Review militèr

Pozner, nglawan latar mburi alkohol elit manca, ngomong babagan ide nasional

201
Sawise maneh, presenter TV kondhang Vladimir Pozner nuduhake kegiatan informasi babagan panemu babagan Rusia lan warga negara kasebut. Dina sadurunge dilaporake babagan kritik marang sekolah Soviet, sing, miturut Pozner, "mateni individualitas." Saiki Posner ngomong babagan kekurangan ideologi ing Rusia, ide nasional.


Pozner ditakoni apa Rusia butuh gagasan nasional sing bakal padha kanggo saben wong lan bakal nyawiji wong Rusia.

Situs web Posner Online nyedhiyakake jawaban saka presenter TV, ing ngendi dheweke ujar manawa ora ana ide nasional ing negara liya, kanthi nyebutake Prancis lan Inggris minangka conto.

Posner:

Maneh, ora ana gagasan kaya ing Prancis. Ora ana gagasan kaya ing Inggris. Ing Amerika, nganti sawetara, ana, amarga perang kamardikan Amerika, mardika saka Inggris, sejarah nggawe Pranyatan Kamardikan, konstitusi, sawetara legenda sing ing Amerika sapa wae bisa dadi sapa wae (...). Nanging negara-negara sing duwe sejarah dawa - sawise kabeh, Amerika Serikat umure luwih saka 200 taun - nanging negara-negara sing duwe sejarah ewonan taun - rada beda.


Posner maneh ngelingi USSR, ing ngendi ide nasional yaiku pambangunan komunisme. Presenter TV nyathet yen wiwitane minangka "gagasan sing kuat", banjur ilang bobote, amarga sekelompok pejabat pancen entuk toko, omah istirahat, fasilitas medis, lan liya-liyane.

Posner nyathet yen dina iki angel banget kanggo nemokake gagasan nasional siji, amarga "kita ora percaya apa-apa." Miturut Posner, wong-wong wis diapusi banget, mula wong-wong mau ditutup.

Presenter TV nyathet yen ora bisa manunggal ing basis agama - Gréja Ortodoks Rusia. Posner percaya yen iki amarga kedadeyan ing Ukraina.

Posner:

Iku ora bisa yen sampeyan ndeleng (sampeyan bakal ngapura kula, mesthi) ... iki imam pasuryan lemu. Lan sampeyan mikir: ya, ora, nuwun, apa kabeh iki?


Miturut Posner, mung bisa nyawijikake rakyat ing negara kita yen sampeyan ngandhani sing bener. Presenter TV nyathet yen asosiasi kasebut bisa adhedhasar pangerten yen iki negara sampeyan lan masa depan gumantung saka pilihan sampeyan. Ing wektu sing padha, Posner ora wiwit ngeling-eling yen dheweke dhewe minangka pemilik sawetara paspor, lan mulane tembung-tembung sing kudu dicritakake saka lambene rada ambigu.

Lan bayangan banget babagan gagasan nasional Rusia ing latar mburi bar karo alkohol manca elit katon aneh.




201 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Aerodrome
    Aerodrome 8 april 2019 06:33
    + 29
    sing kasus langka nalika sampeyan bisa setuju karo posner.
    1. EwgenyZ
      EwgenyZ 8 april 2019 06:40
      +3
      Kutipan: Aerodrome
      sing kasus langka nalika sampeyan bisa setuju karo posner.

      Ndilalah si mbah “ngliwati”, dadi kebeneran nglilani. Banjur, nalika dheweke tangi, dheweke bakal ujar manawa dheweke salah paham.
      1. Aerodrome
        Aerodrome 8 april 2019 06:41
        -2
        Kutipan saka EwgenyZ
        Kutipan: Aerodrome
        sing kasus langka nalika sampeyan bisa setuju karo posner.

        Ndilalah si mbah “ngliwati”, dadi kebeneran nglilani. Banjur, nalika dheweke tangi, dheweke bakal ujar manawa dheweke salah paham.

        ya, mungkin ngono...
        1. twviewer
          twviewer 8 april 2019 12:53
          +1
          Ana gagasan ing kana, prasaja banget, ngrampog setengah donya lan sampeyan bakal urip kanthi becik, Posner ngerti babagan iki, ora perlu sing dirampok ngerti, dheweke kudu dicuci otak, mula setuju yen Posner ora bakal dibayar.
          1. Vladivostok 1969
            Vladivostok 1969 8 april 2019 14:24
            +2
            Iku tegese dijupuk metu saka konteks. Waca kabeh wawancara Posner. Pracayaa, ing akeh masalah, panemuku beda banget karo Posner. Nanging saiki aku rumangsa bener.
            "Sampeyan ngerti, sampeyan bisa nyawijikake rakyat mung kanggo siji, nalika wong percaya. Marang wong sing bener. Kene, ya. Kabeh iku angel kanggo kita karo iki, nanging angel, amarga iku, mulane, lan mulane. Nalika raos, carane sampeyan ngomong, podo bakal nyata. Sampeyan ngerti manawa ora ana negara sing aku kenal, anggota parlemen duwe nomer khusus utawa nomer kasebut ... Yaiku, yen sampeyan tekan ing endi wae, sampeyan langsung duwe rasa unggul tinimbang wong liya. Sampeyan mung kene. Nanging amarga sampeyan wis ana ing kene, mula," ujare Posner. "Aku yakin yen wong mung bisa nyawiji ing bebener. Ing babagan pangerten yen iki negara sampeyan, gumantung saka sampeyan, apa sing bakal gumantung ing prilaku sampeyan, pilihan sampeyan. Rambler laporan. Salajengipun: https://news.rambler.ru/community/41999413/?utm_content=rnews&utm_medium=read_more&utm_source=copylink
            1. Altona
              Altona 8 april 2019 15:56
              0
              Kutipan: Vladivostok 1969
              Iku tegese dijupuk metu saka konteks. Waca kabeh wawancara Posner. Percaya, ing akeh masalah, panemune saya beda karo Posner.

              -----------------
              Umume, iki isih dadi kasunyatan sing kudu ana keadilan sosial lan kekuwatan ora kudu dicopot saka rakyat. Iki yen sampeyan langsung nyimpulake statement kasebut. Minangka kanggo alkohol, Aku uga Baileys lan Remy Martin ing dina nimbali udhara, lan ana alkohol liyane.
              1. twviewer
                twviewer 8 april 2019 20:39
                0
                video kasedhiya,
                ora ana sing bener kanggo sepeser, ngelingake kepiye wong Yunani loro ngomong babagan demokrasi, ndesek abdine dhewe. ngguyu
                1. sniperino
                  sniperino 9 april 2019 07:26
                  0
                  Kutipan saka twviewer
                  video kasedhiya, ora ana bebener ana kanggo Penny
                  Padha sudo bar editor saka VO kurang. Langkah sabanjure yaiku publikasi reguler pesen video Navalny. Wong-wong sing dina iki, rada isin, menehi salam marang Pozner minangka obor bebener, sesuk dheweke bakal nguwuh kanthi bungah "Lyokha minangka presiden kita!"
            2. Bot
              Bot 8 april 2019 22:20
              +3
              Posner, antara liya, minangka wartawan pelacur. Sapa sing mbayar cita-cita lan siaran kasebut.

              "Vladimir Vladimirovich bisa nahan kewarganegaraan Amerika lan Prancis, sing dhewe minangka kasus sing luar biasa kanggo wong-wong sing nggawe karir sing luar biasa ing jaman Soviet ing Komite Televisi lan Radio. Lan Pozner minangka komentator utama ing penyiaran asing - iki siaran Inggris menyang kabeh negara ing donya. Lan kepiye carane aku pribadi ngelingi yen dheweke duwe hak kanggo mbukak udhara tanpa mlebu folder siaran (iki minangka jinis sensor politik. Ngelingi kasunyatan manawa Komite TV lan Radio dianggep perjuangan ideologi utomo, lan penyiaran manca iku umume suci saka ideologi Soviet lan tingkat kapercayan ing Pozner ngandika sing wong iki bagéan saka lapisan narrowest saka ideologists Bolshevik,
              - ngandika Chavchavadze ing Interview karo Tsargrad.
              1. wong anyar
                wong anyar 9 april 2019 01:00
                0
                Omong kosong opo? Apa tegese sampeyan bisa nyimpen? Dheweke nampa kewarganegaraan AS sawise ambruk USSR, uga Prancis.
                1. Bot
                  Bot 9 april 2019 06:26
                  0
                  Saka endi informasi kasebut? Yen sacoro prakteke saka lair (saka telung sasi) lan nganti 16 taun urip ing Amerika Serikat lan ing Prancis. Apa iki? Apa dheweke manggon tanpa negara ing kana? Ilegal utawa apa?)
    2. 210okv
      210okv 8 april 2019 06:41
      + 42
      Lan sapa Pozner? Wewenang apa iki? Apa sebabe kita kudu ngrungokake pangandikane?
      1. Aerodrome
        Aerodrome 8 april 2019 06:43
        + 11
        Kutipan: 210 okv
        Lan sapa Pozner? Wewenang apa iki? Apa sebabe kita kudu ngrungokake pangandikane?

        bener Dmitry, dheweke iku bebener. ora masalah sapa sing ngetokake. liberalis kanthi kasempatan, utawa patriot kanthi sengaja. hiposner, mesthi, iku isih Gnida, nanging banjur sampeyan guessed ...
        1. roket757
          roket757 8 april 2019 07:30
          +7
          Posner nyathet yen dina iki angel banget kanggo nemokake gagasan nasional siji, amarga "kita ora percaya apa-apa." Miturut Posner, wong-wong wis diapusi banget, mula wong-wong mau ditutup.

          Iku ndadekake pangertèn, ora ketompo sing ngandika.
          Kita bangsa, kita bangsa, kita kudu terus-terusan manunggalaken .... wiwitan wis ana lan kita wis! Ora bakal klelep menyang lalen, kaya sawetara sadurunge!
          1. KOCMOC
            KOCMOC 8 april 2019 08:49
            +3
            Kutipan saka roket757
            Iku ndadekake pangertèn, ora ketompo sing ngandika.
            Kita bangsa, kita bangsa, kita kudu terus-terusan manunggalaken .... wiwitan wis ana lan kita wis! Ora bakal klelep menyang lalen, kaya sawetara sadurunge!

