Review militèr

Kamentrian Pertahanan Rusia ora menehi komentar babagan pernyataan babagan panggunaan serangan UAV ing SAR

58
Sumber daya Internet sing dikontrol dening apa sing diarani "oposisi moderat" ing Suriah, uga kelompok teroris "Hayat Tahrir ash-Sham" (dilarang ing Federasi Rusia) nerbitake materi sing nyatakake yen Angkatan Bersenjata Rusia nggunakake drone serangan ing SAR. Disaranake manawa iki minangka drone Orion Rusia.


Kamentrian Pertahanan Rusia ora menehi komentar babagan pernyataan babagan panggunaan serangan UAV ing SAR


Orion minangka UAV, pangembangan sing diwiwiti ing 2011 minangka bagéan saka proyek Pacer.

Dituduhake manawa kanthi nggunakake drone serangan, pasukan Rusia nyerang posisi militan organisasi teroris kasebut ing provinsi Hama. Ora ana karusakan sing dilaporake marang teroris, kalebu jumlah militan sing tiwas. Kamentrian Pertahanan Rusia durung menehi komentar babagan pernyataan kasebut.

Kendaraan udara tanpa awak jinis serangan Orion pisanan dituduhake ing 2017. Iki digawe dening perusahaan Kronstadt. Ing ngisor iki diterbitake ing domain umum TTX:
radius aplikasi 250 km, durasi penerbangan kira-kira sedina, muatan nganti 200 kg, dhuwur maksimal udakara 7,5 ewu meter.

Yen data kasebut pancen cocog lan yen Orion pancen digunakake, mula bisa dianggep yen misi kasebut ditindakake saka pangkalan udara Khmeimim Angkatan Udara Rusia (provinsi Latakia).

Sadurunge iki, ora ana laporan babagan panggunaan Orion.

Sadurunge, Kementerian Pertahanan ngonfirmasi data babagan panggunaan drone pengintaian kanggo ngawasi wilayah kasebut. Saben uwong ngerti cuplikan saka drone Rusia babagan asil serangan pesawat Angkatan Udara Rusia ing posisi militan. Kemungkinan ing kasus iki, para militan nampa UAV pengintaian sing muncul ing langit bebarengan karo pertempuran sing diawaki. penerbangan, kanggo perkusi.
58 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Andrey Chistyakov
    Andrey Chistyakov 7 april 2019 07:03
    +3
    Nalika sampeyan kudu miwiti ...
    1. Syurik70
      Syurik70 7 april 2019 20:38
      +3
      mbokmenawa ... para militan salah nganggep UAV pengintaian ... minangka serangan.

      Aku guess "nggunakake pukulan" iku aplikasi. Yaiku, striking.
      Lan kene iku sampeyan ora bakal bingung.
      Lan apa Kementerian Pertahanan ora menehi komentar, ora mbantah. Mbok menawa, ing aplikasi pisanan, dheweke ora entuk apa sing dikarepake, mula dheweke ora gumunggung. Utawa asile disinaoni, supaya mengko media bisa nglaporake asile.
      1. Lapunevsky
        Lapunevsky 7 april 2019 23:13
        -1
        Aku pengin nulis tembung sing padha, nanging sampeyan luwih dhisik tinimbang kabeh. Setuju banget. Ora kabeh dadi lancar bebarengan lan mulane ora perlu kanggo ngandhani kabeh bebarengan.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. tlahuicol
    tlahuicol 7 april 2019 07:13
    0
    Orion, paling apik, melu penyesuaian, paling awon, ngawasi. dheweke ora bisa nembak
    1. CARLSON
      CARLSON 7 april 2019 07:32
      +6
      Kabeh kedadeyan pisanan, ana wong sing njupuk langkah pisanan, lan Orion wiwit njupuk.
      1. Siberia 75
        Siberia 75 7 april 2019 07:44
        +4
        Kutipan: CARLSON
        lan Orion wiwit njupuk

