorov 7 april 2019 11:38
      +1
      Kutipan: O. Bender
      Babagan sisih teknis masalah kasebut, muga-muga sistem pertahanan udara Turki adoh saka Rusia

      Pangarep-arep para nom-noman diuripake. Lan ing prakara keamanan negara, siji kudu ora gumantung ing pangarep-arep, nanging ing petungan hard.
  2. kn54
    kn54 6 april 2019 16:37
    +6
    Turki njupuk kanggo nglindhungi langit kanggo bisnis lan Saudis bisa gampang (tanpa unpacking) ngirim menyang Yankees.
    1. Siberia 75
      Siberia 75 6 april 2019 17:09
      -1
      Kutipan saka knn54
      Lan Saudis bisa gampang (tanpa unpacking) ngirim menyang Yankees.

      Lan layanan sing relevan Rusia ora ngerti babagan iki. Mesthine anyelir ing hood, pesen kanggo "kanca ing luar negeri" keprungu
    2. Nikolai Fedorov
      Nikolai Fedorov 7 april 2019 11:40
      0
      Kutipan saka knn54
      Turki njupuk kanggo nglindhungi langit kanggo bisnis lan Saudis bisa gampang (tanpa unpacking) ngirim menyang Yankees.

      A kapercayan saestu nggumunake ing Turki. Simbah-simbah kita mesthi ngguyu ...
  3. mentahan174
    mentahan174 6 april 2019 16:42
    +2
    Aku mikir Rusia bakal menang. Kanggo ngenalake pamisah tartamtu menyang blok kasebut, sanajan ora jangka panjang, apik. Lan babagan mundhut teknologi ... apa sampeyan mikir yen C 400 minangka misteri kanggo Amerika Serikat? Apa sampeyan mikir dheweke ora duwe informasi babagan kompleks kasebut?
    1. Lan Vasya.
      Lan Vasya. 6 april 2019 19:45
      +1
      ruwet174! Nalika S-400 kasedhiya, sampeyan bisa kanthi gampang njupuk paramèter lan nemtokake teknologi manufaktur ... Conto yaiku MiG-25 ing Jepang. Dheweke malah mriksa bahan bakar kanggo analisis spektral kanthi mesin mlaku, sinau babagan materi pesawat udara, mode operasi radar, prinsip operasi sistem identifikasi kanca-musuh, lan liya-liyane ... Contone, sistem pertahanan udara Patriot Pac3 algoritma operasi dirampungake sawise spesialis AS kenal karo C-300.
      1. t-4
        t-4 6 april 2019 20:08
        +3
        Lan carane njaluk menyang otak? Piranti lunak kasebut Rusia. Lan ora ana sing bakal menehi kode sumber. Lan apa matématikawan kita wis diprogram ing kono mung dikenal dening Kang Maha Kuwasa, nanging kanggo kepala departemen 16. Mungkin yen sampeyan nyoba nuding "kita" ora bakal mabur ing ngendi wae, luwih becik mabur ora ana ing ngendi wong Turki butuh. ngguyu
        1. Lan Vasya.
          Lan Vasya. 6 april 2019 21:23
          +3
          t-4! Waca kanthi teliti - kita ngomong babagan teknologi ing ndhuwur ...
          Kutipan saka: raw174
          Lan babagan mundhut teknologi ... apa sampeyan mikir yen C 400 minangka misteri kanggo Amerika Serikat? Apa sampeyan ora duwe informasi babagan kompleks kasebut? ..

          Apa sampeyan mikir yen kita, kaya Amerika, nggawe blok kanggo nggunakake kompleks nglawan sekutu?! Ora. Yen ora, wong Turki ora bakal tuku sistem S-400 kita, iki dibahas nalika tuku ...
          Lan aja makili Amerika minangka "wong bodho" - iki mungsuh serius! Dheweke njupuk algoritma kompleks minangka basis saka S-300 lan efektifitas "Patriot Pac3" wis dadi luwih dhuwur nalika nyegat target balistik ...
          1. t-4
            t-4 6 april 2019 22:51
            +4
            Quote: Lan Vasya.
            Yen ora, wong Turki ora bakal tuku sistem S-400 kita, iki dibahas nalika tuku ..

            Kenapa wong Turki kudu ngerti babagan iki?
            Ing kontrak, ngandika diwènèhaké. Ya, ana Che sampeyan pengin resep. Ya, apa sampeyan mikir yen yen ana kumpulan gedhe antarane Turki lan Federasi Rusia, nalika kabeh S-400 "tiba-tiba rusak", Sultan bakal mlayu menyang pengadilan nglawan Federasi Rusia kanggo nuntut pelanggaran kontrak?
            Aku sing kunci licik sijine kabeh, iku bakal stupidity sakabehe lan naivety duwe kesempatan kuwi ora kanggo nggunakake.
            1. ccsr
              ccsr 7 april 2019 13:01
              0
              Kutipan: t-4
              Aku sing kunci licik sijine kabeh, iku bakal stupidity sakabehe lan naivety duwe kesempatan kuwi ora kanggo nggunakake.

              Rampung kanthi bener, nanging sing paling penting yaiku ngerti iki, wong bodho kita bisa pesen Mistral ing Prancis. Iku apik sing menehi hasil ambruk liwat, digunakake kita bakal duwe babi ing poke.
      2. venik
        venik 6 april 2019 21:23
        +6
        Quote: Lan Vasya.
        Nalika S-400 kasedhiya, sampeyan bisa kanthi gampang njupuk paramèter lan nemtokake teknologi manufaktur ... Conto - MiG-25 ing Jepang