            Carane apik iku kanggo argue saka konco hilllock, bab Russian utawa mung idea nasional, utamané ing restoran larang, ngendi realties ing pinggiran modis ing London, karo ombenan elit lan pangan gourmet. Kanthi saben gelas anggur Prancis Dorogov utawa wiski Scotch, patriotisme kanggo Tanah Air ngubengi otak lan awak. ngguyu Wong sugih nggoleki, wong Yahudi nggoleki, wis suwe nggoleki, nanging ora bisa nemokake ... gagasan nasional kanggo Rusia ing umur rong puluhan, telung puluhan ...wassat Iku uga luar biasa kanggo njagong pinggul-jero lendhut, karo mambu hawthorn, kanggo mikir bab gagasan nasional. Lan ing ngendi ide universal, nanging angel dipahami sing bakal nggawe kabeh wong seneng, ing Rusia? Gawe wong bodho pinter, wong mlarat sugih, wong lara sehat. Ing ngendi dheweke manggon, ing ngendi dheweke ndhelikake? Iku ora liya yen kabeh iki intrik saka pedunung Kremlin lan oligarki, padha ndhelikake saka wong-wong mau ing vaults saka cadangan emas, padha nggunakake dhewe, nanging padha ora pengin nuduhake karo wong. lol Nalika wong golek ide, dhuwit liyane digawe, nanging apa uga ide sing bener ...
            Sapa wae, supaya bisa tangi saka dhengkul, butuh arahan pribadi, kanthi pribadi saka Putin, kanthi nulis sing nuduhake ide nasional. Stalin ana ing kono wingi, ana gagasan kaya ngono. Sesuk liyane bakal teka, ora ana gagasan apa-apa. Sesuk sing kaping telu, dheweke bakal nggawa sampah liyane. Wong-wong pancen kaya ngono, kabeh wis nunggu saka ndhuwur, gratis swarga, utawa keputusan kraton ...
            PS Ide ora kudu lair ing ndhuwur, nanging ing ngisor, pribadi, ing saben wong, ing kulawarga, ing komune ... padha bisa beda-beda, nanging ing mayoritas akeh banget, kali lair tetes demi tetes, bisa. dadi kekuatan dominan masyarakat, kang lan ngresiki negara lan mbentuk daya rakyat anyar. Ing sawetoro wektu, kita urip kanthi gagasan pengayaan pribadi lan konsumerisme, uga, bisa uga nalika kurang masalah rumah tangga lan omah, kita bakal mikir maneh ... wong-wong wis mulai mikir.ngguyu ... sial, nalika aku mbuwang wektu karo sampeyan ing macem-macem omong kosong, wong-wong iki wis njupuk kabeh panggonan parkir, makhluk, ngendi aku kudu parkir Tiguan miskinku saiki? lol ngguyu
            1. Krasnodar
              Krasnodar 8 april 2019 09:39
              -1
              Dadi ide sampeyan tuku Tuareg nglirik Amarga kesempurnaan ora ana watese... sedulur
              1. Altona
                Altona 8 april 2019 15:57
                +1
                Kutipan saka Krasnodar
                Dadi ide sampeyan tuku Tuareg

                -------------------
                Apa babagan Tuareg? Apa ora Audi R14? ngguyu
                1. Krasnodar
                  Krasnodar 8 april 2019 16:52
                  0
                  Ah, banjur, ayo ngomong babagan Phantom))
                  Kabeh langkah - IMHO. Langkah sabanjure yaiku Tuareg)).
                  1. KOCMOC
                    KOCMOC 8 april 2019 18:39
                    +1
                    Kutipan saka Altona
                    Apa babagan Tuareg? Apa ora Audi R14?

                    Kutipan saka Krasnodar

                    Ah, banjur, ayo ngomong babagan Phantom))
                    Kabeh langkah - IMHO. Langkah sabanjure yaiku Tuareg)).

                    Apa wong ora ngimpi lan carane sethitik padha kudu seneng, Aku pancene ora kasengsem ing mobil minangka aspek gesang, bab utama kesehatan, kulawarga lan kanca-kanca lan pikiran sober, aku tuku mobil kanggo sederek, nanging langkah sabanjure driver pribadi nglirik
                    1. Krasnodar
                      Krasnodar 8 april 2019 18:43
                      0
                      Cukup milih biasane, aku wis kicked metu loro.
                      1. KOCMOC
                        KOCMOC 8 april 2019 18:49
                        0
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Cukup milih biasane, aku wis kicked metu loro.

                        Lan iki saran sing penting banget, kanca! Aku mesthi bakal njupuk menyang akun hi
            2. Komentar wis dibusak.
            3. Romawi 57 rus
              Romawi 57 rus 8 april 2019 10:44
              0
              Manunggaling kekuwatan lan manungsa!
        2. lwxx
          lwxx 8 april 2019 08:12
          +3
          Kutipan: Aerodrome
          Kutipan: 210 okv
          Lan sapa Pozner? Wewenang apa iki? Apa sebabe kita kudu ngrungokake pangandikane?

          bener Dmitry, dheweke iku bebener. ora masalah sapa sing ngetokake. liberalis kanthi kasempatan, utawa patriot kanthi sengaja. hiposner, mesthi, iku isih Gnida, nanging banjur sampeyan guessed ...
          Hmm. logika. Aku Hitler, yen sampeyan ngubengi, uga bakal nemokake sawetara tembung sing bener. Ayo padha mbenerake! wassat
          Iku ora bisa yen sampeyan ndeleng (sampeyan bakal ngapura kula, mesthi) ... iki imam pasuryan lemu. Lan sampeyan mikir: ya, ora, nuwun sewu, apa iki
          Lan sapa iku?
          1. Aerodrome
            Aerodrome 8 april 2019 08:16
            0
            Kutipan saka lwx
            Hmm. logika. Aku Hitler, yen sampeyan ngubengi, uga bakal nemokake sawetara tembung sing bener. Ayo padha mbenerake!

            apa alasan sampeyan ngomong babagan? lan ngendi iku ngandika? logika sampeyan aneh ... supaya wong jahat pungkasan ngomong yen banyu teles, sampeyan bisa mbantah sak senenge.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. Dikson
                Dikson 8 april 2019 09:26
                +8
                Sampeyan dhewe sing ala ing penolakan wuta bab ketok ... Pozner voiced ora mung "ala" bebener, objectionable kanggo patriot palsu kaya sampeyan ... Panjenenganipun voiced masalah ketok negara kita .. Iki apa bakal ngrusak negara kita .. Lan ora ana pejabat politik sing mentas urip maneh, dheweke ora bakal ngunggahake prajurit menyang perang yen ora ana ide nasional sing paling gampang lan bisa dingerteni. Lan para ilmuwan bakal ninggalake negara, lan wong enom. Pengayaan umum ing sawijining negara ora bisa dadi ide nasional - mesthi ana wong sing luwih sugih tinimbang liyane. Utawa wong sing kanggo sugih gampang duwe negara. Amarga emas ora duwe tanah kelairan. "Njupuk kabeh lan nuduhake" ora idea nasional, nanging Shvonderism .. Dadi pemerintah kita clings kanggo kahanan apa liyane utawa kurang bermanfaat, nyoba kanggo instill ing wong soko padha Bangga ing negara, mangkono nggawe peraga .. Krisis politik. Gouging prinsip sosialis lan cita-cita. Lan kanggo kapitalis ora ana sing pengin kerja kanthi cepet. Ya, lan kita ora mbayar upah kapitalis. Manajer lan manajer senior ora dianggep. Dadi Posner bener. Lan tengen maneh.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. Komentar wis dibusak.
                  2. lwxx
                    lwxx 8 april 2019 10:57
                    0
                    Quote: wis Muscovite
                    Sampeyan dhewe jahat ... Aku ora peduli karo bebener sing "setan lan pitik jago" menehi kula ((c) polisi saka ruble) Kasunyatan bilih Pozner inferior iki ora puas karo urip ing Federasi Rusia. wis ketok. Inggih, ayo pindhah menyang Paris, menyang "rompi kuning" iki ... Nanging dheweke ora bakal lunga. Ing Paris, dheweke ngukum "rompi" iki ... Lan ing Moskow, dheweke bakal memuji lan ngirit dhuwit ... Pozner minangka scum. Lan scum nang endi wae, malah ing neraka, bakal tetep scum.

                    hi Ora usah dijawab kaya Dikson. Iku wong-wong sing ngrungokake lan ngrungokake bebener ing Radio Liberty, iku wong-wong sing pisanan nyuwek gendera abang lan nyumerepi tricolor, brahala Makarevich Solzhenitsyn lan Shenderovich karo posner.
                    1. Dikson
                      Dikson 8 april 2019 11:19
                      +4
                      Salah, Alex. Dheweke dadi pionir lan anggota Komsomol ing jamane. Lan dheweke mbangun negarane dhewe. Lan dheweke mbela .. Iku sing ana ing sangisore gendera abang .. Lan aku mbaleni maneh: Sawise numpes USSR, ngrusak ide sosialis, dipoyoki gagasan mbangun masyarakat sing padha, Gorbachev, Yeltsin, lan swara liyane saka wong-wong sing Care kanggo Rusia lan Rusia mung sangsoro wong kita saka idea nasional.. Apa sampeyan supaya unloved Pozner marang sampeyan. Mung lan kabeh. Duwe numpes USSR, padha numpes konsep "persaudaraan bangsa" - padha tak Karabakh, Chechnya, pogroms lan Rajapati ing republik Asia Tengah ... Padha numpes pendidikan gratis lan rusak medicine - padha entuk buta huruf "spesialis" sing aman. numpes Enterprises pungkasan lan pabrik ... Ide nasional kanggo nyolong milyar saka negara, mbayar mati lan mbucal ing luar negeri karo anak, asu lan mistresses? Yen ngono, negara kita ora duwe masa depan ...
                      1. lwxx
                        lwxx 8 april 2019 12:14
                        +6
                        Aku ora pengin mlebu polemik karo sampeyan, nanging nampa tembung-tembung sing bener (rahasia sing mbukak) lan disuarakake dening wong-wong sing luwih dihormati, iku ora duweke mungsuh. Ing kene aku diwutahake uyah ing salah sawijining moderator ing organ sing melu reproduksi, amarga komentarku wiwit dibusak sacara periodik, sing aku nyoba nulis kanthi bener, kaya saiki.
                2. nesvobodnaja
                  nesvobodnaja 9 april 2019 16:23
                  0
                  Inggih, punika - liwat lambene wong tuwa mabuk sing wis tiba ing bayi, bener ngomong? ..
                  Sing bener, sampeyan kudu ...
            2. sniperino
              sniperino 9 april 2019 08:02
              0
              Kutipan: Aerodrome
              supaya wong jahat pungkasan ngomong yen banyu teles
              Ayo wong ngomong dhewe sing ora ngerti iki. Nanging yen VO nerbitake iki, sampeyan ora bakal takon editor kok, saka ewu bantahan babagan banyu lan asor, padha milih tembung saka scoundrel pungkasan?
        3. Nikolaevich I
          Nikolaevich I 8 april 2019 10:41
          +4
          Mungkin uga ... nanging ora kanggo Pozner, bagean penting saka uripe, sing urip "ing bukit", kanggo ngadili "gagasan nasional"! Sapi sapa wae mesthi moo, nanging mungkin sapine isih kudu meneng wae?
      2. Mikhail Drabkin
        Mikhail Drabkin 8 april 2019 08:15
        -1
        Mbebayani ora krungu tembunge wong pinter ngomong jujur ​​wektu iki. Ya, Posner tansah dadi duweke kita lan sampeyan, lan mesthi - condong marang panguwasa. Dheweke dhewe ora ngerti sapa sing ngomong ing wektu tartamtu.
        Vselovek mesthi, nanging Rusia ing iku ora mati, preduli saka warga negara.
      3. PalBor
        PalBor 8 april 2019 11:24
        +1
        Kanggo lelucon, aku ragu. Mung yen manual latihan ora tekan, utawa alkohol "elit" duwe pengaruh.
      4. 30 ing
        30 ing 8 april 2019 12:01
        +4
        Nanging ing Israel ana idea nasional! nglirik Lan kabeh wong dadi tentara tanpa alesan. Lan nyoba kanggo mada Israel lan idea nasional sawijining .. Yahudi saka kabeh pihak bakal mabur lan miwiti pummeling sampeyan .. am Lan kita bisa mbanyoni Rakyat lan Tanah Air kanthi macem-macem telek .. Lan ing tentara, ora pantes dilayani. recourse Lan umume "nyedot" wassat Kita ngidini dhéwé!
      5. wong anyar
        wong anyar 9 april 2019 01:01
        0
        Dheweke urip kabeh diwasa ing USSR lan banjur bisa ing luar negeri nalika iku bisa. Apa sampeyan ngomong babagan?
    3. Stas157
      Stas157 8 april 2019 07:32
      +3
      Pozner ditakoni apa Rusia butuh gagasan nasional sing bakal padha kanggo saben wong lan bakal nyawiji wong Rusia.


      ngandika iku ora ana gagasan nasional ing negara liyanyebutake Prancis lan Inggris minangka conto.

      Pitakonan njlentrehake cocok. Apa negara bisa ndhidhik patriot sejati yen ora duwe ide nasional dhewe? Nilai-nilai apa sing bakal ditindakake? Nilai Eurogay saka Prancis lan Inggris sing sabar dikenal kabeh wong, lan kita ing kene ing Rusia ora nuduhake.

      "Multi-paspor" Pozdner dhewe meh ora bisa disebut patriot. Iku meh ora worth iku kanggo ngrembug apa jenis idea nasional ing Rusia.
      1. isker
        isker 8 april 2019 07:42
        +4
        "Paling "multi-paspor" Pozdner meh ora bisa disebut patriot. Iku meh ora worth ngrembug apa idea nasional ing Rusia.