        Banget ora mungkin. Senajan Orion nduweni arsitektur mbukak, iku mokal kanggo nggabungake modul pertempuran menyang tanpa transformasi lengkap UAV. Ing wektu sing padha, rong UAV sing luwih janjeni lagi dikembangake - Thunder reaktif, pangembangan lan nggawe sing ditindakake dening Biro Desain Simonov, lan biro desain Sokol liyane - UAV serangan Zenitsa. Mungkin ing Suriah, "kerja" ditindakake ing proyek kasebut.
        1. CARLSON
          CARLSON 7 april 2019 07:54
          + 13
          Nanging apa bedane, Orion, Thunder utawa liyane, kasunyatan dhewe penting, padha wiwit njupuk. Lan banjur elinga sawetara taun kepungkur, akeh wong nangis, sing kabeh wis ilang lan kita padha ing salawas-lawase konco drones, lan Kulon ora bakal ngedol apa-apa saiki sawise Crimea.
          Lan saiki aku ndeleng wong-wong sing nangis iki ing VO kanggo kabar apik utawa komentar sing ora cocog karo pendapat sing sejatine, dheweke metu kanthi minus, sampeyan ora duwe wektu kanggo nulis, sampeyan wis ndeleng minus. , digunakake padha tamparan sampeyan sethitik, mung Stakhanovites pegawe Internet
          1. tlahuicol
            tlahuicol 7 april 2019 08:03
            -2
            Ya, ora ana UAV kita sing miwiti njupuk ing kana. Hung-katon mung. aja angen-angen
            1. tukang servis.
              tukang servis. 7 april 2019 10:43
              +3
              buktine yen ora ana sing nembak!))
            2. suwi
              suwi 7 april 2019 13:26
              +1
              Nyuwun pangapunten, nanging pratelan kasebut kudu dibantah.
          2. Alexander21
            Alexander21 7 april 2019 09:02
            +2
            Kutipan: CARLSON
            kasunyatan dhewe penting, padha miwiti kanggo njupuk


            Mung kasunyatane ora ana, sapa sumbere? Apa sampeyan percaya kabeh sing ditulis kelompok teroris? Lan dheweke ngomong akeh perkara, lan babagan "prestasi", ing kana, yen sampeyan ngerteni, iku palsu ing palsu .... ing topik Orion, amarga bakal ana informasi resmi saka Wilayah Moskow, bakal bisa kanggo ngrameke sukses, sanajan ing sandi mratelakake panemume Orion UAV ora dimaksudaké kanggo tujuan kuwi (strike), jinis liyane saka UAV uga wis digunakake, nanging sing lan apa informasi sing bener pitakonan amba.
          3. duda
            duda 7 april 2019 09:03
            -6
            Kutipan: CARLSON
            sampeyan ora duwe wektu kanggo nulis, sampeyan wis ndeleng minus,

            lan kabeh iku anonim. ora usah ngomong kok
            1. utama147
              utama147 7 april 2019 10:41
              -2
              Quote: duda
              Kutipan: CARLSON
              sampeyan ora duwe wektu kanggo nulis, sampeyan wis ndeleng minus,

              lan kabeh iku anonim. ora usah ngomong kok

              Kanggo lokal (+) lan (-) padha ora pour lan padha ora njupuk adoh kaca, pramila aku nambani wong "persis". Lan sawise nampa (-) saka "mungsuh ideologis" aku malah rumangsa bangga!
          4. Simferopol
            Simferopol 7 april 2019 13:35
            -4
            Ya, VO wis mlebu menyang tong sampah kabeh-propalshchetsky
          5. mitrich
            mitrich 7 april 2019 22:59
            0
            Lan apa, ing mratelakake panemume, padha mung miwiti gawé drummer, 20 taun kepungkur, lan banjur langsung ditarik? Kanggo maju, kaya rembulan ing kabeh papat. Dadi ora perlu ngoceh saka awal.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. ver_
          ver_ 8 april 2019 14:56
          0
          ..bakal rampung ing abad iki..?..
      2. pinter bokong
        pinter bokong 8 april 2019 06:43
        0
        Wong duwe jinis pisanan
    2. Alexander Galaktionov
      Alexander Galaktionov 7 april 2019 08:45
      +3
      Ana video kanggo dangu, sanadyan apa jenis UAV ora dikenal
      1. tlahuicol
        tlahuicol 7 april 2019 09:05
        +4
        iki minangka proyektil koreksi
      2. Panjenengan
        Panjenengan 7 april 2019 12:38
        +1
        Paling kamungkinan, UAVs nyorot target.
      3. SSR
        SSR 7 april 2019 23:45
        0
        Quote: Alexander Galaksinov
        Ana video kanggo dangu, sanadyan apa jenis UAV ora dikenal