        =====
        Apa sampeyan ndeleng Vasya uga! Bentenane yaiku MiG-25, sing ana ing layanan karo Angkatan Udara USSR, mabur menyang Jepang! Lan bakal dikirim menyang Turki EKSPOR S-400 varian! Apa sampeyan entuk bedane? Miturut cara - salah sawijining masalah paling gedhe sing ana gandhengane karo pembajakan MiG ing Jepang yaiku .... Aja ngandel! Kasunyatan manawa "Yankes" bisa kenal karo sistem identifikasi "kanca utawa mungsuh"! Ora nganggo radar, ora nganggo mesin, malah karakteristik kinerja kanggo "mbusak" ... Yaiku, kanggo "dibagi" sistem identifikasi radio! Mbayangno - kanggo sawetara wektu "dheweke" bisa cukup gampang nembus wilayah udara kita ing guise saka "dheweke" !!!
        Iki SERIUS!!! Pira dhuwit sing banjur "kembang" kanggo mbangun maneh sistem .... Woo!!!
        1. Lan Vasya.
          Lan Vasya. 6 april 2019 21:44
          -2
          venik! Wacanen kanthi tliti ing dhuwur! Aku ngerti banget yen S-400 minangka versi ekspor, nanging kanthi S-300 (versi ekspor), Amerika njupuk algoritma kerja kanggo "Patriot Pac3" lan efisiensi kompleks tambah ... penetrating menyang spasi saka USSR, sampeyan entuk sethitik bungah, ora ngerti prinsip operasi saka sistem identifikasi lan frekuensi ngganti kode identifikasi ... Coba ngerti makna saka apa sing ditulis!
          1. Lan Vasya.
            Lan Vasya. 6 april 2019 21:59
            0
            Mungkin sampeyan bisa ngira carane versi ekspor beda karo versi ing layanan karo Rusia?!
            1. venik
              venik 6 april 2019 22:33
              +3
              Quote: Lan Vasya.
              Mungkin sampeyan bisa ngira carane versi ekspor beda karo versi ing layanan karo Rusia?!

              =======
              Lan sampeyan dhewe, Piye menurutmu - APA??? Kepiye, contone, "Cube" beda karo "Square", "Neva" saka "Pechora" ??? Apa sampeyan mikir ora ana sing owah wiwit iku?
          2. venik
            venik 6 april 2019 22:07
            +7
            Quote: Lan Vasya.
            Aku ngerti banget yen S-400 minangka versi ekspor, nanging kanthi S-300 (versi ekspor), Amerika njupuk algoritma kerja kanggo "Patriot Pac3"

            ========
            Adhuh! Lan ing ngendi dheweke (ing pangertene Amerika) entuk versi "ekspor" S-300?
            Aku ngerti, dheweke entuk S-300PS saka Ukraina. Lan sanajan kanthi bantuan "spesialis" Ukrainia, dheweke ora bisa ngerti kanthi lengkap ...
            Pitakonan: Apa algoritma sing dipinjam? Apa sampeyan duwe informasi babagan masalah iki? Aku bakal ngucapke matur nuwun banget!
            1. S-Kerrigan
              S-Kerrigan 8 april 2019 06:15
              0
              Lan ing ngendi dheweke (ing pangertene Amerika) entuk versi "ekspor" S-300?

              Yunani?
            2. Darth Ragosinus
              Darth Ragosinus 8 april 2019 16:07
              0
              Belarus adol 1994 menyang negara ing taun 300.
          3. venik
            venik 6 april 2019 22:30
            +3
            Quote: Lan Vasya.
            Babagan penetrating menyang spasi saka USSR - sampeyan entuk sethitik bungah, ora ngerti prinsip operasi saka sistem identifikasi lan frekuensi ngganti kode identifikasi ...

            =======
            Inggih, sawayah-wayah kula ngerti, nalika wong-wong kita mbukak kothak karo MiG disassembled (lan ana klausa: "Klaim ditampa sadurunge sunset"), lan wong-wong mau isih "ngatur" kanggo nindakake iku, ternyata sawetara. pamblokiran padha "ilang", kalebu lan blok "sistem identifikasi" ... Jepang, mesthi, mbayar denda gedhe, nanging! Tebak ngendi dheweke "ngambang"!
            Lan wiwit kode ora ganti saben menit, ngerti frekuensi operasi, ngenali kode saiki ora dadi masalah gedhe!
            PS Miturut cara - "ana berkah sing nyamar" - crita iki mung stimulus pangembangan sistem identifikasi luwih maju! Bener, butuh luwih saka setahun, lan biaya ... Wah, pira dhuwit!
        2. Komentar wis dibusak.
        3. VO3A
          VO3A 6 april 2019 21:57
          0
          Sampeyan ora ngerti babagan operasi sistem kasebut ... Komentar sampeyan nyebabake ngguyu liar ing antarane wong-wong sing kenal karo sistem iki lan duwe gagasan babagan prinsip operasi ....
          1. Lan Vasya.
            Lan Vasya. 6 april 2019 22:11
            -6
            VO3A! Ya, sampeyan ngomong apa! Aja ngomong omong kosong! Lan kaping pirang-pirang dina dheweke ganti dadi AWACS ...
            Mungkin sampeyan ngerti?!
            1. kit88
              kit88 7 april 2019 12:54
              +1
              Quote: Lan Vasya.
              VO3A! Ya, sampeyan ngomong apa! Aja ngomong omong kosong! Lan kaping pirang-pirang dina dheweke ganti dadi AWACS ...
              Mungkin sampeyan ngerti?!


              - Lha, alamatmu ndi?
              - Apa sampeyan? Wacana kaping enem.
              -- Bener. Sharapov, ayo kita berangkat sekarang!

              apik
          2. venik
            venik 6 april 2019 22:32
            0
            Kutipan saka: VO3A
            Sampeyan ora ngerti babagan operasi sistem kasebut ... Komentar sampeyan nyebabake ngguyu liar ing antarane wong-wong sing kenal karo sistem iki lan duwe gagasan babagan prinsip operasi ....

            ========
            Andrew! Ngapunten, nanging sampeyan, komentar iki, bener ditujukan kanggo WHO ???
        4. mark1
          mark1 7 april 2019 06:43
          0
          Kutipan saka venik
          Lan versi EKSPOR S-400 bakal dikirim menyang Turki! Apa sampeyan entuk bedane?