        Aku bakal pitutur marang kowe liyane - wong kuwi ORA duwe RELATIONSHIP sembarang kanggo nasional, kabeh liyane - ora ana idea RUSIA!
        Ngomong-ngomong - yen sampeyan ndeleng kabeh pers - mula sampeyan ora bakal nemokake "alasan" babagan Nazi ing ALL - kajaba saka sing pungkasan ...
        1. Stas157
          Stas157 8 april 2019 07:49
          0
          Kutipan saka isker
          yen sampeyan ndeleng ALL pers, sampeyan ora bakal nemokake "alasan" babagan Nazi ing ALL - kajaba saka sing pungkasan ...

          Kowe bener. Aku malah ragu yen elit kita bisa duwe gagasan nasional. Kepiye carane bisa diarani budidaya konsumen becik minangka ide nasional? Iki minangka tujuane Menteri Pendidikan Fursenko. Apa jenis gagasan nasional sing bisa ana ing masyarakat sing ora adil sosial sing akut, ing ngendi 1% rakyat (kancane raja) duwe 75% saka kasugihan negara sing jembar?
          1. Sovetskiy
            Sovetskiy 8 april 2019 12:13
            +3
            Kutipan: Stas157
            Aku malah ragu yen elit kita bisa duwe gagasan nasional. Kepiye carane bisa diarani budidaya konsumen becik minangka ide nasional? Iki minangka tujuane Menteri Pendidikan Fursenko. Apa jenis gagasan nasional sing bisa ana ing masyarakat sing ora adil sosial sing akut, ing ngendi 1% rakyat (kancane raja) duwe 75% saka kasugihan negara sing jembar?

            Lha kok ideologi manunggaling wong mlarat lan wong sugih kuwi dadi gagasan umum lan malah makarya nganti sawetara wektu. Iki diarani fasisme. nglirik Ing kahanan penolakan gagasan sosialis babagan pembangunan masyarakat, ideologi liyane kanggo nyawiji kabeh masyarakat ing sistem hubungan kapitalis durung ditemokake. Nanging ing kene nasib ala, fasisme ing konfrontasi karo ideologi komunis rampung ing wektu kasebut. Apa ora iki sebabe ana de-Sovietisasi / dekomunisasi sing gedhe-gedhe ing saindenging jagad, kanggo ngilangi "saingan" kanthi jeneng urip maneh ing skala global kaya penyatuan bangsa kanthi ide "umum"?
      2. Alexander Ra
        Alexander Ra 8 april 2019 09:13
        +3
        Kutipan: Stas157
        Apa negara bisa ndhidhik patriot sejati yen ora duwe ide nasional dhewe? Nilai-nilai apa sing bakal ditindakake?

        Masyarakat tradisional ora ngasilake nat. gagasan. Tradhisi kasebut ditondoi dening moralitas organik. Aku nyebat panemuan ide nasional minangka penderitaan penitensi para inteligensia, sing sacara alami dibebasake saka tradisi. Kabeh "nilai" sing ditanam saka njaba, kaya sing kita deleng, dadi virus mental. Apa Posner ngarahake kanggo ningkataké unifikasi ing Rusia? Sampeyan bisa ngandelake dheweke kaya dheweke percaya marang para imam.
        1. Stas157
          Stas157 8 april 2019 09:41
          0
          Quote: Alexander Ra
          Masyarakat tradisional ora ngasilake nat. gagasan.

          Pratelan sing mamang. Ing endi sampeyan nemokake aturan iki? Yen nganti saiki kita duwe gagasan nasional, mula saiki masyarakat kita ora tradisional? Ing AS lan China ana gagasan nasional, banjur, ing tembung sampeyan, apa dheweke duwe masyarakat sing ora konvensional?

          Nanging apa salahe yen nduweni gagasan nasional minangka vektor pembangunan, minangka arah tujuwan strategis negara nganti pirang-pirang dekade? Aku ora weruh cons. Kosok baline, aku ndeleng minangka kabutuhan sing mendesak. Mung kanthi ngorbanake gagasan nasional sing bener, adil lan menarik kanggo kabeh massa, rakyat bisa nyawiji kanthi bener. USSR nindakake iku.
          1. Alexander Ra
            Alexander Ra 8 april 2019 10:43
            +3
            [/quote]Pernyataan sing diragukan. Ing endi sampeyan nemokake aturan iki? Yen nganti saiki kita duwe gagasan nasional, mula saiki masyarakat kita ora tradisional? Ing AS lan China ana gagasan nasional, banjur, ing tembung sampeyan, apa dheweke duwe masyarakat sing ora konvensional?
            ... Aku ora weruh downsides.. Mung liwat bener, adil, atraktif kanggo kabeh massa, ide nasional, sampeyan bisa bener ngumpulake rakyat. USSR nindakaken. [/ Quote]
            Masyarakat tradhisional - masyarakat - minangka kasunyatan lan norma. Tradhisi, minangka gambar nasional, akeh banget. "Boiler" AS lan Eropa disalin.
            Sampeyan bisa ngapusi "massa" kanthi bantuan ide. Wenehana tuladha gagasan saka “massa”? Apa sampeyan bisa menehi conto gagasan saka masyarakat petani (petani umure urip nasional)?
            Sajrone 200 taun kepungkur, jumlah gagasan saya tambah akeh - apa ana hubungane karo kasunyatan manawa rakyat kita ana ing kahanan bencana? Kanggo nggayuh gagasan nasional, apa sampeyan kanthi standar terus ngidak-idak moralitas alam? Lan dheweke - mikir - dikembangake dening properti evolusi wong. USSR ora bakal nindakake apa-apa karo gagasan tanpa rajin, toleransi, selflessness saka wong - sifat moral saka tradisi. Sajrone Perang Donya II ana kebetulan unik saka kapentingan superstructure ideologi lan wong - iku perlu kanggo urip. Lan apa sing luwih penting - gagasan utawa kaslametan? Stalin mangertos bilih saben wong ing prau padha. Ana roti panggang kanggo wong Rusia, nanging sawise iku ana "Leningrad urusan", klep personel saka Managers Russian. Lan dina iki kahanan beda, maca pidato Golikova ing Duma Negara. Dakkandhani - sapa sing bakal menehi ide nasional sing nylametake? Sapa sing pengin mberkahi wong?
            "Sistem sinyal kapindho lair minangka sistem paksaan antarane individu" (Porshnev) - sampeyan bisa uga mikir.
            1. Stas157
              Stas157 8 april 2019 11:33
              -1
              Quote: Alexander Ra
              Sajrone 200 taun kepungkur, jumlah gagasan saya tambah akeh - apa ana hubungane karo kasunyatan manawa rakyat kita ana ing kahanan bencana? Kanggo nggayuh gagasan nasional, apa sampeyan kanthi standar terus ngidak-idak moralitas alam? Lan dheweke - mikir - dikembangake dening properti evolusi wong.

              Ide kasebut ora kudu nglawan kemajuan ilmiah lan teknologi lan moralitas. Contone, USSR padha. Ya, ide, amarga samubarang bisa dadi ala lan apik. Nanging iku prakara pilihan! Lan ora alesan kanggo ninggalake idea ing asas kaya kuwi.
              1. Alexander Ra
                Alexander Ra 8 april 2019 14:28
                +1
                Sifat ide lan moralitas beda banget. Moralitas (cara urip) ora mbebayani kanggo ide, nanging kosok balene - ide (alat) bisa mbebayani banget. "Pitakonan pilihan" kanggo 1000 taun pungkasan ing Rusia minangka pitakonan gedhe. Abad kaping 10, 1917, 1991 - ora ana sing tuwuh saka wong - sesaji kasebut diiringi kurban gedhe. Wong tuwane bocah-bocah ora nglewati.
    4. ayo ngomong
      ayo ngomong 8 april 2019 08:02
      +4
      Sampeyan bisa uga mikir yen Posner ora ngerti yen ideologi negara kita dilarang dening konstitusi.
      1. monster_lemak
        monster_lemak 8 april 2019 08:47
        + 13
        Wong iki lan "penyatuan saka wong Rusia"? Ojo ngece sandalku. Ajaib iki ing siji wektu tanpa isin didilat bokong para pejabat partai USSR. Banjur, kaya "mratobat" ing TV, dheweke uga wiwit ngremehake mantan pejabat kasebut, bebarengan karo kabeh sing teka saka USSR. Aku elinga carane, bebarengan karo "wanita wesi" Starovoitova, dheweke ngakoni ing mburi mati dalan sajarah ewu taun Rusia lan padha ngandika yen wong-wong Rusia sing mundur kudu diwulang tresna marang cara urip Amerika lan tindakake iku. Banjur, kang di buwang menyang Jewry kandhel lan ngakoni sing mung wong Yahudi duwe kawruh bab dalan bener manungsa lan tumiba kawruh iki - malah ing kippah katon ing layar. Nanging temenan, wong kaya wong sing lingkungan panganan ing Israel, lan kanggo tiba ing sumber bebener, sampeyan kudu akèh lave, lan pahlawan kita maneh wiwit kedhip ing saluran Russian, nyekel "baris partai" sing kudu subtly digawa. metu menyang massa. Oportunis khas - ora bodho - ya. Ngerti carane ngimbangi ing pinggir, supaya ora booed banget. Mung wektu nalika dheweke pancene diuripake sawise Crimea. Ing kawitan, kang sang "lagu pro-Ukraina", nanging cepet teka menyang raos, kang temen maujud sing bisa kelangan dipakani, Panggonan ing trough .... Bener, kang, sing Svinidze, loro boots, pasangan .
        1. wis Muscovite
          wis Muscovite 8 april 2019 10:24
          +2
          Ing kene aku setuju karo mayonnaise Amerika ... hi
    5. jmndslthr
      jmndslthr 8 april 2019 09:40
      0
      mung miturut prinsip "jam tangan mekanik sing rusak nuduhake wektu sing bener 2 kali dina". Ngomong sing bener ing tangga sampeyan menyang tanggane sing teka utawa ing rapat warga, mung protokol saka tetanggan sing bisa nyawiji sampeyan. Kajaba iku, tanpa idea superpersonal, iku arang banget angel kanggo nemtokake Bebener iki banget
    6. Silvestr
      Silvestr 8 april 2019 11:43
      +1
      Kutipan: Aerodrome
      sing kasus langka nalika sampeyan bisa setuju karo posner.

      bebener iku larang banget. Yen, nyatane, Putin wis mlebu reformasi pensiun sadurunge pemilihan, dheweke ora bakal dadi presiden
    7. barmaleyka
      barmaleyka 8 april 2019 13:00
      -1
      Kutipan: Aerodrome
      sing kasus langka nalika sampeyan bisa setuju karo posner.
      ing apa?!
    8. letinan
      letinan 8 april 2019 13:13
      +2
      Ditinggal simbah, wis sepuh lan wis wayahe leren. Lan dheweke ngeruk kabeh nganggo ilat. Dheweke bakal lungguh ing negarane (saka ngendi paspore) lan mulang kabeh wong ing kana. Lan babagan gagasan nasional, iki omong kosong. Revolusi Prancis-Perancis, Marseillaise, kebebasan, kesetaraan, persaudaraan. Iki minangka gagasan nasional.
      Great Britain punika Jeng segara lan gurita sing wis nyebar tentacles ing saindhenging donya, idea sing. Lan mung kita ora duwe hak kanggo gagasan nasional kita! Padha meneng, bakal kurang krungu ing arah, ing umur tuwa.
      1. Kandel
        Kandel 8 april 2019 13:59
        0
        Kutipan saka letinant
        Great Britain punika Jeng segara lan gurita sing wis nyebar tentacles ing saindhenging donya, idea sing.

        Oh iya! Kepriye maneh. "Beban Wong Putih".
        1. letinan
          letinan 8 april 2019 14:27
          +2
          Kalebu, karya iki nggambarake gagasane.
    9. Anders
      Anders 8 april 2019 15:03
      0
      sing kasus langka nalika sampeyan bisa setuju karo posner.
      Ya, utamane babagan perkara sing kudu dingerteni wong-wong sing bener - ing titik iki, Posner dhewe mung wong sing golek bebener. Breshet nalika ambegan.
  2. Cunning_baskort
    Cunning_baskort 8 april 2019 06:36
    + 10
    Miturut Posner, mung bisa nyawijikake rakyat ing negara kita yen sampeyan ngandhani sing bener.