        Kualitas gambar dudu kita. (((
        Ora ana jejak asap saka peluncuran rudal uga.
    3. duda
      duda 7 april 2019 09:01
      -1
      Kutipan: tlauicol
      dheweke ora bisa nembak

      Apa dheweke nggawa 200 kg kanggo mlaku-mlaku?
      1. tlahuicol
        tlahuicol 7 april 2019 09:08
        +3
        Quote: duda
        Kutipan: tlauicol
        dheweke ora bisa nembak

        Apa dheweke nggawa 200 kg kanggo mlaku-mlaku?

        200kg mripat. copot mripatmu, lan ... apa sing bakal kelakon?
        ing Orions, padha wiwit nyoba suspension saka bom cahya, nanging durung ana pungkasan ing ngarsane
        1. duda
          duda 7 april 2019 09:12
          -4
          Kutipan: tlauicol
          200kg mripat

          achumet ngguyu apa iku "mripat" ngguyu
          Iku katon kaya wis mata dibangun ing. Utawa operator ngatur gondho?
    4. Spartanez300
      Spartanez300 7 april 2019 09:23
      +4
      UAV dibom maneh ing taun 2018, nanging informasi babagan amunisi sing digunakake ora dibeberke. Kira-kira ing wektu sing padha, foto pisanan UAV kanthi amunisi sing digantung ing kono, sing ora bisa diidentifikasi, muncul. Opsi amunisi kanggo drone serangan ringan ditampilake ing forum militer-teknis Angkatan Darat-2017 lan Angkatan Darat-2018. Bobot amunisi iki ana 25-50 kg, lan padha dibangun miturut prinsip modular karo basis struktural siji lan sawetara Bukak nganti 100 km.

    5. Genry
      Genry 7 april 2019 09:44
      +2
      Kutipan: tlauicol
      Orion, paling apik, melu penyesuaian, paling awon, ngawasi. dheweke ora bisa nembak

      Saget!
      Artikel:
      http://anna-news.info/prodolzhayutsya-ispytaniya-rossijskogo-udarnogo-bespilotnika-orion-e/
      1. Komentar wis dibusak.
    6. wuh wuh
      wuh wuh 7 april 2019 10:03
      0
      Sampeyan bisa nyumerepi sawetara bom ing Orion - bakal narik metu. Kepiye carane dheweke mimpin? -ora jelas.
      1. skyfotaur
        skyfotaur 8 april 2019 01:11
        +1
        Kutipan saka: voyaka uh
        Kepiye carane dheweke mimpin? -ora jelas.

        meneng.
    7. Piramidon
      Piramidon 7 april 2019 21:05
      0
      Kutipan: tlauicol
      dheweke ora bisa nembak

      Ora perlu dheweke nggawa senjata rudal lan bom. Sawise kabeh, padha ngaco senapan serbu Kalashnikov menyang UAV.

      Dheweke uga bisa nggawe sing luwih gedhe, kayata "Cliff" utawa "Korda" utawa NURS sing padha.
      1. IL-18
        IL-18 7 april 2019 22:34
        -1
        Ditilik dening toko 5,45. Liyane saka ndhuwur bakal nguripake utawa break munggah ing udhara.
        1. Genry
          Genry 8 april 2019 10:41
          0
          Kutipan: IL-18
          Ditilik dening toko 5,45.