          Ora temenan. Mung yen ekspor S-400 beda banget karo sumber, ora bakal dadi S-400 maneh, nanging mung kompleks liyane sing kudu "luwih elek" tinimbang sumber nanging luwih apik (utawa ora luwih elek) tinimbang Patriot - tugas super sing mbutuhake pendanaan tambahan. Dadi ing kasunyatan, dandan minimal.
  4. penembake gunung
    penembake gunung 6 april 2019 16:42
    +6
    Dadi iki "versi ekspor"! Kanthi "pengecualian" sing cocog ... nangis
    1. nord2015
      nord2015 6 april 2019 17:38
      0
      Quote: penembak gunung
      Kanthi "pengecualian" sing cocog

      Lha kok ngono. Ora ana cacat, nanging karakteristik sing rada diowahi. hi
      1. Wong pesimis22
        Wong pesimis22 6 april 2019 18:04
        +1
        Saka kabeh sistem rudal, S-400 menehi pukulan paling serius marang NATO.
    2. Sovetskiy
      Sovetskiy 6 april 2019 20:46
      +3
      Quote: penembak gunung
      Dadi iki "versi ekspor"! Kanthi "pengecualian" sing cocog ... nangis

      Dadi wong Yunani karo S-300 ora nglawan, nanging ora cepet-cepet ninggalake NATO. "Kuda Trojan" kita ing kemah mungsuh? lol
    3. Lan Vasya.
      Lan Vasya. 6 april 2019 21:27
      -3
      ngguyu Penembak gunung! Aku ngerti banget! Nanging, mesthi ana kesempatan kanggo nyaring sistem sampeyan, kanthi nganggep kompleks mungsuh - mesthi ana cacat ing produksi lan desain sistem sampeyan ...
      1. venik
        venik 6 april 2019 22:53
        +2
        Quote: Lan Vasya.
        Penembak gunung! Aku ngerti banget!

        =======
        Dear Lan Vasya! Sampeyan pancen EVERYTHING PERFECTLY ngerti!!!??? Inggih, mung mangsuli saben komentar: "Aku Aku ngerti banget!".... lol
    4. Komentar wis dibusak.
    5. venik
      venik 6 april 2019 21:48
      +2
      Quote: penembak gunung
      ak iki "versi ekspor"! Kanthi "pengecualian" sing cocog ... nangis

      ==========
      Evgeniy! Pitakonan ing kene ora ana ing "cacat"! Aku ora ngandika sing bisa uga ana "tetenger" sing ngidini Komplek bisa mbatalake diblokir (contone, dening sinyal saka satelit)! Malah yen padha ora ana! (Saka tembung "umume"!).
      Pitakonan liyane: NOBODY ora ngerti kabeh kerentanan saka "sistem" kaya sing dikembangake dhewe !!! Iki tegese ora ana sing bisa "nyisihaken", "buta", "stun" "sistem" iki kanthi efektif kaya sing DEVELOPMENT!
      Iki pisanan!
      Kapindho yaiku ing frekuensi "ekspor" (utama lan serep), algoritma pangolahan sinyal, lan kabeh piranti lunak beda karo sing ana ing layanan Angkatan Udara - ora ana keraguan babagan iki (mangan tutup sampeyan!).
      Banjur pitakonan muncul: APA sing luwih apik kanggo kita? Kanggo wong Turki nganggo "Patriot" (ciri-ciri sing kita kita ora ngerti, dadi utawa kita meh ora ngerti!) utawa S-400 (sing kita kenal "minangka flaky")? Menapa malih - Aku yakin - kabeh paramèter ekspor 400-datus wis "crammed" menyang pesawat lan peralatan perang elektronik adhedhasar lemah!
      Dadi apa sing paling apik kanggo kita? Aku ora ngomong yen karo kontrak larang kaya kita "ngikat" "importir" kanggo awake dhewe nganti pirang-pirang taun!
      Sampeyan bisa mbantah: "Salin" !!! Nanging ora gampang banget! Kaping pisanan, basis unsur - kita! Lan sareh - kanggo mangerteni CARA kabeh "pawon" iki ora gampang banget! Delengen, wong Tionghoa, apa sing bisa "nyuwek" para master - lan malah ing S-300 dheweke "putus" - ternyata "kaya tangan kiwa sing ala" !!!
      Coba pikirake sawise iku!
  5. seaflame
    seaflame 6 april 2019 16:46
    -1
    Kaping pisanan, iki minangka versi ekspor S-400, lan nomer loro, miturut pemilihan paling anyar, Erdogan populer lan katon bakal dadi pemilik Ankara nganti suwe. Katelu, iki minangka penghasilan ijol-ijolan manca, sing, ing antarane liyane, bakal ngidini luwih akeh dana diwutahake menyang R&D ing S-500, sing tegese bakal luwih cepet ndeleng tugas tempur ing Angkatan Bersenjata RF. Given dhukungan AS kanggo Kurdi ing Suriah, hubungan kelangan antarane Turki lan Amerika Serikat kanggo dangu, kang tegese feints karo kuping saka Erdogan utawa pasha sabanjuré kabeh Turki ing taun teka ngirim ora samesthine.
    1. Keyser Soze
      Keyser Soze 6 april 2019 20:30
      +3
      sareh, menehi kritik dening pemilihan paling anyar, Erdogan populer lan ketoke bakal master Ankara kanggo dangu teka.


      Temenan, sampeyan tegese sawetara pemilihan liyane, amarga ing pungkasan Erdogan nampa tamparan resounding ing pasuryan. Ora ana 10 kutha gedhe sing njupuk. Lan kaya sing dicritakake dhewe, sapa sing duwe Istanbul uga duwe Turki. Nanging sapa aku kanggo mbantah karo Erdogan .... ngguyu
  6. 30 ing
    30 ing 6 april 2019 16:46
    +1
    Sembarang ora setuju antarane anggota NATO, padu lan luh iku apik!
  7. Ravil_Asnafovich
    Ravil_Asnafovich 6 april 2019 16:47
    -2
    Muga-muga Rusia bakal entuk manfaat saka dodolan sistem pertahanan udara iki, ana risiko, lan dibenerake, pirang-pirang negara sing dibantu njupuk wong Arab sing padha, pira senjata sing dibuwang? Kepiye tangan cilik kita mlebu ing taun 80-an? Bener liwat wong Arab.
  8. Sergey Kab
    Sergey Kab 6 april 2019 16:50
    -5
    Inggih, ayo nerusake saka informasi sing kasedhiya kanggo umum - C300 didol menyang negara NATO, lan langit ora tiba ing lemah. Lan C500 katon ing dalan, supaya C400 bakal dadi lungse
    1. t1nkkov
      t1nkkov 6 april 2019 17:00
      +6
      Kutipan: Sergey Ka
      Inggih, ayo nerusake saka informasi sing kasedhiya kanggo umum - C300 didol menyang negara NATO, lan langit ora tiba ing lemah. Lan C500 katon ing dalan, supaya C400 bakal dadi lungse