    Kandhane wong sing awake dhewe terus-terusan ngapusi.
    1. kit88
      kit88 8 april 2019 07:38
      0
      Dheweke ora bisa dipercaya. Nanging ing kasus iki, kita bisa setuju karo dheweke.
  3. alavrin
    alavrin 8 april 2019 06:39
    +7
    Aku ora ngerti kenapa swarane opus saka oportunis iki ...
    1. Kanca Rakyat
      Kanca Rakyat 8 april 2019 08:04
      +2
      Opus.
      Синонимы:
      bab cilik, bab cilik, bab, brainchild, nulis, woh inspirasi, woh karya, karya, karya, cipta, komposisi, cipta, karya.
  4. tasha
    tasha 8 april 2019 06:40
    0
    Wong lanang ditakoni - wangsulane. Apa karo counter bar? Omong kosong apa...
    Babagan goroh, ya, Vladimir Vladimirovich bener ...
  5. Phil77
    Phil77 8 april 2019 06:40
    +9
    Posner wingi, saiki Posner. Lha, gunane opo?!
    1. Aerodrome
      Aerodrome 8 april 2019 06:45
      +4
      Kutipan: Phil77
      Posner wingi, saiki Posner. Lha, gunane opo?!

      Spring...
      1. Phil77
        Phil77 8 april 2019 06:54
        +2
        Ya, yen musim semi banjur, TV iki karo kabeh karakter saka kono! Kita bakal luwih sehat, mesthi.
        1. Aerodrome
          Aerodrome 8 april 2019 06:57
          +9
          Kutipan: Phil77
          Ya, yen musim semi banjur, TV iki karo kabeh karakter saka kono! Kita bakal luwih sehat, mesthi.

          nggih...
  6. Kanca Rakyat
    Kanca Rakyat 8 april 2019 06:42
    +5
    Malades Posner!
    presenter TV nyata. Dheweke ngomong apa-apa tanpa ngomong apa-apa. Iki aerobatik - tuangake "banyu", goyangake ilat kanthi tampilan sing cerdas, gantung ing kuping ... Banjur, yen sampeyan maca lan mikir babagan makna sing diomongake, mula ora ana sing isih ana.
    Nanging ing kene kudu dicathet yen pitakonan babagan gagasan nasional Rusia ditakoni menyang alamat sing salah: Pozner minangka "warga donya", lan Rusia (Rusia) kanggo dheweke minangka gambar abstrak kanggo dheweke antara liya. Ya, dheweke manggon ing sawetara panggonan, entuk dhuwit kanthi ilat, lan kabeh apik. Manja, blabbed, banjur supaya padha ngerti kaya sing dikarepake.
  7. Panjenengan
    Panjenengan 8 april 2019 06:43
    -2
    Maneh, ora ana gagasan kaya ing Prancis. Ora ana gagasan kaya ing Inggris. Ing Amerika, nganti sawetara, ana, amarga Perang Kamardikan Amerika, .... Isih kaya saiki. Kita ora duwe konsep bangsa titular, nanging padha duwe ing tingkat negara legislatif.
    Ing Israel, ing 2014, undang-undang babagan negara titular diadopsi.
    Dheweke bisa ngrungokake Posner, njupuk conto saka Prancis, Inggris, Israel lan ngenalake konsep bangsa titular. Lan dheweke ngelingi apa ruble katon, kentang lan impen ing latar mburi botol vodka Rusia. Mungkin karo elit.
    1. Avior
      Avior 8 april 2019 08:31
      +5
      Apa sampeyan wis suwe ing Paris?
      Ing kono sampeyan ora bisa langsung ngerti kepiye negara tituler kasebut ....
      1. Panjenengan
        Panjenengan 8 april 2019 12:54
        0
        Dokumen wis ana lan cukup.
  8. Moore
    Moore 8 april 2019 06:44
    +6
    Apa ing Prancis ora ana gagasan nasional? Apa iki karakter sing ngomong sing nggandhengake awake dhewe karo wong Prancis tinimbang karo mentalitas Rusia?
    Ing kene dheweke nyeluk ora ngapusi - ya, ora ana tembung goroh saka lambene wong sing bebas mikir. Dheweke ora ngerti bangga Prancis kanggo negara, sajarah, basa - apa sing disebut patriotisme?
    Iki cosmopolitan karo sawetara passports bisa dimangerteni - idea banget sing idea nasional bisa mung katresnan kanggo negara siji iku alam bébas lan ora wajar kanggo wong.
  9. Dokter Wabah
    Dokter Wabah 8 april 2019 06:47
    +1
    Ing Amerika Serikat, Inggris, lan ing, negara nyoba kanggo nambah gesang warga, nanging ing Rusia, ing nalisir, munggah taunan ing prices kanggo kabeh, ora dhuwur upah, gerombolan migran nindakake proyek, reformasi pensiun. lagi ngomong, bisa kanggo pati, medicine wis lagging konco, kualitas kurang pangan (elinga rasa roti ing USSR dina), kesenjangan ing gaji, kene mung loro ideologi teka ing atine sing bisa narik Rusia metu saka lendhut.
    1. Mikhail Drabkin
      Mikhail Drabkin 8 april 2019 08:42
      0
      Kapitalisme ing Rusia. Kanthi dheweke, mung ana telung strategi kanggo urip: adaptasi, golek papan sing bisa urip tanpa adaptasi, utawa tiwas.
      Adaptasi, migrasi utawa mati.
      Kuwi sajarah kapitalisme ing njaba Rusia. Kabeh sing wis kadhaptar - ora bisa dihindari kapitalisme, utawa kabutuhan.
      Reformasi pensiun minangka kabutuhan.
      Korupsi, arrogance lan permissiveness saka elit financial lan wong-wong sing dadi sugih ing nyolong iku njijiki, lan "Aku amarga aku luwih apik, utawa ing kuwasa" sikap pejabat.
      Kaya sing ditulis klasik, "... sampeyan mung kudu disalahake amarga aku pengin mangan ..."
      "Salah siji mung bisa pracaya ing Rusia ...!"
    2. balunan
      balunan 8 april 2019 10:45
      -1
      Ing ndhuwur wis ditulis yen 1% kanca sing duwe pengaruh duwe ideologi siji, sisa 99% duwe ideologi sing beda. Dadi, ora ana gagasan nasional siji-sijine sing bisa ditindakake. Hukum paling anyar babagan paukuman kanggo ngrusak panguwasa kanthi lengkap ngonfirmasi iki.
    3. Kandel
      Kandel 8 april 2019 14:22
      0
      Quote: Dhokter Wewelak
      Ing AS, Inggris lan liya-liyane, negara kasebut nyoba ningkatake urip warga

      Iki saka ngendi sampeyan entuk? Negara (pemerintah) negara-negara kasebut tansah ngelingi warga ing mangsa pra-pemilihan, utawa nalika warga wiwit nandhang ancaman alam, gawean manungsa, teroris lan militer, utawa ing sawetara kerusuhan, yen kedadeyan. Padha njamin soko, janji soko, nanging tanpa isin ngrampog. Warga minangka sapi awis, pakan meriam, lan pemilih. Ideologi lan gagasan nasional iku beda-beda, sanajan kadhangkala bisa uga sebagean pas.
  10. kn54
    kn54 8 april 2019 06:50
    +3
    Gagasan nasional diganti karo sing diarani "toleransi".
    PS Apa sing dipikirake wong sing waras, banjur mendem ...
    1. Kanca Rakyat
      Kanca Rakyat 8 april 2019 08:15
      +1
      )) Ya, ya, kanthi "sing diarani toleransi", utamane ing kene, sawetara wis sukses banget:
      Aku mung kudu mbenerake "speaker" sethithik, mula aku langsung ngerti
      1. Aku Ukrainia;
      2. mirengake ceramah babagan "ing Ukraina", babagan kematian sing dhuwur banget ing antarane para pejuang ATO, babagan nasibe wong ing negara tanggane, sepira alane Poroshenko iki, lan liya-liyane.
      Lan kabeh sampah iki ana ing diskusi tembung Posner babagan pendidikan Soviet :))
  11. tatra
    tatra 8 april 2019 06:52
    -1
    Posner iku licik. Loro-lorone lan kabeh mungsuh saka komunis ing wilayah USSR duwe idea nasional. Mung dheweke sepisan maneh nandheske sing padha anomali loro ing hubungan kanggo wong Soviet, lan ing hubungan kanggo wong Rusia pra-revolusioner, lan umume anomali manungsa. De facto, dheweke nyekel USSR ing pungkasan taun 80-an, lan wiwit iku wis nandur ing wilayah USSR "ide nasional" ANTI-Soviet lan Russo-PHOBIA, lan malah mitos delusional babagan "Ukrainians gedhe", utawa sing Rusia pra-revolusioner "donya kabèh dipakani "-ora kanggo Rusia lan Ukrainians, nanging anti-Soviet-Russophobic.
  12. dermaga garing
    dermaga garing 8 april 2019 06:59
    +3
    Ya Posner bener, apa sing bisa dakkandhakake, sampeyan bisa, mesthi, ndhelikake sirah ing pasir kaya manuk unta, nanging kabeh bener. Sayange. Lan babagan latar mburi sing Posner: bakal katon luwih patriotik yen dheweke ngadeg ing latar mburi botol karo omben-omben domestik?
  13. Nitarius
    Nitarius 8 april 2019 07:01
    +2
    dheweke yap lan baltun! dheweke bakal lunga menyang ibu sing kaya ngono! Sayange sampeyan ora bisa nyatakake pendapat sampeyan liwat monitor!
  14. samarin1969
    samarin1969 8 april 2019 07:05
    +7
    Lan apa hubungane karo Prancis utawa Inggris? ... Saben negara, wong duwe tradhisi dhewe. Nang endi wae erotisme ing kuil, nang endi wae Shinto coexist karo urbanisasi. Argumentasi mati saka Pak Pozner.