          Apa sampeyan sok dong mirsani shotgun? lol
          1. IL-18
            IL-18 8 april 2019 11:47
            +1
            Smartphone duwe layar 5,2 inci. aran
  4. CARLSON
    CARLSON 7 april 2019 07:37
    +1
    Lan saiki, sawise aplikasi, bengok Hurray ing kabeh stasiun radio lan uncalan tutup menyang udhara.
    1. tukang servis.
      tukang servis. 7 april 2019 10:44
      -3
      Apa sampeyan mikir babagan nyuwek rambut?
      1. CARLSON
        CARLSON 7 april 2019 13:04
        +1
        Lan apa saiki kanggo saben test kanggo njaluk laporan menang saka MO kanggo swara fanfare. Dheweke bakal ngelingake, miwiti seri, banjur bakal menehi komentar.
  5. Sergey 777
    Sergey 777 7 april 2019 07:39
    -2
    Karakteristik kinerja ing ngisor iki wis diterbitake ing domain umum:
    radius aplikasi 250 km, durasi penerbangan kira-kira sedina, muatan nganti 200 kg, dhuwur maksimal udakara 7,5 ewu meter.

    Iki minangka karakteristik kinerja ing modifikasi ekspor. Kanggo konferensi video, aku mikir bakal luwih lemu.
  6. sergey32
    sergey32 7 april 2019 07:42
    +4
    Biyen ing jarak tembak sekolah, kita nyiapake awake dhewe kanggo njupuk prone saka potongan cilik TOZ 8, TOZ 12, kacarita yen kita wis siyap, banjur ana tikus kanthi tenang nyusup ing sangisore target. Pisanan, banjur liyane tanpa tim, mbukak geni ing tikus. Saka kaget, kabeh wong ora kejawab. Kita krungu babagan awake dhewe saka instruktur militer utama sawetara tembung sing apik babagan kemampuan kita.
    Iki kanggo apa aku. Aku kanggo barmaley ing Suriah tansah aran kaya clurut kuwi ing sawetara shooting, uga, utawa situs test.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Fedorov
      Fedorov 7 april 2019 08:27
      +2
      critane keren apik Apa jenis galeri shooting iki? Ing sekolahku siji ana kothak beton karo siji lawang saben 100 m. Ora ana banyu utawa cemilan (ora ana clurut a priori), mung mambu mesiu ana ajeg lan Applied jenis saru saka pensiunan jurusan. Senajan sing dijupuk uga, diundang sawise jam, menehi cartridges. hi Nanging dheweke tansah nuntut buku harian.
      1. sergey32
        sergey32 7 april 2019 09:21
        +2
        Yen memori serves, ana galeri shooting ing ruang paling ngisor. Klub tembak kaping pindho saben minggu wajib kanggo kabeh siswa SMA lanang. Lan ana akeh amunisi.
  7. svp67
    svp67 7 april 2019 08:19
    +1
    Kamentrian Pertahanan Rusia ora menehi komentar babagan pernyataan babagan panggunaan serangan UAV ing SAR
    Lan kita ora seneng menehi komentar babagan tes, utamane peralatan militer. spesifik, sampeyan ngerti.
    1. Alexander21
      Alexander21 7 april 2019 09:19
      +1
      Kutipan saka: svp67
      Lan kita ora seneng menehi komentar babagan tes, utamane peralatan militer. spesifik, sampeyan ngerti.


      Apa Wilayah Moskow ora seneng menehi komentar babagan sukses teknologi kita? :) Kosok baline, yen ana sing kudu dibanggakake, mula kita dadi sing pertama ing perkara iki, lan sawetara pejabat uga bakal menehi wawancara, ing ngendi kita dadi sing paling apik, lan peralatan kasebut ora ana analog ing jagad iki. Kedadeyan malah peralatan durung ana ing layanan, nanging artikel ing media babagan manfaat, karakteristik kinerja + komentar saka pangembang + ahli wis kebak ....
      1. svp67
        svp67 7 april 2019 09:21
        0
        Kutipan: Aleksandr21
        Kedadeyan malah peralatan durung ana ing layanan, nanging artikel ing media babagan manfaat, karakteristik kinerja + komentar saka pangembang + ahli wis kebak ....