      Ya, komplek iki isih ora nembak pesawat siji.
      1. Horon
        Horon 6 april 2019 18:16
        +3
        Lha, S-400 iki pancen nggegirisi, yen durung nate digunakake ing kahanan pertempuran, dheweke wis njeblug akeh kentut ing saindenging jagad, lan jumlahe terus saya tambah! wassat
        1. t1nkkov
          t1nkkov 6 april 2019 18:36
          -10
          Kutipan: Horon
          Lha, S-400 iki pancen nggegirisi, yen durung nate digunakake ing kahanan pertempuran, dheweke wis njeblug akeh kentut ing saindenging jagad, lan jumlahe terus saya tambah! wassat

          ing USSR padha nindakake bab sing padha diwutahake menyang kuping babagan daya lan carane West bosok wedi mega-roket, uga, ngendi iku USSR?
          1. Horon
            Horon 6 april 2019 19:23
            +7
            USSR ditaklukaké dening senjata? Utawa apa USSR nggunakake senjata kanggo pertahanan diri lan kalah? Argumentasi sampeyan ora sah. Yen USSR ora nate nggunakake senjata nuklir, iki ora ateges ora ana, nanging ing perbandingan sampeyan kaya ngono.
  9. Mordor
    Mordor 6 april 2019 16:58
    -1
    Aku uga cenderung mikir yen S-400 sing didol menyang Turki wis dipotong. Lan perselisihan ing NATO main ing tangan Rusia!
  10. kapsid
    kapsid 6 april 2019 17:02
    0
    Umumé, imbang. Wiwit pitakonan diumumake kaya ngono, aku bakal milih, LAN ORA KOMENTAR!
  11. Vladimir Ter-Odiyants
    Vladimir Ter-Odiyants 6 april 2019 17:02
    -4
    Kutipan saka knn54
    Turki njupuk kanggo bisnis - kanggo njaga langit

    Ora ana jawaban sing jelas. Ing wektu sing cendhak, amarga "kakuwasan" saka "sultan" sing bobrok, Federasi Rusia mesthi ana ing tangan nggawa Turki menyang orbit kepentingane, sanajan ing wektu sing cendhak. Kompromi ing Suriah ing watesan cukup bisa. Nanging (!), Sajarah marang kita digunakake Yaiku, kapentingan conjuncture saka New Ottomans. Iki Uni saka papyturk Yahudi Albanian karo kanca Blank, uga kasunyatan sajarah modern. Kanggo kabeh Forum anggota, Aku somersaults kepungkur lan kepungkur saka "persahabatan" saka New Ports lan Federasi Rusia seger ing memori. Persahabatan "pribadi" Federasi Rusia lan Turki uga ora bisa diremehake. Ora dadi rahasia manawa nalika Recep lunga saka Olympus politik Turki, "aliansi" Federasi Rusia lan Turki bakal dikurangi. prakara apa sing diklaim media, simpati lan pangarep-arep para elit Turki politik lan militer isih luwih disenengi ing Kulon (AS) tinimbang Federasi Rusia.
    PS Kanggo referensi: Ya, iku bakal menang.
    1. rayuav
      rayuav 6 april 2019 17:21
      -2
      kok decrepit wong kanggo manggon lan manggon lan pitakonan sing panrima bakal rush menyang tangan saka Kulon, pasar Rusia banget atraktif lan iki perspektif long-term
      1. Vladimir Ter-Odiyants
        Vladimir Ter-Odiyants 6 april 2019 17:31
        +1
        Kutipan saka rayruav
        kok bosok

        Maca blogosphere Turki. Aku mikir ana akeh perkara "anyar" sing bisa sampeyan sinau dhewe babagan kesehatan.
        Kutipan saka rayruav
        lan pitakonan iku panampa bakal Rush menyang tangan saka West, pasar Russian atraktif banget

        Pasare pancen atraktif! Nanging preamble, kanggo panyiapan Turki, kabeh padha Kulon (USA).
        Kutipan saka rayruav
        perspektif jangka panjang

        Kasunyatan politik modern kaya mengkono, diwenehi kasunyatan saiki, ngomong babagan prospek "jangka panjang" paling ora cendhak.Conto Ukraina lengkap kanggo sampeyan minangka argumentasi !!
  12. rayuav
    rayuav 6 april 2019 17:03
    -1
    sadurunge Perang Donya II, Turki dianggep wong lara Eropah, Eropah terus-terusan nyetel Turki marang Rusia (liwat iki kita isih duwe kontradiksi Kaukasia), nanging kabeh wis diganti dina iki, klompok gedhe saka patients Eropah wis muncul: iki Bulgaria, Romania, ing umum, kabeh Eropah Wétan lan negara Baltik, padha mung babad ing drips financial saka Uni Eropah, nanging Turki punika negara relatif mbosenke berkembang, lan kanggo paling kita kemampuan, negara iki, kang saka penting banget kanggo kita (selat, kabeh kidul Segara Ireng), bakal dipisahake saka God-Eropa sing rusak.
    1. Vladimir Ter-Odiyants
      Vladimir Ter-Odiyants 6 april 2019 17:22
      -2
      Kutipan saka rayruav
      Turki minangka negara berkembang sing relatif dinamis

      Sampeyan maneh ngganti konsep. Serangkaian upaya pembunuhan, agresi marang negara tetangga, volatilitas kurs lira, konversi negara. Mung sawetara sing ora bisa digandhengake karo pangembangan "dinamis" port anyar.
      1. rayuav
        rayuav 6 april 2019 17:32
        +2
        pembangunan kalkun, ngapura, ora bisa dibandhingake karo armenia, lan pancene, turki minangka pimpinan wilayah nalika sampeyan squeezed menyang pojok, sampeyan bakal seneng karo sekutu apa wae.
        1. Vladimir Ter-Odiyants
          Vladimir Ter-Odiyants 6 april 2019 17:41
          -2
          Kutipan saka rayruav
          pangembangan kalkun, nyuwun pangapunten, ora bisa dibandhingake karo armenia