    ps Nanging kok "semi-warga" unremarkable diwenehi eter - iki pitakonan luwih menarik.
    1. Phil77
      Phil77 8 april 2019 08:17
      +1
      Dadi, ing * kothak * akeh banget * semi-warga * kaya ing ngisor iki, lan sing penting ing ndhuwur.
  15. 1992
    1992 8 april 2019 07:06
    -2
    Ya, ngaku wae medeni, nanging bener ... Jebule mendem, yen ora kudu njaluk ngapura, dheweke dadi salah sawijining "URAPATRIOT".
  16. gla172
    gla172 8 april 2019 07:11
    +3
    ... kardus bodho! ... gagasan apa sing bisa diomongake dening wong-wong Kulon iki ... lan miturut kewarganegaraan dheweke kaya wong Yahudi ....
  17. nikvic46
    nikvic46 8 april 2019 07:13
    +1
    Posner ora beda karo wartawan liyane. Wartawan bisa nulis perkara sing ora bakal ditindakake
    ngenali awake dhewe ing pangilon.
    katon lan aran kaya wong ing Universe.Kuwalitas-kualitas iki ngiringi akeh wartawan.
  18. gla172
    gla172 8 april 2019 07:15
    +2
    ... lha nek ngomong babagan kewarganegaraan ya kaya kiye... nasionalisme ana loro. Sing cedhak karo Nazisme lan chauvinisme dikenal akeh. Iki minangka nasionalisme khas Anglo-Saxon Kulon sing muncul ing Inggris ing pertengahan abad kaping XNUMX. Ing abad kaping XNUMX, iki dibuktikake sacara ilmiah, pisanan ing Inggris, lan banjur dening antropolog ras Jerman. Jeneng-jeneng wong iki kondhang ing Eropah. Iki Paul Topinard sing misuwur, antropolog Jerman Rudolf Pech, sejarawan Karl Penka, ilmuwan sing misuwur ing donya Rudolf Virchow, racologist Andres Retzius lan liya-liyane.
    Karya ilmiah wong-wong iki nuduhake donya yen ana ras putih unggul ing Bumi. Wiwitane padha ngarani Aryan, banjur dijenengi Nordik. Lan ana balapan kidul sing luwih cendhek tinimbang sisih lor, utawa luwih ngisor.
    Nanging siji kudu ora mikir sing sikap dismissive saka Eropah kanggo lomba colored wis dikembangaké saka karya ilmuwan ndhuwur-jeneng. Nanging, para ilmuwan nggawe pendapat babagan populasi non-Eropa ing Bumi saka crita para pelaut lan wong sing seneng lelungan sing nganggep wong kanthi warna kulit sing beda banget. Minangka bukti, sampeyan bisa maca macem-macem perangan saka babad saka navigators gedhe, ngendi wong pribumi saka pulo lan bawana padha ditemokaké katon kaya savages utawa malah kanibal. Wong sing ora manusiawi sing pantes mung tembakan meriam. Kanthi kapercayan iki, wong kulit putih, sapisan ing Donya Anyar, ngilangi meh kabeh populasi ing kono. Padha uga ing Australia lan Tasmania. Yen ora ana alas sing ora bisa diliwati ing Asia Kidul, uga bakal dadi ara-ara samun, kaya sawetara wilayah ing Afrika Kidul ...
    Saka ndhuwur bisa dideleng yen nasionalisme Eropa utawa Barat luwih mirip chauvinisme. Iki dudu katresnan kanggo balapan kulit putih, nanging sengit marang balapan liyane. Yagene sikap kaya ngono ing antarane wong Eropa Barat marang ras liya minangka obrolan sing kapisah. Ora metu saka ngendi wae. Paling kamungkinan saka wektu Roma kuna. Kaya sing sampeyan ngerteni, wong Romawi ora seneng karo wong Afrika utawa Asia. Bisa dianggep yen Jerman sinau sengit marang wong liya saka Romawi. Nalika ngluncurake serangan marang Slavia Rhine lan Polabian, dheweke numpes mungsuh-mungsuhe tanpa istiméwa, nganti pungkasan, kaya sing ditindakake dening Anglo-Saxon karo wong India ing loro-lorone Amerika ...
    Ora kaya chauvinisme nasional Barat, nasionalisme Rusia nduweni kualitas sing beda banget. Kanggo Rusia, katresnan kanggo jenis-suku ora ditulis ing kepinginan kanggo numpes kabeh bangsa liyane. Sikap kasebut marang ras lan bangsa liya wis ana ing antarane Slavia ing jaman biyen. Mbokmenawa, wiwit jaman budaya Afanasiev. Amarga iku watara telung ewu taun SM. e. leluhur Eskimos, Chukchis lan Yukaghirs tindak liwat steppes lan alas Afanasievites menyang tanah kosong Asia lor. Wong-wong cilik iki ora dibasmi dening leluhur kita. Dheweke diidini lunga ngalor liwat negarane tanpa perang lan getih........
  19. Komentar wis dibusak.
    1. Fevralsk.Morev
      Fevralsk.Morev 8 april 2019 08:30
      -3
      Mbokmenawa dheweke ora diidini menyang palung nggawa panganan, antarane nightingale lan jeli. Ing kene dheweke ngethok rahim bebener.
      1. nosferatu
        nosferatu 8 april 2019 08:32
        +2
        Apa sampeyan pengin kabeh wong diijini pindhah menyang palung lan ngapusi Rusia babagan carane ala lan apik ing Kulon ing Federasi Rusia, nalika luwih seneng manggon ing Kulon?
      2. dermaga garing
        dermaga garing 8 april 2019 09:25
        0
        Aja ngomong omong kosong, Posner ora bakal nyedhaki "palung" iki. Ya, ana, nanging Posner ngerti carane ngurmati awake dhewe.
  20. tahanan
    tahanan 8 april 2019 07:47
    +5
    Talker iki pengin sekolah sing bakal menehi metu kanggo gunung saka individu karo orientasi seksual beda, maniacs, bums poto-mursid? Nuwun sewu, dheweke ora nindakake. Ayo padha nyawiji kanggo sawetara ombone, nanging padha nyoba kanggo nggawe Man, lan ora weteng karo EGO inflated.
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 8 april 2019 08:05
      +9
      Airat, kulo hormati! hi
      Quote: tawanan
      nyoba kanggo nggawe Man, ora weteng karo EGO inflated

      Aku langganan tembung sampeyan. Umume, usaha kasebut sukses, nanging (sayange) ora 100% ... Popozner - culling, IMHO.
  21. 112-17
    112-17 8 april 2019 07:52
    +3
    review mabuk lan militèr .... oh uga
    1. jmndslthr
      jmndslthr 8 april 2019 09:43
      +1
      Nah, karakter iki piye wae nganjurake legalisasi zat abot, kok mendem
  22. mikh-korsakov
    mikh-korsakov 8 april 2019 07:52
    +5
    Posner: ngritik sekolah Soviet, sing, miturut Pozner, "mateni individualitas." Mungkin dheweke mateni. Pira pirang-pirang pamenang Nobel ana ing sangisore USSR? Lan pira saiki. Iku ora babagan pamer, nanging babagan efektifitas latihan. Saiki, ing kelas siji, ngendi putu wadon sinau, ana bocah lanang sing, nalika pelajaran matematika, ngidini dheweke, umpamane, main game komputer. Guru nyoba ndandani dheweke, ujare. Aku bakal njupuk saiki. Nanging wangsulane - aja njupuk - iki duwekeku. Kanggo individualitas, iki bisa uga apik, nanging kanggo matématika? Salajengipun, Posner nyariosaken babagan komunisme bilih ing wiwitanipun minangka "gagasan ingkang ampuh", lajeng mundhut bobotipun, amargi sekelompok pejabat ingkang saleresipun pikantuk toko, papan istirahat, fasilitas medis, lsp. Distorsi liberal. Kasunyatane yaiku kanggo wong-wong sing kerja ing perusahaan gedhe (ing Leningrad "Svetlana", "Kirov Plant", lan liya-liyane) ana kabeh sing kadhaptar, kanthi kualitas sing luwih apik, nanging Pozner ora nesu. Ing universitas sing aku sinau ana klinik sing apik, kemah ing Abkhazia, dispensary lan liya-liyane. Apa sebabe "kelompok pejabat" ora duwe hak duwe sanatorium dhewe?
  23. Boris55
    Boris55 8 april 2019 08:01
    +4
    Kutipan: Posner
    golek siji dina iki gagasan nasional angel banget, amarga "kita ora ngandel apa-apa."

    Bangsa iki wis suwe nemokake ide nasional - kanggo parasitisasi marang wong liya.

    Ing negara multinasional kita, ing prinsip, ora ana prevalensi ide nasional siji bangsa tinimbang liyane. ing kasus iki, Rusia mung bakal ambruk. Apa dheweke nelpon?

    Kutipan: Posner
    wong-wong padha diapusi banget, lan mulane wong-wong ditutup.

    Lan sapa sing ngapusi lan ngapusi? Kaping pisanan, sampeyan lan sedulur-sedulurmu ana ing koran, majalah saka layar TV. Kabeh media duweke sampeyan.

    Kutipan: Posner
    Iku ora bisa yen sampeyan ndeleng (sampeyan bakal ngapura kula, mesthi) ... iki imam pasuryan lemu. Lan sampeyan mikir: ya, ora, nuwun, apa kabeh iki?

    Apa ora seneng karo imam kita? Lunga menyang sinagoga!

    Kutipan: Posner
    manunggalaken rakyat ing negara kita mung bisa yen sampeyan ngandhani wong-wong mau sing bener.

    ngapusi. Bener, saben paspor duwe dhewe. Aku ora butuh bebenermu.

    Omong kosong liyane saka imigran sing ora ngerti Rusia.
    1. mikh-korsakov
      mikh-korsakov 8 april 2019 10:50
      +2
      Posner: "dheweke ngapusi wong akeh, mulane wong-wong padha nutup awake dhewe." Posner minangka demagog. Amarga ora ana siji bebener kanggo saben wong. Saben bagean masyarakat duwe dhewe. Panguwasa ngapusi lan munafik ing sistem sosial apa wae lan ing negara apa wae, sing paling "demokratis". Kanggo ngapusi iku mung cara kanggo panguwasa kanggo njamin eksistensi, nanging iki uga, supaya padha minus kula, nanging bener, panguwasa ngapusi kanggo nylametake macem-macem lapisan masyarakat saka tawuran: pengusaha karo konsumen, mabuk lan kesed. karo buruh jujur, patriot karo liberal. Yen panguwasa goondo saben bagean saka populasi iki bener, banjur asil bakal "demokrasi", nanging demokrasi malah luwih ala saka komunisme.
  24. jaket tank
    jaket tank 8 april 2019 08:07
    +1
    Yen ora ana idea, banjur saka ngendi konsep donya Rusia teka? Lan ing ngendi kabeh kekaisaran, diwiwiti karo Romawi, "acak" mlayu menyang tapel wates Rusia-RF? Ide ana, elit ora.
    1. Kanca Rakyat
      Kanca Rakyat 8 april 2019 08:21
      -2
      Babagan kekaisaran - kanthi luwih rinci mangga.
      1. Boris55
        Boris55 8 april 2019 08:28
        0
        Quote: Sahabat Rakyat
        Babagan kekaisaran - kanthi luwih rinci mangga.

        Apa sampeyan ngomong babagan Cyrus, Darius, Makedonia, Romawi, Swedia, Prancis lan Jerman? About kabeh bebarengan ing siji kirim? ngguyu
        1. Kanca Rakyat
          Kanca Rakyat 8 april 2019 08:45
          0
          Apa Cyrus, Darius, Makedonia uga nandhang sangsara saka "pahlawan ajaib Rusia"?
          1. Boris55
            Boris55 8 april 2019 08:48
            -1
            Quote: Sahabat Rakyat
            Apa Cyrus, Darius, Makedonia uga nandhang sangsara saka "pahlawan ajaib Rusia"?

            ya wis! Sanalika padha nyoba kanggo pindhah lor, padha langsung ilang, lan sajarawan wis nyoba kanggo nemokake yuta alasan apa iki kedaden liwat ora "fault" kita. Nanging sanalika padha bersenjata karo konsep Kitab Suci, kahanan diganti - padha bisa nyuwek akeh iku adoh saka kita. Saiki Ukraina wis ambruk ...
            1. Kanca Rakyat
              Kanca Rakyat 8 april 2019 10:57
              -1
              ****Bareng arep ngalor, langsung ilang....***
              Ya ya ... ora bakal ngrusak sampeyan sinau ... nanging aku wedi yen klien wis ora duwe pangarep-arep :))
              1. Boris55
                Boris55 8 april 2019 11:03
                -1
                Quote: Sahabat Rakyat
                klien wis ora duwe pengarep-arep

                Kanca apa kowe? ngguyu
                1. Kanca Rakyat
                  Kanca Rakyat 8 april 2019 11:08
                  -1
                  Pitakonan kontra - Apa pendidikan dhasar sampeyan?
                  1. Boris55
                    Boris55 8 april 2019 11:38
                    0
                    Quote: Sahabat Rakyat
                    Pitakonan kontra - Apa pendidikan dhasar sampeyan?