        Lan ing ngendi Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia?
        1. Alexander21
          Alexander21 7 april 2019 09:29
          0
          Kutipan saka: svp67
          Lan ing ngendi Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia?


          Lan informasi babagan peralatan militer kita dhewe bocor menyang jaringan? Bukak saluran TV Zvezda lan nonton video babagan pangkalan udara Khmeimim, utawa deleng ringkesan senjata liyane. Kabeh iki ditindakake kanthi idin lan partisipasi langsung saka Kementerian Pertahanan.
          1. svp67
            svp67 7 april 2019 09:39
            0
            Kutipan: Aleksandr21
            Kabeh iki ditindakake kanthi idin lan partisipasi langsung saka Kementerian Pertahanan.

            Aku uga setuju yen kanthi ijin saka FSB, uga Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, mesthine nuduhake dhaptar ijin, nanging ora mesthi melu syuting kasebut. Kasunyatane manawa lembaga riset lan pabrik sing padha asring duwe hubungan ora langsung karo Kementerian Pertahanan RF, sing dadi pelanggan lan pengontrol.
            1. Alexander21
              Alexander21 7 april 2019 09:53
              +1
              Kutipan saka: svp67
              Kutipan: Aleksandr21
              Kabeh iki ditindakake kanthi idin lan partisipasi langsung saka Kementerian Pertahanan.

              Aku uga setuju yen kanthi ijin saka FSB, uga Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, mesthine nuduhake dhaptar ijin, nanging ora mesthi melu syuting kasebut. Kasunyatane yaiku lembaga riset sing padha, pabrik asring duwe hubungan ora langsung karo Kementerian Pertahanan RF, aku dadi pelanggan lan pengontrol.


              "Saluran TV Zvezda - Milik grup media Zvezda, sing diawasi dening Kementerian Pertahanan Federasi Rusia liwat Zvezda TV lan Perusahaan Radio Angkatan Bersenjata Federasi Rusia."

              Jujur, aku ora ngerti apa sing pengin dibuktekake, yen MO ora seneng gumunggung babagan sukses? Kanggo tujuan kasebut, saluran khusus digawe lan tuan rumah menyang institusi riset lan pabrik sing ana hubungane langsung karo industri pertahanan negara, lan ora mung kanthi idin saka Kementerian Pertahanan, nanging uga kanthi jelas babagan tugas editorial saka ndhuwur. sing diawasi dening Kementerian Pertahanan, kanggo mriksa peralatan iki utawa kasebut. Utawa njupuk siklus siaran sing padha babagan klompok kita ing Suriah, sing uga nuduhake pangkalan udara Khmeimim, Tartus, klompok kapal kita, lsp. sing. padu ing kene iku bodho.
              1. svp67
                svp67 7 april 2019 09:57
                +1
                Kutipan: Aleksandr21
                Kanggo tujuan kasebut, saluran khusus digawe lan tuan rumah menyang institusi riset lan pabrik sing ana hubungane langsung karo industri pertahanan negara, lan ora mung kanthi idin saka Kementerian Pertahanan, nanging uga kanthi jelas babagan tugas editorial saka ndhuwur. sing diawasi dening Kementerian Pertahanan, kanggo mriksa peralatan iki utawa kasebut.

                apik. Ing endi crita saka tes robot tempur kita saka papan latihan Institut, ing ngendi crita babagan "Hunter", "Altair", "Orion"? Nalika ora ana asil - ora ana crita
                1. Alexander21
                  Alexander21 7 april 2019 10:01
                  +1
                  Kutipan saka: svp67

                  apik. Ing endi crita saka tes robot tempur kita saka papan latihan Institut, ing ngendi crita babagan "Hunter", "Altair", "Orion"? Nalika ora ana asil - ora ana crita


                  Apa sampeyan kepengin weruh video kasebut? Saluran bintang video Youtube

                  "Hunter": Impact UAV menyang test "video wiwit 19 Desember:

                  "Diterbitake: 19 Desember 2018
                  Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngumumake wektu wiwitan uji coba drone "Altius", "Pacer" lan "Hunter".