          ALLAH karo kowe! Lawan Turkiku, sapa sing bakal mbantah perkara sing jelas. Nanging maneh sampeyan bingung anget karo padhet! Yaiku, ing sisih apa Armenia melu kapentingan kanggo ngedol kompleks S 400, Federasi Rusia menyang Turki. Ora, mesthi, aku ngerti "tresna" wong Turki Oghuz kanggo Armenia.
          1. rayuav
            rayuav 6 april 2019 17:57
            0
            Vova iku Rusia, nanging aku nyoba kanggo ndeleng bab iki pragmatik (sanajan padha teka karo alesan apik) politik iku bab banget kejem, ing wayahe Turki luwih tresna marang kita saka Ukraina.
            1. Vladimir Ter-Odiyants
              Vladimir Ter-Odiyants 6 april 2019 18:11
              -1
              Kutipan saka rayruav
              Vova Rusian

              Azizim! Sampeyan padha "Rusia" kaya aku "Turki".
              Kutipan saka rayruav
              alesan sing apik banget teka)

              "Alasan" iki, suwe sadurunge dialog kita, diciptakake dening Urip dhewe! Njupuk Axiom iki kanggo diwenehake.
              Kutipan saka rayruav
              , ing wayahe, Turki luwih tresna marang kita tinimbang Ukraina

              Aku ora mangu! Sampeyan (Azerbaijan) luwih ditresnani tinimbang Ukraina.
              1. rayuav
                rayuav 6 april 2019 18:20
                +2
                Aku ing Smolensk lan dudu wong Azerbaijan, sampeyan salah banget, nanging aku uga ora tresna marang wong Armenia, mula aku njaluk ngapura.
                1. Vladimir Ter-Odiyants
                  Vladimir Ter-Odiyants 6 april 2019 18:27
                  -2
                  Kutipan saka rayruav
                  nuwun sewu

                  Pengeran ! Ngapura, lan aku bakal welas asih.
        2. Vladimir Ter-Odiyants
          Vladimir Ter-Odiyants 6 april 2019 18:00
          -1
          Kutipan saka rayruav
          pimpinan regional kalkun

          Bebarengan antarane negara apa? Lan apa wilayah Yen sampeyan deigned kanggo nyebut wilayah geografis minangka conto, banjur apa karo Israel ??? Nanging Negara iki, terus kanggo "Faberge" minangka salah siji pangguna saka Federasi Rusia (Romanoff) sijine iku, negara kayata Amerika Serikat, uga NATO blok militèr.
          Kutipan saka rayruav
          nalika sampeyan pojok, sampeyan bakal seneng karo sekutu apa wae

          Supaya iki ora kelakon, kita kudu cetha, katebak, tanpa cetha unpredictable vacillations, kawicaksanan imbang saka Kementerian Luar Negeri, saka negara sing tip menyang "pojok"!
          1. rayuav
            rayuav 6 april 2019 18:07
            +2
            Vova, aku dudu saka Kementerian Luar Negeri, ya, kita ora duwe kabijakan sing jelas lan seimbang, aku ora nyalahke iki.
    2. Keyser Soze
      Keyser Soze 6 april 2019 20:41
      -1
      Turki minangka negara berkembang sing relatif dinamis


      Inggih, mangga maca publikasi finansial sadurunge nulis. Turki resmi mlebu resesi seminggu kepungkur lan ekonomine duwe akeh masalah struktural.

      Lan banjur maca pratondho Eropah Wétan, contone, Bulgaria ing Panggonan pisanan ing EU ing syarat-syarat wutah GDP lan utang kurang, Romania ing panggonan sing padha, lan wingi Polandia resmi gabung karo negara maju ing syarat-syarat pratondho ekonomi. Banjur sampeyan nulis omong kosong lan aja isin ... ngguyu
  13. Den717
    Den717 6 april 2019 17:08
    +1
    "Military Review" mutusaké kanggo takon sawijining nonton: apa Advertisement saka S-400 kanggo Turki migunani saka sudut pandang saka kapentingan Federasi Rusia?

    Apa sampeyan pengin ngerti sapa tamu "VO" sing ngerti babagan rahasia "A-A"? Napa sampeyan butuh iki? Sapa maneh sing bisa ngevaluasi "ijin" kanggo ngekspor produk sing ditampa saka ahli nyata, dudu kursi? Sawetara pitakonan aneh.
  14. Vladimir Ter-Odiyants
    Vladimir Ter-Odiyants 6 april 2019 17:16
    -1
    Kutipan saka rayruav


    0
    Turki dianggep minangka wong lara ing Eropah sadurunge Perang Donya II,

    Pratelan sampeyan cekak, epithet "Eropa sing lara" ditempelake sapisan lan kanggo kabeh dening Francois Miteran saka Jerman. Ing awal taun 80-90-an, abad pungkasan, amarga masalah politik lan ekonomi.
    Kutipan saka rayruav
    Turki minangka negara berkembang sing relatif dinamis

    Kutipan saka rayruav
    Turki minangka negara berkembang sing relatif dinamis
  15. ccsr
    ccsr 6 april 2019 17:21
    -1
    "Military Review" mutusaké kanggo takon sawijining nonton: apa Advertisement saka S-400 kanggo Turki migunani saka sudut pandang saka kapentingan Federasi Rusia?