                    Kebiasaan mangsuli pitakon kanthi pitakonan menehi ciri sing paling apik, kanca sapa sampeyan lan apa wong. ngguyu
                    1. Kanca Rakyat
                      Kanca Rakyat 8 april 2019 11:53
                      -3
                      Kanthi medali sekolah putyag lan teknik, aku ora nindakake diskusi.
                      Jeneng mburi sampeyan gratis.
          2. jaket tank
            jaket tank 8 april 2019 09:34
            0
            Apa sampeyan ora nemokake "aneh" yen kekaisaran Great Tartaria ana lan ana peta lan sumber sing ngomong babagan orane, nanging dheweke ora ngajari aku babagan iki ing sekolah? Where babagan Great Tartaria ing karya sajarah? Utawa ngendi sajarah Rusia Kuna? Utawa kita manggon ing dugouts, nanging menek wit lan patricians Romawi ing kraton, nanging sakperangan alesan kekaisaran ora bisa nggedhekake ing Lor?
            1. Kanca Rakyat
              Kanca Rakyat 8 april 2019 10:58
              -2
              Gentleman apik, karo Tartaria - langsung menyang dhokter profil. Dheweke kudu nulungi :)
              1. jaket tank
                jaket tank 8 april 2019 11:03
                0
                Ngomong karo dokter ...
                1. Kanca Rakyat
                  Kanca Rakyat 8 april 2019 11:06
                  -1
                  Kertu iki ora ngomong apa-apa. Ana uga bisa ditulis Terra Incognita.
                  1. jaket tank
                    jaket tank 8 april 2019 11:08
                    +1
                    Nanging, ditulis nganggo basa Inggris GRANDE TARTARIE...
                    Apa sebabé dicathet ing Encyclopædia Britannica 1771?
                    Deleng link sampeyan sing paling sinau.
                    http://ruspravda.info/Karti-Velikoy-Tartarii-4919.html
                    1. Kanca Rakyat
                      Kanca Rakyat 8 april 2019 11:42
                      -2
                      1. Prasasti ing peta ing basa Prancis: Carte de L`Asie, Сhine etc. Yen sampeyan ora bisa ngomong basa Inggris saka Prancis, pinten kelas sing wis rampung?
                      2. Ana telung wilayah kawruh sing saben wong nganggep awake dhewe minangka spesialis gedhe: sejarah, pedagogi, obat. Lan saben wong karo omong kosong dhewe munggah kene :(
                      3. Dadi, aku lulus saka Fakultas Sejarah Universitas Negeri Moskow sing jenenge Lomonosov lan nampa spesialisasi "Sejarawan. Guru kanthi kawruh basa Inggris." Nalika sampeyan duwe pendidikan paling cedhak iki, banjur kita bakal ngomong.
                      1. Komentar wis dibusak.
                      2. Kanca Rakyat
                        Kanca Rakyat 8 april 2019 11:54
                        -3
                        Lan sampeyan mung diwulang kanggo nyalin-tempel omong kosong wong liya ing putyagi. Lan ing kene "pendidikan sejarah" sampeyan rampung.
                        Pichalka.
                      3. jaket tank
                        jaket tank 8 april 2019 11:58
                        0
                        Lan ing Moscow State University padha mulang sampeyan miturut buku teks Russophobic liberal, ngendi Rusia tau sajarah kuna lan kekaisaran kuna ... Lan goal punika cetha - Sajarah iku gegaman. Inspirasi wong Rusia yen sampeyan wis dadi mabuk sing ora bisa nggawe budaya lan negara sing ditulis, lan saiki kabeh wong katon kanthi pengangkatan menyang Kulon lan Roma kuno, Yunani kuno, lsp ... ngguyu Dadi sampeyan asin dhewe ing rawa LGBT liberal ... Mungkin ing sisih kulon kanggo sampeyan, ana kabeh sing paling maju wiwit jaman kuna.? Lha, apa wong LGBT rumangsa kepenak? Kenapa ngomong karo scumbags?
                      4. Kanca Rakyat
                        Kanca Rakyat 8 april 2019 12:09
                        -2
                        *** Lan sampeyan diwulang ing Universitas Negeri Moskow miturut buku teks Russophobic liberal, ing ngendi Rusia ora tau duwe sejarah kuna lan kekaisaran kuna .. Dadi sampeyan salted dhewe ing rawa LGBT liberal ***

                        Ing 1984 buku teks Russophobic liberal? LGBT rawa?
                        Putyaga, kancing jaket lan paling ora sinau mbedakake Prancis saka Inggris.
                      5. Komentar wis dibusak.
                      6. Komentar wis dibusak.
                      7. nesvobodnaja
                        nesvobodnaja 9 april 2019 16:48
                        0
                        Rungokna, yen sejatine guru, endi sikap cerdas lan kepinginan kanggo nerangake kanthi tenang lan cerdas ...........
                      8. jaket tank
                        jaket tank 8 april 2019 12:59
                        +1
                        Saka Ensiklopedia
            2. Boris55
              Boris55 8 april 2019 11:01
              -1
              Quote: jaket tank
              Apa sampeyan ora nemokake "aneh" yen kekaisaran Tartaria Agung ana lan ana peta lan sumber sing ngomong babagan orane, nanging dheweke ora mulang apa-apa babagan iki ing sekolah?

              Tartaria gedhe ing buku kuno muncul, sanajan sedhela, ing Saluran 1:



              Putin menehi peta Tartaria marang Shaimiev lan ngandhani masa lalu sing dilarang:

              1. jaket tank
                jaket tank 8 april 2019 12:10
                +2
                Ing kene ana pengikut sejarawan wassat
                Kita uga menehi taun pemilihan.
                https://www.yaplakal.com/forum7/topic1248893.html
                https://forum.ykt.ru/mviewtopic.jsp?id=3088547
      2. jaket tank
        jaket tank 8 april 2019 08:29
        0



        Saka ndhuwur nganti ngisor: Khilafah Arab, Makedonia, Kakaisaran Romawi
        Kekaisaran kuna:
        1. Kanca Rakyat
          Kanca Rakyat 8 april 2019 08:43
          -3
          *** Lan ing ngendi kabeh kekaisaran, diwiwiti saka Romawi, "kanthi acak" mlebu ing wates Rusia - Federasi Rusia? ***

          Lan ing peta, umume, katon sampurna - kabeh kekaisaran isih "mlaku menyang tapel wates Rusia - Federasi Rusia" :)
          1. jaket tank
            jaket tank 8 april 2019 08:51
            +2
            F. I. Tyutchev. geografi Rusian
            Moscow, lan kutha Petrov, lan kutha Konstantinov -
            Iki minangka ibukutha kerajaan Rusia sing dihormati ...
            Nanging ing ngendi watesan kanggo dheweke? Lan ing ngendi watese?
            Lor, wetan, kidul lan srengenge?
            Kanggo wektu sing bakal teka, nasibe bakal mbukak dheweke ...

            Pitung segara dharatan lan pitung kali gedhe...
            Saka Kali Nil menyang Neva, saka Elbe nganti China,
            Saka Volga menyang Efrat, saka Gangga nganti Danube ...
            Iki kerajaan Rusia ... lan ora bakal sirna,
            Kaya sing wis diramalake dening Roh lan Daniel.
            1. Kanca Rakyat
              Kanca Rakyat 8 april 2019 11:02
              -3
              Iki mratelakake panemume subyektif saka pujangga Tyutchev lan ora ana liyane.
              Aku ora yakin yen tembung-tembunge kudu dijupuk kanthi harfiah :))
        2. Kapten Stoner
          Kapten Stoner 8 april 2019 23:04
          -1
          *** Lan mung mengko, sawise maca Gumilyov lan (miturut referensi) Morozov, matématikawan gila A. Fomenko ing taun 1980 wiwit ngembangake Kronologi Anyar, lan kanthi wiwitan Perestroika, dadi merek sing nguntungake banget lan ngisi kabeh. nampan buku, amarga ternyata saenipun bisa adaptasi karo owah-owahan ideologi - saka "perestroika" kanthi kondisional (ora ana panguwasa maneh, "sampeyan ngerti apa sing didhelikake saka sampeyan") nganti saiki "kedaulatan" (kabeh bangsa ing bumi iki Rusia, kabeh wong gedhe Rusia, nanging kita gelo ing mungsuh, kabeh sejarah gedhe kita wis ditulis maneh, nanging kita isih gedhe lan kabeh isih atatata).***
          1. jaket tank
            jaket tank 9 april 2019 06:00
            0
            Lan sapa sing nulis sejarah kita kanthi luwih rinci? Lan sapa Fomenko? Apa sampeyan bisa nerangake babagan Tartaria kenapa dheweke ora mulang? Mukhlezh karo rakit Tatar-Mongol? Sapa Emelyan Pugachev. Carane Romanovs dadi raja?
            1. Kapten Stoner
              Kapten Stoner 9 april 2019 08:37
              -1
              Biasane, pitakonan iki ditakoni dening bocah lanang umur 15 taun sing bolos kelas ing sekolah. Banjur padha tuwuh munggah sethitik, lan pitakonan iki dadi obsesi palsu karo wong-wong mau.
              Njaluk pitakonan iku gampang, njawab wong-wong mau angel: eling kleru saka 15-taun-lawas lanang dibedakake dening bodho, wangkal lan aggressiveness.
              Pungkasan, kabeh petungan peta abad pertengahan ing kasus iki ora ana hubungane karo topik warta lan ora ana ing ndhuwur (njaluk masalah kanggo ngerteni makna tembung iki dhewe), sing
              dilarang dening Aturan Forum.
              1. jaket tank
                jaket tank 9 april 2019 08:41
                0
                Lan balesan kasebut biasane ditulis dening para pengikut Miller Schlosser lan sejarawan liyane.
                1. Kapten Stoner
                  Kapten Stoner 9 april 2019 13:04
                  -1
                  Kanggo salah siji saka pitakonan bodho saka siswa sekolah 15-taun-lawas karo MSC, aku bisa ngomong: akèh-akèhé saka sekolah lan universitas ing Rusia diduweni negara, mulane, padha mulang subjek lan disiplin, teori ilmiah sing resmi. ditampa lan disetujoni ing negara tartamtu iki, yaiku, ing Rusia.
                  Ilmu-ilmu kayata teologi, astrologi, alkimia, teori Tartaria ora DIWAJARI ing institusi pendidikan Rusia.
                  1. jaket tank
                    jaket tank 9 april 2019 13:11
                    0
                    https://topwar.ru/31944-izvestnyy-flag-neizvestnoy-strany.html
                    https://topwar.ru/24766-problema-mongolskogo-nashestviya-na-rus-chast-4.html
                    https://topwar.ru/92379-mif-o-mongolah-iz-mongolii-na-rusi-est-samaya-grandioznaya-i-chudovischnaya-provokaciya-vatikana-i-zapada-v-celom-protiv-rossii.html
                    https://topwar.ru/92613-russko-ordynskaya-imperiya.html
                    https://topwar.ru/126986-vitaliy-sundakov-lozh-oficialnoy-istorii.html
                    https://topwar.ru/16691-falsifikaciya-istorii-kak-raznovidnost-zahvatnicheskoy-voyny.html
                    1. Kapten Stoner
                      Kapten Stoner 9 april 2019 14:04
                      0
                      Bravo! Bis! Lan kabeh "karya" iki diterbitake ing portal iki :)
                      Lan aku ngakoni kanthi lengkap yen wong (wong) sing ora nduweni tingkat pendidikan sing cukup, yakin banget karo apa sing diwaca ing kene. Inggih, ing cranium uga ana longkangan, lan panggonan suci ora tau kosong, supaya langsung kebak kabeh limo sampah. Lan tanpa syarat, mesthine nampa kabeh iki lan wiwit nyebar kanthi agresif lan bodho ing kene.
                      Nanging malah penulis portal iki ora pracaya ing omong kosong diterbitake. Ing sisih ngisor ana tulisan:
                      Mratelakake panemume Redaksi REVIEW MILITER MUNGKIN ORA KARO SUDUT PANGARANG PENERBIT.
                      1. jaket tank
                        jaket tank 9 april 2019 15:15
                        -1
                        Portal iki nomer 1 ing donya ing subyek, Pak.
                      2. Kapten Stoner
                        Kapten Stoner 9 april 2019 15:34
                        0
                        Tegese tembung "ing subyek" ora jelas.
                        Aku ora njupuk tembung saka mata pelajaran setengah sinau sing lagi wae lulus saka SMA.
  25. Fevralsk.Morev
    Fevralsk.Morev 8 april 2019 08:33
    -2
    Conto sing cetha. Wis 19 taun, pemerintah ngapusi rakyat. Lan saiki tingkat kapercayan ing ngisor plinth. Nanging Kiselev lan liya-liyane kaya dheweke ing kothak zombie ora ngomong babagan iki lan panguwasa ora ngerti. Semono uga kita urip.
    1. mikh-korsakov
      mikh-korsakov 8 april 2019 09:23
      +1
      Fevralsk.Morev. Kenapa umur 19 taun? Kaya perestroika, dheweke wiwit ngapusi, ngganggu negara kanggo ngrusak awake dhewe, lan terus. Nanging ing rezim Soviet lan ing sangisore tsar-bapak, apa padha ora ngapusi? Nanging pamrentah ing negara apa wae ngapusi rakyat, kaya inokulasi. Aku setuju karo komentator - ora ana bebener siji ing bumi. Wirausaha iku duwe kabeneran dhewe, kanggo golek bathi, konsumen - sejatine nyuda rega, macem-macem kasunyatan - wong sing golek urip kanthi kringet alis duwe siji bebener, lan wong mendem beda. bebener, demagog kayata Pozner uga duwe bebener sethitik dhewe. Lan kanggo kula, luwih becik supaya wong sampeyan ngapusi tinimbang paman ing luar negeri - luwih gampang dingerteni lan akrab.
  26. Rzzz
    Rzzz 8 april 2019 08:36
    +3
    Ya, agen pengaruh apa dheweke ... Influencer durung berkembang. Pameran biasa sing entuk rampokan. Bakal nanggung ajaran sesat. Kanggo nggoleki sawetara makna ing tembung, uga ing tembung saka showmen luwih senior, iku latihan bodho.
    Lan alkohol dheweke ora elit. Umume macem-macem ing Pyaterochka didol. Apa sing luwih larang tinimbang barang konsumen.
    1. Krasnodar
      Krasnodar 8 april 2019 10:02
      +1
      Ing konsep sampeyan, alkohol elit yaiku Courvoisier L'Esprit Decanter utawa Hine Triomphe, kanggo aku Hennessy Paradis lan McKallan umur 25 taun, lan kanggo wong Bali lan Egermaster. Lan ora gumantung ing tingkat penghasilan - aku ngerti wong sugih sing njaluk aku nggawa "sing luwih prayoga" karo Duty Free - kaya Martel XO lan Courvasier VSOP))))
      1. Silvestr
        Silvestr 8 april 2019 11:26
        -2
        Kutipan saka Krasnodar
        Ing konsep sampeyan, alkohol elit yaiku Courvoisier L'Esprit Decanter utawa Hine Triomphe, kanggo aku Hennessy Paradis lan McKallan umur 25 taun, lan kanggo wong Bali lan Egermaster.