  8. 3vs
    3vs 7 april 2019 08:20
    +4
    Muga-muga drone iki bakal cepet ngoyak para militan ya :


    "Tugas utama yaiku nglawan jinis dhewe - yaiku, kanthi drone cilik sing nindakake pengintaian utawa nggawa isi sing mbebayani. Keanehan mesin kasebut ana ing persenjataane. Peran kasebut dimainake dening shotgun otomatis Vepr-12 Molot saka 12. gauge nganggo majalah sepuluh puteran."
    Source:
    warhead.su/2019/03/14/almazantey-zapatentoval-dronperehvatchik-s-drobovikom
    1. duda
      duda 7 april 2019 09:08
      -1
      Kutipan: 3vs
      Muga-muga drone iki bakal cepet ngoyak para militan

      lan "minus penambang" wis ngoyak sampeyan ngguyu
      Aku ora ngerti kudu nelpon apa
      Anonim, utawa Anonim? bingung ing tembung
      1. 3vs
        3vs 7 april 2019 09:10
        0
        Iki minangka militan sing minus banget sing pancene ora pengin ketemu karo bedhil mabur! ya
        1. duda
          duda 7 april 2019 09:15
          -1
          Kutipan: 3vs
          Iki minangka militan sing padha minus sing pancene ora pengin ketemu karo shotgun mabur

          lan wong anonim downvoted kula ngguyu
          1. Narcolog
            Narcolog 7 april 2019 09:30
            +2
            Pateni, jenenge. Kita bakal entuk.
            1. duda
              duda 7 april 2019 09:34
              -4
              Kutipan saka Narcolog

              Pateni, jenenge. Kita bakal entuk.

              Ya, iki adoh saka situs kanggo nyekel.
              mung dadi wong sing rukun
              kene celah kene....
              1. Komentar wis dibusak.
                1. duda
                  duda 7 april 2019 09:44
                  0
                  Kutipan saka Narcolog
                  Ya, aku katon ing kono.

                  lan aku ora keganggu ngguyu
  9. Alexander Galaktionov
    Alexander Galaktionov 7 april 2019 08:36
    +2
    Drone kamikaze Rusia KUB-BLA dites ing Suriah
  10. Narcolog
    Narcolog 7 april 2019 09:28
    0
    Inggih, Applied - lan Applied. Gantung dhewe - apa maneh aku pengin ...
  11. Oleg Tigr
    Oleg Tigr 7 april 2019 18:47
    +1
    Inggih, leres! Kita mlaku ing conto paling anyar, ing kahanan pertempuran
  12. Kanca Kim
    Kanca Kim 7 april 2019 23:14
    +1
    Kutipan: Andrey Chistyakov
    Nalika sampeyan kudu miwiti ...

    Ya, kita duwe drone ing USSR SA.

    Liyane bab iku Israel maneh duka, kabeh padha mikir bab abot Kremlin anti-Semites shooting saka drones ing sapi halal. Punika ingkang dipunserat ing taun 2016, ingkang dipunsebat ing situs punika, kados ingkang dipunserat dening N.V. Gogol tembung kanggo aksara ж iku dilarang:
    http://9tv.co.il/news/2016/08/08/229777.html


    Lan iki sing ditulis pemilih Beni Nenatyahu dina iki, 7 April 2019:
    http://9tv.co.il/news/2019/04/07/269108.html


    Nada komentar ora owah sajrone pirang-pirang taun, gething wong sing wis nampa pendidikan gratis ing negara kita lan sing nganggo basa Rusia kanthi apik marang Rusia ora suda sajrone pirang-pirang taun.