    Iki ora mung migunani, nanging uga penting banget, amarga ing kasus iki, kita bakal nampa ora mung iklan sing apik, nanging uga dana kanggo R&D anyar ing wilayah senjata iki.
    Ayo kula ngelingake sampeyan manawa pimpinan Soviet nggawe kesalahan gedhe kanthi nolak, amarga alasan ideologis, adol rudal anti-kapal Soviet menyang Argentina, lan kontrak dirampungake karo Prancis kanggo pasokan rudal Exocet. Iku dadi kerugian ing Perang Falklands, lan kita ilang pasar, lan tinimbang ngrusak negara anggota NATO, kita dikenal minangka mitra sing ora bisa dipercaya yen ana krisis.
  16. Krasnodar
    Krasnodar 6 april 2019 17:24
    +3
    Sistem pertahanan udara iki jelas ora nglawan Amerika lan anggota NATO liyane. Nanging, penerbangan NATO generasi kaping 4 bakal nglatih dheweke.
    Inggih, babagan perdagangan senjata - iklan sing apik kanggo kompleks industri militer Rusia, mesthi.
  17. evgen1221
    evgen1221 6 april 2019 17:27
    +1
    Apa tujuane editorial?
    1. nord2015
      nord2015 6 april 2019 17:42
      0
      Pechkin: "Ayo takon sampeyan pendidikan - lan sing bakal Ivan Fedorovich Kruzenshtern?
      1. evgen1221
        evgen1221 6 april 2019 19:42
        0
        Dadi aku ngomong babagan sing padha, nanging sapa sing dadi staf editor situs sing kasengsem ing masalah kasebut? Luwih tepate, gol, (hype lan remet artikel liyane kanthi rejeki 50/50?
  18. Gardamir
    Gardamir 6 april 2019 17:42
    0
    Yen panguwasa Federasi Rusia ora wedi karo kedadeyan kasebut,
    Panguwasa mung butuh siji, rampokan apa wae.
    Dene pasulayan ing negara-negara NATO, apa yen dadi dolanan kanggo latihan senjata?
    1. cniza
      cniza 6 april 2019 17:54
      +2
      Dheweke entuk versi ekspor, sing cepet utawa mengko bakal teka ing AS.
      1. roket757
        roket757 6 april 2019 18:09
        +2
        Cetha yen wong Turki ora bakal narik apa-apa super rahasia saka ing kono, kabeh sing kudune, dheweke bakal mati.
        Aku mung ora bisa ngilangi perasaan yen wong Turki dadi mungsuh kita ing salawas-lawase. Mlebet ing otak kenceng.
        Produk kasebut isih bakal dadi pertempuran, efektif, lan marang sapa sing bakal diuripake, sampeyan ora bisa ngira!
        1. cniza
          cniza 6 april 2019 20:12
          +2
          Isih, 12 utawa 13 perang karo dheweke, ora bakal kita eling.
  19. cniza
    cniza 6 april 2019 17:53
    +2
    Apa Rusia bakal menang utawa kalah saka adol S-400 menyang Turki?


    Bakal menang. Bakal nggawa perselisihan menyang NATO, bakal ngganggu Turki, sanajan ora gampang ...
  20. Sergei Averchenkov
    Sergei Averchenkov 6 april 2019 18:02
    -1
    Secara politik, mesthi, dheweke menang. Ora ing militèr. Nanging yen kita nganggep manawa Turki bakal duwe versi castrated (ekspor) saka S-400, mula kita uga ora kalah ing militer.
  21. roket757
    roket757 6 april 2019 18:03
    0
    Pitakonan mesthi menarik! Mung jawabane AS IF utawa karo gedhe TAPI!
    ORA Adol, SAIKI!!!
    Nanging iki premonition, sampeyan ora bisa nambah menyang bantahan!
  22. ROSO 42
    ROSO 42 6 april 2019 18:06
    -1
    "Military Review" mutusaké kanggo takon sawijining nonton: apa Advertisement saka S-400 kanggo Turki migunani saka sudut pandang saka kapentingan Federasi Rusia?

    Mesthi ana kapentingan komersial. Mung ana sawetara alasan kenapa adol senjata kasebut menyang Turki ora menehi kesempatan kanggo ndeleng kekuwatan S-400 lan kemampuane nglawan F-35 ... Nanging garis pikirane jelas lan jelas - nuduhake iku. A wiwitan. Yen langkah sabanjure yaiku adol Su-35 lan S-400 menyang Jerman, aku bakal seneng banget ...
  23. Tembok
    Tembok 6 april 2019 18:14
    0
    Putin, kaya kanca-kanca oligarki, mung mikir babagan keuntungan sedhela. Putin minangka taktik, nanging dudu ahli strategi.
    1. Konsultan
      Konsultan 6 april 2019 18:39
      -3
      Quote: Tembok
      Putin minangka taktik, nanging dudu ahli strategi

      Wong-wong iki uga mikir:


      Ora ana liyane, lan sing adoh (c).

      Iki minangka pitunjuk, yen ya
  24. samarin1969
    samarin1969 6 april 2019 18:14
    +6
    Erdogan dudu raja. Bisa uga diganti, lan malah - ora bali utangan. Federasi Rusia mung nggawe akeh konsesi kanggo anggota NATO, bakul drone menyang Ukraina, penjajah Suriah, lan patron pasukan anti-Assad. Turkey defiantly ndhukung bagean pro-Ukraina saka Crimean Tatar. Turki ora bakal nambah kapasitas aliran gas. S-500 isih dadi proyek masa depan.
    Yen sampeyan ngedol - banjur kanggo pembayaran advance lan kanggo konsesi politik ing Suriah utawa gas.
  25. Vladimir Ter-Odiyants
    Vladimir Ter-Odiyants 6 april 2019 18:17
    -6
    Kutipan saka rayruav
    wow aku ora saka mida

    Owa muallim! Ya, aja pisah karo sampeyan kanggo struktur negara kabeh. Apa sampeyan butuh?!
    Kutipan saka rayruav
    uga, kita ora duwe kabijakan cetha lan imbang, Aku ora nyalahke iki

    Aku gelem pracaya sampeyan! Aja njupuk ing ati! Lan sampeyan ngerti, iku kebak karo ...
  26. Sergey 777
    Sergey 777 6 april 2019 18:18
    -1
    Ana sawetara perkara penting sing kudu digatekake ing kene:
    1- Rusia bakal ngedol S-400 menyang Turki kanthi modifikasi ekspor (disederhanakake). Dadi Erdogan ora bakal langsung entuk kabeh rahasia.
    2 - Turki ora bakal ngasilake kompleks kasebut ing omah. Kabeh statement babagan maksud kuwi mung PR. Kabutuhan Turki kanggo sistem pertahanan udara kasebut ora gedhe banget lan bodho nyebarake jalur perakitan. Lan iki tegese Ankara ora bakal nampa dokumentasi teknis lengkap kanggo kompleks kasebut. Dokumen umum mesthi. Nanging iki ora cukup.
    3 - sanajan kita nganggep bakal ana kudeta utawa owah-owahan mesthi ing Turki lan ing sawetara taun komplek bakal teka ing Amerika Serikat, iku bakal njupuk taun kanggo sinau kabeh lan teka munggah karo "penawar". Lan liwat taun, modifikasi anyar S-400 bakal katon. Ya, lan S-500.
  27. akunin
    akunin 6 april 2019 18:24
    +5
    Ukraina wis nggabung c300 amers, saiki giliran Turki - padha bakal nggabungake c400, lan diwenehi sing kita isih adoh saka 500, bakal ngulungake Trump tombol kanggo swarga. Turki lan China dudu sekutu, dudu sekutu, lan liya-liyane. - fellow lelungan (nalika padha arep karo kita ing arah padha (lan malah banjur ora tansah).