        lan kanggo sapa - moonshine asli. Ing ngisor iki, luwih becik ngomong babagan nasib Rusia
        1. Krasnodar
          Krasnodar 8 april 2019 11:28
          +3
          Bawang, herring, Kentang ing lenga sayur-sayuran lan moonshine. Eh, saka kabeh iki aku mung bisa sinar ... nangis
          1. Silvestr
            Silvestr 8 april 2019 11:41
            -2
            Kutipan saka Krasnodar
            Eh, saka kabeh iki aku mung bisa balok

            kenapa?
            1. Krasnodar
              Krasnodar 8 april 2019 11:52
              +2
              Serangan jantung ing 42.
              1. Silvestr
                Silvestr 8 april 2019 11:55
                0
                Ya! Dhewe 2 kaping ing resusitasi kardio dibukak, sapisan - langsung saka kamar operasi. Aja gugup. Serangan jantung lan stroke - penyakit saka emosi sing ditahan
                1. Krasnodar
                  Krasnodar 8 april 2019 12:01
                  +2
                  Aku luwih seneng ora nahan emosiku ngguyu
                  1. Silvestr
                    Silvestr 8 april 2019 12:08
                    -1
                    Kutipan saka Krasnodar
                    Aku luwih seneng ora nahan emosiku

                    iki bener! salah siji cara ngomong, liyane mendem, katelu gelut, mung 1 cocok kanggo iku. Saiki kita duwe stent kanggo pasien jantung langsung dilebokake, dibuwang ing dina kaping 3-4, yen kabeh "tuwuh bebarengan". Nanging luwih apik tanpa dheweke lan tanpa serangan jantung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    1. Krasnodar
                      Krasnodar 8 april 2019 12:10
                      +2
                      Dadi aku manggon karo stent))) Sampeyan bisa perang, nanging ora ngalangi, lan saiki larang nglirik Sampeyan ora bisa mendem, lan ngomong mung siji-sijine.
                      1. Silvestr
                        Silvestr 8 april 2019 12:12
                        0
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Ing kene aku manggon karo stent)

                        Mugi sing patensi sawijining bakal langgeng! apik
                      2. Krasnodar
                        Krasnodar 8 april 2019 12:14
                        +3
                        Bakal ora. Sampeyan kudu ngawasi diet lan njupuk obat. Maksimal - Aku bakal nindakake CABG mengko.
                      3. Silvestr
                        Silvestr 8 april 2019 12:16
                        -1
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Sampeyan kudu ngawasi diet lan njupuk obat.

                        bab paling awon ing urip!
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Aku bakal nindakake CABG mengko.

                        kudu banget nuntut nalika milih klinik lan ahli bedah.
                      4. Krasnodar
                        Krasnodar 8 april 2019 12:23
                        +1
                        Ayo ndeleng. Dheweke nindakake pakaryan sing apik ing wilayah kita, dheweke bakal milih dokter bedah kanggo aku, kaya sebe, yen ora - Israel utawa Wina (penerbangan langsung saka Krasnodar), lan dheweke uga bakal bungle dhokter sing apik ing kana. Saiki CABG dileksanakake biasane ing akeh negara ing donya.
                      5. Silvestr
                        Silvestr 8 april 2019 12:24
                        0
                        Ing kasus kaya mengkono, sampeyan kudu luck. Sugeng dalu
                      6. Krasnodar
                        Krasnodar 8 april 2019 12:25
                        +1
                        Matur nuwun, nanging sing standar saiki.
                      7. Silvestr
                        Silvestr 8 april 2019 12:30
                        +1
                        Kutipan saka Krasnodar
                        nanging iki standar dina iki.

                        Aku ora seneng standar. Saben pasien beda-beda, iku sing diwulangake. Spare parts kanggo mobil standar, nanging kanggo wong kabeh iku individu.
                        Saben pasien duwe operasi dhewe.
                      8. Krasnodar
                        Krasnodar 8 april 2019 12:33
                        +1
                        Lumrahe. Karakteristik individu pasien, komorbiditas, kondisi klinis, tingkat penyakit .. Saka iki - cara sing disenengi kanggo nindakake CABG, lan liya-liyane. Punika Rockefeller - ghoul, umume telung EMNIP, dheweke nindakake transplantasi jantung kanggo awake dhewe)). Liwat bank donor, paling kamungkinan ngguyu
                      9. Silvestr
                        Silvestr 8 april 2019 12:34
                        0
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Liwat bank donor, paling kamungkinan

                        alamiah!
                        Jobs uga transplanted kabeh kanggo awake dhewe, sanajan kahanan ana elek
                      10. Krasnodar
                        Krasnodar 8 april 2019 13:14
                        +2
                        Apa area spesialisasine?
                      11. Silvestr
                        Silvestr 8 april 2019 13:29
                        -1
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Apa area spesialisasine?

                        saiki - operasi umum, sadurungé - ing weteng
                      12. Krasnodar
                        Krasnodar 8 april 2019 13:30
                        +1
                        Kalebu operasi kanker?
                      13. Silvestr
                        Silvestr 8 april 2019 13:31
                        -1
                        kedadeyan ing uripku
                      14. Krasnodar
                        Krasnodar 8 april 2019 13:34
                        +1
                        Aku wis melu pariwisata medis utamane ing bidang onkologi wiwit awal XNUMX-an. Apa sampeyan wis latihan HIPEC?
                      15. Silvestr
                        Silvestr 8 april 2019 13:37
                        +1
                        Kita ora nindakake tahap 4.
                      16. Krasnodar
                        Krasnodar 8 april 2019 13:39
                        +1
                        Ing akèh-akèhé kasus, iku inoperable.
  27. aszz888
    aszz888 8 april 2019 08:42
    +1
    Ing wektu sing padha, Posner ora nyebutake duwe sawetara paspor, lan mulane tembung-tembung babagan kudu nyritakake bebener kasebut rada ambigu saka lambene.

    Lan ing wektu sing padha dheweke pinter, lan mulang wong liya carane urip .... duka
  28. Mauritius
    Mauritius 8 april 2019 08:59
    +1
    Miturut Posner, wong-wong wis diapusi banget, mula wong-wong mau ditutup.
    Aku setuju. Utamane 30 taun kepungkur. Mula, wong-wong wis mbukak lan ngerti apa sing dikarepake. Kaadilan. "Inggih, mesthi sampeyan ora bakal ngerti, ana mburi kompor (kali). Amarga sampeyan ora duwe pepeteng budaya "(Vysotsky) duka
  29. mitchhunter
    mitchhunter 8 april 2019 09:03
    +1
    Wong-wong sing nyolong akeh, mula ditutup. Egghead, sampeyan bakal sangsoro saka kewarganegaraan lan mimpin metu saka negara. Numpak donya lan ngomong "bebener". Kita ngerti yen wong ngomong sing bener ... Mung yen ana bathi, nalika bebener ngasilake bathi, ing mripat mung dhuwit, dhuwit, dhuwit ...

    Kita ora butuh bebener sampeyan! We kudu hukum! Podo karo kabeh wong! Malah kanggo wong miskin, malah kanggo oligarki! Kang tenan ngukum Kadurjanan! Supaya ora ana kesempatan kanggo "mudhun"! Supaya wong dadi taat hukum ...
  30. Alex66
    Alex66 8 april 2019 09:11
    +1
    Bebener kudu urip, nanging ngomong ora cukup. Lan elit kita urip kanthi kapisah kaya-kaya ora saka negara iki. Akeh wong ngandhani bebener, utamane nalika rating kudu diunggahake, nanging mung sawetara sing urip kaya sing diucapake.
  31. Nonna
    Nonna 8 april 2019 09:15
    +3
    Apa ana sing kasengsem ing pendapat anti-Soviet lan Russophobe lawas iki? Napa dheweke dipromosekake ing kabeh situs? A mbah liberal karo telung passports kudu mikir bab Gusti Allah wis - karo siji mlaku ing kuburan, lan iku kabeh panggangan bab nasib Raseyushka, bab idea nasional dheweke. Sampeyan kudu luwih andhap asor, yen ora adoh saka neraka.
    1. Krasnodar
      Krasnodar 8 april 2019 10:05
      -1
      Simbah iki ngluku, ora merengek. Lan ing Channel One lan ing restoran. Dheweke uga nulis buku.
      1. Okolotochny
        Okolotochny 8 april 2019 23:56
        +2
        Ya, demi Allah, ora ana sing njupuk restoran. Nanging, sampeyan ndeleng, iku ora comme il faut kanggo dheweke ngomong babagan kaadilan sosial. Iku saka kategori pesawat jet.
        1. Krasnodar
          Krasnodar 9 april 2019 00:01
          +1
          Dadi apa? Saben uwong, sugih lan mlarat, percaya yen Rusia kudu luwih nyaman kanggo kabeh lapisan masyarakat. Kajaba iku, kasugihan iku ephemeral. Dina iki, sesuk ora. Sing isih ana yaiku sosialisme. Lan karo iki kita duwe tuhes ing negara.
          1. Okolotochny
            Okolotochny 9 april 2019 12:38
            +1
            Siji TAPI - nalika dheweke seneng, ing Prime Time ing Central Television - pernyataan kasebut ora muni, sanajan karo jaringan sosial banjur umume SHAFT! Lan saiki lagi dibuwang saka feeder negara - Lan banjur Ostap nandhang sangsara! Iku bakal apik yen, nalika reclining, aku bakal kelangan kabeh, banjur iku bisa dingerteni. Nanging dheweke duwe kabeh barang materi. Pitakonan Manungsa - Ing ngendi sampeyan sadurunge?
  32. Ultra
    Ultra 8 april 2019 09:56
    +4
    Posner ora duwe hak moral kanggo ngomong babagan ide nasional kita.
  33. yujinev
    yujinev 8 april 2019 10:04
    +3
    Prinsip apa sing bisa diomongake dening wong sing ora duwe tanah air (duwe telung paspor), sing wis oyot ing Rusia mung amarga wong kaya dheweke durung diusir ing kene?
  34. Alas
    Alas 8 april 2019 10:08
    +4
    Pozner iku ngapusi lan wis "ninggalake" Rusia, nanging kene maneh lan muddying banyu.
  35. ZVS
    ZVS 8 april 2019 10:23
    +3
    Wong lanang, aja ngrungokake Pozner! Iki minangka wong sing nindakake kabeh kanggo mbantu wong-wong sing pengin numpes Rusia minangka negara. Wong sing ora lair ing Rusia, sing ora manggon ing Rusia, sing ora sinau ing Rusia, ora bisa tresna Rusia kanthi definisi. Aku ora bisa ngerti siji bab, kok dheweke durung dirampas kewarganegaraan Rusia?
  36. taiga2018
    taiga2018 8 april 2019 10:37
    +1
    kepriye ing Inggris lan Prancis ora ana gagasan nasional, nanging gagasan yen dheweke minangka wakil saka donya sing diarani peradaban lan "nggawa" liyane "ora beradab" "rahmat" demokrasi lan macem-macem hak asasi manungsa. ... alesan konyol sing padha ngomong Amerika Serikat duwe gagasan nasional, nanging iki negara enom, banjur, yen Kosovo dikenali minangka negara, iku kudu kebak gagasan nasional ...
  37. Mentat
    Mentat 8 april 2019 10:47
    +1
    Kutipan saka Dixon
    Lan ora ana perwira politik sing mentas urip maneh bakal ngunggahake prajurit menyang perang yen ora ana ide nasional sing paling gampang lan bisa dingerteni.