  28. Vladimir Ter-Odiyants
    Vladimir Ter-Odiyants 6 april 2019 18:25
    -6
    Kutipan saka rayruav
    Aku ing smolensk

    Lan bess ngapusi aku mikir yen sampeyan unsubscribe saka Sabirabad?!
    Kutipan saka rayruav
    , nanging aku uga ora tresna marang wong Armenia

    ALLAH karo kowe! Armenian ing donya, kaya wong Armenia, aku njamin yen katresnan "khusus" sampeyan bakal slamet!
  29. bmv04636
    bmv04636 6 april 2019 18:40
    -2
    Ing kene, "Elves Cahya" tau didol paket lengkap dokumen kanggo mesin RD-180. Nanging elf sing pinter banget isih ora bisa nggawe ing omah.
  30. gundul
    gundul 6 april 2019 19:03
    +1
    Umumé, masalah iki kudu diputusake dening desainer, bebarengan karo panguwasa sing kompeten, sing langsung ana ing subyek produk. Carane beda versi ekspor saka apa kita bakal duwe, lan raisins ing Komplek, dening lan gedhe, ora minangka penting minangka bab utama iku safety saka Angkatan Udara kita, i.e. peralatan pangenalan, lokasi - counterlocation - ing cendhak, konsistensi saka Komplek karo pesawat kita. Yen kompleks iki (kanggo ekspor) bisa gampang nembak pesawat kita, banjur apa sing didol. Nanging sampeyan kudu njupuk menyang akun, nganti roket termal pesawat lan kabeh jinis foil.
    1. Ugolek
      Ugolek 6 april 2019 19:40
      -2
      Apa keuntungane?

      1. 2.5 gajih ing celengan.
      2. Mbok menawa kerjasama militer-teknis kanggo jinis senjata liyane.
      3. Wutah ing kepercayaan sakabèhé
      4. Masalah sing ora dilapurake marang kita lagi dirampungake, bisa dingerteni amarga rahasia.
      5. We ngeculake wewenang Amerika Serikat

      Ora ala, ta?
  31. lawas26
    lawas26 6 april 2019 20:30
    +5
    Milih "Ora, ora bakal." Lan ora amarga S-400 minangka sistem pertahanan udara serial Rusia paling modern, nanging kita adol menyang negara NATO. Penjualan kit cuaca resimen ora bakal ditindakake. Kita mung bakal entuk publisitas.
    Konflik karo Amerika Serikat babagan S-400 lan F-35 bakal ilang. Amerika lan NATO ora mbutuhake negara sisih, sing ngontrol, kalebu. lan selat bakal metu saka kontrol. Dadi bakal ana F-35 Amerika lan S-400 Rusia

    Kutipan: Sergey Ka
    Inggih, ayo nerusake saka informasi sing kasedhiya kanggo umum - C300 didol menyang negara NATO, lan langit ora tiba ing lemah. Lan C500 katon ing dalan, supaya C400 bakal dadi lungse

    S-400 ora bakal dadi lungse dibandhingake karo S-500. Jangkoan rudal kompleks S-500 cedhak karo rudal S-400. Tegese, ora ana sing bakal dadi lungse.
  32. Popuas
    Popuas 6 april 2019 20:34
    +1
    Kabeh iku prasaja ing kene! Yankees main pagelaran karo wong Turki, lan kita ora adoh ya
  33. balung 1
    balung 1 6 april 2019 20:58
    +3
    Turki minangka mungsuh militer Rusia sing potensial - sampeyan kudu dadi bodho lengkap kanggo ngedol peralatan paling anyar - nglawan apa sing bakal digunakake komplek? - sapa sing bisa ngancam saka udara? - mung Rusia ora ana wong liya.
  34. Polimer
    Polimer 6 april 2019 21:12
    +1
    Nalika ana prospek "motret" F-35, Rusia dadi pemenang, nanging saiki, nalika Amerika Serikat wis ngalangi kesempatan iki, iku luwih kalah. Nanging saiki Federasi Rusia ora bisa mundur maneh - banjur mundhut bakal 100%, lan kerugian bakal luwih gedhe. Bener, iki mung kahanan saiki, posisi isih bisa diganti, lan luwih saka sepisan.
    Mulane, dheweke ora milih. Kenapa guess? Kabeh isih ing proses.
  35. Dokter Wabah
    Dokter Wabah 6 april 2019 21:29
    -3
    Kutipan saka knn54
    Turki njupuk kanggo nglindhungi langit kanggo bisnis lan Saudis bisa gampang (tanpa unpacking) ngirim menyang Yankees.

    Sawisé ambruk USSR, meh kabeh conto peralatan militer kita ambruk menyang tangan ilmuwan Amérika, lan ora ana.
    1. sedulur ora gelem
      sedulur ora gelem 8 april 2019 16:40
      0
      Quote: Dhokter Wewelak
      lan boten.

      Lan sing nemtokake: "apa-apa" utawa "soko". Aku rumangsa duwe bathi ing taun-taun kasebut. Dheweke ora ketinggalan ing kabeh.
      1. ccsr
        ccsr 8 april 2019 19:40
        +1
        Quote: ora sengaja
        Aku rumangsa duwe bathi ing taun-taun kasebut. Dheweke ora ketinggalan ing kabeh.

        Mesthi wae - contone, Amerika gagal nggawe analog penumpang saka Tu-144, ora bisa nggawe pesawat take-off vertikal dhewe, lan tuku saka Inggris. Aku ora ngomong babagan transportasi An-225 Mriya - pesawat kasebut durung digawe saiki. Lan iki mung ing aviation, nanging ana uga masterpieces technical liyane.
  36. Mayor_Whirlwind
    Mayor_Whirlwind 6 april 2019 21:45
    -2
    Turki iku tanggi Rusia. Ndhukung pepadhamu ing wektu sing angel mesthi migunani kanggo negara. Ekonom kudu nimbang gain: pinten Rusia bakal entuk saka Advertisement, lan sing paling Jahwéh, ngendi dhuwit iki bakal pindhah lan apa bakal ngginakaken ing.Turki minangka pasar kondhang lan padha seneng dagang. Rusia saiki duwe masalah karo tanggi liyane, ing ngendi wong Amerika nandur Russophobia kanthi kuat: Polandia, negara Baltik, Ukraina, Georgia - iki kabeh wilayah Rusia sing dibuwang dening kriminal Yeltsin, lan ing ngendi anggota staf kanthi agresif nandur elit Russophobic nasionalis lokal. , kajaba kanggo Polandia, kang sepisan maneh ing sajarah ambruk ing pemilik salah lan tumindak minangka hyena Eropah, eksploitasi Russophobia kanggo kebekan.
  37. Malkavian
    Malkavian 6 april 2019 22:05
    +3
    Ora bakal menang. Wong Turki bakal tuku S-400, banjur, kanggo pangukuran karo Amerika Serikat, dheweke bakal ngedol menyang am lan tuku Patriot kanthi diskon. Lan tanggal 35 ing wektu sing padha bakal bisa nampa maneh.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 8 april 2019 08:28
      -1
      Saudi bakal nyebul luwih cepet))) saka ngendi kesimpulan kasebut? wis maca kontrak?
      1. Malkavian
        Malkavian 8 april 2019 08:30
        0
        Apa maca, Erdogan dhewe ngandika. ngguyu
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 8 april 2019 08:33
          -1
          banjur apa sing bakal didol s-400?
  38. _TANKIST_
    _TANKIST_ 6 april 2019 22:08
    0
    Ing konteks pitakonan, sampeyan ora perlu mikir sepira suwene S-500, nanging sampeyan kudu mikir sepira suwene Iskander utawa Kaliber bisa nembus "perlindungan" iki, kabeh liya ora ana gunane ((( ((.
  39. parkello
    parkello 6 april 2019 22:11
    0
    bisnis iku bisnis, apa wae sing bisa diomongake, nanging kudu adol kompleks ... supaya ora mandheg. sebagéyan Rusia menang kene, nanging ana uga cacat ... Turki bakal cepet lali sing padha wanted kanggo tuku S-400, nanging padha bakal tansah elinga yen padha ngrusak hubungan karo Amerika Serikat amarga "rudal Rusia". Aku ora ngerti ... goleki dhewe, sampeyan luwih ngerti. Aku milih ya menang, nanging ora akeh menang.
  40. ashot1973
    ashot1973 6 april 2019 22:59
    +3
    Inggih, nggih...kita bakal weruh. Gusti Allah ngalang-alangi yen Rusia maneh ora nampa piso ing mburi saka Turki ...
  41. militèr63
    militèr63 7 april 2019 02:40
    +1
    Iku angel ngomong apa sing bakal dikarepake saka Ottoman iki ing mangsa ngarep!....
  42. tolmachiev51
    tolmachiev51 7 april 2019 03:45
    +2
    "Sesuk" bisa uga kasep. Ing hubungan karo kanca-musuh? Ukraina wis mulang akeh.
  43. aszz888
    aszz888 7 april 2019 04:01
    0
    Malah kebingungan lan kebingungan sethithik ing struktur NATO wis entuk manfaat kanggo Rusia. Lan luwih akeh ora setuju ing kepemimpinan, luwih apik kanggo kita. NATO lan Amerika Serikat ora ngremehake cara lan cara kanggo nglawan Rusia, mula aku mikir kita uga kudu tumindak miturut doktrin keamanan negara.
  44. ngguyu
    ngguyu 7 april 2019 09:39
    0
    Omer Celik: "Nalika S-400 sing dituku dening Turki dirancang kanggo nglindhungi negara saka serangan saka Suriah, dheweke uga bakal nglindhungi wates negara EU lan NATO."
    - Konflik ing Suriah wis cedhak pungkasan! Lan yen ana konflik antarane NATO lan Rusia nalika ngadhepi konfrontasi, S-400 ing Turki ora mung ora ana gunane, nanging uga mbebayani kanggo NATO! Mulane Putin kudu miwiti solusi kanggo masalah pertahanan rudal supaya negara NATO bisa tuku sistem senjata saka Rusia ...
  45. Oleg Tigr
    Oleg Tigr 7 april 2019 10:22
    0
    Aku iki apik kanggo kita nganti saiki. Kita ora bakal nglawan prajurit sing nyerang, nanging kanggo pertahanan, kita duwe teknologi sing luwih maju.
  46. skif8013
    skif8013 7 april 2019 10:35
    0
    Kanggo paraphrase paribasan: apa sing apik kanggo wong Rusia yaiku pati kanggo wong Amerika !!!!
  47. Herringbone
    Herringbone 7 april 2019 11:40
    -1
    "Comrades" saka Mossad mindai kita lan dadi sedhih banget ... ngguyu
    Isih, dheweke ora bisa kerja kanthi apik, dheweke ora bisa main ing Rusia karo Turki (lan pesawat serangan ditembak lan mateni duta besar kita ..))) Lan Rusia ora ditindakake kanthi alesan .. prajurit
    Kita mung ngrasakake karo gen kita apa sing sampeyan dorong kita.. Wektu iki ora bakal bisa "tuan-tuan" .. prajurit
  48. sedulur ora gelem
    sedulur ora gelem 8 april 2019 16:12
    0
    Yen panguwasa Federasi Rusia ora wedi karo acara kasebut, mula bisa dianggep manawa sistem rudal anti-pesawat sing luwih anyar bakal katon ing Federasi Rusia. Iki S-500 Prometheus. Mulane, teknologi S-400 bisa dianggep "lawas". Nanging iki mung guess. Lan bakal ana pasukan lan sarana sing cukup kanggo rearmament lengkap pertahanan udara lan pasukan pertahanan rudal ing S-500 ing wektu sing cendhak.

    Pitakonan dhewe ora bener. S-400 ora bakal ngalahake S-500, sing luwih kuwat bakal menang. Sistem pertahanan udara kudu nembak kabeh sing mabur lan ora preduli manawa kita bakal duwe keajaiban. Apa iki nggawe S-400 kurang mbebayani? Siji-sijine sing bisa mbenerake pasokan kasebut yaiku "tetenger" sing akeh banget. Nalika, kanthi prentah, kabeh kompleks iki dipateni dening wong Turki, utawa paling ora bakal njupuk pesawat kita. Aku ora ngerti carane iki bisa dipun ginakaken lan apa Turki bakal pindhah iku, padha ora bodho. Kabeh ing kabeh, iku kekacoan