    Prajurit-prajurit nglurug perang kanggo tanah kelairane, kanggo tanah kelairane, kanggo negarane, kanggo nglindhungi wong sing ditresnani. Iki watu sing didegaké prajurit. Iki minangka basis sing ora ana perwira politik sing dibutuhake, nanging sampeyan kudu dadi wong. Prajurit bisa perang "kanggo gagasan" yen menehi utawa janji apik kanggo rakyate, alesane padha - kanggo nglindhungi rakyat lan negarane.

    Mung "kanggo idea", ing abstrak, iku rodo penemuan Western, nalika "kanggo demokrasi" bombings miwiti nang endi wae. Ojo bingung iku karo kita.
    1. Dikson
      Dikson 8 april 2019 11:46
      0
      Mentat, sampeyan nulis bab perang mardika, rakyat.. Nalika mungsuh teka ing negara sampeyan - ideologi wis ora penting maneh.. - sampeyan mung kudu nglindhungi lan nylametake negara sampeyan ... negara sampeyan. kang "rock" lanang kita ngadeg, ora pati cetho lan kanca sekelas, perang ing Afghanistan? Ide iki kanggo menehi manfaat kanggo wong liya.. Elinga yen ing pandang sepisanan, iki meh padha karo "demokrasi" Barat. Nanging mung pisanan ... Kebetulan, aku ketemu kaping pirang-pirang karo wong sing mrentah lan ngatur negara kita. ing tingkat beda. Ing upaya kanggo grope kanggo idea iki banget nasional ing 90s, contone, mboko sithik karo bantuan saka Lawakan lan media kanggo nggawe "pahlawan wektu kita" ... raspberry jaket .., banjur padha mutusaké sing bakal dadi. luwih becik supaya dadi "manajer enom sing efektif" ... Saiki - iki mesthi militer ... Tinimbang ideologi komunis, dheweke wis nyoba nglebokake agama kanggo dangu. Nanging pranyata ora patiya apik.. Candhi-candhi lagi dipugar lan dibangun anyar – apik. Nanging imam sing teka ing Lexus lan ngomong bab pasa lan andhap asor iku meh ora pracaya akeh, tengen?
    2. Romawi070280
      Romawi070280 8 april 2019 11:55
      -1
      Saiki, kanggo kula pribadi, nglawan latar mburi maling ing pamrentahan, nglawan latar mburi Range Rovers kanthi pirang-pirang sing liwat utawa BMW kanthi "wong saka bangsa Kaukasia" ing setir, bakal angel "munggah menyang perang." kanggo Tanah Air" .. Kanggo nglindhungi yacht lan kraton ??
      Dene aku, "tanah asli" wis suwe direbut.. nang endi wae.. nang endi wae..
      Endi "tanah dhewe"?? 6 hektar ing negara ?? Utawa apartemen ing hipotek ?? Umume wong ing negara iki mung duwe pajak !!

      "yen dheweke menehi utawa janji apik kanggo umate, dhasare padha - kanggo nglindhungi rakyat lan tanah sampeyan. "Iki mung kontradiksi lengkap !!
      Khususé, ora ana mungsuh sing ngrancang mbasmi wong saiki !! Rebutan tanah ya.. Nanging, dudu tanah kita wis..

      Wong, aku arep perang, kajaba mbok menawa metu saka ora seneng kanggo goroh .. impudence sing West nduduhake .. Njupuk kahanan paling ing BV, malah ing Venezuela .. Ing kothak iki, padha ngatur kanggo gawe uwong yakin kula sing padha scum unprincipled ana .. Lan aku ora pengin menehi ing wong ..
      Lan ing babagan tanah utawa Tanah Air.. Tanah Air Agung wis tilar donya kanggo kula 28 taun kepungkur.
  38. balunan
    balunan 8 april 2019 10:49
    +1
    Kutipan saka: samarin1969
    Nanging kok "semi-warga" unremarkable diwenehi eter - iki pitakonan luwih menarik.

    Kita duwe akeh semi-warga kaya ing Duma Negara lan ing Dewan Federasi, lan padha nampa hukum udara lan uga rivet.
  39. Silvestr
    Silvestr 8 april 2019 11:25
    -4
    Lan bayangan banget babagan gagasan nasional Rusia ing latar mburi bar karo alkohol manca elit katon aneh.

    lan apa sing aneh? Apa perlu ing latar mburi botol moonshine?
    Ing kasunyatan, dheweke bener.
    1. Alexander Ra
      Alexander Ra 8 april 2019 14:57
      0
      Kanggo Russophobe, iku penting ora ngomong bebener, nanging kanggo njupuk "bebener".
  40. Romawi070280
    Romawi070280 8 april 2019 11:41
    0
    Kita wis suwe duwe ide nasional - Pengayaan !!
    Ing latar mburi iki, wong ora duwe kapentingan ing kabeh liya .. Kanggo pengayaan, wong seneng nyolong lan ngapusi .. lan, yen perlu, mbusak alangan kanthi fisik .. Lan iki banjur dianggep dening wong liya minangka "pikiran. , kamulyan lan keberanian "..
    Kabeh wong "ngormati" wong sugih.. uga duwe Mercedes, villa, yacht.. Kabeh STRIVES iki !!
    Lan kabeh wong ngerti yen dheweke ora bisa kanthi jujur ​​EARN kaya ngono .. Nanging dheweke isih pengin padha ..
  41. Alex Kaadilan
    Alex Kaadilan 8 april 2019 11:49
    +3
    Dina iki, gagasan nasional kudu manunggalake Belarus lan Ukraina wétan karo Rusia. Bebarengan - kita pasukan.
  42. kuping
    kuping 8 april 2019 11:54
    +1
    Ing negara multinasional kayata Rusia, gagasan nasional bisa prasaja: ngerteni Rusia minangka Tanah Air, ing ngendi saben wong bisa urip: kanthi tentrem, bebas, nyaman, nglindhungi lan nglindhungi urip lan kesehatan kabeh warga lan kabeh kasugihan. negara asale. Ayo Posner urip kanthi tentrem, amarga dheweke teka ing Rusia tanpa nyebabake "bisa" gawe piala marang negara sing dienggoni.
    1. orionvitt
      orionvitt 8 april 2019 14:39
      0
      Quote: kuping
      Ayo Posner urip tentrem, wiwit teka ing Rusia

      Kasunyatane dheweke ora teka, kosok balene, dheweke ora lunga. Kanggo kula, ayo muter, guru ketemu, karo passport Israel.
  43. barmaleyka
    barmaleyka 8 april 2019 13:00
    +1
    [Kutipan] Ora ana ide nasional ing negara liya, kanthi nyebutake Prancis lan Inggris minangka conto.
    apa ora ana ide nasional ing naglia?!!!!! [quote]
  44. keburator
    keburator 8 april 2019 13:19
    +4
    Kazel posner iki! .. am
  45. Baere
    Baere 8 april 2019 13:59
    +3
    Pozner iku nistha sing, ing ambruk Uni Soviet, wormed sawijining cara menyang masyarakat Soviet lan alon grinds lan grinds saka taun kanggo taun kaya cacing saka njero atine wong kang ora stabil lan unformed ing kapercayan. Dheweke ngomongake fakta sing bisa dipercaya, ngomong kanthi positif babagan pamrentah lan keputusane, lan ing wektu sing padha mbuwang reged cilik. Iku misale jek sepele, nanging wis undermined wong. Dadi tetes demi tetes lan tetes demi tetes. Yen dheweke lunga menyang Prancis utawa Amerika Serikat, analis kurang ajar ora lunga.
  46. orionvitt
    orionvitt 8 april 2019 14:37
    0
    wong-wong padha diapusi banget, lan mulane wong-wong ditutup
    Sing padha pisanan melu ngapusi wong. Ayo dheweke lunga menyang Israel, lan ing kana dheweke ngomong babagan ide nasional.
  47. Bot
    Bot 8 april 2019 19:56
    0
    Pozner iku wong Russophobe lan wong Kulon. Kabeh wong Kulon percaya manawa Rusia kudu nyekel lan fokus ing dalan pangembangan Eropa. Nanging dheweke ora ngerti yen kita beda, yen Rusia wis nggawe peradaban dhewe sing diarani World Russian. Kita duwe mentalitas sing beda, lan kita duwe cara pangembangan dhewe.
  48. balung 1
    balung 1 8 april 2019 20:01
    0
    Apa wong Yahudi butuh ide nasional ing Rusia? - Pitakonan retorika.
  49. lele
    lele 8 april 2019 21:15
    +1
    Miturut Posner, mung bisa nyawijikake rakyat ing negara kita yen sampeyan ngandhani sing bener.


    Wong Yahudi siji takon marang wong Yahudi liyané:

    Pira bakal dadi loro utawa loro?

    Dheweke mangsuli:

    - Pira sing sampeyan butuhake?

    Nanging penasehat kaya Pozner ora cukup babagan "Ide Nasional Rusia". Saluran apa wae sing diuripake ing kothak kasebut - "penasihat" iki ana ing endi wae kanthi saran lan kolom kaping lima saka paspor Soviet. Aku dudu anti-Semit, nanging ora banget kurang ajar creeping menyang kabeh lingkungan kita. Iki wis kedadeyan ing sajarah negara kita ... sadurunge Stalin dadi sekretaris jenderal partai.
  50. LeonidL
    LeonidL 9 april 2019 03:38
    +1
    Simbah Povzner slamet saka sisa-sisa pikiran, aja nganti gelo karo wong tuwa. Sekolah-sekolah Soviet lan menengah lan luwih dhuwur ing pirang-pirang kasus ngasilake wong kanthi pendidikan kelas dhuwur, umume universal, multifaceted, kanthi latihan pribadi ing kabeh bidang kawruh (mesthi, sing pengin sinau, lan ora ngalahake woh pir). Dibandhingake karo pendhidhikan Amerika ing umume sekolah umum, pendhidhikan Soviet luwih dhuwur limang kepala. iku luwih jembar, berkembang, multifaceted. lan ing umum, Povzner temenan menek menyang giring salah.
    1. nesvobodnaja
      nesvobodnaja 9 april 2019 17:03
      +1
      Mekaten. Sekolah Soviet ora nyuda individualitas, nanging menehi kesempatan kanggo pangembangan lengkap individu.